Digidexo.com

anti østrogen

Anti-østrogen bivirkninger

Anti-østrogen medikamenter blir brukt til å blokkere bevegelsene av østrogen, en kvinnelig hormon som produseres i eggstokkene, for å forhindre visse typer kreft. Legemidlet virker ved å blokkere produksjonen av østrogen, et viktig redskap i dannelsen av tumorer assosiert med brystkreft. Som med de fleste hormonelle kosttilskudd, er det en rekke av bivirkninger forbundet med bruk av dette medikament.

Vanlige bivirkninger

Noen av de vanligste bivirkningene inkluderer lunheten av huden, ledd maling, hetetokter, vaginal kløe eller tørrhet, depresjon, slapphet, vekttap, sår hals, hoste, kvalme, hudforandringer, redusert sexlyst, problemer med å oppnå orgasme, svimmelhet , hodepine og tynt hår. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med dette stoffet, de bare påvirker en liten mengde brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger forbundet med anti-østrogen medisinering. Noen av disse bivirkningene er plutselig hodepine, forvirring, smerte eller nummenhet i den ene siden av kroppen, talen og balanseproblemer, kortpustethet, brystsmerter, hoste opp blod, uvanlig vaginal blødning, smerter i bekken-området, uregelmessig menstruasjons sykluser, bryst klumper og magesmerter. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Anti-østrogen medisiner har vært kjent for å forårsake skade på fosteret, så pass på å fortelle legen din dersom du er gravid før du starter behandlingen. Hvis du noen gang har hatt leversykdom eller allergiske reaksjoner på alle typer mat eller medisiner, ta kontakt med legen din for å finne ut om anti-østrogen behandling som er riktig for deg. Denne medisinen kan øke risikoen for livmorkreft, blodpropp i lungene og slag, så vær klar over disse risikoene før du starter behandlingen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen i direkte forbindelse med legens instruksjoner og aldri i doser som overstiger anbefalingene på etiketten. Medisinen gis i tablettform, og bør tas med et fullt glass vann. Det kan tas med eller uten mat og må tas på regelmessig basis for behandling for å være effektive. Noen brukere kan ha behov for å ta anti-østrogen medisiner for inntil fem år, avhengig av hvor fort stoffet fungerer i systemet.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkninger, kontakt legen din for en justert behandlingsmetode. Ved mistanke om overdose, kontakt Gift Center på 1-800-222-1222 og leder direkte til nærmeste legevakten. Anti-østrogener er ment for kun medisinske behandlinger og bør aldri brukes recreationally.

Tar Anti østrogen piller bra for kvinner?

Østrogennivået merke en betydelig biologisk forskjell mellom menn og kvinner. Hos kvinner er østrogen det dominerende hormonet, mens hos menn er det sekundært til testosteron. Selv om du tar piller for å stoppe østrogenproduksjonen kan først virke som en merkelig medisinsk regiment for en kvinne, har nyere forskning vist at det kan bidra til å hindre visse typer kreft hos postmenopausale kvinner.

Om Østrogen

Som forklart i Christine Conrads bok, "En kvinnes Guide to naturlige hormoner," østrogen er faktisk navnet på en familie av hormoner som finnes i kroppen. De viktigste medlemmer av denne familien omfatter østron, østradiol og østriol, men det er også flere andre. Østrogenproduksjonen er den primære faktor i kvinnelig utvikling, stimulere brystvekst, menstruasjon og overgangsalder. Østrogen spiller en viktig rolle i å forme forbindelser mellom hjerneceller, og påvirker også følsomheten sensoriske fakulteter, samt utvikling av motoriske ferdigheter.

Anti østrogen piller: Identifisering

Bill Roberts, i sin online artikkel med tittelen "antiøstrogener," forklarer at det er to typer av anti-østrogener: aromotase hemmere og reseptorblokkere. Aromotase hemmere stoppe produksjonen av østradiol, den mektigste østrogen hormon, ved å blokkere enzymer som forårsaker hormonet er sekresjon. Reseptorblokkere også hindre produksjon av ikke bare blokkerer enzymaktivitet, men også aktivere visse reseptorer som styrer østrogen utgivelse i bryst og fettvev. Uavhengig av om de brukes av menn eller kvinner, de vanlige bivirkninger av anti-østrogener inkluderer håravfall, kviser, humørsvingninger og gynekomasti, eller unormal brystforstørrelse hos menn.

Vanlige bruk av anti-østrogener

Anti-østrogener er mest brukt som body building kosttilskudd for menn. Med sin evne til å redusere væskeansamlinger, øke muskelmasse og redusere gynekomasti, anti-østrogener gir et utmerket hjelpemiddel i å bygge styrke og muskler. Anti-østrogener er vanligvis tatt umiddelbart etter en treningsøkt sesjon, siden øvelsen øker østrogenproduksjonen. Utvidet bruk anbefales ikke, og kosttilskudd perioder bør bare vare fem til seks uker.

Fordeler for kvinner

Det er ikke vanlig å høre om en kvinne tar anti-østrogener som et daglig supplement; det er heller ikke sannsynlig å bli anbefalt. Imidlertid, vitenskapelig forskning støtte bruken av anti-østrogener for å forhindre brystkreft og eggstokk-kreft. Stoffet Raloxifene, for eksempel, er for tiden anbefalt for bruk av postmenopausale kvinner, og har blitt vist å forhindre brystkreftutvikling. Ifølge Dr. Deborah Grady, forfatter av en fersk undersøkelse på Raloxifene, "... disse funnene er viktige fordi noen legemidler faktisk redusere risikoen for brystkreft." Medikamentet er også anbefalt for både å forebygge og behandle osteoporose. Det er vanligvis bare anbefalt etter utbruddet av overgangsalder.

Advarsel

Selvfølgelig er ingen medisin uten bivirkninger, og anti-østrogener er intet unntak fra regelen. Raloksifen, for eksempel kan føre til blodpropp og slag, og er derfor bare antydet for pasienter med lav risiko for disse symptomene. Den normale bivirkninger nevnt ovenfor er også mulig.

Anti Østrogen Diet

Østrogen er tilstede i de fleste levende ting, og spiller en viktig rolle i signalisering ulike funksjoner og utviklingsaktiviteter i menneskekroppen. For mye østrogen, men kan skape kaos med menneskers helse. I løpet av de siste tiårene har forskere lært at en rekke syntetiske kjemikalier, inkludert de i allestedsnærværende plast og plantevernmidler, etterligner østrogen gang inntatt i menneskekroppen. Disse hormonforstyrrende stoffer er knyttet til helseeffektene fra senket testosteronnivå til vektøkning, fibrocystic bryst sykdom, brystkreft, og fødselsskader. Et anti-østrogen diett minimaliserer eksponering av østrogen-ligne kjemikalier for å bidra til å sikre helse.

