Digidexo.com

Kan tannproblemer gi tinnitus

Hva er årsaken til tinnitus?

Ringer eller andre fantom lyder i ørene kalles tinnitus av leger. Det er en irriterende symptom på visse underliggende medisinske tilstander. Årsakene til tinnitus omfatte visse personlige vaner og sykdommer i nerver og bein i ørene, ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine.

Eldre Age

Etter at du nå 60 år, kan du oppleve naturlig hørselstap, forårsaker symptomer som tinnitus.

Loud Noise

Hvis du blir utsatt for høye lyder som for eksempel anleggsmaskiner, elektroverktøy eller konsertmusikk, kan du utvikle tinnitus som kan være permanent.

Hodetelefoner

Spille musikk gjennom hodetelefonene, selv ved moderate volumer, kan forårsake tinnitus spesielt hvis du bruker hodetelefoner for en lang periode av tid hver dag.

Ørevoks

Hvis du har en overdreven mengde ørevoks, eller ørevoks blir påvirket fra å bruke bomullspinner eller ørepropper, kan du oppleve tinnitus.

Bone Disease

Sykdom av bein i mellomøret kalles otosklerose og kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Hodeskader

Hvis din tinnitus er bare i det ene øret, kan det være et resultat av en hodeskade som skadet din hørselsnerven.

Neuroma

Tinnitus som er ledsaget av problemer med balanse og koordinasjon kan resultere fra en akustisk neuroma, som er en svulst på nerven som tjenester øret.

Hvordan takle Tinnitus

Folk diagnostisert med tinnitus kan oppleve vedvarende støy i ørene som kan føre til store ubehag. Årsakene til tinnitus er mange. Du kan lære å leve og takle tinnitus ved hjelp av støyreduksjonsteknikker og å gjøre noen endringer i livsstil.

Hvordan takle Tinnitus

•  Bestem årsaken til tinnitus ved å se legen din for en skikkelig diagnose. Listen over årsaker er omfattende og inneholder hodeskade, vaskulære problemer, ørebetennelser, svulster, høyt støynivå, hørselstap og bivirkninger av medisiner (se Ressurser). Behandlingen for tinnitus avhenger av årsaken. Merk at siden noen medisiner kan forårsake tinnitus, legen kan også se etter dette og endre din resept tilsvarende.

Bruk ørepropper eller øreklokker for å beskytte ørene fra overdreven høye lyder om dette er årsaken til tinnitus. Dette kan redusere risikoen for alvorlige skader på ørene.

Endre ditt kosthold og livsstil for å redusere tinnitus. Inkludert sunne matvarer, multi-vitaminer, kosttilskudd og regelmessig mosjon til din daglige diett kan gi noen lettelse fra tinnitus. Unngå koffein, alkohol, tobakk og redusere saltinntaket kan også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen til blodårene i ørene.

Redusere stress å takle tinnitus. Folk fokuserer mer på sin tinnitus når de er engstelig eller anspent. Noen stress reduksjon teknikker er meditasjon, biofeedback og mosjon.

Bruk maskeringsenheter (hvit støy generatorer) og TRT å redusere tinnitus. Maskering enheter kan dekke tinnitus (støy i ørene) og gjøre det mindre merkbar. Tinnitus omskolering terapi bruker PP-metoder for å hjelpe tinnitus lider tilpasse seg tilstanden.

Få høreapparater hvis det er hørselstap forbundet med tinnitus. Når en person bærer disse enhetene, kan de hørbare lyder hjelpe maskere tinnitus. Cochlea implantat kan være gunstig for personer med tinnitus som har liten eller ingen hørsel (se Ressurser).

Prøv komplementær eller alternativ behandling for å hjelpe deg å takle tinnitus. Du kan bruke urten ginkgo biloba på regelmessig basis for lindring av denne tilstanden. Hypnoterapi, avslapning og akupunktur kan også være nyttig.

Slik unngår du at Tinnitus

Tinnitus er den kontinuerlige lyden av ringer, summende eller piping i ens ører. Det er mange årsaker til denne tilstanden, men de viktigste er overeksponering for høy musikk og hørselstap som oppstår med alderen. Heldigvis er det noen enkle tips du kan bruke for å forebygge tinnitus.

Slik unngår du at Tinnitus

Be legen din for å sjekke dine medisiner for å se om disse er årsakene til tinnitus. Tinnitus kan være bivirkning av medisiner som aspirin, antibiotika og antidepressiva. Hvis dette er tilfelle, kan det hende legen din må endre dine medisiner.

Minimer overeksponering for høy lyd, el-verktøy, høyt maskiner og musikk. Kontinuerlig eksponering for disse lydene kan sterkt påvirke hørselen.

Bruk spesielle høreapparater for å beskytte ørene. Hvis du ikke klarer å unngå disse høye lyder og deretter bruke ørepropper eller øreklokker. Arbeidere som bruker elektroverktøy eller tunge maskiner på en daglig basis er spesielt utsatt for denne tilstanden.

Skru ned volumet når du bruker en stereo hodetelefon. Tenåringer og unge voksne bør unngå denne praksisen som det kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Gjør endringer i livsstil for å forebygge tinnitus. Redusere saltinntaket og avstå fra koffein, alkohol og røyking. Disse kan forårsake tinnitus ved å redusere blodsirkulasjonen til ørene.

forbedre sirkulasjonen gjennom et sunt kosthold og ved å trene regelmessig. Sjekk for hypertensjon ved å overvåke blodtrykket. Hvis blodtrykket ditt er høyt så bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk.

Unngå overdreven slanking, vekttap eller overvekt, så disse kan også føre til tinnitus.

