Digidexo.com

føler tyngde i hodet

Hvordan gjenkjenne symptomer på Candida

Hvordan gjenkjenne symptomer på Candida


Candida er en infeksjon som er forårsaket av en plutselig og overdreven vekst av Candida albicans, som normalt er en ufarlig bosatt i kroppen vår. Dens årsaker omfatter forbruk av for mye antibiotika, syrenøytraliserende, steroider eller p-piller. Diabetes, en diett som er rik på sukker, kjemoterapi, graviditet, infeksjoner og sår er også årsaker. Symptomene på Candida kan varieres og grovt usammenhengende, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere. Videre kan det skade forskjellige organer på forskjellige måter. Her er hvordan man skal se opp for noen av symptomene på Candida.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Candida

Kontroller for alle slags mageproblemer, slik som luft i magen, oppblåsthet, smerter, alvorlig halsbrann, smertefull eller ubehagelig avføring som diaré eller forstoppelse.

Se etter klager over smerter mens urinering, hyppige oppfordrer til å urinere, oppblåsthet i magen eller kramper.

•  Se om pasienten er utsatt for bakteriell, viral og vaginal infeksjoner gang på gang. Sjekk for trost og et hvitt lag på tungen hos barn.

4. Se etter symptomer som tørr hud og hodebunn, psoriasis, økt reaksjoner på kjemikalier eller forurensning i form av utslett, elveblest, kløe på kroppen, betennelser i øyne og vanskelig eller tåkete syn. Det kan være hevelser i ansiktet og leppene også.

Finn ut om pasienten har regelmessige utbrudd av bihulebetennelse, opphopning av bryst og nese, kløe eller svie i halsen, hoste, øreverk, brystsmerter eller hodepine.

Sjekk om pasienten har klager av stivhet og smerter i leddene, trekker muskelen, tyngde av hodet eller feber. Se om det er en infeksjon rundt neglene med neglebåndene blir rødt, hovent eller fylt med puss.

•  Sjekk om pasienten har en trang til å spise eller cannont stå synet av mat. Se etter tegn på fedme eller anemi. Pasienter noen ganger føler en total mangel på matlyst.

8. Sjekk ut om pasienten opplever impotens og manglende seksuell lyst.

Se hvis pasienten viser psykiske symptomer som depresjon, humørsvingninger, overfølsomhet for lyd og lys, søvnighet eller hyperaktivitet, konsentrasjonsvansker eller huske ting, panikk Stokes, eller frykt for imaginære ting og situasjoner.

Hint

 • Ta kontakt med en lege hvis du tilfeldigvis å observere mer enn én av disse symptomene.
 • Forstå at personlig hygiene hjelper. Candida albicans proliferates i fuktighet eller fuktighet, så hold deg ren og tørr. Skifte bleier ofte for barn, vaske bleier med varmt vann og desinfeksjonsmidler og tørk dem i sollys.
 • Ha på deg løstsittende og behagelige klær.
 • Spis en balansert og næringsrik diett fri for fett og sukker. Spis mer rå grønnsaker og frukt.
 • Unngå å bruke parfymerte såper eller boble bad.
 • Unngå inntak av unødvendige antibiotika for en lang varighet av gangen.

Hvordan gjenkjenne symptomer på høyt blodtrykk

Hvordan gjenkjenne symptomer på høyt blodtrykk


Blodtrykket er den kraft som utøves på veggene av arterier og andre blodkar som blodet sirkulerer gjennom hele kroppen. Systoliske trykket oppstår når hjertet slår og pumper blod. Diastoliske trykket oppstår når hjertet er i ro og fylles med blod. Begge er viktige for påvisning av blodtrykket. Den normale blodtrykket for en voksen person er ment å være 120 mm Hg systolisk og 80 mm Hg diastolisk; noe ovenfor som er høyt blodtrykk. Også kjent som hypertensjon, er denne sykdommen sies å være en stille morder som det er ingen spesifikke eller preget symptomer som kan være fant. Videre kan det plutselig dukke opp med koronar hjertesykdommer som hjerte slag eller hjertestans, skadet nyre eller til og med ødelagt syn.

Hvordan gjenkjenne symptomer på høyt blodtrykk

•  Finn ut om personen klager over vedvarende hodepine eller tyngde av hodet.

•  Spør om personen opplever svimmelhet.

Kontroller for å se om personen klager over uskarpt eller svekket syn.

Se om personen føler seg utmattet og kortpustet og har ikke råd til å anstrenge seg mye.

Se opp for angst, irritabilitet eller utbrudd av temperament, og i ekstreme tilfeller, black outs.

Hint

 • Få deg sjekket opp regelmessig for høyt blodtrykk når du krysser 45 år og oppover.
 • Hold deg fysisk energisk ved å konsumere en sunn, fettfri, sukkerfri og salt diett bestående mer av grønnsaker og frukt. Utøve regelmessig for å opprettholde et moderat vekt.
 • Vær positiv i din tilnærming til livet og sine problemer. Stress forbedrer forekomsten av blodtrykket.
 • Røyking og drikking er både skadelig for hypertensjon pasienter og også øke risikoen for å bli rammet.

Alkohol disequilibrium Treatment

Alkohol disequilibrium Treatment


Ulikevekt er en balanse lidelse med forskjellige underliggende årsaker. Langvarig alkoholbruk eller misbruk eller kortsiktig alkoholbruk som overstadig drikking kan være en del av årsakene til ulikevekt, eller vertigo, og andre forstyrrelser av normal balanse. Behandling av denne lidelse varierer fra så enkelt som avholdenhet fra alkohol til kirurgi i det indre øret.

Årsaker

Ulikevekt forstyrrer balanse og koordinasjon på en måte som svekker gange og bevegelse, og påvirker en persons tillit til sin evne til å gå. Ifølge National Institutes of Health, "symptomatisk, noen slike pasienter klart bekjenne at" problemet er i beina mine, 'men andre føler' svimmel i hodet, også. "
The 'multiple sensoriske underskudd syndrom "som er den vanligste årsaken til ulikevekt forekommer i to populasjoner - eldre, og folk under påvirkning av alkohol, medikamenter eller illegale stoffer. Alkoholrelatert ulikevekt kan også være et symptom på uttak for noen som er alkoholavhengige, og kan noen ganger foran et anfall reaksjon. Nevrologiske, muskel, syn og hørsel lidelser kan alle bidra til følelsen av manglende evne til å gå.

