Digidexo.com

armøvelser sirkler

Skulder & Arm øvelser for pensjonister

Trening er viktig for folk i alle aldre. For pensjonister som lider av leddgikt eller som er underlagt osteoporose, kan moderat overkroppen trening bidra til å holde leddene fleksible, bedre utvalg av bevegelse og styrke svekkede muskler. Milde skulder og arm øvelser som kan gjøres mens du sitter, selv i en rullestol.

Spør legen din

Alltid konsultere med din lege før du begynner på et treningsprogram. En fysioterapeut eller lege kan vanligvis anbefaler spesifikke øvelser som vil hjelpe en pasients tilstand uten å forårsake smerte.

Range Of Motion

Begynn din spekter av bevegelse øvelser rett og slett ved å snu hodet fra side til side. Ser rett foran deg, så snu hodet til den ene siden, hold i noen sekunder, og deretter slå til den andre siden. Start med fem omdreininger på hver side.

Nå rotere skuldrene forsiktig i en sirkulær bevegelse, og starter forfra og bakover og deretter rygging, tilbake til forsiden. Ikke tving bevegelse. Gjenta to ganger til for å starte.

Legg hendene hevet foran deg med håndflatene sammen, og deretter heve dem over hodet som om du skulle dykke. Ved å gjøre begge armer samtidig er for vanskelig, starter med en arm på en gang.

Dette er vanskeligere: Løft den ene armen, og nå bak deg som om du skulle klappe deg selv på ryggen. Bøy den andre armen bak deg, og prøve å ta fingrene på begge hender. Igjen, ikke tvinge bevegelsen. Hold stillingen i noen sekunder; deretter alternative armer.

Mens du sitter, legger hendene på lårene, håndflatene ned, og deretter heve hendene til skuldrene, håndflatene vendt innover. Gjenta fire ganger til for å starte.

Ved hjelp av vekter

Disse øvelsene kan gjøres ved hjelp av én-kilos vekter i hver hånd og gjenta hvert sett fem ganger og gradvis øke antall repetisjoner.

Sittende eller stående, holde armene ned langs siden med håndflatene vendt innover, mens du holder vekter. Løft begge armene til sidene før de er på nivå med skuldrene. Hold denne posisjonen; deretter sakte senke armene tilbake til sidene.

Sitt eller stå med armene i skulderhøyde, håndflatene vendt oppover holde vektene. Sakte ta hendene inn mot skuldrene; deretter gå tilbake til sin opprinnelige posisjon.

Med ryggen av hendene mot brystet, håndflatene vendt forover, presse hendene utover som om du gjorde på mage; deretter tilbake til startstillingen.

Med albuene bøyd og hendene i skulderhøyde, sakte heve vektene rett opp, og sakte tilbake til hvilestilling.

Arm øvelser for Golf Elbow

Golfalbue (også kalt medial epikondylitt eller håndleddet flexor senebetennelse) er en smertefull betennelse i muskler sener som festes til den benete bump (medial epicondyle) på innsiden av albuen. Disse musklene arbeide for å bøye (flex) håndleddet. Selv golfere er utsatt for denne tilstanden på grunn av innholdet av svinger en golfkølle, kan alle som overuses disse musklene får golfalbue. Formålet med arm øvelser for golf albue er å strekke og styrke musklene.

Tøyningsøvelser

The University of Michigan Health System anbefaler å følge tøyningsøvelser, som du kan gjøre like etter skaden. Har tre sett med 10 for hver strekning.

Først sakte bøye håndleddet forover og bakover så langt du kan uten overflødig smerte.

Deretter strekke håndleddet. Hold albuen rett under denne strekningen. Med en hånd, bøye motsatt håndleddet ned ved å trykke baksiden av hånden din og holde den i 15 til 30 sekunder. Deretter strekke hånden tilbake ved å trykke fingrene i en retning bakover og holde den i 15 til 30 sekunder.

For mobilitet, bøy albuen 90 grader og holde albuen ved din side og bøyd hele denne øvelsen. Slå håndflaten opp og hold i fem sekunder. Sakte snu håndflaten ned og hold i fem sekunder.

Styrking Øvelser

Når stretching er nesten smertefritt, kan du legge disse styrkeøvelser. En kan av suppe eller hammer gjør en flott start vekt. Start med en halv til £ 1 og jobbe opp til fire eller fem pounds over tid. Har tre sett med 10 for hver øvelse.

For å styrke håndleddet fleksjon, holde vekten i hånden med håndflaten vendt opp. Bøye håndleddet oppover. Sakte senke vekten og gå tilbake til utgangsposisjonen.

For å styrke håndleddet forlengelse, holde vekten i hånden med håndflaten vendt ned. Sakte bøye håndleddet oppover. Sakte senke vekten til startposisjon.

For å styrke grepet, presse en gummiball og hold i fem sekunder.

For å styrke bevegelsen av underarmen din, holder en vekt i hånden og bøy albuen 90 grader, holde albuen ved din side. Sakte rotere hånden håndflaten opp og deretter håndflaten ned.

For å styrke albue fleksjon og ekstensjon, holde en vekt med håndflaten vendt opp. Sakte bøye albuen slik at hånden nærmer skulderen din. Senk vekten sakte til albuen er helt rett.

Arm øvelser for Cerebral Parese

Cerebral parese (CP) er en nevrologisk lidelse som påvirker kroppens bevegelse og muskel koordinering. En person med cerebral parese er vanligvis svakere enn den gjennomsnittlige personen. Derfor kan utøve være svært gunstig for CP pasienten. Imidlertid, alvorlighetsgraden av CP varierer tilfelle til tilfelle. Dette betyr at det ikke er en generell sett av øvelser for en person med CP å gjøre. Hvert treningsprogram bør bygges rundt den enkeltes evner.

Snakk med en profesjonell

En terapeut bør være i stand til å lage et treningsprogram for deg eller barnet ditt med CP som holder alder, begrensninger og sikkerhet i tankene. Spør legen din om behandling. Hvis han føler terapi ville gunstig han vil skrive en resept for terapi og anbefaler en ressurs.
Din terapeut bør samarbeide med deg om å bygge et treningsprogram som styrker svake muskler og strekker stramme muskler, mens på samme tid hjelper deg å arbeide mot målene dine. Hvis du ønsker å bygge overkroppen styrke, snakk med din terapeut om arm øvelser som ville være passende for deg å gjøre. For din egen sikkerhets skyld, ta kontakt med terapeuten før du gjør øvelser på egen hånd.

