Digidexo.com

fortykninger i tarmen

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Naturlig Kolon Rensing Helse for tarmen

Tykktarmen er den siste delen av fordøyelseskanalen. Det er der alle giftstoffer og avfall fra hva vi har inge få gitt ut. Det er mange måter å holde kolon sunt, inkludert faste og spiser nok frukt og grønnsaker daglig. Fiber er viktig for å opprettholde en sunn kolon. Det er også lurt å drikke åtte til 12 glass vann daglig.

Tykktarmen

Tykktarmen eliminerer avfall og giftstoffer fra kroppen. Når tykktarmen blir blokkert, begynner avfall til råtne der, snu den til en yngleplass for sykdom. Når det skjer, kan giftstoffer ikke forlate kroppen og de får reabsorbert. Symptomer på en usunn kolon inkluderer forstoppelse og diaré, magekramper, tretthet, hodepine, dårlig immunforsvar og hudproblemer.

Fasting

Fasting er en av de mest effektive måter å rense kolon. Tradisjonelt det innebærer å drikke bare vann for et gitt antall dager til rensing er ferdig, men det er andre faster som kan være nyttig for rensing av tykktarmen. Legge til en spiseskje honning, saften av en halv sitron og en klype cayenne pepper til en kopp av renset vann skaper en effektiv kolon rensing blanding. For å gjøre det raskt, drikk 12 glass blandingen daglig i tre til ti dager.

Mat

En rask som består av frukt og grønnsaker er en annen populær måte å rense tykktarmen. Frukt og grønnsaker inneholder en høy mengde av vann, fiber, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Du kan gjøre frukt eller grønnsak juice eller suppe - uansett hvilken du velger, er denne typen rask gjort for tre til ti dager.

Urter

Du kan ta urter som marshmallow root, fennikel og lakris rot å oppmuntre til rensing og helse i tarmen. En teskje av en hvilken som helst av disse urter kan bli tilsatt til en kopp med kokt vann. La det bratt i tre til fem minutter og drikk 1-3 kopper te daglig. Psylliumskall og linfrø kan også brukes for å rense tarmen. De er høy i fiber og lage en gel-lignende stoff i tykktarmen som feier det rent under avfall eliminering. Mye vann må forbrukes ved bruk av disse urter, som de absorberer mye vann.

Probiotika

For å holde tarmen sunn, ren og fungerer godt, probiotika er nødvendig som påfyll etter en rask, spesielt, og å hjelpe til med fordøyelsen, generelt. Probiotika er sunne bakterier, eller tarmfloraen, som hjelpemiddel i fordøyelsen og kjempe usunn bakterier. De kan finnes i yoghurt som inneholder levende kulturer, eller i konsentrert form i supermarkeder og narkotika butikker.

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil


Kokosolje har vist seg å gi lindring av symptomer på fordøyelses nød i tarmen samt hindre disse symptomene fra re-forekommende, ifølge Folkets Pharmacy Guide to Herbal og hjem rettsmidler. Kokos Cures beskriver hvordan næringsstoffene blir absorbert i blodstrømmen som mat reiser langs tynntarmen, slik at ufordøyelige fibre, og døde celler av tiden enden av tynntarmen blir nådd og kokosnøttolje bidrar til å spyle disse forblir ute. Nyter rensing og andre helsemessige fordeler av kokos olje er så enkelt som å følge noen få trinn.

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil

Kjøp kokos olje kosttilskudd fra din lokale helsekost butikk eller fra online narkotika og vitamin butikker.

Svelg tre kokos olje kapsler med frokost.

Nyt kokos olje spredt som en ettermiddag snack. Du kan spre den på brød mye som smør, bland det med peanøttsmør, smelte den inn i din kaffe eller til og med bruke den med salater og wok. Begrense spredningen til en eller to spiseskjeer om dagen.

Med middag, ta ytterligere tre kokos olje kapsler.

Hint

  • I tillegg til rensing fordelene av kokos olje, mange rapporterer at kokosolje fungerer bra som en fuktighetskrem for hud og hår.
  • Mens kokosolje er et sunt fett, det er slike ting som for mye av en god ting. Prøv ikke å gå over beløpene som er oppført, og vær spesielt oppmerksom på hvor mye av spredningen brukes.

Hvor ofte bør man rense tarmen?

Tarmen rensing, også kjent som kolon rensing, er viktig, om ikke grunn, til en hvilken som helst naturlig-helbredelse protokoll. Vanlige tarm rensing fører folk til å miste uønsket vekt og øker blodsirkulasjonen. Det avlaster press fra andre indre organer, og bidrar i riktig funksjon. De naturlige ingrediensene som finnes i gode kolon-rens produkter trekke ut gamle fecal materiale, metaller som kvikksølv og aluminium, og selv gamle resept-narkotika rester. Hvis du er villig til å bruke tid og krefter på å gjøre en virkelig god kolon renset og deretter holde kroppen "ren" etterpå ved å vedta en sunn livsstil, vil du ha mer energi, vil se og føle deg bedre, og mange sykdommer kan forebygges .

Et alternativ til urte renser er colon hydroterapi. Fremgangsmåten er forskjellig fra kolon-rens produkter, men resultatene er ikke mindre effektive.

Vennligst søke råd hos en betrodd fastlege eller annet helsepersonell før du prøver noen form for egenbehandling.

Hvor ofte for Herbal Renser?

