Digidexo.com

kan man bli ufør med spondylose

Kan barn bli født med parasitter?

Det er ganske vanlig for et gravide infisert med parasitter å gi dem videre til det ufødte barnet. Den protozo Toxoplasma gondii er en vanlig parasitt gått fra mor til barn i mors liv.

Toksoplasmose Infeksjon i People

Ifølge Center for Disease Control and Prevention (CDC), opptil 60 millioner mennesker i USA lider av Toksoplasmose, og de fleste ikke vet det. Katter er hovedvert for Toksoplasmose gondi og siden mennesker og katter lever i nær kontakt av hverandre, er høy hos mennesker infeksjonsraten.

Definisjon

Toksoplasmose, ifølge MedicineNet.com, er en infeksjon forårsaket av en encellet parasitt som invaderer vev og kan skade hjernen, spesielt for foster og nyfødt. Toksoplasmose kan inngås av hendene til munnen etter hagearbeid, rengjøring en katt søppel boksen, eller noe annet kontakt med katte avføring. Også, å spise rå eller delvis kokt kjøtt, særlig svinekjøtt eller lam, eller å ha hånd til munn kontakt etter håndtering rå eller kokt kjøtt kan føre til toksoplasmose.

Gravide kvinner

Infiserte gravide kvinner kan passere sykdommen til deres ufødte barn. Barn født av en mor med Toksoplasmose er mer sannsynlig å ha lærevansker, kroniske øyeinfeksjoner, atferdsproblemer og til og med schizofreni.

Symptomer på Intestinal Toksoplasmose

Personer med Toksoplasmose har ofte ingen symptomer, noe som betyr mange tilfeller er ikke diagnostisert. Hvis symptomene vises de ofte ligner på influensa, inkludert trøtthet, muskelsmerter og smerter, sår hals, kvalme, diaré og feber.

Toksoplasmose cyster (hjerneinfeksjon)

I tilfeller av Toksoplasmose cyster, kan symptomer inkluderer øyesykdom (chorioretinitis); hjernebetennelse (encefalitt); vrangforestillinger; hallusinasjoner; paranoia; endret mental tilstand; personlighetsendringer; atferdsproblemer; og schizofreni.

Behandling

For folk flest infeksjonen klarner opp av seg selv fordi parasitten ikke kan reprodusere hos mennesker. Når folk blir smittet, symptomene vanligvis bare vare et par uker før parasittene blir drept eller fanget av immunsystemet. Personer med nedsatt immunforsvar, eller barn med medfødt toksoplasmose, kan trenge sykehusinnleggelse. Hos barn med medfødt toksoplasmose, varer behandling i minst ett år, og omfatter narkotika pyrimetamin, sulfadiazinkatetre og folinsyre. Leger kan foreskrive steroider for spedbarn med syn eller rygg problemer.

Kan du bli født med Herpes Meningitt?

Kan du bli født med Herpes Meningitt?


En nyfødt står overfor muligheten for å bli smittet med herpes simplex virus (HSV) bør moren oppleve et utbrudd av sykdommen under levering. Venstre ubehandlet, potensielt livstruende tilstander som meningitt kan oppstå.

Identifikasjon

Herpes hjernehinnebetennelse, en betennelse i vev lining hjernen og ryggmargen, rammer én av 10 personer med genital herpes. Kvinner med HSV står overfor en høyere risiko for å utvikle hjernehinnebetennelse.

Betydning

Sterk potensial for sammentrekning av herpes hjernehinnebetennelse ved fødselen. "Neonatal herpes kan spre seg til hjernen og sentralnervesystemet og forårsake hjernebetennelse og hjernehinnebetennelse og som fører til mental retardasjon, cerebral parese og død", sier University of Maryland Medical Center.

Effekter

Nyfødte eksponert for HSV under vaginal fødsel en økt mulighet for hjernehinnebetennelse bør de ikke klarer å få umiddelbar antivirale medisiner.

Statistikk

Ifølge en artikkel publisert av American Academy of Family Physicians, "HSV rammer 1500 til 2000 nyfødte (nyfødte) hvert år. Av disse fire prosent skaffe viruset congenitally (i livmoren), 86 prosent i løpet av levering og 10 prosent postnatalt. "

Forebygging / løsning

Leger foreskrive antivirale medisiner til HSV-positive mødre under svangerskapet for å unngå et utbrudd ved utbruddet av levering. Skulle et slikt utbrudd oppstår, vil et keisersnitt pålegges å sikre den nyfødte er i stand til å unngå smittsomme lesjoner.

Kan du bli født med en skjoldbrusk problem?

I USA blir alle nyfødte testet for en rekke sykdommer og defekter, og skjoldbrusk funksjonell testing er ikke noe unntak. Fordi skjoldbruskkjertelen spiller en så viktig rolle i et barns fysiske og mentale utvikling, er viktig tidlig oppdagelse for hypotyreose. Uten medikamentell behandling intervensjon, ville babyer ikke trives og vil ha høy risiko for å utvikle mental retardasjon.

Screening

Neonatal screening gjøres via hælen stick, vanligvis i løpet av de tre første dagene av livet. Blodet blir testet for T4 med et bekreftende TSH test, for å se etter graden av skjoldbruskkjertelen.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer som krever øyeblikkelig hjelp omfatter puffy ansikt og kropp, tykk tunge og generelt kjedelig utseende. Hes gråte, unormalt store fontanelles, korte armer, ben og fingre, brede hender og lav muskeltonus er flere tegn som kan vises senere og bør ikke overses.

Forekomst av hypotyreose

I USA, anslagsvis 1: Det finnes 3500 ratio for medfødt hypotyreose. Om lag 40 prosent av disse babyene har ufullstendige eller fraværende skjoldbruskkjertelen, om lag 40 prosent har anatomiske anomalier som skjoldbruskkjertelen ved foten av tungen eller på halsen, og de resterende 20 prosent mangler funksjonelle thyroids på grunn av genetiske faktorer.

Behandling

Hypotyreose er lett behandles med erstatning hormonbehandling, og prognosen er generelt gunstig når symptomene oppdages tidlig. Medikamentell behandling betyr vanligvis en levetid forpliktelse.

