Digidexo.com

sykkel generator

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator


Hvis energien vi bruker mens du trener kan bli brukt, kan det brukes til å drive lys, lade batteriene, kjøre-TV, og selv kraft apparater eller hjelpe lade elbiler. En stasjonær sykkel generator kan brukes til å konvertere energi fra bevegelse av pedalene til brukbar elektrisitet. Mange enheter kan plugges direkte inn i 12v DC utgang. En inverter kan brukes til å konvertere strøm til 120V AC også.
Alternativt kan kraften fra sykkelen brukes til å lade opp en dyp syklus batterier (eller bank av batterier) for bruk på et senere tidspunkt, for eksempel til lampene etter at solen har gått ned.

Hvordan bygge en stasjonær sykkel Generator

Konvertere en eksisterende Sykkel til en stasjonær Generator

Velg sykkelen som skal brukes. Det bør ha flere tannhjul for å holde deg på den mest effektive effektsonen, men trenger ikke å være i helt perfekt mekanisk tilstand, så lenge syklet krefter bakdekket. En sykkel som er greit for å lage strøm, men ellers ikke kjørbar på grunn av defekte bremser eller en vridd ramme kan bli plukket opp på et garasjesalg ganske billig.

Velg en trening stand til å holde sykkelen i oppreist stilling uten at det å falle over. Riktig trening stativ bør ikke komme i veien for utførelsen, og bør løfte bakhjulet ut av bakken eller gulvet. Disse står normalt gli på plass ved den bakre hjulbolter, slik at sykkelen fremdeles lett fjernes for bruk veien hvis ønskelig.

Test passe din 12v DC generator eller permanent magnet motor (som skal produsere strøm når spunnet) bak bakhjulet. Dekket bør passe på plass ved den utgående aksel, hvor et belte normalt ville treffe, eller det skal hvile direkte på akselen verket. Når du har en idé til hvor motoren vil gå, bruke kryssfiner til å konstruere et feste for å holde motoren på plass mot dekket. Forskjellige størrelser motorer vil kreve forskjellige motor står og monterer.

Fest et voltmeter til motoren for å måle hvor mye strøm det er å produsere, og deretter koble den opp direkte til dine elektriske apparater. En bil sigarettenner adapter kan kobles til strømledningene for en enkel, universell adapter. Nå, bare drive enhetene dine direkte fra sykkel, eller lade batterier for bruk på et senere tidspunkt.

Konverter en stasjonær sykkel til en generator

Demonter den fremre enden av den stasjonære sykkelen, og fjerne den mekanismen som normalt gir motstand. På en luft sykkel, er dette en serie av blader som fungerer som en fan å bremse syklet på grunn av luftmotstand. Du bør sitte igjen med en direkte drevet roterende utstyr, og da syklet sykkelen, bør du ikke lenger møte noen motstand.

Koble skaftet av generator eller motor til den stasjonære sykkelen gearsystem. Bør være i stand til å montere generatoren på plass i hulrommet område hvor motstanden mekanismen tidligere var plassert. Generatoren må festes på plass for å holde fra å bevege seg under rotasjonskraft som vil bli lagt på den under bruk. L-formede metallbraketter kan ofte bli brukt for å sikre motoren til rammen på ergometersykkelen.

•  Kjør ledningene fra generatoren motor til strømuttaket, eller til batteribanken. Pass på at ingen ledninger kommer i veien for de fysiske bevegelser av sykkelen under bruk. Sett på stasjonær sykkel speedometer med en amp / volt meter for å måle effekt i stedet for hastighet. Dette lar deg se hvor mye nyttig arbeid du har utført under treningen, og hvor mye total effekt blir produsert.

Hint

 • Hvis du ikke ønsker å gjøre arbeidet med å bygge et system fra bunnen av, flere pre-laget kommersielle modeller eksisterer. Jo raskere du pedal, jo mer strøm du produserer.
 • Kontroller at alle ledninger er sikret fra bevegelige deler eller metallrammen, ellers kan du møte elektrisk støt.

Hvordan bygge en sykkel Generator

Hvordan bygge en sykkel Generator


En DC sykkel generator er en relativt morsomt og enkelt prosjekt for nykommere til en verden av å finne opp og elektronikk. Jeg skal beskrive to forskjellige typer. Den ene er for en pedal sykkel som kan montere uansett hvor du går, og den andre er for en stasjonær sykkel, hvor du kan drive en liten TV eller bare lade et batteri.

Hvordan bygge en sykkel Generator

•  Skaff en DC-motor fra et sted. Dette kan være fra en gammel skriver eller datamaskin. Motorer er i nesten alt. Du kan selv gå kjøpe en fra Radio Shack hvis du er så tilbøyelig. Ta alle plast tannhjul og o-ringer ut av motoren.

•  Monter likestrømsmotor på baksiden dekket, slik at dekket svinger akselen til motoren. Du må kanskje sette på en slags plate til motoren armen slik at den berører dekket. Jeg har brukt store gummi plater i det siste for å få god friksjon. Vende forårsaker en spenning for å komme over ledningene på motoren.

For en stasjonær sykkel, eller en DIY stasjonær sykkel, bygge en stand som den i bildet slik at bakdekket er forhøyet.

Bruk et voltmeter eller multimeter for å måle spenningen som kommer ut av motoren når du tråkker på pedalene. Det vil være nok til å lade et 12 volts batteri, eller strøm en liten TV.

Fest en spenningsregulator fra ledningene til motor til hva du skal lade eller kjører. Uten regulator, kan de eksplodere. Spenningsregulatorer er små brikker som kan ganske enkelt bli loddet på kretsen. Du kan få en skjematisk for hver spenningsregulator. Du kan få dem på nettet ar i en elektronikkbutikk.

Fra spenningsregulator, kan du gå rett til batterier eller apparatet du kjører. Forvente å få ca 100 til 200 watt strøm hvis du bruker riktig motor. Selvfølgelig, hvis du lader batteriene, bruker oppladbare Ni-Mh eller Lithium Ion-batterier.

Hvis du bygger generatoren på et bevegelig sykkel og ikke en stasjonær en, bare montere batteriholderen sted i nærheten av bakdekket. Jeg ønsker å montere gruven ovenfor dekket rett ved siden av motoren slik at ledningene som forbinder det er korte. Sørg for at de er tette slik at de ikke blir fanget opp i dekket.

