Digidexo.com

stadier av hjertesvikt

Avslutte stadier av hjertesvikt

Signs

I slutten stadier av hjertesvikt, blir selv den minste anstrengelse umulig for pasienten å utføre selv. Ekstrem trøtthet, ledsaget av svakhet og kortpustethet, kan være ødeleggende for pasienten, som trolig vil bli sengeliggende etter dette tidspunktet. Huden kan bli blått fra mangel på oksygen, og unormale eller ekstra hjerteslag er vanlig. Som hjertet blir svakere, vil den ikke klarer å pumpe blod i større grad enn tidligere. Hjertesvikt er vanligvis hjertets siste stå etter år med hjertesykdom progresjon. Sykdommen er ofte iverksatt av en plutselig hjerteinfarkt.

Pasientens blodtrykk øker, og han beholder fluid og salt, noe som fører til ekstremiteter til å svelle. Ofte huden blir så strukket ved denne væskeansamling som å trykke på overflaten vil etterlate en fordypning som ikke umiddelbart vende tilbake til det normale. Dette er en av de ytre symptomer på kongestiv hjertesvikt. Pasienten vil ha en vedvarende hacking hoste som blir verre mens du ligger nede. Svimmelhet, besvimelse og følelser av svakhet er vanlige tegn på hjertesvikt i tillegg.

Hjertet vokser seg større for å pumpe mer blod

Hvis hjertet ikke klarer å presse minst 50 prosent av blodet som har fylt den tilbake ut av hjertet igjen, vil de ekstra væske sikkerhetskopiere inne i hjertet og lungene, og skaper en massiv overbelastning som gjør det vanskelig for pasienten å puste. Dette fører også til at hjertet til å jobbe hardere for å oppnå mindre blod oksygenering. Resultatet av hjertet working selv er at muskelveggene orgelet vokse seg større, utvide hjertets pumpekapasitet. Dessverre, dette er bare en midlertidig løsning, og hjertet utvidelse fører det til å vokse svakere med passering av tid. I sluttfasen av sykdommen, blir hjertet så stor at den begynner å fortrenge lungene og i spiserøret, noe som skaper ytterligere lunger for pasienten.

Betennelser i fordøyelsesorganer

Dårlig fordøyelse, et resultat av betennelse i leveren, mage, og andre organer, vil føre til at pasienten skal ha abdominal smerte og kvalme. Dette resulterer vanligvis i vekttap som pasienten ikke klarer å spise riktig, og hva som er spist er ikke lett fordøyelig på grunn av dårlig blodsirkulasjon, noe som fører til at kroppen å absorbere næringsstoffer riktig.

Stadier av hjertesvikt

Stage A

I stadier av hjertesvikt, er Stage En vurderes mer av potensielle risikofaktorer. Personer med en familie historie med hjertesvikt er potensielle Stage A kandidater. Likeledes, mennesker som har høyt blodtrykk eller diabetes er mer utsatt for hjertesvikt. Livsstil kan også sette deg i Stage A-kategorien. Røykere, mennesker som spiser mye fett i kostholdet og folk som misbruker alkohol eller narkotika er alle mer sannsynlig å utvikle hjertesvikt.

Stage B

I Stage B, er en diagnose av hjertesvikt gjort, selv om pasienten har aldri opplevd noen symptomer på hjertesvikt. Diagnosen er basert på medisinske bevis på at det har vært hjertesvikt til stede. På dette stadiet, kan du føle deg helt normalt. Imidlertid vil legen din sannsynligvis sette deg på noen form for medisiner, muligens betablokkere eller ACE-hemmere. På grunn av koblingen mellom hjertesykdom og blodtrykk, vil blodtrykket overvåkes nøye.

Stage C

Av Stage C, symptomer på hjertesvikt er til stede, samt tegn på åpenhjerteproblemer. Symptomer kan inkludere å bli sliten mens du utfører relativt enkle aktiviteter som å bøye seg over og går. Med tretthet kommer en samlet tretthet og kortpustethet. I denne fasen, er en skikkelig (og generelt lav-natrium) diett anbefales. Trening bør følges opp og gjort etter råd fra lege. Likeledes bør alkoholforbruk bli sterkt begrenset eller gitt opp helt.

Stage D

Etter å ha kommet gjennom Stage C med ulike behandlinger, i denne fasen kirurgi er ofte sett i sammenheng med medisinering. Den slags operasjoner som kan vurderes omfatter sette inn en pacemaker eller en ventrikulær enhet, utfører venstre ventrikkel rekonstruksjon eller installere et nytt hjerte via transplantasjon.

Siste stadier av hjertesvikt

Hjertesvikt

Hjertesvikt er ikke en sykdom, men symptomer på en sykdom. Det oppstår når hjertet ikke kan transportere tilstrekkelig blod til resten av kroppen. Ordet kongestiv skyldes fluidet som utvikles i lungene under symptomene. Så lenge du har en sykdom som forårsaker hjerte til å operere på mindre enn full kapasitet, du har hjertesvikt. Hvis hjerte repareres ved kirurgi eller andre midler, så symptomene forbundet med CHF vil forsvinne. Symptomene som du bør se etter er svimmelhet, pusteproblemer, hovne ekstremiteter, utmattelse, og innsovningsvansker.

Stage C

Det er fire stadier i kongestiv hjertesvikt, slik at de siste trinn ville bli betraktet som de to siste. I Stage C, noe som ville bli betraktet som den tredje fasen, har du symptomer på hjertesvikt og noen form for hjertesykdom. Det kan være mild slik som høyt kolesterol eller flere alvorlige som blokkerte arterier. Hvis du er i denne fasen, er det definitivt ikke for sent. Du kan forbedre med kirurgi, medisin, endringer i kosthold og endringer i livsstil.

Stage D

Med trinn D, eller fire, du vanligvis er plassert på et sykehus på grunn av hjertesvikt. Noen vil kanskje trenge en form for prosedyre for eksempel en hjertetransplantasjon eller være så syke at de er plass under hospice omsorg. De i Stage D vil normalt ikke komme med mindre de får en erstatning eller større reparasjoner er ferdig. Den nåværende hjerte er ikke i stand til å fungere som det skal og er skadet utover reparasjon grunnet blir pålagt tunge så lenge og arrdannelse fra hjerteinfarkt eller andre blokkeringer.

Siste fasen av hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke er i stand til å få nok blod til andre organer i kroppen. Selv om hjertet ikke slutte å fungere helt, langsom blodstrømmen som kommer fra hjertet fører til en tilbakestrømning av blodet som reiser tilbake til hjertet. Resultatet kan bli kødannelse i vev eller hevelse i bena, armer, ankler og andre deler av kroppen. Fluid kan også samle seg i lungene, noe som kan føre til kortpustethet. Noen av årsakene til hjertesvikt er koronarsykdom, høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk, kardiomyopati eller sykdom i hjertemuskelen, infeksjon i hjerteklaffene eller hjerteproblemer ved fødselen slik som medfødte hjertefeil.

