Digidexo.com

betennelse i øvre magemuskler

Hvordan bli kvitt en brystet og hoste

Hoste er kroppens måte å fortelle deg at du har en infeksjon, irritasjon eller betennelse i øvre luftveier (luftveier, luftrøret og lungene). Noen ganger hoste kan komme ut av kontroll, selv etter at infeksjonen eller allergi har blitt tatt vare på. En brystet og hoste kan være svært belastende og slitsomt. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bli kvitt hosten naturlig i løpet av kort tid.

Hvordan bli kvitt en brystet og hoste

•  Drikk peppermynte te. Stoffene som finnes i peppermynte te demper hosterefleksen mens beroligende halsen. Ikke legg søtstoffer som sukker og honning til te siden det kan forverre halsen din og gjøre det verre.

Drikk ingefær-te. Krydret sterke stoffer i ingefær fungere som en slimløsende, tvinge slim ut. Ingefær te er best tatt før du går til sengs. Hvis du ikke kan forberede ingefær te kan du spise naturlig ingefær godteri, som har samme effekt.

Konsumere glatte alm bark tabletter to ganger daglig. Denne urten strøk halsen, beroligende kløe og forhindrer at slimhinnene tørker opp. Ta tabletten ved utbruddet av hoste. Urtene arbeidet umiddelbart.

Ta heggen bark sirup. I motsetning til over-the-counter sirup, er dette sirup helt naturlig. Det fungerer ved å tvinge slimete ut uten over tørking halsen. Du vil også føle en beroligende kjølighet i halsen som vil vare i noen timer. Du kan ta denne sirup etter behov.

Ta Echinacea tabletter. Hoste er vanligvis ledsaget av noen mindre eller større bakteriell infeksjon. Echinacea virker som en naturlig anti-bakterielle og antiviral. Det øker din immunsystem, umiddelbart å hindre spredning av mikroorganismer. Ta to tabletter om morgenen.

Hvordan å miste 10 Belly Pounds

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du bruke mer kalorier enn du inntaket. Det betyr å gå for en 20-minutters joggetur og deretter belønne deg selv med en Big Mac og brus helt trosser logikk. Hvis du tar sikte på å miste 10 pounds rundt midten din, må du følge noen enkle, men effektive instruksjoner. Dette inkluderer ikke telle kalorier, som saboterer selv de mest målbevisste av Kosten. En elementær kunnskap om ernæring gjør at unødvendig. Du trenger å innlemme sunn mat og mosjon inn i livet ditt.

Hvordan å miste 10 Belly Pounds

•  Sett deg et oppnåelig tidsrammen for å nå målet ditt. Urealistiske mål vil bare ta motet fra deg. Rapid vekttap garanterer ikke langsiktige resultater. Sikt på en langsom, jevn tilnærming og fokus på vekt vedlikehold når du når målet ditt.

kartlegge din fremgang å merke hvis du faller bak eller å nå målet ditt raskere enn forventet.

Planlegg måltidene og fylle kjøleskapet hjemme / arbeid med appetittvekkende, sunne alternativer som gulrøtter, selleri, agurk pinner og hummus. Overvåke hva som går inn i kroppen din ved å tilberede maten selv, siden kosthold, ferdigmat inneholder ofte for mye salt og sukker.

Unngå å spise for sent på kvelden eller spise en overflod av karbohydrater på en sittende. Din plate bør inneholde en rekke matvaregrupper og farger. Flere farger representerer mer absorbert næringsstoffer. Inkluderer alltid grønne elementer.

kjenne forskjellen mellom sult og tørst. Ved første stikk av sult, drikk et høyt glass med vann. Drikke vann og drikker te hele dagen vil hindre deg fra å spise når du ikke kan være sulten.

6. Tren regelmessig. Dette spiller en viktig rolle i vekttap, spesielt hvis du målrette et bestemt område. En kombinasjon av hjerte-eller aerobic øvelser - de som gjør deg Pant, som løping, dans og svømming - og styrketrening utfyller hverandre. Varier hjerte-og styrketrening for å unngå kjedsomhet.

Følg anbefalingene fra American College of Sports Medicine. Gjør 30 minutter med moderat intens kardiovaskulære øvelser fem dager i uken eller spreke intens cardio tre dager i uken, i 20 minutter. ACSM anbefaler også at du utfører åtte til 10 styrke-øvelser, med åtte til 12 repetisjoner av hver øvelse, to ganger i uken.

Ta med en rekke abdominal crunches i din styrketrening for å tone den nedre, midtre og øvre magemuskler. Trekk magen inn mot navlen gjennom øvelsene. For en mer intens trening, plasserer en sirkulær vekt på de øvre magemusklene og hold posisjonen i fem sekunder før du senker ned på gulvet. Dette bør gi en stikkende eller brennende følelse, som er et tegn på muskeltretthet, og vil bygge muskler raskt.

Unngå sukker i enhver form: honning, lønnesirup, søtstoffer, sukker erstatter, brus, juice, alkohol og godteri. Ifølge Kathleen Goodwin, RD, en registrert kostholdsekspert, "kutte brus ut av kostholdet ditt helt kan lagre den gjennomsnittlige personen 360 kalorier eller mer hver dag." Naturlig sukker, som finnes i frisk frukt og grønnsaker, brytes lett ned, noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil lagre dem.

Hint

  • Unngå overindulging ved å satse på porsjonsstørrelsen, spise sakte, tygge hver munnfull og sette ned gaffelen mellom biter.
  • The United States Department of Health and Human Services anbefaler at du kontakter en lege før du begynner på et vekttap regime for å sikre forsvarlig forvaltning av andre helsemessige forhold. En personlig trener kan hjelpe deg å unngå trening skader.

Den beste måten å forbedre Abs

Selv om magen og underlivet er forskjellige fra hverandre fra et medisinsk perspektiv, blir de ofte brukt synonymt i vanlig språk. På grunn av magens stilling, er det lett å utvikle magen fett og vanskelige å bli kvitt den. Det er spesielt vanskelig å bli kvitt fett på nedre del av magen, eller rectus abdominis, fordi fettet ikke er enkelt konverteres til muskel. Men det er mulig å forbedre dine magemuskler med litt hardt arbeid og enkle øvelser.

Omvendt Crunch

Reverse crunches er nøkkelen til å forbedre din nedre magemuskler. Ligg på gulvet på ryggen. Du bør ideelt krysse armene over brystet, men hvis du trenger litt ekstra støtte du kan hvile hendene lett under hodet, men ikke trekk eller belastningen på nakken med hendene. Løft hodet ved å skyve den med hendene, kaste bena fra knærne, og løft bena. Trykk knærne til haken din, eller komme så nær som mulig til å gjøre det.

