Digidexo.com

hvordan legge på seg?

Hvordan å legge på seg raskt

En stor andel av folk er interessert i å miste et par pounds og opprettholde en sunn vekt. Men et utvalgt antall individer har det motsatte problemet. I stedet for å miste vekt, de ønsker å få vekt. Heldigvis finnes det flere måter å legge på seg raskt. Dette kan hjelpe undervektige individer oppnå sin idealvekt.

Hvordan å legge på seg raskt

•  Øk maten porsjoner og kalorier. Å få vekt raskt, øke det daglige kaloriinntaket. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Øke kaloriinntaket med 500 om dagen for å få ett pund i uken.

•  Spis konsekvent. Den gjennomsnittlige person spiser tre regelmessige store måltider om dagen, eller 4-6 små måltider om dagen. For å legge på seg raskt, spise flere ganger i løpet av dagen (annenhver time), og inkluderer høy-kalori matvarer i kostholdet ditt. Disse inkluderer rødt kjøtt, pasta, poteter og bønner.

Slapp av og kontroll fikle. Å ha nervøs energi forbrenner ekstra kalorier, og dette kan hindre vektøkning innsats. Lær hvordan du kan slappe av og ikke rock eller riste bena mens du sitter eller står.

Start løfte vekter. Resistance øvelser og vektløfting bygger muskelmasse, noe som kan resultere i vektøkning. Begynn sakte, bygge din utholdenhet, og deretter gradvis øke vekten. Du vil miste vekt og få muskler.

Drikk rikelig med drikkevarer. Drikkevarer som melk, te og juice inneholder flere kalorier (ca 100 per 8 gram), som kan legge opp og øke vekten din.

Hvordan å legge på seg og Muscle

For de som har problemer med å sette på vekt og bygge muskler tross spise godt og trene, er det viktig å få alle fakta om hva det tar å få sunn vekt. Utbredte myter om ernæring og mosjon krav sammensatte mange Hardgainers 'problemer. Du har kanskje ikke de genene å se ut som en bodybuilder, men du kan lære å legge på seg og muskel effektivt ved å spise riktig mat i riktige mengder og trene på måter som stimulerer muskelvekst.

Bruksanvisning

Velg den rette balansen av kaloririk mat. For å få sunn vekt, trenger du en diett som er om lag 15 prosent protein, 55 prosent karbohydrater og 30 prosent fett. Den mest effektive forholdet varierer fra individ, så du trenger for å eksperimentere litt. Velge sunne matvarer som inneholder en høy mengde kalorier og næringsstoffer per gram, for eksempel nøtter, bønner og belgfrukter, avokado, olivenolje og magert kjøtt. Hvis du bruker weight gainer shakes, balansere protein, karbohydrater og fett, snarere enn å drikke bare protein shakes. Bruk disse matvarene for å legge til 500 kalorier om dagen til anbefalt daglig kaloriinntak basert på høyde, vekt og aktivitetsnivå. Hold en matdagbok slik at du vet nøyaktig hvor mye av hva du spiser og hva som skal endres hvis du oppdager at kostholdet ikke fungerer for deg.

Spis hyppige måltider og snacks. Fordi magen har en begrenset mengde, er det lettere å spise mer ved å øke frekvensen av dine måltider i stedet for bare størrelsen. Mål for seks måltider om dagen. Planlegg måltidene på forhånd slik at du ikke vil hoppe over et måltid fordi du ikke vet hva du skal spise. Bære sunne, kaloririk snacks med deg og spise når du føler deg enda litt sulten. Bananer, peanøttsmør, fullkorn kjeks, stokker av streng ost og energibarer er ideelle for dette.

Løft vekter tunge nok til å stimulere muskelvekst. Muskelvekst skjer når du plasserer nok etterspørsel på musklene for å overbelaste dem uten å skade dem. Løft vekter du kan gjøre maksimalt seks repetisjoner med. Øk mengden av vekten du løfter med 10% når du enkelt kan gjøre 10 til 15 reps med dette beløpet. Utøve alle muskelgrupper like å unngå å forlate ett område, for eksempel bena, underutviklet.

Varier treningen rutine. Stikker med bare noen få øvelser uke etter uke kan forårsake ujevn eller langsom muskelutvikling. Det kan også la deg lei og mindre sannsynlighet for å trene. Forhindre disse problemene ved jevnlig å prøve nye øvelser med frie vekter og jobbe med alle de vekt maskiner du har tilgang til, snarere enn bare dine favoritter. For mer variasjon, prøv en kaster sport som diskos, spyd eller shot-put.

Få nok hvile. Kroppen din bygger muskler mens du hviler, ikke mens du trener. Arbeider alle musklene hver dag kan hindre muskelutvikling og føre til skade. Gjøre en trening for hele kroppen annenhver dag eller jobbe en annen muskelgruppe hver dag og tillate de muskler til hvile for en dag før du arbeider dem igjen.

Tips og advarsler

 • Det er ikke alltid nødvendig å unngå alle fettrike matvarer som hamburgere og milkshake. De bør ikke være din kosttilskudd stifter, men de kan bidra til å fylle ut hullene når du har problemer med å få nok kalorier.
 • Kardiovaskulær trening vil ikke bygge muskler, men det vil styrke ditt hjerte og lunger, og hjelpe deg å forbrenne fett. Hvis du er undervektig, begrense cardio til 30 minutter tre ganger i uken.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

BMI, eller Body Mass Index, er en enkel metode for å bestemme kroppsfett nivåer basert på inndeling kroppsvekt etter høyde. Mens det er et dårlig valg når du arbeider med idrettsutøvere som har en tendens til å ha høye nivåer av muskelmasse, noe som forskyver ligningen, er det en god metode for å avgjøre om noen er undervektig.

