Digidexo.com

poliovaksine historie

Poliovaksine Effects

Polio var en gang et alvorlig helseproblem som lammet og drept mange mennesker rundt om i verden, blant annet i USA. På grunn av utviklingen av en vellykket poliovaksine, polio har blitt i det vesentlige eliminert i USA og i mange andre deler av verden. Den poliovaksine fortsetter å bli brukt for å beskytte mot fremtidige utbrudd av polio, noe som kan resultere fra reiser til områder der polio er fortsatt vanlig. Noen milde eller alvorlige bivirkninger kan skyldes immunisering mot polio.

Historie

Polio vaksine hjalp USA og andre land overvinne en alvorlig epidemi som forårsaket mer enn 20.000 tilfeller av sykdommen hvert år (Centers for Disease Control and Prevention). Utbredelsen av polio stadig avvist etter at folk begynte å bli vaksinert i 1955, og det har ikke vært noen tilfeller av "vill" polio i USA siden 1980-tallet, ifølge CDC.

Fordeler

Polio vaksine har vært en av de mest vellykkede vaksiner. En komplett kurs av vaksinen holder hell immunisert individer fra å utvikle polio. Folk som ikke er i kontakt med polio trenger ikke å bli vaksinert igjen, og de fleste barn blir vaksinert. Men ifølge CDC, folk som reiser til land hvor polio er fortsatt et vanlig helseproblem i tillegg til folk som kanskje jobber med polio (i laboratorier eller helsevesenet miljøer) bør vurdere å bli vaksinert igjen.

Side Effects

Det er bare en svært liten sjanse for at det vil være alvorlige negative helsekonsekvenser å bli vaksinert mot polio, ifølge CDC. Den vanligste bivirkningen av vaksinen er på injeksjonsstedet reaksjon, som kan inkludere smerte eller rødhet rundt stedet der skuddet ble gitt, ifølge FamilyDoctor.org.

Betraktninger

Den største risikoen fra å bli vaksinert mot polio er for folk som er allergisk mot noen del av vaksinen, inkludert følgende medisiner: neomycin, streptomycin og polymyxin B. Personer som har en negativ reaksjon på en polio skutt bør ikke få resten av serien.

OPV

Oral poliovaksine (OPV) ble en gang mye brukt til å immunisere folk i USA mot polio. Selv om det fortsatt brukes enkelte steder, helsearbeidere i USA har for det meste sluttet å bruke OPV fordi det har ført til noen tilfeller av polio. CDC anbefaler å spørre legen din for å få mer informasjon hvis bare OPV er tilgjengelig.

Hvordan identifisere poliovaksine bivirkninger

Hvordan identifisere poliovaksine bivirkninger


Polio er en sykdom som går inn i en persons kropp gjennom munnen. Lammelse oppstår, og lidelsen kan være alvorlig en person kan ikke kan dø. Polio var en gang en vanlig sykdom i Amerika, men er nå forebygges gjennom vaksinering. Her er noen trinn for å identifisere en polio vaksine er bivirkninger.

Hvordan identifisere poliovaksine bivirkninger

•  Se etter milde bivirkninger av poliovaksine som en verkebyll der skuddet ble gitt. Skuddet blir vanligvis gitt i den øvre arm eller øvre lår. Det er en sjanse for at vaksinen vil reagere med huden din ved å forårsake en rød flekk å vises i løpet av de første dagene etter at bildet er gitt. Dette er ikke et alvorlig problem.

Merknad uvanlige forhold fra en allergisk reaksjon. Det er få tilfeller av alvorlig allergisk reaksjon fra en poliovaksine, men hvis plass i trinn 1 blir større, ring din lege. Dette kan være et tegn på at du og medisinen ikke er enig.

Se etter en høy feber. Høy feber signaler på at kroppen din kjemper noe av. Hvis feberen er høy eller vedvarende, ring din lege. Den høy feber er sannsynlig en allergisk reaksjon som ethvert annet legemiddel allergisk reaksjon, og ikke fra polio verket.

Hint

 • Polio shot fører sjelden alvorlig legemsbeskadigelse og muligheten for døden er ekstremt lav.

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn


På et tidspunkt i tid, kan et barn bli møtt med et medisinsk nødstilfelle. Dessverre, foreldre er ikke alltid til stede eller i stand til å bli nådd. Som et resultat av medisinske fagfolk må være i stand til å oppnå så mye informasjon som mulig fra barnet selv. Informasjon - inkludert allergier, tidligere sykehusbesøk og operasjoner - er alle viktige aspekter i å gi et barn med best mulig behandling. Medisinske fagfolk må bruke sine ressurser - inkludert datasystemer - og snakke med barnet på en enkel måte.

Hvordan ta en medisinsk historie fra et barn

Bruk sykehusets datasystem. Sjekk om barnet noensinne har vært i denne spesielle sykehus før. Dette vil ikke gi deg en komplett up-to-date historie, men kan gi deg innsikt i allergier, tidligere sykehusinnleggelser, operasjoner og akuttmottaket besøk.

•  Sjekk barnets eiendeler. Se gjennom en bok bag eller liten pung barnet kan ha blitt bærer. Se etter diabetikere eller medisinsk advarsel kort, for eksempel.

Se etter identifikasjon armbånd. Barn med kroniske eller livstruende tilstander er sannsynlig å bære en medisinsk varsle armbånd. Dette armbåndet vil gi deg livreddende informasjon.

Snakk med barnet. Et barn kan huske visse medisinske hendelser i hans liv. Foreldre kan også ha instruert sine barn med hensyn til visse medisinske tilstander, og hva han skulle fortelle leger og sykepleiere. Spør barnet om han har noen arr eller om han noen gang husker å være i et sykehus. Spør ham hva vondt sist gang han besøkte et sykehus.

