Digidexo.com

naturlig olje til skjærebrettet

Hvordan bruke naturlige alternativer til slankepiller

Hvordan bruke naturlige alternativer til slankepiller


Slankepiller arbeid på to nivåer for å hjelpe deg å miste vekt. De hjelper å dempe sultfølelsen og øke energinivået. Det finnes en rekke problemer med diett piller skjønt, som de kan forårsake avhengighet, stress hjertet, forstyrre de normale metabolske prosesser, forårsaker angst og mer. Mens naturlige alternativer til slankepiller også arbeide for å dempe sult og øke energi, er det mindre sannsynlig å være skadelig for din helse eller for å forårsake avhengighet.

Hvordan bruke naturlige alternativer til slankepiller

•  Drikk burdock te mellom måltidene for å hjelpe dempe appetitten. En stor naturlig alternativ til slankepiller, kan burdock hjelpe til med vekttap ved å redusere cravings, øke metabolismen og rensing av lymfesystemet. Å lage te, la det småkoke en unse av burdock rot for hver liter vann i ca tjue minutter.

Stopp søthunger og øke energi med naturlig fennikel og nesle te, en flott kombinasjon for vekttap. Kok ca 3 kopper vann og fjern fra varmen før du legger 1 ts. av fennikel frø og 2 ts. av nesle blader. La te å bratt i 5 minutter før du drikker. Ikke drikk mer enn tre kopper fennikel te daglig, som høye doser kan være skadelig.

styrke immunforsvaret og hjelpe dempe sult ved å ta linfrø før måltider. 1 ss. av pulverisert linfrø lagt til juice eller vann før måltider vil hjelpe deg å spise mindre, som linfrø utvides opp til fem ganger en gang i magen. Linfrø er også en stor kilde til kostfiber og er lastet med vitaminer, proteiner og andre næringsstoffer kroppen din trenger.

Øke energi og fettstoffskiftet med den beste dietten pille alternativ der ute, grønn te. Du kan drikke så mye grønn te som du vil i løpet av dagen for å øke din energi og hjelp i vekttap. Grønn te er ikke bare bra for vekttap, hjelper det hindre hulrom, beskytter kroppen mot frie radikaler, senker kolesterolet, øker immunforsvaret og mer.

Ta alle naturlige ginseng kosttilskudd hver morgen for å bidra til å øke energi og gå ned i vekt. Ginseng oppveier anabole og katabolske handlinger av fett eller lipider, proteiner og karbohydrater, som hjelper kroppen til å brenne kalorier raskere. Ginseng kan også bidra til å lindre stress og tretthet.

Naturlige kilder til vitamin C

Vitamin C er en antioksidant som finnes naturlig i frukt og grønnsaker. Vitamin C er en nonsoluble vitamin. Nonsoluble vitaminer kan ikke lagres i kroppen din. Du må forbruke vitamin C hver dag for å holde kroppen fungerer på sitt beste. Å spise flere typer frukt og grønnsaker om dagen vil hjelpe deg å opprettholde en jevn tilførsel av vitamin C.

Fordeler med Vitamin C

Vitamin C er kjent for å hjelpe mennesker til å opprettholde et sunt immunsystem. Forbruker naturlige kilder til vitamin C kan også bidra til å beskytte deg mot kreft og hjertesykdommer. Vitamin C kan bidra til å avlaste stress, gi deg energi og øke opptaket av andre næringsstoffer, som jern. Vitamin C er nødvendig å gjøre kollagen protein som finnes i brusk, ledd, hud og blodårer.

Vitamin C-mangel

Hvis du ikke får nok vitamin C du kan utvikle skjørbuk. Symptomer på skjørbuk inkluderer generell svakhet, anemi, tannkjøttsykdom og blåmerker. Selv om skjørbuk er sett sjeldnere i dag, det pleide å være vanlig blant seilere gjør langturer. Sjømennene 'løsning var å spise sitrusfrukter under reisen. Du kan forebygge skjørbuk ved å få en tilstrekkelig mengde vitamin C på en daglig basis.

Frukt

Noen frukter har mer vitamin C enn andre. Vanlige kilder til vitamin C er sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt og mandariner. Du kan også få vitamin C fra bananer, druer, guava, kiwifruits, mango, melon, papaya, ananas, bringebær, jordbær, tomater og vannmelon. Spis frukt som inneholder mye vitamin C, men lav i sukker for å få en optimal ernæringsmessige fordeler.

Grønnsaker

Du kan også få en god mengde vitamin C fra visse grønnsaker. Vegetabilske kilder til vitamin C inkludert brokkoli, søte poteter, kål, poteter, grønnkål, rosenkål, rød og grønn paprika og spinat. For å motta mest mulig næring fra grønnsaker ikke skrelle dem før du spiser. Vegetabilske hud inneholder den høyeste mengden av næringsstoffer, og kaster bort skallet vil ikke gjøre deg noe godt. Baking og dampende grønnsaker er tilberedningsmetoder som beholder de fleste næringsstoffer.

Juice

Du kan også få vitamin C fra juice. Noen fruktjuicer, som appelsinjuice, er naturlig høy i vitamin C. Andre fruktjuicer, som eplejuice, har vitamin C lagt til dem. Du kan også få vitamin C grønnsaksjuice som tomatjuice eller en grønnsak juice cocktail. Når du kjøper en juice bør du lese maten etiketten for å bekrefte sin vitamin C-innholdet.

Naturlige produkter til behandling av akne

Det er mange naturlige produkter for å behandle akne på markedet som er svært effektive i behandling og håndtering av akne. Disse naturlige hudpleieprodukter kan være alt fra kremer og lotions, til vitaminer og produkter du kan finne i kjøkkenskapet.

Identifikasjon

Identifisere et naturlig produkt for å behandle akne versus en ikke-naturlig produkt kan være vanskelig. Det er en god tommelfingerregel å se etter naturlige produkter til å behandle akne som har naturlige ingredienser på sine etiketter. Prøv å holde deg unna produkter som inneholder kjemikalier som er vanskelig å uttale, syntetiske parfymer eller konserveringsmidler. Du kan finne naturlige produkter for å behandle akne på en naturlig mat markedet eller helsekost butikk.

