Digidexo.com

hva er høy verdi av CA 125

Hva Er Blood Test CA-125 for?

Hva Er Blood Test CA-125 for?


Den blodprøve CA-125 måler mengden av en viss protein (kreft antigen125) i blodet ditt. Den brukes til å overvåke visse typer av kreftformer som oftest påvirker kvinner, spesielt i eggstokkene, endometrial kreft og eggleder. Annet enn cancer visse forhold kan føre til at nivået av dette protein til å stige. Disse inkluderer bekkeninfeksjon, endometriose og skrumplever. Nivåer kan også stige under graviditet eller menstruasjon.

Fakta

Den blodprøve CA-125 kan bestilles av legen din hvis du har høy risiko for å utvikle eggstokkreft på grunn av en familiehistorie med sykdommen, eller hvis du er stille symptomer på eggstokkreft. Det kan også bestilles hvis legen mistenker at du har livmor eller livmorhalskreft. Hvis du har blitt diagnostisert med en av disse typer kreft, kan dette blodprøve pålegges å overvåke kreftbehandling.

Test

Hvis du har CA-125 blodprøve, hva betyr nivåene? Generelt, de fleste friske kvinner har verdier som er mindre enn 35. Jo høyere verdi, jo mer sannsynlig at du har et problem. Kvinner som har eggstokkreft noen ganger teste i hundrevis eller kanskje tusenvis. Se "CA-125 Levels" i Resources for mer informasjon om testresultatene.

Betraktninger

CA-125 er ikke alltid et nøyaktig verktøy for tidlig deteksjon av kreft i eggstokkene. En ekte positivt resultat er returnert på bare om lag 50 prosent av Stage I eggstokkreft kreftpasienter. For stadium II, III og IV eggstokk-kreft, returnerer test et sant positivt omtrent 80 prosent av tiden. Forhøyede nivåer kan være en falsk positiv, eller kan indikere ovarial kreft eller en annen type av cancer. De kan også indikere en godartet svulst.

Betydning

Ifølge Ovarian Cancer National Alliance, vil en i 72 kvinner utvikler kreft i eggstokkene, og én av 95 kvinner vil dø av kreft i eggstokkene. Om lag 75 prosent av eggstokkreft er diagnostisert i et avansert stadium, etter at kreften har spredd seg fra eggstokken. Overlevelsesraten til kvinner med eggstokkreft er omtrent 46 prosent; men hos kvinner som er diagnostisert på et tidlig stadium, er overlevelsesraten 93 prosent.

Misforståelse

Selv om CA-125 er et diagnoseverktøy for eggstokkreft, er det ikke anbefalt å brukes alene for å diagnostisere denne dødelige sykdommen, fordi frekvensen av falske positiver er svært høy. Rundt 20 prosent av kvinner med eggstokkreft har ikke en forhøyet CA-125. Mer enn en metode for deteksjon bør brukes som en forholdsregel. Andre diagnostiske verktøy inkluderer fysisk eksamen, ultralyd og biopsi.

Hva er kollagen Protein og dens ernæringsmessige verdi?Collagen er et protein som finnes i muskel-og bindevevet til dyr. Hydrolyserte kollagen protein tilskudd er vanligvis laget av bein og hud av kyr, hester eller griser.

Proteinkvalitet

Kollagen er ikke en fullstendig protein fordi det mangler i aminosyren tryptofan. Et protein Fordøyelsesforsøk rettet Amino Acid score (PDCAA) av et komplett protein er 1,0. Kollagen er PDCAA score er 0,08.

Amino Acid innhold

Kollagen er høyest i aminosyrene glycin og prolin. Glycine frigjør oksygen til cellene. Proline er viktig for riktig funksjon av ledd og sener.

Kalorier

Kollagen kosttilskudd inneholder 15 gram protein per servering. Hvert gram protein gir 4 kalorier, bidrar 60 kalorier totalt.

Vitaminer og mineraler

Mange proteintilskudd har vitaminer og mineraler til. De mest vanlige vitaminer tilsettes, er B-vitaminer, som er avgjørende for energi og metabolisme. Kolin kan også tilsettes for å øke lipidmetabolismen.

Fordeler med kollagen

Mens kollagen protein ikke kan brukes som eneste proteinkilde, en 24-ukers studie fra tidsskriftet Current Medical Research og Opinion fant at kollagen hydrolysat kan være gunstig for pasienter med leddsmerter grunn av slitasjegikt.

Er det vegetariske kilder til kollagen?

De fleste kollagen protein tilskudd er laget av animalsk vev. Imidlertid vil enkelte produkter som bruker agar (tang) som en kilde for collagen være egnet for vegetarianere.

Hva er en normal LDL verdi?

Hva er en normal LDL verdi?


LDL, low-density lipoprotein, blir ofte referert til som det "dårlige" kolesterol. Det er sammensatt av fett og protein. Fordi kolesterol ikke oppløses i blodet, blir den båret av lipoproteiner (LDL og HDL eller high-density lipoprotein) til forskjellige vev i kroppen.

Hvorfor er LDL "dårlig" kolesterol?

Når for mye LDL sirkulerer i blodet, tresko det arteriene der blodet strømmer til hjertet og hjernen. Hvis en smalere arterie blir tett, kan du lider et hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Tester

Innhenting av en gyldig blodprøve krever en 12-timers rask før timen din. LDL-testen er en del av en omfattende lipid analyse, som også kontrollerer for HDL (det "gode" kolesterolet) og triglyserider.

Ranges

LDL nivåer vanligvis faller innenfor fem områder:
Optimal - mindre enn 100 mg / dl
Nær optimal - 100-129 mg / dL
Borderline høy - 130-159 mg / dL
Høy - 160-189 mg / dL
Svært høy - 190 mg / dL og høyere

Betydning

Hvis du har en historie med hjertesykdom, blir du vurdert høy risiko og bør strebe etter en LDL nivået lavere enn 70 mg / dL.

Hensynet

En passende LDL kolesterol nivået er egentlig avhengig av din generelle risikofaktorer, for eksempel hjerte-og karsykdommer, aterosklerotisk sykdom, diabetes, røyking, og hypertensjon.

Hva er meningen med ernæringsmessige verdi?

Den ernæringsmessige verdien av mat viser til sin kapasitet til å nære kroppen med de stoffene som trengs for å leve og vokse. Kroppen er avhengig av mat for drivstoff, og for å få de kjemiske forbindelsene den trenger for å fungere. Jo større utvalg av næringsstoffer maten inneholder, jo større den ernæringsmessige verdien av maten.

Typer av Næringsstoffer

De syv hovedtyper av næringsstoffer er karbohydrater, fett, proteiner, vann, fiber, vitaminer og mineraler. De første fem næringsstoffer anses makronæringsstoffer, som er de næringsstoffene kroppen trenger i relativt store mengder. De to siste næringsstoffer - vitaminer og mineraler - anses mikronæringsstoffer, som kroppen trenger bare i relativt små mengder.

Verdien av makronæringsstoffer

Kroppen bruker primært karbohydrater og fett som drivstoff for å forsyne kroppen med energi, eller kalorier, det er behov for aktivitet. De såkalte "gode fettstoffer" også spille en rolle i å fremme sunne kolesterolet, de hjelper i reguleringen av noen hormoner. Fett består faktisk 60 prosent av hjernen vev. Proteiner er viktige fordi de er kroppens eneste kilde for essensielle aminosyrer. Aminosyrer er "byggesteinene i livet." De er avgjørende for nesten alle funksjoner i kroppen. Fiber er en viktig del av dietten fordi det bidrar til å lette fordøyelsen og arbeider for å opprettholde gode kolesterolet. Vann er grunnleggende for alt liv; det menneskelige legemet, er 60 prosent til 70 prosent vann.

