Digidexo.com

lindre plager ved carpal tunnel

Hvordan å lindre smerten av Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom blir stadig mer vanlig som vi er avhengige av datamaskiner flere og flere. Bruk skader repetitive kan føre til prikking, nummenhet og skyting smerte. Her er noen tips for å lindre smerten av carpal tunnel syndromer.

Bruksanvisning

•  Unngå repeterende bevegelser så mye som mulig. Du lurer kanskje på hvordan du kan gjøre dette hvis du trenger å skrive hver dag, men det er noen enkle triks. For eksempel kan du prøve å være litt ambidextrous og slå den hånden du bruker til å betjene mus eller touchpad. Du kan også veksle hjelp av musen med hjelp av styreplaten.

Ikke glem ergonomi. Pass på at arbeidsstasjonen er satt opp optimalt for kroppen din. Hvis du deler et skrivebord, kan du justere innstillingen hver gang du bruker skrivebordet.

Bruk splinter. Det er noen debatt over når og hvor ofte å bære håndleddet splinter. For noen hjelper det å ha splinter mens på tastaturet, mens andre får mest lettelse når iført splinter om natten. I de fleste tilfeller bør du ikke bruke splinter døgnet rundt. Prøv noen alternativer og spør legen din om råd.

Tenk tradisjonelle medisin behandlingstilbud for carpal tunnel syndrom. Noen alternativer inkluderer akupunktur og akupressur.

Tenk næringsstoffer. Noen studier har funnet at folk som hadde høyere nivåer av vitamin B6 hadde mindre symptomer på carpal tunnel syndrom. Noen studier har funnet en sammenheng med vitamin C også. Gode ​​kilder til B6 inkluderer avokado, bananer, bok choy, brun ris, kikerter, mango, poteter, solsikkefrø og søtpoteter. Studier av kosttilskudd er mangelfulle, men.

Se inn urte medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd. Noen mennesker har hatt suksess med naturmidler for å redusere betennelse.

Prøv noen yoga. En studie fant utført i Pennsylvania fant at personer som deltok i yoga regelmessig hadde langt mindre smerte enn en kontrollgruppe som hadde på seg håndleddet splinter.

Besøk kiropraktor. Chiropractic omsorg kan lindre smerte i flere individer. Behandling kan inkludere ultralyd, håndleddet støtter og manipulasjon.

Tenk kirurgisk utgivelse. Som en siste utvei, kan kirurgi hjelpe minimere smerten av carpal tunnel syndrom. Ditt primære omsorg lege bør kunne henvise deg til en egnet kirurg.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er kun ment som informasjon og erstatter ikke lege. Ta alltid kontakt med lege for diagnose, behandling og prognose informasjon.

Hvordan vite den beste tiden å ha Carpal Tunnel kirurgi

Hvordan vite den beste tiden å ha Carpal Tunnel kirurgi


Hvis du har brukt opp alle andre veier for å lindre ubehaget ved carpal tunnel syndrom, kan du spørre deg selv: "Når er den beste tiden å ha carpal tunnel kirurgi?" Bare du og din lege kan svare på dette spørsmålet, men her er noen trinn for å hjelpe deg med dette vedtaket.

Bruksanvisning

•  Planlegg din kirurgi før tilstanden din forverres. Hvis kirurgi er det eneste alternativet, en prosedyre så tidlig som mulig vil bidra til å hindre nerveskader og betennelser fra trykket av carpal ligament.

Se på arbeidsplanen. Hvis du jobber i en jobb som er forutsigbart travlere i visse tider av året, planlegge operasjonen på slutten av en av de travle sykluser, slik at du kan rehabilitere på en anbefalt tempo.

Ta kontakt med venner og familie. Hvis en eller begge hendene har begrenset fleksibilitet og funksjon mens du gjenopprette, vil du trenger hjelp av familie og venner for å få til avtaler på din lege og fysioterapeut kontorer samt gjøre andre ærend.

Snakk med legen din. De vil være i stand til å fortelle deg når det er mest fordelaktig å ha operasjonen basert på alvorlighetsgraden av din tilstand. De kan være fleksible på dette, men hvis de foreslår at tiltak iverksettes så raskt som mulig, er det sannsynlig å være formildende omstendigheter som avgjør deres følelse av at det haster.

Tenk på din generelle helse. Hvis du har andre alternativer enn carpal tunnel syndrom på det tidspunktet du ønsker å planlegge kirurgi plager, kan det være lurt å revurdere. For best mulig resultat, bør du være sunn når du har kirurgi.

Tips og advarsler

  • Vurdere en tidlig morgen avtale. Studier tyder på at folk opplever mindre smerte i morgen enn de gjør på et annet tidspunkt på dagen. Hvis bedøvelsen slites av i morgentimene, vil du trenge mindre medisiner for å lindre smerter i hele resten av dagen.
  • Enhver carpal tunnel kirurgi bærer risikoen for infeksjon, samt muligheten for permanent nedsatt funksjon ved å skade median nerve. Spør legen din om risikoen, slik at du kan veie alternativene og ta den beste beslutningen.

Åpne v. Endoskopisk Carpal Tunnel kirurgi

Carpal tunnel utgivelsen kirurgi er en medisinsk prosedyre som brukes til å avlaste presset på median nerve i håndleddet ved å skille carpal ligament. Denne prosedyren, som kan eliminere symptomene på carpal tunnel syndrom, kan gjennomføres som åpen utgivelsen kirurgi eller endoskopisk kirurgi.

Åpne Slipp Surgery

Åpne utgivelsen kirurgi krever en-til to-tommers snitt i håndleddet. Når snittet er gjort, er kirurgen i stand til å tydelig se og skille, carpal ligament. Kutting av carpal ligament åpner carpal tunnel, som er sammensatt av carpal ligament og bein. Denne handlingen lindrer symptomene på carpal tunnel syndrom.

Endoskopisk kirurgi

Endoskopisk kirurgi for carpal tunnel syndrom krever to mindre snitt. Kirurgen setter en liten lysende rør inn i hvert innsnitt, og mater et kamera gjennom en tube, og en liten kniv gjennom den andre. Kameraet er koblet til en skjerm, som viser et oppriss av carpal ligament, slik at kirurgen å kutte det uten et slikt stort innsnitt.

Åpne Slipp Recovery

Pasienter utvinne fra åpne utgivelsen kirurgi krever mer utvinning tid enn de som har hatt endoskopisk kirurgi, men langsiktig utvinning er omtrent den samme. Folk som har hatt åpent utgivelsen kirurgi for deres carpal tunnel syndrom er mer sannsynlig at du trenger deres carpal ligament kuttet igjen i en gjenta prosedyren.