Matlaging og oppbevaring

Endokrinolog Frederick Vom Saal, i en spesialrapport til Frontline på østrogen-ligne miljømessige kjemikalier, skriver at det ikke er noen trygg dose av disse stoffene, som finnes i mat kan liners, plastemballasje og flasker, og selv i dental tetningsmidler. Eksponering for østrogenlignende stoffer kan bli redusert ved å velge uemballerte matvarer som bulk korn og frisk frukt og grønnsaker, og deretter lagre disse elementene i beholdere av glass eller keramikk. Aldri mikrobølgeovn mat i en plastbeholder eller bruke plastfolie for å dekke beholderen; ifølge ernæring forsker Brad King, som siterer en rekke studier som viser hvordan østrogen-mimicking stoffer lekker fra plast under matlagingen.

Kjemisk fri Selections

Falske østrogen stoffene er gjennomgripende i landbrukskjemikalier som plantevernmidler og ugressmidler. Helse utøvere og endokrine forskere anbefaler grundig vaske alle råvarer. Personalet på Energisk Nutrition anbefaler soaking konvensjonelt dyrket mat i en produsere vask eller ozonert vann i minst 20 minutter før steking. Velg økologisk kjøtt, frukt, grønnsaker, korn og meieriprodukter når gjennomførbart.

Anti-østrogen Foods

Ori Hefmekler, grunnlegger og utgiver av Mind og muskel kraft magasinet og tidligere helse og fitness redaktør for Penthouse, har skrevet i Anti-østrogen Diet bok at enkelte matvarer har egenskaper som hjelper motvirke effekten av miljø østrogen-mimicking stoffer. Disse inkluderer cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og rosenkål, samt kaffe og te, sitrusfrukter, og økologiske meieriprodukter fra gress-matet storfe. Virkningen av en anti-østrogen diett på kroppen østrogennivået ennå ikke er vitenskapelig undersøkt. Imidlertid er de matvarene som anbefales av Hofmekler vurderes av leger og ernæringseksperter for å være sunn og fordelaktig for folk flest, og unngå kjemikalier gjennom å spise økologiske produkter vil senke østrogen eksponering og helserisiko forbundet med østrogen stoffer.

Hvordan bli kvitt av østrogen

Østrogen er et viktig hormon for å opprettholde en sunn kropp. Selvfølgelig kvinner trenger mer østrogen enn menn, men det er nødvendig for menn også. Mens østrogen holder kvinner ser sunt, kan det også være årsaken til visse sykdommer og forby vekttap. Jo mer østrogen du har i kroppen din, jo vanskeligere er det å gå ned i vekt. Hvis du ønsker å bli kvitt overflødig østrogen i kroppen din, er det noen ting du kan gjøre. Denne guiden vil vise deg de beste måtene å eliminere uønsket østrogen.

Hvordan bli kvitt av østrogen

•  Drikk grapefruktjuice. Grapefrukt juice har en viss kvalitet som eliminerer østrogen i kroppen. Det faktisk fungerer ved å blokkere noe som kalles østradiol fra å bli brutt ned i leveren. Dette betyr at østrogen fra miljømessige kilder er ikke tillatt å fullt suge inn dine organer.

Unngå soyaprodukter. Soya kan være et sunt alternativ når du refererer til en fettfattig diett, men det er skadelig for din østrogennivå. Miljø østrogen er overalt nå dagene. Soya kjøtt, soya melk og soya mandler er alle produkter du bør unngå når redusere østrogennivået.

Varm opp maten i ikke plastbeholdere. Plast avgir en kjemisk, når den blir oppvarmet, inn i det inneholdt mat. Dette stoffet er en annen miljø østrogen. Bruk i stedet en porselen eller glass bolle å varme maten. Hvis du ikke har en av disse hendig, bare bruke en papptallerken.

Spis økologisk mat for å eliminere miljømessige østrogener i plantevernmidler. Plantevernmidler og kjemikalier er i nesten alt vi spiser. Faktisk ble nylig ikke økologisk babymat testet og 15 plantevernmidler ble funnet i en enkelt beholder.

Ta anti-østrogen reseptbelagte legemidler som androgener, clomiphene eller Tamoxifen. Medisinering bør være siste utvei hvis ikke østrogennivået er ekstremt farlig. Dette er fordi medisinen er årsaken til et overskudd av østrogen til å begynne med, så kjemper problemer naturligvis er lettere på deg kroppen.

Hint

  • Vanligvis, jo mindre fett i kroppen din, jo mindre østrogen du vil produsere. Men når østrogen er til stede, er det vanskelig å miste kroppsfett. Det er en uendelig syklus.
  • Anabole steroider kan føre til et overskudd av østrogen og en reduksjon i testosteron. Enda en grunn til å holde seg borte fra steroider.

Østrogen effekt over avokado

Avokado er en anti-østrogen mat, noe som betyr at de inneholder plantesteroler som blokkerer østrogen absorpsjon i kroppen og fremmer produksjonen av progesteron hos kvinner og testosteron hos menn. Avokado hjelp balanse østrogennivå for bedre helse.

Teorier

Ifølge "The Anti-østrogen Diet" av Ori Hofmeckler, er østrogen-produserende matvarer som soya og meieri forbundet med høy forekomst av fedme og kreft. Hofmeckler hevder at inntak av anti-østrogen matvarer som avokado hjelper kroppen prosessen maten mer effektivt.

Fordeler

Høye nivåer av østrogen forårsake vekt-gevinst, og selv om avokado er mye fett, er de kjent for å fremme vekttap på grunn av deres evne til å motvirke østrogen.

Bruksområder

Avocado olje er en vanlig ingrediens i progesteron kremer som behandler PMS og prostata problemer. Disse kremene bidra til å balansere østrogennivået og redusere symptomer på østrogen-relaterte plager.

Potensiell

Et 2007 kreft studie i Australia fant at Persin, et kjemikalie i avocado blader, kan øke effektiviteten av brystkreft narkotika tamoxifen.

Fun Fact

Aztekerne brukte avokado som en seksuell stimulans. Ordet "avocado" stammer fra det aztekiske ordet for "testikkel" på grunn av frukten form og forbindelse med seksuell virilitet.

Kjemiske strukturen av østrogen

Kjemiske strukturen av østrogen


Ordet "østrogen" kommer fra latinske røtter som betyr, bokstavelig talt, noe som bringer en kvinnelig dyr inn i varmen - det vil si, til en formidler av løpetid eller beredskap kompis. Vitenskapelig, refererer ordet til en familie av molekyler som er involvert i regulering av den kvinnelige reproduktive syklus. De tre østrogener hos kvinner omfatter estradiol (som er molekylet som oftest kalles "østrogen"), estron og estriol. Andre, funksjonelt tilsvarende molekyler finnes ikke hos mennesker, men i dyr og til og med planter er referert til som østrogener så vel.

Således representerer ingen enkelt kjemisk struktur "østrogen". Og siden strukturen spiller en nøkkelrolle i funksjon, østrogen-lignende kjemikalier ikke alle handling på samme måte.