Verdien av mikronæringsstoffer

De kjemiske forbindelser av vitaminer og mineraler bidrar sterkt til dannelse, vekst, regulering, beskyttelse, ombyggings- og reparasjonsvirksomhet kroppen må gjennomføre for å opprettholde helse. Det er mange forskjellige klasser av vitaminer og mineraler, som hver utfører en unik funksjon i å opprettholde eller gjenopprette kroppen. Hvis legemet er mangelfull i en hvilken som helst av de mikronæringsstoffer, vil det føre til helsemessige komplikasjoner.

Betraktninger

Med en slik overflod av bearbeidet mat på markedet, er det viktigere enn noensinne å være helsebevisst om dine matvalg. I dag er det veldig lett å gi etter for en diett rik på kalorier og lite annet. Du kan spise deg til fedme og fortsatt bli underernært. Kroppen din trenger mer enn kalorier for å trives; det krever en jevn og balansert tilførsel av alle næringsstoffer for å fungere skikkelig. Mennesker må være i stand til å skaffe næring uten å overbelaste kroppen med kalorier. Matvarer med størst næringstetthet gir størst næringsverdi.

Nutrient Density

Ernæringsmessige verdien kan måles i form av en matens næringsinnhold tetthet. En matens næringsinnhold tetthet tilsvarer mengden av næringsstoffer i en matvare i forhold til hvor mange kalorier den inneholder. Det er i utgangspunktet en beregning av kostnader versus fordeler, den "pris" å være kalorier og fordelene som er den næring maten tilbyr i andre næringsstoffer. Matvarer som er relativt lavt i kalorier, men rik på hvilken som helst kombinasjon av mikronæringsstoffer, fiber, essensielle aminosyrer og flerumettet fett er ansett næringsstoff tett og av stor næringsverdi.

Hva er sunne Kreatininmåling Tall i leveren?

Kreatinin er et avfallsprodukt til stede i blod og urin. Kreatin skapes når maten forvandles til energi under den metabolske prosessen. Kreatin blir deretter brutt ned til kreatinin og tatt ut av blodet fra nyrene og føres fra kroppen gjennom urinen. Nyrene er vitale organer og bidra til å holde blodet rent og godt balansert. Dersom kroppen ikke er i stand til å fjerne avfall, vil det bygge seg opp og skade legemet og helse av blodet.

Kreatinin og leveren

Kreatinin-nivåene viser hvor godt kroppen er i stand til å behandle kreatinin. Hvis en kreatinin nivået er for høy eller for lav, er det viktig å ha en lege undersøke nyre-og leverfunksjon. Kreatinin og Kreatinin BUN ratio tester hjelpe avgjøre om leveren og nyrene fungerer normalt.

Normal kreatinin nivåer

Ifølge National Institutes of Health, er en normal verdi av kreatinin 0,8 til 1,4 mg / dL. Noen laboratorier har sitt eget målesystem for kreatinin nivåer, men verdier og målenivå er trykt på lab resultater. Mange laboratorier også flagge en verdi som er for høy eller for lav for å sikre en lege ser det. Kvinner har vanligvis lavere kreatinin verdier enn menn på grunn av forskjellen i muskelmasse. Litt forhøyde områdene er vanligvis et tegn på at nyrene ikke er så produktive som de burde være, og at organene bør overvåkes nøye og re-testet.

Testing Kreatinin

For å måle kreatinin-nivåene, vil blod-og urinprøver tatt. Urinprøvene er tatt over en 24-timers periode. Det er viktig å ikke trene før kreatinin testen, som hard trening kan føre til at kreatinin nivået å stige.

Høy kreatinin

Høye kreatinin nivåer overstige 1,5 mg / dL og ofte indikere en alvorlig nyreskade, noe som kan skyldes lav blodstrøm, sjokk, kreft eller en livstruende infeksjon. Forhold som ofte produserer høye kreatinin nivåer består av urinveis blokkeringer, hjerteproblemer, stoffskifteproblemer eller dehydrering.

Lav kreatinin

Lave nivåer av kreatinin hører under 0,8 mg / dL. Lave kreatinin-nivåene i blodet kan tyde på en mulig muskelsykdommer, så som muskeldystrofi. Lave nivåer kan også vise effekten av aldring eller at noe må evalueringen i en persons kosthold. Hvis en person har en diett lav på protein, kan kreatinin nivåer bli negativt påvirket.

Kreatinin nivåer vurderes under graviditet, da svangerskapet kan noen ganger føre til lav blod kreatinin. I dette tilfellet kan en behandlingsplan være nødvendig og vil omfatte vurdering av graviditet stress på nyrene.

Lave nivåer kan også være på grunn av kreft, lav blodtilførselen til nyrene, urinveisproblemer, skrumplever eller dehydrering.

BUN til kreatinin-ratioen

Hvis en lege har mistanke om leverskade, vil hun vurdere BUN-til-kreatinin nivå. Denne test vurderer både lever og nyre-funksjon gjennom en sammenligning av nivåer. BUN er et akronym for blod urea nitrogen; Evalueringstester urea, som er et avfallsprodukt fra proteiner fordelt i kroppen. Den er laget i leveren og føres gjennom urinen.

En BUN og kreatinin-ratio test kan vise om en økning i nivået er oppstått på grunn av akutt nyresvikt, sjokk eller dehydrering. Et høyt forholdstall kan signalisere blødning i fordøyelses eller respiratoriske systemer. Tvert imot, hvis det er en lav BUN til kreatinin-ratio, vil en lege vurdere hormoner, kosttilskudd problemer, muskel skader, graviditet, leverproblemer, lungesykdom eller andre problemer med sentralnervesystemet. Hvis nivåene er ute av normalområdet, vil en lege vurdere familiens helse historie, kjøre flere tester og revurdere hva medisiner en person tar. Dersom testen viser høye eller lave nivåer, er en annen test normalt omorganiseres i løpet av to uker.

Hva er Randall Plakk?

Hva er Randall Plakk?


Hvis du noen gang har passert en nyrestein, kan du forbanner den dagen du noensinne hørt om Randall plaketter, forløperen for mange som lider av denne smertefulle sykdom. Selv om disse forkalkede avleiringer kan reduseres gjennom målrettet behandling forskerne fortsatt ikke er sikker på hva som forårsaker dem til å danne i første omgang.

Discovery

En amerikansk urolog ved navn Alexander Randall oppdaget disse forkalkede avleiringer i begynnelsen av det 20. århundre. Forming i hovedsak på toppen av papillær region av nyrene, kan disse tan-farget vekst av bløtvev strekker seg godt inn i kroppen av nyrene, så vel. Selv om forskere er enige om at disse Randall plaketter i stor grad bidra til dannelsen av steiner i urinveiene, er historien om deres skapelse fortsatt uskrevet.

Plassering og sammensetning

Denne sub-papilla område av nyrene, hvor den Randall plakk dannes, tjener som et førsteklasses sted for krystallisering av kalsium inn i et materiale som er kjent som "kullsyre apatitt", som inneholder både kalsiumfosfat og kalsiumkarbonat. Selv om legene kan identifisere dette materialet under endoskopisk kirurgi, samt med en X-ray, siterer Medcyclopaedia en CT scan som den mest nøyaktige metoden for å identifisere Randall plakk.