Hint

 • Ikke bli frustrert hvis det ikke fungerer første gang. Elektronikk handler om læring og ingen er perfekte. Til slutt vil det fungere.
 • Du kan også legge ved vår generator til noen høy drevet lysdioder for ridning om natten eller å drive en radio for å lytte til musikk mens Cruisin '.

Sykkel & Parkinsons

Sykkel & Parkinsons


Parkinsons sykdom gradvis lammer sine ofre, men mange av disse personene kan fortsatt sitte på en sykkel, en handling som krever betydelig balanse og fysisk koordinasjon, like lett som en helt frisk person. Ifølge "The New York Times," evnen til Parkinson-pasienter å ri sykler kom frem i lyset i Nederland, ved Radboud University Nijmegen Medical Center. Observasjoner av Dr. Bastian Bloem bekreftet at til og med ende-scenen Parkinson-pasienter kan sykle uhemmet av noen sykdomssymptomer.

Betydning

Mennesker lider progressiv tap av muskelkontrollen assosiert med Parkinsons som basalgangliene i hjernen på mystisk vis begynner å dø av, forårsaker et tap av signalstoffet som regulerer nervesignaler til musklene, ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center. I noen tilfeller, men pasienter kan oppleve et fenomen kjent som kinesia paradoks, der de kan utføre korte handlinger jevnt og normalt når gitt eksterne følelsesmessige eller visuelle signaler.

Kasuistikker

"The New York Times" melder at Dr. Bloem påtraff en 58-år gammel mann som hadde lidd av Parkinsons for et tiår og kunne knapt gå uten hjelp. Denne pasienten forbauset Dr. Bloem ved å demonstrere hvordan han kan sykle med ingen tegn til noen Parkinsons symptomer. Pasienten sa også at han kunne gjøre det for miles på en gang. Dr. Bloem senere spurte 20 andre Parkinson-pasienter å forsøke prestasjon å finne at de også kunne ri uanstrengt tross sin sykdom.

Grunner

Medisinsk vitenskap har for tiden ingen definitiv forståelse av hvordan en person med alvorlig rammet Parkinsons sykdom kan sykle jevnt med ingen tegn til symptomer, som i tilfelle av Dr. Greblok pasient. I et intervju med Public Radio International "The World," Dr. Bloem spekulert i at den vanlige press fra pedalene gir eksterne signaler for å hjelpe hjernen bedre koordinere motoriske funksjoner, spesielt fordi andre typer rytmiske stimuli, for eksempel gjentatte visuelle signaler, synes å hjelpe Parkinson-pasienter. Dr. Greblok antyder også at motoren mønsteret for sykling kan eksistere i en annen del av hjernen enn mønsteret for turgåing.

Fordeler

Parkinsons lider som tar opp sykling komme til å nyte et pusterom fra sine skjelvinger og andre bevegelsesproblemer mens deres fysisk funksjon ser ut til å vende tilbake til det normale. I tillegg til dette psykologisk boost, Cleveland Clinic sier at trening generelt hjelper mennesker med Parkinsons opprettholde sin balanse, forbedre sin gangart og styrke muskler mot sykdommen uunngåelige progresjon. Det bidrar også til å avverge visse ubehagelige komplikasjoner, for eksempel leddstivhet, samtidig forbedre pasientens generelle helse.

Betraktninger

Parkinson-pasienter som ønsker å starte sykling eller delta i noen annen øvelse rutine bør først få legens godkjenning. Pasienter bør umiddelbart stoppe enhver øvelse aktivitet som får dem til å føle seg syk eller ubehagelig. Siden Parkinsons sufferers kan støte farlige situasjoner på rødt lys eller i montering og demontering av sykkel, anbefaler Dr. Bloem bruk av en stasjonær syklus, trening syklus eller tricycle for maksimal stabilitet og sikkerhet.

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids


En sykkel trailer er en trygg og pålitelig måte å ta dine små barn med på en sykkeltur, forutsatt at du setter opp hver del av utstyret riktig. Annet enn en skiftenøkkel, skal alt utstyr som trengs for å sette opp tilhengeren trygt gis i din sykkel trailer pakken. Når vognen er montert, må du huske å sjekke alle festene før hver tur for å sikre integriteten av tilhengeren opprettholdes.

Hvordan koble opp en sykkel trailer for Kids

•  Fjern alle deler fra originalemballasjen, og redegjøre for hver brikke som angitt på skiltene. Hvis du ikke har alle delene, sette hver brikke tilbake i pakken og gå tilbake til produsenten.

Legg alle delene på en flat arbeidsflate. Monter kalesjen rammen til sykkelhenger. Ha en partner løfte baldakin rammen opp. Skyv metallinnlegg gjennom rammen. Lås kalesjen på plass på snekkere i hvert hjørne. Deler skal klikke på plass. Test for stabilitet.

Legg baldakin over tilhengeren og sikre den. Formen av kalesjen vil samsvare med formen på tilhengeren når den legges i den riktige retning. Smekk hver knapp for å koble kalesjen og trailer.

Legg tilhengeren på sin side. Finn slepestangen på bunnen av tilhengeren. Løsne låsepinnen. Ta med tilhengerfeste fremover. Bytt ut låsepinnen. Tilhengerfestet er metallstangen som kobler tilhengeren til sykkelen din.

Løsne hjulsikkerhets spakene. Disse er plassert på baksiden, og på innsiden av hvert hjul.

Løsne sykkelen hub mutteren på bakhjulet med skiftenøkkel. Fjern hub mutter og skive helt.

•  Finn kategorien vaskemaskin som fulgte med tilhengeren. Skyv dette i stedet for hub mutter og skive.

8. Finn Coupler plate som fulgte med tilhengeren. Skyv dette over akselen. Den er formet for, og vil passe, bakakselen perfekt.

Sett sykkelen hub mutter og skive. Trekk til for hånd. Fullfør stramme med skiftenøkkel.

Sett inn tilhengerfestet inn i det store hullet på koblingen plate. Fest pinnen på tilhengerfeste. Sjekk alle deler for stabilitet.

