Digidexo.com

anterior subluksasjon

Hvordan diagnostisere Anterior Glenohumeral subluksasjon

Betegnelsen "Glenoid" refererer til en stikkontakt, og "ledd" betyr å ha å gjøre med overarmsbenet, så "glenohumeral" refererer til skulderen. A "luxation" er en forvridning, så en subluksasjon er en ufullstendig forvridning der felles flater fremdeles ta kontakt, selv om deres forhold er endret. En "anterior glenohumeral subluxation" er en fremtids delvise forvridning av skulderen. Her er hvordan å diagnostisere en anterior glenohumeral subluxation.

Bruksanvisning

Skaff pasientens sykehistorie. En anterior glenohumeral subluxation er nesten alltid en sports-relaterte skader som følge av en sprek eller gjentatt overhead bevegelse av armene. Det er spesielt vanlig i baseball mugger, spydkast kastere, svømmere og tennisspillere.

Undersøk den berørte skulderen. Den vanligste utbruddet er skuldersmerter når du prøver å rotere skulderen. Pasienten vanligvis opplever en skarp smerte og kan også miste kontrollen over armen i en episode av smerte indusert pareser. Skulderen kan likevel bli sår på tidspunktet for presentasjon.

Ta røntgen som første avbildningsteknikk. Det er billig, lett tilgjengelig og ofte unngår behovet for ytterligere avbildning.

Se røntgenbildene for å fastslå omfanget av subluksasjon. Røntgenbilder kan også brukes for å eliminere andre kilder til skuldersmerter for eksempel en Hill-Sachs lesjon, frakturer og degenerative endringer i skjøten.

Utfør Magnetic Resonance artrografi som bilde metoden for valg for å evaluere labrum. Denne prosedyren er invasiv, imidlertid, og normalt gjøres kun når kirurgi blir vurdert.

Anterior Horn Cell Disease

Anterior Horn Cell Disease


Fremre horn celle sykdom er en nevrologisk lidelse som påvirker nervecellene i ryggmargen. Lidelsen rammer de frivillige musklene i muskelsystemet.

Bakgrunn

The National Institute of nevrologiske lidelser og Strokes (ninds) klassifiserer anterior horn celleanemi som en form for spinal muskelatrofi (SMA). Fremre horn celler er nerveceller (også kalt motor nevroner) som ligger i den grå materie i ryggmargen. Disse cellene er ansvarlige for å hjelpe folk gjør bevegelser som å gå eller spise. De motoriske nevroner (nerveceller eller fremre horn celler), derfor kontrollere de frivillige "bevegelser i armer, ben, bryst, ansikt, hals og tungen."

Symptomer

Fordi anterior horn celleanemi (spinal muskelatrofi) påvirker nervecellene som er ansvarlig for kroppens bevegelser, kan forløpere til sykdommen inkluderer alvorlig redusert muskeltonus, redusert beinbevegelser, mangel på muskelreflekser, kroppsskjelvinger, problemer med å spise og drikke, puste problemer eller manglende evne til å stå, gå eller klatre trinnene.

Årsaker og risikoer

Grunnen til dette nervesykdom er ikke kjent. Men ninds rapportere dette nevrologisk lidelse er "mer vanlig hos menn over 40 enn hos kvinner." I tillegg, barn er utsatt for fremre horn celleanemi og indikatorene er "tilstede ved fødselen eller før de lærer å gå."

Diagnose

Det er ingen spesifikke tester for å diagnostisere anterior horn celleanemi. Ninds bemerker at symptomene forbundet med denne sykdommen er lik andre sykdommer. Imidlertid kan en nevrologisk eksamen vurdere motoriske og sensoriske ferdigheter, nervefunksjoner, hørsel og tale, syn, koordinasjon og balanse, mental status, og humørsvingninger føre leger til en diagnose.

Behandling

Det finnes ingen kur eller standard form for behandling for anterior horncelle sykdom.

Hva Er Posisjonering for en Anterior Cervical discectomy under operasjonen?

Hva Er Posisjonering for en Anterior Cervical discectomy under operasjonen?


En anterior cervical diskektomi er en kirurgisk prosedyre utviklet for å reparere skadede spinal (vertebrale) plater i nakken. Kirurger få tilgang til den berørte platen gjennom en åpning ved halsen.

Fakta

Ifølge Mayfield Clinic, refererer begrepet discectomy til kirurgisk fjerning av en skadet virvelskiven. Fremre livmorhals discectomies få sitt navn fordi de krever tilgang fra fronten (anterior) av halsen.

Plassere Neck

Din kirurg vil utføre en fremre diskektomi mens du ligger på ryggen med nakken i en nøytral posisjon. Inngang til berørte platen er oppnådd ved å flytte nakkemusklene og trekke tilbake spiserøret, luftrøret og nakke arterier.

Posisjonering Tension Spredning

Tilgang til berørte platen kan bedres ved mekaniske spennspredere plassert på bein (vertebrae) over og under platen.

Posisjonering bein grafts

I noen tilfeller kan et individ som gjennomgår en anterior cervical discectomy også kreve et benimplantat for å opprettholde riktig høyde mellom ryggvirvlene, ifølge SpineUniverse. Under en pode, kirurger ta beinmateriale fra hofte eller et bein pode donor og plassere den mellom ryggvirvlene før den festes på plass.

