Digidexo.com

stikke vagusnerven

Er en stikker Disc det samme som en herniated plate?

Den menneskelige ryggrad består av ben 24, kalt ryggvirvler, som er stablet oppå hverandre. I mellom beina er plater, som fungerer som støtdempere og har en jell-lignende stoff på sitt kjerne.

Herniated Disc

Når kjernen i plate begynner å skli ut, er platen herniated. Det er tre klassifiseringer av prolaps - utstikket, ekstrudering, og karbonlagring.

Protrusion

Protrusion oppstår når jell-lignende stoff har brutt ut av kjernen, men er fortsatt inne i platen.

Extrusion

Extrusion oppstår når noen av Jell-lignende stoff har brutt utsiden av platen og bakre langsgående ligament har blitt brutt gjennom.

Sequestration

I deponering et fragment fra platen har brutt fri. Deponering er ekstremt smertefullt og krever øyeblikkelig legehjelp.

I Konklusjon

En utstående platen er rett og slett den minst alvorlige graden av prolaps. Derfor en utstående plate er alltid herniated, men ikke alle skivebrokk- stikker ut.

Hvordan få gul jakke stikk til Quit Kløe

Hvordan få gul jakke stikk til Quit Kløe


Gule jakker kan se ut som bier, men de er faktisk kraftigere. I motsetning til mange bee arter, ikke en gul jakke ikke miste sin stinger i offerets hud. Denne gjenbruk stinger gjør at en enkelt gul jakke for å gjentatte ganger svi ett offer og tilføre ny gift hver gang. Hevelse, irritasjon og kløe oppstår innen to til tre minutter av stikket. Disse symptomene avtar vanligvis i løpet av få timer, med mindre offeret er allergisk eller angrepet besto av flere stikk. Giften fra 1500 gul jakke stikk er potent nok til å drepe en voksen mann, og barn kan dø av bare noen få hundre.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter antihistamin pille. Kroppen frigjør histaminer etter opprettholde en gul jakke brodd, eller opplever andre allergener. Den naturlige reaksjon på huden din til histaminer er hevelse, kløe og irritasjon. Et antihistamin stopper kroppens reaksjon, og dermed stoppe kløen. Ta antihistaminer som beskrevet på etiketten.

Påfør en natron lime direkte til berørte huden. Bland 3 ts. natron med 1 ts. vann i en fin pure og spre blandingen over stikket. Natron letter kløe ved alkalisering gul jakke gift og redusere hevelse. La pastaen stivne på huden din og fjerne det med en våt klut. Gjenta etter behov til kløe stopper.

Suge en bomullsdott med Calamine lotion. Spre lotion over kløe i huden. La lotion tørke og gjenta som nødvendig til kløe stopper. Calamine har en beroligende effekt på forverret hud.

Påfør en ert størrelse mengde på 0,5 til 1 prosent hydrokortison krem til gul jakke brodd. Masser kremen inn i det berørte området og la det tørke. Gjenta etter behov i løpet av dagen.

Slik Care for maneter stikk

Slik Care for maneter stikk


Når det gjelder maneter stikk, unngå infisert vann er den beste løsningen. Men det er tider når kontakt er uunngåelig. Maneter stikk er ekstremt smertefullt på grunn av giftstoffer som finnes i maneter tentakler og bør behandles umiddelbart. En vanlig misforståelse er at urin kan lindre smerten fra en brodd. Men det finnes andre mer effektive måter å behandle en brodd som ikke involverer å ofre din verdighet.

Bruksanvisning

Umiddelbar Care

Coat det berørte området i eddik umiddelbart etter stikket. Sug et papirhåndkle eller en klut i eddik. Påfør håndkle til området og la den på plass i 30 minutter. Alternativt, hell eddik over området. La eddik å bli værende på huden i minst 30 minutter.

Iført hansker, bruker pinne eller pinsett til å fjerne tentaklene fra huden.

Påfør barberskum til området eller lage pasta ved hjelp av bakepulver og vann og bruke den til området. Bruk barberhøvel til å barbere området, og fjern eventuelle rester av tentakler. Alternativt skrape kanten av kredittkortet langs området.

Etter Care

Vask området med såpe og vann. Tillat området for å tørke.

Påfør hydrokortison krem til området for å lindre kløe. Påfør antibiotisk salve og bandasjer til området hvis det er noen åpne sår.

Gjenta rengjøring, bruk av medisin og bandasjering to til tre ganger om dagen før sårene leges.

Tips og advarsler

 • Du kan alternativt belegge området i en pasta laget av natron eller kjøtt mørsalt og vann hvis du ikke har tilgang til eddik. La lime på huden for ikke lenger enn 15 minutter hvis du bruker kjøtt mørsalt å unngå ytterligere irritasjon. Coat området i sjøvann hvis du ikke har tilgang til noen av de andre alternativene.
 • Ikke bruk ferskvann eller bruke is eller varmt vann til området umiddelbart etter stikket. Dette vil føre til at maneter tentakler å frigi mer giftstoffer.
 • Konsultere en medisinsk faglig hvis stikket er i ansiktet eller kjønnsorganene; dekker et stort område av legemet; symptomene dine ikke bedres eller forverres; offeret er svært ung eller eldre; eller hvis du opplever en alvorlig allergisk reaksjon, kvalme, oppkast, svakhet, muskelkramper, hodepine, brystsmerter, lavt blodtrykk eller pustevansker.
 • Oppsøk lege umiddelbart hvis du er stukket av en boks maneter.

