Digidexo.com

rensing av narkotika fra kroppen

Hvordan rense Nikotin fra kroppen din

Hvordan rense Nikotin fra kroppen din


Røyking kan føre til mange helseproblemer, blant annet hjertesykdom og lungekreft. Røykeslutt er det første skrittet for å rense kroppen av nikotin, det vanedannende kjemikalie som finnes i tobakksprodukter. Selv etter avslutte sigaretter, vil nikotin forbli i blodet på 20-30 dager. I tillegg, mange bruker nikotin hjelpemidler for å slutte å røyke, for eksempel nikotinplaster eller tyggegummi. Hvis du er bekymret for nikotin toksisitet, følg disse retningslinjene for å rense den fra kroppen din.

Bruksanvisning

Skylle ut Nikotin

For å rense bygget opp nikotin fra blodet ditt, kan du slå til to av kroppens mest grunnleggende nødvendigheter: luft og vann. Selvfølgelig påvirker sigarettrøyk lungene, så å bringe frisk luft inn i lungene vil stimulere detox prosessen. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom enkel aerobic trening som å gå. Du kan også legge til dype pusteøvelser til programmet.

Drikk rikelig med vann, helst damp-destillert eller kildevann. Vann spyler naturlig ut giftstoffer fra kroppen. Minst 8-12 kopper vann er anbefalt for alle daglig.

Drikk frukt og grønnsaksjuice. Frisk sitrus eller eple juice er gode valg, samt solbær juice. Gulrot juice er anbefalt som en grønnsak juice, sammen med bete eller asparges juice. Disse bør nylaget saft for å få mest mulig nytte av dem.

Accelerate eliminering av giftstoffer fra kroppen gjennom faste på juice. Rådfør deg med en lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen faster.

Vitaminer

Gjennomgå antioksidant terapi. Røyking sterkt tapper kroppen for vitamin C, så fylle opp kroppen med denne antioksidanten under nikotin detox.

Andre vitaminer som kan hjelpe er en vitamin-B-kompleks med flere B-12, som er nødvendig for riktig leverfunksjon. Leveren er viktig for avgiftningsprosesser.
Dessuten vil vitamin-E bidra til å beskytte celler og organer fra skade gjort av røyking og nikotin toksisitet.

Koenzym Q-10 er en annen antioksidant til å ta for å beskytte celler og lunger. Det beskytter også hjertet vev som er skadet av røyking og nikotin i blodet.

Urter

Ta urter som kattemynte, lobelia eller Valerian rot. Nikotin er et svært vanedannende kjemikalie, med avhengighet forhold til det av kokain eller heroin. Når kroppen ikke får dette giftige kjemikalier, kan du oppleve abstinenssymptomer, inkludert angst, nervøsitet og rystelser, samt cravings.

Urtene kan roe deg og bidra til å redusere disse symptomene. De kan tas som en te, som også er avslappende, eller et supplement.

Ingefær kan hjelpe kroppen svette, noe som igjen vil rense giftstoffer fra kroppen. Andre matvarer som fungerer på samme måte inkluderer hvitløk og cayenne pepper.

Ta druekjerneekstrakt, som også er en kraftig antioksidant.

Tips og advarsler

 • Det er støtte grupper tilgjengelig for folk som trenger hjelp å trekke seg fra sigaretter eller nikotin. Prøv å rense kroppen din gjennom en badstue dampbad. Svette ut giftstoffer er foryngende. Mange kommersielle produkter tilgjengelig gjennom helse-butikker og online-tilbudet avgiftning eller hevder å hjelpe deg å slutte å røyke. Noen kan være fordelaktig, men sørg for at du lese etikettene og følg instruksjonene. Du bør også oppsøke lege eller helsepersonell når du gjør en detox program.
 • Nikotin forgiftning kan oppstå når barn eller dyr får i tobakk. Oppsøk akutt hjelp umiddelbart. Å bli utsatt for passiv røyking er også risikabelt, så bruker disse metodene kan bidra til å holde kroppen fri for slike giftstoffer.

Hvordan rense bariumsulfat fra kroppen

Bariumsulfat er et legemiddel som brukes i diagnostisk testing. Det er et radiopakt middel, noe som betyr at det gir en kontrast mellom organ vev under et røntgen. The Mayo Clinic, i en artikkel om "bariumsulfat," sier, "Kontrasten vil hjelpe legen se noen spesielle forhold som kan eksistere i det organ eller en del av kroppen." Barium sulfat er gitt gjennom munnen i form eller tabletter eller væsker eller som et klyster. Når testingen er over, er det et par ting du kan gjøre for å rense bariumsulfat ut av kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med væske. The National Institute of Health, i sin artikkel "bariumsulfat," antyder å drikke vann og andre væsker når testing er gjennomført.

Følg legens ordre. Lytt nøye som din lege eller medisinske personalet personell forteller deg når, hva og hvor mye du skal drikke og spise etter testen. Ifølge National Institute of Health, "Du vil bli gitt spesifikke retninger for å følge før og etter testen." Vær sikker på at du forstår hva du trenger å gjøre. Fordi bariumsulfat er gitt i forskjellige former, i forskjellige doser, og gjennom munnen eller rektum, er det ingen retningslinjer som passer for alle mennesker.

Bruk et avføringsmiddel. Kjøp en over-the-counter avføringsmiddel. Ved hjelp av en avføringsmiddel er ofte en del av oppfølging etter bruk av bariumsulfat, melder National Institute of Health. Men hver situasjon er forskjellig, så bare bruke et avføringsmiddel hvis legen din fortelle deg om det.

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen


Tungmetaller og andre giftstoffer kan lage mange forskjellige helseproblemer som nerveskader, og kan senke tempoet generelt. Tungmetaller komme inn i kroppene deres som kvikksølvbaserte tannfyllingsmaterialer flasse over tid, gjennom luft-og vannforurensning, ved å spise forurenset fisk, og gjennom røyking. Heldigvis finnes det måter å rense kroppen av disse giftstoff slik at den kan fungere normalt igjen.

