Digidexo.com

Vendelrot valerian

Bivirkninger av Valerian Root Teas

Bivirkninger av Valerian Root Teas


Te brygget fra roten av vendelrot anlegget, omfavnet i århundrer som en mild beroligende, er et populært naturlig rette. Ifølge National Institutes of Health (NIH), basert på studier på mennesker og dyr, vendelrot (Valeriana officinalis) inneholder egenskaper vitenskapelig bevist å behandle søvnløshet og lette angst. Andre vitenskapelig udokumenterte bruksområder oppført av NIH inkluderer Valerian root sin påståtte evne til å lindre depresjon, mage og menstruasjonssmerter, høyt blodtrykk, fordøyelse, hodepine, angina, nervøs spenning, muskelsmerter og leddgikt. Selv om vendelrot er notert på den amerikanske Food and Drug Administration er generelt anses som trygge (GRAS) liste og regnes som trygt av den amerikanske Herbal Products Association, kan de som drikker Valerian rot te møte bivirkninger, som varierer avhengig av sporadisk eller kronisk bruk, og andre faktorer, slik som graviditet og amming og leversykdom.

Bivirkninger for sporadisk Drinkers

Selv Valerian rot te oftest er godt tolerert med sporadisk bruk, kan mindre bivirkninger er hodepine, urolig mage, lav kroppstemperatur, og føler irritabel, svimmel, ustø og opphisset.

Bivirkninger for Kroniske Drinkers

Drikking Valerian rot te for to eller flere måneder noen ganger reverserer sine opprinnelige ønskede effekter og kan føre til depresjon og søvnløshet, samt natteskrekk og magesmerter. Kronisk bruk kan også redusere konsentrasjonen og kritisk tenkning. Valerian ekstrakter er svært konsentrert; når det brukes i te brygger, kan de forårsake en drug "hangover" effekt når det brukes feil eller for lenge. Når du slutter å drikke te plutselig, er effekten beskrevet som "Valerian tilbaketrekking," som inkluderer forvirring og rask hjerterytme.

Gravid / Breatsfeeding eller leversykdom

Valerian rot te er en no-no for kvinner som er gravide eller ammer fordi dens sikkerhet under graviditet er ikke fastslått, og det er ukjent om den passerer gjennom morsmelk. Personer som har leversykdom eller skade også er motet fra å ta Valerian, spesielt med medisiner som forbrenner leveren.

Legemiddelinteraksjoner

Det finnes lite forskning for å vurdere bivirkninger av inntak av en kombinasjon av urter, kosttilskudd, narkotika og mat. NIH antyder vendelrot kan øke døsighet effekt i noen reseptbelagte og over-the-counter narkotika og når vendelrot er blandet med alkohol og rekreasjonsbruk av narkotika. NIH rapporterer også forekomst av forvirring, uro og angst når det tatt med enkelte reseptbelagte medisiner og bekymring over vendelrot er innvirkning på anti-beslag medisiner og de som metaboliseres i leveren. Når det kombineres med andre urter og kosttilskudd, har Valerian rot førte til svetting, kvalme, svakhet, økt puls og blodtrykk, og muskelkramper.

Hvordan ta Valerian for angst symptomer

Hvordan ta Valerian for angst symptomer


Tar en vendelrot supplement kan bidra til å lindre angst symptomer fordi disse kosttilskudd øke GABA nivåer. GABA, eller gamma-aminosmørsyre, er en aminosyre som finnes hovedsakelig i den menneskelige hjerne og øyne som kan fremme avslapping og lette nervøs spenning ved inhibering av antall neuroner avfyring i hjernen. Konsultere legen din dersom du opplever panikk eller angst ofte. Legen din vil gi deg beskjed hvis en vendelrot supplement kan være riktig for dine symptomer.

Bruksanvisning

•  Planlegge en avtale med en mental helse profesjonell og spør om vendelrot er anbefalt for dine symptomer. Sørg for at leverandøren vet om eventuelle medisiner du er i dag.

Kjøp vendelrot kapsler eller tørkede røtter for å forberede som te eller tinkturer. Ta vendelrot på samme tid hver dag slik at du vil være mer sannsynlig å huske.

Ta 200 mg av vendelrot tre-fire ganger per dag. Du må kanskje ta det for et par uker før du merker en nedgang i din angst symptomer.

Tips og advarsler

  • Valerian selges som kosttilskudd, så eventuelle helsemessige påstander har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration.
  • Unngå å ta vendelrot med alkohol eller beroligende stoffer, for eksempel barbiturater og benzodiazepiner. Dette kan øke beroligende virkning.
  • Kvinner som er gravide eller ammende og barn under tre bør ikke ta vendelrot.
  • Ikke bruk vendelrot preparater basert på meksikansk vendelrot, Valeriana edulis, eller indisk vendelrot, Valeriana wallichii.
  • Unngå vendelrot blandet med kava. Kava har vært forbundet med leverskade.
  • Ikke bruk vendelrot mens du kjører, mens bruk av tunge maskiner eller under andre aktiviteter som krever at du være på vakt.

Hjem rette for Dysfagi

Hjem rette for Dysfagi


Dysfagi - vanskeligheter med å svelge - kan slå et hyggelig måltid eller kveld inn i en vond situasjon. Selv om det ikke alltid fører til struping, kan det ta flere timer en gjenstand å passere gjennom spiserøret hos en pasient med dysfagi. Det er noen medisiner som kan hjelpe med problemet, men her er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe så snart et objekt er fast og noen som vil hjelpe tilstand strupen å øke i fremtiden. Disse påstandene har ikke blitt evaluert av en lege; rådføre seg med lege før du prøver behandling med hjem rettsmidler.