Den enkleste metoden for å "fikse" en lav BMI er å bare få lean body mass, eller muskler. Hvis du spiser mer enn du for tiden spiser og løfte tunge vekter, vil din BMI øke på en positiv måte.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

Spis Big to Be Big

•  Spis mer. Det tar en betydelig kalorioverskudd for å få vekt, spesielt for de med naturlig lav BMI. Disse personene har en tendens til å ha unormalt høye metabolske priser og et overskudd av energi som manifesterer seg som "nervøs" energi, i form av uro og konstant bevegelse bursts. Du trenger å øke kaloriinntaket mellom 500 og 1500 kalorier per dag eller mer.

Drikk én liter helmelk hver dag. Den GOMAD metoden eller "Gallon Of Milk A Day", er en tid-bevist metode for å raskt øke kroppsvekt.

3 Begynn GOMAD ved å øke melkeforbruket ved å legge til én eller to kopper melk per dag. Gradvis øke mengden til en gallon av dagen i løpet av to til tre uker.

•  Vurder kosttilskudd. Tilskudd av GOMAD kosthold er egentlig ikke nødvendig, ifølge trener Mark Rippetoe, forfatter av "Starting Strength, Basic Barbell Training", men kan være gunstig.

Ta en multivitamin hver dag og en kreatin monohydrat supplement. Kreatin er det mest forsket diett hjelpemiddel i historien. Det er ingen publiserte undersøkelser som illustrerer negative bivirkninger. Det er alt anekdotiske bevis som vanligvis refererer til løftere som var under-hydrert.

"Jeg anbefaler også L-Glutamin, aminosyren," sier trener Troy West, cscs, eier av Empower Fitness i Portland, Oregon. "L-Glutamin har vist seg å redusere, og til og med hindre, etter øvelsen sårhet. Det er en enkel måte å holde motivert om å løfte."

Løfte tunge ting gjør musklene større.

Løft tunge vekter. Løfte tunge vekter vil gjøre deg sterkere. Styrketrening sikrer at kalorioverskudd skapt av GOMAD diett utnyttes for proteinsyntesen i stedet for å bli lagret som kroppsfett.

Løft tre ganger per uke, med en helkropps styrke rutine bygget rundt vektstang knebøy, benkpress og markløft eller strøm renser. Disse sammensatte-bevegelsen, multi-felles øvelser fremme maksimal muskel gevinst ved å aktivere flere muskler per øvelse enn enklere, maskinbaserte øvelser.

Start ut med en vekt som er bare moderat utfordrende, og legge til fem pounds til hver øvelse, hver treningsøkt. Denne metoden gjør det mulig å foreta raske gevinster uten over-arbeider selv til et punkt av avtagende avkastning.

Hint

 • For laktose intolerant, det er fordøyelses hjelpemidler som Lactobacillus-Ease tilgjengelige som hjelper kroppen å bryte ned laktose. Andre kan velge å prøve geitemelk som et alternativ.
 • Soyamelk er ikke anbefalt for GOMAD, siden det er betydelig bevis for at det har en negativ effekt på mannlig hormon produksjon.
 • Se din lege før du begynner på ny diett og treningsprogram.

Hvordan å legge på seg i 10 dager

Hvordan å legge på seg i 10 dager


En hel industri har vokst opp rundt etterspørselen etter raske vekttap tips og produkter, men noen mennesker trenger å få vekt for å holde seg friske. Som å miste vekt, prosessen for å få vekt krever disiplin, kaloritelling og trening. Før du tar fatt på en plan for å få vekt raskt, bør du oppsøke helsepersonell for å unngå problemer og kostbare feil.

Hvordan å legge på seg i 10 dager

•  Spis store måltider tre ganger om dagen, samt to snacks, og ikke hoppe over noen måltider. Angi en alarm til å gå av hver tredje time for å minne deg på at det er på tide å spise.

forbruke mer kalorier enn du forbrenner gjennom trening og aktiviteter hele dagen. Kalori teller for de fleste matvarer er tilgjengelig på emballasjen. Prøv å holde en logg over kalorier du forbruker hver dag.

Utfør styrketrening med frie vekter eller maskiner for å få muskler. Muskler veier mer enn fett, så å få muskelmasse øker totalvekt samt bidra forme kroppen din.

Konsumere vektøkning kosttilskudd i forbindelse med en høy intensitet treningsprogram. Søk profesjonell veiledning fra en lisensiert lege før du begynner en supplement diett for å unngå komplikasjoner.

Drikk protein shakes. Bland pulver løsninger av to-til-en karbohydrater til protein og legg i en liter vann. Shakes legge ekstra kalorier og gir energi og næring mens du trener. Drikker en shake før og etter treningen kan legge til ett pund per uke til rammen.

Spis rikelig med stivelse og matvarer med høy glykemisk indeks. Disse matvarer produsere insulin hormon som hjelper lagre kroppsfett. Innarbeide matvarer slik som poteter, brød og pasta inn i minst ett måltid per dag.

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker


Økende vekt er ikke alltid så enkelt som å øke matinntaket for folk som er naturlig undervektige. I de fleste tilfeller, når matinntaket er i utgangspunktet økt, metabolisme øker i tillegg så de ekstra kaloriene ender opp med å bli brent veldig raskt. Et godt kosthold med en sunn øvelse diett er den beste tilnærmingen.

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker

•  Beregn din nåværende BMR (basal metabolic rate) for å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner daglig. Det er mange BMR kalkulatorer tilgjengelig på nettet, eller du kan bruke den ledige hånden formel. For menn formelen er (10 x vekt i kg) + (6,25 x høyde i cm) - (5 x alder) + 5, for kvinner formelen er (10 x vekt i kg) + (6,25 x høyde i cm) - (5 X alder) + 161.

Bruk skalaen for å finne ut vekten din. Etter at du veier deg, beregne din BMI (body mass index). Din BMI vil fortelle deg hvor undervektig du er, og gi en nøyaktig guide for hvor vekten din bør være. Identifiser din idealvekt, deretter trekke din nåværende vekt, slik at du kan finne ut hvor mye vekt bør være vunnet. Online BMI diagrammer vil beregne tallene for deg, eller du kan finne din BMI ved å multiplisere vekten din i pounds med 703 og deretter ved å dividere dette tallet med høyden din kvadrat.

