Digidexo.com

behandling for lav progesteron

Behandling for lav Spermiemotilitet

Behandling for lav Spermiemotilitet


Når par ikke kan synes å oppnå graviditet det er generelt antatt at kvinnen har noen type fruktbarhet problemet. Det mange ikke vet er at mannlige faktor ufruktbarhet står for om lag 40 prosent av tilfellene i infertile par. Blir diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, slik som lav sperm motilitet, kan føles som en ødeleggende slag. Den gode nyheten er at det finnes måter å behandle lav motilitet.

Funksjon

Ved utløsning sperm reise gjennom vagina, forbi livmorhalsen og opp i egglederne. Håpet for par som ønsker å oppnå graviditet er at når det sperm vil møte opp med et egg og befruktning vil skje. Selv om dette høres enkelt ut, er det alt annet enn. Sædcellene må raskt kunne svømme i en retning fremover og har vedvarende utholdenhet for å gjøre den lange reisen opp til den ventende egg. For noen menn denne delikate balansen er opprørt hvis sædcellene svømmer for sakte eller i feil retning. Den hastighet og retning at spermier trekk er referert til som motilitet. En semen analyse der mer enn 50 prosent av sperm er bevegelige og fremover regnes som normalt.

Testing

En urolog vil bestille tester for å utelukke medisinske forhold som kan føre motilitet problemer, for eksempel en genetisk lidelse, en varicocele (varicose blodåre i pungen) eller en hormonell ubalanse. Han vil også be deg om et omfattende sett av helserelaterte spørsmål, for eksempel har du noen gang hatt kusma eller en testikkelskade, samt spørsmål om kosthold og livsstil. Han vil trolig bestille en semen analyse og anbefaler at du har en annen i ca tre måneder, så det er omtrent den tiden det tar kroppen til å lage nye sædceller. I løpet av den tre måneders intervall kan han foreslår at du tar kosttilskudd eller gå gjennom andre behandlinger som kan hjelpe med sperm motilitet.

Helse og Livsstil

Mens det er ingen definitive "kur" for lav motilitet, noen menn opplever at kosttilskudd og endringer i livsstil kan være nyttig. Stress, røyking og alkohol kan bidra til dårlig sperm helse. Så kan overdreven trening som setter stress og varme på testiklene og pungen, for eksempel for mye sykling eller for mye tid i spa eller badestamp. Kan være gunstig å ta kosttilskudd og konsumere mat rik på vitamin C, vitamin B12, sink, vitamin E, selen og L-karnitin. Faktisk, rapporterte en studie i det medisinske tidsskriftet Fertility and Sterility i 2004 at sperm motilitet kan økes med kombinert L-carnitine og L-acetyl-carnitine terapi. Noen menn også dra nytte av alternative behandlinger som akupunktur.

Medisinsk assistanse

Intrauterin inseminasjon (IUI) og in vitro fertilisering med intra cytoplasma spermieinjeksjon (IVF med ICSI) har vist seg å hjelpe til med sperm motilitet problemer. I tilfelle av IUI sperm er direkte avsatt av en spesiell enhet inn i livmoren, hvor de har en bedre sjanse til å svømme opp i egglederne. En enda mer vellykket metode er IVF med ICSI, hvor en sperm er bokstavelig talt håndplukket til å bli injisert inn i egget venter i en petriskål. Fart og bevegelse av sædceller har ingen peiling på IVF med ICSI, så dette har en tendens til å være der de fleste par finner størst potensial for å lykkes.

Behandling for lav blodplatetall

Lave blodplatetall er kjennemerket på en tilstand som kalles trombocytopeni. Blodplater (trombocytter) er en spesialisert form av røde blodceller, som er ansvarlig for clotting blod under normale omstendigheter. Å ha en utilstrekkelig blodplate beløpet kan resultere i langvarig, overdreven eller ukontrollert blødning. Tilstedeværelsen av trombocytopeni er vanligvis knyttet til midlertidige kroppen endringer, sykdomsprosesser eller bruk av visse medisiner. Behandling for tilstanden avhengig av å håndtere disse underliggende årsakene.

Symptomer på lav Blodplater

Hvis du har et tilstrekkelig antall blodplater, kan du oppleve symptomer som blåmerker, spontane blødninger fra nese eller tannkjøtt, rosa urin, blodig eller svart avføring, hodepine, ledd- eller muskelsmerter, svimmelhet og uvanlig kraftige menstruasjonsperioder. Du kan også oppleve blødninger i huden, noe som fører til dannelsen av synlige røde eller lilla flekker. Hvis du har disse symptomene, bør du oppsøke lege.

Behandling av underliggende forhold

Hvis legen diagnostiserer tilstedeværelsen av trombocytopeni, vil han trenger å gjøre videre arbeid for å avklare sin opprinnelse. Visse årsaker kan være lett synlig. For eksempel kan graviditet utløse mildt redusert blodplateproduksjonen. Hvis du får kjemoterapi, er det en god sjanse lavt antall blodplater er direkte relatert til denne behandlingen. I tilfelle av svangerskapet, vil tilstanden vanligvis bedre når svangerskapet er over. I tilfelle av kjemoterapi, kan legen behandle trombocytopeni ved midlertidig å stanse kjemoterapi, eller ved hjelp av andre kjemoterapi forbindelser som kan være bedre tolerert.

Andre symptomer som følger med din lavt antall blodplater kan også gi ledetråder for behandling. En forstørret milt indikerer en sykdomsprosess ved at organet som er overlapping blodplater på innsiden. Trombocytopeni, kombinert med tilstedeværelsen av feber, angir en aktiv skadelig infeksjon. Behandling av disse underliggende forholdene vil typisk korrigere blodplatetall.

Behandling av blodplater Disorders

Trombocytopeni kan også være forårsaket av sykdommer som påvirker blodplater mer direkte. Idiopatisk trombocytopenisk purpura (ITP) er en tilstand der antistoffer i blodet feilaktig angripe blodplater. Kroppen naturlig tilpasser seg disse forholdene ved å øke produksjonen av blodplater, men resultatene er ikke tilstrekkelig for full utskiftning.

Trombotisk trombocytopenisk purpura (TTP) er en forholdsvis sjelden tilstand hvori små klumper dannes i hele kroppen, for derved å binde opp blodplater som ellers ville være tilgjengelig for bruk.

Hemolytisk-uremisk syndrom (HUS) er en annen sjelden tilstand knyttet til TTP. I HUS, rask reduksjon av blodplater og destruksjon av røde blodlegemer føre til nedsatt nyrefunksjon og nyresvikt.

