Digidexo.com

tart cherry nyresteibn

De helsemessige fordeler av Balaton Cherry Juice

De helsemessige fordeler av Balaton Cherry Juice


Balaton kirsebær er en terte utvalg av frukt som har lenge blitt brukt for sine medisinske egenskaper. Nyere vitenskapelige studier har funnet terte kirsebær å være rik på en rekke næringsstoffer, spesielt vitamin A og C, melatonin og antocyaniner, som alle antas å ha helsemessige fordeler.

Redusere betennelse

Pigmenter som gir Balaton kirsebær juice sitt pulserende rød farge er kraftige sykdomsbekjempende antioksidanter som kalles anthocyaniner. Studier ved Johns Hopkins Hospital i Baltimore fant at antocyaniner i tart cherry juice kan bidra til å redusere noen typer betennelser og smerte, med en porsjon tilsvarer omtrent en aspirin. Andre studier har vist at terte kirsebær kan redusere symptomene av gikt ved å senke nivået av urinsyre i blodet, noe som fører til at tilstanden.

Søvnforstyrrelser

Balaton kirsebær juice er også en kilde til melatonin. Laget i hjernen ved pinealkjertelen, hjelper melatonin regulerer vår søvn-våkne syklus og kan også fungere på det vaskulære system for å redusere betennelse. Studier har vist at å spise terte kirsebær eller drikke Balaton kirsebær juice kan bidra til å heve melatonin-nivået i blodet, muligens hjelpe folk med søvnforstyrrelser.

Heart Health

Noen av forbindelsene i Balaton kirsebær kan beskytte mot hjertesykdom og hjerneslag. Studier har vist en diett høy i terte kirsebær kan øke mengden av antocyaniner i blodet, og kan bidra til å redusere total kolesterol samtidig øke nivået av high-density lipoproteiner (HDL --- det "gode" kolesterolet) i blodet. Studier på dyr, inkludert ett av forskere ved Indiana University School of Medicine, fant at det å spise eller drikke store mengder antocyaniner hjulpet slappe av blodkar. Forskere mener at personer med høye nivåer av et protein som kalles C-reaktivt protein (CRP) kan ha en økt risiko for hjertesykdom. En studie utført av Human Nutrition Research Center ved University of California fant at personer som spiste 280g av kirsebær for en måned hadde lavere nivåer av CRP og muligens senket risikoen for åreforkalkning.

Managing Diabetes

Balaton kirsebær juice kan også bidra til å redusere vektøkning og gjøre administrere diabetes enklere. En studie fant at celler eksponert for antocyaner hadde en høyere produksjon av insulin og kan bidra til å forebygge type 2 diabetes. En annen studie, på rotter, viste at antocyaniner i Balaton kirsebær kan bidra til å redusere fastende blodsukkernivået og øke glukosetoleranse. Antocyaniner i terte kirsebær kan også forhindre skader på blodkar forårsaket av diabetes, som kan føre til blindhet og amputasjon.

Hva er forskjellen mellom Cherry Juice & Cherry Cider?

Kirsebær tilby rikelig fordeler til de som forbruker dem, de har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Moreller kan inntas i en helhet eller flytende form. Det er to drikker laget av kirsebær - kirsebær juice og kirsebær cider - som varierer fra hverandre sterkt.

Juice og Cider Forskjeller

Cherry juice regnes terapeutisk, men kirsebær cider forbrukes for festlige formål. Cherry juice er en smerte redusering og kan til og med redusere størrelsen på svulster.

Antioksidantegenskaper

Cherry juice er en gratis-radikal destroyer, men kirsebær cider er det ikke. Den antioksidantegenskaper rangere kirsebær som åttende i Oxygen Radical Absorpsjon Kategori (ORAC) i en uavhengig studie av frukt og grønnsaker. Tart cherry juice rangert som nummer én.

Forebyggende Properties

Å drikke kirsebær juice kan forhindre hjerteinfarkt og slag. Det kan også være et forebyggende tiltak for å ta for hjertesykdom. Det hjelper med gikt, leddgikt og åreknuter. Forebygging og anti-inflammatorisk fordeler med kirsebær cider er minimal.

Forberedelse

Cherry cider er vanligvis forberedt og blandes med eple cider. Den kan serveres krydret, og noen mennesker til å fordøye det med sprit. Cherry juice er ikke blandet med andre juicer; det er ikke ofte blandet med alkohol.

Fordeler

Cherry cider er ikke en kurativ som kirsebær juice, men det er ikke helt uten helsemessige fordeler. En studie av Trader Joe kirsebær cider viste at det er lite fett, kolesterol og natrium. Det fikk en over gjennomsnittet ernæring poengsum. Det er imidlertid høy i sukker.

Hva er Black Cherry Juice godt for?

Hva er Black Cherry Juice godt for?


Svart kirsebær juice, som tart cherry juice og røde kirsebær juice, brukes som et homeopatisk middel for gikt, leddgikt smerter og hodepine. Den røde pigmentet i sorte kirsebær inneholder et kjemikalie som reduserer betennelse.

Betennelse Relief

Svart kirsebær juice inneholder antocyaniner, det samme kjemikalie som brukes i aspirin og reseptbelagte legemidler for sin evne til å redusere leddbetennelse. Svart kirsebær juice brukes til å lindre leddgikt, med resultater ofte bemerket innen et par uker med konsekvent bruk. Det lindrer også hodepine smerte. Den smertestillende og betennelsesdempende egenskaper av svart kirsebær juice har blitt dokumentert av forskere ved National Institute of Health.

Behandling av gikt

Svart kirsebær juice senker urinsyre i blodet, en av årsakene til smerter i tilfeller av gikt. Hos personer som lider av gikt, er urinsyre overproduced av kroppen og er ikke fjernet og elimineres via nyrene.

Andre helsemessige fordeler

Homeopatiske helse utøvere foreslår også at antocyaniner i svart kirsebær juice redusere risikoen for kreft, spesielt tykktarmskreft. Svart kirsebær juice kan også bidra til å forhindre tannråte.

Typer

Svart kirsebær juice er tatt som en drikke, finnes på helsekostbutikker eller naturlig mat markeder. Svart kirsebær juice er forskjellig fra black cherry drink, som kan inneholde andre fruktjuicer, kunstig smak og sukker. Les etiketten for å forsikre seg om at den svarte kirsebær juice valgt er ren cherry juice. Sorte kirsebær kan også kjøpes som tabletter.

Expert Insight

Terte kirsebær juice, røde kirsebær juice, friske kirsebær og tørkede kirsebær inneholder også antocyaner. Mengden av anthocyanin i andre typer av kirsebær er sammenlignbar med mengden i sorte kirsebær.

Cherry Juice Rettsmidler

Cherry Juice Rettsmidler


Cherry juice har lenge vært spioneringen som et folk rette for gikt. Nå forskning er å finne at antioksidanter i kirsebær, kjent som antocyaniner, kan bidra til å lindre leddgikt smerte og muskelsvakhet og redusere oksidativt stress som bidrar til kroniske tilstander som diabetes og hjertesykdommer.

