Digidexo.com

immunolog

Slik Finn en immunolog

Slik Finn en immunolog


Immunologer er leger som er spesialister i immunologiske sykdommer, inkludert allergier og astma. Immunologer også behandle HIV / AIDS-pasienter og autoimmune sykdommer lider. En spesialitet i immunologi utdanner leger til å håndtere en rekke immunforhold og utvikle behandlingsplaner for sykdommer som lupus og leddgikt. Og hvis du er ute etter en immunolog for testing, diagnose eller behandling, er det lett å finne anerkjente leger i ditt område.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med ditt forsikringsselskap eller Medicaid kontor og be om en liste over immunologer i ditt område som godtar din forsikring.

Bruk nettsteder som Helse Karakterer og American Academy of Allergy, Asthma og immunologi å finne immunologer i et bestemt område, basert på postnummer eller stat.

Ring legekontoret og spørre om de er imot nye pasienter. Bekrefte at de også akseptere forsikringen din.

Kjør et nettsøk hvis du er ute etter en bestemt lege. Et nettsøk kan avdekke den enkelte lege du er ute etter.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et medisinsk nødstilfelle, ringe 911.
  • Hvis du ikke har forsikring, kontakt samfunnet helsestasjoner for medisinsk assistanse.

Rollen som en indre Hematolog immunolog

Rollen som en indre Hematolog immunolog


En medisinsk ekspert er alltid en verdifull handelsvare. Indre med trening i to separate, men relaterte områder vil være i høy etterspørsel, både for sin fleksibilitet og hans unike kunnskap. Hematologi og immunologi er to slike komplementære områder.

Hematologi

Hematologer utføre medisinsk forskning på blod og fysiologiske prosesser som involverer blod. De har også diagnostisere og behandle sykdommer i blod. De forskjellige funksjoner av blodbårne strukturer, slik som hvite og røde blodlegemer, er av spesiell interesse.

Immunologi

Immunologi i sin videste forstand er studiet av immunsystemet. Immunologer diagnostisere og behandle autoimmune sykdommer og lidelser som angriper immunsystemet slik som AIDS.

Medisinsk praksis

Immunolog-Hematologer behandle pasienter som lider av allergi og sykdommer som påvirker blodet. Generelt, pasienter skal ha blitt henvist av en annen utøver. Den immunolog-hematologist tar blodprøver og gjør diagnoser. Mest laboratoriearbeid, slik som analyserer blodprøver, er gjort av teknikere.

Hva er forskjellen mellom en immunolog og en revmatolog?

Selv immunologer og revmatologer er begge leger, de utfører forskjellige og spesialisert behandling av spesifikke forhold. Noen ganger, en immunolog og revmatolog samarbeide i forskning eller behandling av bestemte sykdommer.

Immunolog

En immunolog er utdannet lege som fokuserer på allergi og allergirelaterte forhold. Den immunolog omhandler immunsystemet, som spiller en viktig rolle i å forebygge allergiske reaksjoner.

Arbeid som en immunolog

En immunolog kan forskning eller gi behandling. Typiske pasienter inkludere mennesker med allergiske tilstander, bihulebetennelse, astma og immunsviktsykdommer, samt organ, stamcelle og benmargstransplantasjon.

Revmatolog

En revmatolog er en lege som har spesialisert seg på forskning eller behandling av leddgikt og andre muskel- og skjelettsykdommer som forårsaker betennelse i leddene og relaterte strukturer.

Å jobbe som en revmatolog

En revmatolog forsker eller behandler sykdommer som leddgikt, lupus, fibromyalgi, gikt og osteoporose. I det hele tatt, de behandler mer enn 100 typer sykdommer.

Tilkoblingen

En immunolog og rheumatologist ofte arbeide sammen i behandlingen av autoimmune sykdommer slik som reumatoid artritt og lupus. Avhengig av sykdom, kan immunolog eller revmatolog fungere som en konsulent eller en integrert del av helsevesenet team.

Må Dyr påvirke helsen din?

Må Dyr påvirke helsen din?


Foreta en informert beslutning om kjæledyr eierskap ved å forstå at mens et kjæledyr forbedrer mental helse, kan det påvirke din fysiske helse i positive og negative måter. Tenk på dette når man diskuterer å få en katt eller hund med familien; kjæledyr bidra til å holde deg i form og avsløre din husstand til sykdom og allergener samtidig.

Mental Helse

Hengiven og glad når du kommer hjem, kjæledyr løfte humøret og sikre at du aldri komme tilbake til et tomt hus. De tilbyr konstant kameratskap, noe som er spesielt viktig for eldre og funksjonshemmede som har begrenset menneskelig kontakt, og holde sine eiere 'fra å være trist på grunn av ensomhet. Selv om de tar opp mye tid, penger og oppmerksomhet, kjæledyr betale deg med betingelsesløs kjærlighet som positivt påvirker din mentale helse.

Heart Health

Spille med kjæledyrene gir dem et utløp for sin energi og styrker hjertet ditt. Walking hunden din flere ganger om dagen er gunstig for helsen din, uavhengig av nåværende fysiske kondisjon. The National Institutes of Health (NIH) holdt en konferanse i 2008 der ledende eksperter i studiet av menneske-dyr obligasjoner delte funn som viste en sammenheng mellom kjæledyr eierskap og hjerte helse. En studie finansiert av NIH viste at uavhengig av alvorlighetsgrad, hadde større sannsynlighet for å være i live enn sine hundeløse kolleger ofre for hjerteinfarkt som eide hundene.

Allergener

Før du forplikter deg til å eie kjæledyr, husk at dyr dander og hår forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Studier viser imidlertid at familier som ikke er allergi-utsatt kan se lavere sjansene for sine barn som har allergi i sitt første år når reist rundt kjæledyr. James E. Gern, MD, rapportert i Journal of Allergy and Clinical Immunology at spedbarn hadde sterkere immunrespons når reist rundt en katt eller hund.