Hint

 • Rådfør deg med legen din om noen tilstand eller behandling.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Tinnitus er et medisinsk begrep som beskriver en konstant summende eller ringing i ett eller begge ørene. Tilstanden rammer voksne og barn, og er ofte forårsaket av noen tidligere skade ørene. Tinnitus vil ikke føre til døvhet. Pågående utbrudd av tinnitus kan behandles gjennom tinnitus omskolering terapi, eller det kan løse seg selv over tid. Mens det kan være ekstremt frustrerende, for å lære å identifisere symptomer på tinnitus kan hjelpe legene finner en underliggende årsaken til tilstanden og hjelpe den enkelte takle problemet. Noen tilpasse seg de stadige lyder i øret, mens andre kan trenge noen form for atferdsterapi for å bidra til å øke daglige funksjoner og holdninger mens håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på Tinnitus

Øresus

Øresus kan bli hørt som myk eller høyt, eller sammen med andre lyder som piping, brøling eller hvesing.

Opplever lydene i tråkkfrekvens med hjerterytme er også vanlig. Ringing eller summende kan være høyere med hver beat av hjertet, som fører til en synkronisert mønster som samsvarer med pulsen i en "on-off 'type følelse.

dannes eller blokkering forårsaket av ørevoks ofte gjør lydene mer hørbar. Så gjør ekstremt høye lyder, og i noen tilfeller, allergier.

Heving av blodtrykk gir ofte en økt bevissthet om den brølende eller summende i ørene opplevd med tinnitus, som kan visse medikamenter som antibiotika og diuretika.

Hint

 • Prøv å distrahere deg fra den konstante ringingen ved å spille musikk eller TV i bakgrunnen mens du prøver å sove. I noen tilfeller kan enkeltpersoner være i stand til å bære en tinnitus demper, eller få lindring fra tannbehandlinger.
 • Økt frustrasjon og irritasjon med tilstanden forårsaker utbrudd av uberegnelig atferd eller temperament hos noen individer. Søke medisinsk behandling og råd fra en lege eller øre spesialist for mulige mestringsmetoder.

Tinnitus Effects

Tinnitus, en ringing eller summende i ørene, er ikke en sykdom, men kan være et symptom på en underliggende problem. Det kan være en kortvarig, sporadisk irriterende, eller det kan føre til alvorlig nød og vare lenge.

Årsaker

Skader fra høye lyder eller musikk kan forårsake tinnitus. Andre vanlige årsaker er skade på trommehinnen; aldersrelatert hørselstap; ørevoks buildup; herding av bein i det indre øret; aterosklerose eller åreforkalkning og nerveskader i ansiktet eller hodet.

Testing

Årsaken til tinnitus kan bestemmes gjennom en fysisk undersøkelse av en lege; hun vil sjekke for å se om det er ørevoks buildup eller en punktert trommehinne. Hørselstester benyttes også for å finne kilden til tinnitus.

Behandling

Behandling varierer fra fjerne ørevoks på medisiner for alvorlig tinnitus. Hvit støy maskiner og høreapparater kan maskere effekten av tinnitus.

Livsstil

Livsstilsendringer kan lindre effektene av tinnitus. Unngå alkohol, høye lyder, stress og nikotin. Spill av bakgrunnsstøy, slik som en løpe vifte eller myk musikk.

Forebygging / løsning

Alltid bruke hørselsvern når du blir utsatt for høye lyder, for eksempel konserter eller target practice, og opprettholde gode kolesterolet å unngå åreforkalkning.

Tinnitus Relief

Tinnitus er den medisinske termen som beskriver øresus som påvirker så mye som 20 prosent av befolkningen, ifølge Mayo Clinic. Tinnitus er ikke en medisinsk tilstand. Det er ett av symptomene på en annen forstyrrelse, slik som Menieres sykdom eller en skade på øret. Lindring fra tinnitus kan komme i en rekke måter, med slike behandlinger som maskering støy, medisiner og kirurgi.

Medisiner

Mens medisiner ikke kan helbrede tinnitus, har de blitt sett å redusere virkningene av tilstanden. Antidepressiva som nortriptylin har vært ansatt mot tinnitus, men brukes kun i de mest alvorlige tilfeller. Bivirkningene av slike legemidler er tørr munn, forstoppelse og hjerteproblemer, slik at de ikke er foreskrevet bortsett fra når lite annet har fungert. Den angstdempende medikament Xanax og andre lignende til det er blitt funnet å være effektive i å hjelpe til å redusere symptomene på tinnitus, men disse medikamentene kan være vanedannende og bringe døsighet og kvalme. Et stoff som heter Campral, som normalt brukes til å behandle alkoholisme, har vist noen lover som en lettelse for tinnitus.

Maskering

En av de mest brukte behandling for å gi lindring av tinnitus er å maskere lyd. Dette gjøres med bruk av enheter som hvit støy maskiner og høreapparater. En hvit støy maskin produserer beroligende lyder som bølger eller regn som gir noen lettelse fra tinnitus. Høreapparater kan tillate en person med tinnitus en bedre evne til å forstå hva som blir sagt. Andre maskering enheter ligner i naturen til høreapparater og kan brukes akkurat som høreapparater er. De produserer støy lavt nivå at individet vil til slutt automatisk ignorere, med tinnitus lyder også blir ignorert på samme tid.

Tappekran Test

En enkel test kan avgjøre om maskering vil gi tinnitus lettelse. Stå ved siden av rennende vann, og hvis lyden gjør at du ikke legger merke til tinnitus, bør deretter maskerings kunne arbeide. Selv når kranen testen ikke drukne ut ringing i ørene, kan det bety at personen lider av et hørselstap. De som har et tap av hørsel kan bli hjulpet av en høyere-pitched maskerende lyd.

Kirurgi

Når tinnitus er ekstrem, kan kirurgi vurderes. Indre øret skader er vanligvis skylden for alvorlig tinnitus symptomer. Imidlertid, kirurgi ikke garantere lettelse siden, i noen tilfeller, er kilden til problemet lokalisert i hjernen, hvor den ikke kan håndteres. Slike operasjoner er vanligvis utføres bare ved institusjoner som har høyt spesialiserte auditive kirurger fordi hørselsnerven må deles for å gi noen lettelse.