Når noe er Stuck

Den første rette er en som Rocky Balboa kan nyte, og det er å svelge en rå eggeplomme og hvite. Teksturen av egget binder seg til den problematiske mat eller pillen og fjerner hindringen. En klump av kokt ris kan hjelpe hvis noe sånt som en fisk bein er fanget i spiserøret. Det kan legge mer vekt på benet, og skyv det nedover. Svelge brød kan oppnå det samme. Gargling eddik er en god løsning når hindringen er et stort element. Det kan også bidra til å myke opp harde bein og gjøre det lettere å svelge. Prøv å starte med eddik metoden, og deretter følge det opp med ris eller egg. Roten av klematis er en urt som kan varmes opp og blandes med eddik og brunt sukker for å fjerne hindringer og lindrer irritasjon. Heimlich manøver kan også brukes til å utvise matrester fanget i luftveiene.

Hjelpe Throat

Flere urter har vært kjent for å hjelpe halsen under episoder med dysfagi. Lakris (Glycyrrhiza glabra) kan redusere hevelse og spasmer og lindre smerter i mage-tarmkanalen. Den typiske dose er 380 mg per dag. Glatte alm (Ulmus fulva) er et lindrende middel, noe som betyr at den fremmer helbredelse av og beskytter irritert vev. Den dose er 60 mg per dag. Marshmallow (Althea officianalis) er også en lindrende middel og en mykgjørende (et beroligende stoff) og kan gjøres i en te med 2 til 5 g tørket blad eller rot i en kopp kokende vann. Andre urter som kan være nyttig er vendelrot (Valeriana officianalis), wild yam (Dioscorea vilosca), johannesurt (Hypericum performatum), skullcap (Scutellaria lateriflora) og lind blomster (Lind).

Homøopatiske midler

Her er noen homeopatiske midler som kan hjelpe. Baptesia tincotria brukes hvis en pasient har en rød, betent og smertefritt hals som bare kan svelge væsker. Baryta carbonica brukes hvis mandlene er forstørret. Carbo vegetabilis er koblet til dysfagi som er ledsaget av oppblåsthet og fordøyelsesbesvær som er verre når du ligger nede. Ignatia bør tas når det er en følelse av en klump i halsen, ryggen spasmer, hoste og etter å ha opplevd sorg. Lachesis kan brukes når pasienten liker ikke å bli rørt rundt halsen, som inkluderer klær som er tett i halsen. Sørg for å konsultere en lisensiert homøopatisk lege før du velger et middel og dosering.

Valerian & irritabel tarm syndrom

Valerian & irritabel tarm syndrom


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en gastrointestinal lidelse som rammer én av fem amerikanere, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Valerian anti-angst egenskaper har ført til at noen mennesker til å bruke det som en behandling for IBS.

Betydning

Irritabel tarm syndrom er forårsaket av en altfor følsom tykktarmen som reagerer negativt på stress. Biokjemikalier i Valerian rot påvirke de delene av hjernen som regulerer angst; tar vendelrot kan bekjempe stress og roe ned en spasming fordøyelsessystemet.

Typer

Det er flere måter å ta vendelrot for irritabel tarm-syndrom. Den kommer i pulverisert, pille og skjær form; mange velger å drikke vendelrot te siden det kan kombineres med andre ingredienser som gjør det mer spiselig.

Dosering

US National Library of Medicine og National Institutes of Health anbefaler en dosering mellom 300 og 1800 mg i pilleform; 400 til 900 mg av skjær (1,5 til 3 g av den urt seg selv), og 1,5 til 3 g av vendelrot i 150 ml. vann for vendelrot te. Disse organisasjonene anbefaler ikke bruk av vendelrot for barn.

Betraktninger

Bruken av vendelrot for å behandle irritabel tarm-syndrom er basert på tradisjon fremfor vitenskapelige bevis. US National Library of Medicine og National Institutes of Health advarer om at bruken ikke har blitt satt gjennom strenge tester for å fastslå dens effekt hos mennesker.

Advarsel

Valerian kan gi bivirkninger som hodepine, uro, svimmelhet og nedsatt kroppstemperatur. I tillegg kan kronisk bruk av vendelrot i høye doser føre til komplikasjoner som søvnløshet, forvirring, rask hjerterytme og tilbaketrekning.

Valerian rot i blodtrykkskontroll

Valerian rot i blodtrykkskontroll


Valerian rot er også kjent som hagen heliotrope. Økende omtrent to til fire meter, er Valerian rot finnes rikelig i hele Europa fylker samt østkysten av USA. Valerian rot gir flere helsefordeler, inkludert blodtrykkskontroll.

Defintion av Valerian Root

Valerian rot er en stygg luktende flerårig plante. Hver sommer det bærer lys rosa blomster og stikkende blader. Det offisielle navnet på roten er Valeriana officinalis.

History of Valerian Root

Valerian root har mange kjente helsemessige fordeler. De gamle grekerne brukte Valerian rot å behandle lidelser som urolig mage og luft i magen. Det er også ofte brukt for søvnløshet, angst, stress, hodepine og menstruasjonssmerter. I tillegg er vendelrot også brukt for å redusere høyt blodtrykk.

Blood Pressure: Hvordan fungerer det

Blodtrykket er den hastigheten som blod sirkulerer gjennom hele kroppen. Det er en rektor vital livstegn. En persons blodtrykket måles ved hjelp av to separate tall, (maks) nummer og nummeret det diastoliske (minimum) systolisk. En normal blodtrykk lesing for en voksen er 120/80.

High Blood Pressure: Hypertensjon

Hypertensjon er en tilstand der en persons blodtrykket gående går høy. De viktigste risikofaktorene for mennesker som lider av hypertensjon omfatter hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt og aneurismer.