Hvordan de passer inn i

Hypertensjon i familien er den eneste betingelsen som jevnlig følger dannelsen av Randall plaketter, sier Medcyclopaedia. Når stede i unormale mengder, gir materialet en kjemisk grobunn for råvarene som utgjør en nyrestein. Studier viser at forhøyede nivåer av den "amorfe kullsyreholdig kalsiumfosfat» (ACCP) kan resultere fra en overdreven grad av kalsium eller en høy pH-verdi, spesielt i unge barn, selv om disse funnene er mangelfulle på dette tidspunktet.

No Cure

En genetisk predisposisjon for å utvikle høye nivåer av Randall plaketter betyr at om du får en nyre stein kan avhenge bare på om det går i familien din. Men legene anbefaler ulike næringsstoffer som har vist seg å stymie utviklingen av steiner. Ifølge National Institutes of Health, drikke minst to liter vann daglig kan bidra til å holde ACCP nivåer mindre konsentrert. Og selv om inntak av kalsium i naturlig form som melk har ikke vist noen korrelasjon til kalsium stein generasjon, ingeskalsiumtilskudd i tablettform har vist denne type korrelasjon.

Hva er vekten overvåkere kosthold?

Hva er Weight Watchers kosthold, og hvorfor er det en av de mest markante og vellykkede vekttap programmer i verden? Weight Watchers har gjennomgått mange endringer siden begynnelsen, men selskapet skylder sin popularitet til å høres grunnleggende sikkerhetskopiert med vitenskapelige bevis, mat fleksibilitet for slankere og fokus på langsiktig og trygg vekttap og ledelse.

Origins

Jean Nidetch stiftet Weight Watchers i 1963 Hun trengte å gå ned i vekt, så hun kom opp med en diett plan og inviterte noen av hennes overvektige venner til huset hennes en gang hver uke. Hun designet disse møtene for å hjelpe deltakerne motivere og lære av hverandre.

Momentum Plan

Før Weight Watchers 'Momentum plan, kan medlemmene velge mellom to planer kalt Flex og Core. Momentum plan kombinerer det beste fra begge, slik at du kan spise hva du vil (som Flex plan), men med fokus på lav-kalori mat som gjør at du føler deg mettere lengre perioder av gangen (som Core plan).

Uansett hva du spiser har en daglig poeng verdi som du skriver ned på en sporing diagram hver dag. Hvert medlem har sin egen daglige poeng kvote som er avhengig av høyde, alder, kjønn, vekt og aktivitetsnivå, og godtgjørelsen går opp eller ned på grunn av endringer i disse spesifikasjonene.

Alternativt har du også 35 ukentlige poeng du bruker for enten spesielle anledninger som fester eller ferier, eller ekstra daglige poeng når du ønsker å spise mer mat og gå forbi ditt daglige poeng kvote.

Sunn retningslinjer

Weight Watchers åtte sunne retningslinjer danne en hjørnestein i sine spise planer. Disse retningslinjene oppfordrer deg til å konsumere mer vann og mindre alkohol og sukker; spise mer fullkorn, frukt og grønnsaker, protein og meieriprodukter; og inkluderer en multivitamin og sunne oljer i kostholdet ditt.

Sunne prinsipper

Weight Watchers fremmer engasjere seg i fysisk aktivitet, trene spise sunt, få emosjonell støtte fra likesinnede mennesker og bruke nyttige vaner for å hjelpe deg å lykkes med vekttap.

Betalingsplaner

Ukeplan (dvs. pay-as-you-go): Du betaler et obligatorisk registreringsavgift for det første møtet og innveiing, deretter ukentlige utbetalinger for møter og veie-ins hver uke etterpå.

Månedlig Pass Plan: Du får gratis registrering og tilgang til Weight Watcher eTools, og avgiften trekker seg automatisk opp til 15 dager før fornyelse av medlemskap. Weight Watchers vil sende ditt nye pass til din hjemmeadresse.

Forhåndsbetaling Savings Plan: betale hele kostnaden på forhånd får du gratis registrering og en rabatt på ukentlig avgift.

Medlemskap planer

Du har muligheten til å delta på møter på et lokalt senter hvor du veie inn og delta på en 30 til 60 minutters diskusjon om vekttap emner med andre deltakere og en gruppeleder.

Eller du kan følge planen online på Weight Watchers nettsted der du vil ha tilgang til sine eTools å hjelpe deg med å spore poeng, vekt, spise og treningsaktivitet og få og lage oppskrifter, delta på et forum med andre medlemmer og utsikt trening videoklipp og få tips og artikler fra eksperter.

Hva er vekten overvåkere kjernen programmet?

Weight Watchers ble grunnlagt tidlig på 1960-tallet av Jean Nidetch. Det hele begynte da hun dannet en gruppe av venner til å møte på henne hjem en gang i uken for å diskutere de beste metodene for vekttap. At gruppen har siden utvidet til et verdensomspennende selskap som tilbyr vekttap tjenester til mer enn en million mennesker. "Core" plan (nå kalt "Momentum Program") ble rullet ut for å gi økt fleksibilitet og valgmuligheter.

Konseptet

Grunnlagt på premisset om at slanking er bare en brikke i større puslespill for vellykket langsiktig vekttap, hjelper Weight Watchers medlemmer til å utforske måter å vedta en sunn livsstil (bedre fysisk helse, sammen med mentale og emosjonelle heia). Råd, oppmuntring og sporing suksess er en del av formelen som har stått testen av tid og hjulpet mange overvektige mennesker til å lære mer om riktig ernæring og mosjon.

Planen

Weight Watchers tilbyr valg for de som ønsker å gå ned i vekt. En plan, den "Points Plan," tildeler Kosten et bestemt antall "poeng" per dag. Alle matvarer er påført tilsvarende "poeng" verdi. Den andre plan, Momentum programmet (tidligere referert til som "Core" plan) betegner en spesifikk gruppe av næringsrike matvarer som kan spises uten å holde styr på punktene. Noe ikke er på den godkjente listen vil skjemme et bestemt beløp av "poeng" som du har på reserve.

"Core" Mål

Målet med "Core" plan er å oppmuntre medlemmene til å spise sunt, sunn, næringsrik mat som vil tilfredsstille sult og oppmuntre smarte matvalg. I tillegg er dette det perfekte tidspunktet å lære å spise riktig deler. Det er tre regler som må følges. Først spise så mye av de sentrale matvarer som er nødvendig for å føle seg tilfreds. For det andre, hvis du vil ha noe som ikke er på kjernen mat liste, må du bruke din ukentlige innrømmelse av poeng. Tredje, strever for å spise rikelig med grønnsaker og frukt; velge hele korn over bearbeidede karbohydrater; inkludere sunne oljer hver dag (som olivenolje, linfrøolje eller solsikkeolje); begrense sukker og alkohol og drikk rikelig med vann.

Hva er lov?

Kjerne matvarer er fra alle matvaregrupper, og inkluderer grønnsaker (ferske, frosne eller hermetiske), frukt (fersk, frossen eller hermetisert), buljong-baserte supper (ingen kremet de), hel-hvete pasta, brun ris, poteter, korn, high-fiber korn, magert kjøtt, fjærfe, fisk, egg, fettfri melk og melkeprodukter, sunne oljer, kaffe, sukkerfrie drikkevarer og krydder (som soyasaus, salsa, sennep, eddik og varm saus). Ideen er å spise når du er sulten og stoppe når du er fornøyd.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan gå på møter i byen din eller registrere deg for elektronisk tilgang. Momentum Program ("Core" Plan) er laget for å få deg å gjøre sunne valg, begynne å bevege seg og trene og leve et sunnere liv. Weight Watchers har eksistert i mer enn 40 år med en vellykket track record. Hvis du tror at dette høres ut som noe som ville fungere for deg, kan du gå til Weight Watchers nettsiden for å lære mer.