Østrogener er steroider

De tre menneske østrogener dele sterk familielikhet, men de er ikke det samme molekylet. Faktisk, alle steroider (inkludert ikke bare østrogener men funksjonelt svært forskjellige mannlig hormon, testosteron) stammer fra kolesterol.

De menneskelige østrogener dele visse strukturelle egenskaper som minner om deres opprinnelse: tre seks-leddede ringer og en fem-leddet ring som deler sider. Forskjellen ligger i detaljene, og disse detaljene gjør hele forskjellen i molekylet funksjonalitet.

Sammenligning av menneske Østrogener

Menneskelig østradiol er "sterkeste" av østrogener. Det vil si, østradiol er best på bestilling "" celler til å produsere de mange andre proteinene nødvendige for normal reproduksjonssyklusen i en drektige hunn. Østradiol er også til stede ved den høyeste konsentrasjon i premenopausale kvinner.

Selv om de strukturelle forskjeller mellom østrogener er meget subtile (mindre enn et vannmolekyl største forskjell mellom de tre!), Det neste sterkest østrogen, østron, er 10 ganger svakere enn østradiol.
Den tredje, østriol, som igjen er nesten 10 ganger svakere enn estrone.

Fordi eggstokkene produkt de fleste av kroppens østrogener, og eggstokkene slutte å fungere i overgangsalderen, har leger og forskere målrettet østrogen hormonbehandling for reduksjon av menopausale symptomer som hetetokter, vaginal tørrhet og nattesvette.

Konjugert Equine Østrogener

For mye av det 20. århundre, ble østrogener for hormonbehandling avledet fra urinen til gravide hopper, som er rik på østrogen komponenter. Konstruksjonen og forholdet mellom østrogener i hesteurin varierer noe fra de som er funnet i mennesker: Konjugert equine østrogener (Cees), den aktive ingrediens i mange FDA-godkjente terapier, består av 45 prosent østron og 25 prosent equiline, et østrogen produseres ikke i mennesker. Mindre enn 10 prosent av formuleringen er østradiol, og det finnes flere dusin andre komponenter.

Selv om mange kvinner har opplevd stor lettelse fra sine menopausale symptomer ved bruk av formuleringer som inneholder CEES, kan innføringen av disse nonendogenous østrogener bidra til uønskede bivirkninger og forskjeller i hvordan molekylene er eliminert fra kroppen.

Syntetisk Østradiol

Andre østrogen erstatningsterapi inneholde syntetiske østradiol, som er en ren form av østradiol østrogen fremstilt fra en naturlig forløper, diosgenin, som finnes i soyabønner og vill yam. Dette østrogen er strukturelt identisk med menneskelig østradiol.

Selv om mange ikke-FDA-godkjente preparater, i kjølvannet av HRT sikkerhet striden i 2002, tout deres bruk av "naturlig" eller "bioidentical" østrogen, disse preparatene bruke samme syntetisk østradiol finnes i mange FDA-godkjente produkter.

Østradiol (fra hvilken som helst kilde) konverterer til estrone i leveren, noe som gjør det sannsynlig å ha noen av de samme effektene som estrone rike CEE. Når absorberes gjennom huden (ved hjelp av et depotplaster eller gel) estradiol gjør opprettholde sin opprinnelige struktur først i blodet.

Andre Østrogener

HRT og brystkreft behandlinger ansette andre østrogener og "anti-østrogener" med lignende strukturer og funksjoner. På grunn av kompleksiteten av østrogen biokjemi, er farmakologi av forskjellige formuleringer fortsatt under studien, og, i noen tilfeller, gjenstand for kontrovers.

Bivirkninger av østrogen-stopper

Østrogenblokkere brukes som oftest til å behandle brystkreft eller å motvirke østrogen effekt av bodybuilding steroider. Østrogenblokkere øke testosteron hos menn og øke styrke og muskelmasse. De produserer også bivirkninger som kan variere fra tretthet til tale problemer.

Typer

Det er tre typer østrogenblokkere: antiøstrogener, aromatasehemmere og spesifikke østrogenreseptormodulatorer. Vanlige handelsnavn som østrogenblokkere inkluderer Clomid, Evista, Fareston og Soltamox.

Short Term

Kortsiktige bivirkninger av østrogenblokkere inkluderer tåkesyn, blåmerker, brystsmerter, svimmelhet, tretthet, hodepine, hetetokter, humørsvingninger, nattesvette, nummenhet, hevelse og utflod.

Long Term

Langsiktige bivirkninger av østrogenblokkere inkluderer bentap, blodpropp, livmorkreft, felles svakhet, hjerneslag og livmorkreft.

Kvinner

Antiestrogens som Clomid kan brukes til å behandle ufruktbarhet fordi de indusere eggløsning, men noen kvinner opplever bivirkninger, slik som jevning av slimet i livmorhalsen, som hindrer befruktning.

Betraktninger

En 2008 studie ved University of London viste at kvinner som opplevde hetetokter mens du tar østrogen blokkere for brystkreft hadde mindre sannsynlighet for å ha en gjentakelse av kreft.

Kosthold for å redusere østrogen for brystkreft

Brystkreft trives i et østrogen-rikt miljø, noe som er grunnen til at mange behandlingsregimer utnytte SERM (selektive østrogenreseptormodulatorer), som hindrer østrogen molekyler fester seg til brystvevet. I tillegg til å utnytte konvensjonelle behandlinger som dette, kan innføring av en anti-østrogen kosthold bidra til å redusere østrogennivået, hjelpe i kampen mot brystkreft.

Østrogen og matdepartementet

Forstår at mange av maten du spiser på en jevnlig basis fremme produksjon av overflødig østrogen. Kjemikalier som brukes som tilsetningsstoffer i mat inneholder ofte xenoestrogens, som er menneskeskapte forbindelser som etterligner effekten av østrogen i kroppen din, forsterke sin effekt. Ifølge Dr. John K. Williams, Ph.D., en ekspert på Paleolithic ernæring, oppvarming plastbeholdere (som mikrobølgeovnen, matvarer) kan også gi ut xenoestrogens inn ditt måltid. Så problemet er ikke bare hva du spiser, men hvordan du spiser det.

Anti-Østrogen Diet

Konsumere en diett som naturlig og hormon-fri som mulig for å naturlig redusere østrogennivået. Dette betyr forbruker en diett rik på naturlige matvarer, som for eksempel organisk gress-matet biff og kylling, villfanget sjømat, økologisk frukt og grønnsaker, og andre naturlige elementer som bønner, nøtter og frø. Unngå enhver forbruket av bearbeidede matvarer, alkohol, sukkerholdige varer, eller raffinert mel mens du ser for å redusere østrogennivået.

For å beholde kosttilskudd balansen mens på en anti-østrogen diett, bør hvert måltid inneholde en frukt, en grønnsak, en mager proteinkilde, og en naturlig kilde til sunne, umettede fett som mandler eller olivenolje. I tillegg utnytte kraften i cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, som disse forbindelsene er rike på et stoff som heter diindolylmethane (DIM), som naturlig senker østrogen. Minst to porsjoner en dag med cruciferous grønnsaker bør være et fast innslag i østrogenreduserende kosthold.

