Digidexo.com

helvetesild i indre organer

Hva er fordelene med en Inversjon Table for Stretching indre organer?

Fordøyelsesproblemer, og muligens en voksende midtlinjen, kan være forårsaket av den naturlige forskyvning av indre organer på grunn av tyngdekraften. Hengende opp-ned på en inversjon tabell hjelper organene tilbake til sin normale stilling.

Effekter av Gravity

Gravity slutt tar sitt toll på kroppen, spesielt når du skriver midten alder. Orgel prolaps oppstår når indre organer flytte seg nedover på grunn av konstant gravitasjonskraft. Dette fører til intern lunger slik at kroppen ikke fungerer optimalt.

Fordeler med Inversjon

Inversjon terapi tillater kroppen å strekke ved å redusere effekten av tyngdekraften, og skaper plass for tarmen og andre organer. Dette bidrar i blodstrømmen til fordøyelseskanalen, noe som gir raskere fordøyelse og avfall eliminering, og kjemper oppblåsthet. Riktig organ justering og et sunt fordøyelsessystem også bidra til å redusere midjen.

Bruke en Inversjon Table

Ved hjelp av en inversjon tabellen regelmessig vil bekjempe effektene av gravitasjon og orgel skift uten fysiske øvelser eller vanskelige yoga. Tabellene fungerer ved at du kan sikre dine leggene og slipp bakover i en invertert posisjon.

Historie

Inversjon terapi antas å ha startet med Hippokrates i antikkens Hellas. Det har også blitt brukt i yoga praksis i århundrer.

Forholdsregler

Inversjon er ikke anbefalt for de med høyt blodtrykk, hjerte- eller sirkulasjonsforstyrrelser, glaukom eller andre øyesykdommer, brokk, ørebetennelse, bein svakhet, en rygg skade eller de som er gravide eller fete. Konsultere legen din før du bruker en inversjon tabellen.

Normal Vs. Forstørret Vekt av indre organer i en Autopsy

En obduksjon er en undersøkelse for å fastslå dødsårsaken etter mistenkelige omstendigheter, eller når det ikke er noen forklaring på død ved naturlig årsak. Veiing og måling organer bestemmer tegn på sykdom eller traume. Autopsy informasjon gir nøklene til forebygging og behandling av sykdom.

Målemetoder

Organvekt måles i gram, og den totale størrelse er målt i centimeter. Målinger av normale og forstørrede organer er notert på obduksjonsrapporter, som den minste margin på forskjellen kan være en indikator på tilstanden før dødsfallet. Unormal redusert størrelse og vekt av organer er også indikatorer for betingelser som hersker før døden.

Komparativ analyse

Det er ikke en ensartet vekt eller størrelse for hvert organ. Medisinske sensorer og patologer primært foreta sammenligninger basert på kroppsvekt, alder og kjønn. Dr. Stephen J. Nelson er en nevropatologen som bemerker at normal hjerne vekt korrelerer til høyde, vekt og kjønn på avdøde. Noen tabeller notering organvekt bruke rase og livsstilsfaktorer i å bestemme en rekke vanlige organ størrelser.

Forstørret vs. Heavy

Organer som vises forstørret under en obduksjon, kan ikke alltid ha økt vekt. I å beskrive en obduksjon som avslører en fettlever tilstand, Dr. Ed Friedlander, nevner at leveren veier lys, selv om det er litt for stor. Rapporter om forstørrede hjerter funnet i en obduksjon etter dødsfallet av utøvere som bryter Chris Benoit, rapporteres som tegn på skjult hjerteproblemer som kan eller ikke kan ha vært en årsak til død.

Hva er Helvetesild & kan du ha dem Internt?

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er det ca en million mennesker med diagnosen helvetesild hvert år i USA Denne smertefulle sykdommen forekommer oftest hos personer over 50 år og de med svekket immunforsvar.

Helvetesild

Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella-zoster virus, som også forårsaker vannkopper. En smertefull utslett vises vanligvis på den ene siden av ansiktet eller kroppen. I utgangspunktet vises som blemmer, så snur utslett til skorper.

Årsak

Etter at en person har kopper, ligger viruset latent i kroppen. I de senere år, kan viruset bli reaktivert av ukjente grunner. The Mayo Clinic spekulerer som senket immunforsvar i kroppen kan bidra til virus reaktivering.

Interne Helvetesild

Varicella-zoster virus er kjent for å spre internt hos personer med svekket immunforsvar. Indre organer kan påvirkes, så vel som lungene, i sentralnervesystemet og hjernen.

Overførings Faktorer

Den helvetesild viruset kan spres bare gjennom direkte kontakt med utslett i blister stadium. Hvis de utsettes, vil en person utvikle vannkopper i stedet for helvetesild.

Behandling

Antivirale medisiner kan ha en effekt på helvetesild hvis tatt innen 48 timer etter et utbrudd. En rekke smertestillende medikamenter brukes ofte for å kontrollere de ekstreme smerter som følger med denne sykdommen.

Over the Counter Helvetesild rettsmidler

Over the Counter Helvetesild rettsmidler


Helvetesild forårsaker alvorlige blemmer på kroppen eller i ansiktet og produsere ekstrem smerte. Det er forårsaket av samme herpes virus, vermicelli-zoster, som forårsaker vannkopper. Viruset ligger vanligvis i dvale i mange år etter at noen kontrakter vannkopper, vanligvis ikke før etter fylte 50. Hvis du aldri har hatt vannkopper, så vil du ikke få helvetesild. Men hvis du får denne uhelbredelig sykdom, er det noen over-the-counter og hjem rettsmidler for lindring av symptomene dine.

Hva det er

Selv om de faktorene som utløser manifestasjon av helvetesild ikke er fullt ut forstått, er det antatt at sykdom, traumer og stress kan sparke den inn i handlingen. Personer med nedsatt immunforsvar er mest sannsynlig å utvikle helvetesild. Forhold knyttet til svekket immunforsvar inkluderer AIDS eller HIV, kirurgi, cellegift og strålebehandling. Det er kjent at helvetesild er bare smittsom for personer som allerede har hatt vannkopper.

Det første tegnet er ansikts-eller kroppssmerter som vises 1 til 3 dager før utslettet er sett, vanligvis på enten høyre eller venstre side. Den brennende eller skyting smerte kan være alvorlige og vanligvis klør eller ilinger. Det er noen sjeldne lider som ikke opplever smerte.

Et rødt utslett vises noen dager etter de første tegn på smerte. Hodepine og feber er vanlig. Utslettet blir til blemmer som ligner vannkopper og vedvare i 2 til 14 dager. De er mest vanlig på mage, bryst, rumpe og rygg, men ofte forekomme på armer, ben eller ansikt. Vabler skorpe over og samle pus og mørkt blod. Hvis helvetesild blemmer smittes, er healing vanligvis forsinket. Praktisere god hygiene, og ikke klø dem åpne. Den gode nyheten er at blemmer vanligvis ikke etterlate arr, og at de fleste bare får helvetesild en gang i løpet av livet.

