Digidexo.com

overproduksjon fibrin

Overproduksjon av HGH hos barn

Overproduksjon av HGH hos barn


Ifølge Science Encyclopedia, vil overproduksjon av HGH (human growth hormone) hos barn føre til medisinske tilstander som giantism. Barn som lider av denne tilstand og til nå høyder på over åtte fot.

Effekter

Barn som organer overprodusere HGH vil ha unormale vekstmønster, synsproblemer og humørsvingninger.

Årsaker

Enkelte svulster forårsake at kroppen skal overprodusere HGH hos barn. Genetikk kan også disponere et barn til å produsere for mye HGH.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er overproducing HGH, vil en lege måle HGH nivåer gjennom blod arbeid.

Behandling

Hvis det blir oppdaget en svulst, vil en lege utføre kirurgi for å fjerne den for å stoppe overproduksjon av HGH. For et barn som overproduces hormoner på grunn av genetiske årsaker, vil en lege å administrere medikamenter for å hemme produksjonen HGH.

Advarsel

Dersom barnet har kirurgi for å fjerne en svulst antas å være årsaken til overproduksjon av HGH, kan hennes blodsukkernivået reduseres, noe som kan resultere i hypoglykemi.

Hva er årsaken til overproduksjon av gjær i kroppen?

Antibiotika

Antibiotika har vist seg å være ansvarlig for spredning av soppinfeksjon. Når tatt å drepe bakterielle infeksjoner, drepe de dårlige bakterier og gode bakterier. Antibiotika må tas over en lengre tidsperiode (vanligvis 5 til 10 påfølgende dager) for å være effektive til å drepe infeksjoner. Hvis den enkelte ikke tar full løpet av behandlingen, bakterier kan ikke være fullstendig eliminert og kan de resterende bakterier kan mutere og utvikle antistoffer som krever sterkere antibiotika.

Lave eller svekket immunforsvar

Svekket immunforsvar som de med HIV og de som har dårlige matvaner kan bidra til gjær infeksjoner. Visse medisiner og mangel på fysisk aktivitet også er medvirkende faktorer. Høyt forbruk av sukker kan føre til overproduksjon av gjær infeksjoner siden gjær sopp strømmer på sukker. Folk som er diabetiker har større mottakelighet for å utvikle gjær infeksjoner siden deres blodsukkeret stiger med jevne mellomrom.

Thrush

Thrush er en candida sopp i fordøyelseskanalen, hud og munn av de fleste friske mennesker. Noen sykdommer, medisiner og stress kan bidra til overvekst av denne soppen. P-piller, kan antibiotika, kortikosteroider, kreft, tørr munn og røyking også føre til en overutbygging av gjær infeksjoner.

Gjær infeksjoner i huden

Eldre voksne kan utvikle gjær infeksjoner under brystene, på magen eller på annen hudfolder på kroppen, slik som vaginal gjær infeksjoner. Vaginal gjær infeksjoner er vanlig fordi den fuktig miljø av skjeden er perfekt for gjær å vokse. Tilsetningen av fuktighet i området av vagina, for eksempel i løpet av menstruasjonen og nærvær av spermier fremmer også overvekst. Tilsvarende er bleieutslett kategorisert som en soppinfeksjon.

Gjær i blodet

Systemisk candidiasis er en medisinsk tilstand som rammer folk med nedsatt immunforsvar og vises i andre deler av kroppen som spiserøret og på huden. Når soppen overgrows i fordøyelseskanalen, dets rhizoids eller røtter koble seg til tarmveggene. Dette kan føre til forgiftning av de indre organer, inkludert hjernen og leveren. Når rhizoids feste seg til tarmkanalen, kan de forårsake punkteringer slik at giftstoffer og matrester å lekke inn i blodet. Denne type candidiasis kan føre til multippel organsvikt og har en 80 prosent dødelighet hvis venstre ubehandlet.

Hvordan måle Fibrin

Hvordan måle Fibrin


Fibrin er et blodprotein produsert i løpet av den siste delen av koagulasjonskaskaden som reaksjon på blødning. Arrangert i lange bindevevs kjeder, fibrin molekyler danner en maske på blødningen som henger seg på blodplater, som til slutt stivner til å danne blodpropp. Men dette komplekse systemet noen ganger går galt å forårsake clotting lidelser. Når dyp venetrombose, lungeemboli eller disseminert intravaskulær koagulasjon er mistenkt, er Fibrin produksjon ofte vurdert via D-dimer, en blod protein som produseres av fibrin som kroppen bryter ned blodpropp. Resultater fra en D-dimer test kan nå avleses på mindre enn 20 minutter.

Hvordan måle Fibrin

Agglutinasjon Testing

Reagenser som leveres i et testsett til romtemperatur i minst 20 minutter. Bland blodprøver helt. Ikke la cellene til å bosette seg ut. Blod er sammensatt av flere komponenter som må være i suspensjon for korrekt testresultater. Plasser testrør av blod i reagensrør rack. Fjern en agglutinasjon skuffen fra test kit. Skuffen vil ha to brønner: En merket "negativ kontroll Well" og ett merket "Test".

•  Pipetter 10 mikroliter av en blodprøve inn i hver testbrønn plassert på agglutinasjon magasinet, ved hjelp av en ny pipettespiss for hver prøve for å unngå forurensning. Kast tips til en biohazard container.

•  Tilsett en dråpe av det negative kontroll reagens til styre godt. Tilsett en dråpe av test reagensen i testbrønnen. Omrør hver brønn med en rørestav inneholdt i settet i tre til fem sekunder ved hjelp av en separat stang for hver brønn. Påse at reagenset er fordelt over hele overflaten av brønnen. Forkaste røre i en biologisk container.

