Digidexo.com

lipoid lungebetennelse

Tegn og symptomer på Endogen Lipoid Lungebetennelse

Tegn og symptomer på Endogen Lipoid Lungebetennelse


Endogen lipid pneumoni (ELP) refererer til en sjelden tilstand assosiert med betennelse og fibrotiske endringer i sammensetningen av lungene. Tilstanden er forårsaket enten ved inhalering av en rekke forskjellige fettstoffer, eller fra en akkumulering av endogent lipidmateriale i lungene, vanligvis etter en beinbrudd. Flertallet av pasienter med ELP er eldre; derimot, har spedbarn og psykisk utviklingshemmede også blitt diagnostisert med tilstanden.

Predisponerende faktorer

Med ELP, kan det noen ganger være en likhet med akutt eller kronisk lungebetennelse. Symptomer på lokaliserte granulomer (paraffinoma - en ball av immunceller) inkludert frysninger, hoste, slapphet, feber, sykdomsfølelse, kortpustethet, oppspytt, brystsmerter og hemoptyse kan også være til stede.

ELP forekommer også hos pasienter med en historie med kronisk bronkial obstruksjon, svulster, fett emboli, lunge alveolar proteinosis, og Niemann-Picks sykdom og Gaucher sykdom, samt disseminert lipogranulomatosis, alle lipid lagringssykdommer.

Personer med en medisinsk historie, inkludert astma fra barndommen, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller Hodgkins sykdom er spesielt utsatt for ELP. Moderat obstruktiv lungesykdom har også blitt assosiert med ELP på grunn av den resulterende økte restvolum og redusert kapasitet diffusjon av lungene og forårsaker luftveis mukøs tilstopping. Mennesker som opplever disse symptomene sammen med intermitterende feber kan også bli diagnostisert med ELP. Magesyre, lungeødem, blødning og alveolar skade kan også oppstå med ELP. Disse symptomene kan føre til Mendelssohns syndrom, en kronisk respiratorisk sykdom inkludert alvorlig svakhet og tørst. Flammeslukere har også opplevd ELP som en yrkesmessig fare.

Throat Funksjoner

En svekket svelgemekanisme kan forekomme som et sekundært tilstand sammen med ELP. En vedvarende hoste og kortpustethet er vanlig hos personer med ELP, symptomer som generelt forverres over tid. Noen ganger, pasienter slipper blod-farget oppspytt fra lungene, bronkiene, luftrøret eller strupehodet. Vitale tegn implikasjoner kan inkludere mild hyperventilering og senket luftveis priser på grunn av utilstrekkelig oksygentilførsel.

Oljeforbruk

Sedvanlig bruk av ulike typer oljer har vært knyttet til personer med diagnosen ELP. Oljer kan være sammensatt av mineral, animalsk eller vegetabilsk slik som de som finnes i enkelte avføringsmidler, nesedråper, munn spray, folk rettsmidler, muntlige smøremidler eller insektmidler. Når olje eller bestanddelene inn i lungene, kan rest elementer bli emulgert, noe som fører til at ELP betingelse for å begynne. Mineralolje i særdeleshet, sammensatt av flytende petroleum eller paraffiner og sterkt toksiske hydrokarboner er til lungene på grunn av deres sterkt mettet kvalitet. Inntatte oljer kan irritere lungevev som kan føre til en rekke lungesykdommer sammen med ELP slik som dannelse av arrvev, pulmonal fibrogenese og vaskulitt, samt vevsnekrose, eller progressiv enzymatisk nedbrytning som forårsaker celledød.

Overdreven bruk av mineralolje

Overdreven bruk av mineralolje


Mineralolje er en klar, luktfri olje avledet fra petroleum. Overdreven bruk av mineralolje kan være farlig for menneskekroppen. Den finnes i mange kosmetikk- og hudpleieprodukter og baby oljer og brukes i hjem rettsmidler. Utdanne deg selv om overdreven bruk av mineralolje for å unngå dens farer.

Historie

Mineralolje er et biprodukt i produksjonen av petroleum. Det er mye brukt i kropp og hudpleieprodukter fordi selskaper som produserer dem kan få mineralolje for en svært rimelig pris. Prisen er så lav fordi det er ingen andre reelle bruk for det; selskaper som arbeider med petroleum selge den av heller billig.

Hudproblemer

Mineralolje legger et lag på huden og oppløser sin naturlige oljer. Selv mineralolje gjør holde fuktighet i, betyr det ikke la huden "puste". Denne "puste" er viktig fordi huden er et viktig organ for kroppen, og når det "puster", det eliminerer giftstoffer og absorberer oksygen og fuktighet. Mineraloljer hindre denne prosessen oppstår fordi molekylene er for store til å bli absorbert, slik at de sitter på huden og hindre "puste" fra pågår. Overdreven bruk av mineralolje kan føre til at huden tørker ut og ikke utføre sin oppgave med å holde kroppen frisk ved å eliminere giftstoffer og absorberende oksygen og fuktighet inn i kroppen.

Diaré

Det er sant at mineralolje kan være et godt hjelpemiddel i å bli kvitt forstoppelse, men overdreven bruk av forstoppelse rettsmiddel kan føre til diaré. Diaré kan forårsake oppblåsthet, kramper, kvalme, oppkast, vekttap, feber, blod eller slim i avføringen, og dehydrering. Disse symptomene, men ikke altfor alvorlig, kan være svært ubehagelig og kan føre til sosiale problemer. Unngå overdreven bruk av mineralolje for forstoppelse å redusere sjansene for disse symptomene.

Tæret Næringsstoffer

Når oljen er absorbert, blir den brutt ned i leveren og føres inn i tarmkanalen. Oljen absorberer fettoppløselige vitaminer når den kommer inn i tarmkanalen. Når de vitaminene blir absorbert av mineralolje, kan de ikke brukes av kroppen og er avfall. I hovedsak stjeler mineralolje næringsstoffer fra kroppen. Dreven absorpsjon av disse mineraler kan føre til feilernæring.

Lipoid lungebetennelse

Mineralolje er til stede i mange baby oljer og brukes i tilfeller av pediatrisk forstoppelse, noe som gjør det til en kandidat for overdreven bruk hos barn og babyer. Dette er farlig fordi mineralolje kan forårsake lipoid lungebetennelse hos babyer. Lipoid lungebetennelse er en type lungebetennelse forårsaket av lipoids, da oljer som mineralolje går inn i lungene.

Hjem Remedy Spray for Dry Nose

En tørr tett nese er ofte et tegn på bihuleproblemer, tørr luft, medisiner som decongestants og medisinske lidelser inkludert Sjogrenâ € ™ s syndrom og Keratoconjunctivitis sicca. Hjem rette behandling for tørr nese er lik for alle årsaker; men en lege bør sees for å behandle eventuelle underliggende medisinsk tilstand.

