Digidexo.com

nevropatisk smerte fibromyalgia

Terapi for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en kronisk smerte tilstand der nervefibrene selv er skadet eller ødelagt. Skadede nerver sender feil signaler til hjernen og samkjøre smertesentre. Selv om det er ingen kur for nevropatisk smerte, ulike behandlingsalternativer er tilgjengelige.

Medisiner

Medisiner er regelmessig foreskrevet for nevropatisk terapi. Antidepressiva og antiepileptika er de mest vanlige og normalt foreskrevet sammen for å bekjempe smerte. Også aktuell kremer kan være foreskrevet til å gjelde for huden for smertelindring. Flere anvendelser av kremen vil være behov for å føle noen form for lettelse.

Nerve Blocks

Nerveblokkering er en bedøvelse eller steroid som injiseres direkte inn i nerven hvor smerten er plassert. De anestetiske blokker smerte signal blir sendt til hjernen. Hvis hjernen ikke mottar signalet, vil smertene ikke merkes. De injeksjoner er vanligvis kortvarig lindring og kan trenge å bli administrert igjen om noen måneder. Aktørene i injeksjoner redusere betennelse og bryte syklusen av smerte.

Avanserte Behandlinger

Når injeksjoner eller medisiner ikke gir lindring det er flere avanserte nevropatiske terapier. Ryggmargs stimulering leverer elektrisk strøm til ryggmargen og forstyrrer smertesignalene. En enhet er implantert kirurgisk til ryggmargen og kan ha enten en intern eller ekstern strømkilde.

Spinal pumper er implantert under et kirurgisk inngrep og forvalter smerte medisiner direkte til ryggmargen. Morfin er normalt medisiner som brukes og legges ukentlig eller månedlig til pumpebeholderen. Begge behandlingsformer har prøvedrift først for å se om behandlingen vil være effektiv for hver enkelt.

Psykologiske Therapy

Kroniske smerter kan ha en ødeleggende effekt på livet ditt, slik at du i en deprimert emosjonelle tilstand. Enkelte psykologer har spesialisert behandling for dem i kroniske smerter og kan hjelpe deg å finne verktøy for å lindre smerten. Ved hjelp av meditasjon og imaging teknikker kan hjelpe deg å slappe av og gjøre det føles som om du kan administrere og ha makt over smerten.

Hvordan redusere nevropatisk smerte

Din første bekymring i å prøve å styre din egen nevropatisk smerte er å huske din medisinske historie. Noen ganger er det underliggende sykdommer som kan bidra til denne smerten og hvilke du bør fortelle legen din om. For eksempel kan en sykdom som diabetes være årsaken til eller legge til smerten. Hvis det er tilfelle, vil legen din sannsynligvis behandle den underliggende tilstand først før du prøver mer avansert smertebehandling for nevropati.

Bruksanvisning

•  Start en plan for å redusere nevropatisk smerte ved å følge en konsekvent øvelse diett og spise sunnere mat. I 2006 presenterte forskere fra American Academy of Neurology funnene fra studiene som viste at pasienter som trente og overvåket deres kosthold rapportert å ha mindre smerter og bedre funksjon av deres nerver.

Spør på apoteket om han kan foreslå over-the-counter smertestillende medikamenter som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) som Motrin eller Aleve. Disse stoffene lindre mindre alvorlige typer nevropatisk smerte, som for eksempel fantom syndrom eller nevropatisk smerte forårsaket av en skiveutglidning.

Flytt på reseptbelagte smertestillende medikamenter for nevropatisk smerte som ikke avta etter konservativ behandling. For eksempel, spør legen din om Capsaicin, en aktuell løsning laget av paprika pepper anlegget. I 1991 publiserte forskere som dannet The Capsaicin Study Group en artikkel i Archives of Internal Medicine som forklarte hvorfor dette stoffet er kjent for kraftige smertestillende egenskaper.

