Digidexo.com

gentamicin behandling

Gentamicin behandling for pasienter med Ménières sykdom

Ménières sykdom er en invalidiserende sykdom i det indre øret som forårsaker alvorlig svimmelhet, øresus, hørselstap og en følelse av fylde i øret. Fordi du ikke kan forutse når du vil være i stand til å fungere på grunn av anfall av svimmelhet, mister du din livskvalitet. Motta injeksjoner av gentamicin i det indre øret er ett alternativ for deg å vurdere, slik at du kan gjenoppta et fyldigere liv.

Intratympanic / Transtympanic Gentamicin

For pasienten som har Ménières sykdom og den resulterende alvorlig svimmelhet, hørselstap og tinnitus, gjennomgår en intratympanic gentamicin injeksjon kan være en "siste utvei" behandling når tidligere behandlinger ikke har bidratt til å løse svimmelhet og kvalme. Du vil ha en lav dose av Gentamicin injiseres i det indre øret ved hjelp av en smal pinne. Den gentamicin injeksjon vil skade det indre øret med vilje for å stoppe angrep av vertigo. Legen vil gi medisiner for å renne ut av øret etter 30 minutter.

For å oppnå målet om å eliminere svimmelhet, legen din vil injisere en lav dose. En annen lav dose av gentamicin vil bli injisert en måned senere. Medisinen må dreneres ut i det indre øret, slik at du ikke vil ha svimmelhet.

Fordeler med ITG / TTG Injection

Hvis du er bekymret for mulige helserisikoen ved andre prosedyrer, er ITG / TTG en lavere opsjonsrisiko. Når du velger denne prosedyren, må du forstå at det indre øret blir ødelagt av gentamicin injeksjoner, men din svimmelhet vil ende. Hørselen din vil ikke bli påvirket på kort sikt, men du må kanskje ha gjentatte injeksjoner omtrent ett år senere. Din tinnitus kan også forbedre.

Du kan være i stand til å gjenoppta et mer normalt liv siden dine anfall av svimmelhet vil bli stoppet. Når din svimmelhet stopper, kan din livskvalitet returnere til det du visste før du utviklet Ménières sykdom.

Kostnaden for ITG / TTG injeksjoner vil være lavere enn for andre behandlinger for Ménières sykdom, spesielt når du sammenligner resultatene til en prosedyre som vestibular nerve seksjon (labyrinthectomy). Både labyrinthectomy og ITG / TTG produsere lignende resultater: 90 prosent av Ménières sykdom pasienter opplever lindring fra sine symptomer.

Hvordan behandle Barton Infeksjoner

Hvordan behandle Barton Infeksjoner


Bartonellose er navnet gitt til en infeksjon av en bakterie i Bartonella slekten. Dette er en stor slekt med minst tolv medlemmer identifisert. Oroya feber, Verruga peruana, cat scratch sykdom og grøft feber er de eneste sykdommene i denne gruppen som er formelt heter. Følgende trinn viser hvordan å behandle disse nært beslektede sykdommer.

Hvordan behandle Barton Infeksjoner

•  Innse at Barton infeksjoner er vanligvis ikke alvorlig. Medisinsk behandling er vanligvis ikke nødvendig for pasienter med immunsystemer. Imidlertid kan behandling gis for å redusere ømme lymfeknuter eller for å hindre fremtidige komplikasjoner.

Unn Barton infeksjoner med antibiotika hos pasienter med nedsatt immunforsvar. Behandling med antibiotika generelt fører til en full gjenoppretting hos disse pasientene.

Bruk erytromycin eller doksysyklin som kostnadseffektive antibiotika. Azithromycin er effektiv i å løse den medfølgende lymfadenopati og blir ofte ansett for å være den foretrukne narkotiske stoffet for behandling av katt scratch sykdom.

•  Vurder å bytte til azitromycin, trimetoprim-sulfametoksazol, eller en kinolon hvis man velger vises mislykket etter to til tre uker. Rifampicin kombinert med et annet medikament eller gentamicin kan også vurderes. En Azithromycin dose pakke eller en lengre behandlingsforløp brukes noen ganger også.

Fortsett antibiotikabehandling i 3 til 6 uker. Pasienter med bakteriemi bør få behandling i minst 4 ukers behandling. Pasienter med hjerteklaffer vil ofte kreve en erstatning hvis infeksjonen sprer seg til ventilen.

Hvordan behandle septisk sjokk

Hvordan behandle septisk sjokk


Septisk sjokk er en alvorlig infeksjon i blodet med betennelse. Alvorlige tilfeller redusere blodstrømmen til organene og føre til flere organer til å mislykkes. De fleste tilfellene oppstår på sykehus blant pasienter med undertrykt immunsystem. Det er vanligvis forårsaket av bakterier eller cocci, spesielt stafylokokker og meningokokker, men det kan også være forårsaket av sopp på sjeldne anledninger. Disse trinnene vil vise hvordan å behandle en sak av septisk sjokk.

Hvordan behandle septisk sjokk

•  Innse at aggressiv behandling med antibiotika bør starte innen seks timer etter en mistenkt diagnose. Septisk sjokk er sannsynlig å være irreversible og dødelig gang alvorlig laktacidose er etablert.

Flytt pasienten til en intensivavdeling spesielt hvis det er multiorgansvikt og overvåke vitale tegn.

•  Undersøk følgende eksempel som et regime for septisk sjokk av ukjent opprinnelse: gentamicin eller tobramycin 5.1 mg / kg intravenøst ​​én gang per dag, og en tredje generasjons cefalosporin (to g cefotaksim hver seks til åtte timer eller to g ceftriakson per dag.) To g ceftazidim hver åttende time bør brukes i stedet for en cefalosporin hvis Pseudo mistenkes.

Utfør andre behandlinger for septisk sjokk inkludert aggressiv væske gjenoppliving, kjøling for hypertermi, dialyse for nyresvikt og støttebehandling. Noen ganger er blodglukosenivået vil være nært kontrollert og kortikosteroider og aktivert protein C skal bli administrert.