Endoskopisk Recovery

Utvinning fra endoskopisk kirurgi har en tendens til å være raskere enn åpen utgivelsen kirurgi, med pasienter som kan komme tilbake i jobb raskere. Men pasienter som har hatt endoskopisk kirurgi for å avlaste sine carpal tunnel syndrom symptomer er mer sannsynlig å rapportere langvarige smerter på stedet.

Betraktninger

Åpne utgivelsen kirurgi og endoskopisk kirurgi er både polikliniske prosedyrer som er oppnådd under lokalbedøvelse. Disse prosedyrene kan lindre symptomene på carpal tunnel syndrom, men kan tvinge pasienten til å endre sin okkupasjon, for å unngå de aktivitetene som fikk dem til å utvikle carpal tunnel syndrom. Både åpne utløser kirurgi og endoskopisk kirurgi også bære risikoen for permanent nerveskader, smerte eller infeksjon.

Carpal tunnel Øvelser og Strekker

Carpal tunnel syndrom er en nevrologisk tilstand der hovednerven tunnel langs palm side av håndleddet blir smalere. Dette komprimerer nerve, plassere press på sener og leddbånd i hånden og resulterer i svakhet og nummenhet i hånden og en utstrålende smerte som kan strekke seg opp armen. Du kan redusere symptomene på carpal tunnel eller bidra til å forhindre en blusse opp med enkle strekninger og øvelser.

Strekninger

Carpal tunnel er ofte et kronisk problem forårsaket av repeterende bevegelser som å skrive, korthandel, vri en fastnøkkel eller andre tiltak som krever konstant hånd sammentrekning. Du kan redusere de langsiktige effektene av disse handlingene med grunnleggende hånd strekninger. Trekke fingrene forsiktig, en om gangen, bort fra kontakten. Du kan høre en pop. Dette er frigjøring av luft i skjøten, og en akseptabel lyd. Hold armen utvidet og trekke fingrene tilbake mot deg, slik at de kan peke mot himmelen. Hold denne og deretter trekke dem ned. Denne strekker armmusklene og hånd sener. Roll din håndledd både med og mot klokken for å løsne håndleddet ledd og slappe hånden.

Øvelser

Når du gjør en øvelse for å styrke området, være oppmerksom på det, før du har lettet smerte og symptomer på carpal tunnel syndrom, vil du skal være forsiktig med å styrke musklene som er i den mest smerte. Grunnen er at du trenger for å gjenopprette balansen i hånden styrke til å avlaste så mye press på den komprimerte området som mulig.

Bruk en myk ball å gjøre håndklemmer. Du kan øke motstanden senere som du gjenvinne mer styrke. Alternative fingrene du bruker til å presse ballen, bare ved å bruke pinky og ringfinger for ett sett og i midten og forgrunnen fingrene for den neste. Prøv forskjellige kombinasjoner. Wrist curls med lette vekter kan også bidra til å forbedre underarm styrke. Bruk en strikk rundt fingrene til å jobbe med å åpne hånden med motstand. Dette er en stor oppgave å gjenopprette balansen fra aktiviteter som krever hyppig knyttneve stengetid.

Tension Slipp

Nøkkelen til å lindre smerten av carpal tunnel syndrom er å slippe spenningen plassert på nerve i hånden. Alltid konsultere legen din før du starter en ny treningsøkt plan. Glasur hånden etter å gjøre øvelsen rutine og ta anti-inflammatorisk medisin vil bidra til å forhindre mer press.

Du kan også redusere spenningen i hånden ved å riste hendene ut under hyppige pauser i arbeidet eller rutine. Skulder shrugs og arm rotasjoner er også flotte øvelser som frigjør spenninger i armer og skuldre som gjennomsyrer ned til håndleddet.

Behandlinger for Carpal Tunnel under graviditet

Gravide kvinner ofte utvikler symptomer på carpal tunnel syndrom på grunn av hevelse i håndleddet forårsaket av væskeansamlinger. Når håndleddet er hoven, er median nerve komprimert, noe som resulterer i smerter, nummenhet og prikking i hender og håndledd. Under graviditet er det viktig å finne måter å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom uten at det påvirker din baby. Hviler håndleddene, ved hjelp av is og iført støttende splinter er alle måter å redusere eller eliminere smerter og nummenhet uten å ta medisiner som kan skade barnet ditt.

Rest

Carpal tunnel syndrom påvirker håndleddene når repeterende bevegelser som irriterer carpal tunnel er gjort. For å minske smerter og nummenhet som følge av carpal tunnel syndrom, bør du hvile håndleddene. Unngå de bevegelser som forårsaker irritasjon, såsom å skrive, så mye som mulig. Mange gravide kvinner prøver å få så mye dyktig som mulig før deres baby er født, men ubehandlet carpal tunnel syndrom kan forårsake permanent skade. For å hindre langsiktige problemer, er det best å hvile håndleddene eller hindre bøye gjennom bruk av støttende splinter.

Splinter

Carpal tunnel splinter blir brukt til å støtte håndleddene i en fast stilling, hindrer flexing av håndleddene som kan føre til irritasjon og betennelse. Under graviditet, hvis du opplever noen grad av carpal tunnel symptomer, bør du bære støttende splinter under alle aktiviteter som medfører en for stor håndleddet bevegelse. Det er også en god idé å bære din splinter om natten, siden de fleste mennesker har en tendens til å bøye håndleddene i søvne.

Is

Lagring av splint i fryseren vil gi ekstra lindring fra kulden. Når du begynner å føle smerte i hånden eller håndleddet, sette på kaldt splint. Hvis kulden ikke varer, kan du bruke en ispose for å gi mer langvarig smertelindring og veksle den med varme ved å dyppe hånden i en vask full av varmt vann.

Hjem rettsmidler for Carpal Tunnel Pain

Sener og median nerve passere gjennom carpal tunnel i håndleddet. Hvis du gjør repeterende bevegelser, sener gni på samme sted om og om igjen, noe som fører til irritasjon og betennelse. Hevelse inne i carpal tunnel komprimerer median nerve, noe som resulterer i smerter og nummenhet i hender og håndledd. Hjem rettsmidler for carpal tunnel smerte inkluderer kalde omslag, varm komprimerer, splinter, medisiner og ergonomi.

Cold Packs, varm komprimerer

Følelsen av kulde bidrar til å lindre smerten av carpal tunnel syndrom, samt reduserer hevelsen inni håndleddet. Når håndleddene vondt, pakk kalde håndklær rundt dem eller bade dem i en vask full av isvann. Isposer bør innpakket i et håndkle før de brukes på håndleddet. Alternativ varm komprimerer med bruk av kalde omslag flere ganger om dagen for å hjelpe hevelsen går ned raskere.