Crunches

Standard crunches vil hjelpe deg å fjerne fett fra øvre magemuskler. Ligg på ryggen, låse hendene og plassere dem under hoftene, berører bakken. Mens hun lå nede, heve bena i to posisjoner. Først holde knærne rett og deretter bøye dem på 90 grader. For best resultat, feste en 2 til 5-kilos vekt til føttene først.

Side Crunches

Side crunches kan også bidra til å tone dine magemuskler. Ligg flatt på ryggen og løft knærne i en vinkel, holde føttene på bakken som om du skulle gjøre vanlige crunches. Legg hendene lett bak hodet, eller krysse dem over brystet, og bruke magemusklene til å løfte din øvre halvdel av gulvet og mot den ene siden. Hvis hendene dine er bak hodet, bør albuen berører kneet på motsatt side av kroppen (for eksempel, bør høyre albue berører venstre kne). Gjenta krisen, denne gang kommer til den andre siden.

Forbedring og vedlikehold

Abs kan ikke bli bedre over natten. Det kan ta flere uker med regelmessig trening før du merker en betydelig forskjell. Kvalitet, fremfor kvantitet, er viktigst når du gjør øvelser. Hvis skjemaet ikke er riktig, ikke bare vil du ikke forbedre din abs, men du kan også belastningen ryggen din. Trekk inn magen musklene når du gjør din trening. Til slutt, husk at for å holde god abs du må fortsette å gjøre øvelser regelmessig.

Belly reduksjon metoder

Belly reduksjon metoder


Mange mennesker er ikke fornøyd med hvordan magen ser ut. Enten du bare ønsker å tone opp litt eller har en stor mengde magefett å tape, det er mange forskjellige ting du kan gjøre. Det krever arbeid, men sluttresultatet er verdt det.

Trening

Trene magemusklene er en måte å stramme opp magen. Plukk en øvelse plan som fungerer for deg og hold deg til den. Det finnes mange typer crunches som kan hjelpe stramme magen. For veiledning, bør du vurdere å ansette en personlig trener eller en anmeldelse fitness magasiner for å få hjelp.

Lang arm vektede crunches er ett eksempel på hvordan å stramme øvre magemuskler. Ligg på gulvet med knærne bøyd. Spis en lett manual i hver hånd. Utvid armene rett ut bak deg. Knase opp med å holde armene rett. Gjenta dette 12 til 15 ganger.

Spis høyt protein mat

Legge til matvarer som inneholder mye protein og fiber vil bidra til å redusere magefett. Det tar mer energi å fordøye mat som er høy i protein, så spiser mer protein vil også hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Det er flere matvarer du kan legge til kosthold for å øke protein og fiber inntaket. For eksempel egg er høy i protein. Hvis du er bekymret for kolesterolnivået går opp så spiser bare eggehvitene. Bønner er en annen god kilde til protein og fiber. Flere typer bønner som er bra for deg, inkludert nyre bønner, lima bønner og hvite bønner.

Fettsuging

Den fastet måten å bli kvitt magen fett er å ha en prosedyre som kalles fettsuging. Fordi dette er en type plastisk kirurgi, det er dyrt og vil ikke bli dekket av helseforsikring. Det er forskjellige fettsuging prosedyrer. Møte med en lege for å avgjøre hvilken prosedyre passer best til dine behov. Sørg for å gjøre research før du velger en bestemt lege. Sjekk legens legitimasjon, og ikke plukke en lege basert på billigere priser.

Fettsuging er en medisinsk prosedyre og inkluderer risiko. For eksempel, infeksjon, blodpropp, allergisk reaksjon på medisiner, skade på hud eller nerver, skader på vitale organer og utvidet helbredelse ganger er noen.

Hvordan få en flatere mage på bare en uke

Hvordan få en flatere mage på bare en uke


Hvis du ønsker å redusere fett i magen i en uke, vil du trenger å miste fett gjennom hele kroppen. Ifølge True Star Sunn nettsted, er det ingen slike ting som spot reduksjon. Styrketrening, kardiovaskulær trening og justere dine matvaner er alle pålagt å flate magen fort. Lær om trinnene du kan ta for å akselerere fett tap.

Hvordan få en flatere mage på bare en uke

•  Drikk minst åtte glass vann hele dagen for å skylle natrium, noe som fører til oppblåsthet, ut av systemet. Unngå å drikke energi drenering alkohol som har bare tomme kalorier som du ikke trenger.

Ikke stress og prøve å holde seg avslappet ved å puste dypt og meditere. Kortisol er utgitt i kroppen i tider med økt stress. Dette stresshormonet antas å øke fett spesielt i mageområdet i henhold til Marilyn Glenville nettside.

intervalltrening kombinasjoner med lange og korte, høyintensiv spruter, tre dager eller uken, for å maksimere fettforbrenning mer så enn vanlig kardiovaskulær trening vil. Veksle frem og tilbake fra flere minutter med kardiovaskulær trening på en lett intensitet til flere minutter med kardio på en høy intensitet. Bygge hver økt opp til 30 minutter.

Initiere styrke øvelser, tre dager i uken, for langvarig fettforbrenning. Styrketrening bygger muskelmasse og holder stoffskiftet aktivert lenge etter at du er ferdig med treningen.

Legg til et utvalg av mageøvelser til treningen rutine å målrette obliques, og nedre og øvre magemuskler. Inkluder øvelser som sit-ups, crunches, side bend, torso vendinger, planker og reverse crunches.

Spis en balansert diett og spre opp til seks små måltider i løpet av dagen for å tvinge stoffskiftet å holde seg aktiv og å minimere cravings. Spis frukt, grønnsaker og hele korn for å øke fiber inntaket. Begrense karbohydrater og fortære dem tidlig på dagen. Inkluder umettet fett å føle deg mett lenger. Spis magre proteiner for å fremme muskelutvikling og fettforbrenning.

opprettholde god holdning mens du står eller sitter, fordi det umiddelbart gjør at du ser slankere ut. Ikke slentre eller lavkonjunktur fordi det fremhever magen.

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina


Hvis du ønsker å bli kvitt overflødig fett på ribbeina, må du redusere ditt totale kroppsfett. Reduksjon av fett i et isolert område av legemet er ikke mulig. Bli kvitt overflødig fett nær midjen er gunstig, senke risikoen for visse kreftformer, hjertesykdom, diabetes og hjerneslag. For å eliminere rib fett, må du begynne å spise riktig og får regelmessig mosjon.

Hvordan bli kvitt fett på ribbeina

•  Unngå sult dietter og ikke drastisk redusere kaloriinntaket, fordi dette vil utløse kroppen til å holde på fett i frykt for sult. Ikke frata deg selv, fordi det kan slå tilbake, slik at du går på mat binges.

spise mange små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet våken og aktiv, og for å redusere cravings. Spis hver tredje time og bruker det meste av karbohydrater tidlig på dagen. Har 25 prosent av det daglige kaloriinntaket kommer fra magre proteiner, fordi det gjør at du føler deg full og fremmer muskelbygging, noe som resulterer i fett tap. Gjør 30 prosent av det daglige kaloriene kommer fra umettet fett, og få 45 prosent av kalorier per dag fra komplekse karbohydrater.

