Digidexo.com

plastik bukser

Voksen Diapering & plast bukser

Voksen Diapering & plast bukser


Du kan bære velsittende voksen diapering og plast bukser under klærne, og de fleste vil ikke engang merke til. Disse plaggene ikke bare beskytte deg fra en pinlig ulykke, men også gi deg selvtillit til å delta i normale aktiviteter i livet, inkludert reise og din favoritt hobbyer.

Identifikasjon

Voksen diapering og plast bukser gi beskyttelse for personer med blæreproblemer. Bleier kommer i en rekke stilarter fra pull-ups for å forhåndsbrettet, og har pustende stoffer som myk frotté eller flanell, som tillater frisk luft å sirkulere fritt og fuktigheten fordampe, beskytte mot bleie utslett. Ekstra absorpsjon bleier kan bestilles. Plast vanntette bukser gi deg ekstra beskyttelse for tyngre inkontinens, og har vanntett sidesømmene som forhindrer lekkasje.

Årsaker til Inkontinens

Inkontinens som ikke kan være helt kontrollert er den viktigste grunnen for seg voksen bleier og plast bukser. "Folk som har en nevrologisk lidelse som Parkinsons & rsquo; sykdom, slag eller rygg skade kan lide av inkontinens, og rdquo; ifølge Mayo Clinic Hvis en kvinne har reproduktive kirurgi, for eksempel en hysterektomi, og bekkenbunnsmuskulaturen er skadet. urinlekkasje kan føre til.

Bleier

Mens du & rsquo; re søker etter den riktige voksen bleie for dine behov, spør en pålitelig forhandler hvis du kan prøve en liten prøvepakke til en redusert pris. Velg en bleie som & rsquo; s kompatibel med det du & rsquo; re seg. Premium-bleier som tilbyr bedre beskyttelse kan være mer effektive, men kan også være bulkier. & Ldquo; Hvis klærne er løs, kan du ikke tankene ekstra bulk, & rdquo; ifølge ConsumerSearch.com. Voksen bleier kommer i en rekke størrelser, men hvis man faller mellom størrelser, er en mindre størrelse som er mindre kostbart, men en større størrelse gir en høyere kapasitet oppdemning.

Plast Pants

Plast bukser laget av vanntett vinyl fungerer godt for tung vannlating, ved bruk over inkontinens tøybleier. Disse buksene har en sjenerøs volum, kan også bæres over voksen bleier laget med materialer som flanell eller terry, og fungerer spesielt godt hvis du lider av tung inkontinens om natten.

Problemer

Voksen bleie wearers ofte lider av bleie utslett. & Ldquo; Huden kan virke blemmer og sprakk, eller rød, hoven og irritert, og rdquo; ifølge LLMedico.com. Endre bleie ofte, slik at huden din til å tørke helt mellom endringer, og vaske området med en mild såpe. Bruke produkter med sink oksid, som medicated pulver, kan holde fuktighet vekk fra huden og beskytter huden mot irritasjon. Iført plast bukser enn voksen tøybleier vil også beskytte deg mot voksen bleie utslett.

Hvorfor bruke plast bukser?

Hvorfor bruke plast bukser?


På 1950-tallet, plast bukser, laget hovedsakelig av PVC og polyuretan, ble svært populære på grunn av deres lave kostnader (sammenlignet med gummibukser), evne til å gi vanntett beskyttelse, og minimalt med støy som ville gi bort deres blir brukt. Mange mennesker, derimot, er ukjent med plast bukser og deres bruksområder for ulike personlige situasjoner. Her er noen av de forskjellige anvendelser av plast bukser for gammel og ung.

For babyer og små barn

Mange foreldre foretrekker å bruke noe som er mer miljøvennlig, og ikke minst budsjett-vennlig, når diapering og toalett trening sine små. Plast bukser er en diskret alternativ til engangsbleier og mange foreldre finne dem for å være mindre utsatt for lekkasje. De er spesielt gunstig for sosiale aktiviteter eller lange turer bort fra et bad for å hindre uønskede ulykker eller baderomsrelaterte kriser.

For kronisk syke

På grunn av økningen i effektive medisinske prosedyrer og teknologier, er mange mennesker overlever alvorlige skader som ville har vært dødelig i fortiden og lever lenger til tross for sykdommer som er invalidiserende. Mange av disse forholdene, men inkluderer problemer med å håndtere vannlating og avføring. Plast bukser, brukt sammen med noen absorberende beskyttelse, er en økonomisk og nesten idiotsikker metode for å kontrollere messes som ofte er uunngåelig for de med invalidiserende tilstander.

For eldre voksne

Langs de samme linjene, er folk lever lengre og sunnere liv. Imidlertid er det et aspekt ved aldring som er vanskelig å bekjempe, og som er inkontinens. Selv om å bli eldre er uunngåelig, er det ikke nødvendig å miste følelsen av verdighet eller sosiale friheter grunn til bekymring for inkontinens. Plast bukser er en god løsning for mange, noe som sikrer muligheten til å fortsette i mange av aktivitetene de liker uten forlegenhet som kan være til stede.

For menstruerende kvinner

Det finnes en annen populær bruk for plast bukser blant menstruerende kvinner. De gir en diskret måte å hindre pinlige situasjoner i en sosial setting. Også for mange kvinner på natta kan være en fryktet situasjon fordi lekkasjer og søl er nesten uunngåelig og vanskelig å rydde opp. Plast bukser kan gi en behagelig form for beskyttelse for å bidra til å sikre en god natts søvn.

Hvordan bruke plast Bukser til Sengevæting

Hvordan bruke plast Bukser til Sengevæting


Sengevæting (enurese) er et vanlig problem blant små barn, og kan i sjeldne tilfeller strekker seg inn i ungdomsårene og voksen alder. Årsaken til sengevæting varierer fra sak til sak, med årsaker som spenner fra atferdsmessige problemer for sykdommer. På grunn av forskjellige årsaker, behandlinger for sengevæting også variere, hvorav noen er mer effektive enn andre. Under behandlingsfasen, kan plast bukser brukes om natten for å beskytte sengetøy. Disse plaggene er i hovedsak tettsittende vanntette bleier.

