Digidexo.com

makrobiotisk diett

Hvordan å delta på en makrobiotiske diett Cooking Class

Hvordan å delta på en makrobiotiske diett Cooking Class


Ta en makrobiotisk matlagingskurs, og du vil få en helt ny måte å spise inn i ditt hjem. Det finnes muligheter for å studere på nettet, på et senter, med en privat instruktør eller via instruksjons-DVD. Etter at du lære noen grunnleggende ferdigheter, vil du være i stand til å forberede sunne retter med signatur metoder for denne kosttilskudd tilnærming.

Hvordan å delta på en makrobiotiske diett Cooking Class

•  Delta på en makrobiotisk klasse for å lære å lage mat for de med spesielle helsetilstander eller å bare leve en ny livsstil. I klasserommet vil du lære hvordan du oppretter menyen planer, samt de riktige slicing og dampende teknikker ansatt i en makrobiotiske diett.

verve en makrobiotisk anlegget for å få et bredere omfang av utdanningsvalg. Med hjelp fra en full-service matlaging program, ikke bare vil du lære klassiske oppskrifter, men du vil ta videregående kurs i fysiologi av fordøyelsen og matlaging stiler rettet mot varmere og kaldere årstider. På Macrobiotics Amerika nettsted, kan du lese kursinformasjon, lære om hjemme studiemuligheter eller bestille en instruksjons-DVD (se Ressurser nedenfor).

Kjøp riktig kjøkken nødvendigheter å lage mat hjemme bruker de ferdighetene du har lært i klassen. Å gjøre alle grønnsaker og korn-baserte oppskrifter så fremtredende i makrobiotiske matlaging, må du lager din kjøkken med en dampbåt, stor suppe potten, trykkoker, sauté pan og bakervarer ark. Også har noen solide tresleiver i forskjellige størrelser og en god te potten.

Tilbered maten ved hjelp av spesifikke klippeteknikker av makrobiotiske kokker, for eksempel lagdeling løk i runde lokker. Denne tilberednings lener mot å forberede grønnsaker gjennom lys dampe, stue og beising. Også i en makrobiotiske diett, matvarer er noen ganger serveres rå, men samlet de er primært dampet, sautert, kokt eller bakt.

•  Vurder å bli en personlig makrobiotiske kokk. Spesialiserer dine ferdigheter i hvordan å forberede daglige måltider, fest mat og buffeer, og måltid planer skreddersydd til en persons spesielle helsebehov. Sjekk ut katalogen av makrobiotiske pedagogiske sentre oppført i Holistisk Medisin Resource Center på nettet (se Ressurser nedenfor).

Finn flere matlagingskurs på EcoBusinessLinks.com (se Ressurser nedenfor). Her kan du finne flere makrobiotiske sentre, klasser og konferanser. Noen klasse tilbud du kan delta på alt fra bare noen få timer i uken for å multi-time, omfattende kulinariske opplæringsprogrammer.

Hint

 • Gå på en skole som vil gi deg verktøy og uniformer som forklær, luer, små matlaging gadgets og kniver. Noen skoler ber om at du kjøper dine egne forsyninger, for eksempel kjøkkenutstyr og matlaging jakker.

Makrobiotisk diett for Breast Cancer

Brystkreft er den vanlige betegnelse for hvilken som helst kreft som utvikles i cellene i det menneskelige bryst. Selv om det av og til forekommer hos menn, kvinner utgjør det store flertallet av tilfellene, og brystkreft er den nest mest vanlige kvinne kreft i USA Av grunner som ikke er fullt ut forstått, brystkreft er faktisk i tilbakegang. Likevel er det en vedvarende trussel mot kvinners helse. Nylig har forskere begynt å fokusere på makrobiotiske diett som en potensiell hjelpemiddel i kampen mot sykdommen.

Hva er en makrobiotiske diett?

Makrobiotiske konsepter kommer i stor grad fra elementer av østlig filosofi som understreker helhetlig, eller "balansert", levende. I matvare vilkår, spise en makrobiotisk diett betyr å spise mat som balanserer ut yin og yang energier i kroppen. Ifølge teorien, kveld ut disse "mannlige" og "kvinnelige" energier i mat oppfordrer riktig kroppen fungerer og fraråder sykdom. Strippet for sin østlige sammenhengen er en makrobiotisk diett rett og slett en diett som er ment til å behandle eller forebygge sykdom.

Makrobiotiske dietter generelt har målte andeler av visse matvarer anses bidrar til helse. En typisk diett kan omfatte 50 prosent korn, 25 prosent kokte eller rå sesongens grønnsaker, 10 prosent proteiner fra belgfrukter eller sjømat, 5 prosent frukt, 5 prosent supper og 5 prosent hav grønnsaker som nori eller kombu. Vanligvis disse matvarene er fra organiske kilder eller i det minste er fri fra tunge plantevernmidler. Bestrålte matvarer er også unngås.

Visse andre matvarer anses som skadelige og er vanligvis ekskludert av tilhengere av dietten. Disse inkluderer egg, meieriprodukter, kaffe, sukker, kjøtt, fjærfe, aromatiske urter og bearbeidet mat. Medlemmer av søtvier familien, inkludert poteter, paprika og aubergine, er også unngås. Mange makrobiotiske utøvere også unngå å bruke mikrobølger eller teflonbelagt matlaging redskaper og ikke ta vitamintilskudd.

Makrobiotiske diett som medisin?

Tilhengere av makrobiotiske diett har lenge spioner sine helbredende fordeler. Elementer av dietten tendens til å støtte den muligheten, men spesifikke krav er fortsatt under etterforskning. I 1997, American Institute for Cancer Research, sammen med World Cancer Research Fund, utstedte en rapport som spådd en mulig 20 prosent reduksjon i globalt kreft med økt forbruk av frukt og grønnsaker. Ytterligere bevis indikerer at å spise hele korn kan redusere noen kreftrisiko, og sjø grønnsaker er spesielt indisert for deres potensial for å redusere brystkreftrisiko.

Brystkreft

Til sammen kan disse funnene tyder på at det å spise makrobiotisk er veien å gå hvis du arbeider med brystkreft. Men problemet ikke har blitt studert grundig nok til å garantere at konklusjonen. Studier antyder at en makrobiotiske diett senker nivåene av sirkulerende østrogen, og reduserte nivåer av østrogen har vært knyttet til en redusert risiko for brystkreft. Likevel, det er et reelt problem for å ha for lite forskning å gjøre definitive uttalelser.

Ting du bør vite

Hvis du velger å begynne en makrobiotisk diett, er det noen ting du bør se etter. Strenge etterfølgere av dietten kan bli utsatt for visse ernæringsmessige mangler, deriblant mangel på vitamin D og B-12. Makrobiotiske dietter har heller ikke blitt grundig testet hos gravide eller ammende kvinner, og det er mulige bekymringer om ernæringsmessige behovene til utviklings fostre. For grundigere informasjon om mulige problemer, ta kontakt med din lege eller ernæringsfysiolog.

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær, og derfor er matvarer som brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Winter introduserer en endring i kaldt (Yin / ekspansiv) og så, til oppvarmede og tyngre mat (Yang / kontraktiv). Mat er energi (Ch'i). Mennesker er Ch'i. Livet er Ch'i. Gamle prinsipper om balanse, Yin og Yang, veilede matvalg og forberedelse.

Hvordan forberede Winter makrobiotiske diett Meals

Oppvarming av hele vesen i vinter

Fyll hjemmet ditt med deilige dufter. De hetebølger er over nå. De fleste trærne er nakne av blader. Nord vind synes å skjære gjennom klær til beinet. Det er på tide å tenne hjem branner, få ut det lapskaus potten og trykkokeren. Bosette seg i for vinter.