Selvfølgelig vil du gjøre et kolon rens minst én gang. Den beste, og mest effektive tarm renser på markedet ta minst en måned for å gjøre riktig. Når du har fullført din første tarm rens, har du valget mellom enten å gjenta den samme rens umiddelbart, eller gjør det sesong for "vedlikehold". Du blir nødt til å endre kosthold og livsstil sammen med rensing, eller vil du ikke se noen fordel av kolon rensing i det hele tatt.

Hvor ofte for Colon Hydroterapi?

Colon hydroterapi, eller colonic vanning, er vanligvis utføres i en serie på ti besøk for å være veldig effektive. Klienter kan gjøre avtaler daglig, to eller tre ganger i uken, ukentlig, eller når de finner tid. Hvert besøk tar omtrent en time å fullføre.

Hvilken er best?

Dette er helt opp til deg. Det er fordeler med begge former for kolon rensing, og du finner kanskje ut at du gjør både i tandem er mest effektive. Prøv en type kolon rensing og deretter den andre, og se hvilken du liker best.

Om Herbal Renser

Virkelig flott urte renser vanligvis ta en måned å gjøre, og inneholder to deler: en tarmstimulerende, noe som fører til en økning i den peristaltiske handling av tykktarmen, og en serie av shakes, som kombinerer urter og bentonitt leire, som trekker gammel, tørket avføring og giftstoffer ut av tarmen lommer hvor de kan bli fanget.

Ett selskap beskriver stadier i en grundig tarm rens på denne måten:

Stimulere peristaltiske handling av tykktarmen. Assist bryte opp av avfall. Rense kroppen for slimaktig plakk. Rens blod, vev, lymfesystemet. Personen beveger seg til en høy fiber, høy rå frukt og grønnsaker, helst vegetarisk kosthold, spiser tre måltider om dagen, og begynner å drikke minst en halv liter vann daglig. Dette trinnet tar en-til-to uker for å oppnå.

Balansere energi. Under kolon detoxing, er mange gamle giftstoffer utgitt som kan gå inn i blodet. Mange rapporterer trøtt eller har lav energi på et kolon rens, og de avslutter. Toppen kolon renser bruke urter for å gi mer energi i løpet av detox.

Legg probiotika for å gi næring og balansere fordøyelseskanalen. L. acidophilus, L. salivarius og Bifidobacterium stammer feste bedre til menneskeceller.

En "P og B shake" er viktig å "vakuum" gamle, tørket avføring ut av tarmen sprekker og lommer. "P" står for psylliumskall og frø, som fungerer som en urte kratt pensel. Den "B" står for bentonittleire, som er en form av vulkansk aske. Det fungerer som en svamp til å suge opp giftstoffer. Noen selskaper erstatte urter i stedet for leire. Andre urter er lagt til shake for å lindre og helbrede tykktarmen i løpet av detox.

Om Colon Hydroterapi

En utmerket ressurs for colonic vanning er kolon terapeuter Network. Cheryl Ashby, CCT, heter det at "den gjennomsnittlige amerikaner ikke har en sunn kolon." Hun klandrer den typiske amerikanske dietten av høye transfett, lite fiber og junk food som den skyldige bak en usunn kolon. Hun sier den klassiske tegn på kolon toksisitet er en ølmage. En giftig kolon kan føre til alle typer alvorlige sykdommer, blant annet kreft. Heldigvis er veldig lett med en rekke colonics og en ny helse-regimet rensing av tykktarmen. Dette inkluderer en diett full av frisk frukt og grønnsaker, hele korn og sunn fett, får rikelig med mosjon, frisk luft og sol, drikke mye renset vann og unngå stress.

Hvordan rense tarmen

Tarmen er ansvarlig for fordøyelsesfunksjoner. Tynntarmen tar næringsstoffer fra maten og produserer fordøyelsesenzymer for å lette fordøyelsen av mat. Den tykktarmen eller colon, absorberer vann og eliminerer avfall. Når tykktarmen blir blokkert, kan forstoppelse oppstår. Blokkeringer i tykktarmen fører til en rekke alvorlige helseproblemer fordi kroppen ikke kan slippe giftighet og blir en grobunn for sykdommer, inkludert tykktarmskreft.

Hvordan rense tarmen

Fast på rå frukt og grønnsaker for ti dager. Sørg for å spise rikelig med frukt med et høyt innhold av vann og grønne grønnsaker som de er høy i fiber.

Drikk tolv kopper vann om dagen, hver med 1 ss sitronsaft, 1 ss honning eller Grade B ren lønnesirup og en liten klype cayennepepper i tre til ti dager. Ikke spis eller drikk noe annet for denne perioden. Dette er kjent som sitron-honning kolon renset, og det er en mer intens rask enn den rå frukt og grønnsaker fort nevnt ovenfor.

•  Legg psylliumskall, glatt alm bark, bentonittleire eller linfrø til et stort glass vann for å danne et volumgivende middel som vil rense tarmen som børste. En type bulking gel former som feier rusk fra tarmen, men du må drikke minst åtte glass vann om dagen for å være effektive. Dette kan legges til din daglige rutine og er spesielt effektiv for å begynne etter å ha fullført en rask.

Gi deg selv en kaffe klyster. Dette vil hjelpe til leveren i å fjerne avfall og avgifte kroppen. Følg linken i referanse delen for å få instruksjoner om hvordan du utfører en kaffe klyster for deg selv.

Ta probiotika som et supplement hvis du kan. Se legen din for å sikre at det er trygt for deg, før du tar noen supplement. Når tillatelse er gitt av legen din, få en probiotiske fra en helsekost stikkontakt, slik at du kan bygge opp tarmfloraen og ødelegge eventuelle skadelige bakterier i tarmen. Probiotika eller live aktive kulturer er også funnet i yoghurt.