Blodtrykkskontroll Bruke Valerian Root

Valerian root inneholder en naturlig beroligende. Ifølge tyske helsemyndigheter, vil daglig inntak av Valerian rot hjelp i en tilstand av generell avslapping og eliminering av stress. Denne prosessen vil i sin tur redusere blodtrykket hos mennesker opplever hypertensjon. Det bør bemerkes imidlertid at en person med høyt blodtrykk bør konsultere lege før du prøver å redusere høyt blodtrykk ved hjelp av Valerian rot alene.

Hvordan bruke Valerian å komme ut av Paxil

Paxil er en antidepressant brukes av en stor andel av befolkningen over hele verden. Primært brukes for behandling av depresjon, premenstruelt dysfori og traumatisk stress, kan Paxil føre til alvorlige bivirkninger som kvalme, skjelvinger, kramper og selv koma. Valerian, en verdifull asiatisk urt, kan du gå av Paxil og unnslippe sine abstinenssymptomer. Du vil bruke roten av urten for å forberede vendelrot te, den viktigste formen inge å gå av Paxil.

Hvordan bruke Valerian å komme ut av Paxil

•  Bløtlegg vendelrot ekstrakt i vann for en dag. Alltid forberede te i ved soaking Valerian rot i kaldt vann for å hindre tap av essensielle oljer under sine forberedelser.

Kok opp en kopp vann og bland den med vann fra vendelrot. Sug med varmt vann i omtrent 5 minutter. Legg honning etter smak.

Drikk en kopp vendelrot te daglig inntil eventuelle Paxil bivirkninger begynner å avta. Fortsett bruk av vendelrot te som en antidepressant fremover.

Hint

  • Valerian root ekstrakter primært behandle søvnløshet, multippel sklerose, epileptiske anfall, helvetesild, muskelkramper og tretthet, revmatiske smerter, migrene, hjerteproblemer og høyt blodtrykk.
  • Gravide kvinner bør ikke bruke Valerian rot ekstrakter. Og husk at eksponering for Valerian i høye doser kan føre til avhengighet, så bruk roten ansvarlig.

Valerian Root Behandlinger

Valerian root har en lang historie med bruk av ulike forhold, nemlig problemer med å sove. Bruken dateres tilbake til det andre århundre, og forskning bekrefter mange av sine fordeler, ifølge University of Maryland Medical Center. Mens generelt trygt, bør du ikke bruke denne urten hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen andre medisiner som produserer beroligende virkning - vendelrot kan intensivere denne handlingen. Det er heller ikke egnet for barn under 3 år gammel. Rådfør deg med en kunnskapsrik utøveren om riktig dosering.

Sleep

Valerian er trolig best kjent for sin effekt på søvn. Det kan tjene som et godt alternativ til reseptbelagte sove hjelpemidler uten vanlige bivirkninger. Ifølge University of Maryland Medical Center, det hjelper deg å sovne raskere og forbedrer kvaliteten på søvn. De bemerker at forskning indikerer at du kanskje må ta det om en måned for å oppnå optimale ytelser.

Nervøse betingelser

På grunn av sin beroligende effekt, andre populære historiske bruksområder inkluderer behandling av hodepine, skjelving og hjertebank som følge av nervøsitet og angst, ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd.

Stress

Ifølge alternativ medisin ekspert Dr. Ray Sahel, kan vendelrot være en effektiv behandling for stress. Han mener det virker ved å redusere fysiologiske reaksjoner som oppstår når du opplever stress.

Andre mulige bruksområder

Ifølge instituttet, har vendelrot andre formål som ikke er bekreftet på grunn av mangel på forskning; de inkluderer gastrointestinale kramper, fordøyelsesproblemer, epilepsi og attention-deficit hyperactivity disorder.

Hvordan ta Valerian Root for Health

Hvordan ta Valerian Root for Health


Valerian root (Valeriana officinalis) er en blomstrende plante innfødt til Europa og deler av Asia som også har blitt introdusert til Nord-Amerika. Det er også kjent som hagen vendelrot og all-helbrede. Følgende trinn vil hjelpe deg å avgjøre om ikke å ta denne urte supplement.

Bruksanvisning

Les om historien til vendelrot som en medisin. Den ble brukt av de gamle grekerne og romerne som en beroligende og ble beskrevet av Galen og Hippokrates. Det har også vært brukt som et anti-konvulsiv og smertestillende.

Undersøk vendelrot bruk som en behandling for angst, søvnløshet og et muskelavslappende middel. Det er solgt som kosttilskudd og ikke underlagt regulering av Food and Drug Administration.

Se på vitenskapelige studier som er utført på vendelrot. Resultatene sterkt støtte vendelrot effekt som et beroligende middel (oftest gjennom reduksjon av innsovning), selv om virkningsmekanismen ikke er forstått og FDA ikke klassifisere det som et medikament.

Studer bivirkninger av Valerian rot. Valerian regnes som trygt og bivirkninger er sjeldne. Valerian bør ikke tas i kombinasjon med andre beroligende midler. Valerian kan betraktes som en god urte valg for behandling av mild søvnløshet.

Ta ikke mer enn anbefalt dosering av vendelrot. De mest vanlige doser fra 300 mg til 600 mg for å bli tatt i løpet av to timer etter leggetid. En te kan også lages med 2 til 3 gram tørket Valerian rot.

Bivirkninger av Valerian Hops

Bivirkninger av Valerian Hops


Valerian Humle er en kombinasjon urte medisiner som ofte brukes til å behandle søvnforstyrrelser. Selv om urter som selges i helsekostbutikker og på nettet er spioneringen som en behandling for plager som angst, hodepine og søvnløshet, de er uprøvd for å behandle noen av disse plager vellykket. Valerian humle, som mange naturmidler, er uregulert av regjeringen og kan ha noen bivirkninger.