Splinter

Ved hjelp av splinter immobilizes håndleddet, holde deg fra å gjøre bevegelser som forårsaker stress på carpal tunnel. Dette gjør at de irriterte områder å helbrede, redusere kompresjon på median nerve, og eliminere kilden til smerte. Det er viktig for deg for å sikre at din splint er høy kvalitet og profesjonelt montert. En dårlig utstyrt håndledd splint kan resultere i ytterligere komprimering av håndleddet hvis det er for stramt, eller mangel på støtte hvis det er for løs. En splint som er for stramt vil etterlate merker på håndleddet og hånden når du tar den av. Hvis splint er for løs, vil du være i stand til å bevege håndleddet fritt innenfor det.

Medisinering

De mest gunstige over-the-counter medisiner for carpal tunnel smerte er ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, også kjent som NSAIDs. Ibuprofen og naproksen er effektive i behandling av carpal tunnel smerte. De bidra til å redusere hevelse i carpal tunnel, som fjerner press på median nerve.

Ergonomi

Holde håndleddene i riktig posisjon når du skriver kan bidra til å redusere carpal tunnel symptomer, inkludert smerte. Prøv å holde håndleddene så rett som mulig, og ikke hvile håndleddene på hardt underlag mens du skriver. Spesialdesignet tastatur og musematter tilby demping og ergonomisk posisjonering for å hindre carpal tunnel problemer.

Rest

Hvis du opplever carpal tunnel smerte, prøv å unngå den aktiviteten som forårsaker smertene så mye som mulig. Hvis man ikke kan unngå den aktivitets helt, kan hvile periodisk bidra til å redusere smerte, så vel som andre symptomer. Endre aktiviteter flere ganger om dagen kan også bidra til å forhindre carpal tunnel smerte.

Alternative behandlinger for Carpal Tunnel

The National Institutes of Health (NIH) definerer carpal tunnel syndrom som en "smertefull progressiv tilstand forårsaket av kompresjon av en sentral nerve i håndleddet. Det oppstår når median nerve som går fra underarmen i hånden, blir presset eller klemt på håndleddet. "

Kirurgi er siste utvei for å bli smertefri fra carpal tunnel syndrom. Smertestillende medikamenter er hyppig brukt, men kan ha bivirkninger. Alternativ behandling og komplementær medisin kan gi gunstige behandlinger med mindre risiko.

Årsaker og symptomer

I mange tilfeller er årsaken til carpal tunnelsyndrom ukjent. Folk som er i faresonen for carpal tunnel syndrom gjøre repetitive oppgaver på jobben, ofte i flere timer om dagen, skriver på en datamaskin tastatur eller utføre fabrikkarbeid. Men brukket eller forstuet bein i håndleddet som produserer leddgikt kan være en tilknyttet tilstand. Skjoldbruskkjertelen ubalanse og sukker diabetes er også mistanke.
Symptomer begynne gradvis. Smerter, svakhet eller nummenhet i hånd og håndledd utstråle opp armen. Symptomer ofte forverres i løpet av dagen. Folk kan føle prikking og redusert gripestyrke, og det kan være vanskelig å danne seg en knyttneve eller gripe små gjenstander. Utføre manuelle oppgaver blir en motgang.

Akupunktur Behandling

The Mayo Clinic advarer at alternative behandlinger for carpal tunnel syndrom er populære på internett og i bøker og blader, men at "I noen tilfeller har forskerne ikke studert disse behandlingene tilstrekkelig hjelp allment aksepterte vitenskapelige metoder. I andre tilfeller, men en økende bevis indikerer at noen alternative behandlinger kan bidra til å avlaste carpal tunnel symptomer. "

Akupunktur arbeider for å lindre smerten av carpal tunnel syndrom, ifølge akupunktør og kiropraktor lege Robert Scarnecchia av Chiropractic Group i Okeechobee City, Florida. "Med bruk av smertefrie nåler, det fungerer på meridian system for å tonify og sedate området av involvering ved å manipulere punktene lokalt og distalt til det skadde området. Dette trekker energi bort fra aktiv områder og mot sedert områder," forklarer han. Akupunktur har vært praktisert i Kina og andre asiatiske land i tusenvis av år.

En helhetlig tilnærming

Dr.Scarnecchia kombinerer akupunktur, kiropraktikk behandlinger og orthotics i en helhetlig tilnærming til tilstanden til carpal tunnel syndrom. "Kiropraktikk manipulasjon øker bevegelse av carpal bein, reduserer fangenskap, og skaper stabilitet til tunnelen bue," sier han. "Soft tissue teknikker inkluderer strekker håndleddet flexors / extensors å fjerne sammenvoksninger og arrvev i muskelen, og Graston teknikk bryter arrvev i carpal tunnel og omkringliggende strukturer og fjerner entrapment av nerver og sener."
Scarnecchia anbefaler også til sine pasienter bruken av orthotics å spenne området og stoppe repeterende bevegelser som promulgates problemet. Han påpeker at det tar ni uker med støtte for leddbånd å forkorte inn en skikkelig carpal tunnel arch.

Stretching Teknikker og Trening

Myofascial utgivelsen er en høyt spesialisert strekker teknikk som brukes av fysioterapeuter og kiropraktorer likt. Terapeuten finner området av tetthet av fascia og en lett strekk påføres inntil vevsområdet slapper av.
Fysioterapeuter på Wholistic Therapy Center i New York også benytte ultralyd for å bidra til å redusere betennelse og elektroterapi for å styrke svake muskler i underarmen hånd og arm.

De fleste alternativ medisin utøvere vil anbefale spesifikke øvelser for å strekke og styrke musklene i underarmen og hånden på home.Certain typer yoga øvelser ser ut til å hjelpe noen lider, ifølge Mayo Clinic.

Eksperimenter med forsiktighet

Carpal tunnel er en sta tilstand for mange mennesker, og kan kreve litt eksperimentering for å se hvilke behandlinger som hjelper mest. Rådfør deg med legen din om bruk av alternativ og komplementær medisin. Heldigvis sjansene for utvinning fra carpal tunnel er bra med diagnose og legehjelp.

Kiropraktikk Behandling av Carpal Tunnel Syndrome

Kiropraktikk Behandling av Carpal Tunnel Syndrome


Carpal Tunnel Syndrome er en tilstand preget av en prikking eller nummenhet følelse i området av håndleddet og hånd. Det er funnet i mennesker som utfører repetitive daglige oppgaver med fingre eller hender, for eksempel datamaskinen operatører, kasser eller samlebåndsarbeidere. Problemet blir utløst langs median nerve som går fra fingertuppene, inntil armen, gjennom skulderen og halsen, og hele veien til ryggmargen. Fordi ryggmargen og øvre rygg området har denne tilkoblingen til hånd og håndledd område, kan en kiropraktor kunne lindre symptomene på Carpal Tunnel Syndrome.