Dumbbell Arm Øvelser

Ulike dumbbell arm øvelser er muligheter for personer med CP. Armhevinger og dumbbell bryst presser er eksempler på arm øvelser noen med CP kan gjøre. Selv en person bundet til en rullestol kan gjøre dumbbell øvelser.
Hvis du løfter vekter mens stående, sørg for å ha føttene sturdily plantet på gulvet for å hindre deg fra å miste balansen og falle.
Når du løfter vekter, husk det grunnleggende med å jobbe ute, spesielt warmup og kjøle seg ned. Sørg for å strekke deg godt under oppvarmingen.
En strekning du kan gjøre for armene er å heve en arm over kroppen din. Ta motsatt hånd og plassere hånden over albuen og hold i 15 til 20 sekunder.
Du kan gjøre dumbbell arm øvelser på et vanlig treningsstudio, i komforten av ditt eget hjem eller på et spesialisert anlegg.

Svømming

Svømming er en flott aktivitet for de med cerebral parese. Vannet bidrar til å slappe muskler, lindre spenninger normalt plassert på kroppen. Gjøre runder over bassenget praktisk talt fungerer alle musklene i kroppen, inkludert armene. Av sikkerhetshensyn må du alltid sørge for at det er forsvarlig tilsyn rundt svømmebassenget når du eller barnet ditt er svømming.

Arm øvelser med Sternal Forholdsregler

Arm øvelser med Sternal Forholdsregler


Sternum - som er vanligvis referert til som brystbenet - ligger på forsiden av brystveggen, og festes til kravebenet og ribber. Personer som opplever skade eller traume til brystbenet, slik som det som skjer i løpet av en ulykke eller visse typer kirurgi, kan bli pålagt å følge sternale forholdsregler. I de fleste tilfeller vil disse begrensningene være på plass for fire til åtte uker, som sternum fortsetter å helbrede. Sørg for å varsle din helsevesenet team hvis du legger merke til sternum ustabilitet eller symptomer som kan tyde på infeksjon i løpet av denne tidsperioden.

Løfte Restriksjoner

Personer som er utvinne fra traumer til sternum må følge bestemte restriksjoner løft. Faktisk, Hawaii Pacific Health heter det at de som har gjennomgått invasiv hjertekirurgi ikke kan løfte mer enn 10 pounds i fire til åtte uker etter operasjonen. De som ønsker å opprettholde en motstand-trening rutine kan være i stand til å innlemme noen arm øvelser med lette manualer, for eksempel de som Totalt 10 pounds eller mindre. Bruk begge armene til å løfte tunge gjenstander - enten under styrketrening eller mens du utfører daglige gjøremål - kan bidra til å forhindre overflødig stress på sternum, sier Hawaii Pacific Health.

Aerobic Restriksjoner

Personer som liker aerobic arm øvelser kan også bli nødt til å følge bestemte forholdsregler følgende sternum traumer. Roere, arm ergometer og ellipsentrener arm spakene er forbudt i løpet av fire til åtte ukers periode, bemerker Hawaii Pacific Health. I stedet kan utøvere ønsker å melde deg på aerobic øvelser som ikke legger vekt på brystbenet - som tredemøller og ergometersykler. Avvikle disse aktivitetene hvis de forårsaker smerte eller ubehag i overkroppen.

Atletisk Restriksjoner

Sportslige aktiviteter kan plassere en stor belastning på armene og overkroppen. Det burde ikke komme som noen overraskelse, da, at mange av disse hendelsene er begrenset under sternale utvinning perioder. Bowling, golf, svømming og ballspill med racket - for eksempel tennis eller squash - er spesielt farlig for personer med sternal forholdsregler, og bør unngås for enhver pris. Overgangen sakte tilbake til disse aktivitetene etter sternale forholdsregler er løftet for å sikre optimale resultater i gjenopprettingsprosessen.

Ytterligere anbefalinger

Selv de som følger sternale forholdsregler til "T" kan fortsatt oppleve bivirkninger under sternum utvinning. Personer som legger merke til rødhet langs deres sternum snitt linjen kan være lider av en infeksjon, og bør varsle sin helsevesenet team så snart som mulig. I tillegg har pasienter som opplever en økning i kortpustethet, feber, sårhet langs deres innsnitt området, eller klikke / klaprende langs brystbenet bør diskutere sine symptomer med legen sin. Selv om det kan være vanskelig å overvåke for disse bivirkningene, er det avgjørende å sikre optimale resultater etter sternum traumer.

Hand & Arm øvelser for Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en felles tilstand der betennelse i leddene fører til felles immobilitet og smerte og fører til leddskade. Revmatoid artritt kan ikke kureres, men effektene av tilstanden kan ofte reduseres gjennom riktig trening og livsstilsvalg.

Hand and Arm Strength

Utøve den styrker leddene og øke fleksibiliteten kan være gunstig for dem som lider av leddgikt. Selv om du kanskje ikke være i stand til å gjøre den ekstremt beskatte øvelser som pro idrettsutøvere gjør det, kan du være i stand til å gjøre enkle styrkeøvelser for å demme opp for smerte. En måte å utøve hånden og underarmen er å benytte et grep ball eller andre gripeinnretninger styrke. Klemme et grep ball periodevis når du har ledige hender kan bygge styrke og kan bidra til å redusere virkningen av leddgikt.

Wrist curls er en annen underarm styrke trening for å vurdere. En håndleddet curl gjøres ved å plassere på baksiden av underarmen på et flatt underlag med hånden som strekker seg slutten, så curling hånden opp mot deg. Du kan holde vekter som manualer eller bruke motstand band til å legge til motstand mot øvelsen.

Range of Motion

Et annet viktig aspekt ved felles helse er spekter av bevegelse og fleksibilitet. De mindre fleksible leddene er, jo mer sannsynlig er det å bli overstrukket når du utfører aktiviteter. Stammer kan føre til betennelse som kan oppmuntre leddgikt å stille i. Det hender og håndledd har en tendens til å være spesielt utsatt for leddgikt, så utfører regelmessige strekninger for begge er en god idé. For å strekke håndleddet, flytte det frem som om du kommer til å berøre bunnen av håndflaten med fingrene, og deretter flytte den tilbake. Gå frem og tilbake langsomt, som strekker seg på denne måte. Du kan bruke den andre hånden til å forsiktig trykke ned på håndleddet i begge retninger for å få en dypere strekk. Etterpå forsiktig sirkel håndleddene i begge retninger. Neste lage en knyttneve, og deretter blusse fingrene ut bøye dem tilbake så langt du kan under sin egen makt. Gjenta gjør nevene og fakling fingrene flere ganger med begge hender.