Bland hele agglutinasjon brett med en myk, vuggende bevegelse i to minutter. Sammenligne de to brønnene.

Testen er positiv hvis testen viser vel noen tegn agglutinasjon eller klumper. Den negative vel bør viser ingen tegn til agglutinasjon når sammenlignet med testbrønn. Hvis den gjør det, er testen ugyldig.

Quality Control

Utfør kvalitetskontroll testing hvis prøven ga et positivt resultat. Følg samme prosedyre for testing av den ukjente. Men for denne kontrollprøve ved å bruke en fullblodprøve som er kjent for å være D-dimer negativ. Denne fremgangsmåten sikrer at prøven ikke ble forurenset og at reagensene er aktive.

•  Pipetter 10 mikroliter av D-dimer negativt fullblod i både den negative kontroll godt og test brønn av en ny skuff agglutinasjon.

8. Tilsett en dråpe av den positive kontroll-reagens til prøven godt bare. Testen vel bør vise tydelige tegn på agglutinasjon når sammenlignet med den negative kontroll godt. Hvis den ikke gjør det, opphever dette resultatet og kan bety en svikt av reagenser. Den hele testen skal utføres igjen, inkludert kvalitetskontrolltest. Hvis kvalitetskontrolltest gir samme resultat, bør nye reagenser benyttes for fremtidig prøving.

Hva er behandlingen for Overproduksjon av østrogen?

Østrogen er ansett som det kvinnelige hormonet selv om både menn og kvinner produserer den. Den er produsert i den adrenale kjertler, eggstokker og fettvev og hjelpemidler i funksjon av kvinnelige reproduksjons. Telleren eller motstridende hormonet østrogen er progesteron. Økningen av progesteron i kroppen reduserer nivået av østrogen og vice versa. Østrogen er et viktig hormon, men overproduksjon av det kan føre til alvorlige problemer for mange kvinner.

Symptomer på Overproduksjon av østrogen

Premenopausale kvinner kan oppleve alvorlige og hyppige menstruasjonssykluser som følge av overproduksjon av østrogen. PMS symptomer som oppblåsthet, humørsvingninger, migrene og ryggsmerter er også symptomer. Det kan føre til mer alvorlige problemer som brystkreft og cyster på eggstokkene.

Hormonbehandlinger

P-piller er vanligvis brukes til å behandle overproduksjon av østrogen. Pillene inneholder hormoner, inkludert progesteron, som lure kroppen til å tro den er gravid. Derfor, p-piller også senke nivåene av østrogen som kroppen produserer. Dette er den vanligste behandlingen for yngre kvinner med alvorlige og hyppige perioder.

For kvinner i overgangsalderen, er hormonbehandling terapi noen ganger brukt til lavere østrogennivå. Dette er ganske enkelt å gi kvinnen passende mengde progesteron hun trenger for å balansere produksjon av østrogen.

Topiske kremer inneholdende progesteron kan også redusere nivået av østrogenhormoner.

Behandling gjennom en sunn livsstil

Lav-fiber dietter har vært knyttet til høye østrogennivå. Kvinner med dette problemet oppfordres til å øke fiberinntaket. Økende aerob aktivitet reduserer nivået av østrogen som produseres. Forbruker en diett rik på fiber og med en vanlig øvelse diett hjelper også kontrollere vekten. Overflødig fett utløser også produksjonen av østrogen, så det er enda viktigere å føre en sunn livsstil.

Hva er årsaken til overproduksjon av mage syre?

Kroppen din produserer magesyre til hjelp i fordøyelsen av maten og å drepe potensielt skadelige bakterier. Magesyre spiller en stor rolle i å holde kroppen vår fungerer; men kan sporadisk overproduksjon av magesyre føre til ubehag eller til mer alvorlige skader. Ifølge MedlinePlus.com, er et Helicobacter pylori-infeksjon svært vanlig i overproduksjon av magesyre.

Helicobacter pylori

Ifølge MedlinePlus.com, Helicobacter pylori bakterier svekke magens slimete belegg, noe som bidrar til å beskytte magesekken fra syren. Når svekket, magen er utsatt for smerte og skade fra den syre, noe som gjør H. pylori en betydelig bidragsyter til overproduksjon av magesyre. H. pylori bidrar til dannelsen av magesår (hull i magesekken eller det slimete belegg) og kronisk gastritt, som er mage betennelse.

Årsaker og risikoer

Ifølge MedlinePlus.com, kan de H. pylori bakterier overføres fra person til person. Derfor, folk som bor i uhygieniske omgivelser er mer sannsynlig å bli smittet av den. Skjønt magens syre er i stand til å drepe de fleste bakterier som forbrukes, er det ute av stand til å bekjempe H. pylori. Infeksjon med H. pylori garanterer ikke problemer. De med unormale immunforsvar, eller som drikker kaffe eller alkohol og røyk er mer sannsynlig å utvikle problemer fra H. pylori bakterier enn folk som ikke har problemer med deres immunsystem eller drikke disse irritanter.

Symptomer og behandling

Ifølge MedlinePlus.com, symptomene på en H. pylori bakteriell infeksjon er at av magesår og kronisk gastritt. Disse symptomene er magesmerter, ukontrollerbar raping og oppkast, oppblåsthet og fylde, dårlig fordøyelse, mild kvalme og sult etter nylig å ha spist. Behandling av en infeksjon inneholder antibiotika for å bli kvitt den H. pylori. Hvis du har et sår eller kronisk gastritt, behandling inkluderer også syrenøytraliserende for å håndtere symptomene på din sår og betennelser.

