Digidexo.com

refluks og tung pust

De fysiologiske grunner for anstrengt pust

De fysiologiske grunner for anstrengt pust


Fysiologiske forhold for anstrengt pust er ofte resultatet av sykdommer som negativt påvirker de naturlige mekanikken i kroppens primære åndedrettsorganene, inkludert hals, lunger og pessar. Uanstrengt pusting er tilrettelagt av en åpen luftvei og uhindret bevegelse av membranen, tilstrekkelig lunge ekspansjon og sammentrekning og effektiv oksygen innånding inn i lunge luftblærer. Eventuelle forhold som kompromitterer disse funksjonene resultere i anstrengt pust.

Øvre luftveisobstruksjon

Enten puste gjennom nesen eller munnen, luft først kommer inn i luftveiene via hals, larynx og trakea. Når disse organene opplever blokkeringer, grunne pust og choking oppstå. Foruten å ha mat fast i halsen, identifiserer Medline Plus visse forhold som forårsaker dette fenomenet, så vel. Epiglottitt resulterer i betennelse i slimhinnen i luftrøret. Allergiske reaksjoner kan føre til halsen til å svelle. Byller på mandlene og / eller svelg blokk luftinntak.

Membran Ineffektivitet / med hindringer Lunger

Membranen er en muskel som sitter under lunge og letter åndedrettet. Når membran kontrakter, den beveger seg nedover, for å la luft strømme inn i brysthulen og lungene ved innånding. Membranen utvider seg og presser lungene oppover, innsnevring av brysthulen for å slippe ut luft på utpust. Mange obstruktive sykdommer i lunge årsak luft å bli fanget i lungen, som begrenser bevegelse av membranen, noe som resulterer i anstrengt pusting. Ohio State University Medical Center identifiserer disse sykdommene som cystisk fibrose, bronkitt, kronisk obstruktiv lungesykdom, astma, bronkiektasier, emfysem og bronkitt.

Begrensede / stivnet Lunger

Begrensede lungene er lungene som opplever en nedgang i volum over tid. Redusert lungevolum fører til tung pust, fordi lungene ikke fullt ut kan utvide ved innånding. Visse sykdommer stive av lungene og brystveggen, svekke membranen og / eller skader på nervesystemet, som alle resultere i begrenset lungekapasitet. WebMD og Ohio State University Medical Center identifisere årsaker til restriktiv lungesykdom som skoliose, lungefibrose, amyotrofisk lateral sklerose, leddgikt, interstitiell lungesykdom, fedme, silikose, sarkoidose, sklerodermi, muskeldystrofi, lupus og asbestose.

Væskeopphopning / pleuravæske

Pleuraeffusjon oppstår når væske samler seg i slimhinnen i lungene. Ytterligere foring fluid begrenser ekspansjon av lungen som ligner på restriktiv lungesykdom. Det skjer som et resultat av blodkar lekkasje eller foring inflammasjon. Ifølge Medisin Net, tilskrives sykdommer inkluderer lymfom, Meig syndrom, lever og nyresvikt, hjertesvikt, lupus, bryst og lungekreft, lungebetennelse, tuberkulose, ascites og mesothelioma.

Fluid Collection / lungeødem

Når luftblærer i lungene, kjent som alveolene, fylles med væske, kan de ikke trekke nok luft for uanstrengt pusting. Dette er referert til medisinsk som lungeødem. Luftveisinfeksjoner, som bronkitt og lungebetennelse, kan føre til at dette skal skje. Ifølge Medline Plus, er væsken hørt som knitrer mens en smittet person puster. Disse forholdene er vanligvis kontrahert av eksponering for skadelige bakterier, sopp eller virus. Ifølge Mayo Clinic, en rekke hjertetilstander av et svekket hjerte som ikke kan tilstrekkelig pumpe blod krefter væske fra kapillærene i blodbanen. Disse forholdene omfatter hjerte- lungeødem, arteriell sykdom og kardiomyopati.

Hva er årsaken til hjerte hjertebank?

Den hvilepuls er antall ganger hjertet slår per gitt tidsperiode. For voksne, 60 til 100 slag per minutt er gjennomsnittlig hvilepuls. Denne serien er lavere for idrettsutøvere, som har hvilepuls er vanligvis 40 til 60 slag per minutt. I noen situasjoner kan hjertet palpitate eller slå hardere og raskere. Når dette ender opp som skjer, er det flere grunner til det.

Trening

I hvile pumper hjertet blod til resten av kroppen din uten store anstrengelser. Men når du trener, har ditt hjerte til å forsyne resten av kroppen med oksygenrikt blod, som tar mye mer arbeid. Dette i sin tur fører til hjertebank. De hjertebank som oppstår kan bli forverret i varme, fuktige temperaturer og under særlig høy intensitet øvelser som sprint trening. Effekten av varme på hjertet kan også ses i en badstue eller deltar på en varm yoga klasse der temperaturen ofte overstiger 100 grader F.

Koffein

Produkter som inneholder koffein brukes for mental klarhet, øke forbrenningen og for å øke energinivået. Noen produkter som inneholder koffein er kaffe, te, sjokolade, brus, energidrikker og ulike vekttap kosttilskudd. Koffein kan føre til hjertebank. Noen ganger folk prøver å øke effekten av koffein og de blander det med andre ting som alkohol. Dette kan øke intensiteten av hjertebank og forårsake sykehusinnleggelse eller død.

Arytmier

Et hjerte arytmi er en tilstand der hjerterytmen endres. Et symptom på arytmier er hjertebank. Arytmier kan sees hos personer med mitralklaffprolaps. Mitralklaffprolaps er en tilstand der ventilene som skiller venstre atrium og venstre ventrikkel ikke lukker ordentlig når blodet pumper gjennom hjertet. I tillegg til hjertebank, andre symptomer inkluderer brystsmerter, følelse ør og kortpustethet.

Panikkanfall

Stress kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Det kan være jobbrelatert, forårsaket av lange arbeidsdager, eller resultatet av familie problemer som skilsmisse. Når dette stresset får til en forhøyet punkt, panikkanfall kan sette inn. Når dette skjer, ekstreme følelser av frykt og bekymring ta over kroppen og pulsen blir opphøyd til et punkt der hjertebank oppstå.

Nikotin

Nikotin er et vanedannende kjemisk stoff som finnes i tobakk produkter som sigaretter, sigarer, pipetobakk og tygge tobakk. Den vanlige bruk av nikotininneholdende produkter er kjent for å forårsake emfysem, kreft munn, strupekreft og lungekreft. Men nikotin kan også ha en annen virkning på kroppen. Når røyken er inhalert eller spytte fra tobakk er inntatt, blir kroppen ranet av oksygen som igjen kan føre til hjertebank.