Convenience

Vellykket kiropraktisk prosedyrer kan eliminere behovet for å ta operasjon eller medisinsk narkotika ruten. Til slutt, kan dette spare pasienten tid, penger og ytterligere smerte.

Bone Adjustment

Gjennom bein i baksiden av nedre nakke, median nerve som er ansvarlig for å forårsake Carpal Tunnel Syndrome er koblet til ryggmargen. Hvis noen av disse spesielle bein endre posisjon eller mister normal bevegelse, kan symptomene på Carpal Tunnel bli følt hele veien ned til håndleddet og fingrene. En kiropraktor kan analysere nakken og foreta små justeringer til bein å minske uønsket press på, eller skade på median nerve. Siden nerve reiser langs armen og skuldrene, kan en kiropraktor erkjenne behovet for å justere disse områdene også.

Terapi

En kiropraktor kan bruke terapi teknikker som is, ultralyd, elektrisk stimulering eller lavt nivå laser terapi for å behandle Carpal Tunnel Syndrome. Disse teknikkene fungerer ved å redusere betennelse rundt nerveområdet. Kald laser terapi er en prosedyre som har blitt godkjent av FDA som en skikkelig behandling for Carpal Tunnel Syndrome.

Nutritional Supplements

En kiropraktor kan foreslå å ta noen kosttilskudd, slik som kolloidale mineraler, for å hjelpe til med å lindre effektene av Carpal Tunnel Syndrome. Noen kiropraktorer tror på viktigheten av å absorbere mineraler i kroppen for å gjøre opp for næringsstoffer som kroppen mangler for å opprettholde god helse. Kolloidale mineraler er svært absorberende og blir tatt i en flytende form.

Wrist Traction

En kiropraktor noen ganger bruker en høyteknologisk enhet som skaper trekkraft for å helbrede Carpal Tunnel Syndrome. Pasientens arm er festet til en maskin som trekker med jevne mellomrom for å bidra til å avlaste trykket ved håndleddet.

Andre forslag

En kiropraktor kan også foreslå og forklare behovet for noen andre måter å håndtere Carpal Tunnel Syndrome. Det er en serie med hånd og håndledd øvelser (for eksempel Cats Paw øvelser) som en kiropraktor kan lære pasienten å utføre daglig for å holde hånden muskler strekkes og styrkes. En kiropraktor kan også gi råd til bruk av arm splinter slik at median nerve og håndledd område å helbrede ved å ikke bøye eller skape unødig stress på området.

Kosttilskudd for Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom skjer vanligvis hvis du arbeider med håndleddene mye, slik som å klikke en mus hele dagen på en datamaskin, skrive på et tastatur hele dagen, presser kassa knapper, og jobber med verktøy som vibrerer. Symptomene på carpal tunnel syndrom inkluderer en nummenhet og prikking i håndleddene og fingrene, og smerter i håndleddene og fingrene.

Vitamin B6

Noen leger tror carpal tunnel syndrom kan være forårsaket av en vitamin mangel. Vitamin B6 vil bidra til symptomene på carpal tunnelsyndrom hvis det er forårsaket av en vitamin-mangel. Vitamin B6 finnes i dagligdagse matvarer som poteter, brun ris, bananer, grønne grønnsaker og kyllingbryst, men du kan ikke få nok vitamin B6 hvis du ikke spiser disse matvarene hver dag. Vitamin B6 kan fungere godt i behandling av mild til moderat tilfeller av carpal tunnel syndrom. Prøv å ta en vitamin B6 supplement, og det kan bidra til å lette symptomene på carpal tunnel syndrom.

Bromelain

Bromelain er et enzym supplement som kan hjelpe med å redusere vev hevelse forårsaket av carpal tunnel syndrom. Når du begynner å føle den kriblende forårsaket av carpal tunnel syndrom, ta to, 500 mg bromelain tabletter eller kapsler to eller tre ganger om dagen mellom måltider. Det kan ta en stund å merke resultater, opptil flere uker, med bromelain. Også legge bromelain til kosthold ved å spise ananas.

Johannesurt

Johannesurt er et populært for behandling av depresjon, men det kan også bidra til å lindre nerve smerte og prikking på grunn av carpal tunnel syndrom. Johannesurt kan bidra til å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom to måter: dens beroligende effekt kan bidra til å lindre smerte og sin anti-inflammatorisk effekt hjelper krympe hovne sener forårsaket av carpal tunnel syndrom. Ikke forvent johannesurt å jobbe med en gang som aspirin eller ibuprofen, kan det ta noen uker å begynne å jobbe.

Linfrøolje

Linfrøolje kan hjelpe lindre betente nerver og vev forårsaket av carpal tunnel syndrom. Linfrøolje er rik på omega tre fettsyrer og mange typer betennelser svarer godt til fettsyrer. Ta 1 ss. av linfrø olje hver dag, og du bør begynne å føle resultatene i to til fire uker. For å sikre at du får god kvalitet linfrøolje være sikker på at det har en nøtteaktig smak og er fargen på gult.

Gurkemeie

Gurkemeie er en urt som har liknende effekter som stoffet kortison. Gurkemeie inneholder en kraftig anti-inflammatorisk kalt curcumin, og har tradisjonelt vært brukt i India for lindring av smerter og betennelser. Gurkemeie er også lik bromelain. For best resultater i behandling av carpal tunnel syndrom, bruker supplement kapsler i stedet for krydder i seg selv, fordi kapslene inneholder 95 prosent ren curcumin. Legene foreslår å ta 250-500 mg curcumin i gurkemeie hver dag. Hvis symptomene fortsetter eller blir verre, fortsetter å ta høyere dose før symptomene bedre, deretter gradvis redusere dosen. Ikke ta gurkemeie uten å snakke med en lege, og ikke ta det mens hun var gravid. Også være oppmerksom på at curcumin kan øke risikoen for blødninger da tatt med blodfortynnende.

Tegn og symptomer på Carpal Tunnel under svangerskapet

Tegn og symptomer på Carpal Tunnel under svangerskapet


Det skjer plutselig. En gravid mor våkner plutselig i natt for å finne at hennes hånd er nummen. Som hun arbeider for å bringe følelsen tilbake i fingrene, lurer hun på hva som har skjedd. Hvis dette har skjedd med deg, du har bare opplevd en annen av de mange effekter av svangerskapet. Tegn og symptomer på carpal tunnel syndrom under svangerskapet kan være alarmerende, men de er helt normalt og kan noen ganger være lettet.