Flying Insekter som stikker mer enn én gang

Flying Insekter som stikker mer enn én gang


I motsetning bitende insekter, stikkende insekter har en piercing organ kalt en brodd, som leverer giften. Noen kan til og med stikke gjentatte ganger. The American College of Allergy, Asthma og immunologi rapporterer at mer enn 500.000 mennesker ender opp i akuttmottak hvert år på grunn av insektstikk. En typisk reaksjon på en insekt stikk er rødhet, smerte og hevelse på stedet. Noen ganger kan en person ha en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi, som inkluderer så lett pust og en hevelse av tungen.

Humler

Humlen er furry kroppen er svart med gule striper, og det er omtrent en gang tommer i størrelse. I motsetning til honningbien, som svir en gang og så dør, kan en humle stikke flere ganger. En humle mangel mothaker (eller kroker) festet til enden av sin brodd. Bare kvinnelige bier svi fordi stikket er en del av deres reproduktive anatomi. Humler hekker i bakken, men de kan også bli funnet rundt terrasser, dekk og loft. Den vanligste reaksjon på en bie stikk er en smertefull, kløende bump på stedet av stikket som kan vare i noen timer til noen dager.

Veps

Veps avvike fra bier i at de ikke lagre eller produsere honning, og de er vanligvis mer aggressive i naturen. Veps har en tendens til å ha tynnere og jevnere (hårløse) organer i forhold til bier. Veps har en tendens til å bygge sine reir i henhold til sperrene eller i mørke områder av bygninger. Typiske reaksjoner på vepsestikk er lik bistikk; Imidlertid kan en person lider en allergisk reaksjon (anafylaksi) fra en bie eller en veps brodd som vil kreve akutt legehjelp.

Yellowjackets

Yellowjackets er en gruppe av vepsearter som pigg gjentatte ganger. En yellowjacket kropp er svart med gule striper, og det er ca tre åttendedeler til fem åttendedeler av en tomme i størrelse. En yellowjacket kan svi mer enn en gang, og injisere gift inn i personen det svir. Yellowjackets er tiltrukket av sukker og henge rundt steder av mat, som for eksempel søppelskuret. De gjør sine reir underground samt i trær, busker og gamle trestubber.

Hornets

En hornet er en type veps som kan stikke deg mer enn én gang. Hornets 'organer er svart med hvite eller gule tegninger. En skallet ansikt hornet er en type hornet som har store hvite flekker på ansiktet sitt og er ca tre fjerdedeler av en tomme i størrelse. Skallet ansikt hornet har en glatt brodd, noe som gjør at det å svi en person gjentatte ganger. Den bygger sin papiraktige laget reir henger fra trær eller busker og angrep alle som kommer inn sin plass. En Geithams er en stor type veps (ca 1,5 inches i størrelse) som er svart med gule merker og vanligvis bygger reiret i hule trær. Den Geithams flyr om natten og kan svi en person gjentatte ganger med sin glatte brodd.

Slik Cure / Treat gul jakke stikk

Slik Cure / Treat gul jakke stikk


Gule jakker kan slå til når som helst, injisere gift inn i huden med sine Politiagentene. Gule jakker ikke forlate sine stingers, slik at de er i stand til å stikke flere ganger. Sine stikk forårsake rødhet, hevelse, smerte og kløe. De stikk kan føre til en livstruende allergisk reaksjon, eller anafylaktisk sjokk, i visse tilfeller. Det er flere symptomer å se etter når du skal avgjøre hvorvidt en brodd trenger akutt legehjelp. De fleste stikkene kan behandles hjemme med grunnleggende førstehjelp.

Bruksanvisning

•  Vask stikket området med varmt såpevann. Bruk is eller en kald pakke direkte til stikket for å redusere hevelse. Gni en isbit over stikket i 10 minutter for vedvarende smerte.

Reduser stikkende med en aluminiumsbasert deodorant, kjøtt mørsalt og vann eller tykt natron lim. Bruke dem med en bomullsdott. Disse løsningene kan redusere hevelse og nøytralisere giften. Ved hjelp av Epsom salter, brodd behandlinger med vattpinner, eller ammoniakk letter også kløe. Når ingenting annet er tilgjengelig, kan du bruke gjørme for å hjelpe til med kløe fra stikket og bidra til å trekke ut giften.

Ta paracetamol eller ibuprofen å redusere smerte. Følg instruksjonene på pakken for dosering informasjon.

Ta en muntlig antihistamin for å redusere kløe. Påfør hydrokortison krem ​​til stikket området opp til tre ganger per dag.

Overvåk stikket i 24 timer. Fortsett å administrere grunnleggende førstehjelp hvis symptomene ikke forverres. Sjekk for pustevansker eller svelge for to timer etter stikket oppstår. Se for overdreven hevelse i armer og ben, og svimmelhet eller besvimelse. Ring 911 hvis noen av disse alvorlige symptomer. Dette kan være utbruddet av anafylaktisk sjokk.

Tips og advarsler

 • Tegn på anafylaksi vises vanligvis innen 10 til 20 minutter av den opprinnelige brodd, men det kan ta opptil 20 timer for tegn til å skje.
 • Stings øke i rødhet i løpet av de første 24 timene. Dette betyr ikke at området er infisert.
 • Hvis du har blitt stukket av en gul jakke før, og er allergisk mot stikket, holde adrenalin med deg og administrere skutt umiddelbart etter stikket.
 • Gjelder kjøtt mørsalt løsning nær øyet.

Hvordan bruke løvetann å behandle bie stikk

Hvordan bruke løvetann å behandle bie stikk


Bier er ofte skurkene i hagen på grunn av deres smertefulle stikk. Selve stikket er umiddelbart smertefullt. Som den giftige giften siver inn i huden din, blir smerten en brennende, kløe og inflammasjon starter. Det er noen medisinske aktuelle salver som kan brukes til å behandle bie stikk. Men du kan også bruke løvetann som et naturlig middel.

