Digidexo.com

vitamin e for varmeutslett

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten


Det er anslått at opptil 25 prosent av par har problemer med å bli gravid. Selv om det er en rekke årsaker, og noen ganger medisinsk intervensjon er nødvendig, er det en rekke ting du kan gjøre for å øke fruktbarheten, gjennom kosthold, livsstilsendringer og bruk av ernæringsmessige og urte supplements.One supplement, vitamin B, er bevist å forbedre fruktbarheten hos både menn og kvinner. Her er hvordan du bruker vitamin B for å forbedre fruktbarheten.

Hvordan bruke vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Bruk Vitamin B for å forbedre fruktbarheten

Lær en needs.While et antall vitaminer falle ned i B-komplekset kategori, er det to spesifikke B-vitaminer vist seg å øke fruktbarheten hos menn, en og en i kvinner. Vitamin B12 er vist å forbedre sperm kvalitet og produksjon. Vitamin B6 er vist å øke fruktbarheten hos women.Other kosttilskudd i vitamin B kategori, for eksempel folsyre, bør også inngå i et sunt kosthold, siden de er svært viktig når unnfangelsen er achieved.If du vet at en av dere har redusert fruktbarhet, at personen bør begynne vitamin B kosttilskudd. Hvis du ikke er sikker, eller begge parter har redusert fruktbarhet, bør begge begynner vitamin B kosttilskudd.

Sammenlign supplement merkevarer og types.Not alle kosttilskudd er skapt like. Noen har tilsetningsstoffer og konserveringsmidler du ikke trenger, mens andre er inkonsekvent i innholdet. Noen kan inneholde for mye av enkelte næringsstoffer, og kan potensielt være skadelig. Den anbefalte daglige rasjon (RDA) av B6 er 1,3 mg per dag, og B12 er 2,4 mcg per dag. Flytende kosttilskudd er tenkt å bli bedre absorbert av kroppen enn tabletter, men kan være vanskelig for noen individer å tolerere eller forbruke daily.You kan også bestemme seg for å ta en komplett supplement som inneholder andre vitaminer også. Kontroller at den inneholder RDA av vitamin B6 eller B12, avhengig av dine behov.

Øk inntaket av matvarer naturlig rik på vitamin B.While kosttilskudd kan sikkert hjelpe, få vitamin B naturlig antas å være mest effektive. Grønne bladgrønnsaker er en velkjent kilde til vitamin B. Andre kilder er hele korn, fisk og sjømat, egg, meieriprodukter og bønner.

Lær om de næringsstoffer som hjelper med vitamin B absorpsjon. Forskere mener at årsaken til at kroppen bruker naturlige kilder til vitamin B bedre enn kosttilskudd er fordi andre næringsstoffer i maten hjelpemidler absorpsjon. For eksempel, kalsium bistår i absorpsjonen av vitamin B, og både kalsium og vitamin B er rikelig i de fleste melkeprodukter.

Fortsett å ta vitamin B supplements.It vil ta litt tid før vitamin B forbedrer fruktbarhet. Grunnen til dette er at i menn tar det tre måneder for kroppen å lage nye sædceller, og hos kvinner det tar seks måneder for cellulær erstatning i skjede. Ikke forvent umiddelbare resultater, men de vil skje over tid.

Hint

  • Hvis du har problemer med å bli gravid, og vet ikke hvorfor, er en sædanalyse et godt sted å begynne. Det er enkelt, billig, ikke-invasiv og du lærer resultatene raskt.
  • Vær tålmodig. Det kan ta opptil seks måneder å se resultater i kvinner og tre måneder i menn.

Vitamin Anbefalinger for Kids

Vitamin anbefalinger for barna hjelpe dem å vokse og utvikle seg riktig. Når barn ikke får riktig mengde vitaminer, er de utsatt for barndommen sykdom og fremtidige helseproblemer som diabetes og hjertesykdommer. Mens barne-vitaminer hjelper dem med å få sine daglige kvoter, mat er den beste kilden til ernæring.

Vitamin A

Barne Health sier Vitamin A hjelper barn å opprettholde et godt syn, spesielt om natten. Matvarer som hjelper barna møte deres vitamin A anbefalinger fra 400 mg inkluderer leveren, befestet melk, cantaloupe, og mørkegrønne grønnsaker.

B-vitaminer

B-vitaminer gi energi og bidra til røde blodceller, noe som fører oksygen til resten av kroppen. Hele korn, fisk, egg og meieriprodukter gir 20 mg vitamin B anbefaling for barna.

Vitamin C

Barn trenger 500 mg vitamin C fra sitrusfrukter, brokkoli, kål, kiwi og søte røde paprika å helbrede sår og bekjempe infeksjoner, ifølge Kid helse.

Vitamin D

En viktig vitamin anbefales for barn er 400 IE vitamin D. Dette vitaminet bygger bein og tenner og bistår kalsium absorpsjon. Befestede melk, fisk og forsterkede frokostblandinger gir dette vitaminet.

Vitamin E

Vitamin E holder øye, hud og levervev og beskytter lungene fra forurensende. Vitamin E og B fremme av røde blodlegemer. For å få 100 IE vitamin, bør barna spiser hele korn, nøtter og frø og grønne grønnsaker.

Vitamin K

Vitamin K fremmer blodpropp. Barne Health sier at blodpropp er nødvendig for å hjelpe sår leges. Mat som inneholder vitamin K inkluderer soyaolje, brokkoli, meieriprodukter, og grønne grønnsaker.

Vitamin Anbefalinger for Post-Menopause

Vitamin Anbefalinger for Post-Menopause


Menopause, ofte referert til som "endring av livet", gjør faktisk frembringe en rekke forandringer i kroppen. Spise en godt balansert, sunt kosthold kan bidra til å motvirke mange vanlige effekter på overgangsalder. Men siden de ernæringsmessige behovene til kvinner endres vesentlig etter overgangsalderen, er definisjonen av velbalansert ikke helt det samme som det var under fertil år. For å forbli sunn og aktiv etter overgangsalderen, er det viktig å undersøke vitamin anbefalinger for post-menopause og justere kostholdet deretter.

Fysiske endringer under og etter overgangsalderen

Som menopause oppstår, er vesentlige fysiske endringer sett i kroppen. Som østrogenproduksjonen avtar dramatisk, metabolisme bremser, muskelmasse avtar, og fettlagre øker, øker risikoen for fedme og relaterte helsefare, som for eksempel diabetes og hjertesykdommer. Kroppens vev, inkludert de av sirkulasjonssystemet og hjertet, mister sin elastisitet, øker risikoen for kardiovaskulær sykdom. Osteoporose blir en høyere risiko som kroppen begynner å reabsorb beinceller raskere enn den produserer dem, redusere bentetthet. Imidlertid kan administrasjon av vekt og øke ernæring i stor grad redusere disse virkninger av menopause. Siden endringer i hormonnivåene i overgangsalderen har en innvirkning på ernæringsmessige behov, og vær spesielt oppmerksom for å sikre at tilstrekkelige mengder av visse viktige vitaminer og mineraler er inkludert i kostholdet kan spille en avgjørende rolle i å opprettholde helse hos postmenopausale kvinner.

Kalsium

Kalsium er blant de viktigste næringsstoffene i å motvirke virkningene av overgangsalderen. Kvinner som nærmer menopause og postmenopausale kvinner krever høyere nivåer av kalsium for å opprettholde beinhelse. Mens den anbefalte daglige rasjon for kvinner i fertil alder er ca 1000 mg kalsium per dag, bør postmenopausale kvinner være å ta i ca 1500 mg, eller, hvis hormon-replacement therapy er i bruk, er 1200 mg per dag anbefales .