Bivirkninger

Astma er en tilstand der lungene "luftveiene er innsnevret og betent på grunn av luftforurensning. Når et astmaanfall oppstår, kan episoder med hoste, piping i brystet og tung pust skje. For å avhjelpe denne situasjonen er en inhalator som brukes til å stoppe eller redusere symptomene. Det er imidlertid en stimulant i inhalatoren som kan føre til hjertebank. Det er også noen hostemiksturer som har et stoff som heter pseudoefedrin, som også kan føre til hjertebank.

Hormoner

Hormonene i kroppen er alltid i endring, og er svært viktig for riktig funksjon. De er ansvarlig for stoffskiftet, kroppstemperatur regulering, humør støtte og søvnmønster. Det er tider når hormonene i kroppen kan bli kastet av. Noen eksempler på slike tilfeller inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon og skjoldbrusk forhold. Alle disse situasjoner kan føre til hjertebank.

Bivirkninger av vekttap narkotika

Å være overvektig kan være frustrerende. Personer som faller inn under denne kategorien kan du prøve mange forskjellige metoder og tilnærminger for å gå ned i vekt som ofte ikke fungerer. Når dette er tilfelle, har de ofte ty til bruk av vekttap stoffer. Noen av de mest populære inkluderer Orlistat, Phentermine, Xenicol og Meridia. Selv om disse stoffene kan ende opp med å forårsake vekttap, kan de også kommer med noen uønskede bivirkninger.

Avhengighet

Når folk bruker et supplement eller narkotika som gir dem resultater, de ofte blir hekta på det, eller avhengige. Når dette skjer, kan de ikke fungere uten sin bruk. Er at vekttap stoffer kun er ment til å bli brukt for en angitt tidsperiode, noen som benytter dem, kan ende opp med å stole på dem hele tiden og blir avhengig.

Krakk

Mange vekttap narkotika blokkere opptaket av visse næringsstoffer som fett og karbohydrater. Med det blir tilfelle, noen bivirkninger omfatter fet gass, fettlagre i krakk og en oransje farget avføring. Tarmer kan også bli irritert og diaré kan utvikle seg.

Pain

Annet enn tarm bivirkninger som kan ses med vekttap narkotika, kan magen også lider andre symptomer. Kvalme, oppkast, smerter i endetarmen og magekramper kan bli sett. Forstoppelse kan også utvikle oppstå som kan legge til magesmerter.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket fra mat, luft eller noen form for dyr, men de kan også bli satt av ved medisiner som vekttap narkotika. Noen bivirkninger som kan ses inkluderer utslett på huden som elveblest, tung pust og hevelse i ansiktet og leppene. I verste situasjoner, kan anafylaksi skje der halsen kan hovne stengt, går blodtrykket opp og hele kroppen har en alvorlig reaksjon.

Komplikasjoner

Når det gjelder å ta vekttap narkotika, er det alltid noen komplikasjoner og hensyn som er involvert som trenger å bli sett på før du bruker dem. Folk som har leversykdom, nyresykdom eller gallestein bør ikke ta dem. Folk som har hjertesykdom, høyt blodtrykk eller en familiehistorie med slag bør ikke ta dem, og folk som har et anfall lidelse som epilepsi bør ikke bruke dem heller.

Hva er årsakene til kronisk Kortpustethet?

Hva er årsakene til kronisk Kortpustethet?


Kortpustethet er for det meste en normal forekomst som skjer for en svært kort periode etter anstrengende aktiviteter eller i tider med ekstrem frykt. Det er ikke normalt å oppleve kortpustethet, for eksempel, bare sitte ned eller står opp fra en bøyd stilling. Mange helsetilstander kan føre til kortpustethet, både midlertidig og kronisk.

Kronisk obstruktiv lungesykdom

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) er en lungesykdom som forårsaker en kronisk kortpustethet. De to sykdommer som faller inn under kategorien av kronisk obstruktiv lungesykdom er kronisk bronkitt og emfysem. Kronisk bronkitt er en tilstand som fører til store mengder slim og hevelse i lungene luftveier. Emfysem er en sykdom som ødelegger lunge luftblærer. De fleste som har KOLS har begge forhold, ifølge National Institutes of Health.

Allergier

Ditt immunsystem jobb er å holde unna noe det mener er en trussel mot kroppen din, for eksempel virus eller bakterier. Av og til, vil immunsystemet forsvare fremmede stoffer som ellers er ufarlig; Disse kalles allergener. Noen mennesker har ikke noen symptomer assosiert med allergi, der som andre kan ha en rekke symptomer. De vanligste allergi triggere er støv, kjæledyr dander, pollen og mold. Noen mennesker har også allergi mot mat, insektbitt og smykker. Symptomer assosiert med allergi er hoste, kortpustethet (dyspné), tungpustethet, utslett og elveblest.

Astma

Betennelse i luftveiene i lungene kalles astma. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), påvirker astma mer enn 23 millioner amerikanske voksne. Når en person har et astmaanfall, musklene langs luftveiene begynner å hovne opp, noe som fører til pustevansker. Astma utløses i de fleste tilfeller av vanlige allergener (støv, kjæledyr dander, mold og pollen), samt kaldt vær og luftveisinfeksjoner.

Interstitiell lungesykdom

Interstitiell lungesykdom beskriver en gruppe av lidelser som forårsaker progressive lunge arrdannelse. Dette arrdannelse er irreversible, selv om det finnes medisiner tilgjengelig på resept for å bremse ned ytterligere skade. I de fleste mennesker som har denne sykdommen, symptomene kommer gradvis, men i noen, kan sykdommen utvikle seg plutselig. Symptomer inkluderer en følelse av åndenød under fysisk aktivitet, tørr hoste, tung pust, brystsmerter, og negler som bue over fingeren tips. Som sykdommen utvikler seg kan du merke at du er andpusten gjøre normale hverdagslige ting, som å snakke og spise. Når åndenød skjer, er irreversibel skade stede.

Nasal Polypper

Nesepolypper er bygget opp av de betent vev som linje neseslimhinnen. De er mindre sekklignende vekster som begynner å vokse i det indre tak av nesen og utvide til åpne områder. Personer med nesepolypper synes det er vanskelig å puste gjennom nesen, og dermed kjennemerket tegn for nesepolypper er puster gjennom munnen. Andre tegn og symptomer inkluderer nasal obstruksjon, lyd lunger og rennende nese. Behandlingen består vanligvis av reseptbelagte steroider eller antibiotika, men noen mennesker kan kreve kirurgi for å puste lettere. Det er ingen garanti for at nesepolypper ikke kommer tilbake, så de er ikke forebygges.

Naturlig behandling For Mesothelioma

Mesothelioma er en form for kreft som påvirker tynt lag av vev (mesothelium) lining organer. Mest vanlig i lungene, er mesothelioma ofte et resultat av eksponering for asbest. En naturlig behandlingsstrategi inkluderer kosthold og kosttilskudd som kan styrke immunforsvaret, samt behandlinger som adresserer andpustenhet som følger denne formen for kreft. Fortell legen din om eventuelle naturlige kosttilskudd du ønsker å legge til din behandlingsregime. Consulting med en helsepersonell med erfaring i alternativ medisin for kreft er en god måte å designe en naturlig behandlingsstrategi.