Bruksanvisning

Få stinger ut av huden din umiddelbart for å minimere mengden gift som går inn i huden din. Negler er vanligvis tilstrekkelig for jobben, men du må kanskje bruke pinsett. Be om hjelp hvis stinger er i en del av kroppen din du ikke kan se eller nå, for eksempel ryggen.

Rengjør bie stikk og området rundt den. Bistikk bryte huden, og, avhengig av hvor forsiktig du fjerner stinger, kan du ha et åpent kutt. For å hindre smitte, vask med såpe og vann eller tørk av med alkohol.

Samle løvetann fra en lapp av gress. Stilkene og bladene er de delene du trenger. Du kan kaste blomster.

Grind opp løvetann stilker og blader i et grøtomslag å bruke en morter, hvis du har en hendig. Hvis du ikke gjør det, tygge løvetann å knuse den.

Påfør grøtomslag til bie stikk. Det rette bidrar til å redusere betennelse og lindre ubehag av stikket.

Tips og advarsler

 • Bland løvetann grøtomslag med natron for å gjøre den mer effektiv.
 • Hvis tungen begynner å hovne opp, har du problemer med å puste, du bryte ut i et utslett, føler deg kvalm eller din visjon tåkelegger, ring 911. Du kan ha en dødelig allergi mot bie stikk. Du trenger legehjelp umiddelbart.
 • Hvis du vet at du har en bie allergi, bære en adrenalin penn til alle tider, spesielt når du skriver inn en grasslette. Bruk den umiddelbart hvis du får stukket. Denne pennen vil levere en potensielt livreddende dose av adrenalin inn i kroppen din til å åpne opp luftveiene.
 • Bier elsker løvetann og ofte fly rundt blomstene. Ikke bli stukket igjen når du ser for løvetann å bruke på bie stikk.

Hva skjer når en Carpenter Bie stikk?

Carpenter bier har en lignende utseende til humler, men deler ikke de samme febrilsk sosiale egenskaper. I stedet snekker bier gjemme seg i reir som ligger i rammene av bygninger eller i trær, ifølge Penn State, men kan bli funnet summende rundt disse områdene i svermer. Hvis en snekker bie stikk deg, kan du oppleve den tradisjonelle bivirkninger av bie stikk, inkludert rødhet, hevelse, astmaproblemer, og selv døden hvis du er allergisk mot bistikk. Søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Kvinnelige Bees

Den kvinnelige snekker bee er den eneste sex som vil svi en person. Imidlertid er den kvinnelige bie ikke kjent å svi ofte. Når en person provoserer eller prøver å røre den kvinnelige bie, hun trolig vil svi. Hvis du lurer på om du har blitt stukket av en kvinnelig snekker bee, så kan du inspisere hennes underliv når hun er død. Carpenter bier har svarte abdomens stedet for humle karakteristiske gule magen.

Venom utløsning

Carpenter bee gift er giftig, og det er derfor det gjør vondt når en bie stikk. Det er flere egenskaper ved bee venom, inkludert dens evne til å lamme nervesystemet (neurotoksisk), dens evne til å ta blodkapillærer tynnere (hemoragisk), og dens evne til å destory røde blodceller (hemolytiske). Bee venom er dannet fra melittin, et peptid som virker som et anti-inflammatorisk middel; fosfolipase, et enzym som fører til ødeleggelse av celler; og A-Hyaluronidase, et enzym som ødelegger deler av cellene og lar giften til å spre seg i en persons system.

Umiddelbare reaksjoner

Hvis du blir stukket av en snekker bee, kan du merke rødhet på stikkområdet og hevelser rundt området av stikket. Carpenter bie stikk er smertefulle, og smerten kan somle i en time eller lenger. Hver bie stikk reagerer forskjellig på forskjellige mennesker fordi de farlige mane utgivelser gift i varierende mengder. Umiddelbart plassere is på svellede området og ta et antihistamin for å døyve smerten.

Alvorlige reaksjoner

Anafylaksi kan oppstå hvis du er allergisk mot bistikk. Dette er en livstruende tilstand brakt på av den allergiske reaksjonen til biens stinger gift. Hvis du ser stinger i personens hud, fjerner du det ved å skrape den bort med et kredittkort heller da å bruke pinsett som kan forårsake stinger å komprimere og videre utgivelsen gift. En person som opplever anafylaksi kan oppleve tungpustethet, kvalme, diaherrea, magekramper, besvimelse, vanskeligheter med å puste eller svelge og angst eller forvirring. Ring 911 umiddelbart.

Hva å gjøre

Hvis noen som har blitt stukket av en snekker bee begynner å ha en allergisk reaksjon, ringe 911 umiddelbart. Hvis personen har kjent allergi medisin - for eksempel resept allergi medisin - deretter gi den personen det nødvendige beløpet. Be personen til å legge ned flatt på en overflate. Løft føttene ca 1 fot og dekker henne med et teppe. Dette hjelper til å hindre personen i å gå inn i sjokk. Du bør ikke plassere personen flat, løfte føttene hennes og dekker henne med et teppe hvis du mistenker at hun led en rygg, nakke, ben eller hodeskade, ifølge Medline Plus. Hvis noen opplever bare rødhet og nominell smerte, deretter bruke isen til bie stikk og ta et antihistamin.

Hvordan vet jeg om du har en Wasp bite eller stikke

Hvordan vet jeg om du har en Wasp bite eller stikke


Veps generelt ikke angripe mindre provosert, eller når forsvare reiret sitt. Vepsen bruker stinger som et egg-legging enheten slik bare kvinner svi sine ofre, ifølge University of California. De fleste mennesker har generelle symptomer etter et vepsestikk, men en liten prosentandel kan ha anafylaksi, som kan resultere i død fra bee gift hvis den ikke behandles raskt. Lær å kjenne igjen vepsestikk fra andre insektsbitt å vite riktig behandling for din hud irritasjon.