Behandling

En lege vil ta historie, som vil angi kilden til problemet. I tilfelle av alkoholrelaterte ulikevekt, blir årsak tydelig for en erfaren lege eller sykepleier. Imidlertid kan andre tester bli administrert for å utelukke en medvirkende årsak eller mer alvorlig lidelse. Det er sannsynlig at legen vil be deg om å gå for å vurdere din holdning og ganglag. Du kan få flere nevrologiske og sensoriske tester for å undersøke din oppfatning i forhold til din evne til å gå.

Legemidler som brukes til å behandle mange balanse lidelser kan ikke anbefales når årsaken er overforbruk av alkohol, på grunn av mulige bivirkninger. I tilfelle av ubalanse på grunn av alkoholabstinens, benzodiazapines eller antiepileptiske medikamenter kan bli brukt når en pasient er stabilisert. I tilfelle av en overbruk av alkohol, vil en pasient sannsynligvis være hydrert og bedt om å hvile inntil mer alkohol har forlatt blodet. Pasienten vil da bli re-vurderes før videre behandling ble foreskrevet.

Hvordan Size Kids Basert på vekt

Barn vokser på ulike priser på forskjellige punkter i livet. Når legene måle høyde og vekt under en årlig checkup, de ser så mye for stabile veksttrender som de gjør for en persentil.
Men hvis du er bekymret, eller bare nysgjerrig, om barnets størrelse i mellom brønn besøk, kan det være betryggende og nyttig å finne ut hvilken størrelse de skal sammenlignes med hvilken størrelse de faktisk er. Interim kontroll kan også hjelpe deg med å identifisere når du trenger å gjøre små korreksjoner i løpet av året.

Hvordan Size Kids Basert på vekt

Hvordan Size Kids Basert på vekt

Vei barnet ditt uten ham iført sko eller tunge klær, for eksempel en genser eller jakke. Dette vil gi en sann kroppsvekt som ikke inkluderer vekten av tøyet.

Mål høyden på barnet ditt med seg skoene. Sørg for at barnet står rett og med føttene sammen.

Skriv inn kjønn, fødselsdato, dato for målinger, høyde og vekt i feltene i Barn Helse kalkulatoren.

Klikk Beregn BMI.

Se på BMI og persentil i resultatene delen. BMI er et forhold mellom høyde og vekt. Det er rapportert som en faktisk nummer, samt en persentil. Den persentilen hjelper deg å sammenligne størrelse med andre barn på samme alder og kjønn. En persentil på 5 prosent eller mindre typisk indikerer barnet er undervektig, og en persentil på 85 prosent eller høyere indikerer vanligvis barnet er overvektig. Men husk at et barn som har hatt en jevn trend av å være i 90-persentilen kan være sunt og rett på sporet.

Sammenlign BMI plottet på vekst diagram som en farget prikk med sunn vekt rekkevidde markert med grønt. Dette vil gi deg en idé om den gjennomsnittlige størrelsen på barn i samme alder og kjønn.

Hint

 • Skriv ut en vekstkurve fra Centers for Disease Control (CDC) nettside slik at du kan spore ditt barns vekst på egen hånd. Dette vil hjelpe deg å se barnets trender. En jevn trend er like viktig som en faktisk antall når man skal avgjøre om et barn er innenfor "normal" rekkevidde. Dette er grunnen til din barnelege sporer disse tallene ved hvert besøk.
 • Å få barnet ditt til å stå rett mens måling hans høyde, har barnet ditt stå foran en vegg med føttene sammen og hæler, skulderbladene, og hodet berøre veggen. Bruke noe flat som en bok for å markere toppen av hodet, og deretter måle fra gulvet til boken.
 • Hvis du er bekymret for ditt barns vekt eller veksttrender, ta kontakt med barnelege. Det er flere grunner for en endring i vekst, hvorav mange er ansett som normale vekstmønstre. Og hvis du er bekymret for at barnet ditt er enten under vekten eller over vekt, kan barnelege gi veiledning.

Nyfødte tegn på autisme

Autisme er en nevrologisk lidelse som presenterer komplikasjoner i språk, sosiale ferdigheter og passende oppførsel. Autisme er vanligvis diagnostisert rundt 3 år, men screening verktøy har blitt utviklet for å bidra til å oppdage det tidligere.

Newborn

Nyfødte babyer 'kompetanseutvikling er subtile, og erkjenner tegn på autisme er vanskelig. Mange barn som blir til slutt diagnostisert med autisme viser ingen tegn i spedbarnsalder.

Social Development

Spedbarn fra fødselen til 3 måneder lære og vise mange atferd. Sosial atferd er smilende, spille med andre mennesker og gråter når du spiller stopper eller en person forlater rommet. Fravær av disse atferd kan være tegn på autisme, selv om barn utvikler og ulike skritt så disse er ikke nødvendigvis røde flagg.

Movement

Ved tre måneder babyer bør være mer mobil. Movement milepæler inkluderer heve hodet og brystet når du ligger på magen, åpning og nedleggelse hender, og fatte leker. Igjen, kan fraværet av disse ferdighetene være tegn på et problem, eller kan være normalt.

Visuell og auditiv

Av tre måneder, bør babyer være å svare på både visuell og auditiv stimulans. Milepæler for disse inkluderer å se på ansikter, sporing bevegelige objekter, gjenkjenne kjente mennesker, babling og snu mot lyder.

Varselskilt

Ifølge Centers for Disease Control, varsel tegn på at barnet ditt ikke utvikler vanligvis inkluderer ingen respons på høye lyder, unnlatelse merke hender, unnlatelse av å følge bevegelige objekter med øynene, ingen interesse i å nå for og fatte leker, babling uten innsats å imitere, unnlatelse av å ta hensyn til nye ansikter eller et dramatisk tap av ferdigheter.

Tegn og symptomer på hypertensjon hos menn

Tegn og symptomer på hypertensjon hos menn


Hypertensjon er en alvorlig tilstand som noen ganger krever medisinering og nesten alltid krever en endring i livsstil når det kommer til kosthold og mosjon. Høyt blodtrykk kan føre til alvorlig sykdom, hjerteinfarkt og slag. For mange menn aldri krysser ideen om høyt blodtrykk deres sinn med mindre tegn og symptomer er tilstede. Bortsett fra å ta en test på legens kontor, kan du ikke oppleve noen tegn. Men det er noen symptomer for å ta hensyn til, fordi de kan bety at du har høyt blodtrykk.

Hodepine

Konstant hodepine som holder deg fra å gå om vanlig dag kan være et symptom på høyt blodtrykk.