Legemiddelinteraksjoner

Urte medisiner som inneholder Valerian humle kan forårsake ekstrem døsighet når det blandes med produkter som inneholder alkohol. Ifølge National Library of Medicine, tar vendelrot humle med beroligende medisiner og narkotiske stoffer som Xanax, Halcion, Morfin og Nembutal kan forsterke deres virkninger. Urter som induserer søvn som skullcap, kattemynte, melatonin, L-tryptophan og St. Johns Wort kan øke følelsen av søvnighet når den kombineres med vendelrot humle også.

Østrogennivået

Humle kan ha noen østrogen-lignende effekter når de tas i store mengder. Dette er på grunn av phytoestrogen kalt 8-prenyl naringenin som er tilstede i humle. Økt østrogen har vært knyttet til risikoen for brystkreft. Humle er ikke anbefalt for bruk av barn eller gravide kvinner spesielt på grunn av deres potensielt skadelige effekter.

Allergiske Reaksjoner

Reaksjoner som rødhet og betennelse har vært forbundet med å ta vendelrot humle. I tillegg er bivirkninger som hodepine, uskarpt syn, nummenhet, kvalme, hjertebank og hallusinasjoner noen ganger rapportert av folk som bruker kombinasjonen urtemedisin.

Hva er effekten av Valerian Root på leveren?Valerian root er en alternativ behandling for søvnløshet. I sjeldne tilfeller har det vært rapportert at vendelrot kan være skadelig for leveren. Det er uklart om skaden ble forårsaket av Valerian rot, andre stoffer som ble lagt til formelen, eller kombinasjonen. Imidlertid har ingen bevis blitt presentert som definitivt lenker Valerian rot til leverskader.

Identifikasjon

Valerian er en flerårig urt som opprinnelig funnet i Asia og Europa. Det er nå vokst over hele verden. Anlegget når en høyde på rundt 4 meter. Bladene er dyp grønn. Botanical.com beskriver blomstene som å være liten og skjær av rosa og kjøttfarge, med en annen, men ikke akkurat ubehagelig lukt. Selv om det kan bli funnet vokser vilt, det også har blitt en populær plante å inkludere i hjemmet blomsterhager. Roten av vendelrot anlegget er brukt for sine medisinske egenskaper.

Historie

Valerian root har vært et populært alternativ behandling i mange år. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health i Medline Plus, har dens bruk som en beroligende og angstdempende behandling er rapportert i mer enn 2000 år.

Medline Plus sa at ekstrakter vunnet popularitet i midten av 1800-tallet. Valerian ble brukt på en kontinuerlig basis til reseptbelagte legemidler begynte å bli markedsført. Rapporten slår fast at vendelrot brukes fortsatt i Nord-Amerika, Japan og Europa for behandling av søvnløshet og angst.

Effekter

Forskere er ikke sikker på hvordan vendelrot fungerer, University of Maryland Medical Center rapporterer, men de mener det øker mengden av et kjemikalie som kalles gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen. GABA bidrar til å regulere nerveceller og beroliger angst. Det antas at vendelrot fungerer på samme måte, men med mindre styrke, som legemidler slik som valium og Xanax. Det ble også bemerket at vendelrot må bli tatt for en tidsperiode før effektene kan bli lagt merke til.

Fordeler

Valerian har noen viktige og bemerkelsesverdige fordeler over reseptbelagte legemidler. Det er ikke vanedannende. Når tatt på kvelden den ikke etterlater en med en sløv, groggy følelse i morgen. Det er lett oppnåelig, og sammenlignet med reseptbelagte legemidler, er en mye rimeligere. Valerian produserer ingen abstinenssymptomer ved seponering av bruken. Det kan tas i et skjær, kapsel, tablett eller te form.

Advarsel

Ikke ta vendelrot mens de er gravide eller ammende.

Ikke kjør bil eller bruke tungt utstyr etter å ha tatt vendelrot.

Hvis du har tenkt å slutte å ta vendelrot etter å ha brukt den i uvanlig høye doser og over lengre tid, avta gradvis. Ikke stopp brått.

Mens bivirkninger er få, noen har rapportert opplever hodepine, kvalme, svimmelhet og magesyke.

Ikke ta vendelrot med tilsvarende reseptbelagte legemidler, slik som Xanax eller Valium.

Valerian, som andre urter, kan produsere uønskede effekter når de tas sammen med andre medisiner.

Før du starter vendelrot, bør du oppsøke lege.

Hold denne og alle medisiner utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Kan du ta Valerian Root med antibiotika?

Kan du ta Valerian Root med antibiotika?


Siden det romerske imperiet, har enkeltpersoner brukt urt Valerian rot til å behandle en rekke fysiske og psykiske plager knyttet til sentralnervesystemet. I dag fortsetter vendelrot å rangere som den mest brukte reseptfrie beroligende i Europa. Men "The Encyclopedia of medisinplanter" identifiserer 477 medikamenter som synes å samhandle med vendelrot i ulike grader.

Vanlige bruksområder

Valerian rot er i hovedsak brukt som en søvn hjelpemiddel. Imidlertid Valeriana rot fungerer som en glatt muskulatur og skjelett middel, slik at det effektive i å frigjøre spenninger i skulder og nakke, kontrollere astma, behandling av irritabel tarm-syndrom, redusere og lindre muskelspasmer alvorlige menstruasjonssmerter. I tillegg Valerian rot roer sinnet, minkende fysiske symptomer assosiert med høy angst som ufrivillig risting, kortpustethet, hjertebank og søvnløshet. Noen helsepersonell administrere vendelrot med andre urter for å behandle høyt blodtrykk.