Bruk vilkår og forklare ting på en måte som et barn vil forstå. Når vi leter etter allergier, spør barnet om det er noen matvarer som foreldrene hennes sier hun ikke kan spise fordi det kan gjøre henne syk. Når jeg prøver å finne ut tidligere skader, be et barn om hun kan ha hatt en støpt på kroppen hennes tidligere, og hvor.

Hint

 • Hvis mulig, prøv å nå familiemedlemmer. Familiemedlemmer kan gi deg den mest nøyaktige informasjon om et barns medisinske historie. Dersom en skade oppstår på skolen, spør barnets chaperon hvis han brakte noen poster at skolen har i sine arkiver.

Poliovaksine Farene

Poliovaksine Farene


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er polio et farlig virus som kan føre til lammelser eller død i noen som blir infisert. En vaksine er utviklet som hindrer personer fra å utvikle polio og denne vaksinen er vanligvis gitt som spedbarn. Selv om poliovaksine regnes som trygt, er det noen potensielle bivirkninger som kan oppstå etter vaksinasjon.

Farene ved Levende poliovaksine

Per CDC, polio oral polio vaksiner inneholder en levende virus. Selv om mange enkeltpersoner gitt polio vaksine tåler det veldig godt, det var noen tilfeller der enkeltpersoner faktisk utviklet polio på grunn av vaksinen. Etter 2000 ble polio vaksine gitt i en inaktiv form, slik at det ikke var mulig å trekke seg sammen polio.

Farene ved poliovaksine Når allergisk mot antibiotika

Personer som er allergiske mot visse antibiotika kan utvikle en allergisk reaksjon på poliovaksine. Ifølge CDC, hvis en person er allergisk mot streptomycin, polymyxin, eller neomycin bør ikke få en polio vaksine.

Ubehag på injeksjonsstedet

En vanlig bivirkning av poliovaksine er smerte eller ubehag ved injeksjonsstedet. For å minimalisere smerte barn kan gis en smertestillende slik som acetaminophen like før eller like etter en polio skudd blir administrert. Smerter forbundet med en poliovaksine avtar vanligvis etter et par dager.

Milde reaksjoner på poliovaksine

Hos noen pasienter kan det oppstå milde reaksjoner etter administrering av polio-vaksine. I tillegg til sårhet på injeksjonsstedet en person som har fått en poliovaksine kan oppleve feber. Dette er vanligvis kort sikt, men personer som får feber etter en poliovaksine bør fortelle legen sin om dette symptomet.

Alvorlig allergisk reaksjon mot poliovaksine

Sjelden alvorlige allergiske reaksjoner på polio vaksine kan forekomme etter administrering. CDC sier at hvis en person kommer til å utvikle en allergisk reaksjon på polio vaksine, vil det skje i de første timene. Tegn på en allergisk reaksjon på en poliovaksine inkluderer pustevansker, svakhet, tungpustethet, rask hjerterytme, og hevelse i halsen.

Hvordan få tilgang din medisinske historie

Hvert sykehus som noen gang har behandlet deg, har en medisinsk registrering av at behandling. Kompilere alle de medisinske poster i en enkelt fil eller dokument, og du har en medisinsk historie. Med mindre en person har bare blitt behandlet i en enkelt medisinsk anlegget siden fødselen, vil dette kreve at du kontakter og hente medisinske poster fra flere kilder.

Bruksanvisning

Gjør deg klar

•  Utarbeide en liste over alle medisinske fasiliteter som har gitt deg med behandling. Sjekk for å se om noen av disse øvelsene har solgt eller fusjonert med andre praksiser. Kontaktinformasjonen kan ha endret seg fra den gang tjenestene ble gitt. En komplett liste over medisinske fasiliteter bør inneholde klinikker, sykehus, kiropraktorer, apotek, tannleger og terapeuter, blant andre.

Kontakt hvert sykehus hvor du har blitt behandlet, og be din journal. Ifølge Health Insurance Mobilitet og Accountability Act, er pasienter tillatt eksemplarer av platene sine, selv om den fysiske posten er eiendommen av klinikken. Den medisinske anlegget er lov til å kreve en rimelig avgift for innredning kopien.

Organiser dine individuelle medisinske poster i en medisinsk historie. Kronologisk rekkefølge er vanlig, og starter med fødselen og fortsetter til de mest aktuelle medisinske behandlinger.

Tips og advarsler

 • Be om medisinske poster så snart som mulig etter behandling. Dette holder historien så oppdaterte som mulig og hindrer glemme om en behandling.
 • Papirjournalen kan være bulking og upraktisk. Innlegging av informasjon fra de medisinske fasilitetene i en enkelt datastyrt database gir en mer portabel historie. Kommersiell dataprogramvare og selv Internett lagringsmuligheter finnes. Medisinsk flash-stasjoner, tilgjengelig med ambulanse mannskaper, akuttpersonell og andre medisinske fagfolk også blir nå markedsført.
 • Passere din medisinske historie videre til etterkommere som kan ha nytte av denne kunnskapen.
 • Oppretthold sikkerhetskopier av din medisinske historie. En papir medisinsk historie kan bli ødelagt i en brann eller flom. Oppbevar sikkerhetskopien på et sikkert sted vekk fra den primære lagringsstedet. Sikkerhetskopier av elektroniske medisinske historien bør lagres på stedet og utenfor området for å hindre tap av data fra elektroniske problemer så vel som fysiske katastrofer.
 • Hvis den medisinske historie er lagret på Internett sørge personvernpolitikken til leverandøren beskytte dine rettigheter.

Hvordan lage en medisinsk historie

Hvordan lage en medisinsk historie


Husker du alle de forholdene du har blitt behandlet for, eller siste gang du hadde en stivkrampe skutt? Hvis ikke, vil skape en personlig medisinsk historie hjelpe deg å holde styr på helseinformasjon. En personlig helsejournal forbedrer sikkerheten og kvaliteten på omsorgen du mottar. Når du er involvert i oppgaven med å holde nøyaktig oversikt når du møter kroniske sykdommer, kan den medisinske posten være en ekte livredder.