Øk matinntaket med 500 kalorier hver dag. Det kan se ut som en ekstra peanut smør og gelé sandwich, en latte eller spise matvarer som nøtter eller yoghurt for snacks å legge på protein og sunt fett. Det er mange måter å øke kalorier, men den beste måten å sikre sunn vektøkning er å satse på 1 til 2 pounds en uke. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier, så ved å øke det daglige kaloriinntaket med 500, bør du få ett pund i uken.

For å sikre optimal helse under vektøkning prosessen, bør en sunn øvelse rutine bli innlemmet i din daglige timeplan. Sykling 3 til 4 ganger i uken eller ta lange turer finnes enkle måter å få plass i øvelsen. Hvis du ikke har noe imot å trene, gå på treningsstudio og løfte vekter er en fin måte å bulk opp muskler som legger pounds. Sørg for å holde seg til rutinen.

Hint

 • Å se en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på vekt restaurering er ideell for de som er undervektige.
 • Gå til en lege før du begynner på vektøkning diett. Lav kroppsvekt kan ofte være forbundet med helseproblemer, som bør utelukkes før du prøver å få vekt.

Hvordan å legge på seg når du har en depresjon

Hvordan å legge på seg når du har en depresjon


Hvis du er deprimert, er sjansen stor for kroppen din reagerer på det på én av to måter: enten få vekt eller miste vekt. Begge er dårlig, men å miste for mye vekt kan være ekstremt farlig og med dødelig. Å miste for mye vekt eller miste vekt for raskt kan gi nyreskader og andre helseproblemer. Så hvordan får du vekt når du ikke kan finne viljen til å spise? Her er noen tips om hva du kan gjøre for å få vekt når du er deprimert.

Bruksanvisning

Økende vekt i Depresjon

•  Be om hjelp fra venner og familie. Verve hjelp av venner av familien for å lage måltider, ta dem til deg og sitte med deg mens du spiser. Dette bidrar til å overvinne mangelen på vilje til å stå opp og lage din egen mat og disinterest i maten selv.

Gjør det pent. Når du gjør mat, gjøre det attraktivt. Ikke bare pytt mat på tallerkenen og deretter stirrer på den. Ta deg tid til å forberede hver hovedrett og ordne og pynte det pent. Når du ikke er deprimert kan du ikke bryr seg hva din mat ser ut før du spiser den, men når du er deprimert, vil en trist leter offer bare føle deg mer ulykkelig.

Stå opp og komme i bevegelse. Det kan ta en liten innsats fordi når du er deprimert det føles som alt du ønsker å gjøre er å krype under dyna og håper verden går unna, men trening er en stor stress og depresjon avlastning. Det hjelper også forbedre appetitten og hjelper deg opp i vekt når du er deprimert.

Sørg for at du får nok søvn. Når du er deprimert kan det virke som om du tilbringer hele livet ditt i sengen, men sjansene er du kaste og slå, ikke sove. Hvis du har problemer med å sove bør du kontakte lege for mulig medisinsk hjelp. Å få nok søvn er en viktig faktor i kroppens evne til å regulere matinntaket og vekt.

Drikk kosttilskudd. Det finnes en rekke ernæringsmessige vekt få drinker på markedet for de som ikke kan få nok kalorier og næringsstoffer fra en vanlig dags matinntak. I løpet av de verste delene av depresjon, når du spiser er et ork uansett hvordan du skjære den, sørg for at du drikker rikelig med kosttilskudd som Boost eller Sørg.

Tips og advarsler

 • Dersom depresjon varer lenger enn en uke eller vekttap blir alvorlig er det viktig å søke råd hos en lege.

Hvordan legge på seg og spise sunt

Selv om vi lever i en diett-gal verden, mange mennesker er faktisk på utkikk etter måter å få vekt. Slanke folk som veier mindre enn det som er anbefalt for deres kroppstype er på et høyere risiko for å utvikle helsemessige forhold knyttet til nærings-mangel, for eksempel tap av bentetthet. Andre kan utvinne fra en fysisk sykdom. Uavhengig av den grunn, er det en rekke av trinn en person kan ta for å legge på og spise sunt på samme tid. Hovedfokus er å konsumere en større mengde av daglige kalorier fra sunn mat og å kombinere et balansert kosthold med moderat trening.

Hvordan legge på seg og spise sunt

•  Hold en matdagbok i en uke. Skriv ned alt du spiser og drikker, og til hvilken tid for en hel uke. Sørg for å være detaljert. Dette vil gi deg en god ide om kaloriforbruk og hva slags mat du spiser. Det vil også hjelpe deg å se hvor du kan legge til kalorier. For å få om lag 2,2 pounds en måned, må du spise en ekstra 300 kalorier om dagen. Sjekk maten etiketter 'kalori per porsjon og servering størrelse mengder for enkel referanse.

Spis tre sunne måltider hver dag. Måltidene må inkludere protein, hele korn og grønnsaker. Bruk kaloririk mat i minst ett måltid. Sunn kalori tette matvarer inneholder buttery avocado, poteter, mais, blandede nøtter og granola. Prøv spinat, ost og omelett i morgen med toast, en avocado og kalkun wrap til lunsj med en servering av frukt og nøtter, og en bolle med kalkun chili med en side salat til middag.

Legg i tre sunne snacks hele dagen. Nøtter er et godt valg, spesielt mandler. En servering av yoghurt eller cottage cheese er også en god snack alternativ. Baby gulrøtter eller stangselleri er en stor kilde til kostfiber, som er en del av et balansert og sunt kosthold. Hold deg unna bearbeidet snacks som chips. Disse kan være høy i natrium og mange ganger inneholder konserveringsmidler.