Sykdom

Spre mellom husdyr og mennesker, zoonose ofte kommer fra katter. Men kan hunder fortsatt infisere sine eiere gjennom avføring og muntlig kontakt. Personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdom, alder eller graviditet kan vise symptomer på infeksjon hvis de kommer i kontakt med et sykt dyr. Pet eiere som har sterk immunsystem bekjempe eksponering for zoonose uten syk effekter. Riktig hygiene og kjæledyr hindre overføring av sykdommer til mennesker og til og med de som er i risikosonen kategorien kan trygt egne kjæledyr.

Hva er årsakene til MS?

Hva er årsakene til MS?

Hva er årsaken til MS?

Multippel sklerose (MS) er en degenerativ, auto-immune sykdommer som påvirker hjernen og ryggmargen, som danner det sentrale nervesystemet (CNS). Forskere prøver å finne ut hvorfor kroppens immunsystem angriper myelin (et fett beskyttende kappe som dekker nervene i CNS), og dermed bryte ned kommunikasjon (overføres gjennom nerver) fra hjernen til de vitale organene.
MS forskning fortsetter å være ekstremt utfordrende først og fremst fordi de berørte vev er forankret dypt inne i pasientens hjerne og ryggmarg, som gjør tilgang til de berørte områdene svært vanskelige. Men forskningssamarbeid på tvers av fire store disipliner enig i at MS er mest sannsynlig utløst av en kombinasjon av feil immunrespons, miljø, infeksjon og genetikk. Vi vet ennå ikke hvorfor akkurat disse faktorene skade CNS vev.

Immunologi

Forskere er enige om at MS er en auto-immun sykdom. Med andre ord, er hjernen og ryggmargen angrepet av sitt eget immunsystem. Hvorfor kroppen gjør dette er ennå ikke klart forstått. Ifølge Mayo Clinic, folk er på et litt høyere risiko for å utvikle MS hvis de har stoffskiftesykdommer, type 1 diabetes eller inflammatorisk tarmsykdom - alle auto-immune sykdommer.
Utbredt kliniske studier har vist at utviklingen av MS kan bli redusert ned med immunsuppressive midler, som, som betegnelsen antyder, undertrykker immunforsvaret. Dette eksponerer imidlertid pasienten for infeksjoner.
Det er også en skole med tanke på at tror kronisk stress kan kompromittere immunsystemet, som fører til den type betennelsesreaksjon sett i MS-pasienter.

Miljø

Det er fastslått at MS er mer utbredt i land som er lengre unna ekvator. Igjen, det er ikke klart hvorfor dette er tilfelle. Vandringsmønster viser at personer som er født i regioner som har en høyere risiko for MS og migrere til et område med lavere risiko før 15 år, skaffe risikoprofilen til det nye miljøet. Studier er for tiden i gang med å etablere en link mellom MS, miljø og alder / hormoner involvert i puberteten.
Vitamin D, avledet av kroppen fra sollys, er vist å styrke immunforsvaret, noe som er grunnen til at folk som bor nær ekvator er tenkt å ha sterkere immunforsvar som kjemper mot auto-immune sykdommer som MS. Forskere er også å forske på effekten av miljøgifter som industriavfall og skadelige kjemikalier i mat og vann.

Infeksjon

Virologi forskning har slått fast at enkelte virusstammer forårsake betennelse. Vanlige infeksjoner slik som Epstein-Barr, meslinger og herpes kunne bryte ned blod / hjerne-barrieren, forårsaker demyelinisering (ødeleggelse av den beskyttende myelinlaget). Forskning er for tiden i gang med å etablere en mulig sammenheng mellom viral infeksjon / bakterier og MS.

Genetikk

Ifølge Duke University Center for Human Genetics, er MS ikke en typisk genetisk lidelse. Men det er en veletablert genetisk kobling siden før begynnelsen av det 20. århundre, som viste økt risiko for første, andre og tredje-graders slektninger av personer med MS. Forskning av tvillinger også indikere en genetisk kobling.
Som tilfellet er med de fleste MS-forskning, det vi ikke vet er mye mer enn det vi gjør. En skole med tanke mener at selv om en person kan bære en MS-genet, han / hun vil ikke nødvendigvis få MS i hans / hennes levetid, med mindre en miljøfaktor setter av en auto-immun respons.

Vær og Migrene

Vær og Migrene


Ifølge Mayo Clinic, de nøyaktige årsakene til migrene --- alvorlig, invalidiserende hodepine --- ikke er godt forstått. Imidlertid kan endringer i været utløse migrene hos noen lider.

Allergier

Noen allergikere feil lomme hodepine for migrene. Men ifølge en studie publisert i "Annals of Allergy, Asthma & Immunology" (2006), histaminer utgitt av allergiske reaksjoner kan forårsake eller forverre migrene.

Vær endringer

A 2004 studie av Dr. Marcelo E. Bigal av New England Center for Hodepine funnet at endringer i været utløst migrene i omtrent halvparten av pasientene i studien.

Varmt vær

Ifølge en 2009 studie av Dr. Kenneth J. Mukamal (Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard School of Public Health), en 9-graders temperaturøkning økt sjansen for migrene med 7 1/2 prosent.

Air Pressure

Selv om endringer i lufttrykket kan utløse andre typer hodepine, Dr. Mukamal studie fant at lavt trykk, vanligvis antas å utløse migrene, ikke faktisk påvirke migrene forekomst.

Misforståelse

Pasienter kan tenke været forandrer utløse migrene da, faktisk, andre triggere er ansvarlig. Dr. Bigal studie fant også at om lag 10 prosent av pasientene trodde været var en trigger når det egentlig ikke var.