Varm hele ditt vesen under Vinterens Yin / ekspansiv klima. Nå er tiden for rotfrukter, vinter saft og smaksrike brød. Harmony in Winter kommer fra balansere de kalde og ekspansiv egenskaper som kan la deg følelsen "frikete" eller stresset.

Samle mat for Arne. Din handleliste kan omfatte rotgrønnsaker, gresskar, bønner, frokostblandinger. Aksje opp på tyngre korn som søt ris, mochi og hirse, samt mat med en sterkere, mer konsentrerte kvaliteter. Runde grønnsaker, pickles, og korn som hirse, bokhvete og brun ris tjene som gode stifter og ferske makrobiotiske mat for vinteren.

Nyt en sprudlende lapskaus, kokt i timevis med friske urter, nybakt brød for dipping. Familien samler rundt bordet, gardinene trukket mot tidlig nightfall og plutselig isete blast. Oppdag hva makrobiotiske tilhengere mener med harmoni

• 

Hint

 • Begynn en Yoga praksis, eller Tai Ch'i
 • Tenk meditasjon, makrobiotiske spise er en livsstil
 • Du kan begynne en hage å høste dine sesongens ferske matvarer.
 • Registrer deg for en makrobiotiske matlaging klasse på en lokal økologisk kjøpmann eller community college.
 • Juster gradvis til makrobiotiske spise.
 • Ta kontakt med en helsepersonell før du endrer dietter.

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett


De restriktive mat grensene som finnes i en makrobiotiske diett kan noen ganger føre til negative bivirkninger. Noe mat plan med ultra-strenge krav kan forlate kroppen din mangelfull av vitaminer og mineraler som den også trenger. Unngå fallgruvene ved en makrobiotisk diett ved å balansere riktig mengde næringsstoffer i kostholdet ditt og ta kosttilskudd når berettiget.

Hvordan unngå mulige negative bivirkninger av en makrobiotiske diett

•  Ta sunne skritt for å få riktig mengde næringsstoffer i systemet ditt, selv mens du følger en streng makrobiotiske diett. Dette er viktig for barn som må ha essensielle næringsstoffer for vekst og riktig funksjon av kroppens mekanismer. Oppnå et godt balansert makrobiotiske diett er fullt mulig hvis du spiser nok kalsium, protein, vitaminer og omega-3 fettsyrer.

får nok kalsium i kosten. Makrobiotiske diett planer kaller for begrensede mengder meieriprodukter. Hvis du ikke vil ha en masse dyr melk i kosten, spise grønne grønnsaker, korn, nøtter og frø. Noen strenge vegetarianere ta kosttilskudd dersom de ikke oppfyller de daglige kalsium krav gjennom sine matvarer. Hvis du mangler kalsium i kosten din, kan du ha bivirkninger som en lav tilførsel av bein kalsium, noe som kan føre til osteoporose. Andre måter å øke kalsiumtilførsel er gjennom kalsium-beriket appelsinjuice, soya drinker og tofu.

Sette mot de riktige mengder sink i det samlede makrobiotiske diett plan. De fleste mennesker med vegetariske livsstil har normale nivåer av sink, men noen ikke får de anbefalte kosttilskudd kvoter for dette stoffet. Hvis maskinen din ikke har den rette mengden sink, kan du ha problemer med healing, dårlig hud kvalitet og et svakt immunsystem. Mens på en makrobiotisk diett, bør du unngå slike bivirkninger ved inntak av gresskarfrø, kikerter og hele brød.

Unngå noen av de innledende makrobiotiske dietter som oppmuntret får din matressurser hovedsakelig fra korn. Noen moderne dietitians føler at dette kan føre til ernæringsmessige mangler. I stedet kjøper et bredt utvalg av organiske produkter samt dagligvareprodukter. I tillegg styrer en makrobiotisk livsstil matlaging måltider som fersk som mulig, aldri varmes i mikrobølgeovn.

se både positive og negative sider av historien for å bedre forstå balansere en makrobiotisk livsstil. For mat og ernæring informasjon, makrobiotiske artikler, studier, bøker og lenker, sjekk ut RevolutionHealth.com (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Hvis følge en streng makrobiotiske diett under amming, kan barnet ditt ha mulige negative bivirkninger. I noen tilfeller bør barnet gis en formel eller vitamin B-12 kosttilskudd for å gjøre opp for mangelen på vitaminer og kalsium som kan være mangelfull i kostholdet ditt.

Hvordan spise en makrobiotisk diett

En makrobiotiske diett er en svært restriktiv diett som ble introdusert av en japansk pedagog og filosof ved navn George Ohsawa på 1950-tallet. Denne dietten var ment å være en enkel måte å spise som ville gi den følger en sjanse til å oppnå optimal helse. Det er ganske lett å finne ut matvarer som du kan spise på en makrobiotisk diett.

Hvordan spise en makrobiotisk diett

Finn mat som er økologisk. Dette er en av de viktigste kravene til en makrobiotisk diett. Matvarene bør spises fersk og ikke forberedt med noen tilsetningsstoffer. Over en fjerdedel av kostholdet ditt bør bestå av økologiske grønnsaker.

bruker mye hele korn. Brun ris, hele hvete brød og andre kornsorter bør utgjør omtrent halvparten av hva du spiser på en daglig basis.

Få en protein fra fisk. Spis fisk og belgfrukter for kroppens proteinbehov siden kjøttet er forbudt på diett.

Bulk opp på suppe. Makrobiotiske Kosten bør spise en eller to boller suppe hver dag.

Spis mat sakte. Måten du spiser er også en del av å følge en makrobiotisk diett. Du har ikke tillatelse til rush gjennom måltider.

Forbered matvarer i en tradisjonell måte. Makrobiotiske diett gjør ikke bruk av mikrobølgeovn. Sanne etterfølgere må bruke tradisjonelle elementer for å forberede og lage sine matvarer.

Hint

 • Du må alltid ta et vitamintilskudd når du følger en makrobiotisk diett. Dieter kunne ha lavt jern eller en kalsiummangel.
 • Unngå kjøtt, ost, egg, sukker og alkohol. Alle disse elementene er forbudt på en makrobiotisk diett.

Makrobiotiske diett helse Bekymringer

Makrobiotiske diett helse Bekymringer


Makrobiotiske dietter understreke spise lokalt dyrket og sesongbaserte matvarer. Mens noen talsmenn for macrobiotics spise fisk, mange er strengt vegetarisk eller vegansk. Siden makrobiotiske spise er restriktiv, bør tilhengere ta deg tid til å utdanne seg om de ernæringsmessige faktorer av makrobiotiske spise. Dr. Andrew Weil anbefaler å følge en makrobiotisk diett med en lege veiledning, og å rapportere eventuelle tegn til ernæringsmessige mangler.

Helsemessige bekymringer knyttet til en mangel på animalske proteiner, noe som potensielt fører til vitamin og mineral mangler. Disse manglene kan føre til sirkulasjons, bein og kardiovaskulære lidelser.

Funksjoner

Ifølge makrobiotiske filosofi, mennesker blir syke på alle nivå når de spiser mat som ikke er regional deres bomiljø. Ideen er å bringe personen inn i tråd med årstidene og de grunnleggende rytmer av livet. Opprinnelig fra Japan, makrobiotiske dietter inneholder hele korn som hoved kosttilskudd komponent. Femti prosent av en makrobiotiske diett er fullkorn. Grønnsaker må være lokalt dyrket, økologisk og sesongavhengig. Makrobiotiske eaters konsumere protein i fisk, soyaprodukter (for eksempel tofu), belgfrukter og små mengder frukt, nøtter, frø og sjø grønnsaker, f.eks, tang varianter.

