Digidexo.com

hukommelsestap etter narkose

Hvorfor har jeg Do Blære Retention Etter en narkose?

Hvorfor har jeg Do Blære Retention Etter en narkose?


Du står overfor risikoen for helsemessige komplikasjoner hvis du gjennomgår generell anestesi. Legen din vil advare deg om dem, men de inkluderer mental forvirring, hjerteinfarkt og problemer med blære oppbevaring.

Narkose

Administrert gjennom inhalerte gasser eller intravenøse medikamenter, er generell anestesi en behandling som setter deg til å sove. Hjernen din vil ikke registrere smerte eller huske hva som skjer, sier Mayo Clinic.

Blære Retention

Ifølge Barnas Hospital of Philadelphia, blære oppbevaring, eller urinretensjon, betyr at du er i stand til å tømme blæren av urin.

Årsaker

Blære oppbevaring skjer etter narkose fordi blæren er for oppblåst fra intravenøs væske du har mottatt i løpet av prosedyren for å tømme ordentlig. Det kan også være forårsaket av svelling rundt blærehalsen.

Risikofaktorer

Blære oppbevaring er mer sannsynlig til å skje etter store operasjoner og er mest vanlig hos menn og eldre pasienter.

Behandling

Blære oppbevaring etter narkose er midlertidig. Inntil du gjenvinne urin kontroll, kan du tømme blæren ved hjelp av et kateter.

Hukommelsestap skyldes anestesi

Hukommelsestap skyldes anestesi


En av bivirkningene fra noen generelle anestesi brukes til sedate deg for kirurgi kan være hukommelsestap som oppleves postoperativt. Referert til som postoperativ kognitiv dysfunksjon (POCD) av anestesileger og kirurger, kan det vare i mer enn et år eller det kan bøte mye raskere. I noen tilfeller har leger funnet svekket hukommelse til å fortsette inn i alderdommen. Til dags dato er det ingen kjent måte å reversere hukommelsestap, annet enn at det å løse på egen hånd.

Indusert Bevisstløshet

Narkose er forskjellig fra en lokalbedøvelse i at heller enn å bli injisert i et bestemt sted for å dempe den, med narkose du er kjemisk indusert inn i en bevisstløs tilstand. Dette oppnås ved at du enten puste inn damp inn gjennom en maske eller ha anestesi injisert i armen eller en IV (et rør som går direkte inn i en blodåre slik medisiner kan injiseres lettere). I virkeligheten er din anestesilegen faktisk lage kontrollert hukommelsestap, så du trenger ikke huske operasjonen. Når operasjonen er over, stopper din anestesilege medisinen, og du gradvis våkner.

Post operativ kognitiv dysfunksjon (POCD)

Mer utbredt blant eldre (personer over 60) som har anestesi-assistert kirurgi, kan POCD manifestere seg som forvirring postoperativt og har blitt dokumentert som oppstår til 44 prosent av alle eldre pasienter som gjennomgår hofteprotesekirurgi under narkose. Ifølge Society for ambulerende Anestesi (SAMBA), er det anslått at for alle operasjoner som involverer anestesi, er en 26 prosent svekkelse i hukommelse og kognitive evner ikke uvanlig én uke etter op. Når pasienter ble evaluert tre måneder post-op, 10 prosent reduksjon i kognisjon og hukommelse ble dokumentert.

Anestesidybde

En av de ansvar for ditt anestesilegen er å overvåke dybden av anestesi at du blir gitt for å hindre din blir overbelastet med medisin. Som anestesilegen begynner prosessen med å fremkalle bevisstløshet, går tankene dine gjennom flere stadier av evne som du går dypere. "Tell baklengs fra 100," er et vanlig uttrykk i operasjonssaler fordi som du går under, din evne til å behandle informasjon og beholde den forsvinner. Forresten, de fleste får til ca 97 og deretter de er ute. Det er noen teorier at å opprettholde kirurgisk anestesi og ikke slik at en pasient å gå så dypt inn i bevisstløshet kan bidra til å demme POCD.

Twilight Sleep

Mer hensiktsmessig kjent som regional anestesi eller bevisst sedasjon, er skumrings søvn brukes når en prosedyre er mindre invasiv, for eksempel plastisk kirurgi eller sette et brukket bein. Mange av de samme medikamenter som brukes i generell anestesi blir brukt til skumrings søvn, bare i mindre doser. Med skumrings søvn, oppstår selektiv hukommelsestap. Med andre ord, har du sannsynligvis ikke vil huske prosedyren, selv om du er i stand til å snakke og svare på spørsmål mens under medisinering. Brukes primært til å slappe av en pasient og fjerne angst, skumrings søvn fortsatt kan forårsake POCD i noen mennesker fordi de samme medisiner brukes.

Recovery

Anekdotiske bevis tyder på at riktig ernæring og mosjon post-op kan minske symptomene på anestesi-relatert hukommelsestap. Kosttilskudd som ginko-biloba har vært nevnt som minne boosters, selv om det ikke er US Food and Drug Administration bevis som støtter den påstanden. Hvis du føler at du opplever betydelig hukommelsestap etter operasjonen, snakk med legen din for å se om det er noe som han kan anbefale å hjelpe deg.

Naturlig rettsmidler for bivirkninger etter anestesi

Narkose er en nødvendig og effektiv måte å eliminere smerte følte under operasjonen. Det er imidlertid vanlige bivirkninger, som inkluderer kvalme og oppkast, sår hals, hodepine og skjelving. Andre alvorlige bivirkninger er sjeldne, men kan skje avhengig av helsetilstanden til pasienten. De første 24 timene etter narkose bør være en tid med hvile for å tillate kroppen en sjanse til å justere.

Naturlig rettsmidler

Forstoppelse er en av de vanligste klagene av mennesker som har gjennomgått generell anestesi. Drikk rikelig med vann for å hjelpe med forstoppelse. Sjekk med legen din for å se om et klyster kan brukes, hvis forstoppelse er smertefullt. Unngå kjøtt, minst til du kan flytte tarmer og spise frukt og grønnsaker i stedet.

Sår hals er en annen vanlig bivirkning av anestesi på grunn av det rør som er ført gjennom halsen under bedøvelse. Ta is chips direkte etter operasjonen i stedet for vann. Hvis halsen er fortsatt øm 24 timer etter anestesi, prøve å drikke te laget med honning, sitron og en cap full av eple cider eddik for å hjelpe lindre halsen.

Hodepine lindring oppnås best ved å ta en lur i stedet for medisiner. Det er vanlig å føle seg trett eller døsig etter anestesi og tar en lur vil hjelpe i begge tilfeller. Hvis hodepinen er alvorlig, og du har funnet ingen lindring, søke legehjelp så dette kan være en av de sjeldne bivirkninger av anestesi og bør følges opp av legen din.

Kvalme kan føles etter anestesi som følge av spor av medisiner fortsatt i kroppen. Ingefær te er en naturlig og effektiv måte å redusere følelsen av kvalme uten å legge skadelige medisiner.

Betraktninger

Det er viktig at du formidle til legen din eventuelle helsemessige forhold eller medisiner som du tar før du går under narkose, for å unngå potensielt farlige reaksjoner. Dette gjelder også natur medisiner som du kan ta som disse kan også føre til problemer med den type bedøvelse medisin gitt. Ginseng er kjent for mange helsemessige fordeler, men kan forårsake blødningsproblemer mens under anestesi.

Oppsøke lege umiddelbart hvis du oppdager blodig oppkast, smerter i magen, rygg eller ben og gul hud eller øyne etter anestesi.

Short-Term Memory Etter hjernesvulst Surgery

Short-Term Memory Etter hjernesvulst Surgery


Hjernesvulst kirurgi og andre typer traumer til hjernen kan påvirke korttidsminnet. Korttidshukommelse er den kapasitet for midlertidig lagring av biter av informasjon av varierende kompleksitet. Ettersom informasjon holdes i korttidshukommelsen danner inngangen til langtidshukommelsen, kortsiktig hukommelsestap påvirker evnen til å lære og å huske nylige hendelser.