Vitamin D

Tilstrekkelig inntak av vitamin D er viktig for postmenopausale kvinner, siden dette næringsstoffet er viktig for kalsiumopptak og beindannelse. Vitamin D støtter også riktig funksjon av immunsystemet, så vel som å hjelpe i forebygging av tykktarmskreft. Et minimum av 800 IU er nødvendig for å unngå vitamin D-mangel. Meieriprodukter er den beste kilden til vitamin D, med en åtte-unse glass melk inneholder ca 100 IE.

Antioksidanter

Antioksidanter, slik som vitaminene A, C, E og beta-karoten, er vesentlige elementer i post-menopausal diett. Disse næringsstoffene er viktig ved forhindring av hjertesykdommer, visse former for kreft og aldersrelatert makuladegenerasjon. Antioksidanter virker til å blokkere effektene i kroppen av frie radikaler, som skader kroppsvev, og er kilden til mange av de typiske tegn på aldring. Disse vitaminer finnes i en rekke frukter og grønnsaker, for eksempel squash, søtpoteter, tomater, spinat, appelsiner og blåbær.

Andre viktige næringsstoffer for postmenopausale kvinner

Omega-3 fettsyrer, som er tilgjengelig i nøtter, fisk, raps olje og soyaprodukter, tilbyr en rekke fordeler i kardiovaskulær helse, samt nærende hud, hår og negler. Tilstrekkelig inntak av fiber, 25 til 30 gram daglig, er spesielt viktig hos postmenopausale kvinner, bidrar til å holde kolesterolnivået lavt og kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom og slag. Soya, en phytoestrogen, kan ha gunstige virkninger på kroppen når produksjonen av naturlig østrogen er svekket av overgangsalder, og det kan senke kolesterolnivået i tillegg, støtte hjerte helse.

Om vitaminer som forårsaker rektal blødning

Om vitaminer som forårsaker rektal blødning


En kvalifisert lege er i stand til å diagnostisere de mange årsaker til rektal blødning, noen seriøse og noen ganske vanlig. Diagnoser kan være alt fra smertefulle hemoroider til tykktarmen eller endetarmskreft, og leger er opplært til å finne og behandle årsakene. Men mange leger er uvitende om at visse felles kosttilskudd og vitaminer kan forårsake eller forverre rektal blødning.

Betraktninger

Blodig avføring er en urovekkende syn som millioner av mennesker står overfor hver morgen. Selv friske mennesker som trener regelmessig, spise næringsrik mat og ta daglige vitaminer kan bli overrasket over å finne blodflekker i toalettskålen. Blant de mulige forklaringer vil være at deres legemer reagerer på innføring av visse kosttilskudd eller vitaminer som kan forårsake rektal blødning.

Effekter

Flere over-the-counter vitaminer og urte rettsmidler inneholder blodfortynnende egenskaper som kan produsere utseendet av blod i toalettet. Blant dem er vitamin E, kjent for sine hjerte-sunn krav. En daglig dose er tenkt å beskytte det vaskulære systemet og bidra til å forhindre kreft med sunn antioksidant fordeler. Imidlertid kan vitamin E sammen med hjerte reseptbelagte blod-tynner som Coumadin raskt føre til et anfall av rektal blødning, og mange leger er uvitende om sammenhengen.

Betydning

Aspirin kan være en annen årsak til rektal blødning. Selv aspirin er viden tenkt som en gunstig medisin med få bivirkninger, det er også godt kjent for sine blodfortynnende egenskaper. Millioner av helsebevisste forbrukere vil komme en aspirin hver dag uten å konsultere lege for å finne ut om det er trygt å gjøre det.

Populære i dag med over-50 mengden er et stoff som kalles Ginkgo biloba. Denne gamle supplement har antikoagulerende egenskaper som antas å øke blodtilførselen til hjernen, lungene og andre organer, samt å øke seksuelle dyktighet. I sjeldne tilfeller Ginkgo biloba har vært kjent for å forårsake diaré, kvalme og oppkast, og folk tar Ginkgo biloba sammen med andre blodfortynnende kosttilskudd eller medisiner kan øke risikoen for rektal blødning og blod clotting lidelser.

Misforståelse

Hvitløk kapsler blir mye spioneringen i dag som en naturlig antibiotika og en vesentlig bidragsyter til å senke kolesterolnivået. Men hvitløk, også kan føre til at blodfortynnende symptomer på rektal blødning. Det anbefales at de med blødningsforstyrrelser og folk med blodig avføring unngå hvitløk kosttilskudd helt.

En annen gjerningsmann for blodig rektal utflod kan være store doser av vitamin C. Det er vanlig for influensa og kalde lider å ta mega doser av vitamin C, og deretter oppleve magesmerter, kvalme, oppkast og blødninger fra endetarmen. Snarere enn å ignorere disse symptomene som en naturlig effekt av forkjølelsesvirus, kutte dosen av vitamin C kan gi lindring og til slutt eliminere rektal blødning.

Advarsel

Muligheten for en alvorlig sykdom må alltid være helt utelukkes før skylde vitaminer som en direkte årsak til rektal blødning. Akutte fysiske symptomer som store mengder blod i avføring, blodig oppkast eller alvorlige kramper eller magesmerter er viktige signaler om at det er på tide å søke hjelp hos en lege. Men sperring noen fysisk sykdom eller sykdom, er det mulig at rektal blødning kan være forårsaket av overdreven bruk eller misbruk av vitaminer.

Hvordan ta vitamin B6 for å senke kolesterolet

Vitamin B6 er et essensielt næringsstoff og bør forbrukes på daglig basis. Ifølge Office of Kosttilskudd, de fleste voksne ikke får den anbefalte daglige dosen av B6. Selv om ingen studier har vist at B6 er i stand til å senke kolesterolet, har en B6-mangel vist seg å føre til høyt kolesterol. Når du fikse mangel, du også senke kolesterolet. Men, slik at kostholdet er høy i vitamin B6 vil ikke bare bidra til å senke kolesterolet; Det har også vært kjent for å bidra til i nærheten av 100 andre tilstander som depresjon og nyrestein.

Hvordan ta vitamin B6 for å senke kolesterolet

•  Spis mat som er høyere i B6. Mat med høyt protein som roastbiff, cottage cheese, laks, kveite, nøtter, bønner, hvetespirer, brun ris og erter er også høy i vitamin B6. Vitamin B6 kan også bli funnet i noen frukter og grønnsaker som bananer, gulrøtter, avokado, poteter, rosenkål, honningmelon, og tomater.

Legg et supplement som inneholder B6 til din daglige rutine. RDA dose for B6 er 1,3 mg for voksne. Men noen tyder på at i det minste to ganger den mengde bør tas daglig for å maksimere fordelene.

Kombiner B6 inntaket med en økning på folat (folsyre). Studier viser at vitaminene jobber sammen for å beskytte hjertet og redusere koronar hjertesykdom, ifølge Journal of American Medical Association.

Overvåk dosen din for å sikre at du ikke ta over maksimal anbefalt daglig inntak av vitamin B6 for voksne, som er 100 milligram.

Legg til et supplement til kosthold hvis du har noen lidelser som ofte forårsaker B6 mangler som hypertyreose, malabsorpsjon syndromer, hjertesvikt (CHF), Down syndrom, uremi, alkoholisme, skrumplever eller tar visse medisiner. Eksempel på legemidler som er kjent for å forårsake B6 mangler inkluderer Cycloserine, Ethionarnide, Furfural, hydralazin, Isoniazid, penicillamin, Pyrazinamide, Teofyllin, og Thiosemicarbizones.

Hint

  • Rådfør deg med legen din om kosthold og kolesterol. Gjør aldri noen endringer i kostholdet ditt eller forsøke å behandle en potensielt dødelig sykdom på egen hånd.