Misforståelse

Det er en misforståelse at benzoylperoksid er den eneste måten for å fjerne huden. Mange produkter, for eksempel bakepulver og havregryn, kan helbrede og fjerne huden og kan bli funnet rett i kjøkkenskapet. Ved hjelp av naturlige produkter for å behandle akne hindrer huden fra å bli irritert eller fra å ha uønskede bivirkninger som kommersielle acne behandlinger har.

Funksjoner

Ved hjelp av naturlige produkter for å behandle akne ikke bare hjelper huden din til å helbrede og fjerne naturlig, men de er også svært behagelig å bruke. Naturlige produkter for hud kan inneholde sunne essensielle oljer som lukter og føler fantastisk på huden. For akne, se etter produkter som inneholder tea tree olje, lavendel eller kamille.

Expert Insight

Det er mange naturlige produkter til å behandle akne som er like effektive - eller enda mer effektivt - enn tradisjonelle kommersielle kremer og lotions. Disse naturlige produkter har den ekstra fordelen av beroligende og tilfører huden mens de helbrede akne.

Advarsel

Hvis du for tiden tar en oral medisin for behandling av akne, alltid sjekke med legen din før du avsluttet medisineringen. Noen medisiner krever at du sakte slutte å bruke over en periode.

Naturlige alternativer til redusere lipoprotein A

Naturlige alternativer til redusere lipoprotein A


Lipoprotein (a) er en type low-density lipoprotein, eller LDL, kolesterol. Det er LDL som festes til protein apolipoprotein (a). Stoffet er normalt ikke en del av et kolesterol screening, ifølge WebMD. Studier har vist lipoprotein (a) å være en kardiovaskulær risikofaktor med genetiske faktorer som forårsaker visse individer til å ha høye nivåer, i henhold til WebMD. Naturlige alternativer til reseptbelagte medisiner eksisterer for å redusere lipoprotein (a) nivåer.

Vitamin C

Mennesket kan ikke produsere vitamin C, eller askorbinsyre. Vi må få alt fra mat eller kosttilskudd. De fleste andre dyr produsere vitamin C. lipoprotein (a) er tilstede i blodet hos mennesker og de dyr som ikke produserer vitamin C. Dette har ført forskerne til å spekulere at mangelen på tilstrekkelig vitamin C fører til høye nivåer av lipoprotein (a) med omvendt konklusjon at vitamin C i store doser vil senke nivåene av proteinet. En studie rapporterte i "Proceedings of the National Academy of Sciences i USA" ved hjelp av dyreforsøk støttet disse konklusjonene. Disse funn fører til de anbefalinger som vitamin C vil redusere lipoprotein (a) nivåer.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer, kjent som EPA og DHA, representerer essensielle fettsyrer, en annen substans viktig for mennesker som kroppen ikke kan produsere. En god kilde av syren er kaldtvannsfisk - så som laks, makrell og tunfisk. Studier har vist at personer som tar lin-frø olje, en annen kilde høy i omega-3 fettsyrer, hadde lavere LDL og lipoprotein (a) nivå, ifølge altMD. Fiskeolje kosttilskudd gir en annen måte å skaffe fettsyrene. Anbefalt dosering er 800 til 1000 mg per dag av EPA og DHA, ifølge University of Maryland Medical Center.

Lysin og Proline

Lypoprotein (a) er et klebrig stoff som festes, eller tilknytninger, til veggene i blodårene. Dette fører til plakk og smale arterier som forårsaker hjerteinfarkt. Lysin og prolin er aminosyrer som har evnen til å binde seg til lipoprotein (a) og fjerne det fra blodet før den kan feste. Naturlige kilder inkluderer eggehviter, kjøtt, kylling og fisk. Kosttilskudd med lysin og prolin kan også bli tatt.

Diett

Et hjerte-sunt kosthold, ifølge University of Maryland Medical Center, vil senke nivåene av lipoprotein (a). Komponenter i dietten inkluderer et utvalg av frukt og grønnsaker med dype farger - for eksempel spinat, gulrøtter, fersken og bær. Spis hele korn, høy-fiber matvarer som bønner, havregryn, sammalt hvete og brun ris. Spis fisk med omega-3 fettsyrer. Limit mettet fett, salt, kolesterol og sukker. Konsumere alkohol i moderate mengder, se kalorier og være fysisk aktiv.

Naturlige alternativer til Solkrem

Naturlige alternativer til Solkrem


Solkrem absorberer og reflekterer noe av strålingen fra solens UV-stråler. Men studier har vist kjemikalier i solkrem kan irritere huden din. Ifølge PU Giacomoni, forfatter av "Sun Protection i Man," kjemikalier i kommersielle solkrem kan forårsake slike hudreaksjoner som tørre eller kløende flekker. Hvis huden din er utsatt for disse bivirkningene, er det flere naturlige alternativer til kommersielle solkrem. Vær oppmerksom på at solkrem alternativer gir en betydelig lavere mengde solbeskyttelse enn kommersielle solkrem produkter.

Klær

Klær er den beste naturlige beskyttelse mot solen, sier Giacomoni, som sier at klær blokkerer de skadelige UV-stråler fra solen og beskytter huden mot skader. Mens dekker opp i solen kan høres ut som det siste du ønsker å gjøre, vil det beskytte huden din mot solens skadelige stråler. Hvis været er for varmt til å bære tunge klær for å dekke huden din, prøve seg noe hvitt eller lyse. Lette klær reflekterer solens stråler og holder deg kjøligere enn mørke klær, som absorberer dem. En stor solhatt vil også bidra til å skjerme kroppen mot solens stråler.

Sesame Oil

Ren sesamolje er et effektivt alternativ til naturlig solkrem. Ifølge Julie Gabriel, forfatter av "The Green Guide Beauty", sesamolje kan blokkere ut om lag 30 prosent av solens stråler. Sesamolje er tilgjengelig for kjøp fra de fleste kjøpmenn for en lav pris, og det fungerer som et naturlig alternativ til kommersielle solkremer. Påfør sesamolje til eksponert hud gang hver en til to timer for maksimal beskyttelse mot solen.