Hjernesvulster

En hjernesvulst er en unormal vekst av celler i hjernen eller dens beskyttende membraner. Godartet eller ikke-aggressive, tumorer saktevoksende, og ikke trenge inn i omgivende vev eller spre seg til andre deler av kroppen. Ondartet, eller aggressiv, svulster er raskt voksende, og kan infiltrere omliggende vev. Enten hjernesvulster er godartet eller ondartet, kan de forårsake skader på omkringliggende hjernevev som de vokser. De fleste hjernetumorer blir kirurgisk fjernet, og eventuelt gjenværende unormal vekst blir behandlet med stråling.

Komplikasjoner

Fordi det er vanskelig å fjerne en svulst uten å ødelegge neuroner, en av de mest vanlige komplikasjoner av hjernesvulst kirurgi er korttidshukommelsen tap. Kortsiktig hukommelsestap innebærer ødeleggende endringer i hjernens nerveforbindelser. Et neuralt forbindelse er en gruppe av neuroner som har en tendens til å "brann" sammen. Denne tendensen til å brann i kjente mønstre er også kjent som "potensering". Når hjernen lider et traume til et område som lagrer informasjon, nervecellene i dette området er ikke lenger i stand til å engasjere seg i kort eller lang sikt potensering.

Rehabilitering

Rehabilitering etter hjernesvulst kirurgi som resulterer i hukommelsestap vanligvis innebærer psykoterapi og kognitiv terapi. Psykoterapi kan hjelpe pasienter takle psykologisk med endringene i deres tilstand. Kognitiv terapi er en intervensjon som kan hjelpe pasienter lære og beholde informasjon. En såkalt linjeavstand-innhentingsmetode kan også brukes til å forbedre lagring av sensorisk informasjon. Metoden innebærer å spørre en pasient til å identifisere en bestemt objekt fra en rekke elementer på stadig lengre intervaller.

Stem Cell Therapy

Mens det er for øyeblikket ingen garantert måte å reversere kortsiktig hukommelsestap etter hjernesvulst kirurgi og andre traumer til hjernen, stamcelleterapi tilbyr en mulig løsning. Frank M. LaFerla, professor i nevrovitenskap, og hans kolleger ved University of California-Irvine funnet ut at når mus med indusert hukommelsestap ble injisert med stamceller, utviklet de synapser, eller koblinger mellom nerveceller, på den skadede området. Etter behandlingen, skadet mus utført samt på minnetester som de friske kontroll mus.

Deep-hjernestimulering

Deep-hjernestimulering er en annen lovende måte å takle hukommelsestap etter hjernesvulst kirurgi. I dyp-hjerne-stimulering, er elektroder implantert i pasientens hjerne, og elektrisk strøm stimulerer de skadede områder. Nevrokirurgi ekspert Andres Lozano og hans kolleger oppdaget de positive effektene av dyp hjernestimulering når de forsøkte å kontrollere appetitten på en pasient som led av fedme. Pasienten hadde plutselig levende minner fra en hendelse som hadde skjedd 30 år tidligere. Teknikken har siden blitt brukt til å reversere hukommelsestap hos Parkinsons og Alzheimers pasienter, men håpet er at det vil ha terapeutiske fordeler for pasienter med andre typer hukommelsesproblemer.

Narkose bivirkninger

Narkose bivirkninger


Narkose er en prosedyre der en tube er plassert ned en persons € ™ s hals før en operasjon. En pasient er gitt en bedøvelse for å hjelpe ham sove mens operasjonen er utført. Prosedyren er gjort tusenvis av ganger hver dag, men noen mennesker vil oppleve noen bivirkninger senere. Disse aren € ™ t livstruende, men kan være et irritasjonsmoment.

Typer

Mange mennesker opplever bivirkninger etter narkose. Disse bivirkningene vanligvis vises i løpet av få timer etter kirurgi eller drift og løse seg på egenhånd. Folk rapporten følelsen dehydrert og kvalm, noen ganger følelsen som de hadde drukket kvelden før. De hevder også å ha hodepine og smerter i muskler og ledd. Det er også noen personer som har en sår hals. Disse bivirkningene er vanligvis ligner symptomene på forkjølelse eller influensa.

Varighet

Bivirkningene av en narkose vises vanligvis bare noen få timer etter at operasjonen er fullført. Følelsen av en sår hals eller tørr hals er vanligvis det første merke til pasienter, og dette er et resultat av røret brukes til å hjelpe pasienten puste under operasjonen. Disse bivirkningene vanligvis vare noen timer, men kan vare i flere dager. De fleste pasienter behandle sine problemer med over-the-counter medisiner som lindrer smerten.

Uvanlige bivirkninger

Det er noen pasienter som opplever mer uvanlige bivirkninger som følge av denne prosedyren. Mens disse problemene aren € ™ t finnes i alle pasienter, de er rapportert i et lite antall tilfeller. Mareritt er en av de mer uvanlige problemer og pasientene som regel finne dette problem natten umiddelbart etter inngrepet. Det er noen pasienter som også rapporterer ukontrollerbar risting eller skjelving sammen med følelsen av å være kald eller opplever frysninger. Noen mennesker også oppleve oppkast etter anestesi.

Advarsel

Leger anbefaler pasienter fortelle dem hvis de opplever bivirkninger som varer to uker etter operasjonen eller hvis problemene vedvarer i over to uker. Pasienter noen ganger har problemer med å holde maten ned og varsel blod eller sorte flekker i deres avføring eller urin. Pasienter kan miste en betydelig mengde vekt eller viser symptomer på gulsott, for eksempel en gulfarging av sin hudfarge. De som har uvanlige smerter eller føler deg svak bør også søke legehjelp.

Betraktninger

Ikke alle som har en generell anestesi vil oppleve noen bivirkninger, og det er en rekke mennesker som aldri har noen problemer. De med alvorlige helsemessige forhold og de som tar visse medisiner øke sjansene for å oppleve bivirkninger. Det er også en mulighet for at noen pasienter vil få bare en eller to av bivirkningene, men ikke alle av de som er identifisert. Mange mennesker bare føle en sår hals i et par timer, og aldri har noen andre problemer.

Postoperative Memory Loss Informasjon

Post operativ kognitiv dysfunksjon (POCD) er en tilstand der etter en operasjon, skyldes i stor grad den type og mengde anestesi brukes, du kan lide midlertidig (og av og til lang sikt) hukommelsestap.

Statistikk

The Society for ambulerende Anestesi (SAMBA) anslår at pasienter som gjennomgår narkose under operasjonen kan lide en 26 prosent tap av kognitiv funksjon som involverer hukommelse i løpet av den første uken.

Hjerte bypass kirurgi

En av de post-operative forhold av hjerte bypass er tap av hukommelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, noen mennesker rapporterer tap av hukommelse og en reduksjon i deres mental klarhet, eller "uklar tenkning."

Duke University Study

I en studie utført ved Duke University i 2008, fant forskerne at av de 1064 pasientene de fulgt i ett år at 12 prosent av pasientene over 60 år rapporterte fortsetter kognitiv dysfunksjon og hukommelsestap. Dette var en økning på mer enn 5 prosent over alle andre aldersgrupper.

Betydelig risiko

Forskere som har utført Duke University studie i 2008 har trukket den konklusjon at, mens voksne pasienter i alle aldre kan lide hukommelsestap postoperativt, narkose utgjør en mer "betydelig risiko" for pasienter over 60 år.

Fortsetter Forskning

Noen pasienter rapporterer fortsatt kognitiv dysfunksjon mer enn et år etter at deres operasjoner. Leger er fortsatt studerer POCD ved å bruke PET skanner som måler metabolsk funksjon i hjernen, CAT skanner som produserer tverrsnittsbilder av hjernen og MR skanner som kan vise hjerne anomalier uten å bruke x-stråler.

