Digidexo.com

hard klumpete hud på fingre

Hva er årsakene til Constant Dry Hard hud på føttene?

Hva er årsakene til Constant Dry Hard hud på føttene?


Hyperkeratose er den prosess hvor en del av huden utvikler seg til hard hud, eller tørr, hard, tykk hud, grunnet høyt trykk og konstant friksjon. Hard hud kan utvikle seg på fotsålen, hælen eller undersiden av stortåen. I tillegg til overdreven gåing og løping, kan andre faktorer bidrar til konstant trykk og friksjon som fører til hard hud.

Unormale metatarsal bein

Personer med flate føtter eller høye buer vanligvis har dårlig justert bein i føttene (metatarsal bein), noe som resulterer i ujevn press når de går.

Utilbørlige sko

Iført høyhælte sko eller små, trange sko får huden til å gni mot skoene, noe som skaper en smertefull, konstant friksjon.

Tå misdannelser

Tå misdannelser, som en hammer tå, kan øke presset på tærne.

Alderdom

Fettvevet i føttene avta som kroppen eldes, noe som resulterer i tap av fett i hælene av føttene.

Overvekt

Bære overvekt setter en økt mengde press på føttene.

Barefoot gang

Hard hud kan også utvikle seg som en del av hudens naturlige reaksjon av å beskytte seg selv, som i tilfellet med jevne mellomrom gå barfot.

Hvordan behandle warts med alternative løsninger

Vorter er små, klumpet hud vekster forårsaket av menneskelige papillomavirus, også kalt HPV. Det finnes minst 70 forskjellige stammer av dette virus, og det kan sendes fra person til person gjennom ødelagt hud. Det er ulike typer vorter. Vanlige vorter er vanligvis på albuer, knær, fingre, hender, ansikt og armer. Genital warts er myke, "blomkål-lignende" og vises i eller i nærheten av kjønnsorganene eller anal området. Plantar warts er ofte smertefull, hard i midten, og oppstår på bunnen av tærne eller fotsålene. Med unntak av plantar vorter, er det vanligvis ingen smerte involvert. Mens noen vorter forsvinner innen ett år, mens andre kan forbli eller holde tilbake. Legen din kan foreslå alternativer for å bli kvitt en vorte, som for eksempel å fryse det, kutte den av eller bruk av kjemikalier. Det er også noen alternative behandlinger du bør vurdere å bruke, så vel.

Bruksanvisning

Prøv bjørkebark, som inneholder salisylsyre, samt Betulinic og betulin, som har antiviral aktivitet i naturen. Never kommer fra et høyt tre, innfødt til den nordlige USA. Den hvite bark fra treet blir brukt medisinsk, samt for fremstilling av kanoer, såper og kulinariske produkter. Det kan tas både internt eller eksternt, men bør bare brukes eksternt i forbindelse med å klarne opp vorte. Få en bit av barken, fukte det litt, deretter tape den til vorte for en 24-timers periode. Erstatte det med et nytt stykke bark og gjenta prosessen på nytt. Du må kanskje gjøre dette et par ganger før du får resultater.

Bland litt aloe vera gel med en liten mengde vegetabilsk olje og bearbeid det på vorte. Aloe vera gel kommer fra en kort-stammet plante som opprinnelig kom fra Nord-Afrika. Gelen er tatt fra sine skiver nederste bladene og brukes til å behandle hudsykdommer. Det har antivirale egenskaper, så bruker det på vorte kan bidra til å bli kvitt det. Du må gni aloe vera gel på vorte tre ganger hver dag til du ser bedring.

Tenk lakserolje. Castor olje kommer fra castor bean anlegget, finnes i tropiske klima. Det har blitt brukt til medisinske formål i tusener av år, både internt og eksternt. Bland sammen lakserolje med natron og gjøre den om til en tykk pasta. Bruk den til din vorte og sette en bandasje på det. Påfør en frisk "coating" hver kveld ved leggetid. Innen en halv måned, bør vorte være borte.

Gå for ananasjuice, for sine helbredende enzymer. Sug en steril bomullsdott i juice og bruke det til din vorte. Dette må kanskje gjøres hver dag frem til vorten forsvinner. Bruk en ren bomullsdott med hvert program.

Bruk homøopatiske midler. Nyttige seg for å bli kvitt vorter inkluderer salpetersyre, Dulcamara, thuja occidentalis og causticum. Siden middel du bruker, må være spesifikke for din individuelle sett av symptomer, bør du oppsøke homeopathic utøveren til å gi deg råd om hvilken som vil fungere best for deg, så vel som for skikkelige instruksjoner om styrker og doseringer.

Hint

  • Ikke plukk på eller skrape warts.
  • Hvis du har gjentatte tilfeller av genital warts, bør du oppsøke lege for en celleprøve.

Pseudofolliculitis barbae Cures

Pseudofolliculitis barbae Cures


Follikulitt barbae, ofte kalt "barbering humper," er en inflammatorisk sykdom i skjegget området påvirker først og fremst menn med mørk hud og krøllete hår. Roten av håret er buet slik at den voksende hår, skjerpet etter barbering, krølle seg rundt og pierce huden, forårsaker små røde nupper som ofte infisert med Staphylococcus aureus. Gjentatt betennelse kan føre til permanente harde, klumpete arr.

Barbering

Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er den mest effektive behandlingen for å stoppe barbering i tre til fire uker eller i det minste til betennelsen avtar, som lengre hår ikke stikke hull på huden. Påfør varm komprimerer, barbering løsninger eller barbergelé til ansiktet før barbering for å myke opp skjegget og barbere annenhver dag ved hjelp av et enkelt blad, justerbar eller elektrisk barbermaskin og unngå nære barberer som forlater skjegget mindre enn 1 mm i lengde. Spesielle "bump fighter" barberhøvler er også tilgjengelig. Børsting skjegget før barbering eller ved hjelp av spesielle kroker til å trekke ut inngrodde hår kan redusere betennelse. Pass på å barbere nedover i retning skjegget vokser og unngå å gjøre gjentatte slag over det samme området eller strekke huden, da dette kan forverre tilstanden.