Hørsel eller syns komplikasjoner kan følge ansikts helvetesild. Disse kan forårsake alvorlig og permanent skade på syn eller hørsel. Helvetesild kan spre seg til indre organer, forårsaker paralyse av områder og til og med hjernebetennelse.

Helvetesild som vedvarer i mer enn noen få uker kan utvikler seg til mer alvorlige komplikasjoner og sykdommer. Din lege bør konsulteres ved utbruddet av sykdommen, og vil overvåke tilstanden din gjennom sin progresjon. Når behandlet i løpet av 24 timer etter starten, kan graden og varigheten av helvetesild bli betydelig redusert.

Over-the-counter rettsmidler

Helvetesild ofte klarner opp på egen hånd i løpet av noen uker uten medisiner for de fleste, men det er ganske ubehagelig under sin berserkgang. Men er det noen grep du kan ta for å lette din smerte og elendighet.

Kult med Calamine, aloe vera eller andre over-the-counter produkter beregnet for lindring av brannsår og insektbitt. Disse midler berolige, lindre smerte og kløe, fremme helbredelse og kan trygt brukes etter behov. Kjøle beholderen vil forsikre deg om enda kulere lettelse for betente vev.

Du kan også fremme avkjøling ved å bruke is eller en pose av frosne grønnsaker til brenn shingles for ikke mer enn 10 minutter til enhver tid, slik at 10 minutter mellom applikasjoner. Kalde omslag kan brukes i 20 minutter om gangen. Pakk det berørte området med et håndkle og hell isvann på den.

Rør en kopp ukokt havre i et varmt bad, og suge i 20 minutter flere ganger om dagen. Tørk huden med et mykt håndkle, men ikke gni. Rubbing vil irritere, og alt er mer delikat når det er vått. Pass på å ikke bryte blemmer.

Desensitize nerveender i området med en aspirin lim. Fint knuse to aspirin tabletter og bland med 1 til 2 ss. isopropanol for å danne en tykk pasta. Gjelder for blemmer eller skorper tre ganger hver dag.

Ta en anti-inflammatorisk smertestillende preparat, som over-the-counter Ibuprofen, paracetamol eller aspirin for smertelindring. Støv blemmer eller skorper med maismel eller kolloidalt havremel pulver der de kan bli gnidd av klær.

Ikke pop blemmer, som ikke bare vil forlenge healing tid, men vil utsette deg for smitte. Holde sengen og hvile så mye som mulig for å gi kroppen din egen naturlige forsvar til rally til unnsetning.

Vær hyggelig mot andre ved å bo borte fra noen som du vet eller mistenker for å ha en slags immun problem. Disse inkluderer folk som har hatt vannkopper, AIDS eller HIV, og kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi eller stråling.

Helvetesild vaksine

Helvetesild vaksine kan forhindre alvorlige og utvidede bouts for noen pasienter over en alder av 60. Den dyrt produkt er ikke riktig for alle, og er sjelden dekket av helseforsikring, men noen Medicare kvoter er gjort. Dette er et alternativ for deg å diskutere med legen din.

Interne Helvetesild Symptomer

Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper, helvetesild, men er ikke smittsom. Viruset kan vekke fra å være sovende i mange år eller tiår og angrep nerver og fører til en smertefull utslett på huden. Helvetesild kan også angripe indre organer og forårsake alvorlige symptomer og komplikasjoner som krever medisinsk vurdering og rask behandling.

Hevelse

Hevelse av lymfeknutene i nakken, under armene og i lysken kan skyldes at kroppens immunrespons mot viruset.

Magesmerter

Ifølge Mayo Clinic, kan helvetesild forårsake magesmerter og ømhet eller en urolig mage.

Postherpetisk nevralgi

Postherpetisk nevralgi resultater fra skadede nervefibre fra helvetesild angrep og kan føre til følelser av intens smerte i hele kroppen ved den minste berøring.

Munnsår

Helvetesild kan føre til blemmer eller lesjoner i munnen, som kan produsere smerter og problemer med å spise og svelge.

Encefalitt

Encefalitt er betennelse i hjernen, som er en alvorlig og potensielt livstruende tilstand. Det kan være forårsaket av helvetesild angriper nerver i hjernen.

Hørselstap

Hvis helvetesild angriper nerver av ørene, delvis eller full hørselstap i den ene eller begge ørene kan forekomme.

Blindhet

Synsproblemer inkludert blindhet kan oppstå dersom lesjoner fra helvetesild få på eller rundt øyet eller hvis helvetesild angriper synsnerven.

Effekter av alkohol på en kvinnes Organs

Kvinner og menn er forskjellig bygd, slik at de påvirkes forskjellig av inntak av alkohol. Fordi kvinner vanligvis veier mindre enn menn, driver sin metabolisme annerledes og deres organer påvirkes på en annen måte. Kvinner har større risiko for brystkreft, og hvis drikking under svangerskapet, kan komplikasjoner med svangerskapet og mulig skade på det ufødte barnet oppstå også.

Alkohol og vann, pund for pund

Fordi alkohol passerer gjennom blodstrømmen, og blir fortynnet med mengden av vann i det menneskelige legeme, blir en kvinnes indre organer utsatt for mer alkohol hurtigere enn en mann. Pund for pound det er mer vann i et menneskes legeme for å fortynne alkoholen, fordi et menneskes legeme er vanligvis større og inneholder mer vann generelle. Eksponeringen av alkohol til en kvinnes hjerne, lever, nyre og kjertler mer intens og skadene potensielt mer alvorlig enn det er for en mann. Vanligvis kvinner utvikler mer alvorlige alkoholrelaterte sykdommer enn menn.

Liver

Leversykdom i form av hepatitt og død på grunn av leversykdom, eller skrumplever, er mer utbredt blant kvinner enn menn. Følsomheten til dette organet og manglende evne til å behandle en overflod av alkohol kan føre til denne alvorlige tilstanden hos kvinner som drikker over de anbefalte to drinker per dag kvote.

Brain Damage

Studier viser at nesten alle mennesker som misbruker alkohol har en økt risiko for hjerneskader. Krymping av hjernen, tap av hjerneceller, hukommelsestap og til og med demens og kan ikke forekomme med hyppig inntak av alkohol. Igjen, disse problemene er mer uttalt og skje oftere og raskere hos kvinner som misbruker alkohol enn menn.

