Digidexo.com

kan hemoroider gi hovne testikler

Årsakene til hovne testikler

Epididymitt

Mange problemer kan føre til hevelse i testiklene. Epididymitt omfatter svelling av epididymis, den del på baksiden av testikkel hvor sæden er lagret. Denne svelling er forårsaket av enten veksten av en cyste eller en infeksjon. Cyster kan være ufarlig og vanligvis løse på egen hånd. Hvis det ikke er noen smerte forbundet med cyste, tilstanden er vanligvis ikke behandlet. Bakteriell epididymitt stammer vanligvis fra en urinveisinfeksjon eller en seksuelt overførbar sykdom. Hvis årsaken er bakteriell, er et antibiotikum som kreves for å løse infeksjon og hevelse.

Hydrocele og Orkitt

Hydrocele er definert som en opphopning av væske i pungen sekk. De vanligste symptomene er en hoven testikkel som ser ut som en vannballong. Hydrocele er vanlig hos nyfødte og deretter igjen i eldre menn. Oftest er hydrocele forårsaket av traumatisk skade eller strålebehandling. Selv om hydrocele ikke forårsaker smerte og er ikke en farlig tilstand, er kirurgi ofte nødvendig hvis tilstanden løser ikke på egen hånd.

Hevelsen assosiert med orchitis er oftest forårsaket av kusma. Det er en svært smertefull tilstand der, i tillegg til hovne testikler, symptomer inkluderer utløsningen av blod og blod i urinen. Orchitis kan også være assosiert med epididymitt, hvor smitten sprer seg fra bitestikkelen til testikkelen selv. Antibiotika er nødvendig å rydde opp infeksjonen.

Kreft og varicocele

Ifølge American Cancer Society, er testikkelkreft ganske uvanlig; Imidlertid kan en svulst føre til at testiklene til å hovne opp.

En annen årsak til testikkel hevelse, varicocele, oppstår når en blodåre på testikkelen blir hoven. Denne tilstanden kan hindre riktig blod fra å nå testikkelen når venen stigninger, forårsaker at blodet blir sikkerhetskopiert. Hvis ikke riktig behandlet, kan dette sikkerhetskopierte blod øke den gjennomsnittlige temperaturen i pungen sekk og gjøre for en lavere sædkvalitet. Ofte vil menn med varicocele trenger å bære en jock stropp til å kutte ned på smerter forbundet med tilstanden. Hvis problemet vedvarer, er kirurgi ofte nødvendig å klippe ut og feste den unormale blodåre.

Itch Relief for hovne testikler

Det er flere ulike årsaker til hovne testikler; inkludert svelling er forårsaket av kirurgi, skade eller en insektbitt. Denne tilstanden kan være smertefullt, irriterende og ubehagelig som du kan føle behovet for å stadig lage riper i et forsøk på å få lindring. Dette kan føre til sårhet rundt testikkelen området, og legger til ubehag. Det finnes flere forskjellige ting du kan prøve å lindre kløe før hevelsen går ned.

Havregryn Bath

Sug i en havremel bad for å lindre kløe forårsaket av hovne testikler. Fyll et badekar og legge til tre eller fire kopper vanlig havregryn til mix. Suge i 20 til 30 minutter - dette vil lindre kløe. Gjøre dette på to ganger om dagen, så lenge som den kløe er et problem.

Anti-Itch Powder

Flere selskaper nå gjøre en anti-klø pulver som er tilgjengelig over-the-counter. Påfør pulveret direkte til testiklene flere ganger om dagen for å lindre kløe. Pulveret medisinert for å behandle kløe direkte, og det vil også absorbere fuktighet.

Cold Compress

Denne metoden er litt ubehagelig, men veldig effektiv. Det vil redusere hevelsen i testiklene, og dermed redusere kløe. Påfør en kald komprimere innpakket i et håndkle eller over klærne - ikke bruke den direkte på huden, fordi den ekstreme kulden er skadelig for testiklene. Sperm er følsom for temperatursvingninger, så ikke la testiklene til å bli for kaldt for lenge.

Kombiner Metoder

Du må kanskje bruke flere av disse metodene i forbindelse med hverandre for å finne den kombinasjonen som fungerer best for å lindre kløen brakt videre av de hovne testikler. Hvis du er usikker på årsaken til hevelse i testiklene, eller hvis hevelsen varer mer enn en dag, ta kontakt med helsepersonell for å utelukke en underliggende helsetilstand.

Hvordan diagnostisere Kusma

Hvordan diagnostisere Kusma


På et tidspunkt var det uvanlig for et barn å gå gjennom hans eller hennes skole år uten å oppleve kusma virus. Deretter i 1967, en vaksine mot denne sykdom ble tilgjengelig, og dens forekomst falt dramatisk. Siden skolesystemer har hatt behov for vaksinen, er det ikke så vanlig som det pleide å være. Imidlertid, hvis et barn bommer vaksinen, er viruset fremdeles rundt og kusma er fortsatt mulig. I tillegg, på grunn av de deler av det kroppen effekter, andre sykdommer ofte har lignende symptomer. Lær noen måter å diagnostisere hva som en gang var en svært vanlig barnesykdom.

Bruksanvisning

•  Innse at kusma er et virus. Det er spredt gjennom respiratoriske dråper som andre respiratoriske virusinfeksjoner. Den vanligste symptomet er betennelse og hevelse i ørespyttkjertelen, som er kroppens største spyttkjertel. Nippelen er plassert i siden av ansiktet, like under og foran øret. Foreldre til barn som hadde kusma vil ofte referere til dem som "min lille chipmunk" på grunn av hevelse av kjertelen. Gå til Mayo Clinic nettsiden for et klassisk bilde av et barn med kusma.

Vet symptomene på kusma. Like før en person utvikler full blåst symptomene på kusma, kan de føle seg "ganske simpelt ut" og kan kjøre en lavgradig feber og har muskelsmerter. Inkubasjonstiden for sykdommen fra kontakttiden før disse tidlige symptomer er to til tre uker. Når full blåst symptomene begynner, pasienten de kan ha magesmerter, hovne testikler, bekkensmerter eller en veldig dårlig hodepine i tillegg til "jordekorn kinn."

Vær oppmerksom på at andre forhold kan føre til de samme symptomene som kusma. Disse inkluderer en blokkering i kanalen som drenerer parotidkjertelen, en bakteriell infeksjon og andre virus. Noen av disse forholdene krever antibiotika og noen ganger må kanal som drenerer kjertelen kirurgisk åpnet.

Gå til legen. Forstå at et barn eller voksen som sikkert har blitt vaksinert mot kusma står en svært lav sjanse for noen gang å få sykdommen. Hvis disse menneskene har betennelse i spyttkjertelen, det mest sannsynlig ikke er forårsaket av kusma og bør bli sett av en lege.