Hvis du er diagnostisert med ITP, bruk av et kortikosteroid, for eksempel prednison, eller den intravenøse anvendelse av en forbindelse som kalles immunglobulin, kan i det minste midlertidig å avbryte antistoff-angrep. Immunundertrykkende midler slik som azatioprin og cyklofosfamid, kan også anvendes. Hos voksne er fjerning av milten vanligvis en eventuell trinn i effektiv ITP behandling. Hvis du har TTP eller HUS, vil behandlingen trolig innebære intravenøs plasma fra eksterne givere eller en blod filtrering prosess som kalles plasmapherisis.

Konsultere legen din for en full forklaring av risiko og nytte av behandlinger relatert til din spesielle tilstand og omstendighetene.

Accupuncture Behandling for lav sædkvalitet

Lav sædkvalitet gjør ha barn vanskelig, som et høyt volum av sperm er nødvendig for å sikre en vellykket impregnering. Det er mange behandlinger for lav sædkvalitet, inkludert den gamle kinesiske kunsten å akupunktur. Forstå akupunktur kan hjelpe deg å avgjøre om det er alternativet behandling for deg.

Symptomer

Det er få symptomer for lav sædkvalitet, utover en fortsatt manglende evne til å impregnere en kvinne. En lege kan vurdere en manns sædkvalitet med en enkel test.

Akupunktur

Akupunktur er en kinesisk medisinsk praksis som har vært brukt i 2000 år. Det innebærer å plassere nåler inn i huden på bestemte akupunkturpunkter for å helbrede kroppen.

Mekanikk

Kinesiske akupunktører mener at akupunktur hjelper stimulere energistrømmen gjennom kroppen, som vil gjenopprette helse. Nålene aktivere akupunkturpunkter og bidra til å eliminere energiflyten blokkering.

Sikkerhet

Akupunktur er generelt trygt, men feil nål bruk kan forlate blåmerker eller til arrdannelse. Hvis brukt i nærheten av en nerve, kan feil plassering føre til nerveskader.

Effektivitet

Shanghai University i Kina, og de fant at mennene som fikk akupunktur behandlinger hadde økt antall spermier. Det er imidlertid mer testing er nødvendig for å validere resultatene.

Urter for lav progesteron

Progesteron er et hormon som produseres av eggstokkene hos kvinner. Det er nøkkelen i normal funksjon av reproduktive system. Ubalanser av hormoner som progesteron kan ha ubehagelige bivirkninger, som humørsvingninger, infertilitet og tretthet. Under overgangsalderen, vil en kvinnes kropp produserer mindre progesteron. Det er urter som kan hjelpe regulere denne ubalansen.

Dong Quai

Dong quai rot har vært en del av kinesisk medisin i tusen år. Den vokser i fjellområder og er medlem av selleri familien, som er tilgjengelig i kapselform eller som pulver. En anbefalt behandling innebærer frisk eller tørket dong quai brygget som te. Ta 1 ts. av blad, blomst eller rot og legge den til en kopp varmt vann. Dekk og bratt for 10 til 20 minutter. Drikk to til fire ganger daglig.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er også kjent som gresk høyet søke eller fugle foten og brukes som smakstilsetning for mat. Hvis tatt som en urte supplement, følger den anbefalte doseringen som følger med produktet. Ikke ta bukkehornkløver hvis du har en blodpropp lidelse, for eksempel hemofili, eller hvis du har diabetes. Det kan påvirke blodpropp og blodsukkernivået. Det er tilgjengelig i tablettform eller som pulver. Drikk et glass vann når du tar bukkehornkløver.

Lakris Root

Lakris rot er en urte supplement som brukes for fordøyelsesproblemer samt hormon ubalanser. Den er tilgjengelig som en kapsel og pulver. Det er viktig når du tar lakris som et supplement til å følge doseringsanvisningen som følger med produktet. Ikke ta det hvis du tar prednisolon eller andre legemidler for hormon kontroll. Må ikke brukes hvis du tar diuretika eller legemiddel mot høyt blodtrykk. Bivirkningene av lakris er noe kontroversielt. Det er best å sjekke med legen din før du bruker det som et supplement

Maca Root

Maca rot hensikt å øke fruktbarheten. Det var en stift mat for den andinske mennesker på grunn av sin innvirkning på fruktbarheten. Den er tilgjengelig i pulver, flytende, tabletter eller kapsler. Doser varierer med produktet, men mest anbefalt 450 mg, tre ganger daglig. Personer med skjoldbrusk forhold bør ikke ta maca rot.

Advarsler

Du bør ikke ta noen urte supplement uten samtykke fra legen din. Hvis du oppsøke legen din for enhver tilstand, sørg for å fortelle ham om du tar noen kosttilskudd. Urte kosttilskudd er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Følg instruksjonene for dosering følger med alle produktene. Hvis du overdose, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Vær klar over forholdsreglene som er oppført med urte supplement produkter for å unngå interaksjoner med andre legemidler.

Lav progesteron behandling

Progesteron er en viktig kvinnelig hormon, spesielt under graviditet. Dette hormonet åpner for et fruktbart miljø der et foster kan vokse og utvikle seg. Den er laget av eggstokkene løpet av eggløsning periode, og fortsetter å bli produsert under graviditet for å tilveiebringe en stabil vekstmiljø for en baby ved å motvirke hormonet østrogen. Når progesteron produseres i lavere nivåer, det ikke klarer å hjelpe til reproduksjon ved å stimulere vevsvekst i livmoren. Lav progesteron kan være indisert ved tilstedeværelse av symptomer, inkludert slike omfattende bivirkninger som infertilitet, vektøkning og panikkanfall.

Hydroxyprogesterone

Hydroxyprogesterone behandling er meget vanlig hos kvinner med lavt progesteron og innebærer en injeksjon av naturlig progesteron i kroppen. Behandlingen kan administreres til kvinner som går gjennom for tidlig arbeid som et middel til å hindre tidlig levering. Slike injeksjoner ofte tilbys til kvinner går gjennom overgangsalder å lindre symptomer som hetetokter. Disse injeksjoner er sunt for kvinner med lav progesteron, da de reduserer risiko for osteoporose og øke seksuell lyst.

Medroxyprogesterone

Fordi komplikasjoner fra lavt progesteron nivå og høye østrogennivået kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert østrogen-relaterte livmorkreft medroksyprogesteron --- administreres som en muntlig tablett eller injeksjon --- er et nyttig middel. Det er en form for progestin og har et bredt utvalg av applikasjoner, fra å hjelpe en kvinne med AIDS bivirkninger å lindre unormal menstruasjonsblødning. Som sine programmer er tilnærmet uendelige, dette progestin ofte blir funnet som tilsetning til prevensjonsmidler, slik som Depo-Provera).

