Digidexo.com

hvordan sjekke føflekk

Hvordan sjekke for hudkreft

Forekomsten av hudkreft er for tiden på vei oppover. En type hudkreft, melanom, er behandles hvis fanget tidlig, men kan være dødelig hvis venstre udiagnostisert. En lege bør undersøke både menn og kvinner en gang i året for tegn på hudkreft, og de med risikofaktorer bør vurdere hyppigere evalueringer. Månedlige self-eksamener skal utføres samtidig som bryst eksamener eller testikkel eksamener for å merke noen forandringer i huden så snart som mulig.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke for hudkreft

•  Lær alt du kan om tegn og symptomer på hudkreft, og deretter bli kjent med din egen kropp. Basalcellekreft er vanligvis finnes i områder som ofte er utsatt for sol, og fører til en rekke støt og flekker som kan være liten, hevet, rød eller rosa, og blanke eller voksaktig utseende. Plateepitelkreft oppstår også oftere i områder som er utsatt for sol, og generelt produserer klumper som er skjellete, grov, og flat. Melanom, den dødelige formen for hudkreft, påvirker ofte formen eller størrelsen på eksisterende føflekker, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Å vite hva du skal se etter, og være kjent med hvordan huden din normalt ser ut, vil i stor grad hjelpe til med å finne endringer som kan være tegn på hudkreft.

Stå foran et speil i full lengde under et sterkt lys. Ta deg god tid, og grundig eksamen hvert område av kroppen din. Bruk et håndspeil for å undersøke ryggen din og andre områder som er vanskelige å se. Hvis du ikke klarer å vise alle områder av kroppen din, spør en venn til å hjelpe.

Kontroller nøye huden din for ABCDs av melanom, og for eventuelle nye flekker, ujevnheter, sår, eller vekster. Oppmerksom på eventuelle spredning av pigment fra grensen til et sted å omgi områder av huden, og holde oversikt over eventuelle endringer i sensasjon, inkludert smerte eller kløe. Endringer i struktur eller overflate av føflekker bør også registreres, slik som oser, blødning, skalering, eller ujevnhet. Når du sjekker huden for melanom, betale ekstra oppmerksomhet til asymmetri, uregelmessige grenser, merkelige fargevarianter, og diameter større enn 6 millimeter. Eventuelle føflekker som viser disse skiltene skal umiddelbart rapporteres til legen din.

Undersøk dine lepper, ører og øyne for eventuelle endringer eller humper. Ved hjelp av en lommelykt, sjekk innsiden av munnen din og så mye av halsen som mulig. Hudkreft kan forekomme i slimhinner, så vel som på overflaten av huden.

Spør en venn til å undersøke hodebunnen for eventuelle mistenkelige endringer. Del håret, eller bruke en hårføner, for å få en nærmere titt på hele hodebunnen området.

Ta bilder av noe som virker unormalt. Disse bildene skal vises til legen din, og kan oppbevares og brukes som en referanse for fremtidige eksamener.

Tips og advarsler

 • Tidlig diagnose og behandling av melanom er avgjørende.

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose


Alle som lever med hypotyreose vet at det kan være svært vanskelig å gå ned i vekt mens du holder tilstanden din under kontroll. I motsetning til hypertyreose, der metabolismen er så sped opp en person har en hard tid å få vekt, en under aktiv skjoldbrusk kan bremse stoffskiftet, noe som gjør det vanskelig å kaste uønsket pounds.People med hypotyreose trenger ikke å fortvile imidlertid, og kan finne måter å slå sin endokrine systemet til underkastelse. Nedenfor er flere måter å oppnå betydelig og varig vekttap når du arbeider med hypotyreose.

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

Hvordan Sjekk din vekt med hypotyreose

øke fiber inntaket-verre ting om hypotyreose er at det bremser fordøyelsessystemet ned. Mange hypothyroid pasienter lider av kronisk forstoppelse som resultat. Når avføring bygger opp, så gjør kroppens reaksjon på det. Vann vekt og alvorlig ødem kan forekomme. Økende fiber hjelper tarmene å evakuere og vann vekt minsker. Bare sørg for å også øke vanninntaket, som fiber er en bulking agent og kan føre til enda større forstoppelse hvis du ikke drikker en passende mengde væske Dessuten er spyler vann også lymfesystemet, som kan utrydde oppbevaring problemer.

Boost Your Metabolism-mens trening kan hjelpe med dette målet, hva du spiser og hvordan du spiser det vil være mer produktive i re-lading stoffskiftet. En ting du kan begynne med er å legge frokost til din daglige rutine. Selv om dette kan virke som en liten, ubetydelig ting, sannheten er, folk som spiser frokost er mer sannsynlig å miste vekt raskere enn de som ikke gjør det. Dette er på grunn av det faktum at legemet er blitt nektet brennstoff for varigheten av tiden har vært i dvale. Når du spiser et måltid i morgen du effektivt avslutte natta fort, derav begrepet "break-fast". Sørg for at du lager middag den minste måltid og ikke sulte deg selv i et forsøk på å tape. Når kroppen din mener det ikke vil motta næring, vil den prøve å bevare fett. Spis små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet stabilisert å unngå "sult vektøkning" .Selvfølgelig, sier det seg selv at maten må være sunn, fri for stivelse og sukker, og bruk av frukt og grønnsaker.

Legg vekt trening for å trene-Personer som vekt tog gå ned i vekt raskere enn de som ikke gjør det. Du bør velge vekter som er tunge, men ikke så mye at du ikke kan gjøre minst 5-10 repetisjoner før musklene gi opp. Den nedre-body workout rutine bør inkludere knebøy, beinpress, og lunges. For brystet og armene, kan krøller og vendinger hjelpe deg å bygge overkroppen styrke og brenne kalorier. Du kan endre arbeidet ut i henhold til hva du maur å oppnå, men spør legen din før du tar fatt på en ny fysisk activities.Adding disse rutinene med cardio er en sikker måte å miste vekt effektivt og permanent.

Hint

 • Prøv å ikke hoppe over doser av Synthroid medisiner, som helse kan påvirkes sterkt. Hvis du glemmer en dose, må du ta den så snart som mulig. Også aldri doble opp på glemte doser-mengden medisin er svært nøyaktig. Du ønsker ikke å gjøre noe som vil kompromittere gevinster medisinen har gitt til deg. Hold deg unna kosttilskudd som godt de fleste produsenter vil gi informasjon på etiketten advarer folk med skjoldbrusk problemer ikke å ta medisinene sine, men selv de mest uskyldige eller naturlig urte pillen kan potensielt skape kaos på din allerede skjøre skjoldbruskkjertelen. Det er bedre å ta proaktive skritt som ikke involverer piller for å påvirke sant, permanent vektendring.