Bekymringer

Mens makrobiotiske spise har fordeler, har det også begrensninger og tilknyttede bekymringer. Ifølge Dr. Weil, er dietten restriktive og inneholder for mye natrium. Frukt inneholder viktige fytokjemikalier, som makrobiotiske eaters fornekter seg i alle, men små mengder. Den største bekymring i makrobiotiske spising er en mangel på animalsk protein, som er en kilde til vitamin B12.

Dr. Weil forklarer ytterligere makrobiotiske diett helsemessige bekymringer. Makrobiotiske spising kan føre til svikt i vitamin D og B-komplekset, samt protein, kalsium, magnesium og jern. Disse kosttilskudd mangler er potensielle langsiktige helsemessige farer. Du kan supplere alle de mangler næringsstoffer; imidlertid. Hvis du er på, eller ønsker å begynne, en makrobiotisk diett, søker tilsyn av helsepersonell. Har blod nivåer sjekket for nærings mangler. Dr. Weil oppfordrer til at de på en makrobiotisk diett rapporten "tretthet, smerter i muskler eller ledd, økt irritabilitet eller mottakelighet for infeksjoner."

Betydning

Vitamin B-2 er et B kompleks vitamin og kan bli kategorisert som en ernæringsmessig byggestein. Dr. Weil forklarer at vitamin B-12 er nødvendig for rødt blodlegeme-syntese, og en stabil sentralnervesystemet, og er viktig for sunn barns utvikling. Vitamin B-12 mangel kan føre til alvorlige problemer, inkludert anemi, hjerneslag og irreversible nevrologiske skader.

Ifølge Mayo Clinic, stabiliserer Vitamin D kalsium og fosfor i blodet. Vitamin D hjelper kroppen absorbere kalsium, et essensielt næringsstoff for friske bein. The Mayo Clinic legger til at nyere forskning "antyder vitamin D kan gi beskyttelse mot osteoporose, hypertensjon (høyt blodtrykk), kreft, og flere autoimmune sykdommer." Mens solen er en viktig kilde til vitamin D, det også er funnet i fisk, egg, befestet melk og tran, noen av dem er ikke makrobiotiske mat. Jernmangel kan føre til anemi.

Løsninger

Hvis du velger en makrobiotisk livsstil, legger B Complex vitaminer, vitamin D, magnesium og jern i supplerende former. Også nyttig er gjærekstrakter, soyaprodukter, pålegg uten animalske fettstoffer og beriket hele korn. Ifølge makrobiotiske Guide, trenger anlegget kilder ikke gi brukbare vitamin B12. Uansett form du velger, spiser de daglige minstekravene som er merket på vitamin pakker.

Betraktninger

Hold helsemessige bekymringer i tankene hvis du ønsker å prøve makrobiotiske spise. Vei makrobiotiske diett fordeler, som er betydelig. Dr. Weil berømmer makrobiotiske diett for sin lite fett, sukker og kalori egenskaper. Makrobiotiske diett er høy i fiber og komplekse karbohydrater. Når du utelater bearbeidet mat, begynner du å styrke immunforsvaret.

Dr. Weil forteller at Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin studerer makrobiotiske diett for å fastslå om det er overlegne i forhold til American Heart Association kosthold. Siden du kan supplere de næringsstoffene forbundet med animalsk protein, kan imidlertid en makrobiotisk diett være en sunn livsstil valg.

Noen grunnleggende av en makrobiotiske diett

Noen grunnleggende av en makrobiotiske diett


Makrobiotiske diett ble opprettet med troen på at kvalitet og type mat man spiser direkte påvirker en persons fysiske og mentale velvære. Ordet makrobiotisk er av gresk opprinnelse og betyr "lang levetid." Makrobiotiske diett ble oppsto i Japan av George Ohsawa og den kombinerer Zen buddhistiske tro og østlig filosofi diett praksis som gjenspeiler ideen om at en balanse av matvarer direkte relateres til en persons balanse mellom yin og yang.

Betydning

Makrobiotiske diett følger de retningslinjer som de beste matvarer er de som er naturlig og organisk med liten eller ingen behandling. Troen er at matvarer nærmest jorden fremme helsen til kropp, sinn og sjel. En makrobiotiske diett er hovedsakelig vegetarisk og består av matvarer som inneholder lite fett og mye fiber. Denne dietten fokuserer på hele korn, grønnsaker, gjæret soya og supper, ledsaget av små porsjoner med fisk, frukt, nøtter og frø. Det finnes også retningslinjer om hvordan maten er tilberedt, tilberedt og spist. For eksempel bør matvarer bakes, kokt og dampet, og det skal tygges grundig og langsomt spist.

Yin og Yang Food Klassifisering

Balansen mellom yin og yang er sentrale i makrobiotiske diett, slik at alle matvarer er kategorisert som å være det ene eller det andre. Klassifiseringen bestemmes av matvarer smaken, egenskaper og dens virkning på en persons kropp. Yin matvarer er karakterisert som å være kald i temperatur, søte og passive, mens yang matvarer er kategorisert som å være varmt i temperatur, salt og aggressiv. Matvarer som er for yin eller Yang skal styrt klar av, da de har toksiner og har en usunn spektrum, noe som gjør det vanskeligere å komme til Zen-lignende balanse.

Funksjoner

Korn og grønnsaker er fast innslag i kostholdet fordi de har blir sett på som å ha den minste merket yin og yang struktur. Hele korn, som bygg, brun ris, bokhvete, hirse, havre, rug og hel hvete, utgjøre mellom 50 prosent til 60 prosent av en makrobiotisk diett. Ferske økologiske grønnsaker, inkludert eikenøtt og butternut squash, brokkoli, kål, blomkål, collards, grønnkål, sennep greener, løk, gresskar, reddik, neper og nepe greener, utgjør rundt 25 prosent til 30 prosent av makrobiotiske diett. De resterende 5 prosent til 10 prosent består av en kombinasjon av supper eller buljonger, sjø grønnsaker og bønner som Adzuki, kikerter og linser.

Andre funksjoner

Avhengig av dieter alder, kjønn, fysisk helse og andre faktorer, inklusive sesongen og klima, kan detaljene i makrobiotiske dietter endres. Fisk eller sjømat er vanligvis forbrukes i små porsjoner flere ganger per uke, sammen med frukt som epler, aprikoser, bær, druer, meloner, fersken og pærer. Desserter er tillatt et par ganger per uke i moderasjon og er vanligvis mat (som frukt og nøtter) som er naturlig søt; kan imidlertid desserter inkluderer naturlige søtningsmidler som amazake, byggmalt og ris sirup.

Betraktninger

Mat eller drikke anses som intens har stimulerende egenskaper eller er for konsentrert og hindre kroppen fra å oppnå en riktig balanse. Alkohol, carob, sjokolade, kaffe, meieriprodukter, egg, frukt, juice, mango, kjøtt, papaya, ananas og andre tropiske frukter, fjærfe, raffinert mel, brus, sukker, te og en rekke sterke krydder, unngås. Det er viktig å merke seg at en makrobiotiske diett er ikke riktig for alle, og du bør konsultere legen din før du begynner denne dietten eller noen annen diett. En makrobiotiske diett kan være for restriktive for noen mennesker og ikke gi dem en tilstrekkelig mengde næringsstoffer.

Hva er farene ved en makrobiotiske diett?