Coconut Oil

Kokosolje er et naturlig alternativ til solkrem. Kokos olje blokker ut så mye som 20 prosent av solens skadelige stråler, sier Gabriel. Påfør kokos olje til utildekket flekk på huden hver time for maksimal beskyttelse mot solen. Som et alternativ, blander kokosolje med shea smør og kokossmør å legge solbeskyttelse inn dine favoritt daglige hud produkter. Kjøpe kokosolje fra en naturlig kjøpmann eller hudpleie-butikk.

Aloe Vera

Aloe Vera gel er en vanlig og naturlig alternativ til solkrem, skriver Giacomoni. Ifølge Shalini Vadhera, forfatter av "Passport to Beauty", aloe vera gel reflekterer så mye som 20 prosent av solens skadelige UV-stråler. Aloe Vera er en sukkulent med ekstrakt som er nyttig for mange medisinske formål, alt fra sårtilheling til diabetes behandling. Kjøpe aloe vera gel fra naturlige kjøpmenn og hudpleiebutikker. Alternativt kan du dyrke planten hjemmefra og plukke et blad for å få tilgang til gel-lignende interiør. Uansett metode for å skaffe gelen, bruke den på huden hver en til to timer for solbeskyttelse.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle irritabel tarm


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en gastrointestinal sykdom som presenterer seg gjennom en rekke symptomer. Noen mennesker som har en irritabel tarm opplevelse gass, oppblåsthet og diaré, mens andre kan ha forstoppelse og kramper som sine viktigste symptomene. Linfrøolje og bakken linfrø kan være en naturlig måte å behandle en irritabel tarm. Antioksidantegenskaper av olje og fiberinnholdet av bakken linfrø kan holde kolon sunn og mindre utsatt for irritasjon.

Bruksanvisning

•  Diskuter din irritabel tarm syndrom med legen din. Han vil fortelle deg hvis han mener det er riktig for deg å bruke linfrøolje for å behandle symptomene dine. Sørg for å la ham få vite om eventuelle andre legemidler du kan bruke til andre problemer.

Drikk rikelig med vann gjennom hele dagen for å holde avføringen myk hvis forstoppelse er din viktigste IBS symptom. Legg 1-3 ss. linfrø olje til et stort glass vann en gang om dagen, eller bland det med juice hvis du foretrekker det.

Spis et kosthold som inneholder hele korn og andre matvarer høy i fiber som en enkel måte å behandle IBS. Dryss bakken linfrø i løpet av havregryn eller grønne greener for en dobbel dose av denne viktige næringsstoff. Et fiberrikt kosthold kan også senke kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Reduser mengden stress i livet ditt. Irritabel tarm syndrom kan bli forverret av stress og angst. Linfrøolje kan være i stand til å hjelpe deg, så det kan hjelpe å justere hormonnivået, men du må kanskje utforske andre alternativer også.

Give linfrø litt tid til å jobbe. Tar en dose av olje kan være i stand til å avlaste forstoppelse til en viss grad i timen, men kan ikke eliminere andre IBS symptomer så raskt.

Tips og advarsler

 • Kjøle linfrøolje og holde den unna lys. Kontroller at datoen for å trykke er innen 6 måneder fra kjøpsdato. Datoen skal være tydelig merket på flasken. Hvis du ikke ser en dato, ikke kjøpe det.
 • Gravide og de ammer bør ikke bruke linfrø i noen form. Hormoner som finnes i linfrø kan være skadelig for fosteret.
 • Unngå mat som kan forverre en allerede irritabel tarm. Disse inkluderer koffein, noen meieriprodukter og matvarer med sorbitol. Spør legen din for å teste deg for laktoseintoleranse.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Linfrøolje, avledet fra frøene av lin anlegget, gir en kombinasjon av omega 3 og 6 fettsyrer. Det er en kilde til protein og inneholder både løselig og uløselig fiber. En teskje linfrøolje lagt til et barns kosthold kan øke immunforsvar og kardiovaskulær helse, og lindre forstoppelse og tørr hud. Ved hjelp av linfrøolje til å steke eller stek anbefales ikke fordi høy varme vil forringe dens ernæringsmessige egenskaper.

Hvordan gi linfrøolje til barn

Velg en linfrøolje merkevare som er uraffinert, nedkjølt og har datoen for behandling klart angitt. Linfrøolje er vanligvis stabil i opptil fire måneder fra behandlingsdato.

Hold alltid linfrøolje i kjøleskapet for å hindre rask harskning. Rancid linfrøolje smaker bittert og lukter maling, og bør bli kastet ut.

Flax olje kan gis til barn direkte fra en teskje eller lagt til deres favoritt mat.

Legg det til salatdressinger eller lage en salat dressing ved hjelp av oljen. For en enkel dressing, bland linfrøolje med olivenolje i like mengder.

Mix med mutter Butters, legge til korn, rister og humper, eller bruke på pasta.

Hint

 • Sjekk linfrøolje ukentlig for harskning.
 • Ground linfrø har mer ernæringsmessig verdi enn linfrøolje.

Naturlige kilder til protein

Når folk tenker på protein, tenker de på kjøtt. Kjøtt er en utrolig populær kilde til protein, og mange tenker bare på kjøtt for sine protein behov. Andre vil slå til supplere pulver og rister som har høye nivåer av protein. I realiteten er det flere naturlige kilder til protein som kan hjelpe deg å få protein nivåer du trenger uten hjelp av noen kosttilskudd.

Om Protein

Protein er viktig for legemet på flere måter. Ifølge Nutrition, protein "er en av de grunnleggende komponenter av mat og gjør hele livet mulig." Protein er nødvendig for å sikre at musklene reparere seg selv og fortsette sin vekst. Det er også viktig for å sørge for at din hud, hår og negler er friske, som de er laget av, blant annet protein.

Kjøtt

Kjøtt som er kjent som en god proteinkilde, og med god grunn. Kjøtt, fjørfe og sjømat alle har store mengder protein. Ifølge Laurens Fitness, en tre unse servering av biff mørbrad biff har 26 gram protein. Den samme porsjon av kyllingbryst har den samme mengde protein. Det er 22 g i ett tre unse servering av laks. Det samme servering av kalkun har 25 g protein, mens en identisk servering av tunfisk har 23 g protein.