Få en blodprøve. Den eneste definitive måten å diagnostisere kusma er med en blodprøve.

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

  • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Hva er årsaken til hovne øyelokk?

Hevelse og betennelse på øyelokkene kan ha en rekke årsaker. De fleste av disse årsakene er relativt godartet. Av og til hevelse er et symptom på en alvorlig sykdom. Hevelse skjer som et resultat av irritasjon på membran belegg på innsiden av øyelokket. Denne membranen tjener det formål å beskytte øyet fra bakterier og andre fremmedlegemer.

Allergier

En allergisk reaksjon er resultat av et immunsystem reaksjon som er urettmessig alvorlig. Immunsystemets funksjon er å beskytte kroppen mot skadelige stoffer. I tilfelle av allergi immunsystemet reagerer til en oppfattet trussel. Allergiske reaksjoner ofte føre øyelokkene til å hovne opp og øynene å klø og godt opp med tårer. Andre symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i halsen, nysing, rennende nese og elveblest (kløende røde flekker på huden).

Noen vanlige allergener er kjæledyr dander, pollen, støv, mugg og enkelte matvarer.

Herpes

Herpes er forårsaket av herpes simplex virus. Det overføres ved seksuell kontakt med en infisert person. Herpes viruset kan forårsake hovne øyelokk samt forkjølelsessår og genital ubehag.

Konjunktivitt

Conjunctiva er et stoff som linjer og beskytter øyelokkene. Øyekatarr er en generell term som brukes for å beskrive irritasjon av conjunctiva. Denne irritasjonen kan være forårsaket av en rekke ting, men utfallet er hevelse av øyelokkene. Øyekatarr er vanligvis forårsaket av infeksjon, og det er svært smittsomt. Symptomer består av rødhet og hevelse rundt øynene og gul utflod fra tårekanalene.

Nyresykdommer

Visse nyresykdommer føre til hevelse i øyelokkene. Én slik lidelse er nefrotisk syndrom.
Nefrotisk syndrom er en lidelse som er sekundær til andre sykdommer. Det er et resultat av skade på nyrene ved andre sykdommer.

Nefrotisk syndrom kjennetegnes ved et fall i blodproteinnivåer og et hopp i proteinnivået i urinen. Det kan bli hjulpet ved å behandle sykdom som utløste ubalansen i protein nivåer. Nefrotisk syndrom er ofte forårsaket av diabetes.

Noen andre symptomer på denne sykdommen er hovne hender og føtter, væskeretensjon og appetitt tap.
Glomerulonefritt er en nyresykdom preget av hevelse. Det er en sjelden sykdom, karakterisert ved at kroppen ikke produserer nok urin.

Noen symptomer på Glomerulonefritt er hovne øyelokk og ansikt, høyt blodtrykk, feber, hodepine og væskeretensjon.

Stye

En stye er en abscess rundt en øyenvippe som forårsaker betennelse. Bakterier inn i øyelokket gjennom øyen follikler. Symptomer på en stye er rødhet, hevelse, en synlig abscess og smerte på stedet av hevelse.

Hovne øyesymptomer

Hovne øyesymptomer


Øyne kan bli hovne på grunn av en rekke problemer, som kan omfatte kirurgi på eller rundt øyet, traumer, miljø irritanter eller en infeksjon. Det er viktig å se en øyelege for å finne årsaken til betennelsen. Øynene er ømfintlige organer og selv en liten mengde arrvev kan muligens føre til synsskader.

Gråter

Gråter kan produsere hovne øyne. Ikke bare øynene ser hovne, men andre symptomer på gråt kan følge med betennelser, for eksempel øynene som ser rødt, vassen og selv uskarpt til tider. Kroppen reagerer på følelser, som fører til en økning av blodstrømmen til øyet. Når dette skjer, øynene produsere tårer som kan stamme øyet. Presset mot øyet genererer overskytende trykk i øyet, forårsaker øynene svelle.

Mat Allergi

Matallergier påvirker voksne og barn. Men barn er mest sannsynlig å utvikle en allergi mot mat og kan potensielt vokse det som de blir eldre. Hovne øyne kan være et symptom på matallergier. Immunsystemet kan noen ganger feil en bestemt mat som en potensiell trussel og forårsake celler i kroppen for å gjøre immunglobulin E. Som et resultat, kan kjemikalier og histaminer i hele kroppen forårsake utslett, elveblest, oppkast, diaré og hovne øyne.

Pink Eye

Hovne øyne kan være et symptom på rosa øye eller konjunktivitt. Membraner som dekker det hvite i øynene reagerer på bakterier og virus eller allergi provoking sentralstimulerende og kan bli rød og hoven. Rosa øye er vanlig hos barn, men det kan bli funnet i mennesker i alle aldre. Det er mange årsaker til rosa øye, muligens enda en underliggende sykdom. Konsultere en øyelege hvis disse symptomene vedvarer og bli et problem.

Høysnue

Hovne øyne som er rød og irritert er et vanlig symptom på høysnue. Vanligvis høysnue er mest fremtredende rundt våren, sommeren og høsten måneder når plantene slipper pollen. Folk kan også få hovne øyne som følge av andre allergener som for eksempel støvmidd og kjæledyr dander. Høysnue rammer om lag én av fem personer. Gjør en avtale med en lege for å snakke om en mulig allergen-blokkerende medisiner.

Virus

Øyne som er hoven kan være et symptom av bakterier eller virus tilstede i øyet. Streptokokker, stafylokokker, herpes, klamydia og adenovirus er vanlige øyeinfeksjoner som kan føre til arrdannelse, synshemning og eventuelt blindhet. En øyelege kan gi råd riktig stell og medisinering for slike infeksjoner. Symptomene kan produsere på et øye eller begge deler, avhengig av alvorlighetsgraden. Selv om en infeksjon ikke kan være livstruende, kan det hindre en persons livsstil sterkt.

Øyentrøst for behandling Red hovne øyelokk

Øyentrøst er også kjent som Red øyentrøst, Meadow øyentrøst, Augentrostkraut, Ocularia, og Euphrasia. Denne familie av planter er en del av Orobanchaceae familien. Det er høy i glykosider, tanniner og flavanoids sammen med vitamin B, A, D og C. Fordi det har sammentrekkende egenskaper, det blir hyllet som et middel for øyeproblemer. Det er spesielt nyttig for behandling av røde hovne øyelokk.

Eyebright historie

Øyentrøst vokser i Europa og USA. Det blomstrer om sommeren. Siden den trenger røttene av andre gress for å holde på næringsstoffer, er det ikke en plante som lett kan transplanteres. Etter det fjortende århundre ble det ganske populært som et middel for hukommelse og øye behandlinger. Det gir lettelse på grunn av sine tanniner.