Posisjonerings Skruer og Plates

Noen individer kan også kreve bruk av skruer eller plater som er plassert til å forsterke benimplantatet side.

Hva er årsakene til Neck subluksasjon?

Hva er årsakene til Neck subluksasjon?


Neck subluksering også kalt cervical subluksasjon. Det oppstår når ryggvirvlene i nakken blir forskjøvet. Ulykker og skader er de vanligste årsakene til halsen subluksasjon. Se din lege eller kiropraktor for en fullstendig evaluering, som denne informasjonen erstatter ikke lege.

Skader

Barndommen skader påført fra å falle ut av sengen eller faller mens de lærer å gå, kan føre til nakke subluksasjon samt skader som oppstod fra aktiviteter som fotball og sykling, som kan føre til feiljustering av nakke, hode og ryggrad. Langvarig arbeid under fødsel kan også føre til nakke subluksasjon.

Ulykker

Store skader på ryggraden og whiplash forårsaket av bil og motorsykkel vrak bidra til halsen subluksasjon.

Livsstil

Passive hendelser som gjentatte ganger sover eller sitter i vanskelige posisjoner i lange perioder av gangen bidra til halsen subluksasjon. Spenning forårsaket av vedvarende psykisk stress bidrar også til halsen subluksasjon.

Symptomer

Symptomer på halsen subluksasjon inkluderer begrenset nakke bevegelse; hode tilting; hodepine; unormal spinal kurvatur; smerter i hofte, nakke, rygg, skuldre, ben og føtter; og muskelspasmer langs ryggraden.

Behandling

En kombinasjon av medisinske og kiropraktiske behandlinger hjelpe med nakke subluksasjon. Disse metodene inkluderer spinal manipulasjon, medisiner og massasje terapi.

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon


Ifølge kiropraktorer og noen andre helsepersonell, består den menneskelige hodeskallen av kraniebein som utvide og kontrakt hvor som helst 6-12 ganger i minuttet, uavhengig av hjertepuls. Overdreven utvidelse og sammentrekning av disse kraniale bein antas av mange å forårsake sphenoid subluksasjon, en sykdom som forårsaker synsproblemer, migrene, sliping av tennene, og til slutt, endokrine problemer. Selv om mainstream amerikanske medisinske establishment mener at kraniebein er smeltet, og forandres ikke, ta kontakt med helsepersonell hvis du tror du kan være lider sphenoid subluksasjon.

Hvordan diagnostisere sphenoid subluksasjon

•  Finn ut om du opplever hodepine eller migrene. Se på noen lyskilde som ikke er solen. En migrene er sannsynlig den skyldige av din smerte hvis du opplever følsomhet for denne lyskilden, ledsaget av en bankende i skallen.

Be din kjære, og deg selv, hvis stemninger har lidd i løpet av de siste ukene. Finn ut om du har opplevd økt tretthet, tristhet og irritabilitet. Depresjon oppstår når humøret er i en "depressiv" staten for en lengre periode enn to uker.

Test din visjon for eventuelle problemer. Sphenoid subluksasjon kan gjengi problemer i din visjon som inkluderer uskarphet, avvik på øyeeplet, og smerter i øyet. Trykk forsiktig din øyeeplet for å teste for unormal smerte, og ta hensyn til hvorvidt din visjon kan være i endring. Gjør en avtale med en optiker hvis du har spørsmål.

Sjekk tennene for følsomhet. Lider av sphenoid subluksasjon ofte slipe tennene, iført ned tannemaljen og føre til sprekker tenner og risikere root skade.

Hint

  • Besøk en lege umiddelbart hvis du har grunn til å tro at du har noen bekymringer om din helse. Hvis legen din ikke kan finne kilden systemene, vurdere å søke behandling fra en kiropraktor eller annen tilbyder av komplementær medisin. Ubehandlet, er denne tilstanden antas å forårsake alvorlig skade på endokrine systemet.

Bivirkninger av Anterior Fusion

Bivirkninger av Anterior Fusion


Hvis du trenger kirurgi for å behandle smerte forårsaket av degenerasjon av mellomvirvelskiver i ryggraden, kan legen anbefale fremre fusjon kirurgi. Potensielle bivirkninger av fremre fusjon omfatter infeksjon og smerte.

Anterior Fusion

En lege utfører fremre fusjon kirurgi ved å gjøre et snitt på forsiden av halsen din. Han fjerner skadet mellomvirvelskive, så sikringer vertebrae sammen med et bein pode.

Infeksjon

En potensiell sideeffekt av fremre fusjon er infeksjon. Du kan utvikle en overfladisk infeksjon ved innsnitt området. Du kan også avtale en infeksjon på stedet av benet pode.

Pseudo-Leddgikt

Pseudo-leddgikt oppstår når du opplever smerte som en komplikasjon av fremre fusjon. Det er forårsaket av et forsøk på fusjon som ikke har skikkelig grodd, ifølge University of Maryland Medical Center.