Betraktninger

Hvis du har revmatoid artritt, bør du rådføre deg med legen din før du starter en øvelse diett for å være sikker på at det ikke vil forverre problemet. Hvis noen øvelse du gjør årsaker smerte eller gjør leddgikt blusse opp, stoppe aktiviteten umiddelbart. Mild trener kan holde leddene løs og sunt, men kraftig trening vil trolig føre til mer skade enn godt. Når leddene er sår på grunn av leddgikt, er det best å unngå trening og kanskje bruke mobilitet begrensende bukseseler for støtte til sårhet forsvinner.

Om Resistance Bands Arm Øvelser

Motstand band har eksistert i en eller annen form i mange år. De tilbyr idrettsutøvere som ikke har konstant tilgang til et treningsstudio sjansen til å få en skikkelig treningsøkt. Motstand band er vanligvis kjent for sine isolasjon økter, men mange øvelser som kan gjøres for armene. Hver av disse øvelsene er ment å gjøres i repetisjon.

Lateral Rader

Denne øvelsen vil fokusere på skuldrene og skulderbladene. Stå med føttene skulder bredde hverandre med bandet under føttene. Hold knærne bøyd litt. Hold bandet håndtakene på i hver hånd med håndflatene ned ved siden av lårene. Sakte ta armene opp samtidig så høyt som de vil gå komfortabelt.

Armhevinger

Disse åpenbart vil fungere biceps. Stå på band med føttene skulder bredde hverandre med knærne litt bøyd. Hold bandet håndtak med håndflatene opp. Sakte ta hendene opp i en bøye bevegelse av bicepsen din så høyt du kan komfortabelt.

Triceps Extension

Hold den ene enden av bandet over hodet og la den andre enden går nedover ryggen. Grab den andre enden med den andre hånden. Stå med føttene skulder bredde hverandre. Hold den nederste håndtaket nær hoften og forlenge den øverste hånden så høyt du kan komfortabelt. Denne øvelsen vil fungere triceps.

Bryst Presser

Legg deg ned og ha bandet under skulderbladene. Så, ta en ende med hver hånd. Hold hendene med håndflatene vekk fra ansiktet. Deretter trykker du armene opp så høyt som du kan få dem komfortabelt.

Butterfly

Sitt på en solid stol. Hold bandet håndterer i hver hånd. Sett ledningen bak deg og håndflatene skal vende fremover. Utvid armene så langt de vil gå. Trekk armene sammen foran deg prøver å holde armene så rett som mulig.

Arm Range of Motion Øvelser

Arm Range of Motion Øvelser


Spekter av bevegelse refererer til den grad at leddene kan flyttes i ulike retninger. Alder, kan skader og leddgikt redusere omfanget av bevegelse at du er i stand til, spesielt når det kommer til armene. Når leddene dine blir hovne av betennelse og verke, blir omfanget av bevegelse begrenset. Målrettede arm øvelser kan bidra til å forbedre spekter av bevegelser, eliminere stivhet og øke fleksibiliteten.

Bøying og Stretching

I sittende stilling, legger underarmene på fanget. Håndflatene skal vende oppover. Bøy fingrene innover slik at tuppen av fingrene berører håndflatene. Nå unbend fingrene. Gjøre dette igjen, men som du bøye fingrene inn mot håndflatene, bøy håndleddet. Prøv å holde fingrene avslappet og ikke gjøre en knyttet neve.

Neste, bøy høyre arm ved albuen og berør høyre skulder med tipsene dine riktige fingre. Gjør imaginære sirkler med albuen mens det er i denne bøyd stilling. Brett ut armen og nå oppover. Tilbake til startposisjonen og gjenta alle trinnene før du gjør øvelsen med venstre arm.

Løfte armene mens du bruker hendene

I en stående posisjon med armene ned til sidene, snu håndflaten på høyre hånd slik at den vender oppover. Bøy høyre arm ved albuen og bringe armen oppover, forsøker å røre skulderen med fingrene på høyre hånd. Tilbake til startposisjonen og gjør dette på den andre siden.

Neste, løft din høyre arm ut til høyre og deretter rett opp. Bøy armen ved albuen og forsøke å berøre midten av ryggen med høyre hånd. Ta armen tilbake til startposisjonen og deretter svinge høyre arm over hele forsiden av kroppen din å røre foran på venstre skulder med høyre hånd. Gjenta denne øvelsen på motsatt arm.

Reaching

Ifølge Family-friendly-fun.com, innebærer en annen god øvelse for armene å nå frem med begge armene og interlacing fingrene. Snu håndflatene utover slik at de vender bort fra deg. Hold denne strekningen, slipp og gjenta. Du vil føle rykk i overarmene spesielt.

I en stående posisjon, med albuene bøyd i en 90-graders vinkel, flytte albuene så langt tilbake som du kan få dem. Skulderbladene vil presse sammen. Hold slipp og gjenta.

Range of Motion Øvelser for Carpal Tunnel

Carpal tunnelsyndrom er forårsaket av irritasjon av median nerve som går fra underarmen inn i hånden. Det kan føre til kroniske smerter, nummenhet og kribling. Det forekommer ofte etter gjentatte arm- og håndbevegelser, men er antatt å være forårsaket av krefter innenfor den strukturelle carpal tunnel seg selv. Carpal tunnel syndrom kan forebygges ved WarmUp øvelser før de kommer på jobb, mye som idrettsutøvere varme opp før sine arrangementer.

Hånd og håndledd Øvelser

Forsiktig strekke bakover hver finger på venstre hånd. Deretter gjør hver finger på høyre hånd.

Presse fingrene inn i en knyttneve og hold mens du teller til fem. Og slipp. Gjenta på den andre siden.

Rett håndleddet, holder utover, slappe av fingrene. Gjør et stramt neve med begge hender. Bøy begge håndledd ned mens du holder neven. Tell til fem. Rett begge armene og slapp hendene. Gjenta 10 ganger, så la armene henge og riste løst.

Lag en neve med høyre hånd, bruke venstre hånd for å presse ned som du motstå styrken. Bytte hender, ved hjelp av høyre hånd for å presse ned og motstå kraften med venstre. Hold i fem sekunder.

Tegn klokken sirkler med håndleddet, først ene siden, så den andre.

Trekke rett opp til høyre skulder, vendt utover. Med venstre hånd presse tilbake på fingrene, bøye dem mot skulderen. Hold i fem sekunder. Release. Spre fingre på høyre hånd i skulderhøyde. Hold i fem sekunder. Release. Gjenta med den andre hånden.