Moreller inneholder høyere nivåer av antioksidanter enn gjør acai, tranebær, eller pomagranate juice, ifølge Elena Conis av "LA Times." Disse antioksidantene kan bidra til å redusere betennelsen i forbindelse med mange sykdommer og tilstander.

Cherry Juice rettsmidler for leddgikt og gikt

Leddgikt medisiner målrette enzymer COX-1 og COX-2. De antocyaniner i kirsebær også hemme disse enzymene, ifølge en 2001 "Phytomedicine" studie, melder farmakolog Joe Graedon og hans ernæringsfysiolog kone, Teresa, av "Folkets Pharmacy." Dette kan redusere smerter og betennelser i forbindelse med leddgikt. Flere studier på rotter, inkludert en 2004 studie publisert i «Behavioural Brain Research," fant at kirsebær ekstrakt redusert paw hevelse og leddgikt smerte.

Forskere fra Robert Wood Johnson Medical School målt effekten av kirsebær juice rettsmidler på gikt. De fant at når pasienter inge 2 ss. Kirsebær juice konsentrere daglig i fire måneder, gikt angrep redusert mer enn 50 prosent i alle 24 deltakere. En tredjedel av pasientene hadde ingen gikt angrep i det hele tatt for 4 til 6 måneder. Dr. Naomi Schlesinger sa at det ikke var et spørsmål om endringer i urinsyre (syre som fører til dannelse av krystaller i leddene), slik forskerne mener at kirsebær juice redusert betennelse. En følgestudie av de samme forskerne fant at kirsebær juice hemmer et kjemikalie som fører til dannelse av krystaller.

Cherry Juice kan hindre kroniske sykdommer

Dyrestudier har funnet at de anothocyanins i kirsebær kan redusere betennelser og bremse veksten av svulster, melder Conis.

En 2009 studie publisert i "The Journal of Nutrition" fant at cherry juice hjelper eldre voksne bedre forsvare seg mot oksidativ skade. Oksidativ skade bidrar til dysfunksjon og død hos eldre voksne fordi kroppene deres er mindre i stand til å svare på infeksjoner og traumer, noe som gjør dem mer sannsynlig at kontrakten kroniske sykdommer som åreforkalkning, Alzheimers sykdom, kreft og diabetes, rapporterer forskerne.

Aldrende voksne har ofte iskemi-reperfusjon skade. Iskemi er betegnelsen for nedsatt blodtilførsel eller næring til cellene. Reperfusjon refererer til de prosedyrer og operasjoner som brukes for å gjenopprette riktig blodstrøm; Disse fremgangsmåtene ofte midlertidig forverre skaden.

Forskerne utsatt eldre deltakere til akutt iskemisk-reperfusjon stress og fant at de som drakk cherry juice var bedre i stand til å forsvare seg mot oksidativ skade enn var de som ikke gjorde det.

Cherry Juice for muskelsmerter og svakhet

University of Vermont forskere funnet ut at et kirsebær juice rette bidratt til å redusere post-workout smerte. Menn som drakk 24 gram av en terte kirsebær juice blanding hadde mindre smerter enn mennene som ikke gjorde det, og smerten de hadde toppet ut på 24 timer. Mennene som fikk placebo hadde økt muskelsmerter i 2 dager. De kirsebær juice drinkers også hadde forbedret muskelstyrke, opplever om lag 20 prosent mindre muskelsvakhet etter trening kontra de drikker placebo.

En 2006 britisk studie prøvde det samme kirsebær juice bøte på maratonløpere. Løperne som drakk tart cherry juice utvunnet muskelstyrke etter løpet 10 prosent raskere enn gjorde de som fikk et placebo, og deres blod inneholdt 30 til 50 prosent lavere nivåer av betennelsesmarkører.

Oregon Health & Science University (OHSU) forskere testet en terte kirsebær juice blanding på stafett løpere. Løpere som drakk 10,5 gram av kirsebær juice rette for en uke før arrangementet, og to ganger om dagen i løpet opplevd det smertenivåer 63 prosent lavere enn de i placebo drinkers.

Dr. Kerry Kuehl av OHSU rapporterer at "det er anslagsvis 100 000 sykehusinnleggelser og 16 500 dødsfall per år på grunn av indre blødninger forårsaket av ikke-steroide anti-inflammatoriske." Om lag 60 millioner mennesker tar anti-inflammatoriske medisiner hver dag, og regelmessig bruk av disse stoffene kan føre til hjerte og mageproblemer eller nyresvikt. Med mer forskning, kunne kirsebær juice vise seg å mer trygt beskytte mot smerter og betennelse av alle typer. Dr. Kuehl prøver også å finne ut om kirsebær juice forbindelser bidra til å gjenoppbygge muskler, samt hindre muskelskader.

St. Mary University Glyn Howatson theorizes at tart cherry juice kan en dag bli brukt til å redusere mengden av smertestillende som kreves etter operasjonen.

Cherry Juice rette for Insomnia

University of Rochester forskere funnet ut at å drikke to glass usøtet kirsebær juice hver dag kan hjelpe folk å sove bedre. Dr. Wilfred Pigeon theorizes at den høye melatonin innhold i kirsebær kan bidra til å regulere søvn-våkenhetssyklus og fungere som en søvnløshet rette. I løpet av studien, frivillige som drakk cherry juice og deretter en annen fruktjuice daglig fikk i gjennomsnitt 17 minutter mer søvn når de drakk kirsebær juice.

Enzymatisk behandling Fra Cherry Fruit Extract

Moreller er små, kjøttfulle frukt (vanligvis rød eller svart i fargen) som inneholder en hard stein eller pit. De er relatert til Rosaceae-familien, som innbefatter mandler, ferskener, aprikoser, og plommer. Moreller kan spises fersk eller brukes i kulinariske forberedelser. Ifølge health.learninginfo.org, kirsebær er lav i mettet fett og natrium og høyt innhold av kostfiber og antioksidanter. De også har anti-inflammatorisk egenskaper. Fordi kirsebær gi mange helsefordeler, er utdrag fra kirsebær ofte brukt som enzymatisk behandling for å løse en rekke helsemessige bekymringer.

Cherries for osteoarthritic Relief

Artrose kan være ødeleggende og smertefullt, men en fersk undersøkelse viser at kirsebær kan gi lindring. Ifølge en studie utført ved Baylor Research Institute, rapportert av sciencedaily.com, rapporterte deltakerne betydelig forbedring i smerte og funksjon påvirket leddene etter å ha tatt tart cherry piller i åtte uker. Dr. John Cush, en revmatolog og ledende forsker i denne studien, anbefaler å ta CherryFlex, laget fra grunnen Montgomery terte kirsebær.

Kirsebær og gikt Relief

Gikt, en annen form for leddgikt, er ofte forbundet med plutselige, alvorlige anfall av smerter, rødhet og ømhet i leddene, spesielt ved foten av stortåen. Ifølge Mayo Clinic, kan kirsebær lavere nivåer av urinsyre, en viktig medvirkende faktor til gikt. The Mayo Clinic foreslår å legge kirsebær og andre mørke-farget frukt, som bjørnebær, blåbær, bringebær, og lilla druer, til kosthold.