Stages

Det er fire stadier av hjertesvikt, merket stadier A til D. Stage A oppstår når en person ikke har hjertesvikt, men det er en større risiko for hjertesvikt fordi personen har andre tilstander som høyt blodtrykk, koronarsykdom eller diabetes. Stage B oppstår når personen har blitt diagnostisert med hjertesvikt, men ingen av de vanlige tegn og symptomer som hevelse, er til stede. En test kalt ejeksjonsfraksjon brukes til å diagnostisere for hjertesvikt. Under denne testen, hvis mengden av blod som kommer ut av hjertet er under 40 prosent, personen er ansett å ha kongestiv hjertesvikt. Det er når folk har blitt diagnostisert med hjertesvikt og symptomene begynner å se ut som de kommer inn de to siste fasene av hjertesvikt.

Diagnose

Vanligvis er det år før en person når disse stadiene, fordi det kan ta lang tid før symptomene vises. Når en person har fått diagnosen, og det er tegn og symptomer til stede, er han sies å være på scenen C. De viktigste symptomene er kortpustethet, hevelse, fylde i magen som gjør det vanskelig å puste, søvnløshet, tretthet og tungpustethet. Fordi disse symptomene ligner på andre sykdommer og tilstander, kan hjertesvikt noen ganger bli feildiagnostisert som en luftveisinfeksjon, bronkitt, astma eller gallestein. Det er derfor leger kan utføre andre tester i tillegg til ejeksjonsfraksjon, for eksempel en kiste X-ray og et elektrokardiogram. En brystet X-ray kan vise om hjertet er blitt utvidet, og et elektrokardiogram kan avgjøre hvor godt hjertet er å pumpe.

Standard behandlinger

Noen av standard behandling for hjertesvikt, som brukes for pasienter i de tre første etappene, gis også til dem som er i scene D. Pasienter, spesielt de med hypertensjon, blir ofte bedt om å gjøre endringer i livsstil. De får beskjed om å slutte å røyke og bruke narkotika og begynne å trene mer. Pasienten kan ha nytte av å ta multivitaminer, spise mer mat med koenzym Q10, aminosyrer, magnesium og kalsium eller ta over-the-counter piller som inneholder disse stoffene. Pasientene er noen ganger foreskrevet diuretika, som inneholder noen av disse kosttilskudd. Noen vanlige diuretika er Lasix og Demadex. Diuretika kan særlig bidra til å øke mengden av magnesium, kalsium og vitamin D i kroppen.

Medisiner

For de som har hatt tidligere hjerteinfarkt, høyt blodtrykk eller diabetes, kan legene gitt dem medisiner som en angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmer eller en betablokker. ACE-hemmere arbeide for å utvide blodårene slik at blodet flyter bedre. Betablokkere hindre hjertet i å påskynde, som kroppen kan prøve å tvinge den til å gjøre. Folk som nå stadium B kan være nødvendig å gjennomgå kirurgiske prosedyrer, for eksempel koronar revaskularisering og en ventil reparasjon eller utskifting. Koronar revaskularisering kan innebære en poding prosedyre hvor en vene er tatt fra et ben eller arterie og festet til aorta og til en blokkert koronararterie. Det er også viktig for pasienter å få sin kolesterol på sunnere nivå fordi høyere kolesterol kan være en av faktorene som fører til hjertesvikt og hjerteinfarkt. Noen leger kan sette pasienter på statin narkotika, som bidrar til å redusere kolesterolnivået, men pasientene kan også redusere kolesterolet ved å spise færre stekt mat; bruker substitutter som sitron juice i stedet for salt eller andre krydder og holde seg unna søtsaker og fet mat som kaker, kjeks, ost, smør og egg.

Andre behandlinger

Den siste fasen av hjertesvikt er iscenesette D. På dette stadiet, symptomene har forverret, og tidligere behandlinger har ikke vært vellykket. En pasient på dette stadiet y kan trenge en hjertetransplantasjon, ventrikulær-assist enhet, kontinuerlig intravenøs infusjon av inotrope legemidler eller legemidler som er under utprøving. Ventrikulære-bistå enheter bruker et stort rør som fører blod fra ventrikkelen og sender det til aorta, et stort blodkar i kroppen.

Trials

For de som tar eksperimentelle narkotika, er det viktig å være klar over at det finnes ulike nivåer av kliniske studier, kjent som faser. Under fase 1 en prøve, er forskere ser på sikkerheten av medikamentene på mennesker, hvilket betyr at de må små grupper av deltakere. Under en fase 2 studie, er de begge bekrefter sikkerheten av narkotika og ser på deres effektivitet. Under fase 3-studier, forskere normalt ser på effekten av medisiner over lengre perioder, noen ganger år, for å se hvor godt de fungerer. En 2009 studie av Dana G. Kontras og andre ved Mayo Clinic var en fase 2 studie som så på hvor godt et stoff som kalles spironolakton jobbet med andre behandlinger for hjertesvikt når det brukes i visse doser.

Slik Spot Symptomer på Advanced Hjertesvikt

Slik Spot Symptomer på Advanced Hjertesvikt


Symptomer på avansert hjertesvikt generelt skiller seg ikke i slag, men grad fra tidligere stadier av hjertesvikt. Hjertesvikt er vanligvis forårsaket av en overarbeidet hjerte som til slutt sliter med å pumpe blod effektivt.

Bruksanvisning

•  Legg merke noen økning i kortpustethet.

Som hjertesvikt pasienter avansere gjennom stadier av sykdommen, vil kortpustethet forverres og øke i hyppighet og varighet. I fase I av hjertesvikt, kortpustethet bare oppstår under aktivt arbeid. Under stadium IV, kan kortpustethet oppstå selv når du bare hviler ved å ligge flatt.

Ta hensyn til uvanlig tretthet.

Fatigue går hånd i hånd med kortpustethet for hjertesvikt pasienter. Symptomene på avansert hjertesvikt inkluderer pågående nesten uutholdelig tretthet.

Hold styr på hevelse ekstremiteter.

Hjertesvikt blir avansert som hjertet mister sin evne til effektivt å pumpe blod. Som et resultat, kan fluider basseng i ekstremiteter av kroppen på grunn av en kongestiv hjertelidelse. Merke noen hevelse i ankler og føtter spesielt. Holde orden ved å måle kan hjelpe signalmarsj stadier av hjertesvikt.

Ta note av kronisk hoste.

Hjertesvikt fører ofte en sammenslåing av væske, ikke bare i ekstremiteter, men også i lungene. Avanserte stadier av hjertesvikt kombineres ofte kortpustethet, nesten uutholdelig tretthet, hevelse og kronisk hoste i et forsøk på å kvitte lungene væske.

Se flere tips om spotting avanserte stadier av hjertesvikt under.

Hint

  • Holde jevnlig kommunikasjon med din lege om hjertesvikt symptomer.
  • Når symptomene forverres eller annen grunn, bør du oppsøke lege umiddelbart.
  • Hjertesvikt krever kosthold og livsstil endringer for behandling, forfølge disse flittig.
  • Noen pasienter vil også merke en reduksjon i urin, høyere blodtrykk og hjerte arytmi.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon.

