Digidexo.com

psoriasis uv lampe

UVB Lamper for psoriasis behandling

UVB Lamper for psoriasis behandling


For personer med moderat til alvorlig psoriasis, regelmessig og kontrollert eksponering for ultraviolent lys --- slik som naturlig finnes i sollys --- gir lindring av symptomer. Lysterapi, som anvist av lege, gir konsentrert terapeutisk lys. UVB lamper er en form for psoriasis behandling.

Typer

Eksponering for ultraviolent lys stopper den raske hud vekst assosiert med psoriasis. Leger kan bruke ulike typer av ultrafiolett lys for denne effekten, men ultrafiolett B lys (UVB) er mest brukt.

Behandling

En behandlingskur kan ta flere uker eller måneder med regelmessig planlagte avtaler. Disse behandlingene kan gjøres på et legekontor, i en spesiell dag klinikk for psoriasis, eller ved hjelp av bærbare lamper hjemme.

Eksponering

Lengden av eksponeringen avhenger av personen --- sin hudtype og pigmentering, så vel som alvorlighetsgraden av sykdommen, vil bestemme lengden og hyppigheten av lysbehandling.

Vedlikehold

De fleste slutter å bruke UVB lamper når de har fjernet deres symptomer. Men vedlikeholdsbehandling, gjort på et gjennomsnitt på åtte behandlinger per måned, kan være planlagt for folk som har hyppige, alvorlige fakkel-ups av symptomer.

Advarsel

Psoriasis behandling med UVB lamper bør administreres eller gjort under omsorg av en profesjonell. Bivirkninger kan være hudirritasjon, solbrenthet, freckling eller tidlig aldring.

UV Lamper og psoriasis

UV Lamper og psoriasis


Psoriasis er en av de mest angstproduserende autoimmune sykdommer som finnes. I USA alene, rammer det 7,5 millioner mennesker. UV-lys, i forbindelse med lokal terapi, har vært fremgangsmåten for behandling av psoriasis lider alle unntatt de mest alvorlig rammet i lang tid. For dem er inge eller injisert bio-legemidler ansatt. Både UVA og UVB-stråler har vært brukt med relative grad av suksess i psoriasis behandling; som i 2010, er UVA dag mindre favoriserte.

The Disease

Psoriasis er en akselerert regenerering av nye hudceller av kroppen. Resultatet av dette er økt aktivitet scaliness som forårsaker den mest utbredte form av psoriasis. Psoriasis kan begynne på en hvilken som helst del av kroppen, og kan blusse opp og trekker seg tilbake til tider, men det er ingen kjent kur for en hvilken som helst av de fem typer av psoriasis. Ikke mye er kjent om årsaken, selv om psoriasis er generelt arvet. Det er tre stadier av psoriasis: mild, moderat og alvorlig. Det er ikke smittsomt.

Behandling

For mild og moderat psoriasis, aktuelle salver kombinert med lysbehandling er den viktigste behandlingsforløpet. Mild psoriasis, kjørt fem prosent eller mindre av kroppen, ofte kan behandles med topiske kremer og salver alene. Moderat psoriasis, der 5 til 30 prosent av kroppen er berørt, blir oftere behandlet med denne UV-lys terapi, fordi lyset har en direkte effekt på de avvikende T-celler som forårsaker de fysiske symptomene på psoriasis. Alvorlig psoriasis kan kreve biologiske, og i de mest ekstreme tilfeller sykehusinnleggelse.

Hvorfor UV-lys Works

Psoriasis er en av de svært få ting som en hudlege vil anbefale eksponering for sollys. Regulert sollys arbeider for å redusere plakk i den mest vanlige formen psoriasis. UV-lys, i enten en klinisk eller hjem innstilling, fag psoriasis lesjoner til de samme UVA og UVB-stråler som er produsert av solen. Mer smal 311nm UVB brukes, fordi det kan være mer kontrollert enn vanlige UVB stråler. Sammenlignet med aktuelle medisinske behandlinger alene, er UV-lysbehandling en effektiv en til to slag for behandling av psoriasis.

UV-lys hjemme

Målene for UV lys terapi er å minske, om ikke eliminere, psoriasisplakk. Videre krever mange behandlinger for å realisere betydelig reduksjon av plakk, men fototerapi kan være effektive 95 prosent av tiden. UV psoriasis lysbehandling virker ved forårsaker unormalt fungerende T-celler som forårsaker akselerert hud celleproduksjon til å dø. Betennelse er derfor redusert, sakker hud celle replikering. Dette er den samme fordel som kan utledes fra inntagbare biologiske, fraværende noen av bivirkningene som biologiske kan forårsake.

Psoriasisartritt

Psoriasis artritt er en komplikasjon av psoriasis; en type leddgikt som rammer noen mennesker som har psoriasis. Psoriasisartritt vanligvis utvikler seg etter utbruddet av psoriasis på huden. Det kan imidlertid dukke opp før eventuelle lesjoner er synlige. Psoriasisartritt symptomer speile de av revmatoid artritt: leddsmerter, stivhet og hevelse. Alle deler av kroppen kan påvirkes, inkludert fingertuppene og ryggraden. Siden det er ingen permanent kur for psoriasis, kan psoriasisartritt være invalidiserende, slik behandling og regelmessig fysisk trening anbefales sterkt. Lysbehandling med UV-lamper er ikke en effektiv behandling for psoriasisartritt.

Kinesisk medisin behandling for psoriasis

Psoriasis er en kronisk inflammatorisk hudsykdom karakterisert av skjellende røde flekker vanligvis finner på albuer, knær, hodebunn og bagasjerommet. Psoriasis kan også forårsake leddsmerter og påvirke neglene. Tradisjonell kinesisk medisin formler er tilgjengelige for å behandle psoriasis.

Symptomer

De vanligste symptomene på psoriasis er hudutslett forårsaker hevet flekker på huden, fortykkelse eller misfarging av negler, skjellete hud på fotsålene og håndflatene og smertefulle, hovne ledd.

Typer psoriasis

Det finnes flere typer psoriasis; disse inkluderer plakk psoriasis, noe som er den mest vanlige form, guttate, som forekommer hyppigst hos barn, og tre typer av pustulær psoriasis.

Tradisjonell kinesisk medisin

I motsetning til vestlig medisin, som behandler psoriasis med mykgjørende kremer, UV-lamper, kull-tjære salver og reseptbelagte legemidler, tilnærminger tradisjonell kinesisk medisin psoriasis gjennom bruk av blodrensemidler.

Xiao Feng Tang Formula

Urte formel Xiao Feng Tang brukes til å behandle lesjoner med puss og kløe rød hud. Formelen kjøler blodet, klarner opp infeksjon og reduserer feber. I tillegg til å lindre psoriasis, er det også gunstig for ulike typer av dermatitt.

Patent Herbal Formula Lien Chiao Pai Tu Pien

Patentet urte formel Lien Chiao Pai Tu Pien (Forsythia Defeat toksin tabletter) er også kjent som Lian Qiao Bai Du Pian; den brukes til behandling av psoriasis, så vel som lignende hudsykdommer.