Hva er bakgrunnen for Weight Watchers?

Hva er bakgrunnen for Weight Watchers?


Weight Watchers er et populært kosttilskudd plan som fokuserer på å spise sunt gjennom et poengsystem for å forstå mat, i motsetning til en rask løsning eller et hurtig vekttap plan. Igangsatt i 1960, startet denne livsstilen program som et lite møte blant venner som raskt utviklet seg til en av de mest populære kosttilskudd planer i verden.

History of Weight Watchers

The Weight Watchers programmet begynner i 1963 da Jean Nidetch, inviterte venner til sitt hjem i Queens for ukentlige møter for å diskutere metoder for vekttap. Dette konseptet møter baserte diskusjoner om vekttap tok raskt av. Jean snart etablert selskapet Weight Watchers; i henhold til vekt watchers.com, "er mer enn 48 000 Weight Watchers møter holdes ukentlig hvor medlemmer får gruppestøtte og opplæring om sunne matvaner, atferd modifikasjon og gruppestøtte." Programmet har også utvidet til å tilby sine tjenester fra nettet på WeightWatchers.com.

Weight Watchers Philosophy

Utviklet av forskere som er spesialister på vektkontroll, Weight Watchers fokuserer på gruppe-støtte og en sunn spising plan. Det trenger ikke begrense visse matvarer eller kutte kalorier, men heller utdanner sine medlemmer om ernæring og trening så vel som gir støtte gjennom gruppemøter.

Mat på Weight Watchers

Weight Watchers fokuserer på å oppnå vekttap gjennom en sunn livsstil. Dette betyr at medlemmer kan nesten spise noe; Men "usunn" mat bør inntas i moderate mengder. Det legges vekt på sunn mat som frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner, lav-eller nonfat meieri og sunn olje. Planen fokuserer på å drikke 6-8 glass vann og unngå brus og juice.

The Weight Watchers Plan

Hvert medlem er gitt en individuell plan som er basert på personlige behov; det kan lett tilpasses enhver livsstil. Planen i seg selv er basert på et poengverdisystem som representerer kalorier, fett og fiber av mat og drikkevarer. Medlemmene er instruert om hva hver mat lik i sin poeng verdi og hvor mange poeng de har lov til å konsumere på en dag for å gå ned i vekt. Alle punkter bør registreres i løpet av dagen for å holde styr på mattilbudet, samt fremgang.

Andre komponenter av Weight Watchers

Programmet omfatter også gruppemøter, som er en del av det opprinnelige programmet. Gjennom dette støttende miljø medlemmer har en ukentlig vekt-in og diskutere deres uke og hva de spiste. De er også ment å fungere som inspirerende og motiverende møter for å sørge for at medlemmene holde deg på sporet med sine spise planer. Programmet legger vekt på regelmessig fysisk aktivitet flere ganger om dagen.

Hva gjør Chromium picolinate Do?

Hva gjør Chromium picolinate Do?


Hvis du tar en multivitamin pille, har du kanskje lagt merke til "krom picolinate" oppført blant ingrediensene på flasken. Visse "spor essensielle metaller" som sink og selen er viktig for ernæringsmessige helse (og inngår i multivitaminer for å korrigere mangler av disse spormetaller), men mange vet ikke hva krom picolinate er ment å gjøre. Videre er de helsemessige effektene eller fordeler av dette spormetall omstridt av forskere.

Definisjon

Brukt til å korrigere en krom-mangel, er krompikolinat laget av to separate substanser - metallet krom og en svak syre, pikolinsyre. Kombinasjonen av krom med en syre er en måte å holde elementet stabile utenfor kroppen. Når fordøyet, er krom lettere tas opp i blodet, og absorberes av vevsceller.

Det antas at små mengder av krom er nødvendig for riktig transport av insulin glukose til cellene. Insulin er et viktig hormon hvis rolle det er å "shuttle" visse kjemiske næringsstoffer til kroppens celler.

Helse-og ernæringsmessige krav

En studie i 2002 antydet at krom picolinate har anti-depressiv effekt i "atypisk depresjon", men en større studie klarte ikke å vise denne effekten entydig. Men syntes pasienter i et mindre utvalg av denne studien gruppen for å vise redusert karbohydrat cravings og bedre appetittregulering. En oppfølgende analyse av denne samme høye karbohydrat-craving sub-gruppen viste at pasienter som fikk krom picolinate viste "betydelig forbedring" i sine depresjon symptomer (sammenlignet med en placebo pille). En annen studie viste at krom picolinate bidratt til å redusere fett cravings, men ikke karbohydrat cravings.

Andre helse eller ernæringsmessige krav om krom picolinate av kommersielle interesser inkluderer forbedret muskelutvikling for idrettsutøvere og forbedret vekttap. Studier av disse effektene ikke klarte å vise bedring i muskel gevinst eller fett tap. Andre har hevdet krom picolinate hjelpemidler i å redusere insulinresistens hos diabetikere, men oppfølgingsstudie resultatene var blandet.

US Government omtale

I 2006, US Food and Drug Administration gjennomført en gjennomgang av klinisk forskning og konkluderte med at forholdet mellom krom picolinate og insulinresistens er "høyst usikkert." I dag er det fortsatt betydelig uenighet mellom ernæringseksperter med hensyn sin verdi i behandlingen av diabetes.

Bekymringer

Det var noen innledende bekymring fra en 2006 bananflue studie at krom picolinate kan skade DNA. Resultatene viste "kromosomavvik," hindret utvikling og dødelige mutasjoner i bananflue avkom.

Men en to-årig studie med rotter og mus fant ingen signifikant effekt av krom picolinate på langsiktig overlevelse, og heller ikke at krom picolinate er kreftfremkallende.

Verdi

Det er uenighet mellom ernæringsforskere med hensyn til om krom er et "spor essensielle metall" og det er liten vitenskapelig bevis for en "biokjemiske basis" for behovet for krom i kroppen. Selv om anbefalt daglig inntak av næringsstoffet er bare 200 mikrogram, har studier vist at krom picolinate er trygt selv ved høye doser. Men når de vurderer å ta et kosttilskudd, sjekk først med legen din.

Blodtrykksmålinger og hva de betyr

Fordi folk flest er ikke i stand til å oppfatte sin egen blodtrykket, og det kan være noen symptomer når det er unormal, National Institute of Health anbefaler en årlig blodtrykk sjekk for voksne i alderen 18 og over. Testen er ikke-invasiv, er utført mens pasienten sette seg ned med det ene ermet rullet opp og det tar litt tid.

Hva er blodtrykk?

Som hjertet pumper blod gjennom kroppen, er en kraft som utøves på hver av de arterier som bærer den til forskjellige organer. Denne kraft blir målt ved blodtrykket, noe som er bestemt av størrelse og fleksibilitet av arterier så vel som av mengden av blod i hjerte er nødvendig for å pumpe. Det nøyaktige antallet alltid endres på grunn av faktorer som kosthold, medisiner, følelsesmessige eller fysiske tilstander, temperatur, holdning og mosjon.

Blood Pressure Test

De fleste er kjent med å ta blodtrykktester. De kan tas når som helst og ikke krever noen forberedelser fra pasienter. Pasienter bør vente til de er rolige, spesielt hvis turer til legekontoret gjøre dem skittish. Instrumenter som trengs til prøven bestå av en mansjett med målehjul som er lagt over albuen, og et stetoskop for å måle resultatene. Helse utøvere finne et stort arterien i armen og plassere stetoskopet på det stedet. Deretter fyller de opp mansjetten med luft, vanligvis til 210 mmGh, eller millimeter kvikksølv, standard enhet som brukes for å måle blodtrykket. Når dette punktet er nådd, blir luften sluppet ut. Testen kan preformed to eller flere ganger i én økt, og de eneste bivirkningene kan være midlertidig nummenhet eller en kriblende følelse i armen.