Slik pakker du ut tungmetaller og andre former for giftstoffer fra kroppen

Chelation terapi

•  Velg et chelaterende middel fra de mange tilgjengelige på markedet. Orale chelateringsmidler er å foretrekke fremfor IVs som de er tryggere og mindre påtrengende. Chelaterende midler virker ved å binde tungmetaller i seg selv. De blir deretter fjernet gjennom tykktarmen. Noen gode valg inkluderer HMD, som har blitt testet ved hjelp av en dobbel blindtest metodikk, og naturens solskinn Heavy Metal Detox.

Start terapi i henhold til instruksjonene på produktet valgt. Pass på å drikke mye vann mens under chelation terapi.

Fortsett behandlingen så lenge produktet leder deg. Sørg for å få mye hvile og trening slik at du svetter også.

Hvitløk og koriander

Suppler rens ved hjelp av hvitløk og koriander. Kjøpe både fersk og fortrinnsvis i organisk form.

Spis ett fedd fersk hvitløk daglig. Hvis du ikke kan stå smaken når du spiser den rett, bland det med maten. Hvitløk er en stor generelle cleanser og naturlig antibakteriell / antiviral også.

6. Bland omtrent en spiseskje frisk, hakket koriander i din daglige juice, salater, eller mat. Koriander bidrar også til å lette fjerningen av giftstoffer og tungmetaller fra kroppen din, og er en deilig tillegg til noen diett.

Hint

 • Hvis du har kvikksølvbaserte tannfyllingsmaterialer, er det best å få dem fjernet hvis det er rimelig. De er en kjent kilde til tungmetallforurensning i kroppen.
 • -

Hvordan å skylle giftstoffer fra kroppen

I dagens verden, er selv de mest helsebevisste person utsatt for miljøforurensning. Giftstoffer er overalt, og mange av oss uvitende sette giftstoffer i kroppen vår når vi spise, drikke og puste. Heldigvis har vi også en svært sofistikert rensemekanisme drevet av leveren og fordøyelsessystemet. Vi kan også skylle ut giftstoffer via huden vår, den største eliminering organ i kroppen vår. Lungene våre er også svært nyttig å utvise giftstoffer.

Hvordan å skylle giftstoffer fra kroppen

•  Få en colonic rens. En colonic rens er en fin måte å skylle ut bebygde giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dette gjelder spesielt hvis du har en historie med forstoppelse, gass og oppblåsthet. I løpet av denne prosessen, vil en colonic terapeut sette inn et engangs spekulum og slange koblet til en colon hydroterapi enhet for å pumpe vann gjennom endetarmen og inn i tykktarmen. Spør legen din om colonic vanning er riktig for deg.

Utfør dype pusteøvelser. Dyp pusting hjelper lungene flush giftstoffer fra kroppen. Pusteøvelser også tjene til å transportere oksygen via lungene over til alle cellene i kroppen for å fremme celle avrusning. Dype pusteøvelser er enkle. Først sitte rett opp og puster helt gjennom munnen. Sekund, plasserer hendene på magen og trekk pusten langsomt gjennom nesen. Hvis du gjør det riktig, vil hendene dine bli skjøvet ut på hver inhalerer og skjøvet innover med hver puster. Gjenta denne pusteøvelsen 10 ganger helst første om morgenen eller rett før du går til sengs.

bryte en svette. Svette er en fin måte å skylle ut giftstoffer gjennom huden. Prøv å kjøre eller hot yoga for gode treningsmuligheter som fremmer rikelig svette. Badstuer og dampbad er også bra for å fremme avgiftning via huden. Sørg for å drikke rikelig med vann for å unngå dehydrering, og alltid konsultere med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Oppretthold leveren helse. Å spise lever-nærende mat kan betraktes som den ultimate toksinproduserende spyling diett, siden leveren er avgjørende for innvendig rengjøring. Vanlige lever-støtte matvarer som bør spises på en ukentlig basis er epler, hvitløk, løk, neper, artisjokker, rabarbra og spirer. Persille, sitronsaft og eple cider eddik er også svært gunstig. For å få mest mulig ut av dine toksin spyle innsats, begrense forbruket av produkter som skader leveren slik som overdreven alkohol, stekt mat, raffinert sukker, og brus.

Oppretthold kolon helse. Tykktarmen er en av kroppens iboende rensing mekanismer. Ved å fremme kolon helse med maten du spiser, vil du hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer og avfall mer effektivt. Det vil også bidra til å forhindre giftstoffer fra å bli re-absorbert i blodet. Gode ​​kilder til fiber for å fremme kolon helse inneholder bønner, linser, nepe greener, grønne grønnsaker, sennep greener, brokkoli og bladbete. Linfrø, bringebær, jordbær og fennikel er også gunstig.

Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig

Hvis du er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig, har du flaks. Menneskekroppen er et spenstig organisme utviklet for å rense og fornye seg. Ved å skape de mest optimale forhold og unngå ytterligere eksponering for giftstoffer, kan du sikre at eksisterende giftstoffer i kroppen din vil bli fjernet så effektivt som mulig. Når du har tatt i bruk de nødvendige endringer i livsstil, bestemme om du ønsker å gjøre mer for å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og spise mye frisk frukt og grønnsaker. Disse sunne valg er helt avgjørende for god helse generelt, men vann og fiber (finnes i råvarer og hele korn) er spesielt viktig for en fullt funksjonell eliminatory system.

Velg økologisk mat så ofte som mulig. "Konvensjonell" eller uorganisk mat er produsert ved hjelp av kunstgjødsel og plantevernmidler som kan være noe giftig, særlig ettersom de bygge opp i kroppen over tid. Eliminere disse forurensningskilder hjelper kroppen din begynne å fjerne giftstoffer.

Unngå animalsk fett så mye som mulig, spesielt fra uorganiske kilder. Animalsk fett samle og lagre giftstoffer, så spiser dem kan være giftige tilsvarer å spise en veldig stor mengde forurenset matplanter.

Opprettholde en sunn vekt. Menneske fett lagrer giftstoffer akkurat som andre animalske fettstoffer gjør, så jo mer du redusere ditt eget fett innskudd, jo mer giftstoffer som er lagret der kan bli eliminert.