Spis mer til hvert måltid. Øke servering størrelse er en av de enkleste måtene å legge kalorier i kostholdet ditt. Du trenger ikke å gå så langt som å spise to plater til hvert måltid-bare å legge mer mat på tallerkenen din vil gjøre utslaget. Redusere forbruket av ikke kalori drikker som kosthold Colas som fyller deg opp og gir ingen ernæringsmessige eller kalori fordeler. Sats på naturlige fruktjuicer eller økologisk melk i stedet.

Delta i moderat trening og vekttrening. Regelmessig trening som gåing kombinert med en moderat mengde vektløfting vil hjelpe deg å få muskler og holde uønsket fett i sjakk. Sikt i minst 30 minutter aktivitet daglig. Hvis du allerede er svært aktive, må du øke kaloriinntaket for å sikre sunn vektøkning.

Hvordan legge på seg å få store

Hvordan legge på seg å få store


Grunner til å sette på vekt inkluderer å være ekstremt undervektig, utvinne fra en sykdom og landing en rolle i en film eller bildeseanse som krever en fyldigere figur. Hva er viktig å huske på når du setter på vekt er at det skal gjøres på en trygg og sunn måte.

Kalorier

En gjennomsnittlig kvinne trenger 1800 kalorier per dag og en gjennomsnittlig mann krever 2400 kalorier per dag for å holde en sunn vekt, kombinert med regelmessig mosjon. Ved å spise for å få vekt, er det lurt å søke profesjonell personlige lege.

Regelmessige Snacks

Regjeringen i Manitoba publisert en guide ark: "Hvordan å få vekt '. Denne guiden bladet sier det er best å spise regelmessige næringsrik høyt kalori snacks hele dagen, inkludert en matbit før sengetid og spise et stort måltid når appetitten er på sitt beste for å få vekt vellykket.

Misforståelse

Ikke fyll opp med kalorifattig mat å få vekt. Å fylle opp på lav kalori mat og drikker som rå, klumpete grønnsaker, suppe, te, kaffe, kosthold brus vil ikke gi de nødvendige kalorier. I stedet inntar høye kalori mat som poteter, pasta, smør, iskrem og fett kjøtt.

Advarsel

Spise usunn og fet mat kan forårsake tretthet. Tretthet er bare en bivirkning av hensikt å spise for å få vekt. Det er også muligheter for akne, kvalme og mageproblemer som oppstår.

Hvordan legge på seg uten å bli Fat

Hvordan legge på seg uten å bli Fat


Diett planer er ikke alltid laget for å hjelpe en person miste vekt. I noen tilfeller er de ment å hjelpe folk opp i vekt. Naturligvis, alle kan spise hva de vil hvis de ønsker å få fett, men for å få vekt sunt du trenger å få vekt uten å få overflødig fett. Dette gjøres ved å legge muskelmasse på kroppen, noe som betyr at du også trenger å være fysisk aktiv når du spiser for å få vekt og ikke fett.

Bruksanvisning

•  Styrke-toget for å bygge muskelmasse. Roter muskelgruppene du jobber på daglig for å gi de delene du jobbet gårsdagen tid å helbrede.

Unngå mat som inneholder mye fett og sukker. Heavy forbruk av disse matvarene kan øke kolesterolet, noe som kan føre til hjertesykdom. Du trenger litt fett i kosten din, though. Oppsøk umettet fett som enumettet, flerumettet og omega-3. Ifølge Drugs.com, 1/4 til 1/3 av kaloriinntaket hver dag bør komme fra sunt fett.

Overvåk vektøkning. Det beste er å få langsomt. Drugs.com anbefaler en hastighet på 1/2 kg til £ 1 per uke.

Konsumere 6 til 10 g karbohydrater for hver 2,2 kg. av kroppsvekten du har for øyeblikket. Karbohydrater er viktig fordi de er en av kroppens viktigste energikilder. Når det er sagt, hvis du spiser for mange karbohydrater kroppen omdanner dem til lagrede fettreserver.

Spis nok protein. Protein bidrar til å bygge og reparere muskelvev, så hvis du arbeider ut og bygge muskelmasse, er det viktig å progresjon. Ifølge Drugs.com, bør du legge 1.6 til 1.7 g protein daglig hvis du er styrke-trening.

Tilsett ca 400 til 500 kalorier per dag i kostholdet ditt. Suzanne Girard Eberle, forfatter av "Endurance Sports Nutrition," anbefaler å få disse kaloriene fra et balansert kosthold slik at kroppen kan skal bruke dem til å legge muskelmasse. Sørg for at kostholdet ditt inneholder frukt, grønnsaker, bønner, hele korn brød, kjøtt og meieriprodukter. Drugs.com antyder en kopp iskrem eller en skive ristet brød med peanøttsmør blant friske 500-kalori snacks.

Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger åtte 8-oz. glass vann hver dag. Plus, legg 20-48 oz. for hver time av øvelsen du fullfører.

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?


Informasjon om sunt vekttap overflod i dag, men det kan være betydelig vanskeligere å lære å legge på seg fornuftig. Når du øker din vekt, mål spesielt for en økning i lean body mass i motsetning til å bare legge pounds. Mager kroppsmasse er definert som den totale vekt av muskel, bindevev og ben kombinert, ifølge Rutgers University. Oppnå dette ved å betale oppmerksomhet til ikke bare mengden men også den type mat inkludert i kostholdet ditt.

Hvordan kan jeg legge på seg Fornuftig?

•  Øke kaloriforbruket med 500 til 1000 kalorier per dag for å få ett pund per uke. Disse kaloriene bør komme fra et utvalg av sunn mat, ikke bare høy fett eller høy-protein valg, ifølge University of Arizona. Spise høy-kalori, næringsrik mat som peanøttsmør, nøtter og tørket frukt reduserer fett gevinst samtidig slik at du kan legge til din totale vekt.