Å få Reading

Når ventilen på mansjetten åpnes og luften begynner å strømme ut, utøvere opptak av det første pulserende lyd de hører og tallverdien knyttet til den. Dette kalles systolisk trykk, det høyeste beløpet av anstrengelse på arteriene når hjertet kontrakter. Som deflasjon fortsetter, overvåke de siste pulserende lyd laget og de ta det opp. Dette er det diastoliske trykket, det laveste beløpet av press på blodårene når hjertet slapper av. Disse tallene sammen danner blodtrykksmåling, som er uttrykt som den systoliske verdien over det diastoliske verdi.

Hva resultatet Means

Generelt er benchmark for systolisk blodtrykk opplesninger 120 mmHg, og målestokken for diastoliske målinger er 80 mmHg. Lavere tall er betraktet som sunt. Pre-høyt blodtrykk foreligger når det systoliske lesing er 120 mmHg til 139 mmHg og diastolisk 80 mmHg til 89 mmHg. Mild høyt blodtrykk kan bli diagnostisert med det systoliske leser 140 mmHg til 159 mmHg og diastolisk leser 90 mmHg til 99 mmHg. Når systoliske trykket er registrert på noe over 160 mmHg og diastolisk på noe over 100 mmHg, er blodtrykket anses moderat eller alvorlig høy. Alternativt, noen mennesker har blodtrykk som er for lav. At tilstanden er kategorisert av systolisk trykk lavere enn 90 mmHg eller 25 mmHg lavere enn normalt.

Unormale Readings og Risiko

Høyt blodtrykk er assosiert med sykdommer innbefattende hjertesvikt, nyresvikt, hjerteanfall og slag, og øker risikoen for utvikling av en eller flere av dem. Lavt blodtrykk kan også være tegn på problemer, som den er koblet til hjertesvikt, dehydrering, kjertel lidelser og infeksjon. De som opplever høye eller lave blodtrykket opplesninger bør rådføre seg med lege.

Hvordan å miste 125 pounds

Hvordan å miste 125 pounds


De helsemessige fordeler av å miste store mengder vekt langt outshine utfordringen med å prøve å gå ned i vekt. Muligheten til å være mer aktiv, gå opp og ned trapper, og forbedringen i din generelle kroppen, slik at du kan holde tritt med familie og normale daglige aktiviteter vil være bare noen av fordelene du får fra å miste 125 pounds. Konsultere legen din slik at hun kan hjelpe deg å gjøre gode valg og følge hennes anbefalinger mens du arbeider med å miste vekt.

Hvordan å miste 125 pounds

•  Bryt ned 125 pounds vekttap mål i mindre mål. Belønn deg selv med noe som du liker når du oppfylle et mål. Eksempler på små mål er, å drikke en viss mengde vann om dagen, gi opp fastfood, spise innen en kalori område eller miste en liten mengde vekt. De små mål vil gjøre store mål vises mer oppnåelig over tid.

Bli med støtte grupper og nettverk med andre som prøver å gå ned i vekt. Dette vil hjelpe deg på de dagene du ikke ønsker å prøve, eller når du føler at du har gjort en "feil". Dine tilhengere vil være der for å muntre deg på og du kan også hjelpe dem når de har kosthold og mosjon problemer. Arbeide med andre som har samme mål for å miste vekt vil hjelpe deg å fortsette å miste pounds.

Spill inn alt du spiser og konsultere legen din om kostholdet ditt. Hold en notatbok og skrive ned hver bit som du putter i kroppen din. Pass på hva du spiser og bruke dette til å finne ut hva du trenger å endre. Registrere endringene og hvis det var noen resultater.

Tren i korte perioder først, og deretter begynne å bygge opp ditt treningsprogram. Active uansett størrelse nettside sier at selv en liten mengde aktivitet vil hjelpe kroppen din å slanke seg mens du prøver å komme i form.

Leie en personlig trener til å lære deg trening teknikker. En personlig trener kan hjelpe til å bygge et treningsprogram som passer dine behov og han kan lære deg hvordan du bruker treningsutstyr. Følg opp med personlig trener en gang i måneden for å sørge for at du holder deg på sporet.

Endre matvaner, slik at de gjenspeiler et sunt, balansert kosthold. Sakte begynner å inkludere frukt og grønnsaker og fjerne stekt mat eller mat som ikke er bra for deg. Følg USA Landbruk nettstedet Pyramid guide til å spise sunt.

Ta kontakt med en psykolog som er spesialist på spiseproblemer. Vaner som du har lært i løpet av din levetid ikke skjedde alt på en gang, og en psykolog kan hjelpe deg med å komme opp med en plan for å overvinne gamle vaner. Psykologen kan også anbefale informasjon om å spise problemer.

veie og måle deg selv en gang i uken for å se om kroppen din har gjort noen endringer. Fortsett å rådføre seg med legen din på en jevnlig basis som du taper vekt. Hvis det har skjedd endringer, fortsetter din vekttap plan. Hvis det ikke har skjedd endringer, se over dataene som du spilte for å se om du kan gjøre noen endringer.

Hva er forskjellen mellom en Vekt Scale & et Balanced Scale?

Hva er forskjellen mellom en Vekt Scale & et Balanced Scale?


Forskjellene mellom en balanse skala og en vektskala blir ofte misforstått fordi de begge finnes i den hensikt å måle vekt. Det er imidlertid noen klare forskjeller som fysiske utseende, hvordan de måler vekt og hva slags vekt de kan måle.

Balance Scale

En balanse-skalaen er mest ofte karakterisert ved sin T-lignende form. En horisontal bjelke, hvorfra to kurver eller platene er opphengt, er løst festet til en vertikal stang. Når fullstendig tomme disse kurver eller platene er identiske i vekt, som holder den horisontale bjelken vater og balansert på den vertikale stang. Imidlertid, når vekt blir ujevnt tilsatt til de kurver eller plater, vil den horisontale bjelken dyppe mot den tyngre side. På grunn av balansen skala fysiske utforming, det er grenser for hva som kan veies med den. Det er også vanskeligere å bevitne den faktiske vekten av et objekt uten noe å sammenligne det med. Dette gjøres ofte ved å plassere vekter på en kurv eller plate og fyller den andre med det formål å veie og deretter legge til eller trekke vekter til den horisontale bjelken er nivået igjen.

Vekt Scale

En vekt skala er fysisk preget så mye enklere. Disse skalaene har en tendens til å være rektangulær i naturen --- selv om andre har mer interessant design --- og brukes til å måle en rekke elementer fra en person til en fersken. Disse skalaene ikke krever noe annet enn elementet som skal veies og vanligvis svare med enten en digital nummer eller en fysisk indikasjon --- slik som en peker på en oppringt av tall --- av vekten.

The History of Scales

Ifølge Avery Vei-Tronix ble de første skalaer unnfanget og brukes på høyden av gamle egyptiske sivilisasjonen. Ved hjelp av ulike plante frø og korn for små mengder og steiner ekvivalenter for større, etablerte de et vektsystem for å etablere priser, samt verdien av et objekt. Derfra romerne bidratt ved å skape kilos vekter, som England utdypes ved å etablere ulike vekter for ulike varer. Disse ulike vekter som senere skulle bli enhetene som ofte brukes i dag, for eksempel gram.

