Digidexo.com

dissosiert oppdrager

Hvordan fullføre et oppdrag med Minimal Stress

Hvordan fullføre et oppdrag med Minimal Stress


Du har en frist til å møtes, og det er å skape mye stress for deg. Du føler deg presset, og du gjør alt du kan for å holde deg fra å ha et nervøst sammenbrudd. Ingenting ser ut til å hjelpe. Høres dette ut som deg? Hvis ja, tipsene nedenfor skal hjelpe deg å komme gjennom denne vanskelige tiden, hvis du følger dem. Bruk disse forslagene hvis du ønsker å få arbeidet gjort i tide og lagre din mentale helse.

Bruksanvisning

•  Før du starter din oppgave, sørg for at du er uthvilt. Hvis du ikke får nok søvn, vil din evne til å konsentrere seg om arbeidet ditt bli svekket, og du kan bli lett stresset.

Fokus på arbeidet ditt og ikke la noe distrahere deg fra det. Ikke ta telefonsamtaler, ikke se på TV mens du jobber, ikke la tankene vandre, og får ikke opp til å ha en matbit. Fortell alle i huset for ikke å forstyrre deg mens du arbeider, med mindre, selvfølgelig, er huset i brann eller er det noen andre presserende situasjon. Få så mye arbeid gjort som du kan i en sittende, men ikke presse deg selv for hardt. Når du føler at du har fullført hoveddelen av oppgaven din, bør du føler deg litt mer avslappet.

Break når du føler behov for. Pauser gi hjernen din en sjanse til å hvile og hjelpe deg å komme tilbake til arbeidet med fornyet energi. Ta ti minutter å lukke øynene og sitte i stillhet, strekke seg, eller ta i en søt og sunn godbit. Øv dype pusteøvelser.

Snakk med noen nær deg om trykket du føler. Vent, hvis du må. Du vil føle deg bedre etter å slippe følelsene dine, og din venn kan være i stand til å tilby deg noen beroligende råd.

Oppdrags Diagnostiske Labs i Rhode Island

Oppdrags Diagnostiske Labs i Rhode Island


Quest Diagnostics har anlegg der Rhode Island er 1.050.000 innbyggere kan gjennomgå omfattende tester. Siden Rhode Island er den minste staten i unionen på bare 37 miles bred og 48 miles bred, omtrent alt av Quest Diagnostics 'laboratorier kan nås med beboere fra hele staten. Hvis du har en resept fra en lege for laboratoriearbeid eller testing, vil du ikke å reise langt for å en Quest Diagnostics lab hvis du bor i Rhode Island. Faktisk, siden Rhode Island er så liten, det nærmeste lab til du kan selv være i Massachusetts eller Connecticut.

Northern Rhode Island

Pawtucket og Providence er de største byene i den nordlige delen av staten. I dette området har Quest labs er på 407 East Ave. eller 333 skole St. i Pawtucket, og på en Randall Square eller 1352 Smith St. i Providence.

Central Rhode Island

Warwick er i den sentrale delen av Rhode Island; Søken Diagnostic har laboratorier i hele området. De er på 897 Warwick Avenue, 215 Toll Gate Road og 300 Toll Gate Road, alt i Warwick; 1145 Reservoir Ave. i Cranston; og 1524 Atwood Ave. i Johnston.

Southern Rhode Island

Den sørlige delen av Rhode Island er tjent med en Quest Diagnostics lab på 730 Kingstown Road i Wakefield. Avhengig av hvor du er i den sørlige delen av staten, kan du finne en nærmere lab i Connecticut enten i London eller Groton.

Utmark

For innbyggere som bor i nesten alle deler av Rhode Island, quest laboratorier i Massachusetts er et lite stykke unna. Byene Attleboro, Foxboro og Wrentham alle har laboratorier tilgjengelig for Rhode Island beboere.

Den psykologiske effekten av en mors Dissosiasjon på en Datter

Den psykologiske effekten av en mors Dissosiasjon på en Datter


I en dissosiert tilstand, en del av selvet forblir, for eksempel i en stadig skremt, rasende eller opposisjonell sinnstilstand, mens den bevisste selv kan føle seg rolig og avslappet. Moderne psykoanalytikere tyder på at en viss grad av dissosiasjon i mentale liv er normalt - ingen kan bo hele tiden klar over alle sine mentale aktiviteter samtidig. Men når ekstreme, dissosiasjon forårsaker radikale brytere i humør og atferd som deretter får umiddelbart glemt. En mor med en alvorlig dissosiativ lidelse kan føre til enorm nød og forvirring i hennes barn.

Dissosiasjon Blocks Intern kommunikasjon

Psykoanalytiker Philip Bromberg, en ekspert på dissosiasjon, tyder på at evnen til å "stå i mellomrommene" mellom ulike og motstridende mentale tilstander er et tegn på god psykisk helse. Moderne psykoanalyse tyder på at ingen kan etablere en enhetlig, stabil, entall identitet. Flere selvtilstander kontinuerlig forfølge sine ulike interesser, mål og interesser. Ved å lære å stå mellom disse ulike stater eller self-fragmenter, folk kan tillate flere versjoner av seg selv til å eksistere sammen med en følelse av personlig kontinuitet. Men som Bromberg notater, noen mennesker lærer aldri å stå i mellomrommene mellom ulike mentale tilstander - dissosiasjon erstatter mekanismen av undertrykkelse i disse individene.

Foreldre Dissosiasjon og traumer i barndommen

Dissosiasjon bryter koblingen mellom en mental tilstand og en annen. En mor ute av stand til å stå i mellomrommene mellom ulike selv stater kutter kommunikative koblinger mellom en del av hennes sinn og en annen. Dette kan resultere i tilsynelatende vill og uforståelige brytere i atferd og humør, som en del av av selvet blir skjøvet til side til fordel for en annen. I løpet av et øyeblikk, kan rolig hengivenhet plutselig forvandle seg kald likegyldighet eller hårreisende raseri. Like raskt, kan rolig hengivenhet tilbake. For et barn, disse radikale brytere føler dypt traumatisk.

Lære å Skill

Den britiske psykoanalytikeren Donald Winnicott beskrev en mors evne til følelsesmessig "holder" hennes barn gjennom potensielt belastende hendelser. Ved rolig beroligende og trøst en distressed barn, hjelper en forelder effekt en overgang fra smerte og frykt til trygghet og kjærlighet. Gjennom gjentatt eksponering for foreldrenes beholdning av denne typen, barn lære å håndtere sine egne intense følelser som smerte, frykt eller spenning og gjenopprette en mer godartet likevekt. Men alvorlig følelsesmessig ustabilitet i en dissosiert forelder lærer det motsatte: ingen meningsfulle koblinger finnes mellom en emosjonell tilstand og en annen. Dissosierte foreldre ofte heve dissosierte barn.

Den falske selv System

En følge av traumatiske feil i overensstemmelse maternal holding forårsaket av alvorlig dissosiasjon ble beskrevet av Winnicott som utvikling av en "falsk selv system." En datter hvis mor uvitende skremmer eller forvirrer henne gjennom dissosiasjon kan ikke utføre den emosjonelle beholdning så viktig for restaurering av ro og sikkerhet. Den lille jenta må lære å håndtere morens følelser, snarere enn den andre veien rundt. En kompatibel, føyelig, underdanig selv, eller en compulsively omsorg selv, kan komme til å bli, fungerer som et forsøk skjold mot en farlig eller ustabil miljø.