•  Vurder antidepressiva som imipramin og klomipramin. Bortsett fra deres evne til å lindre klinisk depresjon, har disse medikamenter blitt vist å effektivt redusere nevropatisk smerte når det er foreskrevet i de riktige doser. Det ble rapportert av Kvinesdal, et al., I 1984 i Journal of American Medical Association.

Redusere nevropatisk smerte ved å ta antiepileptika som opererer som smertestillende. I 1995 McQuay, et al., Skrev en artikkel for British Medical Journal som forklarte at bruk av antiepileptika er basert på troen på at nevropatisk smerte er lik epilepsi, en tilstand også behandlet av antiepileptika.

Vurdere å ta steroidinjeksjoner, som lindre betennelser som gjør nevropatisk smerte verre. Kortikosteroid injeksjoner gir mer langvarig smertelindring.

Opt for elektriske stimulerings prosedyrer. Disse gir elektriske støt til nervene som tilbyr betydelig smertelindring.

Tips og advarsler

  • Fortell legen din hvis du har diabetes, noe som kan forverre nevropatisk smerte. Spør om han kan designe en individuell forvaltningsplanen for å behandle diabetes før du går videre med å prøve å behandle nevropatisk smerte.

Behandlinger for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte refererer til smerte forbundet med feil nevrale signaler som sendes gjennom ødelagte veier. Det er en kronisk smerte problem som ofte er et resultat av vevsskade der nervefibrene er skadet, skadet eller på annen måte ikke fungerer som den skal. Hjernen tolker signalene fra nervene feil og sender signaler til smertesentre som forårsaker smerter i sentrum og omkringliggende plassering av skaden.

Smertestillende midler

Den første metoden for behandling er å gi dem som lider av nevropatisk smerte løpet av et ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Disse kan være over-the-counter medisiner som ibuprofen. Sterkere smertestillende kan brukes hvis smertene ikke avtar med over-the-counter medisiner. Reseptbelagte legemidler som inneholder morfin samt krampeløsende og antidepressive legemidler fungerer for noen.

Diabetikere Behandling

Diabetikere er ofte plaget med nevropatisk smerte som et resultat av vevsskade fra sirkulasjon problemer forbundet med lidelsen. Smerte kan lindres ved hjelp av over-the-counter medisiner, med en legens godkjennelse.

Nerve Stimulering

Alvorlige tilstander som involverer nevropatisk smerte sjelden svare på smertestillende i det lange løp. Pasienter risikerer å bli avhengige av morfinbaserte smertestillende eller har smerter blitt stadig mer smertefullt og ødeleggende. For mer alvorlige forhold, kan elektrisk stimulering av nerver kontrollere smerte symptomer. Smerte spesialister kan implantere en enhet i området av smerte til bedre kontroll nerveimpulser. Dette er det siste nivå av smertebehandling som kan gjøres.

Herbal Medicine for diabetiker nevropatisk smerte

Diabetisk nevropatisk smerte eller nervesmerter er en av de mest vanlige komplikasjoner av diabetes. Ifølge University of Michigan, rundt 60 prosent av diabetikere har noen form for nevropati, som kan utvikle seg til enhver tid i sitt liv. Enkelte urter har vist noen lover i beroligende nerve smerter og andre symptomer forbundet med nerveskader. Det er imidlertid viktig at du rådfører deg med legen din før du legger noen urtemedisin til din diett.

Årsaker til Diabetic nevropatisk smerte

Etter å ha høyere blodglukose over en lang tidsperiode kan svekke nerveceller og føre dem til å signalisere falske fornemmelser som prikking, nummenhet eller brenning. Disse symptomene oppstår vanligvis i ben og føtter, men noen mennesker kan oppleve dem i armer og hender i tillegg. Du kan være i faresonen for å utvikle diabetes nevropatiske symptomer hvis du faller inn under en av følgende kategorier:

Du har hatt diabetes i mer enn 25 år. Du er overvektig. Du røyker eller regelmessig konsumerer alkohol drikker. Du har nære familiemedlemmer som lider av nervesykdommer.

