Digidexo.com

hvordan fjerne hengende

Hvordan fjerne nyrestein

Nyrestein, ifølge Mayo Clinic, er mineral og saltavleiringer som danner steinlignende gjenstander i urinveiene. Nyrestein kan bli ganske store og kan være smertefullt, men i de fleste tilfeller medisinsk behandling ikke er nødvendig. Selv om de fleste nyrestein passere naturlig, er nødvendig smertelindring for mange. En rekke medisinske og hjem rettsmidler kan samtidig øke hastigheten nyrestein avgang fra kroppen og håndtere smerte.

Hvordan fjerne nyrestein

Hvordan fjerne nyrestein

•  Ta kontakt med en lege før du tar noen løpet av handlingen. Din lege vil undersøke deg og hjelpe til å finne den riktige løpet av behandling for å behandle nyrestein sykdom.

Drikk rikelig med vann - dette er vanligvis den mest anbefalte løpet av handlingen for hjem behandlinger, rapporterer Mayo Clinic. Dette spyler systemet og utvanner mengden av mineraler innskudd som danner nyrestein. Dette kan også fremskynde nyrestein blir utvist fra kroppen. Eksperter anbefaler forbruker minst 2,5 liter vann daglig.

Reduser inntak av natrium, kutte ned på antacida som inneholder kalsium, og begrense mengden pasta som du forbruker. Hver av disse kan bidra til nyrestein eller kan forverre en eksisterende tilstand.

gjennomgå en ekstrakorporal showet bølge lithotripsy (ESWL), som kan bidra til å fjerne nyrestein ved sprengning dem i mindre biter. Den ESWL sender en trykkbølge inn i kroppen, noe som bidrar til å bryte opp og oppløse nyrestein. Du vil være i stand til å skille ut de gjenværende fragmenter av nyrestein gjennom urinen, melder St. Josephs Hospital.

Å ha en perkutan nephrolithotomy utføres er et alternativ hvis ESWL er ikke nok til å ødelegge store nyrestein. Ifølge Urology kanal, vil et lite innsnitt gjøres, rett ovenfor nyre, og et lite instrument som kalles en nephroscope vil fjerne stein direkte.

Nyrestein kan tidvis bli sittende fast i ureter, som betyr å gjennomgår en ureteroscopic steinfjerning, sier Mayo Clinic. Et instrument er satt inn i urinleder og en liten ultralydbølge sprenger steinen forårsaker blokkering.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?


Nu-Skin er faktisk stemplet som New-Skin flytende bandasje. New-Skin er en av de mange merker av flytende bandasje på markedet. Produktet er utviklet for å beskytte små sår, kutt og skrubbsår fra elementene knyttet til dagliglivet. Det er vanntett og kan anvendes som et beskyttelsesmiddel før dusjing eller bading. En av de vanligste spørsmålene om bruk av flytende bandasjer er hvordan å fjerne bandasjen etter påføring. Fordi de fleste flytende bandasjer er laget for å slites av over tid, å finne instruksjoner om hvordan du fjerner bandasjen før wearoff punktet kan være en utfordring.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott rikelig med mineralolje.

Påfør mineralolje til hele overflaten av det behandlede området med ny-folie. La området for å sitte i minst 1 minutt.

Skyll vaskeklut og bruke såpe. Arbeid såpen opp i et skum og lett skrubb bandasjert område med små, sirkulære bevegelser. Skyll godt og tørk.

Gjenta trinn 1 til 3 til det ikke er rester av New-Skin.

Tips og advarsler

 • Forsøk aldri å bruke et flytende plaster på et sår som kan kreve masker eller legehjelp.

Hvordan bruke Duct Tape til Fjern Hengende Moles

Hvordan bruke Duct Tape til Fjern Hengende Moles


Hengende føflekker eller "skin tags" er ikke-cancerous hud vekster som utvikler på grunn av hud gnisser mot huden. I utseende, kan huden kodene være kjøtt tonet eller litt mørkere enn hudens naturlige pigment og ligner en stengel-lignende figur som stikker ut fra hudens overflate. Skin tags er vanligvis ufarlig og ofte fjernet av kosmetiske grunner. Skin tags kan fjernes enten medisinsk eller naturlig, avhengig av din preferanse. Skin tag lider finne bruken av duct tape på en hud tag en billig og svært effektiv behandling.