Bruksanvisning

•  Undersøk det berørte området av huden din for en liten punktering sår. Den lille hullet representerer stikket mark. Hvis du legger merke stinger igjen i huden din, fjerner ved å skrape den fra huden med en smør kniv eller kredittkort.

Observer området for rødhet og hevelse. Huden rundt punktering sår kan ha en liten hump der området er hoven, mens huden blir en mørk rød. Området kan kjennes varm å ta på.

Sjekk for smerter eller kløe på stikkområdet. Vepsen later seg gift som huden din reagerer med lokalisert kløe og sårhet.

Vask området umiddelbart med såpe og vann. Skyll huden med kaldt vann og tørk med et rent håndkle. Dekke området med en antibiotika salve og bruke en ispose på det berørte området for å redusere hevelse og lindre smerten.

Tips og advarsler

 • Ring legen din eller gå til din lokale øyeblikkelig hjelp anlegget hvis du opplever brystsmerter, elveblest, kvalme eller kortpustethet som du kan ha anafylaksi, en allergisk reaksjon på bie stikk.
 • Unngå å bruke pinsett eller negler for å fjerne en stinger som klemme den kan levere ytterligere gift inn i huden din.

Hvordan redusere hevelse fra gul jakke stikk

Hvordan redusere hevelse fra gul jakke stikk


En gul jakke er en type veps som har fått navnet sitt fra de gule markeringene på forsiden av hodet og den gule bånd rundt buken. En gul jakke stikk for å beskytte sin koloni, og kan svi mer enn én gang. Hvis du får stukket, må du fjerne stinger umiddelbart og rengjør området med såpe og vann. Du kan lindre svelling med flere metoder.

Bruksanvisning

•  Påfør isen til hovne området. Bruk et kaldt omslag eller ispose og hold på området i 15 minutter om gangen.

Påfør en over-the-counter hydrokortison krem til det berørte området. Hydrokortison bør bidra til å lindre kløe og hevelse, og du kan bruke den opp til tre ganger om dagen. Dessuten er en naturlig alternativ til hydrokortison er en løsning av kjøtt tenderizer og vann. Mål 1 ss. tenderizer av kjøtt i en bolle. Hell i nok vann til å lage en lime. Dypp en bomullsdott i pastaen. Sett bomullsdott på stikket og hold den i 20 minutter. Denne løsningen kan nøytralisere giften og redusere hevelse og smerte.

Ta en anti-inflammatorisk medisin, for eksempel ibuprofen. Dette vil lindre smerten og redusere hevelse.

Ta en over-the-counter antihistamin å lindre hevelse. Følg doserings instruksjonene på etiketten.

Homøopatiske midler for bie stikk

Nyte fruktene av utendørs sommeraktiviteter kan føre til en uheldig møte med bier. Skal en kjøre på med en av disse insektene forlate deg med ubehag av en bie stikk, er det visse homeopatiske midler som du kan bruke til å lindre smerte og kløe. Søker medisinsk hjelp bør være første bekymring for noen som lider av en allergisk reaksjon.

Aconitum napellus

Hvis du får stukket, og umiddelbart få en følelse av prikking, hevelse, nummenhet eller en brennende smerte, og det er ledsaget av din følelse panikk, er Aconitum napellus et godt middel. Ta den så snart som mulig, og hvis symptomene vedvarer, bruker det i forbindelse med et annet middel.

Apis mellifica

Hvis du er allergisk mot bistikk, vil arealet av bittet blir rødt eller rosa, hovne opp og bli veldig oppblåst, og det kan også føles varmt når du berører den. Hvis de er dine symptomer, er Apis ideell for deg; det vil gi en reduksjon i hevelse svært raskt.

Cantharis

Dersom det etter stikket, har du en enorm følelse av en skålding eller brennende smerte, og området av stikket blir en flammende rød - og til og med blemmer skjemaet - ta Cantharis.

Carbolicum acidum

Hvis du virkelig er allergisk mot bistikk - føler deg veldig svak og syk, pusten blir anstrengt, og ansiktet blir blek - oppsøke lege umiddelbart. Det er der carbolicum kan komme godt med; det er en kortsiktig løsning for å holde deg gående til du kan få til en lege eller et sykehus.

Hypericum

Hvis du blir stukket i et spesielt følsomt område - en del av kroppen din som har mange nerveender - Hypericum er en passende løsning. Stikk i et slikt område vanligvis føre til prikking og nummenhet eller en skyting smerte. Hypericum er perfekt for å lindre alle disse.

Ledum palustre

Ledum er nyttig hvis du legger merke til flere faktorer. Først hevelse fra stikket er ikke lokalisert - det sprer seg - og du får en kald, nummen, verkende smerter. En siste sjekk kan gjøres ved å påføre litt kaldt vann til området av stikket; hvis det letter smerten, så Ledum kalles for.

Riktig dosering

Du kan vanligvis kjøpe alle disse homøopatiske midler i preparerte potenser; prøver å blande dem selv er vanskelig og tidkrevende. De viktigste tingene å huske er disse: ta en lav dose først og vente for å se om symptomene bedres; hvis ikke, kan du prøve et annet middel. Det er best at du kontakter en homøopatisk leverandøren for å finne den beste dosen.