Behandling Tung pust

The Mayo Clinic bemerker flere behandlinger som kan ta dine pusteproblemer. Akupunktur kan forbedre din pust. Akupunktur har også blitt godt etablert som en behandling for å håndtere bivirkninger av kreft behandlinger som kjemoterapi og stråling, som ofte er en del av behandlingsregimet med denne formen for kreft.

Ta kontakt med en sykepleier eller fysioterapeut for å lære pusteøvelser for å bruke når du føler deg andpusten. Øvelsene vil hjelpe deg å puste bedre og lette angst og panikk som kan gjøre tilstanden verre.

Spenner og slapper av visse områder av kroppen kan redusere spenninger og forbedre pusten din. Spør legen din til å henvise deg til en egnet terapeut som kan lære deg øvelser for å utføre hjemme.

Tilskudd

The University of Maryland viser følgende gunstige stoffer for kreftbehandling. Noen har direkte innvirkning på kreft effekter mens andre styrker immunforsvaret. Du trenger ikke å ta alle supplement notert siden noen tilbyr lignende fordeler. Det er gunstig å ta kontakt med helsepersonell når de vurderer dette området av naturmedisin.

Bruke fiskeolje for å lette betennelser og forbedre immunitet; ta en til to kapsler eller en ss. daglig. Diskuter denne behandlingen med legen din hvis du tar blodfortynnende legemidler. L-theanine (200 mg tre ganger daglig) og melatonin (2 til 6 g ved sengetid) tilbyr også immune støtte. Ta melatonin før sengetid; det kan også hjelpe deg å sove.

Visse antioksidanter nytte de med kreft. De inneholder vitamin C (1000 mg daglig), alfa-liponsyre (50 mg daglig) og resveratrol (200 mg daglig).

De følgende urter utviser anti-kreft effekt og forbedre immunfunksjon. Grønn te (500 mg daglig), reishi sopp (300 mg tre ganger daglig) og oliven blad ekstrakt (500 mg daglig). Hvetespirer er også et godt valg; sette en pakke i en drikk en eller to ganger om dagen.

Ivermectin for lesjoner

Ivermectin er et medikament som brukes til å behandle lesjoner fra parasittinfeksjoner og skabb. Ivermectin er en oral medisin, og brukes ofte som et alternativ til aktuelle medisiner.

Identifikasjon

Ivermectin er en populær medisin som er foreskrevet i behandling av lesjoner som skyldes forskjellige tilstander. Ifølge US Food and Drug Administration (FDA), har anslagsvis 6 millioner mennesker over hele verden tatt Ivermectin.

Typer

Ivermectin er i en klasse legemidler som kalles anthelmintics. Det behandler forhold som forårsaker lesjoner ved å drepe parasitten som forårsaker dem. Ivermectin kan være foreskrevet for behandling av rundormer, snikende utbrudd, og strongyloidiasis (threadworm).

Effekter

Noen av bivirkningene som kan være forbundet med bruk av Ivermectin er svimmelhet, kvalme, oppkast, tap av appetitt, magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, diaré, slapphet, tretthet, skjelvinger og ubehag i brystet.

Andre bruksområder

Ivermectin kan også være foreskrevet i behandling av hodelus, rundorm infeksjoner, kjønnshår lus og skabb.

Betraktninger

Ivermectin kan føre til alvorlige bivirkninger, og bør kun brukes under en lege omsorg. Hvis du opplever elveblest, kløe, tung pust eller pustevansker, kan det være et tegn på en livstruende allergisk reaksjon. Hvis du har hatt hjernehinnebetennelse, afrikansk sovesyke, HIV eller andre tilstander som påvirker immunsystemet, konsultere legen din før du tar denne medisinen. Sikkerheten til Ivermectin har ennå ikke blitt bestemt i små barn og gravide kvinner.

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Den Heimlich fjerner brukes til å fjerne fremmedlegemer fra en persons luftveier for å tillate dem å puste normalt. Folk som trenger Heimlich som får symptomer som for eksempel manglende evne til å hoste, gråte eller snakke, blå eller lilla hud, gripe tak i halsen eller en uke hoste og tung pust som gir en høyfrekvent støy. Dette kan bli etterfulgt av tap av bevissthet.

Hvordan Gi Heimlich til et barn

Hvordan Gi Heimlich til et barn

En stå eller knele bak barnet om hun sitter eller står.

Lag en knyttneve og med tommelen pekende oppover, legg den under barnets brystkassen og over avfallet.

omringe barnets midje, plassere den andre hånden oppå den andre neven.

Gi en serie på fem raske og tydelige innover og oppover thrusts.

Hvis objektet er fortsatt sitter fast etter ett forsøk, fortsetter prosessen til det kommer ut.

Hvis barnet ikke reagerer, kan du ringe 911 og legge barnet på gulvet.

•  Bøy haken frem, sikre tungen ikke blokkerer luftveiene og fullføre en finger sveip av munnen.

Etter hvert som barnet ligger på gulvet, skreve barnets lår og legg knyttneve mellom bunnen av barnets brystbenet og navlen.

Utfør en rask kompresjon ved å skyve innover og oppover. Utfør en finger sveip for å sikre objektet ikke er i munnen. Fortsett denne prosessen til ambulansen kommer eller objektet er fjernet.

Hint

 • Rekruttere og obtian HLR-sertifisering for voksne og barn.
 • Spør ditt barns skole eller barnepass anlegg hvor du kan melde deg på et CPR klasse.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Juvenile diabetes eller type 1 diabetes, rammer om lag 3 millioner mennesker i USA De fleste av dem er diagnostisert før fylte 30 og de aller fleste er diagnostisert som barn. Juvenile Diabetes er en sykdom som oppstår når kroppens autoimmune system angriper insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen. Insulin er et hormon som gjør at kroppen til å behandle glukose eller sukker i maten du spiser. Uten det akkumulerer sukker i blodet, og vil til slutt begynne å skade vitale organer i kroppen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til koma og død.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Ikke forveksle symptomer med de av andre plager. For de fleste foreldre, kan det være svært vanskelig å få øye på juvenile diabetes symptomer, da de kan være gradvis. De fleste er vant til å høre om overdreven tørste og hyppig vannlating når det gjelder diabetes. Mens de er faktisk symptomer, er det andre som kan oppstå at foreldre kan overse på grunn av mangel på informasjon.