Andre årsaker

Skjønt H. pylori er den vanligste årsaken til overproduksjon av magesyre, er det noen andre ting som bidrar til det også. Først leve et dårlig forvaltet stressende liv kan øke din irritasjon av magesyre, forårsaker magebesvær og høyt blodtrykk. Stress kan også redusere styrken på immunsystemet som beskytter deg mot bakterier. Alkohol og koffein også bidra til de skadelige effektene av magesyre. Koffein kan føre til kvalme og mageirritasjon.

Livsstilsendringer

For å redusere risikoen for å pådra en H. pylori-infeksjon, er det viktig å rense miljøet når det er mulig. Holde deg selv bakteriefrie minsker risikoen for noen form for infeksjon. For å redusere andre årsaker magesyre overproduksjon, kan du redusere stress i livet ditt. Ifølge Mayo Clinic, meditasjon og trening som yoga er gode måter å lindre stress. Også, redusere forbruket av irritanter som koffein og alkohol kan bidra til å forhindre sår og administrere alle at du allerede har.

Hva er rollen av fibrin?

Fibrin er en hard, uoppløselig proteinmolekyl som er produsert av det menneskelige legeme som reaksjon på blødning. Den består av lange, fiber kjeder og er primært ansvarlig for blodpropp.

Blodpropp

Fibrin er dannet ved virkningen av trombin, et enzym eller biologisk katalysator, på fibrinogen, et løselig protein som finnes i leveren, og den flytende delen av blodet (plasma). Lange fibrin-molekyler fletter, fangst blodceller (blodplater), og massen stivner for å danne en blodpropp.

Nervous System

Ifølge forskning utført av Institutt for farmakologi ved Universitetet i California, er det eksperimentelle bevis for at fibrin regulerer betennelses og regenerativ respons av celler hos pasienter som lider av degenerative sykdommer som multippel sklerose og Alzheimers sykdom.

Overflødig fibrin

Overflødig fibrin kan hindre bevegelse av røde blodceller, noe som betyr at vev er utsultet på oksygen og hjertet må jobbe hardere for å pumpe blodet rundt i kroppen. Overflødig fibrin kan føre til kronisk tretthet, høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Hva er funksjonen til fibrin?

Hva er funksjonen til fibrin?


Fibrin, fibrinogen laget av, er et fibrøst protein som er direkte involvert i koagulering av blodet. Det fibrøse proteiner danner et nett, som sammen med blodplater, danner en plugg eller koagulere over en sårstedet.

Origin

Fibrinogen, fibrin, som er laget av, er et vannløselig plasma glykoprotein som kommer fra leversyntese. Koagulasjonsprosesser involverer zymogen protrombin (en koagulering protein i blodet) og serin protease (enzymer som kutter peptidbindinger i proteiner) trombin konvertere fibrinogen til fibrin.

Funksjon

Fibrin fungerer som en bindende eller fangst agent i koagulasjonsprosessen, som skaper netting eller tette kjent som en blodpropp.

Effekter

Dersom kroppen produserer for mye fibrin kan det resultere i trombose, som er dannelsen av en blodpropp i et blodkar, som i sin tur hindrer strømmen av blod gjennom sirkulasjonssystemet. På den annen side, hvis vi henhold produsere fibrin, vi kan være predisponert for blødning.

Unormalt

Den mest kjente arvelig abnormitet relatert til fibrin er genetisk lidelse som fører til hemofili. Andre mindre kjente sykdommer relatert til fibrinogen produksjon er afibrinogenaemia, hypofibrinogenaemia, dysfibrinogenaemia, og hypodysfibrinogenaemia.

Behandlinger for mangel

For pasienter som presenterer en mangel av fibrinogen og er utsatt for blødning, kan blødninger bli korrigert av en infusjon av fersk frosset plasma, eller konsentrasjoner av fibrinogen.

Hvordan fjerner jeg fibrin Slough?

Hvordan fjerner jeg fibrin Slough?


Fibrinous slough er død underhud ved et sår som er vanligvis hvit eller gul i utseende. Slough er ofte fjernet fra et sår bed av debridement. Ifølge Web MD, "Debridering bidrar til å redusere antall mikrober, giftstoffer og andre substanser som hemmer helbredelse." Enzymatisk debridement er en måte å fjerne Slough fra et sår. Som i 2010, Santyl, markedsført av Healthpoint, er den eneste FDA-godkjente enzym for debridement.

Bruksanvisning

Legg et rent eller sterilt pad under område av kroppen hvor såret er plassert.

Hell saltvann over såret før alle eksponert vev er våt. Wear medisinske hansker.

Blot såret med en ren eller steril kompress.

Påfør et lag med Santyl tykkelsen på en krone til alle områder av slough i såret. Dekk Santyl med en fuktig, ren gasbind.

Dekk fuktig kompress med en tørr rullet gasbind og tape for å feste.

Hint

  • Santyl er effektiv i 24 timer og må re-brukes daglig for å fjerne slough effektivt. Santyl ikke er så effektiv hvis dekket med en tørr dressing. Santyl må forskrives av lege og bør brukes under behandling av en lege eller annet helsepersonell.
  • Hvis såret begynner å blø til enhver tid, å holde trykket over såret med en ren gas. Hvis blødningen ikke stopper når du press i 10 minutter, kontakt lege.

Virkningene av Massasjeterapi på Kortisol Overproduksjon

En overproduksjon av kortisol er assosiert med øket angst og stressnivå og til og med depresjon av immunsystemet. Effektene av massasjeterapi, men er tallrike til produksjon av kortisol, så vel som et individs humør.