Hvordan sjekke Mat etiketter

Sjekker mat etiketter er viktig å forstå hvilke ingredienser, næringsstoffer og andre stoffer du tillater inn i kroppen din når du spiser visse matvarer. Du kan ikke forvente å vite hva du spiser bare ved å kaste et blikk på forsiden av en boks. Sjekk alltid mat etiketter grundig, inkludert ingredienser, kalorier, fett, fiber, natrium og prosenter av næringsstoffer som finnes i produktet. Du vil bli bedre utdannet om hvilke matvarer er gunstig for helsen og hvilke matvarer du bør unngå. Her er noen av de viktigste tiltak for å følge når du sjekker mat etiketter.

Hvordan sjekke Mat etiketter

Hvordan sjekke mat etiketter

•  Kontroller utløpsdatoen. Dette forteller deg når maten er ikke lenger trygt (eller velsmakende) for å spise. Mange matvarer kan fortsatt bli fortært i løpet av få dager har passert utløpsdatoen, som egg og mange bearbeidet mat. Utløpsdatoen er vanligvis funnet på baksiden av mat-pakken. Boxed mat som frokostblanding og knekkebrød inneholder vanligvis utløpsdatoer trykt på toppen av boksen.

Legg merke til kalori-og fettinnhold på mat etiketter. Dette er spesielt viktig hvis du er overvektig og i fare for helseproblemer, har høyt kolesterol, er slanking eller prøver å opprettholde en sunn vekt. Vær oppmerksom på at transfett er det farligste av alt fett og bør unngås helt hvis mulig.

Kontroller natrium innhold. Høye mengder av natrium (mer enn 2350 mg, basert på en diett på 2000 kalorier) kan føre til tilstander som høyt blodtrykk og høyt kolesterol. (Ref. 2.)

Ta en titt på fiberinnholdet. Fiber hjelpemidler i sunn tarm funksjon. Den anbefalte daglige rasjon for en gjennomsnittlig person er 25 gram. (Ref. 1.)

Kontroller prosenter av næringsstoffene i maten. Denne informasjonen er plassert på bunnen av ernæring etiketten. Denne delen av etiketten vil vanligvis inneholde prosenter av kalsium, jern og vitamin A og C. Merk at denne prosentandelen er også basert på en 2000 kalori daglige kosthold. (Ref. 1.)

Undersøk listen over ingredienser. Ingredienser er alltid oppført i rekkefølge, fra den høyeste andelen til lavest andel som finnes i produktet. For eksempel, hvis korn er den første bestanddel som er oppført, betyr dette at produktet inneholder høyere mengder av korn enn for en hvilken som helst etterfølgende bestanddel.

•  Kontroller etiketten for å se om maten er økologisk. Organiske matvarer er nesten alltid et sunnere valg, da de inneholder lite eller ingen plantevernmidler eller additiver, selv om de vanligvis er mer kostbart. La deg ikke lure. Hvis en etikett leser at maten "inneholder organiske ingredienser," dette kan bety at bare fem prosent eller mindre av produktet faktisk er økologisk.

Hint

 • Gjøre oppmerksom på porsjonsstørrelser. Hvis en cottage cheese etiketten viser at den inneholder 80 kalorier og tre gram fett per servering, må du multiplisere disse tallene med antall porsjoner som du spiser.
 • Hvis du overvåker sukker inntaket, når du sjekker mat etiketter oppmerksom på at ingredienser som laktose, glukose, sukrose, maltose, dekstrose, fruktose og selv honning er bare andre navn for sukker. (Ref. 3.)
 • Hvis det er noen ingredienser som er oppført på en mat etikett, kan det være lurt å tenke to ganger før du kjøper produktet.

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør


Duodenal tynntarm fôring rør brukes til å gi enten kortsiktig eller langsiktig ernæringsmessig støtte hos pasienter som ikke kan spise av ulike grunner. I noen tilfeller kan en pasient med en materøret kan spise, men krever ekstra tilskudd. Å vite hvordan å sjekke rest er viktig å finne ut hvor godt pasienten tåler sondeernæring.

Hvordan sjekke Residualer på Duodenal tynntarm fôring rør

•  Kjenn mål rate. Før måling av rester, er det viktig å kjenne target målet hastighet, som må økes gradvis. Dette gjør at pleieren å vurdere hvor godt den sondeernæring blir tolerert, basert på mengden av residual.The mål rente er beordret av lege i de fleste tilfeller, og er angitt i cc per time. For eksempel kan et mål hastighet være 60 cert i timen levert på en matepumpe. Goal priser gis kun for kontinuerlige tube feedings.

Bolus tube feedings, der en forhåndsbestemt mengde rør fôr administreres manuelt, kjører ikke på en pumpe og har ingen mål rate. Rester bør likevel kontrolleres på bolus feedings å vurdere pasientens toleranse.

Don hansker. Hvis pasienten er på en matepumpe som Kangaroo pumpe, sette pumpen på vent. For pasienter som ikke får en pumpe, sørge for at slangen klemmes av i midten med en klemme enhet levert av røret produsenten.

Åpne pakken som inneholder 60cc sprøyte. Fjern det beskyttende plasthette i enden av sprøyten. Du skal nå se på slip spissenden av sprøyten, som brukes til å trekke opp den gjenværende.

Sett tuppen av sprøyten inn i åpningen indikert for rest måling. I visse merker av rør, en dobbel-lumen-kontakten på enden av røret har en port for å feste en matepumpe rør. Et lysbilde funksjonen gjør dette lumen som skal klemmes av for å unngå siger, mens en andre port er åpnet for tilgang. Pass på at spissen er perfekt satt inn i porten for å unngå lekkasje.

Trekk forsiktig tilbake på sprøyten for å trekke opp innholdet i materøret, mens du holder den på plass. I noen tilfeller, bare en meget liten mengde, mindre enn 5 cc, aspireres. Vær forberedt på rest så stor som 200 cc eller mer ved å ha styrofoam kaffekopper hendig. Som sprøyten fylles opp, tømme innholdet i en kopp for å lagre for utskifting i røret. Fortsett til det ikke mer sondeernæring kommer ut; Men ikke bruk for mye kraft.

Kontroller at materøret er enten klemmes av (hvis du holder en fôring) eller unclamped med pumpeslangen godt festet. Restart matepumpe på ønsket hastighet. Fjern hansker, vaske hender, og ta opp restbeløpet og tiltak.