Symptomer på Carpal Tunnel

Symptomene på carpal tunnel syndrom under svangerskapet er ikke annerledes enn symptomene på carpal tunnel på et senere tidspunkt. Gravide kvinner som nærmer seg slutten av svangerskapet kan oppleve nummenhet eller smerter i hendene. Tommelen, pekefingeren, langfingeren og deler av ringfingeren er berørt når carpal tunnel er årsaken til ubehaget. Noen kvinner vil miste følelsen helt i disse fingrene, mens andre vil føle prikking, brennende eller smertefulle opplevelser. Disse symptomene har en tendens til å bli mer intense om natten, og kvinner vil ofte våkner med stive hender. Klossethet med hender og ofte fallende gjenstander representerer også et tegn på carpal tunnel.

Hva er Carpal Tunnel?

Gravide kvinner sliter med carpal tunnel på grunn av hevelse i hendene som er vanlig mot slutten av svangerskapet. Carpal tunnel er en tunnel i håndleddet som er veien for nerver og sener i fingrene. Når en gravid kvinne begynner å hovne opp, klyper den ekstra væske disse nervene. Nervene svare ved ikke å bære informasjon som de normalt ville eller ved å sende smertesignaler. Fordi carpal tunnel er så liten, kan selv den minste hevelse forårsake symptomer, og symptomene øker om natten fordi den væsken som bassenger i føttene og anklene i løpet av dagen er frigjort fra tyngdekraften og kan strømme til hendene.

Lindre symptomer

Symptomene på carpal tunnel under svangerskapet kan gjøre fungerende vanskelig, spesielt for en kvinne som bruker hendene regelmessig for å skrive, lage mat eller spille et instrument. Selv om tilstanden er midlertidig, kan de som trenger lindring fra sine carpal tunnel symptomer forfølge tradisjonelle behandlinger for tilstanden. Wrist tannregulering kan bidra til å avlaste noe av presset på nervene. En ergonomisk tastatur kan gjøre det lettere å skrive. Glasur håndledd og hever dem litt når det er mulig kan redusere hevelse. Imidlertid bør gravide unngå å ta anti-inflammatorisk narkotika, et vanlig alternativ behandling for ikke-gravide pasienter, uten råd fra en lege, som mange av disse har en effekt på det ufødte barnet.

Andre kilder til Relief

Noen kvinner velger alternative behandlinger for å håndtere sine carpal tunnel, siden de ikke kan ta anti-inflammatorisk narkotika. Massasje kan noen ganger lindre symptomene. For å nyte en massasje, har noen bruker tommelen til å massere innsiden av håndleddet utover og ned. Kutte ned på aktivitet som belaster fingre og håndledd, hvis mulig. Noen kvinner tyder på at akupressur eller akupunktur hjelper sine symptomer. Iført en skinne om natten og støtte armen med en pute kan også hjelpe.

Forebygging / løsning

Hvis du er gravid, er det noen grep du kan ta for å minske symptomene på carpal tunnel. Først redusere saltinntaket så mye som mulig for å holde deg fra å holde på vann, og deretter endre posisjonen din regelmessig og ta pauser fra arbeidet for å gi hendene dine en sjanse til å hvile. Hvis du har til å utføre repeterende oppgaver, prøver å variere dem fra tid til annen. Dersom du utvikler carpal tunnel syndrom på tross av disse tiltakene, må du huske at det er en midlertidig tilstand, akkurat som dine hovne ankler. De fleste kvinner går tilbake til normalen innen noen få uker etter fødselen.

Hvordan Carpal Tunnel kirurgi fungerer?

Hvordan Carpal Tunnel kirurgi fungerer?

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel er en sti gjennom håndleddet dannet av leddbånd og bein gjennom som median nerve passerer. Noen mennesker har en medfødt evne mer smale carpal tunnel og er mer disponert for å utvikle sykdommen. Når leddbånd blir anstrengt eller overarbeidet, kan de bli betente og hovne. Repeterende aktivitet med hendene og håndleddene ofte er årsakene til betennelse. Når dette skjer, er median nerve komprimert, forårsaker smerte og nummenhet i palme, fingre og tommel. Det kan også gjøre musklene i hånden svak. Andre faktorer som kan føre til carpal tunnel inkluderer revmatoid artritt, hypotyreose, væskeretensjon, bursitt og senebetennelse.

Carpal Tunnel kirurgi

Hvis andre behandlinger mislykkes å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom etter flere måneder, så legene vanligvis foreslå carpal tunnel kirurgi. Ved tegn på alvorlig nerveskader er til stede, for eksempel tap av styrke i fingrene eller tommelen, så kirurgi kan være nødvendig å utføres raskere.

Prosedyre

Carpal tunnel kirurgi kan utføres på to måter, enten endoskopisk kirurgi eller med et snitt. Å slippe ut trykket på median nerve som går gjennom håndleddet kirurgen vil kutte tverr Carpel ligament. Endene av leddbåndet er igjen separert. Arrvev vil etter hvert fylle gapet.

Innlegg Op

Carpal tunnel kirurgi er vellykket i 95 prosent av tilfellene. Det er en meget liten risiko for nerveskade til median nerve forårsaket av kirurgi. Jo større risiko for pasienter er postoperativ infeksjon eller komplikasjoner med narkose, selv om narkose er sjelden brukt for denne operasjonen. Vanligvis kirurger vil bruke en lokal bedøvelse eller regional blokk. Fordi dette er en poliklinisk kirurgi, vil pasienter gå hjem kort tid etter inngrepet.

Utvinning

Etter kirurgi blir hånd innpakket i en bandasje. Hånden vil bli immobilisert med en splint i flere uker. Stingene kan fjernes etter to uker. Når operasjonen er gjort på ikke-dominant hånd, kan pasientene tilbake til lys plikt i to dager. Normal aktivitet kan bli returnert til i 10 til 14 dager. Hvis operasjonen er på den dominerende hånd, vil pasienten kreve 12 uker for å gå tilbake til normale aktivitetsnivå.

Hvordan bruke ultralyd for Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan bruke ultralyd for Carpal Tunnel Syndrome


Ultralyd kan være en god behandling for mild til moderat tilfeller av carpal tunnel syndrom, selv om noen leger ride dens effektivitet. Når du bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom, må du være forberedt på å få behandling nesten hver dag i flere uker. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom.

Bruksanvisning

•  Spør legen din til å henvise deg til noen som utfører ultralyd behandlinger for hånd og felles skader. Dette utstyret er ofte ikke tilgjengelig på små private praksis. De fleste store sykehus kan bruke ultralyd for carpal tunnel syndrom behandlinger.

Plasser armen på legens bord og være sikker på at det er i en komfortabel stilling. Noen ultralyd utstyr krever at håndflaten vender rett opp og andre fungerer best hvis håndleddet er bøyd litt bakover. Be om en pute eller teppe for å bli satt under armen hvis du er ubehagelig.

Vent i ca 15 til 20 minutter mens legen bruker ultralyd for carpal tunnel syndrom behandling. Utstyret skal operere på ca 1 MHz i pulsmodus over håndleddet.