Arm øvelser for Carpal Tunnel Syndrome

Strekker begge armene, med fingrene utover som i en håndstående posisjon. Strekk fremover med armene. Hold for telling av fem.

Utvid armene ut til siden, håndflatene opp. Strekke ut fingrene og strekke gjennom albuene. Exhale, rotere skuldrene mens du slår håndflatene oppover. Gjenta.

Sitt komfortabelt i en stol. Bøye seg og ta på høyre hånd til venstre fot. Forleng venstre arm bakover og opp. Gjenta med motsatt arm.

Ta tak i en liten boks i håndflaten din venstre hånd. Løfte boks oppover, og deretter nedover, flere ganger, ved å bøye håndleddet. Gjenta med den andre hånden, før begge hender har gjort 10 heiser.

Nakke og skulder øvelser

Sitt i en komfortabel stol. Plasser venstre hånd over høyre skulder og hold nede mens du strekker halsen til venstre. Hold i fem sekunder. Gjenta med andre siden.

Stå avslappet posisjon med armene i sidene. Løft skuldrene og slipper flere ganger. Deretter presse skuldrene bakover, og deretter nedover. Release. Deretter strekke skuldrene forover og hold. Release.

Akvatiske øvelser for Artrose

Artrose rammer eldre mennesker hvis leddene har mistet brusk løpet års bruk. Brusk er en myk stoff som finnes i og rundt leddene for å hindre bein fra å gni sammen. Artrose kan gjøre turgåing, bøying, løfting eller sitter veldig smertefullt. Trening har vist seg å redusere smerte og redusere behovet for kirurgi. Akvatiske øvelser er best for dem som ikke kan trene på land på grunn av alvorlig slitasjegikt smerter.

Fordeler med Aquatic Øvelser

Aquatic trening gjør at de med smertefulle slitasjegikt mulighet til å tone og styrke musklene uten å forårsake ytterligere smerte og ubehag. Når du utfører disse øvelsene i vannet, deltakerne få nytte av oppdrift. Dette betyr at vannet bidrar til å støtte kroppen mens du tar presset av leddene. Øvelser som kan være smertefullt å fullføre på land er mindre smertefullt å fullføre i vannet.

Hender og arm øvelser

Artrose kan påvirke flere fellesområder. Utføre en rekke akvatiske øvelser for hender, armer, ben, hofter, føtter og ankler bidrar til å lindre litt smerte og øker dag-til-dag mobilitet. Enkel hånd og arm øvelser inkluderer arm sirkler, håndleddet bend, finger krøller og tommel sirkler.

Senk kroppen ned i vann opp til skuldrene eller nakken. Start med sirkler arm. Løft armene og rette dem foran deg. Sørg for at armene er under vann. Lag små sirkler (innover eller utover) i vannet og langsomt øke sin størrelse. Endre retning og gjenta.

Hold den ene armen foran deg når du utfører håndleddet svinger. Bøye håndleddet ned og deretter bøye opp. Gjenta minst 10 ganger og deretter gjenta øvelsen med det andre håndleddet.

Komplett finger krøller ved å holde en arm foran og lukke fingrene inn i håndflaten din. Gjenta minst 10 ganger og gjenta øvelse ved hjelp av den andre hånden.

Tommel krøller lindre smerter i tommelen leddene. Hold armen foran deg og sakte lage sirkler med tommelen. Gjenta øvelsen med andre tommelen.

Leg og Hip Øvelser

Senk kroppen i vannet minst til midje eller høyere. For å utføre en etappe swing, plasserer en hånd på kanten av bassenget for støtte som du løfter motsatt ben. Hold benet foran deg i minst fem sekunder. Sving samme etappe tilbake og gjenta. Bytt side og gjenta øvelsen.

Den siden leg lift hjelper leddene i hofter og hippe Abduktoren. Disse leddene kan bli svært smertefullt når han går. Hold på kanten av bassenget med en hånd for økt balanse. Løft det ene benet ut til siden og svinge tilbake sakte. Gjenta øvelsen ved hjelp av andre benet. Prøv å fullføre minst fem repetisjoner med hvert ben.

Gå rundt bassenget som du vanligvis ville gjort i minst 10 minutter. Sving armene for å oppnå et komplett utvalg av bevegelse.

Ankel og tå Øvelser

Ankel sirkler og tå krøller avlaste trykket i ankelen og resten av foten. Sitt på en pool skritt å utføre disse øvelsene. Bøy venstre kne og deretter rette. Pass på at kneet, leggen og foten er neddykket i vannet. Flytt ankel og fot å lage små sirkler. Hold kneet så rett som mulig. Gjenta øvelsen med høyre ankel.

Forbli sittende å utføre tå krøller. Curl tå inn og ut minst 10 ganger. Gjenta øvelsen på andre foten.

Hvordan å miste din ekstra arm Fat

Hvordan å miste din ekstra arm Fat


Er du forbannet med armer som ser fett, eller bare for stor? Ikke bekymre deg, er dette problemet lett løses. Denne enkle artikkelen vil lære deg hvordan å miste ekstra armen fett.

Hvordan å miste din ekstra arm Fat

Liker du noe fett, miste ekstra armen fett krever at du trener. Vurdere å kjøre flere ganger i uken og få kroppen tilbake i form.

For spesifikke arm øvelser, kan du vurdere å løfte vekter mens du kjører (ikke noe for tung, bare de små vekter som veier noen få pounds).

Pushups er en annen flott måte å tone armene og miste overflødig arm fett. Jobbe deg opp til 20-30 pushups om dagen vil holde armene og overkroppen fin og tonet. Det kan være vanskelig i starten, men gjør hva du kan gjøre og gradvis øke treningen.

Sunne matvaner er også avgjørende. Spis mat som er lavere i fett-det siste du ønsker å gjøre er å sette på vekten du har jobbet så hardt for å tape!

Selv om du er på jobb eller rundt huset, vindmølle med armene, eller gjøre noen hopping knekt-enhver bevegelse er bedre enn ingenting i det hele tatt.

Rygg øvelser under svangerskapet

Kvinner generelt får mellom 25 og 35 pounds mens gravid, så det er ingen overraskelse at nesten 80 prosent av gravide kvinner opplever ryggsmerter minst én gang i ni måneder. Mens denne smerten er ofte ubehagelig, vil enkle øvelser som fokuserer på å styrke og strekke ryggmuskulaturen bidra til å redusere smerte og ubehag. Videre strekker ryggen mens gravide muliggjør en enklere arbeidskraft, levering og post-partum utvinning.