Hint

 • Enten tilbake rest til pasienten, eller forkaste den, avhengig av mengden erholdt samt legens ordrer. Selv retningslinjer variere, indikerer rest i overkant av 100 prosent av frekvensen at mate ikke blir tolerert. For eksempel, i en pasient med en hastighet på 50 ml per time, hvis rest er 55 cc røret foring skal holdes. Retur rester til pasienten reduserer risikoen for tap av elektrolytt.
 • Hold sondeernæring i én time. Revurdere rest. Hvis det er fortsatt rundt 55 cc, bør helsepersonell bli varslet før omstart. Hvis rest er si, 25 CC, sondeernæring kan gjenopptas ved halvparten av målet rate. Sjekk rest minst annenhver time. Når mengden av gjenværende avtar, kan matehastighet økes gradvis inntil det er tilbake på målet hastighet.
 • Dreven rester bør straks rapporteres til helsepersonell. Følg institusjon politikk og helsepersonell pålegg om utskifting av rest, holder feedings, og gjenoppta mål rate. Restbeløp og annen informasjon om pasientens toleranse for fôring bør registreres i pasientens journal. Overvåke rest minst hver fjerde time, eller per institusjon politikk.

Hvordan sjekke allergier

Hvis du får en rennende nese og rennende øyne et par ganger i året, kan du har allergier. Du legger kanskje merke at dine symptomer oppstår når pollen teller er høy, eller du kan finne at nesen klør og dine øyne vann når du besøker en venn som eier en hund eller katt. Hvis disse symptomene beskriver tilstanden din, kan legen anbefale at du har allergi tester gjort.

Allergitesting er et verktøy som allergikere bruker til å identifisere de spesifikke stoffer som forårsaker symptomene dine. Disse stoffene kan omfatte dyr dander, tre eller gresspollen, støvmidd, kakerlakker, eller muggsopp.

Ikke la bekymringen om noen hud pricks holde deg fra å få allergitesting. Allergitesting er en enkel og relativt smertefri prosedyre, selv for et barn.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke for allergier

•  Forbered deg på ditt første avtale med allergolog ved å opprette en allergi symptom dagbok. Oppmerksom når og hvor dine allergisymptomer oppstår. Sørg for å beskrive dine symptomer og deres alvorlighetsgrad. På din første avtale, vil legen din utføre en fysisk undersøkelse og ta en historie om dine allergisymptomer.

Send til en allergi prikktest. Dette er den mest vanlige type allergi test som brukes i dag. Testen vil bli utført på underarmen eller ryggen. Allergolog vil skrive tall på armen eller ryggen. Hvert tall representerer en bestemt allergen. Han vil anvende en dråpe av et hvert allergen til hvert av numrene. Da vil han forsiktig stikke eller skrape huden din, slik at dråpe allergen å trenge gjennom huden. Hvis du er allergisk mot et allergen, vil du se en rød kul som ligner et myggstikk innen ca 15 til 30 minutter. Disse humper kan klø kort, men de vil raskt forsvinne.

Samtykke til en intradermal allergi hudtest hvis legen din anbefaler. Denne testen er mer følsom enn den prikktest. En liten mengde av den mistenkte allergen vil bli injisert under det øverste laget av huden din. Som med allergi prikktest, bør du få resultater i ca 15 til 30 minutter.

Spør legen din om allergi blodprøver dersom en eksisterende hud tilstand eller nåværende medisiner kan forstyrre med konvensjonelle hud testmetoder. Legen din kan råde denne testen (også kalt RAST eller ELIZA test) hvis du lider av eksem, for eksempel. Allergy blodprøver vanligvis koster mer enn hudtester, og resultatene av testen ikke er umiddelbart tilgjengelig. Blodprøvene vil bli sendt til et laboratorium som skal returnere dine resultater i løpet av få dager. Blodprøver er heller ikke så følsom som den mer vanlige hudtest.

Hvordan bli kvitt flekker igjen av Acne

Akne er frustrerende. Noen ganger etter håndtering av akne, selv, har du å forholde seg til de røde flekker og arr at det etterlater seg. Hvordan bli kvitt flekker igjen av akne avhenger av typer flekker eller arr som du har. Hvis de er røde merker eller "blotchiness", er det noen aktuelle behandlinger som kan hjelpe.

Bruksanvisning

* Tea tree olje for å bli kvitt flekker igjen av akne *

Tea Tree olje er ofte brukt i akne arr produkter som reduserer post-akne inflammasjon, som kan bidra til en hvilken som helst rødhet som er til stede. Du kan også bruke tea tree olje alene. Men kan det bli for mye av en god ting. Andre ingredienser kan forsterke eller balansere egenskapene til tea tree olje.

* Lakris ekstrakt å lette røde arrene etter akne *

Lakris ekstrakt inneholder glabridin, som har både anti-inflammatorisk og anti-erytem (rødhet) egenskaper. Studier har vist at den skal være effektiv ved behandling av post-akne rødhet som er blitt forverret ved UV-B lys.

* Azelaic syre for å bli kvitt flekker igjen av akne *

Azelainsyre er en naturlig syre som anvendes til å bekjempe post-inflammatorisk hyperpigmentering, slik som disse plassene igjen av akne. Noen ganger er det kombineres med glykolsyre for å forbedre dens effekter. Fordi en overdreven bruk av glykolsyre kan øke post-akne rødhet og med skade huden din, må du ta kontakt med en profesjonell for det beste behandlingsalternativet.

Tips og advarsler

 • Uansett hvilket acne arr produkt du velger, sørg for å begynne langsomt. Bruk bare en liten mengde av produktet for å "teste" det og å se hvordan huden din reagerer.
 • Ikke bli fristet til å bruke mer enn det som er rettet, som for mye av et produkt kan være irriterende eller giftige.

Hvordan sjekke respirasjon

Kontroll for respirasjon er en av de første tingene du trenger å gjøre mens evaluere et offer i en nødssituasjon. Ifølge American Heart Association, må du avgjøre om en person puster normalt eller puste erraticly, i det som kalles agonal gisp representerer hjertestans.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke respirasjon

Knel ned ved siden av offeret og finne ut om han er bevisst eller ubevisst. Spør "Er du ok?" Hvis de ikke klarer å snakke be dem bevegelse som de er bevisst; du trenger for å finne ut om de puster.

Utfør en head-tilt for å se om det er noen hindringer til luft banen. Plasser hånden på offerets panne presser hodet bakover forsiktig. Med den andre hånden, løfter offerets haken frem. Dette åpner luftveiene og kan føre dem til å ta en pust. Du kan også se om det er noen synlige hindringer.

Se på offerets bryst. Normal pusting gjør brystet går opp og ned som lungene blåses opp og tømmes. Du har fem til ti sekunder å finne ut om de puster slik at du ønsker å handle raskt og gjøre raske vurderinger.

