Digidexo.com

mycoplasma symptomer voksne

Øresmerter hos voksne

Øresmerter hos voksne er ikke så vanlig som øresmerter hos barn. Hvis en voksen gjør opplevelsen øresmerter, behandlinger og symptomer assosiert med hans øresmerter ligner på behandlinger og symptomer for barn. Mye av øresmerter voksne har stammer fra store høyder. Det kan ofte bli løst ved å gjøre noe enkelt som å gjespe eller tyggegummi. Men voksne også kan noen ganger ha ørebetennelser som forårsaker smerte.

Symptomer

En voksen som har øresmerter kan ha en indre øret infeksjon. I tillegg til en øreverk, det er andre symptomer voksne føler når de har en indre øret infeksjon. En feber på mer enn 100 grader C, en følelse av at øret er blokkert, dempet hørsel, svimmelhet og en midlertidig tap av hørsel er alle symptomer på at en voksen kan ha en indre øret infeksjon som forårsaker øresmerter.

Årsaker

Voksne som har svakt immunforsvar er mer sannsynlig å ha øresmerter fordi ørebetennelser ofte begynne med virusinfeksjoner som forkjølelse. Likeledes, en voksen som er mindre eller som har fysiske utviklingsspørsmål som får ham til å ikke vokse til full størrelse er mer sannsynlig å ha øre problemer fordi Eustachian rør i ørene er smalere og kortere enn Eustachian rør av større voksne. Dette øker sannsynligheten for fluid å bli fanget inn i øret, og bidrar til en infeksjon og smerte i øret.

Risikofaktorer

Ørebetennelser og øresmerter er mer vanlig blant alle aldersgrupper i høst og vinter. Hvis du har problemer med sesongmessige allergier, kan du være mer sannsynlig å utvikle en ørebetennelse fordi bihulene er overbelastet. Race har også en effekt på hvem som får ørebetennelse. De av indiansk avstamning og intuits fra Alaska eller Canada er mer utsatt for å få ørebetennelser enn andre raser.

Behandlinger

Over-the-counter medisiner kan hjelpe voksne så vel som barn får noen lindring fra smertene. Legemidler med paracetamol eller ibuprofen kan være nyttig. Voksne kan ta Advil, men i sjeldne tilfeller kan det føre til en farlig lidelse hos barn, kjent som Stevens 'Johnson syndrom, i henhold til Holistisk Pediatric Association. En varm kompress plassert over øret, som er vondt kan også gi lindring. I de fleste tilfeller er det ikke mye annet som kan gjøres. Alvorlige tilfeller av øresmerter kunne kreve drenering øret; men dette er ikke vanlig hos voksne.

Forebygging / løsning

Voksne som er utsatt for øresmerter kan være lurt å bruke noen over-the-counter decongestants eller et legemiddel som brukes til behandling av allergi. Disse elementene kan være effektive fordi de bidra til å rydde opp noen overbelastning som du kan ha på grunn av allergi. Jo mindre lunger du har, jo mindre sannsynlig er det å ha indre øret smerte.

Virkningene av Mycoplasma

Virkningene av Mycoplasma


Lungebetennelse er en betennelse i lungene som kan være forårsaket av en rekke virus, bakterier eller sopp. Mycoplasma lungebetennelse er en bakterie ansvarlig for mange tilfeller av å gå eller atypisk lungebetennelse. Dens utbruddet er gradvis og sykdommen har en tendens til å ha en mer forlenget kurs enn andre former for lungebetennelse. Noen mycoplasma symptomer kan være en indikasjon på mange sykdommer og tilstander. For en nøyaktig diagnose, se helsepersonell.

Tørr hoste

Voldsom hoste spasmer som produserer lite slim kan være et tegn på mykoplasma lungebetennelse. Bakteriene irritere og inflame lungene, men lungene ikke gi noen puss eller slim i respons. Selv om luftveiene ikke prøver å fordrive slim, er den irritasjon og inflammasjon fra infeksjonen nok til å generere en hosterespons. Derfor kan en person som lider av en mykoplasma lungebetennelse infeksjon har en vedvarende tørr hoste.

Feber

Feber er kroppens forsvarsmekanisme mot patogener som virus og bakterier, så det er sannsynlig at du vil få feber hvis smittet med mykoplasma lungebetennelse. Fordi atypiske pneumonier har en lengre inkubasjonstid og varighet, kan feber vare lenger enn bare en dag eller en uke. Du kan ikke engang være klar over din feber; sin eneste tegn kan være overdreven svetting. Mycoplasma lungebetennelse kan være den skyldige for deg som lider av både tørrhoste og overdreven svetting.

Fatigue

Det er et symptom assosiert med mange sykdommer. Kroppen din trenger mye energi for å bekjempe infeksjoner som kan forlate kroppen din følelse sliten eller svak. Den mykoplasma kan forårsake muskler til å bli stiv og svak. Hvile og søvn er viktig hvis du finner ut at du har atypisk lungebetennelse.

Brystsmerter

Mycoplasma lungebetennelse kan forårsake brystsmerter. Dette kan være forårsaket både av inflammasjon i lungene og også av kraften av hoste. Brystsmerter kan være en indikasjon på mange sykdommer og tilstander, noen av dem ganske alvorlig. Hvis du har dette symptomet, kan du se din primære omsorg leverandøren så snart som mulig. Ellers bør brystsmerter avta etter hvert som du gjenopprette fra sykdommen.

Lungebetennelse Symptomer og Cures

Lungebetennelse refererer til betennelse og infeksjon i lungene. Lungeblærene kan inneholde puss. Pasienter også ofte lider av oksygenmangel. Denne alvorlige sykdommen kan føre til dødsfall. Lungebetennelse har omtrent 30 forskjellige mulige årsaker, men de vanligste er bakterier, virus og mykoplasma. Hvis du mistenker at du har lungebetennelse, bør du oppsøke lege umiddelbart. Legen din vil kjøre tester, som kan inkludere en CAT scan av brystet, blodprøver, inkludert kontroll blod oksygennivå, og tester for væske i lungene.