Nøtter

Nøtter er en fantastisk proteinkilde for de som ikke ønsker å øke deres inntak av kjøtt. En servering av peanøtter (1 unse) har 8 g protein. Cashewnøtter og valnøtter er også gode kilder til protein. En halvparten av en kopp cashewnøtter har 10 g protein. Den samme porsjon valnøtter har også 10 g protein.

Dairy

Meieriprodukter er høy i protein på grunn av sin melk base. En kopp melk har 8 g protein. A 1 unse servering av cheddarost har ca 8 g protein. Cottage cheese er den beste kilden til protein når de vurderer meieriprodukter, som en halvparten av en kopp har 14 g protein. Egg og yoghurt er også gode kilder til protein. En mellom egg har 6 g protein. En åtte unse servering av en lav-fett yoghurt produktet har 13 g.

Andre

Det er andre kilder til protein som er naturlig og sunt. Soya har alltid vært kjent for å være høye i protein. En halv kopp av soyabønner med 15 g protein, og en halvdel av en kopp tofu har 10 g protein. Det er noen grønnsaker som har høyt protein teller også. En halv kopp servering av svarte bønner har 8 g protein, mens den samme servering av linser har 9 g. Det er 5 g protein i en en-kopp servering av brokkoli.

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo


Bladene og barken av den australske Melaleuca treet produsere tea tree olje, som er en kraftig anti-bakteriell, anti-sopp aktuell behandling. Hvis du lider med flass, lus eller en tørr hodebunn, legger dråper tea tree olje til sjampo for å forbedre eller eliminere symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Bruk en uåpnet flaske sjampo, slik at du vet hvor mye du har i flasken. Hvis du bruker en åpnet flaske, kan du bruke et glass målebeger for å måle det som er igjen.

•  Bland 10 dråper tea tree olje til hver 8 gram av shampoo. Hvis du har 16 gram sjampo, legge til 20 dråper tea tree olje. Hvis du har 4 gram av shampoo, tilsett 5 dråper tea tree olje.

•  Hell blandingen tilbake i sjampo flaske.

Rist sjampo flaske innholdet kraftig for å fordele tea tree olje jevnt.

Tips og advarsler

 • Aldri ta tea tree olje internt.

Naturlige alternativer til tannkrem

Naturlige alternativer til tannkrem


Å pusse tennene er viktig for tannhelsen, men uenighet om de helsemessige effektene av fluor og andre tilsetningsstoffer i tannkrem hindrer mange fra å omfavne tannkrem som en del av deres dental rengjøring regime. Imidlertid naturlige alternativer til tannpasta er tilgjengelig og billig. Alltid konsultere med tannlegen din før du starter noen naturlig dental rengjøringsprogram.

Baking Soda

Natron renser og frisker tenner, dreper bakterier og fungerer som en naturlig blekemiddel. Mange produsert tannkremer inneholder natron, som fungerer godt på egen hånd som et naturlig alternativ til tannkrem. Bland natron med nok vann for å lage en lime og deretter bruke det til tannbørsten din. Selv om smaken er sterk, kan du stelle munnen etterpå med mynte eller munnvann.

Hydrogenperoksid

En annen naturlig tannkrem alternativ er hydrogenperoksid, som du må kjøpe i sin mat-grade form, en 3 prosent løsning som er svakere enn den typen som vanligvis finnes i stoff butikker. Selv om du ikke kan bruke denne væsken til tannbørsten din, vil hydrogen peroxide oppfylle tannkrem formål og sterilisere tannbørsten. Som natron, renser hydrogen peroxide, fjerner lukt og sanitizes munnen og den har en sterk smak.

Coconut Oil

Børsting eller skylle med kokosolje umiddelbart etter at du spiser sukkerholdig eller syreholdig mat vil beskytte tannkjøttet og bekjempe bakterier i munnen. Kokosolje virker som en alkalisk og nøytraliserer den syre som korroderer tenner og fører til dannelse av hulrom. Sammenlignet med natron og hydrogen peroxide, er kokosolje dyrere, men har flere kulinariske bruker.

Andre kilder til Fluor

Selv om noen sjømat inneholder små mengder av fluor som følge av den naturlige nærvær av fluorforbindelser i havet, finnes det ingen vesentlig kilde til fluor i mat eller flytende form bortsett fra fluoridated vann fra springen, som er lett tilgjengelig i USA. Hvis du velger å ikke bruke produsert tannkrem, vann å drikke fra springen skaffe en vanlig dose av fluor som beskytter tennene mot karies.

Naturlige alternativer til Antidepressiva

Naturlige alternativer til Antidepressiva


Antidepressiva er en front-linje behandling for depresjon og angst. Mange mennesker ønsker ikke å ta reseptbelagte medisiner, men på grunn av risiko eller kostnader. Komplementær og alternativ medisin blir stadig mer populært, anspore mer forskning og studier av naturlig rettsmidler for mange helsemessige forhold. Det er flere naturlige alternativer til antidepressiva for å vurdere når du gjør din beslutning om hvordan å behandle din sykdom.

Johannesurt

Johannesurt (Hypericum perforatum) er en av de mer populære naturlige alternativer til antidepressiva. Johannesurt har vist seg å være effektive for mild til moderat depresjon med færre bivirkninger enn reseptbelagte antidepressiva. Johannesurt kan samhandle med andre medisiner, så det er viktig å søke veiledning fra helsepersonell. Johannesurt er tilgjengelig i helsekostbutikker og mange apotek. Johannesurt kommer i form av kapsler, tabletter, tinkturer, te og lotions. De fleste merker kommer i standardisert 0,3 prosent hypericin. Standarden dose er 300 mg tre ganger om dagen med måltider. Væske (1: 1) er 40 til 60 dråper to ganger om dagen. Te er 2 til 4 ts. av tørket johannesurt med en kopp kokende vann opp til tre ganger om dagen. Cream brukes til å behandle andre forhold som for eksempel brannskader. Akkurat som med vanlige antidepressiva, kan det ta tre til fire uker å føle noen effekter.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer, hovedsakelig DHA og EPA, er viktig for hjernen og nevrologiske helse. Folk som ikke får nok omega-3 fettsyrer har en økt risiko for psykiske lidelser. Gode ​​kilder til omega-3 fettsyrer inkluderer villfisk (spesielt laks og sardiner), litt kjøtt og fugl. Omega-3 fettsyrer er et kosttilskudd og hjelpe en lang rekke andre sykdommer i tillegg til psykiske lidelser. Standard dosering er 1000 til 2000 mg per dag i kapselform eller 2 ss. væske pr dag.