Minne og Beslag

Minne og Beslag


Beslagene kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander. Mest vanlig beslag er resultatet av sykdommen epilepsi. Andre årsaker til anfall inkluderer feber, infeksjon eller hjerneskade. I noen tilfeller har beslag vært antatt å føre til hukommelsestap. Korrelasjonen mellom beslag og hukommelsestap har blitt studert av forskere til bedre å forstå hvordan de to passer sammen.

Typer krampeanfall

Beslag kommer i flere forskjellige typer: enkle partielle, komplekse delvis, tonic-kloniske eller grand mal, fravær eller petit mal og myoklonisk. Myoclonic beslag, ifølge HealthCommunities.com, oppstå når musklene plutselig begynner å kontrakt, enten i hele kroppen eller sentralt i visse muskler. Absensanfall vanligvis påvirke barn og er generalisert anfall som kan være preget av tomt stirrer, manglende respons eller tilstedeværelse av automatisms som leppe-slikking eller skrape. Enkle partielle anfall omfatter et bredt spekter av mulige symptomer, inkludert muskelkramper, uberegnelig hodebevegelser, inkontinens, svimmelhet og følelsen av å være i en drømmeaktig tilstand. I komplekse partielle anfall, opplever den berørte personen symptomer som med en enkel partielle anfall, men også mister bevisstheten. Tonic-kloniske anfall er en der den berørte person opplever muskel sammentrekning og avslapning, tap av bevissthet, fallende og knuger av fingre og kjeve.

Minneinformasjon

Epilepsi Support Centre forklarer at minnet kommer i enten kortsiktig eller langsiktig. Korttidshukommelsen er informasjon som er lagret i hjernen å bli husket for noen få minutter. Når informasjonen er lagret i hjernen i lengre tid enn dette, er det kjent som langtidshukommelse. Langtidshukommelsen kommer i tre typer. Prosessuelle minner er langsiktige-minne handlinger som kan utføres uten bevisst å tenke på dem, for eksempel sykle eller svømme. Minner lagret som prosessuelle minner tendens til ikke å bli glemt. Semantiske minner er lært gjennom en persons & rsquo; s liv, slik som undervisning på skolen eller personlig forskning. Semantiske minner inkluderer ting som antall inches i en fot eller statlige hovedsteder. Minner som kommer fra personlige erfaringer, for eksempel bryllup eller ferier, lagres som det som er kjent som episodisk hukommelse.

Beslag og Memory Connection

Memories arbeid ved hjelp av en selvkontrollerende system i hjernen. Beslag, ifølge Epilepsi Handling, forstyrre selvkontrollerende system på plass. Dette resulterer i midlertidig hukommelsestap for noen mennesker som opplever anfall. I tilfellet med personer som opplever hukommelsestap etter beslag, til de kortvarige minner før beslaget kan gå tapt fordi de hadde ennå lagres i hjernen før utbruddet av et anfall. I tillegg kan minne tap forekomme under beslaget, så som med absensanfall. Handlingene under anfallet kan ikke bli husket av personen opplever beslaget når det er over. Noen epilepsi har økt elektrisk aktivitet i hjernen som også kan føre til redusert minnefunksjon. Epilepsy.com nevner at hukommelsestap kan være felles for dem som opplever komplekse partielle anfall, og enda mer vanlig for de som har tonisk-kloniske anfall. Disse minne forstyrrelser er vanligvis kortvarig og har en tendens til ikke å påvirke langsiktige minner.

Langtidshukommelsen Effects

Siden det finnes unntak til nesten hver eneste regel, det er folk som opplever forstyrrelser i langtidshukommelsen etter en rekke beslag, eller spesielt traumatiske anfall. Som rapportert i Sunday Times of London, er et slikt tilfelle Jan Quinlan, som opplevde langsiktige minne tap som følge av hennes epilepsi. Beki Propst, forfatter av Fraværende Memories: Forover når du kan & rsquo; t Look Back, har også opplevd at du vil slette mange av hennes langsiktige minner etter en tonic-kloniske anfall, ifølge ABC News.

Redusere Impact På Minne

Ved å kontrollere beslag, kan hukommelsessvikt reduseres. Anfall kan reduseres ved hjelp av anti-epileptiske medisiner i mange tilfeller. Imidlertid, som nevnt i Epilepsy Handling, noen anti-epileptiske behandlinger kan også påvirke hukommelsen på grunn av deres inngrep med hjernefunksjon hastighet. Dette antas å være en liten pris å betale, men siden å redusere hyppigheten av beslagene kan være mer fordelaktig enn å forlate beslag ubehandlet. Nettstedet anbefaler også å bruke eksternt minne hjelpemidler som for eksempel kalendere og alarmer, samt holde notepads hendig å skrive ned all informasjon du trenger, slik at den dessverre ikke rsquo; t forsvinne ved et anfall.

Typer Memory Loss

Typer Memory Loss


MayoClinic.com bruker hukommelsestap som en omfattende begrep for hukommelsestap. Hukommelsestap kan være midlertidig, et resultat av skade på hjernen, et symptom på en psykisk helsetilstand eller et resultat av en sykdom. Hjernerystelser er den vanligste typen av hukommelsestap, og Alzheimers sykdom står for 34 prosent av Medicare totale utgifter. Hukommelsestap forbedrer vanligvis med hvile og avslapning. Hukommelsestap grunn av depresjon eller schizofreni blir bedre med medisiner.

Hjernerystelser

Hjernerystelse er vanligvis en kort hukommelsestap etter en ulykke eller skade. Hukommelsestap --- hukommelsestap --- er vanligvis i opptil to uker før og under en ulykke eller skade. En tredjedel av pasienter med hjernerystelser lider hodepine, føler deg svimmel eller irritabel og kan ikke konsentrere seg, men symptomene vanligvis forsvinne med hvile og avslapning. Organisk hjernesyndrom er en kortsiktig hukommelsestap som måtte skyldes ulykke eller skade, og det tar lengre tid å avta enn hjernerystelser. Øvelser, lesing, kryssord og andre stimulerende aktiviteter hastighet utvinning fra en organisk hjernesyndrom.

Den Shipley levende Institute forvalter en rask test av ordforråd for å beregne etterretning før en skade eller utbruddet av en sykdom. Deretter Shipley Institute test del to er abstraksjoner og puslespill gi et estimat av nåværende intelligens eller funksjon. Før intelligens i forhold til etter etterretning anslår graden av tap eller underskudd.

Mental Disorders

Memory er en utøvende funksjon, som inkluderer muligheten til å fullføre oppgaver, ta beslutninger og å planlegge og organisere tanker. Manglende evne til å fullføre oppgaver og organisere tanker er kortsiktig hukommelsestap.

Depresjon er gjennomgripende sorg med tap av appetitt og manglende evne til å sove med et tap av hukommelse. Schizofreni og schizoaffektive personlighetsforstyrrelser har en depresjon fase som går forut for den psykotiske fasen av psykisk sykdom. Depresjon og schizofreni er begge forårsaket av overskytende dopamin nevrotransmisjon.

Deprimerte mennesker husker negative ulykkelige erfaringer, som utdyper depresjon. Depresjon fører til langvarig hukommelsestap. Mangel på oppmerksomhet og manglende evne til å konsentrere seg resulterer i redusert oppbevaring av minner. Hjerneskanning viser at frontallappen aktivitet er redusert hos deprimerte pasienter, og signalstoffet serotonin er redusert hos pasienter som er deprimerte eller schizofren. Minne tap er forbundet med økt dopamin og serotonin ble redusert.

Brain Damage

Fem millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom, som bevirker tanken, hukommelse og språk. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 prosent av eldre 65 og 74 år gamle og 50 prosent av de eldre enn 85 år har Alzheimers sykdom. Medicare betaler $ 91 milliard årlig for pasienter med Alzheimers sykdom.