Tegn og symptomer på hjerteproblemer hos menn

Tegn og symptomer på hjerteproblemer hos menn


Ingen tegn eller symptom peker til et hjerteproblem hos menn. Noen symptomer tyder på sannsynligheten for en hjertelidelse. En gruppe av tegn og symptomer sammen mest sannsynlig indikerer en hjertelidelse. Leger lærer av symptomer ved å ta en god sykehistorie og ved å gjøre en fysisk undersøkelse. Andre tester gjort for å bekrefte diagnosen. Noen ganger er det ingen symptomer på hjertesykdom hos menn før sent i sykdomsforløpet. Dette er grunnen til at det er viktig å få en fysisk undersøkelse hvert år.

Brystsmerter

Det er mange grunner til at hjerteproblemer hos menn forårsaker brystsmerter. Noen årsaker er livstruende og krever umiddelbar handling. En alvorlig årsak til brystsmerter er et hjerteinfarkt, En annen alvorlig årsak er aortadisseksjon, som er separasjonen av lagene av hjertets vegg,

Mindre farlige årsaker til brystsmerter hos menn med hjerteproblemer inkluderer: en utilstrekkelig mengde blod strømmer til hjertet, også kalt iskemi, og betennelse om sac rundt hjertet, også kjent som perikarditt ,. Mitralklaffen i hjertet kan forlenge, når hjertet slår, dette fører til korte perioder med stikkende smerter. Noen ganger menn kan ha et tap av følelsen fra denne smerten.

Kortpustethet

Kortpustethet, også kalt dyspné, skjer ofte når hjertesvikt er til stede. Kortpustethet skjer fordi hjertet ikke slår effektivt, forårsaker væske til å bygge opp i lungene. I begynnelsen stadier av hjertesvikt, skjer kortpustethet bare under trening og annen fysisk aktivitet. Som hjertesvikt forverres, skjer kortpustethet selv under hvile på grunn av fluidoppbygning gjennom lungene. Hvis dette symptomet oppstår om natten, kalles det nattlige åndenød. Når man igjen setter seg opp og dingler bena, så tyngdekraften tillater fluid å returnere til bunnen av lungene. Dette reduserer kortpustethet. Menn med nattlig dyspné sover ofte støttet opp av puter eller i en recliner slik at de ikke ligger flatt.

Hvis en mann har koronarsykdom, oppstår kortpustethet ved fysisk aktivitet, med mindre dette problemet er alvorlig, i så fall kortpustethet vil også forekomme i ro.

Fatigue

Menn med hjerteproblemer kan oppleve tretthet. Dette skjer oftest når en mann har hjertesvikt fordi blodstrømmen til musklene er utilstrekkelig i perioder med fysisk aktivitet. Dette gjør mannen føler seg svak eller trøtt. Dette symptomet hos menn er ofte ikke opplagt. Menn har en tendens til å ignorere det eller redusere mengden av fysisk aktivitet de deltar i. De tror kanskje at dette trøtthet er et resultat av å bli eldre.

Hjertebank

Hjertebank føler at pounding, flagrende, racing, eller hoppet beats i hjertet. Dette symptomet hos menn oppstår på grunn av en forstyrrelse i hjerterytmen, også kjent som arytmi. Arytmi kan være ufarlig eller livstruende. Den vanligste årsaken til dette symptomet hos menn er premature rier i hjertet. Ofte er dette ufarlig.
En arytmi som atrieflimmer, vanligvis oppstår i menn med en hjertelidelse som: sykdom i kransarteriene, sykdom i hjerteklaffene, eller en hjertelidelse elektrisk ledningssystem.

Stadier på binyretretthet

Adrenal Fatigue Definert

Binyretretthet, medisinsk kjent som hypoadrenia, har et bredt spekter av svekke symptomer som fungerer på kroppen sakte og smug. Diagnostisering og behandling, oftere enn ikke, består av råd om avslapning og opplæring om de skadelige effektene av stress.

Evnen til å håndtere stress er en av de viktigste faktorer for overlevelse og funksjon av binyrene - stress-styresystem av menneskekroppen. Blant de mest bemerkelsesverdige hormoner som produseres av binyrene er adrenalin, DHEA og kortisol. Under kronisk eller ekstrem stress, produksjonen av disse hormonene avtar fordi binyrene blir utmattet. Den generelle tilstanden og ledsagende symptomer er kjent som binyretretthet.

Stadier på binyretretthet

Det er fire etapper for å fullføre adrenal utmattelse, med symptomer blir mer alvorlig med hver etappe. Mens de to første etappene har vært studert i mange år, er den kliniske forståelse av scenen tre (adrenal utmattelse) fortsatt i sin innledende fase. Stage fire er den siste, med mulighet for hjertesvikt og kollaps.

Første etappe: The Alarm Reaction

Dette er scenen der kroppen, som svar på stress, går inn i overdrive i anti-stress-modus, også kjent som "fight or flight" respons. De anti-stresshormoner, inkludert kortisol, skilles. På dette stadiet, ingen dysfunksjon enten fysisk eller fysiologisk er merkbar. Selv om binyrene jobber overtid, er denne tilstanden sjelden sett på som en patologisk tilstand. Inntak av sentralstimulerende midler og sukkerholdige drikker sammen med karbohydratrike matvarer som godteri ser ut til å maskere det underliggende problemet.

Second Stage: Resistance Response

På dette stadiet, stressnivået er konstant og det er vedvarende nivåer av visse adrenal hormoner. Binyrebarken (den ytre delen) produserer kortikosteroider for denne motstanden respons. Normal aktivitet utføres på, men betydningen av tretthet på slutten av dagen er akutt og utvinning tar lengre tid. Vektøkning og søvnløshet er også vanlige symptomer. Skjoldbruskkjertelen er vanligvis berørt på dette stadiet.

Hormonell behandling og andre rettsmidler er vanligvis foreskrevet, da dette er scenen når pasienten bestemmer seg for å gå til legen. Men av åpenbare grunner, disse klarer å løse den underliggende årsaken og indikasjoner vokse verre som lidelse flytter til den tredje etappen.

Stage tre: Utmattelse

Nå kroppens evne til å takle stress har utarmet. På dette stadiet, binyrene ikke klarer å produsere kortisol som svar på stress og kroppen lider av utmattelse. Blodsukkernivået raser nedover, og dette fører til ytterligere intoleranse for stress samt øke mental, fysisk og emosjonell utmattelse, og til slutt kollapse.

Stage Four: Failure

Dette er den siste fasen, og på dette punktet er det en total svikt i binyrene som svar på stress. Når du er i en stressende situasjon, folk er nå utsatt for kardiovaskulær kollaps og død.

Recovery

Perioden med utvinning kan ta alt fra tre måneder til tre år, som hver person har unike symptomer og en individuell behandlingsrespons.

End-Stage hjertesvikt Symptomer

Hjertesykdom er svært vanlig i USA og kan ofte føre til hjertesvikt eller CHF. Denne tilstanden oppstår når hjertet ikke klarer å fungere ordentlig, og ikke nok oksygen-beriket blod pumpes gjennom kroppen. Det kan være forårsaket av mange forskjellige ting, inkludert ulike typer hjertesykdom og slag. Som CHF utvikler seg, symptomene blir mye verre og prognosen mer dire. Å vite faresignalene er avgjørende for å leve et langt og lykkelig liv.