Advarsel

Patentet urte formel Lien Chiao Pai Tu Pien er forbudt for bruk under graviditet.

Psoriasis Behandling & Diet

Psoriasis Behandling & Diet


Psoriasis er en ikke-smittsom sykdom som påvirker huden og i enkelte tilfeller leddene. Denne artikkelen handler om den vanligste typen, plakk psoriasis (psoriasis vulgaris). Det fører til flekker av tørr, litt hevet, rød hud med flassende, hvite skjell på toppen. Disse kan dukke opp hvor som helst på kroppen og kan klø. Vi vet i dag at den auto-immune system er den skyldige, og at deres kan være en genetisk årsak. Psoriasis er en kronisk sykdom og ingen bestemt kur er funnet.

The Nature of Psoriasis

Friske hudceller har en livssyklus på ca en måned, hvor de vokse, modnes og til slutt kaste. Med psoriasis denne livssyklusen til en hudcelle hastigheter opp 10 ganger, slik at det utvikler seg og dør i bare tre til fire dager. Disse cellene ikke falle av huden, men bygge opp til en tørr, flassende lag som kan se ut som en skorpe, men har en mykere tekstur.

Psoriasis kan være sovende i lange perioder av gangen, og så plutselig bryte ut. Det starter alltid med en liten oppdatering, og i løpet av kort tid den sprer seg og kan dekke store deler av kroppen din. En av de store triggere er stress. Mange psoriasis lider har bryte outs etter en sykdom som svekker immunforsvaret. For eksempel strep hals, tunge forkjølelse og infeksjoner alle sette stor belastning på kroppen og blir ofte etterfulgt av utbrudd av psoriasis.

Følelsesmessig stress kan også være en sterk trigger for en pause ut av psoriasis. Det er ingen generell regel og forutsigbarhet som hvert individ har ulike toleranser til stress og en unik struktur i sitt immunforsvar.

Aktuelt Behandlinger

Salver har kommet en lang vei siden behandlingen av psoriasis med en rotete og stinkende gni av steinkulltjære eller bruk av salisylsyre. Aktuelt kortikosteroider, en anti-inflammatorisk salve, er ofte foreskrevet som er preparater som inneholder vitamin D. Det er også suksesshistorier om bruk av retinol kremer, som fart på skalering av huden og er vanligvis brukes for acne eller som anti-rynke produkt.

Let the Sun Shine In

Den vanligste behandlingen av psoriasis er den eksponering for ultrafiolett lys. Dette kan være i naturen eller i et legekontor som er utstyrt med spesielle lamper. Kort eksponering for sol på regelmessig basis kan bremse veksten av de berørte cellene. Kunstige lyskilder er et godt alternativ og gir bedre kontroll av mengden av UV-stråler. Bivirkninger kan være kløende og tørr hud, så alle eksponeringer bør følges opp med en generøs mengde av en mild fuktighetskrem.

Redusere Stress

Mekling, yoga, turer i naturen, lang svømmer i havet eller turer i fjellet bidrar til indre balanse og redusere stress. Det spiller ingen rolle hva man foretrekker å gjøre --- maling, spille et instrument eller padle i kajakk. Alt som fremmer indre velvære og lykke er ditt beste våpen mot psoriasis. Medisiner og UV-stråler kan hjelpe lettelse en avslapnings, men de har ikke hindre det.

Unngå stress og styrke din indre balanse så mye du kan for å hindre utbrudd av psoriasis.

Psoriasis behandlinger fra utlandet

Sollys og havvann er naturens resept og årsaken til suksess for mange psoriasis klinikker som ligger ved bredden av Dødehavet i Israel. Det finnes mange produkter på markedet som inneholder "Dødehavet salt", og lover å lindre psoriasis symptomer. De kan ikke gjøre noen skade, men er bare fuktighetsgivende kremer med litt havsalt.

Kanskje den mest unike behandlingen kan oppleves på spesielle spas i Tyrkia hvor liten Doctor Fiskefôr på huden skalaer av psoriasispasienter. Disse små fiskene har blitt så populært at spas over hele verden er åpne sine egne fiskedammer.

Spis sunt

Det er ingen spesiell psoriasis diett. Leger anbefaler å holde seg unna kaffe og alkohol, og å spise en balansert kosthold med mange frukt, grønnsaker og korn. Igjen, det er ingen regel, og ingen super frukten har blitt funnet som ville lover og øyeblikkelig kur. Noen lider av psoriasis tror at å spise visse matvarer hjelper dem, men det er annerledes med hver enkelt.

Sunn fornuft i å spise er den beste veien å gå. Spis en balansert, sunt kosthold som støtter immunforsvaret. Spis frisk, lage mat fra bunnen av, unngå bearbeidet mat og holde sukker lavt. Koffein, alkohol og nikotin bør være på tabu-listen. I stedet for rødt kjøtt, spiser mer kylling og fisk.

Fiskeolje, vitamin E, B-vitaminer, kalsium, magnesium og sink vil ikke gjøre psoriasis forsvinner, men disse og andre vitaminer og mineraler bedre ut generelle helse, styrke immunforsvaret og kan bidra til å redusere effektene og utbrudd av psoriasis.

UV lysbehandling for psoriasis

Millioner av mennesker lider av psoriasis, en tilstand som forårsaker tykke flekker av hud, dekket med sølvfargede skjell. Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er UV-lysbehandling en effektiv behandling for psoriasis, fordi det stimulerer produksjonen av vitamin D og undertrykker immunsystem celler i huden. Ved hjelp av en lege, kan lysbehandling gjøres hjemme eller på et kontor.

UVB

Pasienter ha nytte av konsistent eksponering for UVB-lys, fordi det penetrerer huden og bremser ned veksten av celler. Behandlingen bør gjøres under en lege veiledning på et kontor, psoriasis barnehage eller klinikk, eller med en lysbehandling enhet hjemme.

UVB bivirkninger

Utseendet til psoriasis kan forverres mens under UV-lys behandling, før det blir bedre. Eksponering for UVB-lys kan føre til at huden å bli rød og kløende. Hvis det fortsetter, senke mengden av eksponering.

UVA

Ultrafiolett lys A eller UVA kan brukes i forbindelse med et medikament kalt psoralen for å behandle psoriasis. Vanligvis 25 behandlinger innen 2 til 3 måneder for å fjerne psoriasis; 30 til 40 per år vil holde den under kontroll.

UVA bivirkninger

UVA behandling kan føre til kvalme, rødhet i huden og kløe. Hvis dette skjer, drikke ingefærøl eller melk for å redusere kvalme og bruke salver med capsaicin å hjelpe huden din.

Lysbehandling

Personer med psoriasis vanligvis trenger mellom to og fem fototerapi behandlinger hver uke med en spesiell lampe eller laser som avgir lys. Det er to svært effektive typer, men hver har potensielle ulemper: bredbånd lysbehandling ikke når hodebunnen og områder hvor det er hudfolder mens smal lysbehandling kan forårsake alvorlig forbrenning.