Akkurat som vekten og dens verdi ble nøye raffinert og utviklet, så var den faktiske vekten. Avery Vei-Tronix sier at balanse skalaer, brukt så tidlig som 4000 f.Kr., til slutt ville vike til vekt skalaer, først designet av Leonardo Da Vinci og forbedret på siden den gang. Med oppdagelsen av elektrisitet, og inkorporering av elektronikken, er vekten skala nå svært vanlig, og anvendes i dagliglivet.

Hva er den beste tiden å ta et kalsiumtilskudd?

Kalsium er en av de viktigste mineralene kroppen trenger. Kalsium er helt avgjørende for sterke bein og tenner, og bidrar til hjerte, lunger og muskler til å arbeide effektivt. Faktisk, hvis du ikke tar i nok kalsium, vil kroppen selv stjele det fra bein. Sulte kroppen for kalsium lenge nok og du har tørre, sprø bein og tenner, og du vil være mer sannsynlig å utvikle osteoporose, en alvorlig tilstand som øker risikoen for alvorlige benbrudd.

Bestem Hva Kalsium supplement til å ta

Medisinske fagfolk vet det er vanskelig for folk å konsekvent få nok kalsium fra kosten. Det er derfor mange kosttilskudd er nå tilgjengelig som gir folk den nødvendige daglige verdi av kalsium i pilleform. Det finnes mange ulike former på markedet nå, så hvordan vet du hvilken å ta?

Kalsium kan bare eksistere i kombinasjon med andre stoffer. Disse blandingene, kalt forbindelser, finnes i ulike pille former som kalsiumkarbonat, kalsiumfosfat og kalsium citrate. Alle andre former for kalsium vil arbeide hovedsakelig på samme måte i kroppen.

Imidlertid vil absorpsjonen av kalsium er avhengig av mengden av vitamin D i kroppen. Betydningen av vitamin D betyr at supplement bør beriket med vitamin D, uansett hvilken type du velger. I tillegg, kalsium i flytende form absorberer enklere enn kalsium i fast tablettform. Mange vitamin merker nå tilby sine kosttilskudd i flytende pilleform for maksimal effektivitet.

Riktig tidspunkt å ta et kalsiumtilskudd

Kalsiumtilskudd kan tas når som helst på dagen. Imidlertid er kalsium beste absorbert i kroppen når det er tatt i doser på 500 mg eller mindre. Du kan ta flere doser i løpet av de kurs av dagen --- for eksempel, en gang om morgenen og en gang om natten.

Imidlertid, kan de forskjellige forbindelser av kalsiumtilskudd påvirker legemet på forskjellige måter. Kalsium citrate er best absorbert i et surt miljø, noe som betyr at det ikke vil velte en tom mage, og du kan ta den når som helst på dagen. Imidlertid kan personer med acid reflux ikke være i stand til å tolerere kalsium citrate.

Kalsium-karbonat og kalsiumfosfat krever en rikelig mengde magesyre for å absorbere, slik at disse skal bare tas etter et måltid. Å ta disse kosttilskudd uten mat kan føre til en urolig mage.

Andre hensyn for å ta kalsiumtilskudd

Hvorvidt du ta kalsiumtilskudd med mat, avhenger av hvilken type supplement du tar. Men det er viktig å innse at din personlige helse omstendigheter kan også diktere når du skal ta et supplement.

Tenk først om de andre medisiner du tar. Visse typer medisin kan påvirke opptaket av din supplement (eller vice versa) hvis du tar dem på samme tid. Spør legen din om dette kan muligens påvirke deg. Hvis den gjør det, rave din medisinering og supplere forbruket i løpet av dagen for å holde det skjer.

I tillegg kan forskjellige kalsiumtilskudd påvirke mennesker forskjellig. Noen kosttilskudd kan føre til alt fra en urolig mage til forstoppelse til overdreven gass. Hvis dette skjer med deg, først øke forbruket av væske og se om det løser problemet. Hvis ikke, bør du vurdere å bytte din kalsium supplement til du finner en som fungerer for deg.

Huske å ta kalsium er lett når du finner den rette supplement for deg. Daglig inntak av kalsium er en av de beste vaner du kan ha, og dine sterke bein og kroppen vil takke deg for årene som kommer.

Hva er Kvinnelige mønster baldness?

Kvinnelige mønster baldness er tynning av en kvinnes hår over toppen og forsiden av hodet hennes. Den skiller seg fra mannlig skallethet i at hårfestet ikke vike som håret mister sin totale tykkelse.

Hva er normal daglig hårtap?

De fleste kvinner mister et sted mellom 100-125 hår per dag gjennom vanlig grooming aktiviteter. Mer enn dette regnes som et faresignal.

Antall kvinner berørt

Omtrent 40 prosent av kvinnene rapporterer de tror håret er thinning etter alder 65. Mer enn 20 millioner amerikanske kvinner er diagnostisert med Kvinnelige mønster baldness per år.

Årsaker

Aldringsprosessen, ledsaget av skiftende hormoner og disponert genetikk, er de viktigste årsakene til Kvinnelige mønster baldness.

Hvordan håret vokser

Hår vokser en halv tomme per måned. Hvert hår vokser aktivt for to til seks år. Når det begynner å hvile, den faller ut. Hvis andre hår ikke er aktivt voksende å ta sin plass, utvikler Kvinnelige mønster baldness.

Behandling

Som andre faktorer kan føre til hårtap, kan bare et hår restaurering lege nøyaktig diagnostisere Kvinnelige mønster baldness. Forskjellige behandlinger, inkludert spesialiserte sjampo og kremer samt kirurgisk hår erstatning er tilgjengelig på et sak-til-sak basis.

Emosjonelle side påvirker

Utseendet til en kvinnes hår er nært knyttet til hennes selvfølelse. Den største vanskeligheten de fleste kvinner opplever når de står overfor Kvinnelige mønster baldness er hvordan hun føler om hva hun ser i speilet.

Hva er Magnesium Oxide For?

I året 1775, anerkjent en kjemiker fra Skottland magnesium (Mg) som annerledes fra kalsium ved sin vekt, og i 1808 Sir Humphrey Davy of England var den første til å isolere den helt fra annen sak. Det er den 12. elementet på den periodiske tabell over elementene. Dette elementet brenner i luft og gir et strålende hvitt lys. Den purposefulness av Mg er rikelig, men det er stort sett kjent som verktøy for i brannbomber og som et vitamin.

I kroppen

Menneskekroppen krever Mg, men det må inneholde oksygen for å få forbindelsen magnesiumoksid (MgO) for generelle nytten. I alminnelighet anvendes det humane legeme MgO for å opprettholde tilstrekkelig nivå av Mg i kroppen. Den brukes for slike enkle ting som fordøyelsesbesvær og for normal funksjon av muskler, nerver, blodceller, og til og med ditt hjerte. Den brukes som en mineraltilskudd når blodprøve demonstrerer lave mengder i sirkulasjonssystemet.

Imidlertid, ved å opprettholde en balansert diett, er behovet for en MgO supplement sjeldne. For de som ønsker en balansert diett og de som ikke vet hva et balansert kosthold består av, rådgivning næringspyramiden publisert av FDA bør være ditt første skritt.

Vanlige matvarer som inneholder Mg

Det kommer naturlig, ikke som et tilsetningsstoff i matvarer som for eksempel en kopp helmelk, som gir 6 prosent av sin daglige verdi og 24 milligram. Noen andre vanlige, hverdagslige matvarer som inneholder Mg er soyabønner, nøtter, peanøttsmør, potet, yoghurt, bananer og selv sjokolade pudding.