Drain abscesser og kirurgisk avgifter nekrotiske vev. Pasientens tilstand vil fortsette å synke til tross for antibiotika til smittekilden elimineres.

Hvordan behandle Cat-Scratch Sykdom

Hvordan behandle Cat-Scratch Sykdom


Cat scratch sykdom (CSD) er en bakteriell infeksjon forårsaket av Bartonella henselae bakterien. Bakteriene kan bæres i en kattens spytt og er vanligvis kontrakt ved å bli bitt eller klort opp av en katt. Kattene sannsynligvis få det fra lopper, men dette er ikke klarlagt. CSD er en opportunistisk infeksjon som vanligvis ikke er alvorlig for pasienter med sunt immunforsvar.

Hvordan behandle Cat-Scratch Sykdom

•  Vær oppmerksom på at CSD normalt ikke krever behandling hos ellers friske individer. Den infiserte katt blir ikke syk og ikke trenger behandling.

forskrive antibiotika for CSD hvis lymfeknutene bli hovent og smertefullt for mer enn 2 eller 3 dager. Antibiotika kan også tas i tilfeller av en langvarig feber eller hvis infeksjonen sprer seg til skjelettet, lever eller andre organer.

Vurder følgende antibiotika for effekt: (. TMS-SMX) rifampicin, ciprofloksacin, gentamicin og trimethoprom-sulfametoksazol In vitro mottakelighet av Bartonella til antibiotika ikke kan brukes til å bestemme en antibiotika anbefaling.

Ta Tylenol eller ibuprofen å redusere sårhet fra CSD. Du kan også bruke en varm komprimere til lymfeknute.

Tapp lymfeknuter hvis de er store og smertefullt å lindre smerten. En kanyle settes gjennom huden på siden av noden og flyttet til den svellede noden. Nålen blir så skjøvet inn i noden, og fluidet tillates å renne ut.

Hvordan behandle Listeria infeksjoner

Hvordan behandle Listeria infeksjoner


Listeriose er en infeksjon forårsaket av bakterien Listeria monocytogenes. Det påvirker først og fremst mennesker med nedsatt immunforsvar, gravide kvinner og deres fostre og nyfødte. Listeria normalt lever i jord og vann, men du kan kontrakten det ved å spise forurenset mat. Den har en dødelighet på 25 prosent for voksne og 50 prosent for nyfødte. Følgende trinn viser deg hvordan du behandler listeriose.

Hvordan behandle Listeria infeksjoner

•  Gi intravenøs antibiotika raskt for alvorlige tilfeller av listeriose og til gravide kvinner for å forhindre smitte av fosteret. Listeriose kan være dødelig selv med rask behandling, spesielt hos eldre pasienter og de med underliggende sykdommer.

Fortsett antibiotikabehandling av listeriose i 14 dager hvis pasienten har et kompetent immunsystem. Brain abscess bør behandles i minst seks uker, endokarditt for 4 til 6 uker, og hjernehinnebetennelse i 3 uker.

Care for babyer med listeriose ved hjelp av de samme antibiotika som voksne. En kombinasjon av antibiotika ofte kan anvendes til diagnose er blitt bekreftet. Følg nøye med pasientens væske, elektrolyttbalansen, ernæring og vitale tegn.

Plasser kritisk syke nyfødte i en neonatal intensivavdeling. Konsultasjoner med neonatologists kan være nyttig når omsorg for nyfødte.

Bruk ampicillin i kombinasjon med et aminoglykosid så som gentamicin for synergi. Gentamicin kan avsluttes etter 1 uke med forbedring for å redusere sjansen for nyretoksisitet. Listeria er ikke utsatt for cefalosporiner av noen generasjon.

Formålet med Gentamicin sulfat

Gentamicin sulfat er den topisk form av antibiotikumet gentamycin som brukes enten i injeksjoner eller som en topikal salve. Mens det er en kraftig antibiotisk, gjør gentamicin sulfat bære risikoen for alvorlige bivirkninger.

Targets

Gentamicin sulfat er mest brukt til å behandle infeksjoner forårsaket av gramnegative bakterier (en type bakterier som er klassifisert basert på strukturen i sin cellevegg).

Mekanisme

Gentamicin sulfate fungerer ved å avbryte de grunnleggende prosessene i bakterier det angrep. Etter inn i bakterien, binder den til en bestemt protein på 30 S ribosomal-underenheten, hindrer bakterie fra å lage proteiner, eller som forårsaker den til å produsere ukorrekt formede seg.

Injeksjon bruksområder

Gentamicin sulfat blir gitt som en injeksjon for å behandle alvorlige infeksjoner i sentralnervesystemet. På grunn av dets potensial for bivirkninger, er det ikke brukt for forlenget behandling.

Aktuelle bruksområder

Som en aktuell salve, er gentamicin sulfat brukes til å behandle bakterielle hudinfeksjoner, for eksempel hud cyster og infiserte insektbitt. Det er også brukt på små sår.

Bivirkninger

Gentamicin sulfat er giftig for vev i ørene. For store doser eller bruk hos personer med nyreproblemer kan føre til irreversible hørselstap eller døvhet.

Hvordan behandle Pseudomonas-infeksjoner

Hvordan behandle Pseudomonas-infeksjoner


Pseudomonas-infeksjoner er forårsaket av bakterier i slekten Pseudomonas, spesielt Pseudomonas aeruginosa. De er svært hardfør i fuktige miljøer og kan infisere blod, bein, ører, øyne, hjerteklaffer, lunger og urinveier. Disse infeksjonene er vanligvis mindre, men kan være livstruende hos pasienter med nedsatt immunforsvar. Personer med diabetes er spesielt utsatt. Lær hvordan å behandle Pseudomonas-infeksjoner.