Alternativ Beard Fjerning

Du kan prøve hårfjerning, som kjemisk myke opp og fjerne skjegget, men sørg for at alle humper har helbredet første som kjemikalier vil ytterligere irritere betent hud. Prøv på et lite område for å sørge for at huden din tåler det riktige, og unngå å bruke oftere at hver 48. time. Følg retninger nøye, slik at kjemikaliene i ansiktet i ikke mer enn 3-5 minutter, avhengig av hvilken type produkt. Løsningen og hår fjernes manuelt ved å stryke mot hårets vekstretning med en spatel eller annen rett kant. Ikke fjern med en barberhøvel. Skyll ansiktet grundig etter behandlingen.

Andre hårfjerningsmetoder omfatter elektrolyse, hvori en liten metallspissen blir satt inn i hårsekken å tilveiebringe en elektrisk strøm til å skade follikkelen og hindre hårvekst. Denne prosedyren er smertefullt og kan produsere noen arr, selv om det er vanligvis minimal, og gjenvekst kan forekomme. Hvis huden din er infisert med Staph, kan elektrolyse spre smitte.

Laser fjerning er et annet alternativ. Ifølge The American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er laserstråler absorberes av pigment i håret og reise ned i hårsekken, skade disse follikler som er aktivt voksende. Du kan trenge gjentatte behandlinger fordi individuelle hårsekker er i forskjellige stadier av vekst. Men hvis du har mørk hud, fargeforskjellen mellom huden og håret kan ikke være betydelig, så laser fjerning kan være mindre effektive.

Medisiner

Hårsekkene kan bli tett med rusk, forverring follikulitt barbae, så aktuelle medisiner, for eksempel glykol gel, bidra til å holde follikler åpne. Milde tilfeller kan behandles med hydrokortison krem ​​eller tretinoin krem ​​(Retin-A) for å redusere betennelse. Ifølge Dr. WP Słomiany i "The 5-Minute Clinical Consult," hvis infeksjon er til stede, vil du trenge aktuelle antibiotika, for eksempel klindamycin eller erytromycin løsninger eller perorale antibiotika for å kontrollere smitte og hindre spredning.

Harlequin Baby Syndrome

Ichthyosis er en gruppe av genetiske hudsykdommer forårsaket av genmutasjoner. Lidelsen er vanligvis til stede ved fødselen og fortsetter gjennom en persons liv. Harlequin baby syndrome, eller harlekin iktyose, er en sjelden og vanligvis dødelig form for iktyose. Det finnes ingen statistikk på hvor mange prosent av babyer er født med harlekin iktyose.

Årsak

Den ABCA12 genet, på kromosom 2, dirigerer produksjon av proteiner som er nødvendige for normal hud vekst. Mutasjon i dette genet er årsaken harlekin iktyose. Genet er en autosomal recessiv. For barnet å bli berørt og viser symptomer, må han få ett gen fra hver av foreldrene. De fleste foreldre er bærere uten symptomer, som betyr at de bare har ett av genene. Siden begge foreldrene til et berørt babyen har genet, helsøsken har en en fjerdedel sjanse for å ha det, en en fjerdedel sjanse for ikke å være en bærer, og en en halv sjanse for å bli en operatør. Upåvirket søsken har to tredjedels sjanse for å bli bærere. Alle barn av en person med harlekin iktyose vil være bærere. Hvis partneren er bærer, kan halvparten av sine barn har et gen fra hver av foreldrene og bli berørt, mens den andre halvparten kan bære én kopi av genet.

Symptomer

Denne mutasjonen gjør huden hardt med tykke skjell. Betegnelsen "harlekinen" betyr å ha en diamantform. Den harde, tykk hud gjør trekant og diamantformede plater. Øyne, nese, munn og ører er berørt, ofte trekke babyens munn på vidt gap. Denne harde huden ikke holder fuktighet i, forårsaker dehydrering, og forstyrrer kroppens evne til å regulere temperaturen. Det kan også gjøre brystet bevegelse og vanskelig å puste. Babyer har vanligvis mikrocefali (lite hode) og en deformert ansikt. I overlevende, noen har kortvoksthet og kan ha nevrologiske, nyre og lunge abnormiteter.

Prognose

De fleste babyer født med harlekin baby syndrome brukt til å dø raskt, innen to dager, på grunn av infeksjoner og andre problemer. Med spesialisert medisinsk behandling for å kontrollere temperaturen, hindre væsketap og infeksjoner, behandle hudsykdommer og gi fysioterapi, er flere barn overlever i barndommen og lengre. Overlevende kaste den harde huden og utvikle skalering og andre hudsymptomer over det meste av kroppen sin, som krever livslang behandling. Det er tenåringer i både USA og Storbritannia som har levd forbi de forventede 14 år og gjør det bra.

Testing

Hvis du har harlekin iktyose i familien eller har mistanke om barnet ditt kan ha det, få genetisk testing gjort før graviditeten, hvis mulig, for deg og din partner. Hvis du allerede er gravid, kan testing gjøres ved 23 ukers svangerskap og vedtak fattet på den tiden. Diskuter bekymringer med legen din og sørg for at barnet er født på et sykehus som er i stand og har blitt varslet om mulige problemer.

Support og informasjon

Den eneste nasjonalt registrert hjelp og informasjon, gruppe i USA for harlekin baby syndrome er FØRST.

Stiftelsen for Ichthyosis og Relaterte hudtyper
1364 Welsh Road G2
North Wales, PA 19454
Telefon (215) 619-0670

Ringorm Pain

Ringorm er en soppinfeksjon i huden som fører til en god del kløe og smerte rundt infiserte områder. Ringorm og smerte knyttet til det kan vanligvis behandles raskt og enkelt.

Symptomer

Ringorm er vanligvis angitt med sirkulære utslett med betente kanter, kløe og skalering huden nær utslett. Disse symptomene føre til at huden til å bli smertefullt å ta på.