Når å søke legehjelp

En livstruende allergisk reaksjon oppstår hos cirka tre prosent av folk som blir stukket av bier. Tegn på allergisk reaksjon inkluderer kortpustethet eller piping i brystet, hevelse i ansiktet, spesielt lepper og tunge, svimmelhet, besvimelse eller kvalme. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse hendelsene inntreffer.

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje


Ingenting ødelegger en dag på stranden fortere enn smerten og skuffelsen over å få en manet brodd når du vasse i for en forfriskende dukkert i havet. Noen strand goers har produkter eller salver på hånden spesielt utviklet for slike stikk, men hvis du forberede deg ved å pakke noen husholdningsartikler med deg i din strand bag, vil du være i stand til å hjelpe til i tilfelle du eller noen i partiet som skjer med bli stukket av en manet.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle tentakler eller pigger med et rent håndkle eller klesplagg. Ikke berør tentakler eller pigger med bare hendene.

Douse området med eple cider eddik. Fukt et rent papirhåndkle med eple cider eddik og bruke den til det stukket området inntil svie og smerter er lettet.

Skyll av stikket med rent vann og bruke en balsam av ren lavendel essensielle olje til området hvert 15. minutt. Dette vil fortsette å berolige området.

Tips og advarsler

 • Når det gjelder alvorlige bitt og stikk, bør du søke medisinsk hjelp så snart som mulig.

Om maneter stikk

Om maneter stikk


Maneter stikk kan være en av de mest utrolig smertefulle stikk noen noensinne vil føle. Graden av smerte, avhenger av de spesielle arter av maneter.

Betydning

Stikket fra en manet kan variere fra å være litt mer enn en plage for å forårsake død. Selv om forskere anslår at det kan være i overkant av 1000 forskjellige arter, har bare 350 arter av maneter blitt identifisert. Den gode nyheten er at bare 10 prosent av de kjente artene faktisk svi.

Funksjoner

Symptomene på en manet brodd inkluderer den åpenbare smerter som kan føles som svi av flere veps samtidig. Etter den første smerte, kan det være slike symptomer som kløe, utvikling av et utslett og store renner. Avhengig av art av maneter og intensiteten av stikket, kan symptomer som kan utvikle seg senere kvalme og oppkast, kramper, nummenhet, muskelkramper og diaré. Hvis stikket er alvorlig nok, kan koma føre. De mest giftige arter kan faktisk omgå de fleste av disse symptomene og føre til døden i løpet av bare noen få minutter.

Advarsel

Alvorlighetsgraden av en manet brodd kan defineres av symptomene. Hvis noen av følgende symptomer er erfarne offeret bør umiddelbart ta kontakt med en lege eller bli tatt til legevakten. Alvorlige symptomer inkluderer å ha pustevansker, brystsmerter, og en smerte som øker snarere enn avtar. Hvis offeret er svært unge, eldre, eller generelt dårlig helse, bør du vurdere å få dem til en lege. En lege bør nok også konsulteres dersom stikket selv fant sted i ansiktet.

Forebygging / løsning

Hindre en manet brodd slår behandle det i ettertid, så begynne med å unngå områder av vannet hvor maneter er mange. Hvis du absolutt må svømme i områder infisert av maneter, finne ut hvilken art de er og hvor alvorlig en eventuell brodd kan være. Når bading i områder med høy manet befolkningen bære så mye verneutstyr som mulig, inkludert en våtdrakt, maske, hansker og svømmeføtter. En annen verdifulle råd er å motstå rørende maneter, selv døde. En død maneter beholder fortsatt kapasitet til å svi.

Forebygging / løsning

Behandlingen av maneter stikk i dag kan komme i en prepackaged medisinsk gel. Det samme prinsippet kan brukes ved hjelp av en velprøvd tilnærming som innebærer å skylle den berørte delen av kroppen i eddik; Dette har effekten av å stanse utslipp av giftstoffer i kroppen fra de fleste arter av maneter. Skylling direkte i saltvann kan også bidra til å lindre smerte, men gjelder ikke ferskvann til en manet brodd da dette vil lette utslipp av giftstoffer.

Forebygging / løsning

Hvis mulig prøv å ikke berøre maneter tentakler når du forsøker å fjerne det. Ideelt sett bør du bruke hansker eller bruke pinsett til å fjerne en manet tentakkel, selv om selvsagt dette er ikke alltid praktisk. Hvis stikket skjer inne i munnen, lage en løsning av en del eddik blandes med tre deler vann og gurgle. Ikke svelge denne blandingen, men heller gurgle og spytte.

Forebygging / løsning

Den mest ideelle behandling for maneter stikk uten bruk av medisin er å skape en lime ved å bruke natron og salt vann. Bland det før det blir tykt og klebrig, og bruke den til området av huden som maneter stukket. La pastaen til å stivne og deretter sakte skrelle den tilbake. Selv om det kan være noe ubehag fra peeling ripping ut noen av håret ditt, er den ultimate effekten at det også skreller bort de skadede hudceller.

Hva er behandlingen for gul jakke og bie stikk?

Hva er behandlingen for gul jakke og bie stikk?


Komme stukket av en gul jakke eller bie er en smertefull opplevelse. Behandle skaden umiddelbart kan redusere smerte, hevelse og andre potensielle komplikasjoner forbundet med det. De fleste mennesker ikke har alvorlige allergiske reaksjoner på disse stikkene, men alle som lider en brodd fra en av disse skapningene kan dra nytte av riktig førstehjelp kunnskap.

Fjern Stinger raskt

Når en gul jakke eller bie stikk en person, stinger ofte skiller fra insekt og er implantert inn i huden som en splint. Venom fra honningbier kan fortsette å gå inn i kroppen gjennom stinger i to til tre minutter, ifølge MedicineNet.com. Stinger bør fjernes umiddelbart for å redusere mengden av gift som når systemet.