Bruksanvisning

•  Rens huden tag og omkringliggende huden grundig, ved hjelp av varmt vann og en anti-bakteriell hud såpe. Sørg for å skylle alle såperester fra huden, tørk med et håndkle. Opprettholde ren hud gjennom huden tag fjerning prosessen er avgjørende for å forebygge smitte.

Plasser en 1i. Stykke duct tape direkte på toppen av huden tag. Glatt duct tape over toppen huden tag, noe som gjør at passformen er fast og sikker. Duct tape vil utrydde all blodsirkulasjonen i huden tag forårsaker koden for å slippe av huden smertefritt.

La duct tape til å dekke huden tag for minimum tjuefire timer.

Fjern duct tape etter tjuefire timer til å overvåke huden tag eliminering prosessen. Hvis huden tag ikke er fjernet etter tjuefire timer, erstatte den opprinnelige stykke duct tape på huden tag, som dekker en gang mer i ytterligere tjuefire timer.

Tips og advarsler

 • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
 • Duct tape behandling for hud tag fjerning er høyt ansett og bør gi resultater i løpet av de første tjuefire timer.
 • Hvis du på når huden opplever rødhet eller irritasjon på grunn av duct tape søknad, fjerne den umiddelbart duct tape. Sensitive hudtyper kan være utsatt for varme utslett og irritasjon.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

Hengende øyelokk skyldes svake muskler i øyelokk regionen. En tilstand som påvirker visjon og utseende, kan hengende øyelokk forverres som du alder. Lær hvordan du kan fikse hengende øyelokk kirurgisk å gjenvinne fulle visjon og et sunt utseende.

Hvordan fikse hengende øyelokk Surgically

•  Vit at det er to måter å klassifisere hengende øyelokk basert på årsaken til tilstanden. Dermatochalasis er når ekstra hud på øyelokkene gradvis forverres som du alder. Ptose (uttales med "p" silent) oppstår når hele øyelokket regionen er hengende og dekker en stor del av øyet. En person kan bli født med hengende øyelokk eller det kan være en tilstand som oppstår når du blir eldre.

Velg en øyelege (øyelege og kirurg) som dekkes av forsikringen. Øyelege kan undersøke dine hengende øyelokk å diagnostisere årsaken og finne det beste løpet av kirurgisk behandling for din unike sak.

Forvent en poliklinisk prosedyre kalt blepharoplasty som skal utføres for å løse dine hengende øyelokk kirurgisk. Under lokalbedøvelse (med mindre din øyelege bestemmer at du skal gjennomgå prosedyren under narkose) en laser eller skalpell brukes til å lage snitt i skrukker på øyelokkene. Kirurgen fjerner overflødig hud og vev og deretter syr huden sammen. Prosessen tar 1 til 3 timer å fullføre og mild smerte kan oppleves.

Følg forsiktighetsreglene som angis til deg av din kirurg. Forvent hevelse i øyelokket området og bruke kjøleelementer for å holde hevelsen nede. Smerte medisin kan være foreskrevet for å hjelpe deg å takle ubehag.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

Å ha en øyenvippe i øyet kan være ekstremt irriterende, spesielt for et barn. Denne irriterende er vanligvis ufarlige. Å vite hvordan du best kan fjerne fremmed partikkel kan holde den ufarlig og unngå unødvendige skader til det delikate øyeområdet. En viktig ting å huske er at du prøver å bruke fingrene til å fjerne en øyen har potensial til å gjøre mer skade enn godt.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

•  Oppmuntre barnet til å blinke et par ganger og la selve øyet fjerne øyenvippe. Noen ganger vil klemme øyet lukket tett for et øyeblikk oppmuntre sprekker som kan spyle fremmede partikler ut av øyet.

Dra forsiktig i øvre øyelokk ut over nedre øyelokk. Dette kan noen ganger føre til de nederste vippene for å fjerne rogue øyevipper fra innsiden av det øvre øyelokket. Vær sikker på at du vasker hendene før du prøver denne fremgangsmåten.

•  Skyll øynene med lunkent vann. Har barnet holde hans / hennes hode over vasken med de berørte øyet vendt ned. Hvis det er et lite barn, kan ved hjelp av en annen voksen være nødvendig for å minimalisere sprelle. Trekk forsiktig ut den nedre delen av øyelokket og skyll med vann til øyevipper er fjernet.