Hint

 • Dersom din sykkel trailer kom med en sikkerhets flagg til å feste inn i toppen av tilhengeren, alltid ri med sikkerhets flagget på plass. Dette vil varsle biler til tilhengeren.
 • Unge ryttere må alltid ha på seg sikkerhetsbeltene, mens i traileren.
 • Les vekt, høyde og alder begrensninger for ryttere i din sykkel trailer håndboken.
 • Ikke bruk generiske sykkel trailer instruksjoner i stedet for instruksjonene skrevet spesielt for tilhengeren. Ringe produsenten for en ny kopi av instruksjoner hvis du har mistet dem.

Slik konverterer en vanlig sykkel til en stillestående sykkel

Slik konverterer en vanlig sykkel til en stillestående sykkel


Hvis du er en sykling entusiast, kan du tror din oppgave diett har truffet en stor ulempe når vinteren kommer. Stasjonære sykler er dyrt og mange mennesker føler ikke at å bruke hvor mye penger de krever er verdt det bare for å imøtekomme en upraktisk sesong. Den gode nyheten er at det er en måte å konvertere din vanlige sykkel, ment for utendørs riding, inn i en trygg, innendørs stasjonær sykkel, slik at du aldri trenger å gå glipp av noe - eller en snurr.

Slik konverterer en vanlig sykkel til en stillestående sykkel

•  Velg et sted innendørs som vil være praktisk for din ergometersykkel og rydde vekk rot fra området.

•  Plasser gummimatte og jevne ut eventuelle folder eller rynker. Sett innesykkel trener stå i midten av matten og åpne holdere.

Plasser sykkelen inn i trener stativet og fest holderne. Koble motstanden følger med trener stå til din sykkel som anvist av instruksjonene for den aktuelle standen du har valgt.

Plasser netted sykkel dekke over din nye ergometersykkel. Det vil beskytte sykkelen fra flertallet av fallende svette og andre fluider, og hindrer rammen korrosjon.

Spray en myk klut med desinfiserende spray og tørk av sykkel håndtak og sete hver gang du bruker din ergometersykkel.

Hvordan bruke en gratis Calorie Counter fastslår forbrenning mens riding en sykkel

Hvordan bruke en gratis Calorie Counter fastslår forbrenning mens riding en sykkel


Ved hjelp av en gratis online kaloriforbrenning på en hederlig nettsted kan du beregne hvor mange kalorier du forbrenner mens riding en sykkel. Selv om du bare ridning en stasjonær sykkel hjemme du brenner kalorier og utvikle en sunnere livsstil, så ta en titt på hva dette kaloriteller forteller deg og vet at det er verdt prisen for en flott sykkel for å komme ut sykkelen og sykle .

Hvordan bruke en gratis Calorie Counter fastslår forbrenning mens riding en sykkel

•  For å bestemme antall kalorier du forbrenner mens du sykler, bare gå til ressursen i denne artikkelen og klikk på din gratis link til WebMD kaloriteller. Input din nåværende vekt, Select sykling som aktivitet, Input hvor lenge vil du være ridning og klikk på beregne knappen. Denne kjekke kaloriteller forteller deg hvor mange kalorier du vil brenne mens du sykler.

Ikke stoppe der, riding en sykkel er en fin form for trening og kaloritelleren ga bevis, så få ut sykkelen og sette noen miles på den. Regelmessig fysisk aktivitet, for eksempel ridning, vil påvirke din helse på en svært positiv måte. Ikke bare er du brenner kalorier, vil din fysiske og psykiske velvære forbedres gjennom regelmessig mosjon.

Hvis du ikke kan finne tid til å komme seg ut på sykkelen, ikke bekymre deg, kaloritelleren kan gi deg 19 andre ideer til aktiviteter som brenner kalorier og gir deg den kaloriforbruksdata for hver enkelt av disse aktivitetene også. Det er på tide å komme i form og ta kontroll over din helse og velvære den beste måten du vet hvordan. Så brenne noen kalorier og redusere risikoen for å utvikle eller dø av en alvorlig sykdom.

Hint

 • Hvordan fysisk aktivitet påvirker sunn Regelmessig fysisk aktivitet som utføres på de fleste dagene i uken reduserer risikoen for å utvikle eller dø av noen av de viktigste årsakene til sykdom og død i USA. • Reduserer risikoen for å dø tidlig. • Reduserer risikoen for å dø tidlig av hjertesykdom. • Reduserer risikoen for å utvikle diabetes. • Reduserer risikoen for å utvikle høyt blodtrykk. • Bidrar til å redusere blodtrykket hos personer som allerede har høyt blodtrykk. • Reduserer risikoen for å utvikle tykktarmskreft. • Reduserer følelser av depresjon og angst. • Bidrar til å kontrollere vekten. • Bidrar til å bygge og opprettholde sunne ben, muskler og ledd. • Hjelper eldre voksne bli sterkere og bedre i stand til å bevege seg uten å falle. • Fremmer psykisk velvære.

Hvordan gjør øvelsen Kalt Sykkel manøver

Hvordan gjør øvelsen Kalt Sykkel manøver


Det kan gå av mange navn, blant annet sykkel manøver, air sykkel eller sykkel crunch, men denne effektive øvelsen har vist seg toppen hunden i ab øvelsen arena. Denne uttalelsen er ikke bare rykter: Ifølge en American Council on Exercise studie ledet av Peter Francis, Ph.D., det rangert som nummer én når du arbeider rectus abdominus muskler og nummer to øvelse for å arbeide obliques. Riktig form er avgjørende for å sikre at du får mest mulig nytte av denne effektive øvelsen.

Hvordan gjør øvelsen Kalt Sykkel manøver

•  Finn et åpent område av gulvet stor nok for deg å med armene utvidet forbi hodet og bena rett ligge flatt. Sett et håndkle på gulvet hvis gulv ikke har mykt teppe.

Legg deg ned flatt på ryggen med ryggen på håndkleet, hvis brukt.

Bli med håndflatene og lås fingrene sammen. Løft hodet opp fra bakken. Skyv låste hendene bak hodet, med håndflatene sitter på undersiden av skallen din og tomlene sitter på sidene av halsen.

Bøy knærne og løft føttene inntil leggene er parallelle med gulvet. Fortsette å støtte hodet med hendene.

Ta med din høyre albue og venstre kne mot hverandre. De trenger ikke å røre. Samtidig, rett høyre beinet. Umiddelbart rette ut venstre ben, som du tar med høyre kne og venstre albue sammen. Bevege seg sakte, men ikke slutter å bevege seg, før du blir vant til bevegelsen.