Bekken Vipper

Bekken tilter er en enkel øvelse som ansetter og forlenge magemusklene og korsryggen. Å utføre, ligge på ryggen med knærne bøyd og føttene hviler godt på gulvet. Plasser hendene i korsryggen, og sikre at det er et mellomrom mellom ryggen og gulv. Neste, flat den nedre del av ryggraden langs gulvet så ingen plass gjenstår. I denne stilling, bør setet forbli avslappet, for derved å isolere de magemusklene og korsrygg. Denne øvelsen kan utføres mens du ligger på ryggen, stående, på hender og knær, eller mens du sitter. Strekningen bør holdes i 3 til 10 sekunder og utført 10 til 30 ganger. Til alle tider, at du puster under anstrengelse fase av trening og puste som kroppen slapper av.

Tilbake Strekker

En enkel tilbake strekning bidrar til å styrke ryggmusklene og lette ubehag. Å utføre, begynne på hender og knær og opprettholde avstanden mellom bena. Plasser hendene foran ditt hjerte, og plassere en liten pute under deg til å støtte magemusklene. Neste, hvile slik at du sitter tilbake på knærne, og strekke armene frem til du føler en strekk i ryggraden. Hold i 3 til 6 sekunder og gjenta 10 ganger.

Flying arm øvelser

Flying arm øvelser strekke armen og øvre rygg muskler. For å begynne, heve armene over hodet, ta vare å holde albuene rett og håndflatene mot hverandre. Hold i 20 sekunder. Deretter senke armene til sidene, opprettholde en rett øvre rygg. Til slutt, ta ryggen av hendene sammen bak ryggen din så langt som mulig og gi etter for strekningen. Hold i 10 sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta 10 ganger for optimal strekk.

Terapeutiske øvelser for ALS

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er også kalt Lou Gehrig sykdom etter baseball-spilleren som døde av det i 1941. Dette nevrologisk lidelse slutt forlater pasienter som ikke å spise, snakke eller puste på egenhånd.

Terapeutisk trening kan lette muskel tetthet og smerte og gi pasientene en bedre livskvalitet.

Tøyningsøvelser

Stå med ryggen, hæler, skuldre og hodet presset mot en vegg. Flytt begge føttene fremover og bøy knærne slik at ryggen glir ned veggen et par inches. Stram magemusklene og presse korsryggen inn i veggen.

Plasser begge hendene på korsryggen og bøy bakover, holde knærne låst.

Ligg med ansiktet ned med håndflatene på gulvet i skulderhøyde. Skyv opp for å heve den øverste halvdelen av kroppen din, senke kroppen og gjenta.

Ligg på ryggen med begge knærne bøyd. Grab ett kne med hendene og trekk den bakover mot motsatt skulder til du kjenner en god strekk. Senk benet til gulvet og gjenta med den andre kneet.

Hold alle disse strekningene i minst fem sekunder.

Nakke og Trunk Øvelser

Hvis nakken og muskulaturen i underkroppen er svake, vil du ikke være i stand til å sitte rett opp og opprettholde god holdning, noe som kan resultere i smerter og stivhet. Trene halsen og bagasjerommet forbedrer ryggraden mobilitet og gjør god holdning enklere å vedlikeholde.

Ligg på ryggen med begge knærne bøyd. Løft baken til en "bro" posisjon - noe som gjør det så jevnt som mulig - samtidig som du skyver ned i gulvet med føttene. Få noen til å holde føttene hvis du har problemer med denne øvelsen.

Stå rett opp og bøy hodet ned slik at haken berører brystet. Hold i minst fem sekunder, heve hodet opp igjen og gjenta.

Holde hodet rett, skyver haken tilbake så langt du kan, gi deg selv en dobbel hake. Du skal føle en fin strekk i øvre del av nakken din.

Arm Øvelser

Arm øvelser bedre førlighet i armer, hender og fingre.

Med håndflatene vendt opp, flytte tommelen mot tuppen av hver finger.

Sitt i en behagelig stol, plasserer håndflatene flatt på knærne, spre fingrene, og deretter bringe dem sammen igjen.

Hold hendene dine ut foran deg og slår hodet, skuldrene og armene til høyre. Hvil og gjenta øvelsen til venstre.

Hjem militære øvelser

Hjem militære øvelser


Enten du er på utkikk etter en trening for å gå ned i vekt eller bare for å utfordre deg selv, vil militær stil øvelser ikke skuffe. Det finnes ulike hjem militær øvelse som kan utføres med minimal til ingen utstyr overhodet. Det beste er at det er ingen kostnad i å få passe med følgende programmer, som ingen gym medlemskap er nødvendig. Bare ta på deg joggesko og gjør deg klar til å møte dine fitness mål.

Marine Workout

Brenn fett og bygge muskler med Marine trening som omfatter kampstil condition med løping, atletisk øvelser, og calisthenics. Denne tøffe hjem trening obliterates fett og bygger muskel og styrke. Mena € ™ s Fitness Magazine skisserer en 3-ukers boot-camp stil trening som er garantert å piske den mest aktive personen til militær form. Uke 1 omfatter fysisk kamp conditioning, herunder mestring planke holder. Uke 2 i denne intense treningen bygger på uke 1 og inkorporerer spurter. Uke 3 av dette programmet vil utfordre styrken og hastigheten på utfordrerne ved å legge store og små kropps trening, som pushups, etterfulgt av spurter. Den siste uken har utfordreren å starte med en kvart mil å kjøre, etterfulgt av en masse av knebøy og markløft. For mer informasjon om Marine trening, besøk Mena € ™ s Health magazine online.

Navy SEAL Workout Rutine

Mens trening for å bli en Navy SEAL er ikke enkelt, faktisk, bare de mest fysisk og mentalt betinget kan med hell bli en Navy SEAL. Imidlertid kan en boot-camp-stil treningen gjøres hjemme basert på Navy SEAL trening rutine. Dette er en god trening for de som liker å svømme runder. Den første øvelsen av dette programmet er en tidsbestemt 500-verftet svømmetur. Dette utfordrer en persons € ™ s svømmeteknikker, for eksempel bryst hjerneslag og sidestroke. Øvelsen er ideelt gjort på 12 minutter eller mindre. Den neste øvelsen i denne rutinen er pushups. Dette er en utfordrende øvelse som styrker armene og kan gjøres nesten hvor som helst. Den fjerde utøvelse av denne tøffe hjemmetrening er å fullføre en 1-1 / 2 mil å kjøre i 11 minutter eller mindre. Den siste øvelsen er pullups og krever en pullup bar; det kan også gjøres på klatrestativ hvis en pullup bar er ikke tilgjengelig.