Begynn en styrke treningsprogram for å øke lean body mass. Utfør sammensatte øvelser som bruker mer enn en muskel for å maksimere hormonelle responser og dermed muskelvekst, ifølge Rutgers University. Maksimere vekst av muskelmasse ved å holde treningen rutine frisk, varierende antall sett, vekt brukt eller øvelse utføres for hver muskelgruppe.

Spis hyppige måltider og snacks hele dagen, inkludert før og etter trening. Øke størrelsen på hver del for enkelt å legge til flere kalorier til ditt daglige kosthold i tillegg. Inkluder kalori drikkevarer med dine måltider som juice og melk, som foreslått av University of Arizona.

Få nok hvile for å tillate kroppen å gjenopprette fra din styrke treningsprogram. Kroppen frigjør også sine høyeste nivåer av veksthormon under søvn. Dette er nødvendig for å bygge nye muskler og legge vekt, i henhold til University of Arizona.

Hint

 • Komplett kroppssammensetning testing før du begynner å få vekt. Dette gir nøyaktig foreløpig informasjon som du kan bruke til å sammenligne fremtidige testresultater gjennom hele vektøkning program.
 • Dersom framtidige kroppssammensetning tester indikerer økende kroppsfett nivåer, revurdere ditt valg av mat, energi utgifter og daglige kaloriinntaket. Omstille etter behov, med sikte på ikke mer enn en ett pund total vektøkning hver uke.
 • Godta genetiske grenser som kan holde deg fra å nå ditt endelige mål. Mens riktig ernæring og fysisk trening gi betydelige resultater, er hver kropp unik i sin evne til å få lean body mass.

Mat å legge på seg

Både friske vekttap og sunn vektøkning er vanskelige å oppnå. Det er én ting å utføre dem på en sunn måte, men en annen helt for å ta usunn rute. Når jeg prøver å få vekt, er målet vanligvis å pakke på kvalitet muskelmasse. Mange bruker å få vekt som en unnskyldning til å spise noe de ønsker, med fokus på kvantitet og overser kvalitet. Selv om dette kan pakke et par pounds på raskt, det finnes bedre alternativer.

Forstå makro-næringsstoffer

Å effektivt opp i vekt, må du først ha en grunnleggende forståelse av makronæringsstoffer og deres funksjoner. Protein er byggesteinen av muskel, oppmuntre ikke bare muskelvekst, men også muskel reparasjon. Sunn fett gir kroppen med en rekke sykdomsbekjempelse fordeler og kan brukes som en sekundær energikilde; karbohydrater er kroppens primære energikilde.

Protein

Når sette på vekt, er protein ekstremt viktig. Forutsatt at målet er å få kvalitet muskelmasse, er store mengder protein er nødvendig. Selv om lean protein er vanligvis det beste alternativet, vil en liten bit av fett kjøtt din vekt-få oppdrag - men visse kjøtt er høy i mettet fett og bør begrenses. Kvalitet protein kilder inkluderer biff, svinekjøtt, kylling, fisk, naturlig peanøttsmør, egg og melk. Naturlig peanøttsmør er lett den mest calorically tett alternativet. Smucker er Chunky naturlig peanøttsmør inneholder 210 kalorier per porsjon størrelse med to spiseskjeer.

Fat

Fett inneholder ni kalorier per gram. På grunn av denne høye kalori teller, kan fett være en viktig ressurs når økende vekt. Sunn mono-umettet og poly-umettet fett bør omfavnes, mens potensielt skadelige mettede og trans fett bør begrenses. Nøtter og ulike vegetabilske oljer er gode kilder til sunt fett. Naturlig peanøttsmør og egg er også gode høyt kalori alternativer. Avokado presentere et annet fett alternativ, som inneholder et gjennomsnitt på 322 kalorier.

Karbohydrater

Selv om alle makro-næringsstoffer bør utnyttes for sunn vektøkning, karbohydrater har potensial til å være din største våpen. Carb-lastet mat er den mest tilgjengelige og ofte den billigste. Hvis mulig, hold deg til hele hvete carb alternativer - den ernæringsmessige verdien er ofte mye høyere enn sine hvite kolleger. Brød, pasta, ris og poteter er alle store high-carb, høy-kalori mat for å legge på seg. Melk er også en utmerket høyt kalori alternativet. To prosent redusert fett melk gjennomsnitt 122 kalorier per åtte gram.

Hvordan legge til matvarer til kosthold som bekjemper Belly Fat

Hvordan legge til matvarer til kosthold som bekjemper Belly Fat


Det er matvarer som du kan legge til din diett som vil kjempe magefett. Ved å gjøre noen små endringer i kostholdet ditt kan du redusere midjen din. Denne artikkelen vil skissere hvordan å legge matvarer i kostholdet ditt som bekjemper magefett.

Hvordan legge til matvarer til kosthold som bekjemper Belly Fat

•  Det første trinnet er å legge sennep til kosthold. Sennep inneholder forbindelser som stopper fettceller fra å vokse. På grunn av dette sennep kan hjelpe deg å holde waistline liten. Sennep er ikke bare bra på smørbrød, det kan legges til laks, og er en stor dip for rå grønnsaker.

Det andre trinnet er å spise villfanget laks. Villfanget laks inneholder fiskeoljer som blokkerer magefett fra forming. Laksen må være villfanget som gården reist laks har ikke den samme nærings makeup som villfanget laks.

Det tredje trinnet er å spise appelsiner. Sitrusfrukter inneholder forbindelser som brenner fett celler, og appelsiner inneholder mest blant sitrusfrukter.

Hvordan legge til en Seat til en Walker

Hvordan legge til en Seat til en Walker


Walkers gir god støtte for eldre personer som trenger å ta ekstra forsiktig når han går. En turgåer tillater brukeren å holde på noe stødig mens de går fra ett sted til den neste. Men hva skjer hvis du trenger å sitte ned og hvile? I stedet for å stole på en benk eller stol å være uansett hvor du er, ta med din egen. Følg disse enkle trinnene for å legge et sete til en rullator.

Bruksanvisning

Hvordan legge til en Seat til en Walker

•  Mål lengden og bredden på sitteplasser plass i stolen ved hjelp av målebånd.