En makrobiotiske diett er i hovedsak basert på et vegetarisk kosthold. Mesteparten av dietten består av hele korn og grønnsaker. Mens makrobiotiske diett hjelper i vekttap, er det ikke trygt for alle, og det kan også være en bekymring for noen individer. Fordi Dietten består av liten eller ingen kjøtt, og enkelte vitaminer, slik som fettsyrer, mangler, kan dårlig ernæring være en komplikasjon av dietten.

Vitaminer

Vitaminer som jern, sink, vitamin B12, eller omega-3 fettsyrer er nødvendig for en sunn kropp. For den personen som overholder en streng makrobiotiske diett regime, kan det være en mangel på det som er nødvendig for å forbli sunne.

Matinntak

En diett utelukkende basert på korn og grønnsaker forårsaker oppblåsthet, smertefulle gass og vanskeligheter med fordøyelsen. Mange opplever også gjær infeksjoner i munnen eller lav energi.

Karbohydrater

Å spise for mange korn kan forårsake blod sukker ubalanser, for eksempel hypoglykemi.

Andre effekter

Uten kjøttforbruket, kan folk på en makrobiotisk diett oppleve depresjon eller panikkanfall.

Betraktninger

For en diett for å være sunn, må det balanse. Snakk med en ernæringsfysiolog for å veie alternativene for en makrobiotisk diett, og planlegge deretter.

Anbefalinger

Under ingen omstendigheter bør en makrobiotisk diett utføres for kreftpasienter. Farene forbundet med denne dietten øker ettersom det kan være en mangel på næringsstoffer, og en kreftpasient kan allerede være lider av vekttap på grunn av behandlingen.

Makrobiotiske diett og KOLS

KOLS, som står for kronisk obstruktiv lungesykdom, er en lungesykdom som regel forårsaket av røyking. Mens det er i dag ingen kur for KOLS, kan enkeltpersoner som lever med KOLS ta visse tiltak, som å vedta en makrobiotisk diett og engasjerende i luftveis øvelser, for å holde sykdommen blir verre og for å lindre noen av symptomene.

Makrobiotisk diett

En makrobiotiske diett er en kosttilskudd diett sentrert på å spise hele, uraffinert mat. Dietten er i stor grad veganer bortsett fra at det gir mulighet for konsum av fisk, som laks. En makrobiotiske diett består hovedsakelig av hele korn, med grønnsaker, bønner, fisk og nøtter spist i mindre grad. På diett, bør 50 til 60 prosent av forbrukte matvarer være hele korn som bygg, spelt og brun ris. Grønnsaker står for 25 til 30 prosent, med bønner, hav grønnsaker og miso sto for resten. Alle andre tillatte matvarer som fisk og nøtter er tillatt en gang per uke. Svært behandlet eller raffinert mat sammen med sjokolade, er meieriprodukter, egg og frukt strengt unngås på en makrobiotisk diett.

KOLS

KOLS er en lungesykdom preget av begrenset luftstrøm og pustevansker. Det finnes to hovedtyper av KOLS: emfysem og kronisk bronkitt. Symptomer omfatter hoste, piping i brystet, kortpustethet, tretthet, hyppige luftveissykdom og hevelse i føtter, ben og ankler. Den vanligste årsaken til KOLS er røyking.

Behandling

Tilhengere av makrobiotiske diett, for eksempel George Ohsawa, japansk filosof og grunnlegger av makrobiotiske diett, tror alle sykdommer, inkludert kreft, kan behandles og forebygges gjennom en makrobiotisk diett. Denne tro er basert på teorien om at den riktige balanse av matvarer og mineraler i kroppen i forbindelse med økt forbruk av fytoøstrogener, en forbindelse som finnes i planter og soyaprodukter, kan kurere og forebygge sykdom i kroppen. Ifølge American Cancer Society, har det ikke vært noen randomiserte kliniske studier som viser en makrobiotisk diett kan brukes til å kurere eller forebygge kreft og sykdommer på denne tiden. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin har finansiert en studie for å finne ut om en makrobiotisk diett kan forebygge kreft.

Soy Milk

Soyamelk og andre soyaprodukter som tofu er tillatt som en del av en makrobiotiske diett. En 2009 studie ved Curtin Health Innovation Research Institute viste at regelmessig inntak av soyamelk kan bidra til å forhindre KOLS. Mer spesifikt, deltakere som spiste minst 50 gram av soyaprodukter per dag hadde en redusert risiko for å utvikle KOLS. På slutten av studien, konkluderte forskerne at langsiktig soya forbruket ble positivt relatert til bedret lungefunksjon og en redusert risiko for å utvikle KOLS.

Andre hensyn

I tillegg til å vedta et sunt kosthold, bør personer med KOLS også slutte å røyke, snakke med legen sin om bruk av medisiner som kan bidra til å åpne luftveiene og hindre luftveisinfeksjoner, delta i regelmessige puste behandlinger og rehabilitering øvelser og unngå kald luft når det er mulig .

Hvordan forberede Spring makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Spring makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær, og derfor er matvarer som brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Spring introduserer en endring fra vinterens kulde (Yin) som utvikler seg mot sommerens varme (Yang). Makrobiotisk mat valg vil reflektere disse klimaks shifts.The base av makrobiotiske meny for alle årstider er hele korn, supplert med tang, grønnsaker, fisk, alle slags frø og viltvoksende urter. Drikk rent vann eller grønnsaks broth.Buy organisk når det er mulig.

Hvordan forberede Spring makrobiotiske diett Meals

Utfasing, innfasing

Unn makrobiotiske matvarer som appellerer til våren. Våren er en tid for å plante frø, så forberedt unge brennesle, løvetann og tusenfryd blader, spirer alfalfa og brønnkarse, sorrel, korn og belgfrukter. Tidlig på våren, når været fortsatt kan være kaldt, er det akseptabelt å spise vinterlig matvarer, som kjøtt, egg, fett, frø og nøtter. Men, som været varmes, avvikle disse matvarene. Oppvarmet mat nå vike for skarp og kjøling retter.

Om MisoEnjoy miso suppe i hver sesong, og er forfriskende i Spring. (Oppskrift i Kushi kjøkken lenke). Miso er en gjæret bønne produkt som gir et bredt utvalg av enzymer og bakterier vennlige for fordøyelsessystemet, og bidrar til at maten absorpsjon. Miso inneholder proteiner, phyto-næringsstoffer, vitaminer og mineraler, spesielt kalsium. Legg miso oa supper, og som krydder eller til smaken sauser. Din lokale Whole Foods kjøpmann kan hjelpe deg med å velge fra en rekke miso produkter.

Forbered en deilig Spring meny, med en balanse av makrobiotiske ingredienser (se vår / Summer1 lenke). Nyt polenta med fersk mais, urt sorte soyabønner, med dulse krydder. Gulrøtter og brokkoli og ume dill dressing og presset kinakål, rød reddik, og sitron gir deilige side retter og smakstilsetning. Topp det hele med bær Kanten til dessert.

Vend ansiktet mot solen og å vende seg bort fra stuinger og squash. Sesong dører svinge vidåpne til en rekke frukt Spring matvarer som lette skritt inn i sol og blomstrende glede av våren. Spring matvarer representerer lettere mat som flytter fra den tyngre kosthold i vinter. Vårruller kan innlemme en rekke makrobiotiske mat og er deilig og mettende.

Det handler om Harmony: Yin og YangSelect fra mange muligheter for variasjon i makrobiotiske diett. Det er menyer og oppskrifter for hver sesong. Innsatsen er verdt det. Med frisk frukt og grønnsaker som sendes til alle deler av verden, folk ikke lenger oppfordres til å spise i henhold i harmoni med sine omgivelser. Som et resultat, i henhold til makrobiotiske utøvere har folk mistet sin evne til å tilpasse seg endrede umiddelbare omgivelser, og er mer utsatt for sykdommen. Makrobiotiske spise er en bane for å leve et liv i balanse i seg selv og med ens verden.