Andre behandlinger

I noen tilfeller tinnitus er forårsaket av medisinske tilstander som når de ble behandlet kan lindre symptomene på øret ringing. Et vanlig problem som lett kan utbedres er en opphoping av voks i øregangen. Hørselsproblemer relatert til blodtrykket og blodårer kan korrigeres med medisiner og / eller kirurgi. I noen tilfeller en viss medisiner kan forårsake tinnitus; endre dosering eller bytte til et nytt legemiddel ofte bidrar til problemet.

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler


Tinnitus er irriterende og masker andre hørbare lyder ved å heve baseline støy. Det kan føre til søvnmangel, isolasjon og andre helseproblemer. Hvis det varer i mer enn noen få timer, garanterer det oppmerksomhet. Tinnitus rette uten rusmidler er gjennomførbart.

Hvordan behandle Tinnitus uten rusmidler

Planlegge en avtale med en ØNH (øre-nese-hals lege). Han vil være i stand til å arbeide på å finne årsaken til problemet. Ofte dine allmennleger vil sjekke for voks oppbygging deretter henvise deg til en audiograf, som ikke er neste skritt å ta.

Når ØNH har gjort fastsettelse av årsaken utelukker allergier, høyt blodtrykk, stress eller andre faktorer du kan da bli rettet til en audiologi undersøkelse for å fastslå om det er hørselstap.

Hvis tinnitus ikke er forårsaket av nerveskade, det er andre måter å håndtere det uten å lage en rusmiddelavhengighet. Nakke øvelser som å rotere hodet i en sirkel sakte kan hjelpe Eustachian rør renne riktig å fjerne trykket. Avspenningsteknikker og visualisering kan også redusere ringing.

Bruk hørselsvern for å redusere tinnitus. Høres høyere enn 80 desibel vurderes som potensielt farlig. I dag har vi mange lydkilder nivåer høyere enn 80 desibel som kan forårsake tinnitus.

Her er noen vanlige lyder og deres estimerte desibel:

Ekstremt høyt
110 dB = musikk, rock, rap med basen
106 dB = trommevirvler
100 dB = snøscootere, motorsager, ferdighets sager, trykkluftverktøy
90 dB = gressklippere, shop verktøy, lastebil trafikk, subway

Veldig høyt

80 dB = vekkerklokke, travel gate
70 dB = bytrafikk, støvsugere
60 dB = samtaler, stillegående oppvaskmaskin

Moderat

50 dB = jevn regn
40 dB = stille rom

Faint

30 dB = hviskende samtale

Bruk denne veiledningen for å øke eksponeringen bevisstheten til skadelige lyder. Det er naturlig tinnitus rettsmidler tilgjengelig. Tinnitus botemidler er ikke lenger begrenset til en levetid på reseptbelagte medisiner. Vennligst referer til de ressursene som er oppført nedenfor for å få tinnitus lettelse.

Vennligst sjekk ut bloggen min oppført under ressurser på hvordan du kan forbedre synet naturlig. Vi trenger ikke resept for kroppen vår.

Hint

 • Prøv å bruke nakke øvelser ved å rotere hodet sakte i sirkler rygging retninger
 • Visualisering og avspenningsteknikker er vist å bidra til å redusere tinnitus
 • Reduser inntak av koffein
 • Få nok søvn
 • Les en e-bok om naturlige botemidler for tinnitus
 • Ikke bli lurt til en levetid på medikamentell behandling med bivirkninger
 • Hold sunn natrium nivåer i kostholdet ditt
 • Vær oppmerksom på lyder som er større enn 80 dB for å hindre forverring av symptomer
 • Tinnitus botemidler eksisterer i de fleste tilfeller

Årsakene til Tinnitus og dens behandling

Tinnitus er en tilstand der man opplever ringing i ett eller begge ørene når det ikke er høy lyd stede. Mens ringing er den vanligste symptomet, personer med tinnitus også klage av lyder som spenner fra summende til å klikke for å humming. Tinnitus kan komme og gå, eller være til stede hele tiden.

Otologic Årsaker

Tinnitus ikke er en sykdom, men et symptom på andre problemer. Oftest er det forårsaket av noen annen ontologisk årsak. Disse årsakene kan inkludere ørebetennelse, allergier, for mye voks eller hørselsskader fra høye lyder som musikk eller arbeidsrelaterte lyder.

Andre årsaker

Tinnitus kan også være en bivirkning av medisiner som aspirin og antibiotika. Noen nevrologiske sykdommer som multippel sklerose kan forårsake tinnitus. Hodeskader kan også få skylden.

Mystery

I mange tilfeller, leger ikke er i stand til å finne en nøyaktig årsaken til tinnitus og tilstanden presenterer bare med seg selv ingen andre symptomer.

Medikamentell behandling

Siden behandlinger for tinnitus er basert mer på sak enn symptomene, varierer behandling fra person til person. Mange leger tror at å ta kosttilskudd som niacin kan hjelpe med tinnitus.

Andre behandlings

Andre behandlinger inkluderer kirurgi, elektrisk stimulering og lyd og kognitive terapier.

Hva medisiner forårsake tinnitus?

Tinnitus er en svært vanlig tilstand som kan være forårsaket av mange ulike faktorer. For noen mennesker, kan betingelsen være et resultat av kroppens negativ reaksjon på visse medisiner. Hvis du begynner å ta et medikament, og deretter begynne å høre øresus kjent som tinnitus, så la legen få vite, og han kan være i stand til å foreskrive en ny medisin som ikke vil forårsake tinnitus og vil tillate tinnitus du opplever å avta.