Årsaker til hjertesvikt

Hjertesvikt kan være forårsaket av mange forskjellige ting, inkludert høyt blodtrykk, koronarsykdom og hjerte lidelser som misdannede ventiler. Noen ganger, kan virusinfeksjoner føre til hjertemuskelen å stivne. Misbruker alkohol kan også føre til CHF.

Kortpustethet

Kortpustethet er et ganske vanlig symptom på hjertesvikt i alle ledd. Den kan imidlertid forverres alvorlig når sykdommen er i sin avanserte stadier. Du vil merke at du har problemer med å puste når bruke deg selv i begynnelsen, men da vil det sannsynligvis dukke opp selv når du er i ro, spesielt når det ligger flatt.

Hevelse

Hevelse er et vanlig symptom på CHF. Ben og ankler er spesielt utsatt for hevelse. Dette skyldes det faktum at ekstremitetene tendens til å fylle seg med væske i CHF-pasienter. Noen ganger kan buken svelle i tillegg. Vektøkning generelt er også en indikasjon av kongestiv hjertesvikt.

Fatigue

Mens trøtthet er et symptom på alle slags forhold og plager, hvis du har blitt diagnostisert med hjertesvikt, ekstrem tretthet og svakhetsfølelse kan være et tegn på slutten stadium sykdommen. Hvis du føler deg ulidelig trøtt, kontakt lege med en gang.

Hoste

Mange hjertesvikt pasienter lider av en kronisk hoste. Det kan være tørt, men oftere enn det ikke er en hoste som produserer slim. Noen ganger Denne hosten resulterer i blodig slim. Hostingen er forårsaket av opphopning av væske i lungene.

Mindre urinproduksjonen

Et av de vanlige problemer i forbindelse med CHF er oppbygging av væske i legemet. Ganske enkelt, kroppen ikke lenger eliminerer væsker så raskt eller så effektivt som før. Dette kan føre til en reduksjon av mengden av urin som produseres hver gang du går på do. Dette er også den skyldige bak hevelsen nevnt tidligere.

Arytmi

De fleste mennesker med hjertesvikt har lidd noen form for skade på hjertet i det siste om det er høyt blodtrykk, hjerteinfarkt eller en virusinfeksjon. Denne skaden forlater hjertet svekket, og hvis nok skade er gjort, kan du utvikle en arytmi, eller uregelmessig hjerterytme. Dessverre, mange pasienter med avansert stadium CHF ende opp med å dø fra hjertet plutselig stopper på grunn av arytmi.

Hva er ikke-kirurgisk behandling for hjertesvikt?

Hva er ikke-kirurgisk behandling for hjertesvikt?


Hjertesvikt er et alvorlig problem i USA. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 millioner mennesker i USA er rammet. Tilstanden forkorter liv, men det kan behandles riktig. Det er mange måter å behandle denne tilstanden som ikke involverer kirurgi.

Kosthold og trening

En person med hjertesvikt må se sin diett og trene ofte. Kostholdet bør være lav i fett og salt, og bli fylt med frukt og grønnsaker. Sukker bør også unngås fordi det kan føre til vektøkning, noe som virker negativt hjertesvikt. Trening er nødvendig og kan være en utmerket måte å behandle hjertesvikt i de tidlige stadier. Trening kan faktisk bidra til å styrke hjertet og avverge mer alvorlige symptomer på sykdommen.

Medisiner

Medisiner er ofte brukt til å behandle CHF. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at medisiner som Lasix, som er et vanndrivende, brukes til å hindre væskeansamling at mange CHF pasienter lider. Dessuten er ACE-hemmere (ACE) ofte foreskrevet og regnes som den første linjen av behandling med CHF pasienter. ACE-hemmere som ramipril blir brukt til å hjelpe blodårene utvide, lavere hjertefrekvens, og dermed redusere hjertets arbeidsbelastning.

Electronic Device

Implantere elektroniske enheter er ofte brukt til å behandle hjertesvikt. En implanterbar defibrillator (ICD) er et eksempel på en av disse enhetene. En ICD er implantert nær kravebenet, like under huden. Det er da festet til hjertet ved hjelp av ledninger. Den ICD overvåker hjerter rytme, og hvis en farlig rytme utvikler seg, vil den ICD sjokk den tilbake til en normal rytme.

Cardiac resynkroniseringsbehandling

Nettstedet for the Heart Rhythm Society rapporterer at hjerte resynkroniseringsbehandling (CRT) er en innovativ prosedyre som lindrer symptomene på CHF ved å forbedre koordineringen av hjertets kontraksjoner. Mange pasienter med CHF vil også ha en arytmi. I disse tilfellene er CRT brukes til å løse dette problemet og gjenopprette vanlige hjerteslag. Ifølge The Heart Rhythm Society, har denne prosedyren stort potensial til å behandle og redde liv på CHF pasienter.

Eksperimentell terapi

Ifølge Mayo Clinic, er eksperimentelle behandlinger også brukes til å behandle hjertesvikt. En av disse behandlingene er kalt hjerte vikle kirurgi. Det innebærer innpakning sviktende hjerte i en mesh bag. Denne prosedyren er tenkt å bidra til å redde et svekket hjerte fra sviktende videre.

Forventet levealder Med Hjertesvikt

Om Hjertesvikt

Hjertesvikt (CHF) er en spesiell type hjertesvikt. "Congestive" refererer til baksiden opp som oppstår når blodstrømmen fra hjertet bremser og ferskt oksygenert blod kommer tilbake til hjertet fortsetter å strømme i samme takt. Dette kan føre til hevelse (ødem) i ben og ankler og væskeansamling i lungene (lungeødem), noe som fører til kortpustethet ofte assosiert med symptomatisk CHF. Ubehandlet kan CHF gradvis påvirke funksjonen til alle de store organer.

Stadier av CHF

Levealderen med CHF varierer fra pasient til pasient, og er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. I 2001, American Heart Association og American College of Cardiology etablert fire etapper for å bidra til å definere omfanget av CHF. Stage A gjelder for de med medisinsk historie som inkluderer andre forhold, for eksempel hjerteinfarkt, høyt blodtrykk og hjertesykdom, som automatisk plasserer dem i en høyere risiko for CHF. Stadier fra B til D hører til de med en kombinasjon av testresultater og symptomer som klart viser CHF. Trinn B angir noen har en ejeksjonsfraksjon (et mål på mengden av blod pumpes ut av den venstre ventrikkel for hvert hjerteslag) under 40 prosent (55 prosent eller høyere blir normalt). Trinn C betyr at noen har en lav ejeksjonsfraksjon samt CHF symptomer, inkludert pustevansker, tretthet og redusert fysisk aktivitet. Stage D gjelder for de med alvorlige og avanserte symptomer på Stages B og C.

Administrere og behandling av CHF

Scenen på CHF påvirker direkte hvordan pasienter og leger sammen vil administrere og behandle tilstanden. Pasienter kan hjelpe administrere deres CHF, spesielt i sine tidligere stadier, og i sin tur forlenge deres liv, ved å ikke røyke, begrense eller eliminere helt alkoholforbruk, spise en diett lav på salt og fett, og trener. Leger kan foreskrive medisiner, for eksempel betablokkere, ACE-hemmere og diuretika. å bidra til å bedre hjertefunksjon og behandle resulterende symptomer, som hevelse og væskeansamling. Kirurgi, inkludert innsetting av en pacemaker eller en transplantasjon, kan også være nødvendig. Forventet levealder med CHF, som med andre sykdommer og tilstander, er mest dyster når diagnostisert som sluttstadiet. Men selv da, leger fortsatt skeptisk til å tilordne en estimert overlevelse.