Fordeler

Neseskylling forskning av David Rabago, MD, University of Wisconsin og kollegaer har vist seg å hjelpe med sinus, øvre luftveisinfeksjoner og allergier. Mayo Clinic antyder saltvann nesespray for allergi og bihuler. Det hjelper skylle ut slim, irritanter som røyk eller pollen, lindrer tørrhet og forbedrer normale nesesekreter.

Forberedelse

Selv om du kan bare helle løsningen i hånden og snuse opp væsken, er det lettere å kjøpe en stor sprøyte eller pære, eller en nasal vanning redskap for eksempel en neti pott eller nasal cup. Du trenger havsalt som er rent salt. Ikke bruk andre salter som de har lagt ingredienser. Bordsalt inneholder jod og ingredienser for å forhindre klumping som kan irritere nesepassasje eller føre til en reaksjon. Filtrert eller destillert vann er ideelt, men ved hjelp av vann fra springen er også greit.

Oppskrift

De fleste anbefalinger er å bruke kun havsalt og vann. Ved hjelp av en ren beholder, sette minst en fjerdedel teskje opp til maksimalt en halv teskje havsalt i åtte gram av varmt vann og bland til det er oppløst. Hvis løsningen føles irriterende, kan du legge en fjerdedel teskje natron til blandingen.

Process

Hell blandingen i din nasal vanning enheten. Har vev på hånden. Mens over vasken, for å fange dryppende, snu hodet til den ene siden og spray eller klemme nok av blandingen (ca to gram) inn i neseboret slik at det renner ned i halsen din inn i munnen din. Det er best hvis det også flyter inn og ut av det andre neseboret, så eksperimentere med forskjellige hodeposisjoner, selv vippe bakover, til du finner en som fungerer for deg. Forsiktig blåse saltvann ut, og deretter gjenta prosedyren med det andre neseboret. Gjenta prosedyren på minst en til to ganger.

Andre Aid

Hvis din hjemme eller været er veldig tørr, kan sette opp en luftfukter eller vaporizer bidra til å lindre tørr nese. Vaselin skal ikke brukes, eller bare sjelden, så innånding av dette inn i lungene kan føre til lipoid lungebetennelse. Derfor bruker bare litt å belegge neseborene og ikke i løpet av noen timer med å ligge. Andrew Weil, MD, sier du kan hjelpe drenering og blodstrøm ved å plassere varme våte håndklær over ansiktet ditt tre eller fire ganger daglig. Han anbefaler også å drikke nok væske for å holde seg hydrert og puste inn damp med olje av eukalyptus eller oregano.

Slik Spot Tegn på lungebetennelse

Slik Spot Tegn på lungebetennelse


Mer enn 50.000 amerikanere mister livet hvert år på grunn av komplikasjoner av lungebetennelse. Dessverre kan pneumoni være vanskelig for legen å diagnostisere. Symptomene på sykdommen vil ofte etterligner influensa starter med feber, hoste og sterke brystsmerter. Derfor kan en person ikke innser alvoret i deres tilstand. Lungebetennelse har en tendens til å være mer alvorlig hos personer med svekket immunsystem eller de som lider av en kronisk sykdom. Også, eldre og spedbarn er en større risiko for å utvikle sykdommen. Siden mange former for bakteriell lungebetennelse blir resistente mot antibiotika behandlinger, er det viktig at du går til legen din umiddelbart hvis du oppdager tegn på lungebetennelse hos deg selv eller din familie.

Slik Spot Tegn på lungebetennelse

•  Vær oppmerksom på en hoste som produserer en gul eller grønnlig oppspytt som kan være farget med blod til tider. En vedvarende hoste garanterer en tur til legen så mange typer lungebetennelse kan være vanskelig å diagnostisere uten en kiste x-ray.

Vær oppmerksom på noen stikkende eller skarpe brystsmerter som forverres med dyp pusting kan vises sammen med rask pust og kortpustethet. Denne type av smerte synes vanligvis når den ytre pleural av lungen er involvert.

Sjekk om feber ledsaget av overdreven svetting, hodepine og ekstrem trøtthet. Det er mer enn førti forskjellige typer av lungebetennelse, og mange av dem begynner med høy feber, etterfulgt av brystsmerter.

Se etter tegn på misfarging av huden når en person lider av en hoste ledsaget av brystsmerter. En lilla eller blåaktig farge på huden kan bety at blodet ikke får nok oksygen.

Se etter symptomer på alvorlig lungebetennelse. Det finnes mange forskjellige typer lungebetennelse som kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. En feber som stiger over 104 grader F, en puls som er større enn 124 slag per minutt i hvile og en reduksjon i blodtrykket som forårsaker besvimelse, krever umiddelbar legehjelp.

Hint

  • Se din lege umiddelbart dersom du er gravid og lidelse med forkjølelse eller influensa symptomer.
  • På grunn av den økende stammer av resistente lungebetennelse, er det best å hindre smitte ved å se legen ved første tegn på forkjølelse eller influensa.
  • Aldri ignorere en hoste som produserer gul, grønn eller rustfarget slim som det er et tegn på en alvorlig infeksjon.

Neonatal Lungebetennelse Tegn og symptomer

Nyfødte babyer er svært utsatt for infeksjon, som ansvaret for respirasjon og andre funksjoner i organer sendes til spedbarn. Forhold som kan føre til infeksjon kan også oppstå mens babyen fremdeles er i mors liv før fødsel. Lungebetennelse er en vanlig følge av neonatal infeksjon og er ansvarlig for mange spedbarn dødsfall innen den første måneden, spesielt i tilfeller med lav fødselsvekt eller mors underernæring.

Symptomer

Respiratoriske vanskeligheter som oppstår straks etter fødselen kan skyldes en rekke årsaker. Det er derfor ikke alltid lett å finne ut om lungebetennelse har utviklet seg i den nyfødte. Men ifølge Roger G. Faix, MD, er det gjenkjennelige symptomer forenlig med neonatal lungebetennelse som kan være en indikasjon på luftveisinfeksjon, som igjen kan utvikle seg til lungebetennelse. Disse symptomene kan omfatte: forhøyet respirasjonsfrekvens; gryntende når exhaling; økning av slimete og andre væske stoffer i luftveiene; og ustabil kroppstemperatur.

Vanskeligheter med å diagnostisere

Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, det er mange årsaker til luftveisinfeksjoner hos nyfødte spedbarn. Tilstedeværelsen av sepsis (infeksjon) hos moren kan overføres til det ufødte barnet, hvor symptomer kan begynne å utvikle før eksponering for eksterne septik kilder. Ved mistanke om lungeproblemer relatert til lungebetennelse, er nyfødte ofte plassert i ICU med en endotrakeal tube.

