Digidexo.com

tidlig utløsning Anafranil

Forskjell i Gel Caps Vs. Vedvarende utløsning

Forskjell i Gel Caps Vs.  Vedvarende utløsning


Det er så mange former for medisinske piller som det kan alle være veldig forvirrende. Rask utløsning rett ved siden av tidsbestemt utgivelse. Tabletter, caplets og piller. Med mindre du er en farmasøyt, kan du ikke vet forskjellen mellom en masse av disse begrepene, men det er viktige forskjeller å vite. To av de mest populære medisiner former er gel caps og vedvarende release.

Hva er Gel Caps?

Gel caps er en forkortelse for gelatin caplets, som er små, kapsellignende containere som brukes for oral medisin. Den gelatin brukes på utsiden av caplet å hjelpe folk som har problemer med å svelge medisinen. Det er to typer av gel caps - myke og harde. Myke gel caps har en flytende senter, mens harde caps er solid. Den eneste likhet er at begge har den gelatinbelegg på utsiden, som oppløses raskt når inntatt.

Hva er vedvarende versjonen?

Vedvarende utgivelsen er et begrep for medisin som er laget for å distribuere de aktive ingrediensene i pillen jevnt over tid. Dette er nyttig for smertestillende medikamenter, som kan være ment å være effektive over et langt tidsrom, slik at færre doser er nødvendig. Mange reseptbelagte smertestillende medikamenter, som Oxycontin, kommer i vedvarende-release form for å hindre misbruk av de kraftige aktive ingredienser. Dessverre er det fortsatt måter å trekke ut den aktive ingrediensen for å gi en umiddelbar, intens høyt snarere enn langsommere frigjøring av et vedvarende-release dose.

Vedvarende-Release Gel Caps

Siden gel caps er ment å løse opp raskt i magen vs. tregere vedvarende utgivelsen, ville du tror at de ikke har mye til felles. Imidlertid har ny farmasøytisk teknologi vist lovende at gel caps kan være løsningen for smerte resept misbruk. Som gel cap teknologien utvikler seg, er det mulig å ha Oxycontin eller lignende resepter i en høy dose som kan frigjøres over tid, ved hjelp av gel-hetter. Det vil også være vanskelig for narkomane å trekke ut bare de aktive ingrediensene, noe som gjør de nyeste vedvarende-release gel caps vanskeligere å misbruke.

Som er bedre?

Verken gel hetten eller forlenget-frigjørings hetten er nødvendigvis bedre enn den andre. Den eneste måten å svare på dette spørsmålet er å vurdere din egen personlige situasjon, og om du søker umiddelbar lindring eller vedvarende lindring over tid. Andre faktorer er størrelsen på medisiner og din evne til å svelge den. Hvis du søker umiddelbar lindring og har problemer med å svelge medisinen, deretter gel caps kan være det beste alternativet. Men hvis målet ditt er lettelse over tid, så vedvarende-utgivelsen er sannsynligvis det beste valget.

Xylitol effekt på insulin utløsning

Xylitol effekt på insulin utløsning


Xylitol er ikke en kunstig søtningsmiddel fordi kroppen allerede produserer den fra andre matvarer. Og tannleger anbefaler det for sin beskyttelse mot tannråte i henhold til xylitol organisasjonen. Best av alt, xylitol ikke øke blodsukkeret for diabetikere og holder insulin release lav.

Xylitol

Xylitol er et naturlig forekommende stoff som ser mye som sukker, men den finnes i enkelte matvarer som bær og sopp. Den ble oppdaget i 1891 og har vært brukt som et tilsetningsstoff siden 1960-tallet i henhold til Sweet Life.com. For mat produksjon, er tre sukker brukes.

Glykemisk indeks

Xylitol har en lav glykemisk indeks (effekt på blodsukkernivået) i forhold til andre karbohydrater. I en studie rapportert i The American Journal of Clinical Nutrition, glykemisk indeks for xylitol ble 7 sammenlignet med 100 for glukose. Dette betyr at energien fra denne sukkererstatning frigjøres langsommere.

Effekt på insulin release

I en studie utført av Hassinger et al publisert i Diabetologia i 1981, xylitol viste en betydelig lavere insulin utgivelse enn gjorde sukrose. Behovet for insulin etter inntak av sukrose var mye høyere enn for xylitol.

Dosering

Den anbefalte dosering fra xylitol er fire til 12 gram per dag. Du kan få dette fra xylitol-søtet tyggegummi, xylitol tabletter, munnhygiene produkter og i matvarer som iskrem som har hatt xylitol brukt som tilsetning.

Redusert Kalorier

Ifølge Calorie Control Council, har xylitol færre kalorier enn sukker med en tredjedel. Det er ca 2,4 kalorier per gram. Ved anbefalt dosering av fire til 12 gram per dag, er at mellom ni og 29 kalorier totalt.

Hvilken informasjon kan frigis av HIPAA utløsning

Hvilken informasjon kan frigis av HIPAA utløsning


I 1996 vedtok kongressen i lov helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA). Personvernet regel delen av HIPAA gir streng beskyttelse av bruk og offentliggjøring av pasientens helseopplysninger.

Grunnleggende prinsipp

Det grunnleggende prinsipp i HIPAA privatliv Regelen er at en overbygd enhet, som er det HIPAA kaller en helsepersonell eller sykehus, kan ikke bruke eller avsløre en pasients helse informasjon med mindre personvernet regelen tillater bruk og avsløring eller pasienten godkjenner den ble sluppet i skriving.

Type informasjon som er beskyttet

Personvernet regel bare beskytter "individuelt identifiserbar helseinformasjon" eller informasjon som er relatert til en pasient fortid, nåtid eller fremtid mental eller fysisk tilstand.

Hvilken informasjon Individuelt Identifiserer en individuell?

En pasient kan være individuelt identifisert med vanlige, hverdags informasjon. Dette inkluderer en pasientens navn, adresse, fødselsdato eller personnummer.

Minimum Nødvendig

Personvernet regelen begrenser også bruk og offentliggjøring av pasientens informasjon til "minimum som er nødvendig" for å oppnå formålet med bruken.

Innkalling til personvern Rights

Hver dekket enhet må gi en kopi av sine retningslinjer i henhold til HIPAA til hver pasient som den ikke har en direkte sammenheng, og prøve å få en skriftlig bekreftelse på mottak av disse retningslinjene.