Områder

Smerten av ringorm kan påvirke mange ulike områder. Ringorm angriper hud, hodebunn, fingre, tær og føtter.

Forebygging / løsning

Ringorm og smerten forbundet med det kan forebygges ved å unngå deling av personlige eiendeler, holde huden kjølig og tørr, og gjør at å holde ren og hygienisk.

Eliminering

Soppdrepende kremer blir ofte brukt for å fjerne ringorm og lette dens smerte. Den mest populært brukt av disse kremene er Lamisil.

Behandling

Hvis smertene og andre ringorm symptomene fortsetter å forverres, er det best å se en lege for å være sikker på at tilstanden har bedret seg så snart som mulig.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

Hvordan redusere Fat & Cellulite


Cellulitt, også referert til som cottage cheese og appelsinhud, kan være forårsaket av genetikk, hormoner, usunne matvaner og stramt undertøy. Det er mange salonger behandlinger som lover å kvitte kroppen for cellulitter, men de er kostbare og midlertidige. Det er ingen sikker måte å helt bli kvitt cellulitter, men du kan redusere forekomsten av din klumpete hud ved å senke kroppen fett gjennom kosthold og mosjon.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

•  Gå ned i vekt gradvis ved å redusere kaloriinntaket ditt på en daglig basis. Cellulitter består av fett, vann og avfall saken, og ved å redusere vekten din, du jobber mot fett og cellulitter tap. Mål å miste mellom en og to pounds per uke fordi raske vekttap er ofte at vann og muskelvev; ikke fett.

Konsumere lav kalori, næringsrik mat som frukt og grønnsaker. Inkluderer høy-fiber, hele korn produkter for å fremme fordøyelsen helse. Unngå fete kjøtt som svinekjøtt og biff og gå for magre proteiner fra kylling og fisk. Ban stekt mat, sukker og bearbeidet mat som ofte inneholder usunne mettede og trans fett. Konsumere matvarer med umettet fett i stedet, inkludert rå nøtter og olivenolje.

Bruk løstsittende undertøy. Tettsittende under plagg kan begrense kroppens blodstrøm, forårsaker cellulitter.

gå i 45 minutter seks dager i uken for å slanke og tone bena og øke stoffskiftet. Legg intervaller der du hastigheten opp til en joggetur eller sprint i flere minutter for å få fart på fettforbrenning. Kartlegge forskjellige ruter, hvis du går utendørs, for å unngå å bli lei.

tone musklene dine med styrketrening. Bruk din egen kroppsvekt, frie vekter eller treningsmaskiner for å øke muskelvevet. Optimalisere fettforbrenning ved å arbeide på all-over muskel toning. Trening på tre ikke-sammenhengende dager i uken.

Drikk vann for å skylle giftstoffer fra systemet, leverer næringsstoffer til cellene og fremme fordøyelsen helse. Prøv å drikke seks til åtte glass vann per dag.

•  Skrubb huden med en loofah i en sirkulær, masserende bevegelse mens i dusjen. Skrubbe huden din fremmer blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og gjør for bedre absorpsjon av oppstrammende og fuktighetsgivende kremer.

Hva som forårsaker cellulitt og hvordan bli kvitt det

Hva som forårsaker cellulitt og hvordan bli kvitt det


Cellulitter, eller utseendet dimpled eller klumpete hud rundt hofter, lår og rumpe har vært et kosmetisk problem for kvinner siden 1920-tallet, da begrepet først ble brukt. Cellulitt har en rekke årsaker, det mest fremherskende av disse er diett og genetisk predisposisjon. Det er rikelig med bevis på at forekomsten av cellulitter er en naturlig tilstand iboende til aldringsprosessen, og det er ingen reell rette.

Trening

Vekttap kombinert med trening kan redusere forekomsten av cellulitter på kroppen. Cellulitter består av forstørret fett lommer under huden, kombinert med en innstramming av bindevev mellom disse lommene. Derfor er en reduksjon i det totale fettinnholdet i kroppen, kombinert med øvelse rettet mot bygge muskler i de øvre ben og sete, vil hjelpe til med å stramme huden og redusere forekomsten av cellulitt.

Diet

Diett alene ikke er effektive i å redusere forekomsten av cellulitter. Siden diett er bare effektive i å redusere kroppens lager av fett, kan det ikke styrke og stramme musklene i bena og rumpeballe. Slanking har vist seg svært effektivt, men når kombinert med trening som konsentrerer seg om musklene i underkroppen.

Kremer

Kremer og andre kjemiske midler for å eliminere cellulitter har gang på gang vist seg å ikke fungere effektivt. Selv om slike kommersielle produkter kan stramme opp huden som dekker cellulitter, og dermed redusere utseendet på herniated fett, har de ikke mulighet til å angre den underliggende årsaken.

Fysiske Behandlinger

Fysiske behandlinger for cellulitt har tidvis vist seg effektive og inkluderer massasje terapi, FDA-godkjente laser behandling, kirurgi og ultralyd terapi. Effektene av laser behandlinger og massasje terapi anses midlertidig og bør ikke bli sett på som en permanent fix for cellulitter, men snarere en reparasjonsmetode krever flere behandlinger.

Hvordan brenne Cellulite Fast

Hvordan brenne Cellulite Fast


Cellulitter kan danne hos menn og kvinner, men kvinner er mer utsatt for appelsinhud tilstand fordi de har mer kroppsfett. Mange kommersielle produkter og behandlinger lover å hjelpe deg å bli kvitt din klumpete hud. Men dyrt kirurgi, wraps og anti-cellulitt kremer bare gi midlertidige resultater - og dessuten er det nesten umulige mulig å bli kvitt cellulitter helt, bare å redusere sitt utseende. En mer rimelig måte å redusere forekomsten av cellulitter er å spise næringsrik mat og få rikelig med mosjon.