Interaksjon med antibiotika

Per mai 2010, er det ingen tegn til bivirkninger av å bruke Valerian rot med noen av de store antibiotika. Valeriana rot synes å interagere med hovedsakelig inhibering av nevrotransmittere forbundet med nerveaktivitet. Antistoffer arbeider på cellenivå for å drepe mikrober i forbindelse med smittsomme sykdommer. Derfor synes vendelrot å ikke samhandle med kjente antibiotika.

Andre Drug Interactions

Valerian root ser ut til å samhandle negativt med en rekke legemidler som også produsere en sederende effekt som sovetabletter, muskelavslappende, angst og smertestillende medikamenter, beslag medisiner og antidepressiva. Denne listen inneholder alkohol, så vel som alle andre beroligende urt som kamille, sitronmelisse og kattemynte. Noen medisiner som produserer en bivirkning av døsighet og svimmelhet vil bli forsterket med bruk av vendelrot.

Betraktninger

USA USA USA mye brukt Valerian rot som et beroligende middel før du setter det med syntetiske stoffer etter andre verdenskrig. Ikke desto mindre fortsetter vendelrot roten som skal brukes i stor utstrekning i Europa. Siden 1990-tallet, italienske og tyske forskere rapporterer ulike studier som tyder på fordelene ved å bruke Valerian rot å redusere virkningene av hyperaktivitet og atferdsforstyrrelser hos barn, ifølge "The Encyclopedia of medisinplanter."

Teorier / spekulasjoner

Valeriana rot ser ut til å bevirke det sentrale nervesystemet ved å feste til visse hjernereseptorer for å utøve en sederende virkning. Mange studier tyder på at de kjemiske bestanddelene av Valerian rot binder seg til de samme receptor områder i hjernen som noen beroligende midler. Dette utgjør muligens for den beroligende effekt.

Advarsel

Siden Valerian kan forårsake døsighet og svimmelhet, vær forsiktig hvis engasjere seg i en farlig aktivitet, kjører bil eller bruker andre maskiner. Snakk med legen din før du tar andre medisiner med Valerian rot.

Hvordan redusere stress med Valerian

Hvordan redusere stress med Valerian


Valerian er en naturlig beroligende. Spenninger, stress og angst ta sin toll på menneskekroppen, men reseptbelagte medisiner er dyrt, og de kan gi uønskede bivirkninger. Naturlige metoder for å redusere stress og angst inkluderer kosthold og livsstil endringer, avspenningsteknikker og bruk av naturlige og urte stoffer. Valerian, en urt med gamle historiske røtter, kan redusere angst. I tillegg kan det være nyttig for søvnløshet lider.

Bruksanvisning

Bruk kun vendelrot produkter avledet fra roten av planten. Mens mange urte selskaper distribuere te og kosttilskudd laget av bladene på Valeriana officin anlegget, er den aktive ingrediensen (valepotriates) bare til stede i store mengder i røttene. Dette er den komponenten som bekjemper stress og angst.

Ta vendelrot ved sengetid for å hjelpe deg å sovne. Mens denne urten påvirker ulike mennesker ulikt, er den generelle dose 300mg tilstrekkelig til å lette søvnløshet, stress og angst i de fleste mennesker. For andre kan en dosering på opptil 900 mg være nødvendig for å føle lettelse.

Arbeid opp til maksimal dose du trenger ved å starte med 300mg, tatt innen en time etter leggetid, i minst tre uker før du øker dosen med 100 mg. Fortsett på denne rutinen, og ikke øke dosen når du ser en reduksjon i angst og søvnløshet.

Det kan ta inntil tre uker for å se maksimale fordeler fra å ta Valerian. Dette forsinket effekt er vanlig, og det Valerian ofte må bygge opp i systemet ditt før du finner konsekvent lettelse. Spør legen din om en midlertidig medisiner som ikke er i konflikt med Valerian løpet av denne tiden hvis du trenger umiddelbar lindring.

Del din Valerian dosering hvis du trenger hyppig daglig lindring fra angst. Etter opplever tilfredsstillende resultater fra en nighttime dosering, dele ditt daglige inntak av Valerian i tre doser, en tredjedel i morgen, en tredjedel på ettermiddagen og den siste dosen om natten. Dette er spesielt nyttig hvis du lider angst fra lange trafikk pendler i støtfanger til støtfanger trafikk eller høye nivåer av jobbstress.

Tips og advarsler

  • Bivirkninger fra Valerian er sjeldne, men i høye doser, kan du oppleve hjerterytme uregelmessigheter, muskelrykninger og nervøsitet. Slutte å bruke hvis noen bivirkninger dukker opp og ta kontakt med lege. Ikke bruk Valerian i mer enn seks måneder av gangen for å behandle stress og angst. Ta en tre måneders pause før du gjenopptar bruk.

Hva er Valerian Tea?

Vendelrot, eller Valeriana officinalis, kan bidra til å avlaste stress, lette søvnløshet og redusere angst. En over-the-counter, urte alternativ til sovepiller som har benzodiazepin, kan du finne vendelrot i form av te, ekstrakt, kutte røtter eller kapsler.

Hvordan bruke

Holistisk Online advarer mot å forberede vendelrot te i kokende vann, som det kan kjøre av noen av oljer, den mest effektive delen av anlegget. For å forberede te, bratte 2 ts av vendelrot røtter i 2 kopper varmt vann for en hel dag. Tar det før leggetid, etter anstrengelse det og varmer den opp.