Kortisol og Mood

Overproduksjon av kortisol via Hypotalamus-hypofyse-binyre (HPA) akse system er delvis ansvarlig for økt angst og stressnivå. Dette påvirker også vårt humør; kontinuerlig utskillelse av kortisol og unormal HPA-aksen funksjon kan føre til depressive stemninger, tretthet, utmattelse og andre psykiske lidelser.

Kortisol minker

Tallrike studier har blitt gjennomført som viser kortisol nivåene reduseres hos personer som behandles med massasje terapi. I en oversiktsartikkel av Dr. Tiffany Field og fire andre forskere publisert i "International Journal of Neuroscience" i 2005, ble det studier presentert i hvilke personer som ble stresset og / eller deprimert ble behandlet med massasje terapi. I disse tilfellene ble en 30 prosent omtrentlig reduksjon i kortisolnivåer sett.

En annen studie av Leger Lawler og Cameron publisert i "Annals of Behavioral Medicine« I 2006 viste at kortisolnivåer og migrene frekvensen redusert for deltakere som ble behandlet med ukentlige massasje terapitimer.

Stress lindrende effekter

Siden høye kortisolnivåer er assosiert med høyt stress og angst nivåer, lindrer massasje terapi stress ved å senke kortisolnivå. To av de viktigste årsakene til at folk som mottar massasje terapi føler seg mindre stresset er fordi terapi fremmer avslapning, og skaper en avledning bort fra stressende tanker og følelser og fremmer blodsirkulasjonen i hele kroppen.

Fibrin Cuff Theory

Fibrin Cuff Theory


Når venene i de nedre lemmer er hypertensiv, kan tilstanden forårsake veggene av kapillarene til å strekke. Porene er da mer åpen, og protein kalt fibrinogen, så vel som røde blodceller lekke inn i de interstitielle områdene. Fibrinogen blir fibrin, som samler rundt kapillærveggene i band kalt mansjetter.

Initial Theory

Problemer forårsaket av fibrin mansjett dannelse er ikke helt klart. Ifølge eksperter fra Royal Perth Hospital i Western Australia, ble en tidlig spekulasjon utviklet som fibrin innskudd avskåret diffusjon av oksygen og næringsstoffer, noe som fører til huden celledød. Denne teorien har ikke blitt bevist, og har blitt erstattet av en annen fibrin mansjett teori.

Alternativ Theory

En alternativ fibrin mansjetten teori er at oppbyggingen av fibrin er den første prosessen for kroppen å reparere vev. Den fibrin mansjetten også inneholder kollagen og ikke redusere oksygenstrømmen. Ifølge professor Paolo Zamboni av vaskulære sykdommer Center ved University of Ferrara, Italia, har leggsår vist seg å helbrede i nærvær av fibrin mansjetter.

Påvirkninger

Interessen i fibrin cuff teorien er vanligvis forbundet med beinproblemer forårsaket av blodstrøm problemer. Forhold fra blodstrømmen kan inkludere sår, åreknuter, ødem og andre alvorlige forhold. Ifølge "Journal of the Royal Society of Medicine," i november 2006-utgaven, kan disse forholdene være mer knyttet til jern innskudd og ikke fibrin mansjetter.

Fibrin Kappe Fjerning

Fibrin Kappe Fjerning


Konstant dialyse krever kateterisering. Når en person som bruker det kateter for en lengre periode, kan et fibrin kappe vokse rundt den. En fibrin kappen er en oppbygging av celler som til slutt danner en voksende struktur eller materiale. Dette fører noen ganger dårlige bakterier å vokse og forårsaker andre helsemessige komplikasjoner.

Metoder

Fremgangsmåte for fjerning av en fibrin avhenger av pasienten. Noen av metodene kan være mer forstyrrende enn nyttig, for eksempel ganske enkelt å fjerne kateteret. Fjerne kateteret kan ta mange forsøk før de lykkes, og de tar ekstra tid og penger til å utføre fra et business synspunkt, for ikke å nevne at tidsplanen for dialyse vil bli forstyrret og føre til mer nød for pasienten.

To metoder som er mer vellykket i dette området uten å forårsake så mye risiko er snare teknikk og elektrisk puls teknikk. Disse begge eliminere fibrin kappen innenfra kroppen på en sikker måte uten kjente komplikasjoner.

Electroporation

Elektroporering oppstår når cellene utsettes for visse nivåer av elektriske pulser, som gjør den permeabel membran. Dette betyr ganske enkelt at andre stoffer kan komme gjennom membranen i cellen som ellers ikke kunne. De elektriske pulser, hvis stoppet for tidlig, vil tillate cellene å overleve på grunn av membranene går tilbake til det normale og helbrede; men hvis de utsettes for den riktige mengden av pulser, vil cellene bli ødelagt.

Når termiske effekter legges til de elektriske pulser er det ikke bare de cellene som blir drept. Den strukturelle vev er også ødelagt. Ved å målrette fibrin vindsperre med enten reversibelt eller irreversibelt elektroporering, avhengig av tilstanden, med ekstra varmevirkning, er vevet og cellene fjernes på en sikker måte.

Intern Snare

Ved hjelp av en 0,089 nitinol, wire bøyd i form av en løkke er satt av kateteret. Når det kommer ut gjennom hulrommet i kateteret, blir garnet tvinges åpen av wire. Det forstyrrer fibrin bekledningen. som deretter skiller og faller bort i ulike stykker. Snaren fanger dette rusk og dermed eliminerer fibrin skjede.