Fordeler med Vitamin C for Skin

Vitamin C er askorbinsyre, som vanligvis finnes i sitrusfrukter som appelsiner, mandariner, sitroner og friske grønnsaker. Ansett som et viktig næringsstoff for kroppen vår, kan det bare bli funnet i matvarer. Det hjelpemidler immunsystemet ved å hjelpe kroppen motstå infeksjon. I tillegg er vitamin C et vesentlig element for kroppens enzymproduksjon som har fordeler i mange systemer i menneskekroppen.

Historie

I verdenshistorien, er vitamin C kanskje mest kjent for å være koblet til forebygging av skjørbuk i seilere. 1700 britiske marinen flåter ble overvunnet av denne utmattende sykdom til James Lind oppdaget at sitronsaft var kur og forebygging for det. Sjøfolkene fra der på ble pålagt å bære sitrusfrukter om bord på skip for å holde fra denne dødelige sykdommen. Det tok før 1932 for askorbinsyre som skal destilleres direkte fra sitroner.

Frukt Kilder

De beste, rikeste kildene til vitamin C er frisk frukt og grønnsaker. Primært sitrusfrukter, men også rose hofter, acerola kirsebær, papaya, jordbær og honningmelon gir vitamin C i frukt.

Vegetabilske kilder

Rød og grønn paprika, brokkoli, spouts Brussel, asparges, kål og andre grønne grønnsaker er også kilder til vitamin C. Vitamin C-tilskudd er også tilgjengelig for å øke ens kosthold, men fersk mat variasjon har fortsatt de beste resultatene for å sette vitamin C inn i våre kropper regelmessig.

Funksjoner av vitamin C for huden

En av de viktigste funksjonene til vitamin C er å hjelpe danne og opprettholde kollagen, menneskekroppens bindevev. Kollagen er funnet i hud, ledd og brusk. Vitamin C hjelper huden lege sår og stram og styrke huden og dermed gi form og støtte for kroppen. Noe forskning har vist at inntak av vitamin C kan hjelpe til med healing huden leggsår forårsaket av talassemi. Overall, vitamin C beste funksjon for huden er å holde den sunn og sterk.

Dosering

En daglig anbefalt dose av vitamin C er 2-4 gram med en regelmessig mosjon og sunt kosthold. I tider med sykdom, dobling eller tredobling din vitamin C inntak kan bidra til å redusere symptomene raskere. Leger anbefaler å spre ut inntaket av vitamin C i løpet av 4-6 doser om dagen, for å holde fra å overbelaste systemet. For mye vitamin C kan føre til diaré, og da du definitivt ønsker å kutte ned din kvantitet.

Vitamin E for Impure Skin

Akne kan være følelsesmessig og fysisk traumatiserende, men det finnes behandlinger for å minimere sitt utseende. Vitamin E kan være avgjørende for å rydde opp arr som akne kan forlate. Fordelene av vitamin E for akne lider er avslørt med en bedre forståelse av akne.

Hva er akne?

Akne er en faktisk sykdom. Videre er akne en en inflammatorisk hudsykdom. Denne hudsykdommen effekter små porer på armer, rygg, ansikt og til og med brystet. Noen former for akne er forårsaket av en vitamin mangel. Det kan være en mangel på vitamin A som kan føre til at huden blir tørr, eller det kan være en mangel på vitamin B og viktigst vitamin E i kosten.

De fleste betydelig, acne effekter olje glands som er festet til armer, rygg, ansikt og bryst på grunn av hårsekkene i disse områdene ha tette porene.

Håndteringen av akne

Tar vitamin E er ansett som en godt alternativ for å rydde opp akne arr. Vitamin E kan kjøpes på en vitamin butikk eller butikk uten resept. Omtrent 15 mg daglig inntak av vitamin E er aktuelt for personer 14 år og eldre.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som hjelpemidler i å beskytte celler i kroppen mot skader, leverer den oksygen til blodet og til og med bringer næring til cellene. Vitamin E er i noen matvarer allerede, og noen ganger lagt til andre, og er tilgjengelig i kosttilskudd form også. Mat som har vitamin E i dem er frø, grønne bladgrønnsaker, korn, nøtter og vegetabilske oljer (soyabønner, mais og raps).

Tips om Acne og vitamin E

Et par ting som kan gjøres for å hjelpe til med opprydding av akne, i forbindelse med bruk av vitamin E i enhver form:

vaske det berørte akne området med såpe og vann tre ganger om dagen tar et kosttilskudd som har vitamin E i det drikke mye vann spise grønne grønnsaker samt meieriprodukter (melk, smør og ost), egg, kylling, nyre, lever , fiskeolje, appelsiner, gulrot, aprikos, fersken, mango, spinat og brokkoli. ta kontakt med din lege om å benytte en vitamin E "lotion" på det berørte området, for å holde den fra å være tørr, i forbindelse med å ta et kosttilskudd få seks til åtte timer søvn en natt

The New You

Når akne klarner opp behandler det berørte området, samt andre områder av huden med de foreslåtte acne reduksjon "tips" å bo akne gratis. I tillegg drikke seks til åtte glass vann om dagen for å holde kroppen ren (skylle ut systemet), samt et sunt kosthold.

Vitaminer Anbefales for muskelvekst

Ernæring er en grunnleggende for å utvikle sunne muskler. Spise godt og få nok av vitamin-rik mat vil bidra til å gi deg energi under treningsøktene, bygge og reparere muskler skadet under vektløfting, styrke bindevevet for å forebygge skader og mye mer.

Vitamin A

Dette vitamin er nyttig i å bygge nye muskel ved å hjelpe i prosessen av proteinsyntese. Vitamin A hjelper også på glykogen produksjon, som gir energi gjennom de mest utmattende treningsøktene.

The B

B1, eller tiamin, forbrenner protein og vokser muskel. Tiamin er også viktig i forming hemoglobin i de røde blodcellene og transportere oksygen under intense muskelbyggende trening.

B2, eller riboflavin, bidrar til å produsere energi for glukosemetabolismen og fettsyre oksidasjon. Det er også viktig i Krebs syklus, prosessen med cellulær respirasjon og omdannelse av næringsstoffer til energi. Riboflavin har vært koblet til protein metabolismen, en viktig del av muskelvekst og utvikling.

B3, niacin, er også involvert i energiproduksjon og gir drivstoff for å trene.

B6, pyridoksin, er avgjørende for protein metabolisme og hjelper kroppen bruke karbohydrater. Interessant er B6 den eneste vitamin kjent for å hjelpe med protein metabolismen, og protein, selvfølgelig, spiller en viktig rolle i å bygge muskler.

B12, eller cobalamin, forbrenner karbohydrater og opprettholder nervesystemvevet som bærer signaler til hjernen for å vokse muskler.

Vitamin C

Fordi vitamin C bidrar til å forbrenne aminosyrer og styrke bindevevet i leddene, er det en annen viktig vitamin for å bygge muskler. Vitamin C er også kjent for å hjelpe kroppen absorbere jern. Og fordi jern hjelper blodet å frakte oksygen, hjelper dette mineralet våre muskler utføre optimalt. Vitamin C hjelper også produsere naturlige steroidhormoner, inkludert testosteron.

Vitamin D

En vitamin mange amerikanere ikke får nok av, er vitamin D er nødvendig for kalsium absorpsjon. Når det ikke er nok av dette vitaminet, avhengig kroppen på kalsium butikker i beina, svekke skjelettet. Vitamin D hjelper også kroppen absorbere fosfor, som gir energi. Fosfor hjelper musklene utføre raske, kraftige sammentrekninger av vektløfting.

Vitamin E

Dette vitamin er hyllet for sin antioxidant kvaliteter som nøytraliserer frie radikaler i cellene våre. I tillegg til å hjelpe opprettholde cellular helse, er vitamin E som trengs for å gjenoppbygge og reparere musklene mellom treningsøktene.