Blir forvirret

Dette utgjør følelser av forvirring der det vanligvis ikke er tilstede og for grunner som er uforklarlige.

Fatigue

Selv tretthet kan skyldes en rekke faktorer, er det en av de få tegn og symptomer som høyt blodtrykk kan være til stede.

Alvorlige brystsmerter

Pain finnes overalt i bryst regionen som vedvarer bør sjekke ut av lege.

Pustevansker

Dette kan være når bruke deg selv mer enn du er vant til, eller når du gjør dagligdagse oppgaver. Hvis du har problemer med å puste og føler tyngde i brystet, bør du ta en blodtrykkstest.

Blod i urinen

Dette er et alvorlig symptom og en som ikke er så vanlig som resten. Blod er tilstede i urinen kan presentere seg selv som en rosa farge.

Endringer i Vision

Hvis synsendringer og endring vedvarer - spesielt involverer tåkesyn - dette kan være et tegn på høyt blodtrykk.

Occipital Nervesmerter Behandling

Occipital neuralgia er en type hodepine som har sin opprinnelse i bunnen av hodeskallen. Den er karakterisert ved en følelse som er beskrevet som en syklus av smerte deretter spasmer som stråler rundt hele hodet, og med baksiden av øynene. Vanligvis forårsaket av traumer, klemming eller sammenpressing av occipital nerver som går fra toppen av ryggraden til baksiden av hodet, er behandlingen henvist til smertebehandling.

Symptomer

Occipital nevralgi kjennetegnes typisk ved det som er beskrevet som en "ram hode" følelsen av smerte, som begynner på baksiden av halsen, og som stråler inn opp på siden av hodet. Dette kan være ledsaget av en sensitiv hodebunn, tilhørende smerter bak øynene, og en lysfølsomhet som ofte er verre med en hodepine.

Ikke-medisinsk behandling

Før ty til medisinsk behandling, kan enkel seng resten brukes til å behandle symptomer forbundet med occipital nervesmerter. Skulle dette vise seg å være ineffektiv, vil behandling med medisiner bli gjennomgått.

Utover enkel hvile, ikke-medisinske, alternative behandlinger inkluderer akupunktur, som brukes til å balansere energien, eller "chi," i kroppen; varme, som kan hjelpe til med reduksjon av betennelse; og lette massasje av hodebunnen.

Medisinering

Grunnleggende behandling innebærer vanligvis ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen og paracetamol eller omvendt, kortikosteroid injeksjoner som prednison brukes i forbindelse med nerveblokkere. Denne blandingen av stoffer kan føre til permanent smertelindring etter en injeksjon, selv om mer enn en er vanligvis nødvendig. Disse er utformet for å redusere inflammasjon i området, og kontrollere smerte. Sterkere behandlinger inkluderer bruk av antidepressiva eller antiepileptika, som fungerer ved å hemme smertefremkallende nerveimpulser.

Tegn og symptomer på para Sinus sykdom

Tegn og symptomer på para Sinus sykdom


Para sinus sykdom er en infeksjon og betennelse i bihuler som oppstår når bakterier blir fanget i slimhinnene. Jo mer vanlig navn på denne sykdommen er bihulebetennelse. Sinusitis ofte forekommer som en sekundær infeksjon til en annen luftveissykdom, slik som forkjølelse eller influensa. Det kan også oppstå som følge av allergi, strukturelle problemer (som en avveket septum) eller samtidig med andre sykdommer som cystisk fibrose. Akutt bihulebetennelse varer vanligvis et par dager mens kroniske symptomer kan vare i uker av gangen. Begge former har lignende tegn og symptomer, uavhengig av årsaken.

Tegn og symptomer hos voksne

Tett nese og postnasal drypp er de mest gjenkjennelige symptomer på para sinus sykdom. Lunger og betennelser fører også til press og hodesmerter, vanligvis mellom eller bak øynene. Hodet smerter kan bli verre når bøyd over. Det er også en ubehagelig følelse av fylde og tyngde i hodet og bak i halsen kan føle hovne. Pasienter kan også føle ansikts ømhet, spesielt rundt kinnben, og tannpine.

Det kan være tykk nese eller postnasal drypp, ledsaget av en sår hals. Den postnasal drypp kan også føre til dårlig ånde og en hoste som blir verre om natten. I de første få dager etter infeksjon, kan det være en feber, tretthet og generelt ubehag. Feber skjer vanligvis med akutt sinusitis og er ikke et symptom på kronisk form av sykdommen.

Tegn og symptomer hos barn

Symptomene hos barn er litt annerledes enn hos voksne. Sykdommen kan presentere som en del av en eksisterende luftveissykdom, som influensa, som forbedrer deretter begynner å bli verre. Barn er mer sannsynlig å ha en høy feber og formørket nese.

Andre tegn og symptomer

Selv om ikke så vanlig, kan infeksjonen forårsake øresmerter ved å spre til øret kanalene. Pasienter kan også føle dukker i ørene fra oppbygging av trykk i bihulene. Det kan også være kvalme, delvis fra feber og svelge produktene av postnasal drypp. Pasienter kan oppleve et tap av appetitt fra kvalme eller fra redusert luktesans vanligvis forbundet med denne sykdommen.

Største årsakene til stress

Største årsakene til stress


Stress er forårsaket av ulike stressfaktorer for ulike mennesker. En stressor er noe som gjør en person ubehagelig, engstelig, trist eller sint. Studier viser at for folk flest de største årsakene til stress er skole for unge mennesker og arbeid for eldre mennesker. Men det er mange andre dagligdagse hendelser som kan føre til stress i mennesker i alle aldre.

Young People

Ifølge en meningsmåling fra Associated Press og MTV i 2007, er skolen den vanligste stressor blant 13- til 17-åringer. For 18- til 24-åringer, turnus at stress å arbeide og pengesaker. Ifølge opplysninger gitt av health.gov, i tillegg til skolearbeid, unge mennesker også finne stress i overbelastet tidsplaner, vennskap problemer, flytte til en ny skole, hjem og familiesituasjoner, og pubertet, som bringer endringer i kroppen så vel som til sosialt liv, hormoner og selvtillit.

Voksne

Stressfaktorer hos voksne er like varierte som de aktivitetene de står overfor hver dag. Mange voksne står overfor arbeidsplassen og økonomisk stress, ifølge informasjon publisert på health.gov, samt forholdet og familiær stress. Skilsmisse, separasjon, ekteskap, engasjement, eller død av en kjær kan alle være årsaker til stress. For foreldre, strekker stress til bekymring over sine barn, fra å betale for sin høyskole utdanning eller barnepass for å holde dem friske og trygge. Alvorlige problemer som helseproblemer og arbeidsledighet kan føre til stress, men daglige hendelser kan også, som trafikk, betale regninger, eller bare ha en samtale som plager deg.