Ta kontakt med en barnelege hvis disse metodene ikke fjerner øyenvippe. Hvis barnelegen ber om å se barnet, dekker det berørte øyet med gasbind før han / hun kan bli sett. Dette fraråder rubbing, som kan ripe opp hornhinner.

Hint

 • Ikke prøv å fjerne øyenvippe direkte fra øyeeplet ved hjelp av fingrene. Denne direkte kontakten har potensial til å forårsake hornhinnen riper eller alvorlig personskade.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap


Du har endelig gjort det - mistet overflødig vekt som har vært plager deg i noen tid. Men, du da merke at huden din ser saggy i de områdene som vekttap har oppstått. Vurdere disse metodene for å behandle saggy hud etter at du har mistet en betydelig mengde vekt.

Hvordan behandle hengende hud etter vekttap

•  Begynn med cardio trening. Fortsett å trene etter at du mister vekt. Du bør utføre minst 30 minutter med cardio trening tre ganger i uken eller mer.

Mix i vekttrening med cardio trening. Bruk vekten til firmaet opp de områdene som har den hengende hud. Hvis du har hengende hud rundt mage, utføre sett med sit ups.

Bulk opp på protein. Protein kan brukes til å bygge muskler. Legg et protein shake eller bar til kosthold etter at du har trent.

Snakk med en plastisk kirurg. Hvis øvelsen er ikke effektiv på å fjerne den hengende hud, ta kontakt med en plastisk kirurg. La henne vite hvor mye hud du ønsker å ha fjernet fra kroppen din.

gjennomgå den anbefalte prosedyren. De fleste vekttap pasienter velger en mageplastikk eller en heis for å behandle saggy hud som har dukket opp.

Hint

 • En måte å hindre hengende hud er å miste vekt gradvis i stedet for raskt. Gradvis vekttap er også en effektiv måte å opprettholde vekten.
 • Hvis du bestemmer deg for å få plastisk kirurgi for å behandle saggy hud, vente seks måneder til et år før konsultere en kirurg. Dette gjør det mulig å opprettholde vekten din i noen tid før under operasjonen.

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Fjerne hengende Vorter

Hva er Hanging Vorter?

Hengende vorter er de som henger fra huden. Disse vortene har en tendens til å være plassert på halsen, armhulen (også kjent som armhulen) og ethvert annet sted hvor huden har en tendens til å være løsere og mindre stram. Mange hengende vorter kalles verruca plana, ellers kjent som en flat vorte. Disse har en tendens til å være rødlig eller kjøtt farget og er litt hevet med et flatt underlag. Andre typer hengende vorte er fra verruca vulgaris familien, som også er kjent som felles vorte. Hengende vorter kan være vanskeligere å fjerne fordi det berørte området er ofte mindre fast.

Kirurgiske alternativer

Mange hengende vorter kan fjernes ved kirurgisk hjelp som vil bli gjort av en lisensiert hudlege. Ett alternativ er kalt cryosurgery. Med kryokirurgi, er området rundt vorten frosset, ofte ved hjelp av et stoff, for eksempel flytende nitrogen. Dette skaper en blemme rundt vorten, og etter en viss tid, vorten og død hud som omgir den vil falle av. Et annet alternativ er laserbehandling, hvori enten en puls-fargelaser eller en karbondioksid-laser brukes for selektivt å brenne av vorten vev. Endelig er enkel kirurgisk fjerning av en hengende vorte også et alternativ.

Ikke-kirurgiske alternativer

Noen hengende vorter kan behandles med en spesiell blanding som inkluderer en spesiell harpiksmaling, aloe og alkohol for å fjerne vorten. Andre behandlinger inkluderer å drepe av overflaten hudceller ved hjelp av slike kjemikalier som salisylsyre eller andre blistering agenter. Denne tilnærmingen er best sammen med mekanisk skjæring av vorten hjelp av et blad eller pimpstein. Det er andre behandlinger som arbeider for å drepe av vorte ved å stimulere immunforsvaret. Imiquimod, for eksempel, stimulerer produksjon av interferon, som er et hormon i kroppen som vil forårsake at vevet til å angripe og drepe av vorten. Alle vorter og andre dermatologiske bekymringer bør undersøkes av en utdannet hudlege for å være sikker på at det vorte er ikke tegn på noe mer alvorlig som hudkreft.