Bruksanvisning

•  Lag et diagram ved hjelp av et regneark eller tekstbehandlingsdokument som inneholder navn, fødselsdato, og blodtype.

Legg informasjon om narkotika og matallergier, familie sykdommer og kroniske sykdommer, hvis det er aktuelt. List alle medisiner som du tar sammen med sine bivirkninger og varighet av bruk.

Skriv ned navn og kontaktinformasjon av leger, apotek, kriseomsorgs og forsikringsselskaper.

Dato din siste legebesøk, testresultater og helseundersøkelser. Ta med en kort beskrivelse av hver prosedyre.

Be om en kopi av noen test eller prosedyre rapporter følgende dine legebesøk. Skann kopien inn i en digital rekord, eller lagre filen sammen med andre rapporter. Lagre kopier av medisinske regninger og forsikringskrav, så vel.

Tips og advarsler

 • Hold styr på dine livsstilsvaner, inkludert søvn, trening, spising, drikking og røyking.
 • Opprettholde en ukentlig helse journal for en mer grundig helsehistorie.
 • Men du velger å organisere din personlige medisinske posten, oppbevar den på et sikkert sted i en brannsikker safe eller en passordbeskyttet digital fil.

Historie Odontologisk

Historie Odontologisk


Odontologi, vitenskapen om å bruke tann informasjonen til å identifisere en avdød person, begynte så tidlig som i det første århundre e.Kr. Siden den gang har dette fagfeltet vokst til å bli anerkjent over hele verden av organisasjoner som American Board of Forensic Odontologen. Det er nyttig både i bevis kriminelle i retten og i å identifisere ofre for naturkatastrofer.

Ancient History og middelalderen

Den tidligste registrering av en person blir identifisert basert på tannundersøkelse dateres tilbake til 66 e.Kr., da Neros mor aksepterte leder av Lollina Paulina som bevis på hans død basert på misfarging av tennene. Den tidlige praktisering av odontologi er nevnt igjen i historisk informasjon fra middelalderen. Denne gangen ble det dental poster brukes til å identifisere John Talbot, en soldat som ble drept i slaget ved Castillon.

Tidlig amerikansk historie

Den første kjente bruken av odontologi i den nye verden skjedde da tannlege og revolusjonerende Paul Revere identifisert den ellers ugjenkjennelig kroppen av Dr. Joseph Warren basert på en tannbro han hadde konstruert for ham to år tidligere. Odontologisk bevis ble først akseptert i retten ca 75 år senere i Webster-Parkman saken, der juryen ble presentert med rester av tannfyllinger fra offerets lemlestet kroppen.

Mid-1900

Praksisen med odontologi gjort noen av sine mest betydelige fremskritt i løpet av midten av det tjuende århundre. To odontologer (Welty og Glasgow) utviklet et system der tann poster kunne analyseres raskt ved et system av kort som brukes på en datamaskin. Denne oppfinnelsen betydelig avansert odontologisk prosessen og gjør den både mer presis og enklere å bruke. Denne prosessen ble deretter videreutviklet som det ble brukt til å identifisere restene i en rekke store katastrofer.

Nye bruksområder for odontologi

Odontologi har blitt brukt til å gjenkjenne ofrene for arrangementer som World Trade Center angrep i 2001, der tennene ofte var den eneste delen av kroppen som overlevde ødeleggelsen. Mens fingerprinting er fortsatt den foretrukne metode for å identifisere ofre, har odontologi vist seg å være svært nyttig i mange tilfeller. Det har blitt anerkjent offisielt av American Board of Forensic Odontologen.

Behov for Future Fremskritt

Praksisen med odontologi har plass til avansement på flere nivåer. For eksempel, dental poster er bare nyttig når forskerne har en rimelig gjetning om hvem tennene kan tilhøre. For eksempel må rettsmedisinske spesialister som ønsker å identifisere restene av et organ fra en flyulykke først innskrenke listen over ofrene fra navnene på folk som gikk ombord i flyet. Som denne vitenskapen bedres, kan rettsmedisinske forskere kunne sammenligne dental poster på samme måte som de sammenlignet fingeravtrykk.

Historie: Anestesiologi

Historie: Anestesiologi


Historien om anestesiologi er sammensatt. Fra tidlige tider har mennesket lett etter en måte å lindre smerte og å gjennomføre omfattende medisinsk arbeid på en pasient uten å forårsake intense smerter. Bedøvelsesmidler er også viktig under operasjoner. Pasienter som er våken vil tendere til å bevege seg når smerte streik, noe som reduserer presisjonen av kutt og utforskende kirurgi. Forskere har jobbet med utviklingen av vitenskapen om anestesiologi for mer enn fem tusen år.

Historie

Eksperter mener at vitenskapen om anestesiologi ble født i forhistorien, selv før brannen ble oppdaget og hjulet ble oppfunnet. Kapsler av opiumsvalmuen har blitt funnet i gamle Sumeria og andre ruiner dateres så langt tilbake som 4200BC. Innen år 1100 f.Kr., hadde opium blitt et viktig verktøy for kirurger. Dette ble dokumentert i skriftlige kilder er funnet på Kypros. Kina og India begynte å bruke opium rundt 500 e.Kr., selv om disse sivilisasjonene var allerede bruker andre stoffer, herunder cannabis, for å indusere stupor.

Typer

I antikken var det i utgangspunktet tre typer anestesi brukt: narkotika (som reduserer spenninger og føre til en generell følelse av velvære), anodynes (smertestillende) og sovemidler (som forårsaker søvn). Bruken av disse tre typer av stoffer avhang av hva som var tilgjengelig til en bestemt lege, i stedet for den type av prosedyre som skal utføres.