Unngå transfett, ofte oppført som delvis hydrogenert olje. Disse oljene er ikke lett fordøyelig og kan skape et giftig miljø i kroppen.

Filter ditt drikkevann for å unngå forurensing som kan være til stede i vannforsyningen.

Spis antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke bær, tørkede bønner og grønn te. Antioksidanter bidra til å fjerne skadelige frie radikaler forbindelser fra kroppen.

Slik fjerner parasitter fra kroppen naturlig

Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen via kosten, insektsbitt, kontakt med andre mennesker og selv gjennom øynene og lungene. En person kan også lider en overvekst av candida albicans (en naturlig kropp sopp) i tillegg. Parasitter kan rane kroppen for viktige næringsstoffer, noe som gjør at du føler deg svak og syk. Ifølge Allergyescape.com, et populært allergi ressurs nettsted, kan vanlige parasitter som påvirker mennesker inkludere ulike ormer og protozoer. Den beste måten å fjerne parasitter fra kroppen er naturlig gjennom et riktig kosthold, juicing med grønnsaker, probiotika og et kolon rens.

Bruksanvisning

Fjerne parasitter fra kroppen din

Eliminer alle sukker og gluten matvarer fra kostholdet ditt, inkludert kommersielle brød, frokostblandinger og pasta som inneholder hvete. Substitute brun ris produkter for disse matvarene kan ønskes. Hold deg på denne dietten før alle symptomer på parasittene er borte. Spis mye brun ris, grønnsaker og høy protein matvarer.

Rengjør vasken med oppvaskmiddel, skyll den og sette proppen i den. Bland 1 eller 2 gram av eddik i vasken med ca 4 til 6 inches av vann. Plasser agurker, gulrøtter og reddiker i vasken og la dem trekke i en time. Skrubb huden av grønnsakene med en børste og skyll dem av.

Ta en halv agurk, flere store gulrøtter og noen reddiker og bland dem i en blender. Drikk blandingen av grønnsaker i morgen sammen med frokosten. Drikk en annen rå grønnsaker drink på kvelden.

Ta en probiotiske supplement en halv time før hvert måltid. Fortsett å bruke probiotika daglig inntil symptomene er borte.

Bland en kolon rensing kit drink med vann eller din favoritt drikke. Drikk ett av disse drikkene daglig i 30 dager.

Tips og advarsler

 • I stedet for kolon rensing kit, kan du også gjøre colonic vanning, som innebærer å skylle dine store tarmen. Dette gjøres oftest med en lisensiert kolon hydrotherapist på hans kontor. Du må kanskje om seks til tolv økter i løpet av en eller to måneder å bli kvitt dine parasitter.
 • Aldri spise rå grønnsaker uten først å rense dem. Unnlatelse av å rense rå grønnsaker kan øke antall parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen.

Hvordan detox beryllium fra kroppen din

Beryllium er et tungmetall som finnes i industri røyk, neonskilt, metall, verktøy, lettmetallfelger og avgasser fra fly og romfartøy. Det er meget skadelig for kroppen hvis det inhaleres over en tidsvarighet. Det kan føre til at slim bygge opp, lungeskade, pusteproblemer og til slutt føre til uførhet. Den måten å rense kroppen for beryllium er ved å følge noen prosedyrer.

Bruksanvisning

•  Unngå kontakt. Det første trinnet i detoxing beryllium er å unngå kontakt med det. Dette omfatter fra luften eller fra å absorbere den på huden.

Bruk fots patcher. Disse er alle naturlige detoxing patcher som blir limt til føttene rett før du går til sengs. De er basert på fotsoneterapi og de bidrar til å trekke giftstoffer ut av kroppen. Se Resources for en kobling.

Ta litt syre. I dette tilfelle syren er DMSA og DMPS som står for Dimercaptosuccinic og dimercaptopropane syre hhv. De har blitt brukt til å behandle folk som har hatt beryllium eksponering ved høye nivåer. Se Resources for en kobling.

Ha litt leire på huden din. Huden er et sted der kroppen gjør mye av absorberende og detoxing. Påføring bentonittleire til huden kan bidra til å trekke toksiner ut av systemet.

Spis litt koriander. Ifølge Dr. Yoshiaki Omura, president i International College of Acupuncture og Electro-Therapeutics, er koriander en kraftig chelation agent som eliminerer tungmetaller fra kroppen.

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen

Slik fjerner giftstoffer fra kroppen


Toksiner bygge opp i kroppen din, og for å opprettholde en sunn kropp og vekt du ønsker å fjerne disse giftstoffer. Hver dag du er ingesgiftstoffer fra luften som du puster og maten du spiser. Denne artikkelen vil skissere hvordan å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

Det første trinnet for å fjerne giftstoffer fra kroppen din er å gjøre en parasitt rens. Parasitter er i mat folk spiser og i luften, selv om du har et sunt kosthold du har parasitter i tarmen. Den eneste måten å fjerne disse parasittene er å gjøre en parasitt rens. En skikkelig parasitt rens tar en måned å gjøre. Du kan finne parasitten rensing produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "parasitt rens".

Det andre trinnet er å gjøre en lever detox. Leveren filtrerer alt som kommer inn i kroppen. Over tid giftstoffer bygge opp og leveren vil ikke fungere så effektivt som det skal. Dette vil etterlate et giftige bygge opp i kroppen din som vil få deg til å få vekt i nedre mageregionen. Du kan få leveren detox-produkter på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "leveren detox".

Det tredje trinnet er å gjøre et kolon rens. Avfall bygget opp i tykktarmen kan bli påvirket. Dette vil føre til at tykktarmen for å bli sikkerhetskopiert, som også kan føre til vektøkning. Den eneste måten å fjerne dette påvirket avfall er å gjøre et kolon rens. Du kan finne kolon rensing produktene på helsekostbutikker eller ved å utføre et søk etter "kolon rens produkter".