Forebygging

I USA, som rundt om i verden, er jodmangel hos gravide kvinner en viktig medvirkende faktor av medfødt hypotyreose. Økende jod til normale nivåer i disse kvinnenes dietter kan bidra til å løse dette problemet.

Kan du bli født med syfilis?

Syfilis er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av en bakterie. Vanligvis er det kjøpt via seksuell kontakt, men det kan overføres fra en mor til hennes barn. Syfilis er en progressiv sykdom som kan behandles med antibiotika.

Historie

Syfilis er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av bakterien Treponema pallidum. Det vanligvis er gått gjennom seksuell kontakt med hud lesjoner og sår fra en allerede påvirket individ. Et lite sår, også kalt en chancre, vil ofte dukke opp etter et gjennomsnitt på 21 dager etter infeksjon. Dette sår i huden vil vises på den første infiserte området, vanligvis penis, vagina eller på endetarmen.

Identifikasjon

Den første infeksjonen, kalt primær syfilis, generelt vil kun vise ett sår, som er smertefri og vil forbli i 4 til 6 uker. Det gror ofte spontant. På dette stadiet en smittet person ellers vil vise ikke flere symptomer bortsett fra mulig hevelse i lymfeknuter, og som et resultat kan ikke søke medisinsk behandling.

Betraktninger

Mange sykdommer kan ikke sendes sammen i fosterlivet. Imidlertid er syfilis en del av en kropp av sykdommer som kan overføres mellom en mor og hennes fetus. I slike tilfeller må spesiell oppmerksomhet rettes som immunsystemet til barnet er i utgangspunktet svak og kan kreve sterkere behandling. I motsetning til urban legende, kan syfilis ikke inngås fra badestamper, toalettseter eller å dele gafler og andre bestikk med en påvirket person.

Effekter

Foster syfilis, også kjent som medfødt syfilis, er en alvorlig tilstand som kan være dødelig. Typiske symptomer på føtal syfilis inkluderer en unnlatelse av å få vekt, feber, tap av nesebroen, og alvorlig lungebetennelse. Små barn og eldre spedbarn kan oppleve unormalt formede tenner, skjelettsmerter, døvhet og blindhet, og deformerte leggen.

Forebygging / løsning

For infiserte kvinner som er gravide, er det beste løpet av behandlingen en injeksjon av penicillin G i buken. Behandle en infisert mor under svangerskapet sterkt reduserer risikoen for at det blir gått sammen til hennes spedbarn. Ellers kan medfødt syfilis best kan behandles med penicillin, men for spedbarn behandling bør gis så snart som mulig.

Hva kan man forvente etter Permanent Eyeliner

Hva kan man forvente etter Permanent Eyeliner


Hvis du vurderer permanent eyeliner, det er mange faktorer du bør vurdere før du går videre med prosedyren. Blekk brukes i intradermal tatoveringer for permanent makeup har ikke blitt fullt ut testet av FDA for sikkerhet; bivirkninger kan forekomme.

Betraktninger

Makeup tatoveringer er permanente. Hvis du er misfornøyd med makeup tatovering, kan du bli sittende fast med it.Tattoos kan falme, dimme eller spres når den brukes for dypt. Permanent makeup kan se lite flatterende som din hud toner og ansiktsstrukturen endres med alderen.

Effekter

Hvis du velger ansikts kosmetisk kirurgi på et senere tidspunkt, vil din permanent makeup bli forvrengt.

Potensiell

Permanent makeup kan forårsake komplikasjoner under Magnetic Resonance Imaging (MRI). Du kan oppleve svie, hevelse og ubehag på; dette er midlertidig og bør ikke skape noen varige effekter.

Endringer

Keloider kan danne på stedet av permanent makeup; de oppstår enda oftere når tatoveringer er fjernet. Du kan også utvikle granulomer - knuter som danner rundt utenlandske stoffet injiseres i huden din.

Farene

Tatovering utstyr kan overføre smittsomme sykdommer som staph og hepatitt. Hvis du fikk din makeup på en uregulert anlegget kan du bli nektet retten til å donere blod eller plasma i opptil et år.

Betydning

Du kan ha problemer med å fjerne din permanent makeup når den er tatovert, spesielt rundt øynene. Fjerning av tatovering uten arrdannelse kan være umulig.

Hva kan man forvente med depresjon

Depresjon er forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen som gjør det vanskelig for hjernecellene til å kommunisere med hverandre, ifølge Family Doctor. Depresjon betyr ikke at du er gal, svak eller lat.

Symptomer

Du kan føle deg håpløs, trøtt og har smerter og smerter som ikke blir bedre med behandling. Du kan miste interessen i livet eller mat, og sove for mye eller for lite.

Betydning

Depresjon kan utløses av stressende hendelser som arbeidsledighet, skilsmisse eller sykdom.

Hva kan man forvente

Før du søker hjelp for depresjon, kan du ha negative tanker om deg selv. Du kan tenke på selvmord eller død. Eller du føler deg verdiløs.

Time Frame

Søk medisinsk behandling hvis du har symptomer i mer enn to uker. Legen vil spørre deg spørsmål om symptomer, familiehistorie eller helseproblemer. Du må kanskje gjennomgå en fysisk eksamen.

Behandling

Din depresjon vil bli behandlet med rådgivning, medisiner eller begge deler. Antidepressiva kan korrigere kjemisk ubalanse som utløste depresjonen. Psykoterapi kan inneholde 8-20 besøk med en terapeut eller psykiater for å diskutere dine tanker og følelser.

Kan du bli gravid med Mild celleforandringer?

Kan du bli gravid med Mild celleforandringer?


Når unormale celler oppdages under en rutinemessig celleprøve, kan du bli diagnostisert med celleforandringer. Ifølge University of Maryland Medical Center, med 66 prosent av kvinner med celleforandringer utvikle livmorhalskreft i løpet av 10 år. Kvinner med mild celleforandringer kan bli gravid, men det er viktig å vite mulige bivirkninger og behandlingstilbud.

Identifikasjon

Celleforandringer indikeres når en celleprøve detekterer tilstedeværelsen av unormale celler i livmorhalsen. Disse cellene kan være kreft eller forstadier. Den Mayo Clinic sier som kan tilfeller av cervical dysplasi er forårsaket av tilstedeværelse av humant papillomavirus (HPV) og er forbundet med seksuell aktivitet.