Bakterielle Symptomer

En frisk person hals kan havnen lungebetennelse bakterier. Hvis du har et svekket immunforsvar, kan bakteriene formere seg og infisere lungene. Bakterielle lungebetennelse symptomer kan manifestere seg raskt eller gradvis. Pasienter kan ha frysninger som får dem til å riste, feber så høyt som 105 grader, brystsmerter, hoste som bringer opp grønnaktig slim, svette og økt pustefrekvens og puls. Fordi pasienten er ute av tilstrekkelig oksygen, kan leppene og neglene også ha et blålig skjær, og pasienten kan bli delirisk.

Viral Symptomer

Mange forskjellige typer virus kan forårsake lungebetennelse. Recovery kan variere; noen infeksjoner er mindre alvorlige enn andre. Pasienter ofte lider av tørr hoste, hodepine, feber og muskelsmerter. Om en dag etter at symptomene først oppstår kan hoste produsere slim, og pasienten vil føle seg svakere. Pasienter med alvorlige virusinfeksjoner vil ikke være i stand til å få nok oksygen, noe som gjør dem føler seg andpusten.

Mycoplasma Symptomer

Forskere er usikre på om å klassifisere mykoplasma som bakterier eller virus. Disse mikroorganismene kan forårsake lungebetennelse; imidlertid ikke mycoplasma pneumonia ikke vanligvis resultere i døden. Mycoplasma lungebetennelse pasienter kan ha feber med frysninger, kvalme og oppkast. Pasienter kan oppleve voldelige hoste passer som kan produsere en liten mengde hvitt slim.

Medisiner

Antibiotika, spesielt når det administreres tidlig, kan være effektiv i å avhjelpe lungebetennelser forårsaket av bakterier, og kan hjelpe til utvinning fra mycoplasma pneumonia. For enkelte viruslungebetennelse, kan leger foreskrive antivirale medisiner. Leger kan også foreskrive medisiner for å lindre symptomer som hoste og brystsmerter. Følg legens medisinering instruksjonene nøyaktig. Selv om symptomene forsvinner, kan opphøre medisiner føre til tilbakefall, som kan være mer skadelig enn den første infeksjonen.

Annen behandling

Pasienter ofte ikke vil kreve sykehusinnleggelse. Hvis du lider av oksygenmangel, kan du ha oksygen administreres i et sykehus. Legene vil også gi deg råd på en forsvarlig utvinning diett, noe som kan hjelpe immunsystemet. Pasienter trenger nok hvile for å komme seg. I tilfelle av mykoplasma lungebetennelse, kan det hende du føler deg svak i flere uker etter smitte.

Tegn og symptomer på Hypotyreose i Women

Når du har en lite aktiv eller svak skjoldbrusk tilstanden kalles hypotyreose. Det motsatte tilstanden er hypertyreose, når skjoldbruskkjertelen arbeider for raskt. Hypotyreose kan slå til når som helst, men menopausale kvinner er mer utsatt. En svak skjoldbruskkjertelen kan manifestere seg på mange måter, ifølge Mayo Clinic.

Fatigue

Tretthet kan være en av de første tegnene du vil legge merke til om du har hypotyreose. Du kan legge merke til at du ikke lenger kan tåle kulde og har utviklet en ekstrem følsomhet for kulde. Du kan finne du er forstoppet og ansiktet har fått oppblåst. Hypotyreose kan også gjøre huden tørr og blek.

Treg Thyroid and Its Signs

Stoffskiftet bremser når skjoldbruskkjertelen er underactive og kan føre til vektøkning. Du kan også legge merke til stemmen din har blitt hes og at du opplever ømme muskler og ledd som verke og svelle.

Andre symptomer

Menstruasjonen kan bli tyngre, og du kan oppleve muskelsvakhet. Noen individer merke håret og negler har blitt sprø. Depresjon er noen ganger et resultat av hypotyreose.

Slow i Utvikling

Dine symptomer kan utvikles så sakte og gradvis at du ikke kan koble prikkene først. Hvis tilstanden ikke er anerkjent og behandlet, kan symptomene bli verre. Hvis skjoldbruskkjertelen blir stadig stimulert til å frigi mer hormoner, kan dette resultere i en struma, som er en forstørret skjoldbruskkjertelen og kan være synlig eksternt. Hypotyreose kan også påvirke deg kognitivt. Du kan begynne å glemme ting, og kan ikke være så rask på føttene som du en gang var.

Myxedema

Et ekstremt tilfelle av hypotyreose kalles myxedema. Denne tilstanden kan være livstruende. Symptomer på myxedema inkluderer redusert kroppstemperatur og pust, lavt blodtrykk, manglende respons, og i et worst-case scenario, koma.

Barn

Når et barn eller tenåring utvikler hypotyreose kan det resultere i forsinket pubertet, dårlig mental utvikling, stunting av vekst og forsinket utvikling av permanente tenner i tillegg til symptomer voksne opplevelse.

Årsaker

Hormone.org forklarer at hypotyreose kan kobles til andre forhold, for eksempel når hypofysen ikke gjør nok TSH, som er skjoldbrusk stimulerende hormon. Hvis du blir behandlet for hypertyreose (for mye skjoldkjertelhormon) og gjennomgå en operasjon eller radioaktivt jod behandling, kan dette resultere i hypotyreose.

Visse sykdommer og medisiner kan påvirke skjoldbruskkjertelen og det kan være noe problem med skjoldbruskkjertelen selv.

Det er ikke uvanlig for en kvinne å utvikle hypotyreose etter at hun har født. Når dette skjer, er det referert til som post-partum tyreoiditt. Det er forårsaket av betennelse i skjoldbruskkjertelen. Disse kvinnene vil oppleve de samme tegn og symptomer.

Jo eldre du er, jo mer sannsynlig kan du oppleve hypotyreose. Kvinner som er eldre enn 50 bør regelmessig screenes for skjoldbruskkjertelen mangel.