Prosedyrer for en Wrist sene utløsning

Prosedyrer for en Wrist sene utløsning


Håndleddet har flere sener vedlagt i hylser som kjører under stramme band og i ulike avdelinger. Sener kan hovne opp og bli betent med daglig bruk. Hevelse årsaker redusert rom for sener å gli innenfor sine hylser og oppbevaringsrom. Kirurger utfører en håndleddet sene utgivelsen å gi mer plass til de betente sener til å gli. Den vanligste typen av håndleddet sene utgivelsen er å behandle De Quervain er senebetennelse. Andre håndleddet senebetennelse skader kan oppstå i håndleddet extensors, extensor pollicis longus og extensor digiti Minimi, men disse er langt mindre vanlig, ifølge Sports Injury Bulletin.

Anatomi

De Quervain utgivelse er når hylser i første avdeling av håndleddet er åpnet kirurgisk. Det første rommet inkluderer bortfører pollicis longus og extensor pollicis Brevis sener, ifølge Wheeless Online. Disse sener løpe langs den ytre side av tommelen og håndleddet, og kan bli betente ved gjentatt for hånd eller håndledd bevegelse.

De håndleddet extensor sener kjøre langs baksiden av hånden og håndleddet, og kan også bli betent med repeterende bevegelser.

Symptomer

Den primære symptom på De Quervain sin senebetennelse er smerter på tommelen side av håndleddet som er verre når fatte et objekt eller vri håndleddet, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Hevelse eller nummenhet over baksiden av tommelen og pekefingeren kan også forekomme.

Den primære symptom på håndleddet extensor senebetennelse er smerter på baksiden av hånden og håndleddet som er verre når håndleddet strekker.

Kirurgi

Kirurgi for De Quervain syndrom innebærer å gjøre et lite snitt på bunnen av tommelen over den ytre side av håndleddet for å få tilgang til det første rom av håndleddet. Seneskjede omslutter de to sener er åpnet. Sene slips innenfor kammeret er kuttet for å tillate sener til å gli enklere. Snittet er stengt med sting. En spenne er vanligvis bæres i to uker for å immobilisere håndleddet.

Kirurgi for håndleddet extensor senebetennelse innebærer et snitt på baksiden av håndleddet for å åpne de sene skjeder for extensor sener.

Anafranil seksuelle bivirkninger

Anafranil er trisykliske antidepressiva medisiner som brukes i behandling av tvangslidelser. Medisinen virker ved å øke aktiviteten i visse områder av hjernen, som i sin tur bidrar til å redusere visse atferd knyttet til OCD. Som med de fleste antidepressiva, er det en rekke av seksuelle bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av bivirkningene av Anafranil inkluderer redusert sexlyst, nedsatt seksuell evne, hevelse av testiklene, problemer med å oppnå orgasme og for tidlig utløsning. Mens disse er ansett som de mest vanlige seksuelle bivirkninger forbundet med bruk av stoffet, de bare påvirker et lite antall brukere.

Før du bruker

Anafranil kan negativt reagere med andre medisiner, og det anbefales å videreformidle til legen alle de stoffene du bruker for øyeblikket før behandlingsstart. Fortell legen din hvis noen av de følgende vilkår: hvis du er gravid, planlegger å bli gravid, ammer, hvis du har noe mat eller medisiner allergi, hvis du drikker alkohol, hvis du har en skjoldbrusk lidelse, eller hvis du er omgår elektrosjokk-behandling.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Anafranil har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og tretthet i noen brukere, og det anbefales ikke å betjene alle typer maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen. Hvis du har en historie med selvmordsatferd eller bipolar lidelse, ta kontakt med legen din om mulige negative bivirkninger som kan oppstå ved bruk Anafranil. Alkohol har vært kjent for å høyne effekten av stoffet, så vennligst avstå fra å drikke i løpet av behandlingen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av legen din og aldri i doser som er større enn det som er anbefalt på etiketten. Medisinen gis gjennom munnen, og kan tas med eller uten mat. Det kan ta opp til tre uker før du ser resultater fra å bruke Anafranil. Som et resultat, er det viktig at du fortsetter behandlingen selv om ingen umiddelbare resultater blir sett.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, ta kontakt med din lokale lege umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Anafranil er ment for behandling av tvangslidelser, og bør ikke brukes til noe annet medisinsk tilstand med mindre spesifikt foreskrevet av legen din.

Hva er prevensjon alternativer?

Hva er prevensjon alternativer?


Når det gjelder å hindre et svangerskap, er det flere fremgangsmåter tilgjengelige. Hver metode kommer med sin egen risiko og fordeler, så vel som sine egne nivåer av suksess. Når du velger en prevensjon alternativet kommer det ned til hva som passer din situasjon best. Som sådan, er det viktig at du undersøke alle muligheter for prevensjon og velg det som passer best til dine mål og livsstil.

Barrieremetoder

Barrier metoder er en av de vanligste former for prevensjon som de kan lett brukes på et øyeblikks varsel. Barrier metoder er en metode som hindrer sædcellene fra å komme inn i live inn i kvinnens reproduktive system. Disse metodene inkluderer den mannlige kondom, femidom, sæddrepende middel, membraner, cervical caps og prevensjons svamper.

Hormon Metoder

Hormonelle prevensjonsmetoder forhindre graviditet ved å manipulere hormonene av kvinnekroppen. Avhengig av hvilket produkt som brukes, kan hormonelle metoder hindre egg blir sluppet fra eggstokkene, tykkere slim inne i livmorhalsen for å hindre sædcellene fra å komme til egget, eller forårsaker slimhinnen i livmoren som gjør det vanskelig for et befruktet egg å stokk. Disse metodene kan administreres gjennom piller, patcher, skudd eller implantater. De vanligste formene for hormonell prevensjon er: p-piller, Depo-Provera injeksjoner, Lunelle injeksjoner, NuvaRing, Ortho Evra patch, eller implantert Intrauterin Device (spiral).

Natural Family Planning

Naturlig familieplanlegging er langsomt økende i popularitet på grunn av bivirkningene som ofte forbindes med andre former for prevensjon. Naturlig familieplanlegging innebærer planlegging samleie i tider når du ikke har eggløsning, slik at befruktning ikke kan forekomme. Det finnes forskjellige teknikker til denne metode, men de involverer relativ kroppstemperatur og endringer i livmorhalsen for å bestemme når den kvinnelige partner eggløsning eller ikke.