Graviditet og celleforandringer

Kvinner med mild celleforandringer kan bli gravid, og ofte føre en normal, sunn graviditet. Noen ganger, skjønt, tilfeller av celleforandringer kan gå videre i svangerskapet. For å overvåke celleforandringer under svangerskapet, helsepersonell bruker celleprøver og kolposkopi. Under denne prosedyren, bruker en lege en visning tube med et forstørrelsesglass og skjermer og undersøker unormal vekst i livmorhalsen. Også, sier University of Maryland Medical Center at en biopsi for å ytterligere diagnostisere celleforandringer er trygt under svangerskapet.

Bivirkninger

Ofte har kvinner med celleforandringer ikke oppleve bivirkninger. Under graviditet, kan symptomer på celleforandringer øke. Symptomer inkluderer genital warts, unormal blødning, utflod, småblødninger etter samleie og ryggsmerter.

Behandlinger

Med mild celleforandringer, vanligvis behandling utsatt til etter fødselen. Lavgradig eller mild celleforandringer kan også klare seg på egen hånd gjennom kroppens eget immunforsvar, slik at behandlingen ikke kan være nødvendig i det hele tatt.

Advarsel

Behandling av celleforandringer med livmorhals conization kan påvirke fremtidig fruktbarhet. Under en cervikal conization prosedyren, er en liten, kjegle-formet stykke unormalt vev tatt fra livmorhalsen. Snakk med legen din for å se om de fordelene fra denne prosedyren oppveier mulig risiko på din fremtidige fruktbarhet.

Hva kan man forvente med Chemo

En persons erfaring med kjemoterapi avhenger av mange forskjellige ting. Du kan forvente å jobbe i tandem med legen din for å velge et kurs i behandling, eller en kombinasjon av behandlinger, som best dekker dine behov. Her er noen generelle ting du kan forvente under kjemoterapi.

Metode for levering

Chemo kan leveres på mange måter: i pilleform, i et skudd, i en injeksjon eller direkte på kreft.

Der Behandling Happens

Avhengig av type kjemoterapi, kan det bli levert hjemme eller i en innleggelse eller poliklinisk medisinsk innretning. Spør legen din om dine muligheter for behandlingssted.

Side Effects

Bivirkningene av cellegift også variere basert på hvor stoffet er gitt, hvor ofte det er gitt og pasientens helsetilstand på tidspunktet for behandlingen. Noen vanlige bivirkninger er håravfall, kvalme, oppkast, munnsår og negle.

Self-Care

Legen din vil mest sannsynlig å foreskrive egenomsorg metoder for å hjelpe deg å gjenopprette raskere. Forvent at du kanskje trenger noen til å hjelpe deg med å ta vare på deg selv mens du gjenopprette, selv om du er vant til å bo alene.

Frekvens

All kjemoterapi er ikke gitt med samme frekvens. Hvor ofte du får denne behandlingen avhenger av en rekke ting, inkludert hvilken type kreft du har og hvilke kjemoterapi narkotika du tar.

Hva kan man forvente med Composite finer

Veneers er en kosmetisk tannbehandling løsning for å perfeksjonere og hvithet smilet. Kompositt veneers er en type dental veneers, laget av harpiks-kompositt, tannfarget fyllingsmateriale.

Funksjoner

Kompositt veneers vil estetisk korrekte uregelmessige tenner som er sprukket, misfarget, misshaped, skjeve (mildt til moderat), feiljustert, gapped eller slitt ned.

Shaping og Montering

Mens de fleste skallfasetter blir sendt for å bli gjort på et laboratorium, der pasienten må ha midlertidige skallfasetter i minst tre uker, er sammensatte veneers gjort av tannlege og formet og montert i pasientens munn, i-stolen.

Besøk Påkrevd

Mens porselen veneers krever to eller tre besøk for å fullføre prosedyren, kun kompositt veneers krever ett besøk for å fullføre utformingen, justering, dannelse og liming av skallfasetter på tennene.

Holdbarhet

Ifølge Sharon L. Albright, DDS, trenger kompositt veneers ikke holdbarheten av porselen skallfasetter og har en større sjanse for chipping, bryte og iført ned. Imidlertid kan kompositt veneers fikses og erstattes lettere enn porselen.

Utseende

Selv kompositt veneers kan se hvit og blande med de naturlige tennene, er de ikke så naturlig utseende når nært og personlig. Kompositt harpiks materiale har ikke gjennomskinnelighet av porselen og kan derfor ikke gi pasienten som naturlig utseende av en opptreden som porselen laminater.

Farging

Materialet som brukes for sammensatte veneers vil motstå flekker til en viss grad - mer enn den naturlige overflaten tannemaljen - men det er ikke helt motstandsdyktig mot flekker, som porselen veneers.

Hva kan man forvente med proteser Etterpå

Komplett eller konvensjonelle proteser er flyttbare erstatninger for naturlige tenner. De er laget av akryl rosa plast som ligner tannkjøtt og porselen eller plast tenner. Om lag tre måneder etter at alle de naturlige tenner har blitt fjernet, starter livet med proteser. Det kan være foruroligende fordi du kan bekymre deg hvis de er merkbar eller om de vil skli. I tillegg, som tidligere munnhygiene kreves bruk av tanntråd, børsting og regelmessige besøk til tannlegen for rengjøring. Proteser imidlertid ta mer tid og oppmerksomhet.

Føle

Protese wearers kan ha en gag reaksjon eller føler at deres proteser ikke passer ordentlig. Det kan være en økning produksjonen av spytt, også. Enkeltpersoner kan lide av irriterte eller såre tannkjøttet. Proteser kan føles løse, ubehagelig, for stor eller som de stikker ut mot leppene. Disse problemene vil gå bort etter tungen og kinnmusklene blir brukt til å holde dem i munnen. Personer med bare øvre proteser kan ha å bli vant til følelsen av protese plate i stedet for taket av munnen.

Mat

Mat vil være vanskelig for nye protese wearers i minst tre uker. Spis myk mat først, skjær dem i små biter og tygge på begge sider av munnen. Det kan være en forandring i smak. Du tror kanskje at protesene har forårsaket permanente endringer i smaksløkene, men de har ikke det. I stedet betaler hjernen din mer oppmerksomhet til proteser enn smaken.