Kreft

Spesielt for kvinner som drikker og røyker, er kreft en potensiell fare. Ulike typer kreft har vært knyttet til tung drikking hos kvinner, inkludert brystkreft og kreft i hode og nakke, og fordøyelseskanalen.

Cardiovascular Disease

Hjertesykdom er sterkt knyttet til tung drikking i både menn og kvinner. Selv om risikoen synes å være omtrent lik for denne lidelsen, kan kvinner lider av andre alkoholrelaterte forhold i tillegg, noe som gjør dette til et område av spesiell bekymring.

Hvor mange organer er i menneskekroppen?

Hvor mange organer er i menneskekroppen?


Menneskekroppen er en fascinerende og kompleks mekanisme som ved voksenlivet vil bestå av nærmere 10 billioner celler og 76 organer. Organene samarbeide systematisk for å holde deg i live og aktiv, og hver spiller en bestemt rolle relatert til helse og utvikling. Per definisjon er et organ en struktur som omfatter minst to typer vev som fungerer sammen for en felles formål. Noen av de viktigste organer i menneskekroppen er hud, lever, hjerte og lunger.

Skin

Huden er det største organet i menneskekroppen og i gjennomsnitt måter opp til 6 pounds. Den består av flere lag med ectodermal vev og beskytter muskler, bein og leddbånd. Huden regulerer kroppstemperaturen og beskytter de indre organer mot skader og infeksjon. Den fungerer også som en vannavstøtende barriere som hindrer viktige næringsstoffer fra å bli skylt ut av kroppen din.

Leveren

Leveren er den største kjertel organ i kroppen og jobber veldig tett med det endokrine systemet og hjertet til å holde deg frisk. Avhengig av en rekke faktorer, slik som kjønn, alder og generelle helse, kan leveren veie mellom 3,1 og 3,5 pounds. Det er ansvarlig for en rekke viktige metabolske funksjoner som er avgjørende for din helse, som for eksempel avgiftning av blod, protein syntese og produksjon av biokjemikalier som trengs for sunn fordøyelse. Leveren bidrar også til å forbrenne fett og produserer om lag 80 prosent av kroppens kolesterol.

Hjerte

Omtrent på størrelse med knyttneven din og formet som en opp-ned pære; hjertet er en fantastisk organ som pumper et gjennomsnitt på 70 til 80 ganger i minuttet, og leverer næringsrikt blod til hele kroppen og dens systemer. Det er anslått at hjertet kan slå opp til 2,5 milliarder ganger i løpet av en 66-års levetid.

Lunger

Lungene er et viktig organ med ansvar for å puste. Humane lunger som er lokalisert i to hulrom som sitter på hver side av hjertet. På et grunnleggende nivå, lungene absorbere oksygen og slipper karbondioksid med hvert åndedrag. Lungene også bidra til å beskytte kroppen mot infeksjoner.

Nyrer og bukspyttkjertel

Nyrene er ansvarlig for overvåking av blodvolum og regulere vann, elektrolytt og syre base balansen. De også produsere og forbrenne hormoner som bidrar med blodtrykksregulering og stimulerer produksjonen av røde blodceller. Nyrene arbeide sammen med de bukspyttkjertelen til å opprettholde en jevn nivåer av glukose i kroppen.

Organer assosiert med muskelsystemet

Din muskelsystemet tjene flere formål - slik at kroppen din til å bevege seg, beskytter indre organer og holde kroppen sammen. Det er sammensatt av hjertemuskel, glatt muskel og skjelettmuskel. Ifølge den vitenskapelige definisjonen av et organ, en gruppe av to eller flere typer vev som utfører en eller flere spesifikke oppgaver, det eneste organ innen muskelsystemet er hjertet. Imidlertid, på grunn av den brede rolle av muskelvev, er mange organer forbundet med det.

The Heart

Din hjertemuskel, hjertet, bøyer inn og ut for å pumpe blod gjennom hele kroppen. Utenfor riket av anatomi klassen, hjertet er ikke tenkt som en muskel - men det er uten tvil den viktigste. Hjertet er den eneste muskelen som du ikke kan leve uten.

Vår Skin

Vår hud er faktisk det største organet i kroppen vår. Mens vår muskelsystemet dekker alle våre indre organer, dekker huden vår alle våre muskler. Det fungerer som en grense mellom omverdenen og innsiden av kroppen vår, holde ut bakterier og infeksjoner. Huden hjelper også bekjempe infeksjoner, med spesialiserte hvite blodlegemer til å bekjempe uønskede mikrober og utløser resten av vårt immunsystem, ifølge Bernadine Healy, MD, forfatter av "Skin Deep". Det er også vår taktile sansesystem, noe som gir oss informasjon om omverdenen gjennom berøring og evne til å føle temperaturen rundt oss.

The Tongue

Den menneskelige tungen er en muskel organ dekket i rosa vevet kalles slimhinner. Den papiller, støt på tungen som er belagt med smaksløkene, gi tungen sin tekstur. Våre budsjetter er alle nervene som går direkte til hjernen vår, og la oss til å smake søtt, surt, salt og bittert smaker. Mens folk pleide å tro at det var en "smak kart" til vår tunge - noe som betyr at ulike deler av vår tunge oppdaget forskjellige smaker - i virkeligheten enhver smaksløk på alle deler av tungen kan oppdage alle smaker, sier WebMD. Tungen er avgjørende for å tygge, svelge og forming ord for menneskelig tale.

Hvordan velge en indre

En Indre kan være en av de viktigste helsevesenet utøvere som du noensinne trenger. Finne og velge den rette er kritisk. En indre spesialiserer seg på forebygging og behandling av sykdommer og tilstander i indre organer. En indre har mer utdanning i voksen medisin (i forhold til indre organer og sykdomsforebygging) enn en allmennlege gjør. Det finnes to typer av indre: generell indre og spesialister. Noen eksempler på indre som praktiserer innenfor en subspecialty i indremedisin er kardiologer, endokrinologer og gastroenterologer.

Bruksanvisning

Bestem om du ønsker en generell indremedisiner eller Specialist

Tenk om din nåværende helse situasjonen krever kortsiktig eller langsiktig omsorg. Hvis du har en situasjon som trenger umiddelbar oppmerksomhet, må du øyeblikkelig kortsiktig omsorg høyre. Det kan etter hvert bli til en langsiktig omsorgssituasjon. Hvis du er i rimelig god helse og ønsker å finne en indremedisiner som du kan etablere et forhold, trenger du langsiktig omsorg.

Snakk med din helse forsikringsselskapet om hvilken type indre du bør se. Hvis du har en ikke-akutt medisinsk situasjon, kan de ønsker å se en generell indre først. Hvis du trenger mer spesialisert hjelp, kan en generell indre gi deg en henvisning til en spesialist. Sjekk med din helse forsikringsselskapet først.