Side Effects

Valerian kanskje ikke fungerer for alle, og kan føre til mild fordøyelsesbesvær, hodepine, hjertebank og svimmelhet, svimmelhet eller forvirring, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM). Noen mennesker kan oppleve allergiske reaksjoner som utslett, elveblest eller pustevansker. Også røttene og flytende ekstrakt form av vendelrot har en sterk, tydelig lukt som mange ikke liker.

The Herb

Vendelrot, en flerårig urt, vokser til ca 4 til 5 meter i størrelse, med klynger av rosa eller hvite blomster, bemerker Innvista.com. Det blomstrer i juni og juli, vokser på fuktige steder over hele verden, men hører hjemme i Europa. Dens olje hovedsakelig ligger i røttene.

Historie

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd, bruk av vendelrot som en naturlig sovende hjelpemiddel begynte i antikkens Hellas og Roma, under det 9. århundre f.Kr. til 5. århundre e.Kr. I det 2. århundre e.Kr., Roman lege og filosof Galen foreskrevet det som en kur for søvnløshet. Over tid, sin bruker utvidet til å behandle "nervøsitet, skjelving, hodepine og hjertebank", i det 16. århundre, sier ODS, og for å "avlaste stress av flyangrep" i England under andre verdenskrig.

Etymologi

Når Galen foreskrevet vendelrot for søvnløshet, kalte han det "phu," for sin stikkende lukt. I 9. eller 10. århundre ble det kjent som Valerian, som stammer fra det latinske verbet "Valere," som betyr "å være lykkelig", sier Innvista.com.

Advarsel

Valerian brukere bør unngå å ta den med ekstra beroligende midler eller noe som hemmer sentralnervesystemet, slik som antihistamines.The ODS advarer også at gravide kvinner og barn under 3 år ikke skal ta vendelrot, på grunn av mangel på forskning på dens virkninger.

Bruk av Valerian Root Kapsler

Valerian rot er ofte tatt som en beroligende og sovne, og er ikke kjent for å ha de samme bivirkningene som mange farmasøytiske rettsmidler for søvnløshet. Dermed er det populært, og ferdigfylte kapsler kan kjøpes nå uten resept. Folk tar det i en daglig dose for å regulere søvn, hjelp med stress, angst og lette nervøsitet. Valerian rot er en innfødt plante av Europa, men arter fra Mexico og India blir ofte brukt til medisinske formål. Det vises ofte i barns kalde sirup og noen ganger funksjoner for å slappe muskler, kramper og spasmer.

Kapsler kontra andre former

Valerian root kan lett bli kokt og drakk som en te, men dens åpenbare smaken hindrer dette med folk flest, og det er derfor kapsler er så mye mer vanlig enn rett vendelrot te. Valerian har en stikkende og ytterst ubehagelig lukt som de fleste finner ganske frastøtende; kapsler effektivt omgå dette dilemmaet. Siden brygging roten ikke reduserer sin effekt, kan du ta det på denne måten hvis det passer deg. Faktisk, for behandling av muskelkramper, stress og angst, kan du selv ønsker å vurdere vendelrot te, skjær eller annen form med urten stede. Sin allsidige naturen gjør det lett å blande vendelrot med andre urter som fremmer avslapning og søvn, noe som er vanskeligere å gjøre når du bruker kapsler.

Ved hjelp av kapsler for vendelrot har en annen klar fordel: noen selskaper frakk sine kapsler med klorofyll. Dette skaper en time-release funksjon som øker effekten av urten under søvn. I stedet for en dose før sengetid, tillater den ekstra belegg for flere mindre frigjør i løpet av en seks til åtte timers periode. Dette er en fordel at tinkturer og te ikke kan gi, og hvis du behandler søvnløshet, kan du ønsker å vurdere dette alternativet.

Doser og frekvens

Selv om vendelrot er en kraftig beroligende, er det nødvendig å bli tatt med hyppige mellomrom for å være mest effektive. Mesteparten av tiden er kapslene foreskrevet to ganger daglig, tatt i løpet av eller like etter et måltid. Regelmessig tar disse kapsler er viktig, da reduksjonen av søvnløshet er avhengig av regularitet av behandlingen. Hvis du glemmer en dose, ta den umiddelbart. Det er vanskelig å overdose på vendelrot og oppleve uønskede bivirkninger. Faktisk rapporterte en 1995 case study på vendelrot overdose at selv når du tar 50 ganger riktig mengde, en ung dame forsøker å begå selvmord oppleves bare mild magesmerter, tretthet og rystelser.

Resept

Følg de foreskrevne dosene og frekvens hvis de har blitt inkludert. Hvis ikke, kapsler inneholder ofte mellom 300 og 500 mg av bakken urt rot, som er ideell for behandling av søvnløshet. Dette bør tas en halv time til en time før sengetid, noe som gir kapselen tid til å fordøye. Siden vendelrot påvirker overgangen fra å være våken til å sove-modus, bør du også planlegge for rolige aktiviteter som induserer søvn, som lesing, for å forsterke prosessen.

Valerian for angst og ADHD

Valerian for angst og ADHD


Vendelrot, en urte rot supplement, kan anvendes til å behandle attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) og angst. Forskere tror vendelrot øker en kjemisk i hjernen, som deretter produserer en beroligende innvirkning som kan bidra til å behandle søvnløshet, rastløshet og nervøsitet.

Funksjon

Selv om forskerne ikke vet sikkert hvordan vendelrot fungerer, tror de det kan øke et kjemikalie i hjernen (kalt gamma aminosmørsyre), ligner på hvordan Xanax og Valium arbeid, fremme avslapning.

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), kan vendelrot anbefales for pasienter med ADHD. Imidlertid har ingen forskningsstudier vist vendelrot å være en effektiv behandling for ADHD. UMMC forklarer også at vendelrot har blitt brukt til å behandle angst for hundrevis av år; Imidlertid, i noen tilfeller, kan det faktisk øke angst.