Hvordan brenne Cellulite Fast

•  Vurdere en kardiovaskulær trening rutine. Gå eller jogge utendørs eller på en tredemølle, sitte på en stasjonær sykkel eller sykle utendørs, eller svømme. Utfør kardiovaskulær trening i minst 30 minutter, fem dager i uken. Finne en rekke øvelser som du liker så du kan feste med det og holde utfordrende kroppen din.

Legg ved intervalltrening i dine treningsøkter. Kjør eller gå i rolig tempo i to minutter før akselerasjon til en høy-intens tempo i ett til to minutter. Bytte frem og tilbake mellom intensiteter over varigheten av treningen. Fordi intervalltrening styrker kroppen til å jobbe hardere, brenner du mer kalorier enn du ville gjort med vanlig samme intensitet trening.

Innlemme styrketrening for å opprettholde og øke muskelvevet. Muskelvev øker din hviler metabolic puls, noe som gjør at du forbrenner fett selv når du er i ro. Bruke frie vekter, vektløfting maskiner, motstand band eller kroppsvekten din til å utføre styrke øvelser. Øvelser som lunges, knebøy, overhead presser, sittende leg curls, biceps curls og hip adduksjon og abduksjon hjelpe tone musklene og redusere forekomsten av cellulitter.

Spis næringsrik mat. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn fet, sukkerholdig mat, kan kroppen fett øke og cellulitter kan forverres. Fokus på matvarer som grønnsaker, frukt, hele korn, magre meieriprodukter og umettet fett. Drikk minst åtte glass vann daglig for å skylle systemet og fremme fordøyelsen helse.

Hint

  • Tenk å få en sertifisert trener til å hjelpe deg med dine treningsøkter. En trener kan vise deg den riktige formen for målrettede øvelser og bidra til å motivere deg til å holde deg til ditt treningsprogram.

Hva er urinsyrekrystaller?

Urinsyre er et avfallsprodukt som dannes som en del av de naturlige prosesser som forekommer i legemet. Normalt er overflødig urinsyre elimineres fra kroppen i urinen. Men hvis innholdet av urinsyre som sirkulerer i kroppen blir for høy, kan syren størkne til urinsyre krystaller.

Urinsyre

Urinsyre former som et resultat av nedbryting av puriner. Puriner er organiske forbindelser som er en del av strukturen av gener. Kroppen produserer puriner naturlig, og mange matvarer inneholder puriner.

Gikt

Når kroppen ikke eliminere nok urinsyre, danner det solide urinsyrekrystaller i leddene, forårsaker en smertefull tilstand som kalles gikt.

Tophi

Hvis gikt ikke behandles, kan de urinsyrekrystaller bygge opp og danner harde klumpete innskudd kalt tophi.

Andre Risiko for høye urinsyre

Høye nivåer av urinsyre kan også føre til nyrestein eller nyresvikt.

Årsaker til høye urinsyre

Ifølge Mayo Clinic, faktorer som kan føre til høye urinsyrenivåer inkluderer legemidler som brukes til å behandle høyt blodtrykk, drikker for mye alkohol, inntak av for mye koffein, familie tendens, Hodgkins eller non-Hodgkin lymfom, underactive skjoldbruskkjertelen, leukemi, niacin, fedme, psoriasis, for mye purin i dietten og noen immun-undertrykkende midler.

Hvordan unngå Sklerodermi med vitaminer

Sklerodermi blir noen ganger omtalt som om den var en enkelt sykdom, men det er faktisk symptomatisk for en gruppe av sykdommer. Det er preget av en unormal vekst av kollagen i bindevev som støtter huden og indre organer. Det kan fremstå som hard, stram hud, men det kan også føre til problemer med nyrer, lunger og hjerte-karsystemet. Ingen er sikker på hva som forårsaker overproduksjon av kollagen, men det ser ut til å være relatert til kroppens immunsystem. The University of Maryland Medical Center bemerker at folk som lider av sklerodermi ikke kan få nok vitaminer og mineraler i kostholdet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din om den beste dietten for sklerodermi forebygging. Informere ham eller henne om alle kosttilskudd og medisiner du er i dag. Ifølge University of Maryland Medical Center, er dette spesielt viktig for folk som lider av noen nedskrivning til sin mage-systemet.

innlemme antioksidantrike matvarer som for eksempel blåbær, kirsebær, tomater, squash og paprika i kostholdet ditt. Kutte ned på rødt kjøtt til fordel for mer magert kjøtt og stole mer på kaldt vann fisk og bønner for protein. Snakk med legen din om det er tilrådelig å supplere din diett med en daglig flere vitamin som inneholder vitaminene A, C, E og B-kompleks.

Suppler kosthold med omega-3 fettsyrer, som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og kan bidra til å forbedre toleranse for kulde og andre symptomer på Raynauds fenomen, som er en form for sklerodermi. Kaldt vann fisk og kommersielt tilgjengelige fiskeoljekapsler er gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Snakk med din fastlege gi om de potensielle fordelene ved å legge urte tilskudd til kosthold for å forhindre sklerodermi. Ifølge University of Maryland Medical Center, har få studier om forholdet mellom urter og sklerodermi, men visse urter som gurkemeie, bromelain og gotu kola kan bidra til å redusere betennelser og smerter samtidig som den forbedrer sirkulasjonen.

Tips og advarsler

  • Ifølge Sklerodermi Foundation, er sklerodermi ikke smittsom, smittsomme, kreft eller ondartet, og er vanligvis ikke arvelig. Den eksakte årsaken eller årsakene er fortsatt ukjent.
  • Det finnes ingen kliniske studier som indikerer vitamin tilskudd vil hindre sklerodermi.

Hvordan Test deg selv for klumper på testiklene

Hvordan Test deg selv for klumper på testiklene


Testikkelkreft er den vanligste kreftformen som finnes i USA menn mellom 15 og 34. Ifølge National Cancer Institute, er det anslått at det i 2010 mer enn 8000 menn vil bli diagnostisert med testikkelkreft og 350 vil dø av det. Ligger i en løs sac kalles pungen under penis, de to eggformede testikler produserer sædceller og testosteron, det mannlige kjønnshormonet. Konsistent månedlig selvransakelse av testiklene for klumper eller andre endringer kan varsle deg å gjøre en avtale med legen din. The Mayo Clinic rapporterer at de fleste testikkelkreft kreft blir oppdaget ved rutinemessige egen undersøkelser.