Replikere Trauma

Winnicott ofte referert til den falske, kompatibel selv som en "vaktmester" self: i fravær av konsekvent, kjærlig foreldreomsorg, er et barn tvunget til tidlig produsere pseudo-omsorg. En kvinne kan finne seg selv trukket til fornærmende eller traumatiske relasjoner, vedta en underdanig og kompatibel rolle i forhold til en dominerende partner. Hun forsøker å kurere den fornærmende partner for vold eller vilt impulsiv atferd. Dette gjentar effektivt den opprinnelige barneomsorg fiasko - for smertefullt å huske bevisst og tenke gjennom; slike scenarier får ofte re-vedtatt (Freud hadde lagt merke til at de som ikke kan huske opprinnelsen til deres problemer finne seg dømt til å gjenta dem).

Dissosiasjon og Seksualliv

Døtre av dissosierte mødre ofte opplever dyp forvirring over utviklingen av sin egen seksuelle identitet. Noen former for lesbiske, for eksempel, kan mer riktig anses oppdrag å finne en helbredende mor-figur som endelig kan reparere eller berolige kvinnens vondt feminin identitet. Likeledes kan noen former for tvangsmessig promiskuitet eller defensiv aversjon mot sex rett og slett være bestrebelser for å takle en dissosiert mors anklage. Den gode nyheten er at psykoterapi kan bidra til å gjenopprette den tapte (eller aldri utviklet) kapasitet til å stå mellom de områder av ulike selv tilstander, slik at en rikere og friere livsstil.

Tegn på Dyspraxia

Tegn på Dyspraxia


Dyspraksi kommer fra det greske ordet "praksis", med referanse til den nevrologiske prosessen som styrer bevegelse. Denne prosessen inkluderer danner en idé, planlegger en handling og gjennomføring av en bevegelse. Dyspraksi, eller problemer med å utføre disse funksjonene, kan eksistere med andre tilstander som dysleksi, ADHD og sensorisk integrasjon dysfunksjon. Det er mange tegn på at et barn eller voksen kan lide av dyspraksi.

Motorisk koordinasjon

Tegn på dyspraksi kan omfatte dårlig finmotorikk i de områdene av fingerferdighet, manipulasjon og forståelse. Større bevegelser kan også bli påvirket i de områdene av balanse, holdning og øye-hånd koordinasjon. En person med dyspraksi kan ha problemer med håndverket arbeid, spille et instrument, skrive, håndskrift, holder blyanter eller verktøy, feste klær eller knytte skolissene. Han kan ha problemer med å spille sport, sykling, kjøring, dans eller skiftende retninger. Han kan støte på andre mennesker eller bli sett på som klønete. I tillegg kan han ha problemer med å bestemme hvilken hånd du vil bruke for en gitt oppgave.

Språk

Språk symptomer på dyspraksi inkluderer problemer planlegge og organisere det som blir sagt, samt vansker med uttale, tonehøyde, volum og hastighet på tale. En person med dyspraksi kan snakke kontinuerlig eller gjenta ord eller setninger, og hennes tale kan ha uorganisert innhold. Hun kan ha problemer med å sette lyder og stavelser i riktig rekkefølge. Hun kan ikke være konsekvent i sin tale og trenger å si et ord flere ganger før uttale det riktig.

Sensorisk Integrasjon

Dyspraksi kan føre til vanskeligheter med sanseintegrasjon. En person med dyspraksi kan være altfor sensitiv eller under-følsom for berøring, lyder, lukter, smak, temperatur, smerte eller lys. Han kan ha en dårlig følelse av retning, tid, hastighet, avstand eller vekt. Dårlig visuell persepsjon og mangel på bevissthet om kroppens posisjon i forhold til andre objekter kan også forekomme.

Læring

Dyspraksi kan også påvirke læringsprosessen. En person som lider med dyspraksi kan ha problemer med å følge instruksjoner, konsentrere seg, huske og fullføre arbeidet i tide. Hun kan ha problemer med å fullføre en oppgave, å opprettholde nøyaktigheten eller følge med på oppdrag. Skolearbeid kan være rotete og arbeidsområdet rotete. Fag som krever sekvensering kan være spesielt utsatt, for eksempel staving, skriving, lesing og matematikk.

Behavioral

Dyspraksi kan gjøre atferden til en person vises uberegnelig. En person med dyspraksi kan unngå vanskelige oppgaver, blir lett frustrert, har vanskeligheter med å tilpasse seg nye situasjoner, ta ting bokstavelig, avbryter ofte eller har problemer med å lytte og forstå. Disse atferd gjør lykkes på skolen eller jobb vanskeligere. I sin tur kan disse vanskelighetene resultere i mer emosjonelle problemer som depresjon, angst og lav selvfølelse.

Effekt av løgndetektorer på menneskers helse

Effekt av løgndetektorer på menneskers helse


En løgndetektor test, formelt kjent som en polygraph test, er en funksjon i forbindelse med å sikre en person forteller en annen eller andre sannheten om fortiden og siste opptreden. En løgndetektor-test kan brukes i yrkesøyemed, kriminaletterforskning eller rett og slett for faktisk finne oppdrag. Virkningene på menneskers helse for de som tar en polygraph er minimal, selv om noen mennesker kan oppleve flere effekter i forhold til andre; hovedsakelig når personen har en pre-eksisterende eller dvelende medisinsk tilstand eller lidelse.

Pre-testing Effect

Dagene og timene som leder opp til en polygraph test kan ses gjennom både fysiske og psykologiske effekter. Personen planlagt eller planlagt å ta løgndetektor-test kan oppleve anfall av nervøsitet og angst som testdato og tid nærmer seg. Disse effekter på menneskers helse vil passere når testen er tatt og situasjonen er løst. Selv om det anbefales at en god natts søvn skal hatt på kvelden før en løgndetektor-test, kan noen mennesker har en hard tid å få resten på grunn av forventning forbundet med selve testen.

Puls

En persons hjertefrekvens kan øke under en løgndetektor-test som stress og angst manifest inn raskere pust og nervøsitet. Selv om dette ikke er skadelig, kan en økt hjertefrekvens gjøre noen mennesker med pre-eksisterende medisinske tilstander føle litt svak og kanskje svimmel. På grunn av dette, til de med hjertesykdommer, lungelidelser eller psykologiske forstyrrelser assosiert med angst må informere prøveadministratoren før testen bidra til å kontrollere eventuelle potensielle bivirkninger som kan oppstå som et resultat av en økt hjertefrekvens.

Rapid Breathing

Selv om en løgndetektor-test er ikke smertefull eller ubehagelig i en fysisk forstand, kan blodtrykket cuff og tilhørende elektroder benyttet under testen føre til at noen mennesker til å føle seg begrenset. For personer med vanskeligheter med å bli fastspent ned eller gjort å sitte stille, kan prosessen føre til rask pust som er en psykologisk effekt som presenterer seg selv som en fysisk endring. Rask pust kan føre til at noen stress og ubehag for de med pusteproblemer eller betingelser.

Emotional Impact

Stress og forventning oppleves av folk før, under og etter en polygraph test kan føre til følelsesmessig ubehag. Avhengig av årsakene bak løgndetektor-test, kan noen mennesker utviser stressrelaterte symptomer som urolig mage, kvalme, svimmelhet eller angst. Graden av påvirkning og effekt er forskjellig for alle mennesker, og de med en tendens til å ha følelsesmessige reaksjoner på stressende situasjoner kan oppleve flere symptomer sammenlignet med andre.