Betraktninger

The Mayo Clinic hevder at noen studier har vist vendelrot å være en effektiv hjelp til å sovne. Det finnes imidlertid ingen rapporterte studier som angitt hva som utgjør en sikker dosering og hvor lenge supplement bør tas.

Side Effects

Bivirkninger av vendelrot kan være hodepine, kvalme, grogginess i morgen, uskarpt syn og uregelmessig hjerterytme.

Time Frame

Ifølge drugs.com, bør du ta vendelrot om 60 minutter før leggetid, men ikke bruk den for mer enn to uker.

Advarsler

Valerian bør ikke tas av alle som har leverproblemer. Også anbefaler Mayo Clinic at gravide og ammende kvinner unngå å bruke vendelrot.

Hva er Valerian brukes til?

Valerian er en hardfør flerårig plante som brukes som en urte supplement for å hjelpe folk få en god natts søvn og som en naturlig beroligende å behandle angst. Valerian bærer velduftende rosa eller hvite blomster. I det 16. århundre, ble vendelrot brukes som parfyme. Men i dag, er vendelrot brukes som kosttilskudd av personer som ønsker et naturlig middel for å behandle mild til moderat søvnløshet og angst.

Bakgrunn

Valerian er innfødt til Europa og Asia, og er også funnet i Nord-Amerika. Valerian ble brukt tusenvis av år siden i antikkens Hellas og Roma som en medisinsk urt, og det har funnet sin vei tilbake inn i folks medisinskap i dag. Valerian rot og den underjordiske stengler blir ofte brukt til å lage kosttilskudd i form av kapsler, tabletter, flytende ekstrakter og te.

Hva den gjør

Valerian brukes i dag til å behandle søvnløshet, angst og rastløshet. Valerian er tatt mest for sin beroligende og hypnotiske egenskaper. Kliniske studier har antydet at vendelrot er effektiv i behandling av søvnløshet.

Side Effects

Selv om vendelrot ser ut til å være et trygt alternativ til andre medisiner for å hjelpe folk sovner og opphold sover, kan dette velduftende urt forårsake bivirkninger. Valerian bør brukes av folk til å hjelpe dem å sovne for bare én til to uker om gangen for å unngå avhengighet og fordi denne urten ikke er regulert av US Food and Drug Administration. Kjente bivirkninger av vendelrot er hodepine, svimmelhet, urolig mage, magesmerter, tretthet påfølgende morgen, tåkesyn og kvalme.

Advarsler

Noen personer som tar Valerian har opplevd noen svært ubehagelige bivirkninger: stor angst, nattskrekk, mørk urin og uregelmessig hjerterytme.
Fordi denne urten ikke er regulert av FDA, kan innhold og dosering varierer mellom merker og grupper av supplement.

Legemiddelinteraksjoner

Selv om Valerian er sett på som et trygt alternativ til reseptbelagte sove hjelpemidler og antianxiety medisiner, er det best å fortelle legen din at du tar denne urte supplement. Valerian kan samhandle med andre legemidler, forårsaker bivirkninger, og det kan også påvirke handlingene til andre rusmidler. Tar andre sove hjelpemidler mens du tar vendelrot er ikke anbefalt med mindre annet er anbefalt av helsepersonell.

Snakk med legen din

Snakk med legen din før du tar vendelrot med andre medisiner som beroligende midler, sove hjelpemidler, beroligende, angst medisiner, narkotiske smertestillende midler, antihistaminer og hoste og forkjølelsesmidler. Valerian kan samhandle med disse legemidlene.

Forsiktighetsregler

Mens du bruker vendelrot å hjelpe behandle søvnløshet, ta denne urten 30 til 60 minutter før sengetid. Les instruksjonene på etiketten og følg dem deretter. Gravide kvinner bør ikke bruke vendelrot. Ammende kvinner anbefales også å ikke ta vendelrot, fordi urten kan skilles ut i morsmelk. Forsiktighet anbefales også for pasienter med diabetes, de som er avhengig av alkohol og folk med leversykdom.

Valerian urt Informasjon

Den Valerian urt, også kjent under sitt vitenskapelige navn Valeriana officin av Valerianaceae familien, er en flerårig urt. Denne urten brukes i alternativ holistisk medisin for et bredt spekter av plager, fra lindre smerte og angst i muskler og blodtrykket behandling.

Generell informasjon

Valerian urt vokser rosa og hvite klynger av blomster, og de grønne bladene vokser bare rundt bunnen av sin høye stengler. Den horisontale stengler, som kan bli opptil fem meter, kalles jordstengler; denne delen av urten er brukt i noen holistiske behandlinger, som er plantens røtter og eterisk olje. Du kan vokse vendelrot i din egen urtehage, siden det er i stand til å blomstre i nesten alle slags klima.

Bruksområder

Denne urten lindrer mange plager. På grunn av sine beroligende egenskaper, folk bruker Valerian rot allment som en beroligende og angstdempende behandling. Du kan koke det i vann, avkjøle den og bruke den til å redusere hudirritasjon. Andre bruksområder inkluderer lindre smerter, økende appetitt, senke blodtrykket, reduserer muskelspasmer og hjelpe fordøyelsesbesvær.

Advarsler

Siden vendelrot fungerer som en beroligende og en kur for søvnløshet, bør denne urten ikke tas før driften av noen kjøretøy eller maskiner.

Urten er ganske illeluktende, som den deler samme valerinsyre finnes i vår svette.

Gravide eller ammende kvinner bør unngå vendelrot, ifølge Gardensablaze.com.