Sterilisering

Sterilisering er en mer permanent form for prevensjon, og er vanligvis bare brukes i tilfeller der begge partnere ikke lenger ønsker å ha barn. For menn denne prosessen kalles en vasektomi, som er der rørene som bærer sperm er kirurgisk lukket. For kvinner denne prosessen kalles en tubal ligation og innebærer lukking av egglederne mellom eggstokker og livmor. Begge metoder kan noen ganger bli reversert. Imidlertid, for kvinner er det mye vanskeligere å reversere enn hos menn.

Tilbaketrekking

Tilbaketrekking er den minst sikker form for prevensjon og ganske ofte resulterer i de mest uplanlagte graviditeter. Tilbaketrekking innebærer å fjerne penis fra skjeden før sæd ejakulert. Problemet med denne metoden er at med mindre hannen har full kontroll over sin utløsning, er sjansene for at for tidlig utløsning vil skje er for høye til å stole på.

Øvelser for prostatakjertel

Mens din oppfatning av områder av kroppen som kan utøves kan være begrenset til steder som bryst, rygg, armer og ben, bør du også vite at det er mulig å utøve interne muskler også. Som menn alder, blir prostata ofte et område av interesse som det har en tendens til å vokse, forårsaker problemer strekker seg fra inkontinens til urinveisinfeksjoner. Riktig trener prostata kan bidra til å lindre noen av disse bekymringene.

Kegel øvelser

Kegel øvelser ble oppfunnet av Dr. Arnold Kegel å hjelpe kvinner gjenvinne blærekontroll etter fødsel. Siden da har Kegels blitt adoptert til et bredt spekter av uventede bruksområder - alt fra tidlig utløsning til bedre prostata helse. Kegels kan hjelpe med prostata problemer ved å styrke de omkringliggende vev samtidig som vi forbedrer blodtilførselen til området. Blodstrømmen er forbundet med helbredelse som blod er den eneste befrier av næringsstoffer til et område som - uten tilstrekkelig blodstrøm, vil vevet ikke overleve optimalt.

For å utføre Kegels, må du først bli kjent med de musklene som er involvert. Den raskeste snarveien til å gjøre dette på er å forsøke å stoppe og starte flyten av urin neste gang du trenger å bruke badet. De samme musklene som du kontrakt for å stoppe urinstrålen er musklene som vil bli involvert i å utføre Kegels. Når du er i stand til å mentalt bøye disse musklene på vilje, er du klar til å utføre Kegels. Sitt på kanten av en stol eller ligge på ryggen. Som du puster ut, stramme bekkenbunnsmuskulaturen, føler dem stige opp magen. Hold denne sammentrekning for varigheten av utpust, og slipp når du begynner å puste ut. Gjenta fem til 10 reps på den første økten, og husk å puste naturlig hele. Øve hver dag, jobbe deg opp til fire eller fem daglige sett med 15 til 20 Kegels.

Avanserte Kegels

Når du er dyktig på den grunnleggende Kegel, kan du prøve disse to avanserte varianter for å ytterligere øke muskelstyrke av bekkenbunnen, trene din prostata på nye måter. Den første metoden kalles "flutter". Utfør dette ved raskt å klemme og slippe bekkenbunnsmuskulaturen i overkant av 10 ganger etter hverandre. Gjør dette for to eller tre "sett". Å utføre den andre øvelsen, satt opp som om du skulle utføre en normal Kegel. Ved inngåelse, forsøke å mentalt "suger" alle bekkenbunnsmuskulaturen så høyt opp i magen som du kan. Som du slipper, bære ned og "push" musklene tilbake til sin opprinnelige plass. Gjenta denne kraft skyve og trekke i totalt 10 ganger. Dette vil ansette magemusklene samt bekkenbunnsmuskulaturen, så ikke bli overrasket hvis du er litt sår i magen neste morgen.

Kegel øvelser og menn

Selv om Kegel øvelser ble først utviklet for kvinner å gjenvinne muskel tone i sin bekkenbunnen etter fødsel, har Kegel øvelser vokst i popularitet langt utover sitt opprinnelige tiltenkte bruk. Hvis det utføres på jevnlig basis, kan menn også ha stor nytte av vanlig praksis av Kegel-øvelser.

Utføre Kegels

For å utføre en Kegel, vil du kontrakt de samme musklene som du ville bruke til å stanse flyten av urin midtstrøms. Sitt på en stol eller ligge og tid dine sammentrekninger med pusten din. Slapp av mens du inhalerer. Som du puster ut, trekke sammen musklene i bekkenbunnen, føle dem stige oppover i kroppen. Hold denne kontrakten for varigheten av utpust, og slipp som du inhalerer. Gjenta 10 til 20 reps, utføre to til tre sett per dag.

Kegel Benefit - ejakulasjon kontroll

Å ha overordnet kontroll over Kegel muskler kan hjelpe deg til å stoppe for tidlig utløsning. Mens du har sex, så du føler deg selv om til orgasme, tvangs trekke sammen bekkenbunnsmusklene, holder dem før du gjenvinne kontrollen. Dette kan forsinke orgasme og hjelpe deg å få mer ut av sex. Kontroll vil bedre jevnt over tid, men du bør legge merke til noen bedring etter 4-6 uker med vanlig praksis.

Kegel Fordel 2 - Bedre ereksjoner

Bortsett fra å forsinke orgasme, kan vanlig praksis av Kegel øvelser også bidra til å øke kvaliteten på dine ereksjoner. Dette skjer fordi Kegel muskler direkte kontroll (eller begrense) mengden blod som kan gå inn i penis under ereksjon. Regelmessig praksis kan øke dette beløpet, øker både fasthet og stivhet. Faktisk er Kegels regelmessig foreskrevet til personer for å hjelpe dem med å bekjempe impotens.

Kegel Fordel 3 - Bedre orgasmer

Musklene utøvd i praksis av Kegel øvelser er de samme musklene som kontrakten under orgasme. Således kan øke styrken av disse musklene føre til en mer intens orgasme. Ikke forvent mirakler over natten, men med jevn trening bør du legge merke til en markant økning i kontraktile kvalitet under orgasme.