Identifikasjon

Tinnitus er en tilstand som forårsaker en ringing eller piping støy i ørene til enhver tid. Tinnitus kan noen ganger indikere andre problemer, eller det kan noen ganger være et resultat av en negativ reaksjon på medisiner. Mens tinnitus kan være frustrerende og irriterende, betyr det ikke vanligvis indikerer en alvorlig tilstand eller lidelse. Behandlinger er tilgjengelig som kan begrense effektene av tinnitus, og leger kan foreskrive medisiner for å bidra til å redusere tinnitus.

Aspirin

Mange mennesker tar aspirin hver dag, både for å bekjempe ulike plager og for å forebygge visse tilstander utvikler. Ta aspirin i store doser kan noen ganger føre til tinnitus. I de fleste tilfeller, men pasienter må ta mer enn et dusin piller daglig over en lengre tidsperiode for å oppleve tinnitus som et resultat av aspirin, og virkninger av tinnitus kan reduseres eller elimineres ved ganske enkelt å avvikling av aspirin.

Malaria Treatment

Den malaria stoff som kalles kinin har vært kjent for å forårsake tinnitus. Noen av bivirkningene av kinin (og andre malariamidler) omfatter svimmelhet, angrep av tinnitus og pustevansker. Det anbefales at hvis disse bivirkningene vedvarer, bør pasienten slutter å ta medisiner for å tillate bivirkningene å avta. Kinin brukes også for å bidra til å forhindre leggkramper.

Hypertensjon

Tinnitus kan spores tilbake til legemiddelindusert hypertensjon forårsaket av medisiner som amfetamin og kortikosteroider. Disse stoffene kan noen ganger øke hjertefrekvensen, som bringer på hypertensjon, hodepine, tretthet og tinnitus. Disse medikamentene er ofte brukt til å behandle hudsykdommer, ulike typer svulster, angst, depresjon og oppmerksomhet underskudd lidelser.

Antibiotika

Noen av de antibiotika som brukes til å bekjempe virus-og bakterieinfeksjoner, for eksempel kloramfenikol, tetracyklin og bleomycin kan bringe på tinnitus. Det er også mulig at kreft medisiner som mechlorethamine og vinkristin vil også skape tinnitus.

Hvordan avlaste Tinnitus

Tinnitus er et symptom, ikke en tilstand, i henhold til de Mayo Clinic. Tinnitus, eller en ringing i ørene, kan være et resultat av øret skade, hørselstap eller et sirkulasjonssystemet tilstand. Det påvirker én av fem personer. For noen er det bare en mild irritasjon, men for andre kan det være en stor distraksjon i sitt liv. I noen tilfeller lindrende tinnitus innbefatter behandling av den faktiske årsak, mens andre behandlinger er ment å maskere støy.

Hvordan avlaste Tinnitus

•  Identifiser årsaken til tinnitus symptomer. Se legen din for å vurdere din medisinske tilstand. Hvis legen din kan identifisere og behandle årsaken, kan det lindre tinnitus. Øre / nese / hals-spesialister (ØNH) er spesialtrent til å håndtere hørselsproblemer.

Se etter ørevoks, som kan være årsaken til dine symptomer.

behandle en sirkulasjons tilstand av medikamenter eller kirurgi, hvis legen bestemmer dette er årsaken.

Endre reseptbelagte medisiner, dersom legen mener at medisinen er årsaken til tinnitus symptomer.

dempe støyen av tinnitus ved hjelp av et høreapparat, maskeringsenhet eller hvit støy maskin. Disse brukes typisk når årsaken ikke kan kureres, og du trenger for å behandle eller takle symptomene.

Ta en medisin for å redusere symptomene. Medisiner som brukes til dette formålet inkluderer trisykliske antidepressiva, alprazolam og akamprosat

Hint

 • Det sier seg selv at ingen skal diagnostisere og behandle tinnitus uten å se en medisinsk faglig. I noen tilfeller kan årsaken forholde seg til livstruende tilstander som en lå person ikke kan være klar over.

Living With Tinnitus

Tinnitus, ofte beskrevet som en ringetone, eller støy i ørene, er et urovekkende problem for dem som rammes. Personer med tinnitus hører irriterende lyder, og ofte de som berøres bekjempe den interne støyen med ekstern støy, for eksempel forlate en TV på, eller lytte til musikk hele dagen. For de som lider, er det håp. Med behandling, kan de interne lyder blitt noe dempet, eller gå helt bort. Behandling for tinnitus er en prøving og feiling test, og hva som kan fungere for en, kan ikke fungere for en annen. Men for de som lever med tinnitus, er det verdt å prøve ulike behandlinger for å endelig få lindring.

Hva er Tinnitus?

Tinnitus er en lyd, en plystring, summende, ringing, eller enda en statisk støy, som om en radio er off-stasjon og spille i øret. Det kommer fra i kroppen i stedet for en ekstern kilde, og er en vanlig klage som driver mange mennesker til en spesialist for behandling. Tilstanden er oftest sett hos eldre, men kan finnes i alle i alle aldre. Det kan stamme fra problemer med den ytre, midtre eller indre øret.

Årsaker til Tinnitus

Tinnitus kan være forårsaket av en infeksjon, væske i øret, eller skader på øret eller trommehinnen. Dette kan være en stikkskade, eller nerveskader forårsaket av høye, brå lyder. Eksponering for langsiktig for høye lyder kan også skade nerver, og til slutt føre til tinnitus. Noen mennesker utvikler tinnitus på grunn av en sykdom som bihulebetennelse eller lunger, noe som fører til midlertidige problemer. Noen forhold forårsake permanent tinnitus. Selv om mer enn ett familiemedlem kan lider av tinnitus, betyr det ikke ut til at det går i familien. Det er et individuelt problem med individuelle årsaker.

Living With Tinnitus

Å leve med tinnitus kan være en utfordring, spesielt hvis det påvirker begge ørene. Mange klager over ikke å kunne sovne om natten fordi den lyder de hører er så høyt. Den lyder inni ørene kan bli en del av bakgrunnen for daglig aktivitet, men når verden er stille, støyen blir høyere og mer forstyrrende. Mennesker som lever med tinnitus finne at tuning ut lydene de hører kan bli en utfordring, men mange lære teknikker for å gjøre det.