Red hovne øyelokk også kjent som Blefaritt

Blefaritt er forårsaket av kjertler som er blokkert i våre øyelokk, overdreven oljeproduksjon, en staph infeksjon eller en allergisk reaksjon. Denne tilstanden kan også være forårsaket av ikke å vaske øynene daglig.
Symptomer på dette problemet er klissete eller crusty øyelokk, en følelse av at noe er i øyet og kløe. Ikke bruker øyesminke på dette tidspunktet gir øynene dine en sjanse til å helbrede og bli mindre irritert.

Forberedelse

Ta en unse av øyentrøst urt og bratt i en halvliter kokende vann. Ved hjelp av denne løsning, bade øyet tre ganger om dagen. Avhengig av hvor mye smerte du opplever, holde infusjons varm. Dersom det er mindre smerte, kan du bruke en kald infusjon. Ved hjelp av en kompress, gjelder det til øyelokkene og la den sitte i opptil 15 minutter.

Øyentrøst er mange bruksområder

Øyentrøst fungerer også for bihulebetennelse, samt høysnue, forkjølelse, bronkitt og sår hals. Brukes som et øye vask, vil det hjelpe tilstander som trette øyne, konjunktivitt severdigheter, øyeirritasjon og hovne øyelokk. Redusere betennelse, det fungerer å kutte ned på de slim som kan være akkumulere på grunn av infeksjon.

Et ord av forsiktighet

Må ikke brukes hvis du har kontaktlinser.
Du kan også oppleve hovne øyelokk, lysfølsomhet, eller endringer i synet.
Hvis du får i deg øyentrøst, kan det føre til forvirring eller kvalme.
Øyentrøst er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner.
Hvis du bare hadde øye kirurgi, må du ikke bruke denne urten.

Menopause og hovne bryster

Hvis du er kvinne i en viss alder (40 eller utover) og plutselig finner ut at brystene har økt i størrelse og er sår og følsom for berøring, skylde på hormonene dine. Hormoner tendens til å komme ut av sync under peri-menopausal årene frem til den store finalen (menopause), og dette kan føre til hovne brystvevet.

Østrogen og progesteron

Når østrogennivået dip og progesteron nivåene er opp og de to hormonene er ikke lenger jobber sammen i harmoni som de en gang gjorde, bryststørrelse vil øke og brystene kan bli veldig sår og øm. Progesteron er ikke genereres hvis eggløsning ikke finner sted. Mange pre-menopausale kvinner ikke har eggløsning regelmessig i løpet av årene frem til overgangsalder. Hvis progesteron nivåene er mangelfull, går østrogen ukontrollert.

Perfekt Barometer

Ifølge Oasisserene.com, hvis en kvinne betaler oppmerksomhet til brystene hennes, deres størrelse og om de er sensitive eller hoven, er det den perfekte barometer for å avgjøre hvilken stat du er i om dine hormoner. Bryster sensasjonen kan brukes til å bestemme progesteron nivåene i kroppen din. Hvis brystene er hovne, kan dette bety at du opplever østrogen dominans, som oppstår fordi progesteron nivået er redusert.

Østrogen Overbelastning

Hovne bryster er den klassiske avslørende gi-bort at østrogen dominans er oppstått, ifølge Hormonesolutions.com. Brystvev er ganske følsomme for hormonelle endringer. Hvis du tar p-piller eller hormonsubstitusjonsbehandling (HRT), vil dette sannsynligvis føre til at brystene dine til å hovne opp og være sensitive. I de første månedene av svangerskapet og under puberteten, har du østrogen overspenning, og det er derfor du opplevde hovne bryster og følsomhet i disse periodene i livet ditt. Det samme skjer i overgangsalder fordi hormonene dine er ikke lenger i sync, og du kan godt være å få for mye østrogen og er ikke lenger produserer nok progesteron til å motvirke effektene av østrogen.

A Good hormon Gone Wild

Østrogen er det hormonet som stimulerte brystvekst og utviklingen av den reproduktive organer når du var en ung kvinne. Østrogen er avgjørende for vår helse og tjener mange formål; Men hvis det ikke er kontra balansert med progesteron, som det ofte ikke ut i løpet av overgangs år, får vi for mye, og som fører til en rekke menopausal-relaterte symptomer.

Testing

Progesteron nivå kan bestemmes via en spytt test som du legen kan utføre. Dette bør gjennomføres mellom dager 18 og 25 i menstruasjonssyklusen. Hvis progesteron nivåene er lave, er du sannsynligvis opplever østrogen dominans, og dermed hovne bryster, ifølge Mindspring.com.

Partners in crime

Natural-progesterone-advisory-network.com bemerker at østrogen og progesteron er i hovedsak partnere i kriminalitet, og når de ikke jobber i tandem, alt du-vet-hva kan bryte ut. Disse to hormonene er nødvendig å prime eller stimulere hverandre, og hvis man ikke gjør sin del, vil det ha en innvirkning på den andre og mange ubehagelige symptomer kan oppstå, inkludert hovne bryster.

Hva er årsakene til Puffy eller hovne øyne?

Hva er årsakene til Puffy eller hovne øyne?


Når øynene dine ser puffy eller hoven kan det gjøre at du ser trøtt, stresset eller utslitt. Puffy, kan hovne øyne være forårsaket av en rekke forhold, blant annet arv, stress, allergier og væskeretensjon. Flere sykdommer kan også ha symptom på hovne puffy øyne.

Arvelighet

Å ha tendensen til å utvikle hovne puffy poser under øynene kan være forårsaket av arvelighet. Det er dermatologiske og kirurgiske prosedyrer for å avta dette problemet.

Stress

Stress er ofte en årsak til hovne puffy øyne. Dette er spesielt et problem hvis du har grått. Når vi er stresset eller opprørt mer blod strømmer til området rundt øynene forårsaker hevelser.

Allergier

Allergi er en vanlig årsak til hevelse og hevelser rundt øynene Allergi mot planter, dyr, støv eller mugg kan føre til at huden rundt øynene for å svelle.

Væskeretensjon

Væskeretensjon, eller beholde vann i systemet, kan forårsake hovne puffy øyne. Væskeretensjon kan være forårsaket av hormonelle endringer som for eksempel en kvinnes periode. Å drikke for mye alkohol eller ha for mye natrium i kosten kan føre til væskeretensjon.

Sykdommer

Sykdommer som kan være årsaken til hovne puffy øyne er skjoldbrusk lidelser, glaukom, konjunktivitt, lupus, mononukleose, rosacea, bihulebetennelse eller en stye. Hvis du tror du har en av disse sykdommene eller er du ikke i stand til å finne årsaken til dine hovne puffy øyne, bør du gå til legen din.

Hva er behandlingen for Hovne Foot Sener?