Kegel Benefit 4 - Forbedre prostata helse

Regelmessig praksis av Kegel øvelser har blitt foreskrevet for behandling av tilstander som benign prostatahyperplasi og prostata betennelse. Som å holde prostata i full stand kan bidra til å forhindre uønskede turer til legen, er vanlig praksis av Kegels et must for å opprettholde helsen din bekkenbunnen som du blir eldre.

Sikker øvelser for å forebygge prostatakreft

Det er ingen bevist 100 prosent måten å forebygge prostatakreft, men er det noen øvelser som fremmer bedre prostata helse, noe som igjen vil minske sjansene for at du får prostatakreft. De mest kjente øvelser kalles Kegel-øvelser.

Kegel øvelser

Oppkalt etter sin skaper, Dr. Arnold Kegel, øvelser Kegel bidra til å fremme prostata helse ved å trene musklene sammen bekkenbunnen. Dr. Kegel først formulert disse øvelsene i 1940 som en måte for kvinner å bidra til å styrke bekkenmusklene til hjelp i barnets fødsel, men han skjønte raskt at øvelsene kan også hjelpe menn. Øvelsene hjelpe prostata bli så liten som mulig, noe som igjen betyr at det er mindre stress på prostata området som resulterer i bedre blodstrøm og lettere urin flyt og slipp. Øvelsene seg involvere kontrahering og knuger bekkenmusklene. I løpet av en lengre periode, vil de oppgaver styrke og tone det ytre lukkemuskel. Den eksterne sphincter er det hjelpemidler i å slippe urin. Hvis det er i bedre form, jo ​​lettere vil det bli å slippe urinen.

Starte ASAP

Leger anbefaler at du starter Kegel øvelser før du selv har noen problemer med prostata. Jo bedre form den er i, jo mer sannsynlig er det å slippe unna klørne til prostatakreft, men det vil ikke hindre det hver gang. Hvis du blir diagnostisert med prostatakreft, bør du fortsette å gjøre disse øvelsene som det vil gi deg en bedre sjanse til å slå kreften uten å måtte få en radikal prosedyre som en prostatektomi, som er en fullstendig eller delvis fjerning av prostata. Som med hvilken som helst øvelse, hvis du ikke gjør dem på en kontinuerlig basis, vil du ikke se resultater. Kegel øvelser vil også bidra i seksuell avdeling, hjelpe i en mye sterkere ereksjon og å bli kvitt den pinlig tidlig utløsning problem.

Vanlige årsaker til mannlig infertilitet

Grunnleggende

Infertilitet er ikke bare en kvinners helse problemet. Ifølge American Society for Reproductive Medicine, mannlige faktorer og kvinnelige faktorer bidrar omtrent jevnt fordelt til infertilitet. I om lag en tredel av ufruktbarhet tilfeller er problemet ukjent eller er et produkt av begge parter.

Så hva er de vanligste årsakene til mannlig infertilitet? Det enkle svaret er lav sædkvalitet, eller ikke nok sædceller i sæden. Fysiske årsaker eller livsstil forårsaker både kan redegjøre for lav sædkvalitet.

Fysiske årsaker

Noen sjeldne genetiske tilstander kan forårsake menn til å ikke produsere sperm, eller for å produsere så få sperm de ikke klarer å befrukte et egg. Svært sjelden er noen menn er født uten sædlederen, eller røret som frakter sæd til penis. Men genetiske og anatomiske forhold er ikke vanlig.

En mer vanlig fysisk årsak er variocoele. Leger ved Cornell Institute for Reproductive Medicine sier at variocoele er den vanligste fysiske årsaken til mannlig infertilitet. Variocoele ligner åreknuter i bena, men forstørret årer er plassert i pungen. Blod samler og bassenger i forstørret årer og sperm produksjon senkes. Kirurgiske behandlinger er tilgjengelig for variocoele.

Andre fysiske årsaker til mannlig infertilitet inkluderer hormon ubalanser, seksuelt overførbare sykdommer, prostataproblemer og fysisk-atferdsmessige problemer som erektil dysfunksjon og tidlig utløsning.

Livsstil årsaker

En av de mest studerte livsstil årsaker til mannlig infertilitet er røyking. Røyking har vist seg å redusere antall spermier og mobilitet. Mobilitet refererer til sperm evne til å reise gjennom livmoren til egget. Langvarig alkoholbruk og rekreasjonsbruk av narkotika har også vist seg å bidra til mannlig infertilitet.

Heat er en annen vanlig årsak til lav sædkvalitet. Når pungen er for varmt, eller for nær kroppen, er sperm produksjon reduseres. Menn som prøver å bli gravide blir ofte fortalt å bytte fra truser til boksere, fordi trange bukser og undertøy kan redusere sædkvalitet.

Noen aktiviteter kan redusere sædkvalitet ved å senke testosteron. Det kan ikke virke innlysende, men fører en høy-stress livsstil eller trener overdrevent kan endre kroppens hormonelle balanse nok til å påvirke sædproduksjonen. Selv en vitamin C-mangel kan bidra til lav sædkvalitet.

Enten årsaken er fysisk eller livsstil, kan mannlig faktor ufruktbarhet bli behandlet. En sædanalyse er første skritt mot å finne at behandling.

Hvordan redusere mannlig infertilitet

Hvordan redusere mannlig infertilitet


Leger definere mannlig infertilitet som en reduksjon i kvaliteten eller nummeret til en manns sperm. I et flertall av tilfellene forblir mannlig infertilitet uhelbredelig, avhengig av årsaken, som kan variere fra dårlig kosthold til hormonelle ubalanser. Men det er noen tiltak menn kan gjøre for å redusere infertilitet i håp om å gjøre en baby.

Hvordan redusere mannlig infertilitet

•  Evaluer din livsstil valg fordi de kan ubevisst bidra til ufruktbarhet problemer. Begrense stramme klær eller miljøer som kan heve temperaturen på testiklene, noe som kan hindre sperm utvikling. Avstå fra å bruke narkotiske stoffer, overdreven alkoholforbruk og røyking --- alle faktorer som kan redusere sædkvaliteten.