Valerian for Herpes

Brukt medisinsk gjennom det meste av innspilt historie, Hippokrates dokumentert rapporterte terapeutisk verdi av urten vendelrot. I dag peker medisinske myndigheter til beroligende effektene av stoffet som en fordel i å minimere irritasjon fra herpes simplex virus.

Funksjon

Søvnløshet og angst er de lidelser vanligvis behandlet med vendelrot tilskudd, men urten viser også evnen til å roe frynsete nervene rammet av et utbrudd av herpes.

Historie

Valerian bruk dateres tilbake tusenvis av år med en tradisjonell tro på urter evne til å helbrede hudsykdommer som de som vises under et angrep av herpes simplex virus. "Forberedelser til bruk på huden har blitt brukt til å behandle sår og kviser,» melder det amerikanske National Library of Medicine.

Funksjoner

Som herpes simplex virus påvirker nervesystemet i kroppen, evne til vendelrot å roe irritert nerveender til innsats. "Det øker mengden av et kjemikalie som kalles gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen,» melder University of Maryland Medical Center. "GABA bidrar til å regulere nerveceller."

Effekter

Valerian bivirkninger vanligvis er minimal, men kan være tretthet, hodepine, svimmelhet og en urolig mage. Ifølge Tang Center for Herbal Medicine Research ved University of Chicago, bør daglig dose av vendelrot ikke overstige 1800 mg.

Betraktninger

Forbruket av vendelrot antas å være trygt for korte perioder, vanligvis 4 til 6 uker. "Det finnes ingen informasjon om den langsiktige sikkerheten til vendelrot,» melder det amerikanske Senter for komplementær og alternativ medisin.

Bruk av Valerian Root Extract

Bruk av Valerian Root Extract


Moderne medisin tar et stort antall tips fra gamle oppskrifter. En slik gammel middel er vendelrot anlegget, som har blitt brukt medisinsk gjennom historien, og starter med de gamle grekerne. I dag er vendelrot tilgjengelig kapsler som inneholder den tørkede rot alene eller i kombinasjon med andre kosttilskudd, i form av ekstrakter, og også i noen te. Denne roten har en rekke medisinske bruksområder, hvorav noen har blitt bekreftet som effektive, mens andre er fortsatt under utredning.

Sleep Aid

Den vanligste medisinsk bruk for Valerian rot ekstrakt er som en søvn hjelpemiddel. Mens amerikanske forskere ikke har endelig bestemt nøyaktig hvordan eller hvorfor, eller om, hjelper Valerian rot med å sove, har Tysklands Commission E (ligner på Food and Drug Administration) godkjent Valerian rot til å behandle søvnløshet og andre søvnforstyrrelser. Valerian har en fordel over andre søvn hjelpemidler i at den har få bivirkninger når de brukes i moderate mengder. Valerian rot er vanndrivende, så pasienter som tar tilskudd kan ha en økning i vannlating. Leger og forskere også advarer mot å ta Valerian rot med andre beroligende eller søvn hjelpemidler, som pasienter som kombinerer disse legemidlene risikerer oversedasjon.

Pasientene bør også unngå å ta Valerian rot ekstrakt mens du drikker alkohol, siden den beroligende effekten kan forsterkes når kombinert med høyt alkoholforbruk.

Angst

Selv om forskerne ennå ikke har klart identifisert alle de aktive kjemiske bestanddeler av Valerian rot eller definitivt knyttet dem til sine beroligende virkning, de likevel gjøre det til en lovende behandling for angstlidelser. Ekstrakter fra planten har vært brukt med hell i behandling av angst, depresjon, stress og nervøse tilstander. Forskere har begynt å prøve å bruke urten til å behandle epilepsi, hysteri, vrangforestillinger og andre nevroser eller alvorlige, angst baserte forhold.

Andre bruksområder

Gamle greske leger brukte vendelrot å behandle enda flere plager, har ofte anbefalt det for fordøyelsesproblemer, inkludert gass, kvalme, fordøyelsesbesvær, kramper og magesår. Den amerikanske Office of Kosttilskudd hevder at 16. århundre leger forskrevet Valerian rot for nervøsitet, hodepine og hjertebank. Noen forskere har nylig studert Valerian rot som en behandling for Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), men forskning er mangelfulle når det gjelder dens virkninger.

Valerian Root for Insomnia

Valerian Root for Insomnia


Valerian root er en tradisjonell urtemedisin som har vært primært brukes til å behandle søvnløshet og søvnforstyrrelser. Det har også blitt brukt til å behandle angst, fordøyelsesproblemer, depresjon og smerter i brystet, selv om det er mest brukt som et supplement for søvn.

Effekt

Ifølge American Academy of Family Physicians, studier viser at Valerian rot kan være effektiv i behandling av mild til moderat søvnløshet når de brukes på en jevnlig basis.

Skjemaer

Du kan kjøpe Valerian rot i kapselform over-the-counter. Valerian er også tilgjengelig i tørket rot form, som en flytende ekstrakt eller som te.

Dosering

Den anbefalte doseringen kan variere avhengig av supplement merkevare. Vanligvis, med kapselform, bør du ta 300-600 mg før sengetid.

Varighet

De fleste har ingen problemer med å bruke Valerian rot regelmessig for 4-6 uke. Studier har vist at regelmessig bruk for lenger enn to til fire måneder kan føre til søvnløshet.

Side Effects

Alvorlige bivirkninger for Valerian rot er sjeldne. Du kan oppleve hodepine eller mageproblemer.

Interaksjoner

Valerian root er angivelig trygt å bruke med andre rusmidler, selv om det kan øke den sedative effekten av barbiturater eller beroligende midler. Sjekk med legen din dersom du er bekymret vendelrot samspill med dagens medisiner.