Gjør 45 minutter med kardiovaskulær trening per dag, tre dager per uke, for å øke stoffskiftet og brenne fett. Tren til et punkt der du puster tungt, men ikke gisper etter luft. Switch øvelser du gjøre for å holde det utfordrende for kroppen din. Løpe, svømme, gå, sykle eller trening på elliptiske eller Steppmaskin maskiner.

Ta opp vekttrening tre dager i uken. Målrette alle musklene i kroppen for generelle tonen og muskel gevinst, siden muskelmasse holder deg brenne fett selv etter treningen når du er i ro. Resten én dag etter hver vekttrening trening for å la musklene dine til å gjenopprette.

5 Gjør øvelser for å målrette den øvre og nedre del av ryggen og øvre magemuskler, slik at når fettet er redusert, vil du ha tonet muskel viser. Må crunches å målrette de øvre magemuskler. Utfør lat pull-downs og sittende roing for ryggen, og gjør push-ups for å tone hele overkroppen.

Drikk vann hele dagen for å skylle giftstoffer og avfall ut av systemet, som vil fremme fettforbrenning.

Hvordan bli kvitt fett Pockets

Hvordan bli kvitt fett Pockets


Fett lommer ofte dukke opp på hofter, lår, mage og rumpe. Imidlertid gjør en sunn diett og vanlig øvelse det mulig å redusere fettet i disse problemområder.

Hvordan bli kvitt fett Pockets

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier, og erstatte bearbeidet mat med bare ferske, hjemmelaget mat. Kutte ned på hvitt mel, mettet fett og sukker-fylt matvarer, og erstatte dem med hele korn, sunne omega fettsyrer og kun naturlig sukker fra frukt.

Øvelse minst 30 minutter hver dag for å brenne kalorier og redusere totale kroppsfett. Cardio trening og styrketrening bør kombineres for å brenne 500 kalorier hver dag. Running bidrar til å redusere fett lommer i problemområder som lår, hofter og rumpe - samtidig som man bygger muskler i problemområder vil øke stoffskiftet og redusere størrelsen på fett i disse områdene.

Target fett lommer på lår, rumpe og hofter ved å utføre hyppige beinøvelser. En motstand band kan plasseres rundt anklene og deretter en etappe løftet til side å tone ytre lår. Knebøy og utfall er svært effektiv på toning hele ben, og også dine hofter og rumpe.

redusere fett lommer på magen og sidene ved å utføre vanlige mageøvelser. Crunches er gode på toning de øvre magemuskler, og samtidig legge på ryggen og beveger bena i en sykkel-lignende bevegelse fungerer å tone din nedre magemuskler. Side crunches, hvor du tar sikte på bena til siden og utfører crunches for hver side, bidrar til å redusere sta kjærlighet håndtak.

Reduser fett lommer på armene med daglige arm øvelser. Armhevinger er en effektiv måte å tone forsiden av armene, og skaper en mager, muskuløs utseende. For å redusere fett lommer på ryggen av armene, stå med hendene rundt en dumbbell over hodet og sakte bøye og rett ut armene.

Hint

  • Målrette problemområder under hver treningsøkt for å hjelpe fett lommer krympe raskt.
  • Mens du prøver å redusere kroppsfett, unngå fet, bearbeidet mat. Eske matvarer og overtagelse inneholder en høy mengde av natrium-og sukker, som kan stoppe eller hindre vekttap.
  • Tren hele kroppen for å bygge sterke, sunne muskler. Muskler øke kroppens stoffskifte, som fører til en hurtigere rate av vekttap, selv mens resten.
  • Alltid drikke minst åtte glass vann om dagen i løpet av noen diett og mosjon. Dette holder kroppen hydrert og sørger for at musklene er utvinne så raskt som mulig.
  • Noen som søker rask og enkel fjerning fett kan ønske å snakke med en kirurg om kosmetiske prosedyrer. Noen vanlige prosedyrer inkluderer fettsuging, buk tucks, laser fettsuging og ultralyd fettsuging. Mens kosmetisk kirurgi gir raske resultater, bør det være en siste utvei og bør være grundig diskutert med en lege for å lære om fordeler og risiko.
  • Alltid konsultere en lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Den beste måten å sprenge Belly Fat

Den beste måten å sprenge Belly Fat


Buk fett kan være forårsaket av å spise for mye usunn mat som hamburgere, pommes frites, kjeks og søtsaker. Stress kan også forverre din magefett problem. Uansett hvordan du fikk fett i mageregionen, regelmessig mosjon og et sunt kosthold er nødvendig for å sprenge vekk magefett. Du må redusere de totale kroppsfett fordi spot reduksjon er ikke mulig.

Den beste måten å sprenge Belly Fat

•  Bland intervalltrening med lange, samme intensitet kardiovaskulær trening for å utfordre kroppen din, maksimere fettforbrenning og for å holde kjedsomheten på avstand. Gjør 20 til 60 minutter med kardio trening per dag, i to til tre dager per uke. Løpe, svømme, sykle eller trening på elliptisk maskin eller Steppmaskin. Legg på to-tre dager med intervalltrening i 20 til 60 minutter per uke. Utføre intervalltrening ved å gjøre to til fem minutter med moderat intensitet kardio som løping eller sykling. Bytt til 4:58 minutter ved høy intensitet. Bytte frem og tilbake mellom intensiteter. Bygg opp treningsmengden i henhold til din kondisjon.

Løft vekter to til tre dager i uken for å bidra til å optimalisere treningen og opprettholde vekttap over hele kroppen. Bygge muskler øker stoffskiftet - som hjelper deg å forbrenne fett i løpet av dagen, selv etter at du har sluttet å trene.

Target magen med en rekke mage øvelser som fungerer din mage og avslører stramme, tonet muskler når magen fett er redusert. Trene øvre magemuskler ved å gjøre crunches og sit-ups. Strikk de nedre magemusklene med leg heiser og reverse crunches - og målrette obliques ved å utføre side bend og sykkel crunches.

Spis næringsrik mat hver tredje time på dagen. Konsumere et lite måltid opp til seks ganger per dag for å holde stoffskiftet fungerer. Konsumere magre proteiner, fordi det bidrar til å bygge muskelmasse og gjør at du føler deg mett lenger. Målet for komplekse "slow-fordøye" karbohydrater som brun ris og fiberrike, grove kornprodukter. Unngå mettet fett fordi de fremmer dårlig kolesterol. Konsumere umettet fett i stedet.