Hva er behandlingen for Hovne Foot Sener?


Svellede fot sener kan være forårsaket av fedme, diabetes, revmatoid artritt eller overforbruk av foten, i henhold til Arthritis-symptom.com. En rekke forhold kan føre til hovne foten sener, inkludert senebetennelse i akilleshæl, posterior tibial sene eller andre sener i foten. Behandlinger inkluderer vanligvis hvile, immobilisering, fotstøtte, is, medisiner og mosjon.

Betydning

Hvil hovne foten sener for en stund ved å bo på hovene. En lege kan anbefale bruk av en støvel for å begrense bevegelses eller til og med orthotics (shoe inserts), som kan løse opp spenninger på visse områder av foten. Hvis du har problemer med fedme eller diabetes, kan spesielle dietter bidra til å lindre symptomene.

Typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan lindre hevelse og smerte fra foten senebetennelse og andre lignende forhold.

Andre typer behandling

Ice er vanligvis anbefales tidlig for å bidra til å redusere hevelse og betennelse.

Effekter av Exercise

Leger vanligvis oppmuntre folk med hovne sener å utøve når den første betennelsen er under kontroll. Ulike tøyningsøvelser samt gang kan bidra til å avlaste stress på senen, ifølge Webmd.com.

Advarsel

Ice bør aldri brukes direkte mot huden. Også alltid oppsøke lege for en riktig diagnose som det er mange forhold som kan forårsake hovne foten sener.

Hvordan ta vare på sprukne lepper og hovne lepper

Tørre og sprukne lepper er smertefullt og irriterende. Hold leppene glatte og ha et fint smil er viktig. Her er noen tips hvordan du kan forebygge sprukne hovne lepper. Beskytte leppene er viktig for ditt utseende og din helse.

Bruksanvisning

•  Det første du trenger å gjøre er å se på rommene eller din arbeidsplass miljø. Hvis du jobber i tørr oppvarmet luft vil dette føre til at du slikke leppene oftere. Dette vil føre til at fuktigheten i dem til å fordampe mer readily.Licking leppene dine har samme tørking effekt som å vaske hendene hele tiden det tar fuktigheten ut av huden din. Du må prøve og ikke slikke leppene og få litt fuktighet i rommet. Du kan få forkjølelsessår og bakteriell infeksjon fra lepper som allerede er skadet og tørket ut.

Du må få en leppepomade som selges over disk. Leppepomader arbeid ved å forsegle i fuktighet og gir en beskyttende barriere. Du kan også prøve vaselin og sette en liten mengde på leppene. Hvis du arbeider utenfor solens ultrafiolette stråler kan skade huden på leppene. Du må beskytte dem med alle typer salve som kan settes på leppene. Vindfulle forhold kan også tørke ut leppene dine og få dem til å sprekke. Prøv ikke å tørke av leppepomade av når du arbeider ute i solfylte vindfulle forhold.

Hvis du er en kvinne du kan kjøpe leppestift som inneholder solbeskyttelse. Påfør rikelig med leppestift for å underleppen som det er mer utsatt for å bli chapped. Lipstick fungerer som en fuktighetskrem også så det gjør dobbelt arbeid for å hindre sprukne lepper. En annen ting for deg å se på er din tannkrem og munnen vask. Du kan være årsaken de røde grove lepper ved å bruke en tannkrem som doe ikke enig med huden på leppene. Prøv å endre dem og se om rødhet klarner opp. Sørg for å skylle munnen når du er ferdig med å pusse tennene og sette på litt leppepomade. Sørg for å se på kostholdet ditt. Pepper, sennep, kan appelsinjuice tørke ut leppene enda barbecue saus kan føre til sprukne lepper.

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C


Hepatitt C lider notorisk lider av leverproblemer, men de kan også være utsatt for å utvikle hovne ben som er plaget med utslett og smerte. Heldigvis er det mange urter og kosttilskudd som kan hjelpe behandle hovne ben og noen som kan bidra til å bekjempe sykdommen selv. Som med alle nye behandlingsforløp, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å følge urte banen.

Hovne ankler og ben

Behandling av hovne ben kan ta opptil seks måneder, men det kan være svært effektivt hvis du er flittig og ikke hoppe over noen doser. Ta en Slakter Broom ruscogenin tablett om dagen, noe som er typisk en dose på 100 mikrogram, for å behandle svie og kløe på benet. Prøv en 60- til 120-milligram dose av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler for å stabilisere vev som støtter dine vener og for å øke mengden av oksygen transporteres gjennom kroppen din. Hestekastanje aescin tabletter kan tas i en 150-milligram dose en gang om dagen for å forbedre elastisiteten i blodårene. Men ikke ta gotu kola eller hestekastanje hvis du prøver å bli gravid.
Hagtorn solide kapsler, når det tas i en 150-milligram dose tre ganger om dagen, kan gjøre skjøre årer sterkere. Oligomeriske pranthocyanidins (OPCs) grapeseed eller furu-bark ekstrakt tabletter kommer i 100-milligram doser, som du bør ta daglig for å forbedre styrke og fleksibilitet av blodårene (se Referanse 2).

Sirkulasjonsproblemer

For ytterligere å redusere hevelse i bena, ta urter som vanligvis bidrar til bedre blodsirkulasjonen, for eksempel en te laget av kjerringrokk. Det kan bedre blodsirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene dine og vener. Urtene Sibirsk ginseng, gingko biloba og ingefær rot kan brukes som te eller i kapselform for å øke blodomløpet i kroppen. Når du tar pillen former, prøv 300 milligram av sibirsk ginseng, 240 milligram gingko biloba, og 250 milligram av ingefær rot.
Homøopatisk middel tabacum er ofte brukt for de som har isete kalde ben, lem kramper og mental utmattelse. En lav potens av 12c eller lavere (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) et par ganger om dagen vil fungere best med tabacum.
Disse rettsmidler, når det tas i tandem med hovne ben urter, kan være i stand til å forbedre tilstanden på kortere tid enn hvis de ble tatt alene (se referanse 1).

Hepatitt C

Til en viss grad, kan du være i stand til å hjelpe beinet hevelse ved å angripe hepatitt C tilstanden i seg selv. Bruk urter som melk tistel og lakris for å beskytte og helbrede leveren din. Prøv en kombinasjon av eple cider eddik, fulvic syre, tea tree olje, hydrogen peroxide og olje av oregano, som det har vist seg å være en effektiv hjem rette for noen som lider av sykdommen. Spis et sunt kosthold og kutte ut all alkohol og narkotika for å forbedre kroppens naturlige evne til å bekjempe sykdommen. Hvis du er misfornøyd at legen er overbevist om dette kurset av behandling og du ønsker å utforske det, kan du se en lisensiert homeopat eller naturlege for å lære mer om alternative løsninger (se referanse 3 og Resource 2).