Muskelaktivering Jumpstart Teknikker

Muskelaktivering Jumpstart Teknikker


Muskelsmerter og utmattelse symptomer er ofte et resultat av ubalanser som utvikler seg innen en gruppe av ledd og muskler. Over tid, visse muskler svekke mens andre muskler forsøke å kompensere for de svake. Muskelaktivering Techniques (MAT) løse kommunikasjonsprosesser som danner mellom hjernen og muskelbevegelser. Ved å isolere visse muskelbevegelser, disse teknikkene arbeide for å jumpstart svekket muskelgrupper og gi lindring for smerter og tretthet symptomer.

Brain-Muscle Kommunikasjon

Brain-muskelkommunikasjonsprosesser bestemme hvordan musklene kontrakt og utvide når du utfører visse bevegelser. Ifølge muskelaktivering Teknikker nettsted, er kroppens muskelbevegelser koordinert av sensoriske reseptorer som sender signaler til hjernen. Dersom visse reseptorer klarer å formidle informasjon til hjernen, kan en muskel utvikle utilbørlige eller ubalanserte bevegelsesvaner. Muskelaktivering Teknikker er utformet for å fremme full-range muskelbevegelser ved å omprogrammere hjernen-muskelkommunikasjonsprosesser. Dette oppnås gjennom Jumpstart teknikker som arbeider for å isolere spesifikke muskler eller spesifikke muskelfibre. Ved å kombinere lett motstand med gradert muskel sammentrekning bevegelser, kommunikasjon mellom hjernen, sansereseptorer og muskler arbeide for å produsere hele spekteret, koordinerte bevegelser.

Styrking

Noen av muskelaktivering Teknikker bruke isometriske øvelser for å styrke svekket muskelgrupper. Ifølge muskelaktivering Teknikker nettside, kan svekkede muskler utvikle feilaktig bevegelsesmønstre som vil føre til andre muskler for å kompensere. Over tid used muskelgrupper vokse spent og begynne å utvikle smerter og tretthet symptomer. Isometriske øvelser er en form for styrketrening som krever muskler til å jobbe mot et fast objekt for målte perioder. Denne teknikken er konstruert for å holde eventuelle forbindelsesledd stasjonært mens musklene opprette sin egen motstand. I praksis, isolerer denne metoden bestemte muskler eller områder av en muskel som er hvordan MAT retrains kommunikasjonen som finner sted i hjernen.

Tension Relief

Muskelaktivering Teknikker jobber etter en filosofi som kalles loven om gjensidig hemming. Denne filosofien refererer til hvor to motstridende muskler --- som quadriceps og hamstrings --- må arbeide sammen når du flytter. Dette betyr en muskel kontrakter, mens den andre muskelen slapper av. Muskelspenninger oppstår når kommunikasjonen mellom avtale muskler og hjernen er uklart. Som et resultat av forsøk på den annen muskel for å kompensere for bevegelser ubalanserte laget av oppdrags muskel. I praksis blir den andre muskelarbeidet mens kontrahering muskler mister sin hele spekteret av bevegelse. Ved å identifisere svekket muskel par og fokuserer på feil muskler, opplever overarbeidet muskler en gradvis lettelse i spenning. Til syvende og sist, muskel parene arbeide sammen for å beskytte tilhørende fellesfunksjoner og gi rom for et normalt bevegelsesutslag innen en tilkobling felles. Som et resultat av trening teknikker bruke spesifikke felles posisjoner når du arbeider med muskelgrupper for å jumpstart kommunikasjon mellom hjernen og svekket muskelfibre.

Hva kan du ta for å rense lungene?

Hva kan du ta for å rense lungene?


Enten du lider av en sykdom, har nettopp sluttet å røyke, eller er på et oppdrag for hele kroppen helse, det er urter du kan ta for å rense ut lungene dine. Den urter mullein, anis og kardemomme er alle svært effektive lunge rensemidler.

Mullein

Mullein er en tradisjonell urte slimløsende. Mullein inneholder to bestanddeler, mucilage og saponin, som berolige dine slimhinner og fremme slimete utflod og fjerning. Du kan kjøpe tørkede mullein teblader fra helsekostbutikker og nettbutikker.

Du kan lage en mullein te ved bløtlegging 1 eller 2 tsps. av tørket mullein blader i en kopp kokende vann i 15 minutter. Drikke te mens den fortsatt er varm. Mullein te kan inntas tre til fire ganger daglig.

Anis

Urt-anis, en felles pastill og hostemedisin ingrediens, er et effektivt lunge slimløsende. Anis inneholder alfa-pinen og creosol, to elementer som løsner slim, stimulerer lunge sekreter og tømme ut lunger. Anis frø, som er ansett som den mest potente delen av urten, kan finnes i helsekostbutikker, via nettbutikker og i krydder midtgangen på mange større matbutikker.

For å gjøre anis te, må du først knuse 1 til 2 tsps. av anis frø med enten på baksiden av en skje eller en morter og støter. Deretter helles en kopp kokende vann i løpet av de knuste frø og bratte blandingen i minst 10 minutter. La te å avkjøle litt før du drikker. Drikk dette lunge-rensing rette en gang om morgenen og en gang før du går til sengs.

Kardemomme

Kardemomme, en gammel kinesisk og indisk medisinsk urt, er en kraftig lunge cleanser. Kardemomme inneholder phytochemical cineole, som bryter opp tette lunger mens øke din sentralnervesystemet. Kardemomme kan kjøpes i indisk og kinesisk krydderboder, i helsekostbutikker eller fra nettforhandlere.

Du kan lage en kardemomme slimløsende te ved bløtlegging 1 ts. av pulverisert kardemomme i en kopp kokende vann. Du kan også gjøre en sterkere kardemomme avkok ved å legge til 15 kardemommekapsler og 15 fedd knopper til 10 kopper kokende vann. Kok i 10 minutter og overfør blandingen til en termosflaske. Drikk den varme blandingen i løpet av dagen.

Sår Calf muskler forårsaket av sko

Dårlig tilpasset eller skyhøye sko kan føre til en rekke utilsiktede konsekvenser i tillegg til noen ekstra blemmer. For en, kan disse typer sko forårsake kalv smerter og kramper som gjør det vanskelig å gå og utføre andre daglige aktiviteter. Hvis du er et offer for kalv smerter forårsaket av skoen problemer, er det korrigerende tiltak for å identifisere den eksakte årsaken til foten smerte og identifisere mer komfortable sko å kjøpe i fremtiden.

Anatomy

Din kalv regionen består av to muskelgrupper: gastrocnemius og soleus. Gastrocnemius musklene er funnet på baksiden av kneet og feste til akillessenen. Soleus muskler linje området under gastrocnemius muskler og begynne på kne, strekker seg helt ned til akillessenen.

Årsaker

Når folk har på seg veldig høye hæler, de er løftet høyere på tå hev. Dette kontrakter gastrocnemius muskelen og legger ekstra press på ballen av foten din. Over tid, dette presset og sammentrekning bygger, forårsaker kalven til å føle seg sår når du tar en sko av. Fordi kalven har fått i oppdrag for varigheten en person bærer en høyhælte sko, kan handlinger som strekker kalven bidra til å gi noen lettelse fra symptomer.

Strekker å hindre Calf Pain

Strekk kalv muskler ved å bøye ned for å ta på tærne eller ved å nå for dine bøyd tærne mens du sitter på bakken. I tillegg til stretching, kan noen mennesker velger å bære natt splinter, som bidrar til å strekke leggen over natten.

Shoe Anbefalinger

Som en generell regel, jo høyere sko, jo mer kalv sammentrekning og sårhet vil du oppleve senere. EverydayHealth.com anbefaler iført en sko som ikke er høyere enn en tomme til en tomme og en halv av bakken for å unngå såre muskler. Hvis skoene er to inches eller høyere, begrense bruk dem til kortere mengder tid - ikke en full arbeidsdag.