Årsaker

Spore smittekilden som fører til lungebetennelse hos nyfødte er veldig vanskelig. Infeksjon i løpet av de første 48 timer etter fødselen (tidlig debut) er komplisert av det mangfoldet av mulige veier for oppføring. Med mindre en baby krever inkubasjon grunn av mistanke om sykdom eller sykdom, er hun vanligvis ikke isolert. Derfor kan smitte kommer fra luftbårne bakterier eller bakterier som vanligvis finnes på huden (Staphylococcus epidermis). Sen debut infeksjoner er også vanskelig å spore, ofte av de samme grunnene.

Behandling

Antibiotika er vanligvis foreskrevet for neonatal lungebetennelse. Ampicillin og gentamicin blir ofte brukt til mer spesifikke smittsomme bakterier kan identifiseres. Når respons på antibiotika er ikke gunstig, kan makrolider som erytromycin være foreskrevet. Mistanke om medfødt (arvet) lungebetennelse vil ofte kreve mekanisk ventilasjon. Enhver antimikrobiell behandling for neonatal lungebetennelse vil vanligvis vare mellom fem dager og tre uker.

Forebygging

Ifølge American Academy of Family Physicians gruppe, er B streptokokkinfeksjon den vanligste årsaken til nyfødte dør av infeksjonen. Identifisere tilstedeværelse av denne organisme i moren og begynner prenatal behandlingsprosedyrer kan bidra til å hindre utvikling av infeksjon hos barnet. Anogenitale kulturer fra moren kan ofte oppdage tegn på streptokokkinfeksjon i løpet av 35 til 37 uker av svangerskapet. Prematur fødsel og tegn på bakterieinfeksjon i tidligere fødsler kan også være indikasjoner som ville kreve testing av moren.

Tegn og symptomer på mykobakterier Lungebetennelse

Tegn og symptomer på mykobakterier Lungebetennelse


Mycobacterial lungebetennelse er en smittsom og kronisk form for lungebetennelse. Det er mer utbredt blant indre-city barn. Lungebetennelse er en manifestasjon av en indre infeksjon som angriper de med nedsatt immunforsvar lettere. Det er forårsaket av Mycobacterium tuberculosis (MTB), som også er hva som forårsaker tuberkulose. Når TB er uoppdaget eller ubehandlet i lang tid, utvikler det inn mykobakteriell lungebetennelse. Derfor er mykobakteriell pneumoni referert til som tuberkulose lungebetennelse. Når Mycobacterium lever i kroppen, tegn og symptomer er de samme som TB. Frem til slutten stadier, er det ikke uvanlig å forveksle tegn på for hverandre. Også når MTB er ødelagt, kan den spre seg til andre deler av kroppen, slik som ben, innvoller og til og med i leveren, milten og blod.

Long Term symtpoms

Mykobakteriell pneumonia er en kronisk form av MTB. Dette betyr at i de fleste tilfeller, pasienter har symptomer som varer i mange uker og måneder. Siden det er bare i de sene stadier som Mycobacterium forårsaker TB å slå seg til lungebetennelse, men symptomene er vanskelig å skille fra TB symptomer. Noen av de hyppigst rapporterte tilfeller av mycobacterial lungebetennelse og dermed viser symptomer som kan være de av systemiske feil som vekttap, nattesvette, høy feber som ikke avtar med febernedsettende medisiner og tap av matlyst.

Sent stadium Symptomer

Mycobacterial lungebetennelse er en infeksjon som først og fremst påvirker lungene i tidligere stadier og andre organer senere. Sent stadium symptomer inkluderer kortpustethet og kronisk hoste. Ekstrem trøtthet er et annet sent stadium symptom, delvis forårsaket av problemer med å puste. En annen av symptomene på mycobacterial lungebetennelse inkluderer hyperventilering, når kroppen ikke er i stand til å frigjøre mengder karbondioksid den har å under pusting. Siden lungene ikke klarer å fungere normalt i løpet av en mykobakterieinfeksjon, kan dette føre til relaterte problemer, inkludert panikk, søvnforstyrrelser, brystsmerter, hjertebank og så videre. Hoster opp slim eller blod kan være et annet tegn på mykobakterielle lungebetennelse.

Organsvikt Symptomer

Når mycobacterial lungebetennelse sprer seg til andre organer over tid, kan du begynne å vise symptomer som er bestemt til disse organene. Disse kan lett forveksles med andre plager som er særegne for de organer. For eksempel, hvis bakteriene sprer seg til leveren, kan du begynne å oppleve hud gulning forbundet med gulsott. Tarm smerte kan også oppstå.

Lungebetennelse Symptomer hos småbarn

Lungebetennelse, en infeksjon i lungene, skaper mange forskjellige symptomer hos småbarn, fra mild til alvorlig. Heldigvis er de fleste småbarn gjenopprette fra lungebetennelse innen to uker etter deres første symptomene hvis gitt riktig medisinsk behandling. Lungebetennelse symptomer hos småbarn ofte ligner symptomer på andre vanlige barnesykdommer, men en lege kan diagnostisere lungebetennelse ved å lytte til barnas brystet og utføre andre vanlige tester.

Typer

Lungebetennelse symptomer hos småbarn kan variere avhengig av om de har bakteriell eller viral lungebetennelse. Mens begge former kan være alvorlig, er bakteriell generelt betraktet som mer alvorlige av de to.

Symptomer på bakteriell lungebetennelse

Bakteriell lungebetennelse symptomer hos småbarn kan begynne ganske plutselig og inkluderer hoste, feber, fakling neseborene, rask pust, tap av matlyst, oppkast, diaré, rask puls og svakhet.

Symptomer på viral lungebetennelse

Tidlige symptomer på viral lungebetennelse hos småbarn synes generelt lik de av en vanlig forkjølelse, men de gradvis utvikle seg til mer alvorlige symptomer som høy feber, hoste, bryst tungpustethet, rask pust, oppkast, diaré og svakhet.

Diagnose

Hvis du har mistanke om lungebetennelse, få øyeblikkelig medisinsk hjelp for barnet ditt. En lege kan diagnostisere lungebetennelse og om det er bakteriell eller viral ved å lytte til lungene og eventuelt bestiller en kiste X-ray, blodprøve eller test av nesen slim.

Effekter

Bakteriell lungebetennelse hos småbarn kan behandles med antibiotika, men det er ingen medisiner for viral lungebetennelse. De fleste lungebetennelse symptomer hos småbarn bedre med hvile, rikelig med væske, en luftfukter for hoste, og paracetamol mot feber.

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse


The American Association definerer Lung lungebetennelse som "en felles lungeinfeksjon forårsaket av bakterier, virus eller sopp." Lungebetennelse kan også beskrives som en inflammasjon i lungene, spesielt hvis væsken eller et annet materiale trer dem. Leger diagnostisere lungebetennelse ved å lytte til lungene og ved å utføre en kiste X-ray. Noen ganger lungebetennelse kan behandles hjemme, mens andre ganger det krever sykehusinnleggelse.