SAMe

Samme (S-adenosylmethionine) er et naturlig stoff som finnes i kroppen. SAMe bidrar til å holde cellemembraner og bryte ned hjernen kjemikalier som er rammet av angst og depresjon (serotonin, melatonin og dopamin). SAMe har nesten ingen bivirkninger og bivirkninger er sjeldne som det allerede skjer i kroppen. En sjelden bivirkning av kvalme kan oppstå når du starter samme, men det har en tendens til å forsvinne i løpet av få dager. Samme gjerninger også svært raskt, i motsetning til andre urter og antidepressiva, med fordeler merkes i løpet av få dager starter den. Samme finner i de fleste helsekostbutikker og apotek i 200 mg tabletter. Dosen standard for depresjon er 800 til 1600 mg daglig i to doser (morgen og ettermiddag).

Naturlige kilder til energi for kroppen

Naturlige kilder til energi for kroppen


Som livsstil fortsette å få travlere og mer hektisk, er det ingen overraskelse mennesker leter etter måter å øke energinivået. Naturlige kilder til energi kan bidra til å holde deg gående hele dagen uten å være skadelig for helsen din.

Foods

En diett rik på hele, ubehandlet mat som frukt, grønnsaker, nøtter, egg, bønner og linser vil bidra til å gi masse energi. Kontroller at du har en god sunn frokost og spise regelmessig gjennom hele dagen. Det vil bidra til å holde blodsukkeret - og energinivået - stabile.

Trening

Få rikelig med frisk luft og mosjon bidrar til å løfte stemningen naturlig og øker energinivået. Den fysiske aktiviteten Retningslinjer for amerikanerne oppgir at voksne bør få minst to timer og 30 minutter hver uke av aerobic fysisk aktivitet som krever moderat innsats. De bør også gjøre styrke aktiviteter to dager i uken for å høste fulle fordeler.

Urter

Ifølge "Psychology Today," visse energigivende urter kan bidra til å gi deg et løft når du føler svak. Urter som ginseng og lakris øker energinivået fordi de er adaptogens - de vil hjelpe kroppen å tilpasse seg interne eller eksterne stress og roe nervesystemet.

Naturlig alternativ til Provigil

Når søvnen blir forstyrret --- enten ved stress eller en lidelse som narkolepsi, hele verden kan bli snudd opp ned. Provigil er et mye brukt legemiddel for pasienter med søvnforstyrrelser, men noen mennesker liker ikke å ta reseptbelagte medisiner og er på utkikk etter en naturlig, urte alternativ.

Bakgrunn

Provigil er den første av sitt slag i en ny klasse av legemidler som bidrar til å holde deg våken. Det blir ofte brukt til å behandle narkolepsi og overdreven søvnighet. Den aktive ingrediensen er modafinil, som fremmer konsentrasjon og hukommelse og er en stemning enhancer. Det er ikke tilgjengelig over-the-counter, så du trenger en resept. Hvis du planlegger å ta Provigil for noe annet enn en søvnforstyrrelse kan det koste deg mellom $ 250 og $ 350 per måned, som forsikringsselskaper dekke noen av kostnadene, men bare for godkjent bruk.

Hvordan det virker

Ifølge provigilweb.org, forskning, blant annet ved Duke University og Stanford University, viser at Provigil fungerer i hjernens dopaminsystemet. Det øker årvåkenhet for de som er konsekvent søvnig og er mest effektivt to timer etter at det er inntatt. Bivirkninger kan være alt fra en alvorlig allergisk reaksjon på tørr munn, rennende nese, sår hals, søvnløshet, nummenhet og kribling.

Hvem bør ta Provigil?

Provigil er godkjent av US Food and Drug Administration for de eldre enn 16. Det er først og fremst brukes til å behandle søvnforstyrrelser, men noen leger foreskrive det for vekttap og andre problemer, som depresjon, hukommelse nedgang, tretthet, jetlag og oppmerksomhet underskudd uorden (ADD).

Alternatives

Naturlige alternativer til Provigil som du kan legge til kosthold for å øke energinivået inkluderer cayenne, kalsium og magnesium, samt alle B-vitaminer. Hvis du trenger kosttilskudd for å hjelpe deg å sove om natten, prøv Valerian rot, johannesurt, humle, lavendel eller en melatonin supplement.
Trening bidrar til å fremme sunn søvn sykluser og bekjemper depresjon og angst. Sørg for at du utvikler en oppvåkning og soverutiner og hold deg til den. Unngå alkohol og nikotin, som de kan forstyrre søvn tidsplaner. Noen mennesker nytte av å ta en lur i løpet av dagen. Andre holistiske behandlinger, som akupunktur, hypnose og andre alternative behandlingsformer, kan også hjelpe symptomer.

Advarsel

Snakk med legen din før du starter noen alternative urter eller kosttilskudd, som noen kan forårsake uønskede bivirkninger når de blandes med andre medisiner (for eksempel p-piller).

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma

Hvordan bruke Sennep olje til å behandle astma


Sennepsolje fremstilles ved sliping sennepsfrø for å utvinne oljen. Selv om det er mest brukt i kjøkkenet, det har også mange medisinske bruksområder. Noen hjemme eller folk rettsmidler utnytte sennep olje til å behandle symptomene regelmessig assosiert med astma.

Bruksanvisning

Bruk en sennep olje Steam Treatment

•  Varm en gryte med vann til den når en rask koke.

•  Bland i et par skjeer av sennep olje og karve. Konkrete målinger er ikke nødvendig, så gjerne å eksperimentere for å finne den blandingen som fungerer best for deg.