Dette er en svært direkte løsning på et slikt problem, ikke krever utvinning tid eller anestesi og har en høy suksessrate. Ifølge National Center for Biotechnology Information, er det også noen komplikasjoner rapportert for denne prosedyren, og det er bare minimal invasiv til pasienten. Fra økonomisk synspunkt, er det også billig, noe som betyr at flere pasienter har råd til behandling om nødvendig.

Hva er binyrene lidelse?

De menneskelige binyrene er ansvarlig for mange funksjoner, blant annet å opprettholde forbrenningen og graviditet og kontroll med kjønnsmodning hos barn. Når noe går galt i binyrene selv eller i en del av kroppen som påvirker binyrene, da binyrene lidelser oppstår. Noen eksempler på disse binyrene lidelser er sykdommer som Cushings syndrom og medfødt adrenal hyperplasi.

Funksjon

Binyrene kan finnes på toppen av begge nyrer hos en person. De er formet som en trekant, og er omtrent en tomme høy og tre inches lang. Den indre del av binyrene kjent som binyremargen utskiller hormoner, med adrenalin være en, som har en effekt på slike kroppsfunksjoner som hjertefrekvens, svette, og blodtrykk. De ytre delene av binyrene produserer hormoner som omhandler fett, proteiner og karbohydrater. Mannlige kjønnshormoner og stoffer som styrer salt og kalium nivåene er også utskilt fra denne binyrebarken.

Effekter

Binyrene lidelser skje noen ganger når den delen av den menneskelige hjerne kalles hypothalamus er ikke i stand til å produsere hormoner som blir brukt til å styre binyrene. Hypofysen er også ansvarlig for en slik hormonproduksjon, og hvis de ikke fungerer som de skal da binyrene lidelser kan føre til. Troubles inne binyrene som infeksjon eller sykdom bidrar også til lidelser, med produksjon av hormoner i for høye eller lave mengder den viktigste faktoren.

Betydning

En adrenal lidelse er Cushings syndrom, som forekommer hovedsakelig hos voksne mellom 25 og 50. Det er vanligvis utfelt av binyrene som produserer for mye kortisol, et hormon som styrer stress. Tumorer i hypofyse region ofte føre dette noe som resulterer i overproduksjon av Cushings syndrom. Sykdommen er preget av slike symptomer som fedme, diabetes, sterk hår på kroppen, tretthet, hypertensjon og sammen med eventuelle seksuelle problemer.

Funksjoner

Medfødt adrenal hyperplasi er en binyre lidelse som er genetisk opprinnelse. Kroppen kan ikke produsere nok kortisol og gjør for mye av et hormon som kalles androgen. Symptomene på medfødte adrenal hyperplasia inkluderer kortpustethet, kviser, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, ansiktshår hos kvinner, og i alvorlige tilfeller dehydrering, lavt blodsukker og lavt blodtrykk. Det kan også oppstå problemer med å ha et høyt nok nivå av salt i kroppen, og godartede eller ufarlige tumorer hos menn.

Typer

Det er andre binyrene lidelser som er mye sjeldnere enn disse. De omfatter kreft i binyrene, som oppstår i bare to av en million mennesker. Pheochromocytoma er en sykdom som involverer dannelsen av en tumor i medulla del av hjernen som fører til høyt blodtrykk, med 800 tilfeller rapportert årlig i USA. En tilstand som kalles hyperaldosteronisme er ganske sjelden og rammer kvinner i aldersgruppen mellom 30 og 50, med hypertensjon kommer om på grunn av for mye av et hormon som styrer natrium og kalium nivåene i kroppen.

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult


Binyrene er ansvarlig for viktige hormonproduksjonen i kroppen din. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan kroppen oppleve mange bivirkninger, inkludert metabolisme endringer og endrede følelser av sult.

Binyrene Funksjon

Ligger på toppen av nyrene binyrene er en del av din endokrine systemet. Kjertlene arbeide i forbindelse med hypofysen og hypothalamus. Dette teamet hjelper til med å kontrollere kroppens produksjon av kortisol, adrenalin, noradrenalin, og aldosteron.

Binyrene Ubalanse

Svulster, sykdom eller medisinske bivirkninger kan svekke binyrene funksjon. De resulterende kortikosteroid ubalanse påvirker regulering av stoffskiftet. Noen unormal adrenal hormon produksjonen vil påvirke kroppen og kan føre til alvorlig sykdom.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er preget av under-produksjon av adrenal hormoner. Kroppen din blir svært følsomme for insulin, og du kan bli hypoglycemic. Ifølge Merck Medical Manual, kan Addisons føre til mangel på matlyst. Motsatt kan ekstrem sult for salt mat oppstå under perioder med lavt blodsukker indusert av sykdommen.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er karakterisert ved overproduksjon av hormonet, kortisol. Dette over-produksjon kan stamme fra en tumor, eller fra bruken av kortikosteroider. Personer som lider av Cushings lider mange symptomer, deriblant glukoseintoleranse og vektøkning, spesielt gjennom torso.

Betydning

Unormal produksjon av kortisol, på grunn av binyrene dysfunksjon kan påvirke den delikate hormonelle balansen i kroppen din. Kortisol er ansvarlig for riktig metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner i kroppen din.

Hvordan minske sjansen for å få blodpropp

Blodpropper er dannet av legemet etter en skade. Blodceller og fibrin stands komme sammen og lage en klump for å stoppe blødning. Snart en skorpe dannes så skaden kan leges. Dette er en meget viktig mekanisme i kroppen. Uten evne til å koagulere, ville blod folk blø i hjel fra skader. Problemet oppstår når kroppen utvikler blodpropp der det ikke er skade. Hvis en blodpropp blokkerer blodtilførselen til en arterie eller vene, kan alvorlige konsekvenser følger som hjerteinfarkt og hjerneslag. Derfor er det viktig å gjøre alt du kan for å hindre unødvendige blodpropper fra forming.