Multivitaminer og mineraler

I tillegg til et sunt, balansert kosthold, er den beste måten å få de vitaminene du trenger for å vokse muskel er å ta en høy kvalitet multivitamin og viktig mineral produkt. Velg en som består av flere piller som skal tas på minst to ganger daglig. Kroppen ikke dra nytte av store mengder vitaminer som tas på en gang, så en to ganger om dagen doseage er ofte det beste.

Vitaminer som forårsaker diaré

Vitaminer som forårsaker diaré


Vitaminer er et daglig behov avgjørende for riktig funksjon. Det er 13 viktige vitaminer for riktig funksjon; fire av dem er fettoppløselige, og ni er vannløselige. Mens et balansert kosthold vil gi de nødvendige mengder av disse vitaminene, mange folk gjøre opp for mangler ved å ta en multivitamin. Før du tar et supplement, men vær forsiktig; for mye av enkelte vitaminer og for lite av andre kan skape mageproblemer som diaré.

Doser som forårsaker diaré

Ifølge vitamin guide på CNN Interactive Food Central, kan overskytende mengder vitamin C (askorbinsyre) og vitamin B5 (pantotensyre) forårsaker diaré. Bortsett fra ubehag av diaré, overdoser på disse vitaminene er ikke dødelig. Vitamin C og vitamin B5 er er vannløselige vitaminer som skilles ut fra kroppen din ved å svette og urin. Med mindre anbefalt av en lege eller ernæringsfysiolog, bør du unngå megadoses av noen vitaminer, mineraler eller kosttilskudd.

Overdoser av andre vannoppløselige vitaminer kan ikke føre til diaré, men de kan skade kroppen dersom kontinuerlig tatt. Som for fettløselige vitaminer, de tar lengre tid å forlate kroppen, så kontinuerlig overdoser på disse vitaminene kan til slutt overvelde kroppen og permanent skade organer.

Mangler som forårsaker diaré

Mens du tar for mange vitaminer kan føre til diaré eller verre, vitaminmangel også forårsake gastrointestinale problemer. Niacin er et vitamin ansvarlig for å hjelpe kroppens celler produsere energi. Hvis kroppen din er niacin-mangel, så vil du ha diaré (blant andre, mer alvorlige komplikasjoner som mental forvirring og hudproblemer).

Slik Unngå Vitamin-Induced Diaré

Dagsbehovet for noen av disse vitaminene kan bli funnet i en generisk multivitamin pille. Det er viktig å spise et balansert kosthold med magert kjøtt, fisk, magre meieriprodukter, rikelig med ferske grønnsaker og frukt for å få mesteparten av vitamin behov. Ved å spise et fornuftig kosthold og ta en multivitamin, bør du møte dine daglige behov og unngå diaré.

Hva annet kan forårsake diaré

Det finnes andre kosttilskudd som kan kan forårsake diaré i store doser, slik som magnesium og fiskeolje. Disse er begge gode kosttilskudd for helsen din, men kroppen din kan ikke fordøye store doser av enten substans. En annen sannsynlig skyldige av diaré er hvis du ikke er forsiktig med kostholdet ditt og ta vitaminer for å "gjøre opp" for det. Den dårlig kosthold kan føre til mageproblemer, men et dårlig kosthold kombinert med vitaminer kan sikkert provosere diaré fordi kroppen ikke kan ha evnen til å fordøye vitaminer riktig.

Til slutt, hvis du har hatt mage kirurgi, eller har en historie med irritabel tarm syndrom, Crohns sykdom eller andre forhold som påvirker fordøyelsessystemet, kan du være mer følsomme for vitamintilskudd enn folk flest.

Under en episode av vitamin-Induced Diaré

Dessverre, hvis du lider av en vitamin-indusert anfall av diaré, er det eneste som vil kurere det på tide. For å lette din lidelse, sørg for å holde godt hydrert. Mynte eller kamille te kan hjelpe lindre magekramper og oppblåsthet. I stedet for å bruke vanlig toalettpapir, prøv de våte kluter som brukes på spedbarn for å hindre sårhet. Til slutt, spise tørt, lett fordøyelig, mat med lite fett, jobbe deg opp fra væsker (buljong supper, etc.) til faste stoffer som vanlig ris. Hvis diaré ikke forsvinner innen 48 timer på det meste, så bør du oppsøke lege umiddelbart.

Vitamin D3 for å redusere kreftrisikoen

Vitamin D er et fettløselig vitamin som mennesker produserer i nærvær av UVB-stråler. I løpet av 1930-tallet, professor A. Windaus ved Universitetet i Göttingen oppdaget at vitamin D-mangel forårsaker bein sykdommer, og nyere forskning har knyttet lave vitamin D i blodet til bryst, tykktarm, nedbrutt og andre kreftformer. Mange studier er underveis for å nøye undersøke Vitamin D's anticarcinogenic egenskaper.

Om Vitamin D

Vitamin D er en av de få næringsstoffer som kroppen kan selv-produsere. Det forekommer naturlig i tre former: calciferol, ergocalciferol og kolekalsiferol (vitamin D1, D2 og D3, henholdsvis). Matvarer som fisk, eggeplommer og tran inneholder calciferol. Sopp, alger og andre lavere nivå organismer inneholder ergocalciferol. Kolesterol i huden din gjør kolekalsiferol når den støter på solenergi stråler, men vitamin D3 er også lagt til melk og korn. Du kan få vitamin D ved å spise rikelig av disse matvarene, ta kosttilskudd eller gå ute i solfylt vær.

Vitamin D's rolle i kroppen

Kroppen trenger vitamin D for å absorbere kalsium, som er grunnen til at kalsiumtilskudd kommer ofte med vitamin D. Uten vitamin D, kalsium du får fra mat eller kosttilskudd er ubrukelig. Vitamin D hjelper også opprettholde stabile blod nivåer av kalsium.

Bortsett fra det, regulerer vitamin D celle aktivitet og vekst, stabiliserer immunforsvar, reduserer betennelser, styrker muskler, og optimaliserer kardiovaskulær funksjon. Det fungerer ofte på konsert med kalsium, men det kan også jobbe selvstendig.

Vitamin D og kreft

Studier har etablert en invers sammenheng mellom vitamin D i blodet og kreft, særlig reproduktive kreft. For eksempel har epidemiologiske studier vist at menn som bor nær ekvator, hvor det er mer sollys, har lavere prostata kreft priser. En 2008 studie ved University of Toronto fulgt 512 kvinner som hadde blitt diagnostisert med brystkreft siden 1996 Kvinnene med lavest vitamin D-nivåer utviklet de mest aggressive former for brystkreft.

Imidlertid har enkelte studier antydet at det er ingen sammenheng. Vitamin D kan forebygge kreft gjennom sin regulerende rolle i cellevekst og aktivitet. Men disse funnene er ikke avgjørende, og videre forskning er i gang.

Hvorfor mangel er vanlig

Å få nok vitamin D kan være utfordrende. Svært få mat inneholder det. De matvarer som har det, som for eksempel sopp eller eggeplommer, inneholder små mengder. Eldre mennesker eller de med metabolske forstyrrelser produserer lite vitamin D. Videre, hvis du bor i et nordlig klima, solens stråler er ikke kraftig nok til å produsere vitamin D fra november til mars. I tillegg er melanin i mørk-hued folks hud blokkerer UV-stråler, som kan forklare hvorfor afrikansk-amerikanere har de laveste vitamin D-nivåer. På grunn av risikoen for hudkreft, lettere-skinned mennesker har en tendens til å bruke solkrem eller unngå solen helt, noe som setter dem i fare for mangel.