Unngå tomme kalorier fra alkohol og sukkerholdige drikker som drenerer din energi under trening og at du føler deg svak. Drikk vann i stedet.

slutte å røyke sigaretter dersom du røyker. Ifølge Natural Home rettsmidler nettstedet, røyke tobakk senker stoffskiftet.

bruker opp til fem kopper grønn te daglig. Ifølge Colon Health nettside, vil drikke grønn te rev opp stoffskiftet og hindre kroppen din fra å absorbere fett.

Hvordan å miste vekt og tone magen

Hvordan å miste vekt og tone magen


Enten du ønsker å gå ned 5 eller 50 kg., Den rette til å gå ned i vekt forblir den samme. Du blir nødt til å gjøre en innsats for å inkludere regelmessig mosjon og et sunt kosthold i din livsstil. Den beste måten å gå ned i vekt og å holde den av er å gjøre det gradvis. Ifølge legen nettside, kan varig vekttap oppnås ved å miste mer enn 2 kg. per uke.

Hvordan å miste vekt og tone magen

Senk ditt daglige kaloriinntak med 500 til 1000 kalorier for et vekttap på 1 til 2 kg. per uke. Slutte å spise fetende mat og erstatte dem med sunne alternativer, for eksempel frukt og grønnsaker, magre proteiner, lite fett produkter, fiberrike produkter og hele korn elementer.

øke stoffskiftet gjennom hele dagen ved å spise ofte. Spis små porsjoner, til hvert par timer unngå cravings, og for å holde blodsukkeret stabilt.

Slit deg med kardiovaskulær trening, som svømming, løping, gåing, sykling eller bruke gym cardio utstyr. Kardiovaskulær trening øker metabolismen til å forbrenne kalorier og fett som resulterer i vekttap. Sikt på 45 minutter med kardio per dag i minst tre dager per uke.

Train med frie vekter eller vekt maskiner for å skape muskelvev. Muskelvev hjelper kroppen forbrenne mer fett fordi det holder metabolismen aktivert hele dagen lang. Splitte opp de kroppsdelene du trener over din trening dager og la en hviledag etter hver vekttrening trening.

tone magemuskler med mageøvelser, som crunches og sit-ups for de øvre magemuskler. Trene obliques med side bend og albue til kne crunches og arbeide nedre mage ved å gjøre reverse crunches og ben heiser.

Suck i magen når du får en sjanse. Magen vakuum fungerer magemusklene ved å Tensing musklene uten bevegelse. Det kan gjøres hvor som helst. Pust ut mens du står rett opp med hendene på hoftene. Suge i magen mens se for oss å trekke navlen til ryggraden. Hold spenningen i magen mens du puster normalt. Bygg opp øvelsen ved å prøve å holde sammentrekning lenger hver gang. Gjør øvelsen når du har et ledig øyeblikk. Utfordre deg selv over tid ved å gjøre magen vakuum mens du sitter ned eller ligger på magen.

Drikk grønn te og vann. Ifølge "Redbook" magasinet hjemmeside, øker grønn te stoffskiftet resulterer dersom ekstra vekttap. Vann hydrater kroppen og fremmer fordøyelsen helse, transport av næringsstoffer og renser giftstoffer fra systemet.

Unngå søvnmangel. La kroppen din sju til ni timers søvn hver dag, så det kan gjenopprette seg selv og gi deg energi til neste dag.

Hvordan få en flat mage ASAPPrøver å få en flat mage i løpet av kort tid ved å drastisk kutte kalorier og gjøre hundrevis av sit-ups vil ikke gi deg de ønskede resultater. Ikke bare kroppens survival mode vil sparke i hvor den holder på fettet ut av frykt for sult, er du også undervisning selv dårlige matvaner som kan føre til en usunn yo-yo effekt. I stedet for slanking, bør du tilpasse sunne matvaner som du enkelt kan vedlikeholde. Regelmessig fysisk aktivitet, både hjerte-og styrketrening, bør også være en del av din livsstil.

Hvordan få en flat mage ASAP

•  Spis mindre måltider ofte hele dagen i stedet for å ha tre store måltider. Holde stoffskiftet i gang ved å gi kroppen din med konstant ernæring. Spis et lite måltid hver to til tre timer av dagen, tar sikte på en total på fem-seks måltider.

Pass på hva du putter i munnen fordi en flat mage er svært avhengig av hva du spiser. Unngå fet mat, raffinerte karbohydrater, sukker, alkohol, mat tilberedt i hydrogenert olje og fett kjøtt. Fiberrik mat, som for eksempel havregryn, kål, spinat og grønne grønnsaker spise. Konsumere magre proteiner inkludert kalkun, fisk og kylling.

Begrens natrium inntaket til 1500 milligram per dag. Ifølge trener Jillian Michaels, kan forbruker mer natrium føre til mage oppblåsthet på grunn av væskeansamlinger.

Gjør vann din viktigste drikke av valg siden det spyler ut giftstoffer, fremmer fordøyelsen helse, leverer næringsstoffer til kroppen din deler og holder oppblåsthet i sjakk.

Click, samme intensitet kardiovaskulær trening og intervalltrening tre til fire dager i uken. Intervall trening brenner flere kalorier sammenlignet med lange cardio økt, i en kortere tidsperiode. I tillegg kan du også brenne fett og holde stoffskiftet går selv når du er i ro. Jogge, gå eller sykle med lav intensitet i flere minutter før du bytter til høy intensitet i noen minutter. Gå frem og tilbake mellom intensiteter, jobbe deg opp til 30 til 45 minutter per dag.

Løft vekter for å øke muskelvevet som øker stoffskiftet i overdrive slik at du forbrenner fett hele dagen lang. Workout alle kroppsdeler på tre dager i uken. Utøve ulike kroppsdeler på ulike dager i uken, slik at en hviledag i mellom treningsøktene.

Tone og stram du magemusklene ved å gjøre øvelser som er rettet obliques og øvre og nedre magemuskler. Trene nedre magemuskler først fordi hvis du gjør den øvre abs først, kan det hende du ikke har nok kraft igjen til å skikkelig trene nedre magemuskler. Utføre reverse crunches og ben heiser. Innlemme side bend og albue til kne crunches for obliques og arbeide øvre magemuskler med sit-ups og crunches.

Unngå kortisolnivå fra å øke ved å bo avslappet og rolig og ikke la stresset for å komme til deg. Pust dypt og praktisere meditasjon. Økninger i kortisol, stress hormon, øker fett rundt midten. Ifølge University of New Mexico nettsted, er kortisol forbundet med appetitt, cravings for sukker og vektøkning.

Drikk grønn te daglig fordi det øke stoffskiftet og hjelpe brenne fett. Ifølge University of Maryland Medical Center, stoffer som kalles katekiner i grønn te har en fettforbrennende effekt.