Militær Fysisk trening Workout

Medlemmer av hæren er pålagt å gjøre fysisk trening på daglig basis for å holde seg i form og sterk. Denne militær trening kan også gjøres i hjemmet i en tøff hjemmetrening. De hjemme militære øvelser inkluderer en 3- til 6-mil å kjøre etterfulgt av 10 minutter med tøying. Stretching er satte med 20 til 30 minutter med styrketrening, inkludert pushups, ulike typer crunches og arm øvelser. Denne tøffe hjemmetrening er garantert å sprenge fett og øke utholdenhet og styrke.

Fibromyalgi Arm Pain Oppskrift

Ifølge Mayo Clinic, er fibromyalgi en tilstand der en person opplever utbredte smerter og ømme punkter i muskler, sener og leddbånd. Arm smerte er en av de vanligste symptomene på fibromyalgi. En oppskrift på behandling av fibromyalgi arm smerter kan inneholde is, varme, medisinering, massasje og trening. Dessuten, noen naturlig medisin utøvere tror Fibromyalgi er en autoimmun sykdom forårsaket av candida (naturlig sopp i kroppen) overvekst (candida). Candida er ofte forårsaket av en dårlig diett som er rik på sukker. Dermed endre kosthold er en annen mulig oppskrift for Fibromyalgi arm smerter.

Is

Siden fibromyalgi fører til smerter i muskler, sener og leddbånd, kan isen være et effektivt middel for Fibromyalgi arm smerter. Ice forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer) som reduserer betennelse og følge smerte ved å begrense blod og lymfe flyt til armene. Bruk is i løpet av de første 48 timene etter utbruddet av smerte. Ice er mest effektiv hvis du komprimere den direkte mot armen på 20-minutters intervaller i løpet av dagen (hver 3 til 4 timer).

Medisinering

Paracetamol (Paracet) kan være effektive i behandling av fibromyalgi arm smerter. Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan bidra til å avlaste både arm smerter og betennelse forbundet med fibromyalgi, ifølge Mayo Clinic. Legen din kan også foreskrive Prozac eller Cymbalta for å lette smerter og utmattelse forårsaket av fibromyalgi, eller anti-anfall medisiner, som noen ganger brukes til å redusere smerte.

Massage & Exercise

Ifølge Fibromyalgia-Symptoms.org, en velkjent forskning forum for fibromyalgi lider, er massasje stadig mer populært i lindre fibromyalgi smerter i armer og andre muskler. Massasje fremmer blodtilførselen til armen muskler, sener og ledd, noe som bringer næringsstoffer og oksygen for helbredelse. Dette bør gjøres etter den første betennelsen er under kontroll (etter ising de første par dagene). Massasje øker også fleksibiliteten og lindrer stivhet i musklene. Videre kan utøve holde blodpumping i enda større grad. Begynne å jobbe ut regelmessig på et treningsstudio eller hjemme med manualer. Fokus på arm øvelser for biceps (krøller) og triceps (push-ups) for å lindre arm smerter. (Se "Ressurser" i denne artikkelen for noen grunnleggende arm øvelser.)

Diett

Endringer i kostholdet kan bidra til å rydde en intestinal candida gjær infeksjon. Candida trives vanligvis på gluten og sukker så eliminere glutenous og søte matvarer fra kostholdet ditt kan hjelpe deg å overvinne fibromyalgi arm smerter. Du kan fortsatt spise kjøtt, brun ris, grønnsaker, belgfrukter, egg og selv i enkelte korn som hirse og bokhvete. Ifølge Wisconsin Institute of Nutrition, andre matvarer som fôrer candida og trenger å bli ekskludert fra kostholdet er eddik, alkoholholdige drikkevarer, alkoholfritt øl, malt, sjokolade, pickles, Worcestershire saus og soyasaus.

Dyna Band Øvelser

Dyna Band er en stor gummi band som kan bidra til å bygge muskler i armer, ben og midsection. Dyna Band fungerer ved å opprette spenning ved hjelp av din egen kroppsvekt. Øvelser som kan gjøres i komforten av ditt eget hjem.

Arms

Tre arm øvelser med Dyna Band er triceps trykk ned, armhevinger og underarmen flexor. Gjør hver av disse øvelsene i sett på 10 repetisjoner, og jobbe opp til tre sett.

For triceps trykke ned, ta begge ender av Dyna Band og plasser i sentrum av bandet på baksiden av nakken din. Hold albuene og underarmene i en 90-graders vinkel fra kroppen din. Sakte rotere armene ned, holder albuene tett til sidene.

For armhevinger, sette høyre fot på den ene enden av båndet og ta tak i andre enden med høyre hånd. Start med albuen ved din side og holde armen i en 90-graders vinkel. Hev bandet hele veien opp og ta på skulderen din. Gjenta på venstre side.

Underarm flexor ligner på biceps curl. Sitt på en stol eller benk og tråkke på den ene enden av bandet. Legg din arm palm-up på toppen av låret. Holder bandet, heve håndleddet og senk den. I motsetning til i bicep curl, flytter du bare håndleddet og ikke hele armen.

Midsection

Dyna Band kan øke abdominal crunches. Har to sett med 10 reps for hver av disse øvelsene.

Abdominal curls med Dyna Band er gjort som en grunnleggende ab curl. Denne gangen, derimot, plasserer Dyna Band på langs under kroppen din når du legger ned. Grab den ene enden med begge hendene bak hodet, holde albuene påpekt. Hev hodet ditt og krølle seg. Bandet skal strekke med deg, og skaper ekstra spenning for å øke aktiviteten for abs.

For omvendt ab krøller, lå på ryggen og trekk knærne opp. Plasser bandet på knærne mot deg, holder endene i hendene. Sakte bringe knærne så nær som mulig til brystet. Hold armene rett og tett for å skape full spenning nødvendig for øvelsen. Sakte tilbake knærne til startposisjon.

Legs

Den stående beincurl vil bidra til å styrke dine kalver. Gjør 10 repetisjoner på hvert ben.

Overfor en vegg og knytte endene av båndet sammen for å lage en løkke. Sett den ene siden av løkken rundt venstre fot og den andre rundt akilleshælen i høyre fot. Sakte bringe din høyre fot opp for å få hælen så høyt som mulig. Prøv for en 90-graders vinkel eller høyere.