Spise en rekke av hele korn og grønne grønnsaker hver dag vil hjelpe med å opprettholde tilstrekkelig nivå og lagring

Forholdsregler

Mens Mg og MgO er tilsynelatende overalt - i matvarer, menneskekroppen, vitaminer og kosttilskudd - er det forholdsregler som må vurderes, for eksempel en overdose og absolutt kontraindikasjoner i tillegg.

Før du tar MgO kosttilskudd, snakk med legen din og fortelle ham om alle andre medisiner du tar, inkludert over-the-counter (OTC) medisiner av alle slag. Visse medisinske tilstander som nyre sykdommer ikke så bra mens du bruker MgO, som er en av de viktigste grunnene til å rådføre seg med en lege. Allergier og graviditet er også kontraindikasjoner.

Industriell bruk

Kommersielt er Mg brukes for en myriade av applikasjoner hovedsakelig på grunn av sine iboende egenskaper. Det er litt tettere enn aluminium og er lett å bearbeide, sveiset, smidd eller støpt. Når blandet med aluminium og sink, har legeringen som brukes til å fremstille motordeler, hjul og til og med visse deler av luftfartøyet. Magnesium, når de blandes med andre forbindelser brukes til å lage raketter, missiler, bomber, og bagasjerammer.

På grunn av lysstyrken som avgir når Mg er utsatt for oksygen, blir de ofte brukt i pyroteknikk eller fyrverkeri, flash pærer for kameraer og selv lagt til noen rakett og rakett brensel. Det hjelper i å hindre korrosjon, og brukes derfor på undersiden av de fleste hvert skip.

Siste Ord

I likhet med mange elementer som finnes i den periodiske tabell over elementene, Mg har en overflod av anvendelser, hovedsakelig alt for gode formål, men plassert i gale hender med den riktige vet hvor det er svært farlig. Det viktigste å vite om Mg og MgO er å forstå hva du skal bruke det til og farene og fordelene som kommer med riktig bruk.

Hva er demineralisert mysepulver?

Mysepulver er det faste stoff konsentrasjon av en substans som kalles myse. Demineralisert mysepulver er en av mange varianter av whey protein pulver og har flere ernæringsmessige fordeler. Det er oftest vurderes som kosttilskudd til hjelp i trenings condition innsats. Myse er også en ingrediens i prosessert mat.

Hva er whey?

Myse er det flytende biprodukt fra osteproduksjon. Osten er laget ved å trekke ut kasein og fett fra melk, og leftover stoffet left kalles myse. Det er mange forskjellige "smaker" av whey --- det kommer an på kilden til melk, produksjonsmetode som brukes til å lage ost, type ost produsert og de tilsatte ingredienser. Noen ganger ekstra filtrering av mysen er utført for å kompensere for allergi eller for å gjøre det mer potente protein.

Typer av Mysepulver

Den rå flytende myse består av 94 prosent vann i tillegg til laktose, proteiner (primært globuliner og lactalbumins) og forskjellige vitaminer og mineraler. Fra denne væske, mysepulver laget ved å tørke ut det meste av vannet fra dette stoff.
Søt myse-pulver er det tørkede biprodukt av rennet enzym som produseres fra oster som cheddar, mozzarella og sveitsisk.
Acid mysepulver er tørket ut biprodukt fra ost fremstilt ved koagulering syre, slik som i hytter og ricotta oster. Delactosed mysepulver er et resultat av ytterligere ekstraksjon av laktose fra den rå flytende myse som en del av en ytterligere filtreringsprosessen.

Demineralisert mysepulver

Som delactosed mysepulver, er demineralisert mysepulver produktet av ytterligere rensing. Sytti til 90 prosent av mineraler inneholdt i den rå myse blandingen (hovedsakelig kalsium og aske) blir filtrert ut, og den gjenværende væsken blir tørket for å produsere demineralisert mysepulver. Den brukes som en ingrediens i mange bearbeidet mat som et middel til å øke deres ernæringsmessige verdi.

Fordeler

Alle whey pulver er en rik kilde til komplette proteiner, som inneholder alle de essensielle aminosyrene avgjørende for kroppens velvære. I kombinasjon med styrketrening, myseproteiner arbeide for å bygge opp kroppens muskelsammensetning mens også påfyll av kroppens glutation, som blir oppbrukt under trening. Glutation er en antioksidant som trengs for å opprettholde et sunt immunsystem. Myseproteiner er også en stor næringsstoff for vekttap eller ledelse som de har en svært lav glykemisk indeks verdi, bidra utgivelsen av appetitt-undertrykke hormoner, og forsinke opptaket av sukker i blodet.

Kilder

Demineralisert mysepulver, sammen med alle de andre typer mysepulver, kan kjøpes i konsentratform på helsekostbutikker. Lagt til en smoothie eller shake, disse pulver tjene som en allsidig kosttilskudd. Mange bearbeidet mat som brød, frokostblandinger, supper, sauser og krydder inneholder myse som en ingrediens. Dessverre er mange bearbeidede matvarer også inneholde andre ingredienser som ikke er gunstig for kroppens helse. Følgelig alltid lese etiketten og ta alle ingrediensene i betraktning før du foretar et kosttilskudd beslutning om noe mat.

Hva Supplement Kan jeg ta å tjene Min huden ser bedre?

Å ha stor hud ikke bare skje, og noen ganger uansett hvor mye tid og oppmerksomhet du betaler til din hud med rensemidler, kremer og andre aktuelle produkter, vil du ikke få best mulig hud du kunne ha. Det er fordi flott hud, som funksjon av alle andre organer i kroppen din, er avhengig av ernæring. Heldigvis, mange hudpleie kosttilskudd er tilgjengelig som kan hjelpe huden din glød innenfra.

Ting å se etter

Nylig har hudpleie produkt produsenter begynt å ta rollen som kosthold og ernæring i huden ved å tilby sine egne linjer av kosttilskudd. Disse kosttilskudd inneholder vanligvis en kombinasjon av vitaminer og mineraler som du vil finne i en multivitamin. Olay Total Effects, en vitamin-og mineral-supplement markedsført for sunn hud, for eksempel, inneholder 100 prosent eller mer av det daglige verdi av vitamin A, C, D, E og B-kompleks, folsyre, sink, kobber, mangan og krom , alle av hvilke er funnet i et typisk multivitamin. Disse er alle bra for huden din, og hele kroppen. I tillegg hud kosttilskudd vanligvis også inneholde ingredienser som Q10, omega-3 oljer og antioksidanter, som har blitt vist i kliniske tester for å forbedre huden, eller i det minste din generelle helse.

Hva skal unngås

Når du kjøper en hud-omsorg supplement, er det viktig å se på ingredienslisten for ting du allerede har hørt om, unngå noe som utgir seg for å ha en "proprietær blanding" av ingredienser. "Anstendighet blanding" er bare fancy markedsføring språk som produsenter bruker å si at deres ingredienser er spesifikke bare for deres selskap, og når det gjelder hudpleie, er din bedre innsats å holde seg til vanlige næringsstoffer som forskning har vist seg å være gunstig for huden. Sjekk også etiketter for å unngå overdoser på noen vitaminer eller mineraler, som enkelte produkter kan inneholde ingredienser godt over det daglige anbefalte verdien, som i visse tilfeller kan være farlig.

Når du kjøper et supplement for huden din, bør du også vurdere følgende spørsmål: Kan jeg få alle disse næringsstoffene fra en vanlig multivitamin og et sunt kosthold? I mange tilfeller er svaret ja, og du kan spare deg mye penger ved å bruke en vanlig gammel multivitamin. Som med alle kosttilskudd, bør du snakke med legen din om hva du tar. Ta med flaske inn på ditt neste besøk til din primære omsorg lege og spørre henne mening.