Typer

Legen din vil lære deg hvordan du bruker en hjemme-lysbehandling enhet. Det krever en konsekvent tidsplan og regelmessige kontroller. Noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for utstyr.

Solar Lamper for Healing

Solar Lamper for Healing


Ved hjelp av solenergi lamper for helbredelse er relativt nytt, men ved hjelp av sollys og varme for healing er en gammel praksis. Også kalt lysterapi eller lysbehandling, denne praksisen innebærer å bruke eksponering mot spesifikke bølgelengder av lys ved hjelp av lys, full spektrum lys, lysdioder, lasere, dikroiske lamper eller lysrør for en viss tid.

Historie

Siden oldtiden har helse utøvere kjent om den helbredende effekten av solen. Senere har den medisinske profesjon innsett at sollys gir vitamin D til den menneskelige kropp. I relativt nyere tid, har bruken av konsentrerte lyskilder (solenergi lamper, infrarød varme, etc.) blitt utforsket som en behandling for en rekke sykdommer.

Fakta

Sollys er den viktigste kilden til vitamin D i kroppen. Ifølge Dr. Michael Holick, forfatter av The UV Advantage, er vitamin D som brukes av kroppen til å forebygge kroniske sykdommer som kreft, osteoporose og mentale lidelser. All energi på jorda kommer fra sola. Solen eller kunstig bredt spekter lyskilde gjør plantene vokser og trives. Infrarøde lamper er ofte brukt på kyllinggårder eller andre gårder for å holde innendørs dyr sunn og varm. De brukes til å holde reptiler trives i akvarier. Det er infrarøde badstuer. Lysterapi er noen ganger foreskrevet av psykiatere å behandle depresjon og værsyke. I flere tiår nå, har barn født med gulsott blitt behandlet med lysterapi. Infrarød varme brukes i sykehus planteskoler å holde babyer varm.

Typer

Lysterapi - også kalt fototerapi og lysterapi. Den brukes til å behandle værsyke (SAD), depresjon og Parkinsons skjelvinger, blant andre lidelser. I denne behandlingen, du sitter foran en "lysterapi boks" som avgir et sterkt lys som det av sollys.

Infrared Light - Det er tre typer av infrarødt lys: nær, langt og langt-langt. Nær er regionen nærmest i bølgelengde som er synlig for det menneskelige øyet; de andre er stadig lengre fra synlighet.

Infrarød Sauna - Disse badstuer bruke infrarøde ovner som slipper ut infrarød strålevarme. Denne varmen absorberes direkte inn i kroppen. Den skiller seg fra tradisjonell badstu, karakterisert ved at en varmekilde (ild eller varmeapparater) blir brukt for å varme luften og steiner i et rom, som gjør at temperaturen stiger, og dermed gjøre kroppstemperaturstigning.

Dyptvirkende lysterapi (DPLT) - Bruk av lysemitterende dioder, er denne behandlingen brukes i sårheling, smertereduksjon, alvorlig akne og redusere rynker. Studier viser at hud celle vekst skjer med en hastighet 150-200 prosent raskere når de blir utsatt for LED-lys bølgelengder.

Fordeler

Lys terapi er antatt å endre cirkadianske rytmer, og derved undertrykke kroppens frigivelse av melatonin. Dette bidrar til å kontrollere effekten av værsyke. Det kan også være av verdi mot andre psykiske problemer, som for eksempel bipolar lidelse, depresjon og postpartum depresjon.

Noen studier har vist at lysterapi aktiverer kroppens produksjon av hormoner, blant annet testosteron og østradiol, follikkelstimulerende hormon og luteiniserende hormon. Dette kan ha verdi i en rekke sykdommer, inkludert impotens og infertilitet.

Studier har vist at lysbehandling kan være av verdi mot rystelser i Parkinson-pasienter.

Lys terapi er vanlig brukt i sykehus som en behandling for neonatal gulsott.

Lysterapi har vært brukt med hell for å drepe bakterier som forårsaker alvorlig akne.

Lysterapi brukes for psoriasis og eksem i forbindelse med oral medisiner.

Lysterapi er brukt til garving når lysene kombinerer UVA og UVB spektrum.

Selv om noen hevder at lysterapi fremmer sårheling, er det ingen medisinske bevis hittil beviser det fungerer. Deep Penetrating lysterapi (DPLT) brukes til dette formålet.

Forholdsregler

Risikoer og bivirkninger kan omfatte:

• Agitasjon
• Munntørrhet
• Belastning på øynene
• Tretthet
• Hodepine
• Irritabilitet
• Mania
• Kvalme
• Søvnproblemer
• Oppkast

Bivirkninger er vanligvis milde og forsvinner i løpet av få dager. UV-lys kan forårsake hud- eller øyeskader. Selv om de fleste lysterapi enheter ikke lenger inneholder UV, noen gjør det fortsatt. Konsultere helsepersonell før bruk hvis du har sensitiv hud, hvis dine medisiner øke effekten av sollys (f.eks, noen antibiotika og inflammatoriske midler) eller hvis du har et øye tilstand. Personer med bipolar lidelse eller depresjon bør rådføre seg med lege før bruk.

Sunlamps for behandling av psoriasis

Ifølge National Psoriasis Foundation, psoriasis påvirker om lag 7,5 millioner mennesker i USA og mer enn 120 millioner på verdensbasis. Sykdommen vises vanligvis i alderen mellom 15 og 25, selv om psoriasis har vært kjent for å dukke opp i alle aldre. Sunlamp behandling er ofte en første forsvarslinje mot psoriasis og pasienter må avgjøre om de helsemessige fordelene det produserer er verdt risikoen. Forstå fordelene med sunlamps og de potensielle risikoene kan hjelpe en pasient å gjøre det riktige valget for tilstanden.

Identifikasjon

Psoriasis er en av de mest vanlige autoimmune sykdommer i moderne medisin, er mer enn en hudsykdom. Psoriasis kan også påvirke organer, inkludert nyre, hjerte og lever. Som en hudsykdom den produserer stygge lesjoner som kan bli smittet. Mens du får ute i solen hver dag eller ligge i en solseng er gunstig for psoriasispasienter, ved hjelp av en ultrafiolett lampe lar pasienten spesifikt mot berørte områder av kroppen uten å utsette andre områder for å unødvendige stråler.

Behandling

Ultrafiolett lys senker produksjonen av hudceller, og psoriasis er en ukontrollert vekst av hudceller. NB-UVB lysbehandling (ultrafiolett lys behandling) for psoriasis bruker en spesialdesignet smal UVB lampe. Denne type lampe er nøye konstruert for å bruke spesifikke bølgelengder av ultrafiolett lys som er gode for behandling av psoriasis. Ved hjelp av denne typen lampe krever færre behandlinger enn eldre bredbånd UVB. Vanligvis er behandling med UVB-lys gjort i legens kontor, men noen pasienter er i stand til å ta sine behandlinger hjemme ved hjelp av en lampe som er godkjent av sin lege. Hvis lesjonene forverres når behandlingen er stoppet den kan bli behandlet på nytt ved hjelp av samme metode.

