Digidexo.com

være støtte anoreksi

Slik bruker støtte grupper til å behandle anoreksiI tillegg til psykoterapi, familieterapi og medisinske behandlinger, kan støtte grupper være en utmerket supplerende verktøy for å behandle anoreksi. Pasientens lege vil være en viktig kilde til informasjon om hvordan du finner og bruker støtte grupper for å lette pasientens utvinning.

Bruksanvisning

Finn en støttegruppe for en Anorexia Patient

•  Bruk ressursene som er tilgjengelige for pasienten gjennom hennes team av helsepersonell. Generelt, til en lege, samt en mental helse profesjonell og en kostholdsekspert arbeid i tandem behandle en anorexia lidende. Mellom tre av dem, bør det være ganske enkelt å finne en lokal støttegruppe for å hjelpe pasienten behandle hennes tilstand.

Vent til pasienten har gjenvunnet en sunn kroppsvekt, og er på vei til psykisk rehabilitering før melde henne i en støttegruppe. Pasientens lege eller psykiater vil kunne tilby konkret veiledning som riktig tidspunkt for den plagede personen til å ta del i gruppeterapi.

Delta på støttegruppen sammen med pasienten, om tillatelse til å gjøre det. Det kan hjelpe den lidende individ føler seg mer komfortabel hvis hun ikke føler at hun er alene i støttegruppen.

Opprettholde nær kontakt med leder av støttegruppen for å sammenligne pasientens rapporter om fremdriften mot sakkyndig uttalelse fra gruppen moderator. Fordi gruppeinnstillinger kan utgjøre utfordringer for anoreksi pasienter, er det viktig å holde kommunikasjonslinjene åpne med fagfolk som har ansvaret for støttegruppen.

Kontroller at pasienten fortsetter å følge hennes behandlingsregime i tillegg til gruppe terapi. Selv om pasienten er viser fysiske og psykiske tegn til bedring, må alle behandlingsprotokoller følges helt til en lege sier noe annet.

Tips og advarsler

 • I den digitale tidsalder, har mange støttegrupper gått på nettet. Du kan søke etter online-støtte grupper på dmoz.org Open Directory Project er spiseforstyrrelser siden (se Ressurser nedenfor).
 • Noen leger er bekymret for effekten av støttegrupper for anoreksi pasienter. Dessverre, deltakerne ofte slå gruppemøter i konkurranser for å se hvem av dem som kan være den tynneste for lengste periode. Individuell rådgivning kan være et bedre alternativ, spesielt hvis pasienten viser liten eller ingen fysiske tegn på bedring etter en lengre periode med støttegruppen frammøte.

Hvordan støtte noen med anoreksi

Hvordan støtte noen med anoreksi


Ofte en person med en spiseforstyrrelse vet at hun har et problem, men er flau eller redd for å søke hjelp. Andre ganger, benekter en person at hun har et problem, men føler at hennes matvaner er ute av hennes kontroll. Her er noen tips for å hjelpe tilnærming noen som du føler lider av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

•  Lær om tegn og symptomer på anorexia nervosa, slik at du kan identifisere dem riktig. (Se "Identifisere Anorexia," under Relaterte eHows.) Men vær forsiktig så du ikke overgeneraliserer, gjøre antagelser eller kategorisere en person.

Innse at anoreksi kan være livstruende og bør ikke anses som "bare en fase." Det er anslått at 10 prosent av anorektiske tilfeller er dødelig.

Lytt med forståelse, respekt og følsomhet. Personen må sannsynligvis din oppmerksomhet og støtte mer enn hun ønsker å innrømme.

Være vedvarende og konsekvent i din tilnærming. Være fast, men slag. Tøff kjærlighet er bedre enn ingen kjærlighet.

Vær tilgjengelig for den personen og la henne vite at du er der for å hjelpe. En person med anoreksi kan ikke ønsker å snakke med en gang, men etter refleksjon på problemet, kan hun ønsker å komme tilbake til deg.

Følge personen til lege eller hjelpe henne gjøre den første telefonsamtalen for å få hjelp.

Del dine egne kamper uten å dominere en samtale. Skape et trygt miljø for å dele sensitive følelser ved å lytte aktivt til den personen.

Forskning en liste over tilgjengelige ressurser for personen til å søke profesjonell hjelp. Kontakt lokale sykehus, leger og Internett for støtte grupper og behandlingssentre.

Kontroller at du har et sted å få støtte for deg selv; hjelpe noen andre kan være følelsesmessig drenering. Du vil trenge støtte fra både venner og fagfolk som har erfaring med spiseforstyrrelse intervensjon.

Tips og advarsler

 • Fortell personen at du er bekymret for hennes trivsel og at du bryr deg om henne. Stay positive og vet at folk komme seg fra spiseforstyrrelser.
 • Ikke godta unnskyldninger, uansett hvor gode de høres. Ikke bli opprørt hvis en person benekter det er et problem og uttrykker harme mot at du deler din bekymring. I stedet lytte til den personen med et åpent sinn, og nærme seg henne igjen senere om problemet, kanskje med en alliert eller profesjonelle.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin


Anorexia nervosa er en alvorlig medisinsk tilstand der lider forsettlig sulte seg selv til det punktet av avmagring, men fortsetter å tro at de er overvektige. Anoreksi er en emosjonell lidelse som fører til alvorlige fysiske forhold som hjertesvikt, elektrolyttforstyrrelser eller død av sult. Mens mange leger behandler både de fysiske og psykiske symptomer på anoreksi med reseptbelagte medikamenter, kan naturmedisin være like effektivt uten et overskudd av uønskede bivirkninger.

Hvordan behandle anoreksi med naturmedisin

•  Oppsøk behandling med en kognitiv-atferdsterapeut for å avdekke og behandle de underliggende psykologiske årsakene til anoreksi. Noen terapeuter vil bruke sinn-kropp medisin, hypnose, biofeedback eller andre metoder for å bidra til å reversere kroppsbilde besettelser, økt appetitt og adresse dypere psykologiske problemer. Kognitiv atferdsterapi er det viktigste skrittet for å behandle anoreksi og forebygge tilbakefall. Din terapeut kan tyde på at familiemedlemmer inngår i en del av terapien, som familien din samhandling er viktig når avdekke årsakene, for emosjonell støtte og forebygging av tilbakefall.

Endre din livsstil helt, med veiledning av din terapeut og naturmedisin utøveren. Folk som lider av anoreksi må nøye begynne å få vekt uten å sjokke kroppen sin. Av denne grunn er det viktig å etablere en diett spesielt designet for deg, kutte ned på overdreven trening og opprettholde regelmessig terapitimer for å hjelpe deg å endre gamle vaner med så lite følelsesmessig eller fysisk stress som mulig.

gjenopprette kroppens balanse ved å inkludere vitamin-og mineraltilskudd i den nye kosten for å hjelpe fylle mangler forårsaket av anoreksi. Spør din naturlege for veiledning og forslag før du starter noen supplement regimer. Supplerer legen din anbefale inkluderer antioksidantvitaminer, mineraler og sporstoffer, omega 3 fettsyrer, koenzymer, kreatin og L-glutamin.

Oppretthold et sunt kosthold rikt på protein, som kjøtt, egg og vegetabilsk protein shakes å hjelpe deg å få muskelmasse. Eliminer stimulerende midler som kaffe, alkohol og tobakk samt raffinert sukker fra kostholdet ditt, som de videre sjokkere kroppen systemet. Drikk rikelig med vann; Men, ikke bruk vann for å få deg til å føle deg mett.