Snakker

Uttale ord kan være vanskelig i begynnelsen også. Med praksis, vil tale bli bedre. I tillegg kan enkeltpersoner har hørselsvansker, tenker de å snakke høyere normal. Dette skyldes hvordan proteser endre vibrasjoner i hodeskallen og kjevebein.

Vedlikehold

Proteser trenger daglig rengjøring for å opprettholde god munnhygiene. Rengjør dem på innsiden og utsiden for å eliminere skadelige bakterier. Bruk såpe og vann eller protese pleieprodukter med en myk børste.

Betraktninger

Proteser kan forbedre ditt utseende, så de endrer formen på ansiktet ditt. De kan skli når du hoster, smile eller le, bare forsiktig bite ned og svelge. Hvis protese sklir vedvarer, gjør en avtale med tannlegen.

Hvordan Naturligvis bli kvitt flass med Neem Oil

Hvordan Naturligvis bli kvitt flass med Neem Oil


Neem olje utvinnes fra frøene og bladene på neem treet, har mange gunstige bruksområder for mennesker, hjemmet og landskapet. Oljen inneholder insekt egenskaper, mange gode egenskaper for mennesker og dyr, og er en naturlig måte å kurere eller kontrollere flass. Brukt i århundrer i India, der treet er innfødt, kan mennesker i USA finne produkter laget av neem olje i helsekostbutikker og muligens i dagligvarebutikker eller narkotika butikker. Neem shampoo er tilgjengelig, eller det er lett å blande noen dråper olje i ordinær shampoo for en sunnere hodebunn eller fortynne det i carrier oljer for å fukte og behandle flass.

Bruksanvisning

Individuell Neem Oil Treatment

•  Skaff neem olje hvis du ikke finner den shampoo lokalt. Plasser noe av det i en flaske som har en pipette og holde den ved shampoo.

Legg noen dråper av neem olje i håndflaten og tilsett mengde sjampo du trenger vanligvis å vaske håret. Ved hjelp av fingeren, bland det inn i sjampo.

Påfør shampoo blandingen til håret og massere det inn i hodebunnen. Gjenta hvis håret ditt er spesielt fet. Hvis du har tørr til normal hår, kan det hende du trenger bare ett program for å rense håret og behandle flass. Skyll håret.

Neem Shampoo

Mål 1/2 ts. av neem olje for hver 8 oz. sjampo.

Fjern toppen av sjampo flaske og hell neem olje i flasken.

Sett lokket på sjampo flaske og rist for å fordele neem olje. Dersom åpningen til sjampoen er stor nok, kan man sette inn en ren pinne eller kniv for å røre blandingen. Bruk sjampo som du normalt ville.

Neem Behandling med Andre oljer

Finn en olje til å blande med neem olje. Av seg selv, kan neem olje være for sterk for hodebunnen. Kokosnøttolje, olivenolje eller jojobaolje bæreroljer er gode for Neem olje. Disse oljene har også gunstige egenskaper for å behandle flass.

Mål hvor mye olje du tror du trenger å gni inn i hodebunnen, legg flere dråper neem olje og rør.

Bruk fingrene til å massere oljen inn i hodebunnen og la det bli på hodebunnen din i minst 30 minutter eller mens du sover. Shampoo håret med neem shampoo eller vanlig sjampo.

Tips og advarsler

  • Tiden det tar å kurere flass med neem olje varierer på individuell basis.
  • Blanding neem olje med sjampo eller carrier oljer reduserer lukt, som noen mennesker finner støtende.
  • Det er en god idé å bruke en liten mengde av neem olje til armen for å se om du har noen allergiske reaksjoner på neem olje før du bruker den for første gang. Hvis du utvikler noen utslett eller rødhet, kan du være følsom for neem olje og bør unngå å bruke den til å styre flass.
  • Hvis du tar noen medisiner, sjekk med legen din før du bruker neem olje.
  • Ikke bruk neem olje på barn uten å konsultere lege.

Hvordan Les Hva kan man forvente når du venter

Hvis du er gravid, eller tenker på å ha en baby, boken "Hva kan man forvente når du venter" kan være en omfattende ressurs for å veilede deg gjennom svangerskapet og fødsel opplevelse. Hvis du vet hvordan du skal lese og bruke "Hva kan man forvente når du venter" på riktig måte, kan du finne et vell av informasjon innenfor sine sider som vil fungere som din første forsvarslinje mot graviditet forvirring og spørsmål.

Bruksanvisning

•  Planlegg svangerskapet. Boken har et kapittel om hvordan å bli gravid, herunder planer om å inkludere et barn i livet ditt og finne din eksakte eggløsning tidsplan. Det inkluderer også tips for dads-å-være om hvordan å forberede seg farskap. Det andre kapittelet av boken inneholder tips om hvordan du kan vite om du er gravid, inkludert tidlige tegn og informasjon om graviditetstester. Det inkluderer også en guide til å velge en OBGYN å jobbe med deg i løpet av svangerskapet og fødsel.

Klargjør for legebesøk. Denne boken inneholder informasjon om hvilke typer tester og prosedyrer legen skal utføre i løpet av prenatal besøk og eksamener. Den inneholder også informasjon om graviditet helse, og hvordan visse pre-eksisterende forhold kan bli problematisk under svangerskapet (for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller endometriose). Boken kan guide deg gjennom hva du kan forvente på hver av dine månedlige legebesøk, så du vil ikke føle skremt av de ukjente sidene ved svangerskapskontroll.

Leve en sunn graviditet livsstil. "Hva kan man forvente når du venter" kan hjelpe deg å forstå hvordan å holde seg aktiv og sunn under svangerskapet. Det vil gi deg forslag til sunne diett alternativer, og inkluderer informasjon om hvordan dine ernæringsmessige behov endres når du er "spise for to." Også inkludert er en del på trening under svangerskapet, og sunne livsstilsvalg som ikke røyke eller drikke alkohol, eller andre rusmidler eller medikamenter som ikke er godkjent av eller forskrevet av legen din.

Se babyen vokser. Som magen utvider seg, kan denne boken hjelpe deg å forstå de endringer som skjer i kroppen din og babyen måned for måned. Hver måned av svangerskapet kan du lese om hva barnet ditt ser ut, hvor stor han er, og hvilke nye ting han lære å gjøre. Du kan også finne informasjon om symptomer du kan ha oppstått hver måned, og andre problemer du kan møte (for eksempel å jobbe mens du er gravid).