Hvordan redusere østrogen med kosthold og mosjon

Enten du er en mann eller en kvinne, normaløstrogennivået i kroppen kan bidra til å oppnå en rekke helsemessige fordeler, ifølge Healthmad.com. Disse fordelene omfatter bedre kroppssammensetning (bedre nivåer av lean mass samtidig redusere fettlagre), bedre humør, og redusere risikoen for visse kreftformer (for eksempel bryst og livmor). Mens kan senkes østrogen gjennom bruk av reseptbelagte medikamenter, er en sikrere metode for å forsøke å senke det først ved hjelp av diett og mosjon.

Hvordan redusere østrogen med kosthold og mosjon

Redusere Østrogen

•  Skift din inntak til mer naturlige matvarer for å normalisere hormonbalansen. Den anti Østrogen Diet, diskutert i Newsmax.com, talte forbruket av frukt og grønnsaker, bønner, fersk fisk, andre magert kjøtt, nøtter, frø og egg. Dette unngår mange av de kjemikalier som er tilstede i behandlet og frosne matvarer, som ofte inneholder xenoestrogens eller menneskeskapte forbindelser som fungerer som østrogen i kroppen. Også unngå forbruk av soya, noe som kan øke nivået av østrogen i kroppen.

spise økologisk mat og gress-matet kjøtt når budsjettet tillater. Dette kan bidra til å redusere nivået av sirkulerende østrogener ved ytterligere å redusere inntaket av unaturlige kjemikalier som kan utløse en økning av østrogen i kroppen. Hvis budsjettet ikke tillater for både gress-matet kjøtt og økologisk frukt og grønnsaker, hold deg til økologisk frukt og grønnsaker; de gir best effekt for å redusere østrogennivået.

trening i minst 30 til 45 minutter om dagen for å redusere kroppsfett. Dette skal resultere i senket østrogennivåer, fordi fett har en tendens til å forårsake omvandling av andre hormoner til østrogen. Velg en type øvelse som du liker, og gjøre det religiøst. Den modifiserte kosten tilnærmingen skissert ovenfor bør jobbe med trening for å hjelpe deg å miste kroppsfett og redusere østrogennivået.

Hva gjør Østrogen stopper Do?

Hva gjør Østrogen stopper Do?


Aromatase-inhibitorer eller blokkere østrogen blokkere produksjonen av østrogen, som er kjent for å øke risikoen for brystkreft. Mennesker nå har høyere nivåer av østrogen i kroppen sin enn noen gang før på grunn av miljøgifter, plantevernmidler, plast og p-pille.

Funksjon

Østrogenblokkere er noen ganger referert til som anti-østrogener. Østrogen-stopper lavere østrogennivå i kroppen og hindre testosteron, som både menn og kvinner har, fra å konvertere til østrogen. Østrogenblokkere er noen ganger referert til som østrogen detoxifiers, ifølge Antiaging-systems.com.

Potensial

Når østrogennivået er senket, vil testosteronnivået øke. For mye østrogen kan føre til kreft så vel som til økt kroppsfett og menneske bryster, som er medisinsk referert til som gynekomasti.

Fordeler kontra risiko

Østrogen er et flott og viktig hormon når en kvinne er ung. Det gjør henne til fysisk utvikle og formere seg. Menn trenger også østrogen, men i en mye mindre grad enn kvinner. Imidlertid, østrogen, når det blir dominerende, kan resultere i et dårlig resultat, nemlig kreft.

For lite, for mye

Som vi alder, våre østrogennivået øker, noe som reduserer sædkvalitet hos menn og øker risikoen for kreft, spesielt prostatakreft og livmorhalskreft. Når kvinner går gjennom overgangsalder deres østrogennivået betydelig nedgang, noe som skaper en annen rekke problemer fordi kvinner trenger østrogen for å holde seg frisk, bare ikke for mye av det. Mange postmenopausale kvinner velger å ta hormonbehandling (HRT), men det har vist seg å sette dem i en høyere risiko for brystkreft. Ita € ™ s en ond sirkel.

Tamoxifen

Tamoxifen, et stoff, var østrogen blocker stoffet for år for postmenopausale kvinner som har brystkreft som er østrogenavhengig for vekst. Men i 1999 ble Aromasin godkjent i United State for behandling av postmenopausale kvinner med avansert brystkreft, der tumor var ikke lenger reagerer på Tamoxifen behandling.

Aromasin

Aromasin er et steroid aromastase in-aktivator. Dette betyr at det er spesielt rettet mot og irreversibelt bindes til enzymet som kalles aromatase, som er nødvendig for å produsere østrogen. Når østrogen slutter som produseres i kroppen, canâ brystkreftceller € ™ t overleve.

Typer

Eksempler på østrogenblokkere er formestane, testolactone og vorozole. Dette er aromatasehemmere. Selektiv østrogen reseptor modulerer inkluderer klomifensitrat, arzooxifene og tamoxifen, som blokkerer østrogenreseptorer.

Hvordan behandle Gynecomastia

Hvordan behandle Gynecomastia


Gynecomastia er unormal brystvekst hos menn. Det forekommer ofte i tenårene på grunn av hormonelle endringer som oppstår i puberteten. Tilstanden vil reversere i om lag 90 prosent av tenåringsgutter. Andre årsaker til gynekomasti er genetiske lidelser, fedme, steroider, bivirkninger fra medisiner eller ulovlige rusmidler og hormonelle ubalanser. Selv om tilstanden er ikke alvorlig mange menn blir flau av sin form og søke behandling. Les videre for å lære hvordan man skal behandle gynecomastia.

Hvordan behandle Gynecomastia

•  Gå ned i vekt. Brystvevet er i stor grad består av fettvev. Å være overvektig kan skape gynekomasti hos noen menn. Å miste vekt kan redusere tilstanden. Diskuter vekttap mål med legen din. Se en kostholdsekspert for å lære sunne matvaner. Etter godkjenning fra legen din starte og opprettholde et treningsprogram.

Endre medisiner. Legen din vil avgjøre om gynecomastia oppstått på grunn av en bivirkning av medisiner. Alternative medisiner kan være tilgjengelig som vil redusere bryst vekst, men fortsatt behandle den medisinske tilstanden det var foreskrevet for.

Bruk en komprimering plagg. Noen menn kan bestemme mot andre behandlingsalternativer og bestemmer seg for å leve med tilstanden. Komprimering plagg kan kjøpes i en medisinsk forsyning butikken og på nettet. De er slitt under klærne og redusere forekomsten av brystene.