Følg nøye med på barna på en daglig basis. Et barn med type 1 diabetes vil ofte gå ned i vekt til tross for å spise godt. Faktisk, kan han være veldig sulten og kan spise hele dagen lang og fortsatt ikke være fornøyd. I stedet for å få vekt fra maten han spiser, vil vekttap oppstå. Dette er fordi kroppen begynner å bruke opp det fett som er lagret for å få energi som den ikke får fra organer, på grunn av mangel på insulin. Du bør være oppmerksom på at når blodsukkeret er høyt for en lengre periode, kan et barn også klage over tåkete syn. Han kan ha vanskeligheter mens du arbeider på sin datamaskin eller lese styret i klassen.

Sjekk ditt barns aktivitetsnivå. Barn vil være mer sliten enn vanlig, og med en litt sløv. Barnet kan være lurt å sove mer, og det kan ta ham mye mer energi for å få ting gjort.

merker noen alvorlige endringer i ditt barns oppførsel. Han kan vise flere aggresjon eller humørsvingninger. Da hans blodsukkernivået er høyt, vil barnet ofte opplever endringer i sin normale oppførsel. Foreldre vanligvis tilskriver dette til mange andre ting, men kanskje ikke vet det kan være relatert til en diabetes diagnose.

Rapport symptomer til barnets barnelege. En enkel urinprøve eller glukose meter vil indikere høye nivåer av sukker og blodprøver kan bekrefte diagnosen.

Hør for anstrengt pust. Når ketoner er til stede i kroppen, tung pust og en fruktig luktende pust vil bli merkbar. Ketoner er syrer som bygges opp i blodet på grunn av fravær av insulin som gjør glukose akkumuleres i blodet. Ketoacidosis kan oppstå når det er høye nivåer av ketoner i kroppen. Det er en meget alvorlig tilstand, og må behandles på sykehuset.

Hint

 • Det er viktig å merke seg at Type 1 diabetes er ikke forårsaket av å spise for mye eller ved å være feit eller inaktive. Det kan ikke forebygges.
 • Disse symptomene kan være svært vanskelig å legge merke til i begynnelsen, men etter hvert som tiden går, kan de ikke bli ignorert. Dessverre med familie leger vil ofte utgangspunktet misdiagnose denne sykdommen, fordi symptomene som presenteres er ofte influensalignende og et barns urin eller blod kan ikke engang bli sjekket i løpet av et kontor besøk.
 • Type 1 diabetes er ikke vokst. Det er en kronisk sykdom som en kur ennå ikke er funnet.
 • Hvis du mistenker at barnet ditt har noen av disse symptomene, se familien lege så snart som mulig. Tidlig intervensjon er best som et barn med høye blodsukkeret for en lengre periode kan bli veldig syk ganske raskt.

Forverring av astma hos barn

Astma påvirker nesten 6 millioner barn i USA, og alle disse barna er i fare for forverring av astma. Forverring av astma kan være alvorlig nok til å forårsake sykehusinnleggelse eller død.

Effekter

Forverring av astma hos barn kan sees i akutte episoder når kortpustethet, tetthet i brystet, tung pust og hoste blir stadig verre.

Årsaker

Luftforurensning og virus er blitt funnet å være en årsak til forverring av astma hos barn. Virus er vanlige årsaker hos barn som har ellers mild astma.

Tester

For å teste for forverring av astma hos barn, vil legen bruke spirometri for å måle lungefunksjonen. Testene som oftest brukes er pulsoksymetri og PEF eller målinger av FEV1.

Betydning

Astma står for ca 4000 dødsfall i året i USA, men mange av dem kunne vært forhindret med behandling.

Forebygging / løsning

Akkurat som med astma, er astmaeksaserbasjon behandlet gjennom vurdering, opplæring om astma for foreldre og barn, eventuelle nødvendige kontroller på miljø, og nødvendige medisiner for barnet.

Advarsel

Ikke overse tegn på mulig forverring. Uavhengig av normalt nivå av astma barnet ditt har, kunne hun ha en forverring som er livstruende og trenger umiddelbar behandling.

Hvordan er Diabetes diagnostisert hos barn?

Det er så mye å bekymre seg når oppdra et barn i disse dager. Du prøver å huske alt du leser i foreldre magasiner og se i nyhetssendinger foreldre stykker, men det kan bli overveldende. Nå tror du barnet ditt har symptomer vanlig i diabetes, og du husker at du har et par forskjellige slektninger diagnostisert med noen form for diabetes.

Diabetes er en alvorlig sykdom, spesielt hos barn. Selv om symptomene synes å dukke opp ut av ingenting, har sykdommen faktisk vært fremme i barnet ditt for en mye lengre tid. Du ønsker å vite om barnet ditt er i fare for å utvikle diabetes. Du må vite om det er noe du kan gjøre for å forebygge diabetes hos barnet ditt. Du bør være klar over hva symptomer å se etter og hvordan du har barnet ditt diagnostisert når du mistenker at barnet ditt har diabetes.

Betydning

The American Diabetes Association definerer diabetes som "en sykdom der kroppen ikke produserer eller skal bruke insulin." Barnets bukspyttkjertelen, som er ansvarlig for å produsere insulin, ikke lenger fungerer som den skal. Derfor, sukker og stivelse blir ikke skikkelig omdannet til energi barnet trenger i hennes hverdag. Ingen kjenner den eksakte årsaken til diabetes. Genetikk er definitivt en bidragsyter, men barnets miljø, kosthold og aktiviteter også figur i om hun vil være en av de millioner diagnostisert med diabetes. Diabetes påvirker 23,6 millioner mennesker (barn og voksne), i henhold til ADA. Dette tallet fortsetter å vokse uten kur i sikte.

Typer

De to typer diabetes som effekt barn er kjent som Type 1 (tidligere kjent som juvenile diabetes) og type 2 diabetes (tidligere kjent som voksen angrep diabetes). Type 1 diabetes vanligvis forbrenner hos barn og unge voksne. For en rekke grunner, en å være genetikk, stopper bukspyttkjertelen produserer insulin. Type 2 diabetes historisk hadde bare blitt diagnostisert hos voksne, som regel voksne over 45. Men med fedme - spesielt overvektige barn - å bli en epidemi, Type 2 diabetes er funnet hos barn og unge voksne i alarmerende tall. I type 2, blir kroppen motstandsdyktig mot insulin. I et forsøk på å produsere nok insulin til å gjøre opp for dette, blir bukspyttkjertelen overveldet og ikke kan produsere nok insulin.

Symptomer

Før du tar barnet til en lege for å bli diagnostisert dere har sikkert lagt merke til noen av disse klassiske symptomene på type 1 diabetes, som er oppført av ChildrenWithDiabetes.com: "overdreven tørste, overdreven vannlating, overdreven sult, vekttap, tretthet, tåkesyn, høyt blodsukker, sukker og ketoner i urinen, Kussmaul puste (rask, dyp og tung pust av folk som har ketoacidose eller som er i en diabetisk koma), vaginal gjær infeksjoner hos jenter (selv spedbarn og småbarn). "

Med Type 2 diabetes, er barnet ditt mer sannsynlig å bli overvektige og å ha opplevd noe vekttap, ingen uvanlig tørst og ingen keotones i hennes urin. Hun vil ha en familiehistorie med diabetes, og ifølge ChildrenWithDiabetes.com, "Rundt 90% av barn med type 2 har mørke blanke flekker på huden (acanthosis nigricans), som oftest funnet mellom fingrene og mellom tærne og på baksiden av halsen ("skitne hals") og i armhulen bretter. "

Hvis du mistenker at barnet ditt har diabetes, få henne til en lege så snart som mulig for å stille diagnosen. Det er veldig farlig å forlate diabetes ubehandlet.