Behandlinger for Tinnitus

Det er noen er over skranke lindring behandlinger som T-Gone, Lipoflavonoids, og Arches Tinnitus Formula. Disse behandlinger er i form av en pille. Dersom tinnitus er forårsaket av en bestemt medisinsk problem, slik som en infeksjon, kan behandle problemet hjelpe. Personer med tinnitus forårsaket av nerveskade kan ha til å behandle bivirkninger av tinnitusen, spesielt hvis det har blitt diagnostisert som en permanent problem. Dette betyr at leger kan anbefale avspenningsteknikker som for eksempel bio-feedback eller yoga eller foreskrive Valuim eller Ativan. Et annet nyttig tips er å lytte til musikk gjennom hodetelefoner å drukne ut støy.

Tinnitus Preventions

Forebygging av tinnitus er ikke alltid mulig, men å ta vare på ørene og bor borte fra høye lyder kan hjelpe. Du kan ikke alltid unngå ørebetennelser eller væske i øret, men får regelmessige kontroller, holde ørene tørre inni, og se en lege ved første tegn til problemer eller infeksjon er alle gode måter å forebygge tinnitus. En annen måte å hindre skade på ørene dine er ved å ha gode, sikkerhetsanordninger eller ørepropper når rundt høye lyder, spesielt på et høyt jobbområde.

Mat Cures For Tinnitus

Mat Cures For Tinnitus


Tinnitus er en tilstand der den lidende hører en konstant støy som er bare i hodet, og ikke omgivelsene. Det er ofte beskrevet som en ringing i øret, men lydene varierer fra person til person. Det er mange andre beskrivelser, inkludert susing, summing, og statisk. Mens det er ingen kur for denne tilstanden, er det mange behandlinger som kan minimere lyd. Overraskende, endre kostholdet ditt kan hjelpe.

Sink

En lenke er funnet mellom sinkmangel og tinnitus. I 2003 studerte forskere ved Ankara Numune forskning og utdanning Hospital i Tyrkia rollen sink administrasjon i behandling av tinnitus. Det de fant var at alvorlighetsgraden av tinnitus redusert i 82 prosent av fagene gitt sink.

Sink kan finnes i mange forskjellige matvarer. Østers, langt, inneholder mest sink av noe mat. Men mer vanlige matvarer kan være hatt, som biff, fjærfe, svinekjøtt, kongekrabbe og frokostblandinger som er beriket med mineral. Sink kosttilskudd er tilgjengelig.

Vitamin B12

En tilkobling er også funnet mellom vitamin B12 mangel og tinnitus. Muslinger, en annen mollusk, er den rømling vinner når det kommer til B12 kilder. Hvis du ikke er en fan, det er mer populære valg, inkludert stekt biff, laks og ørret. Mens leveren ikke kan være alles favoritt, er det en stor kilde til B12, kommer i andre bare til muslinger.

Unngå dine laster

Vi har alle en skrustikke eller to, og noen av dem kan gjøre tinnitus verre. Den påminnelse til noen av kjøtt kilder til vitamin B12 og sink er at overdreven mettet fett kan forverre din tinnitus problem. Forbruker for mye mettet fett kan føre til åreforkalkning, tilstanden der blodårene tykkere som et resultat av en oppbygging av frie fettsyrer som kolesterol. Foruten de åpenbare risikoen for hjertesykdom og slag, fører dette også til en reduksjon i blodstrømmen. Tinnitus lider trenger å øke blodstrømmen til sin indre øret. Dette fjerner giftstoffer og opprettholder friske celler.

Salt er en utbredt vice. Siden forhøyet blodtrykk har vært knyttet til tinnitus, bare følger det at salt - en av de større årsakene til høyt blodtrykk - ville være et problem. Overskudd av salt begrenser blodkar og reduserer blodstrømmen, i likhet med mettet fett. Både koffein og nikotin også begrense blodstrøm, og bør unngås hvis du har tinnitus.

Redusere tinnitus med bedre mat valg er så enkelt som å følge en grunnleggende sunt kosthold. Spis vitamin-rik frukt og grønnsaker og magre proteinkilder som fisk og en og annen biff.

Lamictal Tinnitus Treatment

Tinnitus er et symptom hvor pasientene hører en ringing i ørene. Det er et resultat av flere mulige underliggende forhold, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser og fysiske øret traumer. Noen behandlingsmetoder lindre den underliggende årsaken, mens andre prøver å ta opp symptom i seg selv ved å redusere ringing støy.

Lamictal

Lamictal er en oral medisin som brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og krampeanfall. Ifølge lamictal.com, fungerer den som en krampestillende, å endre nivåene av visse nevrotransmittere for å redusere konvulsive symptomer.

Lamictal som tinnitus behandling

Ingen medisinske bevis støtter påstanden om at Lamictal er en egnet behandling for tinnitus. Det behandler et helt annet symptom, og på ingen måte reduserer ringestøy. Faktisk, ifølge MayoClinic.com, bivirkninger av Lamictal er hodepine og svimmelhet; disse symptomene kan forverre den ubehagelige effekten av tinnitus. Det er ingen grunn til å tro at Lamictal bør brukes for behandling av tinnitus.

Strategi for behandling

Snakk med legen din om medisinsk-støttet tinnitus lettelse; flere behandlingsalternativer er tilgjengelige. Hvit støy maskiner er effektive for å redusere den irriterende ringing av tinnitus. Dreven ørevoks kan forårsake tinnitus, så snakk med din otolaryngologist om ørevoks fjerning strategier. Trisykliske antidepressiva (f.eks amitriptylin) har vist sin effekt i behandling av alvorlig tinnitus. Men bruk denne metoden med forsiktighet, som potensielle bivirkninger inkluderer tåkesyn og hjerteproblemer.