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy


Uansett hvor mange crunches eller sit-ups du gjør, vil du ikke bli kvitt øvre buk fett med mindre du spise riktig og trene regelmessig. Bli kvitt magen fett vil redusere risikoen for slag, diabetes, hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Hvordan bli kvitt fett på Upper Tummy

•  Pass på hva du spiser og hvor mye du spiser. Aktivere stoffskiftet ved å spise et lite måltid hver tredje time. Unngå raffinert sukker og bearbeidet og stekt mat. Spis magre proteiner som fisk og kalkun, langsomme fordøye karbohydrater inkludert hele hvete pasta og brun ris og umettet fett som rå nøtter og avokado.

Drikk minst åtte glass vann og 04:57 kopper grønn te per dag. Vann fremmer fordøyelsen helse, spyler systemet og transportere næringsstoffer til kroppsdeler. Grønn te øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne opp til 70 ekstra kalorier per dag, ifølge Colon Health.

Start en kardiovaskulær trening rutine for å øke stoffskiftet og redusere fett fra kroppen - inkludert magen. Øk hjertefrekvensen med løping, sykling, turgåing, trene på en elliptisk maskin eller på Steppmaskin. Trening tre dager i uken for opp til 45 minutter per dag. Hvor mange kalorier du forbrenner avhenger av kroppsvekten din og intensiteten i treningen din. En kvinne som veier 130 kg. For eksempel kan løpe i 45 minutter og forbrenner fra 374 kalorier ved moderat intensitet til 772 kalorier ved høy intensitet.

Legg vektløfting til din trening diett for å tone og stramme muskler og for å akselerere stoffskiftet selv når du hviler. Målrette alle kroppsdeler og fordel dem over tre dager i uken. Tillate en hviledag i mellom treningsøktene slik at musklene kan lade.

5 Gjør mage øvelser som er rettet mot de øvre magemuskler som crunches og sit-ups. Disse mageøvelser ikke brenne fett, men vil bidra til å forme musklene slik at når magen fettet er redusert, vil magen vises stram og tonet.

Få nok søvn om natten fordi det er da kroppen gjenoppretter og fylles seg selv slik at du har energi til neste treningsøkt. Ifølge "Redbook" magazine nettside, vil mangel på søvn føre til kroppens manglende evne til å kunne fungere, inkludert utilstrekkelig kaloriforbrenningen.

Ikke la stresset komme til deg. Kortisol frigjøres når stressnivået øker. Dette stresshormonet er knyttet til fett rundt midjen. Hold deg rolig ved å puste dypt og praktisere meditasjon.

Hvordan redusere vekten på Belly

Hvordan redusere vekten på Belly


Overvekt på magen kan være forårsaket av ulike faktorer, blant annet usunn spising, ukontrollerbare mat cravings, mangel på mosjon og stress. For å redusere fett fra magen din, må du gjøre mer enn bare mage øvelser. Spot reduksjon, hvor du redusere fett i ett område av kroppen, er umulig med mindre du er villig til å gjennomgå fettsuging. Naturligvis redusere magefett krever at du mister fett fra hele kroppen.

Hvordan redusere vekten på Belly

En makeover kostholdet ditt ved å erstatte junk mat som pommes frites, godteri, kaker og sukkerholdige drikker med sunnere alternativer. Unngå mat som er stekt. Spis stekt, grillet eller kokt mat i stedet. Hold deg til en diett som inneholder magert kjøtt, lite fett meieriprodukter, eggehviter, frukt, grønnsaker, belgfrukter, nøtter og hel-hvetemel produkter.

Stimulere stoffskiftet å holde seg aktiv ved å spise opptil seks måltider per dag. Spis mindre porsjoner i stedet for store. Kutt frokost, lunsj og middag i to for å lage seks små måltider.

Få flytte for å øke stoffskiftet slik at du forbrenner kalorier. Utfør 45 minutter av hjerte-øvelser per dag, tre dager i uken. Trening på en elliptisk maskin eller Steppmaskin eller gå for en sykkeltur, rask gange eller jogge ute.

4 Sett i styrke øvelser, tre dager i uken. Øke muskelvevet, fordi muskel stimulerer din hviler metabolic rate, slik at du forbrenner fett selv når du hviler. Ta en hel-kropp tilnærming ved å gjøre dumbbell curls og triceps dips for armene. Hold på manualvekter som du preform lunges og squats for bena. Målrette skuldre med dumbbell presser og gjøre push-ups for brystet.

Tone de øvre magemuskler ved å gjøre crunches. Gjør side bøyer å målrette obliques og øve reverse crunches for nedre magemuskler. Gjøre en rekke mage øvelser slik at når magen fett er redusert, vil tonet muskel bli vist.

Unngå overflødig natrium, inkludert natrium-rik mat som pølser og ketchup, fordi natrium gjør deg beholde vann og forårsaker oppblåsthet. The American Heart Association nettside sier at du ikke bør spise mer enn 1500 milligram salt per dag.

Lær hvordan å meditere eller praktisere yoga, slik at du kan håndtere stress bedre. Økte nivåer spennings stimulere produksjonen av stresshormonet kortisol som er knyttet til overflødig magefett.

Hvordan kvinner kroppsbyggere Få Abs of Steel

Hvordan kvinner kroppsbyggere Få Abs of Steel


Mange kvinner ønsker å ha en perfekt flat og tonet mage. Kvinnelige kroppsbyggere, men satse på steinharde magemuskler de kan vise frem i konkurranser.

Historie

Siden 1970-årene har den ideelle kvinnekroppen utviklet i henhold til hva samfunnet var klar til å akseptere i kvinners fysiske form. I 1980-årene, en kvinne ved navn Minerva løftet tilsvarende 23 menn og fikk tittelen av de sterkeste kvinnen i verden.

Typer

Sit-ups målrette de øvre magemuskler, og vil hjelpe deg i å få rock hard abs du ønsker. Start med å ligge med ryggen flatt på gulvet, bøy knærne og sikre bena under en tung møbel som en hevet seng eller en sofa. Legge armene i kors over brystet, bøy Mage og løft overkroppen til du er nesten i sittende stilling. Holde abs kontrakt, legge seg ned igjen.

Leg raises målrette de nedre magemuskler. Igjen, ligge flatt på ryggen og legg armene av sidene. Spente magemusklene og løfter beina til de er vinkelrett på gulvet. Holde spenningen i magemusklene, senke beina, holde dem litt opp fra gulvet.

Fordeler

Abdominal øvelser hjelpemiddel i å styrke magemusklene og gi kjernen stabilitet. Magen er også ansvarlig for å beskytte de indre organer, så sterke magemusklene er gunstig i den forbindelse.