Alternative UVB behandlinger

For alvorlige utbrudd en lampe terapi kalt psoralen pluss ultrafiolett (PUVA) bruker ultrafiolette A stråler kombinert med en aktuell krem. Kremen medisiner gjør huden mer følsom for lys, som gjør lampen til raskt å oppklare alvorlige skader. På grunn av økt eksponering for stråler denne behandlingen bærer en høyere risiko for å fremme hudkreft, derfor behandling er reservert for saker som ikke har respondert på andre behandlinger. Det må gjøres på et legekontor.

Laserstråle lys blir også brukt til å behandle alvorlig psoriasis. Etter laserstråle behandling er det viktig å unngå soleksponering og å bruke solbriller i 12 timer.

Advarsel

Mens sunlamp behandling har vist seg å være effektiv i behandling av psoriasis symptomer, er det viktig å huske på at en hvilken som helst eksponering for UVB-stråler medfører en økt risiko for hudkreft. Selv om lampene er laget for psoriasis behandling er rettet til å målrette bestemte områder av kroppen, er risikoen fortsatt der.

Sunlamps gi et betydelig antall pasienter med et svar, men det er likevel viktig å diskutere alternativer med legen din, veie fordeler og risiko og ta en avgjørelse sammen om behandlingsforløp.

Natural Sunlight

NPS anbefaler ikke mer enn 20 minutter en dag med solskinn for psoriasispasienter. Solbrenthet kan forverre tilstanden og øke risikoen for hudkreft.

Naturlig rettsmidler for hodebunnen Psoriasis

I beste fall er hodebunnen psoriasis kløende og produserer noen flak. På sitt verste, kan det produsere smertefullt, oser og selv blødning skalaer som kalles plakk. I likhet med andre former for psoriasis, kan hodebunnen psoriasis være knyttet til immunsystem lidelser eller angrep, og kan forverres av stress eller hormoner. Tilstanden er vanligvis arvelig. Leger kan forskrive en steroid salve eller lotion. Imidlertid kan noen naturlig rettsmidler bidra til å lindre symptomene.

Sjampo

Ved hjelp av en steinkulltjære sjampo bidrar til å fjerne fortykkede skjell fra det berørte hodebunnen området. Sjampo laget for å behandle hodebunnen psoriasis er en god oppfølging. Hvis du ikke kan finne noen av de som ikke er reseptbelagte, prøv en god sulfat-fri sjampo, helst en med jojoba oljer eller hvetekim. Disse sjampo vil fukte hodebunnen og hjelpe det komme til en sunn tilstand. Shampoo daglig. Unngå å bruke parfymerte hårprodukter, elg eller hårspray, da disse vil som regel forverre symptomene.

Herbal rettsmidler

Med urter og eteriske oljer, lage en beroligende hår skylling. Kamille te, når det har kjølt seg ned, gjør en beroligende skylling. Vær advart, men hvis håret ditt er lys blond, selv en te så mild som kamille kan ha en svak farging effekt. Andre gode eteriske oljer som kan gnis inn i hodebunnen inkluderer direkte: neem olje, eucalyptus olje og lavendel. Neem olje hjelper berolige hodebunnen ved å stoppe kløe. Lavendel, også har noen anti-klø egenskaper, samtidig som en beroligende middel. Dessuten stimulerer lavendel ny cellevekst for å fremme helbredelse. Også prøve tamanu olje for problemområder. Disse essensielle oljene kan blandes med vann og spritzed på hodebunnen. Et annet beroligende middel er å lage et omslag fra løvetann, gul dock og Chaparral.

Andre rettsmidler

UVB-lys er noen ganger brukt til å behandle psoriasis. Hvis du har tilgang til en UVB lampe, må du lese og følge alle anvisninger for lang tid til å utsette huden din. Sea salt vann kan bidra til å helbrede psoriasis. Enten suge i et kar med havsalt vann (bruk unscented sjø salter) med hodet vippet tilbake i vannet eller blande sjøsalter i en bolle, og gjelder for de berørte områdene med en bomullsdott, holder den på i flere minutter om tid, å gjenta prosessen flere ganger om dagen. Noen psoriasis lider har funnet lindring med akupunktur. Andre har funnet homøopatiske midler for å hjelpe. Native rettsmidler tilbyr en homeopatisk-urtemedisin kalt Skin Dr. for behandling av hudsykdommer, inkludert psoriasis. Hvis du er interessert i et homøopatisk løsning, er det beste løpet for å se en homøopatisk lege for en bestemt middel som homeopati er primært gjort på en hel-pasientbehandling basis.

Behandling for hodebunnen Psoriasis

Psoriasis er en hud tilstand relatert til en svikt i immunsystemet som fører til hudcellene til å dø av og bygge opp langt raskere enn normalt. Fordi hodebunnen psoriasis kan feiltolkes (flasser hud fra hodebunnen på skuldrene og ryggen kan gi inntrykk av tunge flass og dårlig hygiene), behandle det kan gjøre en verden av forskjell i hvordan en person føler og samhandler med andre. Flere rensemetoder er tilgjengelige.

Produkter

Aktuelt kremer, løsninger eller geleer som Anthralin, Dovonex, og Taclonex behandle psoriasis i hodebunnen fordi ingrediensene i produktene (dvs. steroider, mentol, etc.) bidrar til å myke opp skalaer, berolige kløe og holde huden i hodebunnen tørker ut. Selv om lotions, oppløsninger og geler inneholder ofte de samme ingrediensene som psoriasis andre produkter som brukes på andre deler av kroppen (for eksempel en krem), er de mindre rotete å bruke fordi de skylles ut av håret lettere. Et eksempel på et slikt produkt er Capex sjampo. Slike sjampoer kan brukes på daglig basis, men de har ikke erstatte vanlige hårpleieprodukter fordi deres formål er å behandle psoriasis, for ikke å rengjøre. Bruk derfor disse produktene sammen med andre. Dette kan bli dyrt hvis du må betale av egen lomme for begge, men noen ganger kan du få din forsikring for å dekke dine psoriasis produkter hvis de er reseptbelagte styrke, og du kan produsere bekreftelse fra en lege som over-the-counter medisiner vil ikke fungere for deg.

Lett

Kom deg ut i solen eller få en ultrafiolett lys terapi lampe eller kam. Ultrafiolett lys, enten det er innhentet gjennom sollys eller lysbehandling verktøy, jobber med hodebunnen psoriasis, fordi det fører til at hudceller berørt med psoriasis til å oppleve bremset vekst og regenerering. Hvis dette er behandling prøve, slitasje frisyrer som tillater så mye av hodebunnen for å bli eksponert som mulig. Dette vil gi mer ultrafiolett lys nå de berørte områder av hodebunnen.