Rotere Sko

I tillegg til seg altfor høye hæler, kan kalvene bli sår fra den repeterende bevegelser av seg en sko for mye på en gang. Hvis du bruker samme par sko og er på føttene i flere dager på rad, er det sannsynlig at du vil oppleve mer kalv smerte enn om du vekslet sko slitt på daglig eller to ganger daglig basis. Av denne grunn, sørg for å utnytte ulike sko og stiler for å hindre ytterligere kalv smerte og sårhet.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

Godt øye syn er en viktig del av et barns generelle helse og utvikling. Barn som ser bedre er mer sannsynlig å gjøre det bra på skolen, og har lest tillit. Dårlige syn kan ha mange årsaker og er ofte behandles hvis oppdages tidlig. Siden barn ikke kan være i stand til å kommunisere øyeproblemer, bør man sørge for å bidra til å oppdage dårlige syn hos barn.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

•  Planlegg regelmessige synsundersøkelser. Barn bør begynne å motta komplett synsundersøkelser i en alder av seks måneder for tidlig påvisning av synsproblemer. Legen vil preform alder passende tester for å sjekke for en rekke strukturelle eller funksjonelle synsproblemer.

Lytt etter klager på slitne øyne eller hodepine. Mange barn kan ikke forklare de spesifikke smerte eller problem blir opplevd. Disse klager kan tyde belastningen på øynene og kan være grunn til en sjekk.

•  Vurdere om barnet gnir seg i øynene overdrevet. Dette kan tyde på barnets visjon er ikke klart, og må være fokusert med korrigerende tiltak.

Merk om barnet har lysfølsomhet. Dette kan observeres ved å se for skjeling eller overdreven rive når du legger inn lyse områder. Barnet kan også skjerme øynene fra skarpt lys som en defensiv tiltak.

5 Se hvor nær barnet sitter til TV. Sitter for nær TV kunne indikere at barnet sliter med å få ut bildene. Dette gjelder også for aktiviteter som involverer lesing.

Se for fallende karakterer og redusert motivasjon til å lese. Dårlige syn hos barn kan føre til fallende karakterer ved å gjøre det vanskeligere for barnet å konsentrere seg eller følge hans lesing oppdrag. Barnet kan bli frustrert av hans manglende evne til å se ordene riktig eller frykter å bli latterliggjort av hennes jevnaldrende.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en lidelse som rammer barn starter så tidlig som 3 år og kan vare gjennom hele voksenlivet. ADHD kommer med spesifikke symptomer som kan gjøre det ganske utfordrende å undervise barn som er rammet av sykdommen i et tradisjonelt læringsmiljø. Visse endringer er nødvendig for å bedre hjelpe studenter som lider av ADHD lære.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Opprett rett klasserommet læringsmiljø. Visse tiltak må iverksettes for å bidra til å holde ADHD student fokusert. Enkle handlinger som å holde pulten sin nær skrivebordet, eller plassere ham på forsiden av klassen slik at han ikke blir distrahert av å se på elevene foran seg, kan bidra til å skape et læringsmiljø uten distraksjon. Holder ham borte fra vinduer eller dører som har utsikt til utsiden kan også holde ham på sporet mens du underviser.

•  Har studentens foreldre sette opp en læringsområde hjemme. En stor del av skolen inkluderer lekser. Dersom foreldrene komme ombord læringsprosessen og skape en spesiell læring fri for distraksjoner hjemme, kan studenten doble mengden av læring han er i stand til å oppnå ved å jobbe både på skolen og hjemme. Lignende forholdsregler bør tas hjemme for å holde ham i et område der han ikke er distrahert mens han studerte eller jobbet på lekser.

Juster studentens oppgaver. Barn med ADHD har en hard tid å balansere mer enn én oppgave av gangen. Legge barnet med lekser er en rask måte å sikre at han blir for frustrert til slutt enda en av oppgavene. Hold en oppmuntrende holdning, og gi studenten noe ekstra tid at han måtte trenge. Du må kanskje å uskadeliggjøre studenten fra å bli opphisset eller frustrert under oppdraget. Hold en rolig stemme, og fortsette å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget og samtidig gi ham så mye hjelp som er nødvendig.

forblir konsistente med disiplin. Når et barn lider av ADHD, kan det være lett for ham å gi opp på læring og handle ut i stedet. Det er viktig at du etablere faste regler og konsekvenser på forhånd, og at du gjør barnet klar over konsekvensene før han handler ut. Dette både hjelper oppmuntre barnet til å ikke handle ut, samt skaper en plan for å raskt disiplinere ham og få ham tilbake til en lærerik sinnstilstand uten å måtte argumentere eller debattere med barnet.

Lag en tidsplan. Barn med ADHD har en hard tid håndtere endring. Enten det være konstant sitte endringer eller forskjellige tider for oppdrag eller tester, kan det føre til en stresset ut barnet. Prøv å ha bestemte dager i uken at ulike lærings hendelser skje slik at barnet ikke blir distrahert eller motet av for mye endring i løpet av uken.

Barndommen ADHD

Barndommen ADHD

Attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) kan manifestere seg i barn som uoppmerksomhet, overdreven og uhensiktsmessig fysisk aktivitet, eller en kombinasjon av begge typer atferd. Behandlinger inkluderer utdanning, psykoterapi, og sentralstimulerende medisiner. For noen individer, er ADHD en livslang tilstand.

Årsaker

Ifølge National Institute of Mental Health, har forskerne ikke fant frem noen spesifikke årsaken til ADHD. Tilstanden kan ha en genetisk opprinnelse, og barn med mødre som drakk alkohol eller røykte under svangerskapet er mer sannsynlig å ha ADHD. Eksponering for bly og forbruker store mengder av visse mat fargestoffer kan også føre barna til å utvikle ADHD.

Attention Deficit Symptomer

Barn med ADHD har problemer med å fokusere på oppgaver, følge instruksjoner, og sitter fortsatt ved behov. Disse atferd vises i ulike kombinasjoner hos barn med ADHD. Tilstedeværelsen av seks eller flere av følgende symptomer tyder på at et barn har hovedsakelig uoppmerksom type ADHD:

• Blir lei med en oppgave etter bare noen få minutter
• blir forvirret lett
• Daydreams ofte
• Synes ikke å lytte når snakket med
• Blir lett distrahert
• Glemmer ting
• Har problemer med å fokusere på én ting
• Har problemer med å organisere og fullføre en oppgave
• Har problemer med å full eller snu i hjemmeoppgaver
• Finner det vanskelig å lære nye ting
• Finner det vanskelig å behandle informasjon så raskt og nøyaktig som andre
• Mister ting (f.eks, blyanter, leker, oppgaver) som trengs for å fullføre oppgaver eller aktiviteter ofte
• Frøknene detaljer
• beveger seg sakte
• Kamp å følge instruksjoner
• Slår ofte fra en aktivitet til en annen

Hyperaktivitet Symptomer

Et barn som viser seks eller flere av følgende symptomer har overveiende hyperaktiv-impulsiv type ADHD:
• Apostlenes gjerninger uten hensyn til konsekvenser
• urolig og vrir seg mens du sitter
• Finner det vanskelig å arbeide eller spille rolig
• Avbryter andres samtaler og aktiviteter ofte
• Stadig i bevegelse
• Svært utålmodig
• Gjør upassende kommentarer
• Kjører rundt og innslag og leker med alt innen rekkevidde
• Viser følelser uten tilbakeholdenhet
• Talks nonstop

Prevalens

Omtrent 4,5 millioner amerikanske barn lider av ADHD, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Priser på ADHD er høyest blant gutter, barn hvis familiens inntekt faller under den føderale fattigdomsgrensen, og hvite barn med annet morsmål enn engelsk. I 2003 Alabama, Kentucky, Louisiana, og West Virginia var hjemme til størst antall barn i alderen 4 og 17 år som hadde blitt diagnostisert med ADHD.