Hint

 • Hvis du liker å lage mat, være kreativ akkurat som du ville gjort med hvilken som helst annen diett. Det vil hjelpe hvis du ikke føler begrenset. Naturen er en ubegrenset ressurs, så kan kostholdet være.
 • Ta kontakt med en helsepersonell før vesentlig endring av kostholdet.
 • Gradvis overgang til makrobiotiske spise.

Makrobiotiske diett Cancer Cure

Macrobiotics er mer enn bare en diett; det er også en filosofi, og en livsstil. Den er basert på østlig visdom og den universelle prinsippet om komplementære styrker - yin og yang. Noen av de grunnleggende prinsippene som macrobiotics ble grunnlagt er nå støttet av moderne forskning, blant annet funn at meieriprodukter er ikke nødvendig å forebygge osteoporose, og at overdrevent inntak av animalsk protein spiller en rolle i utviklingen av kreft, hjertesykdom og diabetes . De viktigste matvarer som støttes av makrobiotiske diett er hele korn, bønner, grønnsaker og sjø grønnsaker.

Grunnleggende prinsipper

Ifølge Michio Kushi, en leder av den amerikanske macrobiotics bevegelsen på 1980-tallet, er kreft en sykdom i kroppens celler som resulterer i hovedsak fra feil kosthold. Dietten representerer en common-sense alternativ til den typiske high-fett, lav-fiber amerikansk diett. Den makrobiotiske diett er hovedsakelig plantebasert og består av en rekke matvarer som har vist seg å redusere eller forebygge kreft vekst.

Diet Retningslinjer

Den grunnleggende makrobiotiske dietten består av 50 til 60 prosent hele korn (brun ris, bygg, hirse, havre, mais, rug, hvete, bokhvete), 25 til 30 prosent grønnsaker, og 5 til 10 prosent supper laget med grønnsaker, sjø grønnsaker , korn eller bønner. Alle grønnsaker bør være økologisk når det er mulig.

Støttede Mat Types

Makrobiotiske dietten består av en rekke kreft matvarer. For eksempel, ifølge Richard Walters, forfatter av "The Alternative Cancer Therapy Book," miso suppe (laget av gjærede soyabønner, korn og havsalt) har vist seg å redusere hyppigheten av magekreft når det spises daglig. Sea grønnsaker (som tare, alger og kombu), som har blitt vist å forårsake tumor-regresjon og forhindre intestinal absorpsjon av radioaktivt materiale, er også vanlig i dietten. Allment anerkjent som potente kreft jagerfly, cruciferous grønnsaker (brokkoli, blomkål, kål, rosenkål og neper) er også ofte brukt i kostholdet.

Forbidden Foods

Makrobiotiske diett har strenge retningslinjer om forbudt mat. Her oppfordres mot kjemiske tilsetningsstoffer, godt behandlet eller salt mat, og matlaging med elektrisitet. Fatty animalske produkter, som kjøtt, fjærkre, egg og meieriprodukter er forbudt. Den gjør det også ingen fruktjuicer, hermetisert eller frosne matvarer, kaffe, kommersiell te eller kunstige eller raffinert søtstoffer.

Advarsel

En person som lider av en alvorlig bout av kreft må forstå at hvis han er avhengig utelukkende på makrobiotiske diett for hans helse utvinning, han håper på et mirakel. Makrobiotiske diett er faktisk en kraftig diett som kan tilby stor hjelp i å gjenvinne helsen. Men ikke tenk på det som en komplett kur eller en frittstående kreftbehandling.

Makrobiotiske diett & Healing

Makrobiotiske diett & Healing


Makrobiotiske diett er forankret i ideen om at maten vi spiser har en direkte sammenheng til vår fysiske, mentale og åndelige velvære. I tillegg til å være en diett, er makrobiotiske lære ment å illustrere helse i større skala og hjelpe oss med å endre måten vi ser våre omgivelser, livsstil og næringsinntak. Dietten er først og fremst vegetarianer og inkluderer økologisk mat, som er lav i fett og høy i fiber, og understreker hele korn, grønnsaker, gjæret soya, supper, frukt, nøtter, frø og små deler av fisk.

Betydning

Makrobiotiske tilhengere mener at inntak av energimessig balansert mat regelmessig styrker vårt blod og letter vår helse og helbredende prosesser. Øve slike retningslinjer forbedrer automatisk våre systemer og kan redusere risikoen for sykdommer som hjertesykdommer og visse kreftformer, som mange makrobiotiske følgere har lave nivåer av fett og kolesterol.

Effekter

Ideen bak macrobiotics er at sykdom er en progresjon og folk kan bli syke, selv om de ikke er symptomatisk, fordi de fører usunn livsstil. Folk som holder seg til macrobiotics tro sin diett og praksis har muligheten til å hemme en medisinsk komplikasjon eller tilstand fra å bli en sykdom.

Funksjoner

Matvarer er kategorisert som enten yin og yang og må balansere ut hverandre. Avsetninger som er for yin eller Yang må unngås fordi de holder giftstoffene og forhindre likevekt i kroppen.

Identifikasjon

Makrobiotiske diett består av naturlige, organiske, og ubehandlet mat, siden matvarer nærmest jorden koble oss med naturen og bifaller vår generelle helse.

Potensiell

Mange anser macrobiotics en helbredende metode, med mulighet til å reversere effekten og behandle et bredt spekter av medisinske og psykologiske tilstander. Macrobiotics har vært kjent for å spille en betydelig rolle i herding en rekke sykdommer ved å hjelpe eliminere giftstoffer fra kroppen og rense systemet for annet farlig materiale.

Betraktninger

Etter en streng makrobiotiske diett er ikke et mulig alternativ (eller anbefalt) for alle, som det kan være for restriktiv og ikke klarer å gi en tilstrekkelig mengde næringsstoffer. Konsultere legen din før du begynner på diett.

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær - matvarer brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Høst introduserer en endring fra sommervarmen (Yang) som utvikler seg mot vinterens kalde (Yin). Makrobiotisk mat valg vil reflektere disse miljø skift.

Hvordan forberede Fall makrobiotiske diett Meals

Utfasing, innfasing

Sommer synes å somle på i høst. Det er fortsatt mange varme, selv varm, dager. Hager likevel gi den siste av sesongens frukt og grønnsaker. Det er relativt enkelt å justere en makrobiotisk diett til skiftende vær. Som varme dager fortsetter, spise ferske, lokalt og økologisk dyrket frukt og grønnsaker. Kjøle agurk, salat, gulrøtter og mye mer er tidlig høst favoritter. Nyt salater, salsa og kalde supper, høste sommerens dusør på Yin.

Med den første av de kjøligere dager, begynner å introdusere Yang, heartier og varmere måltider. Epler, poteter, alle typer squash er herlig i supper, puddinger og gryteretter. Makrobiotiske spise beveger seg i takt med naturens endringer fra den ene dagen til den neste. I løpet av månedene høsten. Indian summer, en plutselig hetebølge etter en kald uke, er en mulighet til å nyte den siste av sommerens kjøle innhøsting. Oppleve hva det vil si å justere med naturen.

Den hetebølger er over nå. Kjøligere dager og kaldere netter betegne vinterens tilnærming. Halloween, Thanksgiving er vitnesbyrd til matvarer av Fall. Gresskar, poteter, epler er deler av høstens rikelig innhøsting. Nyt en sprudlende lapskaus, kokt i timevis med friske urter, nybakt brød for dipping. Familien samler rundt bordet, gardinene trukket mot tidlig nightfall og plutselig isete blast. Oppdag hva makrobiotiske tilhengere mener med harmoni.