Hvordan behandle Pseudomonas-infeksjoner

Bruk antibiotika. Injeksjoner av et aminoglykosid, som gentamicin eller tobramycin, med en dose på 5 mg / kg / dag er vanligvis effektiv. Andre antibiotika som brukes effektivt mot Pseudo inkluderer amikacin, azlocillin, Carbenicillin, mezlocillin, piperacillin og Ticarcillin. Det spesifikke valg av antibiotika avhenger delvis, ved lokal resistens mønstre.

Påfør eddiksyre drops og aktuelle antibiotika til en Pseudo ørebetennelse og det bør forbedre raskt. Badestamp follikulitt vanligvis ikke krever behandling.

Treat Pseudomonas øyeinfeksjoner med svært konsentrert antibiotika drops. De antibiotika er ofte injiseres direkte i øyet.

debride Pseudomonas-infeksjoner og tå web anvende sølvnitrat eller en 5 prosent oppløsning av eddiksyre. Fortsett å bruke en aktuell antibiotika før infeksjonen er borte. Sølvsulfadiazin er den mest brukte agent, men sølvnitrat og mafenide kan være effektive også.

Innse at mer alvorlige Pseudomonas-infeksjoner kan være vanskelig å behandle. De vanligvis krever uker med intravenøs antibiotika, vanligvis i kombinasjon. En infisert hjerteventil kan noen ganger behandles med antibiotika, men ofte krever åpen hjertekirurgi for å skifte ut ventilen.

Bruk av Gentamicin sulfate Drops

Bruk av Gentamicin sulfate Drops


Gentamicin sulfatoppløsning dråper anvendes for behandling av bakterielle infeksjoner som hører til øyet. Disse inkluderer konjunktivitt, keratitt, keratoconjunctivitis, hornhinnen magesår, blefaritt, blepharoconjunctivitis, akutt meibomianitt og dacryocystitis. Denne generiske medikamenter blir administrert direkte inn i øyet når foreskrevet.

Generelle forholdsregler

Langvarig bruk av gentamicin-sulfat, kan føre til en overflod av ikke-følsomme organismer, for eksempel sopp. Bakterier og sopp hornhinnen magesår har vært kjent for å utvikle ved bruk av gentamicin oftalmiske preparater.

Oftest har bivirkninger inkludert brenning og irritasjon i øynene ved administrering dråpene, konjunktivitt, konjunktival epiteldefekter og konjunktival hyperemia.

Andre bivirkninger som har skjedd sjelden allergiske reaksjoner, trombocytopenisk purpura (en blødning tilstand der blodet ikke koagulere som det skal) og hallusinasjoner.

Hvis det er utflod fra øyet mens du bruker gentamicin sulfat løsning faller, eller hvis det er betennelse eller smerter, bør du stoppe bruken av medisinen og kontakte lege. Som med noen øye medisiner, når du bruker, må du ikke berøre spissen av beholderen til øyet, øyelokk eller hvilken som helst overflate rundt det. Dette kan spre smitte eller forverre øyelidelse på reapplication av dråpene.

Graviditet Advarsler

Gentamicin kan senke kroppsvekt, nyre vekter og median glomerulær teller i rotter når det gis regelmessig til drektige rotter i daglige beløp som er omtrent 500 ganger maksimal anbefalt dose til mennesker. Med andre ord, det er ikke tilstrekkelige og studier knyttet til gravide kvinner som gir definitive informasjon. Gentamicin bør brukes under graviditet dersom de potensielle fordelene oppveier den potensielle risikoen for fosteret. Du vil mest sannsynlig ønsker å konsultere legen din om dette før du bruker medisiner.

Dosering

Med mindre annet er beordret av legen, er det typisk administrering av legemidlet én eller to dråper hver fjerde time. Dersom infeksjonen er alvorlig, kan du øke dosen opp til to dråper hver time om nødvendig. Hvis tilstanden forverres, se din lege om alternative behandlingstilbud.

Gonococcal infeksjon behandling

Gonorrhea er forårsaket av Neisseria gonorrhoeae og er en av de mest vanlige seksuelt overførbare sykdommer i USA. Organismen kan infisere flere nettsteder, inkludert livmorhalsen, urinrør, endetarm og svelg. Fordi kvinner med gonoré ofte ikke viser symptomer, kan alvorlige komplikasjoner som oppstår som et resultat av ubehandlet infeksjon, slik som bekkenbetennelsessykdom, ektopisk svangerskap og infertilitet. Gonorrheal infeksjon kan spre seg i hele kroppen, noe som resulterer i hudlesjoner på fotsålene, palmer og hodebunnen; artritt; og Fitz-Hugh-Curtis syndrom, en komplikasjon av bekkeninfeksjon.

Behandling

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, eller CDC, bør gruppe antibiotika som kalles fluorokinoloner ikke brukes i behandling av gonoré grunn av økende motstand over hele USA. I stedet blir cefalosporiner anbefalt. Behandlingsregimer er forklart i mer detalj nedenfor.

Ukomplisert Infeksjon

For gonokokk-infeksjon av livmorhalsen, urinrør og rektum, CDC innstiller endose ceftriakson 125 mg gitt i muskelen eller i en enkeltdose på 400 mg cefixime gjennom munnen. For gonokokk-infeksjon av rektum eller svelg, en enkelt dose på 125 mg ceftriakson bør gis intramuskulært. I cephalosporin-allergiske individer, kan 2 g azitromycin tas oralt bli vurdert. Fordi klamydia og gonoré ofte eksistere, bør leger også vurdere å behandle den enkelte for klamydia hvis denne diagnosen ikke har blitt utelukket.

Disseminert Gonokokkinfeksjon

En intravenøs diett av antibiotika bør gis for disseminert infeksjon i minst 24 timer eller til bedring i symptomer er sett. Nærmere bestemt, er en g ceftriakson gitt hver 24. time, enten intravenøst ​​eller intramuskulært. Etter 48 timer, bør individet fortsette på antibiotika i minst en uke. Alternativene inkluderer 400 mg Cefixime gjennom munnen to ganger daglig, en 400 mg Cefixime mikstur to ganger daglig eller 400 mg av cefpodoxime to ganger daglig.