Bruksanvisning

Fjern bukser, skjørt eller noe annet yttertøy som dekker bena, men holder på undertøy.

Ta på plast bukser over undertøy. Trekk plast bukser opp så langt de vil gå for å sikre en tettsittende passform rundt lårene.

Fjern plast bukser først i morgen. Hvis buksene er skitten, kan det være best å fjerne dem i et badekar eller dusj, slik at du kan skylle av med en gang.

Plasser skitnet plast bukser i en vask full av varmt vann. Legg to eller tre dråper flytende såpe til vannet og rist den til bobler skjemaet.

Vask plast bukser for hånd for å fjerne urin. Skyll plast bukser i varmt, rent vann for å fjerne såpe og la dem lufttørke.

Sikkerhets Fordeler med lange bukser

Sikkerhets Fordeler med lange bukser


Fra politifolk til bygging mannskaper, er mange yrker kreves for å bruke lange bukser. Denne regelen er ikke i effekt bare fordi de ansatte som hvor lenge bukser ser. Lange bukser gir en rekke sikkerhetsfordeler for arbeid, lek og andre aktiviteter.

Riding

Lange bukser gi sikkerhetsmessige fordeler for ridning både hester og motorsykler. På hesteryggen, bukser beskytte bena fra å gni mot salen og fra å bli stukket, prodded eller klippe av noen grov løvverk. Iført bukser på en motorsykkel gjør deg mindre sannsynlig å få brent fra de varme motorsykkeldeler i nærheten føttene og leggene. Bukser også gi ekstra beskyttelse fra å ha huden din alvorlig slipes hvis du skje til høsten.

Maskineri

Alle som arbeider med maskiner og utstyr vil være tryggere hvis de bruke lange bukser. Maskineriet kan omfatte alt fra bakgården gressklipper til en heavy duty butikk sveising; driller, sager, byggeplass utstyr og redskap er også inkludert. Bukser vil bedre beskytte bena fra å bli skadet fra verktøy og utstyr siden de legger et lag av beskyttelse over huden.

Bitt og stikk

Bukser beskytte mot bitt og stikk fra insekter og giftige skapninger. En av de største truslene som kan legges til hvile ved iført bukser er tick-relaterte sykdommer. Flått bære en rekke sykdommer, blant annet ofte alvorlig borreliose, men de har ingen sjanse til å bite gjennom buksa. Bukser også bidra til å avskrekke mygg, som kan være bærer West Nile-viruset, og giftige bitt eller stikk fra slanger og skorpioner.

Hazardous Materials

Alle som arbeider i farlige miljøer, for eksempel rydde opp i et farlig materiale søl, bør gå i bukser. Selv om miljøet er ikke så åpenbart farlig som et farlig materiale utslipp, kan det likevel være farlig. Eksempler er å rydde opp etter en flom eller andre naturkatastrofer eller pløye gjennom restene av en brann. Bukser beskytte huden mot kjemisk eksponering samt skader fra villfarne boards, spiker og andre skarpe gjenstander.

Sol

Lange bukser beskytte også mot Suna € ™ s skadelige ultrafiolette stråler. Selv om temperaturene er sizzling, vil du bli tryggere på seg bukser hvis du kommer til å være i sterkt sollys i lengre lengder tid. De syke effektene av UV-stråling kjøre gamut fra rynker til hudkreft.

Hva gjør du når du føler Maur i buksa?

Hva gjør du når du føler Maur i buksa?


Når noen er følelsen antsy han kan lide av en rekke symptomer som for eksempel å være fysisk på kanten, engstelig, anspent eller irritabel. Disse symptomene er ofte knyttet til underliggende følelser av bekymring, fysisk angst, eller stress fra usunn livsstil valg. Adressering den underliggende traumer kan avlaste rastløshet og forhindre antsy følelser.

Bekymringer

Følelser av irritabilitet og rastløshet kan stamme fra underliggende bekymring eller angst. Identifisere kilden til engstelse eller bekymring kan lindre noe av det antsy følelsen ved å bidra til å gi slipp på uproduktiv bekymring. Å ha et nettverk av venner og familie er også svært nyttig i dempende bekymring og lindre symptomer på angst. Snakker ut problemer med noen som er villige til å lytte, selv om hun ikke tilbyr råd, kan hjelpe sinnet løse intern uro og gi slipp på den resulterende stress.

Fysisk Beroligende

Å være antsy, kan generell uro og irritabilitet være et resultat av kroppen fysisk å være på kanten. Anspente muskler, forhøyet puls og grunne pust alt skje når kroppen er i en tilstand av fysisk angst. Sitte stille og tar sakte dype åndedrag vil bringe kroppens nivå av stress ned og bidra til å forsinke hjertefrekvensen. I tillegg systematisk spenner og slapper av individuelle muskler, arbeider fra den ene enden av kroppen til den andre, også hjelpemidler i å gi ut at stress. Trekke kroppen tilbake fra en økt tilstand av våken og spenning til en roligere og mer avslappet tilstand vil hjelpe tranquillize følelser av rastløshet.

Miljø

Omgivelsene kan ha en effekt på en persons stress og spenning. Hvis det er mulig, kan flytte til en mer beroligende miljø raskt roe mange antsy følelser. Et par beroligende tillegg til et eksisterende miljø kan ha samme effekt. Lys duftende stearinlys eller bruke aromaterapi oljer for å skape beroligende dufter. Lytt til avslappende musikk eller beroligende lyder fra naturen. I noen tilfeller følelser av angst kan være forårsaket av visse personer i miljøet. Identifisere personer som utløser antsy følelser og unngå dem når irritabilitet begynner å vokse, kan bidra til å forhindre lengre perioder med rastløshet.