Behandlinger

Pedagogiske og psykologiske behandlinger for ADHD fokus på å lære barn hvordan å få og holde orden og fullføre oppgaver. Rådgivning kan også bli tilbudt å hjelpe barna å løse følelsesmessige problemer, lære sosiale og kommunikasjonsevner, og tenk før du handler. Foreldre har en viktig rolle i å formidle og forsterke disse leksjonene ved å skape og opprettholde daglige tidsplaner, holde hjemmet ryddig og oversiktlig, noe som gir barna klare og konsekvente regler og instrukser, og lovet barna når de følger regler og fullføre oppdrag.

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent følgende merkevarer legemidler for behandling av ADHD:
• Adderall (amfetamin fra Shire)
• Concerta (metylfenidat fra Ortho-McNeil-Janssen)
• Daytrana (metylfenidat fra Shire)
• Desoxyn (metamfetamin fra Lundbeck)
• Dexedrine (dextroamphetamine fra GlaxoSmithKline)
• Focalin (dexmethylphenidate fra Novartis)
• Meta (metylfenidat fra UCB)
• Methylin (metylfenidat fra Mallinkrodt)
• Ritalin (metylfenidat fra Novartis)
• Strattera (atomoksetin fra Lilly)
• Vyvanse (lisdexamfetamine dimesylat fra Shire)

Disse medikamentene kan føre til angst, hodepine, søvnløshet, irritabilitet, og tap av appetitt. De sentralstimulerende medisiner --- alle av dem bortsett Straterra --- litt heve en pasients risiko for hjerteinfarkt, slag og plutselig død.

Prognose

Ingen kur finnes for ADHD, og ​​noen barn fortsetter å oppleve symptomer på tilstanden i voksen alder. Basert på en undersøkelse av et tilfeldig utvalg av 966 amerikanske voksne, SV Faraone og J. Biederman anslo i november 2005 Journal of Attention Disorders at 2,9 prosent av amerikanske statsborgere over 18 år møtte de kliniske kriteriene for diagnosen ADHD.

Croupy Hoste Behandling

Kryss er en hoste og tilstand forårsaket av en infeksjon i strupehodet og luftrøret. Falsk krupp er vanlig hos barn i alderen tre måneder til seks år gammel. Mens falsk krupp er en engangs sykdom for noen barn, er det noen som har flere kamper med det gjennom hele oppveksten. Selv om falsk krupp kan presentere seg når som helst på året, er det mest vanlig om vinteren.

Hjem Behandlinger

Mens krysset må gå sin gang før et barn kan bli kvitt det, det er ting som kan gjøres i hjemmet for å lindre symptomene på falsk krupp. Fordi krupp er en sykdom som blokkerer luftveiene, er det viktig å forsøke å åpne opp luftrøret så mye som mulig når det blir behandlet. Dette gjelder særlig når en hostende plass inntreffer. Disse alvorlige hoste oppstår vanligvis i kveld og gjøre det vanskelig for et barn å puste.

For å gi et barn øyeblikkelig hjelp, ta ham i natt luften i noen minutter. Den kalde, fuktige luft er effektiv til å bidra til å åpne opp i luftrøret og reduserer hevelse og inflammasjon. Selv om du tar et barn i kald luft når han hoster er ikke en god idé for de fleste sykdommer, dette er faktisk en av de aller beste tingene en forelder kan gjøre for et barn som har falsk krupp.

Ved å inkludere en tåke vaporizer i hjemmet - og spesielt i barnets soverom - du kan minimere risikoen for at barnet bryte ut i en hostende plass som oppstår fra strupehodet blir nesten lukket. Unngå rom som er fylt med røyk og ikke røyker rundt barn som har falsk krupp, da dette vil gjøre deres tilstand verre.

Hvis det er en feber som er assosiert med falsk krupp, kan du gi barnet et medikament med paracetamol i den. Legemidler som Tylenol inkluderer paracetamol.

Kanskje en av de viktigste tingene å huske er din rolle som en dyne og oppdrager. Når et barn har et angrep fra starten av krysset, er det svært vanlig for dem å gråte - til tider hysterisk - fordi det er vanskelig for dem å puste. Berolige barnet og la dem vite at du kommer til å hjelpe dem. Hvis barnet er gammelt nok til å forstå deg, forklare at du tar dem ut for å hjelpe dem. Husk å sjekke om barn ofte når de sover og har falsk krupp. Lytt etter barky hoste eller throaty puste. Hvis du hører noen av disse tingene, er det best å ta barnet utendørs for noen kjølig luft. Hvis det ikke er kult utenfor, kan tåken fra en dusj også hjelpe rense luftveiene.

Om Attention Deficit Disorder Learning Disability

I nesten hver skoleklasse i Amerika det er minst ett barn sitter nær til læreren som har problemer med å fokusere på undervisningen, forståelse og snu i oppdrag, blurting ut kontinuerlig og plager sine klassekamerater. Denne studenten er stadig på jakt etter en unnskyldning for å forlate pulten sin. Anslagene varierer med en rekke så høyt som 5 til 9 prosent av våre barn som går på våre offentlige skoler er berørt av ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Tre av fire av disse elevene er gutter. Mens barnets intelligens kan være gjennomsnittlig eller over, fortsatt hans evne til å lære og handle hensiktsmessig er påvirket av denne lærevansker.

History of Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Den første skriftlige beskrivelsen av Attention Deficit Hyperactivity Disorder var en morsom dikt skrevet for å underholde barn av Dr. Heinrich Hoffman. Dr. Hoffman ønsket mer materiale å lese til sin tre år gamle sønn. Så i 1845 skrev han en samling av dikt for barn, inkludert "The Story of Rastløs Philip." Dr. Hoffman selv inkludert hans egne illustrasjoner. I 1902, Sir George Still laget og publisert en serie på egenskapene til en gruppe på 20 betydelig impulsive barn for Royal College of Pediatrics i London, England. Siden den gang har det vært tusenvis av artikler, forskningsprosjekter og studier fullførte på temaet Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Identifikasjon av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Det er vanlig for preschoolers å være full av energi, flytter fra aktivitet til aktivitet gjennom hele dagen. Et barns vanskeligheter læring kan være relatert til Attention Deficit Hyperactivity Disorder når hans aktivitetsnivå langt overgår sine jevnaldrende. Hans evne til å fokusere på læringsaktiviteter er begrenset, og han er utviklingsmessig henger etter sine jevnaldrende. Folk beskriver ofte disse barna som lat, uordentlig, trassig, egoistisk, umotivert og umodne. "Vi er nå lære at ADHD ikke er en lidelse av oppmerksomhet, som hadde lenge vært antatt. Snarere er det en funksjon av utviklingsfeil i hjernen krets som overvåker hemming og selvkontroll. Denne tap av selvregulering svekker annen viktig hjernefunksjoner avgjørende for å opprettholde oppmerksomhet, inkludert muligheten til å utsette umiddelbare belønninger for senere gevinst. " (Barkley, 1998a).