Hvordan å tømme tarmen og Colon

Tarmene og kolon er svært viktige deler av menneskekroppen. Sammen disse organene hjelpe kroppen utføre sluttfasen av eliminering, samt gjengi eventuelle gjenværende næringsstoffer fra maten og rense kroppen for giftstoffer. Når mat kommer inn i kroppen det begynner straks en fremgangsmåte for å bryte ned. Fra magen, maten går til kolon, hvor næringsstoffene er ment å bli absorbert. Men når slimhinnen i tarmen blir belagt med overflødig slimete genereres fra et usunt kosthold, tarmen kan ikke absorbere næringsstoffer som effektivt. Dermed er mye behov for vitaminer og mineraler ofte gått inn på tykktarmen. Du kan ta forebyggende tiltak ved å bruke denne fremgangsmåten for rensing.

Hvordan å tømme tarmen og Colon

•  Bland opp din diett. Det finnes flere ulike tilnærminger til kosttilskudd endring. I tillegg til et sunt kosthold, kosttilskudd, slik som eple pektin, hvete gress og psyllium frø skall, kan brukes til å fremme tarmfunksjonen, lindrer slimhinner og letter galle utskillelse. Bruk disse kosttilskudd for å bidra til å forberede kroppen for en rensing diett.

innlemme mer fiber i kosten endres. I tillegg til kosttilskudd og diett-additiver, fiber er en viktig del av tykktarms og intestinal rensing. Ifølge Federal Drug Administration (FDA), er fiber nummer én kost tiltak for å forebygge kreft i tykktarmen. Grønne grønnsaker og frukt, samt hvitløk vil bidra til å rense kroppen. Kostfiber er også tilgjengelig på stoff butikker og helsekostbutikker. I tillegg er det viktig å øke inntaket av fluider, slik som vann og juice. Kombinasjonen av væske og fiber fungerer som en høy drevet skrubbe til tarmen og tykktarm, presser ut rusk igjen fra usunne så vel som den vanlige kolon og tarm oppbygging forårsaket av aldring.

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve over-the-counter tykktarm og tarm rensing produkter. Natural Healing dag, en alternativ helsemagasin, og tilbyr en omfattende gjennomgang av flere populære kolon rensing produkter på sin hjemmeside. The Perfect rens av Garden of Life, Puristat av Abbott Industries og Colpurin av Huntington Nutraceuticals er blant sine anbefalte renseprodukter. Det finnes imidlertid en rekke andre anerkjente merker tilgjengelig på helse og narkotika butikker over hele landet.

forstå at for langtidshelse er det viktig å rense regelmessig og som omfatter rensing av tarmen samt tarmen og kolon. Etter under kosttilskudd endringer som fremmer rensing av tarmen og deretter tykktarmen, prøve faste å hjelpe rense tarmen. Den vanligste form av faste for kolon, intestinal og tarm rensing omfatter inges ingen matprodukter for en tidsperiode. Imidlertid er utvannet juice og vann ofte forbrukes i kvantum for å hjelpe kroppen i eliminering og de mest grunnleggende livsviktige funksjoner. En 24-timers rask er generelt trygt, men alle med diabetes eller annen medisinsk tilstand bør søke råd fra en lege før du begynner en fort.

Vet at å bryte en rask er like viktig som begynner en. Den siste fasen av tykktarm og tarm rensing er å gjeninnføre kroppen til sunn mat. Jo lenger den raske, jo saktere kroppen bør gjeninnføres til fast føde. Bryte en rask med små myke deler av tørt mat og gradvis bygge opp igjen til ditt vanlige kosthold.

Hint

  • Søk medisinsk hjelp hvis langsiktig tarm problem, s slik som forstoppelse eller diaré, er utbredt.

Symptomer på nerveskader til tarmene og Colon

Nerveskade til tarmen og tykktarmen kan alvorlig påvirke funksjonen av mage-tarmkanalen. Nerveskade i tarmen kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere næringsstoffer eller for mat til å passere inn i tykktarmen. Nerveskader i tykktarmen kan hindre avføring og forårsake forstoppelse.

Oppblåsthet

Nerve skade på tarmen hindrer musklene fra å passere mat om mage-tarmkanalen, noe som fører til en oppblåst eller hoven følelse i magen.

Forstoppelse

Den vanligste symptom på nerveskade til tarmen og kolon er forstoppelse. Dette er forårsaket av tarmen absorberer for mye vann eller kolon nerver som trenger ekstra stimulering til å passere avføring.

Diaré

Nerveskader i tarmen kan hindre tarmen fra absorbere vann fra mat, noe som resulterer i løs, vandig avføring.

Vekttap

Rapid vekttap kan oppstå som et resultat av nerveskader til tarmene, fordi kroppen ikke er i stand til å absorbere næringsstoffer og kalorier fra maten.

Underernæring

En alvorlig symptom på nerveskade i tynntarmen er underernæring, som resulterer fra tarmen manglende evne til å absorbere vitale næringsstoffer til kroppens funksjon.

Tarmen Blokkering Symptomer

Intestinal blokkering skjer når noe helt eller delvis blokkerer tarmkanalen av tarmene. Ofte referert til som en "tarmobstruksjon," denne tilstand kan føre til en rekke uønskede symptomer.

Forstoppelse

En av de vanligste symptomene er forstoppelse, noe som betyr manglende evne til å passere avføring eller å ha uregelmessig avføring.

Pain

Den forstoppelse er ofte ledsaget av en viss magesmerter, ofte forårsaket av intestinal kramper.