Bekkeninfeksjon

For kvinner som har bekkeninfeksjon, avgjør legen om behandling bør initieres intravenøst ​​eller oralt basert på alvorlighetsgraden av sykdommen. Det er flere anbefales intravenøse behandlingsregimer: 2 g av cefotetan hver 12 timer, 2 g cefoxitin hver sjette time pluss 100 mg doksycyklin oralt eller intravenøst ​​hver 12. time, eller 900 mg clindamycin hver åttende time pluss gentamicin administrert som 2 mg / kg etterfulgt av en vedlikeholdsdose på 1,5 mg / kg hver åttende time. For oral behandling, bør kombinasjoner av ceftriakson eller cefoxitin pluss doksycyklin med eller uten metronidazol benyttes. Oral behandling bør tas i 14 dager.

Vertigo sykdom behandling

Vertigo fører til en person til å føle seg ustødig eller tror at ting rundt dem er i bevegelse. Vertigo er forskjellig fra vanlig svimmelhet som alle opplever fra tid til annen. Benign paroksysmal posisjonsvertigo (BPPV) er den mest utbredte lidelse som fører til svimmelhet. Når hodet beveger seg inn i visse stillinger, oppstår mild til moderat svimmelhet. Visse partikler kile seg fast i deler av øret, hvor de forårsaker følsomhet for bevegelse og ikke er absorbert i det indre øret fluid. En annen vanlig årsak til svimmelhet er Ménières sykdom, en tilstand der problemer med det indre øret forvrenge sanseopplevelser. Mange behandlinger finnes for vertigo.

Canalith Reposisjonerende Prosedyre for BPPV

Den Canalith Reposisjonerende prosedyren er utført i et legekontor og innebærer å bevege hodet sakte inn i ulike posisjoner. Disse bevegelsene hjelpe overføre partiklene forårsaker svimmelhet fra den ene delen av øret til en annen del der de ikke vil være belastende og hvor det indre øret væske lettere kan absorbere dem. Noen mennesker opplever lindring innen ett eller to økter, mens andre kan ha behov for flere besøk før følelsen bedre. Legen vil lære deg hvordan du utfører bevegelsene hjemme.

Canalith Prosedyre for BPPV

Den canalith prosedyren er vanligvis effektive for behandling av BPPV; Men, betyr det ikke alltid fungerer. Hvis fremgangsmåten unnlater å arbeide, blir en kirurgisk prosedyre anvendt under anvendelse av et bein plugg for å stenge av den delen av det indre øret forårsaker svimmelhet. Denne fremgangsmåten sørger den halvsirkelformede kanalen fra å reagere på partikkelbevegelser, eller en hvilken som helst form for bevegelse av hodet. Nitti prosent av folk er vellykket behandlet, mens færre enn 5 prosent erfaring hørselstap.

Vertigo medisiner for Ménières sykdom

Legemidler som brukes for reisesyke kan hjelpe behandle svimmelhet brakt videre av Ménières sykdom. De mest vanlige medisiner er meclizine (Antivert) og diazepam (Valium). De kan redusere den roterende følelse og forebygge kvalme og oppkast. Anti-kvalme medisiner som proklorperazin er også brukt.

Mellomøret injeksjoner for Ménières sykdom Induced Vertigo

Visse medikamenter kan bli injisert inn i det indre øret for å lindre symptomer av vertigo.

Gentamicin er et antibiotikum som kan redusere antall vertigo angrep så vel som deres intensitet. Gentamicin er giftig for det indre øret, og det er en risiko for ytterligere hørselstap. Steroider også redusere episoder. Steroider er ikke så effektiv som gentamicin, men presentere en redusert risiko for hørselstap.

Kirurgi for Ménières sykdom Induced Vertigo

Mange kirurgiske alternativer er tilgjengelige for personer med Ménières sykdom som ikke opplever lindring fra vertigo angrep gjennom annen behandling.

Endolymphatic sacs er ansvarlig for å kontrollere væskenivået i det indre øret. Endolymphatic sac kirurgi behandler vertigo ved å redusere væskeproduksjonen og øke absorpsjonen.

Labyrinthectomy er en mer drastisk fremgangsmåte under hvilken en del av eller hele det indre øret er fjernet. Dette vil eliminere høre i de berørte øret og brukes bare i tilfeller der en person nærmer seg komplett hørselstap eller allerede har det.

Vestibulære nerve seksjon operasjon skjærer nerven som forbinder sensorene med balanse og bevegelse i øret til hjernen. Det behandler vertigo og kan bevare hørselen i de berørte øret.

Muskelryggspasmer Behandling Alternativ

Muskel tilbake spasmer er preget av kramper og smerter i ryggen. Årsaker til muskel tilbake spasmer inkluderer spente muskler, dehydrering, langvarig stående eller sittende, anstrengende bevegelser, nerveskader, tretthet og lavt kalsiumnivå, lavt magnesium nivå, og lave nivåer av kalium i kroppen din. Tilbake muskelspasmer er også noen ganger forårsaket av forhold som cerebral parese og multippel sklerose. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe deg å lindre noen av årsakene til muskel tilbake spasmer.

Diagnose og behandling

Besøk din lege hvis du lider av kroniske muskelkramper i ryggen. Legen din vil samle en full medisinsk historie fra deg, og spør om de spasmer du opplever. Du vil ha en fysisk undersøkelse for å finne kilden til dine spasmer, eller du kan ha en nevrologisk eksamen for å finne ut om nerveskader som forårsaker dem. Blodprøver vil bli utført for å sjekke dine kalsium, magnesium og kalium nivåene. En arteriography test kan utføres for å vurdere blodstrømmen.