Sanum rettsmidler for Tinnitus

Tinnitus er et symptom hvor pasientene hører en ringing i ørene. Det er et resultat av flere mulige underliggende forhold, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser og fysiske øret traumer. Noen behandlingsmetoder lindre den underliggende årsaken, mens andre prøver å ta opp symptom i seg selv ved å redusere ringing støy. Sanum er et selskap som produserer homøopatiske alternative løsninger, som hevder å behandle et bredt spekter av medisinske lidelser.

Sanum

Sanum hevder at homøopatiske medisiner regulere pH-verdier, stimulere immunforsvaret og absorbere giftstoffer. Selskapet sier at dens alternative legemiddel som FDA ikke er godkjent for behandling av enhver medisinsk tilstand kan-behandle revmatisme, kjertel lidelser, kolitt og mer. Imidlertid er det ingen evidens for at medisinsk Sanum er en effektiv behandling av tinnitus. Selv om Sanum påstander var sanne, er ingen av de medisinske tilstander det hevder å behandle relatert til tinnitus. Hvis Sanum styrket immunforsvaret og eliminert din kolitt, som den hevder å gjøre, ville det ringer i ørene ganske sikkert forbli.

Tinnitus Treatment

Snakk med legen din om medisinsk støttet tinnitus lettelse. Flere behandlingstilbud er tilgjengelige. Hvit støy maskiner er effektive for å redusere den irriterende ringing i ørene. Dreven ørevoks kan forårsake tinnitus, så snakk med din otolaryngologist om ørevoks fjerning strategier. Trisykliske antidepressiva (f.eks amitriptylin) har vist sin effekt i behandling av alvorlig tinnitus. Men bruk denne metoden med forsiktighet, som potensielle bivirkninger inkluderer tåkesyn og hjerteproblemer.

Hvordan løse Tinnitus

Tinnitus, eller øresus, er ofte oppleves av millioner av mennesker over hele verden. Det finnes mange typer av tinnitus. De vanligste inkluderer høyfrekvent piping, kvitrende, skrikende og ringing. Tinnitus er ikke en sykdom, men et symptom som resulterer fra utallige årsaker som traumer til ørene, innsetting av fremmedlegemer, høye lyder, allergier og store mengder voks buildup. Tinnitus kan være veldig forstyrrende hvis du har det. I de fleste tilfeller er det ikke et alvorlig problem, men heller en problemfri som måtte gå bort.

Hvordan løse Tinnitus

•  Ta kontakt med din lege og ha henne sjekke ørene dine for overdreven voks buildup. Ørevoks som har samlet seg i øregangen kan begrense det og føre til tinnitus. Ikke kjøp en over-the-counter ørevoks fjerning kit uten først å snakke med legen din. Disse pakkene vil ikke eliminere tykk ørevoks buildup, og ørevoks kan kreve en medisinsk instrument for å fjerne det.

Unngå steder og ting som forårsaker høye lyder. Høye lyder er en vanlig årsak til tinnitus. Disse inkluderer høyt konserter, veibygging og motorsykler, som alle kan utløse ringing i ørene og kan til og med tap til et hørselstap. Kjøp øreplugger for å beskytte ørene dine i en svært støyende omgivelser. Staying klar av høye lyder vil redusere ringing i ørene.

Hold deg unna mat med høyt mettet fett, sukker og salt. Også unngå kaffe, alkohol og te. Slike matvarer kan forverre din tinnitus. Spis mye ferske grønnsaker og frukt daglig for å stimulere blodstrøm, som gradvis vil stoppe ørene fra ringing.

Senk blodtrykket hvis du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk (hypertensjon). Hypertensjon er kjent for å forårsake og forverre tinnitus. Snakk med legen din og få henne sette deg på medisiner som vil senke blodtrykket. Når blodtrykket er normalt, vil ringing i ørene opphøre.

Snakk med legen din dersom du er i dag medisiner som ibuprofen, p-piller eller aspirin. Disse medikamentene kan føre til tinnitus. Hvis disse medikamentene føre til tinnitus å bli uutholdelig, snakk med legen din umiddelbart. Hun kan foreskrive alternative medisiner som ikke forårsaker tinnitus symptomer.

Hint

 • Spør legen din før du prøver å selv behandle tinnitus.

Hvordan å minske Tinnitus

Tinnitus er en high-pitched støy i ørene, ofte beskrevet som en høy hvin eller ringelyd. Tinnitus kan komme og gå eller være en konstant tilstedeværelse. Ifølge Mayo Clinic, om lag én av fem personer er rammet av tinnitus. Tinnitus i seg selv har ingen kur, og er faktisk ikke en sykdom i seg selv; i stedet, signaliserer det en underliggende tilstand. Behandling at tilstanden kan bidra til å redusere eller eliminere dine tinnitus symptomer.

Hvordan å minske Tinnitus

•  Ta kontakt med din lege. Behandle den underliggende tilstand som forårsaker din tinnitus - for eksempel blod fartøy problemer, eller bytte medisiner - kan bidra til å redusere tinnitus. Legen din kan også være i stand til å redusere tinnitus umiddelbart ved å trekke ut overflødig ørevoks fra ørene. Legen kan også foreskrive reseptbelagte medisiner ment å minske tinnitus symptomer.

Kutte ned på atferd og stimuli som kan forverre din tinnitus. Disse inkluderer røyking, bruk av tobakk, og drikker alkohol eller koffeinholdige drikker. Ved hjelp av en rekke aspirin eller andre ikke-steroide anti-inflammatoriske kan også bidra til tinnitus.

Få mye mosjon, noe som vil bidra til å øke blodsirkulasjonen, noe som igjen kan bidra til å redusere tinnitus. Sørg for å holde nakken i en nøytral posisjon; unngå øvelser, som sykling, som hyperextend det. Trene vil også bidra til å redusere risikoen for fedme, som kan være en medvirkende årsak til tinnitus.

begrense eksponering for høye lyder. Bruk ørepropper eller beskyttende øreklokker hvis du ikke kan unngå høye lyder. Prøv å bruke en hvit støy maskin eller en fan til å blokkere ut lyden av tinnitus i rolige steder.