•  Skjær skummet til disse målingene ved bruk av saksen. Still skum til side.

•  Legg stoffet flatt på bordet, med den eksterne side berører bordet. Velg stoff av ditt valg, husk det bør være solid nok til å vare over tid.

Sett skum på tekstilet. Vikle stoffet rundt setet, slik at den passer tett rundt skum og dekker det. Dette bør forlate tre åpne sider. Skjær av overflødig stoff, og sy de tre åpne sider sammen ved hjelp av needled og tråd.

Lim metallstenger på langs langs bunnen av setet, ved hjelp av sterk lim egnet for metall. Stolpene bør utvide 2 inches utover setet og være parallelle med hverandre.

Plasser setet i rullator, kiler det i tett for å sikre det. Test det først ved forsiktig å sitte på den uten hele kroppsvekten. Forsterke med flere metallstenger hvis nødvendig.

Hvordan legge til min kone til My Bluecross Shield Regler

Hvordan legge til min kone til My Bluecross Shield Regler


Hvis du trenger å legge til din kone til din nåværende Bluecross Shield helse-forsikring på grunn av siste ekteskap, din kone miste sin jobb eller av andre grunner, må du følge en rekke trinn. Hensiktsmessig papirer og skjemaer må fylles ut for add-on til å oppstå og til dekning for å begynne, som vanligvis finner sted på den første dagen i neste måned.

Bruksanvisning

Hvordan legge til min kone til My Bluecross Shield Regler

1 Kontaktperson Bluecross Shield kundeservice og spørre om hvorvidt eller ikke din kone er kvalifisert for dekning. Avhengig av type politikk, kan du bare få lov til et visst antall personer per politikk. Hvis du var nylig gift, må du kanskje legge til din kone innenfor en bestemt tidsramme. Dette beløpet av tid avhenger av politikken. Også, kan du få lov til å bare legge din kone under en bestemt tid av året da Bluecross Shield har sin åpen påmelding periode.

Be Bluecross Shield å sende deg noen nødvendige papirene som trengs for å legge til din kone til politikken, deretter fylle ut dette når du mottar den. Du må kanskje avsløre eventuelle tidligere helsemessige forhold som din kone har, tidligere operasjoner, nåværende helsestatus og hvorvidt hun er en røyker.

Legg ved alle dokumenter som kreves for å legge til din kone til Bluecross Shield politikk. Hvis dette tillegget er på grunn av et ekteskap, må du inkludere en kopi av ditt ekteskap lisens. Hvis din kone mistet sin jobb nylig, må du kanskje ta en kopi av hennes oppsigelse brev fra hennes forsikringsselskap for å bevise at hun ikke lenger har dekning.

Mail i alle fullførte papirer og dokumenter så snart som mulig å sørge for at det blir behandlet i tide. Dette vil bidra til å hindre forsinkelser i starten av dekning. Det er lurt å bekrefte med Bluecross Shield at papirene var mottatt, og at den blir behandlet. Sørg for at du vil bli motta et brev som bekrefter når dekningen begynner og detaljene i politikken.

Ting å spise for å legge på seg

Ting å spise for å legge på seg


Hvis du synes det er vanskelig å gå opp i vekt, kan det være grunn til at du trenger en høy metabolisme, et høyt nivå av fysisk aktivitet i forhold til hvor mye kalorier du forbruker, sykdom eller muligens en kombinasjon av disse faktorene. Vektøkning oppstår når mengden kalorier du tar inn er høyere enn den mengden kalorier du forbrenner. Vektøkning bør gjøres ved å spise næringsrik mat med mye proteiner, karbohydrater og sunt fett og trene, ikke ved å laste opp på sukkerholdige eller bearbeidet "junk mat".

Proteiner

Protein hjelper kroppen til å få muskler, som gir legemet ekstra vekt. Proteiner som stammer fra animalske kilder er best, fordi de også inneholde noe fett, noe som er gunstig for å få vekt fordi proteiner som inneholder noe fett er høyere i kalorier enn de som ikke har fett. Whey protein, egg, kylling, kalkun bryst, laks, tunfisk, laks, magert kjøtt og lam er alle gode valg for høykvalitets protein. Melkeprodukter som cottage cheese, lettmelk og fettfattig yoghurt er også gode kilder til protein. Unngå fet kutt av oksekjøtt, svinekjøtt, pølse, bacon og hele melkeprodukter fordi de inneholder store mengder usunn mettet fett.

Karbohydrater

Komplekse karbohydrater, kalt stivelse, er en annen kilde til kaloririk mat med høy næringsverdi. Poteter, yams, ris, korn, belgfrukter og pasta er gode kilder til karbohydrater er nødvendig for å legge på seg. Hele korn som havregryn, kremen av hvete og hvete brød er også flotte stivelse som vil hjelpe deg i vektøkning.

Sunt fett

Sunne, umettede fettsyrer er en annen viktig faktor i en vektøkning diett. Fett har mer enn dobbelt så mange kalorier per gram enn karbohydrater eller proteiner. Imidlertid bør mindre enn 15 prosent av kaloriene du forbruker være fra fett. Kilder til de ernæringsmessige fett som du trenger inneholder olivenolje, solsikkeolje, linfrøolje, valnøtter, avokado, peanøtter, peanøttsmør, mandler, borage olje og safflower olje.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg


Som barna vokser, kan deres utseende endres dramatisk over span av bare noen få år. Hvis vekten er et problem, er det viktig å huske på at først og fremst barna vil gjennomgå mange kroppslige forandringer som de nærmer puberteten, og igjen etter hvert som de går gjennom den. Som blir sagt, foreldrene til en under ung gutt kan føle en viss bekymring for at sønnen deres ikke er "normal" fordi han er tynnere enn sine jevnaldrende. Hvis dette er et problem for deg, og du allerede har konsultert en lege, hjelpe gutten få noen vekt å gjøre noen livsstil justeringer.