Alternative albuene og knærne i et raskere tempo. Du vil begynne å føle dine rectus abdominis brenne når du beveger deg. Hold deg i bevegelse til du alternative knær minst 10 ganger.

Hint

 • Ikke la føttene til å berøre bakken før du fullføre ønsket antall repetisjoner.

Inverter Battery System Vs. Generator Alone

Enten i kontorer eller hjemme, er det en vanlig praksis å installere en alternativ eller back-up kraftsystemet for å sikre kontinuerlig strømforsyning for å unngå strømstans og svingninger. Dette er viktig når du har eldre eller små barn i hjemmet eller har et hjem virksomhet. Likeledes bør kontor planlegging for nødhjelp inkluderer back-up strøm.

Inverter

En inverter omdanner likestrøm til en vekselstrøm. En inverter system installert for bruk i boliger består av et sett med batterier, fungerer som en UPS som slår seg på automatisk når hovedstrømforsyningen er slått av og i hovedsak leverer strøm til datamaskiner, vifter og elektriske apparater. En likeretter i systemet lader batteriene automatisk når strømmen er tilgjengelig.

Generator

En generator, på den annen side er utstyret som omdanner mekanisk energi til elektrisk energi. Normalt for kontor og hjemmebruk, bærbare eller liten størrelse generatorer med opp til 3 KVA kapasitet er installert, avhengig av effektbehov. Generatorer produsere vekselstrøm og er utstyrt med en start-up kit som gjør at auto start-up når hovedstrømforsyningen er kuttet av.

Betydelige forskjeller mellom vekselrettere og generatorer

En av de viktigste forskjellene mellom omformer og generatorer er at omformeren har en begrenset kostnad avhengig av kapasiteten på batteriet back-up tilgjengelig, og når batteriene er utladet helt, er en strømforsyning som kreves for å lade batteriene. Generatorer kan gå på å kjøre så lenge som drivstoff er tilgjengelig. Generator strøm kan kobles til vekselrettere å lade batteriene.

Ulemper av Generatorer

Det er mange flere forskjeller å vurdere mellom de to systemene før du bestemmer deg for å kjøpe et system. Generatorer gjøre en masse støy og trenger manuell drivstoff sammen med tilstrekkelig plass og lagring for å hamstre drivstoff. Vekselrettere jobbe stille uten manuell inngripen. Generatorer også renne ut røyk og forurenser luften, noe som ikke er tilfelle med omformere. Ett av de viktigste aspektene er med hensyn til kostnader. Generatorer er langt dyrere enn omformere med batterier. Endelig er generator strømforsyning ofte piggete, som kan skade datamaskiner og TV.

Betraktninger

Den normale praktisk tilnærming som brukes av mange har vært å installere en inverter system med batterier for hjemmebruk. Kontorer bruker en avbruddsfri strømforsyning (UPS) med batterier for å dekke sine datanettverk og systemer og bruke generatorer for å levere strøm til UPS samt effekt elektriske og andre kretser.

DIY White Noise Generator

DIY White Noise Generator


Akkurat som å kjempe ild med ild, kan du bekjempe støy med støy. Hvit støy spredt lydfrekvenser like over en gitt båndbredde, kan brukes til å stenge ute hverdagslige lyder. Samtaler eller TV i neste rom kan maskeres med lyden av hvit støy. Spesielle hvit støy generatorer er kommersielt tilgjengelig og brukes som søvn og personvern hjelpemidler. Hvit støy er også brukt for å maskere symptomene på tinnitus, en medisinsk tilstand definert av National Institutes of Health som "hører lyder i ørene når det ikke er noen utenforstående kilde."

The Easy Way

Hvis du ønsker å dra nytte av fordelene med hvit støy, men ikke ønsker å kjøpe en annen del av elektronisk utstyr, kan du gjøre det selv.
Sjansene er gode for at du har en hvit støy generator i huset allerede. En FM-radio vil generere hvit støy hvis innstilt på en tom frekvens. Tune inn FM-radioen til en frekvens uten en tilordnet stasjon, justere volum og tone til et behagelig nivå, og du har opprettet en hvit støy maskin.

Online Option

Du kan bruke datamaskinen til å generere hvit støy uten å kjøpe et program eller å skrive en eneste linje med kode. Mange nettsteder vil streame hvit støy til skrivebordet ditt. Hvis datamaskinen er på et passende sted og har høyttalere og et lydkort, kan du åpne opp nettsiden og starte støy generator.

Gratis nedlastinger

MP3-eller CD-spiller kan også brukes til å generere hvit støy uansett hvor du går. Flere nettsteder tilbyr også gratis mp3 nedlastinger av hvit støy. Disse kan spilles på datamaskinen, overføres til din MP3-spiller eller brennes på en CD. Ressursene som er oppført nedenfor er gode steder å starte hvis enten online alternativet appellerer til deg.

Hjemmelaget

For en helt gjør-det-selv-bærbar løsning, kan du alltids ta opp FM statisk fra radioen og lage din egen MP3-eller CD. Putting spilleren i løkkemodus vil spille opptaket til du er klar til å slå den av.

Hvordan bygge en stasjonær Exercise Sykkel

Ergometersykler kan koste hundrevis av dollar. Hvis du ikke ønsker å gi opp på dine fitness mål eller finne en ny treningsform, kan du lage din egen ergometersykkel for bruk i hjemmet, noe som ville gi deg to stykker av treningsutstyr for prisen av en.

Bruksanvisning

Kjøp eller støv av en sykkel. Hvis du ikke eier en sykkel, kan du finne en brukt sykkel på mange secondhand eller bonde butikker. Billig, nye sykler er tilgjengelig på mange avdeling og superstores som Wal-Mart og Target.

Kjøp en sykkel trener, som er quipment som lar deg konvertere en utendørs sykkel til en innendørs sykkel. Sykkelsimulatorer varierer fra mindre enn $ 100 til flere hundre dollar, men kan kjøpes billig på bruktsportsbutikker. Sørg for at sykkelen trener du kjøper passer ordentlig på sykkelen, som noen trenere er laget spesielt for visse typer sykler.