Den antioksidantegenskaper av Cherries

Ifølge desember 2004 utgaven av "Journal of biomedisin og bioteknologi," sure kirsebær inneholde betydelige nivåer av antocyaniner, kraftige antioksidanter som er ansvarlige for fargerike pigmenter i frukt og grønnsaker. Rapporten sier videre at antocyaniner i kirsebær utøver sterk antioksidant og anti-inflammatoriske aktiviteter for å hemme tumorutvikling hos mus og veksten av menneskelige tykktarmskreftceller.

Kirsebær gi anthocyaniner, som fanger skadelige frie radikaler og hindre celleskader. Muraleedaran Nair, ledelsen forsker på et kirsebær prosjekt for å isolere ulike komponenter av kirsebær ved Michigan State University, deler sine funn: "Tjue kirsebær gir 25 milligram av antocyaniner, som bidrar til å stenge ned de enzymer som forårsaker betennelse i første omgang, så kirsebær kan forebygge og behandle mange typer smerte. " Han legger videre at anthoycanins kan beskytte blodårene fra plakk og hjertesykdommer, gjør en bedre jobb enn vitamin C og E.

Cherry Extract

Å utnytte de mange enzymatiske effekter av kirsebær frukt, inkluderer kirsebær i kostholdet på en jevnlig basis. Du kan også finne kirsebær ekstrakt kosttilskudd i helse-butikker eller på nettet helse butikker. Følg instruksjonene som å Dosering og alltid konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd.

Cherry Juice & behandling av leddgikt

Artritt er en type av leddbetennelse som er meget smertefull. Det kan være forårsaket av slitasje på ledd og leddbånd som oppstår over tid, eller det kan være et resultat av betennelse i kroppen. Når leddene blir betente, er bevegelsen begrenset og smerte oppstår. Uavhengig av årsak, mange leddgikt behandlingsregimer fremme bruk av narkotika og / eller steroider. Hvis du opplever mild leddgikt og ønsker å prøve en mer naturlig tilnærming, prøv kirsebær juice.

Hvordan Cherries Hjelp Arthritis

En måte som kirsebær juice kan ha nytte leddgikt er relatert til cyanidin. Kirsebær inneholde et plantekjemikalie kalt cyanidin som, i henhold til "Phytochemicals," er i sin høyeste konsentrasjon i huden av kirsebær og er det som gir kirsebær, og andre mørke røde frukter, og deres dype farge. Det er en kraftig antioksidant som gir mange helsemessige fordeler som beskyttelse mot kreft, diabetes, fedme og hjertesykdommer.

Anti-inflammatorisk aktivitet er en annen fordel med helse kirsebær, og det er en stor en i behandling av artritt. Forskere ved China Academy of tradisjonell kinesisk medisin i Beijing testet bruk av kirsebær på rotter som hadde leddgikt, og fant at de lindres felles hevelse og smerte, på grunn av cyanidin i kirsebær. Forskerne konkluderer med at kirsebær bør betraktes som et potensielt middel for behandling av artritt. Når kirsebær er presset inn i kirsebær juice, de cyanidins fra huden og kjøttet går inn i juice også.

Hvordan Konsumere Cherry Juice

Til å behandle leddgikt med kirsebær, FDA (Food and Drug Administration) rapporterer at du ville ha å konsumere ca 45 friske kirsebær i løpet av en dag. Selv om dette ikke kan virke som mye, når du gjør det dag etter dag kan det bli gamle. Jo bedre alternativ er å drikke kirsebær juice. Du kan kjøpe fersk kirsebær juice, men for å få de anti-leddgikt fordelene det bør tart cherry juice, uten tilsatt sukker eller smakstilsetninger. Finn kirsebær juice konsentrat hos din lokale helsekost butikk. Ikke bare er det mer økonomisk, men du kan legge til konsentrat til vann eller te for litt variasjon.

Natural News rapporterer at bruk av kirsebær juice i mengden av 4 oz. juice blandet med 4 oz av vann i morgen, og kveld, er effektiv i å lindre smerten ved leddgikt. Bare sørg for at du ikke spiser ekstra sukker med kirsebær juice, som sukker kan føre til betennelse, ifølge Dr. Ray Sahel.

Cherry Juice Cures

Cherry Juice Cures


Aktuell forskning synes å støtte krav om tart cherry juice botemidler. Forskning tyder på at denne lille frukten, fullpakket med antioksidanter, kan hjelpe med smerter og betennelser. Det kan også hjelpe til å forebygge hjertesykdom og visse kreftformer.

Antocyaner

Antocyaner er antioksidant flavonoid funnet i mørk rød og lilla frukt og grønnsaker. Tart cherry juice inneholder store mengder av anthocyaniner, som er hovedingrediensen antas å kjempe mot inflammatoriske lidelser, hjerteinfarkt / hjerneslag, tykktarmskreft og fibromyalgi.

Urinsyregikt / leddgikt

Ifølge National Institutes of Health, en studie utført ved Johns Hopkins Hospital av Jill M. Tall, Ph.D., konkluderte med at antocyaniner hadde sterke anti-inflammatoriske egenskaper. Cherry juice, en kilde av antocyaniner, viser troverdig bruk for behandling av urinsyregikt og leddgikt.

Fibromyalgi

Terte kirsebær juice kan øker melatoninnivået for de som lider av fibromyalgi. Økte melatoninnivået kan bedre søvn - en del av behandlingsplan for mennesker med fibromyalgi. Cherry juice kan også bidra til å lindre smerte. Antocyaner har blitt funnet å ha samme effekt som ibuprofen for smertelindring.

Hjertesykdom / Stroke

Ifølge forskning ved University of Pennsylvania School of Medicine, inneholder kirsebær juice cyclooxegenase (COX-hemmere), som blokkerer cyclooxegenase enzymet ansvarlig for aterosklerose.

Colon Cancer

Ifølge forskning utført ved Michigan State University, kan antocyaniner og cyanidin funnet i tart cherry juice redusere risikoen for tykktarmskreft. Cyanidin er en forbindelse som kan inhibere tumorvekst.

Advarsler

FDA advarer mot selskaper som distribuerer tart cherry juice som en kur, behandling eller forebygging av en sykdom. Forskning er fortsatt blir gjennomført om fordelene ved terte kirsebær juice. Vær forsiktig når du bruker noen alternative behandlingsplan.

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

Multippel sklerose, eller MS, er en betennelsessykdom som påvirker nerver i ryggmargen og hjernen, og dermed føre til tap av muskelkontroll i hele kroppen. Selv om det er mange tradisjonelle løsninger som brukes for å behandle MS, er en ganske ukonvensjonell måte å avlaste MS-symptomer ved bruk av kirsebær. Hvis du kjenner den riktige måten å bruke kirsebær til medisinske formål, kan de potensielt være en effektiv smertelindrende alternativ for å bekjempe MS-symptomer.