Progesteron

Enkle hjelpemidler som bruker progesteron selv kan kjøre gamut fra medisinsk testet, trygt foreskrevet injeksjoner eller orale doser til urte behandlinger som ikke har gjennomgått skikkelig testing for effekt eller sikkerhet. Progesteron injeksjoner og kremer kan anbefales som behandling for lavt progesteron, og slike behandlingsregimer bør overvåkes nøye av en lege. Noen kvinner som kan være leery av medisinen kan slå til alternative løsninger som for eksempel meksikanske yams eller soyaekstrakter. Mange naturmidler har ikke blitt testet eller klarert av føderalt lisensiert medisinske myndigheter og bør gis med ekstrem forsiktighet. Oftent, leger holde seg borte fra slike former for behandling som de pleier å ha uforutsigbare bivirkninger og ubetydelige resultater i kliniske studier.

Hva kan Urologer Do for lav sædkvalitet?

Lav sædkvalitet er en årsak til mannlig infertilitet. Behandling for lav sædkvalitet kan øke sjansene for befruktning, og urologer er dyktige til å avgjøre den riktige formen for behandling.

Funksjoner

Urologer vil gjennomføre en rekke tester på en pasient for å finne årsaken til lav sædkvalitet, og riktig behandling. Leger også teste kvinner for å øke kvinnens fruktbarhet, som hjelper når den mannlige partner lider av lav sædkvalitet.

Varicektomi

En hoven blodåre i pungen er ofte årsaken til lav sædkvalitet. Kirurgisk reparasjon av venen kan føre til et høyere antall spermier.

Hormon erstatning

Dersom hypofysen ligger i hjernen din ikke produserer de riktige nivåer av hormoner, så riktig mengde sperm kanskje ikke blir produsert. Urolog vil vanligvis foreskrive hormonbehandling, som består av injeksjoner av gonadotropin. Dette er ikke en umiddelbar behandling, som det kan ta opp til et år for injeksjoner for å oppnå normale nivåer.

Infeksjon

I noen tilfeller, sædceller i forårsaket av en infeksjon i reproduksjonskanalen. Dette vil resultere i urologen forskrivning antibiotika for å fjerne infeksjonen opp.

Betraktninger

Behandling for lav sædkvalitet er effektiv, men kan være en lang prosess. Noen ganger sti og feiling må skje før riktig behandling alternativet er funnet.

Behandling for myelodysplastisk syndrom

Myelodysplastisk syndrom er en form for blod og / eller bein kreft som involverer unormale celler i benmargen. Ifølge leukemi og lymfom Society, er det ca 10.000 tilfeller av myleodysplastic syndromer diagnostisert årlig. Selv om de er alle ansett for å være en kreft, er det både høy og lav risiko former av MDS-syndromer, så vel som en spesifikk form for leukemi (AML) heter som er forårsaket av MDS-syndromer.

Typer Myelodysplastiske syndromer

Behandling for MDS avhenger i stor grad av hvilken type MDS. MDS forstyrrer produksjonen av blodceller og blodplater i benmargen. I friske mennesker, blodceller og blodplater, og som produseres, og på et gitt tidspunkt, bare 5 prosent eller færre celler i benmargen er umodne og ikke riktig produsert. Disse umodne celler er kalt blasts. Men i MDS pasienter, stiger antallet blasts over 5 prosent.

I lav risiko MDS pasienter, er antall blasts over 5 prosent, men er ikke høy nok til å forårsake alvorlige medisinske problemer. Lav risiko MDS er saktevoksende, og den mest vanlige effekt av sykdommen er anemi.
Høyrisiko MDS pasienter, derimot, har høyere nivåer av blasts, og disse eksplosjonene blir sluppet ut i blodet i stedet for modne hvite blodceller, røde blodceller og blodplater. Jo høyere antall eksplosjoner begynner å forårsake helseproblemer, og kan være dødelig. Når antall blasts når 20 prosent eller høyere, er pasienten sies å ha AML --- akutt myelogen leukemi.

Behandling for lav risiko MDS

Ofte er lav risiko MDS ikke behandlet. Legene bare bruke en klokke-og-vente holdning, overvåking veksten av kreft og blodceller. Pasienter rutinemessig gå til en lege for å få en komplett blodceller tatt, for å sikre at nivåene av røde blodceller, hvite blodceller og blodplater er på et normalt nivå. Hvis blodlegemer synker til et farlig nivå, blir blodtransfusjoner eller blodplatetransfusjoner gitt.

Blood Cell vekstfaktorer

Noen pasienter, både med høy og lav risiko MDS, blir behandlet med medisiner som påvirker blodcellevekst. En vanlig blodceller vekstfaktor er injeksjoner av erytropoietin-stimulerende legemidler (ESA). Disse ESA bidra til å stimulere produksjonen av et hormon som heter EPO, som ligger i nyrene og er ansvarlig for veksten av røde blodceller. ESA, inkludert Procrit og Aranesp, er gitt ved injeksjon.
G-CSF eller GM-CSF er også gitt ved injeksjon. Disse vekstfaktorer er designet for å stimulere vekst av hvite blodceller i kroppen.
Som i 2009, en annen vekstfaktor som kalles AMG 531 er under kliniske forsøk for å stimulere blodplate vekst.

Drug Treatment

Noen høy- og lav-risiko MDL pasienter er også kandidater til ulike medikamentelle behandlinger. Azacitidin er blitt vist å være effektive i 40 prosent av pasientene i hjelpe benmarg til å fungere normalt, og drepe celler i benmargen som produserer eksplosjoner. Dette stoffet er gitt ved injeksjon, men fra og med 2009, er en muntlig versjon under utvikling.

Decitabine er en annen injectible medikament gis til både høy- og lav-risiko pasienter, noe som forbedrer blodlegemer nivåer i mellom 30 og 40 prosent av pasientene.
Lenalidomid er en form for medikamentell behandling for MDS pasienter som også har anemi. Lenalidomid er vanligvis anbefales for pasienter med lav risiko, og kan aktivere mellom 20 og 30 prosent av pasienter med lav risiko for å eliminere behovet for røde blodlegemer transfusjoner for så lenge som to år.

Kjemoterapi og Allogen stamcelle Replacement

Høydose kjemoterapi og stamcelle erstatning er aktuelle bare i visse tilfeller. Først, er denne behandlingen metoden anbefales bare for høyrisikopasienter og / eller pasienter med AML. Fordi det er en risikabel behandling, er det bare anbefalt i tilfeller der pasienten har kort forventet levetid uten behandling. Videre må pasienten har en allogen kamp --- en perfekt matchet --- donor for stamcelle terapi for å være effektive.

Hvordan behandle lav progesteron

Når en kvinnes progesteron nivåene er lave, kan dette skape problemer. Progesteron er et reproduktive hormon som produseres når en kvinne ovulates. Det er avgjørende i å forberede livmoren for egg implantasjon og opprettholde en graviditet. Hvis du ikke er regelmessig eggløsning, og dermed ikke produserer progesteron, er du i faresonen for infertilitet. Hvis du er peri-menopausal eller i overgangsalderen, kan de senket nivået av progesteron påvirke hvordan du føler deg. Det finnes metoder for behandling av lavt progesteron nivå, men, som alltid, vurdere både fordeler og ulemper med å gjøre dette.