Ta medisiner for å behandle en hormonell problem. Noen menn kan bli hjulpet av anti-østrogen medisiner. Legen din kan ta et hormon panel være ferdig for å avgjøre om en ubalanse forårsaker gynecomastia.

gjennomgå en operasjon. For noen menn som har veldig store bryster og andre typer behandlinger har ikke fungert, kan kirurgi være et alternativ. Fettsuging kan utføres for å fjerne noe av fettet i bryst og redusere størrelsen. Et annet alternativ er en reduksjon mammoplasty hvor brystvevet er fjernet. Pass på å velge et styre sertifisert plastisk kirurg.

Lær måter å håndtere følelsesmessige problemer forbundet med gynekomasti. Snakk med en rådgiver hvis nødvendig for å takle følelser som påvirker maskulinitet. Søke støtte fra familien. Forklar dine følelser så familiemedlemmer vil forstå hva du går gjennom.

Hva er årsakene til Tørrhet?

Hva er årsakene til Tørrhet?


Kroppen din produserer naturlig smøremidler for å holde din hud, øyne, munn og andre områder av kroppen din beskyttet. Tørrhet kan være et resultat av ubalanser i kroppen din. Dette kan være på grunn av underliggende medisinske tilstander, for eksempel redusert østrogen eller medisiner.

Vaginal Tørrhet

Som det fremgår av Mayo Clinic nettsiden, kan vaginal tørrhet være forårsaket av hormonelle problemer, amming og fødsel. En reduksjon i østrogennivåer fører til vaginal tørrhet. Anti-østrogen medisiner, auto-immune sykdommer og skylling kan også forårsake vaginal tørrhet.

Munntørrhet

Tørr munn kan være forårsaket av medikamenter, røyking, autoimmune sykdommer og nerveskade. Flere former av medikamenter som inneholder antihistaminer og slimløsende midler kan resultere i bivirkning tørr munn. Kjemoterapeutiske medikamenter kan redusere produksjonen av spytt på grunn av stråling. Autoimmune sykdommer så som HIV / AIDS kan være et resultat av sykdommen.

Xerosis

Xerosis, eller tørr hud, er vanligvis forårsaket av miljøfaktorer, ifølge Mayo Clinic. Kaldt vær og lav luftfuktighet er store bidragsytere til tørr hud. Varme bad og dusj, såper, deodoranter og soling kan også bidra til tørr hud. Visse forhold som inkluderer psoriasis og skjoldbrusk lidelser kan også føre til tørr hud.

Tørre øyne

Tørre øyne er et resultat av utilstrekkelig tåreproduksjon. Dine tårer inneholde vann, fete oljer og slimete. Hvis denne kombinasjonen blir ubalansert, reduserer tåreproduksjon. Tørre øyne kan være forårsaket av vind, tørr luft, medisiner, aldring, menopause, øye kirurgi og andre forhold.

Hvordan virker Clomid arbeid?

Hva er Clomid?

Klomifensitrat (Clomid) er en anti-østrogen sammensatt, oftest foreskrevet for å behandle kvinnelig infertilitet. Den konkurrerer med østrogen for spesialiserte receptor områder i endometrium, vagina, og hypothalamus og hypofysen. Clomid forårsaker en økt produksjon av gonadotropiner, hormoner som follikkelstimulerende hormon og lutenizing hormon, som initiere veksten av en eller flere egg i eggstokken. Eggløsning, eller utgave av det modne egget, kan oppstå på egen hånd eller med tillegg av et annet medikament for å stimulere den. Den tomme egg hårsekken produserer progesteron, den viktigste hormon av svangerskapet, som det gjør når en kvinne ikke tar Clomid.

Ved hjelp av Clomid for kvinnelig ufruktbarhet

Clomid er en av de mest foreskrevne legemidler for kvinnelige faktor ufruktbarhet. Dette stoffet er vanligvis en av de første medisiner gitt i løpet av prosessen for behandling av infertilitet på grunn av sin enkelhet i bruk. Kvinner som ikke har eggløsning på egen hånd, eller uregelmessig som de med polycystisk ovariesyndrom eller hypothalamus amenoré, får mest ut av å ta Clomid.

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand som er preget av tilstedeværelsen av flere små cyster på eggstokkene, høye nivåer av androgener (mannlige hormoner som bidrar til symptomer som unormal hårvekst, kviser og selv håravfall) og uregelmessig menstruasjon.

Kvinner med hypothalamus amenoré har uregelmessigheter i deres hypothalamus og hypofysen som hindrer eggløsning, og dermed en menstruasjonssyklus, skjer hver måned. Som med polycystisk ovariesyndrom, er kvinner som har uregelmessig eller fraværende perioder mest sannsynlig ikke eggløsning, et viktig steg i å bli gravid.

Du må kanskje ta andre hormoner, som østrogen eller progesteron kosttilskudd, mens du tar Clomid. Mens hver lege har sin egen preferanse, vanligvis bare noen få sykluser av Clomid vil bli prøvd før du går videre til et annet legemiddel.

Hvordan ta Clomid

Sørg for å ta Clomid slik legen din forskriver det. Den er tilgjengelig i 50mg tabletter; doser på 50 mg, 100 mg, 150 mg eller 200 mg som en daglig enkelt dose er vanlig. Clomid er vanligvis tatt i begynnelsen av menstruasjonssyklusen i fem dager, vanligvis starter på dag tre eller dag fem. Legen din kan ønske å overvåke respons gjennom blodprøver og ultralyd. Du vil motta instruksjoner fra legen din om når du skal ha samleie, men å bruke en test kit er vanlig. Sørg for å melde fra om bivirkninger raskt til legen din.

Smertefull sex etter overgangsalderen

Smertefull sex etter overgangsalderen


Tørrhet i skjeden og tynning av vaginal veggene i overgangsalderen kan øke friksjonen under samleie, og kan føre til smerter.

Lindring fra vaginal tørrhet kan innebære bedre kommunikasjon med sin partner, en endring i medisinering, hormonbehandling eller en kombinasjon av behandlinger.

Smøremidler

Vannbasert glidemiddel kan gi midlertidig lindring fra vaginal tørrhet ved å tilføre fuktighet og redusere friksjon forårsaket under samleie. Unngå olje og petroleumsbaserte smøremidler, som kan havnen bakterier som kan føre til en vaginal infeksjon.

Østrogen Kremer

Østrogen kan brukes direkte til vaginalområdet i form av en krem ​​som er påført topisk. Kremer øke blodgjennomstrømningen når de er brukt til vagina. Den økte blodstrømmen bidrar til å øke følsomheten som kan føre til lettere orgasmer.

Vaginal Setter

Vaginal østrogen kan også bli administrert i en vaginal tablett eller en ring som er satt inn i vagina. Østrogen frigjøres sakte og absorberes gjennom skjedeveggen.

Hormon kremer og innsatser kan brukes i forbindelse med over-the-counter smøremidler for å lette system av smertefulle kjønn etter menopause.

Hormonbehandling

Østrogennivået faller under overgangsalderen, noe som fører til vaginal vev å bli tynnere og tørrere. Denne smerten kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt smertefullt.

Hormonbehandling, ofte referert til som HRT, kan bidra til å redusere symptomer som fører til smertefull sex etter overgangsalderen.