Kosthold og Hydration

Sørg for at kostholdet ditt er sunt og godt balansert, og at du er godt hydrert. Enkelte vitaminer, mineraler og næringsstoffer som finnes i mat bidra til å fremme sunn hud. Eksempler er vitamin C og E, som finnes i mange frukter og grønnsaker som appelsiner. Bor hydrert kan hjelpe med psoriasis fordi flertallet av kroppen, inkludert hudceller, er laget av vann --- uten vann, hudceller dør av raskt og skalering av psoriasis kan forverres.

At Home Lysterapi for psoriasis

Lett terapi eller fototerapi, er en av de viktigste behandlinger for psoriasis. Under behandlingen, ultrafiolett B (UVB) lys penetrerer huden og bremser veksten av hudceller, sier National Psoriasis Foundation (NPF) .Taken over en lang periode, er lysterapi også en av de mest kostbare behandlinger, som krever regelmessige besøk for mange måneder. Naturligvis kan folk med den skjemmende hudsykdom vurdere et hjem alternativ, fortsatt med en resept og under tilsyn av lege.

Komme i gang

Innledende behandlinger er i et sykehus, der leger eller hudleger vil vurdere lengden og intensiteten av behandlingen du trenger. Hvis du vil ha hjemmebehandling, vil legen forskrive en hjemmeenhet, som kan variere fra en full-størrelse stand-up messe til en håndholdt enhet, med kam, for hodebunnen psoriasis. Sjekk med din helse forsikringsselskapet for dekning for å kjøpe en enhet. NPF sier noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for hjem UVB utstyr og selgere vil hjelpe deg å arbeide med ditt forsikringsselskap for å kjøpe en foreskrevet enhet.

Hudlege og forfatter Dr. Richard Langley sier hjemmebehandling er sjelden i Nord-Amerika fordi hudleger er tilbakeholdne med å foreskrive behandling som er vanskelig å overvåke og har potensialer risiko, fra brenning, for eksempel.

Behandlinger

Som NPF notater, er nøkkelen til suksess hjemme konsistens. Hjem behandling krever regelmessig engasjement, akkurat som regelmessige besøk til et senter. Ultrafiolett B lyset er til stede i sollys og en effektiv behandling for psoriasis. NPF sier det er to typer UVB: smale band, der pærene avgir et mindre spekter av UV-lys; og bred band. Lengden på eksponering vil avhenge av hudtype, typen av UVB-enheten, og intensiteten av lyset fra lampen, sier NPF. Beskytt øynene og sensitive områder, og fremfor alt, følger legens råd, sier NPF.

Utvalg

Når du velger en enhet titt for sikkerhets funksjoner som nøkkelbrytere og funksjonstastene som betyr at enheten kan ikke slås på ved et uhell. Sørg for at lampene har vakter eller nett over dem. Finn ut hvor lenge lamper sist og hvis selskapet selger reservelamper.

Styr klar av solarium, men noen hudleger ser dem som en siste utvei hvis pasienter ikke har tilgang til lysbehandling, sier NPF, som også advarer mot å bruke psoralen med solarium. Psoriasispasienter kan ta psoralen som en del av PUVA-behandling (psoralen + UVA-lys), og stoffet gjør dem svært følsomme for lys i 24 timer etter behandling, sier NPF.

Hvis du må bruke en solseng, bygge eksponering over tid og husker det kan øke tidlig aldring og risikoen for hudkreft. Tanning fasiliteter kan ikke regelmessig måle mengden av UV sine senger satt ut.

Har Tanning Beds Arbeid for psoriasis?

De fleste leger fraråder pasienter å bruke solarium. Tanning, tross alt, har vært knyttet til hudskader og kreft. Til tross for risikoen, noen hudleger oppfordrer psoriasis lider å tan, i håp om å finne lindring fra kløe, flassing hud. Hvis du har psoriasis, bør du vurdere fordeler og ulemper med tanning-bed bruk for å hjelpe deg å ta en informert beslutning.

Teori

The American Academy of Dermatology slår fast at å utsette huden for solens stråler kan hindre dannelsen av skjellete hud felles for psoriasis. Mekanismen er ikke helt forstått, men lysstråler synes å forstyrre immunsystemet reaksjoner som forårsaker psoriasis symptomer. Lysterapi er ofte gitt i en hudlege kontor, under spesielle lamper som avgir to typer stråling: kalles UVA og UVB stråler. The National Psoriasis Foundation påpeker at enkelte hudleger anbefaler tanning booths for pasienter som ikke har råd, eller ikke kan forplikte tid til lysterapi behandling.

Forskning

En gjennomgang av tanning booth studier i september 2000 utgaven av Dermatology Online Journal fant at mer enn 90 prosent av psoriasispasienter funnet noen bedring etter tanning-sengs behandlinger. En studie ved University of Pennsylvania fant at tanning-bed terapi var svært effektive, og også koster mindre enn sammenlignbare behandlinger som tilbys av hudleger. Forskere advarer om at tanning-bed stråling og intensitet varierer og er vanskelig å kontrollere, og at behandling uten medisinsk tilsyn kan være risikabelt. I tillegg Journal forfattere advarer mot tanning-booth terapi for pasienter som tar medisiner som forbedrer deres følsomhet for sollys.

Risiko

I motsetning til sollys og lysterapi lamper, de fleste tanning boder avgir UVB stråler bare, så tanning booth behandling kan ikke være like effektivt som behandling med UVA og UVB stråler i et legekontor. I tillegg kan bruk av en tanning booth alvorlig skade huden. Effektene kan omfatte rynker, hud flekker, for tidlig aldring og hudkreft. Når hudkreft utvikler, tenderer det til å gjenta seg hele livet. På grunn av disse risikoene, American Academy of Dermatology, FDA og Centers for Disease Control og Prevention alle advarer mot tanning-bed bruk.

Forholdsregler

Hvis du velger å bruke en tanning booth, være sikker på at din hudlege er enig med vedtaket. Spør hans eller hennes råd om hvor ofte du bruker messe, og hvor lenge hver økt skal vare. Kontroller at du bruker briller for å beskytte øynene dine mens i messe. Se hudlege på en jevnlig basis, slik at legen kan overvåke effektiviteten av behandlingen og oppdage eventuelle hudskader som kan ha oppstått.

Betraktninger

Tanning-booth behandling krever en betydelig forpliktelse over tid. Hver økt kan vare fra 10 til 30 minutter, med flere økter som trengs hver uke. Det kan ta så lenge som to måneder for å se resultater. Etter symptomer klare, oppfølgingsbesøk kan være nødvendig på en ukentlig basis for å opprettholde klarere hud. Som med alle psoriasis behandlinger, vil individuelle svar variere. Noen mennesker kan ikke se noen fordel selv etter flere uker med tanning-booth eksponering.