Hvordan minske sjansen for å få blodpropp

Praksis sunn livsstil valg. Røyking er en risikofaktor i utviklingen av blodpropp, fordi det gjør at blodkarene til å krympe og stivne. Legg røyking til en usunn diett, og du er upping sjansene dine for å få blodpropp drastisk. Redusere fett og kolesterol teller i maten du spiser og slutte å røyke.

•  Tren regelmessig. En regelmessig mosjon rutine vil forbedre sirkulasjonen og hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Begge disse er svært viktig i kampen mot blodpropp. Frie blodstrøm og god sirkulasjon gjøre det mindre sannsynlig for å danne blodpropper. Opprettholde en sunn vekt betyr at dine organer er ikke omgitt av fett og plakk vil mest sannsynlig ikke dannes i arteriene.

Flytt rundt ofte. Under sørge for lange turer du tar pauser for å gå rundt. På flyet ritt der det ikke kan være mulig å faktisk gå rundt, gjør beinøvelser i setet. Langvarig sitting og mangel på bevegelse er en av de viktigste årsakene til blodpropp.

Ta forholdsregler etter operasjonen. Små blodpropper kan dannes under operasjoner. Når du er i bedring, kan legen forskrive antikoagulantia. Ta dem som anvist. Pass også på å flytte så mye som mulig. Hvis bevegelsen ikke er tillatt, er det kompresjons mansjetter som er plassert rundt lemmer å stimulere blodsirkulasjonen som kan brukes. Liggende helt stille etter operasjonen er en veldig enkel måte å få blodpropp. Pass på at du flytter.

Bruk kompresjonsstrømper hvis du er utsatt for blodpropp. Folk som er på beina mye noen ganger utvikle åreknuter. Åreknuter er bredere enn vanlige årer og gi større risiko for dannelse av blodpropper. Iført kompresjonsstrømper hjelper med sirkulasjon hos personer med åreknuter.

Informer legen om eventuelle sykdommer du har. Det er mange forhold som legger til sjansene for å utvikle blodpropp. Snakk med legen din om alle dine forhold og symptomer slik at han kan foreskrive de riktige medisiner og endringer i livsstil som vil bidra til å forhindre din får blodpropp.

Vær proaktiv med din helse og følge trinnene ovenfor. Å gjøre dette vil i stor grad redusere sjansene for å utvikle blodpropp.

Hint

  • P-piller øke risikoen for å utvikle blodpropp.
  • Alder øker risikoen for å få blodpropp.
  • Graviditet øker risikoen for å utvikle blodpropp.
  • Personer med autoimmune sykdommer har større risiko for blodpropp.
  • Mennesker med kreft og inflammatorisk tarmsykdom har større risiko for blodpropp.
  • Interne blodpropp er noen ganger dannet etter bilulykker.

Om naturlig progesteron for Krympende Fibroids

Selv om deres årsaken er ukjent, er det holdepunkter for at østrogen dominans kan føre til dannelse og vekst av livmor fibroids. Progesteron er ofte brukt som et alternativ behandling for å motvirke effektene av østrogen dominans.

Teorier / Spekulasjoner

Progesteron virker å undertrykke overproduksjon av østrogen i perimenopausal kvinner. Det er vanligvis lavere nivåer av progesteron under perimenopause, så progesteron må legges.

Størrelse

På grunn av overdreven østrogennivåer, kan fibroidene utvikles etter 25 år Fibroider kan variere i størrelse, og kan være så liten som en ert, eller så stor som en grapefrukt. De kan vokse inne i livmoren (egenutført fibroids) eller form på utsiden av livmoren fester et stilk (subserous fibroids).

Fordeler

Fordelene ved å ta en progesteron supplement inkluderer redusert kraftig blødning, færre store klumper, reduksjon i størrelsen på livmor og krymping av eksisterende fibroids. Lindre noen av disse symptomene vil resultere i en høyere livskvalitet.

Time Frame

For å bruke en progesteron krem, bruke en eller to ganger om dagen ved behov, som starter på den tolvte dagen etter den første dagen av menstruasjonen gjennom tjuesjuende dagen. Det anbefales å rotere de områdene der du påføre kremen slik at du ikke overdrive ett område. Det er best å anvende hvor huden er tynnere, slik som den øvre brystområdet, innsiden av lårene eller indre armer.

Betraktninger

Snakk med legen din om alternative behandlinger, herunder bruk eller progesteron krem, akupunktur og urtemedisiner. Om nødvendig, får en ny mening.

Betydning

Progesteron behandling er en relativt enkel og pasientvennlig behandling av fibroider. I forbindelse med et sunt kosthold, mosjon rutine og stress, muskelknuter kan ofte bli betydelig redusert.

Hva er årsaken til Artery Plakk?

Hva er årsaken til Artery Plakk?


Koronar hjertesykdom er et begrep som brukes for å beskrive mange hjerte-relaterte forhold. En av disse er blokkerte arterier, en tilstand hvor veggene i en arterie som er blitt blokkert med plakk. Det er ulike årsaker til arterie plakk og måter å forebygge tilstanden.

Hva er Artery Plakk?

Artery plaque består av flere stoffer som finnes i blodet, blant annet fett, kolesterol, celleavfall, fibrin og kalsium. Disse materialene bygges opp langs blodårene for å danne plakk. Plakk innsnevrer arteriene og kan til slutt blokkere dem.