Den harde kant av et kredittkort eller kanten av en kniv kan brukes for å raskt fjerne stinger fra huden. Nøye, men raskt, gni kanten over den utstikkende enden av stinger, og det vil komme fram, stoppe flyten av giften.

Ren, kjølig og Cream

Vask området av stikket med såpe og vann for å fjerne eventuelle urenheter og deretter plassere en ispose på stikket for å redusere hevelse og redusere virkningen av stikket på omliggende vev.

Påfør hydrokortison krem ​​til området av stikket å i tillegg redusere alvorlighetsgraden av stikket, ifølge MedicineNet.com. En pasta laget av natron og vann kan brukes som et alternativ aktuell behandling for å bryte ned bee gift.

Antihistaminer

En dose av antihistaminet raskt kan stoppe brenning, kløe og andre symptomer forbundet med en brodd. Antihistamin medikamenter som difenhydramin er tilgjengelig over disk, og brukes vanligvis for ulike anti-allergi forhold.

Anafylaksi Behandling

Ved en alvorlig allergisk reaksjon på et stikk, kan en tilstand som kalles anafylaksi forekomme. Denne alvorlig reaksjon kan føre til komplikasjoner i forskjellige deler av kroppen. Den har en rask innsettende, noen ganger i løpet av sekunder, og kan være livstruende hvis den ikke behandles umiddelbart.

Et nødanrop til 911 skal være den første handlingen. En vanlig måte å behandle noen opplever anafylaksi er å injisere ham med adrenalin. Enkelte personer som er klar over deres tendens til å reagere på denne måten til visse allergener vil bære en adrenalin skudd med dem, ofte referert til som en "epi penn." Hvis de ikke er i stand til å injisere seg selv, bør skuddet går på utsiden av låret. Det kan gis gjennom lett stoff. Gni området hvor stoffet kom inn for å hjelpe distribuere det. Få personen i liggende posisjon med føttene hevet og bo hos dem inntil hjelp kommer.

Hvordan å behandle bie stikk med urte rettsmidler

Hvordan å behandle bie stikk med urte rettsmidler


Den siste gangen jeg fikk stukket av en bie, det var på bunnen av foten min. Jeg skulle gå tur neste dag, og jeg var litt bekymret for at jeg ikke ville være i stand til å legge press på foten min.

Så, jeg jobbet overtid for å få smerten og hevelsen ned. Siden jeg var på ferie, alt jeg kunne gjøre var is det. Men etter at jeg kom hjem fra min tur jeg forsket hvordan å behandle bie stikk med naturmidler. Og nå vil jeg gjerne dele min kunnskap med deg.

Bruksanvisning

Ice området. Ice bringer betennelsen ned. Is det i ca 10 eller 15 minutter, og så kan du prøve noen av de andre rettsmidler. Fortsett glasur det hele dagen.

•  Bland havregryn med litt varmt vann og spre pastaen over området av stikket. La den stå på til det tørker. Skyll den av og deretter is det igjen hvis området er fortsatt smertefullt.

Påfør aloe vera gel til området flere ganger i løpet av dagen. Hvis du bestemmer deg for å ise det igjen, bare vent til aloe absorberer inn i huden din.

Bland en dråpe lavendel eterisk olje med omtrent 1/4 kopp vann eller trollhassel (trollhassel er å foretrekke). DAB den på området med en bomullsdott flere ganger om dagen. Hvis du ønsker å ise stikket litt mer, bare vent til blandingen fordamper.

Når jeg var liten, min bestemor ville alltid DAB eple cider eddik på mine bistikk. Så, jeg fortsatt gjøre det. Jeg har alltid satt eddik på før jeg isen det. Hvis det fortsatt vondt etter en time eller så, vil jeg DAB mer på.

Tips og advarsler

 • Sørg for at du tar kontakt med lege hvis du er allergisk mot bier.
 • Hvis du er allergisk, må du alltid ha din EpiPen på deg.

Hvordan å behandle bie stikk på hunder

Ja, kan hunden din bli stukket av en bie. Mange folk ikke innser deres hund kan være målet for en bie akkurat som et menneske. Bie stikk på hunder er smertefulle og de klør. Her er hvordan du kan hjelpe din firbente venn hvis han eller hun blir stukket av en bie.

Bruksanvisning

Fjern stinger hvis du kan finne den. Bruk neglen til forsiktig skrape stinger å fjerne det. Hvis du ikke finner stinger, ikke få panikk, det vil til slutt falle ut.

Dab bite området med melk av Magnesia. Sug en bomullsdott med melk av Magnesia, DAB på bittet og alt rundt det eller det generelle området der du tror han ble stukket. Lang pels gjør det vanskelig å finne en eksakt plassering. Påfør mange ganger per dag. Melk av Magnesia med hjelp til å ta noe av smerten ut av bie stikk. Den kan kjøpes på apoteket.

Påfør aloe til stikket området og hele veien rundt. Aloe vil bidra til å lindre smerte og berolige området. Fresh aloe er best. Påfør aloe ofte.

Legg kalde kompresser. Ikke bruk is fordi hunden vil trolig ikke holde rundt for en ispose og dernest is påføres huden kan føre til at huden til å fryse. Den kalde omslag vil bidra til å redusere hevelse.

Lag en pasta av natron og vann. Bruk på stikket hvis hunden din vil tillate det. Den natron vil bidra til å lindre kløen forbundet med bie stikk.

Tips og advarsler

 • Hvis hundene dine har problemer med å puste, hevelse eller flere stikk, søke akutt veterinær omsorg.