Hvordan bli kvitt Psoriasis & excema

Psoriasis og eksem er hudsykdommer som vises som tykk, tørr, flassende, sprekker, røde flekker av hud på ulike deler av kroppen. Psoriasis er ansett som et immunsystem sykdom, og stammer fra en arvelig gen. Det ser vanligvis mellom alderen 15 og 35. Eksem kan dukke opp når som helst alder og rammer begge kjønn. Det antas at det kan være en arvelig tilstand. Hvis eksemet er kronisk, kan overdreven skrape føre til at huden å bli smittet, noe som kan føre oser og betennelse. Verken tilstanden er smittsom. Det er et par ting som enkeltpersoner kan gjøre for å bli kvitt den ubehagelige symptomer assosiert med disse hudsykdommer.

Bruksanvisning

Psoriasis

•  Hold huden fuktig daglig for å bidra til å helbrede huden og redusere psoriasis symptomer. Noen kremer kan dekkes, eller tildekket, med plastfolie eller bomull sokker for ekstra fuktighet oppbevaring. Rådfør deg med en lege før du prøver dette med medisinske produkter.

Bruk salisylsyre direkte på berørte huden. Salisylsyre bidrar mykgjøre huden ved å fjerne det ytre lag av hudceller for å fjerne de skalaer som forårsakes av denne tilstanden. Ikke la salisylsyre på for lenge eller det vil brenne huden. Salisylsyre kan fås på apoteket. Les individuelle pakker for spesifikke behandlingsvarighet og instruksjoner.

Prøv anti-klø produkter som Calamine lotion, kamfer, mentol, eller hydrokortison. Disse kan være nyttig for å redusere kløe, men de har også blitt kjent for å gjøre tørrhet og irritasjon verre.

Sug i et bad som inneholder en kopp havregryn, Epsom eller havsalt i 15 minutter, deretter umiddelbart fukte eller olje på huden for å berolige og mykgjøre huden.

Tenk lysterapi (lysbehandling), som utsetter huden til spesialisert lys som etterligner naturlig sollys. Denne terapi bidrar til å tilbakestille kroppens rytmer og hormoner, og balanserer ut uregelmessigheter, slik som immunsystemet uregelmessighet som bevirker psoriasis. Disse behandlingene varer vanligvis ca 30 til 45 minutter og kan gjøres hjemme med en spesialisert lysterapi lampe eller på et legekontor.

Visse matvarer og kosttilskudd, slik som fiskeoljer, melk tistel, nattlysolje, vitamin D, vitamin A, soyanøtter, tyttebær og sjokolade, bidrar til å styrke immunforsvaret og redusere psoriasis symptomer.

Lavere stressnivå, drikke alkohol i moderate mengder, og begrense soleksponering å unngå å utløse symptomer. Også holde huden ren og fuktig.

Eksem

Unngå sur mat, som kan utløse symptomer. Å spise bitter mat og legge gurkemeie til mat, eller bruke det direkte på huden, anbefales å lindre symptomene.

9. Påfør en vill mandel juice, linolje og lime juice blanding; en Karanja frø og sitronsaft blanding; eller en blanding av én del sesamolje, en del gurkemeie og 16 deler Arka til huden. Du kan også koke banyon treet skallet og drikke den eller bruke den til huden. Disse vil bidra til å lindre kløe og tørrhet i huden.

Unngå ekstreme klimaendringer, parfymerte såper, varmt vannbad, ull klær, sterke vaskemidler, sur mat og trange klær hvis mulig. Husk å ikke lage riper i eksem.

Overdreven stress, allergiske reaksjoner, hormonsvingninger og graviditet kan utløse eksem symptomer.

Flere Alternative Legemidler mot psoriasis

Psoriasis, en vanlig tilstand, produserer rød, irritert hud med grå tørre flekker kalles skalaer. Mange mennesker som lider av psoriasis opplever symptomer sporadisk i hele sitt liv. Psoriasis er en tilstand som mangler en konkluderende middel, derfor mange lider søke alternative behandlinger.

Gamle behandlinger

Akupunktur, en gammel kinesisk terapi som tar sikte på å lindre sykdom og smerte, har nylig blitt sagt å forbedre psoriasis symptomer. Behandlingen bruker fine nåler settes inn ulike punkter på kroppen. Den gamle behandling Ayurveda, foreslår balansere ens liv og fokusere på å eliminere årsakene til sykdom. Psoriasis lider bruker Ayurveda kan fokusere på å lindre seg av stress eller rense kroppen for giftstoffer og oljer som kan forårsake tilstanden.

Biologiske

Biologiske er legemidler og vaksiner utviklet seg fra dyr eller mennesker proteiner. I motsetning til tradisjonelle medikamenter, de angriper bare en viss del av immunsystemet. For eksempel, med psoriasis, biologiske jobbe som T-celleblokkere, sett med Amevive, eller tumor nekrose faktor-alfa-blokkere, slik som Enbrel, Humira og Remicade. De blir administrert enten gjennom en intravenøs infusjon eller injeksjon, og blir vanligvis anbefales bare for dem som opplever moderate til alvorlige symptomer, som ikke har hatt suksess med andre behandlinger.

Vannterapi

Balneoterapikomplekset anvender alkalisk vann, gjennom bading eller drikke varm mineralsalt vann, for å øke produksjonen av galle eller som et diuretikum. Heliotherapy bruker sollys terapi i kombinasjon med saltvann bading. Phytotherapists ser til ville urter, planter, blomster eller blader i oljeskjema eller salt vannbad for en løsning. Thalassoterapi bruker terapeutiske bad å trekke magnesium og kalium i blodet strømmen, samtidig eliminere giftstoffer.

Lysterapi

På grunn av muligheten for ultrafiolett lys B (UVB), som finnes i sollys, for å stoppe cellevekst påvirkede, forskjellige typer av lys terapi finnes for individer med psoriasis. De som opplever lys til milde symptomer kan bruke eksimer eller Pulsed dye laser, som administreres i løpet av korte, regelmessige besøk til legen. Sollys kan ha samme effekt som disse, men kan ta lengre tid, og etterlater deg i faresonen for solforbrenning. Tanning senger og lamper er et billig alternativ til naturlig sollys og lasere. Men mange motvirke deres anvendelse på grunn av de svært skadelige virkninger av ultrafiolett stråling. Spesialitet UVB lysene er nyttig for de som opplever mer alvorlige symptomer. Sessions kan administreres at-home eller med en lege. Ultrafiolett lys A (UVA) er relativt ubrukelig for psoriasis lider, bortsett fra når det brukes sammen med lyset sensibiliserende medisiner psoralen.

Hva du kan gjøre

Det er mye bevis som støtter teorien om at sollys og saltvann både hjelp letthet psoriasis symptomer. Få daglige doser av begge, kanskje med en spasertur utenfor eller deep sea salt bad. Det er kjent at visse matvarer og drikkevarer, særlig de høyt natrium, kan øke dehydrering i kroppen og føre til uttørking av huden. Opprettholde et sunt kosthold og drikk rikelig med vann for å sikre at kroppen har de næringsstoffene den trenger for å bekjempe psoriasis.