Reduser stress og tretthet ved å omorganisere timeplanen din, hvile som er nødvendig, og praktisere avslapping teknikker som biofeedback, meditasjon og yoga. Du kan også prøve å bruke kosttilskudd som inneholder ginkgo biloba; det er ingen avgjørende bevis om dette hjelper med tinnitus ennå, men det har vist noen lover i foreløpige studier.

Hvordan teste for tinnitus

Mer enn 12 millioner amerikanere har tinnitus, eller øresus, alvorlige nok til å kreve behandling, ifølge American Tinnitus Association. Mesteparten av tiden blir lyden høres i øret hørt bare av pasienten, noe som gjør tinnitus vanskelig å diagnostisere til tider. En rekke tester utført av legen din kan hjelpe avgjøre hva slags tinnitus du har.

Hvordan teste for tinnitus

•  Skriv ned type støy du hører, og når lydene forverres. Selv om "ringing" er betegnelsen som brukes for å beskrive tinnitus oftest, American Tinnitus Association sier at plystring, brøling, summende og klikke kan være andre typer konstant støy i ørene som definerer tinnitus. Notere ned medisiner du tar og gi listen til legen din, som enkelte medikamenter kan forårsake tinnitus.

La legen din for å lytte til dine ører med et stetoskop for å sjekke om han hører det samme lydene du gjør. The Mayo Clinic forklarer at objektiv tinnitus, en form for tilstanden i hvilke lyder kan bli hørt av andre mennesker, kan tyde på en blodåre lidelse.

gjennomgå en fullstendig fysisk eksamen, der kan du bli bedt om å flytte seg rundt. Din tinnitus kan bli mer plagsomt når du beveger hodet eller øynene på en bestemt måte; Legen din kan være i stand til å finne årsaken til problemet fra denne type eksamen.

Be legen om å fjerne påvirket ørevoks som kan være årsaken til tinnitus. Fjerning av en medisinsk faglig kan lindre tinnitus permanent hvis dette er tilfelle.

Hvordan behandle Pulsatile Tinnitus

Øresus er en vanlig medisinsk tilstand som kalles tinnitus. Når de ringer, summende, brøling eller fresende beats er i gang med din hjerterytme, er tilstanden kalles pulserende tinnitus. Tinnitus kan være forårsaket av mange ting, og er vanligvis ikke alvorlige, men det kan være vanskelig å behandle.

Hvordan behandle Pulsatile Tinnitus

Se din lege for å finne årsaken til din pulserende tinnitus. Noen årsaker til tinnitus inkluderer naturlig hørselstap hos eldre voksne, eksponering for høye lyder, overdreven ørevoks og stivne av bein i øret. Hvis legen din kan avgjøre en sak for din tinnitus, han kan være i stand til å lindre den.

Fjern ørevoks påvirket i øregangen for å lindre pulsatile tinnitus. Det er noen over-the-counter produkter for å bli kvitt ørevoks, men du vil ha de beste resultatene hvis du har en lege fjerne den.

lindre symptomer på tinnitus ved å undertrykke støy. Kjøp en hvit støy maskin eller en miljø lyd maskin til å spille beroligende lyder som kan blokkere ut tinnitus. Det er også spesielle høreapparater som blokkerer ut uønsket støy og kan redusere symptomer på tinnitus.

Spør legen din hvis du tar trisykliske antidepressiva kan hjelpe din tilstand. Legen din kan forskrive en av disse stoffene på en prøveordning for å se om det letter din tinnitus symptomer. Imidlertid, kan disse stoffene har bivirkninger, inkludert tretthet, tørr munn og kvalme. Slutte å bruke hvis du utvikler alvorlige symptomer og varsle legen din.

Eliminer mulige irritanter i miljøet. Høye lyder og nikotin kan gjøre pulserende tinnitus verre. Det kan bidra til å unngå hendelser hvor høy lyd er sannsynlig, slik som fyrverkeri og konserter. Også unngå passiv røyking.

Senk stressnivået for å redusere effekten av tinnitus. Mange pasienter hevder sin pulserende tinnitus blir verre når de er under mye stress. Mosjon, få nok søvn og prøve å unngå stressende aktiviteter for å redusere bekymringen som kan skjerpende din tilstand.

Planlegge en akupunktur økt for å bidra til å lindre problemet. Denne alternative metoden for healing kan være vellykket i å redusere symptomene. Se etter en akupunktør som har erfaring i behandling av tinnitus.

Hint

 • Endre plasseringen av kroppen og hodet til å finne ut om visse stillinger lindre tinnitus.
 • Mange eksperimentelle medikamenter blir testet som behandling for tinnitus. Du kan be legen din for å inkludere deg i en bestemt studie. Men grundig forskning fordeler og ulemper før du forplikter deg til en test.

Kost Hjelp for Tinnitus

Øresus, også kjent som tinnitus, er en tilstand der en person hører en fantom støy som ikke har noen ekstern kilde. Lyden kan være ringing, piping, summende, statisk, brøling, plystring, skrikende eller til og med elektroniske toner, ifølge American Tinnitus Association. I tillegg kan lyden være konstant eller kommer og går, og kan variere fra mildt irriterende å bli en stor forstyrrelse i daglige aktiviteter. Nesten alltid den lidende er den eneste som hører lyden.

Hvordan hjernen Hears

Små hår i det indre øret farten når lydbølgene treffer dem. Dette fremkaller nerver i øret, og hjernen forstår disse signalene som lyd. Hvis hårene på innsiden av øret er skadet, kan de forårsake tilfeldige signaler til hjernen, forårsaker tinnitus.