Ta kontakt med din primære omsorg lege for råd. Du kan være i stand til å ringe til de ansatte på kontoret til dette formålet. Eller, må du kanskje gjøre en avtale og gå inn for et kontor besøk. Forklar de ansatte eller din primære omsorg lege hvorfor du ønsker å se en indremedisiner. De vil henvise deg på riktig måte.

Rådfør deg med Major Medical Forsikring Carrier

Sjekk din helse forsikring for å få detaljene spesiell politikk og dekning det innebærer. Din helse forsikringsselskapet kan eller ikke kan vurdere en generell indre en spesialist. Se om du får lov en ubegrenset antall besøk til spesialister per år, eller hvis du har en grense.

Ring ditt forsikringsselskap og spør om du trenger en henvisning for å se en indremedisiner. Noen regler er forskjellige i denne forbindelse. En HMO (helse vedlikehold organisasjon) plan kan kreve en henvisning. En PPO (Preferred Provider Organization) kanskje ikke. Finn ut riktig prosedyre å følge.

Ring ditt forsikringsselskap og spør om du trenger en pre-autorisasjon for å se en indremedisiner. Forsikringsselskapet kan stille deg noen spørsmål om din kommende besøk. De kan forsøke å finne ut hva tester vil bli utført på poliklinisk basis. De kan eller ikke kan gi pre-autorisasjon for slike tester.

Rådfør deg med folk du stoler på for en anbefaling

Spør helsevesenet utøvere for en anbefaling. Spør din fastlege og andre spesialister du kjenner. Vanligvis trenger du ikke å gjøre en avtale for å gjøre dette. Ring kontoret personalet og spør om legen anbefaler en bestemt indre.

Spør familiemedlemmer og betrodde venner for en anbefaling. Sørg for at du spør om ting som er viktige for deg. Hvis oppførsel er viktig for deg, spør rundt for en indre med en god ved siden måte. Hvis grundighet er viktigst; sende dine spørsmål i den forbindelse.

Sjekk på nettet for noen tilbakemelding om dine to øverste valgene. Noen nettsteder tilbyr nå pasientene en mulighet til å gi tilbakemelding om leger. Kommentarene du lese om et bestemt indre kan påvirke den endelige avgjørelsen ene eller det andre.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at indre du velger er styret sertifisert av American Board of Internal Medicine (ABIM). Du kan sjekke på nettet eller over telefon med statens helsemyndigheter for å få denne informasjonen.

Hva Organ er mest ansvarlig for å kolesterol?

Den største indre organ i menneskekroppen, leveren, er det organet mest ansvarlig for å gjøre kolesterol. Men det er ikke alt den gjør; det rids kroppen av giftstoffer i blodet, den produserer galle brukes til å bryte ned maten fett vi spiser, og det opprettholder våre blodsukkernivået. Våre leveren er så viktig at hvis det sluttet å jobbe --- eller ble fjernet fra kroppen vår --- vi ville dø innen 24 timer, ifølge BBC.

Kolesterol

En viss mengde kolesterol er nødvendig av kroppens celler for å lage hormoner og bygge nye celler. Faktisk, hver celle i kroppen vår inneholder, og bruksområder, noen mengden av dette viktige voksaktig stoff som produseres av leveren. Men å ha for mye kolesterol i kroppen er dårlig for en persons helse og kan øke risikoen for hjertesykdom, diabetes og andre forhold.

The Liver

Omtrent på størrelse med en fotball og plassert under brystkassen på høyre side av mageområdet, kan denne store orgel helse bokstavelig talt bety forskjellen mellom liv og død. Utrolig nok kan det gjenoppbygge sitt eget vev og opprettholde liv, selv når de er skadet. Leveren har mange funksjoner, hvorav den ene er å bryte ned fett for å gi kroppen med behov for kolesterol.

Leveren og Kolesterol

Lever celler, bestående omtrent 60 prosent av vår lever, er ansvarlig for å bryte ned fett sendes til leveren av tarmen. Disse fett, med opprinnelse fra maten vi har spist, blir sendt fra tarmen til leveren å bli brutt ned og omgjort til nødvendig kolesterol, ifølge BBC.

Overproduksjon i Liver

Hvis vi inntar mer mat og kalorier enn nødvendig for å dekke kroppens nærings og energibehov, vi føre våre leveren å bryte ned mer fett enn nødvendig --- og jobbe hardere enn den burde. Dette fører til at leveren til å produsere mer kolesterol enn nødvendig i tillegg, som legger for mye inn i vårt blod stream. En overflod av kolesterol i blodet er en av de viktigste faktorene i utviklingen av hjertesykdom.

Mettet fett og leveren

Akkurat som overdrevent kaloriforbruk kan føre til at leveren til å overprodusere kolesterol, for mye mettet fett i kosten vår kan ha samme effekt, om ikke verre. Mat med høyt fett som forbrukes og sendt til leveren er forskjellig fra andre matvarer. De ikke inneholder næringsstoffer som ville hjelpe leveren --- eller et annet organ organ eller celle --- i å gjøre jobben sin.

I tillegg mettet fett øke triglyseridnivåer, som får blodårene til å stivne og bli tykkere, øker hjerneslag og hjerteinfarkt risiko, ifølge Mayo Clinic. Høye triglyseridnivåer også kan øke risiko for diabetes, som kan påvirke leverens evne til å overvåke blodsukkernivået.

Menneskelig Organ Vekst

Menneskelig Organ Vekst


Menneskelige organer, slik som milt, mage og nyrer, består av forskjellige typer av vev og kan grupperes i strukturelle og funksjonelle enheter som utfører forskjellige funksjoner. Organer er deler av store kroppens systemer som ikke utvikler i samme takt.

Identifikasjon

Tolv organsystemer utgjør en normalt fungerende menneskekroppen: kretsløp, fordøyelsessystemet, endokrine, immun, integumentary, lymfatisk, muskuløs, nervøs, reproduktive, skjelett, urin / osmoregulatory, og luftveiene. Selv om alle organsystemer samarbeide, hvert system og hvert organ utfører forskjellige funksjoner i kroppen. Visse menneskelige organer, inkludert hjertet, lungene og leveren, kalles "vital", som betyr nødvendig for livet. Selv om de fortsetter å vokse i størrelse, er de fleste fullt utviklet i funksjonalitet ved fødselen.

Embryonic Organ Development

Under tidlig embryoutvikling, organsystemer utvikle seg på en "etter behov" basis. Hjernen og ryggmargen, for eksempel, som er nødvendig for å kontrollere og koordinere de funksjoner av andre store organsystemer i kroppen, er den første til å danne. Ved slutten av den tredje uken, er embryoet omtrent to millimeter lang og blodårer og fordøyelseskanalen har begynt å utvikle seg. Ved slutten av den fjerde uken er alle viktige organer begynt å utvikle og hjertet slår for første gang.