Diagnose

Det er tre tester som legene bruker til diagnosen diabetes. The National Diabetes Information Clearinghouse viser disse som en fastende plasma glukose test (FPG), en oral glukosetoleransetest (OGTT) og en tilfeldig eller uformell plasma glukose test. Alle tre måle blodsukkernivået - hvor mye sukker er i blodet ditt - fordi dersom bukspyttkjertelen ikke produserer insulin som det skal, vil du ha mer sukker i blodet enn det som er normalt.

Den FPG test, gjort etter en åtte timers rask, "er den foretrukne test for diagnostisering av diabetes på grunn av sin brukervennlighet og lav pris. Men det vil gå glipp av noen diabetes eller pre-diabetes som kan bli funnet med OGTT. Den FPG testen er mest pålitelige når du er ferdig i morgen, "ifølge National Diabetes Information Clearinghouse.

Den OGTT er mer nøyaktig, men det krever en åtte timers rask samt drikkevann en glukose drikke to timer før testen. Den uformelle plasma glukose test kan gjøres når som helst, men er den minst nøyaktige av de tre.

Hvis barnet ditt er i faresonen for type 2 diabetes, anbefaler ChildrenWithDiabetes.com du ha barnet testet annethvert år ved hjelp av FPG test.

Forebygging / løsning

Type 1 diabetes har ingen kjent forebygging. Det er genetisk forhåndsbestemt og deretter utløses av miljømessige forekomst. Hva du kan gjøre som forelder er å være klar over de klassiske symptomene og få barnet til lege så snart som mulig hvis hun utvikler disse symptomene.

Type 2 diabetes kan forebygges med et sunt kosthold og mosjon. Det er fortsatt noen genetisk disposisjon for å vurdere. Men hvis dette familiehistorie med diabetes eksisterer, er det desto større grunn til å sørge for at barnet spiser en sunn diett lav på sukker og enkle karbohydrater, samt å få rikelig med mosjon.

MedicalNewsToday.com sier av diabetesomsorgen hos barn, "Tidlig diagnose av diabetes er derfor viktig hos barn og ungdom til å etablere tilstrekkelig kontroll av sykdommen på et tidlig stadium."

Hva er Junior diabetes?

Hva er Junior diabetes?


Type 1 diabetes (også kjent som junior eller juvenil diabetes) er en kronisk stoffskiftesykdom som rammer mer enn 2 millioner mennesker i USA. Det har fått navnet sitt fra det faktum at det ser oftest plutselig hos barn og unge voksne.

Funksjon

Type 1-diabetes er en hurtig progressiv sykdom som etterlater bukspyttkjertelen ute av stand til å produsere insulin, et hormon som er nødvendig for å omdanne mat til energi for kroppen. Multiple daglige injeksjoner av insulin er nødvendig, selv om de ikke er en kur. En person med type 1 diabetes må også være nøye med å sjekke blodsukkeret daglig - for høyt eller for lavt kan være livstruende.

Identifikasjon

Det er mange faresignaler av type 1-diabetes, blant annet økt appetitt, ekstrem tørste, synsforstyrrelser, fruktig eller søt lukt på pusten og tung, tung pust. Ifølge Juvenile Diabetes Research Foundation, har forskerne ennå ikke vet hva som forårsaker type 1 diabetes.

Effekter

Nesten alle store organ i kroppen kan bli skadet av diabetes. Flere personer dør årlig av diabetes enn brystkreft og AIDS til sammen. Det er den sjette ledende årsak til død av sykdom i USA

Misforståelse

Selv juvenile / junior diabetes er ofte diagnostisert hos barn og unge voksne, er det mulig for en person å utvikle den til enhver alder.

Potensiell

Selv om det er ingen kur for sykdommen, har betydelig fremgang i forskningen blitt gjort mot å finne en. Ifølge Juvenile Diabetes Research Foundation, mer enn 1,3 milliarder kroner er tildelt for forskning og utdanning og en kur for type 1 diabetes er ikke bare mulig, det er sannsynlig.

CPAP Apnea behandling for barn

Apnea er en medisinsk tilstand som oppstår når barn slutter å puste i noen sekunder i løpet av natten, forårsaker oksygennivået å slippe og sove å bli forstyrret. Den vanligste typen av apné hos barn er obstruktiv søvnapné.

Symptomer

Symptomer på søvnapné inkluderer snorking, gisper etter luft, tung pust, urolig søvn og endringer i huden farge. Barn med søvnapné kan ha dagtid symptomer som døsighet og oppmerksomhetsvansker.

Behandlinger

Behandlinger for obstruktiv søvnapné kan omfatte fjerning av adenoids og mandlene eller bruke en CPAP-maskin.

Funksjon

CPAP er et akronym for kontinuerlig positivt luftveistrykk. Det er en maskin som leverer en konstant strøm av oksygen inn i nesen.

Nyttige tips

Ifølge Mayo Clinic, kan personer som bruker CPAP maskiner oppleve problemer som vanskeligheter med å få sove, tørr munn og tørr nese. Barn kan mislike seg masken om natten. The Mayo Clinic antyder at individer bære maske for perioder i løpet av dagen, slik at de kan bli vant til følelsen av masken.

Betraktninger

Mange typer CPAP maskiner er tilgjengelig med ulike typer masker. Også, de masker kommer i ulike størrelser. Det er viktig å finne en maske som er behagelig for barnet.

Hvilken effekt har røyking har på barn?

Helserisikoen ved røyking og passiv røyking er godt kjent, men barn fortsette å bli påvirket av farene ved sigaretter. Utdanne barn og foreldre om de negative effektene av røyking er et viktig steg i å beskytte deres langsiktige helse.

Helseeffekter

Barnas vokser og utvikler kropper er mer utsatt for giftstoffer og kreftfremkallende i røyk enn voksne. The American Cancer Society rapporterer at passiv røyking forårsaker "150.000 til 300.000 lungeinfeksjoner, som lungebetennelse og bronkitt, hos barn yngre enn 18 måneder, noe som resulterer i 7500 til 15.000 sykehusinnleggelser årlig." Babyer som puster passiv røyking er mer sannsynlig å dø av krybbedød (Sudden Infant Death Syndrome).