Oppblåsthet

Det er heller ikke uvanlig å lide noen abdominal oppblåsthet (en hevelse eller herding av magen) med en tarm blokkering. Dette kan føre med seg en viss mage ømhet.

Fylde

For noen mennesker, en intestinal blokkering fører til en uforklarlig følelse av fylde, selv når ingen mat har nylig blitt spist. Det kan også føre folk til å bli full raskere enn normalt.

Kvalme

For noen mennesker, vil en blokkering i tarmen utløse noen grad av kvalme, noen ganger til det punktet av oppkast.

Diaré

Det er også mulig for en bolle hindring for å be deg om å oppleve periodiske episoder av diaré.

Slik Clear tarmen av giftstoffer

Toksiner er overalt i dagens verden. De er til stede i det vi spiser og drikker og i luften vi puster. Ifølge Dr. John A. Rush, forfatter av "Handbook of Fiber og prosesser for avgiftning," giftstoffer som ikke fjernes ende opp i bindevev, blod, fettvev og vev mellom leddene, forårsaker en rekke sykdommer. Heldigvis, vår fordøyelseskanal systemer rense ut mange av disse giftstoffene. Når kroppen blir svak, skjønt, er det vanskeligere for fordøyelsessystemet å gjøre jobben sin. Å tømme tarmen av giftstoffer, må vi gjøre kosthold og livsstil endringer.

Slik Clear tarmen av giftstoffer

•  Spis mat høy i uløselig fiber. Uløselig fiber øker krakk bulk, som fremmer bevegelse av materialet gjennom fordøyelsessystemet. Dette kan bidra til å regulere avføringen. Gode ​​kilder til uløselige fiber omfatter hel-hvetemel, hvetekli, nøtter og grønnsaker som mørke grønne blader.

Minimer inntak av stekt mat og altfor bearbeidet mat som raffinert sukker og stivelse, samt overdreven koffein, brus og alkohol. Disse matvarer og drikkevarer svekke fordøyelsesprosesser, lasting tarmkanalen med giftstoffer.

Få en colonic rens. Denne fremgangsmåten er også kjent som intestinal rens, tarm-rens og intestinal terapi. I løpet av prosessen, benytter en colonic terapeut en engangs spekulum og slangen er koblet til en hydroterapi kolon enhet for å pumpe vann gjennom endetarmen inn i tykktarmen. Dette er en utmerket måte å fjerne avfallsstoffer og giftstoffer fast i tarmen. Snakk med legen din for å se om denne behandlingen er riktig for deg.

Gjør pusteøvelser daglig. Dyp pusting beroliger kroppen, noe som bidrar til å avlaste forstoppelse. Det gir også sårt tiltrengt oksygen til alle kroppens systemer. Sitte rett opp og puster helt gjennom munnen. Plasser hendene på magen og puste i svært langsomt gjennom nesen. Hvis du puster riktig, bør hendene bli skjøvet ut med hver inhalerer og dyttet på med hver puster. Pust inn og ut 10 ganger. Gjør denne øvelsen første om morgenen eller rett før du går til sengs.

Hvordan virker Prostata Sensor Stråling påvirker tarmene?

Strålebehandling, en av de mest vanlige behandlinger for prostatakreft, virker ved å drepe kreftceller. Dessverre, kan røntgenstrålene som brukes til å ødelegge kreftceller også skade nærliggende friske celler, inkludert de i tykktarmen og endetarmen. En ny enhet som kalles prostata sensor kan gi legen et mye bedre bilde av hvor mye stråling svulsten mottar under hver behandling.

Det krone-størrelse trådløs sensor er implantert i prostata nær svulsten å måle røntgen levert til området. Sensoren kan også legen vite om strålingen ble levert til rett sted. Han bruker disse dataene til å gjøre justeringer i behandlingsplanen for neste økt for å levere en stråledose som er høy nok til å drepe kreftceller, men forhåpentligvis ikke høy nok til å skade friskt vev. Han kan også endre innstillingene på X-ray utstyr til nettopp målrette svulsten.

Enhver type strålebehandling, fra ekstern stråle terapi (EBT) som leverer røntgenstråler fra utenfor kroppen din, til brachyterapi som innebærer å plassere radioaktivt materiale inne i prostatakjertelen, kan skade tarmer og forårsake symptomer. Sensoren er ikke en strålekilde, men det gjør oppdage stråling fra innenfor eller utenfor prostatakjertelen. Ved å gi legen din data for å begrense unødvendig stråling til friskt vev, sensoren reduserer celleskader og begrenser symptomer.

Symptomer

Ifølge Michigan Cancer Consortium, kan du merke tarmproblemer innen tre til fire uker etter første strålebehandling. Symptomene kan være kramper, diaré, gass, smerter, tykt slim utflod fra endetarmen, og blod i avføringen. Symptomene vanligvis gå bort på sine egne flere uker etter at du har fullført strålebehandling. Men noen menn har langsiktige tarm problemer.

Ta vare på deg selv

Legen din vil bruke data fra sensoren for å begrense tarm problemer, men det er også noen skritt du kan ta på egen hånd for å gjøre situasjonen bedre. Ifølge Michigan Cancer Consortium, kan du endre måten du spiser, planlegger fem på seks små måltider om dagen i stedet for tre større funn. Siden svært varme eller svært kalde matvarer kan stimulere tarmen, er det en god idé å servere mat i romtemperatur. Det er også en god idé å unngå matvarer som forårsaker gass eller tarm irritasjon. Disse inkluderer krydret mat, de som er høy i fiber, og de som er stekt, fettete eller fet. Alkohol, kullsyreholdige drikker som brus, og drikker som inneholder koffein kan også gjøre symptomene verre.