Hvordan Firm underarm Skin

Mange mennesker, særlig kvinner, sliter med pløsete underarm hud. Noen ganger er det overskytende huden skyldes rask vektreduksjon. Andre ganger er det på grunn av mangel på aktivitet som bruker triceps muskler, muskel i det området av armen. Triceps, som bokstavelig talt betyr "trehodet muskel," ligger på undersiden av overarmen. Ved å arbeide dette trehodet muskel og delta i aktiviteter som forbrenner fett, vil du begynne å se din armene tone opp og bli fast.

Hvordan Firm underarm Skin

1 Gjør arm øvelser som fungerer triceps på en daglig basis. Et eksempel på øvelser som du kan gjøre daglig er pushups, sirkler arm, arm utvidelser og arbeid på en boksesekk. Prøv å gjøre fem sett med 10 repetisjoner med hver arm. For mer arm øvelser du kan gjøre for å bli kvitt overflødig underarm hud, klikk på linken i "Ressurser" i denne artikkelen.

Bruk vekter med armene for å gjøre skulderpress. Du kan bruke håndmanualvekter eller større vekter. Fordelen med å bruke små, 8 til 10-kilos manualvekter er at du kan ta dem med deg overalt. Du kan selv gjøre skulderpress mens du sitter i stolen på kontoret. Prøv å gjøre fem sett av 10 repetisjoner tre ganger per uke for hver arm.

Bruk en øvelse maskin som også fungerer armene, slik som en elliptisk maskin eller romaskin. Noen ergometersykler og tredemøller også tillate armbevegelse som fungerer armene.

4 Sett i kardiovaskulære fettforbrennende aktiviteter som svømming, jogging, turgåing, hopping knekt og annen aktivitet som kan inkludere bruk av armmusklene.

Spis et riktig kosthold som inkluderer daglige anbefalte porsjoner fra de fem store matvaregrupper: frukt, grønnsaker, protein, korn / korn og meieriprodukter.

Drikk åtte til 10 8-unse glass vann daglig.

Arginine & Muscle Vekst

Mange mennesker i dag løfte vekter for å hjelpe dem å få muskel størrelse og styrke. En solid treningsprogram er bare begynnelsen på denne prosessen. Det er mange kosttilskudd som kan hjelpe deg å nå ditt mål om en mager, muskuløs kropp. Den aminosyren arginin er blitt funnet å bidra til å stimulere veksten og muskelrestitusjon.

Identifikasjon

Arginin er en aminosyre som er nøkkelen i generering av nitrogenoksid i kroppen. Den finnes i egg, kjøtt og melk, og også er tilgjengelig i kapselform. Arginin er klassifisert som en ikke-essensiell aminosyre, men det blir mer viktig i tider av stress på kroppen, for eksempel graviditet eller traumer. Nylige studier har også indikert at arginin kan spille en viktig rolle ved behandling av pasienter med kronisk hjertesvikt. En studie rapportert av Journal of American College of Cardiology, som involverer 40 pasienter som hadde blitt diagnostisert med kronisk hjertesvikt, tyder på at arginin kan hjelpe disse pasientene. Studien delt pasientene i fire grupper, en tok 8 milligram av arginin på en daglig basis i et tidsrom på fire uker. Den andre gruppen tok ingen supplement, men gjorde arm øvelser daglig i fire uker. Den tredje gruppe tok arginin supplement og gjorde øvelser, og den fjerde gruppe var kontrollgruppen. Den tredje gruppe viste seks ganger blodkar utvidelse av en hvilken som helst annen gruppe. Dette fører leger til å tro at arginin kan være gunstig i kardiovaskulær fitness, samt muskelvekst.

Funksjon

Arginin hjelper kroppen med å produsere nitrogenoksid, en kraftig stimulant som bidrar til å øke blodtilførselen til kroppen og gir høyere energinivå. Dette er også gunstig for hjerte fitness. Arginin er nyttig i å øke veksthormon nivåer, noe som bidrar til å bygge muskelmasse, spesielt når de er tatt før og like etter en tøff treningsøkt. Doseringen anbefalt i bodybuilding sirkler er 3 til 5 gram like før og like etter løfte vekter.

Mat Kilder

Arginin finnes i mange ulike mat kilder. Dette er bare noen få:

Tyrkia, frityrkoker eller roaster, £ 1 klar til å lage mat: 3009 milligram
Spinat, frossen, 1 kopp: 2,877 mg
Gresskarfrø, 1 Cup: 2076 mg
Eggehvite, frisk, en kopp: 2700 mg
Beef, øye runde, £ 1: 2,271 mg

Fordeler

Arginine kan hjelpe i muskel vekst og hjelpe kroppen å opprettholde muskelmasse. Den gjør dette ved å hjelpe promotere utgivelsen av veksthormoner. Dette er maksimert ved å supplere med arginin før og etter trening. Arginine forbedrer også kardiovaskulær funksjon, bidrar til å fremme helbredelse og forbedrer immunrespons mot virus og bakterier.

Advarsel

Selv arginin regnes som trygt for bruk hos friske voksne, er det ikke anbefalt for alle med akutte hjertelidelser eller noen som har hatt et hjerteinfarkt. Det er ikke anbefalt for ammende mødre eller de under 18. Ekstremt høye doser av arginin har vært forbundet med å senke blodtrykket til et utrygt nivå, så følg alle retninger som angitt.

Hvordan ta vare på en AV Fistel

Hvordan ta vare på en AV Fistel


En AV-fistula, eller arteriovenøs fistula, er en arterie som er kirurgisk kobles til en blodåre, utført i den hensikt å dialyse. AV-fistler det meste foregår i underarmen. De øker blåsestrømmen til venen, slik at det er større. Dette gjør dialyse lettere å håndtere. AV fistler må modnes før de kan brukes til dialyse, som tar et gjennomsnitt på seks måneder. De er fremgangsmåten grepet av dialysepasienter, fordi de er permanente og bære mindre risiko for komplikasjoner. Du kan redusere denne risikoen ved å riktig omsorg for din fistel.

Hvordan ta vare på en AV Fistel

•  Hold bandasje ren. Fistelen vil bli bandasjert etter operasjonen. Informer legen din hvis den blir våt, skitten eller blod-gjennomvåt.

Rengjør og tørk fistel daglig. Når bandasjen fjernes, vaske området med varmt vann og såpe når det blir utsatt for smuss eller bakterier, som for eksempel ved håndtering av skittent servise.