Andre

Andre bivirkninger av fremre fusjon inkluderer lammelse forårsaket av skade på ryggmargen og kroniske smerter.

Behandling

Infeksjon kan behandles med antibiotika. I alvorlige tilfeller kan benimplantatet kan fjernes og erstattes med nytt materiale. Legen din kan behandle pseudo-leddgikt ved å legge mer bein pode til fusjon eller bytte metall maskinvare som brukes under prosedyren. Hvis du er i smerte etter operasjonen, kan legen din diskutere smerte ledelse alternativer med deg.

Kronisk subluksasjon av Hip hos barn

Kronisk hip subluksasjon er en type lidelse som kalles utviklings hofteleddsdysplasi. DDH er et problem med formen på hofteleddet. Hofteleddet er et kuleledd, består av toppen av lårbenet og kontakten. Spedbarn og barn vil vanligvis ikke lider symptomer med sykdommen.

Subluksasjon

Når et spedbarn eller barn blir diagnostisert med hip subluksasjon refererer det til hvordan toppen av lårbeinet er løs i stikkontakten. Dette er vanligvis på grunn av hofteskålen blir for grunt eller misdannet.

Diagnose

Å diagnostisere hip subluksasjon, vil en lege utføre en grundig fysisk undersøkelse, og kanskje en X-ray for spedbarn over flere måneder, og en ultralyd for yngre spedbarn.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for utviklings hofteleddsdysplasi inkluderer å være en førstefødte barn, å være kvinne eller en seteleie baby, spesielt hvis føttene er opp i skuldrene. Det har også en tendens til å kjøre i familier.

Symptomer

Det kan være noen ytre tegn på hip subluksasjon eller muligens ett ben lenger enn den andre, ujevn hudfolder på låret, mindre mobilitet eller fleksibilitet på den ene siden, hinke, toe-walking eller en vaggende-type gangart.

Behandling

Nyfødte opptil seks måneders alder er vanligvis satt i en type sele, mens spedbarn og eldre barn har vanligvis kirurgi for å rette det hippe og deretter plasseres i en støpt å holde hofta i stikkontakten.

Hva er årsakene til Eye Lens subluksasjon?

Hva er årsakene til Eye Lens subluksasjon?


Objektivet i menneske øyeeplet ligger rett bak iris og elev. Det er suspendert fra ciliarkropp av øyeeplet av en rekke leddbånd 360 grader rundt linsen. Disse båndene er sammensatt av bindevev lik de andre ligamenter i det menneskelige legeme.

Årsaker

Gjennomgang av Optometry sier at objektivet subluksasjon, eller forvridning, kan være forårsaket av Marfans syndrom, Weill-Marchesani syndrom, Ehlers-Danlos syndrom og aniridia. Trauma til øyeeplet kan også forårsake linse subluksasjon.

Marfans syndrom

Marfans syndrom er en tilstand som påvirker bindevevet i menneskekroppen. Det fører til en person til å være unormalt høye og for å ha unormalt lange vedheng. Dette er i tillegg til objektivet subluksasjon.

Andre bindevevssykdommer

Weill-Marchesani syndrom og Ehlers-Danlos syndrom er også connective lidelser som forårsaker linse subluksasjon i tillegg til lignende symptomer til Marfans syndrom. Enhver forstyrrelse som påvirker bindevev i kroppen vil påvirke bindevevet i øyet, som muligens fører til linsen subluksasjon.

Aniridia

Aniridia er fraværet av en iris i øyeeplet. Denne tilstanden er vanligvis til stede fra fødselen av. Mangelen på en iris fører til at objektivet å mangle strukturell støtte, slik at det å bli subluxated.

Trauma

Stump traume til øyeeplet kan skje med nok kraft som det fører til at leddbånd suspensjons linsen til å bryte, noe som resulterer i subluksasjon. Trengende øye traumer fra en skarp gjenstand kan føre til at suspensjons leddbånd som skal kuttes, også resulterer i objektivet subluksasjon.

Hvordan diagnostisere Anterior Superior bekken Spine Utriving

Hvordan diagnostisere Anterior Superior bekken Spine Utriving


En avulsion fraktur er en rive eller tvungen separasjon av et fragment av ben fra hovedmassen som et resultat av fysisk traume. Den fremre overlegen iliaca ryggraden er et felles nettsted for avulsion frakturer fordi det er vedlegget for lyske leddbånd og sartorius muskel og er utsatt for mye stress. Her er hvordan å diagnostisere avulsion brudd i fremre overlegen iliaca ryggraden.

Bruksanvisning

Skaff pasientens sykehistorie. Tenårings idrettsutøvere er spesielt sårbare for Utriving brudd i bekkenet på grunn av den relative svakheten i apophysis. Den raske, eksplosive bevegelser av bena som kreves i fotball, Hekkeløp, hopping og sprint gi disse idrettene en høy risiko for avulsion brudd i fremre overlegen iliaca ryggraden.

Følg den vanligste utbruddet å være et plutselig utbrudd av smerter i hoften på slutten av en sprint. Pasienten kan også bli halting ved tidspunktet for presentasjon.

Har pasienten utføre provoserende manøvrer. En avulsion brudd i iliaca anterior superior ryggraden vil forårsake smerte, spesielt når sartorius- muskelen er strukket.