Hvis diaré er ille nok, vil kroppen din mister væske og elektrolytter, som natrium og kalium. Drikk rikelig med vann --- åtte til ti glass om dagen er et godt mål --- og spør legen din om du bør legge til noen sportsdrikke som erstatter elektrolytter.

Tester for å sjekke for bakterier i tarmen

Tester for å sjekke for bakterier i tarmen


Ulike typer bakterier, kjent som enteriske patogener, kan forårsake tarmsykdom. For å diagnostisere en infeksjon, må det kliniske laboratorium skille mellom de bakterier som forårsaker sykdommen og de bakterier som normalt er funnet i tarmen. For å gjøre dette, laboratorier stole på bakteriekulturer, immunologi tester, spesielle flekker og karbohydrat bruke tester.

Bakteriekultur

Bakteriekulturer er fortsatt gullstandarden (mest pålitelige) test for å identifisere bakterier fra en avføringsprøve. En liten del av avføringsprøve er plassert i petriskåler med forskjellige typer nærings-mediet. Dette bidrar til å identifisere hva slags bakterier i tarmen avhengig av deres ernæringsmessige behov og hvilke retter de vokser inn.

Immunologi tester

Noen tester for bakterier i tarmkanalen innebære bruk av antistoffer som er spesifikke for visse bakteriearter. En bit av avføringsprøven er plassert på en glass-slide, og antistoff-oppløsningen tilsettes til den. Hvis bakterien som antistoffene er rettet er i prøven, vil det oppstå klumper.

Spesielle flekker

Forskjellige bakterier flekken forskjellige farger og er av forskjellige former når det sees under mikroskopet. Den klassiske flekken er Gram flekken. De fleste "gode" bakterier i tarmen er Gram-negative, beising rosa. Mange av de "dårlige" bakterier i tarmen, som Clostridium er Gram-positive, flekker lilla.

Karbohydrat utnyttelse

Ulike bakterier bruke ulike typer karbohydrater (sukker). Karbohydrat utnyttelse (Bruk) tester hjelpe både test for tilstedeværelse av bakterier i en avføringsprøve og for å identifisere hvilke bakterier er de som er. Små prøver av avføring er plassert i rør med forskjellige karbohydrater. Som bakteriene bruker de karbohydrater, deres avfallsprodukter endrer surhet i rørene, forårsaker en fargeendring.

Molekylærbiologiske tester

Den neste generasjonen av tester for alle typer bakterier, intestinal eller på annen måte, omfatter det som kalles "molekylær biologi." Dette er testing for tilstedeværelse av bakteriens arvestoff. Det er mange ganger når bakteriene ikke vil vokse i petriskåler, fordi de er skadet på tidspunktet for innsamling. Molekylærbiologiske tester krever bare det genetiske materialet for å være i prøven, ikke levedyktige bakterier.

Er det matvarer som lindrer tarmen?

Er det matvarer som lindrer tarmen?


De menneskelige tarmen inneholder en hårfin balanse mellom gode og dårlige bakterier. Når denne balansen er opprørt, kan det føre til gastrointestinale plager. Visse matvarer inneholder ingredienser som beroliger tarmen. Når de blir spist regelmessig, disse matvarene kan hindre magen opprørt at noen ganger oppstår når det er en overflod av dårlige bakterier i fordøyelsessystemet. Matvarer med probiotika er spesielt gunstig, fordi de bidrar til å opprettholde fordøyelsen helse.

Helkorn

Hele korn har ingredienser som naturlig berolige tarmen. Forskjellen mellom hele korn og raffinert korn er at hele korn inneholder alle næringsstoffer fra hele korn frø. De er høy i fiber, og fiber kan opprette regelmessig avføring og redusere smerter i tarmen. Vanlige hele korn er havre, bygg, hvete og brun ris. Hele korn er også funnet i mais og rug. Mange bedrifter gjør et poeng å annonsere på emballasjen til produktet deres at den inneholder hele korn. Bytt ut halvparten av melet i dine bakervarer oppskrifter med hele korn mel for å sikre at du spiser hele korn. En annen enkel måte å introdusere hele korn i kostholdet er å lage smørbrød med grovbrød eller brytes ved hjelp av hele hvete tortillas. Prøv å spise brun ris i stedet for hvit.

Rå frukt

Svært sure frukter ikke lette magen nød, men mange frukter gjør. Epler og bananer er høy i fiber. Jordbær, bringebær og blåbær er også ideelle valg for å berolige tarmen. Plommer, jordbær og annen frukt med frø er også gunstig for fordøyelsesorganer. Maten guide pyramide anbefaler 03:58 porsjoner frukt hver dag. Mange drikker hevder å ha porsjoner frukt i dem, men å spise frukt i sin rå, naturlige tilstand er den beste måten å få alle de sunne fordeler.

Rå grønnsaker

Mange rå grønnsaker inneholder næringsstoffer som kan berolige tarmen. Noen inneholder mer antioksidanter enn andre, og USDA retningslinjer foreslår at folk bør spise en porsjon grønnsaker fra alle vegetabilske undergrupper hver dag, eller minst tre porsjoner om dagen. Disse undergruppene inkluderer mørkegrønne grønnsaker - som spinat, bønner, stivelsesholdige grønnsaker som rødbeter - og oransje grønnsaker, for eksempel gulrøtter. For å få de beste tarm-beroligende resultater fra grønnsaker, prøver å forberede dem uten en masse ekstra krydder eller sauser.