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

MS Cherry rettsmidler

•  Bruk de riktige kirsebær. Terte kirsebær inneholder antocyaner som gir dem deres mørk rød farge og har anti-inflammatoriske egenskaper mye som de finner i den vanlige smertestillende stoffet acetylsalisylsyre. Fordi MS er en inflammatorisk sykdom, er det viktig å finne en behandling som produserer et anti-inflammatorisk respons i kroppen. Terte kirsebær gir dette svaret og vil redusere den smertefulle inflammatoriske symptomer assosiert med MS.

innlemme kirsebær i din daglige diett. Terte kirsebær kan spises naturell eller blandes i din favoritt mat. Terte kirsebær smaker spesielt godt på toppen av kornblanding eller i smoothies. Det viktigste å huske når du bruker kirsebær som et middel for å lindre dine MS-symptomer er at du må spise dem på daglig basis i orden for dem å gi størst nytte.

Ta kirsebær kapsler som en erstatning hvis du ikke finner friske kirsebær. Du kan være i stand til å finne kirsebær kapsler hos din lokale helsekost butikk, eller du kan kjøpe dem på nettet. Traverse Bay Farms har en Cherry Prime supplement som arbeider for å lindre MS-symptomer når de tas daglig.

Prøv tart cherry pulver som et alternativ til friske kirsebær eller kirsebær kapsler. Tart kirsebær pulver bør også inntas daglig og kan bli stenket på havregryn, iskrem eller noe mat som du foretrekker. Så lenge det er tatt på en daglig basis, må det gjennomgående lindre inflammatoriske MS-symptomer.

Hint

  • Sjekk din lokale helsekost butikk for tart cherry kosttilskudd. Du bør finne en rekke alternativer der samt riktig dosering informasjon for hver kirsebær produkt.
  • Sørg for å rådføre seg med legen din før du prøver noen form for MS behandling, selv helt naturlige former. Husk å holde oversikt over dine symptomer, slik at du vil være i stand til å fortelle om kirsebær kosttilskudd virker. Hvis du etter gjentatt bruk av moreller eller kirsebær kosttilskudd trenger du ikke merke noen forbedring i MS-symptomer, unngå å bruke dette midlet og snakke med legen din om alternative smertestillende alternativer.

Naturlig rette for høye urinsyre

Høye nivåer av urinsyre i kroppen kan føre forholdene fra gikt til nyre problemer. Behandling for høye urinsyre kan omfatte medisiner som har bivirkninger og kan være kostbart. Behandling kan også omfatte endringer i livsstil som avstår fra alkohol, spise en spesiell diett og opprettholde din idealvekt, ifølge Mayo Clinic Det er også en naturlig behandling som er effektiv mot høye urinsyrenivåer.

Sak høye urinsyre

Inne i kroppen du har det som kalles puriner. Puriner er en naturlig substans inneholdt i celler i kroppen, og innenfor visse plante-og animalske matvarer. Når cellene dør gjennom en prosess med naturlig regenerering, de puriner fra cellene trenger for å bli brutt ned. Denne nedbryting av puriner danner urinsyre i blodet. Ifølge Mayo Clinic, er urinsyre normalt oppløst i blod, føres gjennom nyrene og ut av kroppen i form av urin. Når urinsyre er for høye, enten du legger for mye gjennom puriner i kosten eller nyrene dine ikke fungerer som den skal, kan krystaller dannes fra urinsyre. Disse kalles urat krystaller, og de samles aound leddene, forårsaker hevelse og smerte forbundet med gikt.

I juni 2004 utgaven av Clinical and Experimental Nefrologi, forskere fra Avdeling for patologi ved University of Florida, Gainesville, forklare at når urat krystaller dannes i nyrene, forårsaker de urat krystall nyrestein. Dette kan føre til betennelse av de organer, som forårsaker fibrose, tap av nephrons (små blodfiltre) og til slutt mulig nyresvikt. Matvarer med høyt purin innhold er ansjos, asparges, sardiner, biff, kylling, blomkål, havregryn, krabbe, sopp, kalkun og spinat.

The Natural Treatment

Hvis du liker kirsebær, vil du liker det naturlige behandling for høyt urinsyre. En studie i juni 2003 Journal of Nutrition utført av US Department of Agriculture og University of California i Davis, rapporterer at forbruket av kirsebær juice vil senke urinsyre i blodet. I studien, kvinner som forbrukes to porsjoner tart cherry juice om morgenen viste en nedgang i urinsyre i blodet samt økt urinsyre innhold i urinen.

En annen studie, utført av St. Marys University og Nicholas Institute of Sports Medicine og Athletic Trauma i New York by, publisert i mai-2009 utgaven of Medicine and Science in Sports and Exercise sier at kirsebær, spesielt terte kirsebær, inneholder flere plantesammensetninger , spesielt antioksidanter som kalles anthocyaniner. Disse anthocyaniner bidra til å redusere betennelse, selv betennelse som oppstår etter hard trening, og de kan også bidra til å redusere muskelskader. The Journal of Nutrition studie antyder at kirsebær juice er en effektiv behandling av gikt, og avslutningen av begge disse studier er at kirsebær juice virker på tilstander forårsaket av høy urinsyre ved å redusere inflammasjon i kroppen.

For å bruke kirsebær juice som et naturlig middel for høye urinsyrenivåer, konsumerer ett femtinitti porsjoner (ca 1 1/4 kopp) av ren, syrlig kirsebær juice første tingen i morgen. Hvis du bruker denne behandlingen i to uker, og symptomene dine ikke begynner å bli bedre, bør du oppsøke lege for en riktig diagnose.

Kirsebær og Vekttap

University of Michigan Cardiovascular Center forskere gjennomført en studie med 48 rotter, hvorav halvparten var overvektige og halvparten av disse var magert, men utsatt for fedme. De matet halvparten av rottene tart cherry pulver daglig (tilsvarer 1,5 kopper terte kirsebær om dagen for et menneske) på toppen av en diett kan sammenlignes med en typisk amerikansk diett. Ved slutten av 90 dager, ble rottene (en blanding av mager og fedme) som hadde konsumert kirsebær pulver hadde lavere kroppsvekt og fettmasse, spesielt rundt midtpartiet, og hadde dårlige lavere kolesterolnivå enn den andre rotter.

Forskning fortsatt behov

Betyr det at hvis vi kjøper og spiser nok kirsebær, vil vi miste vår reservehjul selv om vi holder opp junk food-tung diett vi er vant til? The Cherry Marketing Group, som finansierer University of Michigan studien, ønsker deg til å tro det. Men forskerne fortsatt undersøker implikasjonene av denne studien for mennesker.

Den nye superfood

Terte kirsebær kommer i forkant av folkehelsen-bevissthet som forskere merke dem den nye "supermat". Terte kirsebær, forskjellig fra den artig liten Bing variasjon som finnes i dagligvarebutikker og lunsj bokser, er fullpakket med næringsstoffer og antioksidanter.

Cherries Som smertestillende

Michigan State University forsker og forfatter Muralee G. Nair, Ph.D., sier bare 20 terte kirsebær om dagen kan bidra til å redusere smerter og betennelser i forbindelse med kronisk smerte, slik som forårsaket av leddgikt. Men det er ikke mye definitive forskning som viser at å kaste tilbake noen kirsebær eliminerer behovet for å trene og spise riktig over hele linja.