Pust dampen fra det kokende vannet. Hold hodet rett over potten og puste dypt og langsomt. Dette vil strekke dine bronkiene, noe som gjør det lettere å puste under et astmaanfall.

Bruk Brown Sennep olje til å behandle astma

Massasje brun sennep olje på brystet under et astmaanfall i stedet for en over-the-counter damp gni. Puste sennep oljedamp vil øke luftstrømmen til lungene under et astmaanfall.

Bland 1 ts. sukker med 1 ts. av brun sennep olje. Svelge en skje av blandingen flere ganger om dagen. For best resultat, bruk økologisk sukker og forbruker blandingen på tom mage.

Bruk Sennep Oil Med Kamfer

Bland 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av kamfer. Kamfer kan kjøpes på urtemedisin butikker eller via nettbutikker.

Fjern eller knepper skjorta til du er i stand til å massere blandingen på brystet.

Len deg tilbake og puste dypt, slik at dampen å trenge inn i lungene og lindre ubehag av et astmaanfall. Dette er en god måte å tømme bronkial passasjer av slim og slim.

Unn Astma Sennep Oil and Honey

Kombiner 1 ts. av sennep olje med 1 ts. av honning.

Svelg en skje av blandingen. Du kan gjenta dette trinnet så ofte som tre ganger om dagen for å bidra til å bekjempe astmaanfall. Dette bestemte rette er mest effektive når de tas på tom mage.

Tips og advarsler

 • Unike varianter av sennep oljer kan kjøpes på indiske dagligvarebutikker. Hvis byen ikke har en indisk mat markedet, vurdere å sjekke med spesialitet nettbutikker.
 • Av og til kan sennep allergi forårsake bronkial spasmer som kan forverre astmasymptomer. Du bør aldri bruke sennep olje som en astma rette hvis du er allergisk mot sennep frø. Hvis du får en allergisk reaksjon etter å ha tatt en sennep olje rette, ta turen til nærmeste legevakten umiddelbart for behandling.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle astma


Astma er en kronisk tilstand der bronkial luftveiene blir betente, noe som gjør det vanskelig å puste. Miljøet ofte spiller en rolle, særlig i barndommen astma. Hvite blodceller produserer fettstoffer sammensetninger som kalles leukotriener for å bekjempe stoffer som kroppen ser som allergener. Dette inkluderer støv, luftforurensning og pels og dander fra husdyr. Linfrøolje kan effektivt behandle astma på grunn av det høye nivået av omega-3 den inneholder. Kroppen gjør ikke så mange leukotriener når store mengder av omega-3 er i blodet.

Bruksanvisning

•  Diskuter riktig dosering av linfrøolje med legen din. En typisk dose brukes til å behandle inflammatoriske sykdommer for en voksen er 1 til 3 ss. per dag. Dosen kan være betydelig mindre for et barn som har astma.

•  Bland linfrø olje i et stort glass med juice og drikke det med frokosten. Hvis du ikke er vant til å ta linfrø, kan du oppleve noen mindre magesyke. Tar supplement sammen med mat kan bidra til å avlaste denne bivirkningen.

Mask smaken av linfrø olje i en sjokolade shake. Kombiner oljen med iskrem, sjokoladesirup og en liten mengde av melk i en blander. Dette godbit kan være en spesielt god måte å få barn til å ta linfrøolje uten klager.

Bruk bakken linfrø i hjemmelagde bakevarer å legge fiber og omega-3 til astma barnets kosthold. Igjen, dette er en god måte å snike næringsstoff i din kresen i matveien mat uten ham merke.

Legg linfrø olje til omtrent hvilken som helst forberedt mat kan du tenke på som salatdressinger, havregryn, yoghurt eller en fruktsalat. I tillegg til anti-inflammatorisk egenskaper, er linfrø en utmerket antioksidant som kan rense systemet.

Husk å holde linfrøolje i kjøleskapet. Denne type olje vil harskne ganske raskt og enkelt. Sjekk det jevne mellomrom for å sikre at det ikke har en sterk lukt, signaliserer det er forbi sin "bruk av" dato.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med en lege før avvikling bruk av inhalatorer eller andre astmamedisiner. Mens linfrø olje kan lette eller forebygge astmaanfall, kan det likevel være nødvendig å bruke reseptbelagte medisiner.
 • Ikke bruk linfrø produktene hvis du er gravid, sykepleier, har Crohns sykdom eller bipolar lidelse. Hvis du har noen av disse forholdene, spør legen din for andre måter å behandle astma.
 • Legg linfrø olje til varme retter rett før servering. Oljen kan ikke bli oppvarmet, bakt eller stekt, siden den vil bryte ned med varme.

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse

Hvordan bruke linfrø olje til å behandle forstoppelse


Alle har opplevd forstoppelse på et eller annet tidspunkt. Vi ønsker alle en enkel løsning på dette ubehagelig problem, men det er ikke den slags sykdom du ofte ønsker å diskutere med dine venner. Den måten å behandle forstoppelse er å få avføringen beveger seg lett og i tide. Linfrø og linfrøolje gi deg fiber og andre næringsstoffer som kan bidra til å lindre forstoppelse.

Bruksanvisning

•  Start morgenen med et glass linfrø olje og juice. Tilsett 1 ss. olje til 8 eller flere gram av juice og bland godt. Du kan også bruke yoghurt og fersk frukt i stedet for å lage en sunn smoothie.

Spis litt frokost, noe som gir tarmene 20 til 30 minutter til å begynne å bevege seg. Linfrø er absorbert i kroppen bedre når du tar det med mat. Bo i nærheten av et bad i tilfelle du trenger det raskt.

Lag en salat dressing med linfrøolje, olivenolje og sitronsaft. Legg dijon sennep hvis du liker, og salt og pepper. Denne sunne krydder kan øke ditt hjerte helse og lavere kolesterol i tillegg til lettelser dine gastrointestinale problemer.

Bruk en elektrisk kaffebønne kvern til å male hele flaxseeds til et pulver-lignende stoff. Denne formen for lin inneholder mye fiber. Øke mengden av fiber i kosten kan svært effektivt behandle forstoppelse.