Hjernesvulster er unormal cellevekst. Svulster føre til nevrologiske problemer, blant annet hukommelsestap. Primære hjernesvulster oppstår i hjernen. Sekundære hjernesvulster oppstår i kroppen og spre seg til hjernen. Hjernesvulster kan vokse sakte for år, forårsaker ingen problemer før store nok til å komprimere hjernevev og øve press på skallen, nerver og blodårer i hjernen.

Hoderystelse Symptomer

Hjernerystelser er forårsaket av en plutselig innvirkning på hodet. Symptomer på en hjernerystelse kan komme plutselig og vare i noen dager til noen uker. Alle mistenkte hjernerystelser bør vurderes av en lege.

Amnesia

Hukommelsestap etter en hjernerystelse er ganske normalt. Hukommelsestap vanligvis innebærer hendelsene som ledet opp til hjernerystelse.

Kvalme eller brekninger

Kvalme eller oppkast etter en hodeskade er ett av skiltene en pasient trenger øyeblikkelig behandling av lege.

Utydelig tale

Utydelig tale er normalt etter en hodeskade, og skal rydde opp raskt. Hvis den ikke klare opp eller hvis pasienten er et barn, søke akutt medisinsk behandling.

Tap av bevissthet

Tap av bevissthet er et tegn på en stor hjernerystelse, og bør ikke bli sett på lett. Hvis pasienten mister bevisstheten, bør en ambulanse bli kalt til å transportere ham til nærmeste legevakten.

Fatigue

Trøtthet etter en hodeskade er vanlig, men pasienter bør ikke få lov til å sove før en grundig undersøkelse av en medisinsk faglig.

Hvordan Boost Memory med naturlig rettsmidler

Hvordan Boost Memory med naturlig rettsmidler


Hukommelsestap trenger ikke å være uunngåelig som du alder. Hjernen trenger visse næringsstoffer for å opprettholde de kjemikaliene den bruker til å overføre minner. Spise en balansert, sunt kosthold som inneholder en rekke vitaminer og mineraler - samt opprettholde dine nivåer av fysisk trening som du alder - kan være alt du trenger for å holde minnet fungerer som den skal. Disse tipsene kan også redusere sjansen for å utvikle tilstander som demens og Alzheimers sykdom. Her er noen måter å øke din hukommelse med naturpreparater.

Bruksanvisning

•  Ta med rikelig med antioksidanter vitaminer, C og E, i kostholdet ditt. Enten du spiser mat rik på disse vitaminene eller ta kosttilskudd, har vitamin C og E er funnet å beskytte mot hukommelsestap og utbruddet av demens. En 2002 studie publisert i «Archives of Neurology" fant at folk som hadde høye mengder av vitamin E i kosten var 36 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve en nedgang i mentale evner.

Anbefalt daglig inntak av vitamin C er 90 milligram per dag og RDA av vitamin E er 22 internasjonale enheter (IE).

Ta en daglig B-kompleks vitamin som inneholder folsyre. Vitamin B-12 er spesielt viktig for å beholde i minnet. Ifølge Mark Stengler, ND, forfatter av "The Natural legens Healing Therapies", fant forskerne at inntak av vitamin B-12 kan bremse minne nedgang med en tredjedel.

Ta DHA kosttilskudd for å forbedre hukommelsen. Dokosaheksaensyre er en omega-3 fettsyre som finnes naturlig i kaldt vann fisk og alger. En studie publisert i november 2010 utgaven av "Alzheimers og demens: The Journal of Alzheimers Association" fant at hukommelse og læreevne forbedres hos friske eldre mennesker som hadde mild hukommelsestap etter å ha tatt DHA kosttilskudd i seks måneder. DHA kommer i kapselform og er også funnet i fiskeolje kosttilskudd med EPA (eikosapentaensyre).

Anbefalt dose av DHA er 1000 til 2500 milligram per dag.

Spis mer mat som inneholder lecithin. Lecithin bistår i byggecellemembraner og er en av de få komponenter som kan komme gjennom blod-hjerne barrieren. Acetylkolin er det stoffet som har vist seg å være mangler i Alzheimer-pasienter. De fleste mennesker kan få nok lecithin gjennom kostholdet, men kosttilskudd er tilgjengelig. Mat rik på lecithin inkludere soyabønner, belgfrukter, korn, fisk, eggeplommer, hvetekim og peanøtter.

Anbefalt dose er 550 milligram lecithin en dag.

Ta en daglig spasertur. En studie publisert i oktober 2010 utgaven av "Neurology" fant at folk som gikk minst seks miles hver uke kan beskytte hjernen mot krymper og mister minner som de gamle. På slutten av 13 års studien, fant forskerne at deltakerne som fortsatte å gå mellom seks til ni miles i uken var 50 prosent mindre sannsynlighet for å miste minne enn de som gikk mindre.

Slik håndterer minne tap fra Kjemoterapi

"Chemo hjernen" eller hukommelsestap etter chemo har nylig flyttet til forkant av kreftstudier. Leger og forskere er nå å gjøre en innsats for å studere og forstå dette ofte opprivende og ødeleggende bivirkning fra den kraftige legemidler som brukes for å bekjempe kreft. Legene har funnet ut at hukommelsestap fra chemo er vanligvis kort sikt, men det kan påvirke evnen til å tenke raskt, fokusere, og multi-task.Battling kreft er en personlig krig mot en skremmende og invasiv sykdom. Gi et konkret eksempel fra en kreft overlevende gir troverdighet til all informasjon som blir gitt for å hjelpe kjemoterapi bivirkninger. Fire år etter å ha avsluttet sin siste runde med cellegift, min mor fortsatt lider av hukommelsestap. Vi kaller det "å være dippy." Hennes hukommelsestap ikke er overdreven, men det er en vanlig del av livet hennes. For eksempel, vil hun ringe med noe å si og gjøre det samme kallet 10 minutter senere med det samme på hennes sinn. Hun vil sette bort retter og aldri huske hvor hun legger dem. Disse kan høres ut som små ting, men små irritasjonsmomenter legge opp til en bunt av frustration.After ferdigstillelse av hennes kjemoterapi, ville hun være å prøve å si noe og absolutt gå tomt. Hun ville slenge en hånd ut i frustrasjon etter å ha forsøkt å få ordene ut. Vi lo med henne og ferdig hennes setninger. Hennes hukommelsestap har bedret seg betydelig i løpet av denne fire-års periode. Bedring i kognisjon er veldig vanlig selv om noen erfaring fortsatt forverring fra minnet loss.The følgende trinnene vil forhåpentligvis bidra i forvaltningen av hukommelsestap. Husk at enhver kjemoterapi bivirkning bør diskuteres med onkolog. Be om hans råd også.

Bruksanvisning

Slik håndterer minne tap fra Kjemoterapi

•  Diskuter hukommelsestap med onkolog først. Onkolog har sett hver bivirkning av kreft, og han er din beste kilde til informasjon om klimaendringer med bivirkninger. Ikke bli overrasket hvis han anbefaler en CAT scan eller MR og full nevrologisk arbeidet opp for å utelukke andre problemer.

Vurdere andre gjerningsmennene. Det er veldig lett å skylde på cellegift for alt. Chemo forstyrrer livet ditt så mye at mange mennesker lider av tretthet, dårlig kosthold, dehydrering, angst og hormonendringer. Alle disse kan føre til glemsel. Ta godt vare på deg selv. Se på alle aspekter av livet ditt, og sørg for at du gjør ditt beste for å ta vare på hele kroppen.

Være praktisk. Hvis du ikke kan huske ting, og deretter skrive dem ned. Hold lister over viktige oppgaver å fullføre. Post-it-lapper fast til datamaskinen eller kjøleskap er en flott måte å minne deg om viktige ting. Min mors venn foreslo at min mor lage en liste over retter og servise og legge det ut inni henne kabinettet for å hjelpe henne å huske hvor hun har gjemt elementer.