Snarere enn brå skift i kosthold, makrobiotiske dietter oppmuntre passasjer fra en sesong til den neste. Høst matvarer representerer det mangfoldet som makrobiotiske spise nyter. Når det er på tide å by farvel til vannmeloner og mais sesong dører svinge vidåpne til en rekke Fall matvarer som varm og balanse nærmer vinterens chill. For makrobiotiske spise, tilbyr høsten det beste av Yin og Yang.

Med frisk frukt og grønnsaker som sendes til alle deler av verden, folk ikke lenger oppfordres til å spise i henhold til deres miljø. Som et resultat, i henhold til makrobiotiske utøvere har folk mistet sin evne til å tilpasse seg endrede umiddelbare omgivelser, og er mer utsatt for sykdommen. Makrobiotiske spise er en bane for å leve et liv i balanse i seg selv og med ens verden.

Hint

 • Forskning på ditt lokale Whole Foods kjøpmenn hvilke matvarer er fra lokale dyrkere.
 • Meld deg på kurs på et lokalt community college eller gratis universitet.
 • Rådfør deg med helsepersonell før du starter en ny diett.

Hvordan makrobiotiske diett Oppretter Beautiful Skin

Hvordan makrobiotiske diett Oppretter Beautiful Skin

Makrobiotiske diett Origin

En japansk filosof som het George Ohsawa grunnla makrobiotiske diett etter herding seg av en alvorlig sykdom. Han spiste bare brun ris, sjø grønnsaker og suppe. Fra hans erfaring, så han denne dietten som en måte å kurere kreft og andre sykdommer på grunn av sin enkelhet, samt å være høy i fiber, lite fett, og meatless.

Velge en makrobiotisk diett er en livsstil endring, ikke bare en populær diett. Det ligner til å spise et vegansk eller vegetarisk kosthold. Blant mange fordeler, forbedrer makrobiotiske dietten din fysiske skjønnhet, inkludert huden din.

Foods tillatt

Om lag 50 til 60 prosent av makrobiotiske diett består av hele korn, som brun ris, havre, og hele hvete, mens 20 til 30 prosent består av friske grønnsaker, som spises rå, dampet eller sautert. I tillegg er 5 til 10 prosent av suppe laget med sjøen grønnsaker (tang), bønner, eller miso --- og ytterligere 5 til 10 prosent inkluderer nøtter, frø og frukt.

Drikk bare rent vann og urtete.

For å blidgjøre mat, bruke brun ris sirup eller stevia, en urt.

Varianter av denne dietten inkluderer fisk og soya, slik som tofu og soyamelk.

Foods Ikke tillatt

Koffein og alkohol er ikke tillatt på denne dietten. Alle kjøtt, egg og melkeprodukter er ikke tillatt. Unngå hvitt brød, hvitt mel, hvitt sukker, krydder, og bearbeidet mat. Avstå fra å ta vitaminer.

Forskjønne huden din

Hva du spiser direkte påvirker måten du ser. Makrobiotiske diett har ingen urenheter og er et balansert kosthold. En av de første tingene du vil legge merke til er hvor vakker og ungdommelig huden din ser ut. Huden din vil bli glatt, klar og rynker vil bli redusert.

Vitamin E er en anti-aldring supplement, som bidrar til å forsinke aldringsprosessen av hudceller. I makrobiotiske diett, er vitamin E finnes i rå mandler, belgfrukter, avokado og grønne bladgrønnsaker.

Hele korn, som brun ris, havre, og hel hvete, inneholder B-vitaminer. Disse vitaminene holde huden fuktes og stimulerer kollagen til å redusere fine linjer. Kollagen er bindevevet i huden, holde den fast og elastisk. Spirulina, en blå-grønne alger, er en stor vitamin B-12 kilde.

Siden du spiser rå eller dampede grønnsaker, beta karoten (som konverterer til vitamin A) fra gulrøtter, for eksempel, vil gjøre din hudfarge glatt og hjelpe det til å gløde. Vitamin A hjelper også øke kollagen.

Vitamin C finnes i frukt og grønnsaker --- og stimulerer kollagen og forynger huden din.

Sink bidrar til å hindre rynker. Du får sink i denne dietten fra å spise grønnsaker som okra, sopp, bønner, peanøtter, samt hele korn som brun ris og hele hvete. Den høyeste konsentrasjon av sink for ikke-kjøtt er i gresskarfrø.

Å drikke rent vann gjennom hele dagen holder huden fuktig fra innsiden og ut. Huden din vil se lyse, klare, og smidig.

Forsiktighetsregler

Siden vitaminer ikke er tillatt i denne dietten, sjekk med legen din før du starter makrobiotiske diett. De som er blodfattig må kanskje supplere med jern og / eller økt vitamin B-12.

Hvis du trenger mer protein enn det som finnes i grønnsaker, bønner, nøtter og frø du spiser, bør du vurdere å legge fisk og soya produkter til denne dietten.

Hvordan få makrobiotiske diett oppskrifter

Nå som du har besluttet å vedta en makrobiotisk måte å spise, må du lære hvordan du kan tilberede måltider. Makrobiotiske dietter ikke bare krever visse råvarer, men også visse måter å lage dem. Hvis du har ingen erfaring med makrobiotiske matlaging, ikke bekymre deg. La deg ha det gøy mens du lærer. Fokus på nye eventyr du tar fatt på, ikke de matvarer bør du ikke lenger spiser. Les videre for å lære hvor du finner de beste makrobiotiske oppskrifter.

Hvordan få makrobiotiske diett oppskrifter

Hvordan få makrobiotiske diett oppskrifter

•  Vend gjennom makrobiotiske kokebøker på ditt lokale naturlig mat butikken før du gjør en makrobiotisk måltid. Se der og ikke på en kjede bokhandel. Den naturlige mat butikken vil lager bøker populære med makrobiotiske samfunnet. Gjør deg kjent med hva slags ingredienser som pleier å gå sammen i oppskrifter. Legg også merke til kokekar du trenger å kjøpe. Makrobiotiske spise kombinerer matvarer som har de fem forskjellige smaker, biter, søt, bitter, salt og surt. Disse smak er også beskrevet av henholdsvis de følgende fem elementer: ild, jord, metall, vann, og treet. Bitter "ild" matvarer som grønn grønnkål og påvirke hjertet og tynntarmen. Søte "Earth" mat som squash påvirker milten og magen. Stikkende "metal" matvarer som hvitløk påvirker lungene og tykktarmen. Salty "vann" mat som tang påvirke nyrene og urinblæren. Sour "tree" matvarer som sitroner påvirker leveren og galleblæren.

Snakk med noen som allerede matlaging makrobiotisk mat. Spør henne eller ham for råd om hvordan du bør forberede kjøkkenet. Hvis du ikke kjenner noen personlig, bli en makrobiotisk mat forum som den vert Cybermacro. Ikke bare kan du finne den støtten du trenger på Cybermacro, kan du prøve oppskriftene postet for deres "Sunn Makrobiotiske oppskrift Competition." (Finn koblingen i Resources nedenfor).

Prøv oppskrifter på nettet før du investerer i kokebøker som de på Eden Foods hjemmeside. Det viser ikke bare kalorier, fett, protein og karbohydrater, men også forberedelse og koker ganger. (Finn koblingen i Resources nedenfor).

Velg en kokebok som bruker matvarer du allerede har litt erfaring med å lage. Ta små skritt inn makrobiotiske spise. To gode begynner bøkene er Edward og Wendy Esko-tallet, "makrobiotiske Cooking for alle" og "Aveline Kushi Complete Guide to Makrobiotiske Cooking."