Short-Term Effekter

Stress kan føre til mange forskjellige kortvarige virkninger, både emosjonelle og fysiske. Folk som er stresset kan føle bekymring, irritabilitet, sinne, depresjon eller manglende evne til å fokusere. Fysisk, kan folk som er stresset være ute av stand til å sove, føler smerter i hodet, nakken, ryggen eller magen, eller merke en endring i deres vekt eller spisevaner.

Langtidseffekter

For mye stress som går på for lenge, ifølge health.gov, kan forlenge kortsiktige symptomer på stress, som fører til søvnløshet, mer intense muskelsmerter eller depresjon. Noen studier viser langvarig stress kan føre til hjertesykdom og andre alvorlige forhold. Opplever disse effektene for lenge kan også føre til usunne vaner som røyking, drikking eller bruk av narkotika.

Forebygging / Ledelse

Ikke alle stress behov for å forhindres; litt stress er bra for deg og kan gjøre livet spennende, som å se en sportsbegivenhet, følelsen en spennende fra en fornøyelsespark tur eller snakke i offentligheten. Imidlertid må stresset forvaltes riktig for å holde seg friske. Stress kan administreres på mange måter, fra å unngå visse stressende aktiviteter, for å lære å takle eller godta visse stressfaktorer. For folk flest, kutte ned på en travel timeplan, slik at tid hver dag for å trene, slappe av og lære å akseptere de tingene de ikke kan forandre kan alle hjelpemiddel i å håndtere stress.

Terapeutiske øvelser for ALS

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er også kalt Lou Gehrig sykdom etter baseball-spilleren som døde av det i 1941. Dette nevrologisk lidelse slutt forlater pasienter som ikke å spise, snakke eller puste på egenhånd.

Terapeutisk trening kan lette muskel tetthet og smerte og gi pasientene en bedre livskvalitet.

Tøyningsøvelser

Stå med ryggen, hæler, skuldre og hodet presset mot en vegg. Flytt begge føttene fremover og bøy knærne slik at ryggen glir ned veggen et par inches. Stram magemusklene og presse korsryggen inn i veggen.

Plasser begge hendene på korsryggen og bøy bakover, holde knærne låst.

Ligg med ansiktet ned med håndflatene på gulvet i skulderhøyde. Skyv opp for å heve den øverste halvdelen av kroppen din, senke kroppen og gjenta.

Ligg på ryggen med begge knærne bøyd. Grab ett kne med hendene og trekk den bakover mot motsatt skulder til du kjenner en god strekk. Senk benet til gulvet og gjenta med den andre kneet.

Hold alle disse strekningene i minst fem sekunder.

Nakke og Trunk Øvelser

Hvis nakken og muskulaturen i underkroppen er svake, vil du ikke være i stand til å sitte rett opp og opprettholde god holdning, noe som kan resultere i smerter og stivhet. Trene halsen og bagasjerommet forbedrer ryggraden mobilitet og gjør god holdning enklere å vedlikeholde.

Ligg på ryggen med begge knærne bøyd. Løft baken til en "bro" posisjon - noe som gjør det så jevnt som mulig - samtidig som du skyver ned i gulvet med føttene. Få noen til å holde føttene hvis du har problemer med denne øvelsen.

Stå rett opp og bøy hodet ned slik at haken berører brystet. Hold i minst fem sekunder, heve hodet opp igjen og gjenta.

Holde hodet rett, skyver haken tilbake så langt du kan, gi deg selv en dobbel hake. Du skal føle en fin strekk i øvre del av nakken din.

Arm Øvelser

Arm øvelser bedre førlighet i armer, hender og fingre.

Med håndflatene vendt opp, flytte tommelen mot tuppen av hver finger.

Sitt i en behagelig stol, plasserer håndflatene flatt på knærne, spre fingrene, og deretter bringe dem sammen igjen.

Hold hendene dine ut foran deg og slår hodet, skuldrene og armene til høyre. Hvil og gjenta øvelsen til venstre.

Hvordan behandle Throat Problemer Med Akupressur

Hvordan behandle Throat Problemer Med Akupressur


Den vanligste hals problem behandlet av akupressur er sårhet som signaliserer utbruddet av en kald. Slimhinnen i den indre halsen kan bli en yngleplass for bakterier og virus under de rette forholdene. Følgende trinn viser hvordan å behandle hals problemer med akupressur.

Bruksanvisning

Forvent behandling med akupressur å gjøre symptomene på forkjølelse til å bli verre først. Dette er forventet som akupressur kan føre til at kroppen til å komme seg gjennom symptomer på en raskere-enn-normal hastighet. Akupressur vil ikke kurere en kald, men kan hjelpe deg å få bedre raskere og bedre motstand mot andre forkjølelse i fremtiden.

Identifiser akupressurpunkter som er spesifikke for en sår hals. K 27 poeng (kjent som Elegant Mansion) også lindrer pustevansker, tett bryst og hoste. Dette punktet er i nærheten av brystbenet i hule under kragebeinet.

Stimulere punkt 13 10 (Heavenly Pillar) for å behandle sår hals. Dette punktet kan også anvendes for å lindre utbrenning, tyngde i hodet, overanstrengelse og stress. Punkt 13 10 er en halv tomme under bunnen av hodeskallen og en halv tomme til hver side av ryggraden.

avlaste en sår hals, bronkitt, tett bryst, tørr hoste og halsbrann med CV 22 (Himmelen Rushing Out). Dette punktet er like under Adam eplet ved bunnen av halsen.

Bruk Extra Point 17 (Ding Chuan). Dette punktet behandler generell hals problemer i tillegg til hoste, nakke og skuldersmerter, og skjoldbrusk problemer. Ekstra punkt 17 er litt over og på siden av vertebra i bunnen av halsen som stikker når hodet er vippet ned.

Er det bedre å sove på Ens Back eller Belly?

Søvn er kroppens måte å restituerte. Søvn gir avslapning av sinn og musklene, og gjør at reparasjon av skader på celler som oppstår i løpet av dagen. Men spørsmålet om sovestilling, er det bedre å sove på en rygg eller mage, kommer ned til individuelle og medisinske forhold eller komplikasjoner.