Albuterol forstøver behandlinger

Albuterol er et legemiddel klassifisert som en bronkodilatator. Det er er en klar væske medisiner som åpner opp luftveiene i lungene. Den forstøver er den maskin som brukes til å administrere behandling; det viser den flytende medisin til en damp som skal inhaleres inn i lungene. Denne prosessen er vanligvis referert til som å motta en puste behandling.

Albuterol Sulfate Nebulizer Solution

Navnet albuterol er en forkortelse for Albuterol sulfat forstøveren løsning. Det kommer vanligvis i engangsdoser og holdes i små plastbeholdere med skrulokk. Etter å ha plassert albuterol i den aktuelle del av forstøveren, må plastbeholder og hetten må kasseres. Maskinen er slått på og tåken som kommer ut av en maske eller et annet apparat som dekker pasientens munn og nese. Pasienten skal vanligvis puste normalt. Noen ganger kan terapeuten administrere behandlingen be pasienten om å puste dypt hver to eller tre minutter. Dette bidrar til de små medisinpartiklene får så dypt inn i lungevevet som mulig. Hver behandling varer i ca 15 minutter.

Lungebetennelse Risiko og symptomer

Den svært unge og eldre er mest utsatt for lungebetennelse, så barn under 2 år og personer over 65 må være den mest forsiktig. En lungebetennelse vaksine er tilgjengelig, ettersom det er lettere å forhindre sykdommen enn behandle det. Folk er mest sannsynlig å utvikle lungebetennelse etter en forkjølelse eller influensa, når immunforsvaret motstanden er lav. Symptomer på lungebetennelse variere, men vanligvis til stede som hoste, feber, kortpustethet eller rask pust, frysninger, kvalme, oppkast eller diaré.

Effektivitet av Albuterol for lungebetennelse

Dersom lungebetennelse ikke er forårsaket av et virus, kan det behandles med antibiotika. Leger kan også be deg om å ta i så mange medier som mulig, og for å få ekstra hvile. Det er uenighet om hvorvidt albuterol forstøver behandlinger er effektive i behandling av lungebetennelse. Ifølge opplysninger fra WebMD, er Albuterol behandlinger anbefales ikke for lungebetennelse. Det er annen informasjon som tyder albuterol forstøver behandlinger ikke spesifikt kjempe lungebetennelse, men kan hjelpe med symptomer, som pustevansker.

Bivirkninger av Albuterol

Når din medisinske historie har vært diskutert med helsepersonell, er albuterol antatt å være en trygg medisinering. Likevel er det bivirkninger. Noen brukere av Albuterol opplever en økning i hjertefrekvens eller blodtrykk, skjelving, nervøsitet, hodepine, svetting og diaré. De fleste av disse symptomene er normalt og kan behandles hjemme, men spørsmål om dem bør rettes til en medisinsk faglig.

Viral lungebetennelse hos barn

Viral lungebetennelse hos barn


Du våkner opp om natten for å høre barnet gisper etter pusten, og du tenker på rask pust du lagt merke til hele dagen lang. Termometeret registrerer 102 grader for den andre dag i en rad. Barnet kan ha viral lungebetennelse, en vanlig sykdom å påvirke barn. Lær å gjenkjenne tegn og symptomer på dette vanlig tilstand slik at du kan ta skritt for å hjelpe barnet ditt føles bedre.

Symptomer og årsaker

Lungebetennelse er en vanlig lungeinfeksjon som gjør at lungene fylles med puss og væske. Dette kan føre til pusteproblemer, feber, utmattelse og en vedvarende hoste. Brystsmerter og magesmerter kan også indikere lungebetennelse er til stede. De fleste tilfeller av lungebetennelse er viral, forårsaket av influensavirus eller adenovirus, ifølge Nemours, et barn helse advocacy gruppe. Barn med RSV (respiratorisk syncytialt virus) kan også utvikle lungebetennelse. Sykdommen kan være forårsaket av bakterier, men dette er mindre vanlig.

Medisinsk diagnose

Barn som har tegn på viral lungebetennelse trenger å bli sett av sin lege for en fullstendig fysisk eksamen. Ethvert barn som har alvorlige problemer med å puste eller brystsmerter behov for å bli sett umiddelbart. Dette gjelder også hvis barnets fingre eller lepper blir blå. Legen vil utføre en kiste x-ray for å bekrefte tilstedeværelse av en lungebetennelse infeksjon. Blodprøver blir brukt til å avgjøre hvorvidt eller ikke barnet mottar tilstrekkelig oksygen og for å verifisere tilstedeværelsen av en infeksjon.

Behandling

Behandling for viral lungebetennelse varierer avhengig av barnets symptomer. Noen ganger barnets lege kan ikke være i stand til å utelukke muligheten for bakteriell lungebetennelse, spesielt hvis barnet er veldig syk. I slike tilfeller, selv om den kan være viral lungebetennelse, legen vil sannsynligvis fore antibiotika. Hvis legen er sikker på at lungebetennelse er ikke bakteriell, vil behandlingen fokusere på å gjøre barnet føler seg så komfortabel som mulig mens kroppen bekjemper infeksjonen. Dette inkluderer over-the-counter medisiner for feber og smerter, masse hvile og mye væske. Barnesykehuset i Boston anbefaler bruk av en kjølig tåke luftfukter for å hjelpe barn å puste mens de hviler.

Sykehusinnleggelse

Mens de fleste tilfeller kan behandles hjemme med hvile og væske, noen ganger viral lungebetennelse hos barn krever sykehusinnleggelse. Tilstanden fører ofte høy feber kombinert med en manglende appetitt, som kan dehydrere et barn. Hvis alvorlig nok, krever dehydrering intravenøs væske. Noen barn trenger ekstra oksygen mens kroppene deres bekjempe infeksjonen. I små barn og babyer, kan sykehuspersonalet trenger å suge barnets nese og munn for å fjerne tykt slim sekreter og hjelpe barnet puster. Puste behandlinger kan også være foreskrevet for det syke barnet.

Forebygging / løsning

Mayo klinikken innstiller rutine vaksiner som en måte å hindre pneumoni, ettersom infeksjonen ofte kommer etter en annen vanlig sykdom. Pneumokokk konjugatvaksine bidrar til å hindre noen former for lungebetennelse, og anbefales for alle babyer og eventuelle preschoolers som har høyere risiko for sykdommen. For andre, reduserer skikkelig håndvask lungebetennelse risiko. Barn trenger å få rikelig eller hvile og spise en balansert kosthold for å holde seg frisk. Beskytte barn mot lungeskade, noe som gjør dem utsatt for lungebetennelse, ved å holde dem borte fra andre hånden røyk.