Lytt til offerets munn for noen tegn til å puste. Du kan også føle pusten hvis offeret puster.

Utfør HLR hvis personen ikke puster. Dette vil kreve puste for den personen. Du bør gi offeret to innblåsninger, hver varer ett sekund. Hold pusten normal og ikke prøve å tvinge luft inn i offerets lungene. Se hans bryst stige. Da bør du gjøre 30 kompresjoner, to per sekund. Brystkompresjoner er ferdig med hendene foldet sammen trykke 1 til 2 inches ned i mellom personens brystene. Alternativ pusten for komprimering til hjelpen kommer eller personen gjenvinner bevisstheten.

Tips og advarsler

 • Hvis pasienten puster, trenger du ikke å starte HLR. Hvis det ikke er noen tegn til respirasjon, må du starte HLR med brystpumper og kunstig åndedrett.
 • Hvis offeret har åndedrett men respirasjon ikke er i et normalt mønster, kan du fortsatt trenger for å hjelpe offeret med respirasjonen.
 • Hvis du er usikker på hvordan HLR eller føler rusten, innser at å gjøre noe er bedre enn å gjøre ingenting ifølge Mayo Clinic. Du kan spare noens liv ved å prøve.
 • HLR metoder som er beskrevet ovenfor er for voksne. Hvis du prøver å gjenopplive et barn under 8 år, utfør trinn 1 til 4 først. Hvis du trenger å utføre HLR bruk kun en hånd for kompresjoner og puste mer forsiktig. Opprettholde samme to puste, 30 komprimeringsalter du vil bruke for en voksen.

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter


Hvis du har diabetes, er det viktig at du jevnlig sjekke blodglukosenivået. Selv om urin-glukose tester er ikke så nøyaktig på blod-glukosekontroll, kan de brukes når blodtesting er ikke mulig. Alle pasienter med diabetes bør vite hvordan å sjekke urinen for ketoner, spesielt når din diabetes er ute av kontroll. Ketoner i urinen betyr at kroppen din bruker fett til energi i stedet for glukose. Dette betyr at ikke nok insulin er tilgjengelig for å behandle glukose for energi.

Hvordan sjekke Glukose Uten Meter

Hvordan sjekke urinen for ketoner

•  Spør din lege eller sykepleier når du bør sjekke urinen for ketoner. Anledninger til å se etter hva som kunne tyde på forhøyet ketoner inkluderer: når du føler deg kvalm, når du er syk fra en forkjølelse eller influensa, når du er tørst hele tiden, når du føler deg trøtt hele tiden, når huden er rød i ansiktet, når pusten lukter morsomt og når du føler at du er i en tåke.

Kjøp urin teststrimler fra ditt lokale apotek. Disse er tilgjengelige over disk uten resept. Pass på at strimlene ikke utdatert. Les instruksjonene som følger med strips og følg dem nøye.

urinere i en ren urin container (tilgjengelig fra din lege eller apotek). Sett stripe i din urinprøve (eller du kan sende den under urinstrålen). Rist av overflødig urin.

Når stripen skifter farge, sammenligne stripe med fargeskjemaet som fulgte med teststrimler. Dette vil fortelle deg omfanget av ketoner som er i urinen din.

Utfør en ny test i et par timer hvis testen viser at du har små mengder av ketoner i urinen. Dette betyr at ketoner bygger seg opp.

Kontakt legen din umiddelbart hvis testen avslører at du har moderate til store mengder ketoner i urinen. Dette kan være farlig; store mengder av ketoner kan forgifte kroppen.

Record resultatene av hver test som du tar og holde en datert logg. Vis loggen til legen din ved hver av dine besøk.

Hint

 • Ikke tren når ketone beløpene er moderate eller store, eller hvis blodsukkeret er høyt. Disse betyr at diabetes er ute av kontroll. Kontakt legen din umiddelbart.

Hvordan sjekke Your Heartbeat

Når du ønsker å sjekke hjerterytme, hva du egentlig gjør er å måle hastigheten på pulsen. Hjertefrekvens måles ved å telle slag per minutt (BPM) av ditt hjerte. Du kan sjekke pulsen for å finne ut om du trener på et optimalt tempo, eller av helsemessige årsaker.

Bruksanvisning

Hvordan sjekke Your Heartbeat

•  Start stoppeklokken og sette den et sted som du kan se det lett. Peke din venstre hånd mot gulvet, håndflaten vendt opp. Mens du kan også føle pulsen i armen og nakken, sjekke håndleddet er den enkleste og mest sikker-brann måte å måle din BPM.

Bruk de to første fingrene på høyre hånd til å trykke fast, men ikke for hardt på venstre håndledd, rett under tommelen. Fingrene skal være der benet møter sene på håndleddet. Det kan ta litt å bevege seg rundt, men du vil være i stand til å føle pulsen.

Vent et øyeblikk, når du har funnet din puls, for å være sikker på at det er å slå regelmessig og med samme mengde styrke. Når du er klar, se på stoppeklokken og telle hvor mange pulser du føler deg i tjue sekunder. Multiplisere tallet med tre for å bestemme din BPM.

Tips og advarsler

 • Hvis pulsen føles svak og uregelmessig, kan det være lurt å sjekke med legen din.

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Direktoratet for Healthcare Research and Quality rapporterer at 43 prosent av amerikanerne over 65 vil kreve sykehjem omsorg på et tidspunkt, og at enda flere kronisk syke, yngre mennesker trenger dyktige sykepleie facility services enn noen gang før. Det er noen enkle ting du kan gjøre for å velge et sykehjem som er riktig for deg eller din kjære.

Bruksanvisning

Hvordan å sjekke status for sykehjem

Uanmeldte inspeksjoner er gjennomført ved alle langsiktige helseinstitusjoner som mottar Medicare og / eller Medicaid Funds hver ni til 15 måneder. Resultatene av disse undersøkelsene, sammen med selvrapportert informasjon fra sykepleie fasiliteter, er oppsummert på sykehjem sammenligning nettsted (se "Ressurser" nedenfor).

Du kan slå opp et anlegg etter navn eller søke etter by, fylke, stat eller zip å sammenligne alle fasiliteter i din area.You kan også sortere listen etter hvor stort anlegget er, eiertype, og om den godtar Medicare, Medicaid eller begge deler.

Om 3 prosent av sykehjem er "ikke-deltakende" og aksepterer ikke Medicare eller Medicaid. Disse anleggene vil ikke være i sykehjem sammenligne database, men de fortsatt krever konsesjons inspeksjoner. Staten lisensiering byrå for sykepleie og langsiktig omsorg (LTC) fasiliteter kan ha et rapporteringssystem for ikke-deltakende fasiliteter som ligner på sykehjem Sammenlign. Kontakt din tilstand helse eller menneskelige tjenester avdeling for detaljer.