Kalsium

Kroppen er avhengig av kalsium for å hjelpe muskler, hjerte og organer fungere. En mangel på dette mineralet kan føre til muskelkramper. Mer kalsium-rik mat spiser ved å legge til magre meieriprodukter, yoghurt og melk, oster av forskjellige varianter, blackstrap melasse, og tofu til kosthold. Konsumere paranøtter, tørket fiken, mørke grønne blader, hasselnøtter, hermetisert laks, sardiner, østers, kål og brokkoli. Soyamelk, frokostblandinger og juice som er beriket med kalsium er også en fin måte å få kalsium du trenger daglig for sunne muskler.

Voksne i alderen 19-50 krever 1000 mg kalsium om dagen, og personer over en alder av 51 trenger 1200 mg kalsium daglig. Gravide og ammende kvinner trenger 1300 mg kalsium å holde seg friske og for å hindre muskelkramper. Ta én 500 mg kalsium supplement i kapselform tre ganger daglig med 8 oz. vann.

Mulige bivirkninger av kalsium forbruk omfatter gastrointestinal opprørt og forstoppelse; redusere dosen din hvis du oppmerksom på disse bivirkningene. Hvis du har sarkoidose, nyre forhold, eller kreft, bør du avstå fra å konsumere kalsium mindre annet er angitt av legen din. Kalsium kan samhandle med alendronat, aluminiumholdige antacida, blodtrykk medisiner, kolesterol kontrollerende medisiner, kortikosteroider, digoksin, diuretika, østrogener, gentamicins, antibiotika og anti-anfall medisiner.

Kalium

Kroppen krever kalium for å bistå i nyre og hjertefunksjon, og det spiller en viktig rolle i muskelsammentrekninger; en mangel kan føre til muskelspasmer. Legg matvarer som er kalium beriket til diett som lima bønner, torsk, kylling lever, kjøtt, appelsinjuice, bananer, cantaloupes, avokado, poteter og tomater. Kroppen din trenger 2000 mg kalium per dag for optimal helse. Diskuter med legen din før du drikker en kalium supplement. Ta en 99 mg kalium supplement i kapselform daglig som et supplement for ryggspasmer forebygging.

Bivirkninger av kalium forbruk kan være kvalme og diaré. Hvis du har en nyresykdom eller hyerkalemia, bør du ikke ta kaliumtilskudd. Kaliumtilskudd kan forstyrre eller samhandle med nonsteriodal anti-inflammatoriske medikamenter, ACE-hemmere, heparin, ciklosporin, trimethoprimand sulfametoksazol, betablokkere, tiaziddiuretika, loop-diuretika, kortikosteroider, amfotericin B, antacida, insulin, flukonazol, teofyllin, og avføringsmidler. Kalium kan også samhandle med digoksin.

Magnesium

Kroppen din trenger mineralet magnesium for optimal muskel helse. Mat kilder rik på magnesium er valmuefrø, merian, estragon, spisskummen frø, salt, fennikel frø, kakaopulver, basilikum, tørket sennep, salvie, selleri frø, dill luke, koriander, tang, agar, pinjekjerner, sorte valnøtter, squash frø, peanøtter, havre mel, hele hvetemel, cashewnøtter, blacks melasse, gresskar, spinat, pistasjenøtter, strimlet hvete, kli frokostblandinger, bananer, havregryn, bakte poteter, sjokolade, soyabønner mel, mandler, cashewnøtter, belgfrukter, tofu og hvete kli.

Konsumere magnesium i tillegg form. Hanner krever 270-400 mg magnesium daglig, mens kvinner trenger 280-300 mg daglig. Gravide kvinner trenger 320 mg i døgnet, og ammende kvinner trenger 340 mg magnesium daglig. Overdrevent inntak av magnesium kan føre til utbruddet av kvalme, hypotensjon, oppkast og en redusert hjertefrekvens. Magnesium kan forstyrre eller samhandle med antibiotika, kalsiumkanalblokkere, blodtrykk medisiner, diabetes medisiner, digoksin, hormonbehandling medisiner, levotyroksin, penicillamin, tiludronat, alendronat, aminoglykosidantibiotika, tiaziddiuretika loop-diuretika, amfotericin B, kortikosteroider og antacids .

Hjem Behandling av fluorose Whitening

Fluorose påvirker farging av tennene og er forårsaket av overdrevent inntak og akkumulering av fluorid i kroppen. Fluor finnes i tannkrem produkter, vannforsyning og fluor medisiner. Fluorose rammer i hovedsak barn fra fødsel til fylte åtte, men fluorose av tennene kan forårsake permanent misfarging. Misfarging begynner med dannelsen av hvite flekker på tennene som kan senere ta til pitted og farget som barnet aldre. Det er noen naturlig hjemme behandlinger som kan redusere symptomene på fluorose.

Diagnose og behandling

Besøk en tannlege for å bli diagnostisert med fluorose. Tannlegen vil undersøke tennene for å se etter skader på ameloblaster, de emaljerte dannende celler av tennene. Tannlegen vil også se etter tegn på mineralisering på tennene, en tilstand som vil intensivere porøsitet tannemaljen.

Fluorose kan ikke reverseres. Tannlegen kan reparere tennene gjennom kosmetiske tiltak, og kan også råde deg til å øke kalsium og vitamin D-inntak for å redusere skader som kan være forårsaket av fluorose.

Kalsiumtilskudd

I "Urter og Natural Supplements: En Evidence Basert Guide," forfattere Lesley Braun og Marc Cohen forklarer at bruken av kalsiumtilskudd har vist seg vellykket i avtagende de kliniske manifestasjoner av fluorose.