Bekhterevs sykdom Behandling Retningslinjer

Ankyloserende spondylitt (AS) er en kronisk, smertefull og potensielt ødeleggende inflammatorisk sykdom som begynner i sacroiliac, apophyseal og costovertebral ledd og gradvis utvikler seg til korsryggen, thorax og livmorhals regioner av ryggraden. Oftere diagnostisert hos unge menn, som måtte være feildiagnostisert hos kvinner, noe som gjør sykdommen like utbredt hos begge kjønn.

Årsaker

Årsaker AS inkluderer familiær historie og immunologisk aktivitet. Ifølge Research Institute of Scripps Clinic, Avdeling for immunologi, California, og Division of Rheumatology, Institutt for indremedisin, Universitetet i California-Los Angeles Center for Health Sciences, synes tilstedeværelsen av histocompatibility antigen HLA-B27 i over 90 prosent av kaukasisk AS pasienter, sammenlignet med bare 7 prosent av den generelle befolkningen. Studien indikerer at gener knyttet til HLA- B27 kode for en immunrespons som kan føre til sykdommen. I tillegg kan antigenet også bidra til vevsskade.

Tegn og symptomer

Den innledende tegn på tilstanden er forbigående smerter i korsryggen, som regel ved å våkne opp om morgenen. Andre symptomer avhenger av stadium av sykdommen, og mange inkluderer stivhet og begrenset bevegelse av lumbalcolumna, brystsmerter, skulder, hofte og kne leddgikt, hip misdannelse, ømhet på betennelse nettstedet, tretthet, feber, tap av vekt og aortaregurgitasjon .

Symptomene kan utvikle seg dramatisk; omvendt, kan sykdommen plutselig går i remisjon.

Medikamentell behandling

Lite i veien for behandling pålitelig kurer eller stopper utviklingen av AS. Nye medikamenter, kan imidlertid kontrollere symptomene. Leger i utgangspunktet foreskrive ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for å lindre smerter og stivhet.

Hvis disse gir liten trøst kan perscription inkludere en second-string av anti-revmatiske medisiner som sulfasalazin, Methotrexate og kortikosteroider.

Biologiske legemidler, eller TNF-hemmere, er den nyeste medikamentell behandling for AS. Enbrel, Remicade og Humira kan være nyttig i behandling av både leddgikt i ledd og rygg leddgikt.

Andre behandlinger

Andre symptomkontroll verktøy inkluderer: god holdning, stretching og pusteøvelser, aspirin, massasje, vektkontroll, og bruk av varme til stive ledd og kalde til betente områder.

Advarsel

Alvorlige hofte og kne misdannelser kan kreve kirurgiske erstatninger. Mer risikabelt med en lang rekonvalesens og sjansen for ryggmargsskade, kan alvorlig spinal misdannelse nødvendig spinal kirurgi for å skille og reposisjonere ryggvirvler.

Gode ​​kjæledyr for Astma Kids

Gode ​​kjæledyr for Astma Kids

Foreldre som søker etter kjæledyr for sine astmatiske barn er i godt selskap. Ca 9 millioner barn i USA har astma, ifølge American Academy of Allergy Asthma & Immunology. Det er den vanligste alvorlig barnesykdom (se Ressurser).

Teorier / Spekulasjoner

Noen helsemyndigheter mener miljøfaktorer og livsstil, som for eksempel eksponering for visse dyr, kan intensivere astmasymptomer.

Identifikasjon

Furry Animals og astma vanligvis ikke blande. Direkte kontakt med dyrets pels, spytt eller dander kan utløse astmaanfall.

Typer

Fisk og frosker gjøre gode kjæledyr for astmatiske barn. Men hvis du foretrekker å klappe kjæledyret ditt, bør du vurdere en som ikke skur, for eksempel en hårløs katt. Som for hunder, anbefaler American Kennel Club pudler og schnauzere som gode kjæledyr for folk med astma (se Ressurser).

Expert Insight

Fordi allergier varierer blant barn, eksperter anbefaler familier test for astmatiske reaksjoner før vedta et kjæledyr. Dette kan være så enkelt som å utsette din familie til visse raser for å se om det er en reaksjon.

Forebygging / løsning

Når du har valgt ditt kjæledyr, treffe tiltak for å holde astmatiske barn sunt. Støvsug regelmessig, rene områder hvor dyrehår kan samle, og aldri tillate dyret til å sove sammen med barnet ditt.

Langvarig hoste hos barn

Foreldre er ofte forvirret når barnet opplever en langvarig episode av hoste. Høre barnet hoste kan føre til at du bekymre deg, men betyr ikke nødvendigvis at det er et alvorlig problem. Hoste hos barn er et vanlig symptom som vanligvis følger med vanlig forkjølelse virus. Langvarig hoste i barn i følge med pustevansker kan bety en alvorlig underliggende tilstand som bør behandles av barnelege umiddelbart.

Årsaker

Ifølge leger og medisinske utvalget av rådgivere for Kidsgrowth.com, kan barn som har hatt en forkjølelse eller tilbakevendende back-to-back forkjølelse lider av en langvarig hoste som kan vare opp til tre uker. Kroniske infeksjoner i bihuler og luftveier, astma og allergier kan også føre til langvarig hoste hos barn. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, barn som lider av en langvarig hoste kan også være lider av post nasal drypp, sure oppstøt, en bakteriell infeksjon i nedre luftveier, en inhalert fremmedlegeme, en irriterende hoste som følge av eksponering til miljøgifter som sigarettrøyk og kan også være en vane hoste.