Hvordan få en ung gutt til å legge på seg

Kontroller at den unge gutten er å spise nok. Har ham spise tre store måltider om dagen med to store snacks i mellom måltidene.

Kontroller at måltider er balansert. En god måte å holde styr på dette er "1-2-3" regelen: én del av alle kaloriene bør komme fra fett, to deler skal være fra protein, og tre deler --- omtrent halvparten av guttens kosthold --- bør være fra karbohydrater.

Legg til masse ekstra kalorier til måltidene ved å inkludere olivenolje, soya eller proteinpulver, hvetespirer, og tørket frukt til retter. Har barnet ditt drikker helmelk til hvert måltid.

Sett gutten på en vektløfting program. Gjør vektløfting og styrketrening to til tre ganger i uken vil bidra til å bygge muskler, som er sunnere og mer varig enn bare å sette på vekt gjennom å spise.

Hvordan å legge vekt på Fast

Ifølge bmi-calculator.net, hvis din kroppsmasseindeks er mindre enn 18.5, du er undervektig. Å være undervektig kan være like problematisk som å være overvektige. Når en person er undervektig, risikerer han supression av kroppens immunsystem. Når immunforsvaret er svekket, en myriade av andre helseproblemer begynner å oppstå. En godt balansert diett er den beste måten for å øke vekten og holde seg friske samtidig.

Hvordan å legge vekt på Fast

•  Øk kaloriinntaket. Begynn å spise mat som er fylt med karbohydrater, inkludert hele korn, pasta, bønner, ris og havregryn. Unngå å spise fetende mat og olje. Lage mat med oljer som lin og olivenolje. Økende vekt betyr ikke at du går på en spise rampage, forbruker alt i sikte. Spis mat med næringsverdi. Sørg for å få proteinkilder, som for eksempel magert kjøtt, grønnsaker og frukt.

Plan å spise seks til syv små måltider om dagen. Prøv å spise rundt 400 kalorier til hvert måltid, eller ca 2800 kalorier om dagen.

Utvikle en vektløfting trening diett. Vektløfting er en god måte å få vekt uten å legge fett. Prøv å løfte minst to ganger i uken. Få med en trener på et lokalt treningssenter hvis du ikke er sikker på hvordan du kommer i gang.

Vurdere å ta et måltid-erstatning eller vektøkning supplement. Få bedre resultater med din supplement blanding ved å legge dem til peanøttsmør og ulike frukter. Bland dine måltid-erstatning pulver med skummet melk og juice i stedet for vann.

Kick dårlige vaner som røyking og drikking, noe som kan redusere appetitten.

Hvordan legge til Protein

Hvordan legge til Protein


Vi trenger protein i noen form for å holde seg sterk og sunn. Selv om du er en svoren carboholic, kan du finne smakfulle måter å legge protein til din daglige meny. Her er hvordan du kan spise en høyere protein diett selv om du ikke er en stor fan av kjøtt, ost og andre populære proteinkilder.

Hvordan legge til Protein

•  Legg melk til frokostblanding. Nyt egg eller eggbeaters, magert kalkun bacon, pølse eller veggie linker eller yoghurt. Protein barer er et annet alternativ hvis du er for opptatt til å lage mat. Legg litt protein whey pulver til en smoothie for en morgen drikke.

Snack på yoghurt, ost, nøtter og lunsj kjøtt for en høy-protein godbit. Hvis du heller vil spise kjeks, tilsett litt lowfat ost, som Laughing Cow Light. Hvis frukten er din vanlige middag lunsj, legg til litt peanøttsmør eller cottage cheese.

gran opp salater med grillet kylling, reker eller tunfisk. Legg tofu kuber for en deilig, høy protein vegetarisk godbit. Hvis du foretrekker en sandwich til lunsj, fyll den med kjøtt, ost eller peanøttsmør. Suppe elskere kan glede chili, bønnesuppe eller supper laget med biter av kjøtt eller fisk.

Hold deg på din protein diett for middag ved å inkludere magert kjøtt, fjærfe eller fisk. Vegetarianere kan velge en porsjon bønner, tofu, ost eller nøtter. Hvis pasta er din preferanse, la det småkoke noen pinjekjerner i din saus til å balansere ut karbohydrater.

Unn deg høyere protein desserter som lowfat iskrem eller frossen yoghurt. Eller bland litt peanøttsmør med rosiner. The South Beach Diet berømte ricotta creme er en proteinrik delikatesse: Bland en halv kopp ricotta ost med Splenda, en dash av vanilje og litt usøtet kakao.

Unn deg en nonfat cafe latte med dessert. Du vil få nesten en kopp melk dampet i til kaffen.

Hint

 • Hvis du prøver å gå ned i vekt, se på kaloriinntaket. Hvis du bare legge protein uten å redusere andre matvarer i kostholdet ditt, vil du få istedet for å miste vekt.

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig


Mange ignorerer råd til å legge mer fiber i kostholdet sitt fordi de ikke vet hvordan, og de tror at fiber smaker som papp. Virkeligheten er ganske annerledes. Fiberrik mat kan smake fantastisk!
Det finnes to typer fiber: løselig og uløselig. Begge typer er gunstig for oss, så du trenger ikke å bekymre deg for å velge; bare legge matvarer med fiber.

Ta deg tid til å lære og innse hvor mange fantastiske matvarer er høy i fiber, både løselig og uløselig.
Ta litt tid til å lære om alle de deilige og felles fiberrik mat du kan legge til din diett. Hvordan kan du legge fiber når du ikke vet hva slags mat er høy i fiber? Lære om mat som er høy i fiber vil raskt rive alle tanker om papp. Sjekk ut noen av de ressursene nedenfor for å lære mer om de deilige valg.