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, barn som er utsatt for røyk er mer sannsynlig enn sine jevnaldrende til lider av hyppige helseproblemer, inkludert ørebetennelser, luftveisinfeksjoner, bronkitt, og redusert lungefunksjon. Eksponering for passiv røyking øker også alvorlighetsgraden av astmaanfall hos eldre barn og forårsaker overflødig slimete, ubehag i brystet, tung pust, hoste og åndenød hos barn som ikke har astma.

Deltakelse i idrett

De helsemessige effekter som barn og tenåringer erfaring fra røyking og passiv røyking kan påvirke deres evne til å konkurrere mot sine jevnaldrende i idrett. Redusert lungefunksjon, dårlig sirkulasjon, og rask hjerterytme kan alle påvirke et barns evne til å spille sport. Røyking og passiv røyking kan også påvirke en ung persons evne til å komme tilbake i kampen, og etter en skade. Ifølge ekspertene på Kidshealth.org, reduserer røyking kroppens produksjon av kollagen, noe som resulterer i vanlige idrettsskader som tar lenger tid å helbrede. Sport er en måte for barn og tenåringer til å lære å jobbe som et team og få fysisk form; manglende evne til å delta er skadelig for generelle helse.

Foreldre som rollemodeller

Ekspertene på Kidshealth.org rapport at de fleste barn sier at de ønsker å være akkurat som en av sine foreldre når de vokser opp. Når barn ser sine forbilder røyking, kan de feilaktig tror at røyking er ufarlig. Foreldre også ofte sender feil signaler når de snakker om farene ved røyking, men fortsetter å røyke. Foreldre som røyker bør snakke med sine barn om hvorfor røyking er en feil og gjøre en innsats for å slutte eller kutte ned.

Eksperimentering

Ifølge en rapport publisert i Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine, var barn som røykte bare én sigarett i en alder av ti dobbelt så stor sjanse for å bli vanerøykere i ungdomsårene som barn som aldri hadde prøvd sigaretter. Tilsvarende barn som røykte mer enn én sigarett i en alder av ti var tre ganger så sannsynlig som sine jevnaldrende til å bli faste røykere. Utdanne barn tidlig om farene forbundet fra røyking kan bidra til å holde dem fra å eksperimentere med sigaretter.

Ulykker

Ifølge "Its My Life" på PBSkids.org, ca 1500 barn dør hvert år når sine hjem ta fyr fra ubetjente sigaretter.

Pediatric Hjerte Hypertensjon

Forekomsten av hjerte-hypertensjon hos barn er sjelden, og diagnosen er noen ganger vanskelig, spesielt hos svært unge pasienter. Pulmonal hypertensjon er en tilstand av blodkarene i lungene, karakterisert ved at det forhøyede blodtrykk er. Denne formen av hypertensjon er forskjellig fra systemisk hypertensjon, hvori blodtrykket i hele kroppen er forhøyet.

Symptomer

Unge pasienter med denne formen for hypertensjon kan oppleve brystsmerter, tretthet, tung pust og følelser av besvimelse. Spedbarn og småbarn kan ha problemer med å uttrykke disse symptomene, noe som gjør diagnose vanskelig.

Typer

To typer hjerte-hypertensjon er primær og sekundær. Den primære klassen utstillinger forhøyet blodtrykk uten noen underliggende årsak. De sekundære skjema resultatene fra en annen sykdom, som for eksempel lunge-sykdom, clotting betingelser, stoffer, HIV-infeksjon, en inflammatorisk sykdom eller medfødt hjertesykdom.

Risiko

Pasienter som har pulmonal hypertensjon, sammen med en svikt i høyre hjertekammer, anses å ha en høyere risiko for hjertestans, eller hjerteinfarkt.

Statistikk

I USA, anslagsvis 16.000 barn lider hjerteinfarkt hvert år. Deres overlevelse og prognoser bestemmes i stor grad av miljøet, tilgjengelig medisinsk personell eller HLR-opplæring deltakere, pre-eksisterende forhold og tid uten blodstrøm.

Outlook

Overlevelse for pediatriske pasienter som opplever hjertestans har blitt mye bedre de siste årene.

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika


Noen ganger er det nødvendig å behandle Crohns sykdom med antibiotika for å redusere bakteriell overvekst i tarmen forårsaket av Fistulas, abscesser og strikturer. Det er en delikat balanse mellom å få det riktige antibiotikum i den korrekte dosering for å ødelegge skadelige bakterier og kill av de gode bakterier i tarmene.

Hvordan behandle Crohns sykdom med antibiotika

Gi antibiotikabehandling for å behandle Crohns sykdom

Forvent en bedring i symptomer fra Crohns sykdom når du behandler med metronidazol (Flagyl). Metronidazole har vært den mest vanlige antibiotika brukes til å behandle Crohns i flere tiår. Det er spesielt effektivt i behandling av pasienter med anal fistler som følge av Crohns sykdom.

Ta ciprofloxacin (Cipro) for å behandle milde til moderate tilfeller av Crohns sykdom. Ciprofloxacin kan anvendes alene eller i forbindelse med metronidazol hvis Crohns påvirker både analområdet og ileum (tynntarm).

Ta kontakt med legen din om fordelene med ampicillin som et antibiotikum å behandle Crohns sykdom. Ampicillin er i penicillinfamilien av beta-laktam antibiotika. Tilstedeværelsen av en aminogruppe som gjør den forskjellig fra penicillin.

Treat Crohns sykdom med anti-bakteriell sulfonamid. Den generiske er sulfametoksazol, og merkenavnet er Gantanol.

Bruk en cefalosporin-type antibiotika som cefaclor å behandle infeksjoner assosiert med Crohns sykdom.

Prøv tetracyklin som et antibiotikum å behandle Crohns sykdom. Det bredspektrede antibiotikum er blitt brukt effektivt mot noen av de mest gjenstridige bakterier. Det har eksistert siden slutten av 1940-tallet.

Hint

 • Alltid ta antibiotika nøyaktig som foreskrevet. For å drepe bakterier, må det riktige nivå av antibiotika bli opprettholdt. Hvis du ikke klarer å opprettholde en streng overholdelse av medisinering tidsplan, informere din lege.
 • Drikk rikelig med væske mens du tar antibiotika.
 • Ta hele resept, selv om du begynner å føle deg bedre.
 • Metronidazole kan forårsake alvorlige bivirkninger som nummenhet og prikking i ekstremiteter og muskelsmerter eller svakhet. Slutte å ta medisinen og rapportere noen av disse bivirkningene med legen din umiddelbart.
 • Å drikke alkohol kan føre til en alvorlig reaksjon på metronidazol.
 • Bivirkninger av ciprofloksacin inkluderer magesmerter, uregelmessig hjerterytme, tretthet og diaré.
 • Informer legen din dersom du er allergisk mot penicillin, og han anbefaler å behandle Crohns sykdom med ampicillin.
 • Se for bivirkninger fra sulfametoksazol som utslett, svelgeproblemer og anemi.
 • Alvorlige bivirkninger av cefaclor er diaré, kløe, tung pust, leddsmerter og feber.
 • Tetracycline bør ikke tas samtidig som over-the-counter antacida.
 • Gravide og ammende bør unngå tetracyklin grunn av sin mulige toksiske effekter på beinutvikling hos fosteret og spedbarn.