Kjennetegn på Hjertesvikt

Kongestiv hjertesvikt, også referert til som hjertesvikt eller CHF, er i de fleste tilfeller en kronisk tilstand, men i sjeldne tilfeller kan det utvikle seg raskt. I hjertesvikt enten en eller begge av ventriklene i hjertet ikke fungerer med full kapasitet. Som et resultat, er hjertet i stand til å pumpe blod effektivt til resten av legemet (University of Maryland Medical Center).

Definisjon

Hjertesvikt er så kalt fordi hjertet ikke klarer å utføre på sitt optimale effektivitet. Begrepet "congestive" refererer til tendensen av blod til å sikkerhetskopiere inn i lungene, magen eller nedre ekstremiteter fordi hjertet er ineffektiv (Mayo Clinic).

Grunnleggende

Det menneskelige hjertet har fire kamre: to atriene og to ventriklene. Atriene er mottakshjertekamrene; ventriklene er pumpekamrene. I hjertesvikt, det er en dysfunksjon av ventriklene som forårsaker redusert evne til hjertet å pumpe blodet effektivt, eller for å slappe av og fylle hvert hjerteslag (Mayo Clinic).

Høyre ventrikkel pumper blod til lungene; venstre ventrikkel pumper blod til resten av kroppen. Kjennetegn og symptomer på denne kroniske lidelsen vil avhenge av hvilke hjertekammer ikke fungerer optimalt --- eller om begge ventriklene 'funksjon er kompromittert (Mayo Clinic).

Symptomer på venstre ventrikkelsvikt

Dysfunksjon av venstre ventrikkel vil resultere i hjertet å ha en vanskeligere tid å pumpe tilstrekkelig blodtilførsel til kroppen, forårsaker en sikkerhetskopi eller opphopning av blod i lungene, som er der blodet pumpes fra venstre ventrikkel stammer (Mayo Clinic) .

Kortpustethet og tretthet er kjennemerket symptomer på venstre-sidig hjertesvikt som relatert av Merck Online Manual.

Dette er den mest vanlige form av kongestiv hjertesvikt (Mayo Clinic).

Symptomer på Høyre ventrikkelsvikt

Dysfunksjon av høyre ventrikkel vil resultere i hjertet har problemer med å pumpe tilstrekkelig blod til lungene, forårsaker opphopning av blod i leveren, mage-tarmsystemet, ben og armer (UMMC). Blodet pumpes fra høyre hjertekammer kommer fra kroppen, noe som er grunnen lunger ville skje i disse områdene.

The Mayo Clinic anbefaler at hevelse i magen, føtter og ben er kardinal symptomer på høyresidig hjertesvikt.

Systolisk og diastolisk hjertesvikt

Helse-omsorg leverandøren må vite hvilken type hjertesvikt, systolisk og diastolisk --- eller begge deler --- er til stede slik at riktig behandling med medisiner blir foreskrevet.

Ventriklene har to stadier: pumping scenen der hjertet muskler kontrakt, og avslapping scenen der hjertet musklene slappe av og la kamrene fylles med blod.

Systolisk hjertesvikt oppstår når venstre ventrikkel ikke klarer å pumpe så kraftig som det skal.

Diastolisk hjertesvikt oppstår når den venstre ventrikkel ikke slapp tilstrekkelig for å fylle kammeret som det skal før pumping av blod.

Expert Insight

Hjertesvikt vil kunne være vellykket, som anbefales ved Mayo Clinic, gjennom medisinsk behandling og slike endringer i livsstil som opprettholde en kroppsvekt innenfor normale grenser, redusere stress, følge en diett som er ernæringsmessig balansert, unngå røyking, behandling av høyt blodtrykk og høye kolesterolnivåer, og behandling og behandling av diabetes

Hva er klasse D hjertesvikt?

Hva er klasse D hjertesvikt?


I november 2001, American College of Cardiology, i samarbeid med American Heart Association, utgitt et system for klassifisering av hjertesvikt hos individer. Dette systemet kan brukes i forbindelse med det funksjonelle klassen system som allerede er på plass. Denne nyere system setter hjertesvikt i etapper A til D.

To metoder for å klassifisere

Hjertesvikt er forskjellig i hver lidende individ. Leger benytte to metoder til måling av sykdommen. Den første identifiserer hvordan symptomene påvirker din evne til å fungere og utføre grunnleggende oppgaver. Den andre viser hvilket stadium av progresjon hjertesvikten er i.

Funksjonsevne

Den funksjonelle kapasitet måles i klasser fra I til IV. Jeg vil si ingen begrensninger og indikerer at den enkelte kan gjøre normal fysisk aktivitet med ingen symptomer. Nivå IV viser en manglende evne til å utføre oppgaver uten ubehag, og selv i ro symptomer er erfarne.

Staging Klassifisering

Iscenesettelsen systemet brukes til å fokusere på utviklingen av sykdommen over tid. Det er designet for å hjelpe leger å identifisere risikonivået for enkeltpersoner. De i de tidligere stadier (A og B) kan være i fare for hjertesvikt eller selv faktisk har noen skade på hjertet. Men gjør de ikke har hjertesvikt symptomer. Dette merket kan informere legene om kurset av behandling for å ta. I disse to første faser er målet forebygging av hjertesvikt.

Stadier

Trinn C er et mellomstadium. Den beskriver en pasient med tidligere eller pågående hjertesvikt symptomer og underliggende strukturelle hjertesykdommer. Stage D brukes for en person som har end-stage sykdom. Denne pasienten er ofte innlagt på sykehus for hjertesvikt. De trenger spesiell omsorg og behandling, herunder mulig hjertetransplantasjon eller hospice omsorg. Trinn D er den mest emergent stadium av hjertesvikt. I denne fasen, symptomene på smerter, kortpustethet, tretthet og hjertebank er til stede mesteparten av tiden.

Beskrivelse

Når noen flytter til et høyere stadium, de oppholder seg i det stadiet eller fremgang til neste. De kan ikke settes inn i en nedre fase. En pasient ikke blir trinn C, og deretter blir trinn B, selv om de har symptomene avtar. Hvis det er en reduksjon i bevis for hjertesvikt, vil den funksjonelle klassen (I-IV) bedre, men fasen vil forbli den samme.

Stadier av alkoholisme

Den vanligste rådende teori vedrørende alkohol er at det er en sykdom i motsetning til et tegn på svakhet eller mangel på moral. Som sådan kan den bli delt opp i flere trinn med forskjellige symptomer og fremgangsmåter for behandling. Som med en hvilken som helst sykdom, er den tidligere diagnostisert alkoholisme, jo mer sannsynlig at behandlingen skal være effektiv. Alkoholisme kan deles inn i fem stadier: tidlig, midt, sen, behandling og tilbakefall.