Legg bakken linfrø til dine favoritt mat som fruktsalat, frokostblandinger og bakevarer. Kjøleskap eller fryses ubrukte frø for 3 til 6 måneder.

Hold din kolon sunt selv når du ikke er forstoppet. På denne måten kan du være proaktiv og behandle forstoppelse før det blir et problem. Linfrøolje er en god kilde til antioksidanter, som kan rense kroppen for giftstoffer. Også øke mengden vann du drikker daglig. Bruk sitronbåter og mye av isen for å gjøre det mer attraktivt å nippe i løpet av dagen.

Tips og advarsler

 • Linfrøolje er følsom for lys og varme og kan ødelegge svært raskt. Oppbevar den i kjøleskapet i en ugjennomsiktig beholder. Når du kjøper linfrøolje, se etter trykke datoen på flasken. Du ønsker å kjøpe olje som har blitt trykket i løpet av de siste 6 måneder for optimal friskhet.
 • Du bør ikke brukes linfrø produktene hvis du er gravid, ammende eller har bipolar lidelse. Sjekk med en lege for å sikre at det er trygt for deg før du bruker noen urtemedisin.
 • De nyttige komponenter i linfrø bryte ned ved oppvarming, så ikke bruk den for baking eller steking.

Naturlige alternativer til Synthroid

Synthroid, også kalt Levotyroksin, er en syntetisk produsert av skjoldbruskkjertelen Knoll Pharmaceuticals. Synthroid er hormon erstatning brukes til å behandle hypotyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Synthroid brukes også for å behandle eller forebygge struma, eller en forstørret skjoldbruskkjertelen. Dette kan være forårsaket av hormonelle ubalanser, strålebehandling, kirurgi eller kreft. Synthroid kan føre til mange bivirkninger, som fører noen pasienter til å søke naturlige alternativer.

Advarsler

Forbrukeren informasjon fra drugs.com advarer om at folk som har hatt et hjerteinfarkt, en skjoldbrusk lidelse som kalles thyrotoxicosis eller binyrene problemer som ikke kontrolleres av behandlingen ikke bør ta Synthroid. En overdose av Synthroid kan forårsake brystsmerter, pounding hjerteslag, skjelvinger, kortpustethet, leggkramper, forvirring, oppkast, diaré eller anfall. Allergi mot Synthroid kan føre til elveblest, pustevansker, og hevelse i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Andre bivirkninger er hodepine, søvnløshet, nervøse eller irritable følelser, feber, hetetokter, svetting, endringer i menstruasjonen, og appetitt og vektendring.

Jod-mangel

Hvis du er mangelfull i jod, University of Maryland Medical Center (UMMC) sier at du kan være i stand til å behandle hypotyreose ved å bruke iodized salt. Andre naturlige kilder til jod inkluderer sjømat og planter som er dyrket i jod-rik jord. Tare er en av de mest kjente naturlige kosttilskudd som brukes til å øke jod inntak.

Kosttilskudd endringer

Ifølge UMMC, er det noen ting du kan gjøre med kosthold og kosttilskudd for å bidra til å redusere symptomene på hypotyreose. Spise en diett høy i B-vitaminer og inneholder rikelig med friske grønnsaker og sjø grønnsaker som tare. Spis antioksidantrike matvarer, inkludert frukt og grønnsaker. Få protein fra kaldt vann fisk, magert kjøtt eller bønner, og unngå rødt kjøtt. Øvelse for 30 minutter daglig.

Eliminer mistenkt matallergener. Unngå raffinerte matvarer, trans-fettsyrer, og alkohol og tobakk. Unngå brokkoli, kål, rosenkål, blomkål, grønnkål, spinat, neper, soyabønner, peanøtter, linfrø, pinjekjerner, hirse, kassava og sennep greener som de er kjent for å forstyrre skjoldbruskkjertelen.

Kosttilskudd

UMMC anbefaler flere naturlige kosttilskudd for å forbedre symptomer på hypotyreose. Vitaminene A, B-kompleks, C og E, magnesium, kalsium, sink, selen, omega-3-fettsyrer, a-liponsyre og L-tyrosin anbefales. Urte kosttilskudd inneholder blæretang, grønn te, Coleus og guggul. Oppsøke helsepersonell som er utdannet i naturlige alternativer for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Naturlige alternativer til statin narkotika

Naturlige alternativer til statin narkotika


Et stort antall mennesker har høyt kolesterol målt gjennom en blodprøve. Høy kolesterol er definert som en kombinert low-density lipoprotein (LDL) og høy-densitet lipoprotein (HDL) cholesterol-nivå på under 200. I noen tilfeller, med svært høye HDL-nivåer, kan dette tall enn være akseptabelt, men bare en lege kan foreta en slik beslutning. Kolesterolsenkende statiner er en relativt ny oppdagelse. En rekke naturlige stoffer har blitt brukt over svært lang tid til å hjelpe senke kolesterolnivået.

Pu Erh te

Pu Erh te oppsto i Yu Nan-provinsen i Kina. Det har vært brukt i over 2000 år, både for forebygging og for herding av forskjellige tilstander og sykdommer. Treet dette te er laget av er den eldste utvalg av te treet, da yeh, eller bred leafed, tea tree. Pu EHR te er brukt i kinesisk medisin for å behandle "indre fuktighet." I kinesisk medisin er, intern fuktighet forårsaket av milten ikke klarer å forvandle chi eller livskraft, fra magen. Forskning ved Wun-Shan Branch Tea Research and Extension Station har vist økte nivåer av HDL kolesterol og redusert nivå av LDL kolesterol med en samlet reduksjon i nivåene gjennom bruk av Pu Erh te.

Red Rice Gjær

Rød ris gjær er et fast innslag i mange asiatiske kulturer. Rød ris gjær er en form for gjær, rød farge, dyrket på ris. Den brukes for både smaks- og farge. Det er en viktig ingrediens i kinesisk rød grillet svinekjøtt. Rød ris gjær er også en naturlig kilde til et statin-type stoff. Faktisk ble den første statin narkotika gjort ved å trekke ut disse statin stoffer fra rød ris gjær. Rød ris gjær har blitt laget og brukt i Kina for over 1200 år. Det har vært oppført i den kinesiske farmakopé i 700 år.