Hvordan behandle lav progesteron

Lær Fakta og Risiko

Betrakt ved hjelp av progesteron suppositorier, selv om de ikke har vist seg å være uhyre effektiv. Dersom foreskrevet under en graviditet, kan stikkpiller faktisk føre til en graviditet som er ikke-levedyktig til å vare lenger enn det burde, ifølge Pregnancyloss.info.

Progesteron kan også gis i en pille som heter Clomid. Dette er tatt for fem dager tidlig i menstruasjonssyklusen for å piffe opp produksjon av hormoner. Det er effektivt, men en fjerdedel av kvinnene som har tatt det vil produsere mindre cervical mucus, som kan øke infertilitet snarere enn redusere den, bemerker Pregnancyloss.info. Dr. Mary Davenport påpeker at det er betydelige forskjeller i progesteron og østrogennivået hos kvinner som korrelerer til abort versus de kvinnene som har vellykkede svangerskap. Hun legger til at Clomid vil tynne slimhinnen i livmoren og redusere cervical mucus, men det finnes måter å motvirke disse problemene.

Velge hormonbehandling (HRT) hvis du er i overgangsalderen er et alternativ. Progesteron er inkludert i hormonpille, spesielt hvis du fortsatt har livmor. Progesteron arbeider for å motsette seg kreft spørre effekter som østrogen har på endometriet, eller livmorslimhinnen. I tillegg hjelper progesteron eliminere søvnløshet, reduserer angst og hjelper med å bevare og gjenoppbygge bein. Men husk at det er risiko forbundet med HRT.

bli informert om at når en gravid kvinne har vanskelig å opprettholde en graviditet, betyr progesteron tilskudd synes å være effektiv hvis det er gitt for en lutealfase defekt. Dette betyr at corpus luteum, som utvikler sammen med egg ved eggløsning, ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormoner for å opprettholde en graviditet. I dette tilfellet er progesteron startet 48 timer etter eggløsning for å prøve å korrigere hormonsvikt.

Tenk at når progesteron nivåer slipp, kan dette skape problemer med kortikosteroid produksjon, i henhold til prosjekt-aware.org. Når progesteron avtar, hjernen og binyrebarken bør ta over produksjonen av progesteron, som er ment å være laget av eggstokkene; Men binyrene til mange kvinner er så utmattet at de ikke kan påta seg denne funksjonen.

Hint

  • Spør din lege om å ta progesteron. Det antas å være effektive i behandling av premenstruelt syndrom (PMS) og dens tilhørende humørforstyrrelser. Progesteron kan tas via en vaginal stikkpille eller rektal. Ikke mange kvinner bruker oral progesteron.
  • HRT har blitt assosiert med en øket risiko for brystkreft, demens og hjertesykdom.

Er noen behandling tilgjengelig for lav Blodplater?

Et lavt antall blodplater, mens ikke nødvendigvis en grunn til bekymring, kan tyde på sykdom eller lidelse. Medisinske myndigheter har ikke nådd en enighet om hva som utgjør et lavt antall blodplater, selv om noen anser en telling av mindre enn 100.000 å være under gjennomsnittet. Indikasjoner på at en person har et lavt antall blodplater kan inneholde blåmerker, overdrevne blødninger fra små sår, neseblod, eller blødning fra mykt vev som tannkjøttet. Årsaker spenner fra folatmangel til alkoholmisbruk. Det finnes flere valg av behandling for å heve telling av blodplater.

Medisinsk behandling

De fleste sykehus vil råde pasienter som kan ha lave blodplatetall, eller som har testet lavt for blodplater, for å bli innlagt på et sykehus eller klinikk. Flere typer behandlinger kan forsøkes av sykehusene for å sikre rimelige blodplatenivåer. Steroid medisiner, for eksempel prednison, kan bidra til å opprettholde sunne blodplatenivåer ved å sikre at din naturlige antistoffer ikke ødelegge blodplater. Milt problemer for lavt antall blodplater blir ofte behandlet av en rekke medisiner, eller i alvorlige tilfeller av fjerning av milten. En transfusjon av blodplater kan gjenopprette blodplate balanse til det normale; det er et alternativ hvis teller er farlig lavt. Du kan bli bedt om å holde seg på sengeleie i flere dager inntil blodplatetallet er tilstrekkelig høy, for å unngå ytterligere skade.

Homøopatisk behandling

Anekdotiske bevis tyder på at noen naturlig rettsmidler kan bidra til å øke blodplatenivåer. Vitamin botemidler for lave blodplatenivåer inkluderer ofte Vitamin E. Selv om høye doser kan øke blødningstendens hos noen mennesker, kan rimelige mengder bidra til å regulere blodplatenivåer før de vender tilbake til det normale. Urtemedisiner kan innebære en kombinasjon av flere naturlige kosttilskudd, inkludert Astragalus, tang-Kuei, Moutan, perilla stilk, lakris og eclipta. All bruk av ukonvensjonelle eller homøopatisk medisin bør sjekkes med en lege først.

Minimere risiko

Generell pleie og hygiene kan positivt påvirke eventuelle medisiner eller rettsmidler som administreres. En sunn livsstil fremmer veksten av blodplatenivået og fends av eventuelle syke effektene av lave blodplater. Bruk en myk tannbørste og avvikling bruk av tanntråd vil ofte beskytte mot skader på tannkjøttet. Behandle en tørr munn ved å suge på is chips eller nipper til en drikke ofte er ofte nyttig for pasienter med lave blodplater. Generell omsorg, slik som ikke blåser nesen eller hoste med for stor kraft, kan hindre irritasjon og blødninger forårsaket av blodplate problemer. Ikke bruk produkter som Douches eller tamponger, for å unngå muligheten for betennelse, skjæring eller blåmerker.

Behandling for Uregelmessig menstruasjonssyklusen

Endringer i menstruasjonssyklusen kan innebære uregelmessige blødninger, småblødninger, unnlatelse av å eggløsning eller en rekke andre problemer. Uregelmessige sykluser er vanligvis et symptom på en annen underliggende tilstand eller problem, og de mulige årsakene er enorme. Fysiske problemer og sykdommer, hormonelle ubalanser, stress og visse medisiner og kosttilskudd kan føre til uregelmessig menstruasjon og endringer i eggløsning. Behandlingstilbud for uregelmessige menstruasjonssykluser varierer avhengig av den underliggende årsaken eller årsakene til tilstanden.