Gå tilbake til behandling fem dager i uken i de to første ukene. Du bør forvente å føle resultatene etter de første 3-5 økter. Hvis du ikke føler noen lettelse fra carpal tunnel syndrom, kan legen endre ultralyd innstillinger eller henvise deg til en annen behandling.

Fortsett å få ultralyd for carpal tunnel syndrom to ganger i uken i fem uker til. Når behandlingsperioden er over, vil legen din henvise deg til en fysioterapeut, slik at du kan lære øvelser for å gjenopprette hånd styrke og bevegelse. Du skal ikke behøve å ta seg fri fra jobben for ultralyd behandling, selv om du trenger for å unngå utstrakt bruk av datamaskin og annet CTS utløser.

Lag ergonomiske endringer i arbeidsstasjonen for å hindre at carpal tunnel syndrom fra å returnere. En av fordelene med ultralyd er at du ikke utvikler en toleranse for det, så kan det likevel være en effektiv behandling hvis du trenger det igjen.

Hint

  • Legen kan bruke en diagnostisk ultralyd test for å produsere et bilde av din median nerve og avgjøre om carpal tunnel syndrom er årsaken til ubehag.
  • Noen pasienter carpal tunnelsyndrom ikke reagerer på bruk av ultralyd. Mange leger hevder at kirurgi er den beste behandlingsalternativet for langsiktig lindring av alvorlig carpal tunnel syndrom.
  • Enkelte undersøkelser tyder på at langvarig bruk av ultralyd kan resultere i vev og nerveskader.

Hjem rettsmidler for Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom, forårsaker nummenhet og prikking i hånden samt smerter. Når sykdommen er diagnostisert av lege og du er under hans omsorg, er det ikke-kirurgiske alternativer å prøve hjemme for å lindre ubehaget fra kompresjon av nerven.

Rest

Kjøp en håndleddet skinne på apoteket og bruke den til å "hvile" håndleddet når det er mulig. Dette er spesielt nyttig om natten når nerve sensasjonen fra carpal tunnel syndrom kan holde deg fra å sove.

Medisinering

Aspirin, ibuprofen og paracetamol er alle tilgjengelige over disk og hjelpe kortsiktige eller sporadiske smerter fra carpal tunnel syndrom.

Trening

Enten din lege eller en fysioterapeut kan anbefale stretching og styrke øvelser for håndleddet som kan være nyttig for å lindre Carpal Tunnel Syndrome symptomer.

Forkjølelse

En ispose kjøpt på apoteket kan være nyttig i å lindre hevelse fra carpal tunnel syndrom. Du kan også lage din egen med en plastpose med is som har en vaskeklut eller håndkle rundt det.

Alternative terapier

Akupunktur, kiropraktikk omsorg og toga har alle vist resultater i å hjelpe med smerte og prikking av carpal tunnel syndrom.

Forebygging av Carpal Tunnel

Introduksjon

Fruktemne tunnel syndrom er en smertefull sykdom i hender og håndledd. Smerten er forårsaket av trykk til median nerve i håndleddet. Median nerve externs fra underarmen til håndleddet og er ansvarlig for flytting av alle fingrene unntatt pinky. Denne nerve ligger i Carpel tunnelen, en smal passasje på håndleddet. Den carpel tunnel beskytter median nerve. Fruktemne tunnel har mange årsaker, inkludert diabetes, graviditet, leddgikt og fedme. Men de viktigste årsakene er repeterende bevegelser og skader. For å hindre at symptomer på carpel tunnel, må du kanskje eksperimentere med ulike behandlinger.

Forebygging av Carpal Tunnel

Hvis du trenger å gjøre repetitive oppgaver, prøver ikke å bøye, strekke eller vri hendene i lange perioder. Hvis det er mulig, bruke mindre dominant hånd for å gjøre oppgaver eller slå hendene ofte. Et annet alternativ er å ta hyppige pauser når du har gjentatte jobber å utføre. Bruke kroppen skikkelig også bidrar til å hindre carpel tunnel. Når du bruker hendene, prøv å ikke ha armene for å lukke eller for langt vekk fra kroppen. Når du er på datamaskinen, ikke la håndleddene på harde overflater i lange perioder av gangen. Hvis du bruker et tastatur mye, justere høyden på stolen slik at underarmene er på nivå med tastaturet, og du trenger ikke å bøye håndleddene å skrive.

Prevening eller lindre symptomer

Mens en person kan ikke alltid hindre carpel tunnel syndrom, spesielt når en skade har oppstått, det kan være ting å gjøre for å redusere antall bluss-ups. De vanligste symptomene på carpel tunnel syndrom er smerter, nummenhet, prikking, svakhet og hevelse. Ikke alle får alle symptomene. For de med milde symptomer som lett smerte eller svakhet, er den beste tingen å hindre lidelse å hvile hendene. Ta aspirin for smerten bidrar også til å håndtere sykdommen. Legge isposer å kutte ned på hevelse vil også lindre noe av smerten. Strekke hendene og masserer dem kan lette noe av den kriblende og nummenhet. Du kan også være lurt å prøve seg en håndleddet skinne om natten og unngå å sove på hendene for å bidra til å lette smerter eller nummenhet i håndleddene og hendene. Yoga er også anbefalt av Mayo Clinic for "styrke, strekk og balansere hvert ledd i overkroppen." Tilskudd av vitamin B-6 kan være nyttig for å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom. Magnet terapi er også nyttig for noen mennesker, men studier har ikke bevise terapi for å være gunstig.

Natural Cures for Carpal Tunnel

Carpal tunnel syndrom påvirker håndledd av folk som gjør repeterende håndbevegelser på en daglig basis. Arbeider i en fabrikk eller gjør store mengder typing kan føre til carpal tunnel syndrom. Naturlige botemidler inkluderer hvile, bruke kalde omslag, posisjonering håndleddene riktig og iført en håndleddet spenne.

Resting

Carpal tunnel i håndleddet er sammensatt av carpal ligament og bein, og inneholder median nerve og sener. Gjør repeterende bevegelser fører til at sener å gni mot det samme området av carpal ligament, som resulterer i irritasjon og betennelse. Som innsiden av carpal tunnel stigninger, komprimerer den median nerve, noe som resulterer i symptomer på carpal tunnel syndrom. Hvile håndleddene gjør at hevelsen å gå ned som stopper symptomene.

Påføring Cold

Plassere kalde omslag på håndleddene hjelper nummen området, noe som reduserer smerten ved carpal tunnel syndrom. I tillegg veksler de kalde omslag med mild varme bidrar til å redusere håndleddet hevelse. Prøv å fylle en vask med isvann og en annen med varmt vann. Deretter plasserer håndleddene i en vask i fem minutter, deretter den andre vasken i fem minutter. Bruk denne varme og kalde behandlingen flere ganger per dag.