Tennene trenger kalsium for å holde seg sterk og sunn. Spedbarn fra fødsel til 6 måneder krever 210 mg kalsium daglig; spedbarn 7 måneder til 1 år trenger 270 mg daglig; barn i alderen 1 til 3 år krever 500 mg daglig; barn 4 til 8 behovet 800 mg daglig; og barn 9 til 18 kreve 1300 mg kalsium om dagen. Voksne 19-50 trenger 1000 mg kalsium om dagen; personer 51 eller eldre trenger 1200 mg om dagen; pleie- og gravide kvinner bør få 1300 mg kalsium daglig.

Mulige bivirkninger av kalsium forbruk omfatter gastrointestinal opprørt og forstoppelse. Personer med sarkoidose nyre forhold og kreft bør avstå fra å bruke kalsiumtilskudd. Hanner med en familiær historie av prostatakreft bør også unngå å bruke kalsiumtilskudd. Kalsiumtilskudd kan samhandle eller forstyrre alendronat, aluminiumholdige antacida, blodtrykk medisiner, kolesterol-kontrollerende medisiner, kortikosteroider, digoksin, diuretika, østrogener, gentamicins, antibiotika og anti-anfall medisiner.

Vitamin D-tilskudd

Kroppen krever mer vitamin D når du tar kalsiumtilskudd for å absorbere kalsium. Spedbarn fra fødsel til 18 år trenger 5 mcg av vitamin D per dag. Voksne fra alderen 19-50 krever 5 mcg av vitamin D daglig; personer fra alderen 51-69 trenger 10 mcg daglig; og personer over 70 år bør få 15 mcg av vitamin D per dag.

Ikke ta vitamin D-tilskudd hvis du har høye nivåer av kalsium i blodet, hjerte-forhold eller nyre forhold. Snakk med legen din før du tar vitamin D-tilskudd. D-vitamintilskudd forbruk kan forstyrre østrogener, isoniazids, tiazider, antacids, kalsiumkanalblokkere, kolestyramin og krampestillende medisiner.

Hva er Gentamicin sulfat?

Gentamicinsulfat er en potent antibiotika. Det forekommer som hvitt til buff pulver og er oppløselig i vann, men uoppløselig i ikke-polare løsningsmidler som alkohol og eter. Gentamicin sulfat er meget nyttig medikament til behandling av infeksjoner forårsaket av aerobe og gram-negative bakterier som Enterobacter, Acinetobacter, og Pseudomonas. Den kan også administreres til pasienter som har utviklet infeksjoner forårsaket av mykobakterier (dvs. stavformede bakterier som forårsaker sykdommer, inkludert tuberkulose). Gentamicinsulfat er en kraftig medisin, og høye doser og langvarig bruk kan føre til alvorlige og varige skader.

Historie

Den første kommersielle produksjonen av gentamicinsulfat dateres tilbake mer enn 40 år. I løpet av den tiden, gentamicinsulfat var den eneste tilgjengelige antibiotika til behandling av bakterielle infeksjoner. Gentamicinsulfat ble gitt til pasienter i sykehus, helseklinikker og private sykehjem for å kjempe mot alvorlige infeksjoner. Physicians snart oppdaget at gentamicin sulfat kan være skadelige for verts grunn av dens ødeleggende bivirkninger. Det er risiko for at pasienter kan miste synet og hørselen effekten permanent. Men i mange år var det ingen erstatning for gentamicinsulfat, og leger måtte fortsette det til tross for de farer.

Farmakologiske egenskaper

Gentamicin sulfat er en allsidig antibiotikum. Det er lett absorberes av humane celler og vev. Effektiv konsentrasjon av gentamicinsulfat vedvarer så lenge som seks til åtte timer etter intramuskulær injeksjon. På grunn av sin synergistiske effekter, er gentamicinsulfat noen ganger brukes i forbindelse med andre antibiotika som penicillin for å behandle infeksjoner streptokokker, spesielt i endokarditt.

Bruksområder

Gentamicin sulfat brukes til behandling av gram positive og gram negative bakterielle infeksjoner samt neonatal sepsis og sepsis. Det er også effektive i behandling av vedvarende forurensing. Gentamicinsulfat er en foreskrevet medisin for behandling av alvorlige og gjentakende infeksjoner i mage-tarmkanalen, urinveiene, og den nedre urinveiene. Fordi gentamicinsulfat er svært motstandsdyktig mot bakteriell infeksjon, er det nyttig for lengre vev kultur og virusstudier.

Forholdsregler

Personer med pre-eksisterende leveren og / eller nyresykdom kan være overfølsom for virkningene av gentamicinsulfat. Så bør antibiotika gis med riktig omsorg for pasienter som har nyresykdom. Dette antibiotika har neuromuskulære blokkere aktiviteter, så det er kontraindisert for pasienter som har hatt kontakt nevromuskulære sykdommer.

Skadevirkninger

Gentamicinsulfat er syk-berømt på grunn av sin ototoksiske og nefrotoksiske effekter. Dets toksiske effekt på nyrene griper med fosfolipider metabolisme i urinsystemet, noe som resulterer i uønsket lekkasje av essensielle enzymer i celler.

Narkolepsi behandling med Phentermine

Narkolepsi behandling med Phentermine

Phentermine, et medlem av amfetamin familie, har blitt brukt av mange narkoleptiske pasienter med en viss grad av suksess. Det er imidlertid noen alvorlige bivirkninger at pasienter må være klar over slik at de er i stand til å ta informerte beslutninger om å fortsette å ta denne medisinen, eller bytte til en annen modalitet helt.

Hva er narkolepsi?

Narkolepsi er en nevrologisk søvnforstyrrelse som kjennetegnes av alvorlig og nådeløs søvnighet på dagtid. Det er en ofte ødeleggende tilstand som kan forstyrre daglige rutine og ofte er avhengig av bruk av sentralstimulerende medisiner for å bekjempe symptomene

Bivirkninger

Hjerte arytmi, anoreksi og nattlige søvnforstyrrelser kan oppstå. Du kan også lett bli avhengige av bruk av phentermine, så bruk for behandling av narkolepsi skal overvåkes nøye.