Livsstil

Vedvarende eller tilbakevendende perioder med antsy atferd eller angst kan signalisere et behov for en endring i livsstil. Usunn livsstil valg kan høyne angst og øke sjansene en lider en opphisset tilstand. For mye koffein eller sukker i en diett kan over stimulere kroppen, utløser en tilstand av uro eller fysisk angst. Mangel på regelmessig mosjon kan også være den skyldige. Trene selv en liten mengde hver dag kan øke kroppens evne til å håndtere stress og redusere spenningen.

Hvordan vite Briller Størrelse

Hvordan vite Briller Størrelse

Det finnes flere forskjellige målinger som må tas for å bestemme størrelsen på et par briller. Alle disse målingene er tatt i millimeter. I motsetning til enkelte typer mote elementer, er det trolig mange forskjellige briller størrelser som vil passe veldig godt på ansiktet ditt. Bare fordi du finner en størrelse du liker, betyr ikke at du ikke ville like også andre. Men ved å finne briller størrelse, eller noen få, at du er fornøyd med, kjøper briller i fremtiden kan være en enklere prosess.

Hvordan vite Briller Størrelse

•  Bestem din generelle størrelse ved å måle bredden på hodet i øyehøyde. Du trenger briller som har en bredde størrelse, inkludert endestykkene, som samsvarer tett til ditt eget ansikt bredde størrelse.

Ta brua måling for briller du prøver på. Denne målingen går fra de to indre hjørner av linsene.

•  Mål øyet størrelsen av briller. Øyet størrelse er den fullstendige bredde av en linse, som går horisontalt tvers over linsen fra den ene side til den andre på den bredeste del.

finne ut B måling ved å måle høyden på de linser, som er den vertikale målinger på det lengste punkt.

Få et tempel lengdemåling. Dette kjører arm av rammen, og den fullstendige målingen inkluderer noen svinger.

Kombiner resultatene i én måling. Mye som bukser, som trenger både en midje og en lengdemåling for å få den perfekte passform, briller er en kombinasjon av øyet, broen og tempel målinger. For eksempel kan du ha en 40-18-140 størrelse. The B målingen blir inkludert på slutten hvis brillene er mangfoldig. Dessuten kan din størrelse varierer, basert på stilen av rammen du ønsker og størrelsen på endestykkene.

Sett glassene på. Hvis disse brillene føler rett på ansiktet og er komfortable, så denne størrelsen fungerer for deg. Flere rammestørrelser vil trolig passe ansiktet ditt, så prøv på noen før de bestemmer seg.

Hvordan å gjøre deg varm når du fryser

Hvordan å gjøre deg varm når du fryser


Det er vanskelig å være komfortabel når du føler deg kald, men det er små ting du kan gjøre for å bringe kroppen tilbake til en behagelig temperatur. Selvfølgelig, de fleste har mulighet til å skru opp termostaten, men oppvarming huset ditt kan være dyrt. Prøv alternative metoder til følelsen varm før du bestemmer deg for å skru opp ovnen. Du kan spare penger, og du kan finne metoder for å få varm at du foretrekker over bruken av ovnen.

Hvordan å gjøre deg varm når du fryser

•  Gå inn i en varm dusj for en rask utbrudd av varme. Vent til varmen i dusjen gjør hele rommet varm før du hoppe ut. Tørk deg selv fullt ut før du går ut av badet eller du kan bli kaldere enn du var før.

Don en ekstra skjorte, full-lengde bukser og et par sokker. De ekstra lag med klær vil bidra til å beholde kroppsvarmen. Bruk hansker og en lue i tillegg hvis hendene og ørene føler kjølig.

Gå rundt huset ditt i en akselererende tempo. Hvis du får hjertet ditt pumper, vil du begynne å føle deg varmere, og du vil produsere mer varme for å få huset ditt til et behagelig klima.

Åpne gardinene å la sollys skinne inn i huset ditt. Solen vil varme huset ditt mens vinduet blokker mye kulde.

Gni hendene sammen inntil de føler seg varm og hold tærne. Den friksjon forårsaket av rubbing vil varme huden din. Holder tærne overfører varmen.

6. Rull ut tepper over dine hardt gulv. Tepper vil hjelpe skjerme føttene fra den kalde gulvet.

Ta en bok og kose seg med signifikante andre. Kos hjelper to personer utveksler kroppsvarme, noe som gjør at du føler deg varmere. Drikk en kopp varm kakao når du kose for en ekstra touch av varme.

Slå ut dine laken med noe varmere eksempel flanell. Flanell vil beholde kroppsvarmen bedre når du kose i sengen. Legg en elektrisk teppe som et ekstra lag på sengen slik at du kan koble den til og varme opp om natten.

Hvordan kle for den iskalde kulden på busstoppet

Hvordan kle for den iskalde kulden på busstoppet


"Old Man Winter" vil snart være over USA, og det kunne ha en ekstra "bite" eller to for ryttere på busser som de står på sine bussholdeplasser. Frigid luft truer både komfort og helse, men riktig bekledning kan holde buss ryttere varm og tørr mens du venter utenfor for deres transport å ankomme. Enten din bekymring er for deg selv, siden bussen er din tur til å jobbe, eller for barna, som ri bussen til skolen, holde kulden ute og varmen inne mens du venter på bussen.