Riktig Positioning

Når du skriver, bør du bruke riktig håndleddet posisjonering for å unngå belastning på håndleddet. Prøv å holde håndleddene rette for å unngå ytterligere irritasjon i carpal tunnel. Hvile håndleddene på skrivebordet når du skriver kan føre til kompresjon av carpal tunnel, så bruker polstrede håndleddstøtter kan hjelpe.

Wrist Bukseseler

Iført en håndleddet spenne holder deg fra å bøye håndleddet, som hindrer irritasjon i carpal tunnel. Bruke spenne mens du gjør aktivitet som forårsaker carpal tunnel syndrom symptomer hjelper deg å unngå håndleddet bevegelser som forårsaker problemer. Iført tannregulering om natten hjelper også, fordi mange mennesker bøye håndleddene under søvn.

Har Akupunktur Arbeid som en behandling for Carpal Tunnel Syndrome?

Har Akupunktur Arbeid som en behandling for Carpal Tunnel Syndrome?


Akupunktur er blitt funnet å være en effektiv behandling for carpal tunnelsyndrom. Dette har vært vist i case-studier som sammenlignet akupunktur til steroider for carpal tunnel smertelindring. I tillegg er det anekdotiske bevis som viser positive resultater.

Tilstand

Carpal tunnelsyndrom skyldes kompresjon av carpal tunnel som presser på median nerve i hånden. Dette presset fører til symptomer på smerter, nummenhet og prikking som beskriver syndromet. Ofte er dette på grunn av repeterende bevegelser som for eksempel å skrive.

Teori

Ifølge kinesisk medisinsk teori, er komprimering av den carpal tunnel på grunn av stagnasjon av qi (energi) og blod i dette området. Akupunktur behandling vil søke å bevege qi og blodet, fjerning av stagnasjon og derfor lindre de ledsagende symptomer.

Diagnose

I tillegg til å diagnostisere tilstanden med kinesisk medisinsk teori, en akupunktør som har spesialisert seg på muskel- og skjelettplager vil ofte gjøre en ortopedisk diagnose i tillegg. Dette er viktig fordi carpal tunnel syndrom er ofte feildiagnostisert. Symptomene noen ganger kommer i halsen eller skuldrene. Thoracic outlet syndrome er ofte forvekslet med carpal tunnel.

Symptomatisk Relief

En case-studie gjort i år viste at akupunktur er minst like effektive i å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom som steroider. Dette er spesielt gunstig for folk som ikke ønsker å ta steroider eller som ikke tåler dem godt. En annen studie som brukes MR diagnostikk vise symptomatisk bedring med akupunktur.

Langsiktige fordeler

Flere kliniske studier må gjøres på effekten av akupunktur i herding carpal tunnel. Det finnes imidlertid en rekke rapporter fra akupunktører som pasienter har opplevd gode resultater i å eliminere sine carpal tunnel symptomer og behovet for kirurgi, samt positive foreløpige indikasjoner fra studier.

Hvordan håndtere Carpal Tunnel Syndrome

Hvordan håndtere Carpal Tunnel Syndrome


Carpal tunnel beskytter nerve som går til hånden og sener som beveger fingrene. Det ligger i nærheten av håndflaten, og når trykket er brukt til området, kan det resultere i smerter og nummenhet. Langvarig press kan føre til en svekkelse av hånden, som er et symptom på carpal tunnel syndrom. Repeterende bevegelser og skade kan være en faktor i carpal tunnel syndrom. Kirurgi for å kutte ligament som presser på nerven er en måte å takle sykdom, men det er livsstil endringer man kan gjøre for å bidra til å håndtere carpal tunnel syndrom.

Bruksanvisning

En over-the-counter smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen kan midlertidig lindre symptomer, ifølge Mayo Clinic.

Ta del i styrke og tøyningsøvelser. Ifølge National Institutes of Health, styrke og tøyningsøvelser, veiledet av en fysioterapeut kan være nyttig i å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom.

Bruk en håndleddet sprint på kveldene. Ifølge Mayo Clinic, bør det være koselig, ikke stramt.

Ta pauser. Når du skriver eller gjør andre aktiviteter med hendene, ta periodiske pauser.

Ta yoga. Ifølge National Institutes of Health, har yoga forbedret gripestyrke og minsket smerte hos pasienter som carpal tunnel syndrom.

Vurdere å endre yrker eller slutte å delta i hobbyer som krever kontinuerlig bruk i hender eller press på håndleddet.

Bli en carpal tunnel støttegruppe. Noen støttegrupper oppfordrer deltaker i stressmestring og lære avspenningsteknikker. Se link i ressurser.

Hva bør jeg gjøre mens jeg Recover From Carpal Tunnel kirurgi?

Carpal tunnel kirurgi er prosedyren for å minske trykket av median nerve for å lindre symptomene på carpal tunnel syndrom. Det innebærer kutting av vev sirkle håndleddet. Jo lenger du har vært håndtere symptomer, jo vanskeligere er det å finne ut hvor vellykket operasjonen vil være eller utvinning tid.

Steps to Recovery

Umiddelbart etter operasjonen, kan du oppleve bivirkninger av anestesi, som for eksempel skjelving eller kvalme. Å begrense hevelse etter operasjonen, heve hånden over hjertet ditt i minst den første uken. Bevege fingrene så det hjelper gjenopprettingsprosessen. Du vil bli gitt finger og håndledd øvelser for å sikre at sener og nervevev ikke bo i en posisjon.

Som en del av utslippet rutine, vil du bli gitt sår stell samt hva aktivitetsnivået bør være, og hvis du kan kjøre. Utslipps papirer vil liste symptomer som trenger medisinsk behandling.

Forvente å være i smerte. Smerten blir verre de første dagene etter operasjonen og minske med tre uker. Når du forlater sykehuset, vil du bli gitt en resept for smertestillende medikamenter.
To uker etter operasjonen vil være ditt første besøk med legen din. Masker vil bli tatt ut og nivået på dine aktiviteter vil bli gjensyn. Strenge aktiviteter vil ikke bli tillatt i minst en måned. Du vil få en ny splint på dette besøket.

Du kan ikke løfte mer enn 10 pounds i minst de første to månedene. Som en markør, en liter melk veier nesten 9 pounds. Arret ditt kan være smertefullt for det første året. Masserer hjelper desensitize nervene. Spør legen din for øvelser som vil hjelpe til desensibilisere nerver av hånden din, for eksempel nerve-gliding terapi øvelser og selvhjelp desensibiliserende. Det kan ta opptil et år før du har nådd peak forbedring. Ifølge Mayo Clinic, de fleste jobb bladene er i ca en måned, hvis du hadde åpent utgivelsen kirurgi. Hvis jobben krever manuell arbeidskraft, ikke forvent å gå tilbake.