Ta vanlig røntgen av bekken som avbildningsteknikk av valget. En X-ray kan vise avrevne bein fragment og er effektiv i å differensiere en avulsion brudd med en forkalket sene.

Bruk magnetisk resonansavbildning (MRI) kun hvis det er nødvendig for å eliminere muligheten av et bein tumor. Røntgen resultatene også kan være tvetydig når skaden ikke er akutt.

Subluksasjon Exercise

Subluksasjon Exercise


Ifølge kiropraktorer, er en subluksasjon når minst en ryggvirvlene beveger seg ut av posisjon, legge press på ryggmargen og irriterende spinalnerver. Dette fører til at nerver til feil og kan føre til smerter i kroppen. I mange tilfeller kan smertene lindres gjennom trening, noe som kan bidra til å støtte ryggraden og lette presset på nervene.

Abdominal Crunch

Abdominal crunch bidrar til å bygge sterke kjernemuskulaturen, som igjen støtter ryggen og lette ryggsmerter. Å utføre en abdominal crunch, ligge på ryggen med knærne hevet og føttene flatt på gulvet. Legge armene i kors over brystet, gripende hver skulder med hendene. Sakte heve skuldrene en tomme fra gulvet. Deretter sakte tilbake til en hvileposisjon.

Skulder Kort jakke

Dette er en øvelse som kan gjøres lysmåling eller uten vekter. Stå med føttene i skulderbredde fra hverandre og hendene på dine sider. Deretter løfter skuldrene rett opp. Ikke rull dem. Når du er ferdig, går du tilbake skuldrene til deres tidligere hvilestilling.

Gang

Turgåing er sagt å være den beste low-impact aerobic trening for å styrke kjernemuskulaturen. Sammenlignet med all annen trening, har gang lavest forekomst av skade. Walking styrker kjernemuskulaturen rundt leddene, noe som bidrar til å stabilisere dem. I tillegg kan hvem som helst delta i å vandre på alle fitness nivåer. Når du begynner å gå for trening, er et par gode sko det eneste kravet. Det kan være lurt å inkludere en skritteller for å hjelpe deg å holde styr på antall skritt du går på en dag. Selv om de fleste bare gå et gjennomsnitt på 5000 skritt om dagen, har studier vist at du får mest nytte når du går 10.000 skritt om dagen, eller ca 5 miles.

Inferior subluksasjon Skulder Treatment

Inferior subluksasjon Skulder Treatment


Inferior subluksasjon eller forvridning av skulderen, er en vanlig skade. Ofte som et resultat av bilulykker eller idrettsskader, krever den skadde skulderen flere stadier av behandling før full mobilitet avkastning.

Restaurering Alternativer

Stengt reduksjonen er den vanligste behandlingen for dårlig subluxation. Legen beveger leddene tilbake til sine riktige posisjoner uten kirurgi, plassere eller "spratt" hodet av humerus tilbake i sokkelen. I ekstreme tilfeller kan skulderen ikke repareres ved lukket reduksjon på grunn av forstyrrelser i sener, leddbånd eller bein stykker. Hvis disse elementene blir fanget i leddet, blokkerer glenoid hulen, er en åpen kirurgi nødvendig. Åpen kirurgi er også nødvendig når mindreverdig subluxation forårsaker omfattende skader på nerver, muskler eller sener i det omkringliggende området. Slike skader er ofte et resultat av idretter, som fotball eller baseball, eller Vehicular ulykker.

Forberedelse til kirurgi

Hvis skaden forårsaker sterke smerter, kan medisiner brukes til å sedate pasienten før du går inn i kirurgi. Stoffer som morfin, valium og Leptanal® blir ofte brukt som en forberedelse til åpen kirurgi for å lindre smerte, slappe muskler og selv fremme hukommelsestap. Lidokain kan injiseres direkte inn i skulderleddet.

Første steg Recovery

Når skulderen blir satt tilbake på plass, vil en slynge eller skinne brukes til å begrense bruken av skulderen og håndheve riktig bein fusion. I gjennomsnitt, pasienter bære seilet for 2-3, men det kan fjernes på pasientens skjønn. Hvile er en viktig del av utvinning.

Påfør Ice

Ice kan brukes som smertestillende. Påfør i 20-minutters segmenter ved hjelp av enten en ispose eller is innpakket i et håndkle eller plassert i en lukkbar plastpose. Unngå direkte kontakt mellom isen og huden. Ice påføres direkte på huden, da fjernet, kan trekke håret og selv hud fra kontaktpunktet. Hvis smertene øker, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen, kan brukes til å lindre hevelse og redusere smerte.