Klargjør for arbeidskraft og levering. "Hva kan man forvente når du venter" inneholder informasjon om hvordan å gjenkjenne tegn på arbeidskraft, hva du skal gjøre når du går inn i arbeid, og hva du kan forvente under fødsel. Den inneholder informasjon om stadier av arbeidskraft, fra å føle sammentrekninger til å levere barnet og til slutt morkaken. Den inneholder også informasjon om ekte arbeidskraft vs. falsk arbeidskraft, noe som kan være spesielt nyttig for førstegangsfødende som ikke vet hva arbeidskraft føles.

overleve de første ukene av morskap. Etter at barnet er født, "Hva kan man forvente når du venter" vil fortsette å guide deg gjennom dine første tiden med baby. Det inneholder informasjon om amming og mating med flaske, postpartum depresjon, og den fysiske gjenopprettingen etter fødsel. Det vil hjelpe deg å håndtere urolige netter og utmattet dager, melkesyren lekker ut og håravfall.

Kan du ha en Mageplastikk Med en C-seksjon?

En kvinnes mage kan bli forvrengt av svangerskapet som det er en strekking av hud, mage veggen muskler og fascia. Med spredning av magemusklene, kan en gang glatt, flat mage bli forvrengt og i noen kvinner, betyr det ikke sprette tilbake til sin naturlige form og fasthet.

Hvordan du magen gjenoppretter etter svangerskapet avhenger av mange faktorer. Flere svangerskap, økende vekt under svangerskapet, og hvor godt du helbrede alle spille en rolle i den endelige utvinning utseende.

Med behovet for å se og føles bra, i dag mange kvinner er ute i buk tucks med sin c-delen.

C-Tuck eller Mageplastikk med en C-seksjon

Rykter fløt rundt at kjendiser som Britney Spears hadde en mageplastikk umiddelbart etter sin c-delen, og noen kjendiser selv planlagt sine keisersnitt i sin åttende måned for å unngå strekk av huden i løpet av siste måned. Men dette er trolig bare snakk, som ingen kjendiser har kommet frem og sa de hadde prosedyren med sine keisersnitt.

De fleste leger anbefaler ikke en mageplastikk etter et keisersnitt som kroppen opplever stress under fødselen og gjennomgår hormonelle endringer som påvirker vev. Delstaten slapphet av oppblåst vev er fortsatt ukjent.

Men noen kvinner har buk tucks med sine keisersnitt til tross for mange leger 'misbilligelse. De er mini-buk tucks, ifølge BabyCenterCommunity.com. For noen er det bare et spørsmål om bekvemmelighet som de allerede utvinne fra sin c-delen. Hvis du vurderer en mageplastikk med keisersnitt, er det noen faktorer du bør vurdere.

Mageplastikk og C-seksjon

En mageplastikk er en skulptur av kroppen ved å fjerne strukket muskler og overdreven og / eller skadet vev, trekke kroppen tilbake til sin naturlige form. Problemet med å ha en mageplastikk på tidspunktet for en c-delen er at kirurgen bare er oppmerksom på de skadede vev.

Farene forbundet med utvalg fra sår komplikasjoner til blodpropp til fatale utfall. Lungeemboli (blodpropp i lungene) er en risiko både graviditet og buk tucks, og stabling de to kunne føre til en katastrofe.

Når du utfører en mageplastikk med en c-delen, har kirurgen ingen måte å forutse hvordan kroppen vil se ut etter innlegget levering. Derfor å vite hvor mye hud å fjerne eller hvor tett musklene bør gjøres er en gjetning. Det ville ikke være noen garanti for resultatet av mageplastikk.

Steven Wallach, MD, Manhattan plastisk kirurg, foreslår etter en ernæringsmessig kosthold med regelmessig mosjon i minst seks måneder til et år etter et keisersnitt før man vurderer en mageplastikk.

Infeksjoner og buk tucks

Abdominalplasty risikerer infeksjoner; en mageplastikk etter et keisersnitt øker oddsen for infeksjon.

Under en c-delen, er magen åpen, utsette indre væsker og hulrom. Av denne grunn alene, Scott Miller, MD, stater på DocShop.com at risikoen for smitte øker sterkt, og man bør vurdere alle odds før du velger en mageplastikk.

Å bli gravid etter en C-seksjon Mageplastikk

En Mageplastikk er ikke anbefalt for kvinner som planlegger å bli gravid igjen. Men ifølge Brent Moelleken, MD, Beverly Hills plastisk kirurg, hvis du blir gravid igjen, ikke bekymre deg. Magemusklene og vev vil strekke og det bør ikke være noen komplikasjoner eller farer til det ufødte barnet.

Men hvis du har planer om å bli gravid igjen, en mageplastikk bør ikke være et alternativ til dine fertil år er over.

Konklusjon

Selv om du kan ha en mageplastikk med et keisersnitt - og det kan virke som et attraktivt alternativ som du allerede har kirurgi - det er utilrådelig Den mageplastikk vil bli utført med bind for øynene, uten noen kunnskap om hva eller hvor mye skal fjernes og trekkes til. Det er også en økt risiko for komplikasjoner. Stabling både et keisersnitt og en mageplastikk sammen kan være ekstremt farlig på grunn av risiko for blodpropp alene.

Hvis du bestemmer deg for å ha mageplastikk, være sikker på at du er ferdig med barnefødsler. Selv om det ikke vil skade deg eller det ufødte barnet hvis du skulle bli gravid igjen, vil det snu mageplastikk, og vil være som å begynne på nytt.

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden

Hva kan man forvente når du forventer den første måneden


Den første måneden av svangerskapet kan være både veldig spennende og litt overveldende. Alle slags spørsmål kommer opp for forventningsfull forelder, og svarene på disse spørsmålene er generelt lett å finne.