Senk deg selv ned. Snuble over dine ord, eller helt glemme hvordan å be om de enkleste ting, kan være frustrerende. Hvis du ikke kan komme opp med navnet på TV, mikrobølgeovn, eller blender, og deretter forklare hva den gjør. Vær tålmodig med deg selv.

Unngå å gjøre raske beslutninger. Making beslutninger på sparket kan ha vært vanlig før cellegift, men ting er veldig annerledes etter chemo. Du bearbeiding av informasjon saktere så prøv å unngå situasjoner der du må ta raske beslutninger. Hvis du ikke kan, forklare til familie, kollegaer og venner om dine hukommelsestap bivirkninger, og be om hjelp.

6. Få organisert. Dette virkelig hjulpet min mor. Hun var veldig svak etter hennes kjemoterapi, men trengte opptatt arbeid under hennes utvinning. Hun organiserte hennes kjøkken, lagerrom, skrivebord og filer. Alt har en forutsigbar sted, og dette hjelper henne når hun glemmer hvor ting er plassert.

Hold en skriftlig kalender lagt ut på kjøleskapet slik at du enkelt kan holde oversikt over viktige hendelser. Det er så mye enklere enn å prøve å finne ut hvordan du kan arbeide datamaskinen kalenderprogram, eller finne ut din Palm Pilot.

Registrer deg for en kreft overlevende støttegruppe. Mange mennesker får støtte under behandling, men aldri søke støtte til de pågående bivirkninger etter kjemoterapi er fullført. Høre lignende historier og bare ha noen uttrykke medfølelse er balsam for sjelen. Onkolog kan anbefale støttegrupper for overlevende.

Symptomer på Chemo hjernen

Chemo hjernen er et begrep for problemene minne som noen ganger oppstår i kreft overlevende som har gjennomgått kjemoterapi. Men Mayo Clinic hevder at det er ingen definitive bevis som knytter kjemoterapi med hukommelsesproblemer. Mange kreftoverlevere bruke terapi og en endring i livsstil å prøve og takle hukommelsestap etter kjemoterapi.

Atferds Symptomer

Chemo hjernen kan føre til atferd som du ikke engasjere seg i før kjemoterapi. Du kan finne deg selv uorganisert og ute av stand til å finne ting, og du kan finne det vanskelig å konsentrere seg om enkle daglige oppgaver. Du kan finne deg selv i en dis som gjør at du føler deg konstant forvirret, og du kan ikke være i stand til å fokusere på noen oppgave eller hendelse for en lengre periode. Hvis du var i stand til å gjøre flere ting på en gang før kjemoterapi, chemo hjernen kan frarøve deg den evnen og tvinge deg til å gjøre én ting om gangen. Du kan finne det vanskelig å uttrykke deg ved å finne de rette ordene til tider, og du kan også finne det svært vanskelig å lære å gjøre nye ting eller huske navn.

Fatigue

Du kan merke at du har bremset ned. Det kan ta deg lengre tid å fullføre oppgaver enn det brukes til, og du kan utvikle en konstant følelse av tretthet og søvnighet. Du kan også ha å forholde seg til anfall av søvnløshet, eller du kan finne deg selv å våkne midt på natten uten grunn.

Konsentrasjon

Chemo hjernen kan føre til konsentrasjonsvansker. Du kan plutselig ha en veldig kort oppmerksomheten span, og du kan begynne å miste dine kortsiktige minne. Du kan miste din plass i en samtale, og du kan ha problemer med å huske hva du gjorde til enhver tid.

Association

Som et resultat av chemo hjernen kan du begynne å miste evnen til å assosiere steder, bilder og navn. Du kan ha en vanskelig tid å huske navn, selv når du ser ansikter. Du kan begynne å miste evnen til å huske lister over ord og oppgaver, og du kan også ha en vanskelig tid assosiere landemerker med retninger. Du kan begynne å finne det vanskelig å knytte viktige datoer med sine arrangementer. For eksempel kan du husker datoen for bryllupsdagen, men du kan glemme hvorfor denne datoen er viktig for deg.

Task Completion

Du kan finne deg selv bremse ned som følge av chemo hjernen, fullføre oppgaver saktere enn du pleide. Du kan bli mer bevisst i din tilnærming til oppgaver som hjernen din prøver å behandle informasjon som er nødvendig for å fullføre dem.

Om Open Heart Surgery

Om Open Heart Surgery


Hvert år mer enn 500.000 mennesker i USA blir fortalt at de må ha en hjerteoperasjon, med mange av dem som gjennomgår åpen hjertekirurgi. Mens ideen om å gjennomgå denne type operasjon er skremmende, har kirurger opptrådt åpen hjertekirurgi i mange år og er dyktige til å utføre prosedyren uten betydelige komplikasjoner.

Identifikasjon

Under åpen hjertekirurgi, er brysthulen åpnes for å tillate tilgang til hjertet. Avhengig av hvilken type operasjon, hjertet kan eller kan ikke bli åpnet. I tradisjonell åpen hjertekirurgi, er pasienten plasseres på en hjerte-lunge-bypass maskinen mens en prosedyre utføres på hjertet. Maskinen pumper blod gjennom kroppen, gir oksygen, fjerner karbondioksid fra blodet og sirkulerer anestesimidler. Fremskritt i kirurgiske prosedyrer har eliminert behovet for å bruke hjerte-lungemaskiner for enkelte fremgangsmåter, selv om operasjonen kan likevel betraktes som åpen hjertekirurgi.

Typer

Åpen hjertekirurgi blir brukt til å utføre et stort antall hjerte prosedyrer. Disse omfatter utbedring av mangler, utskifting av ventiler, angioplastikk, hjertetransplantasjoner, bypass kirurgi, kirurgi for å reparere medfødte hjertefeil hos spedbarn og prosedyrer for å fjerne arterielle blokkeringer.

Prosedyre

Ved tradisjonell åpen hjertekirurgi, gjør kirurgen et snitt i midten av brystet og sprer fra hverandre brystbenet for å nå hjertet. Hjertet stoppet, og pasienten plasseres på en hjerte-lunge-maskin, slik at kirurgen kan arbeide på hjertet mens det ikke slår. Etter at prosedyren er fullført, blir hjertet startet på nytt. Operasjonen må fullføres på under seks timer, så det er ikke trygt for kroppen å holde seg på hjerte-lunge maskin lenger.

Etter å ha forlatt varmegjenvinning, pasienter tilbringe minst et par timer i Intensive Care Unit for å være sikker på at hjertet fungerer normalt. Den totale sykehusopphold vil trolig vare litt mindre enn en uke. Rørene kan ha blitt plassert i brystet for drenering, og disse vil bli fjernet flere dager etter operasjonen. Selv om legene anbefaler pasientene å gradvis gjenoppta normale aktiviteter, kan det ta en måned eller mer før de kommer tilbake til føler deg normal.

Alternative metoder

Nyere, mindre invasive metoder for hjertekirurgi blir stadig fullkommen. Hvis du trenger bypass kirurgi og kirurgen er dyktig i å bruke off-pumpe coronary artery bypass (OPCAB) prosedyre, kan du være i stand til å unngå å bli satt på en hjerte-lunge-maskin. Under OPCAB, er brystbenet fortsatt splittet, men legen vil sy bypass grafts på plass mens hjertet fortsetter å slå. Minimal invasiv direkte koronararterie (MIDCAB) tillater også transplantater for å bli plassert uten bruk av en hjerte-lunge-maskin, men denne fremgangsmåten blir utført gjennom et lite snitt i brystbenet, noe som eliminerer behovet for å splitte brystbenet. MIDCAB kan bare brukes hvis bare én eller to arterier trenger å bli forbigått. Robotic assistert coronary artery bypass (RACAB) gjør operasjonen som skal utføres ved hjelp av en robot enhet, som kirurgen guider fra et annet rom.