Installer sykkelen på treneren. Vanligvis må du plassere bakhjulet på sykkelen på trener og sikre bakakselen til det. Husk å stramme sykkelen inn i trener grundig for å hindre skade. Noen trenere krever at du sette motstanden ved rattet; Derfor, hver gang du ønsker å endre motstand, kan det hende du må gå av sykkelen. Dyrere trenere lar deg endre motstanden når du sykler.

Hjemmelaget Ion Generator

Hjemmelaget Ion Generator


Negative ion generatorer er enheter som produserer negative luftioner. Disse ionene har en kraftig antibakteriell virkning, og kan også ha andre positive helsemessige fordeler. Hvis du er en helse-bevisst individ og er interessert i å lage din egen ion generator, kan det gjøres uten elektrokompetanse.

Å gjøre en Ion Generator

For noen med en liten elektrisk eller kabling erfaring, noe som gjør en ion generator er ikke spesielt vanskelig. Det er mange detaljerte design tilgjengelig på nettet som beskriver hvordan du lager en ion generator.

Ion Generator Kits

Hvis du oppretter din egen ion generator virker for vanskelig, kan du kjøpe et kit. Et kit har det meste av ledninger satt sammen, men kan kreve at du utfører noen lodding, koble en strømkilde eller omformer, eller levere en beskyttende kappe for enheten.

Forskning

Før de bestemmer seg en ion generator design eller kit, er det lurt å gjennomføre en lite forskning. Noen ion generatorer bare opprette ioner i et veldig lite område, og vil ikke dekke et helt rom, så du må finne ut hvor effektiv en design er før du begynner å lage din egen generator.

Hvordan koble en Rife Generator

En Rife generator er en enhet som genererer ulike frekvenser og harmoniske for å drepe virus og bakterier i den menneskelige kroppen. Florerer generatorer opererer ved elektroder som enten er håndholdt, direkte brukes til kroppen eller kontrolleres med en fotplate. Den Rife maskin øke de elektriske frekvenser av patogene mikrober før de knuses, mye som en vin glass gjør når en sopran synger en høyfrekvent tone. Kreftpasienter som bruker en Rife generator i en 1934 studie hadde en 100% oppgang i fire måneder.

Bruksanvisning

•  Bestill en deluxe Rife frekvens programvarepakke (en grunnleggende pakken kommer bare med dataprogramvare). Hvis du trenger forbindelser for flere datamaskiner, får en premie pakke.

Bestill en forsterker, eller bruke din egen, hvis du har en.

Koble RCA stereoutgang ledningen inn i hodetelefonutgangen på datamaskinen. Plugg den andre enden med de to forbindelser til forsterkeren. Den hvite pluggen går inn i venstre inngangen på forsterkeren; den røde pluggen går inn i høyre inngangsport. Du kan bruke den ekstra utgangen på en stereoforsterker, hvis du har en.

Koble strømforsyningen inn i siden av forsterkeren og inn i stikkontakten.

Hvis du bruker en stereoforsterker, for å teste om frekvensene spiller gjennom høyttalerne.

Koble ledningene til stereoutgangsportene på forsterkeren. Hekt den sorte ledningen opp til den blå elektroden og den røde ledningen til den røde elektroden. Gjøre dette for begge sider av forsterkeren. Alle fire elektroder blir koblet til forsterkeren.

Sug elektroden dekker i varmt saltet vann, vri dem ut og dekke elektroder for en god, solid tilkobling.

Sett elektrodene under føttene eller i hendene. Du kan ikke føle noe, men Rife maskin skal jobbe. For det beste resultatet, satte to matchende elektroder i hendene og to matchende elektroder under føttene.

Skru volumet opp på datamaskinens volumkontroll panel der du føler deg bare en liten krible i elektrodene.

Frekvens tall å bruke komme med programvaren. Sett disse tallene, og bruke Rife maskin i henhold til instruksjonene.

Tips og advarsler

 • Den Rife programvare satt opp vil ikke fungere med Windows Me eller 98.
 • Aldri la de røde og blå elektroder å røre. Du kan kort ut forsterkeren.

Hvordan lage kolloidalt sølv med en hjemmelaget Generator

Hvordan lage kolloidalt sølv med en hjemmelaget Generator


Kolloidalt sølv, ifølge The Silver Edge nettside, har anti-mikrobielle egenskaper som kan helbrede alt fra alvorlige eksterne infeksjoner til feil organ. Oppfinneren Thomas Edison oppdaget at elektrisk strøm, når den brukes riktig, kan slough av sølv partikler i vann, i hovedsak å skape en sølv tisane. Derfra han gjorde eksperimenter for å se hvor langt dens helbredende egenskaper virkelig strukket. Selv om du kan kjøpe kolloidalt sølv fra mange medisinske nettsteder, er det langt billigere og raskere å lage en kolloidalt sølv generator hjemme.

Bruksanvisning

•  Samle opp ni 9-volts batterier. Legg merke til at den positive node på hver er mindre enn den negative noden. De positive noder smekk pent inn de negative noder: snap nodene sammen for å lage et batteri pyramide med fem batterier på bunnen og fire på topp. Bør ha en enkelt positiv og negativ node som stikker ut fra hver side av den nederste raden batteriet.

Clip en alligator klipp ledningen til hver av de åpne noder. Dette skaper begynnelsen på en krets som vil avgis sølv biter i vannet ditt.

Fyll en ren glassbeholder med destillert vann. Glasset må være helt ren og klar. Industrielle glass stykker, for eksempel Pyrex målekopper, fungerer bra. Vannet må destilleres. Mineraler i vannet forstyrrer sølv prosessen.

Lå to bambus spydene tvers over toppen av vannglassbeholder, avstand dem ca 1 cm fra hverandre. Disse vil holde alligator klippet ledningene på plass når du gjør ditt sølv.

Clip den løse enden av hver alligator klipp på et stykke 99 prosent rent sølv folie. Skyv hver del av dørk ned mellom bambus spydene slik at de sitter i vannet. Lå klippene på spydene.

6. Dekk åpningen til vannbeholderen med plastfolie. La forsamlingen til å sitte i ca en time.

Ta ut og løsne sølv ark. La dem tørke og lagre dem på et tørt, trygt sted for senere bruk. Demontere batteriet pyramide.