Den beste treningen Maskiner for Abs

Den beste treningen Maskiner for Abs


For å få flat mage, må du innlemme kardiovaskulær trening, vekt trening og et sunt, næringsrikt kosthold i din livsstil. Når fettet begynner å smelte bort, vil du ønsker å vise dine tonet og sterke magemuskler. Det er der abdominal maskiner kommer inn. Det er mange gode mage maskiner på markedet i dag som vil gi deg de ønskede resultater.

Stabilitet Ball

Stabiliteten ball, også kjent som "treningsball" eller "sveitsisk ball," gir deg mulighet til å gjøre mageøvelser med et bredt spekter av bevegelse. Når du gjør crunches på gulvet, kan du bare bøye oppover. Når du bruker stabilitet ball å gjøre crunches, kan du runde ryggen bakover når du kommer ned, noe som gir deg fordelen av å styrke ryggen. Ballens ustabilt underlag engasjerer dine kjernemuskulaturen for å stabilisere kroppen. Per desember 2010 en stabilitet ball koster $ 10 og oppover. Ballen er lett å transportere, og bortsett fra et bredt utvalg av mageøvelser, kan den også brukes for øvelser som er rettet mot andre deler av kroppen. Både nybegynnere og viderekomne kan ha nytte av å bruke stabilitet ball. Du kan kjøpe ballen i ulike størrelser og farger på sportsbutikker eller på nettet.

Ab doer Twist

Ab doer Twist er en avansert variant av den opprinnelige Ab doer og gir deg en hjerte-og muskel-toning abdominal trening på samme tid. Ab doer Twist bruker torsjon-flex teknologi som gjør at du kan styrke dine obliques, nedre magemuskler, øvre magemuskler og rygg. Mens du plassere deg på setet av maskinen og holde på håndtakene, justerer kroppen din automatisk i riktig form. Å utøve magen, kan du bøye sidelengs, forover og bakover for å målrette ulike muskler. Maskinen tilbyr støtte til hele kroppen og eliminerer press på ryggsøylen. Per desember 2010 en 30-dagers gratis prøveversjon var tilgjengelig på den offisielle Ab doer Twist nettside.

Ab Roller

Ifølge Ab Roller nettsted, har mer enn 10 millioner enheter solgt. Ab Roller effektivitet kommer fra dens "Nøyaktig Rocker System" som gir hode og nakke støtte og gjør at ryggraden å bevege seg naturlig når du bruker maskinen. For å bruke Ab Roller, legger du hodet ditt ned på hodestøtten og holder på til styret foran deg. Rock deg oppover bruker magemusklene, ligner gjør crunches. Ab Roller kan du opprettholde riktig justering gjennom hele øvelsen fordi hodet og ryggrad flytte samtidig. Et stort utvalg av mageøvelser som kan gjøres med den Ab Roller, inkludert skrå crunches, sykkel crunches og straight-legged crunches. Per desember 2010 kunne Ab Roller kjøpes for ca 20 dollar.

Komplikasjoner av HFA Inhalers

Komplikasjoner av HFA Inhalers


Prior 2009, de fleste inhalatorer i USA brukte CFC, eller chlorofluorcarbons, som drivmiddel. Salget av KFK inhalatorer i USA ble stanset 31. desember 2008. Nye inhalatorer erstattet CFC med HFA, eller hydrofluoralkan. HFA er et miljøvennlig alternativ drivstoff til bruk i inhalatorer og har vært trygt brukes og FDA godkjent siden 1998. HFA inhalers har et annet sett med komplikasjoner sammenlignet med sine KFK-baserte forgjengere.

Medisin akkumuleres i Actuator

HFA inhalatorer krever rengjøring for å hindre at medisinen akkumuleres i aktuatoren og blokkerer spray flyt. Hvis inhalers ikke rengjøres regelmessig og riktig, kan inhalatoren ikke spray medisinering. Rengjør inhalator minst en gang per uke ved å fjerne beholderen fra aktuatoren og ta munnstykket lokket av. Kjør varmt vann gjennom aktuatoren topp i ca 30 sekunder; løpe varmt vann gjennom aktuatoren talerør i ytterligere 30 sekunder. Rist overflødig vann ut av enheten og undersøke munnstykket for å sikre alle buildup er borte. Hvis det er noen opphopning igjen, gjenta prosessen. Ellers lar aktuatoren lufttørke over natten før du setter beholderen. Hver type HFA inhalator kommer med rengjøringsinstruksjoner som er spesifikke for merkevaren.

Spray føles annerledes

Kraften av medisinen sin spray føles mykere, mer som en fin tåke, fra en HFA inhalator enn fra en CFC inhalator. Men styrken av inhalatoren spyle er ikke det som leverer medikamenter til lungene. Ifølge FDA, tar et dypt pust med hvert drag av inhalatoren transporterer medisiner til lungene så effektivt som de mer kraftige spray fra en CFC inhalator.

HFA Inhalers er dyrere

Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), HFA inhalers er dyrere enn KFK inhalatorer på grunn av mangel på generiske legemidler. Mange HFA inhalatorer produsenter har imidlertid begynt pasient assistent programmer for å hjelpe motvirke økningen i utlegg. Søkere til pasient assistent programmer må oppfylle produsentens krav. Krav omfatter vanligvis mangel på helseforsikring fordeler for reseptbelagte legemidler, USA bosted og krav inntekt nivå. Enkelte apotek og leger kan også gi kuponger for rabatter på HFA inhalatorer.

Skadevirkninger

Uønskede effekter forbundet med HFA inhalatorer omfatter svimmelhet, kvalme, oppkast, hodepine, sår hals, betennelse i øvre luftveiene, virusinfeksjoner i luftveiene, økt nervøsitet, rask hjerterytme, hoste og økt smerte. Disse er bivirkningene av medikamentet blir levert av inhalatoren.

Om Eating eukalyptus blader

Om Eating eukalyptus blader


Eucalyptus globalus, også kjent som blå tyggis, er en vanlig prydtreet i mange stater, deriblant California. Bladene på treet inneholder eukalyptus olje, som er en medisin for mange sykdommer som astma, sår hals og tett nese, og er tatt internt for dette formålet. Oljen av eukalyptus er også fordelt på huden for å avskrekke mygg. Inntak av store mengder eucalyptus olje kan være dødelig.

Cold Medisinering

Forkjølelsesmedisiner kan inneholde eucalyptus olje, siden den fungerer som en decongestant. Ifølge National Institutes of Health oljen er en over-the-counter produktet, og behandler betennelser i øvre luftveier. Noen kalde medisiner tilby produktet som en inhalant, og andre rettsmidler gi den i en form som er spist, slik som hoste og kaldt pastiller.