Kle seg i lag

Isoler deg mot kulden på busstoppet ved å kle i løstsittende lag, som bidrar til å bevare varmen og holde deg varm i brutale temperaturer. En annen fordel med å bære lag er at du kan fjerne klesplagg hvis du blir for varm etter å gå inni. Du kan fortsatt svette om vinteren, noe som kan føre til en chill. Unngå svette ved å lage din første laget en lett wicking-type skjorte, laget av polyester, nylon eller silke, som du bærer rett mot huden. Bruk en genser, fleece genser eller strikket genser som andre lag; avrunde med et vann-og vindtette strøk. Ben vil ikke skjelve når du kler deg i termisk "Long John" undertøy eller fukttransporterende atletisk slitasje slitt under ull slacks eller vannfast atletisk, vind eller snø bukser.

Dekke hendene

Votter holde hender varmere enn hansker. Fingrene dine vil dele sin varme med hverandre og snu votten til en koselig kokong for hånden. Votter bør ha en toasty varm foring under et vind-og vanntett skall. Lengre mansjetter bidra til å gi ekstra varme og hindre ethvert område av håndleddet fra å bli utsatt for frysing luft.

Beskytte føttene

Vær nøye med å ikke overdress føttene; for mange par store sokker kan hindre sirkulasjon ved å avgrensa tærne og resulterer i nummen "små Piggies." Tær er svært sårbare for frostskader. Som fingrene, de trenger slingringsmonn til å generere kroppsvarme. Ull eller polyester sokker er gode alternativer, men fukt drikking bomullssokker kan fort bli fuktig og ubehagelig. Unngå så mye lagdeling at du må tvinge føttene i sko eller støvler. Foret, vanntette støvler tilby den beste beskyttelse for dine føtter og leggene. Fottøy bør ha gummi, sklisikkert såler, spesielt hvis du traske gjennom isete og snødekte forhold for å komme til bussholdeplassen.

Bruk en lue og skjerf

En stor del av kroppsvarmen forsvinner fra hodet ditt, så hold varmen inne ved donning en lue. En ull lue med øreklaffer eller en ull strikke ski cap trukket ned over ørene gir utmerket beskyttelse mot iskalde temperaturer. Pakk en ull skjerf rundt halsen og løft den til å dekke munnen og haken om nødvendig. Du kan legge enda mer varme ved tucking noen av skjerfet på innsiden foran pelsen din.

Husk Your Eyes

Solbriller er ikke bare for sommeren og tropene. Sunshine på snø kan skape en intens gjenskinn, så beskytt øynene dine fra belastning, vanning og vind tørrhet med et par nyanser.

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer


Multippel sklerose (MS) er en sykdom med mange symptomer. En av de utallige spørsmålene pasienter av MS sliter med er balanse. Noen mennesker mister balansen gradvis, mens andre plutselig begynner å føle seg urolig på sine føtter. Uansett, arbeider med symptom kan hjelpe en MS pasient blir mer stødig.

Hvordan til å behandle multippel sklerose balanseproblemer

•  Identifiser hva som forårsaker balanse problemer. Multippel sklerose kan forårsake lesjoner i sentralnervesystemet, eller en pasients gangart kan være ujevn do til en svakhet i et ben.

Vurdere å ta aerobic klasser eller styrketrening for funksjonshemmede. Noen lokale treningssentre og sykehus tilbyr kurs spesielt for MS-pasienter.

Hvil bena. Mange ganger en person som lider av MS kan være for trøtt til å gå. Etter å ha hvilt en stund, kan balansen bli bedre.

Fortell legen din hvordan bena dine føles. Noen kan føle nummenhet i bena kalles sensorisk ataksi. Nummenhet kan behandles med medisiner til en viss grad.

Plukk ut de riktige walking hjelpere. Hvis balanseproblemer blir for mye av en bekymring, finne riktig hjelpemiddel for eksempel en stokk eller rullator for å hjelpe deg.

Spør legen din om en ankel-Foot Orthotic ville hjelpe. Seler er lett og kan lett skjult av sokker og bukser. Den er designet for å hjelpe en person med balanseproblemer.

Hint

  • Når faller begynne forårsaker skader, er det på tide å vurdere en enhet for å hjelpe med balanseproblemer.
  • Spør legen din om forslag før du begynner på treningsprogrammer.
  • Ikke ta medisiner som ikke er foreskrevet for saldoen problem. Se legen din for riktig medisinering.

Powikłania IUD miedzi

Urządzenie wewnątrzmaciczne (IUD) jest trwałe, skuteczne i wygodne metody kontroli urodzeń. Urządzenia są zwykle uważane za bezpieczne, w niektórych możliwych skutków ubocznych i rzadko przypadków ciężkich powikłań.

Jak spirale Pracuj

IUD miedzi jest mała miedzi zawinięte "T" w kształcie urządzenie jest wkładany do macicy przez pracowników służby zdrowia, w celu zapobiegania ciąży. Rozumie się samo przez nazwą ParaGard w Stanach Zjednoczonych. Wkładka wewnątrzmaciczna wpływa na śluzówkę macicy tak, że jajko nie może dołączyć, a także zapobiega spermy z dotarciem do jaj, wyłączając możliwość zapłodnienia.

Informacje ogólne

Spirale ParaGard są owinięte plastik, że miedź nie zawierają hormonów. Są natychmiast skuteczna i trwa po wprowadzeniu do 12 lat. ParaGard również stosować jako metodę antykoncepcji, jeżeli są stosowane w ciągu pięciu dni w stosunku bez zabezpieczenia.

Skutki uboczne

Niektóre kobiety mogą wystąpić cięższe, dłuższe okresy, w szczególności pierwszych trzech miesięcy. Plamienia między miesiączkami, skurcze i ból pleców były również zgłaszane.

Poważne działania niepożądane

Ciężkie lub długotrwałe krwawienie, skurcze brzucha, tkliwość brzucha, ból pleców, ból lub krwawienie podczas seksu i niewyjaśnione upławy lub krwawienia były również zgłaszane.