Hvordan Slipp Aura fra kroppen din

Hvordan Slipp Aura fra kroppen din


Releasing, eller bøye, er auraen din fra kroppen din en form for aura rensing som lar deg oppdatere din grunnlov og energi din aura. Frigjøring auraen fra kroppen din ikke bare skaper en følelse av å slippe press, men det lar deg også til å gjennomføre "aural healing" for andre som kan være interessert i å rense sine auraer. Kraften til å slippe din aura, selv om bare metafysiske, er en opplysende og styrkende prosess som lett kan gjøres hvor som helst.

Bruksanvisning

•  Legg deg ned eller sitte komfortabelt i en svakt opplyst, rolige omgivelser. Sørg for å finne deg selv på et sted som er fritt for høye lyder, andre mennesker, eller noen annen form for distraksjon.

Lukk øynene, slapper av øyelokkene. Pust dypt inn og puster ut, og bringer deg inn i en meditativ tilstand.

Envision det ytre laget av auraen som omgir hele kroppen. Ikke fokuser for hardt, så du bør være i stand til å oppfatte det ytterste laget med letthet. Det finnes syv lag.

Envision lys-lignende overflate i vibrasjoner mens du holder øynene lukket og tankene dine fokusert på det ytre laget av auraen din. Begynn i det små, se for oss små krusninger i overflaten av auraen din, og jobbe deg opp til aura vibrerer synlig i ditt indre øye.

La din aura å vibrere utover, som du mentalt forestille vibrerende overflate snu i outstretching stråler. Dette er kjent som bøyer og slippe din aura, og det krever øvelse for å få teknikken ned komfortabelt.

Tips og advarsler

 • Tenne lys om det hjelper med mentale bilder og meditasjon.

Urter som utvinner gjær fra kroppen din

Ifølge medisinsk forskning, er det visse urter som utvinner gjær fra kroppen din. Informasjon gitt på AutismCanada.org forklarer, basert på kliniske studier, "anekdotiske rapporter og den begrensede vitenskapelige bevis som er tilgjengelig antyder mye av de naturlige produktene ser ut til å være like effektivt som mange av de anti-sopp narkotika."

Oregano (Vulgare)

Ifølge AutismCanada.org, er oregano vulgare et effektivt anti-sopp urt som trekker gjær fra kroppen din; oregano vulgare ble funnet å inhibere Candida, en type gjær som bor i kroppen. YeastConnection.com tar alle referanser fra lege William Crook bok, "The Yeast Connection." Det foreslår også oregano som en anti-sopp supplement for utvinning av gjær fra kroppen din.

Urter som inneholder Berberine

Ifølge Canada Autism Foundation, er berberin et alkaloid; berberin er funnet i urter berberis, goldenseal og oregon drue rot. Berberin har gode anti-sopp og antibakterielle egenskaper. AutismCanada.org hevder at forskning har gitt bevis for at berberine kan forhindre candida fra å produsere et enzym som heter lipase som hjelper gjær å formere seg. Berberin stopper gjær fra multiplisere og bidrar trekke det fra kroppen.

Hvitløk

Forskning fra Autism Canada Foundation gir bevis på at hvitløk er en viktig urt i utpakking gjær fra kroppen din. Hvitløk vises på YeastConnection.com kort liste over nødvendige urter; AutismCanada.org sier at noen studier har funnet at hvitløk er minst like effektivt som nystatin - en svært vanlig anti-sopp gjær-fjerning narkotika - ved å drepe candida. Også, forklarer AutismCanada.org at en studie ved National Institutes of Health fant at hvitløk var en potent behandling for tarm gjær infeksjoner.

Slik fjerner hydrogenerte oljer fra kroppen

Hydrogenerte oljer kan føre til en rekke problemer. Noen vanlige navn for hydrogenerte oljer er delvis hydrogenert oljer, transfett og forkortede fettstoffer eller oljer. For mange år, næringsmiddelbedrifter fortalte kundene at hydrogenerte oljer var ikke bare bra for dem, men faktisk bedre for deres helse enn andre ting som smør. I dag er vi mye mer informert og innse at dette slett ikke er sant. De menneskeskapte kunstige fett er ekstremt giftig og usunn. Akkumulering av denne olje kan til slutt føre til hjertesykdom.

Slik fjerner hydrogenerte oljer fra kroppen

•  Endre kostholdet ditt. Slutte å spise mat med hydrogenerte oljer. Bare å lese etikettene på alt du spiser kan hjelpe deg å unngå produkter som inneholder noe med ordet hydrogenert i ingredienslisten.

Drikk mer vann. Minst åtte kopper vann om dagen kan hjelpe i prosessen med å bli kvitt hydrogenerte oljer.

Drikk et kvart glass tre ganger om dagen av en aloe vera gel. Det er best å gjøre dette på tom mage. Denne metoden bidrar til å hjelpe fordøyelsen. Dette vil fjerne hydrogenerte oljer fra kroppen din raskere.

Ta en kapsel av fiskeolje tre ganger om dagen. Fiskeolje inneholder sunt fett som kan bidra til å motvirke skader forårsaket av de skadelige oljer.

Øvelse minst 20 til 30 minutter om dagen. Kardiovaskulære øvelser som, løping, gåing, sykling og svømming er gode former for trening. Vekt trening er en annen. Trene kan hjelpe rense cellene av hydrogenerte oljer. Øvelse akselererer avrusning prosessen. Og det hjelper lymfe fluider sirkulere gjennom kroppen, som fjerner toksiner slik som hydrogenert olje, samt andre skadelige materialer. Mer oksygen er tatt i mens du trener, som hjelper alle cellene til å utføre jobben sin, inkludert fjerning av giftstoffer. Trene fører ofte folk til å svette, frigjøre giftstoffer gjennom porene i huden din.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen


Barn og voksne kan ha bivirkninger fra vaksiner. Noen av disse bivirkningene kan være forårsaket av tungmetaller som kvikksølv og aluminium som er lagt til vaksinasjoner. Det finnes måter å fjerne tungmetaller i vaksiner fra kroppen for å fjerne symptomene forårsaket av metalloppbygning.