Africanized Bees og bivirkninger av flere stikk

Africanized Bees og bivirkninger av flere stikk


Africanized bier, også kjent som drapsmann bier er en sjelden sighting i det meste av Nord-Amerika; men de har blitt mer vanlig i områder som Arizona og Texas siden 1990-tallet, som de er tiltrukket av varmere klima. Africanized bier ble brakt til Sør-Amerika på 1950-tallet for å avle mer effektive bier, tilpasset de tropiske regioner i Brasil. Når innført, begynte de å avle med andre bee arter, som den europeiske honningbie, danner en hybrid versjon av både bier. Africanized bier er mer beskyttende overfor sine elveblest enn honningbier og angrep mer aggressivt. Det var 190 rapporterte dødsfall fra Africanized bee angrep mellom 1988 og 1993, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Sjokk, koma og død

Sjokk og koma er de mest alvorlige kroppslige reaksjoner på Africanized bee angrep, og tyder på at kroppen ikke er i stand til å takle den store mengden av giften løpe gjennom sitt system. Koma oppstår når legemet avsluttes ikke-vitale prosesser for å beskytte vitale organer. Døden resultater når offerets system er helt overveldet av bie gift og organsvikt oppstår.

Svakhet, svimmelhet og tretthet

Flere Africanized bie stikk kan føre til et offer å oppleve svakhet, svimmelhet og tretthet. De fleste av disse effektene er produktet av 50 eller flere bie stikk, som forårsaker en akkumulering av giften i offerets kropp. Selv om alvorlige, disse symptomene er ofte et resultat av ikke-fatale Africanized bee angrep, men det er fortsatt anbefales å søke medisinsk hjelp, sier amerikanske National Library of Medicine.

Oppkast og diaré

Oppkast og diaré er også bivirkninger som vanligvis følger av en Africanized bee angrep. En svermende av 100 eller flere Africanized bier gir en stor mengde gift, som er sluppet inn i offerets system. Kroppen reagerer ved å prøve å skylle ut giftstoffer gjennom oppkast og diaré.

Årsaker til Bone Spurs stikker inn i ryggmargen

Tiny, pekte benete utvekster som utvikler på kantene av et bein er bein spurs, eller osteofytter. De fleste bein spurs kan gå ubemerket i år på grunn av ingen symptomer. Men hvis de gni mot nærliggende bein eller nerver, de kan være smertefullt.
Smerter i nakke eller rygg som stråler inn i lemmer eller svakhet i ekstremiteter kan være forårsaket av bein spurs som stikker innover og presser mot nerver eller ryggmargen. Spinal bein sporer kan ofte påvirke funksjonen til blæren og tarmer.
Kollagen og leddbånd utgjør ryggsøylen som skiller de 32 ryggvirvel segmenter av ryggraden. Fungerende som støtdempere, diskene gjør at ryggraden til å være fleksibel på hvert segment. Diskene er ansvarlig for utvalget av bevegelsen i nakken og korsryggen. Under hver vertebra og bak disken er et par nerverøtter. Disse exit spinalkanalen.
Bone spurs kan være forårsaket som kroppen forsøker å reparere tapt brusk brytes ned av sykdom eller tilstand. Spurs forekommer vanligvis i ryggen, ryggraden og rundt noen felles påvirket av degenerert brusk. Spurs uten symptomer kan noen ganger nytte kroppen som de legger stabilitet til degenereres ledd.

Bone Spurs forårsaket av betennelse

Når senebetennelse eller degenerative leddgikt blusse opp, blir cellene i kroppen som danner bein stimulert av betennelsen å sette bein i det betente området. Dette vil etter hvert danne en spore. Bone spurs i ryggraden er ofte forårsaket av lokal betennelse.

Bone Spurs forårsaket av Spinalstenose

En medfødt eller spinal degenerasjon kan forårsake bein i ryggraden til smale, forårsaker spinal stenose. Leddene i ryggsøylen eller forskyvning av ligament kan forårsake en betennelse å oppstå som oppfordrer bein anspore vekst. De sporer, i sin tur, bidrar ytterligere til trykket på ryggmargen.

Bone Spurs forårsaket av oppvask

Diffuse idiopatisk Skeletal Hyperostose (oppvask) er en form for degenerativ leddgikt med forkalkninger som oppstår på sidene av ryggvirvler. Oppvask er assosiert med senebetennelse. Forkalkning av sener der de festes til benet kan forårsake bein spurs. Hælspore er felles for mennesker som lider av oppvask.

Bone Spurs forårsaket av spondylose

Lumbar og cervical spondylose er ofte forbundet med slitasjegikt. Gjentatt stress til et lite område av bein kan føre til disk mellomrom mellom ryggvirvlene i nakken eller korsrygg å utarte. Denne typen skader kan utløse bein spurs.

Bone Spurs forårsaket av aldring

Som ledd alder og brusk begynner å bryte ned, kan kroppen forsøke å reparere seg selv ved å erstatte tapet ved å skape nye bein langs eksisterende bein. Aldring leddene kan ha nytte av å la de stabiliserte områder å omfordele vekt og beskytte den gjenværende brusken. Hvis spurs ikke forårsake smerte eller tap av bevegelse, har det oppstått personen kanskje ikke vet sporen vekst.

Hvordan behandle et stikksår

Hvordan behandle et stikksår


Hvordan behandle et stikksår. En stikksår er en punktering av huden med en skarp gjenstand. Dermed kan et stikksår være en finger stikk eller et knivstikk i et større område på kroppen. I alle fall noen stikksår som bryter huden og forårsaker blødning behov for å bli behandlet. Det er noen viktige ting du trenger å tilstrekkelig behandle en stikksår.

Bruksanvisning

•  Påfør trykk direkte mot såret for å kontrollere blødning. Hvis såret er dypt og i nærheten av en hovedpulsåre, legg press på arterien nær såret for å stanse blodstrømmen.