Poważnych powikłań

Chociaż rzadko, jest to możliwe dla wkładki do poślizgu na miejscu. IUD może wypaść całkowicie i profesjonalna służba zdrowia będzie musiał włożyć nową IUD. Przebijania błony śluzowej macicy lub pchania przez całą drogę jest także ryzyko. Infekcja bakteryjna może występować w trakcie IUD wkładania, zazwyczaj w ciągu trzech tygodni.

Remedy for Spider årer

Stygge edderkopp årer forårsake forlegenhet, holde lider i lange bukser og skjørt på de varmeste dagene. Ifølge National kvinner Health Information Center, ca 50 til 55 prosent av kvinner og 40 til 45 prosent av menn i USA har noen form for vein problem. Mens det er ingen effektiv hjem rettsmidler for edderkopp årer, til legen din kan utføre flere behandlinger redusere forekomsten av disse årene.

Identifikasjon

Kalt "edderkopp" årer, fordi de ofte ser litt ut som et edderkoppnett, vises disse røde eller blå årer like under overflaten av huden. Edderkopp årer kan avslaget ut fra ett område, som et tre, eller vises som en serie med korte linjer. Disse årer er ofte funnet på beina eller ansikt.

Risikofaktorer

Ethvert forhold som setter større press på venene i bena kan bidra til dannelsen av edderkopp årer. Fedme, graviditet og stående på føttene for lange timer kan føre til disse årene, så kan effekten av hormoner og hormonelle prevensjonsmidler, for eksempel p-piller. Skade på huden, eksponering til solen, kan en historie med blodpropp eller svulster, og selv iført hofteholdere øke sjansene for å utvikle edderkopp årer. Spider årer tendens til å kjøre i familier, og hvis eldre familiemedlemmer har disse årene, er sjansen stor for at du etter hvert vil utvikle dem også.

Skleroterapi

Under sklerose, er en spesiell løsning injiseres inn i blodårene med en fin nål. Denne sklerose løsningen fungerer ved irriterer blodåre fôr, noe som får den til å svelle og deretter holde sammen, forsegling fartøyet. Over tid, blir blodkar arrvev og begynner å falme. Pasienter kan oppleve en nedgang i forekomsten av edderkopp årer med 50 til 90 prosent over en periode på flere måneder. Sclerotherapy er vanligvis utføres i legens kontor, og krever ikke anestesi. Etter skleroterapi, kan du oppleve røde flekker, stikkende, kramper eller blåmerker rundt injeksjonssteder. Brune linjer eller fin rød blodkar kan i utgangspunktet se ut rundt de behandlede fartøy, men den forsvinner. Større edderkopp årer kan kreve mer enn én behandling.

Laser Therapy

Laser kirurgi kan også brukes til å behandle edderkopp årer og er spesielt attraktivt for folk som ikke liker tanken på nåler. Laseren er rettet direkte mot edderkoppen vein, forårsaker venen å falme og til slutt forsvinne. Lasere forårsaker en følelse av varme og smerte, og du kan trenge flere behandlinger for å fjerne alle dine edderkopp årer. Laser behandling er mest vellykket i spider årer som er 3 mm i lengde eller mindre. Etter laser kirurgi, kan du oppleve rødhet eller misfarget hud på behandlingsstedet. Burns er en mulighet hvis laseren ikke er brukt fullstendig.

Forebygging

Mens behandling kan redusere forekomsten av disse årene, kan du fortsatt utvikle nye edderkopp årer. Det er et par ting du kan gjøre for å prøve å hindre nye årer fra forming, inkludert trener, iført solkrem på bena, å miste vekt hvis du er overvektig, unngå krysse bena eller stå i lange perioder av gangen og unngå klær som er stramt rundt lyske, ben eller midje.

Hvordan Stopp enuresis

Enurese eller sengevæting, er en felles utviklingsstadiet små barn gå gjennom. Denne tilstanden påvirker millioner av barn over hele verden, vanligvis gutter mer enn jenter. Sengevæting ikke er et atferdsproblemer eller psykiske tilstand; Det er vanligvis forårsaket av diabetes, infeksjoner, stress, urogenitale problemer eller genetikk. Sengevæting går som regel bort av seg selv etter hvert som barnet blir eldre.

Hvordan Stopp enuresis

•  Ikke gi barnet ditt eventuelle væsker noen timer før hans sengetid. Dette vil hindre en full blære under søvn. Hold barnet hydrert hele dagen ved å gi ham minst 7 glass vann.

Kjøp en sengevæting alarm. En alarm kan lære barnet ditt til å reagere på blære opplevelser i løpet av natta. Du kan finne høy kvalitet seng alarmer på bedwettingstore.com.

Bruk vanntette ark og et par trener bukser. Fortsett å bruke disse artiklene til barnet er i stand til å våkne opp tre netter på rad uten å tisse i sengen.

Gi positiv oppmuntring og ros til barnet ditt for tørre netter. Dette vil psykologisk hjelp håndheve bevissthet og kontroll over sin blære.

Lær barnet ditt å kontrollere sin blære på dagtid. Hvis han sier han har å gå på do, be ham om å holde av urinering i et minutt - men ikke lenger enn to. Med hvert bad økt, øker fristen for barnet å holde den på. Denne metoden vil bidra til å styrke sin kontroll over blæren hans.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar fatt på sengevæting rettsmidler.

Kortpustet: årsakene

Dyspné

Dyspné er den fancy medisinske termen for kortpustethet, som kan ta mange former. Når du er tungpustet, kan du hvese eller bukse, eller erfaring "air sult", der det føles som om du ikke kan få nok luft uansett hvor mye du prøver å puste inn. Nerver i brystkassen eller lungene, eller i brystmusklene, signalisere at du er hypoksisk, som betyr mangel på tilstrekkelig oksygen i vevet. Kortpustethet kan være ganske ubehagelig, og veldig skremmende; det må alltid behandles som en potensiell trussel mot livet ditt. Hvis du opplever plutselig kortpustethet fraværende en diagnose, er det viktig at du går til legevakten eller ringe etter en ambulanse.