Cherries som en del av et balansert kosthold

Søt eller syrlig kirsebær er fortsatt en fin måte å komme i "5-A-Day" frukt kravet. En kopp moreller vil sette deg tilbake bare 87 kalorier, og vil legge til 3 g av sunt fiber. Og med sin saftig sødme, de er et flott alternativ når du bare trenger å tilfredsstille trangen til dessert. Som andre mørke bær (blåbær, acai bær, solbær og til og med druer), kirsebær øke din energi og holde deg gående når du ellers kan komme for en sukkerholdig, koffeinholdige drikker.

Vekttap er Om Livsstil

Bare sørg for at du konsultere lege før du starter en diett. Vekttap skjer som et resultat av stadige endringer i livsstil. Gi det litt tid, og du vil føle forskjellen. Og gå videre: ha en bolle med kirsebær underveis.

Amish rette for gikt

Gikt er en type av artritt som et resultat av for mye urinsyre i vev, blod og urin. Syren krystalliseres i leddene og fører til uutholdelig, bankende smerte. Personer som lider av gikt kan ikke bryte ned eller bli kvitt den urinsyre, som trer deres system fra visse matvarer. De såre punkter blir røde, hovne og ømme. Dessverre, kan utbrudd vare i dager, uker eller enda lenger. Ved behandling av gikt, de Amish foretrekker å være selvforsynt og uavhengig av tradisjonelle medisiner.

Rettsmidler

Amish er troende i homeopatisk lettelse. Frukt er spesielt nyttig i behandling av gikt. Bland 8 oz. vann med 2 ss tart cherry konsentrat og drikke det i morgen. Kirsebær vil hindre kollagen fra å bryte ned og forårsake skade på bindevev. Blåbær er også kjent for å lindre smerten forbundet med gikt. Frukten er høy i antocyaner, som er anti-inflammatoriske forbindelser. Jordbær kan også hjelpe fordi de nøytralisere urinsyre. Spis en kopp til hvert måltid.

Påfør Unker sin salve til de områdene på kroppen din som har gikt. Det er en gammel Amish middel som lindrer smerte og ubehag. Den naturlige formulering fremstilles av olje av kamfer, olje av barnåler, menthol krystaller, eucalyptol olje og metylsalicylat. Den tradisjonelle Unker produkt er tilgjengelig på markedet, samt en fettfri variasjon. De arbeider for å lette leddgikt, gikt, ømme muskler og ledd og blåmerker.

Lag en gikt olje ved å kombinere 1 ss. knust rosmarin, en stor knust chili pepper, 3 ts. knust selleri frø og 250 ml olje. Bruk hvilken som helst olje bortsett fra raps. Legg alle ingrediensene i en sterilisert klar glasskrukke. Lukke den og riste. Sett det i et solrikt sted i 10 dager, og pass på å riste den daglig. Sil oljen i mørke, rene glass. Påfør oljen til berørte områder.

Møbler

Amish bruke et møbel for å behandle gikt treffende navnet gikt Rocker. Gynge foten krakk ble en gang brukt for smertefulle foten plager fordi leger anbefaler du øke dine føtter å lindre trykk, smerte og hevelse. Stykket kan også brukes som tilbehør til en hvilken som helst stol. Det er håndlaget av tre og har en polstret, klut-dekket toppen. Flere butikker som selger Amish møbler bære gikt Rocker.

Akupressur

Akupressur er en annen Amish rette for gikt. Det er flere triggerpunkter for å fokusere på å lindre symptomer. Bruk fingrene til å trykke like under midten av neseborene, over overleppen. Massere begge føttene, mellom ballen og bunnen av stortåen. På den venstre foten, trykk og stimulere et punkt halvveis mellom hælen puten og bunnen av lilletåen. På hendene, massere innsiden av puten ved foten av tomlene, mellom tommelen og pekefingeren. På venstre side bare, finne punktet halvveis mellom bunnen av lillefinger og håndleddet. Massere det. Til slutt, bruk fingrene til å massere undersiden av skallen din. Fokus på undersiden av området der det stikker litt ut. Skyv innover og oppover.

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Urinsyre er et biprodukt av protein metabolisme og skilles ut via nyrene. Når for mye urinsyre bygger seg opp i systemet som et resultat av proteinforbruk, nyrene bli overbelastet, kan ikke fjerne det overskytende fra kroppen. Det kan sette i de små leddene, forårsaker en smertefull form for leddgikt kalles gikt, og i nyrene, forårsaker nyrestein. Flere konvensjonelle legemidler som er brukt til å kontrollere urinsyre, men disse har betydelige bivirkninger. Kontroll av urinsyre kan oppnås på en sikker måte i en rekke naturlige måter, reduserer smerte og hjelpe gikt pasienter.

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Hvordan kontrollere urinsyre oppbygging

Limit mat som inneholder puriner. Puriner finnes i alle kilder til protein, spesielt rødt kjøtt, orgel kjøtt, røkt kjøtt, skalldyr og mørk fisk. Puriner er en av de viktigste årsakene til overskytende urinsyre oppbygging. Velg matvarer lavere i puriner som egg og tofu som substitutter.

Redusere animalsk fett fra kostholdet ditt. De er en annen kilde til puriner. Å spise magre meieriprodukter vil bidra til å begrense urinsyre produksjon og gikt flareups.

alkalinize systemet ved å spise små korn i stedet for hvete og hvetemel produkter. Prøv quinoa, amaranth og hirse, som kan tilberedes som ris og kommer i mel til baking. I sin bok, "alkalinize or Die," Dr. Theodore A. Baroody drøfter hvordan å skape et alkalisk miljø, slik at blod og urin for å bli mindre syrlig og oppmuntrende overflødig urinsyre spyles lettere av nyrer.

Drikk mye vann hver dag. Målet for halvparten av kroppsvekt i gram vann. Dermed trenger en person veier 150 pounds 75 gram vann daglig. Dette vil bidra til å tømme avfall fra systemet og hjelpe nyrene i eliminering.

Legg inn ekstra frukt og grønnsaker i kostholdet ditt, økologisk hvis mulig. Kjøp en juicer og lage fersk frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er stort sett alkaliske og høy i kalium, hjelpe kroppen ved å hjelpe til å holde blodet og urinen alkalisk.

Drikk organisk, tart cherry juice. Svært høy i kalium, bidrar denne herlige rød saft for å holde systemet i en alkalisk tilstand og gir lindring til mange gikt lider. Den er tilgjengelig i helsekostbutikker.

•  Bruk natron blandes i vann for å nøytralisere en sur tilstand i kroppen. Ifølge søstrene av St. Joseph of Peace, natron bidrar til å hindre urinsyre nyrestein. Bland ½ teskje natron med 8 gram vann. Gjenta opp til maksimalt 3 ts en dag for et par dager i løpet av en gikt angrep eller bruke forebyggende en gang eller to ganger om dagen.

8. Drikk organisk, eple cider eddik, som er høy i kalium, og ubehandlet honning å kontrollere urinsyre buildup i kroppen ved alkalinizing urinen. Kombiner 1 ts eddik med to teskjeer honning i 8 gram vann to ganger om dagen.

Hint

  • Prøve ut alle disse forslagene til du finner ut hva som fungerer best for deg. Det er trygt å kombinere disse hjem botemidler for å kontrollere urinsyre oppbygging. Hold en logg slik at du vet hva som fungerer og hva som ikke virker.
  • Ikke bland natron med eddik blanding eller drikke i løpet av en time av hverandre.
  • Forslagene her er for pedagogiske formål og er ikke ment å erstatte medisinske råd.