Artery Plakk Årsaker

Ifølge the Heart, Lung and Blood Institute, begynner plakk i arteriene med skade på arteriene. Faktorer slik som høyt blodtrykk, røyking, store mengder av visse fettsyrer, kolesterol og sukker i blodet kan skade veggene av arteriene.
For å reparere skaden, er fettvevet sluppet å hjelpe starte reparasjonsprosessen. Som svar på buildup langs veggene, kan arteriene utskille mer stoffer for å legge til plakk, ytterligere tilstopping arterien.

Effekter

Det er flere farer forbundet med plakk i arteriene. Plakk i blodårene som frakter blod til hjertet kan føre til smal og til slutt blokkere arteriene, som fører til hjerteinfarkt og hjerneslag.
Hvis plakk bygger seg opp i halspulsårene, som forsyner hjernen, kan blodstrømmen til hjernen bli redusert og føre til slag.
En tredje tilstand forårsaket av plakk i arteriene er perifer karsykdom. Når blodkarene i bena bli begrenset eller blokkert, kan du oppleve smerter, nummenhet eller infeksjoner i bein og føtter.

Symptomer på plakk

Du vet kanskje ikke blodårene dine er blokkert er tilstoppet med plakett til oppstå en store helsemessige problemer, slik som hjerteinfarkt eller hjerneslag. Se for symptomene.
Kortpustethet, brystsmerter, kvalme, svimmelhet og hjertebank kan være tegn på koronar hjertesykdom. Tette carotis kan gi symptomer som svakhet eller nummenhet på en side av kroppen, utydelig av ord, tap av synet på et øye eller manglende evne til å bevege en arm eller et ben.
Plakk i perifere arterier kan være preget av smerter i et ben, langsom helbredelse av skader i føtter, koldbrann og kalde føtter.

Forebygging / løsning

Livsstilsendringer kan være den beste måten å unngå arterie plakk eller for å holde mer oppstår. Dette inkluderer trene regelmessig, spise en balansert diett lav på mettet fett og kolesterol, opprettholde en sunn kroppsvekt og unngå stress.
I noen tilfeller kan medikament være nødvendig å bidra til å senke kolesterol og lavere blodtrykk. Aspirin og andre blod tynning medikamenter kan også brukes til å redusere dannelse av størknet blod.
Kirurgiske prosedyrer kan være nødvendig å fjerne blokkerte arterier. Stent, bypass-kirurgi eller ballongangioplastikk kan være nødvendig for å forhindre hjerteanfall eller slag.

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?


Kvinner som er befruktningsudyktig eller, uansett grunn, ikke er i stand til å unnfange stole på eggdonorer å hjelpe dem unnfange et barn. Kvinner som er interessert i å donere eggene sine i Seattle må gjennomgå en omfattende screening prosessen, etterfulgt av en diett av fruktbarhet medisiner og egguthenting. Fra start til slutt, tar prosessen cirka tre uker, etter som givere er kompensert sjenerøst. De fleste donorer er fornøyd med sin erfaring, men kvinner bør være klar over risikoen som er involvert i eggdonasjon prosessen.

Hvordan Donate jeg egg i Seattle, Washington?

Den Eggdonasjon Process

Finn en eggdonasjon klinikk nær deg. FertilityNation.com inneholder en liste over eggdonasjon klinikker i og i nærheten av Seattle. For å starte eggdonasjon prosessen, ta kontakt med klinikken som passer best til dine behov, og pass på at du har tilgjengelig transport til anlegget.

Fyll ut en screening spørreskjema vedrørende din fysiske helse; medisinsk og genetisk historie; narkotika, alkohol og tobakk; og slektshistorie. Givere bør være mellom 21 og 31 år gammel, i god fysisk helse og med ingen familiehistorie med genetiske lidelser.

Fullfør flere in-person intervjuer for å sikre at du er en akseptabel kandidat og for å sikre din forståelse av eggdonasjon prosessen.

gjennomgå en fysisk evaluering for å teste for seksuelt overførbare sykdommer og vurdere din fysiske helse.

Registrer en informert samtykkeskjema. Hvis du er gift, må mannen din også signere skjemaet.

Ta p-piller og fruktbarhet medisiner for å stimulere eggproduksjon i eggstokkene. Disse medikamentene vil bli injisert i løpet av 10-12 dager. Givere må avstå fra samleie i denne perioden.

Vær tilgjengelig for å gå til klinikken som planlagt i løpet av din donasjon syklus. Du kan overvåkes hver dag eller annenhver dag for en blod uavgjort og ultralyd. Den egguthenting vil bli planlagt når eggene har nådd modenhet.

Hint

  • Noen kvinner har rapportert fysiske problemer etter å donere egg. Disse inkluderer oppblåsthet, smerter, kramper, vekt endringer og overproduksjon av egg.
  • Én av fem egg givere rapporterer varige psykologiske effekter, inkludert bekymring over velferden til sine biologiske barn.

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn

Behandlinger for gjær infeksjoner hos menn


Nevn en gjær infeksjon i et rom fullt av kvinner, og de fleste av dem vil begynne å vri seg. Men menn er utsatt for gjær infeksjoner. Som med kvinner, kan disse infeksjoner føre til en stor grad av ubehag til de er vellykket behandlet.

Genital gjær infeksjoner

I motsetning til populær oppfatning, kan menn få genital gjær infeksjoner akkurat som kvinner gjør. Menn med et svekket immunforsvar, for eksempel fra andre sykdommer, er mer sannsynlig å utvikle en genital gjær infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, presenterer det normalt seg som et rødt, kløende utslett på eller rundt penis. Menn kan bruke en aktuell soppdrepende medisiner markedsført for vaginal gjær infeksjoner å behandle en genital gjær infeksjon.