Evaluering

En lege må finne årsaken til uregelmessige menstruasjonssykluser før implementere en passende behandling plan. Dokumentere start-og sluttdato for eventuelle uregelmessige perioder. Holde oversikt over hvor mange feminine produkter brukes hver dag kan hjelpe en lege bestemme omtrent hvor mye menstruasjonsblod bestått med hver unormal periode. Avsløre eventuelle andre fysiske og mentale endringer eller symptomer med legen din. Endringer i kroppsvekt, humør, utslipp og stressnivå kan alle bidra til uregelmessige perioder. Leger vil vanligvis sjekke blodtrykk, hjerte, lunger, skjoldbruskkjertelen og bryster. Blodprøver og ultralydundersøkelser av eggstokkene kan også bli utført for å finne andre medvirkende faktorer.

Nonprescription Treatment

Mange uregelmessig menstruasjonssyklus problemene er forårsaket av stress og livsstil valg som kan endres for å bidra til å eliminere problemet. Pasienter som opplever uregelmessige perioder på grunn av stress kan finne lindring ved å implementere avslapping og stress-reduksjon teknikker, enten på egen hånd eller med hjelp av en terapeut. Hold øvelsen regelmessig, men moderat, og søker behandling for eventuelle spiseforstyrrelser. For kvinner som har uregelmessig perioder er forårsaket av fedme, vil en lav karbohydrat diett hjelp med å miste vekt og gjenopprette normal menstruasjon. Kosttilskudd som tran, magnesium, kalsium og multivitaminer kan bidra til å regulere ernæringsmessige nivåer, noe som kan bidra til å eliminere uregelmessige perioder.

Reseptbelagte behandling

Reseptbelagte behandlinger for uregelmessige menstruasjonssykluser er vanligvis hormonbasert. Orale prevensjonsmidler, eller p-piller, er den vanligste hormonelle reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av uregelmessig menstruasjon. Orale prevensjons regulere eggløsning syklusen å bidra til å regulere perioder og gjennombruddsblødning. I tilfeller hvor det har vært et langt fravær av menstruasjon, leger vanligvis foreskrive progesteron for en kort periode. De fleste kvinner vil ha en periode i løpet av to til tre uker etter fullført progesteron behandling. Kvinner som opplever uregelmessige menstruasjonssykluser som et symptom på polycystisk ovariesyndrom (PCOS) kan bli satt på Metformin, et stoff som brukes til å redusere insulinnivået. Metformin ble vist seg å være vellykket i å regulere mensen i ca 90 prosent av PCOS pasientene i en 1999 studie utført ved Jewish Hospital kolesterol Center i Cincinnati, Ohio.

Holistisk tilnærming til behandling av lavt progesteron nivå

Progesteron er et hormon som produseres i eggstokkene for å forberede livmoren for implantasjon av det befruktede egget som fører til graviditet. Dette hormonet er et avgjørende element i unnfangelsen og i utviklingen av embryoet.

Årsaker til lav progesteron

Lav progesteron nivå kan føre til en avbrutt graviditet. Det er mange faktorer som kan føre denne høsten i hormon telle: Stress, usunt kosthold, østrogen dominans i kroppen, mangel på mosjon, overgangsalder og noen medisiner, for å sitere den vanligste.

Symptomer

Når nivået av progesteron faller, kan noen av de følgende symptomer overholdes:
• Hetetokter
• Redusert seksuell lyst
• Depresjon
• fibrocystic bryster
• Vektøkning
• Uregelmessig menstruasjonssyklus
• Infertilitet
• Tyreoideadysfunksjon
• Galleblæren sykdom
• Lavt blodsukker
• Panikkanfall
• Vann oppbevaring
• Vaginal tørrhet
• Tretthet
• tap Minne
Tatt i betraktning viktigheten av progesteron i utviklingen av embryoet, er det viktig at en nøyaktig telling av progesteron-nivået er laget, slik at en passende forebyggende og korrigerende behandling kan initieres.

En helhetlig tilnærming

En helhetlig tilnærming bør vurdere de psykologiske, fysiske, åndelige, sosiale og miljømessige pasientens behov. Hvilken behandling er nødvendig? Gitt progesteron teller, bør hva korreksjon bli innført? Er det behov for progesteron terapi? I så fall må pasienten bli minnet om viktigheten av går riktig med terapi.
I tillegg, for en helhetlig tilnærming for å lykkes, må pasienten være klar over disse viktige aktiviteter:
• overvåking hormon lesing
• syklus kartlegging
• kontrollere stressnivået
• redusere eksponering for giftstoffer via en vanlig leveren detox
• delta i regelmessig mosjon
• opprettholde ideell høyde-vekt-forhold
• holde kolon i sjakk
• unngå raffinert og bearbeidet mat
• ta kosttilskudd regelmessig
• drikker 8-10 glass vann
• unngå koffein
• avslapning / meditasjon
Den andre vinkelen til en helhetlig tilnærming er åpenhet for å behandlingsmetoder. Selvfølgelig, det er konvensjonell medisin ansette syntetiske stoffer og andre forberedelser. Så det er alternativ medisin som fremmer bruk av ikke-legemidler for behandling.

Tradisjonell kinesisk medisin

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) gjør bruk av urtemedisin avledet fra røttene, Barks, blomster og frukter av medisinske planter til å behandle lidelser i kroppen, inkludert hormonell ubalanse. Det fremmer også akupunktur for å frigjøre kroppen fra smerte og stress.

Naturmedisin og Aromaterapi

En annen behandling type er naturmedisin, en disiplin som tror på kroppens evne til å helbrede seg selv. Den bruker mat, mosjon og varme for å hjelpe kroppen i sin naturlige helbredelsesprosessen.

Og, selvfølgelig, det er aromaterapi, en metode som tror på den helbredende kraft av essensielle oljer når massert til de deler av kroppen som er fortvilet.

Årsaker til lav progesteron

Progesteron er et steroid-aktig hormon som er direkte involvert i den reproduktive system av kvinner, og andre kvinnelige pattedyr. Andre naturlig produserte former av progesteron kommer fra planter som Yam familien, som gjør det mulig for forskere å lage syntetiske hormon for behandling av mangler. Når en kvinne opplever lave nivåer av progesteron, kan det påvirke flere aspekter av hennes fysiske og følelsesmessige tilstand, samt selv være en faktor i infertilitet, så behandling er nødvendig. Oppdager tegn og årsaker til lav progesteron er viktig i å søke behandling.

Østrogen

Noen ganger vil kroppen produserer for mye østrogen i visse tilfeller, for eksempel i tilfeller av fedme og med hormon medisinering. Fettcellene holde og produsere østrogen, så egentlig den mer kroppsfett du har, jo mer østrogen som produseres i kroppen din, dette vil i sin tur redusere nivåene av progesteron som produseres naturlig.

Insulin

Når en persons kropp har en toleranse for insulin produksjon, kan dette føre til at hormoner for å bli ubalansert, senke progesteron produksjonen i kroppen. Motstand av insulin alle sammen er en ledende faktor i tillegg.

Stress

En høy spenning livsstil vil også bevirke kroppens evne til å skape og produsere progesteron. Anstrengende fysisk stress samt psykiske traumer og angst alvorlig endrer kroppens hormoner og deres produktivitet.

