Digidexo.com

dr a a mundewadi

Herbal behandlinger for Cerebral Parese

Herbal behandlinger for Cerebral Parese


Det er svært lite informasjon tilgjengelig om behandling av cerebral parese med urter og homøopatiske midler. De fleste behandlinger av dette som ennå-uhelbredelig sykdom dreier seg om fysiologiske behandlinger og en lang periode med intens atferds arbeid. Mens det er lite utprøvd, er det noen østlige påstander om ayurveda og homeopati-relaterte behandlinger som kan bidra til en sunnere cerebral parese lidende.

Hva er Cerebral Parese?

Cerebral parese (CP) er et begrep som omfatter en gruppe av ikke-smittsom, motoriske og ikke-progressive tilstander som kan forårsake fysisk uførhet i menneskelig utvikling. Tilstanden oppstår i forbindelser mellom hjernebarken og andre deler av hjernen og ofte finner sted under graviditet eller fødsel. Sykdommene kan føre til forstyrrelser i persepsjon, kognisjon, følelse og atferd som kommer som et resultat av epilepsi og sekundære muskel- og skjelettplager. Det finnes ingen kjent kur for tilstanden og medisinske behandlinger behandle og forebygge komplikasjoner som følger av å ha CP (se referanse 3).

Mystiske krav

Det er påstander om at visse behandlinger utviklet i India kan bidra til å lindre mange av komplikasjoner av CP. En Bengali farmakolog basert i USA snakker om en sak der hans syv år gamle datter møtt med bemerkelsesverdig forbedring etter å ha tatt en kombinasjon av urter fra en mann ved navn Pancham Kumar Das i Jharkhand. Den farmakolog hadde prøvd alle de tradisjonelle behandlingsformer med ingen effekt. Das har avslørt at tre av de urtene som brukes er Tulsi, hvitløk og ringblomst, men han har holdt de tre andre Himalaya urter en "forretningshemmelighet". Blandingen blir brukt som muntlig drops, og han hevder å ha hjulpet 80 prosent av 200 pasienter for å forbedre 60 prosent til 80 prosent (se referanse 2). Det finnes ingen vitenskapelige studier for å sikkerhetskopiere noen av disse dataene. Likeledes er det ingen data som støtter påstandene fra Dr. AA Mundewadi, Chief ayurvedisk lege ved en klinikk på Thane, Maharashtra, India. Han foreslår en gruppe av urtemedisin kalt Medhya som hevdes å behandle og potensielt reversere skadede hjerneceller. Urte medisiner inkluderer brahmi (Bacopa monnieri), Mandukparni (Centella asiatica), Shankhpushpi (convolvulus pluricaulis), og flere andre indiske urter. Han siterer Majja dhatu (eller vev) og nerve og ledninger medisiner som Guduchi og Kaishor-Guggulu også. Til slutt, han anbefaler massasje med oljer som Maha-Narayan olje- og medisinert klyster som Basti (se referanse 3). En annen mystisk form for urte behandling er kjent som Gunvant-terapi (G-terapi), skapt av Dr. Gunvant Oswal i Pune, India. Dr. Oswal har behandlet over 10.000 pasienter med lidelser som spenner fra cerebral parese til Down symdrome. Han har funnet positive nerve, neutrotransmitter og synaptisk forbedring i sine pasienter, og han gjør videre kliniske studier for å finne ut nøyaktig hvordan hans behandling fungerer. Han oppgir ikke noe informasjon om hva hans urte behandling består av på sin nettside (se ressurs 2).

Hvem å stole på

De tre metodene diskutert i forrige avsnitt er støttet av lite vitenskapelig bevis. Det har vært svært få studier om andre behandlinger også, slik som bruk av sinksulfat (se referanse 1) og homeopatisk Calc Phos (se ressurs 1). Siden det har vært så få studier om urte og homøopatiske midler, er det sterkt anbefalt at du oppsøke lege og ta noen ville påstander av cerebral-parese healing med en klype salt. Det finnes ingen kjent kur, og det ikke er påvist urte terapi.

Homøopatiske midler for Huntingtons sykdom

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen behandling for Huntingtons sykdom. På grunn av dette faktum, er det mange som nå søker etter homøopatiske midler og folk rettsmidler for å behandle sine symptomer i håp om å finne en slags lettelse. Det er ikke en hel masse informasjon tilgjengelig for allmennheten for behandling av Huntingtons sykdom med homøopatiske midler, men det er mange alternative behandlingsmåter.

Bor fysisk aktiv og opprettholde ernæring

The Mayo Clinic anbefaler å forbedre daglige livsstil, slik at effektene av sykdommen ikke har en slik negativ innvirkning på dag-til-dag liv. Som med noen sykdom eller sykdom, vil daglig fysisk aktivitet være gunstig. Ikke bare hjelper det å bedre fysisk helse, men også forbedrer mental helse og trivsel ved oppløftende ens humør. Alltid kle seg riktig under trening og sørg for å delta i gode tøyningsøvelser før og etter trening for å sikre at ingen fysisk skade oppstår fra treningen.

Working ut betyr at du kan brenne opp til 5000 kalorier om dagen, slik at riktig ernæring er svært viktig. Ta ekstra vitaminer og spise et sunt, velbalansert måltid som inkluderer mat fra alle matvaregrupper. Prøv å spise fisk minst to eller tre ganger i uken og velger magert kjøtt og dampede grønne grønnsaker. Frukt er et godt valg for å gi naturlig energi og kan noen ganger tilfredsstille en søt tann uten å legge uønskede kalorier.

Drikk mye vann

Å ha Huntingtons sykdom gjør en individuell mer sannsynlig å bli dehydrert, særlig om sommeren dersom den enkelte ikke får tilstrekkelig lindring fra sommervarmen. For eksempel kan jobbe og bo uten air-condition være et reelt problem for noen mennesker. Det er derfor det er så viktig å bo godt hydrert, spesielt i sommermånedene. Du bør drikke minst 64 gram vann om dagen. Drikke kaldt vann vil hjelpe friske kroppen og kan hjelpe deg med å brenne en ekstra 200 kalorier for hver 32 gram av kald væske du drikker.

Ayurvedic rettsmidler

Ifølge Dr. AA Mundewadi, BAMS, kan høykvalitets naturmidler i tablettform brukes til å behandle Huntingtons sykdom. Brahmi-Vati, Saraswatarishta, Laxmi-Vilas-Ras, Drakshasav og Shrung-Bhasma blir noen ganger brukt til å behandle depresjon og irritabilitet. Eventuelle ayurvedisk behandling bør administreres av en profesjonell ayurvedisk lege.