Hvordan kvitt tarmen hos virus

Hvordan kvitt tarmen hos virus


Så skummelt som det høres ut, får en intestinal virus er ofte vanlig og behandles. Kjent som viral gastroenteritt, et virus i tarmen er den nest vanligste illebefinnende i USA, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC). Enten du får et virus fra forurenset mat eller fra infiserte individer, vil riktig behandling hindre eventuelle komplikasjoner. Mest utsatt for komplikasjoner er spedbarn, små barn og eldre, siden de har et svekket immunsystem.

Hvordan kvitt tarmen hos virus

•  Hold deg hydrert. Ifølge NDDIC, antibiotika er ineffektive i å eliminere tarminfeksjoner og virus; bare bor hydrert vil få viruset til å flytte ut av fordøyelsessystemet. Sportsdrikke eller muntlig rehydrering løsninger er best å nippe til når de opplever symptomer. De erstatter viktige salter og mineraler tapt gjennom oppkast eller diaré. Nipp på klare drikke hele dagen.

Unngå å spise for å bosette kvalme. De to viktigste symptomene på en intestinal virus er oppkast og diaré. Unngå mat vil frigjøre magen og tarmene fra fordøyelsen, slik at systemet til å konsentrere seg om å prøve å kaste viruset. Intestinal virus vises ofte ca fire til 48 timer etter eksponering og vare alt fra to til 10 dager.

Legg blid mat til dietten så snart kvalme avtar. Velg enkle å fordøye mat som ris, toast, epler og kjøttkraft.

Rest så ofte du kan mens tarmvirus passerer gjennom kroppen. Siden du ikke kan spise mye på grunn av kvalme og oppkast, spare energi og legge seg ned i løpet av dagen når de opplever symptomer.

Hint

  • Vask hendene ofte hele dagen, spesielt før du spiser. Dette vil begrense eksponering for virus.
  • Når det oppstår en intestinal virus, unngå kontakt med andre for å hindre videre spredning.

Diett for å rense tarmen

Foruten bare fordøye og eliminere maten vi spiser, er vår fordøyelseskanal en viktig del av immunsystemet. På grunn av den moderne vestlige tendens til å trene mindre, spiser mer og konsumere mat som er behandlet og full av tilsetningsstoffer, mange av oss har utviklet svak og ufullstendig eliminering. Denne tilstanden kan føre til et kolon miljø hvor bakterier kan trives og forårsake sykdom. Intestinal rensing blir en viktig helseproblem.

Symptomer å se etter

Når du prøver å avgjøre om du trenger en rensing diett, er det noen tegn å se etter. Hvis du finner deg selv å ha hyppig forstoppelse (for eksempel hard avføring, eller færre enn tre avføringer i uken), diaré, eller hvis du har kronisk utmattelse eller uspesifikk smerte, trenger du sannsynligvis en intestinal rens. Mens det kan være lurt å starte rens med en over-the-counter urte produkt, disse er ikke alltid nødvendig. Resultatene vil være mer gradvis, men mer langvarig hvis du endrer kostholdet til en som er mer tarm vennlig.

Den beste dietten for Intestinal Cleansing

Rådene du hører fra alle hold er å legge til mer grønnsaker og frukt i kostholdet ditt. Dette kan høres ut som sunn fornuft, men de fleste av oss ikke klarer å ense visdom av det. For å fungere riktig, tarmen trenger rikelig med løselig og uløselig fiber i form av hele korn og grønne matvarer. Løselig fiber holder nok vann i tarmen for å holde avføringen myk, og uløselig fiber bulks opp for å hjelpe feie avføring av veggene i tarmen og ut av kroppen din.

Du trenger protein for å erstatte muskel, blod og nerveceller, så spiser nok belgfrukter, nøtter, magert kjøtt og meieriprodukter. Ikke overspise disse, men fordi de krever mye energi å fordøye fullt. Om tre gram kjøtt eller annet protein per måltid er nok. Hele korn å inkludere er havre, bygg, brun ris og hele hvete. Ikke velger hvitt brød eller hvit ris. Disse har blitt strippet for fiber og andre viktige næringsstoffer, da hadde vitaminer lagt tilbake, noen ganger i et skjema du kan ikke forbrenne fullt.

Enkle karbohydrater som hvitt mel produkter og bord sukker øke blodsukkeret for fort, noe som over tid kan føre til diabetes og andre helsemessige problemer. De gir ikke nok fiber eller næringsverdi å motvirke sine potensielle risikoer. Den gjeldende anbefaling er å konsumere minst fire porsjoner grønnsaker og tre porsjoner frukt hver dag. Dette er et minimum, og hvis du er sulten kan du føle deg fri til å snack på frukt og grønnsaker i løpet av dagen. Du vil få rikelig med vitaminer, mineraler, elektrolytter og fiber. Huden din vil takke deg, dine vekter og målebånd vil takke deg, og din kolon vil takke deg.

Foods for et sunt leveren & tarmen

Når maten er spaltet, produserer leveren en fordøyelsessaft kalt galle, som er presset ut av galleblæren gjennom galleganger inn i tarmen. Sunn fordøyelse krever både leveren og tarmene til å fungere som den skal. Det er visse matvarer du kan spise som vil støtte både organer og gi deg en sunn kropp.