Betraktninger

Hvis du skal ha tradisjonell åpen hjertekirurgi, kan du forvente at du vil ha en dårlig appetitt for et par uker etter operasjonen, og kan finne det vanskelig å sove om natten. Mange mennesker opplever noen hukommelsestap etter å ha blitt koblet til en hjerte-lunge-maskin, og det kan virke at hjernen ikke reagerer fullt så raskt som den gjorde før operasjonen. Hvis du hadde en bypass utføres og pode ble tatt fra beinet, kan du forvente at beinet blir såre og hovne. Du vil bli bedt om ikke å kjøre i minst en måned. Andre typer mindre invasiv kirurgi vil ha en forkortet restitusjonsperiode, men disse prosedyrene kan ikke være hensiktsmessig for hver pasient eller enhver situasjon.

Hvordan gjenopprette fra en stellate ganglion Injection

Reflex Sympatisk dystrofi (RSD) er en svært smertefull tilstand som påvirker alle aspekter av livet ditt. Hvis du har RSD av armene, er det et understatement å si at livet er en utfordring. Hvis du prøver og plukke opp et element ved hjelp hånden eller armen som har RSD, vil du sitte igjen med smerter i timevis. Du kan føle en verkende eller brennende følelse når du bruker den berørte lem. En stel ganglion blokk er gitt for å lette smerter hos pasienter som har nervesystemforstyrrelser som oppstår i den øvre del av kroppen slik som Herpes Zoster, RSD, eller fantomsmerter. Før prosedyren starter, vil legen din vanligvis gi deg medisiner som vil hjelpe deg å slappe av. Prosedyren tar bare et par minutter og består av å injisere en smertestillende medikamenter inn i gruppen av nerver som kan finnes på sidene av stemmen boksen i halsen. Gjennom denne prosessen, vil dine vitale tegn overvåkes ved hjelp av EKG, og en blodtrykksmansjett. Du vil også ha en enhet plassert på fingeren for å overvåke oksygennivået. Målet med dette injeksjon er at de sympatiske nerver er blokkert fra å sende smertesignaler til det berørte området. For noen pasienter, denne prosedyren fører til minimalt ubehag, og de er i stand til å gå tilbake til jobb neste dag. For andre tar litt lengre tid å komme i kjølvannet av en stel ganglion injeksjon. Her er nyttige tips for å hjelpe deg å gjenopprette.

Bruksanvisning

Hvordan gjenopprette fra en stellate ganglion Injection

Ikke drikke eller spise noe. Du må vente minst fire timer etter denne prosedyren for å svelge. På grunn av sedasjon, kan det hende at svelgerefleksen ikke fungerer ordentlig.

Spis myk mat for et par dager. Mange pasienter klager over at det føles som om det er en "klump" i halsen. Inntil denne følelsen forsvinner, unngå å spise crunchy matvarer fordi du kan ha smerter som du svelger.

Nap. Etter en stel ganglion injeksjon, tankene dine vil være i en tåke. Du kan også føle seg litt som lider av hukommelsestap etter en time eller så. Dette er normalt og bør forventes. Du vil bli veldig groggy eller har hodepine på grunn av bivirkningene av medisinen som ble brukt. Det er best å sove av disse bivirkningene.

Prøv å ikke snakke. Din stemme vil være hes og halsen kan føle sår. Ta tak i en notisblokk og begynne å skrive når du trenger å snakke. Dette vil hjelpe deg å helbrede raskere hvis du tar det med ro på stemmen din boks. Aldri hyle etter denne type injeksjon fordi følelsen av å ha en "klump" i halsen vil bare forverres.

Bruk antihistaminer. Noen ganger smertestillende medikamenter som brukes kan føre til at du føler kløende. Snakk med legen din om du bruker et antihistamin hver 4-6 timer for å lindre ubehag.

Rest. Noen pasienter trenger hvile opp til en uke etter injeksjonen, og andre er i stand til å sprette tilbake neste dag. Hver pasient er forskjellig. Du bør alltid lytte til kroppen din og hvile så mye som mulig hvis du føler ekstra sliten. Ikke gjør flere aktiviteter enn det kroppen tåler.

Ta smertestillende medikamenter. I dagene etter denne prosedyren, kan kroppen din føles stiv og veldig sår. Diskuter med din lege som medisiner vil hjelpe deg å lindre dine smertefulle symptomer. Ta denne medisinen regelmessig for å lindre smerten nær injeksjonsstedet.

Tips og advarsler

  • Forventer å ha en metallisk smak, tørr munn, eller hikke hvis du hadde medisiner som ble brukt til avslapning.
  • Det er best å ha en ansvarlig voksen med deg inntil virkningene av sedasjon slites av.
  • Du bør ikke prøve å gjøre alle oppgaver som krever at du være på vakt. Vær forsiktig vandre fordi din fysiske samordning kan også bli svekket noe som gjør det lettere å skade deg selv.

Informasjon om hypnose

Informasjon om hypnose


Hypnose setter folk i stand til å omgå begrensende tro. Ifølge Hypnosis.org, er hypnose, "Et økt tilstand av suggestibilitet, slik at forslagene gitt blir akseptert som sant." Hypnoterapi endrer vaner, atferd, oppfatninger, følelser og kroppsfunksjoner gjennom to måter: tanketerapi og analyse, ifølge Cleveland Clinic.

Funksjon

Det ubevisste sinn behandler informasjon 220.000 ganger raskere enn det bevisste sinnet, melder Hypno-Gym.com. Hypnose kommuniserer med denne super maskin direkte. Ifølge Mayo Clinic, "Formålet med hypnose er å hjelpe deg å få mer kontroll over din atferd, følelser eller fysiske velvære." Klinikken hevder at pasienter under hypnose fokus oppmerksomhet, slappe av, opprettholde ro, holde åpen for forslag, og bli mindre kritisk eller vantro. Hypnose hjelper folk slipper inngrodde oppfatninger.

Typer

Avhengig av individuell eller tilstand, syssels hypnose ulike teknikker. Ifølge Mayo Clinic, "I en metode en hypnoterapeut fører deg inn i hypnose ved å snakke i en mild, beroligende tone og beskrive bilder som skaper en følelse av velvære, trygghet og trivsel." Hypnoterapeut så utgjør mål. I metode to, den mentale bilder teknikk, foreslår hypnoterapeut visualisering av detaljerte bilder. En tredje metode, selvhypnose, lærer en person å indusere sin egen tilstand av hypnose.

Betydning

Hypnose minimerer smerte og helbredelse tid. Ifølge Hypnose Motivasjon Institute, "Forskere ved Harvard Medical School har vist at beinbrudd og kirurgiske sår leges raskere hos pasienter som har hypnoterapi. Seks uker etter å ha brutt sine ankler, pasienter som behandles med hypnoterapi var tre uker fremover i deres healing planen. "

Time Frame

Ifølge Mayo Clinic, hypnose økter mellom 30 og 60 minutter. Avhengig av problemet, varierer behandling fra én økt til påfølgende møter.

Fordeler

The Cleveland Clinic lister forhold hypnose forbedrer som fobier, frykt, angst, søvnforstyrrelser, depresjon, stress, post-traumer angst, sorg, tap, fysisk smerte, og vaner som røyking eller overspising.

Misforståelse

I motsetning til sin skildring i filmer, er hypnose ikke underholdning. Heller ikke kan hypnose hjernevaske fag eller gjøre en handling mot ens egen vilje. The Mayo Clinic rapporterer også at kandidater under hypnose ikke mister bevisstheten eller har hukommelsestap etter økter.

Ambien bivirkninger: Long-Term Memory Loss

Ambien bivirkninger: Long-Term Memory Loss


Ambien, også kjent som Zolpidem, er et populært stoff som brukes til å behandle søvnforstyrrelser som søvnløshet. Det regnes som en hypnotisk og er hurtigvirkende, men det har vært knyttet til alvorlig hukommelsestap.