Det er en god idé å sjekke med lisensiering etaten selv for å delta lokale, siden staten kan ha ytterligere krav til lisensstatusen som ikke dekkes av de føderale standarder. Du kan finne ut om det er noen sanksjoner mot anlegget lisens eller om eventuelle straffetiltak har blitt testet for brudd på statlige sykehjems standarder.

Kontakt en LTC Ombudet (se "Ressurser" nedenfor), som er en talsmann for sykehjem beboere og ikke ansatt av anlegget. Den eldre amerikanere loven etablert langsiktig omsorg ombudsmann program for å beskytte helse og rettigheter sykehjemsbeboere og å løse klager fra, eller på vegne av beboerne. Ombudet besøker sannsynligvis hennes tildelte anlegg regelmessig, så blir kjent med de ansatte og beboerne. Hun kan gi løpende informasjon om anleggets status og trender. Hun bistår også med sykehjemsplass og kan svare på spørsmål og gi informasjon om anleggets tjenester.

Besøk Nursing Facility og be om å se Erklæring om Mangler (Form CMS-2567). Føderale forskrifter krever deltar fasiliteter for å gjøre disse tilgjengelig slik at du kan se gjennom den siste undersøkelsen og klage granskningsrapporter. Disse vil fortelle deg hvis anlegget har blitt sitert for en krenkelse, og hvordan den har blitt korrigert. Se etter referanser til en "substandard kvalitet på omsorg," noe som kan indikere misbruk, livskvalitet eller kvaliteten på pleien.

Tips og advarsler

 • • Dersom anlegget du besøker har bosatt råd, be om å intervjue presidenten. Som bosatt seg selv, kan han fortelle deg første hånd hvordan det er å leve i anlegget. • Prøv å få informasjon fra mer enn bare én kilde, og følge opp med eventuelle motstridende rapporter. • Sykehus-basert dyktig sykepleier Facility enheter er notert på sykehjem Sammenligne nettside.
 • • Ikke mist motet hvis et anlegg har noen mindre mangler; de fleste fasiliteter få litt nå og da. • Se om anlegget korrigerer mangler eller om det er et tilbakevendende mønster av de tilsvarende mangler.

Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus

Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus


Hvordan sjekke for luftforurensning i nærheten av et hus. Luftforurensning er et globalt problem, men det er også lurer rett utenfor døren din. Det er en komplisert teknisk problem, og det er vanskelig å vite hva du leter etter. Men det er noen enkle måter å sjekke for luftforurensning i nærheten av huset ditt. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Sjekk Air Nå hjemmeside for informasjon luftforurensning. Søk nasjonalt, etter stat eller etter byen, for å se hva miljøgifter er for tiden i luften. Ozon og svevestøv nivåer er oppført i mange byer over hele USA.

•  Se på Scorecard for mer detaljerte sammenligninger. Dette nettstedet vil vise deg en rekke forurensende stoffer fordelt på stat og fylke. Det vil også sammenligne disse statistikkene med lignende fylker over hele USA.

Snakk med din lokale avdelingen av Environmental Protection Agency eller avdeling for helse og miljø. Hver av disse etatene vil ha en luftkvalitet rapport tilgjengelig for gjennomsyn. Dette vil gi deg detaljert informasjon for ditt område.

Test luft selv. Dekke små firkanter av papp med folie og frakk hver firkant med en liten mengde vaselin aluminium. Henge disse på forskjellige steder i nærheten huset ditt. Ta dem ned etter et par dager, og merk det som har festet seg til gelé.

Tips og advarsler

 • Air Quality Index (AQI) måler den generelle kvaliteten på luften på en skala fra 0 til 500. Et lavt tall betyr god luftkvalitet mens høyere tall betyr dårligere luftkvalitet.
 • Partikkelforurensning-eller svevestøv-er et annet mål på forurensninger i luften og er ofte oppgitt som PM2,5 eller PM10. PM2.5 er kjent som fine partikler eller de mindre enn 2,5 mikrometer i diameter. PM10 er grove partikler, og er mellom 2,5 og 10 mikrometer i diameter.
 • Det er seks vanlige luftforurensning anerkjent av EPA: ozon, nitrogen, karbonmonoksid, bly, svoveldioksid og partikler.

Hvordan sjekke Car Smog i California

Hvordan sjekke Car Smog i California


Delstaten California arbeider hardt for å bringe kjøretøyet smog, eller utslipp, under kontroll med innføringen av Department of Consumer Affairsâ € ™ Smog Sjekk Program. Programmet inneholder obligatoriske smog sjekker, eller inspeksjoner, annethvert år for alle kjøretøy seks år eller mer. I 2009, staten permanent fjernet 22.000 uakseptable biler fra veiene. Drivere lavere inntekt kan få hjelp fra staten for å sikre at deres biler møte luftkvalitetskriterier. Drivere kan gjelde statlige utbetalinger for pensjonere sine biler til kjøp av en nyere, lavere utslipp bil.

Bruksanvisning

Hvordan Kontroller California Smog nivå Index

online, gå til aqmd.gov, den offisielle nettsiden til South Coast Air Quality Management District.

Til venstre på skjermen, finne og klikk på "Current Time Air Quality" for å få opp et kart over sørkysten.

Zoom inn eller ut for å lokalisere området av interesse.

Til venstre for kartet fargekodet finne og sammenligne fargekodekort for luftkvalitetsnivåer fra god (grønn) til farlig (mørk rød).

Hvordan sjekke en Kjøretøy Emission nivå

Fra hjemmesiden til aqmd.gov, bla ned og finne på venstre side, "dagens programmer, arrangementer og emner."

Klikk på "Clean Air Vehicles" underposisjon.

På denne siden, velg og klikk på ett av årene markerte. Informasjon om fabrikater og modeller vedrørende drivstoff kjørelengde og utslipp for sammenligning av biler fra samme år er gitt her.

Hvordan sjekke for Skin Cancer Symptomer

Hvordan sjekke for Skin Cancer Symptomer


Når du sjekker for hudkreft symptomer, er det viktig å kjenne de tre grunnleggende typer hudkreft, og hvordan du skal identifisere dem. Mens tilfeller av melanom, basalcellekarsinom og plateepitelkarsinom øker hvert år, er tidlig påvisning er nøkkelen til suksess i behandling. Ved ofte å sjekke kroppen for endringer i føflekker, lesjoner, eller uvanlige endringer i huden din, og ved å umiddelbart rapportere eventuelle bekymringer til hudlege eller onkolog, kan du bidra til å redusere sjansene for å ha en livstruende tilstand.