Leveren

Leveren gjør galle for å fordøye og skille ut fettstoffer. I tillegg lagrer den sukkere for energi og gjør proteiner for kroppen. Ifølge University of Illinois, er den vanligste årsaken til leverskade er underernæring. Ved å begrense mengden protein særlig rødt kjøtt, du tar stress av leveren din. For mye protein i en diett forårsaker en overdreven mengde av ammoniakk i blodet, som er giftig. Prøv å erstatte fisk, soyaprodukter og magert fjærfe for svinekjøtt og rødt kjøtt. Spising et overskudd av fett kan føre til en opphopning i leveren. The American Liver Foundation sier at ikke mer enn 10 prosent av vekten av leveren bør være fett. Overvektige mennesker kan få en tilstand som kalles fettlever, når forhøyede nivåer av fett fører til betennelse. For å forhindre denne tilstanden, unngå stekt og behandlet mat. Innlemme i din diett mer frukt og grønnsaker. Bruk koke spray og extra virgin olivenolje når du lager mat.

Innvoller

Tarmen er bygget opp av to deler, tynntarmen og tykktarmen. Mat kommer inn i tynntarmen, og næringsstoffer blir absorbert før du går videre til tykktarmen, som absorberer vann. Sykdommer som oppstår og forstyrrer disse funksjonene inkluderer forstoppelse, Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom. En diett høy i fiber er spesielt nyttig for å skylle ut giftstoffer, og vannløselige fiber hjelpemidler i mykgjørende avføring. Innlemme i din diett grønn bladgrønnsaker, belgfrukter, havregryn, epler, fiken, svisker, tyttebær, grønnkål, søtpoteter, bygg, kål og gulrøtter.

Sunn leveren og tarmene

For et sunt leveren og tarmene, unngå melkeprodukter. Meieriprodukter stimulere sekreter av slimhinnene, som plasserer stress på leveren og tarmene. Melk, ost, iskrem og fløte faktisk undertrykke hele immunsystemet. Erstatt disse matvarene med alternativer som soyamelk, mandel ost og kokos iskrem.

Begrense alkohol hvis du spiser for sunt leveren og tarmene. Leveren bryter ned alkohol. Hvis du drikker i overkant, kan du skade leveren og vondt resten av fordøyelsen kanalen. Unngå også andre vanskelige å fordøye mat som koffein, natrium-rik mat og sukker.

Hva gjør du for gass i magen og tarmene?

Menneskekroppen produserer opp til fire halvlitere med gass per dag, og gjennomsnittlig person passerer gass gjennom endetarmen eller munnen 14 ganger per dag, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Gass blir produsert av to hoved fenomener: svelger luft og fordøyelseskanalen bryte ned matvarer innenfor den tykktarmen. Visse matvarer kan føre til en overdreven mengde gass til å bygge opp i magen og tarmene. Heldigvis, når dette skjer er det kosttilskudd og livsstil endringer som kan iverksettes for å redusere gass.

Peppermynte

Peppermynte er en vanlig smakstilsetning i tannkrem, tyggis og andre matvarer, men det er også brukt til medisinske formål. Ifølge University of Maryland Medical Center, er peppermynte effektiv ved behandling fordøyelses komplikasjoner, for eksempel oppblåsthet eller overdreven gass, fordi det er i stand til å roe fordøyelsessystemet. Det fungerer ved å slappe tarmmusklene, som lar innestengt gass i fordøyelsessystemet å unnslippe kroppen. Den viktigste aktive ingrediens i peppermynte er mentol, som er en flyktig olje som brukes ikke bare som medisin, men også som den viktigste bestanddel i peppermyntesmak. Å behandle gass i magen, bør du vurdere å drikke peppermynte te. Du kan kjøpe pre-pakket peppermynte te på alle helsekost eller matbutikk.
Fanget i tarmen gass kan også behandles med peppermynte, men enterisk-belagte kapslene er anbefalt fordi de ikke slipper ekstraktet før det har nådd tarmen. Pass på at du kjøper kapsler med 0,2 milliliter peppermynteolje og forbruker 02:58 kapsler ved utbruddet av tarmgass.

Livsstil rettsmidler

The Mayo Clinic siterer flere matvarer som kan forårsake gass å bygge opp i tarmen, blant annet blomkål, bønner, salat, tyggegummi, epler og brus. Hvis du oppdager en opphoping av gass etter inntak av noen av disse matvarene, redusere inntaket umiddelbart. Magen gass er utvist fra kroppen ved raping, men overdreven raping kan være et tegn på gastritt, som oppstår når mageslimhinnen blir betent. For å redusere gass i magen, drikke og spise saktere for å unngå å svelge luft. Tyggegummi forårsaker spyttkjertlene til å produsere mer spytt, som til slutt krever at du svelge ofte. Som du svelger du også inges luft, så unngå tyggegummi hvis du merker en økning i magen gass.

Slik fjerner bakterier i tarmen med mineralolje

Har lenge vært brukt mineralolje til å behandle folk fra forstoppelse. Oljen smører tarmen for å bli kvitt avfall og bakterier i fordøyelsessystemet. Siden mineralolje ikke kan bli absorbert av tykktarmen, i motsetning til vann, fungerer den som en krakk mykner. I gamle dager ble barn gis med dette viktig ingrediens for å lindre smerten som følger med anstrengt avføring. I dag er mennesker likevel fortsette å bruke mineralolje for å fjerne bakteriene i tarmen og behandle forstoppelse. Du kan gjøre det samme i løpet av bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din fastlege og be om riktig dosering detaljer for din behandling. Leger må beregne mineralolje doseringen basert på din vekt, alder og generelle helsetilstand.

Ta mineralolje før sengetid, etter nøyaktig dosering kravet som foreskrevet av legen din. Hell mineralolje i din medisin dose cup for å få nøyaktig måling. Det er best å ta avføringsmidler i løpet av natten slik at kroppen lett kan behandle behandlingen og den er rettet mot bakteriene i tarmen.