Møt Med Doctor

Planlegg en oppfølging avtale med legen for å sjekke status på bein vekst og for å holde deg på sporet. Dette er viktig for eldre pasienter. Deres mindreverdig subluksasjon kan raskt utvikle seg til en frossen skulder på grunn av mangel på bevegelse og helbredelseshastigheten. Som hevelse og smerte reduserer, vil legen fjerne splinten og anbefaler fysioterapi for å gjenopprette hele omfanget av bevegelse og styrke til skulderen. Milde isometriske øvelser er innført for å øke bevegelse, den mest populære er skulder fleksjon, pendelen svinger og skulder fleksjon isometrisk. I utgangspunktet bør alle øvelser utføres med en trener eller fysioterapeut for å garantere skjemaet er korrekt og skulderen er ikke over-utøves. Som styrke øker, kan vekter tilsettes. Retur til tidligere aktiviteter for tidlig kan føre til redislocation av skulderen, noe som reduserer sjansene for å gjenvinne full styrke og bevegelsesutslag.

Hva er Anterior Bekhterevs Hyperostose?

Hva er Anterior Bekhterevs Hyperostose?


En betingelse mest sett hos eldre menn, påvirker ankyloserende hyperostose ligaments langs ryggraden. Selv om det kan påvirke hele lengden av ryggraden, en "fremre" versjon av den tilstand påvirker bare den øvre del av ryggraden.

Identifikasjon

Som forklart av Mayo Clinic, Bekhterevs hyperostose "er forkalkning eller benete herding av leddbånd i områder der de festes til ryggraden." Når "anterior" er lagt til diagnosen, rett og slett betyr det at tilstanden påvirker ryggraden nær hodet og øvre del av ryggen.

Symptomer

I noen tilfeller, tilstanden forårsaker ingen symptomer hodet. For de som faktisk får symptomer, stivhet, smerte og redusert omfanget av bevegelse er de mest vanlige. Hvis tilstanden påvirker ryggraden i nakken, kan talevansker eller svelge også nevnes.

Risikofaktorer

Dessverre, den eksakte årsaken til anterior ankyloserende hyperostose er ennå ikke bestemt. Men risikofaktorer for å utvikle tilstanden inkluderer langvarig bruk av visse medisiner, diabetes, fedme og alderdom.

Behandlinger

Behandling for tilstanden, for eksempel medisiner eller fysioterapi, er myntet bare på å lindre symptomene på smerter og stivhet. I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Betraktninger

I henhold til Dictionary ved Farlex, er ankyloserende hyperostose ofte referert til ved en rekke forskjellige andre navn. Disse navnene inkluderer "diffuse idiopatisk skjelett hyperostose", "forrestier sykdom," og "hyperostotic spondylose."

Hva er Vertebral subluksasjon?

Når en av flere ryggvirvler komprimere spinal nervene fordi de har flyttet ut av sted, kalles det ryggvirvel subluksasjon. Dette er ofte referert til i vanlige uttrykk som en "klemt nerve". Denne press på nerver kan føre til forstyrrelser i meldingene hjernen din sender til resten av kroppen gjennom spinal nervene, forårsaker kroppen til å handle ineffektivt i de berørte områdene. Det er fem komponenter av ryggvirvel subluksasjon.

The Bone Component

Når det henvises til en eller flere ryggvirvler være ute av sted, ute av stand til å bevege seg normalt, eller lider fysisk degenerasjon, er du snakker om beinet del av ryggvirvler subluksasjon. Dette er også referert til som kinesiopathology.

The Soft Tissue Component

Bløtvev, for eksempel sener og leddbånd, blir påvirket av out-of-place virvler komprimere spinal nervene er en del av det myke vevet komponent. Dette er også referert til som histopatologi.

The Nerve Component

Funksjonsfeil av nerver er referert til som nevropatologi. Det tar ikke mye å skade spinal nervene.

The Muscle Component

Musklene er ansvarlig for å holde ryggsøylen i posisjon. Når ryggvirvlene gå ut av stilling, blir musklene selv påvirkes. Muskler er også styrt av nerver, så når nervene er komprimert, vil musklene bli likeledes påvirket. Dette omtales også som myopathology.

The Chemical Component

Mindre og alvorlige endringer i kroppslige kjemikalier kan oppstå på grunn av en ryggvirvel subluksasjon. Disse er også referert til som biokjemiske abnormiteter.

Diagnostisering og Stages

Fase 1 er når det er en endring i den naturlige kurve i ryggraden. Dette kan være til stede i 20 år. Vanligvis, etter 20 år fase 2 skjer, hvor ikke bare er det en endring i den naturlige kurven av ryggraden, men også det er en endring i segmental bevegelse. Etter 40 år, under fase 3, betingelsene er mer alvorlige, og mennesker i denne fasen vil oppvise en reduksjon i omfanget av bevegelse. Etter 65 år, blir problemet fase 4. Det vil være alvorlige endringer i kalsium og virvlene vil bli smeltet sammen.

Hva er behandlingen for Skulder subluksasjon?

En skulder som er ustabilt refererer til en skulderleddet hvor ballen av leddet er løs i stikkontakten og glir rundt i leddet, noen ganger forårsaker smerte og halthet. Skulder ustabilitet generelt fører til en skulder subluksasjon eller delvise forvridning av skulderleddet. Skulder subluxations i folk er vanligvis forårsaket av skade, for eksempel bilulykker og atletisk skader, eller fra gjentatte roterende bevegelser av arm.

Hva er en Skulder subluksasjon

En skulder subuxation er den delvise forvridning av skulderleddet.