Slik fjerner Vaksinasjoner fra kroppen

•  Ha håret testet for å se om du har en heavy metal buildup i systemet. Blod-og urinprøver kan påvise nylig metall eksponering, men de kan ikke måle hvor mye som er bygget opp i vev. En helhetlig utøveren eller lege kjent med ulike former for chelation kan utføre testen.

Prøv et kosttilskudd chelation. Koriander er et middel for heavy metal buildup, og kan fjerne metaller igjen fra vaksiner. Prøv å lage en pesto av koriander, hvitløk og olje å sette på brød. Se oppskriften i ressursene nedenfor.

Vurder å bruke en muntlig chelation agent. Noen merkevarer av disse agentene er ToxClear og Zeolite. Spør helsepersonell for en anbefaling, og lese alle instruksjonene nøye.

Se en lege som har erfaring med IV chelation hvis de muntlige og kosttilskudd chelation metoder ikke fungerer. Løsningen som brukes i denne prosedyren kan fjerne viktige mineraler fra kroppen sammen med tungmetaller, så pass på å finne en lege som er godt bevandret med de forholdsregler som er nødvendige med IV chelation.

Hint

 • Hvis du har problemer med å finne en helsepersonell kjent med chelation metoder, kan du prøve å spørre en kiropraktor, homøopatisk lege eller naturlege for en anbefaling.

Hvordan Drop tommer fra kroppen

En felles vedtak fattet av millioner av mennesker hvert år er det løfte å gå ned i vekt eller "skur inches" fra kroppen. Tusenvis av dietter eksisterer og er prøvd gjentatte ganger av de samme millioner av mennesker. Men ekte, naturlig kropp transformasjon innebærer en livsstilsendring, ikke en kjepphest diett eller en månedslang diett av hard trening.

Hvordan Drop tommer fra kroppen

Mål midjen din og bestemme antall inches du er på i dag. Det første trinnet i å slippe inches er å avgjøre hvor du er nå, og deretter bestemme hva målet vekt er riktig for deg.

Still et vekttap mål eller et mål antall inches å miste (eller begge). Skriv dette målet ned i dagboken din. Antallet bør være moderat og realistisk, kanskje enda litt mindre enn hva du ideelt sett ønsker å tape.

•  Øk mengden av grønnsaker, frukt og korn som du forbruker. Redusere mengden av sukker, stivelse og fett i kostholdet ditt. Spise i henhold til United States Department of Agriculture næringspyramiden, som anbefaler visse daglige porsjoner med frukt, grønnsaker, korn, kjøtt, olje og meieriprodukter.

Utvikle en vane å spise tidligere på dagen og ikke spise etter 20:00 Ifølge American Heart Association i boken "No-Fad Diet," kroppen din fordøyer mat og forbrenner kalorier raskere og enklere i tiden når du er mest aktive, noe som for de fleste er på dagtid. I boken "Mayo Clinic --- sunn vekt for alle," Dr. Donald D. Hensrud sa kalorier forbrukes når kroppen er i ro --- vanligvis senere på dagen --- blir til slutt lagret som fett.

Begynn å ta multivitaminer, i henhold til instruksjonene. Disse kosttilskudd hjelpe kroppen din få nødvendige næringsstoffer.

Begynn å gjøre mer aerob og anaerob trening regelmessig. Utvikle en daglig mosjon rutine og skrive det ned i dagboken din. Aerob trening, som løping, sykkel-riding eller hoppe tau, fører til en person til å konsumere mer oksygen og dermed forbrenne flere kalorier. Anaerob trening, som strekk eller vektløfting, styrker muskelvev, som også kan redusere kroppsfett.

Undersøk den mentale og emosjonelle atferd som bidrar til vektøkning. Hold daglige notater i dagboken din om observasjoner du gjør. Hvilken tid på døgnet du pleier å spise mest? Har du en tendens til å spise når du er trist eller lei? Hva sunn mat gjør du liker? Hvilke øvelser gjør du synes er morsomt, hvis noen?

Finn noen å bli et vekttap partner med deg, hvis det er mulig. Dette kan være et familiemedlem, kollega eller venn. Det er vanligvis lettere å gå ned i vekt hvis du har et system for støtte.

Re-måle midjen og andre målområder månedlig til du når målet ditt. Fortsett å innlemme disse trinnene inn i din livsstil.

Hvordan er fett utvist fra kroppen?

Hva er egentlig fett?

For å forstå hvordan fettet er utvist fra kroppen, må vi først forstå hvordan den er lagret. Og for å forstå hvordan den er lagret, må vi forstå hva det er. Wikipedia definerer fett som "en bred gruppe av forbindelser som generelt er oppløselige i organiske oppløsningsmidler, og stort sett uoppløselig i vann." Wikipedia fortsetter med å si: "Kjemisk, fett er generelt triestere av glyserol og fettsyrer." Kort sagt, fett er en kjemisk forbindelse som kommer fra maten vi spiser.

Komponenter i mat

Det meste av det vi spiser kan deles inn i tre forbindelser: proteiner, fett og karbohydrater. Proteiner er hva bygge muskler og vev. Karbohydrater gir oss energi. Fett kan forsyne kroppen med energi, men det kan også være lagret i kroppen for fremtidig bruk.

Typer fett

I sin bok fra 2004, "The Abs Diet," David Zinczenko, sjefredaktør i menns helse, sier fett kan deles videre inn i ulike grupper. Det er mettet fett, umettet fett og transfett. Mettet fett er i stor grad animalsk fett. Disse fett kan lagres i kroppen og brent for senere bruk når kroppen expends sitt energilager. Lagret fett kan også fungere som en isolator for å holde oss varme.

Umettet fett deles inn i to kategorier, flerumettet og enumettet. Disse fettsyrer er essensielle og brytes ned for å danne hormoner som kroppen bruker, for eksempel testosteron.

Trans fett er kunstig fett som ble oppfunnet av næringsmiddelindustrien som en billig form for søtningsmiddel. Kroppen har en hard tid på å brenne disse fett. Du bør generelt unngå transfett, som får blodsukkeret til å pigge.