Tidlig Stage

Det kan ofte være vanskelig å oppdage den første fasen av alkoholisme fordi en person kan synes å være en tung sosial drikker i motsetning til et problem som drikker. Men hvis den enkelte er i stand til å konsumere økende mengder alkohol uten å vise noen effekter eller opplever bakrus, kan det være et tegn på at kroppen tilpasser seg overdreven alkohol, krever inntak av mer og mer for å oppnå ønsket effekt.

Middle Stage

I dette stadium de innledende behage virkningene av alkohol begynner å bli erstattet av destruktive tendenser. Den som drikker begynner å oppleve fysisk avhengighet, som er preget av craving en drink i stedet for bare ønsker en. Dette resulterer i et tap av kontroll, slik som drikker er ikke lenger i stand til å begrense mengden av alkohol konsumert. Hvis du forsøker å gå i perioder uten en drink, kan den enkelte opplever fysiske abstinenssymptomer. Strømbrudd kan også begynne å oppstå.

Late Stage

På dette punktet, de langsiktige effektene av alkoholmisbruk begynner å vise. Den enkelte begynner å lide av mentale lidelser slik som forvirring, og kan til og med utvikles fysiske forhold som hepatitt, hjerneskade og hjertesvikt. Til tross for disse lidelsene, vil alkoholikeren vanligvis fortsette å drikke, ofte benektes at et problem enda eksisterer. Personen vil drikke for en måte til å avhjelpe de problemer i forbindelse med tilbaketrekning i tillegg.

Behandling

Den alkoholiserte normalt ikke vil slutte å drikke uten innblanding av en ytre påvirkning, for eksempel en venn eller slektning, eller uten profesjonell behandling. Den tidligere i enkelte søker behandling, jo mer sannsynlig vil lykkes. En annen viktig suksessfaktor er hvorvidt den enkelte virkelig ønsker behandling; bare forsøker å berolige en kjær ved å gå til behandling er ikke nok for behandling for å være effektive. Behandling er mer sannsynlig å være effektiv hvis alkoholikeren har en sterk støtte system og et sunt miljø å leve i.

Relapse

Ofte vil utvinne alkoholholdige lider et tilbakefall og begynne å drikke igjen. Dette kan være forårsaket av flere faktorer, for eksempel manglende oppfølging av behandling, manglende etterlevelse av et behandlingsopplegg, en stor livet hendelse eller endring i livsstil, eller manglende evne til å kontrollere suget etter alkohol. Tilbakefall kan variere fra en engangsforeteelse til gjenopptakelse av den vanlige drikkemønsteret. Hvis det oppstår et anfall, bør behandlingsopplegget evalueres for å finne områder som trenger forbedret.

Hvor mange stadier av emfysem er det?

En av de viktigste årsakene til dødsfall hos mennesker er en type lungesykdommen emfysem. En del av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) grupper av sykdommer, er emfysem en lunge sykdom som påvirker lungefunksjon. Behandling av denne sykdommen er bestemt av graden av skade forårsaket til lungene. Graden vil variere fra en mild nivå til en som er alvorlig nok til å føre til døden.

Fakta

Røyking er en av de beste årsakene til emfysem; en annen er vanlig pusting i av giftig røyk fra kjemikalier. Emfysem er en obstruktiv sykdom som begrenser luftstrømmen til og fra lungene, noe som gjør det vanskelig for en pasient å puste riktig.

Betydning

Lungene er viktige respiratoriske organer i menneskekroppen. Det er to lunger, en plassert på hver side av brysthulen. Luft trekkes fra atmosfæren gjennom nesen eller munnen i lungene; oksygen er trukket og sendt til blodbanen og deretter karbondioksid frigjøres fra blodstrømmen, spennende gjennom nese eller munn. Ørsmå celler utgjør lunge vev som utvider og deflate i pusteprosessen. Når farlige giftstoffer blir introdusert til lungene, det ødelegger de små celler og luftstrøm er blokkert, noe som resulterer i vanskeligheter med å puste og utvikling av emfysem.

Stages

Legen bestemmer alvorlighetsgraden av pasientens emfysem gjennom tester og deretter bestemmer etter å analysere resultatene på hvilket stadium av sykdommen faller inn under.
Det er fire stadier av emfysem. Den første heter "i fare", der pasienten har en kronisk hoste, mild pustevansker og en produksjon av slim. Testene pasienten gjennomgår vil ikke vise nok bevis for emfysem, men disse resultatene er nok til å vurdere deg som kandidat for sykdommen.
Det andre trinn er mild emfysem, hvor pasienten viser alle de samme symptomer på i risikosonen stadium, men en pustetest viser at luftstrømmen er begrenset.
Moderat emfysem, den tredje fasen, er ofte den scenen når pasientene gå til legen. Pasienten finner at å puste med normale aktiviteter plutselig blir vanskelig og er skremt. På dette stadiet, er pasientens tilstand på et avansert nivå, og behandling er nødvendig.
Den fjerde og siste etappen er Alvorlig emfysem, der selv små fysiske bevegelser føre til vanskeligheter med å puste. På dette stadiet, skade på lungene funksjoner er alvorlig og respirasjonssvikt eller hjertesvikt er svært sannsynlig.

Betraktninger

Når langvarig inhalering av røken fra sigaretter eller giftige gasser oppstår i lungene, er den luftveiene skadet og vil resultere i emfysem. Emfysem er en progressiv sykdom som starter med milde symptomer eskalere til en alvorlig og livstruende sykdom.

Forebygging

Den mest effektive måten å hindre emfysem fra utviklingsland i lungene er å unngå røyking. Skaden til lungene i alvorlige tilfeller er irreversibel og bare behandling av symptomer som følge av emfysem kan gis, men disse terapi vil ikke være i stand til å behandle sykdommen direkte.

Hvordan takle de ulike stadier av emfysem

Over 16 millioner amerikanere lider av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Emfysem er en av de tre hoved lidelser som omfatter COPD. Dealing med emfysem varierer med stadium av sykdommen. Det finnes en rekke tiltak for å ta for å lykkes takle alle stadier av emfysem.

Bruksanvisning

•  Unngå røyking. Den ledende årsaken til emfysem er røyking. Pasienter i risikosonen stadium av lungeemfysem kan begrense ytterligere forverring av sykdommen ved å slutte å røyking vane cold turkey. Den beste planen er å aldri begynne å røyke.

•  Spis riktig. Under utsatte og mild emfysem etapper, begrenser hoste appetitten som kan føre til større vekttap. Det er viktig å fortsette å spise sunn mat som gjør at kroppen til å bekjempe giftstoffer.

Utvikle alternative pustevaner. Diafragma- og snurpet lip pusting er nyttig under moderat emfysem scenen når kortpustethet er utbredt. Dype pusteøvelser er også nyttig å forholde seg til dette stadiet av sykdommen.

Snakk om personlige problemer. Finne støtte er nyttig i alle faser av emfysem. Andre folk som arbeider med emfysem kan gi råd om hva du kan forvente og samt gi råd om løsninger på aktuelle problemstillinger. Bli en online diskusjonsforumet hvis grupper ikke finnes i umiddelbar nærhet. Poste jevnlig med nye ideer samt bekymringer.