Amnesia

Noen brukere av Ambien har rapportert anfall av hukommelsestap etter bruk, der de var våken, men helt ute av stand til å huske steder de gikk, hvem de var sammen med eller hva de gjorde.

Søvngjengeri

Sleepwalking er en mulig bivirkning, forårsaker brukere å faktisk komme seg ut av sengen, flytte om, spise og selv kjøre mens ikke faktisk å være våken. Brukere kan ikke huske disse hendelsene.

Antidepressive bruk

Pasienter som allerede står på serotonin-baserte antidepressiva bør nok unngå å ta Ambien, som dens bivirkninger involverer hukommelse synes å øke ved samtidig bruk.

Ambien Misbruk

Sjansene for hukommelsestap kan økes på grunn av Ambien misbruk. For eksempel, er mer sannsynlig å ha hukommelsesproblemer hos pasienter som tar mer enn sin foreslåtte dosering eller som ikke går i dvale rett etter inntak av stoffet.

Forebygging / løsning

For å hindre hukommelsestap mens du bruker Ambien, sørg for å holde kommunikasjonen med legen din åpen om hva narkotika du er i dag og hvilke bivirkninger du kan ha oppstått. Pass også på at du har minst syv til åtte timer tilgjengelig til å sove etter å ha tatt det, siden dette vil også bidra til å forhindre hukommelsestap, ifølge Ambien CR nettside.

Ambien CR Effects

Ambien CR er en kontrollert-release, ikke-narkotiske reseptbelagte sove-hjelpemiddel som brukes til å behandle søvnløshet. I motsetning Ambien, Ambien CR tabletter inneholder to lag av medisin for å hjelpe pasienter sovne og forbli sovende eller falle tilbake til å sove raskere. Det første lag oppløses hurtig i blodet, og det andre lag oppløses langsomt, sender en jevn frigjøring av medikamentet i kroppen for de følgende syv timer. Som med alle reseptbelagte medisiner, betyr Ambien CR har bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig at enkeltpersoner bør være klar over før du tar stoffet.

Typisk bruk

Ambien CR har blitt godkjent av FDA for å behandle søvnløshet, men det har ikke blitt godkjent som et behandlingsalternativ for noen annen lidelse eller sykdom. Det er vanligvis foreskrevet for pasienter med en historie med søvnløshet. Den aktive ingrediensen i Ambien CR, zolpidem tartrate, er en beroligende og hjelper pasienter sovner raskt. Stoffet fungerer vanligvis svært raskt, og mange brukere sovner i løpet av 15 til 30 minutter. Ambien CR bør ikke tas sammen med måltider, da dette kan øke tiden det tar for at stoffet skal tre i kraft. Det andre laget av Ambien CR er en kontrollert frigjøring av zolpidem tartrate som hjelper pasienten holde seg i søvn eller sovne raskt hvis han våkner om natten. Effektene av Ambien CR generelt slites av rundt syv eller åtte timer etter at stoffet er tatt.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Ambien CR er hodepine, svimmelhet og tretthet på dagtid. Pasienter bør bruke ekstrem forsiktighet ved bilkjøring og bruk av tunge maskiner før de vet hvordan stoffet vil påvirke dem. Pasienter skal avstå fra alkohol når du tar Ambien CR og alltid ta mer enn foreskrevet dose av sine leger.

Toleranse

Ambien CR brukes vanligvis for en eller to dager om gangen for å hjelpe pasienter overvinne episoder av søvnløshet. Enkeltpersoner bør ikke bruke stoffet konsekvent i mer enn to uker av gangen uten å konsultere lege først. Over tid, mange pasienter bygge opp en toleranse for Ambien CR, som fører dem til å ta mer enn anbefalt dose foreskrevet av sin lege. Dette kan føre til potensielt alvorlige komplikasjoner. Personer med alvorlig søvnløshet som varer mer enn to uker av gangen bør oppsøke lege for å diskutere andre mulige behandlingsmetoder.

Avhengighet

Alle sove medisiner bære en risiko for avhengighet. Personer med tidligere historie av alkohol og / eller narkotikaavhengighet kan ha større risiko for å utvikle en avhengighet av Ambien CR. Som avhengighet vokser, kan pasienter finner de trenger mer av medisiner for å oppnå de ønskede resultater, og de ofte ikke kan sove eller fungere normalt uten. De som blir avhengige av Ambien CR kan oppleve abstinenssymptomer, inkludert kramper, oppkast, skjelving og svetting. I sjeldne tilfeller har avhengige pasienter opplevd anfall når stoppe medisinering.

Mentale og atferdsendringer

Mentale og atferdsmessige bivirkninger er ikke vanlig i Ambien CR pasienter, men de er mulig. Noen mennesker som tar søvn hjelpemidler kan oppleve forvirring, irritabilitet, depresjon, uro eller aggressiv atferd. I alvorlige tilfeller, har Ambien CR pasienter rapporterte selvmordstanker og handlinger, så det er viktig å diskutere eventuelle psykiske eller atferdsmessige endringer med en lege eller mental helse profesjonell før du fortsetter å ta medisiner.

Minneproblemer

Noen Ambien CR pasienter har opplevd hukommelsestap etter å ha tatt medisinen. Dette er vanligvis ikke et stort problem, siden de fleste sovner kort tid etter inntak av stoffet. Noen pasienter har rapportert søvngjengeri, kjøring eller spise uten minne av hendelsene. Hukommelsesproblemer kan også oppstå hvis personen våkner før effekten av medisinen har slitt av. Pasienter rådes til å ta Ambien CR bare når de kan vie en full syv eller åtte timer for å sove for å unngå mulige problemer minne.

Allergiske Reaksjoner

Noen bivirkninger av Ambien CR krever øyeblikkelig legehjelp. Kortpustethet, piping i brystet, brystsmerter eller hevelse i svelg og tunge er tegn på en mulig allergisk reaksjon og bør vurderes av en lege så snart som mulig. I svært sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner på Ambien CR være dødelig hvis den ikke behandles riktig umiddelbart.

Smart Fettsuging Recovery

Smart Fettsuging Recovery


Fettsuging, eller fettsuging, er fjerning av fett fra kroppen ved suging. Vanligvis kan fettsuging utføres under bare lokalbedøvelse. Pasienter vanligvis opplever flere uker med utvinning tid, men kan gå tilbake til arbeid og normale aktiviteter i løpet av få dager. Utvinning tid kan være betydelig lengre hvis det oppstår komplikasjoner eller hvis pasienten ikke følger legens etter vaskeanvisningen.

Anestesi

For pasienter med store områder med behov for fettsuging, er generell anestesi er nødvendig. Etter narkose, pasienter må overvåkes for en til tre timer etter operasjonen. Etter lokalbedøvelse, kan pasientene vanligvis gå hjem etter 30 minutter, ifølge nettstedet Liposuction.com.

Hevelse

Post-operativ svelling varierer sterkt fra pasient til pasient, og avhenger i stor grad av den teknikk som av kirurgen. Kirurger i økende grad bruker en åpen drenering teknikk, hvor snittene blir stående åpen for å drenere og leges på egen hånd. Ifølge nettstedet Smart Fettsuging, med åpen drenering, bør 90 prosent av hevelsen løse i ca fire uker. Når snittene blir stengt med masker, kan hevelsen ta omtrent åtte til 10 uker å løse.

Tips for raskere restitusjon

Ifølge nettstedet DocShop, tips for raskere restitusjon er å drikke tilstrekkelige mengder vann, unngå alkohol og iført komprimering plagg. DocShop råder også mot å bruke kjøleelementer eller varmeputer, bruke hydrogen peroxide og svømming eller bløtlegging i vann.