Hvordan og hvorfor Fett lagres

Ifølge en Johns Hopkins University hjemmeside, mens vi er spedbarn, våre kropper utvikler fettceller, som lagrer fett. Nå har vi et begrenset antall fettceller. Vi vil ikke få noe mer, men vi vil aldri bli kvitt de vi har heller. Fettcellene lagrer fettet som vi ikke brenner med en gang. Også, selv om vi spiser andre enn fett matvarer, kan de omdannes til fett hvis vi spiser for mye. Så, hvis du spiser en all-protein måltid, vil kroppen lagre det som fett hvis du spiser mer enn det som kan brukes.

Hvordan bli kvitt av lagret fett

Til syvende og sist, til å utvise fett, har det skal brukes. Men, kan du ikke brenne fett hvis du fortsetter å lagre den. Så, ligger svaret med både kosthold og mosjon.

Spise riktig betyr å spise frukt og grønnsaker sammen med magert kjøtt og unngå søtsaker, junk food og for mye alkohol. Du må også ta hensyn til hvor mange kalorier du forbruker per dag.

Du må trene. Selv om du er en travel person som går eller er i konstant bevegelse, må du utfordre kroppen din ved å øke arbeidsmengden for å se fitness gevinster. Du bør komme inn puls i 30 minutter minst tre ganger per uke.

Hvis du følger disse anbefalingene, vil du begynne å se og føle en forskjell, som du vil brenne fett og bygge muskler. Men sørg for å konsultere legen din før du prøver noen diett eller treningsprogram, og snakke med en profesjonell fitness å bidra til å sette dine mål.

Hvordan bli kvitt av urinsyrekrystaller fra kroppen din

Urinsyrekrystaller dannes rundt leddene og kan forårsake plutselig smertefulle smerter og hevelse kjent som gikt. Disse krystallene er dannet av store mengder urinsyre, et kjemisk stoff som finnes i mat som er rik med puriner, ifølge Victor Konshin, forfatter av "Slo gikt." Behandling for effektivt fjerner urat krystaller fra blod og urin krever kosttilskudd justeringer, medisiner og endringer i livsstil for å redusere urinsyre nivå.

Hvordan bli kvitt av urinsyrekrystaller fra kroppen din

•  Spis mindre kjøtt. Rødt kjøtt, fjærkre og fisk er høy i puriner på grunn av mengden av protein. Matvarer som er rike på protein øke blodets nivå av urinsyre, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Ifølge Harvard School of Public Health, bør du forbruker ikke mindre enn 0,8 gram protein for hver kilo kroppsvekt på en daglig basis.

Limit spinat, brokkoli, asparges, sopp, bønner og blomkål. Disse matvarer har en moderat mengde av puriner, og bør begrenses til to porsjoner daglig, i henhold til HealthSquare.com.

Ta uric syre fjerning medisinering. Probenecid hjelper nyrene å fjerne urinsyre fra kroppen når det tas regelmessig, ifølge Mayo Clinic. Selv om medisiner bidrar til å fjerne urinsyre fra kroppen, det øker urinsyre i urinen, noe som kan føre til nyrestein og magesmerter.

Eliminer alkohol. Drikking reduserer kroppens evne til å kvitte seg med urinsyre.

Drikk mye væske. Vann hjelper flush urat krystaller fra kroppen din og utvanner uric syre nivåer.

Hint

 • Ta kontakt med din lege hvis du fortsetter å lide av skarpe smerter og betennelse etter behandling.

Hvordan gifte Mercury fra kroppen din

Hvordan gifte Mercury fra kroppen din


Fra det 18. gjennom det 20. århundre, ble kvikksølv brukes mye i termometre, lyspærer, vaksiner, aktuelle antiseptiske midler og tannfyllingsmaterialer. Disse bruker har blitt faset ut som toksisitet av kvikksølv har blitt mer allment forstått. Reguleringer i USA og i utlandet begrense yrkesmessig eksponering for kvikksølv og administrere miljøforurensning av kvikksølv fra industriell produksjon, primært kullkraftverk. Dessverre, har store mengder organiske kvikksølvforbindelser forurenset mange innsjøer og elver, og har allerede kommet inn i næringskjeden, med størst mengder konsentrert i visse arter av fisk og skalldyr. Kvikksølv er svært giftig ved inntak eller innånding, og kvikksølvforgiftning symptomer inkluderer perifer neuropati, misfarging av huden, økt spyttsekresjon, høyt blodtrykk, tap av hår, tenner og negler, utslett, muskelsvakhet, nyre dysfunksjon, følelsesmessig ustabilitet, svekket hukommelse og søvnløshet. Det har også vært studier knytter kvikksølv til autisme hos barn.

Bruksanvisning

•  Unngå kilder til forurensning. Det er nytteløst å begynne avgifte kvikksølv fra kroppen din uten først å eliminere eksponering for toksinet. For noen kan dette bety at kvikksølv amalgam tannfyllinger fjernes og erstattes. Alle som bor i et svært forurenset område eller i nærheten av en forurenset vann bør vurdere flytting. Hvis vaksiner må administreres, må du bare thimerosal-frie vaksiner. For de fleste, men unngå kvikksølvforurensning avhenger begrense inntak av sjømat knyttet til saltvann, spesielt reker, kamskjell, hummer, albacore tunfisk, orange roughy, bluefish, grouper, marlin, havabbor, hai, sverdfisk, tilefish, og konge makrell . Gravide kvinner og de med akutt kvikksølvforgiftning bør unngå sjømat helt.

Gjennomgå medisinsk chelation terapi. Chelatering er en prosess i hvilken reaktive stoffer innføres i kroppen til å binde med skadelige giftstoffer, trekke dem ut av dype vev og inn i blodbanen hvor de kan fjernes. For å avgifte kvikksølv fra kroppen, de vanlige medisinske chelatorer er DMPS (2,3 dimercaptopropane sulfonat) og DMSA (meso-2,3 Dimercaptosuccinic syre), som fjerner løst bundet kvikksølv, og Lipoic syre, som kan fjerne tett bundet kvikksølv i hjernen. Disse kjemikaliene er administrert via injeksjoner og stikkpiller, eller transdermalt. Selv om medisinsk chelation er en velprøvd metode for heavy-metal avgiftning, kan det bli en kostbar, langvarig prosess over flere år og kan potensielt ha farlige bivirkninger, spesielt på nyrene. Dermed må chelation bli overvåket nøye av medisinsk fagpersonell.