Fordeler med Sleep

Ikke får nok søvn kan føre til en rekke problemer. Fra økende smerte symptomer til redusert mental konsentrasjon, dårlig søvn vaner, om det ikke får nok eller får et dårlig søvnkvalitet, kan forstyrre generelle velvære. Kronisk søvnunderskudd kan øke risikoen for fedme og depresjon, men det kan også øke sjansene for tilstander som diabetes, hjertesykdommer og enkelte former for kreft.

Bivirkninger av dårlig søvn

Generelle bivirkninger fra utilstrekkelig søvn kan påvirke hele kroppen. Symptomer inkluderer generell tretthet, en økning i smerte, klossethet, irritabilitet og økt generelle stressnivå. Dårlig søvn kan også påvirke konsentrasjon og hukommelse, og i ekstreme tilfeller kan føre til svimmelhet eller hallusinasjoner, og nedskrivninger av tale og visjon.

Søvnvansker øke nivåer av hormonet kortisol. En kronisk heving av dette hormonet kan føre til svekkelser til immunitet, noe som gjør deg mer mottakelig for sykdom, og alter til blodsukker, og dermed fører til vektøkning, tretthet problemstillinger og mulige diabetes. Kortisol kan også redusere ting som bein og muskler tetthet.

Tilbake Sleeping

Sove på ryggen åpner opp kroppen og gir de indre organene mer pusterom. Denne posisjonen kan tillate deg å våkne opp og føler deg mer uthvilt. Men sove på ryggen kan øke snorking problemer og forverre ryggsmerter. For gravide kvinner, tilbake sover kan forsterke pust og fordøyelsesvansker, og nedgang sirkulasjonen til mor og barn.

Riktig Tilbake sovestilling

Når du sover på ryggen, er ryggraden presses ned, flatere den naturlige kurven. Denne posisjoneringen kan forverre ryggsmerter, spesielt hvis det er et problem med spinal plater. Tyngdekraften trekker på platene og øker unormal posisjonering. Med andre ord, kan et svulmende plate blir forverret ved hjelp av tyngdekraften å trekke det ut av normal stilling. Hvis du foretrekker å sove på ryggen, bruk av et lite håndkle roll eller styrke under knærne i stor grad kan redusere belastningen på ryggen.

Belly Sleeping

Mens tilbringe tid på magen er en god måte å overtale svulmende plater tilbake på plass, bruker for mye tid på magen kan øke ryggsmerter symptomer. Belly sover kan også intensivere nakkesmerter og dysfunksjon siden halsen posisjonering er vanligvis endres ved å hvile hodet til den ene eller andre. Denne belastningen i nakken kan føre til en generell verke eller smerte problem som stråler inn i hodet, skuldrene eller brystområdet.

Riktig Belly sovestillinger

Når du sover på magen, er den naturlige kurven i ryggen overdrevet. Dette fører til overdreven belastning og klemming av unormale plater når posisjonen opprettholdes over en lengre periode. Hvis du foretrekker å sove på magen, legg en pute under hoftene for å redusere overdreven buet av ryggraden. Bruk en smultring pute å tillate normal plassering av hode og nakke.

Influensa og oppkast rettsmidler

Influensa skjer med alle på ett eller annet. Oppkast er en bivirkning av influensa, eller en tilstand som kan oppstå på grunn av andre sykdommer. Kjenner de beste influensa og oppkast rettsmidler slik at du er forberedt neste gang du blir truffet med én.

Medisiner

Det er noen over-the-counter medisiner som kan hjelpe lindre symptomene på influensa. Prøv Thera-Flu, en varm drikke som kan berolige de mange problemene influensa kan forårsake. Nesespray kan hjelpe lindre tett nese. Vick er Vapor Rub kan brukes som en damp lettelse for verkende kister og lunger. Det finnes også en mengde piller og kapsler tilgjengelig for å hjelpe deg å få en god natts søvn samtidig bidra til å lindre symptomene på influensa.

Holde den varm

Steam er din venn når du har influensa, så mange mennesker er vanligvis lider av lunger og slim. Lukk opp vinduene og stenge dørene, og deretter gå inn i en varm dusj for å lage din egen personlige badstue. Dampen vil hjelpe ved å åpne opp alle dine luftveiene, slik at du kan pustepause enklere, samt tynning ut slim som blokkerer bihulene. Varm komprimerer kan også bidra til å avlaste trykket som mange mennesker føler seg i hodet og bihuler.

The Ginger Solution

Ingefær er en av de beste naturlige urter som hjelper med både influensa og med oppkast. Ingefær kan benyttes for å avgjøre en urolig mage etter et anfall av kvalme, og kan bidra til å få sårt tiltrengt væske tilbake i systemet etter langvarig oppkast. Ingefær er også en smertestillende og en antiseptisk, og kan bidra til å behandle dem som lider av en sår hals og betennelse i sine membraner. Ingefær kan tas som en te eller som en brus. Fersk ingefær kan fungere best hvis dyppet i varmt vann og forbrukes.

Oppkast Solutions

Bare drikke klare væsker når oppkast er oppstått, slik som vann, og tidligere nevnte ingefær. Fast føde bør ikke brukes til oppkast er over, og selv da kan en flytende diett bidra til å holde oppkast i sjakk. Hvis du tar noen form for medisin, sørg for at det ikke forårsaker oppkast i seg selv, og hvis det ser ut til å være, avvikle det. Som dehydrering kan oppstå raskt fra mye oppkast, sørg for å søke medisinsk hjelp hvis tilstanden fortsetter å forverres. Dette er spesielt viktig for babyer og barn.

Kjemoterapi tips

Kjemoterapi tips


Cellegiftbehandling bruker en rekke kjemiske midler rettet mot å drepe kreftceller i kroppen din. Denne terapien innebærer å ta en rekke medisiner på bestemte intervaller mens under medisinsk observasjon i et sykehus. Frekvens av behandlinger varierer fra hver dag til hver månedene. I tillegg til kreftcellene, en mage-tarmkanalen, immunsystemet og hodebunnen alle lide betraktelig under kjemoterapibehandlinger. Flere strategier lette ubehag av disse bivirkningene i løpet av dine behandlinger.

Appetitt

Kjemoterapi inflames ofte slimhinnen i mage-tarmkanalen og vev i munnen under behandlingen. Vedvarende fordøyelses og esophageal smerte kan redusere appetitten og føre til vekttap. Å spise ernæringsmessig god mat vil hjelpe deg å opprettholde den nødvendige utholdenhet for fremtidige behandlinger. Forbruker små mengder av kaloririke matvarer så som valnøtter og rosiner eller flytende protein vibrering for å redusere mengden av tygging nødvendig. Combat kvalme med mildt-flavored matvarer som brun ris, ren kylling og eplemos. Gjør dine måltider morsommere ved å spise sammen med venner eller familie.