Finne årsaken til tinnitus

Alt som kan føre til hørselstap kan forårsake tinnitus. Det er viktig å ha en grundig undersøkelse av en lege eller en øre, nese og hals spesialist (en otolaryngologist) for å hjelpe utelukke årsaker som et øre eller bihulebetennelse, voks i ørene, hodeskader eller svulster, allergier, skjoldbrusk forhold , diabetes, blodtrykk problemer eller andre forhold.
Tinnitus er en bivirkning av en rekke medikamenter, inkludert høye doser av aspirin, antibiotika, medikamenter for å redusere væskeansamling (diuretika), kjemoterapeutiske medikamenter og legemidler til behandling av malaria, slik som kinin eller klorokin. En lege kan vurdere medisiner og foreta justeringer i doser eller erstatninger i medisiner for å redusere tinnitus. I mange tilfeller kan en spesifikk årsak ikke funnet.

Dietary Approaches å bedre Tinnitus

I mange tilfeller, hva en person spiser kan gjøre tinnitus bedre --- eller verre. Vier oppmerksomhet til hvordan kroppen reagerer på enkelte matvarer kan gi viktige ledetråder til lindrende ringing. For eksempel, mononatriumglutamat (MSG) og sukker erstatning aspartam (finnes i NutraSweet og Equal) opphisse nerver av brann signaler. I følsomme mennesker, kan disse stoffene nervene å holde avfyring før de er skadet. Unngå dem kan noen ganger lindre tinnitus. Også salt i pakket, bearbeidet og rask mat øker blodtrykket og forårsaker brøling eller ringing i ørene av noen mennesker.
En diett høy i sukker kan gjøre kroppen mindre følsom for insulin. Kroppen bruker insulin for å flytte sukker fra blodet inn i cellene, og hvis den ikke reagerer på insulin, trenger hjernen og nerveceller ikke ta i glukose de trenger for å fungere.
Legge vitaminer B6, B12 og B5, samt A og E, til en diett bidrar til å redusere tinnitus. De finnes i grove kornvarer, bananer og annen frukt, grønnsaker, egg og meieriprodukter. Folk som drikker betydelige mengder alkohol ofte er mangelfull i B-vitaminer. Økende B-vitaminer og redusere alkoholforbruket redusere tinnitus.
Vitamin A, som finnes i fet fisk, mørkegrønne bladgrønnsaker, blåbær og gule grønnsaker og frukt som gulrøtter og aprikoser, er bra for membraner i det indre øret. Også, en 2007 studie publisert i tidsskriftet "Progress in Brain Research" bemerket at opptil 69 prosent av personer med tinnitus hadde en mangel på sink. Mens mer forskning er nødvendig, er sink en vesentlig sporelement som finnes i hele det sentrale nervesystemet.

Tinnitus Øvelser

Tinnitus er en tilstand karakterisert ved en konsekvent støy i en eller begge ører, selv om ingen ekstern støy er tilstede. De vanligste lydene hørt av tinnitus-pasienter inkluderer ringer, summende, klikke, knitring, brøling eller piping. Tinnitus er ofte forårsaket av skade på hørselsnerven i det indre øret, som kan være forårsaket av eksponering for høy lyd, kjeveledd (TMJ) syndrom og alderdom. Selv om det er ingen spesifikk behandling for tinnitus, er det noen øvelser som kan gjøres for å lindre symptomene.

Øvelser

Kjeve øvelser har vært kjent for å lindre symptomene på tinnitus, siden de bidrar til å øke fleksibiliteten i kjeven. For best resultat, gjenta hver øvelse minst 10 ganger. For den første øvelsen, åpne munnen litt og plassere to fingre på toppen av den nedre fortennene. Sakte åpner munnen så bredt som komfortabel, og trykk forsiktig ned på tennene med fingrene. For den andre øvelsen, hold haken i håndflaten og åpne kjeven din sakte. La håndflaten forsiktig motstå åpningen bevegelse. For tredje øvelse, se i et speil og se på posisjonen til de to senter tennene som du bite ned. Fortsett å se på disse to tenner som du åpner munnen. Målet er å holde underkjeven sentrert som du åpner munnen. For fjerde øvelse, åpne kjeven ca 1 cm bred. Sakte skifte underkjeven til høyre, uten å åpne kjeven lenger. Gå deretter tilbake til sentrum, og forsiktig flytte underkjeven til venstre.

Yoga pusteøvelser kan også lindre symptomene på tinnitus ved å regulere indre og ytre press på trommehinnen. For å gjøre yoga pusteøvelse, begynner ved å lukke øynene og komme inn i en komfortabel stilling. Pust langsomt og dypt inn gjennom nesen, holde pusten i ett eller to sekunder. Prøv å presse pusten i magen, i stedet for å holde den i brystet. Deretter puster rolig gjennom munnen. Tar sikte på å gjøre minst 5 til 10 minutter av yoga puste to ganger om dagen.

I tillegg til disse spesifikke øvelser, bare legge regelmessig mosjon til din daglige rutine hjelper også lindre symptomene på tinnitus. Regelmessig mosjon bidrar til å rense kroppen for giftstoffer og forbedre kroppens sirkulasjon. Disse fordelene ikke bare lindre symptomene på tinnitus, men kan også hindre tinnitus oppstår så ofte. Turgåing, jogging, dans, sykling og kampsport er effektive øvelser for å lindre tinnitus. Men husk at å engasjere seg i lange perioder av intens fysisk aktivitet kan faktisk forverre symptomene på tinnitus. Det er viktig å begynne sakte og gradvis øke tiden og intensiteten på trening.

Betraktninger

Øvelser vil ikke alltid være i stand til å hjelpe med symptomer på tinnitus. Fordi tinnitus kan være forårsaket av en rekke tilstander, kan ikke alle tilfeller skal behandles gjennom de samme strategier. Før du begynner en øvelse diett for å behandle din tinnitus, bør du snakke med en lege eller sykepleier for å fastslå den eksakte årsaken til tinnitus.