Hvordan bruke Ultrafiolett lamper

Hvordan bruke Ultrafiolett lamper


Ultrafiolette lamper er ofte referert til som sorte lamper, og kan tillate deg å se ting vanligvis ikke er synlig for det blotte øye. For eksempel, hvis du går til en nattklubb og få et stempel på hånden din for å vise deg betalt for oppføring, kan en dørvakt holde en svart lys over hånden din for å avsløre den. UV-lamper kan også brukes til aktiviteter så forskjellige som dirigere trafikk og oppdager forfalsket valuta.

Bruksanvisning

•  En UV-lampe kan inspisere valuta, førerkort, kunstverk og andre elementer er ekte. Mer spesifikt, kan det avsløre hologram på en ID, striper på amerikansk valuta (unntatt $ 1 regningen) og avsløre nød på kunstverk.

Be legen din om PUVA behandling for psoriasis, en hudsykdom som vises på voksne som skjellende, ofte rød, tørr hud. PUVA-behandling kombinerer bruk av en sensitivitets krem ​​og eksponering for UV-lamper.

Hang en svart-lys plakat og legge en svart lampe for dekorasjon. Den ultrafiolett lys i en svart lampe gjør fargene på plakater vises lyse og glødende.

Shine en UV-lampe rundt huset ditt til å oppdage spor av gnagere og andre skadedyr, som rester av urin vises som blått under en svart lys.

Sanitize ditt hjem og vann med UV-lys. Dette er mulig fordi den UV-stråling forstyrrer reproduksjon av kjønnsceller. Hold en bærbar UV tryllestav over et område på deg hjem eller vann til umiddelbart rense området.

Tips og advarsler

  • Det er noen ulemper med å bruke UV-lys, men. For eksempel kan PUVA behandling øke pasientens risiko for å utvikle plateepitelkarsinom, den vanligste typen hudkreft. I tillegg bør du aldri stirre inn i en UV-lampe, da dette kan forårsake øyeskader.

Natural Healing for psoriasis

Natural Healing for psoriasis


Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å lage nye hudceller ukontrollert. Psoriasis kan vises som sølvfargede skjell i hodebunnen, armer, nakke, ben og bryst. Selv om det er over-the-counter og dermatologiske medisiner for psoriasis, ville mange mennesker heller prøve og lindre psoriasis naturlig uten kjemiske behandlinger.

Linfrøolje

Linfrøolje er ekstremt høy i Omega-fettsyrer, og kan gi næring og fukte huden fra innsiden og ut. Dette kan bidra til å helbrede hudsykdommer som psoriasis og eksem. Linfrøolje kan bli funnet på alle helsekost butikk eller naturlige matvarer markedet, og kan brukes i sin naturlige olje form eller i kapselform. Linfrøolje bør tas hver dag for den største fordelen, og tatt som anvist på flasken eller beholderen. Aldri varmelinfrøolje, da dette kan endre strukturen av oljen og gjøre det mindre gunstig for kroppen.

Baking Soda

Baking soda er svært alkalisk, og kan bidra til å lindre kløe og irritasjon som kan hindre psoriasis fra å gå i remisjon. Soaking den berørte huden i en natron vask kan berolige irritasjon og gjør huden til å balansere ut. Fyll en bøtte eller balje med varmt vann, og tilsett 1 kopp natron til vannet. Suge huden påvirkes av psoriasis i natron vann i minst 15 minutter. Skyll med rent vann, og klapp området tørt.

Sollys

Sollys eksponering kan lindre og redusere psoriasis utbrudd. Hvis klimaet er solrik, og du kan få minst 30 minutter med direkte sollys eksponering, tre dager per uke, avsatt tid til å sitte i solen. Sollys kan redusere psoriasis utbrudd og kan hjelpe psoriasis går i remisjon.

Hvis du bor i en overskyet klima, kan du kjøpe en sol lampe som utstråler den samme type lys på huden. Ta kontakt med hudlege om sikker bruk av solarier og hvor du kan kjøpe dem.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.

Juvenile Psoriasis

Juvenile Psoriasis


Juvenile psoriasis er en autoimmun lidelse som rammer hud og negler. Det antas å være arvelig. Selv om sin utbruddet kan knyttes til stress, leger er fortsatt ikke å finne ut nøyaktig hva som forårsaker det. Psoriasis kan angripe alle i alle aldre og rammer menn og kvinner likt. Juvenile psoriasis, men kan være en indikasjon på andre helsemessige bekymringer.

Beskrivelse

Juvenile psoriasis er en kronisk noncontagious hud tilstand. Dens symptomer inkluderer tørr, ru, skjellende flekker i huden som kan være rødlig eller skissert i rødt. Negler og tånegler kan bli tykkere eller pitted. Noen ganger patcher kan være flere blisterlike og slam pus. Psoriasis kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men det er oftest funnet i hodebunnen, albuer, korsrygg, lyske og knær. Symptomene kan gå bort for en tid bare for å returnere.

Diagnose

Hudlege, barnelege eller annet helsepersonell vil samle en historie om pasientens fysiske og psykiske helse. Hun kan ta en blodprøve. En enkel hudbiopsi vil bekrefte diagnosen juvenile psoriasis. Videre evaluering kan være nødvendig for å bedømme nærværet av psoriatisk artritt (PSA). The American Academy of Dermatology antyder i sine retningslinjer utgitt i mai 2008 at "hudleger oppfordres til å vurdere den mulige samtidige diagnosen PsA hos pasienter med psoriasis."

Behandlinger

Behandling for juvenile psoriasis bestemmes av helsepersonell og kan omfatte en multipronged tilnærming. Reseptbelagte aktuelle behandlinger kan omfatte Kortikosteroider, retinoider (vitamin A derivat), salisylsyre og en syntetisk form av vitamin D er kjent som Calcipotriene. UV-lys-behandling kan også lindre noen av symptomene på juvenile psoriasis, og det finnes en rekke over-the-counter produkter utviklet for å hjelpe til med symptomer. I alvorlige tilfeller kan immunsuppressive medikamenter administreres.

Psykologisk

Håndteringen av en hudsykdom som juvenile psoriasis kan være vanskelig. Hvordan et barn håndterer juvenile psoriasis er svært individualisert, men det synes å være en økt risiko for barn med sykdommen for emosjonelle vansker som depresjon og angst. I en studie presentert på den 68. årlige møtet i American Academy of Dermatology ble det funnet at barn som lider av juvenile psoriasis hadde en 23 prosent større risiko for å utvikle depresjon og en 32 prosent større risiko for angstlidelser.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt ligner revmatoid artritt, og er forbundet med juvenil psoriasis. Psoriasisartritt er delt inn i følgende fem grupper: artritt i de små leddene i fingre og tær; leddgikt av asymmetriske leddene i den ekstreme; symmetrisk polyartritt, som er svært nær i symptomer til revmatoid artritt; leddgikt mutilans, som ødelegger ledd; og leddgikt av sacroiliac sac og ryggrad. Alle som lider av juvenile psoriasis bør være klar over symptomene på psoriasisartritt, som kan inkludere betent, reddened ledd eller noen felles misdannelse.