Grunnen For hovne ankler

Grunnen For hovne ankler


De fleste vil oppleve hovne ankler på enkelte punkt i sitt liv. Det er mange årsaker til hovne ankler. Ankler kan hovne opp fra bare å stå på plass for lenge eller fra å være på ens føtter for lenge. De kan være resultatet av alvorlige tilstander som hjertesykdom. Hovne ankler kan også skyldes skader som forstuinger, brudd og avrevne leddbånd. Oppsøk lege hvis hevelse følger smerte eller blåmerker, eller hvis hovne ankler ikke gå bort på egenhånd.

Typer

Årsakene til hovne ankler vanligvis faller i tre kategorier: skader, kronisk sykdom og midlertidige forhold. Hver årsak bestemmer den mest effektive løpet av behandling for lindring av symptomene. Skader kan behandles raskt og leges med tiden. Kronisk sykdom bør forvaltes under en lege tilsyn. Og midlertidige forhold, som for eksempel graviditet eller stående på føttene for lenge, løse på egen hånd med tiden.

Identifikasjon

Hovne ankler forårsaket av skader er ganske lett å få øye på. Snart etter at en ankel, fallende, eller mottar en smell i ankelen, begynner smerte. Ankelen kan umiddelbart svelle. Huden kan bli svart og blå. Det er viktig å fjerne noe restriktiv rundt ankelen, for eksempel en sko, støvel eller sokk, og å se en lege for diagnose og behandling. Heve berørte ankelen og bruke isen. Pakk isen i et håndkle eller legg den i en plastpose i stedet for å bruke is direkte på huden. Avhengig av art av skaden, kan en lege anbefaler en cast, myk cast, bandasje eller fortsatt behandling med is og høyde.

Betraktninger

Mange medisinske tilstander kan forårsake hovne ankler. Noen er midlertidige, mens andre er mer alvorlig. Mange gravide opplever hovne ankler på grunn av det økte fluidvolum i kroppen, øket vekt fra babyen og hormonelle endringer. Mange sykdommer kan føre til hovne ankler. Disse inkluderer kongestiv hjertesvikt og hjertesykdom. Hjertet kan ikke lenger pumpe effektivt, og væske bassenger nær anklene. Gikt, leddgikt, nyresykdom og leversykdom kan også føre til hovne ankler. Det finnes andre mer sjeldne årsaker, også.

Forebygging / løsning

For å forhindre hovne ankler, er det nyttig å begrense natrium (salt) inntak. Salt øker væskeansamlinger. Kvinner bør unngå p-piller siden disse kan forverre hevelse. Iført støttestrømper og heve føttene mens du sover og sitter kan også hjelpe. Hvis du står på føttene for lenge forårsaker hovne ankler, prøv alternerende stående med sittende eller i det minste skifte stilling flere ganger i timen.

Advarsel

Mens hovne ankler forårsaket av en skade gå bort etter at skaden leges, hevelse forårsaket av sykdom eller problemer ikke går bort av seg selv. Når som helst hovne ankler bli kronisk, de signalisere et problem, og nødvendiggjøre et besøk til legen. Hovne ankler kan virke som en ren ulempe, men de kan være en del av en samling av symptomer som peker mot en underliggende medisinsk tilstand som kan true helsen.

Kan jeg ha Toksoplasmose og har ingen symptomer mens gravid?

Kan jeg ha Toksoplasmose og har ingen symptomer mens gravid?


Gravide kvinner blir oversvømt med informasjon om helserisiko som kan skade eller drepe sine ufødte barn. Det er noen ganger vanskelig å skjelne fakta fra fiksjon og for å bestemme hvordan gyldig hver nye helse skremme egentlig er. Toksoplasmose kan ha noen alvorlige konsekvenser hvis kontrahert under svangerskapet. Hvor stor trussel er det for deg? Vil du vite om du har hatt det, eller om du er smittet mens gravid? Skulle du bli kvitt katten din? Les videre for noen enkle svar på disse vanlige spørsmål

Fakta

En parasitt som kalles Toxoplasma gondii, som lever i tarmen hos katter og utskilles med deres avføring, kan forårsake en infeksjon hos mennesker som heter toksoplasmose. Katter kontrakt denne sykdommen ved å spise infiserte mus, fugler, rått kjøtt eller til jord. Mennesker kan fange Toksoplasmose ved å komme i kontakt med katten avfall, enten i en søppel-boksen eller i hagejord. Drikkevann eller spise produsere forurenset av parasitten, eller spiser infisert kjøtt som er rå eller kokt, kan også føre til sykdom.

Betydning

Toksoplasmose infeksjon er vanligvis ufarlig og asymptomatisk i de fleste friske voksne. Det er potensielt farlig å trekke seg sammen under svangerskapet fordi det kan krysse placenta og være dødelig for babyer i utero, som fører til dødfødsler, eller skade på hjernen og øynene. CDC anslår at bare om lag 15 prosent av kvinner i fruktbar alder i USA er immun mot toksoplasmose. Med mindre du vet at du har immunitet, er det lurt å spille det trygt og unngå situasjoner som kan føre til infeksjon.

Identifikasjon

Dessverre, hvis du ikke har blitt testet, er det ingen måte å identifisere om du har blitt smittet av toksoplasmose. Flertallet av friske voksne ikke har noen symptomer når de utvikler sykdommen. Hvis det oppstår symptomer, de er vanligvis milde og kan inkludere litt hovne lymfeknuter samt feber, hodepine, sår hals, generelle smerter i kroppen og muligens et utslett. Blodprøver kan påvise immunitet fra Toksoplasmose så godt som mulig eksponering, men gravide kvinner i USA er ikke rutinemessig screenet. Hvis du er bekymret, snakk med legen din eller jordmor og vurdere om testing er riktig for deg.

Effekter

Toksoplasmose infeksjoner i ufødte babyer er sjeldne, med CDC anslå at 1 av 10.000 ufødte babyer kontrakt infeksjonen årlig. Infeksjonsraten varierer etter trimester, med opp til 60 prosent av babyer eksponert i tredje trimester å utvikle sykdommen. Den vanligste bivirkningen av denne infeksjonen for de fleste babyer er en øyeinfeksjon kalles retinochoroiditis som kan permanent skade synet. Dødfødsel, infiserte og forstørret lever og milt, blindhet, døvhet og lærevansker er alle potensielle komplikasjoner av toksoplasmose.