Skole Tiltak for Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Klasserom lærere er ofte den første til å be om hjelp i arbeidet med et barns lærevansker. Lærere raskt øye på barn som har Attention Deficit Hyperactivity Disorder fordi funksjonshemming vrak ofte kaos i klasserommet innstillingen. Før du ber om hjelp, begynner læreren å gi klasserom intervensjoner. Barnet kan bli sittende nær læreren for ytterligere hjelp. Barnet kan gis ekstra tid til å fullføre oppdrag. Hvis det er paraprofessional tid tilgjengelig, kan studenten få en på en instruksjons tid. Læreren samler inn data om intervensjoner og utfall. Foreldrene kan kontaktes gjennom hele denne prosessen. En rådgiver på skolen kan stille besøke rommet en eller flere ganger for å samle inn data om barnet er på oppgaven atferd. Etter at data er samlet inn er det et møte med foreldre, lærer og rådgivning ansatte en anmeldelse av barnets nåværende nivå av ytelse. Flere tiltak kan kreves på dette møtet. Foreldre kan bli bedt om å ha barnet bringes til lege for en vurdering. Læreren vil fylle ut screeningverktøy hvis legen be om informasjon.

Diagnostisering av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Bare en lege kan stille diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Legen vil gjøre en medisinsk vurdering for å fastslå hvor stor barnets problem er med uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsiv atferd. Legen vil også prøve å finne ut om andre funksjonshemninger er til stede som bidrar til barnets ADHD symptomer. Mange leger ber foreldre og lærere til å fylle ut et screening verktøy for å bistå i å gjøre en diagnose.

Fire områder berørt av Attention Deficit Hyperactivity Disorde

ADHD er en nevrologisk lidelse som er identifisert av sin innflytelse i fire hovedområder.
1. Oppmerksomhet - forårsaker vanskeligheter med å delta på eller fullføre oppgave, spesielt hvis de ikke er interessert i oppgaven.
2. Impulsiv - en mangel på selvkontroll som påvirker valg og skaper ødeleggelse i skole, arbeid og hjem setting.
3. Hyperaktivitet - mange (men ikke alle) rammet er rastløs, urolig, sprett og "på farten".
4. Det fjerde området ikke har vært inkludert i forskning, men har blitt identifisert av mange som har forsket på området ADHD. Lett lei - dersom aktiviteten ikke er stimulerende nok, så folk som berøres er lett lei. TV, dataspill og spille utenfor er stimulerende aktiviteter for mennesker berørt med Attention Deficit Hyperactivity Disorder.

Behandling av Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Det er mange forskjellige behandlinger for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ikke alle mennesker er berørt med denne lærevansker er like, og ingen av behandlinger tilgjengelig arbeid for hver person. Noen behandlinger gjøre en stor forskjell, mens noen gjør lite eller ingen forskjell. Behandlingstilbud varierer fra ulike typer medisiner, familievern terapi, spesielle dietter, EEG biofeedback, alternative medisiner behandlinger og til og med bruk av koffein. For å behandle Attention Deficit Hyperactivity Disorder, trenger familien å vurdere hvordan behandlinger er anbefalt av legen arbeider. Med medisiner dosen må kanskje endres etter hvert som barnet vokser.

Tips for Managing Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Personen med Attention Deficit Hyperactivity Disorder må tålmodig lærte hvordan å ha selvkontroll. Han trenger å lære de viktige sosiale ferdigheter som venter på din tur, ved hjelp av gode manerer, anger management, hvordan du beveger deg riktig på plass, hvordan å fullføre arbeidsoppgaver og hvordan å komme sammen med jevnaldrende. Den viktigste ferdigheten som enhver person med lærevansker som Attention Deficit Hyperactivity Disorder kan lære er å styre sin egen atferd i sosialt hensiktsmessige måter.

Matvarer som øker immunforsvaret hos barn

Den menneskelige immunsystem beskytter kroppen mot mikroorganismer og bakterie invasjoner. Et svekket immunforsvar fører til plager og infeksjoner. Immunsystemet hos barn er fortsatt utvikling og sårbare for infeksjoner fra miljøet og sykdommer når de begynner på skolen og blir synlige for andre barn. Matvarer som øker immunforsvaret hos barn styrke sine interne systemer for å tåle disse eksterne inntrengere.

Slik fungerer det

Immunsystemet er komponerer av celler, proteiner, vev og organer som arbeider som et forsvar. To typer av leukocytter eller hvite blodlegemer, fagocytter og lymfocytter, arbeide sammen, søker etter smittsomme organismer og ødelegge dem. Fagocytter er celler som spiser invaderende organismer, og lymfocytter er celler som hjelper kroppen husker tidligere inntrengere for å beskytte mot fremtidige invasjoner.

Leukocytter blir produsert i hele kroppen, først og fremst i lymfoide organer --- milt, benmarg og thymus. Lymfeknuter, klumper av lymfevev, lagre leukocytter. Lymfekar bære leukocytter gjennom blodårene på sine beskyttende oppdrag. Matvarer som øker immunforsvaret hos barn gir næringsstoffer som opprettholder kroppens forsvarsmekanisme.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter er fylt med antioksidanter vitamin C. Antioksidanter boost immunitet og fremme den helbredende prosessen i menneskekroppen. Barn liker sitrusfrukter som appelsiner, mandariner og klementiner fordi disse fruktene er søtere enn grapefrukt eller sitroner. Nyt disse frukter med frokost eller som sunn snacks og desserter.

Jordbær

Jordbær inneholder vitamin A og C og selen, antioksidanter som beskytter kroppen mot frie radikaler og infeksjoner. Frie radikaler inn i kroppen fra eksponering til solen, tobakk og miljøgifter, forårsaker celleskade. Ifølge University of Illinois Extension, åtte jordbær inneholder 140 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C for barn, og en kopp eller jordbær er bare 55 kalorier. Barn kan nyte denne immun-boosting mat med havregryn, cold kornblanding og fettfattig yoghurt eller i en bolle drysset med litt sukker.

Brokkoli

Brokkoli inneholder vitamin C og betakaroten, immun-boosting antioksidanter. The University of Illinois Extension rapporterer at fytokjemikaliene i brokkoli inneholder kreft-bekjempelse egenskaper og redusere risikoen for hjertesykdom. Inkluder brokkoli i barnas kosthold minst tre ganger i uken, enten dampet eller som del av en rå salat. The fiber i denne maten fremmer et sunt fordøyelsessystem.

Gulrøtter

Den beta-karoten i gulrøtter omdannes til vitamin A i menneskekroppen. Den antioksidanten beskytter kroppens immunsystem, slåss fremtidige forekomster av lungekreft, slag og hjertesykdom. Kjøpe baby gulrøtter i små poser for rask snacks for barna.

Green Tea

Grønn te inneholder antioksidanter og polyfenoler som øker immunforsvaret og beskytter kroppen mot kreft og hjertesykdommer. Brew iste og chill i kjøleskapet for rask kalde drikker for barna å drikke på varme dager eller med måltider.

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?

Kan miste vekt hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi?


Hofteprotesekirurgi innebærer å erstatte en skadet hofteleddet med en kunstig protese. Svulster, brudd og andre skader er alle årsaker til leddskader. Imidlertid er Artrose er den vanligste årsaken til skader på hofteleddet, National Institutes of Health Senior Health bemerker. Å miste vekt er en levedyktig måte å redusere slitasjegikt, og kan hjelpe deg å unngå hofteprotesekirurgi.

Artrose

I USA, er 27 millioner amerikanere alderen 25 år eller eldre berørt av slitasjegikt. Tilstanden oppstår når brusken rundt hofteleddet er skadet eller tapt, og knoklene blir tvunget til å gnisse mot hverandre. Som osteoarthritis forverres, kan bein skader øker og du føler intens hoftesmerter og merke en reduksjon i omfanget av bevegelse av hoften. Til slutt, må du gjennomgå hofteprotesekirurgi for å lindre smerte og gjenopprette normal bevegelse.