Bruksanvisning

•  Ta en varm dusj eller bad for å slappe pungen før du undersøke testiklene. Prøv å gjøre en grundig testikkel eksamen omtrent samme tid hver måned som begynner i en alder av 14. Stand avkledd foran et speil for å starte eksamen slik at en visuell inspeksjon kan gjøres også.

Flytt penis til side slik at du kan se din pungen. Se etter uvanlige poser eller hevelse, men det er normalt hvis scrotal huden ser eller føles litt humpete fra inngrodde hår eller andre hudirritasjoner. Det er også vanlig for en av testiklene til å være litt større enn den andre, men gjør oppmerksom på eventuelle størrelse endringer fra én eksamen til den neste.

Ta tak en testikkel med begge hender, men vær sikker på at tomlene er på topp og indeksen og midtre fingrene er under. Forsiktig, men bestemt, flytte testikkelen sakte gjennom fingrene i en rullende bevegelse; ser for jevne støt eller harde, klumpete områder og oppmerksom på eventuelle forskjeller i konsistens, form eller størrelse på hver testikkel. Det er normalt å føle en ropey coil som du kan spore opp baksiden av hver testikkel; dette er bitestikkelen som bærer sperm til penis.

Planlegg en legetime raskt hvis du føler noen mistenkelige klumper eller ujevnheter, legge merke til hva som føles som væske i pungen, eller hvis du opplever noen smerter, tyngde, hevelse eller ømhet i pungen område eller en vedvarende kjedelig mageknip. Del dine personlige og familiens medisinske historie med legen din fordi testiklene kreftrisiko øker hvis du har en far eller bror diagnostisert med testikkelkreft eller hvis du ble født med en retinerte testikkel, en lyskebrokk eller visse medfødte misdannelser inkludert problemer med penis, pungen eller nyrer.

Tips og advarsler

  • Testikkelkreft er svært treatable hvis diagnosen tidlig eller selv om kreften har spredt seg utenfor pungen til nærliggende lymfeknuter; under disse omstendigheter, er overlevelsesraten 96 prosent.
  • Testikkelkreft er mest vanlig hos hvite menn, og diagnoser har doblet seg de siste 40 årene.
  • Smerte, svie eller blod under vannlating eller utløsning er ikke forbundet med testikkelkreft, men kan tyde på en infeksjon eller andre problemer som trenger legehjelp.

Hvordan naturligvis behandle Acne

Hvordan naturligvis behandle Acne


Akne er et irritasjonsmoment at mange av oss går gjennom minst en gang i våre liv. Selv om mange akne symptomer er forårsaket av hormonelle endringer, er det noen naturlige behandlinger som kan forbedre hudens generelle utseende. Disse behandlingene bruker ingen sterke kjemikalier og ende opp med å forlate huden myk, i stedet for tørr og flassende.

Bruksanvisning

•  La oss begynne med rensing. Ren hud er det første skritt mot å redusere akne. Det er viktig å sørge for at ditt ansikts såpe er oljefri. Du kan også lage en enkel cleanser ut av honning og sitron. Honning er en naturlig astringerende og vil bidra til å rense huden. Klem litt sitron i ca en spiseskje honning og gjelder for huden din. Syren i sitron vil bidra til å trenge inn i porene, mens honning vil lindre og rense huden. Pass på at du regelmessig skylle huden med varmt vann etter at du bruker denne behandlingen. Hvis noen honning er igjen på huden din, vil det bli klissete som det tørker, så sørg for at du får det hele av.

Etter at du har renset huden din, må du søke spot behandlinger til eventuelle problemområder. Tea tree olje er en stor flekk behandling. Det åpner opp porene og renser. The Body Shop gjør en stor linje av tea tree olje produkter fra ansikt vasker å få øye behandlinger, men du kan også finne tea tree olje på din lokale naturlig dagligvarebutikk og urt butikken. Bare bruke en skvett på noen flekker som trenger oppmerksomhet.

Hvitløk er en annen stor punktbehandling. Selv om det er stinky, det gjør en fantastisk jobb slikke olje og rense huden. Hvis du vil bruke hvitløk, bare kutte en frisk fedd og gni på eventuelle problemområder. Dette gjøres best som en natt behandling fordi lukten er for skarp for bruk på dagtid.

Disse naturlige rettsmidler som brukes sammen eller på egenhånd bør forbedre den generelle kvaliteten på huden din. Forhåpentligvis disse tipsene har hjulpet deg med å finne noen levedyktige alternativer til de harde og hud-tørking akne behandlinger som tilbys på de fleste butikker.

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området

Hvordan bli kvitt cellulitter på magen området


Cellulitt refererer til den klumpete hud som vises på rumpe, hofter og mage av mange kvinner. Cellulitter oppstår når fettlagrene akkumulere. Mens cellulitter har ingen helserisiko, gjør det deg til å føle selvbevisst når iført formtilpasset klær. Genetiske faktorer bestemme sannsynligheten for å utvikle cellulitter på magen området; Men stress, vekt, prevensjonsmidler og inaktivitet også bidra. Å kvitte seg med magen cellulitter, trenger du å trene daglig og undersøke din diett og hudpleie rutine.

Bruksanvisning

Miste overflødig vekt og styrke musklene. Regelmessig trening består av minst fem dager med 30- til 60-minutters kardiovaskulære rutiner for å forbrenne fett, og minst tre dager med styrke og styrketrening for å stramme musklene. Mens cellulitter vil ikke forsvinne helt, krymper trening fettceller og gir huden en glattere utseende. Innlemming Pilates inn i rutinen gjør magemusklene sterkere.