Astma

Astma er en kronisk betennelse i bronkiene i lungene, vanligvis som et resultat av å bli eksponert for et allergen. Vanlige allergier inkludere mat, dyr dander, pollen, støvmidd og kjemikalier eller medisiner, for å nevne noen. Trene kan også være et astmaanfall trigger. Under et astmaanfall, blir luftveiene betent og hoven, forårsaker begrensning i mengden av luft som kan komme gjennom inn i lungene. Noen allergier kan føre til at du har anafylaksi, en tilstand der dine lepper og svelg kan hovne opp, kutte av all luft levering inn i lungene. Anafylaksi er livstruende; søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hjertesykdommer

Dyspné kan forekomme i kombinasjon med ulike hjertesykdommer, som angina (brystsmerter som ikke stråle ned i venstre arm) eller perikardialeffusjon, noe som kan indikere tilstedeværelse av lungekreft eller en forstørret hjerte. I en artikkel publisert i 2005 i New England Journal of Medicine, uttalte Dr. Daniel Berman som ofte pasienter gjør farlig antagelse at pustebesvær og hjertesykdom ikke er i slekt. Hva folk ikke vet er at kortpustethet uten brystsmerter kan være en indikator på høy risiko sykdom hjerte, og denne situasjonen må behandles som akutt.

Kronisk obstruktiv lungesykdom

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er et begrep som faktisk refererer til to forhold under én paraply: emfysem og kronisk bronkitt. Lungeemfysem er den kronisk betennelse i vevet i lungene som forårsaker luft å bli fanget i små lommer i lungene når du puster ut, slik at du ikke klarer å utvise all luft fra lungene. Kronisk bronkitt er innsnevring av bronkiene, rør i lungene som luften du puster inn og ut passeringer. En innsnevring av disse bronkiene kan resultere i oksygenunderskudd blod som pumpes gjennom kroppen din.

Recovery Fra Beslag

Recovery Fra Beslag


Et anfall er en bølge i den elektriske aktiviteten i hjernen som vanligvis varer mindre enn fem minutter, og kan bare vare noen få sekunder. En person som har et anfall kan plutselig falle til gulvet og ikke svarer, blir bevisstløs eller rykker ukontrollert, men mange beslag er små og kan ikke engang være merkbar for andre. Det er mange årsaker til anfall, inkludert medisinske tilstander som epilepsi, hodeskader, høy feber og forgiftning. Gjenopprette fra et anfall avhenger av type og varighet av anfall.

Rest

En av de viktigste tingene å gjøre etter et anfall, er å la kroppen din tid til å hvile og gjenopprette. En person kan være ekstremt sliten og trenger å sove i noen timer før å ha nok energi til å gjenoppta normale aktiviteter. Behovet for å sove etter et anfall er normalt og er ikke et tegn på en komplikasjon. Faktisk, til folk som går sove umiddelbart etter et anfall bør ikke bli vekket. Men hvis de ikke kan bli vekket etter ca 30 minutter av dyp søvn, bør du oppsøke lege.

Hos barn

Barn kan trenge litt hjelp fra foreldre eller vaktmester etter et anfall er avsluttet. Først når du tror beslaget er over, rulle barnet på sin side. Husk imidlertid at du ikke bør prøve å flytte barnet mens han gripe. Også barn noen ganger tap kontroll over sine fakulteter samtidig ha et anfall og kan ha skitten eller våt sine bukser. Til slutt, etter at barnet er helt våken og samspill etter et anfall, er det en god idé å tilby en drink og en matbit for å hjelpe kroppen igjen.

Ved å søke hjelp

De fleste som lider av anfall vil komme ut av det uten problemer; Men er det noen tegn som bør sees på. Først oppsøke lege umiddelbart første gang noen har et anfall. Hvis en person har en diagnostisert anfall lidelse som epilepsi, oppsøke lege umiddelbart hvis noe av det følgende oppstår under eller etter et anfall: en blålig farge vises rundt ansiktet eller halsen, gripe varer mer enn fem minutter eller hodet blir skadet.

Hjemmelaget Plastic Inkontinens Pants

Hjemmelaget Plastic Inkontinens Pants


Urininkontinens er en vanlig lidelse som rammer millioner og dobbelt så mange kvinner som menn. Dette er på grunn av strukturering av den kvinnelige system, sammen med de naturlige bivirkninger forårsaket av graviditet, barn og overgangsalder. Imidlertid kan inkontinens også oppleves i begge kjønn på grunn av fødselsskader, slag, fødselsskader og den naturlige aldringsprosessen. Inkontinens kan være en kilde til vanskeligheter og, derfor, å finne en løsning som er nødvendig. Plast inkontinens bukser kan være økonomisk gjøres hjemme og er svært effektive i å løse dette problemet.

Inkontinens

Det finnes forskjellige grader av inkontinens som kan oppstå som lekkasje i form av små dråper som følge av den overanstrengelse fra hoste eller øvelse. Det kan også vise seg i form av tap av en overflod av urin. Urininkontinens er et resultat av nerver og muskler som ikke er i stand til å holde urinen.

På grunn av de uønskede bivirkninger av inkontinens, er det viktig for lider å finne løsninger for å ha normale dager, og for å være i stand til å ha frihet til å ha et normalt liv plan.

Bukser

Det finnes en rekke absorberende bleie stil produkter for å velge for beskyttelse. For de mindre ekstreme inkontinensproblemer, kan truseinnlegg eller pads løse problemet. Hvis det er en mer alvorlig tilfelle, så voksen gjenbrukbare eller disponibel truser kan være svaret. Hvis penger er en faktor, det er et økonomisk rute for å lage din egen plast incontinence bukser som er effektive.