Fish Oil

Visse fet fisk, som laks og torsk, er svært høy i omega-3 og omega-6 fettsyrer. Disse fettsyrene har vært knyttet til redusert opphoping av fett på arterieveggene, og dermed redusere risikoen for hjertesykdommer og helseproblemer på grunn av blokkerte arterier. Fordi en av de mest problematiske helseproblemer forbundet med høyt kolesterol er blokkerte arterier, spise fisk eller ta fiskeolje kosttilskudd kan ha en gunstig effekt på helse for folk med høyt kolesterol.

Beste naturlige kilder til aminosyrer

Aminosyrer er avgjørende for helse og riktig funksjon av kroppen vår. Det er mange naturlige kilder til aminosyrer som kan inkluderes i både vegetarianer og ikke-vegetarisk kosthold med lite innsats og liten, om noen, ekstra kostnader for husholdningsbudsjettet. De fleste kilder kan bli funnet på noen lokale matbutikk.

Funksjon

Menneskekroppen bruker 20 forskjellige aminosyrer for å gjøre proteiner som trengs for å opprettholde riktig kroppsfunksjon og balanse.

Typer

Kroppen gjør noen aminosyrer på egen hånd. Disse kalles "ikke-essensielle aminosyrer." Andre, såkalt "essensielle aminosyrer," må tilføres til kroppen gjennom mat. De vanligste kildene til aminosyrer er kjøtt og meieriprodukter.

Effekter

Aminosyrer opprettholde kjemiske balansen i kroppen, transportere næringsstoffer, og bidra til å holde ledd, vev og organer friske ved å reparere skader forårsaket av aldring, sykdom, skade og mosjon.

Betraktninger

For de som spiser en vegetarianer eller veganer kosthold, er det plante-baserte kilder til aminosyrer. Bønner, belgfrukter (som erter og linser), nøtter og frø gir delvis kilder til aminosyrer. For å få en fullstendig diett på aminosyrer og proteiner, må disse plante-baserte kilder bli spist i kombinasjon med hele korn. For eksempel vil spise peanøttsmør på grovbrød gi en mer komplett kilde av aminosyrer enn å spise bare peanøtter eller bare brød.

Frukt Kilder

Noen frukter inneholder også aminosyrer. Disse inkluderer stjerne frukt, papaya, grapefrukt, aprikos, pærer, epler og fiken. Spist i kombinasjon med belgfrukter eller hele korn, disse matvarene også kombineres for å gi gode kilder til aminosyrer.

Advarsel

De med spesielle helsebehov, for eksempel diabetikere, bør alltid sjekke med sin lege før du endrer kostholdet sitt på noen måte.

Naturlige alternativer til Petroleum Jelly

Naturlige alternativer til Petroleum Jelly


Vaselin - også kjent som hvit petroleum - er en semi-faststoff hydrocarbonblanding som er brukt i beskyttelse av huden. Produktet er mye brukt i helse og hudpleie, og er anerkjent av Food and Drug Administration som en over-the-counter kosmetisk. Noen brukere kan ikke rettferdiggjøre å kjøpe gelé på grunn av petroleums mulige koblinger til kreft - selv om disse påstandene er ikke bekreftet av det medisinske feltet, er det nok av naturlige alternativer til å holde sinnet i ro.

Lag din egen Jelly

Den ene sikker-brann måte å fortelle om din vaselin er naturlig er å lage en hjemmelaget batch. Alt du trenger er to gram av olivenolje, en halv unse av revet bivoks og 12 dråper grapefruktkjerneekstrakt. Gjør gelé ved å smelte bivoks og olivenolje over en vann dobbel kjele på middels varme. Fjern deretter blandingen fra varmen og tilsett grapefruktkjerneekstrakt - slå ingrediensene sammen med en håndmikser til det blir en kremet substans. Du kan bruke gelé som en leppepomade og hud fuktighetskrem eller som en behandlingskrem for utslett og riper. Oppbevar gelé i en skrue-top glasskrukke - hjemmelaget vaselin vil holde for et år.

Petroleumsfrie Jelly

Hvis du ikke er interessert i å lage din egen gelé, er det selskaper som selger naturlige petroleumsfrie produkter i stedet. Kosmetikk og helse selskaper selger naturlige gelé uten petroleum. De fleste av disse produktene er markedsført som vaselin alternativer til bruk på hud, lepper, hår og hender. Ingredienser lagt til disse petroleumsfrie gelé er ofte naturlig, for eksempel mandelolje, shea smør, kokosolje, lavendel og sitron.

Cremerlin

Noen stoffer finnes som har de samme egenskapene som vaselin, men ikke inneholde noen av de samme ingrediensene. Cremerlin er en del av en linje av naturlige og økologiske ingredienser, og det er et godt eksempel på et naturlig alternativ til petroleum gelé. Cremerlin har blitt testet mot muligheten av vaselin for å opprettholde fuktigheten på huden - i henhold til SupplySide, viste resultatene at Cremerlin hadde en 69 prosent reduksjon av vanntap på huden. Vaselin er det eneste stoffet som kommer i nærheten av denne prisen av vann oppbevaring. Cremerlin er også 100 prosent vegetabilsk baserte, som gjør det helt naturlig.

Sikkerhet

Hvis du bruker vaselin, bør du alltid være klar over de helsemessige farer og risikoer. Ifølge National Library of Medicine DailyMed nettsted, er vaselin for utvortes bruk, og bør aldri brukes på dype sår, infeksjoner eller flenger. I stedet råder DailyMed å se en lege for videre behandling. Andre helseadvarsler inkluderer holde vaselin utilgjengelig for barn - ved svelging, kontakt Giftkontrollsenter på 1-800-222-1222. Alltid slutte å bruke hvit petroleum hvis fastsatte vilkår forverres eller ikke bedres innen syv dager. Vaselin også innebærer en R45 risiko i EU, noe som betyr at det kan føre til kreft hvis stoffet har en dokumentert raffinering historie.