Lungebetennelse Symptomer hos et barn

Lungebetennelse er en alvorlig infeksjon kjennetegnet ved tilstedeværelse av væske i lungene. Ifølge Barnas Hospital of Pittsburgh, er lungebetennelse hos barn "forårsaket av bakterier, virus eller kjemiske irritanter" og er behandlet av en foreskrevet kombinasjon av medisiner og kosthold. Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å bli kjent med symptomer på lungebetennelse så påvirket barna kan få riktig og betimelig legehjelp.

Hoste og tungpustethet

Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av en tørr eller slim-produserende hoste som kan bli verre etter hvert som infeksjonen utvikler seg. I noen tilfeller er dette hoste ledsaget av tungpustethet og kortpustethet.

Bryst og magesmerter

Avhengig av plasseringen av inflammasjon i lungen, kan et barn oppleve smerte i enten sin bryst og mage.

Frysninger og feber

Ifølge University of Maryland Medical Center, noen lider oppleve "en enkelt episode med risting frysninger etterfulgt av feber." Andre barn kan oppleve disse symptomene uavhengig eller ikke i det hele tatt.

Kvalme og oppkast

Barn med lungebetennelse kan føle seg kvalm og erfaring oppkast eller diaré. Barn stiller disse symptomene bør oppmuntres til å drikke væske for å unngå dehydrering.

Fatigue

En alvorlig luftveisinfeksjon er sannsynligvis vil føre til tretthet i selv de mest aktive barn. Når ledsaget av andre symptomer, kanskje et redusert aktivitetsnivå og større behov for søvn være en indikasjon på lungebetennelse.

Lungebetennelse hos små barn

Lungebetennelse er en vanlig sykdom, og små barn kan være spesielt hardt rammet. Mens de fleste tilfellene er milde og løses lett, noen ganger et barn kan inngå alvorlig sak og krever mer legehjelp enn en dose av antibiotika. Nøyaktig og rask diagnose kan gjøre hele forskjellen. Kjenne symptomer på de ulike typer lungebetennelse og søker hensiktsmessig medisinsk behandling vil mest sannsynlig hindre en alvorlig lungebetennelse.

Identifikasjon

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon forårsaket av et virus, bakterier, sopp eller parasitter. Luftblærer i lungene - alveolene - bli irritert, betent og fylt med væske. Den vanlige skyldige i lungebetennelse er et virus, men. Inkubasjonstiden er avhengig av typen av lungebetennelse. For eksempel, lungebetennelse forårsaket av RSV (respiratorisk syncytial virus) har en fire-til seks dagers inkuberingsperiode, mens ganglungebetennelse har en 18 time til 72-timers inkubasjonsperiode.

Symptomer

Symptomene barn med lungebetennelse skjerm varierer, men generelt de inkluderer feber, hoste, hoste som produserer slim, rask eller anstrengt pust, støyende pust eller piping i brystet, brystsmerter, magesmerter, slapphet, dårlig appetitt, in-tegning av musklene rundt ribbeina ved innånding, og i ekstreme tilfeller, blålige lepper og negler. I bakterielle tilfeller er utbruddet av sykdommen rask, og bemerket for feber og rask pust. Med viral tilfeller symptomene satt i mer gradvis og tungpustethet er vanlig.

Typer

Lungebetennelse forårsaket av mycloplamsa er kjent som "walking lungebetennelse." Denne sykdommen innebærer en sår hals og hodepine i tillegg til typiske lungebetennelse symptomer. Hos spedbarn, vil et tilfelle av lungebetennelse forårsaket av chlamydia omfatter rosa øyne og mild sykdom med mulighet for en normal kroppstemperatur. Med pertussis eller kikhoste, lange hosteanfall, blå lepper og negler, og den karakteristiske whoop lyd mens hoste er bemerkelsesverdig.

Forebygging / løsning

Forebygging omfatter vaksiner for Haemophilus influensa, kikhoste og pneumococcus organisme (PCV). En influensa-vaksine anbefales spesielt for barn med kroniske sykdommer eller astma, og også for friske barn i alderen 6 måneder til 19 år. Premature barn som immunsystemer er skrøpelig bør få forebyggende behandling og behandling for RSV. Mens lungebetennelse i seg selv er vanligvis ikke smittsomt, virus som forårsaker dem er, og forsiktighet bør utvises rundt syke mennesker for å begrense eksponeringen. Ikke del å spise eller drikke kjøkkenutstyr, og vaske hendene ofte.

Behandling

Diagnostisering av lungebetennelse krever en fysisk eksamen, blodprøver eller en kiste X-ray, og en kultur av slim produsert av hoste. Oftest er lungebetennelse behandles hjemme med antibiotika. Sykehusinnleggelse kan være nødvendig for bakterie tilfeller, kikhoste, eller de som involverer høy feber, åndenød eller oppkast som hindrer oral behandling. Også sykehusinnleggelse kan være nødvendig hvis oksygen er nødvendig, eller infeksjonen har spredt seg til blodet eller om det er en tilbakevendende tilfelle av lungebetennelse. Hjemme, bør væsker bli oppmuntret. Brystsmerter kan lindres ved varm komprimerer. Ingen over-the-counter medisiner skal gis uten legens samtykke.

Advarsel

Oppsøke lege umiddelbart hvis barnet ditt har problemer med å puste eller svært rask pust, hvis leppene og negler blir blålig, eller om han har feber over 102 grader C, eller mer enn 100,4 grader F i babyer yngre enn 6 måneder gammel.

Nekrotiserende Lungebetennelse hos barn

Nekrotiserende Lungebetennelse hos barn


Nekrotiserende pneumoni (NP) er en alvorlig, men behandles komplikasjon av smittsom lungebetennelse, karakterisert ved kavitasjon, og kondensering av lungevev. Rapporterte tilfeller av NP hos barn har vært på vei oppover de siste årene, men dette er trolig et resultat av en økning i riktig diagnose.

Økte Numbers

Begynnelsen på begynnelsen av 2000-tallet og fortsetter gjennom hele tiåret har det vært en økning i rapporterte tilfeller av pediatrisk nekrotiserende lungebetennelse, men det er mistanke om av eksperter at dette har vært et resultat av økt bevissthet om NP som en distinkt sykdom samt en mer konsistent bruk av CT-skanning.

Symptomer

Som NP er en komplikasjon av vanlige lungebetennelse symptomer inkluderer hoste, frysninger, pustevansker, feber, oppkast og brystsmerter; med NP tegn på pleuravæske kan også være til stede.

Testing

Ved mistanke om nekrotiserende lungebetennelse hos et barn, vil væske bli samlet gjennom en nål fra pleurahulen, og deretter undersøkt.

Behandling

Antibiotika blir administrert til barn som lider av nekrotiserende lungebetennelse og en brysttømme vil også sannsynligvis bli utført.

Outlook

Da forblir ubehandlet barn kan dø av nekrotiserende lungebetennelse, men når de ble behandlet med antibiotika og brystet drenering utsiktene er ganske bra, med lungeskade blir kort sikt alene.