Få testet for infeksjoner og sykdommer som kan hemme din evne til å produsere kvalitet sperm. Noen seksuelt overførbare sykdommer som klamydia og gonoré kan føre rørformet blokkering, som hindrer sædcellene fra å rømme testiklene. Spør legen din for å teste deg for hormonelle lidelser som hypotyreose å avgjøre om hormonelle ubalanser er kilden til dine ufruktbarhet problemer. Leger kan behandle noen ufruktbarhet problemer som følge av underliggende hormonelle avvik med medisiner eller hormonbehandling.

Inkluder mat med høyt vitamin C og sink i kosten. Ett gram C-vitamin per dag kan beskytte sperm fra oksidativ skade, noe som kan føre til at sædcellene å bli immotile. Sinkmangel kan føre til impotens og lav sædkvalitet. Ta Sink kosttilskudd eller spiser sinkrike matvarer som nøtter, egg og ost for å forbedre sperm count og motilitet.

av en prat med en mental helse profesjonell om psykiske problemer som kan føre til infertilitet. Erektil dysfunksjon (ED), for tidlig utløsning og ejakulasjons inkompetanse er alle psykologiske forhold som kan være den underliggende problemet med ufruktbarhet. Hvis du lider av noen av disse lidelsene, kan terapitimer hjelpe deg å overvinne ufruktbarhet problemer.

Tenk urte-behandlinger for å øke sperm count og kvaliteten på sperm. En studie utført av "Journal of The American Academy of Family Physicians" viser at menn som bruker fire gram av asiatisk ginseng per dag opplevde økt sædkvalitet og motilitet. En lignende studie basert på en liten gruppe av infertile menn viste at inntak av 1500-3000 milligram Maca hverdagen for fire måneder økte mannlige sperm count og kvalitet.

Hint

  • Unngå å plassere den bærbare datamaskinen på fanget fordi varmen kan øke din testikkel temperatur, noe som kan føre til ufruktbarhet problemer overtid (se "Ressurser").

Faktorer som påvirker reproduktiv helse hos menn

Faktorer som påvirker reproduktiv helse hos menn


Den manglende evne til å få barn når du er klar til å bygge din familie er en livskrise. Par gjennomgå omfattende medisinsk testing i løpet av sine forsøk på å identifisere årsakene. Folk er overrasket over det faktum infertilitet er like vanlig hos menn som kvinner. Den styrende organ i reproduktiv behandling er American Society for Reproductive Medicine (ASRM). Ifølge ASRM, "For en av åtte par opplever problemer med å få gravide mannlig faktor problemer er involvert i omtrent halvparten av tilfellene." Det er mange årsaker til mannlig infertilitet.

Sperm

Den største grunnen for mislykket mannlig reproduksjon er mangler med sperm. Redusert antall spermier og problemer med sperm mobilitet og form er faktorer. The Mayo Clinic rapporterer at "sperm må være riktig formet og i stand til å bevege seg raskt og presist mot egget for befruktning å skje." Mengden av sæd et menneske er i stand til å produsere også direkte påvirker mannlig fertilitet.

Fysiske Komplikasjoner

Det er andre medisinske problemer som bidrar til mannlig infertilitet. Varicoceles er en vanlig diagnose forårsaker mannlig infertilitet. FertilityAuthority.com beskriver denne tilstanden som "forstørrede åreknuter i pungen som hindrer tilstrekkelig blodstrøm eller reversere blodstrømmen." Kirurgi kan være nødvendig for å løse dette problemet. Menn som ikke klarer å opprettholde en ereksjon eller har tidlig utløsning, eller retrograd ejakulasjon (sæd sluppet gjennom blæren i stedet for penis) kan også oppleve ufruktbarhet problemer.

Livsstil

Sunne livsstilsvalg resultere i en sunn mann hvis metabolisme og sperm produksjon og kvalitet er oftere i normalområdet. Atferd som røyking, overdreven rusmiddel, alkohol eller steroider kan redusere sædproduksjonen. Overdreven trening kan føre til økte nivåer av adrenal steroidhormoner som produserer under normale testosteronnivå. Langvarig eksponering for varme, fra badestamper, for eksempel negativt påvirke testikkelfunksjon. Fedme kan påvirke sædkvaliteten. Dårlig ernæring kan føre til diabetes påvirker blodsirkulasjonen.

Seksuelt overførbare sykdommer

Seksuelt overførbare sykdommer (SOS) er en hyppig diagnostisert årsaken til mannlig infertilitet. Vanlige Kjønnssykdommer som genital herpes og syfilis føre til sår på penis og testikler som hemmer reproduksjonspotensial. En annen velkjent STD, gonoré, infiserer testiklene. Denne tilstanden kalles epididymitt. Når diagnosen, kan noen kjønnssykdommer behandles med medisiner og infertilitet kan reverseres.

Betraktninger

Miljøet spiller også en rolle i mannlig infertilitet. Langvarig kontakt med plantevernmidler, stråling, maling og fører kan direkte påvirke testikkelfunksjon. Menn som velger å positivt endre sin livsstil og få riktig medisinsk behandling kan forbedre sine sjanser til å overvinne infertilitet.

Hvordan behandle nedsatt libido

Få ting kan bringe på en virvelvind av bekymring og angst som erkjennelsen av at ens libido er betydelig redusert. Seksuell intimitet er en viktig - selv viktig - del av noe romantisk forhold, og det må være gode kår. Men hvordan kan ens libido økes? Det er flere levedyktige alternativer når det gjelder å behandle nedsatt libido.

Hvordan behandle nedsatt libido

•  Spør legen din om medisiner, hvis du bruker noen. Noen medikamenter har vært knyttet til redusert libido. Dette gjelder spesielt for depresjon medisiner, ifølge American Academy of Family Physicians. Legen din kan være i stand til å anbefale alternative medisiner mer vennlig til din sexlyst.

Legg noen ashwagandha, tilgjengelig til enhver urte eller naturlige produkter butikken, til kosthold. Ashwagandha består av blant annet withanolides, som har en steroid-lignende effekt på kroppen din, turtall opp aktiviteten av progesteron og testosteron - kjønnshormoner. Det har vært brukt i århundrer som en seksuelt stimulerende, så vel som en naturlig forebygge for tidlig utløsning. Bruk som anvist på beholderen, eller snakke med en kvalifisert herbalist.