Fetal Organ Vekst

Rundt slutten av den åttende uken av embryoutvikling, fosterstadiet begynner, når alle de grunnleggende organsystemer av den voksne er etablert (men ikke alle fungerer) og gjenkjennelig. Rundt 11. eller 12. uke, de eksterne kjønnsorganer er synlige. Under fosterstadiet, store organer vokse betydelig og kroppsvekt multipliserer 600 ganger. Av de store vitale organer, lungene er minst utviklet ved fødselen. Mye postnatal lunge utvikling innebærer alveolar (luft sac) formasjon, som alveolene og alveolære kanaler øker i antall.

Barndommen

Under barndom og tidlig barndom, fortsetter lunge utvikling og rask vekst i hjernen oppstår som nerveforbindelser dannes og omorganisert. Barndom er den tiden av raskeste veksten i et menneske etter fødselen. Proporsjoner endres som "topptung" kroppen av den nyfødte utvikler seg til en mer effektiv vekst bidrar til å stå med balanse, som de andre organsystemer, armer, ben og overkropp fange opp med hjernen og hodeskallen. Veksten bremser i barndommen, men hjernen fortsetter å være den raskest voksende organ, øker fra 70 prosent til 90 prosent av sin voksne vekt ved 6 år.

Ungdom til voksen

Fra ungdomsårene til full voksen alder, begge kjønn utviser bedre finmotorikk som følge av økt ytterligere utvikling av sentralnervesystemet. Store indre organer øke proporsjonalt til veksten av skjelettmuskel og systemkomponenter, med gutter som normalt viser betydelig vekst opp til en alder 18. I oppvekst, oppviser en menneskekropp den mest relative organveksten i reproduksjonssystemet, som fysiske endringer ansporet av hormoner føre til åpenbare kjønnsforskjeller. Med avslutningen av ungdomsårene, er organvekst fullført.

Hva slags medisin Do Indre Praksis?

En indremedisiner er en lege som er spesialist i indremedisin. Disse legene har spesialisert opplæring i diagnostisering og behandling av voksne sykdommer. Indre kan rådspørres av andre leger til å løse diagnostiske problemer, men de har ikke utføre kirurgi.

Fakta

En indre gir omfattende medisinsk behandling i et privat kontor, klinikk eller sykehus. Hun fungerer ofte som en fastlege, koordinere behandlingen utføres av andre leger.

Trening

Ifølge American College of Physicians, indre bruke minst tre år av sin videreutdanning lære å diagnostisere, behandle og forebygge sykdommer som påvirker voksne.

Hva de gjør

Indre gi omsorg for et bredt spekter av problemer som påvirker indre organer, for eksempel leveren, mage eller nyrer. De kan henvise pasienter til andre spesialister ved behov.

Subspecialties

Indre kan spesialisere seg i generell indremedisin, eller de kan velge å fokusere på en av flere subspecialites som kardiologi, lungemedisin eller onkologi. Spesialisert opplæring krever og ytterligere ett til tre år med trening utover generell indremedisin bosted.

Betraktninger

Indre behandle voksne pasienter om de opplever velvære, akutt sykdom og kronisk sykdom. De bryr seg for voksne pasienter for livet, under rutinekontorbesøk, sykehusinnleggelser og inn i sykehjem.

Vannkopper bivirkninger i en eldre voksen

Vannkopper er en svært smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. De fleste kontrakt sykdommen i sin barndom, men voksne som fange vannkopper står overfor en mye høyere risiko for død og komplikasjoner.

Symptomer

Tidlige symptomer på vannkopper er hodepine, feber og sår hals. Etter en eller to dager, vil små, kløende blemmer som ser ut som insektsbitt danne. Vabler vare i fem til syv dager.

Risikofaktorer

Vannkopper infeksjoner er vanligvis mild og fri for komplikasjoner for friske barn. Grupper med risiko for alvorlige komplikasjoner omfatter personer med nedsatt immunforsvar, spedbarn, gravide kvinner, tenåringer og voksne.

Komplikasjoner

Voksne er mer sannsynlig å dø av vannkopper enn barn som fanger sykdommen, ifølge National Foundation for infeksjonssykdommer. Den vanligste komplikasjon er bakteriell hudutslett, men i noen tilfeller kan det spres på indre organer, og forårsake hjernebetennelse. Hos gravide kvinner, øker vannkopper risikoen for alvorlige misdannelser.

Helvetesild

En alvorlig komplikasjon av vannkopper for voksne er helvetesild, som er smertefulle blemmer forårsaket av en ny fremvekst av sovende varicella-zoster virus. Helvetesild rammer én av 10 personer som har hatt vannkopper, ifølge Mayo Clinic, og er mer vanlig hos eldre og immunsupprimerte personer.

Forebygging

Ifølge National Foundation of Infectious Diseases, vannkopper vaksine, når det tas i to doser, er nesten 100 prosent vellykket på å forebygge denne sykdommen. (En enkelt dose er 70 til 90 prosent effektiv.) Den helvetesild vaksine, anbefales for folk over 60, er 50 prosent effektivt for å forhindre helvetesild.

Hvilken type organismer leve i våre Body & volde skade?

Hvilken type organismer leve i våre Body & volde skade?


Menneskekroppen kan være hjem til mange forskjellige typer organisme, fra mikroskopiske til parasitter som kan sees med det blotte øye. Organismene som forårsaker sykdom kan normalt lever på eller i kroppen, eller de kan infisere kroppen på et tidspunkt, og holde seg i live i årevis.

Gastrointestinal Commensal Flora

Mennesket har bakterier i fordøyelsessystemet for å bryte ned mat og konvertere det til næringsstoffer, og de har også sopp og bakterier som vokser i andre deler av mage-tarmkanalen, så som munnen, halsen og vagina. Organismer som disse er kjent som commensals, slik de vanligvis gjør ingen skade på sin vert og er sunt å ha.

Områder av legemet som for eksempel de indre organer, blod og nedre luftveier i lungene vanligvis ikke inneholde noen organismer. Selv om resten av legemet kan være befolket av mikroorganismer som forårsaker ingen skade, og til mikroorganismene ende opp et sted de skal ikke være. ?? For eksempel kan bakterien Haemophilus influenzae bor stille i halsen og bare føre til sykdom når den kommer inn i lungene. En sopp som heter Candida bor vanligvis på slimhinner i skjeden trygt, men hvis antibiotika drepe av organismer som lever sammen med den, kan Candida vokse ut av kontroll og forårsake trost.