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?


Begrepet lungebetennelse kan føre til noen overordnede til panikk. Det er en alvorlig sykdom forårsaket av betennelse i lungene, men i de fleste tilfeller, er barn og unge lett behandles. Lungebetennelse hos barn er forårsaket av virus, kjemiske irritanter, fremmedlegemer og mikroorganismer.

Reseptbelagte behandlinger

Walking lungebetennelse hos barn er forårsaket av Mycoplasma angrep på ciliated cellene i luftveiene. Mycoplasma er svært motstandsdyktig mot de fleste antibiotika behandlinger, men det noen få utvalgte medisiner som kunne behandle walking lungebetennelse hos barn. Ifølge Dr. Greene disse medikamentene inkluderer: azithromycin, erytromycin, klaritromycin og tetracykliner.

Hjem Behandlinger

Sørg for at barnet er i stand til å få rikelig med hvile for å bekjempe lungebetennelse infeksjon. Berolige hoste symptomer ved å opprette et dampbad på badet. Slå på varmt vann i dusjen, lukke døren og sitte med barnet ditt mens dampen utvikler i minst 15 minutter, slik at fuktighet å trenge barnets luftveiene. Bruk en kul-tåke luftfukter eller vaporizer om natten for å øke luft fuktighet i barnerommet mens du sover for å tynne slim og lindre hoste.

Andre rettsmidler

Prøv å legge noen dråper av essensielle oljer som furu, peppermynte eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende aromaer for irriterte luftveier forårsaket fra walking lungebetennelse hoste. Prøv å bruke de samme essensielle oljer i et varmt bad for å slappe av og berolige barnet ditt. Tilby barnet rikelig med væske for å unngå dehydrering mens utvinne fra walking lungebetennelse. Prøv å tilby is chips, frosne frukt barer og varme supper og buljonger å oppmuntre rikelig med væskeinntak.

Medisiner for å unngå

Dr. Greene anbefaler å unngå bruk av hostedempende midler for å behandle hoste forårsaket fra walking lungebetennelse. Han sier at den eneste gangen hoste suppressants bør brukes hos barn er om natten hvis de hoste symptomer er urovekkende ditt barns søvn. Snakk med din barnelege før du bruker noen over-the-counter medisiner for å behandle ganglungebetennelse symptomer.

Betraktninger

Ifølge Dr. Greene, kan barn som utvikler walking lungebetennelse har en langvarig tørr hoste som varer i opptil seks uker etter lungebetennelse symptomer har sunket. Det er viktig å ta barnet til alle avtaler for oppfølging for å overvåke hoste og sørge for at barnets lunger er klare for infeksjon.

Forskjellen mellom astma og lungebetennelse symptomer hos barn

Forskjellen mellom astma og lungebetennelse symptomer hos barn


Lungebetennelse og astma er skremmende forhold som påvirker et barns lunger og pust. Begge forholdene, men ha ulike årsaker. På grunn av ulik opprinnelse, kan gi seg utslag på en annen måte.

Lungebetennelse

Virus, bakterier og kjemikalier kan komme i lungene og inflame dem, forårsaker lungebetennelse. En alvorlig sykdom, lungebetennelse resulterer i lungene blir fylt med væske.

Astma

Astma forekommer når lungene "luftveiene inflame, sammentrekkende og produsere slim. Dette blokkerer luftveier.

Likheter

Astma og lungebetennelse årsak hvesende pust, tetthet i brystet og hoste.

Lungebetennelse Symptomer

I tillegg til de ovennevnte symptomene, kan barn med lungebetennelse får feber, oppkast og frysninger. De kan også bli mer masete enn vanlig.

Astma Symptomer

Astmasymptomer tendens til å oppstå etter eksponering for et irritasjonsmoment. Utløser av astma angrep inkluderer mugg, pollen, sigarettrøyk, tørt vær, og mosjon. Luftveissykdommer som forkjølelse og lungebetennelse kan utløse astmasymptomer i tillegg.

Advarsel

Hvis barnet ditt har problemer med å puste eller har en hoste som varer over tre uker, ta kontakt med helsepersonell.

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn


Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av magesymptomer. Lungebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som bør vurderes av en lege.

Typer

Barnet kan ha enten bakteriell eller viral lungebetennelse. Begge føre til en lungeinfeksjon.

Effekter

Symptomer på bakteriell lungebetennelse inkluderer en plutselig innsettende symptomer som høy feber, slapphet, hoste og pustevansker. Barn kan også kaste opp og har diaré. Viral lungebetennelse begynner med forkjølelsessymptomer som gradvis blir verre. Symptomer på viral lungebetennelse inkluderer feber av 101,5 grader Fahrenheit eller høyere, hoste, piping i brystet, pustevansker, svakhet, oppkast og diaré.

Betraktninger

Lungebetennelse kan ikke alltid føre til pusteproblemer. Hvis det berørte området av lungene er det i nærheten av den nederste delen av lungene, kan den primære symptom være øvre abdominal smerte i stedet.

Identifikasjon

Lungebetennelse kan diagnostiseres på en lege kontor under en eksamen. Røntgen, blodprøver og neseutstryk kan bli brukt til å diagnostisere hvilken type lungebetennelse påvirker barnet.

Behandling

Leger behandler bakteriell lungebetennelse antibiotika. Leger anbefaler ekstra væske og hvile for de barna som lider av viral lungebetennelse. Tylenol og hoste medisiner kan også anbefales.

Årsaker til lungebetennelse hos babyer

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene. Symptomer på lungebetennelse inkluderer feber, hoste, pustevansker, tretthet, dårlig appetitt, oppkast og diaré. Lungebetennelse kan enten være viral eller bakteriell og ofte oppstår etter noen form for luftveisinfeksjon.

Respiratory syncytial virus (RSV)

Babyer i alderen 2 til 3 måneder noen ganger utvikle lungebetennelse når de har RSV-infeksjon. Premature barn er spesielt utsatt for RSV og lungebetennelse.

Andre årsaker til viral lungebetennelse

Andre årsaker til viral lungebetennelse inkluderer parainfluensavirus, influensa virus og adenovirus.

Gruppe B streptokokker

Små babyer kan også utvikle lungebetennelse hvis de er smittet med gruppe Bb streptokokker. Gruppe B streptokokker kan overføres til barnet under en vaginal fødsel dersom moren har bakterier i kroppen hennes.

Andre årsaker til bakteriell lungebetennelse

Andre bakterier som kan føre til lungebetennelse inkluderer Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus og chlamydia pneumoniae.

Behandling

Bakteriell lungebetennelse er vanligvis mer alvorlig at viral lungebetennelse. Det blir behandlet med antibiotika, og kan kreve sykehusinnleggelse. Viral lungebetennelse behandles med væske og hvile.