Hjem Behandling

Vanlige behandlinger for langvarig hoste i barn kan inkludere å plassere en fordamper i barnerommet om natten. Prøv å legge til noen viktige oljedråpene, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller rosmarin å ytterligere berolige hoste. Eliminere all eksponering for sigarettrøyk og vanlige irritanter, for eksempel støv, kjæledyr dander og mold. Langvarig hoste som påvirker barnets søvn kan bøtes på med kortsiktig bruk av slimhinneavsvellende midler og hostedempende midler. Ta kontakt med din barnelege for veiledning om all bruk av over-the-counter medisiner som mange er ikke egnet for bruk i små barn.

Profesjonell behandling

Primær behandling for langvarig hoste hos barn er basert på den underliggende årsaken til symptomet. Langvarig hoste hos barn forårsaket fra bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika. Langvarig hoste forårsaket av virusinfeksjoner er ikke vellykket behandlet med antibiotika og må gå sin gang. Barn i skolealder kan ha nytte av hostedempende midler, men total kontroll over hoste symptomer er ofte ikke garantert. Vedvarende hoste som følge av acid reflux vil kreve medisiner for å lindre reflux symptomer. Langvarig hoste som følge av astma behandles med medikamenter for å avlaste bronkial inflammasjon, så vel som forstøverpuste behandlinger for å lette pusting og redusere hoste. Vedvarende hoste forårsaket av allergi, bihulebetennelse eller post-nasal drypp, kan bli behandlet av barnelege med reseptbelagte medisiner for å lette allergisymptomer, klare opp bihulebetennelse og redusere nasal drenering resulterer i hoste symptomer.

Betraktninger

Langvarig hoste hos barn som er en vane hoste en tendens til å forsvinne om natten. I henhold til den medisinske brett av barneleger ved KeepKidsHealthy.com, eldre barn har en tendens til å utvikle sykdommen, også kjent som psykogen hoste, som et resultat av stress. Psykogen hoste høres ut som en tørr, hakkende hoste og kan bøtes på ved en kort prøve bruk av hostedempende midler.

Advarsel

Langvarig hoste ledsaget av pustevansker kan bety at barnet ditt har lungebetennelse. Barn med lungebetennelse kan oppleve langvarig, produktiv hoste med grønt slim som er ledsaget med pustevansker. Langvarig hoste hos barn sammen med hyppige infeksjoner, fettete, illeluktende avføring og dårlige vekstrater kan bety cystisk fibrose og bør behandles av barnelege umiddelbart.

Hva er den langvarige Påvirker & symptomer på Lyme sykdom?

Lyme sykdom er den ledende flåttbåren sykdom i USA, ifølge Lyme Disease Association Inc. Det er forårsaket av en bakterie som heter borelia burgdorfi. Den presenterer vanligvis med en blink utslett (men ikke i alle tilfeller), leddgikt-lignende smerter, tretthet, hodepine og nevrologiske symptomer. Hvis ikke fanget opp tidlig nok eller ikke behandles riktig, kan symptomene på sykdommen vare langt utover slutten av behandlingen.

Varige effekter

Tallrike studier har målt de langsiktige virkningene av Lyme sykdom hos mennesker. En studie av Department of Rheumatology-immunologi ved Brigham & Women Hospital i Boston, Massachusetts publisert i Annals of Internal Medicine, sammenlignet en gruppe av Lyme pasienter med en gruppe ikke-Lyme pasienter. Resultatene viste at Lyme gruppen hadde flere symptomer oppover på seks år etter diagnose og behandling.

Statistikk

Studien viste at 61 prosent av Lyme pasient opplevde mer leddgikt smerte enn kontrollgruppen med 16 prosent av Lyme pasienter opplevd mer parestesi, prikking eller nummenhet, av hendene. Også 16 prosent av Lyme pasienter opplevde flere konsentrasjonsvansker, og 26 prosent opplevde mer tretthet enn kontrollgruppen.

Langsiktige effekter på barn

En studie publisert i Journal of Neuropsychiatry og kliniske Neurosciences, "en kontrollert studie av kognitiv svikt hos barn med kronisk Lyme sykdom," konkluderte med at barn som ble behandlet tidligere nok i den fasen av Lyme sykdom (vanligvis innen tre måneder kjent infeksjon) var mindre sannsynlig til å utvikle siste problemer med kognisjon. Imidlertid ble den senere sykdommen behandles, de mer kognitive problemer hvert barn hadde.

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at de Lymepasienter som inngår i begge de ovennevnte studie hadde mottatt antibiotika og, til tross for at det fremdeles erfart flere symptomer etter behandling.

Forebygging / løsning

Nøkkelen til å hindre langtidseffekter er tidlig erkjennelse og behandling av sykdom. Dessverre, kan dette være en vanskelig oppgave fordi symptomene på lyme kan etterligne mange andre plager. Dermed pasienter oppfordres til å begrense flått eksponering og ta nødvendige forholdsregler når du er utendørs. Foreldre bør utføre regelmessige flåttsjekk av barn og voksne bør utføre dette på seg selv etter å være utendørs.

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?


Tahitian noni juice har vært spioneringen som et mirakel elixir som kan kurere en rekke sykdommer, inkludert lupus. Dessverre, ikke sannheten ikke lever opp til hypen.

Noni Claims

NoniMania.com melder at Noni juice distributører var å gjøre påstander om at produktet var en kur-all for en rekke sykdommer, inkludert lupus.

Mediadekning

Når fanget i en brodd av CBS News gjør disse påstandene, kan distributørene ikke gi noen vitenskapelig bevis for sine påstander, men ville ikke innrømme at de var falske.

Expert Insight

Dr. Jeffery Galpin, en immunolog som anmeldt studier om noni juice, konkluderte med at deres krav ikke kunne sikkerhetskopieres og var åpenlyst falsk. I beste fall hjelper Tahitian noni juice støtte immunforsvaret ved å gi antioksidanter.