Bivirkning av Topimax

Topimax er et stoff som brukes spesielt for å behandle sentralnervesystemet tilstander som epilepsi og migrene. Topiramat kan også anvendes i behandling av anfall som en medhjelper medisin, det vil si, et legemiddel som brukes i forbindelse med et annet legemiddel. Off label bruk av Topimax er for fedme behandling, anfall hos spedbarn, bipolar lidelse, alkoholisme, absenser, diabetisk nevropati og atoniske anfall. Det kan anvendes for å behandle barn og voksne. Ved hjelp av Topimax kan sette deg i fare for å utvikle eller opplever noen alvorlige eller mindre alvorlige bivirkninger, avhengig av hvordan kroppen din reagerer på medisinen.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger er merkelige fornemmelser i kroppen som en "brennende" følelse, svimmelhet, tretthet, langsom kognitiv og fysisk reaksjon, døsighet, angst, øvre luftveisinfeksjon, koordinasjonsproblemer, vekttap, tap av matlyst, endringer i smaken av mat eller drikke elementer eller endringer i følelsen av berøring, forvirring, impotens, problemer med konsentrasjon og oppmerksomhet og kvalme.

Andre bivirkninger

De mindre bivirkninger bemerket er diaré, ganglag endringer, bihulebetennelse, språk eller tale avbrudd, søvnløshet, hukommelsestap eller svekkelse, ryggsmerter, endringer i humør, dårlig fordøyelse, virusinfeksjoner, tørr munn mage, leddsmerter, sår hals, svakhet, søvnighet (å være i en tilstand nærheten av å være sover), parestesi (følelse av kribling, prikking eller nummenhet), smerter, hypertoni (tetthet i muskler og problemer med å strekke), libido nedgang, urinveier, anemi, reduksjon i å spise eller anoreksi og ataksi (problemer i sentralnervesystemet med kroppsbevegelse).

Barnas bivirkninger

Noen bivirkning symptomer voksne erfaring kan forekomme hos barn også, men; noen symptomer på Topimax er eksklusive for barn. Disse symptomene er blåmerker, hårtap, bronkitt, økt spyttproduksjon, aggresjon, forstoppelse, feber og rennende nese.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av topiramat vil typisk kreve medisinsk behandling hvis de intensivere eller fortsette i en lang periode. Den alvorlig bivirkning av Topimax omfatter depresjon, selvmordstanker eller suicidal atferd, hallusinasjoner, paranoia, blodpropp, nyrestein, lavt eller høyt blodtrykk, pustevansker eller svelge (noe som kan føre til en lungeemboli), besvimelse, brystsmerter , rask pust (som kan føre til metabolsk acidose) og redusert svett med eller uten høy feber.

Alvorlige allergiske reaksjoner

Allergiske reaksjoner kan være dødelig, og fremgang raskt over tid. Det er viktig å søke medisinsk behandling dersom du får en allergisk reaksjon på Topimax. De allergiske reaksjoner symptomer er elveblest, utvikle et utslett, hevelse, kløe, tungpustethet og vanskeligheter med å puste eller svelge.

Bukspyttkjertelen insuffisiens tegn og symptomer hos voksne

Bukspyttkjertelen insuffisiens tegn og symptomer hos voksne


Bukspyttkjertelen er et organ som ligger i øvre del av magen bak magen. Bukspyttkjertelen er ca 6 til 8 inches lang hos voksne. Det er fylt med rør som kobles sammen for å danne en enkelt åpning som går inn i tarmen. Enzymene bukspyttkjertelen produserer flyten gjennom rørene og inn i tarmen hvor de bryter ned protein, fett og karbohydrater for å bli absorbert av kroppsvevet. Når en person har en pankreatisk insuffisiens, er pankreas ikke produserer nok enzymer og kan resultere i feilernæring.

Diaré

Diaré er en av de mer vanlige symptomene med en pankreas-insuffisiens. Mens normal diaré er rett og slett en vannaktig avføring, diaré som kommer fra et enzym insuffisiens vil ha fettdråper i avføringen.

Ubehag i magen

Ubehag i magen kan oppstå fra en bukspyttkjertelen insuffisiens. Mangelen på skikkelig enzymer resultater i protein, karbohydrater og fett i maten fortært å ikke bli brutt ned skikkelig. Noen mennesker kan oppleve krampe-lignende smerter og andre kan oppleve skarpe smerter. Gastrointestinale problemer er et vanlig symptom, og kan forårsake ekstremt ubehag i underlivet.

Unormal avføring

Folk som ikke opplever diaré kan ha blek, foul smelling og klumpete avføring. Krakken vil ofte være vanskelig å skylle eller holde fast ved siden av toalettet. Det er ofte fettdråper som ser ut som oljedråper som flyter i vannet etter at avføring har spylt. Noen mennesker kan også se slim i avføringen.

Uforklarlig vekttap

Den vekttap assosiert med en bukspyttkjertelen insuffisiens vil oppstå plutselig. Mennesker som opplever vekttap vil ikke ha en grunn for vekttap å skje. De vil normalt fortsatt ha en god appetitt og spiser regelmessig, men fordi kroppen ikke er absorberende nok protein, karbohydrater og fett, vil de gå ned i vekt.

Flatulens

Flatulens er rett og slett gass. Personer som lider av bukspyttkjertelen insuffisiens kan oppleve hyppig flatulens. Ofte ganger, dette vil bli fulgt med magekramper og være svært ubehagelig. Det er over-the-counter medisiner som GasX og Beano som kan hjelpe lindre ubehag.

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne

Tegn og symptomer på cystisk fibrose i Voksne


Cystisk fibrose (CF) er en kronisk og progressiv sykdom som påvirker kroppens slim kjertler, som fører til alvorlige fordøyelses og respirasjonsproblemer. Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, i USA, dette ofte dødelig genetisk sykdom påvirker om lag 30 000 barn og voksne. Vanligvis CF generelle symptomer inkluderer svette blir for salt, noe som resulterer i legemet mister for mye salt i løpet av svette. Dette kan føre til dehydrering, svakhet, økt hjertefrekvens, heteslag, tretthet, lavt blodtrykk og i verste fall død.