Bruksanvisning

Vet de forskjellige typene av Skin Cancer

opplyse deg om melanom, den farligste formen for hudkreft, noe som vanligvis tar form av en muldvarp som enten er uregelmessig formet eller er i endring. Personer som tilbringer mye tid med huden deres eksponert for ultrafiolette stråler fra solen står i fare for melanom.

Vet om basalcellekreft, den vanligste formen for hudkreft, som rammer 800.000 personer per år. Denne typen hudkreft skjer nesten utelukkende til caucasians, og er preget av jevning flekk på huden.

Forskning fakta om plateepitelkarsinom, vanligvis identifisert som en stor rødlig flekk på huden som blir skjellete, crusted eller sårdannelse. 160.000 personer per år er diagnostisert med denne formen for hudkreft.

Se etter symptomer på hudkreft

Spør en lege eller kjære til å hjelpe deg ved å sjekke de områdene av kroppen din du ikke kan se selv.

Kontroller alle føflekker for symptomer som asymmetri, grenseuregelmessigheter, fargevariasjon og økende diameter. Hvis en føflekk har endret seg betydelig på noen måte, få den sjekket av en hudlege.

Følg opp med legen din i løpet av noen bekymringer som du har. Spør legen om du du faller under noen høyrisikokategorier for hudkreft.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på dine pasientrettigheter, ifølge Forbruker Bill of Rights og ansvar, i forhold til behandlingstilbud og delta i alle behandlingsavgjørelser.
 • Den mest betydningsfulle livsstil endringer du kan gjøre for å forebygge hudkreft er å bruke solkrem med høy solfaktor når du er ute i solen og å unngå solarium.
 • Utsiktene til å ha hudkreft kan være ganske stressende for de fleste, så det er viktig å være forberedt på eventuelle følelsesmessige eller psykiske problemer som kan oppstå før eller under behandlingen. Spør legen din om eventuelle medisiner eller veiledning som kan hjelpe deg gjennom behandlingsprosessen.

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr


Selv om mange forbinder veggdyr med uhygieniske forhold, de blodsugende insekter også kan være til stede i rene hjem. Alt de trenger for å leve er en varm vert og rikelig med gjemmesteder. Ofte bedbugs inn i ditt hjem ved å haiket en tur i kofferten etter et hotellopphold. Hvis du kjøper nye puter fra en butikk befengt med veggdyr, dine nye kjøp også kan huse gnagerne. For å hindre en Veggedyr infestation, skikkelig sjekk din puter før du bruker dem.

Hvordan sjekke nye puter for Veggedyr

•  Inspiser puta for bedbugs. Se etter flate, rødbrune insekter som er på størrelse med en appleseed. Husk at nyklekkede veggdyr er vanskeligere å få øye på fordi de er fargeløse.

Se etter flekker av blod på utsiden av puten. Blodflekker kan tyde på at veggdyr ble knust. Se etter mørke flekker, som er avføring av veggedyr.

Undersøk din pute og putevar for lysebrune skinn. Veggdyr kaster sine skins opptil fem ganger før de er fullt utvokst.

Hold puten nær nesen og lukte det. Hvis du oppdager en muggen, søt duft, kan det tyde på at puta er tungt investert med veggdyr.

Tilbake puta til butikken eller kaste det ut om det er hull i den. Når veggdyr komme inn i puten, de er vanskelig å kontrollere og bli kvitt.

Sjekk kroppen for Veggedyr bitemerker hvis du allerede bruker din nye pute. En rad eller klynge av kløende, røde nupper på huden din kan tyde på det er veggdyr i puta. Bites er mest sannsynlig å vises på armer, hender, hals og ansikt.

Hint

 • Plasser en pute protector over din nye pute. En putebeskytter forsegler fullt opp og dekker puta, holde veggdyr ut av det. Noen bedbugs som allerede finnes på puten ikke klarer å komme seg ut og mate og vil til slutt dø.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

Hvordan sjekke en barnets hår for lus


Symptomer på hodelus inkluderer hyppige head-skrape og / eller den plutselige tilsynekomsten av flass-lignende hvite flekker i håret. Du kan motta et notat fra ditt barns skole rapporterer at en annen klasse medlem har et tilfelle av hodelus. I alle disse tilfellene, bør du undersøke barnets hode for lus.

Hvordan sjekke en barnets hår for lus

•  Pass på at det er tilstrekkelig belysning når du sjekker barnets hode for lus. En sterkt opplyst bad eller en lommelykt vil hjelpe deg å oppdage eventuelle lus eller egg.

•  Begynn på nakken (nederst) i nakken og jobbe deg oppover. Lus og egg kan være hvor som helst på hodet, men de foretrekker varmere steder å gjemme seg. Den nedre hårfestet er et bra sted å starte.

Bruke enten fingrene eller en hale kam, sakte del håret ned på midten, fra kronen til nakken. Sjekk den delen for egg på håret (små hvite flekker festet til håret) eller voksen lus. Eggene vil bli godt festet, og bør bare kunne fjernes ved skraping av håret med fingerneglene.

Når den første delen er sjekket, del håret enten til venstre eller høyre for den opprinnelige delen i svært små seksjoner. Sjekk denne nye avskjed for egg og voksne lus.

Gjenta denne prosessen gjennom hele baksiden av hodet, betaler ekstra oppmerksomhet til varmere flekker på nakken, hårfestet og nær ørene.

6. Når hele bakre delen av hodet er ferdig, skilles barnets hår fra kronen til den fremre hårfestet og gjenta prosessen for den fremre av håret.

Hvis lusa finnes på barnets hode behandling må gis umiddelbart.

Ta ditt barns klær som de har på seg og alt sengetøy på barnets seng. Vask umiddelbart eller barnet ditt vil risikere en annen eksponering. Alle materialer som jakker, luer, skjerf, pute eller teppe som barnet kan ha kommet i kontakt med vil bli infisert og må vaskes.

Vask hendene grundig når klærne er i vaskemaskinen.

Gå til stoffet butikken og kjøpe en lus sjampo. Følg instruksjonene som gis med produktet.

Hvis du har andre barn i huset sjekke dem for lus også. Hvis du mistenker at du kan være infisert ha noen sjekke deg eller bruke lice sjampo bare for å være trygg.

12. Være vedvarende. Behandlingen kan måtte gjentas før lus eller egg er helt drept.

Hint

 • Bruk et forstørrelsesglass. Det vil gjøre lus lettere å se.