Bruk naturlig urtemedisin som en sikker måte å styrke kroppens svekkede systemer. Ashwagandha kan brukes til å lindre stress, kan Bukkehornkløver stimulere appetitten, kan cayenne simulere fordøyelsen, hjelper melk tistel avgifte kroppens systemer og gjæret hvetekim ekstrakt kan øke immunforsvaret og hjelpemiddel i muskel gevinst. Din naturlege kan hjelpe deg med å finne ut hvilke urter er best for deg og hva doser du bør ta.

Hvordan hjelpe en venn med anoreksi Athletica Eating Disorder

Hjelpe en venn, familiemedlem eller elsket en med en spiseforstyrrelse er utfordrende. I hvert fall må den personen være i behandling, og behandling av en lege og / eller psykiater for å bli frisk.
Anorexia Athletica er en slags spiseforstyrrelse at kvinnelige idrettsutøvere er dobbelt utsatt for enn sine mannlige kolleger. I en studie av nesten 700 menn og kvinner idrettsutøvere, 12 prosent av kvinnene fryktet å miste kontrollen når de spiste.
Nesten en prosent av kvinner i alderen 10 til 20 har noen form for spiseforstyrrelse i USA, ifølge Anorexia Nervosa og tilhørende Spiseforstyrrelser, Inc. Denne gruppen anslår åtte millioner eller tre prosent av amerikanerne har noen form for spiseforstyrrelse.
Lær hvordan du kan støtte en venn eller et familiemedlem som jobber for å overvinne en potensielt dødelig psykisk sykdom.

Hvordan hjelpe en venn med anoreksi Athletica Eating Disorder

•  Være en ikke-dømmende venn. Kvinner med anoreksi Athletica har en tilstand som kalles dysmorphia, forvrengning av hvordan man ser hennes bilde. Rail-tynne eller veldig nær den, er kvinnelige utøvere trent og belønnet for å redusere kroppsfett til så lave nivåer at de slutter mensen.
Amennorhea er vanlig blant kvinnelige idrettsutøvere og er en av de tegn på en spiseforstyrrelse. Kvinner trenger minst 17 prosent kroppsfett å menstruere. Mange av disse idrettsutøvere faller mellom 10 og 14 prosent.

Observer hennes mønstre av spising og trening hvis hun ikke har søkt medisinsk behandling. Hvis du kjenner noen som utøver besatt og er klart under en sunn kroppsvekt, kan du prøve å snakke med henne. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre dette, spør noen som er mer sannsynlig å være effektive for å gjøre det.

Ikke gjør kommentarer om hennes utseende. Mens menn kan ha spiseforstyrrelser, kvinner er tre ganger mer utsatt. Gitt samfunnets vekt på svært slanke kvinner i alle aldre, er det en god del av sosial belønning for å være svært tynn.
I stedet spør henne hvordan hun føler. Anorektiske mennesker kan bli ufølsom: de ignorerer stikk av sult og en del av deres utvinning er erkjennelsen av hvordan de føler følelsesmessig og fysisk.

Hjelpe henne ved å invitere henne til lavmælte sosiale sammenkomster. Idrettsutøvere med Anorexia Athletica ofte synes det er vanskelig å spise i andres nærvær. De kan ikke spise veldig mye eller bare litt.
Ikke se på din venn spise som besatt, da dette vil gjøre henne føle seg mer selvbevisst. I stedet planlegger sosiale arrangementer rundt ikke-konkurrerende aktiviteter som bowling eller ser en film.

Vær følsom. Du må finne ut om du kan håndtere ansvaret for å hjelpe vennen din. Det er vanlig for kvinner å være konkurransedyktig med hverandre om utseende og kroppsvekt: ikke bidrar til din venns kamp for å gjenopprette ved å fortelle henne om den nye kosten å miste 10 pounds ved nyttår.

Kvinner med anoreksi Athletica kan enkelt skjule sin spiseforstyrrelse som de trener tungt og følge en trenings bord for måltider for å ikke overspise. Overdreven trening og slanking, men kan føre til Female Athlete Triad.
Dette inkluderer å utvikle en spiseforstyrrelse og opplever lav energi; savnet menstruasjonssykluser eller andre menstruasjonsforstyrrelser og over tid, risiko for osteoporose.
å jobbe med mennesker med spiseforstyrrelser. Hva dette betyr er hvis hun sliter i en bestemt situasjon eller er hjemme, post-binge, kan hun ringe deg.
Hvis hun klart behov for medisinsk intervensjon, få medisinsk hjelp umiddelbart.

Hint

 • Kvinner med anoreksi Athletica kan enkelt skjule sin spiseforstyrrelse som de trener tungt og følge en trenings bord for måltider for å ikke overspise. Overdreven trening og slanking, men kan føre til Female Athlete Triad. Dette inkluderer å utvikle en spiseforstyrrelse og opplever lav energi; savnet menstruasjonssykluser eller andre menstruasjonsforstyrrelser og over tid, risiko for osteoporose.
 • Gripe inn dersom du mistenker at din venn eller familiemedlem er i umiddelbar fare. Personer med spiseforstyrrelser kan dø av denne sykdommen hvis den forblir ubehandlet. (Se Resources.) Ikke prøv å være en slags "terapeut" for din venn. Hun bør være i et behandlingsopplegg allerede. Hvis hun ikke er det, henvise henne til en eller gripe inn på hennes vegne ved å snakke med noen i familien hennes.

Helse Utdanningsetatens Åtte retningslinjer for et sunt kosthold

Helse Utdanningsetatens Åtte retningslinjer for et sunt kosthold


The Health Education Authority i Storbritannia først publiserte de åtte retningslinjer for et sunt kosthold i 2001. Siden da har retningslinjene blitt vedtatt som den britiske regjeringens posisjon på god ernæring og tilpasset som en del av retningslinjene Food Standards Agency. National Health Services anbefalinger om å spise en balansert og næringsrik diett er basert på disse åtte retningslinjer.

Nyt maten

Denne retningslinjen prøver å unngå folk tenker at strenge slanking er sunt for dem. I stedet bør de prøve å spise flere sunne måltider hver dag og ta deg tid til å nyte dem.

Spis en rekke ulike matvarer

Hemmeligheten til et næringsrikt kosthold er et sunt en som inneholder et utvalg av frukt, grønnsaker, hele korn og sunt fett samt magre proteiner.

Spise riktig mengde for å være en sunn vekt

Denne retningslinjen advarer mot overspising. Det har også forsiktig mot å spise så lite at det er en fare for personen å utvikle anoreksi. Kaloritelling kan hjelpe eaters holde på målet og body mass index er nå tilgjengelig for å hjelpe folk bedømme hva de bør veie basert på deres høyde i forhold til vekt.

Spis rikelig med matvarer rike på stivelse og fiber

Denne retningslinjen refererer til det faktum at fiber hjelper folk føler seg mer full etter et måltid og kan også bidra til å regulere fordøyelsessystemet. Stivelse eller komplekse karbohydrater, bidra til å gi kroppen brennstoff og har en tendens til å ha færre kalorier og fett enn kjøtt.

Ikke spis for mye fett

Denne retningslinjen gjelder faren for å spise for mye fett i kosten vår, noe som kan føre oss til å få vekt. Fett bør brukes i moderate mengder, og siden disse retningslinjene ble publisert, folk nå vet at det er noe slikt som sunt fett versus dårlig fett, som for eksempel transfett.