Medisiner

Noen medisiner, for eksempel kaldt og allergi medisiner, noen antidepressiva og anti-østrogen medisiner, kan senke sexlysten og forårsake vaginal tørrhet. Legen kan være i stand til å foreskrive en mindre tørking alternativ eller komme med forslag for å lindre tørr skjede.

Kommunikasjon

Mangel på opphisselse kan også føre til tørrhet i skjeden som kan forårsake smertefulle sex etter overgangsalderen. Menopausal kvinne bør diskutere måter å øke opphisselse, slik som utvidet forspill og hyppigere seksuell aktivitet, med sin partner.

Hvordan balansere hormoner

Hormonnivåer kan være ubalansert på grunn av en rekke grunner, inkludert diett, sykdom, stress, skjoldbruskkjertel lidelser, hysterektomi og menopause. En ubalanse i hormonnivået kan føre til vektsvingninger, humørsvingninger, kviser, seksuell dysfunksjon og redusert fruktbarhet. Diagnostisering hormon ubalanse vil kreve en lege som har spesialisert seg på denne type lidelse, for eksempel en gynekolog eller endokrinolog. Når du har blitt diagnostisert, er det noen ting du kan gjøre for å balansere hormoner og begynner å føle seg mer som deg selv.

Hvordan balansere hormoner

En titt på kostholdet ditt for matvarer som kan bidra til et hormon ubalanse. Ifølge Dr. Sonia Gaemi, ed.d., RD ​​i hennes bok "Å spise klokt for hormonell balanse," å spise frokost er veldig viktig for å opprettholde hormonbalansen fordi det hjelper med avfall eliminering og gir næring til energibehov og optimale kroppsfunksjoner. I tillegg anbefaler Dr. Gaemi komplekse karbohydrater, proteiner og fytokjemikalier tidlig på dagen for å balansere hormoner og bidra til serotonin utgivelse. (Phytochemicals finnes i planter matvarer som soya, frukt og grønnsaker.)

Begrens inntak av animalske produkter. Fordi dyrene blir noen ganger matet kjemikalier for å øke sin størrelse, bør matvarer som er behandlet melk, egg og kjøtt være begrenset på grunn av deres potensielle steroid og antibiotika-innhold som kan interferere med optimal hormonbalansen. Matvarer som inneholder mettet fett, oljer og enkle sukker kan også bidra til symptomer assosiert med hormonubalanse, og bør unngås eller begrenses.

Tenk hormonbehandling. Syntetiske hormoner er ofte brukt til å balansere hormoner. De kommer i form av progesteron, østrogen eller testosteron, og arbeide for å lindre symptomer som hetetokter, søvnforstyrrelser og vaginal irritasjon forbundet med overgangsalderen. Østrogen er tilgjengelig i nesespray, piller, prevensjonsplaster, geleer og vaginale kremer. Progesteron og testosteron kommer i pille, hud patch og vaginal krem ​​form også.

•  Vurder bioidentical hormonbehandling for en mer naturlig tilnærming. Bioidentical terapi innebærer bruk av hormoner som har samme molekylstruktur som de som allerede finnes i kvinners kropper. Disse hormonene er tilgjengelige i pille eller lapp skjema.

Spør legen din om phytoestrogen terapi. Fytoøstrogener er plantebaserte produkter som for tiden blir studert for deres bruk i østrogenbehandling. Fordi fytoøstrogener har både anti-østrogen og pro-østrogene egenskaper, mengden av østrogen legemet inneholder påvirker den samlede resultatet av denne fremgangsmåte.

Ta den minste anbefalte dosen av noen hormonbehandling. Hormon erstatninger bør startes på lavest mulig dose som er effektiv. I tillegg anbefales det at hormonbehandling tas over en periode på 25 til 28 dager, og deretter stanset i tre til fem dager for å tillate re-balansering av hormoner.

Hva er årsakene til hetetokter hos kvinner?

Du nyter hvert sekund av din sommerdag mens du nipper til en kopp kaffe, og, "Oh no !!" Den velkjente, men plutselig, intens følelse av en varm følelse i nakken, ansiktet og krage bein ødelegger øyeblikket. Kanskje nå ditt hjerte begynner å slå raskere og deretter svette starter. Du umiddelbart gjenkjenne det som en varm flash. Men hva som forårsaker hetetokter hos kvinner?

Menopause

Hetetokter er vanligvis forårsaket av effekten av hormonelle endringer som følge av overgangsalderen hos kvinner. En redusert grad av østrogen påvirker hypothalamus, som er den del av hjernen som er ansvarlig for å styre søvn og noen ganger referert til som kroppens termostat. Dette fører til at kroppen for å føle den varme følelse ofte referert til som en varm flash.

Reseptbelagte legemidler

En rekke reseptbelagte legemidler som antidepressiva eller anti-angst medisiner kan også forårsake hetetokter. Anti-kreft legemidler og osteoporose forebyggende legemidler har vist seg å produsere hetetokter og nattesvette fordi de fungerer delvis som anti-østrogen agenter.

Mat og kosthold

Mange matvarer og drikke kan provosere hetetokter. Disse omfatter alkohol, koffein i kaffe eller te, overskytende sukker, viss meieri og kjøttprodukter og matvarer beriket med varmt krydder. Disse elementene rangerer blant de beste aggravators av alvorlige hetetokter. Videre hetetokter ofte blusse opp når kvinner drikker vin eller alkoholholdige drikker. Kvinner går gjennom overgangsalder kan kontrollere sin sannsynlighet for å ha hetetokter ved å være oppmerksom på sine dietter.

Badstuer og badestamper

Badestamper og badstuer, mens du slapper av, er også aktive triggere i forårsaker hetetokter. Lessening eksponeringstid kan redusere sjansene for å ha hetetokter.

Dusj og bad

Varm dusj og varme bad utvilsomt føle deg fantastisk. Likevel, de heve kroppstemperaturen. Som badestamper og badstuer, bør disse luksus bli moderert eller unngås av kvinner som er utsatt for hetetokter.

Romtemperaturer

Varmt rom kan føre til mindre søvn om natten, utløser hetetokter og nattesvette. Hot sengetøy kan ha samme effekt. Det er best å holde rommet ditt så kul som er behagelig, fjerne et lag eller to av gulvbelegg fra sengen for bedre komfort og en redusert sjanse for hetetokter.

Post-overgangsalder Overdreven Estradiol Symptomer

Menopause er en naturlig prosess av en kvinnes utvikling i livet. Denne endringen vanligvis oppstår hos kvinner i alderen 45 og 55. De symptomer på overgangsalder avhenge av hormon svingninger. Dreven hormon produksjon av østradiol i postmenopausal kvinne kan vises som humørsvingninger, irritabilitet og angst.