Hvordan gjenkjenne symptomene på en Skulder subluksasjon

Symptomer på en skulder subluksasjon normalt er: intermittant smerter, tap av full mobilitet av de berørte arm, prikking og nummenhet.

Behandlinger

Behandlinger for skulder subluxations variere med patiet medisinske historie, og alvorlighetsgraden av den subluksasjon. Personer som ikke tidligere har opplevd en subluksasjon og behandles relativt raskt etter utbruddet av symptomene kan bare kreve et mildt beroligende og manuell utskifting av humerus.

Hvis subluxation er alvorlig, eller er kronisk tilbakevendende, er et kirurgisk inngrep som regel den anbefalte løpet av handlingen.

Kirurgi

I en subluksasjon kirurgi, kan flere tilnærminger bli tatt. Den vanligste er å stabilisere leddet ved å "fikse" ballen over skulderen inn i kontakten ved å legge til stabilitet i form av skruer og sting. Denne behandlingen er utformet for å understøtte rørlengden og samtidig fysisk terapi benyttes for å styrke musklene. Den andre, mindre vanlig korrigerende prosedyren omfatter fjerning ballen fra hodet av humerus og permanent feste resten av armen til kontakten.

Etter behandling Care

I hvert av disse tilfellene, vil pasienten forventes å avstå fra å bruke den berørte arm og gjennomgå flere uker eller måneder med fysioterapi etterpå, med sikte på å styrke musklene som omgir leddet i et forsøk på å hindre en gjentakelse.

Prognose

Den suksessraten av behandlingen varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, den fremgangsmåte for å redusere subluksasjon, og medisinsk historie hos pasienten. En manuell utskifting av leddet vil ha den høyeste forekomsten av tilbakefall, mens et kirurgisk reparert leddet vil generelt være stabil for en betydelig mengde tid etter operasjonen.

Subluksasjon Vs. Forvridning

Subluksasjon Vs.  Forvridning


Subluxations og dislokasjoner av leddene kan skje med hvem som helst, spesielt idrettsutøvere. Selv om disse skader er like, kan graden og intensiteten varierer mellom de to. Å kunne identifisere stedet og årsaken til skaden, og søker behandling omgå er viktig når du arbeider med slike traumer. Tar spesielle forholdsregler kan også bidra til å hindre ytterligere skade.

Subluksasjon

En subluxation oppstår når skjøten kommer bare malplassert delvis og går tilbake på plass. Vanligvis denne flyttingen vil skje naturlig rett etter traumer eller den skadde personen kan flytte det berørte området for å flytte den tilbake på plass. Dette er mindre traumatisk og lavere alvorlighetsgrad enn en forvridning.

Forvridning

En forvridning skjer når ballen delen av leddet kommer ut helt fra sokkelen. Denne typen skader krever som regel legehjelp for å få felles tilbake i riktig sted. Dette er mer alvorlig, mer smertefull og krever mer behandling enn en subluksasjon.

Steder Berørte

Ledd som skulderen og kneet er oftest plasseringen av slike skader. Ballen av leddene beveger seg forover eller bakover ut fra kontakten i disse typer personskader, vanligvis omtrent en tomme fra sin normale posisjon. Størstedelen av tiden det beveger seg fremover, mot den fremre av skjøten.

Symptomer

Subluxations og dislokasjoner er svært smertefullt. En påvirket person kan oppleve svakhet, prikking eller delvis nummenhet i det berørte området og umiddelbart omgir områder. Hvis skulderen er skadet, kan det oppstå nummenhet i skulderen, armen og hånden. Når skjøten går tilbake på plass, senker intensiteten i smerten dramatisk.

Årsak

Betydelig traumer forårsaker vanligvis disse typer skader. Overstrekking og blir tvunget ut av posisjon, som å bli håndtert under fotball, repetitive kasting av en baseball eller bil ulykker kan føre til disse skadene. Når disse leddene er traumatisert, påvirker det også leddbånd i dette området. Skaden kan rive, strekke eller forlenge leddbånd, derfor tilbakefall er svært sannsynlig hvis du har lidd denne type skade før.

Behandling

Røntgen og en fysisk eksamen er ferdig med denne type skader. Noen ganger kan en Magnetic Resonance Imaging (MRI) utføres også. Siden denne skaden er smertefullt, er det en mulighet for at den fysiske eksamen gjøres under narkose for å finne den riktige plasseringen av traumer. Flytting av det berørte området kan være nødvendig å sette den tilbake på plass. Hvis det søkes behandling etter den første opptreden av forvridning eller subluksasjon, og det er immobilisert i 3 til 6 uker, kan det være mulig å redusere risikoen for tilbakefall. Muskel styrke øvelser og endre visse aktiviteter kan også være en del av behandlingsplanen. Kirurgi på det berørte området er også en mulighet.

Patellar subluksasjon Treatment

Patella, ellers kjent som en kneskålen, sitter på toppen av kneleddet som er koblet til de andre kne ben og muskler med et nettverk av sener. Patella selv sitter i et lag, og kan være forskjøvet fra denne sene, som er referert til som en patella subluksasjon. Behandlingen varierer avhengig av alvorlighetsgraden diagnostisert av legen din.