Blader i Mat

Dampende bladene trekker eucalyptus olje. Den viktigste aktive ingrediensen i denne olje er den kjemiske cineol, også kjent som eukalyptol. Noen typer mat bruk cineol som smakstilsetning, og små mengder av eukalyptus, inkludert blad fragmenter, er trygge for konsum. Offentlige reguleringer tillate ulike mengder cineol i mat, avhengig av hvilken type mat - alkoholholdige drikkevarer kan inneholde en del per million og godteri kan ha 150 deler per million.

Eucalyptus Tea

Eucalyptus te er laget av eukalyptusblader og har antibakteriell og antiseptisk virkning. Ifølge University of Maryland, som en del av en alternativ behandlingsregime voksne kan bratte te poser som inneholder en halv teskje av eukalyptus blader per kopp vann i en periode på opp til 15 minutter å produsere medisinsk te. Barn bør ikke drikke denne te eller spiser eukalyptus blader i det hele tatt siden de har høy risiko for en overdose.

Overdosering Symptomer

Eucalyptus overdose symptomer påvirker flere systemer i kroppen og krever umiddelbar profesjonell behandling. Symptomer inkluderer rask og overfladisk pust, tap av balanse og svakhet, og en rask og svak hjerterytme. Du kan også føle kvalme og selv oppkast, men ikke tving deg selv til å kaste opp med mindre en lege eller andre profesjonelle forteller deg å gjøre det.

Varighet Effekter

På grunn av svimmelhet og tretthet som er bivirkninger av inges eucalyptus olje, bør alle som nylig har spist eucalyptus blader ikke kjøre bil eller betjene maskiner. En pasient som overlever en overdose for to dager skal komme seg.

Hva er en Chest Cold?

Hva er en Chest Cold?


Ifølge National Institutes of Health, er en kiste kaldt synonymt med bronkitt. NIH funnet ut at ved å fortelle en pasient at hun hadde en "brystet kald," pasienten var mer fornøyd med å ikke motta en resept på antibiotika enn da de kalte tilstanden bronkitt.

Bronkitt

Ifølge National Institutes of Health, er bronkitt en akutt betennelse i øvre luftveier forårsaket av et virus eller, i sjeldne tilfeller, bakterier.

Årsaker

Bronkitt, ofte kalt en kiste kald, er forårsaket av et virus, vanligvis et adenovirus, et respiratorisk syncytialvirus (RSV), influensa, parainfluensa, bakterier, forurensende stoffer, eller andre kjemiske irriterende stoffer. Antibiotika er vanligvis ineffektive mot et virus.

Symptomer

The Center for Disease Control (CDC) sier at symptomene på en kiste kald (bronkitt) kan innbefatte hoste, som til slutt produserer slim, sårhet i brystet, tretthet, hodepine, muskelsmerter, lavgradig feber og sår hals.

Behandling

Behandlingen tar sikte på å minske symptomer som hoste og smerter i kroppen. CDC anbefaler hvile, økte væsker, decongestants og smertestillende midler for å behandle en kiste kald eller bronkitt.

Forebygging

CDC anbefaler hyppig håndvask og bortfall av røyking for å forhindre bronkitt.

Informasjon om Common Cold rettsmidler

Forkjølelse er den vanligste helseproblem, som berører folk i alle aldre. Også kjent som akutt snue, er forkjølelse faktisk en betennelse i øvre luftveiene forårsaket av en infeksjon av rhinovirus, som det finnes hundrevis av forskjellige stammer. Noen av de vanligste symptomene på forkjølelse er tett nese, sår hals, rennende nese, hodepine og frysninger. Det er en god rekke hjem rettsmidler for å lette symptomer på forkjølelse, de fleste som er lett tilgjengelig og svært rimelig.

Lemon

Sitron er et hjem behandling av forkjølelse. Det kan ha fordeler for alle som opplever en forkjølelse som er ledsaget av feber. En sitron bør legges til et glass med varmt vann, og smaksatt med en teskje honning, en eller to ganger daglig. Sitron er rik på vitamin C, som øker immunforsvaret og hjelper kroppen naturlig forsvare seg mot smitte. Den virker også til å redusere giftigheten av blodet, en annen måte vil den styrke kroppen mot viruset. Honey seg selv virker mot infeksjon, og den ekstra smaken er gunstig, med tanke på at sitron er veldig sure.

Hvitløk

En annen god måte å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen er hvitløk. Ett middel for forkjølelse som ble brukt tiår siden er hvitløksuppe. Hvitløksuppe kan gjøres ved å hogge opp tre eller fire fedd hvitløk veldig fint, og deretter legge dem til en kopp vann. Deretter koker vannet, å blande oljer fra hvitløk grundig gjennom vannet. Hvitløk er en naturlig antiseptisk og krampeløsende, og har også mange andre medisinske egenskaper. Hvitløk olje kan bidra til å åpne opp luftveis trasé, noe som gjør puste lettere hvis lunger er tung. Hvis hvitløk er tatt gjennom suppe nevnt ovenfor, vil det fungere å skylle ut alle giftstoffer fra systemet og bidra til å få ned feber. Noen få dråper hvitløksolje, blandet med en teskje av løk juice kan også blandes sammen i en kopp med varmt vann for å bidra til å åpne bronkial passasjer, lette lunger, og kontrollere feber.

Ingefær

Ginger, en vanlig husholdning urt, er et tredje hjem behandling for forkjølelse. Finfordeles omtrent ti gram ingefær og koke det i en kopp med vann kan gi noen lettelse for forkjølelse med hoste. Etter koking, stamme varmt vann og tilsett en halv teskje sukker. Denne blandingen bør tas mens de fortsatt varmt, for best effekt. Dette ingefær te kan tas to ganger daglig for å lette en hoste; Det er også en annen måte til å hjelpe dersom det kalde forårsaker feber.

Damens Fingers

En grønnsak, kalt Frue Fingers, er nyttig i lettelser symptomene på en vanlig forkjølelse. Mens ingefær kan brukes som en behandling for en hoste med lunger, Frue Fingers er nyttig i å bringe nødhjelp til en tørr, vedvarende hoste. Den vegetabilske virker som et medikament mot hevelse, smerte og irritasjon; som alle er nyttig når en tørr vedvarende hoste forlater halsen følelse rå og hoven. Skjær opp Frue Fingers, kok dem i vann og inhalerer røyken. Etter koking i tre til fire minutter, la blandingen avkjøles og drikke det sakte.

Vanlige rettsmidler

Noen av de mer vanlige rettsmidler for forkjølelse er vann, fuktighet og kylling noodle soup. Chicken noodle soup og fuktighet hjelp løsne slim og vann bidrar til å hindre dehydrering.