Om lungebetennelse

Lungebetennelse er en vanlig infeksjon som påvirker mennesker i alle aldre. Det er en alvorlig tilstand som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Lungebetennelse symptomer tendens til å være mer alvorlig hos små barn, eldre eller de med et svekket immunforsvar, og komplikasjoner kan oppstå.

Funksjoner

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene som kan være forårsaket av et virus, bakterier eller sopp. Begrepene dobbel lungebetennelse og vandre lungebetennelse er kjent for de fleste. Dobbeltsidig lungebetennelse refererer til lungebetennelse i begge lungene. Walking lungebetennelse refererer til lungebetennelse som gir milde symptomer, mens den skadede er uvitende om at han er syk. Symptomene på viral lungebetennelse er vanligvis mindre alvorlig enn de av bakteriell lungebetennelse, men symptomene ofte varierer.

Time Frame

Symptomer på lungebetennelse kan ikke vises før 2 til 3 uker etter den første utbruddet av infeksjon. Tidlige symptomer kan være mild, og smittede mennesker kan anta at de har influensa, slik at de ikke søker medisinsk behandling inntil symptomene forverres. Symptomer kan innbefatte hoste, sår hals, feber, frysninger, tretthet, tungpustethet, brystsmerter, pustevansker, oppkast, hodepine og dårlig matlyst.

Identifikasjon

Lungebetennelse er diagnostisert gjennom fysisk undersøkelse, røntgen og blodprøver. Legen vil lytte til lungene med et stetoskop. Ofte en rallende lyd kan høres når personen tar et dypt pust, på grunn av væske i lungene, noe som indikerer tilstedeværelse av lungebetennelse. Røntgenundersøkelse kan bidra til å bekrefte tilstedeværelse av lungebetennelse.

Effekter

Smertestillende medisiner og antibiotika er vanligvis foreskrevet. Den berørte individ trenger mye hvile og væske siden det er mulig å bli dehydrert. Avhengig av hvor alvorlig lungebetennelse og sannsynligheten for komplikasjoner, kan det være nødvendig med innleggelse. Komplikasjoner som kan oppstå med lungebetennelse inkluderer oppbygging av væske i slimhinnen i lungene og brystveggen. Når en slik komplikasjon oppstår, blir det nødvendig å drenere væske. Infeksjonen kan også spre seg i blodet og påvirke andre kroppslige organer.

Risikofaktorer

Visse faktorer kan tyde på at en person er på et høyere risiko for infeksjon. Disse risikofaktorer er røyking, alkoholbruk, rus, være 65 år eller eldre, har en svekket immunsystem, eller en sykdom som for eksempel diabetes, hjertesykdom eller AIDS.

Betydning

Infeksjon kan spres gjennom sekreter som dråpene utvist fra hoste. Spredning av smitte kan reduseres ved å ta forebyggende tiltak. Dekke til munn og nese når du nyser eller hoster. Vask hendene etter nysing, hoste og før spising eller håndtering matvarer. Ikke del bestikk eller andre personlige eiendeler. Unngå nærkontakt som kysser en smittet person. Snakk med din lege om tilgjengelige vaksiner for å unngå kontakt med lungebetennelse infeksjon. Få en influensa skutt for å minske sjansen for infeksjon. Kle deg riktig i kaldt vær årstider eller klima. Spis sunt og få nok hvile. Mangel på søvn og dårlig kosthold kan svekke immunforsvaret, og dermed gjør en person mer utsatt for infeksjon.

Hva er årsaken til noen for å få bronkitt eller lungebetennelse ofte?

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon enn årsaker alvorlig lungebetennelse. Infeksjonen kan være bakteriell, viral eller sopp. Lungebetennelse kan være dødelig i noen tilfeller. Bronkitt er også en tilstand preget av lungebetennelse. Bronkitt noen ganger oppstår etter en forkjølelse. Både lungebetennelse og bronkitt kan være tilbakevendende i noen mennesker med andre helsemessige forhold eller uønskede miljøfaktorer som forurensing og røyking.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom kan føre til både bronkitt og lungebetennelse å skje ofte. GERD forårsaker magesyren til tilbakeløp i spiserøret. Noen ganger kan syren også suges inn i luftrøret, noe som kan føre til sykdom.

Svekket immunforsvar

Å ha en sekundær tilstand preget av et svekket immunforsvar kan gjøre individer mer utsatt for både bronkitt og lungebetennelse infeksjoner. Slike forhold inkluderer luekemia, AIDS, lupus, sclerderma, multippel sklerose og diabetes.

Sigarettrøyk

Eksponering for første-og annenhånds røyk kan føre til tilbakevendende bronkitt og lungebetennelse.

Administrativ røyk og støv

Noen arbeidere som er kontinuerlig utsatt for røyk og støv vil gjentatte ganger lider av bronkitt og lungebetennelse som resultat.

Behandling

Antibiotika blir noen ganger hjelpe bronkitt hvis blir ført fra en bakteriell infeksjon. Imidlertid, virale infeksjoner ikke svare på antibiotika. Antibiotika eller soppdrepende medisiner kan være foreskrevet for lungebetennelse.

Tegn og symptomer på lungebetennelse

Tegn og symptomer på lungebetennelse


Hvis du har lungebetennelse, da har du en potensielt alvorlig betennelsestilstand som påvirker lungene. Dette kan være forårsaket av en infeksjon som fører til lungeblærene blir fylt med puss og væske. Når dette skjer innenfor luftblærer, synker nivået av oksygen i blodet. Ettersom cellene i kroppen ikke får tilstrekkelig med oksygen fra blodet, kan de ikke lenger fungere normalt. Hvis lungebetennelse ikke behandles i tid, kan det være fatalt. Det er to former denne sykdommen kan ta: Lobar pneumoni, hvor bare en del av lungen er berørt, bronkier og lungebetennelse, noe som medfører mindre områder i begge lunger. Fordi behandling er avgjørende med en gang, se etter tegn og symptomer, slik at du kan lære å gjenkjenne denne sykdommen.

Tegn på lungebetennelse forårsaket av en bakteriell infeksjon

Hvis eksponering for bakterier er årsaken til lungebetennelse, kanskje du føler deg kald, opplever frysninger og risting, og tennene kan skravle. Noen pasienter har også sterke brystsmerter som kan være skarp og blir verre når jeg prøver å ta et dypt åndedrag. Det er ofte en kronisk hoste produsere slim som er rust eller grønn farge, og det kan inneholde blod. Du kan også ha en temperatur som kan klatre så høyt som 105 grader. Du kan svette, og har en rask puls og hastighet på pust. Du kan føle deg forvirret eller ikke er oppmerksom. Hvis du har en betydelig oksygenmangel, kan dine lepper og spiker senger utvikle en blålig farge.