Reduser stressnivået ved å vedta avspenningsteknikker. Stress øker nivået av kortisol i kroppen, noe som fører til stygge magen bule. Legg avslapping aktiviteter, som for eksempel yoga eller tai chi, til ditt treningsprogram for å håndtere stress. Andre avspenningsteknikker inkluderer dyp pusting, visualisering og meditasjon.

Konsumere et sunt kosthold fylt med cellulitt-bekjempelse mat. Mat med et stort vanninnhold holder huden hydrert, noe som reduserer synligheten av klumpete fettansamlinger på magen. Spis mat som inneholder vitamin C for å holde kollagen sterk. Kollagen er et protein som holder huden fra å bryte ned. Cellulitt-kampene matvarer inneholder epler, hele korn, brun ris, tomater, vannmelon og rød paprika.

Planlegg en massasje for å redusere forekomsten av cellulitter på magen. MayoClinic.com sier en kraftig massasje øker blodgjennomstrømningen og reduserer væske buildup på magen. Noen spas gi massasjebehandlinger ved hjelp av en håndholdt maskin som massasje som det ruller over huden. Massasje gjør huden virker jevnere, men er bare midlertidig uten riktig kosthold og mosjon.

Påfør cellulitt kremer og lotions til magen. Aktuell kremer og lotion inneholder ofte ingredienser som kalsium, retinoider, planter og urter. Disse produktene hydrat huden, noe som gjør magen ser glattere. De har ikke permanent fjerne fett innskudd, så du må bruke dem hver dag. MayoClinic.com advarer noen ingredienser i cellulitt produkter forårsaker allergiske reaksjoner og utslett.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen kur for cellulitter, så vær skeptisk til ethvert produkt som hevder å permanent fjerne den.

Melanom hudkreft Behandlinger

Melanom hudkreft begynner i de celler i huden som produserer pigment, i henhold til den Cancer Center. Hvis det ikke blir behandlet riktig og tidlig, kan denne typen kreft infisere hele kroppen og til slutt være dødelig. Som et resultat, er det ytterst viktig at melanom hudkreft bli diagnostisert og behandlet så snart som mulig.

Betydning: Tegn på melanom hudkreft

Når en person har melanom hudkreft, kan ahan oppleve "endring i størrelse, form eller farge på en føflekk, oser eller blødning fra en føflekk, eller en muldvarp som føles kløende, hard, klumpete, hovne eller ømme å ta på," ifølge Cancer Center. Nye føflekker kan vises, menn kan oppleve endringer i føflekker mellom skuldre og hofter, og kvinner kan oppleve endringer i føflekker på armene og bena. Dette er alle tegn på melanom hudkreft. Når melanom hudkreft er diagnostisert, må det behandles umiddelbart for å hindre at den sprer seg.

Time Frame: behandling av melanom hudkreft på Stage Zero

Ifølge American Cancer Society, alvorlighetsgraden av melanom hudkreft behandling avhenger av scenen der kreften er diagnostisert. På scenen null er melanom hudkreft fortsatt finnes i overhuden og har ikke spredd seg. Som et resultat, er melanom vanligvis kirurgisk fjernet på dette stadium eller krem ​​som inneholder Imiquimod påføres på melanom i en periode på tre måneder.

Trinn 1 og 2: melanom hudkreft Behandling

Når hudkreft er diagnostisert på Stage 1, er melanom fjernes kirurgisk sammen med en liten del av huden som omgir melanom, ifølge American Cancer Society. Lymfeknuter kan også bli dissekert for å øke overlevelsesraten for huden kreftpasienter. I trinn 2, har en tendens melanom å spre seg til lymfeknutene som omgir melanom. Som et resultat kan disse pasientene må gjennomgå en lymfekjertelbiopsi, samt fjerne melanom og huden som omgir det.

Melanom hudkreft Behandlinger på trinn tre

Ifølge American Cancer Society, Stage 3 av melanom hudkreft krever kirurgisk behandling for å fjerne alle melanomer. Disseksjon av lymfeknuter er nødvendig i tillegg. Lemmer infisert med melanomer kan også ha å bli fylt med en kjemoterapi narkotika.

Behandling Stage Four

I Trinn 4, kan melanomer være vanskelig å behandle ettersom de allerede har spredt over hele kroppen på dette stadiet. Disse melanomer må fjernes ved kirurgi, og noen indre organer kan ha å bli fjernet, avhengig av om de melanomer har spredt der også. Ifølge American Cancer Society, er kjemoterapi anbefales for melanom hudkreft pasienter på dette stadiet.

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte


Åreknuter og edderkopp årer kan være svært skjemmende og ofte smertefulle. Begge er forårsaket av svekkede ventiler i beinet årer som fører blod til basseng opp, noe som tvinger venen å utvide. Folk som er på føttene for lange perioder av gangen ofte utvikler edderkopp årer. Det er mange naturlig alternativ til vanlige medisinske teknikker som kan gi lindring.

Bruksanvisning

•  Spis blåbær, kirsebær, bjørnebær og lilla druer som alle inneholder pigmenter som er rike kilder til noe som kalles antocyaniner. Disse forbindelser har vært kjent for å forbedre helsen til årer. Å spise en kopp av disse type frukt vil bidra til å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer.

Prøv ikke å sette noen ekstra stress på venene. Dette inkluderer ikke sitte i lange perioder, stående i lange perioder av gangen, overvekt, og stram, constrictive klær. Får regelmessig mosjon er avgjørende for å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer. Muskelkontraksjon hjelper blodstrømmen gjennom venene og vil holde den fra pooling i bena. Turgåing er et utmerket valg for skånsom trening som de fleste alle kan gjøre.

Å spise fiberrik mat vil bidra til å forhindre forstoppelse, som er en viktig medvirkende faktor for åreknuter og edderkopp årer. Sørg for og spise mye frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, nøtter og frø hver dag.

Tilsett krydder til kosthold for å hjelpe kroppen din å bryte ned fibrin, som er det protein som bidrar til etableringen av den harde, klumpete vevet rundt åreknuter. Legg hvitløk, løk, ingefær og cayenne til matlaging for stor smak og helsemessige fordeler.