Søksmål

Californias statsadvokat utstedt en midlertidig forføyning mot selskapet i 1998, og tvinger Noni å slutte å gjøre påstander om at det kunne kurere lupus og andre sykdommer.

TNI Kommentarer

Noni International tjenestemenn sier disse distributørene var å bryte selskapets regler. De forbyr distributører fra å lage terapeutiske eller medisinske påstander. Tahitian Noni International gir ingen krav på deres offisielle hjemmeside, TNI.com at noni juice botemidler lupus.

Hva er årsakene til en kløende nese i et barn?

Hva er årsakene til en kløende nese i et barn?


En kløende nese forårsaker ubehag. Foreldre ønsker å ta bort noe ubehag deres barn kan ha og behandle dem deretter. Det er mange årsaker til en barndom kløende nese.

Impetigo

Brennkopper ser ut som et kløende utslett typisk først synlig med små røde nupper rundt nesen. Senere disse blemme og slam.

Allergisk rhinitt

Barn med kronisk kløende eller rennende nese kan ha allergisk rhinitt, oftere kalt høysnue. Andre symptomer er rennende øyne og nysing, ifølge American College of Allergy, Asthma & Immunology.

Seboreisk eksem

Mer vanlig hos spedbarn, seboreisk eksem, gjør hodebunnen og hele ansiktet, inkludert nese, kløe. Røde pimply støt følge vugge cap - en klaka skalp utslett - i løpet av denne tilstanden, ifølge Merck.com.

Common Cold

Små barn ikke forstå symptomer på forkjølelse, ofte berøre prippen og rennende neser. Dette kan se ut som om barnets nese er kløe.

Femte Disease

En svært vanlig sykdom, kalt femte barnesykdom, vises oftere hos barn enn voksne. Det begynner som et rødt utslett i ansiktet, noen ganger forårsaker kløe, ifølge KidsHealth.org.

Effektene av Black Mold på barn

Effektene av Black Mold på barn


Så mye som sopp og mugg er overalt, og en viktig del av det økologiske systemet, ha dem i huset ditt er brutto og usunn. Visse typer sopp kan slippe mykotoksiner i luften forårsaker mild til alvorlige reaksjoner, spesielt hos barn eller noen med et svekket immunsystem. Sjekk med din helse-omsorg leverandøren hvis du mistenker at barnet ditt er å ha en reaksjon på noe.

Allergiske Effects

Allergiske reaksjoner på husholdnings sopp inkludere symptomer som vanligvis forbindes med allergi, slik som hoste, nysing, rennende nese og post-nasal drypp. Dette er de samme allergiske reaksjoner på pet flass og utendørs kilder. Legg merke til hvor barnet er og hva han kommer i kontakt med når symptomene dukker opp.

Toksiske effekter

Stachybotrys som populært referert til som "black mold" eller "giftig mold". Mykotoksiner produsert av visse sopp kan forårsake toksiske effekter når de inhaleres eller absorberes av kroppen. En 2003 artikkel, "Stachybotrys chartarum:? Årsak til sykdom hos mennesker eller media elskling" publisert i "Medical mykologi," antyder at koblingen mellom stachybotrys og nevrologiske problemer ikke er godt støttet og fortsatt kontroversielt mens en studie utført ved Brown University i 2007 hevder å ha funnet en mulig sammenheng mellom husholdningenes mugg og depresjon.

Irriterende påvirkninger

Noen irriterende påvirkninger fra innånding av det som kalles mikrobiell flyktige organiske forbindelser eller MVOC, kan føre til irritasjon og betennelse i kroppens luftveier. Ifølge en rapport fra New York Health Department, nivåene av MVOCs og sopp glukaner innendørs er vanligvis lav, og ikke nok til å forårsake helseproblemer.

Overfølsomhets Effects

En studie utført i Boston undersøkt i hjemmet høy-sopp konsentrasjoner og den mulige sammenhengen til barndommen astma og allergisk rhinitt i de første fem årene av livet. En annen studie publisert i februar 2009 "Annals of Allergy, Asthma and Immunology" journal antydet at noen nivåer av støv og sopp glukaner kan hjelpe barn unngå astma og andre allergier, sier at røyking rundt barn var mer sannsynlig å forårsake barndommen astma.

5 viktige fakta om Barneleger

5 viktige fakta om Barneleger


Pediatrics er et relativt nytt medisinske feltet. Barneleger er vanligvis forbundet med den generelle praksisen med medisin, men mange barneleger er spesialister i kardiologi, immunologi, revmatologi, endokrinologi eller andre medisinske felt. Hvis barnet ditt utvikler en alvorlig eller kronisk sykdom, kan din barnelege henvise deg til en av disse pediatriske spesialister. For de fleste av forebyggende omsorg og behandling av mindre skader og sykdommer, vil din vanlige barnelege kunne håndtere ditt barns behov og dine spørsmål.

Besøk

Barneleger behandle barn fra fødsel til slutten av tenårene, vanligvis inntil 18 år Din barnelege vil se barnet ditt på hans kontor ganske snart etter at du bringe henne hjem fra sykehuset. Du vil se barnelege ofte gjennom barndom og tidlig barndom, og hyppigheten vil avta etter hvert som barnet blir eldre og de fleste av vaksinasjoner har fått.

Behandling

Barneleger fokus på forebyggende omsorg og behandle fysiske og atferdsmessige problemer. De vaksinasjoner barn mottar fra fødsel til skolealder er nødvendig for dem å gå på skole. Barnelege vil spore vekst og utvikling av barnets kropp og sinn. Hun vil også gi foreldrene god tid til å diskutere sine bekymringer og stille spørsmål i forhold til barnets helse og utvikling.