De-rot. Livet har en måte å bli ekstremt opptatt og stadig mer komplisert. Sjonglerer ansvar for arbeid, skole, barn, hobbyer, klubber, kirke og utallige andre ting kan bære en person ned - og alvorlig redusere libido. Kanskje du gjør for mye. Minst finne et tidspunkt i uken og de-rot som sporet - som betyr frigjøre den opp. Så, like dumt som det høres ut, planlegge denne gangen for en romantisk engasjement med partneren din. Et par enkle atferdsmessige og tidsledelsesendringer kan ha en dyp effekt på din libido.

Legg mer selleri i kosten din. Dette trinnet er spesielt for menn. Selleri inneholder androsterone, et hormon som frigjøres når en person svetter. Ikke bekymre deg - det er luktfri. Androsterone arbeider for å stimulere seksuell respons hos kvinner. Andre matvarer med libido-økende kvaliteter er bananer, rå østers, nøtter og avokado.

Hint

  • Vurdere å snakke med legen din før du legger noen urte kosttilskudd til kosthold; de kan komme i konflikt med noen medisiner.

Seksuelle bivirkninger av High Blood preasure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, er en vanlig kardiovaskulær sykdom. Generelle symptomer er milde og kan gå udiagnostisert inntil en periodisk sjekk opp. Høyt blodtrykk setter helsen til blodårene dine i fare og kan føre til mer alvorlige tilstander som hjertesykdom eller slag. Symptomer og medisiner for denne tilstanden kan føre til bivirkninger som kan hemme seksuell funksjon hos menn. Kvinner kan også oppleve seksuelle bivirkninger som følge av stress, utmattelse og medisiner.

Erektil dysfunksjon på grunn av medisinering

Erektil dysfunksjon er en av de mest vanlige seksuelle bivirkninger av hypertensjon i mennesker. Hypertensjon behandling, for eksempel betablokkere og diuretika, arbeide for å redusere og opprettholde et lavt blodtrykk og blodstrømmen til penis. Noen pasienter kan bare oppleve litt problemer med å skaffe en ereksjon. Andre kan bare oppleve en forsinket erektil respons på seksuell stimulans. Ytterligere erektil dysfunksjon bivirkningene kan innbefatte en manglende evne til å oppnå ereksjon flere, så vel som en manglende evne til å oppnå ereksjon eventuelle. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er alle medvirkende faktorer til nivåer av erektil dysfunksjon en pasient kan oppleve. Høyt blodtrykk medisiner minst sannsynlig til å føre til erektil dysfunksjon er ACE-hemmere, alfablokkere, kalsiumkanalblokkere og agiotensin reseptorblokkere.

Erektil dysfunksjon grunn Tilstand

Hypertensjon kan føre til stress og skade på de små blodårene i penis. Som de skadede blodkar helbrede, blir de tykkere og tregere til å utvide seg i respons på seksuell stimulering. Dette kan etter hvert hemme effektiv blodstrøm til penis. Som et resultat av pasienter ofte har vanskeligheter med å få og opprettholde en ereksjon. Pasienter som er i stand til å få ereksjon ofte har problemer med å skaffe flere ereksjon eller opprettholde ereksjon over lengre perioder av gangen.

Nedsatt sexlyst hos menn

Menn diagnostisert med hypertensjon kan lide av redusert nivå av testosteron. Alder, personlige vaner, fysisk helse og pre-eksisterende forhold medvirkende faktorer til muligheten eller hastigheten som menn med hypertensjon kan lide av denne bivirkningen. En reduksjon i testosteron kan til slutt føre til en merkbar nedgang i din libido og sunn sexlyst. En nedsatt seksuallyst kan også skyldes for tidlig utmattelse på grunn av økt stressnivå på kroppen. Dette kan skape redusert fysisk utholdenhet for seksuell aktivitet, så vel som interesse.

Feromoner

Da forblir ubehandlet, forblir blodtrykk på høye nivåer. Til tider av seksuell opphisselse, vil blodtrykket fortsetter å øke og flyte ved forhøyede nivåer gjennom kroppen og til penis. Dette kan resultere i rask samt kortvarige ereksjoner, som fører til for tidlig utløsning, utmattelse og redusert utholdenhet av seksuell aktivitet.

Seksuelle bivirkninger hos kvinner

Seksuelle bivirkninger hypertensjon hos kvinner er ikke like vanlig. Imidlertid kan hypertensjon ofte resultere i økt stressnivå og utmattelse hos kvinner, som fører til en nedgang i seksuell stasjonen og utholdenhet. Generelle symptomer assosiert med denne bivirkningen inkluderer lav libido og problemer med opphisselse og orgasme. Medisiner som betablokkere og diuretika kan potensielt forårsake lavt libido hos kvinner. Alder, generelle helse, pre-eksisterende forhold og andre medisiner er faktorer som kan påvirke nivået av seksuelle bivirkninger fra hypertensjon hos kvinner.

Beta sitosterol Vs. Propecia

Beta sitosterol Vs.  Propecia


Propecia har blitt en av de ledende rettsmidler for hårtap som er på markedet. Imidlertid er en 2002 studie som viser effekten av beta-sitosterol på hårtap raskt økende i popularitet.

Historie

På 1980-tallet, ble Propecia foreskrevet som et medikament for å bekjempe forstørret prostata symptomer, men på 1990-tallet ble oppdaget å jobbe som et hår tap rettsmiddel. Beta-sitosterol-et stoff som finnes i mange frø, nøtter og korn-er brukt for behandling av høyt kolesterol og har vært brukt i Europa, for å behandle både prostata-og brystkreft.

Discovery som prostata behandling

I 1992, finasterid, den viktigste aktive ingrediensen i Propecia, ble bestemt til å stoppe produksjonen av dihydrotestosteron (DHT), som er en årsak til forstørrede prostata. Fem år senere, tyske forskere bevist at beta-sitosterol utført i mange av de samme måtene.

Effekter på Hårtap

I løpet av en fem-årig studie av hudleger 1992-1997, Propecia var fast bestemt på å stoppe eller regrow hår i nesten 48 prosent av menn som brukte den. I en liten studien fra 2002 menn som tok beta-sitosterol i forbindelse med Saw Palmetto bær rapportert økt hårvekst, men mer forskning er gjort.

Risiko

Propecia er å bli tatt av menn som finasterid kan forårsake misdannelser hos kvinner som er gravide eller prøver å bli gravid. Så langt er det ingen kjente risiko i å ta beta-sitosterol kosttilskudd.