Seek kirurgi og puste løsninger. Bærbare oksygentanker kan være nødvendig for pasienter med alvorlig emfysem. Åndedretts og hjertesvikt er også utbredt i denne fasen, og pasienter kan trenge kirurgi for å rette på noen av disse spørsmålene.

Eriksons stadier forbundet med Adulthood

Eriksons stadier forbundet med Adulthood

Erik Erikson var en psykoanalytiker som studerte utviklingsoppgaver på ulike stadier av livet. Hans teorier delt menneskelige utviklingssykluser i åtte diskrete stadier. De fire første etappene - spedbarn, småbarn, førskolebarn og skole-alder barn - varierer fra null til ca tolv år gammel. Den femte fasen, oppvekst, beskriver broen fra barndom til modenhet; de tre siste etapper - unge, middelaldrende og eldre voksne - er forbundet utelukkende med voksenlivet.

Adolescent

Den unge scenen finner sted mellom 12 og 18 år, og er også kalt "identitet versus rolle forvirring." Erikson mente at før oppvekst personligheten ble formet av hva som skjedde med en person, men etter det punktet det var mer avhengig av de valg personen selv. I løpet av denne tiden en person vil trekke seg fra hans fødsel familien for å hevde sin individualitet, og vil utvikle sitt eget sett med idealer. Forholdet til venner og kolleger er av avgjørende betydning i ungdomsårene.

Young Adult

Ung voksen alder varer 18-35 og er beskrevet som "intimitet versus isolasjon." I denne fasen av livet den enkelte søker etter en kompis og et hjem av hennes egen. Hvis hun ikke lykkes i å danne en slik intim vedlegg, kan hun bli isolert eller utvikle følelser av overlegenhet i selvforsvar. Mange starter familier i denne fasen; de primære relasjonene er med romantiske partnere og avkom.

Midt-Age Voksen

Den Erikson modellen kaller 35 til 65 de middelaldrende voksne år og beskriver dem som "generativity versus stagnasjon." Denne aldersgruppen har mer samfunnsmessig kontroll enn noen annen, og disse årene er opptatt og kreative. En middelaldrende voksne bestreber seg på å være produktiv i samfunnet. Han arbeider for å passere sin kultur og verdier sammen til sine barn og veilede neste generasjon. Han kan slite med stagnasjon eller selvopptatthet når barna forlater hjemmet eller hvis hans karriere ikke oppfyller.

Eldre Voksen

Sen voksenalder - 65 år og på - var preget av Erikson som "integritet versus fortvilelse." Han mente at hvis en person var fornøyd med livet hun hadde ledet - hvis alle hennes utviklingsoppgaver hadde blitt oppnådd og "integrert" i hennes personlighet - da hennes fallende årene ville være en tid med tilfredshet. Hvis hun ikke var fornøyd, ville hun føler det som om hennes liv hadde vært bortkastet. En tilfreds eldre voksen kan føle seg rettferdiggjort og klok, mens misfornøyde personer kan føle fortvilelse som de fokuserer på sine feil.

Om tidlige stadier av Lungeemfysem

Om tidlige stadier av Lungeemfysem


Emfysem er knyttet til miljøgifter, aerosolsprayer og auto-utslipp. Men de vanligste årsakene til emfysem er eksponeringen til langsiktig røyking samt passiv røyking. I de senere stadier av sykdommen, kan emfysem lider oppleve ødeleggende pustevansker som kan føre til ytterligere komplikasjoner, selv døden. Men de tidlige stadier av emfysem kan forårsake bare mindre symptomer som kan gradvis forverres.

Identifikasjon

Når man diskuterer de tidlige stadier av emfysem, er det viktig å først forstå hva emfysem er og hvordan det påvirker kroppen. Ansett som en luftveissykdom, emfysem ofte resulterer i pustevansker som for eksempel kortpustethet. Små luftblærer i lungene (alveolene) kan begynne å bryte ned, noe som resulterer i uopprettelig skade som begrenser luftveiene.

Typer

De tidlige stadier av emfysem er brutt ned i to kategorier som står i forhold til sykdomssymptomer. Den første, er henvist til kategorien "risiko for å utvikle" der pasienten viser svært små symptomer som er ikke mer enn en liten hoste som er ledsaget av slim. I den andre kategorien, mild emfysem, vil pasienten oppleve de samme symptomene som de i den første kategorien, bortsett fra at symptomene vil begynne å skje oftere. De to kategoriene som er forbundet med de tidlige stadiene av emfysem inneholder ikke noen symptomer som betegner pustevansker.

Betraktninger

Hvis du mistenker at du kan ha oppstått symptomer som er forbundet med de tidlige stadiene av emfysem, kan det være lurt å vurdere å diskutere dine symptomer med legen din. Tidlig stadium emfysem Registrering er gjennomført gjennom en spirometritest, som er utført i en pulmonologist kontor. Spirometritesten er rett og slett et dypt pust test, som vil avgjøre hvor mye luft som strømmer inn og ut av lungene. Hvis du ikke vet om en pulmonologist i ditt område, kan legen din henvise deg.

Expert Insight

Selv om det er ingen kur for emfysem, det finnes behandlinger som kan bidra til å redusere sine symptomer. Expectorants brukes ofte i de tidlige stadier av emfysem å løsne slim og en bronkodilatator kan også bidra til å øke lungefunksjonen og hindre bosetting av slim som fører til hoste. I tilfeller av øvre luftveisinfeksjon, er antibiotika gis øyeblikkelig hjelp for å lindre eventuelle ytterligere komplikasjoner. Dype pusteøvelser regnes også for pasienter som er i de tidlige stadier av emfysem å hjelpe løsne slim og øke lungefunksjonen.

Forebygging / løsning

Skaden som er forårsaket til lungene ved emfysem er irreversibel, men progresjon og ytterligere skade kan reduseres betraktelig med røykeslutt i de tidlige stadier av sykdommen. Pasienter som har blitt diagnostisert med emfysem er også oppfordret til å avvikle sine røykevaner for behandlinger for å være effektive. De med en familie historie av emfysem bør vurdere et røykfritt-livsstil for å redusere deres risiko for å få sykdommen.

Ulike stadier av schizofreni

Schizofreni er en sykdom som ikke har noen kur. Medisiner er i dag en av de eneste måter å behandle sykdommen. Som en pasient begynner prosessen for medikering av sykdommen, vil han gjennomgå en serie av gjentatte trinn som medisin begynner å ha en innvirkning.

Betydning

Personer med schizofreni kan presentere bare milde symptomer og oppleve mer alvorlige symptomer som oppstår en eller to ganger i løpet av sin levetid. Fremdeles andre mennesker eksisterer på den andre ytterligheten, og kan oppleve alvorlige, livs ødeleggende symptomer på en jevnlig basis. Hvor alvorlig hennes liv påvirkes avhenger av hvilket stadium personen er i.

Akutt Episode

En akutt episode av schizofreni kan oppstå plutselig eller over i løpet av flere måneder. Den er preget av en periode med intense psykotiske symptomer, som kan inkludere å høre stemmer og ha levende hallusinasjoner av følelser av paranoia.

Stabilisering

Når en pasient søker hjelp og begynner å medisinere sin schizofreni, en periode med stabilisering setter inn. Pasienten kan likevel synes å være lider av psykotiske symptomer, men disse symptomene er mindre alvorlig enn i den akutte fasen scenen.