Slik fjerner Hengende Moles

Hengende føflekker kalles også hud koder. Det kan være en svært pinlig situasjon for de som tar stolthet i å se bra. Det er ingen spesifikke måter å skjule muldvarpene fordi de henger fra ansiktet. Imidlertid kan hud koder eller hengende føflekker fjernes medisinsk eller ved hjelp av naturlig hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Finn et hederlig hudlege, og gjøre en avtale og har ham undersøke hengende muldvarp. Legen vil bestemme hva prosedyren for å bruke for å fjerne føflekken.

Hudlege kan prøve å fryse føflekken med lystgass for å fjerne den. Prosessen kalles kryoterapi. Dette stopper blodet strømmer til mole og etter frysing, vil legen enten fjerne det ved å klippe den med en saks eller medisinsk skjærende verktøy for å kvitte seg med det umiddelbart. Noen blødning kan oppstå etter at denne typen mol fjerning, men det er minimal.

Hudlege kan også bruke en prosedyre som kalles kauterisering, hvor hun vil brenne hengende mole hjelp av en kraftig elektrisk strøm for å fjerne det. Det fjerner mol permanent, men kan forårsake noen form for skade på det omkringliggende området av huden.

Få et stykke tråd eller tanntråd. Knytte det tett og lukke til begynnelsen av føflekken. Etter tråd eller floss er godt sikret, vil blodstrømmen bli avskåret fra hengende muldvarp. Hold det bundet for et par dager til føflekken faller av sammen med tråd eller tanntråd.

Kjøp noen Vitamin E krem på apoteket. Bruk den til området av den hengende muldvarp. Sett et plaster eller ren gasbind over området der du har brukt Vitamin E krem. Hvis du ikke ønsker å bruke et plaster, bruke duct tape i stedet. Disse bidrar til å stoppe tilførselen av blod til hengende muldvarp. Ta av plaster eller tape etter 24 timer, og den henger mole vil falle av.

Tips og advarsler

 • Spør lege dersom laser prosedyren er en mer ønskelig metode for å fjerne den hengende muldvarp.
 • Ta en nærmere titt på hengende muldvarp for å se om det har noen blødning, infeksjon, kløe og skalaer. Rapportere funnene til legen på konsultasjon.

Hvordan behandle hengende hud Med mesotherapy

Hvordan behandle hengende hud Med mesotherapy


Hengende hud kan behandles med mesotherapy, en ikke-medisinsk kosmetisk prosedyre som innebærer flere injeksjoner av medikamenter i subkutant fett og bindevev. Mesotherapy ble opprinnelig utviklet for smertebehandling, men er nå brukt for kropp sculpting og hudforyngelse.

Bruksanvisning

•  Bruk mesotherapy å sette mot antioksidanter, vitaminer og andre medisiner direkte inn i dermis av hengende hud. Denne behandlingen bør re-hydrat huden og stimulerer fibroblaster til å produsere kollagen. Dette kan forbedre elastisitet og fasthet av huden.

Administrer flere injeksjoner små avstander fra hverandre. Resultatene kan sees i 2-3 mesoterapi sesjoner og totalt 5 til 15 blir vanligvis utført. Legen vil bruke tiden mellom øktene til å overvåke effekter.

Kombiner mesotherapy med en høy-protein diett og treningsprogram for de beste resultatene. Mesotherapy kan glatte og med fjerne cellulitter, men det er ikke et vekttap metoden.

Observer kontraindikasjoner for mesotherapy. Det bør ikke utføres på pasienter som tar blodfortynnende medisiner eller insulin. Det er også kontraindisert hos pasienter med blødningsforstyrrelser, hjerteproblemer, HIV eller nyresykdom.

Forvent vanlige bivirkninger for å inkludere lokalisert smerte og mindre brenning i noen timer. Blåmerker, kløe og sårhet kan vare i noen dager. En allergisk reaksjon på spesifikke medisiner kan forårsake massive hevelse, spesielt når de nedre øyelokk og hake blir behandlet.

Hvordan fjerne overflødig hud

Hvordan fjerne overflødig hud


Hvis du nylig har mistet mye vekt, kan du merke at du bærer mer løs hud enn før. Andre grunner til at huden kan være løs inkluderer graviditet og aldring. Hvis du har løs hud og ønsker å gjøre det strammere, er det noen grep du kan ta både med og uten hjelp av en lege.