8. Hell vannet, nå kolloidalt sølv, inn i en medisinsk-grade, lufttett plastbeholder. Sett den i kjøleskapet til du er klar til å bruke den.

Hvordan bruke en Home Ozone Countertop Generator for rengjøring

Hvordan bruke en Home Ozone Countertop Generator for rengjøring


Ozon er et relativt "grønn" Fremgangsmåte for desinfeksjon. Hjem ozon generatorer trekke inn luft og konvertere en prosentandel av de frie oksygenmolekyler i ozonmolekyler. Det er meget effektiv mot vannbårne patogener (sykdomsfremkallende organismer) selv når sammenlignet med kjemiske desinfeksjonsmidler som klor eller jod, uten den risiko de kjemikalier representerer.

Bruksanvisning

•  Plasser bøtte fylt med vann fra springen i nærheten av din benkeplate ozon generator.

Koble plastslange til utgangen av generator, koble deretter diffuser steinen til den andre enden av slangen.

Plasser diffuser stein i bøtte med vann. Slå på ozongeneratoren og tillate den ozonerte luft som skal diffunderes inn i springvann i minst 20 minutter.

Slå av ozon generator og fjern diffuser stein.

Bruk ozonated vannet raskt ved å vaske frukt, grønnsaker eller andre flater du ønske rengjøres med vann og rene filler. Direkte kontakt med vann inneholdende et høyt nivå av oppløst ozon vil tillate at en andel av ozonet for å oksidere (brenne eller drepe) eventuelle organismer på overflaten.
Ozon har en kort halveringstid (bryter tilbake i oksygen), slik at det vil bare være spor av gjenværende ozon i vannet i 30 minutter etter at man har behandlet den.

6. Fyll bøtte med mer vann fra springen, og gjenta ozonation behandlingsprosessen hvis du fortsatt har mat eller kjøkken, bad eller andre overflate områdene du ønsker å desinfisere med ozonbehandlet vann etter 30 minutter.

Tips og advarsler

 • Hvis din hjemme ozonation system ozonates allerede vann, bruk denne prosessen heller enn diffusjon stein behandling.
 • Du kan ikke over-Ozonate vann med en hjemme ozon generator. Vannet vil bare pass overflødig (uoppløst) ozon.

White Noise Generator virkninger på mennesker

White Noise Generator virkninger på mennesker


Hvit støy er en tilfeldig, flat støy dekker hele lydspekteret, analogt med hvitt lys. Det er hva du hører når TV-en går på Fritz eller når du bruker visse støy maskiner for å stenge ute andre lyder, eller hjelpe deg å sovne. Mens hvit støy generatorer er en ufarlig måte å konsentrere seg eller slappe av, de har også andre bruksområder og utilsiktede virkninger på mennesker.

Auditiv Organization Delay

Eksponering for kontinuerlig hvit støy kan sabotere utviklingen av den delen av hjernen som er ansvarlig for hørsel og oppkjøp, ifølge forskere fra University of California, San Francisco. Forskningen, publisert i 2003 i Journal of Science, fant at rotter eksponert for hvit støy i lange perioder senere opplevd utilbørlig hjernens utvikling. Implikasjonen av denne studien på hjernen til barn er eksponering for hvit støy kan forsinke og til og med permanent svekke hørselen og språkkunnskaper.

Tinnitus Relief

Folk som lider av tinnitus, en tilstand som resulterer i øresus, noen ganger har funnet hvit støy generatorer ville lindre tilstanden, ifølge White Noise Tinnitus Maske nettside. In-ear hvit støy generatorer arbeide for disse personene mye som støydempende hodetelefoner fungerer for alle andre.

Redusert Sleep Latency og Night Walking

En studie publisert i 2007 av Sleep og Hypnose funnet hvite lydgeneratorer var effektive i å redusere innsovning og natt våkner blant en gruppe college-alderen forsøkspersoner. Studien involverte fire studenter som spilte hvit støy om natten for en måned. Søvn forbedringer skjedde over hele linja og hendelser på søvn våkner redusert.

Redusert Pain

En annen studie, utført av spanske forskere og publisert i 2001 i den spanskspråklige tidsskriftet Acta Otorrinolanigologica Espanola, fant eksponering for hvit støy medført økte smerteterskel og redusert smerte blant forsøkspersonene. Som et resultat, markedsføring av mange hvit støy maskiner er rettet mot personer som lider av kronisk smerte, for eksempel fra fibromyalgi. Men i hvile og Hypnose studien, hvit støy maskiner hadde en positiv effekt kun under bruk. For mennesker med kroniske smerter, innebærer dette at lettelse avledet fra å lytte til hvit støy skjer bare når du bruker en hvit støy generator.

Hjemmelaget kolloidalt sølv Generator

Kolloidalt sølv er naturens antibiotika. Mange kaller det et sykehus i en flaske. Hippokrates, far til moderne medisin, roste sølv for sine "egent healing og anti-sykdom egenskaper." Ifølge "Resept for Nutritional Healing", har det vist seg å være effektiv mot mer enn 650 sykdomsfremkallende organismer, inkludert Escherichia coli (E. coli) bakterier og sopp Candida albicans. Med litt dyktighet og innsats kan du opprette din egen forsyning av kolloidalt sølv og trykke inn sin bemerkelsesverdige fordeler.

Hva CS er og hvordan det fungerer

I 1975, hjemmelaget kolloidalt sølv ble en realitet da fysikeren Bob Beck bygde den første sølv generator. Kolloidalt sølv er generert gjennom elektrolyse når en elektrisk strøm reiser mellom sølvringer nedsenket i vann. Denne prosessen suspenderer klynger av sølvatomer i vannet. Den suspenderte sølv er i stand til å kvele skadelige organismer ved å blokkere tilgangen til oksygen.

Den "Resept for Nutritional Healing" beskriver kolloidalt sølv som "en naturlig antibiotika og desinfeksjonsmiddel som ødelegger bakterier, virus, sopp og parasitter." Sølv har blitt brukt til dette formålet siden den greske og romerske imperier, som lagres væsker i sølv containere og spiste med sølv kjøkkenutstyr. Tidlig i Amerika, pionerkvinnene sette sølv dollar i melk, for å forsinke forringende, og cowboyer sette dem i vann fat, for å gjøre vannet trygt for drikkevann.