Expert Insight

Som nevnt på Drugandalcoholrehab.net, amfetamin tatt for behandling av narkolepsi bære fare for å forårsake unormalt høy kroppstemperatur, hjerte nød og dødelig anfall aktivitet.

Funksjon

Phentermine fungerer ved å påskynde en narcoleptic enkeltes blodtrykk og hjertefrekvens.

Ikke-sentralstimulerende medisiner for å behandle narkolepsi

For å unngå bivirkninger som phentermine og andre sentralstimulerende stoffer kan forårsake noen narkolepsi pasienter er å snu til reseptbelagte medisiner Xyrem (natriumoksybat) for å behandle sine symptomer.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Perifer neuropati behandling narkotika

Millioner av amerikanske lider av perifer neuropati. Smerten kan være så alvorlig at mange rett og slett ikke kan leve normale liv. Det er imidlertid medikamenter som kan brukes for å lindre symptomene.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er perifer nevropati forårsaket av nerveskade. Dette resulterer i prikking og brenning, vanligvis i hender og føtter.

Anti-depressiva

Ifølge drugs.com, anti-depressiva som Cymbalta, som påvirker to nevrotransmittere i hjernen, serotonin og noradrenalin, viser effekten ved behandling av lidelsen.

GABA

Legemidler som Lyrica påvirker GABA (gamma-aminosmørsyre) i hjernen, er direkte relatert til å sove. Medisiner berolige nervene og bidra til å lindre nevropatisk smerte.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter som opioider brukes også til å behandle nevropati, men har sterk avhengighet potensial, samt bivirkninger. Disse medikamentene kan bli brukt til alvorlig smerte, men disse effektene bør vurderes.

Anti-convulsants

Nøyaktig hvordan anti-convulsant narkotika arbeid er uklart. Det er derfor antatt at de blokkerer natriumkanaler i hjernen, noe som senker aktiviteten til nerveceller. Disse stoffene kan også holde smerte signaler fra å nå andre deler av hjernen, i henhold til emedtv.com.

Tips

Uansett hvilken medisin pasienten og legen bestemmer deg på, er opplæring om sykdommen nøkkelen før pasienten begynner noen medisiner regime.

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons

Behandling for Søvnforstyrrelser med Parkinsons


I Parkinson-pasienter sove problemer kan manifestere på grunn av medisiner, søvnforstyrrelser og Parkinsons sykdom symptomer. Dessverre er mellom 60 til 90 prosent av personer med Parkinsons sykdom rammet, ifølge Northwestern University Parkinsons sykdom og Movement Disorders Center.

Søvnforstyrrelser assosiert med Parkinsons

REM (Rapid Eye Movement) søvn atferdsforstyrrelse, preget av mennesker som lever ut sine drømmer i søvne, kan bidra til søvnproblemer, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Stiftelsen bemerker også at Parkinson-pasienter er også mer sannsynlig å ha obstruktiv søvnapné, en tilstand der luftstrømmen blir avbrutt mens han sov.

Symptomer

Dreven søvnighet på dagtid og nikker av i løpet av dagen er symptomer på søvnløshet.

Medisinsk behandling

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, kan legen foreskriver en ekstra dose av anti-Parkinsons sykdom medisin, for eksempel en dopaminergisk middel om natten, noe som kan være tilstrekkelig til å indusere søvn hos mennesker med Parkinsons sykdom. Andre medisiner som jobber med søvnforstyrrelser inkluderer over-the-counter medisiner som difenhydramin.

Enheter

Hos personer med søvnapné, en ansiktsmaske og CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskin kan brukes til å åpne luftveiene og bedre søvn.

Forebygging / løsning

Søvnforstyrrelser kan forebygges på Parkinson-pasienter ved å senke væskeinntak før søvn, ved å unngå sentralstimulerende midler om natten og ved å holde konsekvent søvn tidsplaner. Trening i løpet av dagen kan også bedre søvn om natten.

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling

Diabetisk nevropati Homeopatisk behandling


Nevropati er en progressiv lidelse som kan føre til intens, invalidiserende smerter. Leger kan foreskrive medisiner som tilbyr liten eller ingen lindring, og når disse medisinske behandlinger mislykkes, kan du se etter alternative behandlinger. Homøopatisk medisinen kan prøves alene eller i kombinasjon med andre former for behandling.

Hva er homeopatisk medisin?

Homeopatisk medisin har eksistert i over 200 år. Bruksområder omfatter behandling av sykdommer og tilstander ved å bruke stoffer som fremkaller lignende symptomer hos friske mennesker. Pasienter tar disse stoffene i utvannet mengder inntil kroppen utvikler en toleranse for dem. Når dette skjer pasienter kan deretter ta disse stoffene i mindre utvannet former.

Homeopatisk behandling og nevropati

Flere homeopatiske stoffer kan lindre nerve smerte av nevropati inkludert Aconitum som tilbyr avlastning for skyting smerter, belladonna som lindrer smerter som kommer plutselig, og hypericum som lindrer smerter i fingre og tær.

Andre symptomer

Andre symptomer på nevropati kan også svare på homeopatisk behandling. Cantharsis kan gi lindring til prikking og brenning, mens Mag Phos kan stoppe muskel kramper og spasmer.

Betraktninger

Homeopatiske midler er regulert på samme måte som over-the-counter (OTC) narkotika, bortsett siden homøopatiske produkter inneholder lite eller ingen aktive ingredienser, har de ikke gjennomgår det samme sikkerhetstesting som resept og nye reseptfrie legemidler.

Advarsel

Ikke bruk homøopatiske midler i stedet for foreskrevet medisinsk behandling. Alltid informere legen din om homøopatisk behandling du bruker.

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser


Vanlige symptomer på nevrologiske lidelser eller sykdommer i nervesystemet, inkluderer mangel på koordinasjon, dårlig balanse og problemer med å kommunisere. Behandlinger for nevrologiske lidelser arbeide for å redusere disse symptomene. Behandling for nervesystemet lidelser kommer i mange former, for eksempel terapi, medisiner og kirurgi.