Hud Commensal Flora

Bakterier som Staphylococcus arter lever vanligvis harmløst på huden. Hvis huden blir ødelagt, kan de bakteriearter komme under det ytre beskyttende lag av huden og danner en infeksjon. Eksempelvis bor arten Staphylococcus aureus på omtrent tre av ti personer. Det kan forårsake sykdommer slik som abscesser, blodforgiftning og toksisk sjokksyndrom.

Latente infeksjoner

Noen mikroorganismer kan infisere en person og forblir levende i kroppen i år eller i en mannsalder. For eksempel, kan viruset som forårsaker forkjølelsessår, kjent som herpes simplex, trekke seg tilbake til nerveceller mellom angrep og holde sovende i en mannsalder. Vannkopper er et annet virus som infiserer noen når han er ung og deretter gjemmer seg i nervecellene, reaktivere i noen mennesker mange år senere for å forårsake helvetesild. Hepatitt C-viruset kan holde skjult i flere tiår før forårsaker skrumplever eller leverkreft.

Parasitter

Parasitter kan leve i kroppen i årevis uten å forårsake gjenkjennelig sykdom. For eksempel, FNs barnefond anslo i 2002 at mer enn tre milliarder mennesker verden over ble smittet med rundorm, hookworm eller whipworm. Ormene ikke føre til akutt sykdom, men kan stunt veksten av barn, føre til kronisk diaré eller føre til anemi.

Har HIV føre til hudproblemer?

Dermatologiske problemer er særlig relevant i identifisering av tidlig innsettende humant immunsviktvirus (HIV) og kan fortsette i løpet av en infisert person levetid. HIV-positive individer med eksisterende seksuelt overførbare sykdommer, så som herpes, kan finne seg selv utsatt for hyppigere utbrudd.

Makulopapuløst utslett

I løpet av den tiden da en HIV-smittet person går gjennom prosessen med seroconverting (å bli HIV-positive), vanligvis ca to til tre uker etter smitte, kan han vise en makulopapuløst utslett. Dette utslett presenterer som en serie hevet, mørke humper, vanligvis i ansiktet og trunk området, men noen ganger på hender og føtter. Dette utslett er forbigående, varig i den tiden av serokonversjon - fra noen få dager opp til to ukers. Under asymptomatisk stadium av HIV, vil utslett ikke være til stede.

Kaposis Sarkom

Felles for HIV-pasienter er Kaposis sarkom, kreft som resulterer i tumorer i blodkarveggene. Kaposis sarkom presenterer som rosa, røde eller fiolette lesjoner i huden, inkludert munnen. Indre organer, for eksempel lungene og de av fordøyelsessystemet, kan også bli påvirket av Kaposis sarkom. Lesjoner kan reduseres ved bruk av antiretrovirale midler, men i enkelte tilfeller kan være nødvendig med kjemoterapi.

Herpes Zoster

Herpes zoster, også kjent som helvetesild, skjer på et mye høyere rente i personer som er HIV-positive, vanligvis i perioden når pasienten er ellers asymptomatisk. Før utbruddet av denne smertefulle sykdommen, kan pasienten oppleve hodepine, slapphet, og en kløe, prikking eller brennende følelse langs utbruddet området. Lesjoner - består av klynger av små blemmer - skjema i tre til fem dager, og til slutt danne sår og skorpe over. Healing tar fra to til fire uker. Arrdannelse og endring i pigmentering kan forekomme.

Herpes Simplex

De som er HIV-positive kan også ha blitt utsatt for herpes simplex virus som overføres ved ubeskyttet sex og forårsaker genital herpes. Oser, blødning sår på kjønnsorganene er kjent, så vel som på baken og anus. Herpes utbrudd utløses av mange faktorer, blant annet immunsystem undertrykkelse som skyldes HIV / AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Personer som er HIV-positive har hyppigere og alvorlige herpes utbrudd som tar mye lenger tid å helbrede.

Molluscum contagiosum

Molluscum contagiosum, et medlem av pox virus familie, spres ved hud-til-hud kontakt eller ved å berøre forurensede gjenstander, som for eksempel dører og kraner. Det kan også spres gjennom seksuell kontakt. Molluscum contagiosum presenterer som små, runde, kjøttfulle papler med et innrykk eller "prikk" på toppen. Papler er generelt sett på kjønnsorganene, mage, innsiden av lårene og baken. Selv om de kan fjernes ved å gni eller skrape, gjør dette bare viruset sprer seg til andre deler av huden.

Venstre smerter øverst i magen

Magesmerter, eller mer presist medisinsk begrep, magesmerter, kan være forårsaket av mange ulike sykdommer og medisinske tilstander. Noen ikke-spesifikke klager, slik som fordøyelse, kan ikke bli vist på et bestemt sted i magen, mens andre mer alvorlige tilstander er begrenset til en av de "hjørner", eller kvadranter av buken. Ubehag i øvre venstre området av magen, eller magen, er ofte et resultat av betennelse - spørsmålet er å finne ut hva som egentlig er betent. En fysisk undersøkelse og diagnostiske tester kan hjelpe legene med å finne ut hva som forårsaker smerte til venstre øvre kvadrant.

Definere Venstre øvre del av magen

Den venstre øvre del av magen er definert av "Merck Manual" og online Abdominal Pain Centre som å være mellom navlen og brystvortene på venstre side av en persons kropp. Mange indre organer, inkludert hjerte og milt, så vel som en del av tarmen, mage og bukspyttkjertel er plassert i den øvre venstre kvadrant.

Typer av smerte

Smerte i venstre øvre område av magen kan klassifiseres på forskjellige måter, i henhold til Merck Manual. Visceral eller somatisk smerte refererer til ubehag forårsaket av nerver og ved lokal infeksjon. Referert smerte kan bli følt i magen, men er faktisk kommer fra et annet område av kroppen. Sykdommer i tarmen og infeksjoner i magen fôr er eksempler på venstre øvre kvadrant smerte som er visceral eller somatisk. Referert smerte i samme område kan stamme fra angina eller andre hjertesykdommer.

Årsaker

Årsaker til øvre venstre magesmerter spenner vidt, ifølge Mayo Clinic. Gastrointestinale inflammatoriske tilstander som divertikulitt, pankreatitt eller gastritt kan forårsake smerter i øvre venstre side. Nyrestein, kreft, en sprukket milt, lungebetennelse eller helvetesild kan også bli følt i øvre venstre hjørne av bukhulen.

Diagnose

En fysisk undersøkelse av en lege kan fastslå årsaken og alvorlighetsgraden av denne type magesmerter. Spørsmål om frekvensen og varigheten av smerte, så vel som andre symptomer oppleves samtidig kan benyttes for å bekrefte en diagnose. Imaging teknologi som MRI eller ultralyd kan benyttes for å hjelpe til diagnose.