Valg

En barnelege kan velges før barnet er født. Et par uker før leveringsdatoen kan du gjøre prenatal avtaler å intervjue potensielle barneleger. Legen du velger vil undersøke babyen rett etter fødselen og igjen før du forlater sykehuset, så lenge du velger en barnelege som har privilegier på anlegget der barnet er levert. Da vil du vite legen og hvordan komme til sitt kontor når det første avtale kommer.

Historie

Pediatrics har bare vært en medisinsk spesialitet siden 1800-tallet, da den først ble undervist i medisinske skoler. Little Book på sykdommer hos barn, den første boken om emnet, ble publisert i 1472. Tidlige pediatri jobbet hovedsakelig med smittsomme sykdommer hos unge mennesker.

Opplæring og Lønn

Den gjennomsnittlige barnelege i USA gjør $ 154 295 per år, ifølge Lønn Wizard. Det krever fire års medisinsk skolen, til tre år med pediatrisk bosted i et sykehus og en undersøkelse bli kvalifisert. Arbeidsuker er ofte over 70 timer lang.

Hvordan ta en baby til en allergolog

Hvordan ta en baby til en allergolog


Ingen er for ung til å ha en allergi. Allergier kan påvirke babyer fra det tidspunkt de er født. Dessverre kan allergi være vanskelig å gjenkjenne og diagnostisere hos et barn som er for unge til å snakke. Hvis det er sannsynlig at barnet ditt har allergi, må du kanskje ta barnet til en allergolog for å få en riktig diagnose og behandling plan. Å gjøre dette er ikke vanskelig, men det tar noen skritt for å finne en passende allergolog og få mest mulig ut av avtalen.

Hvordan ta en baby til en allergolog

•  Snakk med babyen din vanlige barnelege for å sørge for en allergolog er riktig spesialist for barnet ditt. Symptomer som kan tyde på en allergi kan også være et tegn på andre forhold. Din barnelege kan vurdere barnets situasjon og gi deg beskjed hvis allergi er den mest sannsynlige årsaken.

Spør barnelege om en henvisning til en allergolog som behandler babyer og har erfaring med dem. Behandling av spedbarn er forskjellig fra behandling av voksne pasienter fordi en baby ikke kan beskrive sine symptomer og følelser. Du må besøke en allergolog med en solid bakgrunn i behandling av babyer.

Ring allergolog kontor for å gjøre en avtale for din baby. Hvis du har blitt henvist til et populært spesialist, må du kanskje vente flere dager, eller uker, hvis babyens tilstanden er ikke alvorlig nok til å rettferdig umiddelbar oppmerksomhet. Gi forsikring informasjon og alt annet nødvendig.

Vær forberedt på å fylle ut papirene når du kommer til allergolog kontor med babyen. Du vil mest sannsynlig nødt til å gi din forsikring kortet og identifikasjon og fylle ut en ny pasientprofil for din baby. Være så detaljert som mulig når du gir informasjon om barnets symptomer og tilstand.

Gi allergolog all informasjon hun trenger mens hun undersøker babyen din, og be henne noen spørsmål som kommer til hjernen. Diagnostisering allergier er noen ganger som å sette sammen et puslespill. Vær forberedt på å gi så mange brikker som mulig, siden du skal snakke til babyen din,

Hint

  • Når du søker en allergolog henvisning til babyen din, bør du vurdere å be om en pediatrisk allergolog / immunolog. Leger som bærer denne tittelen ha spesiell opplæring i astma, allergi og immunologi. Hvis barnelege ikke kan gi en henvisning til en av disse legene, ta kontakt med din nærmeste barnesykehus.
  • Hvis du tar med babyen til en allergolog og du ikke er komfortabel med legen, får en ny mening. Når du er betro babyens omsorg til helsepersonell, har du rett til å føle seg bra om å jobbe med det profesjonelt. Hvis du ikke gjør det, er det ingen grunn til å føle seg dårlig om å finne en mer egnet allergolog for barnet ditt.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt


Bakterier er encellede organismer som streber hele vårt miljø. Mange er nyttig, som de som hjelpe behandle avløpsvann og som brukes ved fremstilling av kjemikalier, inkludert antibiotika vi bruker for å styre dem. Bakterier finnes i gjær vi bruker for å lage brød og yoghurt som vi bruker for å hjelpe våre fordøyelseskanalen fungere bedre. Mindre enn én prosent av bakterier er smittsomt, men de kan skape problemer når de angriper våre kroppens systemer og våre systemer begynne å produsere antistoffer for å bekjempe dem. Bakterier lever av celledeling, og det er prisen, og karakteren av denne prosessen samt systemet som er infisert hjelp avgjør hvorvidt en bakteriell infeksjon kan overføres fra en person til en annen.

Hvordan vite om en bakteriell infeksjon er smittsomt

•  Sjekk for å se hvordan infeksjonen begynner. Noen bakterielle infeksjoner, som gingivitt og periodontal sykdom er ikke smittsom. De sprer seg langsomt, og deres aktivitet er fast forankret til det påvirkede område, i dette tilfellet tennene. De har bokstavelig talt å bli hakket og skrapt bort for å fjerne infeksjonen. Dette bakteriell infeksjon er ikke forårsaket av smitte fra person til person, men ved eksisterende, opportunistiske bakterier og tann miljømessige faktorer som dårlig hygiene, røyking og genetiske faktorer.

Finn ut hva systemet bakteriene påvirker. En bakterie som ligger i luftveiene, som streptokokker er til stede i utåndet luft og slim. En bakterier som befinner seg i immunsystemet, slik som den som forårsaker spedalskhet er ikke særlig transmitt fordi huden tilstand er et resultat av kroppens forsvar mot infeksjon, ikke et symptom på infeksjon i seg selv. Strep er en av de mest vanlige bakterielle infeksjoner på grunn av sin raske vekst, og dens evne til å omdanne i sykdom-resistente varianter. Leprabasill, roten årsaken til spedalskhet fører til at immunsystemet til å sette av reaksjoner i nervesystemet og huden som forårsaker de ytre symptomer på infeksjon, symptomer som ikke har noe å gjøre med overføring av tilstanden.