Hint

 • Vær kreativ! Når du har prøvd en oppskrift, erstatte ett eller flere av sine grønnsaker for andre du liker.

Makrobiotiske diett og kreft

Ifølge National Cancer Institute, er en tredjedel av alle kreftdødsfall knyttet til matvarer som vi spiser. Hva du spiser kan hjelpe eller skade deg, og spise et bredt utvalg av matvarer er generelt anbefalt for god helse. Det er krav og kontroverser rundt makrobiotiske diett og dens potensial for å forebygge kreft og fremme god helse.

Historie

Makrobiotiske diett ble utviklet av japanske filosofen George Aohsawa. Hans lære var basert på hvordan du kan helbrede gjennom riktig kosthold og og naturmedisin. Ordet "makrobiotiske" kommer fra greske røtter og betyr "lang levetid." Han forsøkte også å integrere Zen buddhisme og holde dietten enkelt og gratis toxins.The opprinnelige diett inkludert ti etapper, og hvert trinn ble mer restriktive. Den siste etappen inkluderte bare brun ris og vann.

Diet

Makrobiotiske diett er hovedsakelig vegetarianer én. Det består av 50 til 60 prosent organisk hele korn og 20 til 30 prosent grønnsaker. I tillegg er små mengder av supper, bønner, sjø grønnsaker, er hvitt kjøtt og fisk tillates. Frukt og nøtter kan inkluderes på tilfeldig basis. Grønnsaker og korn er alltid i tilberedes skjema. Ifølge American Cancer Society, er det noen aspekter av makrobiotiske diett som er sunt for kreftpasienter.

Matvarer for å unngå

Spesifikke matvarer er eliminert fra makrobiotiske diett, som poteter, paprika, aubergine, asparges, spinat og avokado. Majones, te, kaffe og rødt kjøtt er også på do-ikke-spise-listen. Den gjeldende versjonen av dietten har en viss fleksibilitet, men fraråder meieriprodukter, kjøtt og raffinert sukker.

Krav

De fastlåst i denne dietten og livsstilen tror at etter en makrobiotisk diett kan forhindre mange sykdommer samt kurere dem. Noen føler dietten kan kurere kreft og skape god helse og harmoni rundt om i verden. Dr. Anthony Sattilar, en anestesilege ved Methodist Hospital, hevder hans makrobiotiske diett er det som kurert hans prostatakreft.

Oppsummering

The American Cancer Society har funnet er det ingen bevis for at makrobiotiske diett kan kurere kreft hos mennesker. De sterkeste oppfordre folk til å ikke bruke denne dietten som en eksklusiv hjelp av kreftbehandling. Det er mangel på enkelte vitaminer og mineraler som støtter kroppens helse.

Makrobiotiske dietter for behandling av alvorlig sykdom

Makrobiotiske diett har eksistert siden tidlig på 1900-tallet, etter å ha blitt opprinnelig utviklet for å behandle en rekke alvorlige sykdommer som diabetes, høyt blodtrykk og kreft. Makrobiotiske diett er en nær-vegetarianer, helhetlig tilnærming til helse som understreker forbruk av økologisk mat og spesifikke teknikker for å unngå forurensning ved matlaging. Mens vitenskap har ennå for å gi et endelig svar med hensyn til effekten av macrobiotics i behandling av sykdom, omfatter dietten en rekke generelt friske atferd.

Makrobiotiske diett History

Makrobiotiske diett ble oppfunnet av en japansk lege som heter Sagen Ishizuka. Dietten var hans forsøk på å kombinere forskriftene av østlig og vestlig medisinsk filosofi inn i en sentralisert tilnærming. I tillegg benytter dietten elementer av buddhisme (for eksempel avholdenhet fra forbruket av animalsk kjøtt) for å gi en godt avrundet strategi for å beholde sin utøveren sykdom gratis.

Makrobiotiske Theory

Den generelle teorien bak makrobiotiske dietten er at konsum av unaturlige ingredienser og matvarer introduserer toksisitet inn i kroppen din, som deretter kan føre til utvikling av sykdommen. Dermed makrobiotiske diett krever at dens tilhengere holde seg til forbruk på kun naturlige matvarer, tilberedt sammen spesifikke retningslinjer for å unngå forurensning under kokeprosessen.

Makrobiotiske Regler

Å følge en makrobiotisk tilnærming, basere kostholdet rundt inntak av følgende matvarer: hele korn, frukt, grønnsaker, sjømat og soya-baserte produkter som miso. Eliminere forbruket av sukker, melkeprodukter, kaffe, kylling, kalkun og rødt kjøtt. Når du forbereder maten, ikke bruker strøm eller mikrobølgeovn måltider. De eneste akseptable kjøkkenutstyr på en makrobiotisk plan er de laget av glass, tre, metall, emalje eller keramikk.

Ernærings Evidence

Ifølge American Cancer Society, har det ikke vært noen studier som entydig viser at en makrobiotiske tilnærming kan brukes til å kurere alvorlige sykdommer. ACS fortsetter å merke seg at kostholdet i seg selv er ekstremt begrenset i akseptable matvarer, og kan ganske lett resultere i utvikling av underernæring. Imidlertid har de generelle forskriftene av kosthold (inntak av en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker) vært knyttet til redusert sannsynlighet for å utvikle kreft, som ACS anbefaler en lignende tilnærming.

Tangentielle Studies

Mens ordet er ute på om en makrobiotisk diett kan kurere alvorlig sykdom, har det vært noen studier som viser en makrobiotiske tilnærming kan redusere risikoen for å utvikle sykdommen i første omgang. En italiensk studie publisert i Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention viste at macrobiotics reduserte risikoen rate for brystkreft. Anekdotisk, under en undersøkelse gjennomført av Centers for Disease Control and Prevention, 51 av 124 leger i undersøkelsen hadde historier om sine pasienter som bruker macrobiotics å reversere alvorlige sykdommer, blant annet kreft, cyster og andre kroniske sykdommer.

Makrobiotiske diett mat

Makrobiotiske diett mat


Makrobiotiske diett brukere mener at maten de spiser spiller en direkte rolle på alle aspekter av velvære, inkludert deres fysiske, mentale og åndelige helse. Dietten ble opprinnelig opprettet i Japan av George Ohsawa, som trodde at en persons kosthold må balanseres for at deres yin og yang å være. Makrobiotiske diett består hovedsakelig av vegetariske og økologiske matvarer som er lav i fett og høy i fiber.

Betydning

Matvarer som hele korn, grønnsaker, gjæret soya, supper, frukt, nøtter, frø og små deler av fisk er stifter av makrobiotiske diett.

Funksjoner

Ifølge PCC Healthnotes, i en makrobiotiske diett, "50 til 60% av kostholdet ditt bør være hele korn, 25 til 30% grønnsaker, 5 til 10% miso og bønne supper og 5 til 10% bønner og sjø grønnsaker."

Hele korn og melprodukter

Hele korn som kortfibret brun ris, medium-korn brun ris, bygg, hirse, spelt, hele havre, rug og bokhvete bør spises oftest.

Grønnsaker

Grønnsaker bør inkluderes i hvert måltid, spesielt de som faller inn i kategorier av grønne blader (grønne grønnsaker, daikon greener, løvetann greener, grønnkål, purre, sennep greener og brønnkarse), runder (brokkoli, kål, rosenkål og squash) og røtter (gulrøtter, løvetann røtter, lotus rot, pastinakk og reddik).

Bønner & Supper

Bønner, for eksempel sort soyabønner, kikerter, grønne eller brune linser og supper og buljonger som primært bønne eller grønnsak basert utgjør resten av dietten.