Bruk naturlige kelater i forbindelse med medisinsk chelation. Hvitløk og koriander er allment anerkjent som den beste naturlige chelaterende stoffer for avrusning. For å være effektiv, bør økologiske varianter tas rå i de største doser som kan være komfortabelt forbrukes. Minst 2-3 fedd hvitløk daglig er nødvendig, og de bør være finhakket eller knust rett før du spiser. Koriander er godt egnet til forberedelse i rå saft og grønne drinker, samt salater og pesto retter. Melk tistel er også en anerkjent naturlig chelator.

Få tilstrekkelig protein. Leger anbefaler en høy-protein diett under en heavy-metal detox på grunn av muligheten for noen aminosyrer til å overføre metaller og tilrettelegge avrusning. Den mest anbefalte kilden er chlorella, en encellede arter av blågrønnalger at når tørket består av om lag 45 prosent protein. Chlorella har vist seg effektiv i dioksin avrusning og behandling for stråling. Det er også forbundet med reduksjon av høyt blodtrykk, senke kolesterol, fremskyndet sårheling og forbedret immunfunksjon.

Ta vitaminer (og mineraler). Tilstrekkelig daglig inntak av magnesium, natrium, sink og andre mineraler er viktig for metall avgiftning, fordi noen mineraler er tapt i avgiftning prosessen, og andre, i overflod, lette chelation prosessen. Vitaminer, spesielt antioksidanter C og E, kan redusere sjansen for bivirkninger.

6. Hold deg regelmessig. Chelation blir bare kvikksølv unna følsomme vev - det må fortsatt bli eliminert fra kroppen. Så mye som 90 prosent av chelatert kvikksølv føres gjennom avføringen. Dermed er det viktig å holde seg jevnlig og vedlikeholde to eller tre avføringer hver dag under avrusning. Hvis dette viser seg å være en utfordring, kan naturlige avføringsmidler som psyllium lette veien.

Tips og advarsler

 • Fisk med relativt lave kvikksølvverdier inkluderer ansjos, steinbit, Atlantic cod, innenriks krabbe, flyndre, hyse, lysing, mulle, abbor, laks, Pacific såle, tilapia, ferskvannsørret, sik og Nord-Atlanteren makrell. Hvis du insisterer på å spise tunfisk, velger blings lys variasjon og spiser ikke mer enn noen kan hver 3 til 5 dager.
 • Når du har kvikksølv amalgamfyllinger fjernes, sørg for å bruke en tannlege som bruker en dental dam for å hindre at de svelger kvikksølv under prosedyren. Potensielle bivirkninger av medisinsk chelation inkluderer feber, hodepine, kvalme, brekninger, lav blodlegemer, senket blodtrykk og tap av kalsium.

Slik fjerner Lead fra kroppen

Slik fjerner Lead fra kroppen


Bly finnes naturlig i jorden, men menneskelig aktivitet, fra gruvedrift og brenning av fossilt brensel, samt bruk av bly i industrien har gjort forekomsten av bly mer utbredt. Bly er svært farlig for menneskers helse, og så mye som 10 mikrogram i en halv kopp mengde blod kan bevise skadelig. Blyforgiftning omfatter symptomer som anemi, tretthet, irritabilitet, hukommelsestap og muskelsvakhet. Alvorlige tilfeller av blyforgiftning kan gjøre skade på nyrene og hjernen, forårsake anfall, bevisstløshet og død.

Bruksanvisning

•  Planlegg en blodprøve hos legen for å etablere alvorlighetsgraden av blod-blyinnhold.

Gjør en avtale for en medisinsk chelation (heavy metal fjerning) program hvis blod-bly nivåer er alvorlige.

Ta kontakt med en holistisk lege med erfaring i chelation hvis du vil fjerne ledelsen ved hjelp av naturlig rettsmidler.

Ta daglige doser av koriander skjær under tilsyn av din holistisk lege. Koriander kalles også kinesisk persille, og er bladene av planten koriander. Koriander bidrar til å mobilisere bly og tungmetaller i kroppen, noe som gjør dem oppløselige slik at kroppen kan skille dem.

Ta daglige doser av vill hvitløk skjær under tilsyn av din holistisk lege. Wild hvitløk, bjørn eller hvitløk, oksyderer bly og andre tungmetaller, slik som kadmium og kvikksølv, noe som gjør dem oppløselige. Ramsløk binder også med tungmetaller å bedre bistå utskillelse gjennom tarmene.

Ta daglige doser av chlorella tinktur eller pulver under tilsyn av din holistisk lege. Chlorella er en mikro-alger som binder seg med bly. Kombiner chlorella inntaket med koriander inntak, som de to er svært effektive samarbeidspartnere ved å utvise bly fra kroppen.

Tips og advarsler

 • Inkluder fersk koriander og hvitløk i ditt daglige kosthold for å hjelpe til å holde kroppen fri for bly. Tinkturer er sterkere og anbefalt hvor høyere nivåer av forgiftning eksisterer.
 • Den chelation prosessen kan være ganske traumatisk for kroppen, så det er viktig å konsultere en medisinsk fagperson med erfaring i chelation før du tar noen chelation tinkturer.

Hvordan eliminere gjær fra kroppen din

De fleste kvinner på et tidspunkt vil få en soppinfeksjon minst én gang i sitt liv. De typiske symptomene på en gjær infeksjon er en gulaktig-creamish utflod fra skjeden området, kløe og kroppen tretthet. De vanligste årsakene til gjær infeksjon er hormonelle svingninger, overskudd av enkle sukkerarter, p-piller og antibiotika. Selv om det er mange medisiner på markedet som kan hjelpe deg å bli kvitt gjær, mange av dem kommer lastet med bivirkninger. Naturlige metoder inkluderer bruk av naturlig gjær hemmere og en endring i livsstil som kan hjelpe deg å eliminere gjær fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Ta med vanlig yoghurt i kosten. Alternativt sette inn en plast tampong fylt med frossen yoghurt inni skjeden din. Vanlig yoghurt er rik på Lactobacillus acidophilus som kan eliminere candida.