Hvordan vaske bort urinsyre

Hvordan vaske bort urinsyre


Proteinrike matvarer inneholder høye nivåer av puriner, at når metabolisert produsere urinsyre. Urinsyre begynner i blodet, blir overført til nyrene, og er disponert gjennom urin. Symptomer på høye urinsyrenivåer inkluderer problemer urinating, feber, frysninger, nyrestein, og gikt (hevelse i leddet på grunn av urinsyre krystaller innskudd). Redusere urinsyre i kroppen din vil redusere sjansene for å utvikle gikt og andre alvorlige medisinske tilstander. Heldigvis, kan metoder som involverer frukt, vannforbruk, og eliminering av purine rik mat hjelper kroppen din vaske bort urinsyre.

Hvordan vaske bort urinsyre

Redusere urinsyre søt og sur måte

Konsumere ett rødt eller grønt eple etter hvert måltid. Pass på å ikke skrelle eple før man spiser. Et eple hud er vitamin C rik og bør spises så ofte som mulig for å opprettholde metabolisme helse, som kan aide produksjon av urinsyre. Epler inneholder friske syrer så som eplesyre og galakturonsyre syrer som naturlig avgifte kroppen og eliminere urinsyre.

Drikk 2 ss. tart cherry juice per dag. Moreller inneholder flavonoider, kjemiske forbindelser som bestemmer en plante naturlige pigment, som oppløse store mengder urinsyre i blodet.

Fortsett å konsumere røde eller grønne epler og tart cherry juice i seks uker for best resultat.

Kosthold og urinsyre

Konsumere purin rik mat og drikke i moderate mengder. Purine rik mat inkluderer innmat, fjærfe, lam, svin, lima bønner, black eye-bønner, alkoholholdige drikkevarer, etc. (se ressurser One). Konsumere purine rik mat og drikke en gang i uken for å unngå urinsyre utvikling.

Substitute purine rike matvarer med lav-fett matvarer som inneholder lite puriner. Matvarer som vanlig yoghurt, cottage cheese, kokt ris og hvitt brød bør innarbeides i det daglige kostholdet purine rik mat erstatning for.

Drikk minst åtte 8-unse glass vann daglig. Vann inneholder et utvalg av mineraler viktig for å opprettholde en helse kropp. Med muligheten til å skylle skadelige giftstoffer og bakterier fra kroppen, vann skal konsumeres på daglig basis for resten av livet ditt.

Hint

  • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
  • Alltid konsultere din primære lege om urin helse. Høye nivå av urinsyre kan etter hvert utvikle seg til en alvorlig tilstand som kalles gikt, som krever øyeblikkelig legehjelp. Ikke forbruke matvarer listet hvis allergi er mistenkt.

Hvor mye kirsebær juice bør du drikke per dag?

Pros av Cherry Juice

Personer som lider av leddgikt, gikt eller andre inflammatoriske lidelser kan ha nytte av å konsumere tilstrekkelige mengder av kirsebær, rapportere Pathway to Healthy Living og leddsmerter. Ifølge P2HL, vil to daglige spiseskjeer med kirsebær juice (fra konsentrat) være nok, så vil en servering av tørkede eller friske kirsebær. Drikker 12 gram av kirsebær juice før og etter trening kan også lindre muskelsmerter eller kramper, sier P2HL.

Ulemper med Cherry Juice

Som i 2010, er det ingen spesifikke risikoer dokumentert i kirsebær juice forbruk. Noen forbrukere legger merke vesentlige endringer innen den første uken, mens andre ikke ser "full nytte" før flere uker eller måneder har gått, antyder P2HL.

Bottom Line

Selv kirsebær generelt er fordelaktig, er forbruket av terte kirsebær foreslått av P2HL, på grunn av deres høyere nivåer av anthocycnins. I 2010 er det ingen spesifisert (universal) retningslinjer for bruk. Ifølge P2HL, "De fleste mennesker ser ut til å ha nytte av å forbruke to spiseskjeer per dag av tart cherry juice konsentrat, eller en porsjon av tørkede eller friske kirsebær."

Måter å hjelpe leddgikt Når det regner

Noen mennesker tror at det er en sammenheng mellom været og vår helse. Mange påstår at ubehag i leddene forteller dem når det kommer til å regne. Studier viser at barometer-trykkendringer kan påvirke de med leddgikt. Men det er ting du kan gjøre for å lindre ubehaget.

Heat Therapy

Ta et bad eller varm dusj ved hjelp av en håndholdt dusj hodet for å målrette nakke, rygg, skuldre og hofter. Holde dusjhodet på de berørte områdene i noen minutter inntil smerten avtar. Tar et varmt bad i eteriske oljer kan varme opp de ben, samt løsne leddene. Et boblebad er ideell for de med leddgikt. De virvlende varme vannet kan produsere fantastiske resultater, midlertidig lindre smerte. En annen form for varmebehandling er å sitte med en varmepute på de berørte områdene. Heat har blitt brukt av mange leddgikt lider å midlertidig redusere smerte.

Kosttilskudd og naturlig rettsmidler

Ta kosttilskudd som glukosamin og chondroitin sulfate. Glukosamin har vist seg å stimulere veksten av nytt brusk. Både Glucosamine and chondroitin er kjent for å produsere anti-inflammatorisk resultater og kan hjelpe noen personer som har leddgikt. Et annet alternativ til å ta over-the-counter eller reseptbelagte medisiner er aquamin som er en rød tang. Tang er naturligvis i høy kalsium og magnesium, og har blitt vist å redusere svelling og betennelse. Noen leddgikt sverger at ved å ta to spiseskjeer med tart cherry juice per dag har holdt sin ubehag under kontroll. Du kan også spise 10 hele terte kirsebær hver dag for å få de samme resultatene. Saften kan kjøpes på mange helse og naturlig mat butikker.

Massasjeterapi

Har en vanlig massasje. Studier har vist at de som har regelmessige massasjer er mer avslappet og har mindre angst forbundet med leddgikt smerte. Massasje har vært brukt i behandling av kronisk smerte i århundrer. Terapeuter likevel anbefale denne type behandling for mennesker med fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, leddgikt og andre autoimmune sykdommer.

Pektin for Joint Treatment

Leddgikt har lenge søkte etter naturlige, ikke-vanedannende rettsmidler for å lindre smerte, stivhet og betennelse i leddhinnen tilskrives ulike former for leddgikt sykdom. Pektin, et stoff som finnes i alle sitrusfrukter samt epler, bananer og enkelte grønnsaker, obligasjoner med tungmetaller og eliminerer dem fra ledd, bein og bløtvev gjennom prosessen som kalles chelation. Pektin hjelper i fremstillingen av synoviale væsker som belegge skjøtene og brusk, fremme forbedret felles helse. I kombinasjon med mat med høyt kalium, har pektin vist seg å redusere leddsmerter. Selv om ikke en Food and Drug Administration-godkjente stoffet, er pektin-kalium forbindelse en respektert, trygg og effektiv folkemedisin behandling for leddsmerter.