Betraktninger

Mat og drikke som er sure, inneholder koffein eller meieriprodukter eller er kunstig søtet bør unngås. Som blir sagt, kan makrobiotiske diett ikke være riktig for alle, og du bør alltid konsultere legen din før du begynner på et nytt kosttilskudd diett.

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals


Makrobiotiske dietter er styrt av skiftende årstider, av klimaet. Yin og Yang, kaldt og varmt vær, og derfor er matvarer som brukes til å etablere tilpasningsevne med årstidene. Sommer introduserer en endring i varme (Yang / kontraktiv) og så, til lys og vannholdig mat (Yin / ekspansiv). Mat er energi (Ch'i). Mennesker er Ch'i. Livet er Ch'i.Ancient prinsipper for balanse, yin og yang, guide matvalg og forberedelse. I dagens energi og miljø landskapet, er det viktigere enn noensinne å prøve å kjøpe lokalt, økologisk dyrket mat. Det er også stadig vanskeligere i møte med landbruks-oppdrett.

Hvordan forberede Summer makrobiotiske diett Meals

Passerer Into Summer

•  Støtt makrobiotiske menyer med ingredienser for alle årstider. Hele korn, supplert med tang, grønnsaker, fisk, alle slags frø og viltvoksende urter tjene som et utgangspunkt for endring av ferske, regionale matvarer. Drikk rent vann eller grønnsaksbuljong. Det er relativt enkelt å justere en makrobiotisk diett til skiftende vær. Som varme dager fortsetter, spise ferske, lokalt og økologisk dyrket frukt og grønnsaker. Kjøle agurk, salat, gulrøtter og mye mer er Sommer favoritter. Nyt salater, salsa og kalde supper, høste sommerens dusør på Yin.

Balance Sommervarmen med vannaktig frukt, kjøling om sommeren grønnsaker, som lindre hva som skjer når kroppen opplevelser for mye varme, føler folk stressa, noe som gjenspeiler Yang contractive natur. Kjøling matvarer balanse med Yin vidstrakte kvalitet. Så, kjøling frukt og grønnsaker, friske salater er i orden. Generelt er mat ikke oppvarmet så ofte som i vinter og høst.

Velg Sommer grønnsaker og frukt som er lokale for din region er akseptable makrobiotiske diett standarder. Prøv en Summer salsa med lokale, økologiske tomater, sorte bønner, koriander, avokado (hvis lokale), limesaft, mais og alt annet kreativiteten antyder. Tjene over brun ris eller spinat nudler. Chill før servering.

Erfaring og utforske de endringene som følger passasje fra en sesong til den neste. Sommer matvarer representerer det mangfoldet som makrobiotiske spise nyter og reflektere hvordan Nature etablerer balanse. Med sommervarmen kommer kjøling råvarer fra den gode jorden. Sommeren er makrobiotiske spise på sitt høydepunkt.

Prøv denne sommeren Øvelse: (Noen Summer Styrking makrobiotiske Tips, Fra sesongvariasjon: fra Ilanit Tof) 36 åndedrag for å gjenopprette vitalitet. Hold hendene under armene - som om du klemmer deg selv - fingertuppene vil hvile på den ytre kanten av skulderbladene og tomlene på brystet. Tenk på deg selv som et smil. Pust ut, tenker på din energi som strømmer ned forsiden av kroppen din til tærne. Når du føler for å puste inn igjen (det kan være en pause) tror av energien som strømmer opp din tilbake til der nakken møter bunnen av hodeskallen, deretter puster ut igjen som energi skyller over hodet og ned på forsiden. Gjenta inntil 36 ganger. (

Hint

 • Kjøpe økologisk når det er mulig.
 • Begynn en Yoga praksis, eller Tai Ch'i
 • Tenk meditasjon, er makrobiotiske spise en livsstil.
 • Du kan begynne en hage å høste dine sesongens ferske matvarer.
 • Juster til makrobiotiske diett gradvis.
 • Ta kontakt med en helsepersonell før du starter en ny diett regime.

Makrobiotiske dietter for glukoseintoleranse

Makrobiotiske diett består vanligvis av friske grønnsaker, 100 prosent hele korn og fiber-rik bønner. Glukoseintoleranse er en prediabetic tilstand identifisert når en persons blodsukkernivået er hevet to timer etter å ha spist, men mindre enn hva som ville betegne type 2 diabetes mellitus og kan være normal eller litt hevet etter faste. Ifølge Carmen Porrata Maury, fysiolog og leder av Ma-Pi makrobiotiske Group, Finlay Institute, i Havana, Cuba en makrobiotisk diett hadde en positiv innvirkning på glucide og lipid metabolisme etter seks måneder. Dette betyr at intoleranse er redusert, og viser at makrobiotiske dietter er effektive.

Hele korn er nøkkelen

Som en generell regel, jo mer raffinert karbohydrater og finmalt mel til brød og pasta, jo høyere glykemisk nivå, mens grovere hele korn og høy fiber korn pluss belgfrukter er lavere på glykemisk skala. Dette beskriver i utgangspunktet en makrobiotisk diett: fokus på lav glykemisk mat. Lav glykemisk mat har langt mindre effekt på blodsukkernivået så hvis du har glukoseintoleranse, må du ha en lav glykemisk diett. Makrobiotiske dietter for glukoseintoleranse er en god passform.

Disse diettene trenger ikke være veldig streng, og er ikke helt vegetarisk. Noen fisk og hvitt kjøtt er tillatt flere ganger i uken. Spesielt hav grønnsaker - det andre navnet for tang - kommer fra havet og er en rik kilde til natrium alginat, et stoff som bidrar til å styrke immunforsvaret og beskytte mot kreft. Sea vegetabilsk mat kilder omfatter tare, alaria, dulse og nori.

Minst 50 prosent av kostholdet ditt bør inneholde hele korn; 20 prosent av grønnsaker (lokal); 10 prosent av hav grønnsaker og bønner; 5 prosent av krydder og 5 prosent av supper. Bruk sesam-oljer og korn som ikke er blitt raffinert.

Hva skal unngås

Du bør ikke spise mye fjærfe eller kjøtt, raffinert korn korn, spinat, asparges, yeasted brød, aubergine, rød og grønn paprika, vin, kommersielle soyasaus, spisskummen og karri. Ikke forbruke raffinert sukker eller alkohol i det hele tatt. Makrobiotiske dietter for glukoseintoleranse kan være litt komplisert, og du kan trenge en spesialisert kokebok å tilberede smakfulle og næringsrike måltider, men det er verdt innsatsen.

Hva legen sier

Et supplement førsteamanuensis i medisin, Dr. Neal Barnard, ved George Washington University School of Medicine, og også forfatter av "Dr. Neal Barnard Program for Reversing Diabetes" (rodale, 2007) nevner ikke makrobiotiske dietter for glukoseintoleranse, men han sier at mat lavt på glykemisk indeks vil ha en positiv effekt, og muligens enda kurere diabetes. Hvis du begynner å vise nedsatt glukosetoleranse, må du seriøst vurdere en makrobiotisk diett før det er for sent.

Ulempene

Makrobiotiske dietter kan bli usunn fordi de kan mangle visse næringsstoffer hvis du ikke diversifisere hva du spiser. For å opprettholde kosthold og holde seg frisk, ikke vær for streng og holde seg borte fra krydder som er for salt, for eksempel pickles; og kok noen hele korn litt mer enn de gjør i makrobiotiske restauranter. Dine måltider bør være velsmakende så bruker forskjellige urter og krydder, og sørg for at kostholdet ditt fungerer for deg og justere den om nødvendig.