Misforståelse

I et forsøk på å beskytte seg og sine ufødte barn, mange gravide velger å gi bort familiens katt. Dette er ikke en nødvendig forholdsregel. Det finnes andre, mindre drastiske måter å hindre smitte, og katten-elskere bør føle seg trygge i sin beslutning om å holde sine kjæledyr. Ifølge Humane Society, er det ganske vanskelig for katter å overføre denne infeksjonen til sine gravide eiere siden infeksjonen er begrenset hovedsakelig til utendørs jakt katter og katteeier vil måtte komme i kontakt med henne kattens avføring og trykk deretter på munnen eller annen måte introdusere avføring inn i hennes fordøyelseskanalen.

Forebygging / løsning

Gravide kvinner kan begrense sine sjanser til å kontakte denne sykdommen ved å følge disse tipsene:

• Bruk hansker mens hagearbeid for å begrense kontakt med jord.

• Unngå kokt eller sjeldne kjøtt samt salt-kurert eller røkt kjøtt.

• Hold kjøkken områder rene og fri for kakerlakker og fluer

• Sørg for at du vasker hendene grundig etter kontakt med katten din.
• Hold kattene innendørs.
• Dekk til alle sandkasser i gården og unngå kontakt med dem på offentlige steder.
• Har noen andre rengjør kattetoalettet og sørge for at han gjør det daglig.

Hva er årsakene til hovne skjoldbruskkjertelen?

Skjoldbruskkjertelen er en liten organ med en stor jobb. Det frigjør T3 og T4 thyreoideahormoner, som er ansvarlig for metabolske funksjoner i kroppen. Skjoldbruskkjertelen er meget følsom, og det kan bli svellet for en rekke årsaker. Hevelse i skjoldbruskkjertelen er nesten alltid tegn på en viss type thyroid problem og bør alltid sjekkes ut av legen din.

Autoimmune Disease

Det finnes to typer autoimmune sykdommer som direkte påvirker skjoldbruskkjertelen: Graves 'sykdom og Hashimotos tyreoiditt. Graves 'sykdom fører til at skjoldbruskkjertelen til å bli overaktiv og produsere for mye skjoldbrusk hormoner, mens Hashimotos er knyttet til underactive thyroids. De fleste forbinder Graves 'sykdom med en hoven skjoldbruskkjertelen, siden pasientene kan utvikle en struma, men i virkeligheten, kan skjoldbruskkjertelen blir hovne med begge forholdene.

Jod-mangel

Skjoldbrusk krever jod for å fungere skikkelig. Uten riktig mengde jod, vil skjoldbrusk bremse sin produksjon av skjoldbrusk hormoner. Som svar, vil hypofysen tjene mer skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH) for å prøve å kickstart skjoldbruskkjertelen. Overskuddet av TSH vil føre til at skjoldbruskkjertelen til å svelle. Merk at jod mangel er sjelden i vestlige land siden jod er lagt til bordsalt å tilby skjoldbrusk-støtte.

Graviditet

Det er ikke uvanlig for kvinner å utvikle skjoldbrusk problemer under svangerskapet, som skjoldbruskkjertelen blir mer aktiv enn normalt. Særlig er hormonet humant korionisk gonadotropin frigjøres under graviditet og kan føre til svelling i skjoldbruskkjertelen.

Andre årsaker

Ett av symptomene på skjoldbruskkjertelkreft er en hoven skjoldbruskkjertelen. Hele kjertelen kan bli hovne eller en lokal hevelse i form av en klump eller nodule kan vises. Silent tyreoiditt og De Quervin tyreoiditt, kan betennelser i skjoldbruskkjertelen som ikke er autoimmun-relatert, også føre til at kjertelen å svelle.

Tegn på en Hovne Thyroid

Hvis skjoldbruskkjertelen er betydelig hovent, kan du være i stand til å se det bare ved å se på halsen din. Det kan være en synlig klump der skjoldbruskkjertelen din er, eller halsen kan bare se stor og oppblåst. Vanskeligheter med å svelge og heshet er samtidig tegn til skjoldbruskkjertelen kan være hovne. Den hoven kjertel kan være smertefri, eller det kan være øm å ta på. Ofte hevelse assosiert med autoimmune sykdommer er smertefri, mens thyreoiditt kan være smertefullt. Hvis du opplever symptomer på en hoven skjoldbruskkjertelen, gå til legen din for å finne årsaken og få behandling.

Hvordan å behandle smertefulle og hovne bryster

Brystsmerter er en ganske vanlig foreteelse for kvinner. Mange ganger det er relatert til menstruasjonssyklusen, som kalles sykliske smerter i brystene. Brystene kan være hovne og føle seg tung og oppblåst før en menstruasjonssyklus. Vanligvis begge brystene er berørt på samme tid. Det skjer fordi enkelte kvinners bryster er spesielt følsomme for hormonendringer. Smerten kan starte når kvinnen er i tjueårene eller trettiårene og vare til menopause. Det kan være ganger når smertene går bort for en periode på time.Breast smerte kan også være ikke-syklisk og ikke relatert til menstruasjonssyklusen. Noen ganger kan det være en underliggende tilstand som forårsaker brystsmerter. Noen ganger kan det være relatert til brystkreft. Men, en veldig liten prosentandel av kvinner har brystsmerter på grunn av dette. Mange ganger brystsmerter er cyclic.Here er noen måter å behandle smertefulle og hovne bryster.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle smertefulle og hovne bryster

•  Spis en lav-fett diett. Noen bevis viser at høye nivåer av mettet fett i blodet gjøre brystene mer følsomme for hormonnivåer. Unngå fet mat som kjøtt, ost, helmelk, fløte, smør og alt som er laget av kringle. I stedet bytte til karbohydrater som ris, brød, pasta og poteter. Frisk frukt og grønnsaker er også bra. Fisk kan være et alternativ til fett kjøtt. Senking daglig fettinntak virkelig kan forbedre brystsmerter.

Bruk en godt utstyrt BH. En godt utstyrt bra kan bidra til å lindre noe av brystsmerter. En sports-BH vil være veldig bra for en person med brystsmerter, spesielt for dem som har store bryster. Ha på sports-BH under trening, mens du sover eller når brystene er spesielt følsomme. Hvis en person ønsker å sørge for at hun har på seg en godt utstyrt BH, kan hun være utstyrt med en profesjonell.

Påfør varme eller kalde omslag til brystene. Anvendelse av varme eller varmt komprimerer til brystene skulle lindre noe av brystsmerter.

Limit eller eliminere inntak av koffein. Begrens drikker kaffe, brus og te. Selv om medisinske studier er mangelfulle, har mange kvinner bemerket at å kutte ned på koffein forbedrer sine symptomer.

Ta medisin eller vitaminer. Enkle smertestillende midler eller legemidler kan arbeide for å lindre smerter i brystene slik som Tylenol, Advil, Motrin og andre tilsvarende medikamenter. Leger anbefaler også en daglig dose av vitamin E for å bidra til å redusere smerter i brystene.