Identifikasjon

Tidlig i Europa, leger brukt en rekke urter for å bedøve sine pasienter. Mandrake, Datura inoxia og henbane var spesielt populære. Den største ulempen med disse urtene er at en høye doser av noen av dem kan føre til dødelig forgiftning, mens en dose som er for lavt vil ikke være nok til å gi noen bedøvelse lettelse. På grunn av dette, dødsfall på grunn av overdoser var vanlig. Ved det 13. århundre, begynte europeiske forskere eksperimenterer med opiater, som de var, i hvert fall tilsynelatende, mindre farlig. Italienske legen Theodoric Borgognoni var instrumental i innledningen av "svamp-metoden", der en fille dynket i stoffer som morbær juice eller opium ble holdt over pasientens nese å indusere bevisstløshet.

Betraktninger

Den neste store gjennombruddet i historien om anestesiologi kom tidlig i det 19. århundre, da britiske legen Henry Hill Hickman begynte å eksperimentere med bruk av lystgass. Det var imidlertid i odontologi hvor de viktigste forbedringer i bruken av karbondioksid ("ler gas") ble laget. Ved midten av det 19. århundre, ble hundrevis av tannleger å bruke gass til å behandle pasienter. Dette førte leger til å undersøke bruk av lignende stoffer - som dietyleter - både i odontologi og kirurgi. Begrepet anestesi ble skapt rundt denne tiden, så vel i et brev fra lege Oliver Wendell Holmes til en stipendiat forsker.

Effekter

Lokalbedøvelse ble ikke brukt før mot slutten av det 19. århundre. Frem til den tid, alle operasjoner og medisinske prosedyrer, men mindre, ble gjort under narkose. Den første lokalt bedøvelsesmiddel var kokain, brukt i oftalmisk kirurgi i 1884. Andre leger brukte en blanding av salt og is (som har en tendens til å brenne huden, og kan ikke brukes i nærheten av ansiktet) eller fordampede etylklorid påføres i form av en spray. Prokain, et tryggere alternativ til kokain, ble introdusert i 1905.

Slik forskning en lege historie

Slik forskning en lege historie


Pasienter ser en ny lege, eller de som ønsker å lære mer om deres eksisterende lege, har flere alternativer til forskning en lege historie. Bruk av lokale ressurser samt statlige og nasjonale databaser, kan du samle nok informasjon til å få et solid bilde av legens kvalifikasjoner, erfaring og kompetanse.

Bruksanvisning

•  Start forskning med en samtale med legen din. Det høres enkelt ut, men fem eller ti minutter å snakke med legen din om hans trening, byer eller stater hvor han har praktisert medisin, hvilke typer pasienter han vanligvis ser, og hvilke typer praksis innstillinger han har opplevd vil gå en lang vei mot å hjelpe du forstår legen din historie. Nærme samtalen på samme måte som du ville bli kjent med en ny nabo eller barnets skolelærer - ikke som en knallhard inkvisisjon, men som en samtale for å lære mer om sine opplevelser.

Spør din lege eller hennes kontor personalet dersom det er andre pasienter som du kan snakke med som referanser. Husk at leger og kontorpersonell ikke kan gi ut andre pasienters navn uten deres tillatelse først, så det kan ta noen dager før de kan gi en liste over pasienter som har avtalt å dele sine erfaringer med legen. Dette vil hjelpe deg å sette sammen legens historie med nåværende pasienter i samfunnet.

Forskning grunnleggende fakta ved å sjekke på sykehuset hvor legen har privilegier, søker American Board of Medical Special database, og forske legen din gjennom de statlige medisinske styrene i de statene der han har øvd på. Ring sykehusets credentialing avdeling og be om utdanning, opplæring og lisensinformasjon for den nye legen. Mange sykehus har også denne informasjonen på sine nettsider. American Board of Medical Special tilbyr en gratis tjeneste på sin hjemmeside for å undersøke en lege styret sertifisering og opplæring informasjon (gratis registrering nødvendig). Den ABMS verktøyet er svært enkel å bruke. Skriv inn i legens navn, og verktøyet vil returnere informasjon om utdanning, opplæring og styret sertifisering for at lege. Alle statlige medisinske styrene har søkefunksjoner på sine nettsider, slik at du kan sjekke en lege lisens informasjon, utdanning og opplæring, og mulige disiplinære tiltak. De fleste statlige medisinske styrene tilbyr verktøy som tillater deg å gå inn i legens navn og en fullstendig fil vises på skjermen, med klikkbare faner for utdanning, bosted og fellesskap, lisensstatusen og disiplinære tiltak.

Hvordan figur din medisinske historie

Hvordan figur din medisinske historie


Hvert individ har en rett og en grunn til å kartlegge sin egen personlige sykehistorie. Kartlegging en personlig medisinsk historie er en nyttig øvelse å systematisk spore og overvåke din helse og medisiner i et forsøk på å bedre velferden og unngå potensielle legemiddelinteraksjoner. Sporing av medisinsk historie ved hjelp av et diagram vil holde informasjon som kan være lett glemt eller forvirret på en enkel å lese, lett å forstå format.

Bruksanvisning

•  Skriv ut eller opprette en journal for deg selv. Lag en kolonne for dato, type undersøkelse eller blodprøve, og resultater. Opprett en egen diagrammet for medisiner du har fått foreskrevet, med kolonner for navn på medisiner, plager behandlet, dato for medisiner, og eventuelle bivirkninger du har opplevd.

Ta kontakt med din lege og be om en kopi av din journal, slik at du kan fylle i diagrammet.

Figur hver tidig medisinsk test umiddelbart etter hver undersøkelse mens informasjonen er friskt i tankene dine. Spør legen din spørsmål om hvilken type test du tar, grunnen til testen, og detaljerte resultater av hver test inkludert kolesterol, blodsukker og andre målbare tester. Jo før du legger disse testene til diagrammet, jo lettere vil det være å holde tritt nøyaktige registreringer.