Ikke spis sukkerholdige matvarer altfor ofte

Denne sunne retningslinje råder folk til ikke å spise for mange søtsaker som kaker, kjeks og godteri. De er høy i enkle karbohydrater og sukker, og kan føre til tannråte. I tillegg, de er høy i kalorier, men mangler ernæringsmessig verdi, for eksempel vitaminer og mineraler.

Se Etter Vitaminer og mineraler i maten

Dette oppmuntrer folk til å få de fleste av deres ernæringsmessige behov fra maten de spiser, heller enn fra noen vitaminer og kosttilskudd. Derfor bør folk spise en balansert diett av protein og karbohydrater, med massevis av frisk frukt og grønnsaker.

Hvis du drikker, holde seg innenfor Sensible Limits

Disse retningslinjene bør gjelde for kun voksne, og refererer til å begrense alkoholforbruket hver dag. Alkohol kan skade kroppen og forstyrre ernæring ved å undertrykke appetitten. Siden disse retningslinjene ble publisert, har eksperter lært mer om de helsemessige fordelene av rødvin, men bare i moderate mengder.

Hvordan få økonomisk hjelp til å betale for Anoreksi Behandlinger

Hvordan få økonomisk hjelp til å betale for Anoreksi Behandlinger


Fremgangsmåte for behandling av anoreksi virker prohibitivt dyre for de fleste pasienter. Forsikringsselskaper gir en begrenset mengde hjelp og behandlingstilbud er bare fleksibel til et visst punkt i å hjelpe deg å betale for behandlinger. Det finnes flere muligheter for økonomisk hjelp som kan dekke kostnadene for anoreksi behandlinger.

Bruksanvisning

Bruk økter på et universitet klinikk for å få behandling fra kvalifiserte terapeuter og unge psykologer. De fleste klinikker tillate pasientene å betale en lav avgift eller finne ut en annen økonomisk ordning for å få erfaring for elevene. Du bør nærme terapitimer på disse klinikkene som introduksjons å lette de økonomiske byrdene av private terapeutiske praksis.

Utarbeide kopier av diagnostiske tester, vurderinger og andre dokumenter utfylt av helsepersonell. Du trenger bevis for effekten av anoreksi for å få økonomisk hjelp fra forsikringsselskaper og statlige programmer.

Gain småskala assistanse for anoreksi gjennom støtte grupper i samfunnet. Du bør mobilisere denne ressursen hvis du trenger bøker og utstyr til hjelp i din diett og treningsprogram uten den økonomiske byrden av å kjøpe nye produkter.

Søk etter kliniske studier i din region for å få hjelp for din anoreksi uten å betale en høy pris. Disse forsøkene er gjort tilgjengelig for anorektiske pasienter som passer en bestemt demografisk profil for å teste ut nye behandlinger. Du bør undersøke studier som ikke krever at du betaler og gi helhetlig hjelp for anoreksi.

Kontakt statlige forsikring kommisjonær eller regulator for å få informasjon om finansielle hjelpeprogrammer for spesifikke medisinske plager. Stater med høy saksmengden for bulimi, anoreksi og andre spiseforstyrrelser kan tilby offentlig finansierte programmer for nye pasienter.

6. Bestem anvendeligheten av Medicaid dekning i å betale for dine anoreksi behandlinger. Medicaid gir helsemessige fordeler for familier med lav inntekt som er under-forsikret. Det er grenser for helsepersonell som vil godta Medicaid, men dette programmet kan hjelpe ungdom får behandling for anoreksi.

Pool ressurser med venner og familiemedlemmer som har tilbudt å gi hjelp mens du gjenopprette fra anoreksi. Du bør bare søke små mengder av økonomisk hjelp fra flere kilder for å dekke en månedlig regning eller betale for en resept.

Tips og advarsler

 • Forhandle med helsepersonell i samfunnet for å redusere økonomisk byrde. Du kan utvikle en månedlig betalingsordning og få rabatter på generiske legemidler gjennom mindre helsepersonell villig til å hjelpe behandle anoreksi.

Om Anoreksi

Om Anoreksi


Samfunnet har en stor innflytelse på måten folk tenker. Fashion modeller og noen blader rettere kvinner som blir nesten for tynn. Dette skaper en illusjon av hva folk bør se ut. Tenåringsjenter føler at de trenger å frata seg av mat for å være vakker. Hva kan starte ut som en uskyldig kosthold kan føre til anoreksi, som er en tvangsmessig psykose. Personer som lider av sykdommen ofte ikke skjønner hva de gjør for deres helse. De har en obsessive fokus til å være en viss størrelse, noe som skaper en skjev oppfatning av virkeligheten i deres sinn.

Identifikasjon

Anoreksi er en spiseforstyrrelse som rammer både menn og kvinner. Men den viktigste gruppen som synes å være påvirket mest er tenåringsjenter. Personer som lider av anoreksi vise seg som fett, selv om de er tynne og i form. Mentalt de føler seg som om de trenger å fortsette å gå ned i vekt, selv på bekostning av egen helse.

Effekter

Effektene av anoreksi kan være ødeleggende og livslang. Anoreksi fører til dårlig ernæring som kan føre til andre helsemessige forhold som rakitt. Rakitt er en tilstand som påvirker bein, forårsaket av mangel på vitamin D. Anoreksi kan føre til bein og håravfall, tannråte og fordøyelsesproblemer. Andre effekter er infertilitet og til og med hjerneskade. Hjernen trives på fett, og når kroppen er ute av fett over en viss tidsperiode, kan hjernen lide.

Betraktninger

Anoreksi har mange triggere. Noen av disse utløser antas å være presset satt på mennesker av samfunnet. Andre triggere er seksuell og verbal mishandling. En person som prøver å komme seg fra anoreksi vil nesten alltid trenger psykologisk hjelp for å korrigere atferd.

Advarsel

Hvis du tror du eller en venn har anoreksi, spør deg selv disse spørsmålene: Har du eller din venn stadig føler fett uansett hvor mye du veier? Er din faktiske vekten i balanse med din høyde? Finn ut ved å bruke en vekt og høyde kalkulator (se Ressurser nedenfor). Kan du tjene mat til andre mennesker, men unngå å spise det selv? Du føler deg skyldig gjør etter at du spiser? Prøver du å skjule dine matvaner fra andre mennesker?

Expert Insight

Dr. Linda Page, forfatter av "Healthy Healing", sier at "folk som lider av Anorexia trenger ofte å sakte innlemme sunn mat tilbake inn i deres liv." Dette er hovedsakelig på grunn av de store fordøyelses endringene som har funnet sted fra spiseforstyrrelse. Det er viktig å normalisere forbrenningen og appetitt ved å ta flytende kosttilskudd som sink og vitaminer. Alltid ta vitaminer i små mengder om gangen. Kontrollere stress og søke støtte.

Hvordan takle familiemedlemmer som har anoreksi

Anoreksi er en ødeleggende sykdom som påvirker familien til pasienten på en rekke måter. Siden fokus for denne sykdommen er ofte på å få behandling for pasienten, er følelser av familiemedlemmene ofte skjøvet til side. Disse følelsene bør tas opp slik at familien kan takle. Følg disse tipsene for å takle et familiemedlem som har anoreksi.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv om sykdommen. Anoreksi er kompleks tilstand med både medisinske og psykologiske konsekvenser, og jo mer du vet om hva familiemedlem går gjennom, jo ​​bedre vil du være i stand til å takle sykdommen sin.