Forholdsregler

For å opprettholde optimal helse og muligens redusere risikoen for kreft, legene anbefaler å få 15 minutter med sol tre ganger i uken eller ta en vitamin D3 supplement. Solen er den mest kraftfulle kilde til vitamin D, men de som er ekstremt lyshudet bør ta kosttilskudd i stedet. Ta megadoses av vitamin D kan være giftig, og tar tran kan også være giftig på grunn av sin høye vitamin A nivåer.

B12 Vitamin Supplement for hårvekst

B12 Vitamin Supplement for hårvekst


I et samfunn som verdsetter et sunt utseende i alle kroppslige aspekter, kan en full leder av hår gå en lang vei å forbedre bildet av en person. Mens narkotika av mange slag har blitt opprettet for å prøve å bøte på hårtap, bivirkninger synes også rikelig og mange ganger enorme mengder penger blir brukt med liten eller ingen resultater. Vitamintilskudd vanligvis har få om noen bivirkninger, pleier å være billigere enn kommersielle medisiner, og har vært kjent for å hjelpe hårvekst. Vitamin B12 er bare ett av disse nyttige og sunn hår-hjelpe vitaminer.

Fordeler med Vitamin B12

Vitamin B12 er et vannløselig (lett oppløst i vann) vitamin som er nyttig i dannelsen av røde blodceller, hjernefunksjonen og DNA-syntese. Denne essensielt næringsstoff har også blitt funnet å være nyttig i å transportere oksygen til forskjellige deler av kroppen. En mangel på vitamin B12 kan føre til svakhet, forstoppelse, vekttap, balanse problemer og til og med depresjon i noen tilfeller. Rette en B12-mangel kan også fremme hårvekst.

Vitamin B12 og håravfall

Vitamin B12 tilknytning hårvekst har å gjøre med sin assistanse av oksygen transport i hele kroppen. Hår, akkurat som de fleste kroppsdeler, krever oksygen for å vokse skikkelig. Derfor kan et symptom på vitamin B12 mangel være hårtap. Vannløselige vitaminer, slik som vitamin B12, ikke lagres i kroppen så lett som fettløselige vitaminer, så som vitaminene A, D, E og K. Av denne grunn er det viktig å sikre at det daglige anbefalte kvoter av vitamin B12 er konsumert hver dag. Hvis dette gjøres, kan håret vokse mye mer normalt. Mens bare å ta ekstra vitamin B12 kosttilskudd vil ikke nødvendigvis føre til hårvekst (hårtap kan oppstå av en rekke årsaker, og er ikke alltid knyttet til vitaminmangel), korrigere et forhåndsdefinert B12-mangel kan i mange tilfeller føre til at noen hår for å gå tilbake.

Anbefalt inntak

Det amerikanske Food and Nutrition Board (FNB) har fastslått at den gjennomsnittlige person over 14 år krever 2,4 mikrogram vitamin B12 hver dag. Gravide kvinner trenger 2,6 mikrogram per dag og ammende kvinner trenger 2.8. Ethvert beløp mindre enn disse anses å representere en B12-mangel og muligheten for håravfall er økt. Konsumere mat og ta kosttilskudd for å nå disse anbefalte inntak vil i de fleste tilfeller gjøre mye for å stimulere hårvekst.

Mat kilder til vitamin B12

Selv om kosttilskudd kan være en god måte å legge vitaminer til kosthold, inntak av disse næringsstoffene i sine naturlige matkilder er vanligvis betraktet som den beste måten å få nødvendig næring. Vitamin B12 finnes i store mengder i biff lever, muslinger, ørret og laks, og mørbrad biff. Vitaminet er også funnet i yoghurt, melk, sveitsisk ost og tunfisk. Som oppdaget ved å undersøke hver av disse matvarene, er vitamin B12 funnet mye mer prevalently i kjøtt og animalske produkter. Veganere og andre som ikke spiser animalske produkter kan dessverre bare få tilstrekkelige mengder vitamin B12 gjennom kosttilskudd og vitamintilsatt mat. De fleste frokostblandinger er beriket med minst 25% av daglig inntak av vitamin B12.

Vitamin inntak Advarsler

Fordi vitamin B12 er et vannløselig vitamin, noe som betyr at det er vanskelig for kroppen å lagre, er det vanskelig å overdose på dette viktige næringsstoffet. Men å ta for mye av vitamin kan ha negative effekter. Alltid lese supplement etiketter og følg instruksjonene som finnes på dette. Sørg også for å snakke med din lege eller medisinsk faglig før du gjør noen store endringer i vitamin inntak for å sikre at beslutningen er et sunt.

Vitaminer som forårsaker Hair & Nail Growth

Venter på hår og negler til å vokse kan være en møysommelig prosess. Ved å legge enkle vitaminer til kosthold, kan du øke veksten av hår og negler. Det vil ikke skje over natten, men med konsekvent bruk av vitaminer vil du legge merke til hår og negler ikke bare vokser raskere, men også økende i sunnere.

B-vitaminer

En mangel på B-vitaminer kan forårsake negler å ikke bare mangel på vekst, men de kan også bli skjør og bryte enkelt. Mangel på B12 spesifikt kan forårsake negler å være mørk og tørr. B-vitaminer er også viktig for håret helse, for å hindre brudd og oppmuntre til ny vekst. B12 kan tas som et vitamin av seg selv eller kan finnes i muslinger, lever, fisk, egg, ost, blant andre matvarer.

Protein og Folic Acid

Ved å øke protein og folsyre inntak, kan du føre ditt hår og negler til å vokse raskere. Hvis du mangler i protein og folsyre, vil du være mer utsatt for å henge negler og kan se hvite bånd på tvers av neglene.

Beste Vitaminer for negler

MSM er en stor vitamin å forårsake spiker vekst. MSM er funnet i mange plante-og dyrevev. MSM hjelper Nourish hår, negler og hud. Biotin er et vitamin kjent for å hjelpe i hår og spiker vekst. Omega-3 fiskeolje er en annen stor vitamin kilde hvis du ønsker å påskynde spiker og hårvekst.

Vitamin C og hårvekst

Vitamin C er spesielt er nyttig når det vokser håret ditt som det hjelpemidler i hodebunnen sirkulasjon og helse, ifølge Phillis Balch, CNC. Et direkte resultat av dette er sunnere hår, mindre brekkasje og raskere vekst.

Beste Vitaminer for hårvekst

Svovel hjelper til med produksjonen av keratin, noe som er viktig for å vokse ut håret. Det hjelper også å fremme tykkere og blankere hår. Jod som et mineral bidrar til å regulere skjoldbrusk hormoner, og dermed hindre håravfall og tørt, sprøtt hår.

Vitamin kosttilskudd for Autoimmune Helse

Vitamin kosttilskudd for Autoimmune Helse


Autoimmunitet skjer når en organisme i kroppen ikke gjenkjenner en del av seg selv og fører til at immunsystemet til å reagere ved bekjempelse av disse organismene. I enklere termer, er en autoimmun reaksjon kroppen angriper seg selv, i henhold til "Struktur og funksjon i kroppen" av Gary Thibodeau. Det finnes en rekke autoimmune sykdommer, inkludert lupus, artritt, Crohns sykdom, Cushings syndrom, fibromyalgi og multippel sklerose. Vitaminer og kosttilskudd som hjelper immunsystemet kan tas for å bidra til å bekjempe autoimmune sykdommer.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant som bidrar til å klare ut giftstoffer og frie radikaler som kommer inn i kroppen gjennom forurensning i luften og gjennom bearbeidet mat og røyking. Antioksidanter 'system-rensing egenskaper er det som gjør dem nyttig for immunforsvar. Når giftstoffer er ryddet ut av kroppen din, det gir immunsystemet mindre arbeid å gjøre, i henhold til "Encyclopedia of Nutritional Supplements" av Michael Murray. Den anbefalte dosen av vitamin C for en voksen er 60 mg, men opp til tre ganger den vanlige mengden kan tas under sykdom. Gode ​​naturlige kilder til vitamin C er paprika, brokkoli, appelsiner og spinat.