Symptomer på viral lungebetennelse

I tilfeller der et virus var årsaken til lungebetennelse, kan du oppleve symptomer som feber, tørrhoste, og all-over muskelsmerter og svakhet. Du kan finne du får ut av pusten svært raskt og har hodepine. Hosten kan produsere en liten mengde slim. Du kan finne du fortsetter å føle deg trøtt og har mer problemer med å fange pusten. Noen ganger fargen på huden kan bli lilla på grunn av mangel på tilstrekkelig oksygen.

Mykoplasma lungebetennelse Signs

Denne type lungebetennelse er forårsaket av en utenlandsk agent som har bakterielle og virale egenskaper. Det fører til en mer mild form for denne sykdom, og er sjelden livstruende. Den mest vanlige tegn på mycoplasma pneumonia er tilstedeværelsen av en voldsom hoste som kun resulterer i en liten mengde hvitaktig-farget slim. Du kan føle deg kjølt og har en mild feber samt kvalme og oppkast. Hvis denne tilstanden er langvarig, kan du også finne du føler deg veldig svak og sliten.

Komplikasjoner

Lungebetennelse er vanskeligere å behandle hvis du lever med hjertesvikt eller har lungesykdom. I noen tilfeller kan bakterier inn i blodet og spre seg til andre organer. I sjeldne tilfeller kan en abscess dannes i lungene på grunn av for mye væske opphopning. Lungebetennelse kan utvikle seg til andre sykdommer som for eksempel Rocky Mountain flekket feber og tyfus. Det er også en form som kalles tuberkulose lungebetennelse, som er svært alvorlig og livstruende hvis den ikke behandles tidlig.

Forebygging / løsning

Det beste alternativet er å oppsøke lege ved første tegn til noen av de ovennevnte tegn eller symptomer. Jo tidligere denne sykdommen blir behandlet, jo bedre blir resultatet. Lungebetennelse kan ofte behandles med hell med antibiotika. Et sunt kosthold, oksygenbehandling og andre medisiner kan brukes til å hjelpe kroppen helbrede og kontrollere symptomene. Får tilstrekkelig hvile og å ta alle medisiner foreskrevet så lenge legen forskriver det vil hjelpe deg å administrere denne tilstanden og forhindre tilbakefall.

Tidlig lungebetennelse symptomer

Det er flere årsaker til lungebetennelse - irritanter til lungene, virus, sopp og bakterier. Både viral og bakteriell lungebetennelse er smittsomt. Antibiotika hjelper kurere bakteriell lungebetennelse og viral lungebetennelse bare må gå sin gang, omtrent som en forkjølelse eller influensa. Begge former for lungebetennelse påvirker luftveiene og er ofte dødelig hos eldre mennesker, svakelige pasienter og små barn. Det er forskjellige symptomer for hver type lungebetennelse, men noen av dem overlapper hverandre.

Betraktninger

Du fange lungebetennelse fra inhaling luftbårne-infiserte dråper utvist gjennom en hoste eller nyse av en infisert person. Lungebetennelse kan også oppstå hvis en infeksjon sprer seg fra et annet område av kroppen. Den største vurdering av om du vil utvikle lungebetennelse er din helsetilstand og evne til å bekjempe infeksjoner. Av og til, en feil renset klimaanlegget eller dets filter fører til spredning av lungebetennelse. En fare for lungebetennelse er potensialet for infeksjon til andre deler av kroppen.

Bakteriell lungebetennelse

Bakteriell lungebetennelse normalt kommer fra streptokokker lungebetennelse, til de mest vanlige bakterier forårsake lungebetennelse. Det er mer enn 90 stammer av denne formen for lungebetennelse, slik at du kan få det mer enn én gang. Den vaksine for bakteriell lungebetennelse inneholder 23 av de 90 typer. Noen symptomer på bakteriell lungebetennelse er døsighet ofte forårsaket av en høy feber, som kan pigge opp til 105 grader, frysninger, hoste med grønnaktig eller blodig slimete, brystsmerter, rask pust, og i svært alvorlige tilfeller, blå-farget lepper og negler .

Viral lungebetennelse

Viral lungebetennelse har progressive symptomer. Det starter med influensaliknende symptomer som inkluderer en uproduktiv tørr hoste, feber, hodepine, muskelsmerter, sår hals og tap av appetitt. Senere symptomer bytte til en hoste med slim, kortpustethet og høy feber. Hvis sykdommen er alvorlig, er puste ekstremt vanskelig og lepper og negler har en blåaktig farge til dem.

Fungal Lungebetennelse

Fungal lungebetennelse oftest oppstår hos pasienter med nedsatt immunforsvar. Flere forskjellige fungi forårsake tilstand og noen ganger mer enn én skaper infeksjon av lungen. Symptomer på sopp lungebetennelse fra Candida artene omfatter generell sykdomsfølelse. Aspergillose sopp kan føre til symptomer som ligner på astma eller allergier, viser ingen symptomer, men skape masser i form av en ball i lungene, eller produsere en feber, smerte og hoste ligner et mildt tilfelle av lungebetennelse. Det kan også føre til døden for å tette vev og svekke luftveiene. Cryptococcus fører til kronisk lungebetennelse og er livstruende for de med immunsystemproblemer fordi den har potensial for sopp å spre seg til hjernen. Mucormykose normalt ikke påvirker folk flest. Det er en del av prosessen med råtnende vegetasjon og som finnes i jordsmonnet overalt. Hvis du har diabetes, metabolsk acidose, leukemi, lymfom, AIDS eller kronisk bruke steroider, kan du bli utsatt for sopp. De mucormykose sopp forårsake lungebetennelse som sopp angrep og drepe lungeceller.

Kjemisk lungebetennelse

Lungebetennelse kan skyldes andre ting enn en parasittisk invasjon. Kjemisk lungebetennelse kommer fra inhaling kjemikalier som brenner slimhinnen i lungene eller oppkast ned i lungene. Dine øyne, nese, lepper, munn og svelg kan brenne og en produktiv eller uproduktiv hoste kan oppstå. Den sputum vises gult, grønt eller skummende og rosa, avhengig av typen av kjemisk. Du kan oppleve kvalme, mage eller brystsmerter, kortpustethet eller smertefull pust, hodepine, influensalignende symptomer, desorientering, svakhet, og i alvorlige tilfeller, bluing i lepper og negler. Bevisstløshet, desorientering, en hoven tunge og heshet er også symptomer på en alvorlig tilfelle av kjemisk.

Forebygging / løsning

Selv om ingen kan garantere at du ikke vil utvikle lungebetennelse, følgende anbefalte kosthold, trening og søvn regimer reduserer sjansene dine ved å holde kroppen din sterkere. Vaske hendene ofte, spesielt hvis du har hatt kontakt med noen med symptomer på lungebetennelse, reduserer sjansene for å få sykdommen. Personer med hyppige direkte kontakt med det offentlige ofte bruker rensemiddel hele dagen.