Prenatal Health Care

Den første bestillingen av virksomheten bør være et besøk til en svangerskapskontroll helse spesialist, for eksempel en fødselslege / gynekolog (OB / Gyn), Nurse Practitioner, Tillatt jordmor, eller familien lege. Der vil du bli gitt en blodprøve og urinprøver for å finne ut nøyaktig hvor gravid du er og hvor du er gestationally snakker i 40-ukers periode. En fysisk eksamen, inkludert en bekken eksamen, vil bidra til å finne ut om alt går som det skal. Din helsepersonell kan eller ikke kan foreslå en ultralyd på dette tidlige stadiet å påvise fosterets progresjon. Du vil også motta andre instrukser som å ta prenatal vitaminer, ta vare på kroppen din som svangerskapet skrider frem, og andre viktige prenatal forholdsregler knyttet til livsstilsvalg. Hvis du er en høy-risiko svangerskap på grunn av alder eller andre helsemessige forhold eller helsen din historie, vil din helse utøveren råde deg hvordan du skal håndtere disse problemene. Ikke avhengig av resultatene av hjemme graviditet tester som de kan være misvisende.

Spise sunt

Nå som du spiser for to (eller flere!), Er det visse retningslinjer for hva du bør spise og hva du bør unngå. Alkohol, sigaretter, narkotika (unntatt de som foreskrevet av helsepersonell), sushi og andre matvarer er på listen for stoffer og matvarer du bør unngå under graviditeten. Det beste alternativet for å holde seg frisk er å spise mye frukt, grønnsaker, proteiner og hele korn, og å drikke rikelig med væske, akkurat som du ville gjort for å opprettholde helse ellers. Spise mat rik på jern og protein er anbefalt, som er å ta pauser i løpet av dagen og får minst åtte timers søvn hver natt. Kroppen jobber hardt for å gjøre en person, så behandle det godt.

Trening

De fleste øvelser, gruppetrening, og treningsutstyr er generelt trygt under svangerskapet, men det hele avhenger av den opprinnelige helsen til mor. Holde opp din fitness rutine er viktig for å øke energinivået. Sjekk med legen din om din oppgave diett og hva som er trygt for deg å starte eller fortsette å gjøre.

Kvalme og trøtthet

Kvalme begynner ikke for de fleste vordende mødre før om seks uker inn i svangerskapsperiode på 40 uker. Noen mødre å bli opplever ingen kvalme overhodet under svangerskapet. Andre er kvalm 24/7 (ikke bare om morgenen) fra svært tidlig i svangerskapet. Tommelfingerregelen er at på rundt fire måneder, bør kvalme avta noe hvis ikke forsvinner helt. Vordende mødre ofte finne sine sanser forbedret, spesielt deres luktesans, og kan reagere kraftig på lukter som, før graviditeten, ikke påvirker dem, for eksempel lukten av fisk, biff, egg, fjærkre, og kaffe. Så ta det med ro i morgen og unngå kvalme utløser nevnt ovenfor.

Fatigue er et annet symptom du kan oppleve i din første trimester. Få nok søvn hver natt (sju til ni timer anbefales), fortsett med din helse-omsorg leverandøren godkjente fitness diett, og drikke mye væske for å hindre dehydrering.

Ømhet

Den følelsesmessige berg-og dalbane av hormoner under den normale perioden av svangerskapet til side, vordende mødre ofte merke at brystene erfaring ømhet. Denne ømhet kan være en brennende følelse på sidene av brystene, ekstremt følsomme nipler, og nesten umiddelbar vekst av bryststørrelse. Disse og andre nye fysiske fornemmelser er en del av den fantastiske reisen du vil oppleve tidlig i svangerskapet.

Fortelle andre

Som du fremgang i svangerskapet, kan du velge å dele informasjon med venner og familie. Mange vordende mødre vente til den første trimester (tre måneder) har passert før du deler sine gode nyheter. Grunnen til dette er at de fleste spontanaborter skjer tidlig i svangerskap, og måtte fortelle de samme menneskene at svangerskapet ikke går slik du håpet gjør det dobbelt vanskelig for foreldrene. Andre vordende foreldre avvise dette motvilje mot å dele den gode nyheten som ren overtro og frydefullt kunngjøre for hele verden at de forventer. Uansett beslutning du gjør, vet at så snart du begynner å fortelle folk, råd fra andre foreldre (og ikke-foreldre, også) vil da strømmer. Så gjør deg klar for angrep av informasjon som kommer din vei, og vurdere å bevæpne deg selv med en av de mange forventningsforeldre bøker der ute.

Hva kan man forvente på en Contact Lens Fitting eksamen

Hva kan man forvente på en Contact Lens Fitting eksamen


Når du har en synsundersøkelse for kontaktlinser, utfører legen flere spesialiserte tester utover de som administreres under en rutinemessig brille eksamen. På grunn av flere tester, synsundersøkelser for kontakter er vanligvis mer kostbart.

Standard Eye eksamen

Standarden synsundersøkelse for briller er også utført når du ønsker å bruke kontaktlinser. Øyelegen tester visuell klarhet ved hjelp av et øye diagram. Legen avgjør også om du har brytningsfeil eller optiske feil som hindrer øynene dine fra riktig å fokusere lys.

Lens Målinger

Når legen er ferdig standard eksamen, måler han øynene dine til å gjøre visse objektiver sitte ordentlig over din hornhinner. Du kan også bli bedt om å bære prøve linser under besøket for å se hvordan øynene dine håndtere linser.

Contact Lens Choices

Øyet lege er i stand til å gi deg mange kontaktlinsevalg. Du kan velge mellom multifokal eller bifokale linser og stive eller myke linser. Du kan selv velge å endre fargen på øynene dine med fargede linser.

Oppfølgingsbesøk

Oppfølging besøk er pålagt å sørge for at linsene passer riktig. Under første oppfølgingsbesøk, til legen din tester se om linsene er å forårsake noen skade på øyets overflate. Hvis linsene passer ordentlig, du da trenger bare årlige besøk for å fortsette å vurdere helsen til øynene dine.

Hva kan man forvente ved gjenoppretting fra en kolonoskopi

En koloskopi er en vanlig medisinsk prosedyre som brukes til å oppdage forhold som kolon polypper som kan være et tegn på kreft i tykktarmen. Eksamen er smertefri, og komplikasjoner er sjeldne. Du kan forvente noen magen nød, men dette skal kun vare en kort periode. Normal aktivitet kan typisk bli gjenopptatt i en dag eller to etter inngrepet, og en normal diett kan gjenopptas hurtig.