Bruksanvisning

Exfoliate huden din. Hvis du har strekkmerker eller slapp hud, peeling området annenhver dag med en eksfolierende skrubb. Du kan kjøpe skrubb på ditt lokale apotek eller lage din egen ved hjelp av en del grov kosher salt og en del olivenolje. Scrub til kornene løses opp, skyll deretter med såpe og vann.

Exercise. Når du trener regelmessig, vil de fleste løs hud etter hvert stramme. Dette er spesielt mulig hvis du er i 40-årene eller yngre, hvis du er gravid eller hvis du nylig har mistet en liten mengde vekt. Hvis du har mistet en stor mengde vekt, kan du ikke være i stand til å stramme huden din med trening alene.

Få en mageplastikk. En Mageplastikk er en kosmetisk kirurgi vanligvis tilbys av en plastisk kirurg. Buk tucks kan være dyrt og etterlate arr rundt magen området, selv om noen kirurger vil gjøre et snitt gjennom navlen for å redusere arrdannelse. Det vil ta flere uker å komme seg fra mageplastikk.

Få en mastopexy prosedyre. En mastopexy, også kjent som et brystløft, er et kirurgisk inngrep for både menn og kvinner som innebærer løfting av brystvev og fjerning av overflødig hud rundt brystene. Denne fremgangsmåten blir utført ved en kosmetisk eller plastisk kirurg.

Få brachioplasty. Brachioplasty, også kjent som en arm løft, er prosessen med å kutte den hengende hud av overskytende av armen. Et arr vil vanligvis være til stede under armene av pasienter som har gjennomgått brachioplasty. En plastisk kirurg eller kosmetisk kirurg vil avgjøre om brachioplasty er riktig for deg.

Tips og advarsler

 • Prøv eksfolierende og trener før konsultere legen din om huden fjerning kirurgi.
 • Bare du og din lege kan avgjøre om overflødig hud fjerning kirurgi er riktig for deg.

Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump?

Kjemoterapi pumper tillate kontinuerlig infusjon av cytostatika inn i pasientens kropp intravenøst. Pumpene er koplet til en intravenøs (IV) kateteret. I henhold til Flow, Eclipse pumper er ideelle for å levere mellom 0,5 milliliter (ml) pr time til 10 ml per time. Kjemoterapivesenet team vil vise deg hvordan du bruker pumpen, inkludert hvordan du fjerner luft fra slangen ved behov. Hvis du har spørsmål eller problemer, ring din lege.

Bruksanvisning

•  Vask hendene, skrubbing med såpe og varmt vann. Sterilisere alltid hendene før du håndterer din chemo pumpe eller lignende tilbehør.

Finn utvendig bag. Undersøke slangen festet til posen til du finner klemmen under posen.

Åpne klemmen. Dette gjør det mulig for luften å tømme ut av slangen.

La medisin for å reise gjennom hele lengden av slangen. Når den når enden, er luften helt tømt ut fra slangen.

Lukk klemmen.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

Hvordan fjerne en Mirena Coil


Den Levonova spiral er en intrauterin enhet (spiral) laget av plast som gir et hormon som kalles levonorgestrel til livmoren som hindrer graviditet, ifølge Bayer Healthcare. Mirena er satt av legen din og varer i opptil fem år. Levonova er ikke anbefalt for kvinner som ikke har hatt barn. Når femårsperioden er opp og du trenger en ny spiral inn, eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid, må du oppsøke lege for å få den Levonova spiral fjernet.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

•  Ring legen som satt inn Levonova spiral innen fem år etter innsettingsdato eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid for å gjøre en avtale for å ha Levonova fjernet. Hvis du har flyttet eller ikke lenger ser den samme legen, sørg for den nye legen er kjent med Levonova spiral.

•  Informere legekontoret på forhånd hvis du ønsker å ha en ny Mirena settes inn når den gamle er fjernet. Legen kan fjerne en Mirena og sette inn en ny en på samme avtale, men de må ha en på hånden.

Diskuter dine prevensjon alternativer med legen din på din avtale når du har din Levonova spiral fjernes hvis du velger å ikke ha en ny inn.