Diett

Underernæring vil ikke bare påvirke indre vitale organer, men din hormonproduksjon også. For at kroppen din til å pumpe hormoner som progesteron gjennom kroppen, bør riktig ernæring følges.

Inaktivitet

Avstå fra regelmessig trening fører hormoner å noen ganger gå i dvale eller redusere produksjonen. Dette fører til traumer til hormonproduserende kjertler i kroppen, og derfor hindrer evnen til å frigjøre nødvendig progesteron.

Medisiner

Avhengig av medisiner du er på, kan det påvirke mengden av progesteron kroppen produserer og absorberer. Visse hormonbehandlinger endrer kroppens evne til å absorbere produseres naturlig hormoner, slik som progesteron, og til og med østrogen eller testosteron.

Mysterier

Noen ganger, lege kan ikke finne ut den spesielle årsaken til lav progesteron, i hver kvinne, det er derfor det er best å trene riktig ernæring sammen med en aktiv og sunn livsstil. Unngå å drikke og spise fra plastbeholdere, og spesielt unngå å varme opp mat i plastbeholdere. Legene har funnet en link i mange progesteron relaterte symptomer med inntak av materialer i plastbeholdere og beholdere.

Behandling for hårtap hos kvinner

Behandling for hårtap hos kvinner


Selv om de fleste anser håravfall og skallethet å være en mannlig problem, kan det påvirke kvinner, også. Dette gjelder særlig rett etter svangerskapet, selv om det kan skje på andre tider på grunn av hormonelle triggere. Det kan også være en følge av aldringsprosessen. Heldigvis finnes det en rekke Hårtap behandlinger for kvinner å vurdere. De varierer fra hormoner til medisiner til en aktuell løsning. Selv om de ikke er alt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for behandling av hårtap hos kvinner, har sin effektivitet og sikkerhet blitt vist.

Minoxidil

Minoxidil er et stoff som opprinnelig ble brukt til å behandle høyt blodtrykk. Noen pasienter opplevde overflødig hårvekst mens du tar den til å styre sin hypertensjon. Nå er det solgt som en aktuell behandling for å regrow mistet håret. Den amerikanske Håravfall Association sier at Minoxidil er mer effektivt for kvinner enn for menn i å stimulere hårvekst. Anbefale skaperne av denne behandlingen at kvinner bruker to prosent konsentrasjon fordi Food and Drug Administration ikke har godkjent bruk av versjon 5 prosent for kvinner. Imidlertid har begrenset studier vist at 5 prosent løsning kan være mer effektive, så noen kvinner bruker det under profesjonell veiledning.

Cimetidin

Cimetidin, en histimine blocker selges som merkevare-navnet produkt Tagamet, er først og fremst en behandling for gastrointestinale sår. Men, sier den amerikanske Håravfall Association at foreløpige data viser det kan være effektiv på å fremme kvinners hår vekst. Det er ikke godkjent for denne bruken, og det må tas i høye doser for å oppnå ønsket effekt. Det anbefales kun for kvinner fordi det kan føre til uønskede seksuelle bivirkninger hos menn på grunn av den høye doseringen.

Østrogen / progesteron

Når en kvinnes hår tap er relatert til hormonelle problemer, hormonbehandling (HRT) ved bruk av østrogen og progesteron piller eller krem ​​kan stoppe problemet. HRT brukes typisk for kvinner som har gått gjennom overgangsalderen eller de som har hormonnivåer mangler, forårsaker hårtap og andre uønskede effekter.

Prevensjon piller

P-piller redusere kvinners eggstokkene androgen produksjon, noe som kan stoppe uønsket hårtap. Men disse pillene ikke er spesielt godkjent av FDA som et hår tap behandling, og hvis de blir brukt til dette formål, må det gjøres med de samme forholdsregler som følges når pillene brukes til å forhindre graviditet. Dette betyr at røykere og kvinner over 35 år må veie risiko-til-nytte-forhold. Noen formuleringer er mer effektive ved behandling av hårtap enn andre. Den amerikanske Håravfall Association sier at lav androgen index p-piller er den eneste typen som bør brukes som et hår tap behandling. Det advarer om at høye androgen index p-piller kan faktisk føre til hårtap i stedet hindre det.

Propecia / Proscar

Selv Propercia og Proscar er primært medisiner for å behandle prostata problemer, kan de også behandle hårtap hos både menn og kvinner. Tiden de er godkjent av FDA bare å behandle hårtap hos menn, men den amerikanske Håravfall Association sier at det kan stoppe håravfall og stimulere til ny vekst i kvinner, også. Det er generelt ansett som trygt for kvinner så lenge de ikke er gravid fordi det kan utløse fødselsskader dersom barnet er en gutt.

Hva er lav progesteron?

Progesteron er et hormon som har en rekke funksjoner i kvinner. Den er produsert av eggstokkene og er på ulike nivåer på ulike punkter i en kvinnes månedlige menstruasjonssyklus. Progesteron nivåene stiger etter eggløsning, som er midt i syklusen frigjøring av et egg. Lave nivåer av progesteron kan være normal i første halvdel av menstruasjonssyklusen.

Identifikasjon

Progesteron produseres i eggstokkene under eggløsningen. Det fungerer å forberede Slimhinnen i livmoren for et befruktet egg. En befruktet egg vil implantatet inn i denne fôr; men hvis egget ikke befruktes, vil nivået av progesteron slippe og menstruasjonen starter. Hvis egget blir befruktet og implantater inn i livmoren, vil morkaken fortsette å produsere progesteron.

Progesteron nivåer i en pre-menopausal kvinne før eggløsningen bør være mindre enn 1 nanogram per milliliter, ifølge WebMD. Etter eggløsning, normale nivåer varierer fra 3 til 25 ng / ml. Etter menopausen, er den normale nivå mindre enn 1 ng / ml.

Betydning

Lave nivåer av progesteron er relative til dag av syklusen, og kan indikere en rekke problemer. Lave nivåer av progesteron kan også føre til en hormonell ubalanse, med for mye østrogen i kroppen i forhold til progesteron. Det kan tyde på en kvinne ikke har eggløsning og forårsake uregelmessig menstruasjon og blødning. Lave nivåer av progesteron kan føre til ømhet i brystene, irritabilitet og humørsvingninger, ifølge Association of Women for fremming av forskning og utdanning.

Hos gravide kvinner, kan lave nivåer av progesteron føre til en spontan abort.

Testing

Progesteron testing er gjort gjennom blodprøver. Ifølge labtestsonline.com, er det noen ganger nødvendig å måle progesteron-nivåer i hele menstruasjonssyklusen. Medisiner som inneholder progesteron og østrogen, som for eksempel p-piller, kan forstyrre resultatene så disse medikamentene ikke bør tas for ca fire uker før testen, ifølge WebMD.