Innleggelse eller poliklinisk

De umiddelbare forventninger etter koloskopi vil avhenge av om du ble innlagt på sykehus på en innleggelse eller poliklinisk basis. Hvis du er en innleggelse, vil du forbli i anlegget og må overvåkes nøye for eventuelle komplikasjoner. Hvis du er en poliklinisk, bør du få lov til å forlate i omtrent en time hvis alt går bra.

Ubehag i magen

Det er ikke uvanlig å oppleve noen magen nød umiddelbart etter inngrepet. Sårhet, oppblåsthet og kramper forekommer ofte, med de to sistnevnte ofte blir lettet ved å sende gass. Disse symptomene kan vare i opptil 24 timer etter inngrepet.

Forlater Facility

Når du er utladet følge prosedyren, kan du fortsatt opplever liten grogginess fra beroligende. På grunn av dette, bør du ha noen følge deg eller arrangere en tur hjem, siden kjører en bil er ikke tilrådelig. Du vil også bli gitt spesifikke instruksjoner så langt som kosthold, aktivitet begrensninger, og noen medisiner. Hvis uregelmessigheter oppdages, vil legen sannsynligvis anbefale ytterligere tester.

Blødning

Du kan oppdage en liten mengde blod i avføringen i løpet av første avføring etter koloskopi. Dette er ikke en unormal forekomst, og skal bare være midlertidig. Hvis dette fortsetter eller en stor mengde blod er til stede, må du kontakte legen din umiddelbart.

Gjenopptakelse av normale aktiviteter

Generelt bør du være i stand til å gå tilbake til normale aktiviteter innen en dag eller to etter inngrepet. Det vil sannsynligvis ikke være noen restriksjoner på hva du spiser eller drikker, selv om forbruket av alkohol bør unngås i 24 timer. I tillegg bør du ikke bruke tunge maskiner eller utstyr for samme periode.

Hvordan kan Candida bli fatalt?

Hvordan kan Candida bli fatalt?

Innledning

Candida er en opportunistisk gjær / sopp som naturlig lever områder av kroppen, for eksempel i fordøyelsessystemet. Faktisk spiller candida en viktig rolle i homeostase i kroppen. I vanlige tall, gjær er nyttig til legemet; Men når candida blir overgrodd, kan det utvikle seg til problemer. slik som gjær infeksjoner eller trost. Dersom veksten blir ut av kontroll, kan candida faktisk bli dødelig.

Typer

Candida kan forårsake tre hoved infeksjoner. De to første er mer upraktisk enn fatal og involvere orofaryngeal candidiasis (OPC) og Genital / Volvovaginal Candidiasis (VVC). OPC er vanligvis sett og spedbarn og blir ofte referert til som trost. Thrush er en gjær infeksjon som fører til hvite flekker på munnen. VVC er oftest hos kvinner, og er referert til som en soppinfeksjon. Begge typer er i de fleste tilfeller ikke er dødelig. Imidlertid kan en tredje type candida infeksjon som kalles invasiv candidainfeksjon raskt bli dødelig.

Invasiv candidiasis

Invasiv candidainfeksjon oppstår når candida rømmer fra områder det er ment å være i (for eksempel fordøyelseskanalen) og går inn i blodstrømmen. Dette fører til en infeksjon i blodet, som deretter sprer seg i hele systemet av blodkar. Ifølge Center for Disease Control, er invasiv candidiasis den fjerde vanligste blod infeksjon i USA. Omtrent åtte i hver 100.000 mennesker blir smittet med sykdommen hvert år.

Transmission

Invasiv candidainfeksjon overføres i to hovedmåter. Den mest vanlige infeksjon oppstår når det naturlige candida fra pasienten finner en inngang inn i blodstrømmen fra fordøyelsessystemet. Infeksjonen kan også overføres ved hjelp av candida infiserte medisinsk eller kirurgisk utstyr; Men sykehus sterilisering teknikker forhindre de fleste infeksjoner fra fore denne måten.

Danger

Invasiv candidainfeksjon, hvis fanget tidlig nok, kan bli vellykket behandlet med anti-sopp medisiner som flukonazol. Dessverre, hvis sykdommen ikke blir fanget opp i tide, kan soppen infiltrere vitale organer, forårsaker infeksjon, og tvinge dem til å stenge ned, forårsaker død.

Kan du bli gravid hvis du har uregelmessige sykluser?

Selv uregelmessige sykluser kan gjøre det vanskeligere å forutsi eggløsning, er det fortsatt mulig å bli gravid selv om mensen vanligvis faller utenfor den gjennomsnittlige 28-dagers menstruasjonssyklus.

Effekter

Vanlige årsaker til uregelmessige menstruasjonssykluser er stress, reiser, trening eller sykdom.

Betydning

Ifølge Discovery Health, kan du bli gravid med uregelmessig perioder fordi svangerskapet avhenger eggløsning, ikke menstruasjon.

Betydning

Eggløsningen skjer når eggstokkene slipper en sunn egg.

Forebygging / løsning

Ifølge Discovery Health, hvis du prøver å bli gravid og har uregelmessige menstruasjonssykluser, eggløsning Predictor kits, som viser når du har eggløsning, kan brukes. Holde oversikt over basal kroppstemperatur og regelmessig undersøke slimet i livmorhalsen finnes andre metoder for å fastslå eggløsning.

Betraktninger

Kvinner med uregelmessige sykluser kan ha færre muligheter til å bli gravid enn kvinner som har eggløsning hver måned. For eksempel, hvis du har eggløsning hver sjette uke, har du cirka ni muligheter til å bli gravid hvert år.

Øke Cycles

Konsultere legen din for å bidra til å regulere menstruasjonssykluser. For eksempel kan du trenger å gå ned i vekt hvis du er overvektig eller kutte ned på trening for å opprettholde et normalt nivå av kroppsvekt for å bli gravid. Også, kan legen forskrive fruktbarhet narkotika, som Clomid, for å regulere eggløsning.

Hva kan man forvente på en fysisk

Leger anbefaler en fysisk minst en gang i året for å opprettholde god helse. Testene som er utført på denne utnevnelsen er ganske standard. Her er hva du kan forvente på din neste fysisk undersøkelse.