Tips og advarsler

  • Slapp helt av. Alvorlig brystsmerter kan være forbundet med høye nivåer av angst og kan forbedre med avslapningsterapi.
  • Hold en smerte dagbok. Noter dagene som brystsmerter er erfarne og registrere eventuelle andre symptomer. Dette kan være nyttig for å avgjøre om brystsmerter er syklisk eller ikke-syklisk.
  • For alvorlig brystsmerter, bruker danazol. Danazol er det eneste stoffet godkjent av Food and Drug Administration for behandling av brystsmerter. Vær oppmerksom på at bruk av danazol er forbundet med potensielt alvorlige bivirkninger, og bør tas bare hvis det er alvorlig brystsmerter.
  • Hvis brystsmerter vedvarer, se en lege en lege vil eksamen brystene. Hvis legen oppdager et bryst klump eller en uvanlig fortykkelse i brystvev, vil han eller hun sannsynligvis anbefale mammografi og eventuelt ultralyd for å vurdere området. Årsaken til smertene kan være brystkreft i dette tilfellet.

Hva er kolitt?

Kolitt er en sykdom som påvirker livet til mange pasienter og deres familier over hele verden. Kolitt kan finnes i alle aldersgrupper fra barn til eldre. Det kan være en ødeleggende tilstand. Det er viktig for pasienten, familie og venner til å være klar over hva sykdommen innebærer og hvordan du kan leve med det.

Betydning

Kolitt påvirker det indre av tykktarmen. Det kan også føre til at leddsmerter svært lik artritt. Knokene på hendene kan være hovne. Det kan være inflammasjon som fører til smerte i øynene. En kolitt pasienten har beskrevet dette som "like pinner stukket inn i øynene mine." En person med kolitt har behovet for å justere kostholdet sitt i henhold til hva som forårsaker smerte og behovet for hyppige badet.

Misforståelse

Kolitt lider ikke bare forholde seg til moderate til alvorlige symptomer de lever med å bli misforstått og feildiagnostisering. Til tider den medisinske verden vil lytte til symptomer og utføre tester som ikke avdekke diagnosen kolitt eller Crohns sykdom.
En pasient kan bestemmes til å ha hemoroide, nerve eller psykiske problemer. De kan være foreskrevet medisiner for panikkanfall eller henvise pasienten til en rådgiver. Testingen har ikke gått i dybden og inflammatorisk sykdom går udiagnostisert og blir verre. Selv når en pasient har blitt diagnostisert med kolitt det kan være en følelse av misforståelse på den delen av noen medisinsk personell, familie og venner rett og slett fordi de ikke forstår hva den enkelte går gjennom. Hver pasient er forskjellig og kan ha forskjellige symptomer. Pasienten må lytte til sin egen kropp og lære så mye som mulig om sykdommen.

Funksjon

Kolitt er en sykdom i tarmen. Pasienten har kramper, feber, magesmerter, leddsmerter og hyppig avføring. Blood vises ofte i avføringen samt en slimete lignende stoff. Ulcerøs kolitt er kronisk. Tykktarmen er betent og har sår eller åpne sår på overflaten av den innerste slimhinnen. De sår blø og sive puss og slimete. Sykdommen gir en unormal immunsystem. Immunsystemet av en kolitt pasient feil alle materialer, inkludert mat i tykktarmen som en invasjon som må angripes. Kroppen sender ut hvite blodlegemer for å bekjempe invasjonen. De hvite blodcellene forårsake betennelse. Dette resulterer i sårene.

Identifikasjon

Kolitt er diagnostisert med medisinske tester. En kolonoskopi er den mest grundige og intens test som er gjort for å diagnostisere kolitt. En pasient må forberede seg hjemme for testen ved å tømme fordøyelseskanalen helt. Leger kontoret gir et informasjonsskriv om hvordan dette skal gjøres. Dette er faktisk den vanskeligste delen av prosessen. Testen i seg selv er gjort på sykehuset, under anestesi. Tykktarmen er åpnet ved å pumpe luft inn i den. Den gastroenterolog setter inn et omfang som har et kamera mekanisme som viser en oversikt over hele tarmsystemet. Legen er i stand til å se veggene i tarmen og ta prøver av vev for videre lab testing. Hvis det blir funnet polypper i løpet av fremgangsmåten de er fjernet for pasientens fordel. Legen vil også bestille blod arbeid som må gjøres for å finne ut om pasienten er blodfattig.

Advarsel

Som en kolitt pasient må du følge ordrer for medisiner. Det er flere medikamenter som er gunstig for en pasienter lindring av symptomer. En pasient kan ha for å bli testet med mer enn ett medikament inntil appr0priate en er funnet. Når du er i remisjon er det viktig å fortsette å ta alle medisiner som bestilt, eller du kan ta med på en potensielt ødeleggende blusse opp. Din familie og venner kan ha gode intensjoner når oppfordret deg til å spise, men du vet hva som vil føre til at du smerter og hyppige turer på do. Spis hva du kan tåle å bli så frisk som mulig. Kolitt eller kronisk ulcerøs kolitt kan være en livstruende medisinsk tilstand. er det viktig å holde seg klar av symptomene, stikkflammer og generell helse av pasienten. Det er ingen kjent bevist opprinnelsen kolitt og det er ingen kur. Kolitt og Crohns sykdom har blitt diagnostisert i familier.

Forebygging / løsning

Det er avgjørende å ha en lege, helst en gastroenterolog som du føler deg komfortabel med. Hele personalet på gastroenterolog kontoret vil hjelpe deg i løpet av de årene som du tåle sykdommen. En god lege gjør en stor forskjell i en pasienter liv og velvære. En følelse av humor er absolutt et aktivum når du arbeider med en kronisk tilstand. Det er terapeutisk å ha tilgang til andre som deler din erfaring. En kronisk ulcerøs kolitt og Crohns pasient vil være forståelse av dine symptomer som ingen annen person kan være.

Tegn og symptomer på leverkreft hos menn

Leverkreft er en vanlig og alvorlig kreft som rammer menn oftere enn kvinner. Det er den femte vanligste kreftformen på verdensbasis. Sciencedaily.com rapporter, "Menn utvikle leverkreft på det dobbelte av frekvensen av kvinner i USA. I andre land, spesielt i Asia, kan satsen for menn være åtte eller ti ganger så stor som for kvinner." Det har blitt anslått at 250.000 mennesker utvikler leverkreft hvert år. Leverkreft ofte viser noen tidlige varseltegn, og det kan bli alvorlig ganske raskt. Men det er symptomer på leverkreft som alle kan forstå og diagnostisere. Mange av disse symptomene er felles for både menn og kvinner, så er det noen forskjeller i symptomene etter kjønn. Det er flere hann-spesifikke symptomer, så vel. Ved å forstå disse symptomene og hvordan de samhandler, er det mulig å fange leverkreft tidlig.