Du må kjøpe et bind som er den mest komfortabel passform for akkurat din størrelse å bruke som mønster. Ta bomull håndklær og plassere puten på toppen. Tegn pad form på håndkle og deretter kutte så mange brikker som du tror du kan trenge for tykkelse. Ta en bit av vanntett plastmateriale som et dusjforheng eller duk og skjære den ut samme form. Sy alle materialene sammen rundt kantene. Sy fleksible hår band i hver ende og koble til et sanitær belte for stødighet. De kan vaskes i vaskemaskin og brukes om og om igjen. Du kan deretter gå videre i løpet av dagen som normalt med sikkerhet vite at du er beskyttet.

Hvordan vite om en er Growing Taller

Noen ganger når vi venter på å vokse høyere, kan det virke som vi ikke vokser i det hele tatt. Alle gevinster høyde forskjellig, men generelt, gutter opplever vekst spruter, og jentene har langsom og jevn høyde gevinst. De fleste jenter slutter å vokse mellom 16 og 18. Gutter noen ganger fortsette å vokse frem til 21.

Hvordan vite om en er Growing Taller

Velg en døråpning eller en plass på en vegg for å bruke til å måle fremgangen din. Stå i bare føtter med hælene presset mot veggen. Plasser en linjal flatt på toppen av hodet ditt, og bruke en penn for å markere stedet. Du kan gå tilbake til dette området hver måned for å markere og overvåke voksende. Du vil kanskje også skrive datoen nær mark.

Bruk maskeringstape for å markere flekker på døren eller veggen hvis du ikke ønsker å forlate permanente merker. Bruk en penn eller blyant til å skrive datoen på maskeringstape.

Ta hensyn til lengden av dere bukser og din skjorteermer. Når du er aktivt vokser, vil du kanskje merke at buksa blir for kort før de slites ut og ermene på dine langermede topper ikke lenger gjøre det til håndleddet.

Legg merke til følelsen av skoene dine. Hvis tærne begynner å føle overfylt i sko som ble passer godt, er føttene vokser. Hvis føttene vokser, du får høyere.

Hint

  • Sørg for å måle høyden på samme tid på dagen hele tiden. Våre pigger komprimere i løpet av dagen, forårsaker kroppen til å krympe litt. Du kan faktisk være en tomme høyere i morgen enn du er om natten.

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Tegn på blæren infeksjoner hos gutter

Mange foreldre anta at gutter ikke får blære infeksjoner, men dette er slett ikke tilfelle. Gutter får ikke blære infeksjoner så ofte som jenter, men de får dem. Å vite hvilke symptomer du skal se etter vil tillate deg å søke behandling og fjerne infeksjonen.

Identifikasjon

Identifiseringen av blære infeksjon hos gutter er ikke enkelt varierer fra barn til barn, så vel som fra smitte til infeksjon. En indikasjon på et problem oppstår når et barn klager over ubehag og ubehag ikke går bort eller forverres.

Funksjoner

Tegn på en blære infeksjon hos gutter kan være så enkelt og uspesifikke som en feber som ikke går bort, eller barnet bare ikke kan være så sulten som vanlig. Mer vanlige klager av en blære infeksjon hos gutter inkludere symptomer som smertefull vannlating, manglende evne til å tømme blæren, skyet urin, økt trang til å urinere, urin som har blod i den, urin som har en stygg lukt, lav rygg og mage smerte, og noen barn selv begynner å tisse deres seng eller bukser etter å ha blitt potte trent.

Effekter

Når et barn er brakt til lege med blære infeksjon symptomer, vil han trenge å avgi urinprøve. Legen vil bruke urin dip pinner som kan se etter smitte gjennom nivået av hvite blodlegemer. En blære infeksjon er lett diagnostisert gjennom denne metoden, og behandlingen startes.

Behandlingen består vanligvis av oral antibiotika som amoxicillin eller Cipro for sju til ti dager. For mindre barn, vil antibiotika bli utlevert i flytende form, men kapsler kan være foreskrevet for eldre gutter. De som opplever ukontrollerbare smerter kan ta Motrin. Hvis dette ikke gir nok lindring, kan en lege foreskrive en medisin.

Etter å ha en blære infeksjon mange barn og foreldre er mer sannsynlig å ta hensyn til hygiene vaner på badet og andre steder. Selv om dette ikke kan hindre alle blæren infeksjoner i gutter vasking av hender etter å gå på do vil bidra til å forhindre spredning av bakterier. Gutter bør også læres opp til å fullt tømme blæren og rist eventuelle gjenværende drypper før etterbehandling for å unngå å tiltrekke bakterier.

Betydning

Blære infeksjoner i gutter er store nok til at i en alder av fem opp til 2 prosent av guttene har hatt minst én. Den gode nyheten er at det er skritt som kan tas for å hindre fremtidige blæren infeksjoner. Fokus på å utvikle gode toalett og hygienevaner og gjør unna med boble bad og duftende såper kan alle bidra til å redusere forekomsten av urinveisinfeksjon.

Selv tar skritt for å hindre blæren infeksjoner kan ikke gjøre unna med problemet for godt, som noen barn som har en familiehistorie med blære infeksjoner eller har en misdannelse i blæren eller nyrene kan fortsette å ha problemer.

Risiko

En blære infeksjon som ikke er behandlet på en riktig måte vil ikke bare føre til at barnet til å oppleve mye smerte, kan det også gjøres om til en nyre infeksjon, som hvis den ikke behandles kan føre til en rekke andre problemer. Risiko knyttet til blæren infeksjon hos gutter kan være begrenset når det søkes behandling så snart symptomer er rapportert.

Symptomer på nyre refluks hos barn

Nyre reflux er en tilstand også kjent som vesikoureteral refluks, og det oppstår når urinen sikkerhetskopierer fra blæren til nyrene. Normalt, urinlederne bare tillate urin å flyte vekk fra nyrene, men noen ganger barn er født med en defekt som gjør at urinen å flyte begge veier. Denne tilstanden kan skade nyrene over tid. Ofte nyre reflux vinner av seg selv etter den tid et barn fyller fem, men noen ganger kirurgiske inngrep er nødvendig.