Kontroller fistel daglig for hevelse, rødhet og varme. Rapportere eventuelle nåværende symptomer til legen din umiddelbart.

Bruk to fingre for å føle din AV-fistel for en spennende, en vibrasjon beslektet til den av purr av en katt, hver dag. Ring legen din dersom du ikke kan føle det.

Lytt til din fistel med et stetoskop for en susende lyd. Varsle legen din hvis du ikke kan høre det.

Gjør øvre og nedre arm øvelser for å hjelpe dine fistel modnes raskere. Anbefalte øvelsene inkluderer ball klemmer, fingertupp innslag, hammer curls og armhevinger. Bruk 1 til £ 3 vekter og gjør hver øvelse i 5 til 10 minutter, seks ganger om dagen.

Hint

 • Spør du dialyse for å sjekke deg AV fistel før hver økt.
 • Unngå iført trange klær eller smykker, løfte tunge gjenstander eller sove på din fistel arm.

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre


Tradisjonelt problemet området av kroppen som er mest klaget om er bunnen, og det er en overflod av tips om hvordan du kan slanke lår og rumpe. Men hva hvis du er interessert i å gjøre den øverste delen av kroppen mindre? Prøv en kombinasjon av sunn, toning øvelser for å bekjempe problemet områder av armer, bryst og mage, og bruke intelligente valg av klær for å understreke den nedre delen av kroppen.

Hvordan lage den øverste delen av kroppen din mindre

•  Legg cardio-aerobic trening til rutine. Turgåing, løping, sykling, svømming og dans er alle gode valg for å hjelpe å slanke overkroppen. Selv om mange av disse øvelsene målrette den nedre kroppen, kan resultatene av cardio-aerobic øvelser ses gjennom hele kroppen.

Utvikle muskeltonus å se slankere på toppen. Begynn med toning øvelser som er rettet mot en del av overkroppen du ønsker å se slankere ut. Utfør arm øvelser i høye repetisjoner med små vekter for å utvikle muskler og brenne fett, men ikke bygge bulk. Sit-ups og crunches kan bidra til å gjøre magen ser mindre som du erstatte magen fett med nye muskler.

Gjør sunne valg når det gjelder mat, og holde seg borte fra carbohydrate- og sukker-laden matvarer. Et godt kosthold for slanking kroppen innebærer mye vann for å rehydrere kroppen, en overflod av frukt og grønnsaker, magre proteiner, lav-fett meieriprodukter, og hele korn. Spis måltider og snacks i moderate mengder.

Gjør overkroppen synes å være mindre ved å velge kjole med omhu. Kle på en måte som spiller ned den øverste del av kroppen og understreker den nederste delen. For menn og kvinner betyr dette iført mønstre eller dristige farger på bunnen av kroppen og styrer unna blokk, horisontale striper eller horisontal farge-blokkering. Velge lyse farger på toppen, og la bunnen av kroppen fri for uttalelse klesplagg.

Har dine hormoner, skjoldbruskkjertelen og blodsukkernivået sjekkes av legen din for å være sikker på at det ikke finnes noen biologiske forhold som kan være til hinder for din vekttap.

Hint

 • Hold treningsprogram variert og interessant å motivere deg selv.
 • Tillat deg selv belønner for å fullføre trening og kosthold oppgaver.
 • Del dine erfaringer med en venn, eller delta i et treningsstudio.
 • Alltid konsultere din primære omsorg lege før du starter en ny øvelse eller diett program.

Hvordan bli kvitt fett Pockets

Hvordan bli kvitt fett Pockets


Fett lommer ofte dukke opp på hofter, lår, mage og rumpe. Imidlertid gjør en sunn diett og vanlig øvelse det mulig å redusere fettet i disse problemområder.

Hvordan bli kvitt fett Pockets

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier, og erstatte bearbeidet mat med bare ferske, hjemmelaget mat. Kutte ned på hvitt mel, mettet fett og sukker-fylt matvarer, og erstatte dem med hele korn, sunne omega fettsyrer og kun naturlig sukker fra frukt.

Øvelse minst 30 minutter hver dag for å brenne kalorier og redusere totale kroppsfett. Cardio trening og styrketrening bør kombineres for å brenne 500 kalorier hver dag. Running bidrar til å redusere fett lommer i problemområder som lår, hofter og rumpe - samtidig som man bygger muskler i problemområder vil øke stoffskiftet og redusere størrelsen på fett i disse områdene.

Target fett lommer på lår, rumpe og hofter ved å utføre hyppige beinøvelser. En motstand band kan plasseres rundt anklene og deretter en etappe løftet til side å tone ytre lår. Knebøy og utfall er svært effektiv på toning hele ben, og også dine hofter og rumpe.

redusere fett lommer på magen og sidene ved å utføre vanlige mageøvelser. Crunches er gode på toning de øvre magemuskler, og samtidig legge på ryggen og beveger bena i en sykkel-lignende bevegelse fungerer å tone din nedre magemuskler. Side crunches, hvor du tar sikte på bena til siden og utfører crunches for hver side, bidrar til å redusere sta kjærlighet håndtak.

Reduser fett lommer på armene med daglige arm øvelser. Armhevinger er en effektiv måte å tone forsiden av armene, og skaper en mager, muskuløs utseende. For å redusere fett lommer på ryggen av armene, stå med hendene rundt en dumbbell over hodet og sakte bøye og rett ut armene.

Hint

 • Målrette problemområder under hver treningsøkt for å hjelpe fett lommer krympe raskt.
 • Mens du prøver å redusere kroppsfett, unngå fet, bearbeidet mat. Eske matvarer og overtagelse inneholder en høy mengde av natrium-og sukker, som kan stoppe eller hindre vekttap.
 • Tren hele kroppen for å bygge sterke, sunne muskler. Muskler øke kroppens stoffskifte, som fører til en hurtigere rate av vekttap, selv mens resten.
 • Alltid drikke minst åtte glass vann om dagen i løpet av noen diett og mosjon. Dette holder kroppen hydrert og sørger for at musklene er utvinne så raskt som mulig.
 • Noen som søker rask og enkel fjerning fett kan ønske å snakke med en kirurg om kosmetiske prosedyrer. Noen vanlige prosedyrer inkluderer fettsuging, buk tucks, laser fettsuging og ultralyd fettsuging. Mens kosmetisk kirurgi gir raske resultater, bør det være en siste utvei og bør være grundig diskutert med en lege for å lære om fordeler og risiko.
 • Alltid konsultere en lege før du begynner på diett eller treningsprogram.