Innse at pasienten må ønske å begynne å bli bedre for fremgangen til å skje. Selv om du kan være ivrige etter å få din kjære til behandling, er vanligvis nødvendig ventetid. Prøv å være tålmodig, og støtte din familiemedlem som hun gjør beslutningen om å få hjelp på sitt eget.

Snakk med en profesjonell. Anoreksi er en alvorlig sykdom og profesjonell intervensjon er ofte nødvendig. Snakk med en ekspert på feltet for å bedre forberede deg og din familie for hva som vil skje når din kjære kommer inn behandling. Denne profesjonelle, som kan være en lege, psykolog eller familieterapeut kan også fortelle deg hvilken behandling alternativer er tilgjengelige.

Motstå trangen til å formane din familie medlem om han har et tilbakefall. Ofte er anoreksi en oppoverbakke kamp med mange tilbakeslag, og mestring effektivt med familien medlemmets sykdom betyr å anerkjenne dette som en del av prosessen.

Spis sunt, spesielt foran din kjære. Når et familiemedlem lider av en spiseforstyrrelse, for fristelsen overkompensere med din egen mat atferd ofte eksisterer. Stikker til en normal mat mønster bidrar til å forsterke hvordan en sunn spising plan ser ut til familiemedlem, og vil også bidra til å holde energien oppe å takle stresset av situasjonen.

Ta en pause. Coping med et familiemedlem alvorlig sykdom plasserer en enorm belastning på ditt sinn og kropp, og tar litt tid til å gjøre noe for deg selv kan gå en lang vei mot å håndtere stress. Prøv å ta et varmt boblebad, går ut til en film med en venn eller bare lytte til avslappende musikk i en rolig plass.

Anoreksi faresignalene

Anoreksi faresignalene


Ifølge South Carolina Department of Health, i Amerika, syv millioner kvinner og én million menn lider av en spiseforstyrrelse. For å demonstrere hvor alvorlig en spiseforstyrrelse som anoreksi, National Association of Anorexia Nervosa og Associated Disorders siterer at 18 til 20 prosent av anoreksi ofrene dør etter 20 år, og bare 30 til 40 prosent helt friske.

Hva er anoreksi?

På grunn av en besettelse og frykt for å bli fete, personer med anoreksi unngå matvarer og sulte seg. Selv når de er tynne til det punktet av avmagring, de aldri tror de er tynne nok. Ofre for anoreksi bruk trening, sletting, kalorirestriksjon og slankepiller for å kontrollere sin vekt. Sletting er ofte gjort etter binging på mat ved oppkast eller bruk av avføringsmiddel for å kvitte seg med maten de har spist.

Varselskilt

Ved utbruddet, kan det være vanskelig å vite hvorvidt et individ har anoreksi eller er bare opptatt av sin vekt eller diett. Men som sykdommen utvikler seg, faresignalene blir mer fremtredende. En person med anoreksi er typisk masete om hans vekt og kropp, er alltid kosten selv om han er tynn, erfaringer raskt vekttap som vises uforklarlig, obsesses om kalorier eller ernæring, maner frem grunner til hvorfor han ikke bør spise, er motvillig sosialisere hvor maten er til stede, leder rett til toalettet etter å ha spist, spiser i hemmelighet, bærer posete klær for å skjule sin tynnhet, eller tilbringer mye tid foran speilet kritisere kroppen hans og klager over hvor feit han er.

Sykehus Signs

Anoreksi kan kreve sykehusinnleggelse dersom sykdommen har kommet alvorlig. Familie og venner av anorektikeren bør vite hva du skal se etter, slik at de vil vite om sykehusinnleggelse er nødvendig. Hvis anorektisk er ekstremt deprimert og suicidal, er alarmerende underernært, lider av medisinske problemer som for eksempel et utviklings sykdom eller helsetilstand, eller viser ingen tegn til bedring tross mottar behandling, kan sykehusinnleggelse være hensiktsmessig.

Behandling

En kombinasjon av ernæringsmessige rådgiving, terapi og gruppe-støtte er den beste behandling for anoreksi. Terapi omfatter psykoterapi, som hjelper offeret komme til roten av årsaken til hennes anoreksi og lærer hennes sunne måter å takle livets påkjenninger. Gjennom ernæringsmessige rådgiving får hun hjelp fra kliniske ernæringsfysiologer og ernæringsfysiologer som hjelper henne til å sette ernæringsmessige mål og opprettholde en sunn vekt. Støttegrupper er en god måte å minne henne om at hun ikke er alene i sin kamp mot anoreksi. Hun får til å samhandle med andre som ligner på henne mens læring utvinningsstrategier.

Ungdommenes Statistikk

I alt 95 prosent av personer med spiseforstyrrelser er mellom 12 og 35 år, og 50 prosent av tenåringsjenter mellom 11 og 13 år mener de er overvektige. Anoreksi er den tredje hyppigste alvorlig sykdom blant ungdom.

Anoreksi og vekttap

Anorexia nervosa er en kompleks medisinsk og psykiatrisk sykdom der en person er besatt med kroppsbilde og prøver å opprettholde en vekt langt under det som anses sunt for personens alder og høyde. Det er ikke bare et ønske om å være så tynn som modellene som presenteres i media, men ofte er en biologisk basert følelsesmessig problem kombinert med psykiske lidelser.

Fakta

Av alle kjente spiseforstyrrelser, har anorexia nervosa den høyeste frekvensen av død. Så mange som 15 prosent av amerikanske kvinner i tenårene og 20-årene kan lide av anoreksi, og det er også den tredje mest vanlige kroniske sykdommen blant unge amerikanske kvinner. Imidlertid er anoreksi ikke begrenset til kvinner; det er anslått at en av fire diagnostiserte tilfeller av barne anorexia nervosa er en hann.

Symptomer

Den mest anerkjente symptom på anorexia nervosa er ekstrem vekttap eller tynne utseende, om folk som lider av det kan bære store klær for å skjule sitt vekttap ut av skam eller ønske om å få lov til å fortsette uten å bli plaget av andre. Lider kan også vise tretthet, forstoppelse, intoleranse for kulde, uregelmessig hjerterytme, lavt blodtrykk og beinskjørhet. En mangel på følelser, overdreven trening og konsentrasjonsvansker er også assosiert med denne sykdommen.

Risiko

Anorexia nervosa har en høy dødelighet sammenlignet med andre psykiske lidelser. En person trenger ikke nødvendigvis engang å sulte seg selv, som døden kan inntreffe plutselig fra unormal hjerterytme eller elektrolyttforstyrrelser. Andre risikoer forbundet med sykdommen er anemi, bentap, lungeproblemer, tap av menstruasjon hos kvinner og testosteron hos menn, og gastrointestinale og nyreproblemer. Alvorlig underernæring kan også føre til irreversible skader på alle organer, inkludert hjernen og hjertet.

Årsaker

Mens noen klandre mediene for høy forekomst av anorexia nervosa i USA, er sannheten at markedsføringen av tynne tallene kan tjene til å utløse sykdommen, men får det ikke til. Anorexia nervosa engang eksisterte i middelalderen, når mer tykke kvinner ble ansett som attraktive. En spesifikk sak er ennå ikke identifisert, men det er trolig en kombinasjon av biologiske, fysiologiske og sosiokulturelle faktorer. Ofte er denne sykdommen sammen med andre forhold som for eksempel depresjon, angst eller tvangslidelser.