Hvordan bygge din egen LED Helse Lamp

Hvordan bygge din egen LED Helse Lamp


Ikke bare er light-emitting diode (LED) lamper energisparende og effektiv, ifølge forskere de har også helsemessige fordeler. Eksperter hevder at LED-lysene 'tasten fem elementer - ingen flimring, ingen kvikksølv, ingen ultrafiolett lys, ingen varme og ingen støy - faktisk bedre helse. Mange LED-lamper er tilgjengelige i butikker. Hvis du ønsker et rimeligere alternativ, men lage din egen lampe.

Hvordan bygge din egen LED Helse Lamp

Deksel ett LED lys kropp i elektriske tape. Kroppen er alt annet enn den klare pære ansiktet. Båndet legger bulk til lyspæren slik at det ikke lenger er liten nok til å passe inn i, eller falle fra, plastbeholderen lett.

Slipp en tennisball inne i plastbeholder.

Fest tapen dekket LED lys på toppen av tennisball i beholderen. Hvis det er nødvendig, vikle mer tape rundt i kroppen av lyset.

Sett lokket på beholderen.

Rist beholderen opp og ned. Det burde gjøre LED-lampen slås på og av.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Psoriasis er en sykdom i immunsystemet som påvirker huden og gir den et skjellaktig utseende. Disse flekkene kan klø, brenne eller rett og slett vondt. I noen lider kan de virke som tykk og sprø, eller til og med myk og kan sive. Uansett manifestasjon, kan du få noen lettelse ved å gjøre noen enkle ting hjemme.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Behandling av psoriasis hjemme

•  Opprettholde et sunt kosthold. Et dårlig kosthold kan forverre psoriasis. Design dine måltider rundt næringspyramiden. Få minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis rikelig med grønne grønnsaker. Redusere flare-ups ved å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Unngå matvarer som hjelper utløse flare-ups. Sukker er spesielt skadelig. Eliminere sukker fra brus og alkohol - særlig rødvin. Unngå eller kutte ned på rødt kjøtt, MSG og krydret mat. Fet mat og junk food også kan forverre tilstanden din. Og selv om disse er ellers sunn mat, bær, tomater og andre sure matvarer vil føre til utbrudd.

Ta generell vare på helsen din som sykdom kan også føre til hudutslett. Husk at psoriasis er en immunsystem uorden, så alt du kan gjøre for å øke immunsystem kan hjelpe. Vurdere å ta vitamin E (som øker immunforsvaret) og andre antioksidanter som vitamin C. Sink er også nyttig.

Sug i et varmt kar med saltvann, ved hjelp av havsalt hvis mulig. Du kan få sjøsalt fra nettbaserte forhandlere og i de fleste helsekostbutikker. Prøv å få uparfymert type. Men du kan også gå til en dyrebutikk (eller noe sted som selger saltvannsfisk) og kjøpe den miksen som brukes i akvarier å generere hav vannforhold. Suge i karet i minst 30 minutter om gangen.
Saltvann vil svi, men du kan finne det ganske beroligende.

Hint

  • Dealing with psoriasis betyr å behandle psoriasis selv når det ikke er til stede.

Oljer som brukes til behandling av psoriasis

Psoriasis er ikke bare en misforstått hud tilstand, men også en ofte feildiagnostisert hud tilstand. Leger noen ganger feilaktig diagnostisere psoriasis som eksem i stedet. Når en diagnose av psoriasis er gjort, noen pasienter velge å behandle huden sin naturlig, heller enn ved hjelp av steroidkremer og andre medisiner som ofte ledsages av uønskede bivirkninger. Oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes til å behandle eksem også.

Typer psoriasis

Det finnes flere former for psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttat psoriasis, pustuløs psoriasis, invers psoriasis, og erytrodermisk psoriasis. De oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes på de fleste former for psoriasis, med unntak av erytrodermisk psoriasis, en potensielt alvorlig form for psoriasis.

Husk at psoriasis er ikke smittsom. Hvis du har psoriasis, dine familiemedlemmer eller andre personer du kommer i nær kontakt med er ikke i fare for å "fange" psoriasis. Imidlertid er psoriasis arvet, slik at andre familiemedlemmer kan bli påvirket på grunn av den genetiske komponenten av denne sykdommen.

Nattlysolje og psoriasis

Nattlysolje er en av de beste oljer som brukes til behandling av psoriasis, og mange personer rapporterer suksess med dette naturlige behandling. Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, noe som kan bidra til å lindre psoriasis. Kjøp nattlysolje eller bryte åpne et par kapsler og gni oljen direkte på psoriasis patcher. Du kan også sette et par spiseskjeer av nattlysolje inn ditt bad.

Vitamin-E Olje og psoriasis

Vitamin-E olje er en annen nyttig naturlig middel som brukes til å behandle psoriasis. Vitamin-E olje kan bidra til å lindre rødhet og kløe forbundet med psoriasis. Det er liten eller ingen fare for overdosering ved anvendelse av et fettløselig vitamin topisk. Vitamin-E olje kan også legges til rennende badevannet.

Tea tree olje og psoriasis

Tea tree olje er en nyttig olje for behandling av psoriasis. Du kan bruke en liten mengde direkte til psoriasis patcher, men vær forsiktig med hodebunnen psoriasis. Tea tree olje er veldig sterk. Av denne grunn bør du være forsiktig når du bruker tea tree olje på hodebunnen psoriasis. Også, hvis du foretrekker det, fortynne tea tree olje med en transportør olje som olivenolje før du bruker til huden din. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av hår produkter som inneholder tea tree olje. Se etter tea tree olje sjampo og balsam for å legge til behandling tilnærming.

Betraktninger

Det eneste problem som oppstår ved anvendelse av olje på huden er en av bekvemmelighet. Oljer er rotete og kan lett ødelegge klærne dine. Påfør olje til huden din før sengetid, og så vaske det av i morgen for å unngå denne ulempen. Husk at det er svært lite bevis og støtte fra konvensjonell medisin for å oppmuntre naturlig rettsmidler for behandling av psoriasis. Imidlertid er det vanligvis liten risiko siden de fleste naturlige behandlinger, spesielt når de påføres topisk, er meget mild.

Se etter oljer som brukes til å behandle psoriasis på naturlig mat butikker, eksklusive dagligvarebutikker eller på nettet. Eteriske oljer kan være dyrt. Mengden av arealet av huden din påvirkes av psoriasis vil avgjøre hvor mye olje du trenger. Prøv en olje om gangen og gi minst to uker før de bestemmer om resultatene er gode. Hvis du finner en olje fungerer godt, så kan du vurdere å kjøpe i bulk på nettet for ekstra besparelser.