Reproduktive Symptomer

Menn diagnostisert med CF er født infertile fordi de ikke har en sædlederen, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute. De vas deferens er røret som fungerer til å levere spermier fra testikkel til penis. En kvinnen diagnostisert med CF på den annen side vil ha problemer med å bli gravid fordi slim vil ha en tendens til å blokkere cervix.

Luftveissymptomer

Personer med CF vil ha tykt og klebrig slim som normalt bygger seg opp i luftveiene. Slim buildup tillater bakterier å lett vokse og utvikle infeksjoner. Slike infeksjoner kan forårsake blokkeringer i luftveiene, som fører til hoste som samler opp slim som kan ha nærværet av blod.

CF-pasienter kan også oppleve lunge infeksjoner som er forårsaket av bakterier som vanligvis ikke reagerer på antibiotika. For eksempel en lungeinfeksjon forårsaket av en viss bakterier som kalles mucoid Pseudomonas, er vanlig hos personer som har blitt diagnostisert med CF; får denne infeksjonen kan være et tegn og symptom på CF. CF-pasienter vil også ofte oppleve bihulebetennelse, bronkitt og lungebetennelse. Slike infeksjoner kan føre til langvarige skader i lungene, i henhold til nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Fordøyelsessymptomer

Slim som skaper blokkeringer i kanaler eller rør i bukspyttkjertelen vil hindre dets enzymer fra å nå tarmen. Uten slike enzymer er til stede i tarmen, proteiner og fett kan ikke fullt ut absorberes av fordøyelsessystemet. Dette kan føre til hyppig diaré sammen med klumpete, fettete og illeluktende avføring. Å ha for mye gass eller opplever forstoppelse i tarmen kan også føre til magesmerter. For mer alvorlige tilfeller av CF, vil andre tegn og symptomer inkluderer pankreatitt, rektal prolaps, leversykdom forårsaket av blokkert eller betent galleganger, gallestein og diabetes, sier den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute.

Tegn og symptomer på Mono i Voksne

Mono er kjent i den medisinske verden som mononukleose, men til legfolk, vanlig navn på denne tilstanden er "kyssesyken", en smittsom virus som overføres fra en person til en annen gjennom spytt. Du kan ta mono fra annet enn kyssing, inkludert nysing, hoste og deling av briller eller sølvtøy. Lære å identifisere tegn og symptomer på mono hos voksne vil be enkeltpersoner til å søke behandling og øke bevisstheten for å hindre spredning.

Fatigue

En av de vanligste symptomene på mono hos voksne er en generell følelse av tretthet eller utmattelse, uansett hvor mye hvile eller sove du får. Denne generelle følelse av apati kan vare i flere dager.

Sore Throat

Mange som kontrakten mono opplever en sår hals, som kan eller ikke kan være ledsaget av hovne mandler i halsen. Noen ganger kan hovne lymfeknuter bli følt i halsen samt armhulene. Disse kan bli følt som små Pecan størrelse klumper av vev føltes bevegelig under overflaten av huden på disse stedene.

Fever

En lav feber er vanlig i mange voksne som kontrakten mono, alt fra normal til ca 101 grader eller så. Feber som stiger over 101-102 grader i mer enn 48 til 72 timer bør vurderes av legen din.

Tap av appetitt

Fordi kyssesyke-viruset sprer seg gjennom kroppen og fører til at immunsystemet til å sparke inn i handlingen, kan appetitten reduseres midlertidig. Dette gjør det mulig for legemet å fokusere på å bekjempe viruset, og ikke fordøyer store mengder mat.

Hodepine

Et annet vanlig symptom på mono er en hodepine som bare ikke vil gå bort. Vedvarende hodepine kan forekomme når en person kjemper mono og kan fortsette i en dag eller to etter andre symptomer avta.

Tegn og symptomer på alvorlig dehydrering hos voksne

Tegn og symptomer på alvorlig dehydrering hos voksne


Alvorlig dehydrering hos voksne er et medisinsk nødstilfelle, men heldigvis det kan forebygges ved å drikke tilstrekkelige mengder væske, som er spesielt viktig for syke og eldre voksne. Alle som opplever noen av de tegn og symptomer på alvorlig dehydrering bør søke akutt medisinsk behandling så snart som mulig.

Endret atferd

Voksne som er alvorlig dehydrert vil ofte vises irritabel eller forvirret, som kan noen ganger forveksles med effekten av aldring. Så når humørsvingninger er ledsaget av andre dehydrering symptomer bør det ikke antas at irritabilitet og forvirring er forekommende på grunn av senilitet. I alvorlige tilfeller av dehydrering, delirium og bevisstløshet kan oppstå.

Tørrhet

Noen som er sterkt dehydrert har veldig tørr hud og slimhinner og tørr munn. Deres hud mangler elastisitet og går ikke tilbake til normal etter å ha blitt klemt inn i en fold. De lider av ekstrem tørste og kan ikke synes å være i stand til å få nok å drikke. Sterkt dehydrert voksne har også problemer med å svette.

Urinering

Sterkt dehydrert voksne har også problemer med vannlating, og produserer veldig mørk væske som kan ha en sterk lukt.

Vital Signs

Varselsignaler inkluderer rask hjerterytme, lavt blodtrykk og en svak, rask puls.

Advarsel

En person som er alvorlig dehydrert ikke lenger har nok væske i kroppen for å opprettholde sine vitale organer, så uten akuttmedisinsk behandling døden kan inntreffe.

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse


Mycoplasma pneumonia er en forholdsvis liten form av de mer vanlige, og mye mer farlig bakteriell luftveisinfeksjoner, lungebetennelse. Det er noen ganger referert til som "walking lungebetennelse" fordi symptomene er vanligvis ikke alvorlig nok til å hindre en person som lider av sykdommen fra å være aktive og oppegående. Selv om sine tegn og symptomer ofte etterligner influensa eller forkjølelse, er det noen viktige forskjeller.