Vitamin D

Vitamin D er både et vitamin og et hormon, i henhold til "Encyclopedia of Nutritional Supplements." Dette vitamin som er best fått gjennom tid tilbrakt i solen bidrar til å styrke bein, som bekjemper autoimmune sykdommer som fibromyalgi og leddgikt. Kalsium og vitamin D arbeide sammen for å gjøre kroppen sunn og hel, ifølge Rodale Helse Books '"Healing med vitaminer." Det anbefales at en person får minst 15 minutter om dagen i direkte sollys. De som ikke kan få riktig mengde sollys på grunn av medisiner eller allergi kan ta et tillegg på 200 til 400 IU av vitamin D hver dag. Også får 1000 mg kalsium hver dag.

Sink

Sink er en som finnes i hver eneste celle i kroppen og er viktig for enzymer. Sink er kjent for å hjelpe med forkjølelse, noe som gjør deres varighet kortere, noe som også er grunnen til at det er bra i kampen mot autoimmune mangler. Sink mangler i cellene skal fylles opp ved å få 12 til 15 mg hver dag gjennom et supplement. Uten sink, kroppen kan ikke fungere ordentlig, inkludert immunforsvaret fungerer.

Fatty Acids

De gode fettstoffer, essensielle fettsyrer, er ikke bare bra for bette kolesterol teller. Ifølge "Encyclopedia of Nutritional Supplements," disse fettsyrene kan bidra til å regulere smerte svar, noe som er nyttig for autoimmune sykdommer lider. Omega-3 fettsyrer kan tas hver dag gjennom sunn mat valg som fisk og linfrøolje.

Vitaminer Bra for Acne

Vi smøre kremer på den, skrubbe den med såpe og selv ta piller for det. Det er akne, og det er hver tenåring verste mareritt. Overraskende, det finnes måter som du kan kjempe akne naturlig, ved å innføre visse vitaminer i kostholdet ditt. Det er fem spesifikke vitaminer som kan hjelpe behandle og forebygge akne mest: Vitamin A, vitamin E, sink, vitamin B2 og vitamin B5.

Vitamin A

Vitamin A reduserer hudens oljeproduksjon, og det styrker også det beskyttende vevet i huden din. Derfor kan legge Vitamin A til kosthold gjøre huden sterkere og mindre fet. I tillegg er vitamin A en antioksidant som bidrar til å skylle giftstoffer fra kroppen din, noe som gjør huden din sunnere og mindre utsatt for kviser.

Vitamin E

Vitamin E er også en antioksidant som spyler giftstoffer fra kroppen din. I tillegg reparerer skader på huden din og bidrar til å helbrede det, noe som kan redusere de langsiktige virkningene av akne på huden din.

Sink

Sink er også en antioksidant, og en potent en. Den regulerer olje glands, som er en viktig komponent i å stoppe kviser før de starter.

Vitamin B2

Vitamin B2 (Riboflavin) holder hud, negler og hår sunt. Akne er en av de viktigste symptomene på en riboflavin mangel.

Vitamin B5

Vitamin B5 (Panthothenic Acid) reduserer stress. Fordi stress er en av de største bidragsyterne til akne, kan Vitamin B5 redusere kviser.

Innhenting av disse vitaminene

Gulrøtter, søtpoteter, cantaloupe og spinat alle inkluderer Vitamin A, mens nøtter, frø og visse typer olje inneholder vitamin E. For å legge til sink i kostholdet ditt, kan du prøve å spise østers, rødt kjøtt, bønner, nøtter og hele korn. Meieri matvarer inneholder vitamin B2, mens appelsiner, bananer og mange grønnsaker er gode kilder til vitamin B5. Mens naturlige kilder er de beste måtene å få disse vitaminene, kan du også ta kosttilskudd for en lignende effekt.

Vitamin Anbefalinger for Middle Age menn

Vitamin Anbefalinger for Middle Age menn


Middelaldrende menn har sine egne spesielle krav til vitamin inntak fordi menn i denne alderen begynner å oppleve aldersrelaterte og kjønnsspesifikke problemer.

Juster vitamin inntak som en god begynnelse skritt for å takle eventuelle helseproblem, spesielt i lys av forskning som viser moderne dietter mangler en rekke viktige ernæringsmessige komponenter. Legge til et supplement eller en mat rik på en bestemt vitamin er en enkel, billig og trygg måte å begynne å jobbe mot bedre helse.

Vitamin D

Eldre menn, menn med mørk hud farge og de som ikke får tilstrekkelig eksponering for daglig sollys (15 minutter per dag anbefales) bør vurdere å ta et supplement eller ved hjelp av en matvare beriket med vitamin D.
Vitamin D kan bidra til å forhindre utvikling av høyt blodtrykk og kan redusere forekomsten av enkelte typer kreft. Vitamin kan hjelpe med sesongmessige depresjon og hjelpe kroppen bekjempe infeksjoner som tuberkulose og tilstander som multippel sklerose. Middelaldrende menn bør få 10 mcg per dag.

Vitamin E

Vitamin E beskytter øynene på en rekke måter, noe som reduserer sjansen for at du kan utvikle uveitt, makuladegenerasjon eller grå stær. Det kan redusere sjansen for å utvikle hjertesykdom, noe som er spesielt et problem for diabetikere.

Vitamin E nivåer kan ha en kobling til utvikling av kreft; langtidsforsøk tyder på at visse kreftformer, som tykktarmskreft, kan ha en redusert forekomst i de som opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin E.

Anbefalt dose for en voksen mann er 15 mg daglig. Mens det er best å få vitaminer fra mat kilder (yams, nøtter og mørke grønne blader gir vitamin E), kan et supplement sikre at variasjoner i kostholdet ikke forlate deg ubeskyttet.

Vitamin C

Vitamin C er også anbefalt for å forebygge macula degenerasjon og uveitt. Det kan beskytte arteriene i hjertet mot skade og forsinke utviklingen av aterosklerose. Vitamin C kan også redusere risikoen for å utvikle høyt blodtrykk og kreft. Vitaminet er også viktig for å opprettholde kollagen for friske bein, sener og leddbånd.

Sitrus er en utmerket kilde til vitamin C, men det er kanskje ikke allment kjent at brokkoli, rosenkål og kål er også. Menn trenger 90 mg per dag. Røykere trenger i tillegg 35 mg for å motvirke effektene av laget forårsaket av vane.

Vitamin B6

Vitaminer B6, C og E er anbefalt å hjelpe med seksuell dysfunksjon. Mens vitamin C påvirker blodstrøm, E og B6 hjelper kroppen med hormonproduksjon. B-kompleks vitaminer anbefales for sine stress lindrende egenskaper. B6 er også nødvendig for fremstilling av nevrotransmittere.

Menn bør innta 50 til 100 mg per dag av vitamin B6 eller B-kompleks vitaminer. Belgfrukter og grønnsaker som gulrøtter, erter og poteter er rike på vitamin B6.

Hvor mange vitaminer er for mange?

Hvor mange vitaminer er for mange?


Vitaminer og andre kosttilskudd har vunnet popularitet de siste årene med trenden mot naturlig helse og alternativ medisin. Mens tilsetningen av visse kosttilskudd er fordelaktig, kan de også være skadelig hvis det tas i store mengder. Følgende er en guide til noen kosttilskudd som bør tas med forsiktighet.

Kalsium

Kalsium er et viktig mineral for friske bein og tenner. Kalsium mangel er den ledende årsak til osteoporose. Oppsøke lege for individuelle doser. Toksisitet kan skje på så lite som 2 til 3 gram per dag. Tegn på en overdose inkluderer: forvirring, uregelmessig hjerterytme, smerter, kvalme og oppkast. Store mengder kalsiumtilskudd kan også føre til skade på hjertet.