Urinveisinfeksjoner

Normalt gjør barn under 5 år ikke får urinveisinfeksjoner i det hele tatt. Imidlertid vil de med nyre tilbakeløp få dem ofte.

Urin haster

Barn med nyre reflux kan plutselig føler behov for å urinere, og kan noen ganger ikke har nok advarsel for å komme til toalettet i tide.

Urininkontinens

Barn med nyre reflux kan våt sine bukser ofte.

Sildrende Urin

Urin kan piple eller drible fra blæren ofte.

Komplikasjoner

Tilbakevendende nyre infeksjoner kan føre til permanent skade nyrene og arrdannelse.

Bakteriell vaginose hos barn

Bakteriell vaginose eller BV, er en vanlig vaginal infeksjon hos kvinner i fertil alder, men noen av de forhold som antas å bidra til BV kan også forekomme hos tenåringsjenter --- inkludert jenter som ikke er seksuelt aktiv --- og i sjeldnere tilfeller hos yngre jenter og spedbarn.

Definisjon

BV er en type vaginitis som skyldes ubalanse i de bakterier som finnes naturlig i vagina. Gunstige flora blir svekket eller undertall og uønskede bakterier blomstrer.

Symptomer

BV syke kan oppleve kløe eller svie, og det kan være en vassen hvit eller grå utflod med en fishy lukt. Halvparten av voksne kvinner med BV, men har ingen symptomer.

Årsaker

De eksakte årsakene til BV er ikke kjent, men tilstanden har vært knyttet hos voksne kvinner og tenåringer til andre medisinske tilstander eller behandlinger, nye eller flere sex-partnere, bruk av parfymerte kosmetiske produkter i vaginal området og trange bukser. Hos barn kan BV stammer fra boble bad, ikke-porøse bleier, fremmedlegemer i skjeden, traumer, medfødte misdannelser eller dårlig hygiene.

Behandling

Som i 2009, er muntlig eller aktuell metronidazol standard farmasøytisk behandling for voksne kvinner og ungdom med BV. Alle kvinner og jenter med bakteriell vaginose bør unngå parfymerte såper og boble bad, slitasje løstsittende, porøse klær og holde vaginal området rent og tørt. Jenter bør læres opp til å tørke vekk fra vaginal området etter avføring. Seksuelt aktive unge kvinner bør bruke kondom for å minimere traumer og beskytte skjeden mot seksuelt overførbare sykdommen.

Advarsel

Selv om bakteriell vaginose kan behandles, kan det være alvorlig hvis den ikke behandles riktig. BV kan føre til bekkeninfeksjon, fertilitetsproblemer, for tidlig fødsel og en høyere risiko for å fange seksuelt overførbare sykdommer. I tillegg kan BV samt andre vaginale infeksjoner hos unge kvinner og jenter være et tegn på seksuelle overgrep.

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Tegn på blæren infeksjoner hos barn

Blære infeksjoner oppstår når bakterier akkumulerer resulterer i en infeksjon. Blære infeksjoner hos barn, også kjent som urinveisinfeksjoner, er forårsaket av en rekke situasjoner som for eksempel boblebad, holder i vannlating og forstoppelse. Foreldre bør lære hva disse skiltene inkludere. Dette vil bidra til å avgjøre om deres barn har en blære infeksjon, og om å få øyeblikkelig medisinsk behandling, som kan hindre ytterligere infeksjoner, for eksempel nyre infeksjoner. Jenter kan være mer utsatt for blære infeksjoner på grunn av kortere urinrør, som fremmer enkel reise for bakterier.

Årsaker

De beste årsakene til blæren infeksjoner hos barn inkluderer sårhet og irritasjon i urinrøret forårsaket fra klær, såper, boble bad og / eller avføring; uriktig tørke; holde på urinen og nekter å bruke toalett; forstoppelse; og anatomiske abnormiteter involvert med utviklingen av blæren, nyrer og / eller urinrøret.

Symptomer

Tegn på en blære infeksjon hos barn kan være smerte og svie ved vannlating. Barnet kan oppleve en trang til å holde vannlating og hyppig vannlating. Hun har også kanskje foul smelling urin og en mild feber.

Behandlinger

Etter en positiv diagnose av en blære infeksjon, vil barnelege sannsynligvis foreskrive en antibiotika og krever ham til å drikke rikelig med væske, inkludert vann og tranebærjuice, å skylle bakterier fra blæren. Du må sørge for at hun urinerer ofte for å hindre bakterier fra å bygge i blæren. Hvis han opplever sterke smerter ved vannlating, kan du prøve å la ham sitte i et varmt bad for å urinere. Dette bør lindre smerten. Blære infeksjoner venstre ubehandlet kan utvikle seg til nyre infeksjoner.

Forebygging / løsning

Hindre blæren infeksjoner ved å unngå boble bad, sterkt parfymerte såper og sterke såper og sjampo under bad tid. Lær barna riktig tørke teknikk av forfra og bakover etter avføring. Oppfordre barna til å drikke i løpet av dagen, og for å urinere så ofte som mulig. Sørg for at barnet ditt er å spise en balansert diett for å hindre forstoppelse, noe som kan fremme blære infeksjoner. Kle barnet i løse, behagelige bukser, leggings og bunner, unngå enhver form for trange underbukser, som kan irritere barnets urinrøret, fremme blæren infeksjoner.

Betraktninger

Barn med tilbakevendende blære infeksjoner bør ha en urin kultur sjekk hver en til to måneder for å overvåke mulige infeksjoner. Din barnelege kan anbefale å ta antibiotikaprofylakse, en lav dose av daglige antibiotika, for seks til 12 måneder for å forhindre tilbakevendende infeksjoner.