Onset Periode

Mycoplasma lungebetennelse har en svært langsom hastighet av utbruddet. En pasientens symptomer vil forverres over tid ved en relativt langsom hastighet, noen ganger ta uker å komme til sin fulle styrke. Dette er en stor forskjell fra influensa og andre virussykdommer, som pleier å ha en mye raskere utbruddet av bare et par dager.

Tørr hoste

En tørr hoste som langsomt blir verre over tid er en svært vanlig markør blant tilfeller av mykoplasma lungebetennelse, særlig under utvinning perioden. Faktisk, en mangel på en vedvarende hoste nesten utelukker en diagnose av mykoplasma lungebetennelse. Denne hosten gradvis blir mer alvorlig og kan også føre til bronkitt. Hosten kan behandles med over-the-counter hoste suppressants og andre behandlinger som er kjent for å lindre alvorlige hoste, som for eksempel å sove i oppreist stilling. Bryst ømhet fra alvorlig hoste kan også utvikle.

Influensalignende symptomer

Vanlige influensasymptomer, som feber, sår hals, hodepine, frysninger, lunger og en generell sykdomsfølelse, blir også nevnt i mykoplasma lungebetennelse, og det er derfor det er så ofte forveksles med en vanlig influensa. Disse symptomene kan vanligvis håndteres med generalisert, over-the-counter medisiner, ikke spesielt for en forkjølelse eller influensa. De vanlige hjem rettsmidler, som for eksempel sengeleie, rikelig med væske, varm te og kyllingsuppe, også bidra til å gjøre pasienten føler seg mer komfortabel under utvinning perioden.

Symptomer på moderate tilfeller

I moderate tilfeller kan mer alvorlige symptomer ligne felles utvalg av lungebetennelse også oppstå, for eksempel utslett, øreverk, svært høy feber, klumper i halsen og en sterk hoste. Selv om disse tilfeller av sykdommen er mer betenkelig, de sjelden krever sykehus forblir som den mer alvorlige formen av sykdommen, og symptomene ofte løse på egen hånd.

Antibiotika

Hvis en pasient er diagnostisert med mycoplasma pneumonia, er antibiotika ofte foreskrevet noe som er en stor forskjell fra tradisjonell behandling av influensa, som er et virus og reagerer ikke på antibiotika. Ordinære antibiotika, for eksempel tetracykliner og erythromicin, blir ofte foreskrevet, og kan fremskynde utvinning tid betraktelig. Rask respons til antimikrobielle behandlinger er en retrospektiv tegn og bekreftelse på at pasienten lider av mykoplasma lungebetennelse og ikke influensa; Omvendt, kan en mangel på respons til antivirale tyder på at pasienten lider av en bakteriell infeksjon, og gjør diagnosen av mycoplasma pneumonia som mye mer sannsynlig.

Symptomer på helvetesild hos voksne

Kjent som Herpes zoster, helvetesild har en rekke symptomer. Det samme viruset som forårsaker helvetesild, Varicella zoster, fører også vannkopper. Helvetesild er en smertefull hudsykdom som rammer voksne som hadde vannkopper som barn. I tillegg til smerte, er det et utslett og blemmer som gro i et par uker. Symptomene på helvetesild kan behandles, men det er ingen kur for sykdommen.

Pain

Smerte er det første symptom av sykdommen. Med noen mennesker, er det mild, mens andre har sterke smerter.

Andre Sensations

Det kan også være kløe, brennende, prikking eller nummenhet i området. Det er også følsom hud.

Utslett

Utslettet kommer noen dager etter at smertene begynner. Utslettet ligner vannkopper.

Blemmer

Blemmer er væskefylte hud utbrudd som utvikler etter utslett vises. Blemmer bryte, væsken renner ut, og som lesjonen helbreder, en skorpe former.

Feber og frysninger

En feber kan også utvikle med helvetesild. Kokiller er også mulig.

Headche

Noen mennesker opplever hodepine når de har en helvetesild utbrudd.

Tegn og symptomer på acid reflux i Voksne

Tegn og symptomer på acid reflux i Voksne


Acid reflux, også kjent som GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom, produserer flere vanlige symptomer som oppleves av millioner av mennesker på en jevnlig basis. Selv små skritt som å unngå krydret mat kan hjelpe grense episoder, å kunne identifisere symptomer er første skritt i å lære å behandle eller unngå sure oppstøt helt.

Burning Sensation

Dette er den vanligste symptomet oppleves av voksne. Halsbrann er kjent for å frembringe en brennende følelse hvor som helst mellom magen og halsen, men det er mest vanlig filt gjennom brystområdet.

Oppstøt

Noen ganger acid reflux skaper et oppgulp følelse, vanligvis følte som en sur smak i munnen. Hovedsak magesyre ryggen opp gjennom halsen. Dette kan føre til oppkast magesyre.

Magesmerter og dyspepsi

Magesmerter trenger ikke å være ledsaget av en brennende følelse som skal tilskrives syre reflux. Faktisk, noen mennesker som lider av acid reflux utvikle dyspepsi. Dette syndromet fører til symptomer som generell magesmerter. Andre symptomer på dyspepsi er raping og uvanlig oppblåsthet i tillegg til kvalme, spesielt etter å ha spist et tungt måltid.

Administrerende Acid Reflux

Selv om det ikke kan være mulig å fullstendig eliminere sure oppstøt, er det mulig å hindre graden og varigheten av sykdommen. Unngå fet mat, sitrusfrukter, alkohol og koffein er det første skrittet. Reseptbelagte medisiner og antacida er også effektive i å lindre halsbrann symptomer. Hvis disse metodene ikke fungerer, kan legen være i stand til å identifisere en passende metode for behandling, som kan omfatte reseptbelagte-styrke medisiner.