Hint

 • Den Levonova spiral bør fjernes innen syv dager etter mensen.
 • Den Levonova spiral er satt inni livmoren. Forsøk aldri å fjerne den uten lege.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Mold og mugg er en skjemmende og potensielt farlig problem at mange huseiere må forholde seg til. Mold og mugg kan forårsake mild til alvorlig helse-og luftveisproblemer. Giftstoffer i mold og mugg kalles mykotoksiner. Når disse giftstoffene er innånding kan du oppleve muskelsmerter, hodepine, hoste, tretthet og humørsvingninger. Hvis du har vært utsatt for mugg og mugg, er det best å utføre en mykotoksin detox så snart som mulig for å kvitte kroppen for de skadelige giftstoffer.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Fjerne mugg og mugg fra innsiden av kroppen

•  Hold hydrert. Å drikke mye vann er en viktig del av detoxing kroppen din til å fjerne mugg og mugg. Vannet vil hjelpe til å spyle giftstoffer ut av kroppen din.

Gå til legen din. Ditt primære omsorg lege kan være i stand til å foreskrive en inhalator eller antihistamine å hjelpe kvitte kroppen for mold og mugg.

Øk hvitløk inntak. Hvitløk er en naturlig anti-sopp grønnsak som vil hjelpe kvitte kroppen for mykotoksiner som er forbundet med mold.

Ta urte kosttilskudd. Urter som goldenseal, psyllium og Cascara Sagrada skal hjelpe til med å rense tarmer, tarmkanalen og tarmer. De vil skylle mold og mugg ut av kroppen din.

Fjerne mugg og mugg fra utsiden av kroppen

Hold området berørt med mold og mugg tørr. Mold og mugg trives i mørke, fuktige områder. Å holde deg ren og tørr vil gå en lang vei å bekjempe mugg og jordslag.

6. Påfør tea tree olje til området. Bruk en bomullsdott mettet i tea tree olje og gjelder for tegnet området tre ganger om dagen til mold og mugg har forsvunnet.

Væt området med en bomullsdott mettet i eple cider eddik et par ganger om dagen. Den eddik vil fungere som en antiseptisk og tørking agent.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen


En rekke mulige årsaker finnes for hvit film som kan forekomme på tungen. Den hvite belegg består generelt av millioner av små bakterier som lever i tungen. Selv om dette er en godartet tilstand, er det skjemmende og sjenerende. Det er relativt lett å fjerne denne hvite film fra tungen; imidlertid er forebygging nøkkel. Tar de nødvendige skritt for å fjerne filmen krever endre noen daglige vaner og å være proaktiv. Finne årsaken til den hvite filmen er et viktig skritt i å fjerne den fra tungen.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

•  Besøk din helsepersonell for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer som kan være årsaken til hvitt belegg på tungen, som for eksempel soppinfeksjon kalt trost.

Kjøp en tunge renere å skrape belegget ut av tungen. Bruk renere hver gang du pusser tennene.

Fukt tungen renere. Stikke tungen ut så langt det går. Plasser renere på baksiden av tungen og forsiktig dra den frem, skraping filmen frem som du går.

Skyll tungen renere i varmt vann og gjenta flere ganger til det hvite belegget har gått ned eller forsvunnet. Skyll munnen med varmt vann når du er ferdig.

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som kan resultere i utvikling av en klebrig, hvitt belegg på tungen.

Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne blokkerte nesegangene, som kan føre til ytterligere akkumulering av bakterier i munnen og på tungen.

Bruk en neti pott, en form for nasal vanning, tilgjengelig på apotek og helsekostbutikker, for å rense nesegangene og sinus hulrom. Dette vil bidra til å eliminere bakterier som dannes i nese og bihuler slimete, som renner inn i munnen og legger seg på tungen.

Avstå fra røyking, noe som fører til at overflaten av tungen til å bli betent. Betennelsen gjør at rusk og bakterier å bli fanget i tungen overflate, forårsaker filmen å utvikle.

Spis mye frisk frukt og grønnsaker, som vil bidra til å skrape rusk fra tungen, eliminerer den hvite filmen.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Det har skjedd til alle barna på blokken: En stor del av tyggegummi fast i håret. Ingen foreldre liker å håndtere det, og hvis du prøver å plukke den ut, vil du bare frustrere deg selv, rive ut ditt barns hår - og snart alle vil være i tårer. Heldigvis tyggegummi fast i håret ditt er et veldig enkelt problem å fikse - og du kan sette saksen unna.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

•  Har barnet ditt sitte stille på en stol.

Flytt overflødig "gum-free" håret vekk fra gummy området, ved hjelp av klipp eller Bobby pinner. Ideen er å isolere problemet området slik at det er enklere for deg å jobbe.