Håravfall

En av de mest fysisk gjenkjennbare bivirkninger av kjemoterapi er en alopesi (hårtap). Håret ditt vanligvis begynner å falle ut etter tre ukers behandling. Dette kan være emosjonelle, særlig for kvinner, men å ha en plan før du mister håret ditt kan lette følelser av hjelpeløshet og depresjon. Hvis du er mann, barbere hodet selv før behandlingen starter er enklest. Selvfølgelig, noen kvinner føler ubehag barbere hodet og foretrekker iført en dekorativ skaut mens andre velger en parykk. Hvis du bestemmer deg på en parykk, velge en før du er helt skallet, slik at du kan matche din naturlige hårfarge til din fremtidige parykk. Beskytt hodebunnen utenfor med solkrem hvis du velger fullstendig skallethet. De fleste pasienter 'hårvekst begynner innen to til tre måneder av den siste cellegiftbehandling.

Trykt immunsystem

Kjemoterapi kompromisser immunforsvaret, øker risikoen for infeksjon og sykdom. Beskytte kroppen din ved å begrense muligheten for å skade deg selv. Unngå hakking grønnsaker eller håndtering knust glass siden selv et lite kutt øker risikoen for infeksjon. Iført ekstra lag med klær forhindrer blåmerker og bidrar til å holde deg varm. Jevnlig håndvask er også spesielt viktig for å forebygge smitte og bakterier. Ber om at dine venner og kollegaer vaske hendene ofte også. Unngå folk som er syke med influensa eller en kald

Hvordan bryte dårlig søvn vaner

Hvordan bryte dårlig søvn vaner


Mangel på søvn påvirker din evne til å utføre på jobben, gjør konsentrasjon vanskelig og er farlig når du bruker et kjøretøy eller andre store maskiner. Omtrent 33 prosent av amerikanere lider av dårlige søvnvaner. Vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende både kan bidra til en urolig nighta € ™ s søvn. Mange slår til legemidler ut av desperasjon, men flere mindre endringer i kosthold og livsstil kan gjøre en stor forskjell i søvnkvalitet. Før implementering av nye søvnvaner er det viktig å utelukke muligheten for søvnapné, en pust lidelse som påvirker søvnmønster.

Bruksanvisning

Våkn opp på samme tid hver dag. Ved å etablere et sett oppvåkningstidspunktet, lar du kroppen din til å utvikle en rutine. Opprettholde denne oppvåkningstidspunktet selv i helgene.

•  Hold deg ut av sengen før du er søvnig. Ta hensyn til kroppen din; når du føler deg sliten, hodet til sengs. Ikke se på TV eller arbeid i sengen. Forbeholder sengen for å sove og sex bare.

trening hver dag. Mange mennesker tilbringer mange stillesittende timer hver dag. Lease 30 minutter med aerobic trening utført før 15:00 gjør at kroppen til å bruke energi som ellers kunne holde deg våken om natten. En vanlig øvelse rutine vil hjelpe deg å sovne lettere og sove mer tungt. Mosjon sent på dagen kan forverre søvn utfordringer og holde deg våken.

Slå av elektronikk 30 minutter før sengetid. Elektronikk som datamaskinen, TV, høy musikk og mobiltelefoner kan ha en stimulerende effekt på hjernen. I stedet, lese en bok, gjøre litt lett strekk eller meditere. Disse beroligende aktiviteter vil forberede ditt sinn og kropp for søvn.

Løs stressfaktorer som vil holde deg våken. Stress er en naturlig og vanlig del av livet, spesielt når du arbeider med andre mennesker, inkludert familiemedlemmer. Hvis stress har å gjøre med lifeâ € ™ s omstendigheter, skrive ned din plan for å løse problemet før du tar kvelden. Når stress er relatert til et argument eller konflikt i familien, gjør det til en vane å løse disse konfliktene før du går til sengs.

Begrense stimulerende midler fire timer før sengetid. Mange ville ikke vurdere å drikke kaffe før sengetid, men sentralstimulerende midler som is-te, cola, sjokolade og nikotin bør også unngås fire til seks timer før sengetid. Hvis søvn fortsatt unnvike deg, kan det være på tide å vurdere å fjerne alle sentralstimulerende midler fra livet ditt for å se om det hjelper.

Utfør din nighttime rutine før youâ € ™ re sliten. Hvis du venter å vaske ansiktet og pusse tennene før du er sliten og klar til å krype til sengs, kan du risikere å våkne deg tilbake opp med disse forfriskende aktiviteter. I stedet gjør en vane av å utføre disse oppgavene når du slår av TV hver kveld.

Unngå å spise et stort måltid innen tre timer etter normal leggetid. Prosessen med nedbrytning genererer kroppsvarme og øker potensialet for dårlig eller sure oppstøt. Dessuten kan den ubehag av en full mage alene gjør det vanskelig å få komfortable og sovner.

Hvordan være trygg på gatene for tenåringer

National kriminalitetsforebyggende råd rapporterer at ungdommers aldre 12-19 er mest utsatt av alle store typer kriminalitet. Mens denne statistikken er alarmerende, er det et kall å øke bevisstheten om ungdoms sikkerhet på gata. Tenåringer kan ikke innse hvor sårbare de er når du er borte fra hjemmet, og at å følge noen street-smart tips kan gjøre en stor forskjell.

Bruksanvisning

•  Vær nås. Før du drar ut, la foreldrene dine eller en voksen du vet hvor du skal og når du planlegger å være tilbake. Sørg for at de har en måte de kan kontakte deg.

Planlegg ruten din. Går alltid sammen godt opplyste gater i kjente nabolag. Motstå fristelsen til å skjære over en park eller mørk bakgate. Hold deg nær butikker som er åpne og områder som er overfylt. Også, må du vite den beste ruten til nærmeste politistasjon, offentlig telefon, eller hjemme hos en voksen du stoler på hvis du skulle trenge hjelp.

Vær oppmerksom. Hold øynene videre og unngå å se ned. Du ønsker å formidle at du vet hva du gjør og går med en hensikt. Prøv å se selvsikker, ro og kontroll av hvor du skal. Hvis du snakker i en mobiltelefon som du går, fortsette å observere din rundt og se etter noe uvanlig.