Bivirkninger

Et lite antall menn som tar Propecia kan oppleve seksuelle bivirkninger som tap av libido, for tidlig utløsning, erektil dysfunksjon eller smerte i testiklene. Noen beta-sitosterol bivirkninger inkluderer astma, endring i blodsukkernivået, forstoppelse, nedsatt sexlyst, diaré, pustevansker, erektil dysfunksjon og kvalme.

Hva er fordelene med Jasmine Flowers?

Jasmin blomster vokser i varmt klima og åpne om natten, og slipper en jasmin duft. Jasmine er gunstig for helsen på grunn av Nerol, benzyl acetate, linalool, benzosyre, geraniol og eugenol.

Antidepressive

Jasmine duften har en behagelig effekt på sinnet, til slutt bekjempe depresjon. Duften gjør en våken og glad.

Aphrodisiac

Jasmine olje som stammer fra jasmin blomster gjør at en føler romantisk og forbedrer ens libido. Det er også brukt til å behandle impotens, for tidlig utløsning og frigiditet.

Anti-Krampaktig

En annen fordel med jasmin olje er avslappende å muskelspasmer. Det kan også bidra til å gi lindring for luftveisproblemer, kramper og lunger.

Drektige

Jasmine olje kan brukes under fødselen for å lindre smerten av arbeidskraft. Dette er en naturlig metode sammenlignet med stoffer som tilbys under fødselen.

Sedativ

Jasmine er beroligende slik at den kan brukes som et beroligende middel. Oljer og te lindrer sinne, depresjon, angst og stress, tillater en å hvile godt.

Anti-Septic

Jasmine kan anvendes som et desinfeksjonsmiddel og anti-septisk. Den benzosyre, benzyl-benzoat og benzaldehyd arbeid samt bakteriedrepende, bakteriedrepende, anti-virale og soppdreper.

Ingefær Juice Helsefordeler

Ingefær er en urt brukt for sine medisinske formål, så vel som et krydder. Den har en veldig skarp duft og smak. Ingefær har vært brukt i mer enn 2500 år, og starter med gamle kinesiske som en medisin og smakstilsetning. Dag, ingefær, så vel kjent i verden for alternativ medisin så vel som den kulinariske verden.

Vitaminer og mineraler

Ingefær er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler. Den inneholder vitamin C, B3, cholin, folsyre, protein, kalsium, fosfor, eteriske oljer, silisium og pantotensyre. Alene og kombinert, disse egenskapene i ingefær gjør det til et utmerket forsvar mot mange sykdommer og sykdommer.

Kald og hoste Relief

Ingefær juice hjelper kurere forkjølelse og lindre en hoste. Det reduserer også feber og bryter opp slim.

Fordøyelse

Halsbrann, kvalme, oppkast og dårlig har blitt behandlet med ingefær juice. Det hjelper også på fordøyelsen av mat, og er spesielt gunstig etter en stor, kraftig måltid.

Fatigue

Ingefær juice kan hjelpe deg å gjenopprette fra trøtthet at resultatene fra mange sykdommer og skader. Det er også nyttig i å lindre såre og vonde muskler.

Menstruasjonssmerter og reisesyke

Ingefær juice ikke bare hjelper med menstruasjonssmerter og kramper, det kan også indusere menstruasjon hos dem som opplever amenoré. Ingefær juice fungerer godt for kvinner som opplever morgenkvalme, for dem som lider av reisesyke eller kvalme etter anestesi.

Impotens

Gamle kinesiske brukt ingefær juice som et afrodisiakum. Foreløpig er det brukes til å behandle impotens, lav sædkvalitet og for tidlig utløsning.

Bivirkninger av Sertralin HCL

Bivirkninger av Sertralin HCL


Sertralin hydroklorid (HCL) er et stoff som er klassifisert som en selektiv serotonin reuptake inhibitor. Stoffet øker virkningen av serotonin, en hjerne kjemisk. Den er tilgjengelig på resept bare og brukes til å behandle depresjon, panikklidelse, tvangslidelse, sosial angstlidelse, posttraumatisk stresslidelse og premenstruelle dysphoric uorden. Noen leger fore sertralin HCL å behandle for tidlig utløsning. Stoffet er tilgjengelig i tabletter, kapsler og flytende løsning skjemaet. Enkeltpersoner å ta dette stoffet bør være klar over sine potensielle bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger av sertralin HCL som kan gå bort etter at kroppen har tilpasset seg medisinen inkluderer raping og sur mage, halsbrann, magesmerter / gass, kvalme, tap av appetitt, vekttap, løs avføring, søvnighet, søvnvansker, skjelving, svimmelhet, økt svetting og hodepine. Disse bivirkningene er vanlige, men varsle legen din dersom du opplever noen av dem.

Mindre vanlige bivirkninger

De mindre vanlige bivirkninger av sertralin HCL bruk kan også opphøre når kroppen har tilpasset seg medisiner, men disse kan være mer alvorlig. De omfatter skyet urin; blæren smerte; økt trang til å late vannet; smerter ved vannlating; forstoppelse; økt appetitt; oppkast; uskarpt syn og andre synsforstyrrelser; angst / nervøsitet; unormale hud følelser som kløe, stikkende, prikking, krypende og brennende; ømhet rundt kinnben og øyne; spyles utseende og en rennende eller tett nese. Igjen, må du kontakte lege umiddelbart dersom du opplever noen av disse.

Bivirkninger / advarsler

Noen sertralin HCL bivirkninger krever en umiddelbar seponering av legemidlet. Disse inkluderer: unnlatelse av å ejakulere, nedsatt sexlyst, brystforstørrelse, ømme bryster, sekresjon av melk hos kvinner, aggressivitet, oppstemthet som kan manifestere seg i en manglende evne til å sitte stille, snakker fort og en økning i kroppens bevegelser, muskelkramper, neseblødning , tap av blærekontroll, rask hjerterytme, langsom hjerterytme, uregelmessig hjerterytme, feber, lav blod natrium nivåer som kan manifestere seg i forvirring, kramper, mangel på energi, tørr munn og økt tørste, utslett / elveblest, kløe og tap av bevissthet.