Ta druekjerneekstrakt som er en utmerket kilde til antioksidanter, disse bidra til å styrke kapillærer og vener. Ta 300mg en dag med en standardisert ekstrakt som inneholder 85-95 prosent procyanidins, som er de primære forbindelser. Druefrøekstrakt kan også bli funnet i kremer som kan brukes direkte på huden for forbedring av åreknuter.

Lag en beroligende aroma terapi lotion ut av 4 dl av trollhassel ekstrakt, 10 dråper cypress eterisk olje, og 10 dråper ryllik eterisk olje. Bland ingrediensene sammen i en flaske, og rist godt. Påfør så ofte du vil til bena for å redusere hevelse og betennelse.

Tips og advarsler

  • Vennligst se din lege for behandling hvis dine åreknuter er alvorlige.

Hvor lang tid tar det for Mederma å arbeide?

Aktive ingredienser

Mederma er en over-the-counter behandling som brukes for arr relatert til akne, strekkmerker, kirurgiske sår og brannsår. Den aktive ingrediensen i Mederma er Allium cepa (som er en form for løk ekstrakt). Allium cepa har anti-inflammatorisk egenskaper, noe som betyr at det kan redusere hevelse rundt et arr og også stimulere kollagen vekst rundt huden. Den inneholder også ingredienser som aloe som holder huden rundt arret myk, forebygge hard, arrete hud fra forming.

Søknad

Hyppighet og varighet Mederma skal brukes avhenger av type og størrelse på arret og hvor gammel arret er. En .20g tube Mederma varer vanligvis bruker tre måneder.

Som en regel bør Mederma påføres arret tre til fire ganger per dag for å holde arrvev myk. For nye arr, slik som de fra kirurgi eller en skrape, en person bør være se resultater i to måneder. For eldre arr, kan resultatene bli sett i tre til seks måneder.

De fleste mennesker ser resultater fra Mederma etter fire uker med søknaden.

Ta Forsiktig

Mederma skal brukes til nye arr; men bør imidlertid ikke brukes på friske eller åpne sår. Påføring Mederma til disse typer sår kan føre til intens kløe og svie.

Hjelp for sprukne hæler

Tørr hud på fotsålene kan gjøre føttene føles stram eller vondt når du går. Huden kan vises brune eller gule eller bli tykk eller hardt rundt kantene av hælene. Sprukne hæler, eller hæl sprekker, kan være en plage. Verre kan det være pinlig hvis du går barbeint, ha på sandaler og åpne tilbake sko. Hvis ikke reversert tidlig, kan sprukne hæler bli utsatt for sopp- eller bakterieinfeksjoner.

Egenomsorg: Bad / dusj

Tilsett olje til badevannet. Dette vil bidra til å låse fuktighet i hælene. Også det vil berolige bort irritasjon kan du føle på grunn av hælen sprekker. Når du har tatt et bad eller dusj, klappe hælene nesten tørr. Mens huden fortsatt er fuktig, bruke fuktighetskrem. Fordelen med fuktighetskrem vil hjelpe hælene beholde vann og stoppe dem fra å bli tørr.

Suge føttene

Suge føttene før du går til sengs. Bland halvparten lunkent vann og en halv mineralolje. Pass på at vannet ikke er for varmt, fordi det faktisk kan tørke ut huden din. Suge føttene i ca 10 minutter og deretter massere føttene til å sørge for at oljen kommer inn i huden. Bruk fuktighetskrem til hælene før du setter sokker på.

Medisinsk behandling

Kontakt legen din hvis de sprekker på hælene blir åpne sår, eller hvis du har en infeksjon. Behandlinger fra din podiatrist kan starte med å prøve å finne årsaken til problemet. For eksempel, kan årsaken være veien du går. Så din podiatrist vil fjerne hard tykk hud regelmessig slik de dype splittelser i huden kan krenge. Hvis sprekkene er smertefulle, vil din podiatrist gi deg en stropp for å holde sprekkene sammen som de leges. Innleggssåler kan brukes til å hindre den tykke huden fra å vende tilbake på hælene. Eller du kan ha til å bære en hælkappe å holde hælen i å ekspandere sidelengs. Hvis slitt regelmessig, vil dette hindre sprukne hæler. I verre tilfeller kan enten din podiatrist eller hudlege bruke en vev "lim" til å holde kantene på huden sammen for å helbrede sprekker.

Betraktninger

Gni en oljebasert fuktighetskrem på hælene to ganger om dagen. Dette vil myke opp hælene. Ikke bruk saks, til et barberblad eller en skarp gjenstand fjerner fortykket hud fra hælene. Disse kan øke din sjanse for å utvikle en infeksjon. Dessuten kan du ta for mye hud av hælene. I stedet bruker en pimpstein for å stoppe den harde huden blir tykkere.

Harlequin Disorder

Harlekin lidelse eller harlekin iktyose er en smertefull genetisk lidelse som påvirker huden. Ifølge National Institutes of Heath, "spedbarn med denne tilstanden er født med veldig hard, tykk hud som dekker det meste av kroppen sin. Huden danner store, diamantformede plater som er atskilt med dype sprekker (sprekker)."

Årsaker

Harlekinen lidelse er forårsaket av mutasjon av ABCA12 genet. Dette genet er ansvarlig for et protein som er essensielt for den normale utvikling av overhuden, det ytterste laget av hud, in utero.

I motsetning til mindre alvorlige former for iktyose, som kan overføres til et barn ved bare ett gen fra hver av foreldrene, er harlekin lidelse en autosomal recessiv genetisk lidelse. Hver av foreldrene må ha en recessiv kopi av genet, og hver må passere denne kopien for sykdommen å utvikle seg i barnet. Fordi ingen av foreldrene vil utvikle harlekin lidelse, kan de ikke engang være klar over det er en del av deres genetiske makeup.