Pro-Anorexia

Begynner rundt år 2000, begynte en rekke internett nettsteder for å fremme "Pro-Ana" eller "Pro-anoreksi." Denne bevegelsen var til støtte for anorexia nervosa som en livsstil, snarere enn som en sykdom som skal overvinnes. Medlemmer delte tips om hvordan du kan få enda tynnere og kutte mer kalorier og fremmet seg selv som en enhetlig kraft. I 2008 rapporterte BBC en offentlig ramaskrik for banning av disse gruppene på Facebook og MySpace, men begge områdene vist motvilje mot å sensurere grupper med mindre de krenket sine vilkår for bruk.

Psykisk helsearbeid for Anoreksi

Anorexia nervosa er en dødelig psykisk sykdom som vanligvis oppstår i tenåringsjenter og sjeldnere i tenåringsgutter og voksne menn eller kvinner. Tilstanden kjennetegnes av en sykelig frykt for å bli fett og en besettelse med å unngå vektøkning. Anorektikere begrense sitt kaloriinntak ved å unngå å spise, overdreven trening eller gjennom oppkast, misbruk av avføringsmidler, klyster, diuretika eller insulin. Til tross for å miste vekt, ofte til farlige nivåer, opplever personen et forvrengt bilde av sin egen kropp, følelse fett til tross for bevis for det motsatte.

Medical Care

Anoreksi har så mange potensielle komplikasjoner at pasienter krever høye nivåer av overvåking for tegn til helseskader forårsaket av feil ernæring og hydrering. Regelmessige legebesøk inkludere kontroll av vitale tegn, symptomer på dehydrering, elektrolyttnivåer og vekt. Den generelle lege ofte koordinerer med annet helsepersonell, men det er den mentale helse leverandøren som er ansvarlig for den samlede behandlingsplan.

Psykoterapi

Helsepersonell kan anbefale familie, gruppe og individuell terapi strategier for å håndtere med de forvrengte tanker og mistilpasset atferd som er en funksjon av anoreksi. Mål for psykoterapi inkluderer bygge sunnere selvfølelse, bedre mestring og mer effektiv emosjonell mestring. Kognitiv atferdsterapi er den mest brukte formen for behandling, selv om det er lite som tyder på at det fungerer bedre enn noe annet. Familie terapi hjelper pasienten bygge tillit relasjoner med den mest stabile emosjonell støtte nettverk i sitt liv. Gruppearbeid med andre anorektikere kan være risikabelt fordi det kan føre til konkurranser om hvem som er skinniest. Hvis fysiske symptomer farlig for pasienten, er sykehusinnleggelse anbefales.

Ernæringsterapi

Anoreksi pasienter ofte jobbe med kostholdseksperter for å utvikle en sunn diett plan. Ofte, skriftlige måltid planer med kalori mål er avgjørende for å hjelpe personen med anoreksi å holde seg til vektøkning planer. Skrevet "kontrakter" med pasienten hjelp engasjere ham, men tilstanden er så vedvarende at sykehusinnleggelse og sondeernæring kan være den eneste måten å få pasienten vekten tilbake opp til et sunt nivå.

Medisiner

The Food and Drug Administration i 2009 ikke hadde identifisert noen medisiner som har vist mer enn begrenset effektivitet i behandling av anoreksi. Noen ganger, antidepressiva, antipsykotika og stemningsstabiliserende er gitt til å behandle psykiske lidelser som kan forverrer den anorexia nervosa. Antidepressiva kan bidra til å forhindre pasienten fra relapsing, men ingenting er blitt vist å hjelpe under kritisk innledende behandling av lidelsen.

Behandling Utfordringer

Alvorlighetsgraden av anoreksi varierer avhengig av sykdomsforløpet og hvor godt pasienten responderer på behandling, særlig i fremskredne stadier. De med anoreksi er resistente mot behandling og kan faktisk fremme atferd som sletting, overdreven trening og bruk av avføringsmidler og klyster som rett og slett en livsstil valg. Mindre alvorlig rammede anorektikere kan reagere raskt på behandling, men alvorlige tilfeller kan kreve mange års behandling. Død kan være et resultat av ubehandlet anorexia nervosa, forårsaket av det som er i det vesentlige langsom sult.

Utvinning

Selv pasienter som ønsker å få bedre kan finne det vanskelig å forbli "på vogna." Mange pasienter danne vennskap med andre anorektikere, og ofte folk med anoreksi ikke anser det som en lidelse i det hele tatt. Det er til og med pro-anoreksi nettsteder som tilbyr tips om å leve anoreksi "livsstil." Anoreksi kan være en pågående, livslang kamp for gjenvunnet anorektisk, med symptomer avtar og deretter komme tilbake. Selv med en lang periode med remisjon, kan en følelsesmessig traume eller svært stresset situasjon utløse et tilbakefall. For å unngå dette, kan helsepersonell anbefaler pågående terapi eller periodiske kontroller, spesielt i tider med stress.

Anoreksi Athletica Treatment

En person med anoreksi Athletica føles en tvangsmessig behov for å trene til et overskudd. Personer med denne lidelsen vil fortsette å trene, selv om de er syke eller fysisk utmattet. Denne tvangsmessig behov for å overexercise er ofte ledsaget av en opptatthet av å spise sunt og en svært restriktiv diett. Noen av de mer vanlige behandlingsmetoder for denne lidelsen omfatter kognitiv terapi, ernærings rehabilitering og rådgivning, og deltakelse i støttegrupper.

Kognitiv terapi

Personer som lider av anorexia athletica ofte føler at de må utøve eller risikere å få en ekstrem mengde vekt. Kognitiv terapi fungerer ved å evaluere og å identifisere de tankeprosesser som fører til denne tvangsmessig behov for å utøve. Pasienter blir lært opp til å overvåke deres "selvfølelsen", eller hva de forteller seg om trening og vekt. Den kognitive terapeut arbeider for å hjelpe personen eliminere skadelige tankeprosesser og erstatte dem med mer positive måter å tenke på. Når disse skadelige tanker er eliminert, kan personen fokusere på å være sunn, i stedet for å miste vekt.

Ernæringsmessig støtte

Personer med anoreksi Athletica har ofte problemer ikke bare med trening, men med mat. Akkurat som hun vil trene mye, kan hun begrense hennes diett til en ekstrem. Kalorimangel og mangel på næringsstoffer kan føre til osteoporose, amenoré, eller en rekke andre ernæringsrelaterte helseproblemer. Personer med denne lidelsen ofte ikke søker behandling inntil helseproblemer allerede har dukket opp. Sykehusinnleggelse kan være nødvendig for de med alvorlig underernæring. Andre kan ha nytte av en klar spise plan fra en lisensiert ernæringsfysiolog. Periodiske besøk til en ernæringsfysiolog kan være nødvendig for å holde personen på sporet til utvinning.

Støttegrupper

For folk flest, kan tvangs trening og spiseproblemer bety en livslang kamp for å holde seg frisk. Støttegrupper kan tilby mye hjelp og støtte for mennesker som søker å opprettholde en sunnere livsstil. Støttegrupper har fordelen av å være fri, anonym og tilbys på en jevnlig basis. Du kan vanligvis finne en i ditt lokale område, eller du kan bli med en online.