Hvordan stoppe en Toddler Fra Hoste

Enten din pjokk har en stygg forkjølelse eller et mysterium hoste, er det viktig at du får hoste roet slik at du både kan få litt søvn og komme seg fra den ubehagelige sykdom. Mens du bør alltid ta en kronisk hoste pjokk til barnelegen, må du kanskje vente et par timer før kontoret åpner dersom du arbeider med nighttime hoste. Heldigvis finnes det flere tiltak du kan ta for å håndtere dette problemet og hjelpe deg både hvile.

Hvordan stoppe en Toddler Fra Hoste

•  Støvsug alle tepper. Babyer krypende på gulvet kan komme i kontakt med kjemikalier, støv, kjæledyr dander eller støvmidd som kan be en allergisk reaksjon og hoste.

2 tilbudet væsker. Vann, utvannet fruktjuice og klar kjøttkraft er alle gode måter å holde barnet hydrert, og gjøre store expectorants.

Før pjokk vanlig (ikke-sukret) yoghurt. Den "vennlige" bakterier i yoghurt hjelpe bekjempe infeksjon og støtte immunforsvaret. Dette er spesielt viktig å ha hvis en lege har barnet tar en resept på antibiotika. Uten de gode bakteriene som kan bli ødelagt av antibiotika, kan ukontrollert gjær form og faktisk reise til bihulene. Sinus drenering er en viktig årsak til hoste.

Prøv å Karo sirup. Karo sirup kan belegge halsen og redusere hoste. Men husk, som alle sirup, er det lastet med sukker. En sunn gutt fylt med sukker er en dårlig idé; en syk, hoste unggutten hyped opp på sukker er enda verre, så bli moderat dosen din. Ikke gi Karo hvis barnet er på antibiotika.

Sjekk ut barnas tygge former for acidophilus. Dette er en annen måte å skape tarm-vennlige bakterier.

Glatt Vicks VapoRub på bunnen av barnets føtter. Glatt på salve og dekke med sokker. Dette er en gammel koner 'rette, men mange barn og voksne hevder å dra nytte av det. Det vil ikke skade, og det kan løse problemet.

lege. Rådfør deg med din lege dersom hosten vedvarer gjennom hele natten eller barnet har feber og problemer med å puste.

Hint

 • Holde en pjokk rolig kan bidra til å forhindre hoste på nytt, siden tung pust fra lek eller gråt kan irritere allerede betent vev i halsen.
 • Hvis barnet ditt har en alvorlig hoste, ta henne med til legen umiddelbart.

Bronkopulmonal dysplasi Symptomer

Premature barn og andre babyer som opplever pusteproblemer kort tid etter fødselen er i faresonen for en tilstand som kalles bronkopulmonal dysplasi, også kalt kronisk lungesykdom. I bronkopulmonal dysplasi, betennelse og arrdannelse i løpet av de første ukene etter fødselen fører til unormal utvikling av lungevevet.

Respiratory Distress Syndrome

De fleste babyer som utvikler bronkopulmonal dysplasi er født med respiratorisk distress syndrom. Symptomer inkluderer rask og overfladisk pust, tung pust, gryntende under utånding og hoste.

Kroppslige tegn

Kroppslige tegn i denne anstrengt pust er skarpe trekke av området under ribbeina når inhaling og strakte hals for å trekke mer luft inn i lungene.

Diagnose

Leger vanligvis diagnostisere bronkopulmonal dysplasi om babyen fortsatt trenger ekstra oksygen etter 14 til 28 dager gammel. Røntgenbilder kan vise lungene som ser svampete.

Pulmonal arteriell hypertensjon

Babyer med bronkopulmonal dysplasi kan utvikle høyt blodtrykk i blodårene som frakter blod fra hjertet til lungene, kalles pulmonal arteriell hypertensjon.

Hjertesvikt

Bronkopulmonal dysplasi kan også vises samtidig med svikt i høyre side av hjertet forårsaket av pulmonar arteriell hypertensjon.

Hjem rette for en tungpustethet 5-Day Old Newborn

Piping i det nyfødte kan høres ut som en pipelyd i brystet hans når han prøver å puste. For babyer opp til to måneder gamle, brystet lunger og "elendige puste" kan være på grunn av sine smale nesegangene å ha noen gamle tørket opp melk som har kjørt opp passasjen under sykepleie eller bare slim eller spytt.

Hjem Utbedring

Ifølge babycenter.com, bør du bruke en gummi pære sprøyten for å fjerne slim eller tørket opp melk fra babyens nesebor. Du finner disse i baby i hvilken som helst butikk. Før du bruker sprøyte for å suge ut slim eller tørket opp melk fra nesen, bruk saltvann dråper for å fukte og løsne opp partiklene først. Du kan kjøpe dråper eller spray på apotek. Du kan også lage din egen hjemme ved å løse opp ¼ ts. av salt i 8 oz. med varmt vann. Oppbevar dette i en overbygd glasskrukke.

Når du setter dråpene i babyens nese eller ved hjelp av en saltløsning sprayflaske, husker han vil gråte. Husk at denne prosedyren er ikke skadelig for barnet ditt, så lenge du gjør det nøye. Har disse følgende trinn før du mater ham slik at han ikke vil kneble og spytte opp mat.

Sett babyen i fanget ditt, mellom knærne med føttene mot magen. Sett en eller to dråper av saltvann i hvert nesebor med en pipette eller sprute en eller to ganger hvis du bruker saltvannsspray. Med sprøyte, suging hvert nesebor en gang og fjerne rusk fra sprøyten inn i en vev. Ikke suge babyens nese mer enn to eller tre ganger om dagen, og ikke legge saltvann dråper for mer enn fire dager.

Hvis du legger merke til barnet ditt opplever tung pust og "grotting i" av brystet som vedvarer i flere timer om gangen, ring din barnelege.

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer

Tegn og symptomer på en baby med hjerteproblemer


Hjerteproblemer hos spedbarn er forårsaket av medfødte hjertefeil stede ved fødselen. Med mindre en hjertefeil er alvorlig, kan det ikke bli diagnostisert før ungdomsårene eller voksen alder. Milde hjertefeil hos spedbarn kan presentere ingen symptomer. Alvorlige hjertefeil er vanligvis oppdaget under en ultralyd eller kort tid etter fødselen., Og kan være dødelig hvis den ikke diagnostiseres og behandles kort tid etter fødselen. Kirurgiske og medisinske behandlinger for å korrigere babyhjertefeil har høy suksessrate. Å vite hvilke tegn og symptomer å se etter i spedbarn kan bidra til å oppdage hjerteproblemer tidlig.