Historie

Tilfeller av harlekin lidelse har blitt dokumentert så langt tilbake som i 1700. På grunn av de ødeleggende komplikasjoner av sykdommen, barn født med det sjelden overlevd mer enn en uke. Med fremskritt i behandling av infeksjoner foretatt på 1900-tallet, noen lider er nå i stand til å leve inn i ungdomsårene og noen inn i voksenlivet.

Komplikasjoner

Sykdommen fører til en overproduksjon av hudceller. En lidende kan vokse så mye hud i 24 timer som en upåvirket person vil vokse i en uke. Cellene blir hard og ikke kaster som normale hudceller. Fordi huden sprekker som det stivner, kan det ikke gir beskyttelse mot bakterier. Dette gjør at lidende lagt alvorlige og muligens livstruende bakterielle infeksjoner. Personer med harlekin lidelse er utsatt for dehydrering så vel som hypertermi (farlig forhøyet kroppstemperatur) siden den tykke huden ikke regulere kroppstemperaturen godt.

Herding av huden rundt brystkassen constricts den lidende evne til å puste fritt inn og ut. Det er ofte vanskelig å få nok oksygen i blodet for å opprettholde generelle helse, og kan også føre til respirasjonssvikt.

Andre komplikasjoner

Fordi harlekin lidelse effekter huden utvikling, mange barn som er født med sykdommen har ansikts misdannelser. Nese, ører, øyelokkene og leppene er ofte underutviklet. Lemmer kan være mindre enn normalt med et mer begrenset utvalg av bevegelse da funnet i en sunn nyfødt.

Behandling

Behandlingen består av å holde huden fuktig og fjerne døde hudceller. I henhold til Penn State School of Medicine, "spesielle geler kalt Keratolytics, som inkluderer salicylsyre, melkesyre, eller urea, bidra til å fjerne de tørre vekter på overflaten av huden." Pasienter må konsekvent medisinsk tilsyn for å behandle infeksjonen og se etter tegn på dehydrering og hypertermi. Kirurgi for å korrigere misdannelser kan være nødvendig.

Hvordan Urin Cure sopp?

Sopp er en vanlig menneskelig sykdom som mange mennesker lider av, men diskuterer ingen. Soppkurer er også vanlige, men mange årsak bivirkninger som er vanskelig å bære. Soppinfeksjoner er også vanskelig å helbrede fullstendig første gang. Dette er et problem for de som ikke har midler til å ha råd til en legetime eller medisiner som legen har foreskrevet. Det er et alternativ. Det er en fri og naturlig kur som er litt uortodoks: urin.

Egentlig har urinen vært brukt til medisinske formål gjennom historien. Fra klostrene i India til Great American Plains, har gamle folk praktisert urin terapi for tusenvis av år

Human urin er i virkeligheten en steril væske. Det har også medisinske formål som er ukjent for allmennheten. Selv om urin er anslått til å være 95 prosent vann, er det fem prosent av en kjemisk kalt urea som gjør urinen terapi plausibel. Urea er faktisk brukt i medisinske soppdrepende kremer som en aktiv bestanddel. Urea bryter opp det harde, skjellende hud som er et resultat av soppinfeksjon. Når den brukes i soppdrepende medisiner, gjør denne handlingen fungicidet å trenge inn og utslette soppinfeksjon.

Noen eksperter har imidlertid hevde at mengden av vann i urin sterkt fortynner urea. Dette hemmer den kjemiske evne til å påvirke vev. I tillegg, uten et soppmiddel, er det antatt at urinen har liten effekt. Feller imidlertid si at skylle virkning av urin påføres eksternt tillater soppen til å vaske bort. Det er ingen klare bevis på sannheten eller fiksjon av urin terapi.

Det finnes noen måter å bruke urin i herding soppinfeksjoner, særlig de i foten. Urin terapi tilsier at for å kurere toe nail sopp, må man behandle infeksjonen fra innsiden og ut. Dette betyr drikking sterilisert urin. Det er rapportert at inntak av tre kopper om dagen vil gi resultater i løpet av få dager. Du kan også behandle soppinfeksjon ved å bade føttene i urin.

Gurkemeie for behandling Cyster

Gurkemeie for behandling Cyster


Gurkemeie (eller indisk safran) er et krydder som oftest brukt i indisk matlaging. Det er lys gul i fargen og kommer fra roten av Curcuma longa anlegget. Gurkemeie kjøtt har en hard, brunlig hud. Gurkemeie har vært brukt som et krydder, tekstilfarge og helbredende middel. For bruk i alternativ medisin, er gurkemeie rot tørket og deretter formes til pulver, kapsler, te eller flytende ekstrakter.

Cyster

Cyster vekster er dekket med en membran og vises på overflaten av organer, muskler og hud. Selv om de vanligvis ikke er skadelig, kan de være skjemmende. Cyster ofte har en oppsvulmet utseende fordi de ofte er fylt med luft eller væsker. De kan bli fjernet kirurgisk om nødvendig, eller de kan behandles topisk. Fordi gurkemeie inneholder et kjemikalie som kalles curcumin som har anti-inflammatorisk egenskaper, kan gurkemeie pulver lim brukes lokalt i behandling av cyster.

Forbereder Gurkemeie Paste

Gurkemeie lim er laget ved å sette 3 ss. av gurkemeie pulver og 3 kopper vann i en liten kasserolle. Sett blandingen over middels lav varme; tillate den å koke inntil det blir en tykk pasta. Kok den i minst åtte minutter, legge vann om nødvendig. Koke frigjør essenser av gurkemeie, som er nødvendig for sine helbredende egenskaper. Når pastaen er fremstilt, kan den bli lagret i et kjøleskap i ca. to uker.

Påføring Gurkemeie Paste

Avkjøl pastaen helt før bruk. Påfør et tynt lag med den til en cyste, som dekker cyste helt. Vær forsiktig fordi pastaen gule fargen kan sette flekker stoff. Dekk belagt cyste med gasbind. Påfør lim hver dag etter behov. Gurkemeie anvendelse for cyster vanligvis anbefales for en måned.