Vedlikeholdsfase

Mellom akutte episoder, gjennomgår pasienten en periode hvor hennes mer alvorlige symptomer er kontrollert av medisiner, men noen mindre symptomer kan forbli.

Betraktninger

Uavhengig av medisiner en pasient tar, har han fortsatt schizofreni. Mens det finnes forskjellige stadier i sykdommen, er de ikke iboende lineære og er faktisk mer sirkulær. Pasienter kan utvikle resistens mot sine medisiner eller medisiner kan bare være selektivt effektive skyldes fysiologiske eller miljømessige faktorer.

Siste stadier av bekken Cancer

Bekkenkreft er et vidt begrep som gjelder for en rekke ulike kreftformer forekommer i bekkenet. Mens individuelle tegn og symptomer varierer i henhold til hvilken type kreft du har blitt diagnostisert med, de sene stadier av sykdommen bringe vanlige symptomer og løsninger. Før du utforsker det, er det viktig å forstå litt mer om kreft bekken.

Hva er bekken kreft?

Den pelvis er et knokkelhulrom hvor ben og hofter slutte til den nedre region av kroppen. Bekkenkreft er en samlebetegnelse brukes på alle kreft oppstår i bekkenet. Dette inkluderer livmorhals, eggstokkene, blære, livmor, vagina, livmor og prostatakreft. Symptomer på kreft bekken er smerter i bekkenet, inkontinens, klumper, vaginal blødning, forstørrede lymfeknuter, magesmerter, vekttap, kvalme og oppkast. Sørg for å snakke med legen din om alle dine symptomer.

Hvordan er Stages Bestemmes?

Staging er betegnelsen som brukes for å beskrive alvorlighetsgraden av pasientens kreftsykdom. Det er bestemt ut fra størrelsen på svulsten, og hvis den har spredd seg til andre områder av kroppen. Basert på vitenskapelig kunnskap om den måten at kreft utvikler seg, bestemme stadium av kreft kan hjelpe leger bestemme en prognose og behandlingsplan. Det er et komplekst system for å bestemme stadium av en svulst (TNM-systemet avgjør størrelsen på svulsten, hvor mye det har spredd seg til lymfeknuter og om det er spredning), men grunnleggende er stadier fra null til fire.

Stadier

I stadium null, er kreft tidlig og er inneholdt i laget av celler der den startet. Dette er ofte referert til som "carcinoma in situ". Etappe en gjennom tre indikerer progresjon av sykdommen, størrelsen av tumoren, og mulig spredning på organer som er tilstøtende til det primære tumor og / eller til lymph noter. Trinn fire indikerer at sykdommen har spredt seg til andre områder av kroppen, og som regel ikke kan kontrolleres eller kureres ved behandling.

Advanced Cancer

I de siste stadier av kreft bekken, har legen din sannsynligvis fortalt deg at tilstanden din ikke reagerer på behandling eller at han har gått tom for behandlingstilbud. Det er viktig å huske at sykdommen påvirker alle forskjellig, og mange mennesker med sent stadium kreft (eller avansert kreft) lever lenger enn forventet. På dette punktet, vil du lære alt du kan om dine muligheter, fortsetter å motta kvalitet medisinsk behandling, nå ut til familie, venner og støttegrupper for ekstra støtte og få mest mulig ut av hver dag.

Hva nå?

Mange med avansert kreft fortsette å forfølge behandling. Vær sikker på at du er klar over målet for behandlingen og den tiltenkte påvirke sammen med eventuelle bivirkninger. Palliasjon inkluderer behandling eller forebygging av symptomer på cancer, så vel som eventuelle bivirkninger av behandling. Dette er et viktig fokus for behandlingen plan på alle stadier av kreft, men blir spesielt viktig i de senere stadier ("komfort tiltak"). De sene stadier av kreft bekken varierer i henhold til hvilken type kreft (prostata, eggstokk, blære) du har blitt diagnostisert med, men alle deler noen vanlige effekter som smerter, tretthet, kvalme og angst.

Hva kan man forvente i de siste stadiene

I de sene stadier av kreft bekken, vil du sannsynligvis begynne å bli svakere og oppleve mer tretthet. Kreft påvirker måten at kroppen er i stand til å konvertere mat til energi og hindrer kroppen i å jobbe som det normalt gjør. Appetitt reduksjon, vekttap og en aldrende utseende er alle felles for sent stadium bekkenkreft. I de siste dager, vil du sannsynligvis sove mye og føler meg veldig svak. Endringene som skjer i kroppen din vil trolig påvirke din mentale status også --- du kan bli forvirret, har drømme-liknende tanker, og enda noen hallusinasjoner. Trøtthet og søvnige følelsen vanligvis utvikler seg i koma. På dette punktet, er du ikke spise eller drikke. Når du slutter å drikke, vil du sannsynligvis bare fortsette i løpet av noen dager.

Betraktninger

Det er viktig å huske at alle opplever litt forskjellige symptomer og reaksjoner like alles kreft reagerer forskjellig på behandlingen. Dette er ikke ment som en blå-print for hva de sene stadier av kreft bekken vil sikkert bringe, men som en idé om hva du kan forvente. Det er viktig å omgi deg med god støtte og kvalitet medisinsk behandling.

Stadier lymfeknutekreft

Lymfesystemet omfatter benmargen, milt, thymus, lymfekar og lymfeknuter. Nettverket av organ og vev produsere og transportere hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjoner og andre sykdommer. Lymfeknute eller lymfatisk kreft er også kjent som lymfom og komponerer ca 5% av den årlige rapporterte totalt krefttilfeller. Lymfom oftest slår menn 15-34 og over 55 år.

Staging

Lymfom er klassifisert i fire stadier, avhengig av resultatene av blod arbeid, fysisk eksamener og radiograf tester. Leger undersøke svulster for størrelse, tilstedeværelse av metastasering, plassering, celletype og klasse, som er hvor tett kreftcellene likne omliggende friskt vev.

Stage 1

Med trinn 1 lymfom, inneholder kun en lymfeknute gruppe over membranen kreftceller. Omtrent 70% av pasientene lever lenger enn fem år uten tilbakefall.

Stage 2

I trinn 2, i det minste to lymfeknuter inneholder kreftceller, men det har ikke spre seg utenfor den ene siden av membranen. Du kan også ha trinn 2 sammenhengende lymfom, som betyr svulstene er i umiddelbar nærhet. 5-års overlevelse er 51 prosent.

Stage 3

Ved stadium 3, har kreftceller invadert to eller flere lymfeknutegrupper, og de er på begge sider av kroppen, over og under membranen. Om 43 prosent av stadium 3 pasienter vil overleve lenger enn 5 år.

Stage 4

Stage 4 lymfom er den mest alvorlige. Flere lymfeknuter inneholde svulster. Ett eller flere organer er diffundere med tumorer, noe som betyr at det er liten forskjell mellom kreftcellen og originalt vev. Lymfom har vanligvis spres inn i fjerne knuter og har begynt å invadere andre vev, som for eksempel benmargen. Prognosen er dårlig, med bare 26 prosent av dem som får diagnosen i stadium fire bor i minst 5 år.