Identifikasjon

En fysisk undersøkelse er viktig å ha minst en gang i året. Dette vil sikre at eventuelle helsemessige bekymringer som du kan ha er adressert, og legen kan ta denne tiden til å diskutere sunne livsstilsvalg. Rutinemessig blod arbeid trolig vil bli trukket til skjermen for noen sykdommer, og eventuelle årlige vaksinasjoner er gjort på dette besøket.

The Examination

Under fysiske, vil legen ta din medisinske historie, samt enhver relevant slektshistorie. Han vil måle høyde og vekt for å gjøre visse det er innenfor normale grenser. Dine vitale tegn, som for eksempel temperatur og blodtrykk, vil bli kontrollert. Legen vil da gjøre en fysisk undersøkelse, betaler spesiell oppmerksomhet til eventuelle helsemessige bekymringer du har diskutert med ham. Han vil lytte til hjertet og lungene med et stetoskop, og han vil utføre en underlivs undersøkelse der han føler for eventuelle uregelmessigheter.

Pulsen din vil bli sjekket, og eventuelle spesielle prosedyrer som er kjønns aktuelle vil bli utført. Øre, nese og hals eksamen kan gjøres, og eventuelle skanner for hudkreft kan gjøres også. Årlige vaksiner, for eksempel influensa vaksine, vil bli gitt på dette tidspunktet. Legen vil diskutere eventuelle ytterligere tester som kan være nødvendig på grunn av hans funn, og han kan sende deg til laboratoriet for blodprøver.

Typer

Legen vil bestille spesifikke tester fra laboratoriet for å hjelpe ham få tilgang til din generelle helse. Disse testene kan omfatte kolesterol screening, blodsukker screening og en CBC for å se etter noen infeksjon.

Kvinner kan også bli anbefalt å ha en celleprøve, et bryst eksamen, en mammogram, osteoporose screening, en bekken eksamen og tykktarmskreft screening.

Menn kan bli bedt om å ha en testikkel undersøkelse, tykktarmskreft screening, en prostata eksamen og menn over 70 kan trenge en osteoporose screening.

Forebygging / løsning

En årlig fysisk er viktig fordi noen helsemessige bekymringer som høyt blodsukker og høyt blodtrykk kan gå ubemerket uten en fordi de ofte ikke tilstede symptomer før et mer avansert stadium av sykdommen. I tillegg til en fysisk, er det også viktig å få årlige synsundersøkelser og tannundersøkelser.

Fordeler

Legen er en viktig alliert i din søken etter god helse. Ta deg tid til fysisk å diskutere eventuelle helsemessige bekymringer som du har. Vær ærlig når det gjelder å svare på spørsmålene som legen spør. Leger har ofte ikke all riktig informasjon, og som gjør det vanskelig for dem å gjøre en riktig diagnose.

Kan eggstokkene bli følt Etter overgangsalder?

Kan eggstokkene bli følt Etter overgangsalder?


Den reproduktive syklus av en kvinne forandrer hele livet hennes. Yngre kvinner forutse endringer som menstruasjon vil bringe. Kvinner i fertil år vurdere avgjørelser begynner en familie. Kvinner senere i livet møte de endringene som menopause bringer. Noen av disse endringene bringe spørsmål om hvordan våre organer funksjon og hva du kan forvente i overgangsalderen.

Hva er Eggstokkene?

Eggstokkene er et par små kjertler, en på hver side, som produserer kvinnelige hormoner og egg. Eggstokkene utgjør en del av en kvinnes reproduktive system. Hver måned en eggstokk utgivelser et egg, som er gjennomført gjennom egglederen til livmoren. Hvis egget blir befruktet av en sædcelle, blir det et menneskelig embryo. Hvis egget ikke befruktes, kvinnen opplever menstruasjon, og innholdet i livmoren støtes ut. Hver måned, er denne syklusen gjentas.

Hva er overgangsalder?

Senere i livet, vanligvis begynner tidlig på 50-tallet, eggstokkene begynner å avta. Sin produksjon av hormoner som østrogen og progesteron synker, menstruasjonen blir mindre regelmessige og andre symptomer som hetetokter, kan glemsomhet og søvnforstyrrelser vises. Når en kvinne ikke har hatt en menstruasjon i 12 sammenhengende måneder, er hun sies å være i overgangsalderen. Dette markerer en slutt på menstruasjon og fruktbarhet, og eggstokkene slutte å fungere som før. Denne perioden kan også bli kalt "endring av livet."

Andre årsaker

Menopause er en normal del av aldringsprosessen for kvinner. Det er flere prosesser som kan initiere overgangsalder for kvinner, annet enn aldring. Disse inkluderer kjemoterapi, kirurgisk fjerning av ovariene eller andre fysiske forhold som forstyrrer den normale balansen av kvinnelige hormoner i kroppen.

Eggstokkene etter overgangsalderen

Med mindre eggstokkene har blitt kirurgisk fjernet, er de fortsatt til stede i kroppen og kan palperes og undersøkt av din fastlege eller annet helsepersonell. Kvinner som har gått gjennom overgangsalderen fortsatt se sine leger for regelmessige fysiske undersøkelser. Eggstokkene fortsette å produsere små mengder hormoner selv etter overgangsalderen, og disse hormonene bidra til generelle helse.

Mittelschmerz

"Mittelschmerz" er et tysk ord som betyr "mellomsmerter", og dette er en følelse i eggstokkene kjente til mange kvinner som ennå ikke har gått gjennom overgangsalderen. En gang i måneden, når eggstokk utgivelser sin egg til å bli gjennomført gjennom egglederne, noen kvinner opplever en skarp kramper smerter på den ene siden av magen. Symptomene er vanligvis kortvarig, ikke ødeleggende, og forekommer på vekslende sider hver måned. The Mayo Clinic rapporterer at om lag én av fem kvinner opplever mittelschmerz .Dette smerte er antatt å falle sammen med ruptur av egget fra eggstokken. Mittelschmerz skjer omtrent halvveis gjennom menstruasjonssyklusen, på tidspunktet for eggløsning. Mens mittelschmerz ikke er generelt ansett alvorlig, er enhver magesmerter verdt å spørre legen din om, og sterke smerter når som helst i måneden garanterer en samtale til legen. Kvinner som ikke lenger produserer et egg hver måned ville ikke vanligvis kjenne følelsen av mittelschmerz.