Symptomer felles for begge kjønn

Som leverkreft skrider frem, vil smerter bli følt på høyre side av buk, ved leveren. Denne smerten vil ofte spre seg til høyre skulderblad og øke etter hvert som leverkreft fremskritt. Andre fysiske symptomer inkluderer feber, trøtthet, kvalme og oppkast. Gulsott eller gulfarging av hud og øyne, er et annet symptom. Massive utilsiktet vekttap er et annet faresignal. Og til slutt, forverret hepatitt eller cirrhose symptomer utvikles. Disse symptomene bør bli sett ut for når det er mistanke om leverkreft i begge kjønn.

Testikkel Hevelse

Oftest assosiert med testikkelkreft, testikkelkreft hevelse kan også oppstå i andre former for kreft. Kreft fra leveren kan ofte spredning til testikler. Hvis du har hevelse eller klumper på testiklene, varsle lege umiddelbart. Ofte vil menn ignorere dette problemet så klumpene er nesten alltid smertefritt.

Ereksjonsproblemer

Enhver kreft som oppstår i mannens mageregionen er sannsynligvis vil føre til ereksjonsproblemer. Kjønnsorganene er svært følsomme for endringer i kroppens kjemi og vil sannsynligvis reagere når noe er alvorlig galt. The Mayo Clinic viser flere medisinske problemer som forårsaker erektil dysfunksjon, blant annet hjertesykdom, bruk av tobakk, kreft, multippel sklerose, og selv ting som depresjon og angst. En mann med leverkreft vil ofte utvikle erektil dysfunksjon som kroppen forsøker å tilpasse seg endringer i kroppen hans. Erektil dysfunksjon er et forvarsel for mange sykdommer.

Forstørret brystene

Ofte vil menn som lider av leverkreft har forstørret brystene. Dette vil gå langt utover den normale størrelsen på en manns bryster og er også utover normal hevelse eller oppblåsthet som kan oppstå. De vil ofte hovne opp til størrelsen på en kvinnes bryster og vil være svært ubehagelig og noen ganger smertefullt å ta på. Dette symptomet er ganske rart og ikke et vanlig symptom på mange sykdommer. Dette er et viktig symptom å se opp for hvis du har mistanke om leverkreft. Ascites, eller væske hevelse i magen, bør også bli sett.

Blod i urinen

Blod i urinen er et annet tegn på leverkreft. Ofte forbundet med testikkelkreft eller prostatakreft, kan blod i urinen også være forårsaket av problemer i leveren. Når rammet av kreft, vil leveren ofte bli fylt med blod, og noe av dette blod vil gjøre det gjennom urinrøret og ut i urinen av den mannlige.

Er disse symptomene Automatisk leverkreft?

Disse symptomene er ikke nødvendigvis automatisk tegn på leverkreft. De er ofte tegn på andre former for kreft, inkludert prostata og testikkelkreft. Men disse symptomene er også vanlig å leverkreft hos menn. Hvis du har flere av disse symptomene, se en lege umiddelbart. Alle disse potensielle problemområder bør testes umiddelbart hvis kreft er mistenkt.

Hemorrhoid Blood Clot Behandling

Hemorroider er ikke uvanlig, og er generelt godartet i naturen, og de i hemorroider svært sjelden føre til alvorlig helserisiko, og er vanligvis behandles som et poliklinisk prosedyre. Selv om noen tilfeller av intern hemorrhoid vekst krever kirurgi, er det flere typer behandlinger tilgjengelig for å korrigere eventuelle tilstand der en hemorrhoidal blodpropp har oppstått. Utvinningen fra denne type kirurgi er vanligvis gratis fra noen alvorlige komplikasjoner.

Typer Hemorroider

Hemorroider kan danne internt eller eksternt. Eksterne hemorroider oppstå under anorektalt linje, der slimhinnen i endetarmen endres til en slimete-type membran som linjer i analregionen. Blodstrømmen i venene i binde (coetaneous) vev mellom anus og endetarm kan bli forstyrret, forårsaker vekst av hemorroider. En blodpropp (trombose) kan utvikle så vel, forårsaker en utvekst. Innvendige hemoroider oppstår over linjen mellom anus og rektum. Disse kan forstørre og prolaps, synkende under anal sfinkter.

Årsaker

Hemorroider er oftest forårsaket av for stort trykk i anorektal årer. Dette presset kan være på grunn av mange tunge løft, graviditet, regelmessige lengre perioder med sittende eller kronisk straining under avføring, som ofte er forårsaket av forstoppelse. I noen tilfeller, økt blodtrykk i portvenen (venen som går mellom fordøyelsesorganer og leveren) kan forårsake vekst av hemorroider. Hvilken som helst av disse tilstander kan bidra til utviklingen av en blodpropp (trombosert hemoroide).

Symptomer

Mange mennesker kan ha hemoroider og ikke vise symptomer. Ifølge National Library of Medicine, de generelle symptomer på interne hemorroider er lyse rødt blod i avføringen, på toalettpapir, eller i toalettet etter avføring. De kan stikke gjennom anus og bli smertefullt og irritert.
Eksterne hemorroider er preget av en hard klump eller smertefull hevelse i anal området som kan utvikle seg til en thrombosed hemorrhoid. Omfattende rubbing og renhold i området kan indusere kløe eller blødning, som kan føre til hemorrhoid vekst. Imidlertid er generell kløe ikke nødvendigvis et tegn på hemorroider.

Behandling

Generelt kan hemoroide vekst kan unngås ved å redusere stivelser og øke inntaket av vann og næringsmidler som er rike på fiberinnholdet. Avføring myknere og avføringsmidler som inneholder psyllium er nyttig for å redusere anstrengt avføring. Soaking anal regionen regelmessig i varmt vann, for eksempel i en sitz bad, også vil lindre symptomene. Flere alvorlige hemorrhoid vekster, spesielt tromboserte hemorroider, kan fjernes ved ligering, der en gummistrikk er plassert rundt hemorrhoid, forårsaker den til å visne bort og faller av. Lasere, infrarødt lys og elektrisk strøm kan også brukes for å ødelegge hemorroider. Kirurgi kan være nødvendig i enkelte tilfeller.

Diagnostisering

Ifølge Merck Håndbøker Medisinsk Bibliotek, kan hovne eller stakk hemorroider lett oppdages i en fysisk eksamen. I andre tilfeller kan en anoscope eller et sigmoidoscope brukes til å undersøke de indre områder av anus, rektum og tykktarmen. En koloskopi kan være nødvendig i noen tilfeller også. Disse typer interne undersøkelser er nyttig for å bestemme graden av hemoroide vekst, så vel som å detektere eventuelle tegn på hemoroide blodpropp.