Vitamin E

Vitamin E, eller tokoferol, er en kraftig antioksidant. Det beskytter cellene mot frie radikaler. Den finnes i mange frukter og grønnsaker og naturlige oljer som hvetekim, maisolje, nøtter og frø. Imidlertid kan store mengder av vitamin E forårsake kvalme, hodepine, besvimelse og selv en tendens til å blø. Store mengder også øke risikoen for blodpropp. Anbefalt dose er 8 til 10 mg eller 12 til 15 internasjonale enheter (IE) per dag.

Vitamin K

Vitamin K er viktig for normal blodlevring. Det finnes hovedsaklig i mørkegrønne bladgrønnsaker. Imidlertid kan en overdose av vitamin K forårsake leverskader og selv hjerneskade hos spedbarn. Selv om det er usannsynlig at overdosering vil oppstå fra å spise grønnsaker, er det lett å overdose med ekstra vitamin K. Av denne grunn er det kun tilgjengelig på resept. Dersom legen har forskrevet Vitamin K, tar bare som anvist.

Vitamin C

Vitamin C er et vannløselig vitamin som har en rekke viktige funksjoner i kroppen. Det er nødvendig for reparasjon av vev, og i produksjonen av kollagen. Det er brukt i metabolismen av flere aminosyrer, mineraler og andre vitaminer som folsyre. Den støtter immunsystemet og nervesystemet, og er nødvendig for absorpsjon av proteiner. Det er lett tilgjengelig i mange frukter og grønnsaker, men ekstra vitamin C anbefales for ernæringsmessig støtte. Hvor som helst fra 500 til 2.000 mg kan bli tatt i løpet av dagen med vann. Imidlertid kan store mengder forårsake blødninger, hodepine, blussende ansikt, kvalme, oppkast og diaré.

Vitamin B-3

Vitamin B-3 er også kjent som niacin. Det er viktig ved produksjon av enzymer. Det hjelper også å utvide blodårene og redusere kolesterolet. Det forekommer naturlig i biff lever, kylling og tørkede bønner. Dreven mengder niacin vil føre til det som kalles en "niacin flush." Kroppen vil bli rød og varm, og besvimelse kan forekomme. Det er viktig å ikke overskride anbefalt daglig dose: 14 mg for kvinner og 16 mg for menn.

Vitamin B-6

Vitamin B-6, eller pyridoksin, er avgjørende for metabolisme. Mange tar ekstra vitamin B-6 for å gå ned i vekt. Imidlertid bør det brukes med forsiktighet. B-vitaminer arbeider i forbindelse med hverandre. Inntak av store mengder av en av disse kan forårsake en ubalanse med de andre. Store mengder av B-6 kan forårsake nerveskader, og lang tids bruk kan forårsake avhengighet. Følg den anbefalte dosen på 1,5 mg per dag.

Vitamin B-12

Vitamin B-12 er viktig for riktig metabolisme av karbohydrater og proteiner, og er også ofte tatt for vekttap. Igjen bør det bli tatt i forbindelse med andre B-vitaminer (B-kompleks) for å unngå mangel. Svært store mengder B-12 kan forårsake hud kløe og diaré. Men, når det tas sammen med vitamin C, kan det føre til neseblødning eller øret blødning. Med alle vannløselige vitaminer, er det best tatt i små mengder i løpet av dagen, med rikelig med vann.

Vitamin D for Cervical Cancer Prevention

Livmorhalskreft er en relativt vanlig tilstand hos kvinner. Livmorhalsen er en del av en kvinnes reproduktive system og forbinder livmoren til vagina. I å ha årlige kontroller og undersøkelser, kan du forhåpentligvis oppdage forstadier til kreft tidlig. Dersom du utvikler smerter, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Symptomer

Noen av symptomene på livmorhalskreft inkluderer unormal vaginal blødning, økt utflod og bekkensmerter. Hvis en vanlig undersøkelse oppdager kreft, kan du gjennomgå en kolposkopi (en eksamen hvor legen kan se på livmorhalsen), eller du kan ha en biopsi der vev er fjernet for videre testing.

Kreft behandlinger

Som med de fleste kreft behandlinger, alternativene inkluderer strålebehandling, kjemoterapi eller kirurgi eller en kombinasjon av alle disse. Hvis kreften er avansert, kan det hende du trenger kirurgi for å fjerne svulsten, eller om nødvendig, en hysterektomi å fjerne hele livmoren. Strålebehandling eller kjemoterapi kan anvendes for å drepe eventuelle gjenværende cancerceller etter operasjonen.

Livmorhalskreft Forebygging

Mens livmorhalskreft er ikke helt forebygges, det finnes måter å redusere risikoen. Det beste forebyggende metode er å ha en vanlig celleprøve og oppfølging hvis du har noen uregelmessige celleprøver. En celleprøve er en test som brukes til å undersøke celler tatt fra livmorhalsen. En vanlig test er anbefalt for kvinner 18 år og eldre.

En annen enkel måte å begrense risikoen for livmorhalskreft er å begrense mengden av sexpartnere du har, og til å bruke kondom når du har samleie. I å praktisere sikker sex, begrenser du risikoen for kontrakt HPV (eller humant papillomavirus). HPV er en gruppe virus som kan føre til ulike typer kreft.

Vitamin D

Vitamin D er et essensielt element for din generelle helse. Vitamin D brukes til å opprettholde normale blodverdier, hjelpe i absorpsjon av kalsium og å hjelpe form og opprettholde sterke bein. I nyere studier har det blitt fastslått at vitamin D kan også beskytte deg mot osteoporose, høyt blodtrykk og kreft.

På dette tidspunkt, er bruken av vitamin D for kreft forebygging blir undersøkt, hvilket antyder at det kan være en sammenheng mellom kreft og vitamin D. Imidlertid er det fortsatt uklart om en vanlig supplement vil faktisk forebygge kreft, eller om en vitamin D-mangel hever risiko for å utvikle noen former for kreft.

I tester som blir rapportert, har det vært vist at normale celler cervikale og servikal kreft celler kan syntetisere en form av vitamin D, som kan bidra til å kontrollere veksten av cancerøse vev.

En annen viktig del av vitamin D er at det hindrer dannelsen av nye blodårer, noe som kan føre til videre utvikling av kreftsvulster. Denne forebyggende metode er fortsatt blir undersøkt, så det er uklart om for mye vitamin D kan føre til andre komplikasjoner.

Er Prenatal Vitaminer Trygt for menn?

Prenatal vitaminer er designet for å møte de spesielle ernæringsmessige behovene til kvinner som er gravide eller ammende. Mens prenatal vitaminer ikke er designet for å huse mennesker, de er generelt anerkjent som trygt for alle voksne. Standard prenatal vitaminer inneholder ikke noen kvinnelige hormoner eller prohormones og vil ikke ha noen feminizing effekter på en manns kropp. Men fordi prenatal vitaminer inneholder store mengder jern, kan noen menn opplever ubehagelige bivirkninger, inkludert kvalme og forstoppelse.

Grunner

Menn kan ha mange grunner for å ta prenatal vitaminer. Den amerikanske Graviditet Association faktisk anbefaler prenatal vitaminer for menn som partnere er prøver å bli gravid, siden sink og folsyre i prenatal formler kan øke sperm count og motilitet. Prenatal vitaminer er også brukt av menn på grunn av folke troen på at de kan forbedre hårvekst; noen ernæringseksperter mener at spormineraler og B-vitaminer kan bidra til å ernære håret. Andre menn kan ta prenatal vitaminer rett og slett fordi deres partnere har noen "til overs" fra graviditet eller amming.