Ikke-operativ behandling

En akutt forvridning kan bli satt tilbake på plass hvis patella er ureduserte, noe som betyr at patella er synlig og ikke skjult i kneleddet. Legen vil bøye hoften og gjelder medial stress som pasientens kne forlenges. Når patella flyttes tilbake på plass, vil kneet må immobilisert å hindre eventuelle sidebevegelser slik at den kan helbrede. Hvis patella er uredusert, men røntgenstråler viser et benfragment, eller chip, kan denne metode ikke brukes.

Kirurgi

Ekstreme tilfeller krever kirurgi. Noen eksempler er bein chips ligger i leddet, ødelagte sener eller en redusert patella. For barn er artroskopi den foretrukne metode for å holde kirurgi som ikke-invasiv som mulig. Artroskopi er en minimal invasiv kirurgisk inngrep for å reparere skader på en joint.
Under operasjonen blir eventuelle beinrester fjernes for å forhindre kroniske slitasje, tårer eller låsing av skjøten. Sener kan bli løslatt for å redusere trykket på patella eller reparert hvis de er skadet. Pinner kan være nødvendig i et lite antall tilfeller der lesjoner på bein og brusk er tilstede.

Fysioterapi

Enten patellar subluksasjon krever kirurgi eller ikke, vil pasienten kreve fysioterapi. Kneet bør holdes immobilisert som mediale bevegelser sakte innført. Is og ibuprofen bør brukes til å redusere svelling og smerte. Når faktiske øvelser er i gang, bør pasienten bruke en patellar åpnet spenne som stabiliserer alt rundt patella, som sitter eksponert med en sirkel. Quadriceps øvelser er gjort for å øke styrken av musklene som støtter kneet. Hamstring og kalv muskler er også styrket gjennom terapi. Det kan ta 2 til 6 måneder eller lenger for å fullt igjen fra en patellar subluksasjon.

Hvordan diagnostisere Anterior Interosseous Nerve syndrom

Hvordan diagnostisere Anterior Interosseous Nerve syndrom


De interosseous nerve grener av av median nerve ca 6 cm under albuen og går langs interosseous membran. Det leverer motorisk funksjon til flexor policis longus, pronator Quadratus muskler og en del av flexor digitorum profundussenene. Fremre interosseous nerve syndrom oppstår når denne nerven blir innesluttet eller komprimert mot andre anatomiske strukturer. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere anterior interosseous nerve syndrom.

Bruksanvisning

•  Skaff presenterer symptomer. Dette inkluderer vanligvis generell smerte i proksimale underarm og svakhet i flexor digitorum profundussenene og flexor policis longus av pekefingeren.

reprodusere symptomene ved hjelp av en hånd terapeut. Når en nerve komprimering er mistenkt, vil pasienten vanligvis utføre en serie av arm- og hånd manøvrer for å fastslå den spesifikke nerve som blir berørt. Andre tester også bør utføres for å bestemme eventuelle tap i følelse eller styrke.

Be pasienten om å danne en sirkel med tommel og pekefinger. Den manglende evne til hyperextend den distale interphalangeal ledd på pekefingeren og tommelen er karakteristisk for anterior interosseous nerve syndrom.

Utfør electrodiagnostic studier som electromyograms og nerve conduction studier som standard diagnostisk teknikk for nevropatiske forhold. Disse testene er sterkt operatøravhengig, men ikke desto mindre nyttig for å isolere sammenklemningsstedet.

Årsaken for anterior interosseous nerve syndrom. Som de fleste typer nerve komprimering, har anterior interosseous nerve syndrom et bredt spekter av komprimering kilder, inkludert unormale arterielle grener, tilbehørs muskler, en dyp leder av pronator Teres, tendinous band og frakturer.

Hva er atlantoaksiale subluksasjon?

Hva er atlantoaksiale subluksasjon?


Atlantoaksiale subluxation (eller atlantoaxial ustabilitet) er en tilstand der ryggvirvlene av cervicalcolumna er forskjøvet, vanligvis som et resultat av traumer. Tilstanden kan variere fra ganske mild til alvorlig. I det sistnevnte tilfelle kan den løsnede ryggraden komprimere ryggmargen, som fører til irreversibel nevrologisk skade.

Årsaker

Atlantoaksiale subluxation har flere årsaker. Oftest er tilstanden forårsaket av store nakke traumer som følge av en skade eller ulykke. Voksne som lider av revmatoid artritt kan også oppleve atlantoaxial subluxation. Andre årsaker kan være alvorlige luftveissykdommer som lungebetennelse, ryggkirurgi og medfødt (tilstede ved fødselen) betingelser rende dårlig muskel eller bindevev tone, som sett i Down syndrom.

Symptomer

Ulike symptomer kan ledsage atlantoaxial subluxation. Halsen kan ha en vridd utseende, selv om denne egenskap ikke er til stede i alle lider. Hyppig hodepine eller smerter i nakkesøylen er andre mulige symptomer. Blant mildere tilfeller kan symptomene være manglende eller vanskelig å skjelne, noe som gjør det mulig for noen lider å være uvitende om deres tilstand.