Hvordan sjekke nyre funksjoner

Nyrene er kroppens organer som er avgjørende for filtrering og fjerning av avfall og overflødig væske fra blodet. Hvis du tar medisiner eller er du en av de mange som kosthold er for det meste består av salt og bearbeidet mat, det ville tjene din beste interesse å kjøre en sjekk på nyre funksjoner jevnlig for å sikre at dine organer er fortsatt i fungerer. Det finnes flere forskjellige tester som du kan gjennomgå for å kontrollere nyrefunksjoner. Følg med på disse instruksjonene slik at du kan komme i gang.

Hvordan sjekke nyre funksjoner

Hvordan sjekke nyre funksjoner

•  Få din medisinske historie klar før nyrene sjekkprosedyre. Før du gjennomgår tester for nyrefunksjonen, er det viktig for legen din å vurdere din medisinske historie. Hvis du ser et annet helsepersonell for testen, gi ham din journal, slik at han kan ta oppmerksom på hvilken type medisiner eller hva slags diett du har for øyeblikket.

•  Forbered deg på testen, avhengig av type nyrefunksjonen sjekk du har bedt om. Ulike typer tester krever ulike forberedelser. For eksempel, for en blod urea nitrogen test, må du informere helsepersonell hvis du er under medisiner som kan påvirke nøyaktigheten av testene. Legemidler som kan gjøre slikt inkluderer kloramfenikol og streptomycin. Det finnes tilfeller hvor i du må stoppe medisiner i minst 24 timer før testene.

Gi blod eller urinprøver etter behov. Det finnes tester som BUN og serumkreatinin tester som vil kreve blodprøven. Den som yter helsehjelp vil trekke ut blodet på testdagen, så du trenger ikke bekymre deg om å gjøre det selv. En annen form for kreatinin test vil imidlertid kreve en urinprøve. Du vil bli utstyrt med en spesiell beholder for urinen din som du må ta prøven første om morgenen før du kommer til klinikken.

Vent til testresultatene og nevne noen mulige symptomer på nyre funksjonsfeil som du opplever til helsepersonell. Det er tegn på at du må være på utkikk etter som kan tyde på at nyrene ikke fungerer som de skal. Eksempler på dette er hyppig vannlating, tap av matlyst, manglende evne til å konsentrere seg og hyppige muskelkramper.

Tolke testresultatene som hensiktsmessig. Du trenger kanskje hjelp av din lege for dette, men det ville ikke skade å kjenne de normale verdier som du er forventet å få for hver test. For eksempel, for BUN tester, de normale verdier er 7-20 mg / dl.

Hint

 • For å sikre riktig nyre funksjon, er det viktig å vedta en sunnere livsstil og endre kostholdet til å inkludere mer væske og mindre salt mat. Hvis du er under medisinering, sørg for å gjennomgå nyre funksjonstester en gang hvert halvår for å sikre at de legemidlene som du tar er ikke påvirker dine indre organer.
 • Nyresvikt kan føre til en manglende evne til å avhende avfall fra blodet. Sørg for å følge legens råd om hvordan du kan forhindre nyre funksjonsfeil i ditt tilfelle tester produsere mindre enn gode resultater.

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing


Sjekker babyer puste mens de sover er en måte å sørge for at de er i orden. Ifølge babycenter.com, Sudden Infant Death Syndrome, også kjent som krybbedød, streik om lag én av tusen babyer. Selv om medisinske fagfolk er ikke sikker på hvorfor dette skjer, det er viktig å holde et øye med babyer så de sover å sikre at de er trygge.

Hvordan sjekke en sovende spedbarnets Breathing

•  Vite hvordan en baby puster. Babyer ikke puste på samme måte som voksne. Ifølge babycenter.com, kan en baby ha pauser i pusten hans på opptil 15 sekunder. Dette er normalt og bør ikke bekymre foreldre; som barnet vokser, vil pusten hennes vaner endres.

Sjekk om barnet puster ved å se på ham. Hvis brystet hans kan sees i bevegelse, betyr det at han puster. Prøv å legge en hånd eller en finger foran nesen for å se om du føler åndedrag. Alltid være sikker på at barnet sover på ryggen.

Kontroller at barnet puster så ofte som du føler dette er nødvendig. Dette er etter anbefaling fra babyslumber.com. En forelder skal føle deg komfortabel om hans eller hennes barnets sikkerhet, på noen måte nødvendig.

lett prøve å vekke babyen hvis du mistenker at han ikke puster for å se om han svarer. Babycenter.com antyder at hvis det ikke er noen umiddelbar respons, bør spedbarn HLR skal administreres og 911 bør kontaktes.

Hvordan sjekke en bevisst offer

Hvordan sjekke en bevisst offer


Hvis du er blant de første til å ankomme et ulykkessted eller katastrofe, eller hvis du kommer over noen som ser ut til å være syk eller skadet, kartlegge scenen for å være sikker på at det er trygt å gå inn. Forutsatt at scenen er trygg, kan du begynne å vurdere status for ofrene.

Hvordan sjekke en bevisst offer

konstatere hvorvidt pasienten er bevisst ved å peke på offeret og ropte: "Hei. Er du våken?" Hvis offeret ikke kan svare på, se etter andre tegn på bevissthet, slik som årvåkenhet, åpne øyne og frivillig, målrettet bevegelse.

Introduser deg selv til en bevisst offer, og be om tillatelse til å yte assistanse. Hvis offeret sier, "Nei," det er ingenting du kan gjøre. Hvis offeret er ved bevissthet, men desorientert, er bevisstløs eller er mindreårig uten verge til stede, har du implisitt samtykke til å gi assistanse. Hvis offeret er i utgangspunktet bevisst, avviser hjelp, men senere mister bevisstheten, som utgjør implisitt samtykke.

Kontroller offeret fra topp til tå, på jakt etter tydelige tegn på skader og traumer, inkludert kutt, knall og fall. Sjekk offerets hudfarge og temperatur, observere om offerets hud er klam, og sjekk offerets lepper og fingernegl senger for normal farge.

Spør offeret om hun kan vrikke hennes fingre og tær. Hold offerets hender og føtter og be offeret om hun kan føle din berøring.

Ring 911 hvis offeret virker desorientert eller er ute av stand til sammenhengende svare på dine spørsmål.

Hint

 • Hvis du vil vite hvordan du skal plassere et offer i stabilt sideleie, se eHow artikkelen "Slik bruker du gjenopprettings Position."
 • Dersom du må forlate offeret til å ringe 911 eller tilkalle annen hjelp, plasserer en voksen offeret i stabilt sideleie med mindre du mistenker et hode, nakke eller rygg skade. Hos voksne, hjelper gjenopprettings posisjon opprettholde åpne luftveier. Imidlertid hos spedbarn, øker stabilt risikoen for plutselig spedbarnsdød, og bør ikke brukes.
 • Selv om en bevisst offeret kan virke utad uskadet, er det mulig å ha indre skader, herunder lukket hodehjerneskader. Hvis du mistenker at offeret er ustabil, ringe 911 umiddelbart. Prøv å holde offeret immobilisert.