Skjul verdisaker. Hvis du bærer en bag eller veske, bære det over kroppen din med glidelås lukket og vendt ned. Det er best å holde kontanter i front bukse lommen eller inni pelsen. Ikke flash din lommebok eller andre verdifulle gjenstander som du går. Du ønsker ikke at andre skal se deg som et mål.

Travel i grupper. Kontroller at du har en venn eller en gruppe av venner med deg når du er på gata. Gå sammen og bidra til å holde hverandre trygge.

6. Hold deg i bevegelse. Hvis en bil nærmer deg, holde på fortauet og fortsette å gå. Hvis du føler deg truet, hodet mot en travel gate, åpen butikk eller godt opplyst område.

•  Stol på deg selv. Hvis du får en rar følelse, ta hensyn til det. Instinktene dine er der for å bidra til å holde deg trygg. Fremfor alt, stole på disse følelsene i tarmen din og handle deretter. Jo mer du øver stole på deg selv, jo bedre du får på det.

Tungt hode og angst

Tungt hode og angst


Tunge hodet er en type spenningshodepine. Så mange som 90 prosent av amerikanerne har lidd av tungt hode på et tidspunkt i livet. Mange beskriver det som en følelse av et stramt bånd rundt hodet. Milde eller isolerte tilfeller av tunge hodet er relativt enkle å administrere med reseptfrie legemidler og gode arbeidsvaner. Men alvorlige eller gjentakende tilfeller av tunge hodet er en grunn til bekymring, spesielt når de er forbundet med symptomer på angst.

Årsaker

Angst er den vanligste årsaken til tilbakevendende tunge hode symptomer. Men stirrer på en dataskjerm hele dagen, kan forkjølelse, en lomme tilstand og tung drikking forårsake lignende symptomer. Andre vanlige årsaker inkluderer panikkanfall, depresjon og migrene. I sjeldne tilfeller kan en hjerne abnormitet kan føre til en følelse av trykk og tyngde i hodet. En rekke faktorer kan bidra til kontinuerlig angst, blant annet stress, press for å utføre, tap av en jobb, bytte av skoler, død av et familiemedlem, traumer, overgrep, en hard break-up, skilsmisse og tilbaketrekking fra vanedannende stoffer .

Symptomer

Tungt hode er preget av en tetthet, spenning eller tyngde i hodet. Andre symptomer, om noen, kan anvendes til å diagnostisere den underliggende sykdommen. Symptomer på angst, en vanlig årsak til tunge hodet, kan inkludere svetting, kvalme, diaré, muskelspenninger, svimmelhet, søvnløshet, irritabilitet, rastløshet, brystsmerter, hjertebank, skjelving, blir skvetten og pågående bekymring.

Komplikasjoner

Når angst hvis venstre ubehandlet, kan det ikke bare føre til tunge hodet, men forverres og påvirke daglig fungering, inkludert skole, arbeid, sosiale aktiviteter og relasjoner. I verst tenkelige scenarier ubehandlet angst kan føre til erektil dysfunksjon hos menn, økt blodtrykk og blod lipid (fett) nivåer, hjerteinfarkt, slag og autoimmune sykdommer.

Behandling

Den beste måten å behandle tunge hodet er å behandle den underliggende tilstand. Din fastlege kan henvise deg til en nevrolog som kan teste for hjernen misdannelser og migrene. Hvis ingen fysisk sykdom er funnet, kan en psykiater eller psykolog som har spesialisert seg på angstlidelser avgjøre om du lider av en angstlidelse. Angstlidelser kan effektivt behandles med medisiner og terapi.

Forebygging

Søker hjelp fra helsepersonell på de tidlige stadier av angst eller etter store livsforvandlende hendelser kan bidra til å forhindre komplikasjoner. Det er forsinkelsen i behandling av virkningene av traumatisk erfaring, stress eller utmattelse som fører til utvikling av tungt hode og angstlidelse. Forstå risikofaktorer og årsaker til angst kan hjelpe deg å unngå tunge hodet og angst i fremtiden.

Årsakene til Spinal Injury

Årsakene til Spinal Injury


En ryggmargsskade kan være en invalidiserende tilstand på grunn av alvorlighetsgraden av skaden at det kan føre til. Ryggmargen hjelper styre mange av funksjonene som gjør kroppen din fungerer. Mye som måten en greiner, stammer ryggmargen i hele kroppen din begynner ved foten av hjernen din, og forgrening opp til 17 inches ned til midjen din. Ryggmargen har også nervefibre som drives av hjernen. Fra disse fibrene er nerverøtter som eksisterer i mellom ryggvirvlene. Dersom en skade oppstår langs ryggmargen og skader på nerver eller nerverøtter, skader kan oppstå, kan lammelse bli en mulighet, og i sjeldne tilfeller død.

Traumatisk Injury

I tilfeller av traumatiske skader, kan ryggmargen lider av et slag mot ryggraden. Ryggraden kan bli brukket, forstuet eller en av ryggvirvlene kan bli knust eller klemt. Dette kan være på grunn av skader, for eksempel en bilulykke, fallende eller gjennom en voldshandling. Etter litt tid, kan blødning fra den traumatiske skader også forekomme, samt hevelse og væskeansamling på ryggmargen.

Nerve Damage

Når nervene blir ødelagt, vil nervefibre som går gjennom området for skade påvirker muskler og nerver under hvor skaden skjedde. Dette kan skje når det oppstår skader på nerver eller nerverøtter på ryggmargen hvor korsryggen er involvert eller i nakken (nakken).

Sports Ulykker

Idrett spiller en stor rolle i ryggmargsskader. Nesten 14 prosent av alle ryggmargsskader er et resultat av sportslige ulykker, ifølge Milton S. Hershey Medical Center, College of Medicine. Vannrelaterte ulykker som dykking er også en årsak til ryggskader. Dykking relaterte tilfeller ble mer assosiert med ryggrad skader som resulterte i quadriplegia som følge av dykking i grunne farvann, ifølge Verdens helseorganisasjon.

Kontusjon

En -kontusjon er av knusing som oppstår på området for skade, noe som fører til skade på vevet. I tilfelle av en spinal bloduttredelse, skjer blødning rundt ryggmargen. Hvis blødningen blir omfattende, vil trykket fra blødningen begynner å drepe nerveceller, noe som kan føre til omfattende skader på ryggmargen og kan føre til lammelser hvis ubehandlet, eller et tap av følelse.