Symptomer på ørebetennelse hos voksne

Ørebetennelser, mens mer vanlige hos barn, kan streiken voksne. Ifølge Mayo Clinic, oppstår den vanligste ørebetennelse hos voksne i det ytre øret, og er ofte kalt "svømmer øre." Denne typen infeksjon skjer når fuktighet er fanget i øregangen fra bading, bading eller eksponering for et fuktig miljø. Bakterier formere seg i slike forhold, forårsaker irritasjon og betennelse.

Typer av øreinfeksjoner

Ifølge American Academy of Øre (AAO), svømmer øre krever behandling for å redusere smerte og forhindre mulig hørselstap. Mellomøret infeksjoner, som er mer vanlig hos barn, oppstår når et virus, som en forkjølelse, skaper en grobunn for bakterier, forårsaker smerte og hevelse som også kan føre til hørselstap. I begge tilfeller vil en lege typisk vil foreskrive en serie av antibiotika for å behandle infeksjonen.

Symptomer

I tillegg til smerter og ubehag --- som kan skarpe eller kjedelig, konstant eller midlertidig --- når du beveger hodet eller tar på øret, folk med ørebetennelser kan ha feber, sier Mayo Clinic. Andre symptomer inkluderer svetting, frysninger, hode og muskelsmerter, tap av matlyst, dehydrering, svakhet og irritabilitet. Voksne kan også oppleve svimmelhet som om verden snurrer, vaklende knær og en generell følelse av ustøhet.

Komplikasjoner

Kortsiktig hørselstap kan skyldes væske fanget i øret, noe som gjør det vanskeligere for vibrasjoner å reise langs de små knoklene i mellomøret. Hvis væske forblir i mellomøret i månedsvis, kan det føre til varig skade på trommehinnen og bein i mellomøret, og langsiktig hørselstap. Noen tilfeller, ifølge Mayo Clinic, kan føre til en bihulebetennelse kjent som mastoiditis.

Tester og diagnose

Under en eksamen, ser legen for rødhet i mellomøret med et instrument som kalles en otoskop og kan bruke en pneumatisk otoskop, som vil forsiktig puff luft på trommehinnen. Dette fører til en sunn trommehinnen til å flytte, men noe væske i mellomøret vil ikke tillate at trommehinnen til å flytte. The Mayo Clinic sier det er to smertefrie tester en lege kan bruke: tympanometri, som måler trommehinnen bevegelse, og akustisk reflectometry, som projiserer lyder inn i øret for å finne ut om det er væske til stede.

Hjem Rettsmidler

Over-the-counter medisiner, for eksempel paracetamol eller ibuprofen og decongestants, kan redusere smerte. Varm komprimerer, foreslår Mayo Clinic, eller en varmepute satt på lav og anvendt over øret kan også være til hjelp.

Inner Ear infeksjon symptomer for voksne

Selv om ørebetennelse er mer vanlig hos spedbarn og små barn, voksne kan også utvikle denne smertefulle tilstanden. Heldigvis øret infeksjon symptomer hos voksne vanligvis løse på egen hånd og sjelden krever invasive behandlinger som rør.

Typer

Voksne med indre øret infeksjoner kan oppleve symptomer som feber høyere enn 100F; øret drenering, smerte eller press; problemer med hørselen; og svimmelhet.

Time Frame

Symptomer på øreinfeksjoner kan vare i tre dager til en uke eller lenger, avhengig av personens helse og årsaken til infeksjonen.

Identifikasjon

En lege diagnostiserer indre øret infeksjoner ved å undersøke ørene med et otoskop som plasseres i øregangen, og ser for hevelse, rødhet og væske buildup.

Betydning

Indre øret infeksjoner kan føre til problemer med å sove, og infeksjoner som er igjen ubehandlet kan føre til at trommehinnen til å sprekke, noe som kan føre til permanent hørselsskade.

Betraktninger

Voksne som bor i områder med luftforurensning; blant røykere; eller har allergi kan være mer sannsynlig å utvikle symptomer på indre øret infeksjoner.

Behandlinger

De fleste voksne vil føle deg bedre etter bruk av slimhinneavsvellende midler, smertestillende midler eller øredråper som anbefalt av en lege, selv om bakterielle ørebetennelser kan kreve antibiotika som amoxicillin.

Blindtarmbetennelse symptomer hos voksne

Blindtarmbetennelse symptomer hos voksne vanligvis begynner plutselig og fortsetter å utvikle seg over en periode på flere timer. Selv om noen kan ha blindtarmbetennelse, det forekommer hyppigst hos personer 10 til 30 år gamle, ifølge National Institutes of Health.

Betydning

Blindtarmbetennelse, hvis den ikke behandles, kan føre til en svært alvorlig tilstand som kalles peritonitt. Bevissthet om blindtarmbetennelse symptomer er avgjørende for å få tidlig behandling.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic, den vanligste symptomet på blindtarmbetennelse er magesmerter som vanligvis starter i regionen i navlen. Smerten beveger seg gradvis lavere og til høyre og legger seg i nedre høyre del av magen.

Time Frame

Tiden det tar for den første smerten av blindtarmbetennelse å spre seg og bosette seg i nedre høyre del av magen er vanligvis flere timer.

Betraktninger

Andre vanlige symptomer på blindtarmbetennelse inkluderer feber, kvalme, oppkast og tap av appetitt. Forstoppelse eller diaré og vanskeligheter passerer gass kan også være til stede, og området der smerten settles kan være øm ved berøring.

Advarsel

Voksne over 50 år og gravide kvinner er ikke sannsynlig å vise de vanlige symptomene på blindtarmbetennelse, ifølge University of Michigan Health System.

Navel brokk symptomer hos voksne

Når kroppens vev eller et internt organ spretter ut av sin normale plass i kroppen, kalles det en brokk. En navle brokk --- også kjent som en navlebrokk - kan ofte sees hos nyfødte babyer, men de kan påvirke folk i alle aldre. De oppstår når en del av tarmen presser gjennom et svakt punkt i bukveggen, forårsaker en bule. Navle brokk symptomer hos voksne er ofte forskjellige fra de i barn.