Behandling

Hvis en kvinne har problemer med å bli gravid, kan legen hennes foreskrive progesteron for å ta en dag eller to etter eggløsning, ifølge SharedJourney.com. Hun vil fortsette progesteron behandlingen inntil graviditet er bekreftet eller hennes periode starter. Gravide kvinner med lavt progesteron kan gis progesteron tidlig i svangerskapet for å støtte og opprettholde svangerskapet. Progesteron er gitt i sin naturlige form eller syntetisk form og behandlinger kan gis muntlig eller gjennom injeksjoner.

Menopausale kvinner

Kvinner som er perimenopausal eller overgangsalderen har også lav progesteron. Dette behandles med hormonbehandling, som kan inkludere østrogen bare, progesteron bare eller en kombinasjon av de to. Ifølge WebMD, skjønt, kan østrogen uten progesteron forårsake kreft i slimhinnen i livmoren. Progesteron får kroppen til å støte ut slimhinnen i livmoren.

Symptomer på lav progesteron i svangerskapet

En viktig hormon under svangerskapet, er progesteron som produseres før du selv tenke, med nivåer stiger gjennom hele svangerskapet til rett før du føder. Se etter symptomer på lavt progesteron under svangerskapet for å få rask behandling og minimere sjansene for å utvikle potensielle komplikasjoner.

Symptomer

De vanligste symptomer på lavt progesteron under svangerskapet inkluderer unormal vaginal spotting og kramper i de tidlige svangerskapsuker. Andre vanlige hendelser, for eksempel implantasjon av det befruktede egget i slimhinnen i livmoren, kan også forårsake disse symptomene, så det er viktig å konsultere legen din dersom du opplever disse symptomene.

Progesteron rolle i graviditet

Ifølge American Graviditet Association, er progesteron avgjørende for å opprettholde en sunn graviditet siden det holder livmoren trekker seg sammen og reduserer kroppens produksjon av prostaglandiner.

Betydning

Lav progesteron under svangerskapet er forbundet med utvikling av visse graviditet komplikasjoner, inkludert abort (spontan tap av svangerskapet) og for tidlig fødsel (arbeid før uke 37 av svangerskapet).

Diagnose

Hvis du mistenker at du har lavt progesteron under svangerskapet, vil legen din vanligvis gjennomføre en blodprøve for å sjekke kroppens progesteron nivå.

Behandling

Ifølge Alan E. Beer Center for Reproductive immunologi og genetikk, består behandling for symptomer på lavt progesteron under svangerskapet av progesteron tilskudd, vanligvis gjort gjennom minst det sekstende svangerskapsuke. Progesteron tilskudd kan gjøres vaginalt, gjennom injeksjon eller muntlig; vaginale stikkpiller er vanligvis den foretrukne fremgangsmåte da de tillater å holde progesteron i blodet den lengste.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Botox behandling for migrene

Botox behandling for migrene


Ofte vi hører ordet Botox, og våre sinn utløser seg til et bilde av en nål som settes inn i ansiktet for kosmetiske formål. I flere tiår har medisinske forskere vært på jakt etter en alternativ måte å behandle migrene, og gjennom invasiv forskning, har det blitt fastslått at pasienter med migrene forhold som bruker Botox behandling, snarere enn reseptbelagte medisiner, har følt en enorm lettelse i smerte.

Behandling

Det faktum at migrene ofte utløse en ekstrem mengde av smerte, lider ofte nå for et reseptbelagt legemiddel for rask lindring. Mens disse reseptbelagte behandlinger for migrene ofte generere bivirkninger som tretthet, vektøkning og urolig mage, har nesten alle pasienter som får Botox-injeksjoner ikke oppleve noen bivirkninger i det hele tatt. Ifølge sin nyeste klinisk studie, Allergan Inc, Botox distribusjonsselskap, har funnet ut at Botox injeksjoner i musklene i pannen, øyne, panne, siden av hodet og baksiden av hodet nær halsen, akselerere umiddelbar migrene lettelse. I motsetning til mange andre reseptbelagte legemidler som brukes for behandling, har Botox-injeksjoner er bekreftet å gi migrene lettelse i inntil seks måneder. Disse injeksjoner virker ved å forårsake en utgivelse i muskelspenninger, og ved å egge en beroligende effekt på nervecellesystemer som har å gjøre med bevissthet om smerte. Migrenepasienter er ute denne behandlingen som det vanligvis bare varer i rundt 10 minutter per økt, og ubehag nivået er minimal.

Botox Administrator

Når du vurderer Botox behandling for migrene lettelse, forsiktig velge en lege som har erfaring i å administrere injeksjonen. Velge en lege basert på en lav avgift reklame, er kanskje ikke den klokeste avgjørelsen, hvis han er fortsatt ny i praksis. Når Botox er riktig administrert, har det minimal og kortvarige bivirkninger, med smerte gått nesten umiddelbart. De fleste mennesker vende tilbake til sine normale daglige aktiviteter umiddelbart etter å ha mottatt Botox-injeksjoner. Ring flere praksis, og stille så mange spørsmål som du føler som vil gjøre din beslutning om å ha Botox injeksjon mer behagelig.

Kostnad

Mange er redd for at utgiftene til å motta Botox-injeksjoner vil være å bratt å ha råd til. Som i 2009, Botox-injeksjoner for behandling av migrene vanligvis koster rundt $ 350 per målrettede området. Du må tåle det faktum at du ikke skulle trenge noen annen form for behandling i seks måneder. I forhold til å betale en resept co-lønn en gang per måned, samt besøke legen din ofte, og ha mulitple migreneanfall, vil du komme ut på plussiden når utnytte Botox-injeksjoner.

FDA Godkjenning

Fra og med denne dagen, er Botox fortsatt til vurdering FDA-godkjenning for behandling av migrene. Ifølge Allergan Inc., de er håpefull, basert på deres siste prøveresultatene, til fil for en supplerende biologiske konsesjonssøknad med FDA, for å bruke Botox i behandling av kronisk migrene innen utgangen av 2009 Selv med alle de positive resultatene fra behandling av migrene med Botox-injeksjoner, er det sterkt anbefalt at du besøker din personlige lege før du gjennomgår noen form for behandling for migrene lettelse.

Grunner for lav kortisolnivå

Kortisol er et hormon kroppen din utgivelser som svar på stress. Den aktiverer kroppen din til å utføre sine daglige aktiviteter. Den er produsert av binyrene, og utgivelsen er utløst av ACTH, eller adenocorticotropic hormon. Det er holdt i balanse ved hormonet DHEA. Personer med lave kortisolnivåer kan ha symptomer som etterligner hyper eller hypothyroid, men deres skjoldbrusk nivåer er normale. Kortisol motvirker insulin produksjon og hjelper i nedbryting av fett og proteiner.