Hvordan å konfrontere noen med tegn på anoreksi

Anoreksi er en spiseforstyrrelse som forstyrrer livene til kvinner så vel som menn hver dag. Det er visse tegn til å være klar over når du mener at din venn eller barnet lider av dette problemet. Kaster opp og spiser veldig lite er de vanligste tegnene på denne lidelsen. Andre advarsler kan være forbruker slankepiller eller skyve maten rundt slik at det ser ut som de spiser. De fleste mennesker med denne tilstanden ikke vil at andre skal vite, så de prøver å skjule det godt. Hvis du føler at en kjær opplever Anoreksi, det finnes måter å diskutere dette med dem.

Bruksanvisning

•  Vær diskret. Personer med anoreksi er vanligvis skamfull og trist med denne lidelsen. Når først konfrontere din kjære, sørg for å bruke et rolig sted. Skape et miljø som er fritt for andre mennesker og distraksjoner som kan hindre en åpen samtale.

Snakk med henne. Spør henne om noe som skjer i livet hennes. Hun kan åpne opp om følelser av tristhet eller depresjon. I så fall spør henne hvorfor. Ikke i utgangspunktet ta opp dine tanker og frykt om hennes anoreksi lidelse. Det vil være mer nyttig hvis hun forteller deg først.

Konfronter din kjære. Hvis trinn 2 ikke får noen resultater, forklare dine følelser. Har en slags oppførsel med din tone samt dine ord. Forklar henne at du er bekymret og ønsker å forstå hva hun føler. Forklar henne at du har lagt merke til endringer i hennes oppførsel og er bekymret for hennes helse.

Be din kjære til å se en rådgiver eller en annen profesjonell. Fortell henne at du føler at en profesjonell kan være den eneste måten å hjelpe uorden. Foreslår at du gjøre avtale og vil gå med henne.

Lover å være der. Gi henne støtte, kjærlighet og en skulder å gråte på. Vær sterk for henne, men snill og oppriktig.

Tips og advarsler

 • En person trenger ikke å høre en rask løsning. Vær ærlig og tålmodig.
 • Du kan ikke tvinge noen til å få hjelp. Ikke engang barnet.
 • Sørg for at du er snill, og ta ekstra innsats for å ikke gjøre henne føle seg skammelig. Dette vil hindre enhver utvinning som kan være mulig.
 • Pass på at du ikke skyver situasjonen. De er mer sannsynlig ikke til å åpne opp hvis du stadig trakassere dem om deres anoreksi.

Hva skjer med kroppen ved alvorlig Anoreksi tilfeller?

Ifølge National Eating Disorders Association (Neda), "Anorexia Nervosa er en alvorlig, potensielt livstruende spiseforstyrrelse preget av selv sult og overdreven vekttap." Anoreksi er forskjellig fra kosten i at den er drevet av en besettende og helt urealistisk oppfatning av en persons fysiske utseende, og det innebærer en mangel på respekt for fysisk helse i jakten på emosjonell og fysisk kontroll. Vedvarende og ubehandlede tilfeller av anoreksi kan føre til alvorlige og varige fysiske problemer som i noen tilfeller kan også føre til døden.

Infertilitet

En kvinnes kropp må være i stand til eggløsning og støtte en voksende fosteret i orden for henne å bli gravid, og opprettholde en sunn graviditet. Men når en kvinne er anorektisk, og hennes fettprosent faller under et visst punkt på grunn av overdreven vekttap, er hennes kroppens hormonproduksjon påvirket. Uten visse hormoner, vil hun slutte å eggløsning og ikke lenger får mensen, som er en tilstand som kalles amenoré. Som et resultat, vil hun være infertile, ute av stand til å tenke før hennes kroppsfett går tilbake til et sunt nivå og hennes menstruasjonssyklus gjenopptas.

Osteoporose

Osteoporose oppstår når benene mister tetthet og bli utsatt for brudd. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, personer med anoreksi "kan oppleve ernæringsmessige og hormonelle problemer som negativt påvirke beintettheten. Lav kroppsvekt hos kvinner fører til at kroppen slutter å produsere østrogen, noe som resulterer i en tilstand som kalles amenoré, eller fraværende menstruasjonen. lavt østrogennivå bidra til betydelige tap i bentetthet. " Den feilernæring karakteristisk for anoreksi bidrar ytterligere til tap av bentetthet og den etterfølgende angrep av osteoporose.

Ekstrem trøtthet

Personer med anoreksi karakteristisk oppleve ekstrem tretthet og konsentrasjonsvansker. Fordi de spiser slikt begrenset antall kalorier hver dag, blir kroppene deres ikke får den energien eller jern de trenger for å fungere skikkelig. Resultatet er anemi og en generell tretthet og følelse av mental og fysisk svakhet som kan føre til en anorektisk person til å sove mer enn vanlig. Ettersom tilstanden utvikler seg, kan tretthet føre til at berørte person til å ta pauser under normale aktiviteter som å gå i trapper eller lossing dagligvarer.

Nyresvikt

Anoreksi er assosiert med dårlig ernæring og bruk av avføringsmidler, som begge kan føre til at påvirkes individuelt for å oppleve ekstrem dehydrering, til slutt fører til nyresvikt. Ifølge Penn State Children Hospital, er nyresvikt som følge av dehydrering når "nyrene blir ute av stand til å filtrere avfallsstoffer fra kroppen, opprettholde riktig balanse av vann og kjemikalier som natrium og kalium i blodet, eller produsere urin. " I noen tilfeller kan denne type av nyresvikt være permanent.

Hjerteproblemer

Ekstreme tilfeller av anoreksi kan påvirke berørte enkeltes hjertemuskelen permanent, anstrengende og svekke den, og svekke dens evne til å fungere skikkelig. Ifølge NEDA, kan anoreksi føre til "unormalt lav puls og lavt blodtrykk, noe som gjør at hjertemuskelen er i endring. Risikoen for hjertesvikt øker hjertefrekvensen og blodtrykket synker lavere og lavere." Dødsfall forbundet med anoreksi er ofte et resultat av relaterte hjertesvikt.

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?


Hvem trenger en annen smerte i nakken? Å sove på en pute som ikke skikkelig støtte nakken kan føre til at du våkner opp gretten, og bidra til livmorhals problemer. Du kan kjøpe en pute basert på sitt ytre stoff, farge eller mykhet, men det er fyllet som teller for din helse og velvære. Forbruker Research.com hevder at de dyreste puter ikke nødvendigvis gi deg den beste søvnen og langsiktig fordel.

Topp utfordrerne

Latex og bokhvete puter er blant topp plukker av eksperter fordi de er fast, langvarig, og beholde sin opprinnelige form. Memory foam, bomull, ull og silke puter også fortjener gode karakterer fra Consumer Research kjøper guide.

Latex Foam

De kan ikke være så myk som ned eller fjær, men eksperter sier puter konstruert med latex skum tilbyr utmerket nakkestøtte samt å være hyper-allergifremkallende. Det eneste negative kan være deres duft, som vanligvis går bort etter noen dagers bruk.

Memory Foam

Puter skum som gjenoppta sin opprinnelige form selv om du gir dem en god treningsøkt er vurdert godt for nakkestøtte under søvn. De anses ikke så holdbare som lateks-skum, men, og også har en lukt som forsvinner ved bruk.

Buck Wheat

Du tenker kanskje på buck hvete til frokost i stedet for som en pute å fylle, men buck hvete puter, fylt med tusenvis av bokhvete husks, tilbyr fast nakkestøtte og også gi luftstrømmen, noe som gjør dem kulere enn andre puter. De er tyngre enn de fleste puter og kan være for fast for noen smak. Lys sviller kan også bli plaget av en svak lyd puten gjør som du flytter i søvne og fylling skifter også.