Surt Vs. Alkaline

Vanlige kosttilskudd praksis i USA fremme matvarer og matvaner som skaper en syrlig tilstand i systemet danner avfall som ikke er lett elimineres via nyrene. Dette avfallet saken er deponert i leddene, forårsaker giktisk leddgikt og andre smertefulle felles symptomer. Forbruk av mat og drikke med høyt kalium bekjemper denne prosessen, bidrar til å alkalinize kroppen og skape en tilstand hvor avfall kan igjen bli brutt ned og elimineres.

Heavy Metals Forurensning

Tungmetaller forurensning er ansvarlig for etableringen av mange sykdommer florerer gjennom befolkningen, inkludert de fleste former for slitasjegikt og leddgikt. Autoimmune sykdommer som påvirker leddene, for eksempel lupus og Hashimotos tyreoiditt, er et resultat av kroppens manglende evne til å gjenopprette helse som et resultat av et angrep fra en fremmed kilde. Leddene blir skadet fra forekomster av tungmetaller blir smertefullt og dysfunksjonelle. Fjerning av tungmetaller ved chelatering terapi tillater kroppen å begynne å reparere seg selv. Matvarer som koriander, chlorella og pektin, spesielt eple pektin, blir brukt for gelatering giftige metaller som kvikksølv og bly fra de dype vev og bein og fjerne dem gjennom eliminering system.

Kalium

Vi presenterer riktige mengder av elektrolytter, spesielt kalium, til kroppen øker potensialet for en alkalisk tilstand til å manifestere og tilbyr lider av smertefull leddsykdom muligheten til å oppleve redusert smerte og færre symptomer fra leddgikt og beslektede sykdommer.

Chelation Therapy

Chelatering er en medisinsk terapi brukes til å gjenopprette cellulær homeostase, generelt ved intravenøse fremgangsmåter, hvor det chelaterende middel binder til tungmetaller og toksiner, fjerning av dem fra kroppen. Bruken av modifisert sitrus og eple pektin representerer et ikke-giftig, skånsom og trygg chelation prosessen, eliminerer behovet for intravenøse infusjoner. Kombinere pektin i en drink med mat med høyt kalium som druer, økologisk eple cider eddik, jordbær og tart cherry juice, tilbyr leddgikt pasienter og andre som søker naturlig felles behandling nesten umiddelbar smertelindring i løpet av kort tid. Aktivert av denne gamle folkemedisinen kur, joint-smerte ofrene opplever en fornyet syn på livet.

Oppskriften

Den mest effektive måten å konsumere pektin for joint-smertelindring er blandet med druesaft og andre frukter med høyt kalium. Pektin kan finnes i dagligvarebutikkene i pulver eller flytende form under merkenavnet Certo eller i helsekostforretninger under ulike navn. Lag en deilig frukt smoothie blande to oz. til 3 oz. tart cherry juice, 3 oz. ren, usøtet drue juice, ½ kopp jordbær, ½ kopp sure kirsebær, ½ medium banan, 2 ss. ekte lønnesirup og 1 ss. 4 ss. ts pektin. Det er best å bruke økologisk frukt og juice og karakteren B lønnesirup. Juster mengden pektin basert på hvordan du føler deg, minnes mindre er best. Bland alt i blender og nyt!

Herbal Behandling for Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt, som berører mer enn 27 millioner amerikanere. Når firmaet og senete brusk mellom leddene bryter ned, er deres støtdempende effekt reduseres, forårsaker bein å gni sammen --- produsere smerte, hevelse og begrenset utvalg av bevegelse. Fellesområdene inkluderer hånd, knær, hofter og rygg. Mens foreskrevet medisiner eller kirurgi (i alvorlige tilfeller) kan gi lindring til mange tyr til urte-behandlinger adressere denne ødeleggende tilstanden.

Green Tea

Grønn te har allerede vært knyttet til helsemessige fordeler som spenner fra å hindre hjerte-og karsykdommer til å fremme god hud. Forskere ved University of Sheffield avdekket flere fordeler: Grønn te er aktive ingredienser, EGCG (epigallocatechin gallate) og EKG (epicatechin gallate) kan blokkere enzymer som ødelegger brusk, og redusere hevelse og smerte knyttet til slitasjegikt. Dr. David Buttle, involvert i den ovennevnte studien, tilføyer videre at grønn te bør tas som et forebyggende tiltak, fordi dens evne til å reparere allerede skadet brusk er ikke klart.

Hvis du tar grønn te ekstrakt, mål for 250mg til 500mg daglig --- eller drikke en kopp grønn te daglig.

Ingefær

I ayurvedisk medisin (den hinduistiske system av medisinsk praksis), er ingefær ofte brukes til å behandle betennelse og revmatisme, sammen med andre urter, avføringsmidler og rubbing oljer. Ifølge University of Maryland Medical Center, i en studie som omfatter 261 personer med slitasjegikt, de som tok ingefær ekstrakt to ganger om dagen opplevde mindre smerter og krevde mindre smertestillende medisiner. Hvorfor? Ingefær hemmer syntesen av prostaglandin og leukotriene, både betennelsesmediatorer.

Inkluder ingefær i ditt kosthold: Revet ingefær kan legges til mat, desserter, marinader og sauser for den ekstra zing. Bratte skiver av fersk ingefær i kokende vann for å lage en forfriskende ingefær drikke (honning valgfritt). For leddgikt lettelse, kan du også ta 2 til 4 gram ingefær juice, ekstrakt eller te. Ingefær olje kan brukes påføres lokalt på smertefulle ledd.

Cherry

En fersk undersøkelse utført av Baylor Research Institute avdekket en lovende osteoarthritic smertestill --- kirsebær. Mer enn halvparten av pasientene som er involvert i denne studien rapporterte signifikant bedring i smerte og funksjon etter å ha tatt tart cherry piller i 8 uker.

Ifølge Russel Reiter, en ernæringsforsker ved University of Texas Health Science Center, kirsebær har en unik antioksidant profil som fungerer som enkelte typer smertestillende medikamenter. Anthocyaniner, som er ansvarlige for den lyse røde fargen i kirsebær, arbeide for å redusere nivåer av nitrogenoksid, et sammensatt forbundet med slitasjegikt.

Du finner enkelt kirsebær hele året i friske, tørkede, frosne eller juice form. Innlemme dem i kostholdet ditt som snacks, i smoothies eller som topping på desserter og frokostblandinger.

Gurkemeie

Gurkemeie er roten av Curcuma longa anlegget, og har lenge vært brukt i både ayurvedisk og kinesisk medisin for å behandle revmatiske lidelser, fordøyelses og leverproblemer og hudsykdommer. Ifølge National Institutes of Health, laboratorie- og dyrestudier viser at curcumin, den aktive ingrediensen som finnes i gurkemeie, har anti-inflammatoriske egenskaper og kan være gunstig for å behandle slitasjegikt.

Gurkemeie brukes ofte i asiatisk og indisk matlaging til smaken karriretter, lapskaus eller å marinere kjøtt og fisk. Du kan også finne gurkemeie kosttilskudd og ekstrakter.