Folic Acid

Samlet sett er det få store forskjeller mellom prenatal vitaminer og standard multivitaminer. Prenatal vitaminer inneholder alltid store mengder av folsyre - et B-vitamin som er viktig for å forebygge nevralrørsdefekter, for tidlig fødsel og andre svangerskapskomplikasjoner. Det er ingen bevis for at store doser av folsyre er skadelig for menn; faktisk, de fleste menn er mangelfull i dette viktige næringsstoffet. Folsyre vil ikke vesentlig påvirke en manns seksuelle helse eller hormonbalanse. Fordi folat er et vannløselig vitamin, er overflødig spyles harmløst gjennom nyrene.

Iron

De fleste menn trenger bare ca 18 mg jern daglig, men prenatal vitaminer kan inneholde opp til to ganger dette beløpet. Seriøse jernoverdoser er svært sjelden blant voksne, men noen menn kan oppleve kvalme, forstoppelse, magesmerter og til og med oppkast etter å ha tatt en høy jern multivitamin. Menn med irritabel tarm syndrom, sure oppstøt og andre fordøyelsessykdommer er mer utsatt for denne ubehagelige bivirkning assosiert med prenatal vitaminer. Menn som er interessert i å ta prenatal vitaminer kan unngå denne bivirkningen ved å ta en lav-jern eller jern-fri formel.

Preconception Nutrition

Menn trenger ekstra sink, folsyre og vitamin C for å produsere høy kvalitet sperm. Ved hjelp av kosttilskudd kan redusere forekomsten av nevralrørsdefekter og kromosomavvik, samtidig som det bidrar til å sikre maksimal sædkvalitet og motilitet. Noen selskaper produserer "prenatal" vitaminer som er utformet for å mer spesifikt dekke behovene til menn. Mens vanlige prenatal vitaminer for kvinner kan bidra til å utføre denne oppgaven, kjønnsspesifikke vitaminer er like akseptable.

Risiko

Mens det er noen risiko forbundet med prenatal vitaminer, bør noen menn sjekke med en lege før du tar noen nye supplement. Vitaminer og mineraler kan noen ganger føre til interaksjoner med reseptbelagte legemidler. I sjeldne tilfeller kan en medisinsk tilstand forverres ved tilsetning av en bestemt vitamin eller mineral kombinasjon. Å spille det trygt, bør enhver mann med en alvorlig helsetilstand sjekke med en kvalifisert utøveren før du tar en ny supplement. I tilfelle av en bivirkning, bør menn slutte å ta vitaminer og straks kontakte lege.

Vitamin kur for psoriasis

For de fleste som lider av denne hud uorden, kan det være pinlig. Det kan føre folk til å skjule fra verden og ikke være så sosial som de ønsker å være. Det er mange behandlinger for psoriasis, og det er enda bevis på at enkelte vitaminer kan kurere denne hud uorden.

Hva er Psoriasis?

Psoriasis er en feil i immunsystemet. Psoriasis fører hudceller til å vokse for fort - de vil danne i dager, snarere enn uker. Fordi kroppen ikke kaste disse overskytende hudceller, hoper de opp på overflaten av huden og forårsake lesjoner å danne. Det er en noncontagious hud lidelse som ikke kan inngås ved å berøre en infisert person, svømme med dem eller bruke sine håndklær. Det er vanligvis en lidelse som er arvelig og kan settes av med visse triggere. Noen triggere kan være stress, en skade på huden eller å ha strep hals.

Kan Vitaminer Cure Psoriasis?

Til dags dato har det ikke vært en vitamin funnet som faktisk kurerer psoriasis, bare behandlinger for symptomene. Det som har blitt oppdaget er at visse vitaminer spiller en veldig stor rolle i å holde utbrudd av psoriasis i sjakk. Enkelte vitaminer har vist seg å gi gode resultater med disse utbruddene.

Vitamin D for behandling for psoriasis

Ett vitamin som har vist seg å hjelpe med psoriasis er vitamin D. Huden har reseptorer for aktivert vitamin D. Aktivert vitamin D ikke tillater hudceller til å produsere for fort, og heller kaste for fort; den jevner ut den produksjonen av hudcellene. Forskere som søker etter et ikke-toksisk versjon av vitamin D utviklet Dovonex, som er en salve som inneholder aktivert vitamin D som er påført huden. Dr. Michael Holick av Boston University sier at over 50 prosent av pasientene som bruker det ser en stor forbedring i huden i løpet av et par uker.

Andre vitaminer kjent for å behandle psoriasis

Et annet vitamin kjent for å ha en dyp effekt på psoriasis er en potent form for vitamin A som kalles etretinat, avilable kun på resept. For å redusere bivirkninger fra denne høye dose av vitamin, er pasienter anbefales å ta omega fettsyrer i form av fiskeolje. Det har vært gode resultater med denne behandlingen for mange pasienter.
En 1990 rapport i Better Nutrition indikert at noen pasienter kan få lindring ved å ta betydelige mengder av vitamin C. Folsyre og sink har også blitt indikert som nyttig.

Betraktninger

De fleste kilder anbefaler et balansert, sunt kosthold - som naturlig inneholder viktige vitaminer og mineraler - for å bidra til å redusere psoriasis utbrudd. Alle supplement behandlinger bør følges nøye av lege.

Hvordan ta vitamin C for å behandle Animal Bites

Hvordan ta vitamin C for å behandle Animal Bites


Vitamin C, som finnes i sitrusfrukter, tomater og urter som alfalfa, er en stor immunsystem booster og en foretrukket naturlig valg når bekjempe infeksjoner og betennelser. Likevel, mange foretrekker å ta vitamin C-tilskudd for å bekjempe forkjølelse eller forhindre forkjølelse. Selv om dette er fortsatt den mest vanlige bruken av vitamin C, kan kosttilskudd også brukes til å behandle dyr biter og andre sår som kan bli infisert.

Bruksanvisning

•  Bruk vitamin C for å forebygge eller bekjempe infeksjoner etter dyrebitt. Vitamin C er en immun booster som kan bidra til å hindre giftstoffer fra å komme inn i blodbanen eller gi kroppen din de verktøyene for å bekjempe dem hvis de allerede er der.

Ta vitamin C sammen med vitamin E for å behandle dyr biter. Begge vitaminer er kraftige antioksidanter som kan fremskynde helbredelsesprosessen, og de er spesielt flinke til å helbrede sår på huden. En bioflavonoid komplekset øker også styrken av vitamin C, spesielt dersom det tas samtidig.

Ta vitamin C piller hele dagen, i stedet for å ta en eneste stor dose. Dette forenkler absorpsjon og forhindrer halsbrann. Tar vitaminer sammen med mat bidrar også forhindre ubehag.

Unngå alkohol, kaffe og røyke i minst en time før og etter inntak av vitamin C. Alle tre stoffene senke styrken på vitamin C og selv tømme kroppen for lagrede vitaminer. Ikke ta appelsinjuice sammen med vitamin C piller, siden et overskudd av dette vitaminet kan føre til mageirritasjon.

Ignorer etablert daglige behov av 90 mg. en dag når du tar vitamin C til å behandle dyr biter. Overdoser på vitaminer er svært usannsynlig (det er mer vanlig med mineraler), men alltid oppsøke lege hvis du vil vite det maksimale nivået der du er fortsatt trygt. Generelt, er det trygt å ta opp til 1000 mg. en dag.

Tips og advarsler

  • Ta vitamin C som et daglig supplement, selv om du befinner deg i god helse. Siden vitamin C styrker immunforsvaret, kan du være mindre sannsynlighet for å utvikle en infeksjon hvis du lider av en bit.
  • Siden vitamin C beskytter cellene mot frie radikaler, er det et ideelt valg for å hjelpe helbrede huden samtidig hindre arrdannelse.
  • Jern og vitamin C arbeidet godt sammen, øker absorpsjonshastigheten for begge stoffene når de er tatt på samme tid.