Sykdommer

Sykdommen kan også ha en innvirkning på ryggmargsskader. Kreft eller cyster på ryggmargen kan føre til trykkøkning. Selv infeksjoner eller leddgikt og betennelse kan føre til ryggmargsskader. Som et resultat, kan du begynne å oppleve tap av blære eller tarm kontroll, tap av følelse (enten i hender eller føtter), problemer med å puste, og til og med endringer i opplevelser, slik som smerter i rygg, rumpe og ben.

Emergency Symptomer

Hvis du svart ut, føler smerte i hodet eller ryggen, begynner å føle seg plutselig svak, føler nummenhet i lemmer eller ekstremiteter (dvs. fingre eller tær), får pustebesvær, eller merke at nakken vendinger i en merkelig stilling, søker hjelp umiddelbart. Disse symptomene er mer sannsynlig å oppstå etter en traumatisk effekt, for eksempel en bilulykke, og det er viktig å få behandlet for å hindre ytterligere komplikasjoner, som for eksempel lammelser.

Typer av akupunkturnåler

Akupunktur kan virke som tortur til nålen-sjenert --- som et besøk til legekontoret for et skudd, mange ganger. Men akupunkturnåler er svært tynn, og veldig forskjellig fra sprøyte-type nåler. Akupunkturnåler varierer i størrelse og type, men ingen av dem skal forårsake smerte.

Historie

Den første registrerte omtale av akupunktur er fra den gule keiserens Classic of Internal Medicine, den tidligste kjente medisinsk lærebok. I gammel kinesisk akupunktur, utøvere brukte ni typer nåler for å stimulere Meridian poeng for å prøve å få en pasients Qi, eller livskraft, i balanse. De ni typer av nåler var av forskjellige lengder og bredder, som er nyttige for forskjellige plager. De tidligste akupunkturnåler ble laget av stein, men sølv og gull nåler eksisterte, også.

Typer

Som i 2009, er de fleste akupunkturnåler laget av rustfritt stål og er disponibel, men noen utøvere gjør bruke sølv eller gull nåler. Bare seks av de opprinnelige ni typer nåler er i alminnelig bruk i dag. Forskjellene mellom disse seks typer er i lengde og bredde av nålen, så vel som formen på hodet. En annen type nål brukes for elektro-akupunktur. Denne type vil bære en mild elektrisk strøm gjennom den for å stimulere den ønskede punktet.

Akupunkturnåler er solide, så de er mye tynnere enn en sprøyte-type nål. De har også rundet tips, slik at de ikke skjære gjennom muskel som andre nåler, redusere smerter forbundet med penetrasjon.

Størrelse

Akupunkturnåler er ekstremt tynne --- noen likne et hårstrå. Bredder varierer 0,012 til 0,35 millimeter. Lengden varierer mer allment, fra 7 millimeter til åtte centimeter. Din lege vil velge størrelsen på nålen basert på den ønskede virkningen av akupunktur, og det punktet som skal stimuleres.

Betraktninger

Størrelsen på akupunktur nål kan også velges basert på stilen av akupunktur utøveren bruker. Generelt bruker tradisjonell kinesisk medisin stil tykkere og lengre nåler. Dette er for å få til en "de qi" følelse i pasienten, som er en følelse av tyngde eller nummenhet. I kontrast, bruker japansk stil akupunktur tynnere nåler og ikke trenge så dypt.

Advarsel

FDA har godkjent akupunkturnåler som et klasse II medisinsk enhet, noe som betyr at det er spesielle kontroller på plass som regulerer deres godkjente bruk. Ifølge disse kontrollene, må akupunkturnåler steriliseres og er godkjent for engangsbruk. Tenk nøye før du går til en utøver som ikke bruker engangsnåler. Du kan være å sette deg opp for en alvorlig infeksjon.

Hva er risikoen og fordelene av røntgenstråler?

Hva er risikoen og fordelene av røntgenstråler?


X-stråler er verktøy som brukes for å diagnostisere pasientens medisinske tilstand. De virker ved å sende stråling gjennom pasientens kropp. Den stråling absorberes forskjellig, avhengig av om den er passert gjennom ben, muskler eller luft. Dette tillater leger å se om det er noen medisinske problemer. X-stråler er smertefri og rask. Det er noen risiko forbundet med stråling; Imidlertid råder Medline Plus at de potensielle fordelene vanligvis oppveier risikoen.

Diagnose

X-stråler er nyttig for å gi en pasient med en nøyaktig diagnose. De kan oppdage sprekker, tannråte og leddgikt. De kan, selv, finne en infeksjon i ben, tenner eller lunger. X-stråler kan fortelle deg om du er i faresonen for osteoporose, eller hvis du har utviklet bein kreft. Noen x-stråler kan bidra til å oppdage problemer med blodårene. De kan også fortelle legen din hvis du har en forstørret hjerte. Kvinner kan ha en x-ray kalles en mammogram, noe som bidrar til å oppdage brystkreft.

Røntgen kan også hjelpe ditt kjæledyr. Hvis hunden din har svelget en nøkkel eller annet uspiselig objekt, kan dyrlegen finne sin plassering med en x-ray.

Stråling

X-stråler bruke stråling til å oppdage misdannelser. Stråling kan resultere i celle mutasjoner, som øker risikoen for kreft. Men, forsikrer Mayo Clinic sine pasienter at risikoen skyldes stråling er svært liten. Mulig skade på cellene er minimal, på grunn av den meget lille mengden av stråling som benyttes. Ifølge NHS Choices, en x-ray målretting hodet gir deg en en i en 100.000 til en million sjanse for resulterer i kreft. Imidlertid NHS valg advarer at et røntgenbilde som bruker en kontrastvæske har en høyere risiko for å resultere i cancer (en i 1000 til 10.000 sjanse).

Kontrastvæske

Noen x-stråler kan bruke en kontrastvæske for å bidra til å oppdage noe unormalt. Ikke alle mennesker opplever bivirkninger fra dem. Viser imidlertid Mayo Clinic disse mulige bivirkninger: kvalme, elveblest, kløe, varme eller flushing, svimmelhet, og en metallisk smak i munnen. Mer alvorlige reaksjoner er sjeldne; De kan inneholde hjertestans, ekstrem lavt blodtrykk og anafylaktisk sjokk.

Graviditet

Ifølge Mayo Clinic, røntgen utgjøre en liten risiko for stråling til et ufødt barn. Dette er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Imidlertid kan en lege prøver å unngå ved hjelp av en røntgen på livmoren eller abdomen-området. Hun kan bruke en ultralyd test i stedet. Før å ha en x-ray, informere legen din dersom du er gravid.