Bygge en CS Generator

Du kan lage en kolloidalt sølv generator med deler fra din lokale Radio Shack. Koble fire ni-volts batterier i serie ved å feste de negative terminaler til de positive. Du vil ende opp med en gratis positiv og én gratis negative terminal.

Bro sondene av et multimeter med en 33k ohm resister, ved looping hver ende rundt en av sondene. Bøy det ene enden av to sølvtråder i au form, og bruke en alligator klipp ledning for å koble den frie negative batteripolen til den bøyde enden av en av disse ledningene. Bruk to mer alligator klipp fører å koble den frie positive batteripolen til den positive sonden av multimeter, og den negative sonden av multimeter til den bøyde enden av den gjenværende sølv wire.

Juster multimeter skjerm følsomhet for 200 volt DC. Når sølvtråder ble separert, bør multimeter vise null volt. Når ledningene er krysset, vil displayet vise ca 36 volt. Hvis målingene er like, er din generator klar til bruk.

Making CS Solution

Fyll et rent glass med destillert vann, og sette sølvtråder på motsatte sider av glasset, ved å hekte de u formet endene over kanten. Hvis multimeter leser mer enn fire volt, har destillert vann for mange urenheter, og du bør prøve et annet merke.

Når multimeter lesing klatrer til 30 volt, periodevis skinne din en rød laser gjennom vannet for å se om strålen er synlig. Hvis den ikke er det, la prosessen fortsette. Når strålen er synlig i et godt opplyst rom, er din kolloid potens ideal, og du kan fjerne elektrodene og slå av multimeter.

Hvis vannet blir gul, og en grå film vises på bunnen av glasset, gjorde du ikke stoppe snart nok. Du kan fortsatt helle denne løsningen gjennom et kaffefilter, og bruke det uten noen skadelige effekter.

Bruke CS Solution

I sin bok, "Bruk av kolloider i helse," Dr Henry Crooks diskutert sine eksperimenter med kolloidalt sølv og sin oppdagelse at "Ingen kjente mikrobe varer mer enn 6 minutter i en utvanning av så lite som 5 deler per million." Ifølge Mark etherton på www.DreamWeaver.Ltd.uk, kan du bekrefte dette ved å la to boller av müsli med melk, på en vinduskarm. Spray en av boller i morgen og kveld med en kolloidalt sølv løsning. La den andre alene. Etter flere uker, vil den ubehandlede bollen bli bortskjemt råtten, men det behandlede bollen vil ikke ha noen bakterievekst.

Nå som du vet hva CS kan gjøre, vil du ønsker å bruke det regelmessig. Du kan ta fire teskjeer om dagen for å opprettholde god helse, eller så mye som tre glass om dagen, hvis du lider av en akutt viral, parasittiske, eller bakteriell tilstand. Påfør CS lokalt mot kutt, sår, utslett og andre hudlidelser, for å få rask lindring. Kolloidalt sølv kan også benyttes i en forstøver, for å behandle lungelidelse. Ikke glem å spraye den på benkeplater, produsere og andre steder at bakterier samles. Himmelen er grensen!

Hvor å Test en Precor VO2 Sykkel

Hvor å Test en Precor VO2 Sykkel


Den Precor V02 er en stasjonær trimsykkel, ergonomisk utformet med magnetisk motstand. Det benytter en skjermpanelet som lar deg sette simulerte programmer for vekttap, intervaller, bakker eller cross-country kurs. Det er 20 nivåer av motstand å velge mellom som kan brukes til et kurs. The on-board datamaskin lagrer dine personlige programmer og motstandsnivåer for fremtidig referanse. For å teste en Precor sykkel, starter lett og legge motstanden litt om gangen.

Bruksanvisning

•  Sitt på setet. Sett føttene på pedalen og skyv den til sin fulle forlengelse. Hvis du strekker til å nå bunnen av hjerneslag eller kneet er bøyd mer enn ca 5 grader, må du justere setet. Dra pinnen fra under setet, skyv den opp eller ned til du har en 5 graders bøy i kneet, og sette pinnen tilbake igjen.

Pedal sykkelen. Nå opp og snu på strømbryteren. En Displayet vil be deg om å velge et program. Gjør ditt valg og trykk "Enter". Displayet vil be deg om å velge et motstandsnivå.

Trykk på "Enter" når displayet ber nivå fem eller seks. Du vil umiddelbart føle motstanden i pedalene. Pedal i noen minutter. Hvis det ikke er nok motstand, trykk "Enter" to ganger og velg et høyere nivå. Hvis det er for mye motstand, velge et lavere nivå.

Push "Enter" til displayet blir bedt om å velge "Time". Dette regulerer ditt kurs til hvor mye tid du ønsker å sykle. Displayet vil da be deg om å skrive inn ønsket tid; velge 20 minutter og trykk "Enter".

Fortsett tråkke. Du vil se kursen på skjermen og data du har lagt rulle under. Pedal for noen få minutter på banen har du angir. For å teste andre kurs og motstandsnivåer, trykk "Enter" flere ganger til "Kurs" spørsmål kommer opp igjen. Velg et annet kurs, en annen motstandsnivå og tid.

Hvordan lage en kolloidalt sølv Generator Med en Current Limiting Diode

Hvordan lage en kolloidalt sølv Generator Med en Current Limiting Diode


Folk bruker kolloidalt sølv til å forberede husholdningsprodukter som desinfiserende spray og rensemiddel, og personlig pleie elementer som munnvann. Den vanlige måte å produsere kolloidalt sølv er ved hjelp av elektrolyse, ofte ved anvendelse av en strømbegrensende diode for å opprettholde ensartet strøm som elektrisitet binder sølv kolloider til vannet. Kolloidalt sølv kan kjøpes, men du kan enkelt gjøre det hjemme. Du kan kjøpe en kolloidalt sølv generator, men det er mye mer kostnadseffektivt å lage din egen.

Bruksanvisning

•  Ordne de tre batteriene på rad.

Fest en alligator klipp til den negative kontakten på det første batteriet. Fest en annen til positiv kontakt for den siste batteri.

Strip omtrent en tomme av plasten av hver ende av de to små elektriske ledninger.

Pakk enden av den ene ledning rundt positiv kontakt på det første batteriet. Pakk den annen ende rundt den negative kontakt på det andre batteriet.