Seromas

En serom er en samling av kroppsvæske eller lymfe under huden. Seromas kan forekomme etter behandlingen, spesielt hvis operasjonen utføres er ultralyd-assistert fettsuging, hvor lydbølgene blir brukt til å flytendegjøre fett før sug. Seromas er generelt ikke farlig, men kan vare i flere måneder uten behandling. En kirurg kan renne en serom å fremskynde healing, ifølge Liposuction.com.

Gjenvinne Vekt

Mens fettsuging gjør fjerne noen av endelig antall fettceller, er fortsatt mulig vektøkning. Etter fettsuging, kroppens gjenværende fettceller er i stand til å utvide. Det er viktig å opprettholde en sunn diett og treningsprogram for å forebygge vektøkning etter operasjonen, ifølge Smart fettsuging.

Fettsuging Farene

Fettsuging Farene


Fettsuging er en form for populære plastisk kirurgi der mengder fett er fjernet fra kroppen for å skape en profilert eller slankere profil. Områder av kroppen som ofte målrettet for denne typen plastisk kirurgi inkluderer magen, innsiden av lårene, overarmer, rumpe og hofter. Men det er fettsuging farene som bør vurderes før under denne typen plastisk kirurgi. Farer omfatter skader på huden, uregelmessig hudoverflaten på healing, infeksjon og blodpropp og lidokain toksisitet.

Skade på huden

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), en av de meget betydelige fettsuging farer er muligheten for skade på huden og omkringliggende vev i målområdet. Fettsuging er oppnådd ved å plassere en liten tynn metall suctioning rør under huden i lommer av fett. Den plastiske kirurgen beveger røret inn i fettlomme, langsomt flytendegjøring av fettet og deretter suge den ut i en ytre oppsamlingsbeholder. Hvis kirurgen ikke er erfaren og dyktig i å lage glatt rene swipes av utsuging tube, kan huden bli skadet, så kan vev i umiddelbar nærhet til de målrettede områder.

Uregelmessig hudoverflaten

En annen potensiell fare for fettsuging som kan også oppstå fører uregelmessig hudoverflaten på healing. Når den kirurgiske prosedyren er over, vanligvis området er pakket tett med kirurgiske støttebandasjer og pasienten sendes hjem for å helbrede. Ettersom vevet under huden leges, kan det potensielt gro i krusninger eller fordypninger, særlig dersom operasjonen ble utført av en uerfaren kirurg. UMMC anbefaler å bruke tjenestene til en dyktig kirurg for å unngå denne type komplikasjon.

Infeksjoner og blodansamlinger

Som med alle kirurgi, er det mulig komplikasjon av infeksjon og blodpropp en svært reell fettsuging fare for å vurdere. Fettsuging er fullført etter narkose, noe som betyr at pasienten er helt bevisstløs under inngrepet. Ifølge University of Maryland Medical Center, når store områder er målrettet for å suge, det er større fare for eksponering for smitte, blodpropp, fettpropper og skader på omkringliggende vev. Disse farene kan skape alvorlige og betydelige komplikasjoner og med føre til døden hvis ikke adressert umiddelbart.

Volum av Fat Fjernet

En av de høyeste farene ved fettsuging er at det er grenser for hvor mye fett kan fjernes gjennom prosedyren. Ifølge UMMC, ved fjerning av fett fra et stort område av kroppen, slik som i magesekken eller i mageområdet, bør for store mengder fett ikke fjernes. Dette er på grunn av fare for å skape skade på nerver og vitale organer. I tillegg bør fettsuging ikke brukes til å erstatte tradisjonelle vekttap metoder.

Lidokain Toxicity

Lidokain er en bedøvelse og smertestillende. Ifølge UMMC hvis lidokain innhold av narkosen er for høy, er det en betydelig og betydelig risiko for at lungene vil bli oversvømmet med for mye væske. Dette kan føre til at pasienten opplever komplikasjoner og potensielt dø. Som et resultat, er det ekstremt viktig å forstå anestesi som blir brukt. Pasienter bør møtes anestesilegen for å spørre om deres kunnskap og erfaring med fettsuging farene og hvordan de har håndtert komplikasjoner i det siste.

Demens etter anestesi

Demens etter anestesi


Det erkjennes at det er problemer med mental funksjon etter operasjonen hos eldre, ifølge en artikkel i juninummeret 2003 of Clinical Anestesiologi. Det har nå et offisielt navn, som er postoperativ kognitiv dysfunksjon. Det er noen ganger kalt POCD. Det er begrenset kunnskap om hvordan å forutsi det og redusere sin risiko. Lokale anethesia kan ha samme eller verre effekter som narkose. Det har noen likheter med andre demens. Den har en rekke forskjeller i tillegg.

Demens

Demens er en kronisk, progressiv minskning i funksjon av hjernen. Den mest åpenbare funksjonen er kortsiktig hukommelsestap. Demens innebærer andre kognitive funksjonsproblemer som upassende oppførsel, dårlig dømmekraft, og manglende evne til å lære og kommunisere, tenke klart og holde trygg. Det kan være et resultat av en rekke medisinske tilstander, den mest vanlige av disse er Alzheimers sykdom. Symptomene på demens får oftest verre over tid, snarere enn å komme på plutselig etter en hendelse som for eksempel kirurgi.

Post Operativ kognitiv dysfunksjon

Postoperativ kognitiv dysfunksjon er en nedgang i kognitiv funksjon som varer i uker eller måneder etter operasjonen. Det er viktig fordi de med det har en økt risiko for sykdom eller død. Pasienter med postoperativ kognitiv dysfunksjon på deres utskrivning fra sykehuset har en bedre enn gjennomsnittlig sjanse for å dø i de tre første månedene etter operasjonen, og de med POCD på både utslipp og tre måneder er mer sannsynlig å dø i det første året etter operasjonen enn de uten POCD, ifølge en artikkel i januarutgaven av tidsskriftet Anesthesiology. De fleste mennesker gjenopprette fra ukomplisert postoperativ kognitiv dysfunksjon. Personer kommer seg ikke fra demens med mindre det er forårsaket av en treatable tilstand.

Tidlig demens

Folk som er i de tidlige stadier av udiagnostisert demens kan være mer sårbare for å utvikle postoperativ kognitiv dysfunksjon fordi det allerede er endringer som skjer i hjernen. Mest sannsynlig vil de bli diagnostisert med demens i fremtiden. Traumer av gjennomgår kirurgi kan bringe pre-eksisterende kognitiv svikt til teten. Det fører ikke til at demens, i henhold til en oppdatering ark fra 2007 av Alzheimers Australia. Det er en stor interesse i å prøve å finne årsakene til POCD og hvordan det kan minimeres.

Diagnose og risiko

En person som kan ha POCD er gitt en gruppe av nevropsykologiske tester. Ulike områder av mental funksjon testes. Disse testene kan omfatte: ordet læring, ord tilbakekalling, kognitiv fleksibilitet, distractibility og hukommelse. Erkjennelsen POCD betyr at disse pasientene kan bli overvåket slik at ytterligere skader vil bli minimalisert.

Det virker som de som gjennomgår hjertekirurgi er mer sannsynlig at lider av POCD. Problemer i mental fungering er sett i ikke-hjertekirurgi i tillegg. POCD er mer vanlig hos eldre pasienter og oppstår etter kirurgi som er viktig. Pasienter med posttraumatisk stresslidelse synes å være en større risiko for å utvikle POCD.

Årsaker

Det er ingen enkelt årsak til POCD, eller endret mental funksjon etter anestesi og kirurgi. Det kan være på grunn av de gjenværende effekter av anestesi eller beroligende midler, og smertestillende tabletter som brukes før og etter operasjonen. Narkomane og beroligende medikamenter kan føre til forvirring hos eldre og bør gis i lave doser eller ikke gitt i det hele tatt hvis postoperativ kognitiv dysfunksjon er mistenkt. Ventilasjon kan forårsake problemer i den prefrontale området av hjernen. Kirurgi kan også føre til endringer i stoffskiftet, noe som kan føre til POCD.