Hvordan ta en historie fra en pasient med demens

Demens eller senilitet er en nedgang på mental funksjon som hukommelse, dømmekraft og evne til å lære. Vanligvis oppstår demens med folk over 65, og minst 4 millioner mennesker i USA alene er berørt av det, ifølge The Merck Manual of geriatri. Mange sykdommer kan føre til demens inklusive slag og Alzheimers sykdom. Tar en pasient historie er nødvendig for behandlingen, men det kan være vanskelig å forhøre en pasient som lider av demens, fordi de har alvorlige problemer med to eller flere funksjoner i hjernen, slik som språk og hukommelse. Men ved å bruke følgende trinn, vil du være i stand til effektivt å ta historien til en pasient som lider av demens.

Bruksanvisning

•  Se etter kognitive endringer. Skiltene kan vises i form av problemer med å forstå skriftlig og muntlig kommunikasjon, glemsomhet, desorientering, vanskeligheter med å finne ord, uten å vite vanlige fakta som sted, dato og klokkeslett.

Se etter vanlige psykiatriske symptomer. Finn ledetråder i form av hallusinasjoner, unormale tro, depresjon, angst, redsel, paranoia, mistenksomhet, apati og humørsvingninger.

Se etter endringer i pasientens personlighet. Finn ut om pasienten har følgende tegn: å bli sosialt tilbaketrukket, være upassende, lett frustrert, eksplosive sinne, overdrevent flørtete og andre ekstreme i humør eller handling.

Spør pasienten og hans slektninger spørsmål om atferdsproblemer. Oppsøke ledetråder som kan være ting som rastløshet, noisiness, vandrende, agitasjon og komme ut av sengen om natten uten grunn.

Note eventuelle endringer i dag-til-dag funksjon. Identifisere noen tegn i form av problemer med å håndtere og telle penger, gjøre feil på jobben, problemer med shopping, glemme oppskrifter når matlaging måltider, neglisjere egenomsorg og neglisjere husarbeid som må gjøres.

Tips og advarsler

 • Sørg for at pasienten er ledsaget av en kjær eller nær venn som kan gi deg svar på dine spørsmål under anamnese.

Hvordan fylle ut et helse Historie Form

Enten du søker på en bestemt jobb, ser en ny lege, få forsikring eller selv kjøpe personlige treningsøkter, har du sannsynligvis vil bli bedt om å fylle ut en helse historie skjema. I dagens informasjonssamfunn basert samfunn, disse skjemaene gi potensielle arbeidsgivere og helsepersonell et glimt inn i din personlige helse historie. Regelen å huske når du fyller en ut er å være ærlig.

Bruksanvisning

•  Fyll ut navn og dato på toppen av skjemaet. Ta deg god tid og skrive leselig, slik at skjemaet kan både leses og forstås av riktig personell. Fyll ut den delen som gir ditt personnummer, nåværende bolig og andre grunnleggende informasjon.

Fyll ut neste avsnitt eller relaterte blanks knyttet til alder, høyde og vekt. I noen tilfeller kan aktivitetsnivået bli spurt (stillesittende eller moderat eller svært aktiv), samt informasjon om noen røyking, alkoholbruk eller rekreasjon eller vanlig bruk av narkotika. Igjen, være ærlig. Hvis du er i et legekontor, fyll ut symptomer spørreskjema.

Tenk over din helse historie for den neste delen (e). Disse vil vanligvis be om informasjon om nåværende eller tidligere reseptbelagte medisiner, samt eventuelle operasjoner. Den operasjoner delen vil be om datoer, og hvis du ikke kan huske, gi en omtrentlig dato. Fullfør skjemaet ved å signere (og dating, hvis du blir spurt). Kontroller skjemaet for å sikre at du har fylt ut de riktige boksene, og gi det til resepsjonist, sykepleier eller relatert personell.

Tips og advarsler

 • For å beskytte ditt privatliv, ikke dele informasjonen med andre enn de ansatte, og hvis du har et spørsmål, spør de ansatte, ikke noen andre som kan være i området.

Hvordan skrive en personlig medisinsk historie

Hvordan skrive en personlig medisinsk historie


Personlige medisinske historien er sammendrags dokumenter som skisserer et individs heia historie. De hjelper nye leger, rådgivning spesialister og beredskap kirurger gjøre de best mulige beslutninger om omsorg. Historiene kan også være viktig å nære familiemedlemmer og etterkommere som opplever medisinske problemer av sine egne. Enkeltpersoner bør holde en oppdatert personlige sykehistorie i et trygt, tilgjengelig sted og bør gi en årlig kopi av historien til sine fastleger og spesialister som de besøker regelmessig, for eksempel gynekologer eller allergikere.

Bruksanvisning

List din personlige informasjon. Oppgi ditt fulle juridiske navn, noen kallenavn eller alias der du er kjent og din fødselsdato. Gi din postadresse, telefonnummer og annen kontaktinformasjon. Oppgi navnet og nummeret til den personen som skal ringes i en nødsituasjon. Hvis mulig, gi en sekundær kontakt som kan kalles hvis den første personen i utilgjengelig. Dato historien slik at leseren vet hvordan dagens informasjonen er. Hvis du kjenner din blodtype, liste det.

Listen din allergi. Ta med alle kjente narkotika allergier, matallergier og andre allergier (for eksempel lateks.) Hvis du ikke har allergi, ikke utelate denne delen. I stedet skriver: "Allergier - NKA" (som betyr "ingen kjente allergier") eller "Allergi: Ingen". Dette lar leseren vite at du ikke glemme allergier, men snarere at du ikke har noen.

List alle medisiner du er i dag. Inkluder resept og over skranke narkotika. Inneholde beløp for hver dose, form at du tar (oral kapsel, muntlig flytende, injeksjon, etc) og hvor ofte du tar medisiner (en gang daglig, annenhver uke, etc.) Husk å ta behandlinger som allergi desensitization skudd, kosttilskudd som vitaminer og reseptbelagte medisiner som brukes etter behov som en astma inhalator.