•  Skje ut en liten mengde av peanøttsmør, omtrent så stor som den klump av gummi, eller litt større, og gni den direkte til tyggegummi. Arbeid det inn i gummy området med fingrene, som best du kan.

La den sitte i et minutt eller to, slik at oljene litt tid å løsne tyggegummi.

Plukk tannkjøtt og peanøttsmør ut av håret så skånsomt som mulig. Vær forsiktig med å trekke for hardt. Påfør mer peanøttsmør, og gjenta så mange ganger som nødvendig å fjerne tyggegummi.

Vask barnets hår som du vanligvis gjør.

Hint

 • Hvis barnet er allergisk mot peanøtter, kan majones eller olivenolje brukes på en lignende måte.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol


Inngrodde tånegler skyldes feil trimmet tåneglene, hyperhidrose, og sko som passer dårlig, ifølge American Family Physician. Andre årsaker er soppinfeksjoner og skader. Inngrodde tånegler kan oppstå på noen tå, men de forekommer vanligvis på stortåen. Fenol er et stoff som vanligvis brukes for å behandle problemet ved å brenne spiker matrise.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

•  Påfør en lokalbedøvelse til det infiserte området til nummen tå.

•  Rengjør området med et desinfiserende middel.

Separer inngrodd tånegl fra den sunne tånegl ved å kutte grensene av inngrodd tånegl med en spiker splitter og fjerne spiker med pinsetten. Dette gjør at spikeren matrix klar for behandling.

Påfør Fenol til spiker matrise for å drepe de cellene som produserte den inngrodd tånegl. Skyll fenol ut med alkohol. Påfør fenol minst tre ganger i fem til ti sekunder, og i flukt med alkohol etter hver gang.

Dekk til tå med et plaster.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

Nyrestein er solide krystallinske masser dannet fra kosten Urates, oxalates, fosfater og karbonater. Når dannet, er steinene skylles ut av kroppen gjennom urinveiene. Mange mennesker passerer små steiner uten å tenke over det; men hvis steinene utvikle tilstrekkelig masse, kan de ha problemer med å flytte gjennom urinveier. Denne slags obstruksjon fører til nyre muskler til kontrakt i et forsøk på å løsne steinen, som fører til smerter i mage og korsrygg. Følgende hjem rettsmidler ble utviklet for å hjelpe oppløse nyrestein og gjenopprette normal funksjon til urinveiene.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

•  Drikk mer vann. Gjør det et mål å drikke minst tre liter vann per dag. Vann vil bidra til å bevege seg stenene gjennom systemet, vaske bort eventuelle gjenværende giftstoffer i prosessen. Drikker mer vann kan bidra til å holde urinsyre utvannet, noe som bidrar til å hindre absorpsjon og påfølgende samling av de kjemiske forbindelser som danner nyrestein.

Øk forbruket av naturlige diuretika som vannmelon, honningmelon, selleri og druer. Ved å spise disse matvarene du oppmuntre fjerning av overflødig væske fra kroppen og arbeide for å gjenopprette helse og funksjon av nyrene.

Spis mer asparges. Hermetisk, fersk eller frossen, inneholder denne grønn det sammensatte asparagin som bryter opp nyrestein. I tillegg til å gjøre stenene mindre og lettere å passere, asparges øker nivået av cellulær aktivitet i nyrene, noe som øker strømmen av urin, og hjelper til med å vaske steinene fra systemet.

Ta 1 spiseskje av eple cider eddik, legge det til en kopp vann og drikke før hvert måltid. Den kjemiske sammensetningen av denne gammeldags rette arbeider for å myke opp og oppløse nyrestein.

Drikk linfrø te å bryte opp nyrestein. Tilsett 2 spiseskjeer linfrø til to kopper kokende vann. La frøene til bratt i 15 minutter og deretter helle brygg gjennom et kaffefilter for å fjerne frøene. Legg ¼ kopp sitronsaft og 2 ss honning og rør til godt blandet. Nyt denne te tre til fem ganger om dagen inntil smertene har avtatt og nyrefunksjonen normaliseres.

Hint

 • Noen av disse behandlinger kan benyttes alene eller i forbindelse med de andre. For størst effekt, bruker alle fem samtidig.
 • Hvis nyre smertene ikke avtar ikke innen syv dager egenomsorg eller Hvis du på noe punkt dine symptomer føles verre, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.