Bomull silke og ull

Puter fylt med bomull, silke eller ull er vurdert godt for nakkestøtte, men de er ikke like lubben som fjær ned eller minne skum og kan flate med gjentatt bruk. De er også tilbøyelige til å absorbere svette og trenger konstant rengjøring. På den positive siden all-naturlige ingredienser er relativt allergivennlige.

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

Det er ingen enkel måte å håndtere terminal sykdom. Folk er ofte på et tap for ord når jeg prøver å trøste en venn eller slektning med en dødelig sykdom. Noen mennesker unngå kontakt med en dødssyk person fordi de føler ubehag og hjelpeløs. Det finnes måter som du kan gi støtte til noen som er dødssyk mens du kommer til enighet med situasjonen selv.

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

Hvordan gi støtte til noen som er dødssyk

være der og være deg selv. Den viktigste måten du kan tilby støtte for noen som er dødssyk er ved å være der for den personen. Gjør deg selv tilgjengelig for å snakke, lytte eller bare sitte med den personen. Det er viktig å være deg selv. Den syke personen innser at du er ubehagelig. Han forstår at situasjonen er vanskelig for deg. Bare slappe av og være deg.

Nyt tiden sammen og gjøre det beste ut av det. Hvis dødssyk person kan bevege seg, engasjere seg i aktiviteter som han / nyter. Bidra til å gjøre den tiden han har igjen behagelig uansett liten måte du kan.

•  Hjelp dødssyk person få sine saker i orden hvis det ikke allerede er gjort. Folk har ofte visse forespørsler om gravferden, begravelse og / eller fordeling av eiendeler. Beholde juridiske rådgiver for å få alt i riktig rekkefølge og se at dødssyk enkeltes ønsker blir utført.

hjelpe personen til å fokusere på å leve heller enn å dø. Når juridisk dokumentasjon har blitt tatt vare på, snu fokus fra fremtiden til nåtiden. Oppmuntre ham til å leve for øyeblikket heller enn å bekymre seg for fremtiden.

Innse at døden er en integrert del av livssyklusen. Det er ikke lett å forholde seg til terminal sykdom. De som tilbyr støtte til en dødssyk person kan finne seg selv sliter med følelser av sinne, fortvilelse, hjelpeløshet, depresjon og andre følelsesmessig ladet følelser. Komme til enighet med det uunngåelige i livssyklusen er noe alle må til slutt gjøre.

Hvordan gi støtte til dødssyke kreftpasienter

Hvordan gi støtte til dødssyke kreftpasienter

Ca 3,5 millioner mennesker i USA vil bli diagnostisert med kreft i 2010, ifølge cancer.org. Overlevelsesraten varierer på person og type kreft. Selv om mange vil kjempe og slå kreft, vil mange andre betraktes dødssyke, noe som betyr at pasienten vil dø som følge av kreft. Å vite hvordan de skal støtte en dødssyk pasient er vanskelig, og hva slags støtte en dødssyk pasient behov vil variere fra pasienten.

Hvordan gi støtte til dødssyke kreftpasienter

•  Tilby å lytte og høre hva pasienten har å si. Unngå å være fordømmende, og forberede seg til å høre en rekke følelser, inkludert sinne og frustrasjon.

Be pasienten hva han trenger eller hva som ville gjøre ham mer komfortabel. Kanskje dette er musikk, spesielle bøker eller et besøk fra en bestemt person. Prøv å møte eventuelle forespørsler pasienten har. Hvis en anmodning er ikke mulig å fylle, spør pasienten om det er noe annet du kan gjøre som en erstatning.

Avtal å hjelpe den nærmeste familie. Kanskje ektefelle kunne ha nytte av å ha måltider forberedt og brakt til ham slik at han kan være på sin kones sengen. Barnehage kan være nødvendig. Redusere stress fra pasientens kjære kan også redusere kreft offerets stress.

Tilbud om å spille inn meldinger for pasienten. Noen pasienter kan ønske å legge igjen en videomelding for små barn, ufødte barnebarn eller andre, som kan være noe mer enn en arv av hvem han er.

være til stede. Hvis din venn eller elsket en er redd for å dø, være der for henne. Hvis du ikke kan være til stede, arrangere for andre å sitte med henne gjennom hennes frykt. Du kan bare gjøre så mye og være der så mye, men ditt nærvær eller tilstedeværelse av en annen person kan være veldig beroligende å en dødssyk kreftpasient.

innlemme ting pasienten liker i besøk. Hvis pasienten elsker blomster, få inn friske blomster for et besøk. Hvis pasienten elsker en viss cookie, bringe dette hvis det er lov. Hvis pasienten elsker å lese, men ikke lenger kan, ta med en bok på CD for henne å lytte til.

tilbyr komfort og så mye forståelse som mulig. Later ikke til å forstå hva pasienten går gjennom. Du har ikke dødd, og forlot kjære slik at du ikke vet hva det er å møte den visse død. Klemmer og selv holder en hånd kan bringe pasienten mye komfort.

Hvordan støtte noen på slutten av livet

End-of-life omsorg pleide å være alt om leger ta beslutninger og å skrive ordre på et sykehus diagram. Men i dag kvalitet omsorg innebærer retur så mye kontroll som mulig for pasienten. En artikkel i "Journal of American Medical Association," rangert problemene de viktigste til dødssyk, og ikke overraskende, å være omgitt av sine kjære er nær toppen. Ved sin tilstedeværelse, familier og venner kan gi betydelig fysisk, følelsesmessig og åndelig støtte.

Hvordan støtte noen på slutten av livet

Fysisk Support

•  Sjekk din kjære etter tegn på at smertene blir verre. For mange dødssyke pasienter, er frykten for nådeløs smerte sterkere enn frykten for døden selv. Ikke vær redd for å be om økninger i gjør av medisinering.

Hev enden av sengen eller snu pasienten på sin side for å gi lindring hvis blir vanskelig å puste. Når døden er nær, kan væsker samle seg i halsen fordi svekkede muskler ikke klarer å fjerne dem ut.

Se etter tegn på dehydrering og hudirritasjon. Tilby is chips og leppepomade. Masser et alkoholfritt lotion inn i huden for å lindre tørrhet og gir varmen av menneskelig kontakt. Endre din kjære en posisjon regelmessig for å hindre liggesår.

Hjelp med fôring små porsjoner av mat, men husk at mange dødssyke mennesker har ingen matlyst. Ikke tving mat eller væske på noen som er resistente. Økt smerte eller choking kan bli resultatet.

Emosjonell støtte

Be en talsmann. Det er vanlig for dødssyke å frykte å dø alene og mange er spesielt redd for å dø på et sykehus. Hvis din kjære har vært hjemme eller i hospice, gjør alt du kan for å hindre overføring til et sykehus. Kjente omgivelser gir mest komfort.

Vær en villig lytter. Angst er vanlig som folk nær døden. De bekymrer seg deres smerte vil være for mye å bære. De bekymrer seg om hvordan de de etterlate vil komme sammen. De bekymre seg om dagligdagse oppgaver som går tur med hunden og betale regninger. Forsikre din kjære at alt blir tatt vare på. Hvis angst er alvorlig, snakke med legen om forskrivning medisinering.

Gi en beroligende atmosfære, holde stemmer og lys lav. Noen mennesker liker å ha en vifte på i rommet, like mye for summingen som for sirkulerende luft. Spill av CD av din kjæres favoritt musikk eller lese for henne fra en favorittbok.

mimre om lykkelige tider ved å gå gjennom familiens fotoalbum sammen. Oppfordre venner til å gjøre det samme, så lenge din kjære tåler aktiviteten.