Listen alle uhelbredelige eller gjentakende sykdommer eller tilstander som du måtte ha. Dette varsler medisinske tilbydere å vurdere mulige bakenforliggende årsaker og mulige bivirkninger ved fastsettelse behandlingen. Det gir også viktig informasjon sikkerhet i tilfelle av smittsomme sykdommer. Oppgi navnet på tilstanden, datoen for utbruddet, din nåværende kurs i behandling og navn og telefonnummer til lege ansvarlig for behandlingen.

List alle tidligere operasjoner, større ulykker og alvorlige sykdommer med de nyeste først. List opp diagnoser, prosedyren, datoen for forekomst og behandlende lege. List alle pågående eller varige effekter. Hvis noe ble fjernet (for eksempel galleblæren) eller inn (for eksempel en permanent stålpinne), si det. Omfatter vanlige barnesykdommer som meslinger og indikerer alle svangerskap. Du trenger ikke inkludere vanlige sykdommer som forkjølelse eller mindre bihulebetennelse med mindre de er et resultat av en annen tilstand eller oppstå overdrevet.

List alle vaksinasjoner inkludert type og dato. Inneholde dato for siste stivkrampe skutt.

List alle familiehistoriene til alvorlige sykdommer og tilstander. Gi sykdom eller tilstand, og liste opp de berørte personer. Inkluder informasjon bare for slektninger. Hvis du ikke kjenner noen eller alle av familien din historie, kan det hende du ønsker å opplyse om dette.

List din primære omsorgsperson (din faste lege.) Ta med hennes fulle navn, navnet på sin praksis, praksis adresse og telefonnummer. Hvis du er under regelmessig tilsyn av noen spesialist, listen sin informasjon i tillegg. Du kan også oppgi at leseren har tillatelse til å be om informasjon fra eller diskutere din omsorg med din primære omsorg lege eller annen lege. Signere alle slike uttalelser.

Tips og advarsler

 • Fortell dine pårørende eller en ansvarlig venn hvor du finner din personlige medisinske historie slik at de kan få det til legen din i tilfelle en nødsituasjon. Jo mer informasjon legen har, jo bedre behandling være.

Hvordan ta en medisinsk historie og fysisk eksamen

Hvordan ta en medisinsk historie og fysisk eksamen


Medisinsk historie og fysiske undersøkelser er ofte kreves av utdanningsinstitusjoner, sommer programmer eller arbeidsgivere for å bekrefte at du er frisk og i stand til å delta eller arbeid. Disse skjemaene vanligvis krever at du få en komplett kopi av din medisinske historie, og i noen tilfeller til å betale et besøk til en sertifisert lege som kan bevitne god helse. Du må også få de nødvendige vaksinasjoner eller boosters hvis du ikke har gjort det.

Bruksanvisning

•  Få tak i en kopi av din medisinske historie skjema fra legen din. Selv om formen utstedt av din skole eller arbeidsgiver kan være noe annerledes enn den som er utstedt av legen din, er det vanligvis akseptabelt å bare feste skjemaet fra legen din.

Spør legen din om du er oppdatert på dine vaksinasjoner. Visse typer vaksinasjoner, som de for stivkrampe, krever boosters hele din levetid på en jevnlig basis. Unnlatelse av å ha fått de nødvendige vaksinasjoner kan true din evne til å delta i skole eller arbeid. Du bør spørre godt før du kommer inn til eksamen, siden vaksinasjoner trenger vanligvis å være forberedt av legen på forhånd.

Planlegg en rutinemessig fysisk eksamen med legen din. Gi legen din fysiske eksamen form i forkant av kommende, i tilfelle krever det noen uvanlige tester som må være forberedt på forhånd.

Har du legen fylle ut skjemaet. Du vil vanligvis trenger for å gi informasjon om din helseforsikring leverandøren (inkludert adresse og telefonnummer, samt din forsikring identifikasjonsnummer) og i noen tilfeller familiens sykdomshistorie.

Hvordan lage en personlig medisinsk historie Form

Hvordan lage en personlig medisinsk historie Form


Du ønsker å beholde en kopi av din medisinske historie slik at helsevesenet utøvere bedre kan hjelpe deg. Lag en kopi av denne informasjonen for barna dine i tilfelle du blir arbeidsufør eller for å hjelpe dem med sine egne medisinske problemer. Bruk disse tipsene for å lage en personlig medisinsk historie skjemaet.

Bruksanvisning

•  Lag et diagram med all din personlige informasjon. Oppgi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, ektefelle, barn og forsikring informasjon. Legg din blodtype, vaksinasjoner, tester, resultater og kirurgi.

Ta med alle dine allergier, inkludert detaljer om hva du er allergisk mot, hva skjer når du blir utsatt for allergenet og hvordan du blir behandlet for allergi.

Lag en tabell for all medisinering. Liste medisiner navn, bivirkninger, varighet av bruk og årsaken til at du var på den.

Gå til legen din og be om kopier av eventuelle medisinske former i filen. Ta med medisinsk informasjon på din personlige diagrammet. Fest legens papirer til den medisinske historien skjemaet.

Listen noen av dine sykehusbesøk på skjemaet. Inkluder tester, resultater, operasjoner og besøk til sykehuset eller legevakten. Legg navn på leger og spesialister hvis du husker dem.

Be dine foreldre og søsken til å liste noen sykdommer du hadde som barn. Bruk din hukommelse til å fylle eventuelle hull. Inkluder noen av de aktuelle medisinske bekymringer du har i dag og noen relevant slektshistorie. Lag en tidslinje med all din informasjon. La det være rom for ytterligere informasjon.

Last ned en medisinsk historie form fra Internett (se ressurs under) og fylle ut feltene med din egen informasjon.