Binyreinsuffisiens

Adrenal insuffisiens oppstår når binyrene ikke produserer nivået av kortisol nødvendig av kroppen. Denne tilstanden kan bli kjøpt opp, noe som betyr at det er forårsaket av skade eller ødeleggelse av binyrene, og medfødt, noe som betyr at det er arvelig. Det er vanligvis forårsaket av Addisons sykdom og er mer vanlig hos kvinner enn hos menn. Behandlingen er vanligvis gjøres med erstatning hormoner.

Hypothalamus Failure

I noen tilfeller er binyreinsuffisiens forårsaket når hypothalamus unnlater å svare på de lave kortisolnivåer og fritar ikke CRH eller Corticotrophin hormon. Dette også kan behandles med hormonbehandling.

Nelsons syndrom

Forårsaket av kirurgisk fjerning av begge binyrene, kan restene av binyrene vokse ukontrollert og produserer store mengder av ACTH. Disse høye nivåer av ACTH vil undertrykke enhver kortisolproduksjon. Det er uvanlig, ettersom det ikke er det vanlig praksis å fjerne både av binyrene mindre kreft er tilstede. Behandling for det vanligvis fjerning av hypofysen.

Blødning

Blødning som fører til sjokk kan produsere lave nivåer av kortisol. Spesielt bemerket med lave nivåer av kortisol er blødning under og etter fødsel, fordi dette i stor grad påvirker hypofysen, som igjen minsker ACTH produksjon og reduserer kortisol produksjon. Behandling er blodoverføringer for å øke blodvolumet og nedgang sjokk. Det kan ta flere uker for kortisolnivå til å gjenvinne sin normale nivå etter en slik hendelse. Blodprøver må gjøres jevnlig for å overvåke kortisolnivå, samt andre blodenzymer etter blod erstatning er gjort.

Testing

Legen din kan bestille en test for å måle kortisolnivåer. Det er gjort med en enkel blodprøve der blod er hentet fra en blodåre i armen. Legen din kan også teste urinen for kortisol. Det er felles for begge tester som skal bestilles sammen. Det er også en test som måler mengden av kortisol.

Hva er behandlingen for lav nyre-funksjon?

Lav nyrefunksjonen kan skyldes en infeksjon, kronisk medisinsk lidelse eller giftig eksponering som direkte eller indirekte skader nyrene. Virkningene av lave nyre-funksjoner, avhenger av alvorligheten av skaden, og kan behandles for å hindre ytterligere, og potensielt livstruende komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic og National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, behandlinger for lav nyrefunksjonen inkluderer endringer i livsstil, medisiner og dialyse.

Diet

Spise en diett som er høy i karbohydrater, som hele korn, frukt og grønnsaker, og lite fett og protein kan redusere betennelse i nyrene, og kan bidra til å gjenopprette nyrefunksjon.

Antibiotika

Hvis lav nyrefunksjonen er et resultat av en bakteriell infeksjon, kan legen forskrive muntlig eller injisert antibiotika for å løse infeksjonen.

Medisiner

Medisiner som glukose, kalsiumtilskudd og natrium polystyren kan være foreskrevet av legen din for å hindre kjemiske ubalanser i blodet som følge av lave nyrefunksjoner.

Dialyse

Hvis nyrefunksjonen din er faretruende lav, kan det hende du trenger dialysebehandling på legens kontor eller et sykehus for å fjerne kroppen avfall fra blodet.

Kirurgi

Lav nyrefunksjon forårsaket av nyre eller blære steiner, svulster eller en forstørret prostata kan kreve kirurgisk behandling.

Transplant

Nyretransplantasjoner er en siste utvei hvis du har en uhelbredelig nyresykdom eller svikt i nyrene. De krever at du tar medisiner for å hindre organavstøting for resten av livet ditt.

Cipro Behandling for Prostatitt

Cipro Behandling for Prostatitt


Prostatitt oppstår når prostata blir betent, noe som resulterer i en rekke symptomer som økt vannlatingsfrekvens og det haster, blodig urin, inkontinens, ryggsmerter, bekkensmerter, oppkast og lav grad av feber. Noen menn opplever ingen symptomer. Akutt prostatitt er ofte forårsaket av en bakteriell infeksjon som kan behandles med en rekke antibiotika, inkludert Ciprofloxacin (Cipro). Kronisk prostatitt er vanligvis ikke bakteriell; kan imidlertid lange kurs av antibiotika brukes til å utelukke en vedvarende infeksjon.

Cipro piller

Bakteriell prostatitt kan behandles hjemme med antibiotika. Oral Cipro er tilgjengelig i både navn merkevare og generiske former. Ifølge legens Desk Reference (PDR), den typiske dose for mild til moderat kronisk prostatitt er 500 mg oral Cipro hver 12. time i inntil 28 dager. Akutt pankreatitt er vanligvis behandles for en kortere varighet.

Ta antibiotika for hele beløpet av tid foreskrevet, selv om symptomene dine bedre eller forsvinne. Cipro, i likhet med alle medikamenter, kan forårsake en rekke bivirkninger. Se medisinen innsats for en komplett liste. Hvis du utvikler tegn til en allergisk eller overfølsomhetsreaksjon som elveblest, hevelse i ansiktet eller halsen, eller pustevansker oppsøke lege umiddelbart.

IV Cipro

I tilfeller der prostatitt er ikke svarer til oral Cipro eller hvor symptomene er alvorlige nok til å rettferdig aggressiv behandling, kan IV Cipro være foreskrevet. IV Cipro gis vanligvis på et sykehus eller poliklinikk. Ifølge PDR, er den typiske dosering av IV Cipro for kronisk prostatitt 400 mg hver 12. time i 28 dager.

Det er visse unike risiko forbundet med bruken av en hvilken som helst intravenøs medikament. Rødhet, ømhet og hevelse på IV stedet eller langs armen bør bringes umiddelbart til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig. Rapportere alltid eventuelle uvanlige eller plagsomme effektene du opplevd i løpet av behandlingen.

Resistent Prostatitt

Siden antibakterielle medikamenter ikke skriver prostata vev lett, kan noen infeksjon i prostata tilbake hvis antibiotika ikke er tatt for lenge nok. I tillegg er mange tilfeller av prostatitis ikke forårsaket av bakterielle infeksjoner, og vil derfor ikke reagere på antibiotikabehandling. Selv om ikke-bakteriell prostatitt er mer vanlig enn bakteriell prostatitt, de ikke-bakteriell prostatitt årsaker er fortsatt ukjent.

Prostata massasje og en teknikk for å slappe av muskelstrukturer kalt myofascial utgivelsen kan benyttes til å behandle motstandsdyktig prostatitt. Ofte er en kirurgisk prosedyre kjent som transuretral reseksjon av prostata, er den bare effektiv behandling for prostatitt som har motstått antibiotikabehandling.