Tegn og symptomer

Når det kommer til hjertet, symptomer direkte knyttet til funksjoner oksygen, energi og kroppen. Tung pust, rask eller tung pust, problemer med å puste mens gråt eller spise, overflødig svetting og blå eller blek hudfarge er tegn på oksygenmangel. Et spedbarn med hjerteproblemer vil ikke vokse på en normal hastighet; han vil være undervektig og mangler appetitt. Noen spedbarn med hjertelidelser vil ha unormal blodtrykket og pulsen på tidspunktet for fødselen, varsling leger på problemet umiddelbart. Hvis barnet synes å arbeide mens du puster, spiser eller gråt, blir blå når gråt eller spiser eller ser ut til å ha ingen matlyst og er ikke å få vekt, spørre lege om å sjekke for medfødte hjertefeil.

Alvorlige symptomer

Medfødte hjertefeil er ansvarlig for flere spedbarn dødsfall enn noen annen fødsel defekt. Ifølge National Institutes of Health, er mer enn 35.000 babyer i USA født med medfødte hjertefeil hvert år.

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest komplekse og sjeldne medfødt hjertesykdommer er hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HLHS). Hypoplastisk venstre hjertesyndrom refererer til en kritisk underutviklet venstre side av hjertet. Babyer med HLHS kan bli alvorlig syk kort tid etter fødselen. Tegn på HLHS inkluderer, grå-blå hudfarge, rask pust, dårlig fôring og kalde hender og føtter. Babyer med HLHS kan gå inn i sjokk. Ifølge Mayo Clinic, tegn på sjokk inkluderer klam blek grå hud, svak eller rask puls, unormal treg eller grunne puste og stirrende øyne med utvidede pupiller. En baby som viser tegn på en alvorlig hjertesykdom eller sjokk trenger umiddelbar medisinsk nødhjelp.

Søker Behandling

En University of Michigan studie publisert online i Journal of Pediatric Cardiology fant at barn med spesifikke komplekse hjertefeil er mindre sannsynlighet for å dø hvis de blir behandlet på et senter som rutinemessig behandler et stort antall barn med medfødte hjertefeil.

Hjertesykdommer med mindre åpenbare symptomer, som transposisjon av de store arterier (TGA), kan være dødelig i de første seks månedene av livet. TGA er en medfødt tilstand der de store blodårene som fører mellom hjertet og lungene er byttet. Symptomer på TGA inkluderer, blå hudfarge, kortpustethet, manglende appetitt og problemer med å få vekt.

Meningitt Vaksinasjon Informasjon

Meningitt Vaksinasjon Informasjon


Det er ingen vaksine mot viral meningitt. Tre typer vaksiner bidra til å forhindre bakteriell meningitt, og de fleste statene krever beboerne å motta én eller flere av disse vaksinene. De vaksiner mot Neisseria meningitidis, Haemophilus influensa type b og Streptococcus pneumoniae hver blir administrert i henhold til forskjellige planer. Å vite når du skal få vaksinert og hva du kan forvente fra vaksiner er viktig for å unngå infeksjoner i væsken rundt hjernen og ryggmargen.

Meningokokkvaksine

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at alle ungdom og tenåringer i alderen 11 og 18 år får meningokokk konjugatvaksine, som er forkortet MCV4 fordi den gir beskyttelse mot fire stammer av N. meningitides. Etaten anbefaler også at barn mellom 2 og 10 år får MCV4 hvis disse barna reise til eller oppholde seg i et land der hjernehinnebetennelse oppstår ofte, hvis de har hatt fjernet milten, eller om de har et immunsystem lidelse som kalles terminal komplement mangel. Voksne som ikke får vaksinert mot N. meningitides som barn eller tenåringer bør få enten MCV4 eller meningokokk polysakkaridvaksine hvis de bor i et college sovesal, verve i de væpnede tjenester, har fjernet milten, arbeid med N. meningitides i laboratoriet, eller reise til eller bor i land der hjernehinnebetennelse er endemisk eller epidemisk.

Voksne kan få en boosterdose med meningokokkvaksine etter fem år. Den mest betydelig risiko fra å motta meningokokkvaksine er Guillain-Barré syndrom, som forårsaker vanskeligheter med å puste og gå, manglende evne til å kontrollere ansikts-og kjevemusklene, prikking og sever smerter i korsryggen.

Haemophilus influensa type B-vaksine

Generelt bør bare spedbarn få vaksinert mot Haemophilus influensa type B, som vanligvis forkortet til Hib. Bakterien forårsaker sjelden sykdom hos noen eldre enn 6 år, så CDC anbefaler kun rutine Hib vaksiner for barn mellom 2 og 15 måneder. Spedbarn bør få totalt fire Hib vaksinedoser. Eldre barn og voksne som ikke ble vaksinert når yngre kan få Hib-vaksine hvis de har HIV / AIDS, har hatt fjernet milten, hadde en benmargstransplantasjon eller får kjemoterapi.

Pneumokokk Vaksiner

To typer vaksiner mot S. pneumoniae infeksjon eksisterer. Den første beskytter mottakere mot syv stamme av pneumokokkbakterier og er anbefalt av CDC for alle barn yngre enn 5 år. Den andre pneumokokk vaksine beskytter mot 23 stammer av S. pneumoniae. CDC anbefaler mer-potente pneumokokkvaksine for alle personer eldre enn 65 år, og for alle som er eldre enn to år som har skrumplever, cochlea-implantater, diabetes, hjertesykdom, lekker spinalvæske eller lungesykdom.

Spedbarn bør få fire doser av mindre potent pneumokokkvaksine. Voksne kan få en boosterdose av pneumokokkvaksine etter 5 år. CDC har mottatt noen rapporter om alvorlige bivirkninger hos personer som mottar pneumokokk vaksine.

Vaksine bivirkninger

Mange pasienter opplever rødhet og hevelse rundt injeksjonsstedet og feber etter å ha mottatt en vaksine. Disse problemene forsvinner vanligvis i løpet av to eller tre dager, men hvis de vedvarer eller blir uutholdelig, bør pasienten kontakte sin helsepersonell. Sjelden, pasienter har allergiske reaksjoner på vaksiner. Allergisymptomer omfatter svimmelhet, rask hjerterytme, elveblest, tung pust og svakhet.

Statlige krav

Barn i skolealder må få Hib vaksinering i hver stat, men Alabama, Montana og South Dakota. Tilsvarende 36 stater krever meningokokkvaksine før college påmelding, og ytterligere 18 stater krever meningokokkvaksine for ungdomsskole eller videregående skole innmelding. Barn i 30 stater må få vaksine som gir beskyttelse mot syv stammer av S. pneumoniae, og beboere i langsiktig omsorg anlegg i 25 stater må få vaksinen som beskytter mot 23 stammer av S. pneumoniae. For å se hva dine stater krever, klikk på staten lover lenken nedenfor.