Fedme

Fedme øker sjansene dine til slutt trenger hofteprotesekirurgi, ifølge en 2009 artikkel i tidsskriftet "Leddgikt forskning og terapi." Hoftene får i oppdrag å bære mye av vekten fra overkroppen. Jo mer vekt du plasserer på hofteledd jo større er sjansene for at brusken slites bort og leddskader kan oppstå. Alvorlig leddskader er ofte irreversible, og du vil kreve hofteoperasjon.

Vekttap

Hvis du er overvektig eller overvektig, hjelper vekttap du unngå total hofteprotese. Selv miste bare 5 prosent av kroppsvekten din kan redusere eventuelle smerter eller funksjonshemming forbundet med slitasjegikt i hoften, ifølge The New York City Department of Health and Mental Hygiene. Som du redusere vekten plasseres på hofteleddet, du minske stress. Mindre stress tilsvarer mindre brusk og ben skade og en mer stabil skjøt.

Trening

Mangel på mosjon bidrar til utviklingen av slitasjegikt. Selv om visse øvelser, som løping eller hopping, øke stress plassert på knærne, andre øvelser hjelpe behandle slitasjegikt og kan utsette behovet for hofteprotesekirurgi, ifølge The Harvard Medical School Family Health Guide. Utvalg av bevegelsesøvelser og low-impact aerobic øvelser, som svømming eller turgåing, å behandle slitasjegikt før operasjon er nødvendig. Ved å styrke musklene rundt hofte, kan du redusere stress plassert på leddet.

Positive effekter av Video Games på Kids

Positive effekter av Video Games på Kids


Det er ikke benektes at dataspill av alle slag er en stift tilstedeværelse i de fleste amerikanske husholdninger. Faktisk anslår Kaiser Family Foundation at 83 prosent av barna har minst én gaming system i hjemmet. NPD Group Inc. anslo i 2006 at nesten en tredjedel av ivrige amerikanske spillere varierte i alder fra 6 til 17. Disse tallene kan gi alarm når det blandes med fremveksten av videospill med voldelig innhold og moden fagstoffet. Det er viktig å huske på, men at M-rangerte spill utgjør en liten del av markedet. Noen videospill faktisk ha positive effekter på USAs ungdom.

Forbedring av hånd-øye-koordinering

En typisk spillopplevelse involverer spilleren å overvåke og styre handlingene til tegn på skjermen ved hjelp av en joystick eller spillkontroller. En spiller må holde blikket på skjermen samtidig som du bruker den håndholdte enheten til å flytte karakter mot et planlagt mål. Disse aktivitetene kan bygge både finmotorikk og romlig evne.

Løft i selvtillit

Uansett tema eller historie linje, de fleste dataspill har det samme målet: å oppnå et planlagt mål ved å arbeide gjennom en rekke oppdrag og kryssord. Dataspill kan gi barn med mindreverdighetskomplekser mulighet til å gjøre prestasjoner i et trygt, virtuelt miljø. Noen barn, etter å ha spilt visse spill, lære å takle selvtillit messige spørsmål og tilstedeværelse i sosiale situasjoner.

Sjanse til å bånd med familiemedlemmer

Som barn lærer å mestre en favoritt videospill, kan han føle seg tvunget til å dele disse prestasjoner med andre medlemmer av familien, vanligvis søsken eller foreldre. Han vil få glede av muligheten til å lære nye ferdigheter til resten av husholdningen. Dette kan også spør medlemmer av familien til å engasjere seg i nye spill sammen.

Problemløsning og logikk

Noen videospill er utformet for å oppmuntre abstrakt tenkning for å avansere tomten. Bruke logikk for å løse gåter og problemer i et virtuelt miljø kan utstyre et barn med ferdigheter til å anvende abstrakt tenkning til den virkelige verden.

Interactive Entertainment

Videospill tilby barn til å ikke bare observere et miljø (som når du ser på TV), men å faktisk samhandle med et underholdningsmedium. Alle videospill krever en viss grad av mental interaksjon; noen spill (som Wii konsoll spill) krever fysisk interaksjon i tillegg. Dataspill kan være en mindre passiv alternativ til TV-programmer og DVD-er.

Hvordan holde barnas føtter på gulvet ved Pulter

Hvordan holde barnas føtter på gulvet ved Pulter


God holdning er viktig for en sunn ryggraden. Sittende feil kan føre til degenerative rygg forhold og kan fremme ryggsmerter. Når elevene sitter i lange perioder av gangen, kan de løfte føttene opp fra gulvet eller henge slapt, noe som kan føre til stress på ryggen. Likevel, ved å forberede sitteplasser på riktig måte og bruke de riktige strategier i klassen, kan lærerne redusere tendensen av studenter til å løfte føttene opp fra gulvet.

Hvordan holde barnas føtter på gulvet ved Pulter

Riktig sittestilling

•  Sjekk størrelsen på stoler og pulter å sørge for at de som er aktuelle for aldre og størrelse av studentene. Pulter og stoler kommer i forskjellige størrelser, slik at yngre barn bør ha lavere pulter og stoler, slik at føttene behagelig berører gulvet. Juster stoler slik at barnas føtter lett kan berøre gulvet.

Gi puter eller tillate elevene å få inn sine egne, slik at de er mer komfortable. Dersom barn er komfortable, er det mindre sannsynlig å fidget eller løfte føttene.

Minn elevene å holde føttene på gulvet når de sitter ved sitt skrivebord. Forklar at dårlig holdning og løfte føttene kan være usikre og resultere i ryggproblemer. I tillegg løfte føttene opp fra gulvet, spesielt når rocking tilbake på en stol, kan være farlig hvis stolen faller bakover.

Flytt elevene rundt. Prøv å unngå at elevene sitte i stolene sine for lengre perioder av gangen, slik at de ikke får ubehagelig. Lære noen leksjoner mens studenter sitter på gulvet eller gi oppdrag som gir studentene mulighet til å stå.

tilby studentene som har problemer med å holde bena på gulvet muligheten til å sitte på stabilitet baller i stedet for stoler. Når du sitter på en ball, studentene har til å holde føttene på gulvet for å balansere. I tillegg kan studentene får på ballene mens de sitter.

Hint

  • Ros studentene når de sitter ordentlig med føttene flatt på gulvet.
  • Prøv å gi studenter som har vanskeligheter med å sitte ordentlig små ærender eller grunner til å stå opp slik at de er mindre sannsynlig å bli urolig når de må sitte ordentlig.
  • Hvis elevene bruker stabilitet baller løfte føttene, ta den atletiske baller bort umiddelbart.

Problemer med funksjonshemmede barn

Problemer med funksjonshemmede barn


Det er en enorm rekke funksjonshemninger som påvirker barn, fra mindre fysiske eller nevrologiske problemer til dypt ødeleggende forhold. Hvordan funksjonshemming påvirker barnet avhenger ikke bare av alvorlighetsgrad og natur av tilstanden, men også på temperament av barnet og graden av støtten han får fra sin familie og samfunnet.