Bivirkninger av Seponering

Sertralin HCL medisiner bør ikke stoppes brått uten lege tilsyn. Typiske bivirkninger som det er clearing seg fra kroppen omfatte angst, unormale drømmer, svimmelhet, økt svetting, hodepine, unormale følelser i huden, uro, problemer med å gå, søvnvansker, unnlatelse av å ejakulere, følelse følelse av elektrisk støt, føles som om dine omgivelser er i konstant bevegelse, kvalme, skjelvende og uvanlig søvnighet.

Overdosering Symptomer

Blant symptomene på sertralin HCL overdose er store pupiller; rask, treg eller uregelmessig hjerteslag; brystsmerter; kortpustethet; ute av kontroll handlinger; aktiv reflekser; skjelving; redusert reaksjonsevne og bevissthet; forvirring; angst; agitasjon; nervøsitet; humørsvingninger; tåkete syn; oppblåsthet; mørk urin; frysninger; svimmelhet; besvimelse; feber; hallusinasjoner; fordøyelsesbesvær; hodepine; pounding i ørene; magesmerter; diaré; kvalme; tap av appetitt; oppkast; økt svetting; uvanlig svakhet eller tretthet; gul hud eller øyne; tap av bevissthet; kramper og koma. Akutt medisinsk behandling tilrås med disse symptomene.

Kegel øvelser for pasienter med prostatakreft

Prostatakreft rammer mange menn i verden, og det er ganske mange behandlinger tilgjengelig for å hjelpe undertrykke og kurere prostatakreft. For å behandle symptomene på prostatakreft, er det en annen type behandling, opprettet i 1940, kalt Kegel-øvelser. Disse øvelsene vil hjelpe i kampen om prostatakreft med noen ekstra fordeler som kan brukes på soverommet.

Kegel øvelser

I 1940, Dr. Arnold Kegel formulert og eksperimenterte med en øvelse som vil bidra til å styrke musklene i bekkenbunnen. Selv om Kegel øvelser er mest brukt av kvinner for å hjelpe til med å forberede de riktige musklene for fødsel, har menn begynt å bruke Kegel øvelser for å hjelpe i kampen mot prostatakreft. Kegel øvelser for menn vil hjelpe kroppen din gjenvinne urin kontroll. Øvelsene seg involvere knuger og stramme musklene i underlivet, og som du fortsetter å utføre øvelsene over en lengre periode, vil den eksterne sphincter tone og styrke.

Når til Start

Mange ganger, vil en lege anbefale at du begynner å trene bekkenmusklene før en radikal prostatektomi. En prostatektomi er når hele eller en del av prostatakjertelen er fjernet på grunn av en abnormitet, slik som en tumor. Prostata må fjernes fordi tumor vil begrense den normale strømmen av urin. Etter operasjonen, anbefales det også å fortsette å gjøre de Kegel øvelser for å styrke de riktige musklene.

Hvor ofte du trener

Anbefalte treningsanvisning vanligvis varierer blant leger, men det viktigste å forstå med Kegel øvelser er at du må gjøre dem regelmessig i orden for dem å faktisk hjelpe prostatakreft problemet. En ekstra fordel med å utføre Kegel øvelser er i seksuelle-funksjoner avdelingen. Gjøre de Kegel øvelser regelmessig vil hjelpe deg å ha en sterkere ereksjon og bli kvitt problemet med for tidlig utløsning.

Bumetanide bivirkninger

Bumetanide bivirkninger


Bumetanide er et reseptbelagt legemiddel som selges under Bumex merkenavn i USA. Denne sløyfen diuretisk stoffet finnes i tabletter og brukes til å behandle væskeretensjon. Noen pasienter bruker dette stoffet til å behandle hevelse av hjertesvikt, nyresykdom eller leversykdom. Bumetanid reduserer mengden av vann i kroppen ved å øke urinstrømmen. Leger kan foreskrive dette stoffet som en behandling for høyt blodtrykk.

Vanlige Gastrointestinale effekter

Bumetanide pasienter har rapportert noen gastrointestinale bivirkninger som krever legehjelp. Ifølge Mayo Clinic, noen brukere har magesmerter eller kramper. Økt tørste, økt sult og tap av matlyst har alle blitt rapportert effekter av dette stoffet. Noen mennesker opplever økt vannlating, redusert vannlating eller en fruktaktig lukt av pusten. Kvalme og oppkast har forekommet hos noen pasienter.

Andre vanlige bivirkninger

Andre vanlige bivirkninger er blitt observert av Bumetanide brukere. Ifølge Mayo Clinic, har noen mennesker rapportert tåkesyn, svimmelhet eller uvanlig svakhet. Uregelmessig hjerterytme, svetting og pustevansker ble opplevd av noen pasienter. Noen brukere av dette stoffet har rapportert humørsvingninger, irritabilitet eller redusert mental årvåkenhet. Hevelse i ansiktet og hevelse i ekstremiteter er mulig med bumetanide.

Sjeldne Effects

Noen av bivirkningene av bumetanide har bare blitt rapportert i sjeldne tilfeller. Ifølge Mayo Clinic, har noen brukere observert tjæreaktig avføring, blodig avføring eller blodig urin. Brystsmerter, ble økt blodtrykk og rask pust rapportert av noen pasienter. Noen mennesker har opplevd en stiv nakke, innsunkne øyne eller kramper. Blødende tannkjøtt, elveblest og rød hud flekker er mulig mens du bruker dette stoffet.

Overdose

Bumetanide pasienter bør søke rask medisinsk hjelp hvis de observerer overdosesymptomer. Ifølge Mayo Clinic, har folk rapportert lyskesmerter eller smerter i bena etter en overdose. Plutselige hodepine og sløret tale har blitt rapportert av noen brukere. Noen pasienter har opplevd et tap av koordinasjons, treghet eller visjon endringer. Nummenhet eller svakhet i bena eller armene har forekommet hos noen pasienter som spiste høye doser av bumetanide.

Non-Emergency

Noen bivirkninger er midlertidig eller mild og ofte gå bort under behandlingen. Ifølge Mayo Clinic, noen brukere rapporterer kløende hud, stive muskler eller ømme brystvorter. Erektil dysfunksjon, tap av sexlyst og tidlig utløsning har forekommet i sjeldne tilfeller. Noen mennesker har opplevd problemer med å flytte, en spinnende følelse eller øret ubehag. Noen pasienter har rapportert diaré, muskelsmerter eller bensmerter. Pasienter bør søke lege hvis deres bivirkningene vedvarer.