Tips og advarsler

 • Lagre din personlige sykehistorie skjema på en datamaskin og sikkerhetskopiere det på en disk.
 • Legg dine medisinske regninger og forsikring krav til helsetjenester fil.
 • Du må kanskje betale for kopier av journalen.

Joint Commission Krav for Historie og Fysisk

Joint Commission gir akkreditert status til helsevesenet organisasjoner som velger å overholde sine standarder. Kommisjonen har flere hundre standarder utviklet for å gi sikker, høy kvalitet i pasientbehandlingen.

Dokumentasjon

Joint Commission har mange standarder for krav til dokumentasjon, med troen på at riktig dokumentasjon kan minimere og med forhindre medisinske feil og pasientskader.

Krav

Joint Kommisjonens "Record of Care Treatment og tjenester" standarder inkluderer krav til dokumentasjon av pasientens historie og fysiske undersøkelser.

Time Frame

Per felles kommisjon kravet RC 01.03.01, en pasientens medisinske historie og fysiske undersøkelser, med oppdateringer, er spilt inn i den medisinske posten innen 24 timer etter innleggelse, og før noen prosedyre som krever anestesi.

Funksjoner

Joint Commission angir ikke hva som må være i historien og fysisk. Det er opp til den enkelte organisasjon å bestemme innholdet og til å følge sine egne etablerte retningslinjer. Kommisjonen gjør staten at dataene skal inneholde informasjon til å gi nødvendig omsorg for pasienten.

Advarsel

Under en uanmeldt undersøkelse, kan felles kommisjon utføre tilfeldige kart vurderinger for å vurdere en organisasjons samsvar med dette kravet.

Hvordan ta en medisinsk historie for odontologiske

Hvordan ta en medisinsk historie for odontologiske


Vanlige tannlege eksamener og behandlinger er en viktig del av gjenværende sunn, ifølge en Mayo Clinic rapporterer en linking munnhygiene med hjertesykdom, slag og andre plager. Når en pasient kommer til en tannlege kontor for en rengjøring, tanntrekking eller annen tannbehandling, er det viktig å ta en medisinsk historie. Denne historien gir tannlegen med den generelle helsen til pasienten, inkludert tidligere problemer, aktuelle medisiner og eventuelle allergier de har. Det sikrer også prosedyren vil ikke negativt påvirke den enkeltes helse.

Bruksanvisning

•  Diskuter problemer og klager med pasienten. Som tannpleier eller assistent, bekrefter årsaken til pasientens besøk til tannlegen, og spør om pasienten har opplevd noen problemer med tennene eller munnen. Finn ut om pasienten har noen smerte med en bestemt tann eller om han har smerter ved inntak av varme eller kalde drikker og mat. Lag en notasjon av dette på pasientens journal, slik at tannlegen kan følge opp når hun kommer til å undersøke pasienten.

Be pasienten om eventuelle helsemessige problemer de har som diabetes, anemi eller hjertesykdom. Tannlegen behov for å vite om helsemessige problemer eksisterer, slik at de kan tilpasse deres behandling hvis det er nødvendig for å hindre at eventuelle problemer. For eksempel kan en diabetiker pasient trenger å motta en insulin skutt mens på tannlegekontor hvis hans dental prosedyre vil ta lang tid.

Sjekk for dagens medisiner. Finn ut hva medisiner pasienten er i ferd med å ta. Lær hvordan ofte medisinen er tatt, og hvorfor pasienten tar den. Spør om ulovlig narkotikabruk siden dette kan forstyrre med medisiner eller behandlinger tannlegen gir.

Spør om allergi. Lær om pasienten er allergisk mot noen bestemt type medisin eller narkotika. Spørre om eventuelle allergier mot spesifikke typer materialer. For eksempel, noen mennesker er allergisk mot latex, noe som betyr at tannlegen må bruke en annen type hansker når gi behandling.

Skriv ned lege informasjon. Be pasienten oppgi navn, telefonnummer og adresse til sin fastlege. Dette gjør tannlegen for å rådføre seg med lege hvis et helseproblem eller medisiner kan forstyrre tannbehandlingen blir gitt.

Hint

 • Spør kvinnelige pasienter dersom de er gravide siden tar tannrøntgenbilder kan føre til fødselsskader eller spontanaborter.

Slik søker en familie helse historie

Slik søker en familie helse historie


Helsemessige forhold og sykdommer er listet opp i en familie helse historie. Vanligvis kommer tilbake tre generasjoner av slektninger, den inneholder en oversikt over alderen diagnoser og aldre og dødsårsaker. Det er veldig nyttig å vite din families helse historie for å forstå eventuelle farer som kan oppstå, og å ta nødvendige skritt for å hindre sykdom.

Bruksanvisning

•  Snakk med medlemmer av familien til å samle sine helse historier og holde oversikt over informasjonen. Spør dem om de har hatt eller har noen sykdommer eller kroniske tilstander, og hvis de tar medisiner for dem. Se om de vet om noen sykdommer eller tilstander i familien. Oppdatere familie rekord hvert år, og dele den med din fastlege. Bruke informasjonen for å finne ut hvilke tester og screenings du måtte trenge i fremtiden.

Snakk med fastlegen din for å motta helseinformasjon på dine slektninger. Spør om de har hatt noen medisinske tilstander som høyt kolesterol, lavt eller høyt blodtrykk, diabetes eller allergier og hvis medisiner ble gitt. Spør også om noen i din familie har hatt kreft eller hjertesykdom, leddgikt, hepatitt eller lungeproblemer.

Sjekk dine statlige krav for å få tilgang til medisinske registreringer av familiemedlemmer. Få tillatelse fra familiemedlem eller om de har gått bort, kan du få informasjon hvis du er den neste pårørende: ektefelle, barn, barnebarn, søsken, niese eller nevø. Skaff signaturen til neste pårørende hvis du ikke er kvalifisert.