Diagnose

En rekke skanninger blir ofte brukt til diagnose mistenkt atlantoaxial subluksasjon, inkludert røntgenbilder, computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI). Ved diagnose, vil legen finne det beste løpet av behandling for sin pasient.

Milde Cases

Hvis tilstanden ikke er alvorlig, vil det viktigste målet med behandlingen er å gi hals stabilitet til den lidende. Dette kan oppnås ved å bruke enten en myk eller hard cervical krave (hals bånd). Denne ortopedisk del av utstyret støtter cervical delen av ryggmargen, og hindrer den fra ytterligere skade.

Alvorlige tilfeller

I mer alvorlige tilfeller, er sykehusinnleggelse kombinert med forbedrede stabiliserende teknikker ofte nødvendig. Kirurgi er den mest aggressive skritt mot å behandle atlantoaxial subluxation. Spinal fusjon (når to eller flere ryggvirvler er smeltet sammen) kan gi større stabilitet, men ofte på bekostning til omfanget av bevegelse. Mer enn en kirurgisk prosedyre kan være nødvendig å behandle tilstanden.

Prognose

De som lider av mild atlantoaxial subluxation kan fullt igjen hvis tilstanden er diagnostisert tidlig og effektivt håndtert. Hvis atlantoaxial subluxation har ført til spinal kompresjon, er prognosen dårligere. Skade på ryggmargen er kanskje ikke fikses, men i enkelte tilfeller nevrokirurger er i stand til å gjenopprette full eller delvis funksjon. Hvis ryggmargen ikke kan repareres, permanent nevrologisk skade, eller til og med død, kan forekomme.

Bivirkninger av subluksasjon

Bivirkninger av subluksasjon


Subluksasjon refererer til en delvis forskyvning av en joint eller ryggvirvler. En full forvridning skjer når en felles glir helt ut av kontakten ment å holde det på plass. En delvise forvridning oppstår når som felles slips delvis ut, eller tilbakestilles og spretter tilbake igjen. Dette resulterer i subluksasjon. Subluksasjon kan være en svært smertefull lidelse og kan ha bivirkninger som kan variere avhengig av hvor subluxation er oppstått.

Smerte

Den mest åpenbare bivirkning av en subluksasjon er mild til alvorlig smerte i området av den subluksasjon. Den løsner ledd eller ryggvirvler kan noen ganger legge press på nærliggende nerver og muskler, og dette kan resultere i utsatt smerter et annet sted i kroppen. Dette er spesielt sant når det forekommer subluksasjon i ryggraden, noe som kan resultere i stikkende smerte eller kramper ned ett eller begge ben. Denne smerten kan styres med medisiner på kort sikt, men du bør oppsøke lege når du opplever kroniske smerter som ikke kan forklares, og ikke går bort.

Betennelse

Betennelse er kroppens naturlige reaksjon på skade. Subluksasjon kan forårsake vevsskade rundt området der subluksasjon inntraff. Blodstrømmen til området øker for å hjelpe kaste skadede celler ut av regionen slik at kroppen kan helbrede seg selv. Den økte blodstrømmen resulterer i svelling, så vel som produksjon av varme.

Nummenhet

Numbess kan skyldes subluxation fordi dislodged ledd eller ryggvirvler kan enten forstyrre nervene som gjør at hjernen til å oppfatte det området, eller det kan kuttes litt blodstrømmen til de berørte kroppsdel. Enten omstendighet resultater i nummenhet, fordi hjernen ikke kan samhandle med cellene i dette området og rapportere resultater som det normalt ville. Nummenhet er ikke alltid totalt og kan noen ganger være en minsket følelse av berøring eller følelse kombinert med en kriblende følelse, i likhet med hva du føler når et lem "sovner" hvis du har ligget på den for lenge.

Subluksasjon av Halebenet

Subluksasjon av Halebenet


Subluksasjon av halebenet, en smertefull feilinnretting av "hale" av ryggraden, kan svare til manuell Justering og andre terapier.

Subluksasjon

Betegnelsen "subluksasjon" refererer til et bein forskyvning. Subluksasjon av halebenet oppstår når halebenet, det lille ben på bunnen av ryggraden, peker mot høyre eller venstre i stedet for å hvile vertikalt, i henhold til Tailbone.com.

Årsaker

Mens noen former for halebenet smerter faktisk kommer fra andre deler av kroppen, kan en direkte traume til halebenet banke det ut av stilling, forårsaker subluksasjon og smerte.

Diagnose

Røntgen, vanligvis tatt med pasienten både stående og sittende, kan avsløre et brudd eller forvridning i halebenet, mens en MR-undersøkelse kan eliminere muligheten for "henvist" smerte fra en spinal plate.

Behandling

Manipulasjon innenfra endetarmen kan skifte en forstuet halebenet tilbake i sin rette posisjon. En injeksjon behandling som kalles prolotherapy kan lindre smerte fra et anstrengt leddbånd festet til halebenet.

Betraktninger

PainClinic.org oppfordrer pasienter til å oppsøke kirurgi på halebenet først etter vurdering av andre behandlingstilbud. Hvis halebenet smerter faktisk kommer fra en annen kilde enn benet selv, kan operasjonen bli et dyrt bortkastet tid.