Svelg mineralolje og følg dose med åtte gram vann. Drikk den fulle glass vann. Mineraloljen vil pelsen tarmoverflaten av kroppen din, slik at vannet ikke er absorbert av dine andre organer. Den ekstra vann vil hovne opp og mykne avføring og stimulere normal forover bevegelse av tarmen. Denne prosessen er også kjent som peristaltikk, og vil initiere avføring i 6 til 8 timer. Når avføring er oppnådd, vasker dette ut bakterier i tarmen.

Drikk rundt 6 til 8 glass vann i løpet av hele dagen så lenge du bruker mineralolje til å rense tarmene fra bakterier.

Hva er en Fluke i tarmen?

Flukes, også kjent som trematodes eller flat mark, er parasitter som infiserer mennesker. De fleste flukes er mikroskopiske, men kan forårsake alvorlig sykdom. Det er ca 70 arter av flukes som vil leve i den menneskelige tarmen, men bare et fåtall av disse forårsake sykdom.

Infeksjon

Flukes infisere mennesker når folk tilfeldigvis innta dem i forurenset vann eller mat. Kokt kjøtt er også en vanlig måte der Fluke infeksjon oppstår.

Typer

Det er tre hovedtyper av flukes som forårsaker sykdom hos mennesker. Disse er Fasciolopsis buski og amphistomes, som vanligvis infiserer svin, og heterophyid, som vanligvis infiserer fisk.

Identifikasjon

Symptomer på en fluke infeksjon varierer avhengig av hvilken type lykketreff er involvert. Vanligste symptomene er magesmerter, diaré, anemi og intestinal obstruksjon.

Diagnose

Diagnose av et lykketreff infeksjon er oftest gjort ved å identifisere fluke egg i en avføringsprøve. Avføringsprøven vil bli undersøkt under et mikroskop for identifikasjon.

Behandling

Flukes hos mennesker behandles med ulike medisiner. Den vanligste er praziquantel.

Slik gjenoppretter gode bakteriene i tarmen

Bakterier vanligvis får en dårlig rap, men de er virkelig et fordøyelsessystem beste venn. En sunn balanse av gode bakterier i tarmen holde deg følelsen stor. Kaste av balanse og du lider noen ekle konsekvenser. Disse dager, en rekke faktorer: stress, dårlig kosthold - selv antibiotika - kan tømme de gode bakteriene i tarmen og forårsake en rekke ubehage problemer, fra uregelmessighet til sykdom. Noen ganger, kan du ikke unngå å tappe din gode bakterier butikker. Men en rekke strategier kan hjelpe deg enkelt få de gode bakteriene tilbake i aksjon.

Bruksanvisning

Voksende gode bakterier

En balanse diett. En god daglig kosthold følger en regel for tredjedeler: ikke mer enn en tredjedel av det daglige kaloriene kommer fra hver av følgende - karbohydrater, protein og fett. Få 25 til 30 gram fiber hver dag fra hele korn, frukt og grønnsaker. Få proteiner fra magert kjøtt, bønner og nøtter. Hvis du kan, innlemme lav-fett meieri for kalsium og lagt protein. Aksje opp på gode enumettet fett som finnes i matvarer som for eksempel olivenolje og avokado.

revolusjonere matvaner. Prøv å spise mindre, mer hyppige måltider for å gå litt lettere på fordøyelsessystemet og fremme sunn fordøyelse. Unngå sukkerholdige matvarer, som disse matvarene kan irritere tarmen.

Få probiotika, levende mikroorganismer som bidrar til å fremme veksten av gode bakterier i tarmen, fra en naturlig kilde. Matvarer som inneholder probiotika inkluderer yoghurt, tempeh, miso eller kefir (gresk-stil melk). Pass på at etiketten stater "inneholder live aktive kulturer."

Hvis naturlige metoder ikke fungerer. spør legen din om probiotiske og / eller vitamintilskudd. Du kan ha nytte av et kurs av probiotika eller vitaminer for å hjelpe din mage-systemet leges nok til å godta de naturlige matvarer som normalt holder dårlige bakterier i sjakk.

Tips og advarsler

  • Prøv å få probiotika og vitaminer fra naturlige kilder før du prøver kosttilskudd. Dette bidrar til å sikre kosten inneholder nok næringsrik mat og holder tomme kalorier til et minimum.
  • Alltid konsultere legen din først om gastrointestinal problemer å sørge for at problemene er forårsaket av et behov for flere gode bakterier og ikke en mer alvorlig gastrointestinal problemet.

Fakta om hvordan du rengjør tarmene

Regelmessig avføring bidra til å holde oss friske ved å utskille avfall som ellers kan gjøre oss syke. Når kroppen trekker ut nødvendige næringsstoffer fra maten vi spiser, er den gjenværende avfallet sluppet gjennom vår urin og tarmer. En skikkelig balansert kosthold som inneholder nok frukt, grønnsaker, fiber og vann bidrar til å holde våre avføring regelmessig.

Funksjon

Rengjøring tarmer er en måte kroppen kvitter seg med giftstoffer.

Identifikasjon

Se etter eventuelle endringer i farge eller struktur på avføringen, som de kunne være et tegn på sykdom eller nødvendige endringer i kostholdet.

Effekter

Kostvaner, mosjon, forstoppelse, inkontinens, hemorroider og sykdommer kan påvirke din avføring.

Misforståelse

Selv om noen sier alle bør ha avføring hver dag, kan det også være normalt for noen mennesker å flytte sine tarmer et par ganger i uken.

Advarsel

Vær oppmerksom på mulige farer forbundet med å ha en koloskopi, som perforering og blødning.