Red Flags

Øvre venstre magesmerter som er til stede sammen med et fall i blodtrykket, uregelmessig hjerterytme og mental forvirring kan være tegn på sjokk og alvorlig sykdom, ifølge Merck Manual. Mennesker som opplever disse symptomene, eller har slike alvorlige smerter at de ikke kan "brette" kroppen sin fra en fosterstilling bør oppsøke lege umiddelbart.

Årsaker til Testicular Mesothelioma på Tunica vaginalis

Årsaker til Testicular Mesothelioma på Tunica vaginalis

Testicular Mesothelioma, eller Tunica vaginalis Mesothelioma

Ondartet mesothelioma er en sjelden form for kreft, som rammer om lag 2.000 menn og kvinner hvert år. Det er antatt å være forårsaket av langvarig eksponering for asbest fiber. Det forekommer i mesothelium, tynne, membranøs foring beskytter de indre organer. Ondartet mesothelioma angrep denne fôr, rettet mot et bestemt organ, oftest lungene. Mesothelioma angriper andre organer noen ganger, for eksempel testiklene. Likevel er tunica vaginalis mesothelioma spesielt sjeldne, med mindre enn hundre saker i fjor.

Årsak til Testicular Mesothelioma

Asbest er et naturlig mineral, som ofte brukes for sin holdbarhet og motstand mot høye temperaturer; det er mest brukt i isolasjon, sement, bremser, helvetesild og gulv. Eksponering for dette mineralet rangerer høyest i sammenheng med forekomst av mesothelioma, høyere enn selv at pasienter som har en familiehistorie med enten mesothelioma eller andre typer kreft. Faktisk er asbest eksponering foreløpig den eneste bevist årsaken til mesothelioma. Det utgjør derfor den største potensiell risikofaktor.

Typer av Mesothelioma

Det finnes fire forskjellige typer ondartet mesothelioma; ikke forveksles med godartet mesothelioma. For av høyeste til minste forekomst: vi har pleural mesothelioma, som påvirker vevet rundt lungene; peritoneal mesothelioma, som oppstår i vevet i magen; og perikard mesothelioma, som påvirker vevet rundt hjertet; mens slutt sist i denne rekkefølgen, har vi tunica vaginalis mesothelioma, som oppstår i testiklene. I motsetning til de tre andre typer mesothelioma, årsaken til tunica vaginalis mesothelioma fortsatt uklare, da testiklene ikke har noen direkte eller indirekte kontakt med asbest. Noen har foreslått, men at den ondartet mesothelioma spredte seg fra andre steder, muligens fra en pre-eksisterende, som ennå uoppdaget peritoneal mesothelioma.

Behandling av Tunica vaginalis Mesothelioma

Som med de andre typene, vaginalis tunica mesothelioma fører til døden, hvis den forblir ubehandlet. Dessverre gjør tunica vaginalis (testiklene) mesothelioma har ikke noen merkbar tegn eller symptomer. Når dette kombineres med sin sjeldenhet, blir det usedvanlig farlig, da det er altfor lett ignorert til altfor sent. Dessverre er mesothelioma en aggressiv kreft og lite kan gjøres for å behandle denne mesothelioma, hvis fanget for sent. Pasienten, i denne situasjonen, må lære ved hjelp av sin lege å administrere kreft. Hvis fanget tidlig nok, men er fortsatt kirurgi et alternativ og en god en. Enten en del av testiklene eller alle av det, avhengig av scenen, blir fjernet. I noen tilfeller blir begge testikler fjernet. Andre muligheter inkluderer kjemoterapi, strålebehandling, kombinasjonsbehandling og muligens kliniske studier. Men, de fleste vil etter hvert oppleve en gjentakelse av denne kreftformen tross aggressiv behandling.

Karakteristikker og faktorer som påvirker Pain

Karakteristikker og faktorer som påvirker Pain


Selve ordet smerte har en negativ konnotasjon. For mange mennesker, er smerten deres verste frykt. Men til tross for hvor forferdelig det kan være, spiller smerte en viktig rolle i menneskers helse og helbredelse. Smerte funksjoner for å la folk få vite om farer og problemer slik at de kan delta på dem. Smerte fungerer også som en guide til hvor alvorlig en sak er, og gjennom avtagende, indikerer utviklingen av healing. Of course, for noen individer, blir smerte kronisk og uhjelpsom på noen måte. For de som arbeider med smerter av noe slag, kan det hjelpe å forstå de fire kategoriene av smerte.

Somatisk Pain

Når en bug biter deg, en bie stikk, du treffer din "funny bone" eller du reeling fra en tannpine, du opplever somatiske smerter. Somatisk smerte kommer fra hud, muskler, ledd, bein og leddbånd. Noen leger og lærebøker referere til det som muskel- og skjelettsmerter, som er en god generell descriptor av systemene som er ansvarlige for somatisk smerte. Kroppen din bruker somatisk smerte å varsle hjernen til skader og traumer til de ytre deler av kroppen din. Foruten de åpenbare kutt, skrubbsår og beinbrudd, kan somatisk smerte inkluderer infeksjon, kirurgiske sår og hodepine. Normalt healing lindrer somatiske smerter, som gjør smertestillende medikamenter som aspirin, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), aktuelle anestetika, muskelavslappende og opiater.

Visceral Pain

Alle som har gjennomgått en større operasjon forstår visceral smerte. Det er en kjedelig verke i kroppen som også kan utløse sympatiske reaksjoner i rygg, nakke og rumpe. Det hule verke er også noen ganger beskrevet som en kolikk-lignende følelse i guts. Visceral smerte oppstår når skaden er gjort på innsiden av kroppen og dens store hulrom: thorax (hjerte og lunger), abdomen (lever, nyrer, milt og tarmer), og bekkenet (blære, livmor og eggstokker). Kirurgi er en vanlig årsak til visceral smerte som er store traumer som for eksempel en ulykke eller juling. De skadelige effektene av kreft på indre organer kan også utløse visceral smerte. Vanligvis leger bruker opiater som hydrokodon, kodein og morfin for å lindre den.

Nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er den vanskeligste typen smerte for å forebygge og behandle. Det kommer fra nervesystemet selv. Sklei plater, klemte nerver, nerveskader og ryggskader kan føre til nerver til å slutte å gjøre jobben sin riktig. Av og virale infeksjoner som helvetesild kan føre til denne typen nerveskader i tillegg. I stedet for å slenge elektriske signaler til å utløse somatisk eller visceral smerte som de er ment å gjøre, ødelagte nerver sende signaler uten grunn og på tilfeldige øyeblikk. Dette kan resultere i alt fra skarp smerte til snurring. Nevropatisk smerte ofte resulterer i kronisk smerte. Fordi nervene ikke kan kureres eller behandles, kan leger bare hjelpe lindre denne typen smerte gjennom smertestillende medikamenter og nerve blokk behandlinger. Pasienter må håpe nerver vil helbrede seg selv.