Årsaker

Menopause er forårsaket av endringer i nivåer av hormonene progesteron og østrogen. Ovariene produsere mindre over tid. Post-menopause er forårsaket av fraværet av menstruasjon i ett år. Graviditet er ikke lenger fare for etter denne tid. Kirurgiske og medisinske behandlinger forårsaker menopause er referert til som "kirurgisk menopause." Ovarian fjerning kan forårsake en plutselig reduksjon i østrogennivået. Kjemoterapi og anti-østrogen medisiner er andre eksempler som forårsaker den uønskede fall i østrogen, noe som resulterer i menopausale symptomer mer alvorlige enn når kroppen tillates å justere langsomt.

Symptomer

Menstruasjon kan stoppe plutselig eller gradvis stoppe over tid, og bli uregelmessig i flyt eller frekvens. Dette kan skje for ett til tre år før fullstendig opphør. Vanligste symptomene er hetetokter, nattesvette, søvnproblemer og hjertebank. Andre symptomer kan være seksuell dysfunksjon relatert til vaginal smerte eller disinterest, humørsvingninger eller glemsomhet, og smerter eller smerter i leddene. Betydningen av symptomene differensiere med nivået av progesteron og østrogen. Overdreven østradiol symptomer hos postmenopausale kvinner kan presentere som humørsvingninger, væskeansamlinger, vektøkning i det hippe og fibrocystic bryster. Livmor blødning endringer og skjoldbrusk-mangel kan observeres også.

Test

Østradiol er en test leger bruker for å måle hormonelle forandringer hos kvinner. Østradiol er den viktigste form av østrogen som finnes i den kvinnelige kropp. Den er produsert i eggstokkene, binyrebarken og også morkaken. Leger kan fortelle om en kvinne er menopausal eller postmenopausal med beløpet som forekommer i blodet. Vanlige resultater for kvinner før menopausen er 30 til 400 pg / ml og post-menopausale kvinner bør være innen 0 til 30 pg / ml.

Behandlinger

Som menopausale symptomer varierer fra kvinne til kvinne, så gjør behandlinger. Diskutere hva som er best for kroppen din bør gjøres med helsepersonell. Menopause brakt videre av en kirurgisk behandling kan ikke inneholde den samme behandlingen som menopause brakt videre naturlig. Hormonbehandling, kan naturlig rettsmidler som for eksempel endringer i livsstil eller kosttilskudd være gunstig.

Advarsel

Fortell legen din om eventuelle medisiner du tar før hormonelle testing. Østrogenbehandling og p-piller kan påvirke resultatene. Følg opp med unormale resultater. Ta kontakt med din lege hvis du opplever 12 sammenhengende måneder med amenoré og plutselig vaginal blødning eller spotting oppstår.

Fibroid behandling med kosthold

Fibroids i livmoren er godartede svulster som vokser på livmorveggen. Ganske vanlig hos kvinner i reproduktiv alder, de er vanligvis små og har ofte ingen symptomer, men kan vokse seg større i tid og til slutt føre til kraftig blødning eller infertilitet. En annen type av fibroid kalt fibroadenoma vises i bryst (lignende, men ikke identisk med det væskefylte cyste), som også er en ikke-kreftsvulst, men de kan føre til ubehag eller smerte. I stedet for å velge for kirurgi for å fjerne fibroid, prøve å behandle det gjennom kosten, som er enkel, sikker og ofte ganske effektive.

Årsaker og symptomer

Fibroids er en overvekst av normalt vev produsert av hormon ubalanse. Østrogen dominans (for mye østrogen og ikke nok progesteron) fører til at livmoren å vokse, men uten tilstrekkelig progesteron for å motvirke østrogen, den fortsetter å vokse. Hos noen kvinner kan dette resultere i livmor fibroids. Det samme skjer i brystene, som hovedsakelig fett, og østrogen blir lagret i fettvev. Fibroids ikke skje før kroppen begynner å produsere østrogen, har en tendens til å vokse raskere i løpet av svangerskapet når østrogennivået er høyere og vanligvis slutter å vokse etter overgangsalderen når kroppens østrogenproduksjonen avtar.

Forhold som er østrogen relatert og derfor bidrar til årsaken til fibroids er fedme (mer fett tilsvarer mer østrogen), flere svangerskap (høyere nivåer av østrogen), kronisk stress (kontinuerlig forhøyede nivåer av kortisol er konvertert fra progesteron, noe som resulterer i en progesteron-mangel og østrogen dominans) og diett (en overarbeidet leveren gjør det ute av stand til å bryte ned østrogen).

Ofte, livmor fibroids har ingen symptomer, men i noen tilfeller kan du finne overdreven blødning under mensen eller ubehag i bekkenet. Bryst fibroids er smertefulle eller følsomme for berøring.

Diet Therapy

Fordi de fleste fibroids er et resultat av hormonell ubalanse --- for mye østrogen i kroppen --- kan en enkel endring i kosthold og livsstil være løsningen. Ta med rikelig av fytoøstrogener i kostholdet ditt som lin og sesamfrø, hummus, hvitløk, tørkede aprikoser, alfalfaspirer, tørket datoer, kastanjer, mandler, oliven og kokosolje, og cruciferous grønnsaker som brokkoli, blomkål, kål, rosenkål og grønnkål . Fytoøstrogener er begge svakt østrogen, så vel som anti-østrogen, som betyr at de blokkerer sterkere, skadelige østrogener fra å feste seg til østrogenreseptorer i kroppen.

Få nok vitamin A (lever, egg og melk), vitamin C (sitrusfrukter og grønne grønnsaker) og vitamin E (nøtter og frø) for å støtte hormon helse. Spis kaldt vann fisk som laks flere ganger i uken for sine essensielle fettsyrer, som bidrar til å balansere hormoner. Substitute antioksidant-rik grønn eller urtete for brus og kaffe, og drikke mye vann for å skylle overflødig giftstoffer fra kroppen. Leveren er der østrogen metaboliseres, så detox leveren din med melk tistel, goldenseal, burdock rot, løvetann rot, Vitex, blå cohosh og dong quai for å holde den sunn og sterk.

For prime helse, kutte ut eller redusere koffein, alkohol, sukker, salt og ikke-økologisk kjøtt og meieriprodukter, og trene regelmessig.

Arimidex for vekttap

Anastrozol er en av de beste behandling for postmenopausale kvinner med kreft. Men hvis du er en mannlig kroppsbygger som bruker steroider (det er ikke godkjent for bruk hos premenopausale kvinner), kan du også være kjent med Arimidex som det har lenge vært brukt i fitness verden å miste fett. Når det brukes riktig, kan Arimidex hjelpe deg å oppnå den meislet figur som alltid har vært like utenfor rekkevidde. Det fungerer ved å hemme produksjonen av østrogen, et hormon kjent for å hjelpe kroppen i å lagre fett og beholde vann.