Komme Vel

Vær forberedt på å spørre folk om hjelp mens du er i den første måneden av oppgangen scenen. Har noen ta deg til butikken, eller kjøre deg på ærender. Bruk din støtte system på dager når du føler hus-bundet. Isposer hjelpe med hevelse. Slapp med meditativ musikk, eller med filmer hjemme. Mediterer for å fremskynde healing. Ler; det vil hjelpe healing. Spis mat med høyt protein for å hjelpe sene healing. Sørg for at du hviler hendene. Unngå koffein, tobakk og alkohol; de sakte helbredelsesprosessen.

Carpal Tunnel lindring under graviditet

Carpal Tunnel lindring under graviditet


Carpal tunnel er en vanlig tilstand av svangerskapet, og som oftest slår gravide i tredje trimester av svangerskapet. Carpal tunnel årsaker brenning, prikking og lammende følelse i hender og fingre. Ifølge Dr. Spock, er det flere måter å lindre smertefulle og plagsomme symptomer assosiert med carpal tunnel.

Eliminer Gjentatte Aktiviteter

Gjentatte aktiviteter som snakker i telefonen eller skrive på datamaskinen kan ytterligere forverre carpal tunnel syndrom i svangerskapet. Ved å eliminere eller redusere disse aktivitetene, kan symptomer fra syndrom reduseres. For eksempel, hvis jobben krever å snakke i telefonen for en stor del av dagen, bør du vurdere å investere i et headset eller bruke høyttalerfunksjonen. Å gjøre enkle endringer i repeterende aktiviteter kan hjelpe med symptomer.

Bruk Riktig Støtter

Kontroller at riktige støtter er brukt under repeterende aktiviteter. Hvis symptomene er lagt merke til mens du skriver på tastaturet, sørge for at tastaturet er ergonomisk. Musematte og tastatur bør inkludere håndleddet støtter. Skrivebordsstol bør også være på riktig nivå slik at håndleddet ikke er bøyd fra å prøve å nå tastaturet. Hvis disse alternativene ikke hjelper, bør du vurdere talegjenkjenning programvare for å skrive aktiviteter.

Bruk en Wrist Brace

Legen kan bestille en håndleddet spenne å bli slitt døgnet rundt. Dette brace vil bidra til å støtte håndleddet og sikre at det forblir i riktig justering i løpet av dagen og natten. Avhengig av når symptomene er lagt merke til de fleste, kan kvinnen må bare ha håndleddet klammeparentes under disse aktivitetene.

Ta medisiner

Når symptomene er spesielt belastende og andre rettsmidler ikke lindre smerter og nummenhet involvert, kan en lege forskrive medisiner eller et vitamintilskudd. Smerte eller anti-inflammatoriske medikamenter kan anvendes for å lindre symptomene. Hvilke medisiner kan være foreskrevet kan avhenge av hvor langt svangerskapet er som å ikke skade fosteret. Gravide kvinner bør alltid sjekke med legen før du tar noen reseptbelagte eller over-the-counter medisiner. The vitamin B-6 kan også bidra til å lindre symptomene.

Betraktninger

Carpal tunnel syndrom som begynner i svangerskapet vil vanligvis løse på egen hånd etter levering av babyen. Som væskenivået i kroppen tilbake til det normale, vil presset på nervene i håndleddet reduseres. Nedgangen i trykket vil gradvis fjerne symptomene i de fleste kvinner. Dersom symptomene vedvarer etter svangerskapet, ta kontakt med lege.

Akupunktur Detox For Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom fører ødeleggende smerte og normalt påvirker de som gjør jobber som krever repeterende handlinger med hendene. Carpal tunnel er passasjen i håndleddet der median nerve og sener kjøre gjennom, koble fingrene til musklene i armen. Når nerve eller sene stigninger, symptomene varierer fra brenning og kribling i hånden for ekstrem smerte som går opp armen.

Venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanente nerveskader. Mer enn 400.000 operasjoner oppstår hvert år for å frigjøre carpal tunnel, men akupunktur detox kan gi en levedyktig alternativ behandling for å unngå operasjon.

Velge en akupunktør

Akupunktur, den gamle asiatiske metode for behandling av kroppen ved hjelp av strategisk plasserte nåler for å frigjøre og avgifte gjennom trykkpunkter, har blitt en anerkjent og allment akseptert praksis i moderne medisin. Velg ditt akupunktør så nøye som du ville velge en lege for familien --- spesielt hvis du aldri har hatt akupunktur. Faktisk, mange leger nå også tilby akupunktur. USA har satt strenge standarder for akupunktører, med mange stater utøvere til å holde en mastergrad i orientalsk medisin og bestå en offentlig utstedt styre eksamen.

Hvis du bor i en stat som ikke krever en lisens til å praktisere, se etter en akupunktør sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktører. Finn ut hvor lenge hun har vært praktisere akupunktur, hvor hun trente og hvilke sertifiseringer hun holder. Akupunktur bør gi en fredelig, komfortabel opplevelse; å ha et godt forhold til din akupunktør er definitivt et must.

Typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finne mange forskjellige akupunktur stiler og teknikker. Kunsten utviklet seg fra det gamle Kina, men har spredt seg til andre områder av Orienten, Europa og Amerika med variasjoner i lagt til original kunst. Flertallet av akupunktører praktiserer kinesisk stil, men du vil også finne koreansk, som bruker hånden til å korrespondere med deler av kroppen og plager; Japansk, som bruker færre og tynnere nåler; og Auricular, som bruker poeng på øret.

Elektroakupunktur legger små elektriske strømmer gjennom nålene med målet om å redusere avta smerte og hevelse. Andre teknikker involverer urter, massasje og selv kopper suges på kroppen.

I et annet alternativ, laser akupunktur, stimulerer utøveren poengene med laserlys --- en teknikk som kan lindre carpal tunnel symptomer. Selv om akupunktur nåler forårsaker ingen smerte når det brukes riktig, kan laser gir et foretrukket alternativ for de som er redd for nåler.

Akupunktur Detox for Carpal Tunnel

For å gjenopprette den naturlige flyten av qi (kroppens energiflyt) og blod, vil behandlingen bestå av omhyggelig plassert, smertefri nåler settes inn punkter på hånden og håndleddet. Du kan føle press på akupunkturpunkter. Akupunktur kan føre til produksjon av naturlige smertefrigjørende kjemikaliene. Din akupunktør kan sette nåler på andre punkter på kroppen i armer, ben, rygg og nakke å behandle andre bakenforliggende årsakene til carpal tunnel syndrom og å finne blokkeringen av energi. Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massasje. Antall behandlinger du trenger vil variere avhengig av alvorlighetsgraden og din respons på behandlingen.