Sympatisk Pain

Du har kanskje opplevd sympatisk smerte når du var barn og din søsken eller venn var syk eller skadet. Barn som er helt greit noen ganger utvikle smerter som ligner på de av et annet barn nær dem. Sympatisk smerter oppstår når deler av kroppen handle i sympati med hverandre. For eksempel kolon kirurgi som skaper visceral smerte kan også forårsake muskler i rygg og nakke å spent opp eller banke også selv om de ikke er skadet, og ingenting er galt med dem. Sjokk av visceral smerte får dem til å bli hyperaktive og dessverre for pasienten, skape mer smerter.

Hvordan helbrede deg selv naturlig gjennom Diet & Supplements

Du kan reversere helseproblemer eller noen ganger også kurere dem hvis din tilstand eller sykdom er ikke ekstremt avansert. Riktig kosthold og kosttilskudd er nøklene. Vitaminer og mineraler hjelpe fordøyelseskanalen trekke maksimal effekt fra matvarer. Mat og kosttilskudd er verktøy for å hjelpe kroppen reparere seg selv på cellenivå.

Hvordan helbrede deg selv naturlig gjennom Diet & Supplements

Utdanne deg selv om Healthy Eating

Lær hva som utgjør sunne måltider. Les en ernæringsmessig guide for å lære hvor mye protein, frukt, grønnsaker, hele korn og melkeprodukter du trenger daglig for din vekt og størrelse. Dersom du har spesielle behov, gjennom alle materialer levert av lege eller sykepleier pedagog. For eksempel, hvis du er en diabetiker, må du ha en bestemt mengde proteiner og karbohydrater hver eneste dag.

Ta flytende vitaminer i en balansert multivitamin formel. Disse vil absorbere mer fullstendig inn i systemet enn tabletter eller kapsler. Du trenger ikke å ta mega-doser av noen vitaminer. Et unntak er behovet for store mengder av vitamin C når en kald eller infeksjon er til stede. Besøk en respektert holistisk lege eller helsekost ekspert for informasjon om aminosyrer eller urter som vil spesifikt bidra med din tilstand. Disse kan gjøre underverker for healing kroppen. For eksempel vil aminosyren lysin bidra til å helbrede åpne sår forårsaket av helvetesild.

Drikk minst åtte glass vann daglig for å rense giftstoffer fra indre organer, blod, innvoller og hud. Vann øker den generelle energi fordi det øker blodsirkulasjonen og plumps opp muskelvev.

Spis nok proteiner og rødt kjøtt for å gjenoppbygge syke celler. Mens et vegetarisk kosthold kan bidra til å rense kroppen for allergener og slå blodet mer basisk versus syrlig, kan ikke kroppen gjenoppbygge huden vev eller organ vev uten nok protein. Det tar lengre tid å bygge opp røde blodlegemer hvis du hopper over å spise rødt kjøtt.

Hint

  • Hvis du er engasjert i fysioterapi etter en påkjenning eller ulykke, drikke vann daglig for å hjelpe musklene fungere skikkelig. Tilstrekkelig vann hjelper kroppen å kvitte seg med bakterier, en soppinfeksjon, eller slam i galleblæren.
  • Store doser av vitaminer og mineraler kan gjøre mer skade enn godt. Ta bare anbefalte daglige doser anbefales av US Food and Drug Administration.
  • Ikke gi avkall på tradisjonelle medisiner foreskrevet av legen din. Informer legen din om eventuelle naturlige legemidler du tar. Enkelte urter kan tynne blodet. Informer en ernæringsfysiolog eller holistisk lege om eventuelle medisiner du tar, inkludert over-the-counter medisiner. Det kan være en kjemisk konflikt, så aldri skjule hva du tar fra noen helsepersonell.

Virkninger av kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er en flytende suspensjon av sølvpartikler som brukes til å produsere naturlige kosttilskudd. Talsmenn hevder at kolloidalt sølv har mange helsemessige fordeler og kan hjelpe i behandlingen av medisinske tilstander. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker og kan fås gjennom det meste alternative utøvere. Sørg for å kjøpe høy klasse, kvalitet sølv fra en legitim supplement produsenten.

Historie

Sølv har lenge vært brukt av mange kulturer til å forebygge eller behandle sykdom. I det gamle Babylon og greske sivilisasjoner ble mineral som brukes som desinfeksjonsmiddel. Gamle romerne brukte sølv i en rekke medisinske behandlinger. De ayurvediske leger i India i dag er fortsatt følger den gamle praksisen med å utnytte sølv til å behandle medisinske tilstander. Den ble brukt i middelalderen til å behandle soldater som lider av åpne sår og ved bosetterne for å hindre bakterier fra spoiling mat og drikke.

Forhold

Kolloidalt sølv brukes til å behandle en rekke plager. Det er mest brukt for å styrke immunsystemet og de vilkår som følger av undertrykt immunitet. Kolloidalt sølv inneholder sykdomsbekjempelse egenskaper som hjelper drepe bakterier, sopp og virus. Mange mennesker velger sølv i stedet for antibiotika for å behandle infeksjoner. Tilhengerne hevder at det kan behandle tuberkulose, herpes, helvetesild og lungebetennelse.

Effekter

Argyria, en blåfarging av hud og indre organer, er den vanligste bivirkning assosiert med kolloidalt sølv bruk. Selv om ikke kjent for å være farlig, er tilstanden permanent. Ifølge doktor Robert Becker, forfatter av "The Body Electric", med en konsentrasjon av kolloidalt sølv som er fortynnet med sølvnitrat og derfor ikke er rent, vil øke risikoen for å utvikle argyria. Andre mulige bivirkninger inkluderer nyre verdifall, hodepine og fordøyelsessykdommer.

Sikkerhet

Kolloidalt sølv er markedsført som et kosttilskudd, og derfor ikke er påbudt av FDA forskrifter. The Silver Safety Committee, en gruppe bestående av leger, kjemikere og høyskole professorer, har nylig oppdatert veiledning om grensene for sølv bruk. Deres funn er basert på Environmental Protection Agencies nåværende referanse dosering for daglige grenser for kolloidalt sølv bruk. Vær nøye med å følge doseringsinstruksjonene på produsenter etiketten.

Betraktninger

Det er viktig å søke råd fra en helsepersonell til å diagnostisere og behandle sykdom før du begynner en behandling rutine. Dette inkluderer bruk av medisiner, kosttilskudd og urter. Ved hjelp av kolloidalt sølv som et kosttilskudd hjelpemiddel for å styrke immunsystemet regnes som trygt, forutsatt at du bare bruker høy kvalitet sølv kjøpt fra en anerkjent selskap, og du følger retningslinjene dosering.