•  Bestem om sykdom er en primær infeksjon, som stafylokokker eller er faktisk en sekundær følge av en bakteriell infeksjon som Legionærsyken, eller legionella, som faktisk er en lungebetennelse som følge av infeksjon av legonnella bakterier. Staph er en aggressiv dyrker som kan gjennomføres på huden og er lett overførbare fra en person til en annen ved berøring eller i miljøer som svømmebassenger. Legonella, på den annen side vokser bare i bestemte forhold som varme-og kjøleanlegg og lungene. Det er ikke lett overføres mellom mennesker.

Finn ut hvor fort sykdommen utvikler seg. Noen bakterier vokser veldig fort. Hvis de finner et sårbart miljø og er ødeleggende, kan resultatene bli katastrofale. Yersinia pestis, bakterier kjent som byllepest, angriper lymfeknutene, og innen 24 timer, kan infeksjonen utvikle seg til lunge og septicemic plager, noe som resulterer i døden. Utbrudd av pesten har wracked Asia og Europa siden det 14. århundre. Undersøkelse av de sykdommer som kollektivt pest og bakterier som forårsaker dem ga grunnlag for vitenskapen om bakteriologi og studiet av hygiene og immunologi.

Sjekk med din lege for å finne ut om og når en bakteriell infeksjon er smittsom. Rød, flekkete hud eller ujevnheter i munnen eller halsen kan være et virus eller det kan være strep. Kløe, følsomhet eller sårhet kan indikere en "gjær" infeksjon. Oppkast, diaré eller kvalme kan tyde på en bakterie som salmonella eller e. coli er på jobb. Legen din kan fortelle deg om de er smittsom, når og hvor lenge.

Hint

  • Søk etter "bakterier", "smittsomme infeksjoner" eller navnet på en bestemt bakterie for å finne ut mer om bakterielle infeksjoner.
  • Legen er den beste personen til å ta kontakt hvis du tror du har en bakteriell infeksjon. I motsetning til virusinfeksjoner, trenger bakterielle infeksjoner ikke gå bort med hvile og rikelig med væske - de bare bli verre. Antibiotika er nødvendig for å behandle dem.
  • Aldri prøve å behandle en bakteriell infeksjon selv. Selv om det ikke er en smittsom infeksjon, kan resultatene være, minst, ubehagelig og i verste fall dødelig.

Tegn på RSV

Respiratorisk syncytialt virus (RSV) kan føre til at du har en mild luftveissykdom hvis du er en tenåring eller en voksen, men kan føre til alvorlig sykdom og død hos spedbarn, særlig de som er født for tidlig. Tegnene på RSV-infeksjoner likne de andre virusluftveisinfeksjoner, og kan ikke bli anerkjent som en potensielt alvorlig sykdom. Ifølge National Institute of Immunology, allergier og smittsomme sykdommer og National Library of Medicine, skilting av RSV inkluderer pustevansker og dårlig appetitt.

Congestion

Infeksjon med RSV kan føre til at du gjør en overdreven mengde slim, noe som kan føre til overbelastning i nesegangene og brystet.

Hoste

Hos eldre barn og voksne, kan RSV forårsake en mild tørr hoste, men babyer kan utvikle alvorlige og hyppige hostende staver.

Fever

Babyer med RSV kan utvikle en høy feber over 101 F, mens eldre barn og voksne har vanligvis en mild feber.

Pustevansker

Pustevansker er et tegn på RSV som kan føre til cyanose (blå hud) hos spedbarn, som er et resultat av mangel på oksygen, og er et medisinsk nødstilfelle.

Pain

Du har kanskje generalisert kroppen smerter i ledd og muskler, samt hodepine som følge av RSV, og smerten kan vare i opptil to uker.

Dårlig appetitt

Dårlig appetitt er et tegn på RSV hos babyer som kan inkludere en dårlig låsen mens du ammer eller suge på en flaske, nektet å spise eller spiser bare en liten mengde.

Autoimmune sykdom Symptomer

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet angriper feilaktig én eller flere organsystemer i kroppen. Ifølge Aarda.org, noen 23 millioner amerikanere har autoimmun sykdom, og dens frekvens er på vei oppover. Symptomer og prognoser varierer vilt fra pasient til pasient, og selv innenfor samme person over tid. Autoimmune tilstander deler mange kjernesymptomene, men organsystem (e) påvirket bestemme spesifikk diagnose.

Leddsmerter

Leddsmerter er en av de mest vanlige symptomer på autoimmune sykdommer. Det er en høvding klage blant lupus, leddgikt og Hashimotos tyreoiditt pasienter og mange andre. Symmetrisk leddsmerter som kommer plutselig, er spesielt ødeleggende, eller er ledsaget av feber eller utslett er mer sannsynlig å være en indikasjon på autoimmune sykdommer enn gradvis voksende smerter i en enkelt felles.

Fatigue

For mange mennesker med autoimmune sykdommer, er trøtthet en konstant følgesvenn. Mens den eksakte årsaken ikke er kjent, inflammasjon forårsaket av konstant immune over-aktiviteten er antatt å være delvis ansvarlig. De fleste autoimmune lider oppleve noen grad av tretthet fra tid til annen. Redusert utholdenhet, hjernetåke og oppfriskende søvn ofte følger denne helt av tretthet og kan være en indikasjon på en rekke forhold.