Skam og usikkerhet

Med mindre et barn er dypt deaktivert, han sannsynligvis kan gjøre innkvartering for å tillate ham å samhandle med andre barn. På noen måter, måten han mener om sin funksjonshemming kan gjøre en større forskjell i sitt sosiale liv enn selve funksjonsnedsettelsen. Hvis han er i stand til å akseptere det og jobbe rundt det med støtte fra sin familie, kan han ikke lider noen sosial awkwardness fra uførhet. Dersom barnet er skammer seg over sin funksjonshemming, kan det imidlertid gjøre det vanskeligere for ham å få venner og danne relasjoner. Hvis foreldrene er også skamme seg over sin funksjonshemming, kan det sementere disse følelsene, senke hans selvfølelse. Hans usikkerhet kan gjøre det vanskelig for ham å be om den hjelpen han trenger, eller gjøre det vanskelig for ham å nærme seg andre barn på hans alder.

Lærevansker

Det er et bredt spekter av fysiske, nevrologiske og psykiatriske funksjonshemninger som påvirker læring på ulike måter og i ulik grad. Processing forsinkelser, mental retardasjon, blindhet, døvhet og mange andre funksjonshemninger kan gjøre det vanskelig for elevene å lese, høre eller forstå sine leksjoner. Dysleksi kan alvorlig svekke en elevs evne til å lese og skrive, noen ganger ganske alvorlig, uten at det påvirker hennes evne til å forstå leksjonene. For å overvinne disse problemene, kan funksjonshemmede studenter trenger å ha en vesentlig presentert på en annen måte. For eksempel vil dyslektiske og synshemmede barn nytte av å ha kurs presentert for dem. Funksjonshemmede barn kan ha behov for å ha sin arbeidsmengden redusert eller tidsbegrensninger på tester og prosjekter utvidet slik som å fullføre sine oppdrag.

Akademisk Frustrasjon

Funksjonshemninger kan føre til frustrasjon når funksjonshemmede barn føler seg falle bak sine jevnaldrende i skolen. Studenter med læring, forståelse og sensoriske funksjonshemninger ofte må jobbe ekstremt hardt bare for å holde tritt, noen ganger motstridende med usympatiske lærere og hjem tidsplaner som ikke gir dem nok tid. I noen tilfeller kan dette føre til barna gi opp på skolen, og som hører med peer grupper som ikke verdsetter utdanning og engasjere seg i risikofylt atferd. Studenter med nedsatt funksjonsevne som påvirker skoleprestasjoner trenger hjelp fra sine foreldre, skolen og ofte utenfor veiledere for å holde dem på sporet.

Mobbing

Mobbing kan påvirke noen barn, men barn med nedsatt funksjonsevne er ofte spesielt utsatt for det. Bullies tendens til å tære på barn som ser ut som enkle mål. Barn med nedsatt funksjonsevne ofte faller i denne kategorien siden de skiller seg ut og har en kjent svakhet. Mobbing kan ta en rekke former fra åpenlys fysisk mobbing og navnet ringer til ryktene mongering, sadistiske pranks og sosial shunning. Hvis mobberne er sleipe om det, kan det være vanskelig for foreldrene å bevise problemet og få skolen til å ta affære.

Hvordan velge en Vekttap Clinic

Hvordan velge en Vekttap Clinic


Kjendis Anbefalinger og fantastiske løfter er fristende lokker satt ut av vekttap klinikker. Vurdere annonsering krav, men ser utover annonsene å velge riktig vekttap klinikken for deg. I tillegg til å investere tid og penger i klinikken, din fysiske og mentale helse er i skyld, så ta forholdsregler og lese noen tips før du gjør spranget til delta i et program.

Hvordan velge en Vekttap Clinic

•  Besøk klinikken med ingen intensjon om å bli med. Legg igjen ditt kredittkort og sjekkhefte hjemme slik at du ikke blir fristet til å melde seg på stedet. Klinikker ansette profesjonelle oppdrag selgerne å selge medlemskap og de vet hvordan de skal finne dine varme knapper og få deg til å signere. I stedet, se deg rundt, ta en tur og spør mange spørsmål.

Sjekk ut forbruker nettsteder som legger ut kommentarer om lokal drift. Noen ganger kan en vekt-tap selskapet vil legge inn kommentarer på sine egne sider, men mange bedrifter bare skrive ut de gode kritikker.

Be om og ringe tidligere og nåværende medlemmer. Engasjere dem med åpne spørsmål for å få deres mening om klinikken og folk som kjører den, så vel som deres suksess med programmet.

Se på de ulike alternativene som hver vekttap klinikken tilbyr. Bestem om du ønsker å kjøpe prepackaged mat, lage mat selv eller spise ute. Noen klinikker tilbyr online programmer, mens andre fokuserer på gruppe eller rådgiver møter. Sammenlign og deretter plukke vekttap klinikken som passer best til din livsstil.

Be om en prøve medlemskap. Ofte klubber og klinikker tilbyr spesialiteter fro en uke eller to for å la deg prøve tjenesten og produktene de selger. Les tilbudet om å sørge for at det ikke inneholder noen klausuler som vil holde deg ansvarlig om du takker nei til å bli med.

Se etter et program som tilbyr en grundig oppfølgingsregime for vekt vedlikehold. Noen low-calorie-programmet kan hjelpe deg å miste vekt, men det er å holde den av lang sikt som er viktigst.

Hint

  • Konsultere legen din dersom du har spørsmål om noen vekttap plan.

Hvordan få tynnere lår

Hvordan få tynnere lår


Hvis du ønsker å få tynnere lår det trenger ikke å være en gjør eller dø oppdrag. Altfor mange kvinner har urealistiske forventninger. Dette betyr at de setter seg selv under stort press for å gjøre noe som er nesten umulig! Vi trenger bare å få reelle og vet at det tar tid å gjøre endringer i livsstil.

Hvordan få tynnere lår

Hvis du er på et oppdrag for å få tynnere lår det kan ta litt tid, så slå seg ned og gjøre det på den rette måten. Tross alt, det kan ha tatt år for de lårene for å få på den måten, så det tar tid å bli kvitt dem.

Som du vet spot reduksjon er en myte! Du kan ikke gjøre det, så ikke prøv, det er ikke bortkastet tid, men bare trene bena vil ikke gjøre lårene tynnere. Du må miste samlede kroppsfett deretter låret fett vil begynne å falle av.

Du kan trygt miste to pounds en uke bare ved å spise 1200 til 1500 en dag, ikke mindre enn 1200 Det er ikke så vanskelig som det høres ut, vanligvis hvis du redusere porsjoner og ikke spise sekunder samt drikke vann med måltider det vil fungere som magi.

Det er, med tanke på at du gjør minst moderat trening. Tross alt, det var synd å miste fett lår bare for å ha dem til å se pløsete! Dette er hva som skjer med dem som mister vekt uten trening. Visste du at pløsete lår kan se like ille som fett seg? Det er sant jeg har sett dem mange ganger på stranden.

Hvis du kommer til å få tynnere lår så hvorfor ikke ha god muskeltonus, slik at du kan vise dem frem. En kombinasjon av kondisjonstrening og trening med vekter vil gi deg de beste resultatene; Imidlertid kan en Billy Blanks video gjør en ganske god jobb også.

Så lenge du trener 3-5 dager i uken på en konsistent basis og lavere kalorier, som beskrevet ovenfor, vil dine fett lårene være en saga blott. Ingen rush, ingen panikk bare jevnt dag for dag å gjøre sunne valg. Ikke fall for svindel som lover månen og ende opp verre enn da du startet.

Det er også en god idé å holde en journal og kartlegge fremgangen denne måten vet du nøyaktig hva du gjorde og hvor mange kalorier du spiste. Pluss når du dokumentere alt det holder deg ansvarlig og på sporet.

Den virkelig store delen er at det er en så enkel w åtte tap program som alle kan gjøre det. Og her er en ekstra bonus! Du kan gå på shopping for en ny bikini for å vise frem dine nylig tonet tynnere lår.