Oral gjær infeksjoner

En muntlig gjær infeksjon, også kalt candidiasis i munn eller trost, er en soppinfeksjon i munn eller svelg. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gjær infeksjoner i halsen er uvanlig. Selv trost er mest vanlig hos spedbarn, kan voksne som nylig har brukt antibiotika eller de med nedsatt immunforsvar (for eksempel eldre) også utvikle denne typen infeksjon. Behandling er normalt med soppdrepende pastiller eller munn.

Skin gjær infeksjoner

Ifølge National Institutes of Health, unge voksne menn og mannlige tenåringer er spesielt utsatt for en type gjær infeksjon på huden som kalles tinea versicolor. Gjær som forårsaker denne infeksjonen oppstår normalt på alles hud. Når gjæren koloniserer og overproduces, kan det skape rosa flekker eller, på mennesker med mørk eller brun hud, hvite flekker og flekker. Det kan behandles med antimykotiske kremer eller salver. En annen populær behandling er å bruke en flass shampoo som en lotion på de berørte områdene for en til to uker, slik at den på i ti minutter og deretter skylle den av.

Systemiske gjær infeksjoner

En systemisk gjær infeksjon er en som har infisert i hele kroppen, inkludert blod. Ifølge CDC, er denne typen infeksjon sjelden hos friske personer. Menn som nylig har hatt operasjon eller har annen sykdom som kompromitterer sitt immunforsvar (for eksempel diabetes eller HIV) er mer sannsynlig å utvikle en systemisk gjær infeksjon. Systemiske gjær infeksjoner kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene ligne andre typer av sykdom, slik som influensa. Disse inkluderer feber, frysninger og verkende ledd. En blodprøve kan bekrefte om en person har en systemisk gjær infeksjon. Behandlingen kan være gjennom antifungal piller eller som et fluid administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer av gjær infeksjoner er ikke smittende, men heller medfører en overproduksjon av gjær som forekommer naturlig på og i legemet. Imidlertid kan en mann med en genital gjær infeksjon infisere en kvinne som han har hatt ubeskyttet sex. Inntil begge parter har blitt behandlet for gjær-infeksjon, er det mulig for dem å passere infeksjonen frem og tilbake.

Hyperactive Adrenal Thyroid Symptomer

Våre binyrene, som ligger på toppen av hver av våre nyrer, produsere nødvendige hormoner i kroppen vår (adrenalin, noradrenalin, og fem grupper av steroider). Skjoldbruskkjertelen, som ligger ved foten av vår hals, under vår adamseplet, produserer også viktige hormoner: tyroksin og trijodtyronin. Når disse to viktige kjertler blir hyperaktive og produsere mer hormoner enn nødvendig, er kroppen vår påvirkes negativt, produsere symptomer som kan være alt fra dehydrering til diabetes (binyrene) eller økt appetitt til uregelmessig hjerterytme (skjoldbruskkjertelen).

Binyrene Formål

Hovedformålet med våre binyrene er å hjelpe oss i tider med stress. Binyrene gjøre dette ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere følelsesmessige, mentale og fysiske belastninger som skoleeksamener, shopping, sykehusinnleggelser, og trusler mot ens liv eller lemmer.

De adrenalin og noradrenalin hormoner er de til hjelp i vår kamp eller flukt reaksjoner på fare og fysiske trusler. Og steroid klasse (mineralkortikoider - aldosteron, og glukokortikoider - kortisol) hjelpemidler i å opprettholde riktig mineral, elektrolytt, og kjemiske nivåer i kroppen vår, som serverer å hindre hjertesvikt og andre helsemessige forhold.

Hyperaktiv binyrene Symptomer

Når binyrene produsere mer hormoner enn nødvendig, er våre kropper bombarderes med for mye av en god ting. Dette, dessverre, kan ha svært negative konsekvenser. For eksempel kan de følgende symptomer kan forventes dersom glukokortikoid hormon kortisol er over produsert: bendannelse hemmes, sårheling er forsinket, og evnen til å absorbere kalsium er undertrykt.

Ettersom dette hormonet påvirker mange systemer i kroppen, kan over produksjonen medføre sykdommer som Cushings sykdom. Cushings sykdom påvirker organ fungerer så vel som metabolisme prosesser; derfor kan dens negative metabolske innflytelse også resultere i slike tilstander som diabetes.

Andre binyre Symptomer

Et annet sett av symptomer som kan resultere skyldes overproduksjon av binyrene hormonet aldosteron, som fungerer som en regulator av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk. Overproduksjon av dette hormonet kan produsere en uregelmessighet i nivåene av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk selv.

Thyroid Formål

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for regulering av kroppstemperatur, vekt og generelle metabolisme. Dette betyr at skjoldbruskkjertelen også direkte påvirker hastigheten hjertet vil slå på, samt hvor hurtig og effektivt på andre organer i kroppen vil operere. Ingen liten prestasjon for en så liten kjertel.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Nervøsitet, hender som skjelver, hud som er varm og fuktig, samt muskelsvakhet er noen symptomer på hyperaktiv skjoldbruskkjertelen. Andre symptomer på denne tilstanden er hjertebank, hurtig puls, tungpustethet, søvnløshet og tretthet. I tillegg kan disse symptomene også oppleves som følge av en hyperaktiv thyroid: en øket appetitt, vekt eller hårtap, en manglende evne for å tåle varme, menstruasjon, som er meget lett eller ikke-eksisterende, en økning av avføringen og en stirrende blikk.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.