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer


Cherry hemangiomer, noen ganger også kalt jordbær merker, er en type vaskulær fødselsmerke, ifølge Children Hospital Boston. Merket er et resultat av en overvekst av endotelceller som er inne i blodårene. Mange hemangiomer, særlig de i barn, løse seg selv over tid og ikke krever spesifikk behandling, ifølge Mayo Clinic. I sjeldne tilfeller kan kirsebær hemangiomer på øyelokkene hemme visjon og må fjernes. Fjerning for de fleste er et kosmetisk problem snarere enn en helsetrussel.

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer

Planlegge en avtale med legen din for å finne den beste måten å bli kvitt dine kirsebær hemangiomer. De fleste voksne som har de vaskulære fødselsmerker oppleve bare veldig små røde flekker på deres bagasjerommet, hvor de ikke er merkbar, ifølge Christine Hamori, en leverandør av kosmetisk kirurgi og laser terapi i Massachusetts.

Ta kortikosteroid medisiner for å bli kvitt dine kirsebær hemangiomer. Medikamentene som kan tas gjennom munnen eller injiseres i tumorene selv. Legen din vil avgjøre hvilken steroidbehandling vil være passende for din helse.

Prøv mer aggressive behandlinger for å bli kvitt stygge kirsebær hemangiomer. Behandling, inklusive injisere kreftmedisinen interferon inn i lesjonen eller laser terapi å falme farging av merkene kan være effektive i noen tilfeller, men er kontroversielle, i henhold til Barnesykehuset i Boston. Pasienter må velge om de mulige bivirkninger av medisiner eller komplikasjoner som arrdannelse vil oppveie den psykologiske effekten av å forlate hemangiomer alene

Opt for kirurgi for store kirsebær hemangiomer som hindrer en kroppslig funksjon. Hemangiomer som oppstår rundt øynene eller nesen kan forstyrre syn eller respirasjon og bør fjernes for å gjenopprette funksjon av organet som er involvert.

Black Cherry behandling av gikt

Sorte kirsebær er en av de beste naturlige rettsmidler for gikt smerte. Moreller inneholder naturlige antioksidanter som hjelper nøytralisere urinsyre i blodet, den primære årsaken til gikt.

Origins

Den terapeutiske effekten av sorte kirsebær ble oppdaget ved en tilfeldighet av Dr. Ludwig Blau i 1950 Blau led av gikt og la merke til en dag at hans gikt smerte stilnet etter at han spiste noen sorte kirsebær. Han spiste dem igjen neste gang han gikt blusset opp og fant de hadde samme effekt.

Første rapport

Samme år Blau publiserte sine funn i en rapport med tittelen "Cherry kosthold kontroll for gikt og leddgikt" i Texas Reports på biologi og medisin. Andre leger og forskere begynte å utforske begrepet.

Videre studier

Videre studier fant at moreller og kirsebær juice inneholdt anti-oksidanter og anti-inflammatoriske som var effektive i å lindre gikt smerte og hevelse og hindre gikt fra fakling opp.

Hvordan det brukes

I tillegg til å spise kirsebær, kan gikt lider også drikke kirsebær juice, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, eller ta kirsebær juice kosttilskudd. Anbefalt dose er 10 til 15 moreller en dag eller juice tilsvarende.

Advarsler

I 2005, US Food and Drug Administration utstedt advarsler til flere selskaper som produserer kirsebær juice og kirsebær juice-baserte produkter. Men advarslene knyttet til påstander selskapene gjort om effektiviteten av deres produkter i behandling av gikt og ikke om bruk av kirsebær juice.

Konklusjoner

Svart kirsebær juice fungerer ikke for alle, men det faktum at det er en trygg og rimelig metode for behandling av gikt gjør det verdt å prøve.

Hva er Cherry Juice brukes til?

Hva er Cherry Juice brukes til?


Cherry juice er nyter en bølge i popularitet. Ifølge undersøkelser av forskere ved Michigan State University, er kirsebær juice rik på antioksidanter, som kan bidra til å forebygge kreft, redusere betennelse og lindre smerte. Mange er dermed forbruker kirsebær juice, tror det vil bidra til å forbedre deres generelle helse samt avlaste en rekke medisinske tilstander.

Antioxidant Powerhouse

Ifølge en studie av Dr. Robert Verkerk publisert i Nutrition Practitioner, inneholder et enkelt glass kirsebær juice så mange antioksidanter som 23 porsjoner frukt og grønnsaker. Antioksidanter er nyttig i kampen mot kreft samt hjertesykdom og slag. I tillegg, kirsebær inneholder store mengder av en antioksydant som kalles antocyanin, som antas å bidra til å lette inflammasjon og lindre smerte. Ifølge Path2HealthyLiving.com, kan drikke kirsebær juice hjelpe med tilstander som gikt, ryggsmerter, muskelsmerter og leddgikt.

Typer og bruksområder

Det finnes to hovedtyper av kirsebær --- sure og søte. Søte kirsebær varianter inkluderer Bing, Rainier og Royal Ann; sure kirsebær varianter inkluderer Montmorency, den Morello, den Marasca og Amarelle. Moreller er for det meste spises fersk eller brukes i kalde desserter, mens sure kirsebær brukes til paier og andre desserter. Sure kirsebær har høyere antioksidantnivå enn søt de, så de fleste cherry-juice helse kosttilskudd er laget ved hjelp sure kirsebær.

Fordeler

Antioksidanter hemme frie radikaler, som er skadelige molekyler i kroppen som kan føre til skade på vev og er også koblet til kreft. De beste kildene til antioksidanter er frisk frukt og grønnsaker. Cherry juice tilbyr antioksidanter i en svært konsentrert form, noe som kan være nyttig for de som har problemer med å få tilgang eller forbruker store mengder fersk mat. Ifølge Path2HealthyLiving.com, kan kirsebær juice også bidra til å senke nivået av urinsyre i blodet, som er den viktigste årsak til gikt.

Historie

Flere kirsebær arter er innfødt til Asia, Nord-Amerika og Europa. Kirsebær ble brakt fra Tyrkia til Roma i 72 f.Kr. og snart spredt over hele Europa. Ville kirsebær vokste i Nord-Amerika før pilegrimene ankom, og var allerede i bruk av indianere. I dag er kirsebær dyrket i Tyrkia, USA, Italia, Iran, Russland, Syria, Spania, Ukraina, Romania og Hellas.

Andre bruksområder

Cherry juice er også populær i mange kulinariske bruksområder. Cherry juice kan brukes til å lage jello, paier og kjølte desserter. Terte kirsebær juice kan brukes for salte sauser, så vel som det parene godt med and og svinekjøtt. Noen kokker selv legge den til barbecue saus. Cherry juice er en vanlig ingrediens i alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, fra Colas til Red-Eye mojitos.

Kirsebær likør

Cherry juice er også brukt i produksjon av kirsebær likører. Disse inkluderer kirsebær brandy, for eksempel kirschwasser og Cerises a l'eau de vie; Cigliegiolo, en etter-middag hjertelig; og Heering, en kirsebærlikør fra Danmark som er i alderen tre år. Kirsebær likør kan nytes på egen hånd eller som en mikser i drinker som Singapore Sling.