Fever

Feber er kroppens måte å bekjempe infeksjoner. I autoimmun sykdom, feber forårsaket av en dysfunksjonell immunsystem angriper vertsstasjonen. Vedvarende lavgradig feber er ikke uvanlig i sykdommer som lupus og leddgikt, men kan ikke være merkbar for pasienten uten bruk av et termometer. En høyere temperatur enn 99 grader som varer over seks måneder kan indikere autoimmun aktivitet og garanterer videre undersøkelse.

Andre symptomer

Med over 100 tilstander klassifisert som autoimmune sykdommer, er symptomet liste for denne type tilstand tilnærmet uendelige. Plutselige vektendringer, utslett, allergi-lignende symptomer, humør og personlighetsendringer og tilbakevendende infeksjoner er alle mulige symptomer. Uspesifikke plager som trøtthet, lavt humør og smerter og plager er vanlig, som er mer spesifikke symptomer som synstap. Fordi autoimmune sykdommer kan påvirke flere organsystemer kan symptomene omfatte ett eller flere områder av kroppen.

Betraktninger

Autoimmune sykdommer deler mange symptomer med andre lidelser. Den eneste måten å være sikker på at du har en autoimmun sykdom er ved gjennomgår spesielle tester administreres av en lege, immunolog eller annet medisinsk faglig.

Positiv ANA Test & Årsak til spontanaborter

Antistoffer

En antinukleære antistoffer (ANA) testen brukes til å bestemme om antinukleære antistoffer er til stede i en persons blod. Mens antistoffer vanligvis arbeider for å bekjempe skadelige fremmedlegemer, antinukleære antistoffer angripe en persons egen kroppslige tissues.They knyttet til deler av kjernen - den delen av cellen som inneholder informasjon som er nødvendig for normal cellefunksjon - og føre til at immunsystemet til virke mot kroppen i stedet for for dens fortsatte helse, noe som skaper betennelse og med ødelegge vev. Et antistoff som virker mot legemet er ofte referert til som en auto-antistoff, og som har immunsystemet arbeidet med å skade legemet kalles autoimmunitet. Når et ANA-testen er positiv for antinukleære antistoffer, kan det være en indikasjon på en autoimmun sykdom, en tilstand hvor immunsystemet svinger mot kroppen, behandle dets vev som inntrengere. Det kan også indikere en høyere sannsynlighet for spontanabort.

Test

Ifølge Mayo Clinic, vil en medisinsk faglig trekke blod fra en blodåre i armen for å begynne en ANA test. Legen vil sende blodprøven til et laboratorium, hvor laboratoriearbeidere vil plassere antistoffer fra blodet med et utvalg av celler. Hvis antistoffene reagerer med cellenes kjerner ved å binde seg til deler i dem, kan du få et positivt resultat på ANA test. Selv om denne testen brukes til å screene for autoimmune tilstander, som for eksempel lupus - en tilstand der en persons antistoffer angripe sine egne vev og forårsaker betennelse - et positivt resultat ikke nødvendigvis at du har en slik tilstand. Leger vil sannsynligvis gjøre ytterligere tester og analysere eventuelle symptomer du ha for å gjøre en nøyaktig diagnose.

Nivåer

Ifølge MedicineNet.com, lave nivåer av antinukleære antistoffer er til stede i blodet til omtrent 5 prosent av personer som er friske og ikke har autoimmune tilstander eller andre sykdommer. Når høyere nivåer av disse antistoffene er tilstede, kan en person være mer sannsynlig å ha en autoimmun sykdom. Imidlertid kan en positiv ANA test tilsier en høyere risiko for spontanabort, selv om du ikke har en autoimmun sykdom. Ifølge Alan E. Beer Center for Reproductive Immunology & Genetics, kan antinukleære antistoffer føre til at området rundt embryo - en baby i de første ukene av utvikling - for å bli opphisset. De kan også forårsake betennelse i placenta. I begge tilfeller er abort en risiko. Betennelse rundt embryo danner vanligvis før det implantater i livmor, mens morkake betennelse oppstår ofte når implantasjon er fullført.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer er sykdommer der kroppens immunforsvar angriper sitt eget friske celler ved en feiltakelse. Leger som behandler autoimmune lidelser kalles revmatologer. Selv revmatologi som et felt som tradisjonelt fokuserer på sykdommer i ledd og bindevev, bruker den gjennombrudd i immunologi å kurere dem, knytte årsakene til de fleste av disse sykdommene til autoimmune systemet. Finne en revmatolog er en enkel prosess.

Hvordan finne leger for autoimmune sykdommer

Finn Leger

Be fastlegen din eller indremedisiner for en henvisning til en revmatolog. Når du snakker med legen din om mulige henvisninger, be om et par alternativer å vurdere - og be ham om å foreslå spesialister til hvem han ville se sin egen venner eller familiemedlemmer.

Kontakt nærmeste universitetssykehus eller medisinsk skole for å finne en revmatolog. En komplett liste over alle de undervisning sykehus i USA er tilgjengelig på Association of American Medical Colleges 'nettsted (se Resources).

Søk etter en lokal revmatolog ved å kontakte din helseforsikring leverandøren og få en liste over i-nettverk leverandører som vil godta din helseforsikring. De fleste helseforsikring selskaper tilbyr søkbare databaser på sine nettsider, eller gi hjelp over telefonen for å hjelpe deg å søke etter en in-nettverksspesialist. Kontaktinformasjonen for din helseforsikring leverandøren er på helsetrygdkort.

Bruk ressurser utviklet av profesjonelle organisasjoner som representerer revmatologer og behandling av autoimmune sykdommer. The American College of Rheumatology tilbyr et verktøy for å finne en revmatolog på sin hjemmeside. Den amerikanske Autoimmune Related Diseases Association gir også en liste over ressurser - Sortert etter autoimmun sykdom - for mer informasjon om lidelsen, for å finne behandlingstilbud og leverandører, og for å søke støtte fra andre pasienter.