Bli nærheten selv når det blir tøft. Dessverre, som slutten nærmer, kan familie og venner besøker sjeldnere. Det er vanskelig å se noen lide og å møte virkeligheten at hun vil være borte snart. Husk hvor viktig din tilstedeværelse er.

Åndelig støtte

Planlegg et besøk fra din kjære en åndelig rådgiver. Å være rett med Gud er nær toppen på en døende person liste over bekymringer.

Hold din kjære en hånd og be sammen. Les fra religiøse tekster eller spille CDer med favorittåndelige sanger.

Fortell din kjære hvor viktig han er for deg. Døende mennesker ønsker å vite deres liv hadde mening. Selv om pasienten er bevisstløs, han fremdeles kan være i stand til å høre og forstå dine ord.

Se etter måter å gjøre din omsorgsperson jobben enklere. Lag en gratis nettside gjennom CaringBridge eller en lignende organisasjon. Ditt innlegg vil holde alle oppdatert på din kjæres tilstand, og venner og familie vil nyte å sende meldinger om støtte. Vær villig til å ta imot hjelp. Omsorgsarbeid er en utmattende jobb og hjelp fra andre vil gi deg mer tid til å bo på sengekanten.

Hvordan støtte foreldre gjennom sorgprosessen

Hvordan støtte foreldre gjennom sorgprosessen

Døden av et barn er den mest traumatiske og ødeleggende opplevelse en forelder kan tåle. Prøver å takle dette tapet utløser ofte en myriade av følelser som spenner fra sinne og frykt til sorg og skyldfølelse. Mens disse følelsene er en naturlig del av sorgprosessen, kan de også være skadelig for foreldrene. Støtte fra andre er viktig for å hjelpe paret å takle sin sorg og gjøre prosessen mer håndterlig, i henhold til Barnas Hospital of Pittsburgh.

Hvordan støtte foreldre gjennom sorgprosessen

Bekrefte barnets død og tilby foreldrene dine oppriktige kondolanser. Ikke unngå å snakke til dem av frykt for ytterligere upsetting dem. Når du snakker til dem, ikke vær redd for å bruke barnets navn, ifølge På Health nettsted.

Tilby din støtte så lenge de trenger det. Du kan hjelpe til med dag-til-dag virksomhet foreldrene kanskje ikke føler deg opp til å gjøre slikt som innkjøp av mat og klesvask. Tilbyr å hjelpe med deler av gravferden vil ta litt presset av dem begge.

Lytt til dem. Mens de har hverandre å snakke med, snakke med noen som ikke er så følelsesmessig involvert ofte hjelper. Det er viktig at du lytter på disse tider og ikke tvinge din mening om dem. Alle sørger forskjellig, så det du kan bli kjent med er ikke nødvendigvis hva de føler.

Forutse rart eller intense følelser og atferd. Utvalget av følelser to mennesker kan føle som de sliter med å takle tapet kan være uforutsigbare. For eksempel kan de vises besatt, spille den siste minne de har for sine barn over og over i deres sinn. Dette er normalt og er et tegn på at de forsøker å takle tapet. De kan også uttrykke følelser av skyld, skylden selv eller til hverandre for sine barns død.

Organiser hjelp og støtte for eventuelle gjenværende barn. Tapet av søsknene er en ødeleggende hendelse for et barn som vil forlate dem sjokkert og forvirret. Legg til dette det faktum at de ser sine foreldre i enorme smerter, og det er en følelsesmessig prøver tid for dem. Foreldrene kan også bli ekstremt engstelig for sikkerheten til sine gjenværende barn, noe som gjør dem overbeskyttende og irrasjonell, ifølge National Sudden Infant Death Syndrome Resource Center. Å vite deres barn er trygge og blir tatt vare på av folk de stoler på vil lette noe av presset foreldrene kan føle.

Opprettholde din støtte så lenge det tar, og så lenge du tror paret trenger det. Når begravelsen er over, vil støtte foreldrene mottar fra andre kilder sakte forsvinne. Det er ingen fast periode en person vil sørge; det kan være alt fra 18 til 24 måneder eller lenger. Foreldre vil aldri komme over å miste et barn, men den fortsatte støtte fra andre mennesker kan gjøre sine tap lettere å bære.

Hint

 • Ikke vær redd for å snakke om barn på spesielle dager som barnets bursdag.
 • Unngå klisjé uttrykk som "Hun har gått til et bedre sted" eller "Jeg vet hvordan du føler deg." Det er bedre å si noe enn noe som kan høres tom og følelsesløs.
 • Mens ekstrem atferd er normalt til en viss grad, bør bekymringsfull atferd som hallusinasjoner og snakk om selvmord alltid meldes til den aktuelle helsevesenet profesjonell.

Arch Støtte for Pain

Når en person er plattfot han ikke har den naturlige støtte i foten som han trenger. En plattfot person er sannsynlig å oppleve smerter i føtter, ben og rygg samt i buen på foten hans. Når en fot, betyr over-pronates dette at den ruller innover ved ankelen, som skaper strukturell ubalanse og smerte.

Identifikasjon

Når du har over-pronasjon dette fører til for mye strekk på plantarfascien, som er bredt bånd av bindevev som ligger langs bunnen av foten. Betennelse resultater når plantarfascien er strekke bort fra helbrede. Dette fører til smerte i din bue og i hælen. Hvis du ikke behandle denne tilstanden, en hæl anspore, som er en benete utvekst, kan resultere, bemerker Epodiatry.com. Flate føtter ofte resultere i over-pronasjon, men ikke alle som over pronates er plattfot, ifølge Bigkneepain.com. På den annen side, hvis du har en lite fleksibel, høy bue dette kan føre til at du under-pronere. For de som ikke gjør over-pronere, mediale eller bue sidestøtte er avgjørende fordi støtten vil hindre foten i å rulle for langt innover.

Orthotics

Polstrede innleggssåler kalt orthotics kan gi støtte til din bue, som skal bidra til å eliminere din smerte. Iført sko som har støtdempende såler, er en rimelig hæl og at laget av mykt skinn, samt å bli utstyrt med avtagbare fot sålene, eller orthotics, vil hindre smerte samt gi sårt tiltrengt støtte til dine buer.

Utvalg

Når smerten er spesielt forårsaket av flate føtter, velger du en orthotic med en medial hæl innlegg og riktig bue støtte, ifølge Foot.com. Denne type orthotic hjelper korrekt og kontroll over-pronasjon, som vil lindre smerten du opplever i dine buer.

Beskrivelse

Orthotics, som er polstret innleggssåler, kontrollere bevegelsen av føttene når de beveger seg unormalt. Gode ​​sko, sammen med orthotics, vil støtte hælen området og midfoot, som vil avlaste stress på buer.

Teknikker

Noen individer tape sine føtter for å gi støtte til sine buer og begrense bevegelse. Anti-inflammatoriske medisiner kan også tas for å lindre smerte. Disse teknikkene, kombinert med bruk av orthotics, skal hjelpe deg enormt.
I tillegg må du vurdere om du gjør noe som er skjerpende din bue smerte. Om nødvendig, endre dine aktiviteter. Stretching kalver hver dag bidrar til å avlaste presset på foten. Fot ortoser bør definitivt brukes hvis en strukturell ubalanse er til stede, som foten din lege kan avgjøre.