Å få hjelp fra en proff

En flott løsning for å finne ut en total hudpleie-område er å spørre en ekspert. Når folk flest tenker hudpleie, tror de av hudleger, og hudleger er folk til å ringe med alvorlige hudsykdommer når du ønsker en reseptbelagte medisiner. En estetiker, derimot, kan hjelpe deg med å lære deg hvordan å ta vare på huden din på en daglig basis, basert på din individuelle hud. Hun kan vurdere de problemene du har med huden din og bestemme de beste kosttilskudd (og ansikts vasker og hudpleierutiner, og så videre ...) for deg. Bestemme hvilket produkt du ønsker å ta, avhenger mye på huden din og hvilke problemer det er opplever. For eksempel kan et supplement for tørr hud inneholder linfrøolje, men hvis du har ekstra fet hud, kan det være lurt å vurdere noe med B-12 i stedet. En estetiker vil identifisere disse problemene og gi deg råd. Når vi leter etter en hederlig estetiker, spør om legitimasjon og lisensiering, og når du setter deg ned for en konsultasjon, må du huske å nevne at du ønsker å ta et supplement for å hjelpe huden din ser sitt beste fra innsiden og ut.

Hva er farene ved Vann ionizers?

"Smart" vann, smakstilsatt vann, kildevann, filtrert vann, destillert vann og til og med ionisert vann. Det synes folk blir lei av å drikke det samme rent vann for millioner av år, så de må endre den eller gjøre den "spesielle". Husholdningenes vann ionizers har eksistert siden 1970-tallet og 80-tallet, og hevder mange helsemessige fordeler, men folk bør være forsiktige med disse påstandene.

Hva er ionisert vann?

En pH-skalaen måler surhetsgrad av løsninger fra null til 14. Alt under 7 regnes syrlig, over 7 regnes som alkalisk, og 7 er nøytralt. Rent vann er nøytral med en pH-verdi på 7, men naturlig kildevann kan være mer alkalisk med tilstedeværelse av mineraler, slik som kalsium. Vann ionizers søke å gjøre vannet mer basisk ved en prosess som kalles elektrolyse.

Begrunnelsen Ionization

De fleste mennesker ikke gjøre undersøkelser før de prøver noe som lover bedre helse. Den grunnleggende resonnement som brukes til å argumentere ionizers er at alkalisk vann hjelper motvirke usunn livsstil for mange mennesker på grunn av deres sure dietter og miljøer. Faktum er at vitenskapen bak ionisert vann er litt ustø og upålitelig.

"fordelene"

Noen av de påståtte fordelene med ionisert vann spenner fra å hjelpe eller helbrede diabetes, beinskjørhet, dårlig blodsirkulasjon, forstoppelse, diaré eller til og med migrene og leddgikt. Det er mange antatte fordelene med ionisert vann, men ingen lyd vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere det - bare folks attester til den helbredende kraften i vannet. På den annen side er det vitenskapelige bevis sikkerhetskopiering av de mulige negative bivirkninger av ionisert vann, som er blitt dokumentert i mange studier, ifølge Andrew Weil, MD, ved University of Arizona.

Mulige bivirkninger

I en studie utført av College of Bioresource Science, Nihon University, Kanagawa, Japan, ble alkalisk vann vist seg å øke sjansen for hjerteinfarkt ved å være en viktig faktor som fører til utvikling av hyperkalemi (for mye kalium i blodet, noe som kan forårsake hjerteinfarkt). Ionisert vann kan også negativt påvirke magen av mavebesvær, fordi magesyre ikke blir for alkalisk fra ionisert vann, og dermed går inn i overdrive, som produserer syren for å balansere ut seg selv

Hva er noen matvarer for Fibromyalgi?

Hva er noen matvarer for Fibromyalgi?


I en artikkel med tittelen "Fibromyalgi Diet Connection" som dukket opp på WebMD, Michael McNett, MD, som leder Fibromyalgi Behandling Centers of America, sier at Fibromyalgi er ikke en bestemt sykdom. Snarere "Fibromyalgi er mer som et symptom kompleks, og ulike mennesker synes å ha ulike grunner til at de får dette symptomet kompleks," sier han. "Så hva som fungerer for en person veldig ofte ikke fungerer for en annen." Imidlertid er mange mennesker å finne lindring ved å endre kostholdet.

Symptomer

Fibromyalgi påvirker nesten 4% av den amerikanske befolkningen, og de fleste lider er kvinner. Det er preget av muskel-og leddsmerter og overveldende tretthet. Dessverre, kan folk som lider av denne sykdommen aldri få nok hvile til å føle lettelse.

Diet muligheter

Ernæringsfysiolog Samantha Heller, MS, RD, som også dukket opp i den samme artikkelen på WebMD, anbefaler å spise en diett lav på mettet fett. Magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker er også anbefalt.

Tidsskriftet av <i> Komplementær og Alternativ Medisin </ i> publisert en studie i 2001 som uttalt folk som spiste enten et vegetarisk kosthold eller en hel mat diett funnet at deres Fibromyalgi symptomer redusert.

Fordelaktig Foods

Når du følger et vegetarisk kosthold, se etter alternativer til kjøtt for gode kilder til protein. Belgfrukter som bønner, nyre bønner, marineblå bønner, svarte bønner, er alle fordelaktig. Linser er også anbefalt.

Andre gode proteinkilder er: nøtter, frø, kylling, kalkun, sjømat, fisk, egg og hele korn. Å spise mager fisk og egg gir også ekstra omega-3 fettsyrer i kostholdet.

Velg grønnsaker som er mørkegrønn som spinat, nepe greener, grønne grønnsaker, og brokkoli for ekstra næringsstoffer. Andre gode grønnsaker inkluderer squash, blomkål, selleri, gulrøtter, mais, grønne bønner, voksbønner og erter. Velg fersk frukt som epler, appelsiner, grapefrukt, jordbær, tranebær, bjørnebær og bringebær.

Skadelige matvarer

Søtstoffer som inneholder aspartam bør unngås fordi aspartam kan forverre fibromyalgi symptomer. Aspartam kan bidra til å stimulere smertereseptorer i nervesystemet.

Mononatriumglutamat (MSG), tilsetningsstoffer, og nitrater skal ikke brukes. Matvarer som kan inneholde disse stoffene omfatter noen asiatiske matvarer, skinke, Bologna, og bacon. Tilsetningsstoffer kan også øke stimuleringen av smertereseptorer.

Kroniske gjær infeksjoner er ofte en sekundær symptom på fibromyalgi. Matvarer som kan forverre spredning av gjær er sukker, fruktose, og enkle karbohydrater. Gjær kan også legge til kroniske gjær infeksjoner og bør ikke bli spist av fibromyalgi pasienter. Sukker i blodet også føre til tretthet, en bivirkning som fibromyalgi lider ønsker å unngå.

Matvarer og drikkevarer som inneholder koffein, som kaffe, te, brus og sjokolade, bør også unngås. Den raske utbrudd av energi levert av disse drikkene kan slå inn i en hard krasj, forlater fibromyalgi lidende ekstremt sliten.

Selv tomater, paprika, poteter og auberginer har vært forbundet med leddgikt flares, de er høy i ernæringsmessig verdi, og bør spises hvis de ikke ser ut til å utløse smerte.

Kosttilskudd

Kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer er nyttige for å lindre fibromyalgi symptomer. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer er fiskeolje, linfrø, valnøtter og egg. Tar en god multi-vitamin er også en viktig måte å lindre symptomer.