Hvordan sjekke om min 24-Hour Fitness er utløpt

Med den daglige kjas med å jobbe heltid og forfølge familiære og sosiale forpliktelser, noen individer er for utmattet til å trene på treningsstudio i løpet av tidlig om morgenen eller kvelden. 24 Hour Fitness treningssentre tilbyr enkeltpersoner fleksibilitet til å besøke treningsstudioet når som helst dag eller natt. Medlemmer signere en kontrakt som skisserer vilkårene og betingelsene for sitt medlemskap, herunder kontraktens ansiennitet. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan sjekke ditt medlemskap utløps, kan du ta kontakt med treningssenteret direkte i tillegg til å utforske andre alternativer.

Hvordan sjekke om min 24-Hour Fitness er utløpt

•  Kontakt 24-timers treningssenter og spørre om detaljene rundt kontrakten. For konto sikkerhetsmessige årsaker vil de fleste sentre krever medlemmer til å gi sitt fulle navn, adresse, medlemsnummer og en sikkerhetspasskode, hvis det er aktuelt.

•  Åpne treningssenteret offisielle nettside og logge på kontoen din på nettet. Klikk "Mitt medlemskap" å gjennomgå kontoinformasjon. Avhengig av din spesielle medlemskap pakken, kan det utløpe alt fra én uke til ett år fra innmeldingsdato. Hvis dette er første gang du bruker denne tjenesten, følg instruksjonene på skjermen for å registrere din medlemskonto.

Send inn et medlemskap forespørsel online. Finn "Kontakt oss" linken og klikk "medlemskapet ditt." Skriv inn all nødvendig informasjon, inkludert klubbens beliggenhet, i egne felt. Velg kontakt preferanse ved å klikke på boksen ved siden av e-post eller telefon, og klikk "Send".

Finn din originale papirene. Du kan vanligvis finne alle detaljer om ditt medlemskap innen kontrakten. Se etter en uttalelse som beskriver tidsramme for starten og slutten av 24 Hour Fitness kontrakt. Hvis medlemskapet ditt er utløpt, kan du kontakte trenings førsteamanuensis hvis du ønsker å fornye eller forlenge kontrakten.

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

Hvordan hjelpe bare flekker i Women


Betydelig hårtap hos kvinner og menn kalles alopecia; to ulike typer alopecia er oftest ansvarlig for hårløse flekker i kvinner. "Hair Loss Talk" bidragsytere forklare at alopecia areata betegner hurtig innsett hårtap i patcher på hodebunnen din. Årsakene er varierte, alt fra stress til hårsekkene i døende eller pyntebånd til veksten av en ringorm soppinfeksjon i hodebunnen. Ifølge MSNBC Health, kan årsaker også omfatte mer alvorlige tilstander som systemisk lupus erythematosus (SLE), hypotyreose, høyt blodtrykk og hjerteproblemer. En skallet flekk på kronen som ligner mannlig mønster skallethet er en genetisk tilstand som kalles androgenetic alopecia.

Hvordan hjelpe bare flekker i Women

•  Påfør en milliliter Minoxidil til din tørr hodebunn i morgen, og om natten ved hjelp av applikatoren som følger med medisinen. Spre det jevnt over dine balding flekker og ikke skyll. Unngå å få hodebunnen våt i fire timer etter hver applikasjon for beste vekst resultater. Minoxidil 2% er det eneste FDA-godkjente behandling for kvinnelige mønster baldness. Det kan hjelpe deg til å oppnå betydelig gjenvekst, men seponering lotion vil resultere i mer hårtap.

Bruk sjampo og balsam anbefalt av håret stylist eller salong. Butikk-kjøpte sjampo og balsam inneholder voks som fjerner håret og kan føre til at det faller ut.

Vask håret bare annenhver dag. La håret tørke naturlig, og med minimal styling. Dette reduserer sjansene for håret til å falle ut.

Spis et sunt, velbalansert kosthold som inneholder rikelig med magre proteiner, frukt og grønnsaker. Underernæring er en vanlig årsak til kvinnelig hårtap.

Kontroller for matintoleranse. Hver uke, eliminere én felles mat fra kostholdet ditt. Meieriprodukter er et vanlig irritasjonsmoment og en god mat å eliminere først. Hvis du merker at hårtap stopper eller avtar når du eliminere en mat, kan du nå vet årsaken til hårtap.

Hint

 • Påfør Minoxidil på hodebunnen din uten å forlate den for å absorbere inn i andre deler av kroppen din. Denne lotion kan forårsake hårvekst hvor som helst på kroppen din. Ikke bruk Minoxidil 5%; det vil føre til uønsket hårvekst på kroppen og er ikke anbefalt til bruk hos kvinner.
 • Hvis du har en hjertesykdom eller lavt blodtrykk, søke råd fra en lege før du bruker Minoxidil. Det fører til komplikasjoner og forverrede symptomer i en liten prosentandel av pasienter med disse helsemessige bekymringer. Skaff en lege forsikring om at produktet er trygt for deg før du bruker den.
 • Hvis håret ditt tap er resultatet av ringorm på hodebunnen din, bør du ikke bruke Minoxidil. Det kan irritere soppinfeksjon og gjøre det verre.
 • Prøv shopping rundt for frisører som har erfaring med å lage frisyrer som utfyller kvinner med tynt hår. Før planlegging en klippe håret, snakke med flere mulige stylister over telefonen. Spør om deres erfaring med problemet ditt, og be om en hårklipp som reduserer synligheten av hårtap.
 • Hvis du nylig har opplevd fysiske endringer som for eksempel graviditet eller vekttap, vil håret ditt sannsynligvis vokse tilbake med minimal intervensjon i løpet av få måneder.
 • Hårtap hos kvinner kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. Du bør oppsøke lege hvis du begynner å ha et problem; hun kan gjennomføre tester for å utelukke mulige sykdommer. Hun kan også fortelle deg om ikke noen av dine medisiner kan føre til håravfall og gi deg råd hvordan du kan slutte problematiske medisiner. Legen din kan også teste deg for matallergier som kan forårsake hårtap. Vær tålmodig med den diagnostiske prosessen. Medisinsk testing tar tid, og sykdommer som SLE er notorisk vanskelig å diagnostisere. Gjenkjenne prosessen med diagnose kan ta måneder eller år.