Årsaker

Noen mennesker er født med svake mage vegger, noe som gjør dem utsatt for brokk. Alder kan også være en medvirkende faktor til veggens svekkelse. Men flertallet av navle brokk er sett hos personer som er overvektige og hos kvinner som nettopp har født. The Mayo Clinic antyder at kvinner som har hatt flere svangerskap kan også være i fare. Ascites, som er en tilstand som fører overskytende fluidum å samle seg i bukhulen, kan også være en underliggende årsak.

Symptomer

Den mest åpenbare navle brokk symptom hos voksne er det uforklarlig bule rundt navlen. Bule kan være mer merkbart når løfte tunge gjenstander, hoste eller på annen måte belastende. Huden kan også være rød eller følsomme for berøring. Hvis du ikke ser klump, kan du føler det når du trykker på navlen din, selv om du kanskje ikke føler det eller se det når du ligger nede.

Diagnose

En lege kan vanligvis oppdage en navle brokk under eksamen. En ultralyd kan også gis for å bestemme det beste løpet av behandlingen.

Behandling

Legen vil legge pasienten på ryggen og prøve å presse, eller redusere, brokk tilbake på plass. Hvis dette ikke fungerer, vil legen vanligvis anbefale operasjon. I løpet av den kirurgiske prosedyren et innsnitt er gjort i bunnen av navlen, og brokk vev er returnert til sin rette plass i magen. Navlebrokk kirurgi er vanligvis utføres på poliklinisk basis.

Komplikasjoner

Det er alltid en sjanse for at en del av tarmen vil bli sittende fast i den svulmende posisjon. På dette punktet legen ikke vil være i stand til å presse den inn igjen, og det er referert til som en strangulated brokk. Blodstrømmen i en strangulated brokk vil stoppe, forårsaker smerte, kvalme og oppkast. Akutt kirurgi er nødvendig for å behandle dette problemet.

Kolikk Magesmerter Symptomer hos voksne

Kolikk Magesmerter Symptomer hos voksne


Selv om kolikk er vanligvis en tilstand som er forbundet med babyer, kan voksne lider lignende symptomer. Det finnes en rekke underliggende tilstander som kan fremkalle smerter kolikk hos voksne, så vel som en rekke måter for å behandle eller håndtere symptomene. Hvis du har kolikk smerter og er bekymret, er det viktig å oppsøke lege for å finne årsaken.

Identifikasjon

Kolikk er identifisert som en smerte i magen, korsryggen eller brystet som ofte oppstår etter å ha spist. Det kan være forbundet med visse matvarer, for eksempel krydret eller melkeprodukter. Dette symptomet kan også være ledsaget av andre sekundære symptomer som tretthet, oppblåsthet, vind, halsbrann og irritabilitet. Smerten kan reise fra forsiden av kroppen din til baksiden, eller kan være inkonsekvent. I noen tilfeller kan det være en skarp, stikkende smerte i stedet for verke som de fleste forbinder med ubehag i magen.

Betydning

Kolikk smerter kan være svært ubehagelig og kan alvorlig påvirke din livskvalitet. De tilhørende symptomer kan også gi ubehag. Det er flere forskjellige årsaker til kolikk smerter, fra irritabel tarm syndrom til nyrestein, så det er viktig å få en nøyaktig diagnose fra en lege. Noen forhold vil kreve umiddelbar behandling, mens andre trenger å bli styrt. Fastsette korrekt årsak vil gjøre deg i stand til å få riktig behandling og hindre den underliggende tilstanden fra å bli verre.

Årsaker

Magesmerter kan være forårsaket av flere forhold. Det kan være på grunn av en matintoleranse, for eksempel en allergi mot melkeprodukter eller soya, i så fall symptomene vil vanligvis dukke opp etter å ha spist mat som inneholder disse stoffene. Kolikk magesmerter kan også være på grunn av nyrestein, som kanskje trenger å bli brutt opp med laser behandlinger. Denne typen ubehag i magen kan også bli funnet i irritabel tarm syndrom lider eller folk som opplever stress.

Forebygging og løsning

Forebygging og løsningen på kolikk abdominal smerte vil avhenge av årsaken. Hvis symptomene er ikke umiddelbart mulig å behandle og må forvaltes, vil legen forskrive riktig medisinering er nødvendig. Hvis årsaken er miljø - forårsaket av en matintoleranse - eliminere at mat fra kostholdet ditt vil bidra til å lette smerten. Alternativt finnes det en rekke naturmidler som fungerer som anti-spasmodics. Disse inkluderer Calamus, ingefær, wild yam og peppermynte, som kan kjøpes i tillegg form fra en helsekostbutikk.

Betraktninger

Irritabel tarm-syndrom er lett forveksles med andre tilstander som det presenterer lignende symptomer til flere andre gut lidelser. Hvis legen mistenker at du har irritabel tarm syndrom, vil en blodprøve bli gjennomført for å utelukke andre tilstander som kan forårsake kolikk smerter, for eksempel anemi, cøliaki, infeksjoner og kolitt. I sjeldne tilfeller kan legen din også ønsker å gjennomføre en endoskopi, der de undersøke tarmen ved hjelp av et lite teleskop. Dette er også for å utelukke andre tilstander som kan være årsaken til symptomene av irritabel tarm syndrom.

Hvordan gjenkjenne ADHD symptomer hos barn. Tenåringer og voksne

Hvordan gjenkjenne ADHD symptomer hos barn.  Tenåringer og voksne


Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er et begrep som brukes på et bredt spekter av atferdsmessige problemer; generelt, hyperaktivitet, impulsivitet og uoppmerksomhet. Selv om de fleste mennesker forbinder ADHD med urolig bevegelse og larmende atferd, kan ADHD påvirke noen mer enn andre og ADHD symptomer vil ofte manifest på mer subtile måter. Her er noen skritt å ta for å gjenkjenne ADHD symptomer hos deg eller noen du elsker.