Finn Arimidex

For å begynne å bruke Arimidex må du først finne den. Det beste stedet å lete etter det ville være på nettet. Et ord av forsiktighet; mange områder vil annonsere "Arimidex", men de faktisk vil ha generisk form av stoffet. Selv om det min være fristende på grunn av kostnadene, (den generiske vil bli billigere) ikke kjøpe generisk form. Det virker ikke på langt nær så godt som den patenterte medikament, fordi den ikke har evnen til å fullstendig blokkere produksjonen av serum-østradiol, i form av østrogen ansvarlig for lagring av fett og holde på vann. Legen din kan også være i stand til å hjelpe deg å oppnå Arimidex.

Bestem din Dosering

Når du har fått tablettene, nå må du vite hvordan du skal ta dem. Avhengig av størrelse og vekt, vil doser variere fra 0,5 mg til 3 mg. Avhengig av hvor mye hjelp du trenger å hemme østrogen, er tabletter vanligvis tatt noen der fra 2 til 6 ganger hver dag, med like tidsintervaller. For eksempel hvis du bare tar to piller per dag du ville ta dem med 12 timers mellomrom. Husk at Amiridex er et steroid så du bør sykle på og ut av det. Vanligvis sykluser vare i 12 uker. Noen mennesker liker å starte med en lav dosering ved starten av syklusen, gradvis øke mengden, og deretter redusere dosen mot slutten av syklusen. Andre tar den samme dose hele syklusen. Etter å ha fullført en syklus, ta 2 måneder av, så begynner en ny syklus av nødvendig.

Stable med andre steroider for best resultat

For å oppnå best resultat, bør Arimidex tas i forbindelse med andre steroider. Som anastrozol er ansett å være et anti-østrogen (anti-Ø) steroid, bør det være stablet eller tatt med metabolske stimulatorer, slik som clenbuterol. Det anbefales å stable anti-Es med metabolske stimulatorer fordi som kroppen fett reduseres, vil stoffskiftet å gjøre det samme. Så du i utgangspunktet ta stimulator for å motvirke-handle effekten av anti-E på stoffskiftet.

Advarsler

Snakk med legen din før du bruker noen medisiner for vekttap. Din lege vil kunne hjelpe deg med å finne den tryggeste og mest effektive medisin for kropp og situasjon.

Steroid bruk for muskel ekstrautstyr kan bli svært skadelig for din mentale og fysiske helse. Menn kan oppleve raseri, akne, testiklene krymper og så videre.

Diett for Fibroids

Livmor fibroids, også kjent som fibromyomas, leiomyomas og myomer, er godartede vekster i livmoren som oppstår fra overproduksjon av en enkelt celle utvikle seg fra den glatte vev av livmoren. Det finnes utallige metoder for behandling, selv om fibroids vanligvis ikke føre til alvorlige problemer og krever ikke noe mer enn et godt øye til å overvåke deres vekst. Etter en viss diett, kan redusere risikoen for fibroider.

Symptomer og årsaker

Når livmor fibroids er symptomatisk, de ofte har hyppig vannlating, smerter i bekkenet, ryggen eller beina, forstoppelse og en langvarig eller tung menstruasjonssyklus. Symptomene er ofte avhengig av plasseringen av fibroider. Hvis de vokser inn i livmoren 'indre hulrom, de kalles submukøse fobroids, med primære symptomer å være tung menstruasjonsblødninger. Hvis de strekker seg utenfor livmoren, kalles de subserosal fibroids, med den primære symtom være urinveisproblemer.

Den direkte årsaken til fibroids er ukjent, men det finnes flere teorier om hva som kan hjelpe i deres utvikling. Disse inkluderer genetiske avvik, kjemiske ubalanser og, sentrale til forestillingen om en fibroid kosthold, overdreven produksjon av østrogen.

Advarsler

Det finnes en rekke måter å behandle uterine fibroider, inkludert medikamenter, en hysterektomi (fjerning av livmoren) og en myoectomy (fjerning av fibroider). Det finnes imidlertid en rekke tilsynelatende effektive alternative behandlinger, slik som urter, stressreduksjon og en spesiell diett. Selv om disse kan fungere for noen mennesker, er det vitenskapelige bevis som støtter deres effekt nesten ikke-eksisterende. Som sådan, bør du kontakte legen din før du starter noen alternativ behandling og å diskutere alle mulige behandlingsalternativer.

Uterinfibroid Diet

Gitt at årsaken til livmor fibroids er relativt ukjent, er effektiviteten av noen form for spesiell diett oppe til debatt. Når du tar i betraktning de mange mulige årsaker, spesielt rollen østrogen kan spille, visse matvarer og kosttilskudd restriksjoner kan tenkes å bidra til å redusere risikoen for de som er plaget med livmor fibroids.

En diett rik på hele korn er foreslått, som de inneholder ligniner, som anses en anti-østrogen. Vanlige matvarer rike på ligniner inkluderer linfrø, rug og bokhvete, blant andre.

I tillegg til dette, kan en diett rik på fiber være effektiv til å hjelpe til å fjerne store mengder av østrogen fra kroppen. Som sådan er en diett med høyt fiberinnhold (minst 28 g per dag), som kan inkludere nøtter, frø, frukt og grønnsaker og korn anbefalt. Som kontrast bør mat lavt fiber, slik som rødt kjøtt, stekte matvarer, sukker, koffein og alkohol unngås. Disse matvarer kan føre til leveren til å fungere også vanskelig på grunn av ekstra stress, noe som kan gjøre sine andre oppgaver lide, for eksempel å bryte ned østrogen.

Kvinner som får et overskudd av østrogen bør vurdere muligheten for å redusere deres forbruk av soya. Isoflavoner i soya som genistein og daidzein er sterke østrogen reaktorer og kan øke, redusere og megle østrogennivå. Som sådan er en diett høy i soya vanligvis ikke anbefalt i de med høy risiko for livmor fibroids på grunn av potensialet for økt østrogennivå. Soya kosttilskudd eller legge soya-rik mat til dietten bør diskuteres med legen, som folk reagerer forskjellig på dem, spesielt hos de med andre østrogen-reseptor positive forhold.

Kosttilskudd

En rekke bilag kan være nyttige ved forebyggelse og behandling av til og med uterine fibroider. En av de anbefalte kosttilskudd inneholder flavonoider, som deres anti-østrogen egenskaper kan vise seg fordelaktig. Diskutere bruken med legen din, da de kan øke, heller enn å redusere, østrogennivå.

I tillegg kan alle betraktes som en del av urter som så Palmetto og ryllik blomster, så vel som vitamin C, og sink og vitamin E for deres immunfremmende anti-oksiderende egenskaper. Hvis livmor fibroids forårsake blødninger, kan mat med høyt jern hjelpe hvis blødningen forårsaker anemi.

Vekt

En faktor påvist å øke risikoen for uterine fibroider er fedme. Resultatet av en studie som ble publisert i 1991 utgaven av Nutrition antydet uterine fibroider som presenterer symptomer kan være forbundet med fedme.

Dette ble gitt ytterligere troverdighet i en studie publisert i 1998 utgaven av epidemiologi, som viste bevis på at kvinner med kroppsmasseindeks over 30 opplevde en 23 prosent større sjanse for å utvikle livmor fibroids.