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig

•  Start forsiktig, og legge til mer gradvis.
De fleste bør legge fiber sakte, for å unngå overdreven gass eller diaré. Øk mengden av fiber i kosten av noen få gram hver uke. På denne måten vil du også ha tid til å tilpasse din smak og bli vant til å spise sunnere hvis du er vant til en svært behandlet diett.

revurdere hele korn.
Hele korn brød, pasta og ris er deilig! Prøv forskjellige typer, og se hva du liker best. Barilla Plus pasta er en blanding av korn og har et høyt proteininnhold og høyt omega-fettsyre-innhold, så vel som høy fiber. De er et utmerket valg for noen som er skeptiske til å prøve den brune, hele hvete pasta. Disse, sammen med visse bønner, grønne erter, smør bønner, mais, kalles stivelse. Mens de er veldig bra for deg, er det viktig å se på sine deler, og ikke overdriv. Havre er en god kilde til fiber, som finnes i gode smaker korn, og lagt seg lett til oppskrifter for en fiber boost. Det er mange gode smaker hele korn korn. Legg frukt for den perfekte boost av smak og næringsstoffer. Hele korn inneholder både løselig og uløselig fiber.

Spis et bredt utvalg av frukt og grønnsaker, enten fersk, hermetisert eller frosset.
Frukt og grønnsaker som brokkoli, grønne bønner, og andre, for eksempel spinat, salat, gulrøtter, har mye løselig fiber som bærer mange helsemessige fordeler. De fleste av dem har også uløselig fiber. Som du kan se, og legger fiber til kosthold er ikke så rart eller dårlig smaker som du kan ha blitt ledet til å tro! Generelt, spise frukt hel med hud, i stedet for i juice, for de større helse og fiberøkning. Hermetisert, frossen, fersk eller tørket er alle bra for deg.

Overvåk deler, selv med sunn mat.
Selv om stivelse er veldig bra for deg, bør delene være begrenset. En god måte å dømme på er å forestille seg tallerkenen din delt i to. Halvparten bør deles i to igjen, med en stivelse (brød, pasta, ris, eller stivelsesholdige grønnsaker) på halvparten og et protein på halvparten. Den andre halvparten av platen skal være fylt med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt. Med andre ord, er måltidet en fjerdedel stivelse, en fjerdedel protein, og halvparten ikke-stivelsesholdige grønnsaker eller frukt.

revurdere bønner.
Bønner (belgfrukter) er et stivt karbohydrater og protein. Så du kan bruke dem i stedet for de to seksjonene på tallerkenen din (protein og stivelse). Hvis du er bekymret for gass, bare husk å legge dem gradvis til kosthold. Som vanligvis hindrer problemer med gass, men hvis ikke, er det produkter som virkelig kan hjelpe. Tror du ikke liker dem? Tenk chili, bakte bønner, taco salat ...

Legg til frø og nøtter.
Flax frø er en enorm kilde til god helse. De kan males og blandes inn i bakevarer, eller drysset på toppen. De har en lys, nøtteaktig smak som er behagelig. Dryss dem på yoghurt, frokostblandinger, i juice, og mer. Linfrø er så potent det virkelig garanterer en egen artikkel!
Nøtter er også en stor kilde til fiber. Spis dem som snacks, på en salat, smuldret på iskrem eller yoghurt.

Hint

 • Som du blir vant til å legge fiber på en daglig basis, vil du sannsynligvis finne du ønsker å lære mer om nye eller uvanlige korn, grønnsaker, frukt.
 • Den "5 a Day" plan er fremmet av USDA og er veldig god: spise 5 om dagen av frukt og ikke-stivelsesholdige grønnsaker.
 • En annen god plan er å prøve å spise en av hver farge.
 • Et høyt fiber diett har mange helsefordeler: vektkontroll, lavere kolesterol, hjerte beskyttelse, lavere risiko for mange krefttyper og andre sykdommer, og mer.
 • Denne spise plan, med delt plate, er utmerket for diabetikere, de som ønsker å gå ned eller holde vekten, lavere kolesterol, og bare om noen.
 • Ikke glem NUTS! Muttere er en stor kilde til fiber samt fettsyrer og andre næringsstoffer.
 • Nøtter, frukt, bær, selv gresskar, alle har fiber og mer!
 • Hvis du er vant til en svært bearbeidet, lav fiber diett, husk å begynne å legge fiber sakte og øke den gradvis, da det kan være et støt til systemet for å få sunn mat!

Hvordan legger påvirker barn?

Barn med Attention Deficit Disorder blir ofte stemplet som dum eller bare ren "dårlig". Dette ville ikke være tilfelle dersom foreldre og lærere ville lære å gjenkjenne tegn på ADD og vet hvordan de skal håndtere det. Her er noen av effektene av tilstanden på barna.

Uoppmerksomhet

Den uoppmerksomhet i forbindelse med ADD ofte fører karakterer for å falle. Barn med ADD er generelt veldig smart, men fødte lett, og derfor ikke fullt engasjere seg i skolen.

Bestemmelse

ADD barn er i stand til å fokusere intenst på aktiviteter som er interessant for dem, noe som gjør dem arbeide veldig hardt når de er motivert, noen ganger til overmål.

Big Picture Thinking

Fordi en "ADD forbedret" barn kan ha flere tanker, problemer noen ganger bli lett å løse, siden han ser mange muligheter på en gang. Denne evnen søl over i kreative sysler, hvor ADD barnet ofte utmerker seg.

Impulsivitet

LEGG forbedrede barna er ofte impulsive og ser ut til å gjøre ting uten helt å tenke dem gjennom når de har faktisk vurdert flere utfall på en gang. En utenforstående observatør kan ta denne atferden som respektløst eller frekke, og barnet rett og slett ikke kan forstå hvorfor det han gjorde ikke fornuftig med noen.

Selvbilde Crisis

Barn med ADD er ofte udiagnostisert, og derfor tenkt på som dum eller treg. Over tid kan dette føre til alvorlige følelser av mindreverd, og før lang, begynner de å tro sine kritikere. Dette kan følge inn i voksenlivet, med alvorlige negative sosiale konsekvenser.