Pakk enden av den andre ledningen rundt den positive kontakt mellom det annet batteri. Pakk den annen ende rundt den negative kontakt på det tredje batteri.

Grab krokodilleklemme som er festet til den negative kontakt på det første batteriet. Fest den andre klipp gjeldende regulerings diode.

Fest annen alligator klipp til den andre enden av den nåværende regulerings diode.

8. Fyll glasset med vann, nesten til toppen.

Sett inn de sølvmynter til gratis krokodilleklemmer. Clip mynten og klippet til glasset slik at mynten er delvis nedsenket i vann.

Lagre vannet på et mørkt sted mens strøm binder sølv kolloider til proteiner av vannet. Tillate ca 45 minutter av elektrolyse per unse av vann.

Hvordan en oksygen Generator arbeid?

Hvordan en oksygen Generator arbeid?

Identifikasjon

Oksygen generatorer, også kjent som oksygenkonsentratorer, er maskin enheter designet for å gi høye konsentrasjoner av oksygen til de som gjennomgår terapi behandlinger. De kan også brukes i industrielle omgivelser. En annen type generator som bruker en canister container kan bli funnet på fly, romstasjoner og ubåter. Den type som anvendes for oksygenbehandling resirkulerer oksygen fra luften i omgivelsene. De mindre canister beholdere bruker natriumklorat pellets for å lage oksygen. Når natriumklorat blir brent, er det naturlig avgir oksygen. En tennbryter blir brukt til å starte denne forbrenningsprosess.

Et annet materiale som er i stand til å avgi oksygen når den er brent kaliumklorat. Bruken av kjemiske omdannelsesprosesser som generatorer, i motsetning til bare lagring av oksygen inne i tankene er en mer effektiv modus for levering stand til å generere minst fem ganger mer oksygen enn et lagringstank-enhet. Avhengig av den ønskede bruk, er begge konsentratorer og konverteringsenheter foretrukket å oksygen tank apparat.

Funksjon

Oksygen generatorer konsentrere oksygen tilgjengelig i miljøet ved å bruke et filtreringssystem som skiller luftkomponenter og utnytter sine individuelle fysiske egenskaper. Disse anordninger består av en kompressor mekanisme, siler eller filtre og en konsentrator. Maskinen trekker luften inn gjennom en rekke filtre som fører til en kolonne konstruert for å separere de forskjellige kjemikalier i luften. Denne kolonnen inneholder et stoff som heter zeolitt som griper inn nitrogenpartikler i luften samtidig som oksygenmolekyler kan passere gjennom.

En andre kolonne plass inne i generatoren arbeider for å blåse tilbake mot zeolitt filteret og sender sine nitrogen partikler tilbake i luften. Den andre kolonnen fungerer også for å motta noen av de oksygenmolekyler som passerer gjennom den første kolonnen. Noen av disse molekylene er også blåses tilbake gjennom den første kolonnen. I praksis er disse to kolonner sykle gjennom denne prosessen om og om igjen. Derfra et reservoarkammer mottar de konsentrerte oksygenmolekyler og sender dem gjennom en strømningsreguleringssystem som bestemmer hvor mye oksygen pasienten mottar.

Bruksområder

Oksygen generatorer varierer i størrelse fra store stasjonære modeller, til mindre bærbare enheter. De større modellene er vanligvis brukes i industrielle miljøer for å opprettholde luftkvalitetskriterier for arbeidere. Bærbare generatorer er de typene som brukes i sykehus rom, ambulanser og i hjemmene. Både de store og små modeller kan plugge inn i en vanlig stikkontakt, mens noen er bygget for å kjøre ut av hjelpestrømkilder som batterier eller DC adaptere.

I forhold til oksygentanker, eller sylindre, generatoren modeller er mindre farlig, siden ingen faktiske oppbevaring og oppsamling av oksygen er nødvendig. En punktert eller lekker sylinderenheten risikerer sterkt intensiverer en mulig brann hendelsen. Denne sikkerhetsfunksjonen gjør dem til det foretrukne valget for bruk i militæret, eller for katastroferelaterte hendelser.

Slik starter en stasjonær sykkel Workout

Slik starter en stasjonær sykkel Workout


En stasjonær øvelse sykkel er en fin måte å få en kardiovaskulær trening. Det er sant at det å bruke en øvelse sykkel kan bli repeterende, men det har også mange positive: enkel å bruke, praktisk, kan brukes når været er dårlig, utgjør lavt skadepotensial i knær og ankler, er bra for hjemmebruk og mye mer. For å få mest mulig ut av din stasjonær sykkel trening, bør du riktig satt opp sykkelen etter dine spesifikasjoner og følge et treningsprogram.

Bruksanvisning

Setup

•  Stå ved siden av sykkelen og justere setet opp til høyden på hoftene. Montere sykkelen. På en oppreist sykkel, sørg for at ved full forlengelse kneet bare har en liten bøy. På en tilbakelent sykkel, bør bena strekker nesten fullt, holde en liten bøy i kneet.

Juster setet forover eller bakover på en oppreist sykkel, slik at knærne på linje med anklene. Hvis knærne justere med føttene eller tær, skyv setet bakover.

Juster styret fremover eller bakover slik at du kan nå dem lett mens du holder en liten bøy i albuene.

Juster fotstropper til å være tettsittende men ikke for stramt. Fotstropper tillate deg å både presse ned og dra opp på pedalene, noe som gir en fyldigere etappe trening.

Aerobic Workout Rutine

Varm opp først ved å starte sakte og jevnt økende tempo. Gjør dette i 10 minutter før du har nådd ditt hjerte rate terskel.

6. Tren i 20-30 minutter ved 65 prosent av din maksimale hjertefrekvens. Bruk en puls diagram (se Resources) for å finne ut hva din maksimale puls er.

Varm nede i 10 minutter, bremse pulsen. Denne kritiske delen av treningen hjelpemidler i utvinning din.

Intermediate intervalltreningsøkt

Varm opp grundig før du gjør en intervalltreningsøkt.

Gjør en intens innsats i åtte sekunder, etterfulgt av 12 sekunder med mindre intens utvinning syklet. Dette åtte sekunders intens innsats / 12-sekund recovery trening bør gjøres i 20 minutter rett.

Varm nede i 10 minutter, bremse pulsen. Dette er en kritisk del av treningen for å hjelpe i utvinning din.