Bruksanvisning

•  Observere deres interaksjon med sine jevnaldrende. En av de mest vanlige ADHD symptomer er en vanskelighet i å danne vennskap eller få aksept for en sammenligningsgruppe. Fordi disse barna er impulsive, de har problemer med å utvikle effektive sosiale ferdigheter og finne seg selv med makt kommer inn peer grupper snakket over jevnaldrende som allerede er engasjert i samtalen eller spille, og forårsaker kamper blant sine jevnaldrende.

Tenk deres ærlighet. Selv om ADHD symptomer vil manifestere seg i en rekke måter, er uærlighet en som vil være utbredt blant barn, ungdom og også voksne som er berørt av ADHD. Ofte disse vil være ufarlige utsmykking eller hvite løgner, men brukes så ofte av en ADHD lidende på grunn av isolasjon de ofte møter på skolen og på jobb.

Se på hvordan de håndterer tidsfrister. En av de største røde flagg blant alle ADHD symptomer er manglende evne til å holde seg til eller verdi forpliktelser. En person berørt av ADHD vil finne seg perennially sent eller unnlater å møte opp til en avtale helt.

•  Vurder sine hygiene. ADHD symptomer som du kan være i stand til å snuse opp, så å si, er en tilsynelatende ignorering eller glemsomhet når det kommer til personlig pleie. Noen påvirket av ADHD vil ofte glemmer å sette på deodorant, eller pusse tennene. Dette skjer ofte fordi en person med ADHD kan planlegger å gjøre en slik verdslig oppgave, men da enten blir fanget opp med noe annet som kommer inn i deres sinn, eller de rett og slett ikke ønsker å bli plaget med rutine.

Tips og advarsler

  • Bare en profesjonell kan endelig diagnostisere ADHD; Hvis du mistenker at du eller en person du er glad i kan lide av ADHD, bør du oppsøke lege eller psykolog for å få mer informasjon om hvordan du behandler den.

Tegn og symptomer på separasjonsangst hos voksne

Tegn og symptomer på separasjonsangst hos voksne


Separasjonsangst ble stemplet som en lidelse i løpet av tidlig 1990-tallet, hovedsakelig rammer barn, men sjelden voksne. Symptomene på separasjon angst hos voksne er lik den for barn som lider av denne lidelsen. Forskjellen mellom en voksen lider av separasjonsangst lidelse og en voksen som lider av milde symptomer er avhengig av DSM IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) klassifisering. Voksne med separasjonsangstsymptomer kan være plaget med sykdommen, eller bare vise effekter samtidige med det.

Atferdsendringer

Atferd samtidige med separasjonsangstsymptomer som negativt påvirker en persons daglige liv er ofte funnet hos voksne som lider av separasjonsangst. Overdreven nød når atskilt fra hjemmet eller en vesentlig vedlegget er en markert symptom på separasjonsangst. Bekymring, frykt og nektet å sove er ofte symptomer forbundet med dette problemet. Disse symptomer kan være mild til ekstreme, avhengig av alvorlighetsgraden av individer angst.

Daglige rutinemessige endringer

Den manglende evne til en voksen som lider av separasjonsangst å utføre daglige oppgaver er en sterk og ofte vedvarende symptom. Voksne kan finne virkningen av å gå på jobb for å være til stor risiko, spørre den enkelte til å holde seg hjemme med den vedlagte emnet. Den depressive stemningen tilknyttet dette problemet ber enkeltpersoner til å miste interessen for daglige rutiner, avgrense dem til sine hjem.

Fysiske symptomer

Når det utsettes for separasjon, kan individer som lider av denne spesielle form av angst opplever akutte fysiske symptomer. Disse symptomene er hodepine, magesmerter, oppkast og kvalme. Disse fysiske symptomer kan oppstå før separasjon, strengt stole på i påvente av den fryktede hendelsen. Når kombinert med tegn på depresjon, kan voksne føler seg sliten. Disse symptomene forekommer langs en rekke alvorsgrader, avhengig av fremdriften av den spesifikke separasjonsangst.

Hodeskade Symptomer hos voksne

De fleste hodeskader er mindre, men hvert år, ca 3 personer i 10.000 i USA opplever en alvorlig hodeskade, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. En alvorlig hodeskade forårsaker en viss grad av hjernen traumer og symptomer krever øyeblikkelig legehjelp.

Lette hodeskader

En voksen med en mindre hodeskade kan ha en hodepine eller føler deg svimmel. Omfattende blødninger kan oppstå fra et kutt fordi mange blodkar i hodet er nær hudens overflate.

Mild eller moderat hjernerystelse

En mild til moderat hjernerystelse forårsaker traumer til hjernen, men det ødelegger ikke hjernestruktur. Personen kan miste bevisstheten i flere sekunder, være forvirret eller har hukommelsestap om hendelser like før eller like etter skaden. Han kan ha en hodepine og kvalme, men voksne er mindre sannsynlig enn barn til å kaste opp etter en mild hjernerystelse.

Alvorlige fysiske symptomer

Alvorlige hodeskader ofte føre til bevisstløshet som kan vare i noen minutter til flere dager. Når våken, sannsynligvis har den skadde personen en alvorlig hodepine og føler seg døsig, svimmel og kvalm. Hun kan ha utydelig tale, problemer med balanse og ha et anfall. Noen av sansene kunne bli svekket.

Alvorlige psykiske symptomer

En voksen med en alvorlig hodeskade kan bli opphisset, irritabel og rastløs. Han kan bli forvirret, vet ikke hvor han er, og til og med være i stand til å gjenkjenne folk han kjenner.

Post-Hjernerystelse syndrom

Noen mennesker opplever post-hjernerystelse syndrom, en tilstand som henger selv etter en moderat hodeskade. Disse menneskene kan fortsette å ha hjernerystelse symptomer i flere uker eller enda lenger. De kan også oppleve angst, depresjon, problemer med å tenke og konsentrere seg, tretthet og søvnløshet.