Betydning

Nevrologiske sykdommer kan true en persons uavhengighet, noe som kan føre til depresjon. Behandlinger for nevrologiske lidelser øke en persons evne til å være uavhengig, noe som reduserer risikoen for depresjon.

Fysioterapi

Fysioterapi (PT) fokuserer på å forbedre muskelstyrke, balanse og koordinasjon. PT kan kreve en resept fra legen din.

Speech Therapy

Tale terapi kan hjelpe en person med et nervesystem lidelse å kommunisere bedre. Tale terapi kan også hjelpe mennesker med nevrologiske lidelser som har problemer med å tygge eller svelge mat.

Medisinering

En mangel på dopamin i hjernen kan forårsake neurologiske forstyrrelser. Reseptbelagte medisiner som øker dopamin produksjon, som cardidopa og selegilin, kan være nyttig i behandling av nevrologiske sykdommer.

Kirurgi

I operasjon, leger ødelegge hjernevev av den berørte del av hjernen. Kirurgi er imidlertid ikke lenger er en vanlig metode for behandling på grunn av antallet av medikamenter som effektivt kan behandle nevrologiske lidelser.

Betraktninger

Behandlinger for nevrologiske forstyrrelser, avhenger av hvilke nevrologisk lidelse en person har. Eksempler på neurologiske forstyrrelser innbefatter cerebral parese, Parkinsons sykdom, neuropati og Behcets sykdom.

Alternativ behandling for en utstå Disk

Alternativ behandling for en utstå Disk


Ved første smertene kommer og går raskt. Det er bare en krampe i armen eller beinet. Gradvis det kommer oftere og for en lengre tid. Til slutt skyter smerter nedover beinet, eller armene er smertelig nummen. Selv om smerten føles i benet eller armen, det faktisk er baksiden som er ute av klask og forårsaker problemet. Du har sikkert fått en svulmende, eller utstående, disk, noen ganger også referert til som en herniated disk, men teknisk som er litt verre situasjon.

Hvordan får en stikker Disk Do?

Middelaldrende og eldre personer, spesielt de som er involvert i anstrengende fysisk aktivitet, er mer sannsynlig å få en utstående disk. Det kan også være forårsaket av et traume av noe slag, for eksempel en bilulykke eller løfte noe tungt. Sitter feil i lange perioder kan også føre til en. Ifølge Bonati.com, kan en rekke av medfødte betingelser også forårsake en.

Hva er de tradisjonelle behandlinger?

Anbefalt behandling er vanligvis åpen ryggoperasjon, med en viss risiko, sykehusopphold og en lang rekonvalesens tid. Hvis du ikke vil at noen del av denne, hva annet kan du gjøre? Nonsurgical, konservativ behandling bør være det første kurset av handlingen tatt, med unntak av noen ekstreme tilfeller (Du bør oppsøke lege umiddelbart hvis du har problemer med vannlating eller å ha avføring, eller hvis du har nummenhet rundt kjønnsorganene).

Behandlinger for å gjøre hjemme

Alle disse hjem behandlinger, foreslått av Spine-Health.com, er et godt sted å starte før du bruker mye penger og tid på det neste nivået av behandlinger.
• Hvile og unngå aktiviteter som forverre symptomene dine er de første linjene i angrep fordi mange utstående disk problemer vil løse, gitt tid. Det er viktig å unngå aktiviteter som forverre symptomene dine.
• Over-the-counter smerte og betennelse medisiner, inkludert paracetamol, aspirin, ibuprofen og naproxen kan hjelpe.
•? Is og varme programmet kan være svært nyttig i å lindre smertefulle symptomer på en utstående disk. Ved å bidra til å slappe av musklene i ryggen, kan is og varme applikasjoner lindre muskelspasmer og gi betydelig smertelindring.

Behandlinger utenfor hjemmet: Semi-Professional

Disse semi-profesjonelle behandlinger er foreslått av BiscupSpineInstitute.com for neste nivå av angrepet:
• Vann terapi har blitt en av de mest populære formene for trening for ryggraden problemer.
• Kjernetreningsprogrammer, inkludert Pilates og Yoga, er også anbefalt.
• Low-impact aerobic condition og personlig trening kan hjelpe.
• Avstivning for å begrense bevegelse og funksjon av et område av ryggraden som er smertefullt kan gi det området tid til å gro.
• Gyrotonic, en form for gjenoppretting av normal bevegelse og justering av rygg og ledd, er en annen nyere alternativ.

Behandlinger utenfor hjemmet: Profesjonelle

Følgende er noen forslag til BiscupSpineInstitute.com for profesjonelle behandlinger:
• Massasje og massotherapy hjelp til fysisk slipper kjemikalier i blodet, slik at normal sirkulasjon og funksjon for å gå tilbake.
• fysioterapi og lumbale stabiliseringsøvelser kan stabilisere korsryggen muskler. Sterkere, velbalansert muskler å minimere risikoen for skade på nerver og disken.
• Spinal manipulasjon, som vanligvis foretas av kiropraktikk og osteopatisk leger, har tilbudt hjelp til mange pasienter.
• Traction er en av de eldste formene for behandling for rygg og nakkesmerter. Trekkraft kan være tilgjengelig til en kiropraktor eller fysioterapeut kontor.
• Akupunktur er en gammel orientalsk medisinsk teknikk som brukes til å behandle en rekke smertefulle tilstander.
• Medisiner som kan være foreskrevet er ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs); oral steroid medisiner, inkludert Prednison og Medrol; narkotiske smertestillende medikamenter, nyttige for alvorlig, kortsiktig smertebehandling (kort sikt fordi de er vanedannende); muskel relaxers, som brukes til å behandle kramper i ryggmuskulaturen; og
epidural steroid injeksjoner av kortison, administreres direkte i området for nerver.