Hvordan kaste fett rundt midjen

Hvordan kaste fett rundt midjen


Redusere fett hvor som helst på kroppen vil kreve fett tap over hele kroppen. Ifølge Motley Health nettsted, er ikke mulig spot reduksjon av fett i bare ett område av kroppen. Å bli kvitt fett rundt midjen er vanskelig fordi kroppen blir brukt til å avsette naturlig fett i mageregionen. Fettsuging er en rask, kostbart og rettidig rette, men det har ikke de samme helsemessige fordeler som å miste fett naturlig. Hvis du innlemme et sunt kosthold og mosjon rutine, vil du ikke bare kaste overflødig magefett, kan du også senke blodtrykket og opprettholde sunne kolesterolet.

Bruksanvisning

•  Spis ofte for å holde stoffskiftet aktivert og brenne fett. Spis hver to til tre timer for en kontinuerlig tilførsel av næringsstoffer.

Gjør sunne "rene" valg. Unngå stekt og bearbeidet mat, sukker og høy-fett meieri. Erstatte enkle karbohydrater med komplekse karbohydrater, som hele hvete brød og brun ris. Spise flerumettet fett, som rå nøtter og olivenolje, i stedet for mettet fett. Konsumere magre proteiner og rikelig med grønnsaker og fisk.

Gjør kardiovaskulær trening så ofte du kan for å heve hjerteslag og stoffskiftet som resulterer i fett tap over hele kroppen. Trene minst fem dager i uken i 20 til 60 minutter per dag. Gjøre forskjellige typer kardiovaskulær trening hver gang for å legge til variasjon, holde utfordret og å forby kjedsomhet. Trening på elliptisk maskin, Steppmaskin, svømme, løpe eller sykle.

Train med vekter to til tre dager i uken, for økt fettforbrenning selv i perioder med hvile. Bygge og tone alle musklene i kroppen til å fyre opp stoffskiftet og brenne fett.

Tone magemusklene ved å gjøre mageøvelser. Mageøvelser ikke brenne fett, men når magefettet er borte, vil disse øvelsene hjelpe tonet og stramme muskler vises. Målrette de øvre magemuskler med crunches. Gjøre side bend for obliques og utføre reverse crunches og ben heiser for de nedre magemuskler.

Ikke bli stresset ut og holde seg rolig hele tiden. Kortisol, stress hormon, utløses av stress og øker fett rundt midjen, i henhold til Marilyn Glen nettsiden. Se inn praktiserer meditasjon eller ta noen minutter å puste dypt i perioder med høyt stress.

Drikk vann til hydrat kroppen, flush toksiner, fremme fordøyelsen og transportere næringsstoffer. Vann hjelper også til å føle deg full slik at du er mindre tilbøyelige til å binge og gi inn cravings.

Opprettholde god holdning. Stå og sitte rett opp i stedet for slouching. Tenk deg å bli dratt rett opp med en snor og la ørene, skulder og hofter til naturlig danner en rett linje. God holdning er ikke bare gjøre deg vises mer trygg, det gjør også du ser umiddelbart slankere og mer tonet.

Unngå alkohol og koffein. Alkohol har mange kalorier og ingen ernæringsmessig verdi, og koffein er vanndrivende og kan de-hydrat deg.

Hvil i åtte timer om natten for å gi deg kroppen tilstrekkelig tid til å gjenopprette og fylle seg selv. Tilstrekkelig søvn vil også gjøre deg mer produktiv og våken i løpet av dagen.

Saltsyre Forholdsregler

Saltsyre, det historiske navnet for saltsyre, er en klar, fargeløs, mineralsyre som er nyttig for laboratorieundersøkelser og industrielle produksjonsprosesser. Det er imidlertid et svært giftig, korroderende væske som reagerer med en rekke forskjellige materialer og kan forårsake alvorlig skade kroppens vev og organer. Den konsentrerte syre produserer giftige gasser. Syren bør derfor lagres og håndteres med forsiktighet.

Kjemisk sammensetning og reaktivitet

Saltsyre er en løsning av hydrogenklorid (HCl) gass i vann, og dets kjemiske formel er ofte skrevet som HCl. Det er klassifisert som en "sterk" syre, fordi, i vannoppløsning, er det nesten helt dissosiert til H + og Cl-ioner. H + ioner som normalt forbindes med vannmolekyler under dannelse av hydronium (H3O +) ioner. Syren reagerer med mange stoffer, herunder baser, metaller, metalloksyder og hydroksyder, karbonater og aminer. Hvis brytes ned av varme, produserer syre giftig klorgass og meget brannfarlig hydrogengass.

Fysiologiske Hazards

Hvis muriatic syre kommer i kontakt med huden, kan det føre til rødhet, smerte, alvorlige brannskader og sår. Kontakt av syre eller dets damper med øynene kan irritere, brenne og skade øynene. Svelge etseskader straks de indre fôr i munn, svelg og fordøyelseskanalen, og kan føre til kvalme, oppkast og i verste fall død. Hvis de sure damper er innåndet, kan de forårsake hoste, kvelning og betennelse i øvre luftveier; i ekstreme tilfeller, kan inhalering føre til opphopning av væske i lungene (lungeødem) og død.

Lagring

Saltsyre bør oppbevares på et kjølig, tørt område, vekk fra varme, fuktighet og direkte sollys. Rommet bør være godt ventilert, utstyrt med en god drenering system og har syrefaste etasjer.

Håndtering og fjerning av avfall

For å unngå kontakt med hud og klær, gummi eller neoprenhansker, en beskyttende forkle og ugjennomtrengelige sko eller støvler. For å beskytte øynene, bruk vernebriller eller heldekkende ansiktsskjerm. Når fortynne syre, tilsett syre nøye og i små mengder til vann. Ikke tilsett vann til syren, som kan generere ekstrem varme og kan føre til koking og spruting. Når du kaster syre, behandle det som farlig avfall og sende det til godkjent avfallsanlegg.

Førstehjelp

Hvis saltsyre i kontakt med hud eller øyne, bruke rikelig med vann for å skylle de områdene av kontakt, over en periode på minst 15 minutter. Fjern eventuelle forurensede klær. Hvis en person har inntatt syre, gi pasienten store mengder vann eller melk å drikke, men ikke hvis pasienten er bevisstløs; ikke fremkalles. Hvis noen har inhalert damper av syre, ta personen ut i frisk luft. Ved pustevansker, gi oksygen; i tilfelle pasienten ikke puster, gi kunstig åndedrett. Umiddelbart ringe etter legehjelp.

Rengjøring en lekkasje eller søl

I tilfelle en utilsiktet lekkasje eller søl av saltsyre, sperre av området, lufte den og holde ubeskyttede mennesker unna. Bruk vernehansker, vernebriller, forkle og sko, som nevnt ovenfor. Nøytralisere nøye syren med soda (natriumkarbonat) eller kalk (kalsiumoksyd) og absorbere væske med tørr sand, jord eller annet ikke-brennbart materiale. Plasser materialet i en beholder for kjemisk avfall og sende det til godkjent avfallsanlegg.