Hev de sårede området, hvis det er mulig. Hvis såret er på en hånd eller fot, heve lem for å minske blodstrømmen.

Ligg stille, som å flytte rundt stimulerer blodsirkulasjonen. Holde varmen. Blodtap og sjokk senker kroppstemperaturen.

Dekk såret med en steril bandasje, om tilgjengelig. Hvis det du bruker for dressing er ikke steril, sørg for at det er så ren som mulig. Det er vesentlig å dekke et stikksår så snart som mulig.

Søk medisinsk hjelp umiddelbart. Ring 911 eller få til et sykehus, hvis det er mulig. Å få øyeblikkelig legehjelp reduserer sjansene for smitte.

Tips og advarsler

 • Hvis stikksår er mindreårig, behandle ved å vaske med varmt vann og såpe, bruke en antibakteriell krem ​​og bandasje såret.
 • Bruk plastfolie eller aluminiumsfolie tapet over bandasjene når dekker såret til å lage så lufttett som mulig.
 • Ikke ta ut en kniv eller et annet objekt fra et stikk sår hvis du fjerner objektet fører til ytterligere blødning. Dekk såret rundt objektet og få personen til et sykehus umiddelbart.
 • Ikke flytt hvis såret er for alvorlig og blødning er tung. Ring 911 og instruere medisinsk personell som kommer til deg.
 • Ikke bruk gasbind for å dekke et stikksår. Gasbind holder seg til sår.

Hva gjør du for et stikksår offer?

Hvis et offer nærmer deg med et stikk sår, er det en rekke tiltak som bør tas for umiddelbar omsorg. Knivstikk kan ofte være mer farlig enn skuddskader fordi blødning kan være mer rikelig. For å holde et stikksår fra å være dødelig, bør alle anstrengelser gjøres for å stoppe blødningen og holde offeret bevisst til akutt hjelp kommer.

Immobilisere objektet

Hvis knivstikking objektet er fortsatt i såret, må du ikke fjerne den. Selv om tendensen kan være å trekke det ut, kan du gjøre det stikk sår verre ved å gjøre det. Trekke ut objektet kunne gjøre mer skade på omliggende kjøtt, noe som kan føre til mer blødning og risiko for infeksjon, spesielt hvis den har en taggete blad. Uansett hvor skitten eller store objektet kan være, er det fortsatt hjelpe levre blodet. Hvis den fjernes, vil såret blø mer voldsomt, noe som kan føre til sjokk og død også.

Behandling av såret

Behandle såret først ved å forsøke å stoppe blødningen. Hvis objektet er der fortsatt, pad sine omgivelser med gasbind og andre sterile materialer så raskt som mulig. Tape gasbind til objektet, og gjøre vårt ytterste mulig å holde objektet fra å bli brutalt eller flyttes. Skulle objektet fjernes, dekke såret raskt med hånden inntil mer gasbind kan brukes. Ring 911 eller har noen å ringe 911 når du har blødning under kontroll. Hvis såret er i en lem, prøv å heve den over hjertet nivå for å stoppe blødningen. Hvis såret er i brystet eller magen, prøve å sette offeret i halvt sittende stilling. For et stikk i øyet, at du dekker begge øynene fordi de beveger seg i par.

Behandle Victim

Ofre kan lide av sjokk på grunn av blodtap eller dagens situasjon. Han kan klage over kuldefølelse, så hvis du har et teppe hendig ha den på ham. Nøkkelen er å holde offeret våken og bevisst. Du kan gjøre det ved å holde offeret rolig og, hvis mulig, å sitte opp. Ikke prøv å flytte offeret langt fra stedet; la ambulansen gjøre det. Hvis offeret må hoste eller føles som oppkast, bruke et lett trykk til polstret såret for å holde den fra åpningen.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik for insektbitt og stikk

Hvordan bruke Apple Cider Eddik for insektbitt og stikk


Da jeg var barn, min bestemor uhell forstyrret en humlebolet. Jeg fikk ikke stukket, men hun gjorde - og det gjorde min søster. Hun kom utenfor med et stort glass eple cider eddik og jeg tilbrakte ettermiddagen hjelpe dem sette den på sine stikk.

Siden da, er eple cider eddik det første jeg slår til når jeg får stukket eller bitt av et insekt. Jeg har alltid sørge for å ha eple cider eddik for hånden, spesielt om sommeren. Her er hvordan du kan bruke det som et middel for insektbitt og stikk.

Bruksanvisning

•  Hvis du får stukket, er det første du trenger å gjøre se om stinger er inni huden din. Hvis det er det, må du følge de riktige prosedyrene for å få det ut - eller få hjelp. Jeg er ikke sikker på hva prosedyren er slik at du må spørre en ekspert eller kanskje ta opplæring i førstehjelp.

Husk at hvis du er allergisk mot noen av disse insektene (bier er en vanlig allergi) bør du søke hjelp umiddelbart. Hvis du har en kjent allergi, holde et EpiPen på hånden. Eddik er ikke til å klippe det.

Hvis stinger er ute og du ikke er allergisk, kan du sette eple cider eddik på en bomullsdott med litt vann og bearbeid det på området. Holde å sette mer på hver 30 minutter til du finne lindring fra dine symptomer.

Du kan også la bomullsdott på området og pakk gasbind rundt det. Tape det stengt. Dette er en hendig måte å lindre stikket eller bite uten stadig å bruke det eple cider eddik.

Tips og advarsler

 • Husk å se en lege hvis du har en allergi, hvis stinger sitter fast i, eller hvis symptomene forverres. Faktisk, hvis situasjonen er presserende, gå til ER.