Unngå sukker og enkle karbohydrater som hvitt brød og hvit ris. Hold deg unna kaker, kaker, junk food og brus.

Spis hvitløk for å kontrollere og eliminere gjær fra kroppen din. Hvitløk har anti-sopp egenskaper som kan drepe candida. Alternativt sette hvitløksfedd innpakket i en cheesecloth inn i skjedeåpningen og forlate det over natten kan drepe av candida.

Gni litt KY jelly inn en tampong, og deretter dyppe den i litt tea tree olje. Sett denne tampongen inn i skjeden din, og la det forbli over natten. KY jelly holder tampong fra absorberende tea tree olje.

Drikk Cranberry juice eller spise tyttebær som de kan hjelpe i å eliminere gjær fra kroppen din.

Ta acidophilus tabletter. Acidophilus tabletter er også en effektiv måte å bli kvitt gjær infeksjon. Du kan enten ha dem muntlig eller bruke dem som en stikkpille. Disse tablettene er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Drikk seks til åtte glass vann hver dag. Vann bidrar i Flushing ut giftstoffer som genereres av candida fra kroppen din.

Tips og advarsler

 • Hvis tilstanden ikke blir bedre med disse naturlige rettsmidler, så det er lurt å se en lege.

Hvordan detox Syrer fra kroppen

Kroppen har en naturlig pH-balanse. PH-skalaen i seg selv er et nummersystem som går fra 0 til 14. Tanken er å få pH et sted rundt 7. Dette er ikke alltid en enkel oppgave, gitt dårlige kostvaner, dårlig helse vaner og blir utsatt for forurensninger i luften vi puster. Med disse variablene som er involvert, blir det oppdraget av mange menn og kvinner til å avgifte disse syrer fra kroppen.

Bruksanvisning

Få pH-strips. Dette er strimler som du bruker til å sjekke pH-nivåer. De kan brukes med urin eller spytt. Sjekk pH daglig for å overvåke hvor sur eller basisk du er. Jo mer gul stripe er, jo mer syrlig du er. Ideen er for stripe å være grønn, noe som skulle tilsi alkalitet.

Slutt å spise sure matvarer. Ween ut matvarer som forårsaker sur buildup i kroppen - dyp-stekt mat, svært bearbeidet mat, raffinerte karbohydrater, brus, kaffe, øl, vin og godteri. Også unngå tunge kremer, oster og sauser.

Spis basisk mat. Noen eksempler på alkaliske matvarer er frisk frukt og grønnsaker, gjæret tofu, grønnsaker, spirer, eple cider eddik og ulike urter. Inkorporere så mange av disse matvarene i kostholdet ditt som du kan. Pass også på å holde forberedelsene så ren som mulig. Unngå å tilberede dem med tunge mengder smør og olje.

Drikk mye vann. Ifølge Food and Nutrition Board, bør kvinner får ca 2,7 liter total vann daglig, og menn bør få ca 3,7 liter. Vann hjelper til å skylle kroppen av urenheter og giftstoffer. For å gjøre det enda mer effektivt, tilsett sitron, lime eller agurk skiver. Disse er høy i alkalitet.

Svett det ut. Overdreven svetting kan bidra til å trekke surhet skjemaet kroppen. Gå til en dampbad, badstue eller selv delta hot yoga klasser. Bare sørg for å bo godt hydrert før, under og etter.

Gjør en faktisk detox. Dette er et system hvor du tar visse vitaminer og mineraler, spise ren mat og drikke mye vann for å detox systemet. De kan kjøpes i sett, og kan finnes på helsekostbutikker. Å gjøre en detox bidrar til å fremme de lever, nyrer og lymfesystemet å skylle urenheter fra kroppen.

Hvordan detox Arsen fra kroppen

Arsen er ansett å være et tungmetall. Arsen er funnet i mange ofte brukte elementer, for eksempel husholdnings maling, enkelte plantevernmidler, og har blitt funnet i vannforsyninger i hele verden. Eksponering for arsen kan påvirke menneskekroppen og få til et bredt spekter av helsemessige problemer.

Bruksanvisning

Hvordan detox Arsen fra kroppen

•  Spis svovel rik mat som egg, hvitløk, løk, fjørfe og egg, fisk, bønner og belgfrukter. Svovel beskytter celler fra virkningene av giftstoffer, og det hjelper i dannelsen av galle. Din helsepersonell kan veilede deg med hvor mye svovel for å legge til din diett siden beløpene som kreves vil variere i henhold til ditt nivå av toksin (e).

.

Spis fiberrike matvarer (25 -35mgs fiber daglig er ideelt). Fiber hjelpemidler i avgiftning siden giftstoffer vil følge fiber og bli eliminert som avfall. Grønnsaker og frukt gir gode kilder til fiber.

Prøv chelatere medisiner. Chelation terapi bidrar til å fjerne arsen fra kroppen ved å gripe toksinet og fjerne det som avfall. Gelateringsmidler medisiner bør inneholde alfalfa, hvitløk, fiber, Torino og selen og DMSA. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Ta supplement Alpha lipoic syre, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret som kan hjelpe til i hele prosessen med avgiftning. Selv om det ikke er RDA for alpha liponsyre, 50mg to ganger daglig har vist seg å bidra til å forbedre immunforsvaret.

Gå til din helsekost butikk og kjøpe en Liptropic formel. (Lipotropic forumlas forbedre leverfunksjonen). Formelen bør ha kolin, metionin og glutation. Dosering avhenger av individuelle produkter, så les etiketten for riktig doseringsanbefalinger.

Tips og advarsler

 • Når du gjør en heavy metal detox, er det lurt å være under råd fra en helsepersonell, siden de best kan hjelpe deg i riktig dosering og retningslinjer. Drikk mer vann under en detox, 6-8 glass om dagen
 • Unngå enhver detox plan som tyder på faste, med mindre du er under oppsyn av en helse er leverandør