Skaffe dødsattester av familiemedlemmer som har gått bort hvis du ikke kan få sine journaler. Kontakt vitale poster kontorer i statene hvor de døde. Sertifikatene kan inneholde informasjon som kan være nyttig, inkludert aldre og dødsårsaker og sykehus hvor de fikk behandling.

Tips og advarsler

 • Opprett en familie sunn historie rekord på "My Family Health Portrait", et nettsted opprettet i 2009 av Centers for Disease Control og Prevention å hjelpe folk samle og organisere familien helseinformasjon. Ta ca 15 til 20 minutter å fylle ut informasjon, som blir holdt privat, men lett å dele med dine slektninger og leger.
 • Det skal ikke være noen kostnad å ha medisinske poster sendt til en lege, men det kan være en avgift for å få dem sendt til deg.
 • Det kan være en liten avgift for en kopi av en dødsattest.

Hvordan finne en Doctor historie

Hvordan finne en Doctor historie


Starter med en ny lege eller vendt kirurgi kan være veldig skummelt, spesielt hvis du ikke vet mye om legens bakgrunn. Hvor fikk hun trene? Hvor mye erfaring har hun? Har hun hadde noen malpractice dresser arkivert mot henne? Hva slags klager har blitt reist mot henne? Nedenfor er noen ting du kan gjøre for å finne ut om legen din bakgrunn og sette sinnet rolig.

Bruksanvisning

•  Spør legen selv om hennes historie og erfaring. Hun kan fortelle deg hvor hun studerte og trent, og om annen relevant erfaring hun har hatt, for eksempel hvor mange ganger hun har utført operasjonen du planlegger å ha eller hvor lenge hun har jobbet med barn.

Be om å se legens innsendt materiale til å be om privilegier. Dette er som en curriculum vitae som inneholder grader, legitimasjon og bakgrunnsinformasjon at leger må levere for å praktisere i sykehus.

Sjekk med din statens medisinske utvalget å sørge for at legens medisinske lisens er gyldig og up-to-date. Nettsteder som NOAH (New York Online Tilgang til helse) gir state-by-state linker til medisinske boards.

Sjekk med din statens Department of Health for å se om de slipper informasjon om faglig uredelighet og disiplinære tiltak mot den enkelte lege.

Registrer deg hos et selskap som Health Grade, Inc., som, for en avgift, vil informere deg om eventuelle disiplinære tiltak mot en lege.

Helseforsikring for pasienter med kreft Historie

Helseforsikring for pasienter med kreft Historie


Affordable Care Act av 2010 vil fjerne mange av barrierene mellom kreft overlevende og helseforsikring ved utgangen av 2014. Men før det, må pasienter med en krefthistorie grundig forskning forsikrings tilgjengelige alternativer for å finne en helseplan som passer deres behov. Voksne uten arbeidsgiver-forutsatt helseforsikring som er mest utsatt for å bli uforsikret hvis deres kreft avkastning.

Gruppe Forsikring

Kreft overlevende med tilgang til gruppen helseforsikring, som vanligvis er gitt av en arbeidsgiver, er det mest sannsynlig å finne rimelige og omfattende dekning. I motsetning til private forsikringsordningene, kan gruppen planer midlertidig utelukke dekning bare for en pre-eksisterende tilstand som kreft. I tillegg må en pasientens kreft har blitt behandlet innen seks måneder før han sluttet seg til planen for å bli betraktet som en pre-eksisterende tilstand.

Privat forsikring

Kjøpe en privat, individuell helseforsikring plan er utfordrende for pasienter med kreft historie. I 2014 vil helse assurandører ikke få lov til å nekte forbrukerne dekning på grunn av en pre-eksisterende tilstand som kreft. Men inntil da, vil de fleste stater tillater forsikringsselskaper å gjøre det. Noen pasienter kan oppleve en "eliminering rider" lagt til deres helseforsikring kontrakt, som gjør det mulig for selskapet å gi dekning bare for behandlinger som ikke er relatert til en bestemt tilstand, som kreft.

Kreft overlevende søker en privat forsikring plan må lese grundig deres plan kontrakt for å sikre at riktig dekning blir tilbudt.

Medicare

Hvis du er eldre enn 65, er ufør og har fått trygdeytelser for mer enn to år, eller lider av permanent nyresvikt eller amyotrofisk lateral sklerose (ALS), er du kvalifisert for Medicare, som er en offentlig helseforsikring alternativet finansiert av den føderale regjeringen. Medicare er premier og egenandeler er mindre enn de av private forsikringsselskaper. Dessuten vil de mer omfattende dekning alternativer betale for kreft screenings, intravenøs kjemoterapi behandlinger, og andre tjenester til nytte for en kreft overlevende.

Medicaid

Annen offentlig alternativ er Medicaid, som dekker de helsemessige kostnadene ved lav inntekt pasienter. Selv om Medicaid kvalifikasjonskrav og deknings alternativene varierer fra stat til stat, det vanligvis dekker lav inntekt mennesker som er avhengige eller deaktivert. Det er mulig å være kvalifisert for, og melde deg på, både Medicare og Medicaid, med Medicaid dekker hele eller deler av en pasients Medicare kostnader.

Uforsikrede kvinner med brystkreft eller livmorhalskreft er kvalifisert for spesielle Medicaid dekning etter å ha mottatt en gratis screening fra Center for Disease Control (CDC) Nasjonal brystkreft og livmorhalskreft Tidlig Protection Program.

Andre alternativer

Når kreft overlevende blir avvist av helseplaner og er ikke kvalifisert for de mest populære former for offentlig støtte, noen stater tilby alternativer. Ett alternativ er høyrisiko bassenger, som dekker de ansett for risikabelt av andre forsikringsselskaper. Enkelte stater kan tilby hjelp med å betale høye forsikringspremier relatert til pasientens kreft historie.