Blåbær

Native til Nord-Europa, er blåbær også kjent som Huckleberry. Den inneholder antioksidanter som kalles "anthocyanidins", som kan styrke blodkar, forbedrer blodsirkulasjonen og dermed hindrer nervecelleskade. I tillegg har forskere ved University of Maryland Medical Center fant også at blåbær har potensial til å senke blodsukkeret. Sørg for at du rådfører deg med legen din før du tar blåbær kosttilskudd. Bruken av blåbær ekstrakt med noen diabetes medisiner kan føre til hypoglykemi eller ekstremt lavt blodsukker.

Cayenne

En harpiksholdig stoff i Cayenne Peppers kalt "capsaicin" kan bidra til å avlaste diabetisk nervesmerter ved å redusere kjemikalier i nervecellene som signaliserer prikking eller brennende følelse. Påfør capsaicin krem ​​direkte til de områdene som opplever smerte. Vask hendene med såpe etter berøring av krem; det kan føre til alvorlig forbrenning hvis dine øyne eller ansikt komme i kontakt med den. For å være sikker, bør du bruke engangshansker ved håndtering av den.

Nattlysolje

Gamma-linolenic acid i nattlysolje har vist seg å forebygge og reversere nerveskader hos diabetespasienter. Ifølge august 1993 utgaven av "Forebygging" i Finland, 54 diabetikere deltakere med mild nerveskader tok 480 mg nattlysolje daglig. Etter seks måneder fikk de flere nevrologiske tester for å måle sin fleksibilitet, muskelstyrke og nerve sensitivitet. Det viste seg at alle 54 pasientene viste bedring i alle tiltak.

Tips om å kjøpe Urter for Diabetes

Alles kropp og tilstand er forskjellige. Ikke ta visse urte kosttilskudd bare fordi de jobbet for dine venner eller familiemedlemmer. Den beste tingen å gjøre før du bruker noen urter er å diskutere din tilstand og individuelle behov med legen din. I tillegg, urter for diabetes er tilgjengelig på mange steder fra lokale apotek, naturlig mat butikker til kommersielle nettsteder. Gjøre grundige undersøkelser og sammenligne prisene på de urtene du ønsker å kjøpe. En høyere pris betyr ikke alltid en bedre kvalitet.

Pregabalin for nevropatisk smerte

Pregabalin er en reseptbelagte medisiner selges under merkenavnet Lyrica den. Den er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av nevropatiske smerter, og studier har vist at det å være svært effektiv til dette formålet.

En nærmere undersøkelse av pregabalin er et viktig første skritt i å gjøre en beslutning --- sammen med legen din --- o begynne behandling med pregabalin.

Funksjon

Pregabalin er indikert av FDA for behandling av tre typer nevropatisk (nerve) smerte, i henhold til produktets nettsted for Lyrica. Disse typene er fibromyalgi (smerter over hele kroppen), diabetes-relaterte nevropatiske smerter, og nervesmerter etter helvetesild. Det er også godkjent av FDA for å behandle partielle anfall.

Funksjoner

Pregabalin er lik i kjemisk struktur til reseptbelagte stoffet gabapentin (Neurontin). Imidlertid er pregabalin mye mer potent enn gabapentin, og kan tas i lavere doser.

Pregabalin kapsler kommer i et bredt spekter av potens: 25 mg, 50 mg, 75 mg, 100 mg, 150 mg, 200 mg, 225 mg og 300 mg. Den maksimale FDA-anbefalte daglige dosen for nevropatisk smerte er 300 mg per dag. Den daglige dose er vanligvis delt inn i flere mindre doser tatt med jevne mellomrom i løpet av dagen til å styre nevropatisk smerte.

Effekter

Nevropatisk smerte lindring bør begynne innen en uke etter at du begynner å ta pregabalin, sier Lyrica hjemmeside, selv for noen mennesker kan det ta litt lenger tid.

Pregabalin effektivitet har vært tungt studert. The Internet Journal of Anestesiologi gjennomført en studie av pregabalin effekter, og konkluderte med at medisinen er svært effektiv i behandling av nevropatisk smerte. Videre rapporterte studien at pregabalin var effektiv på å forbedre en behandlet pasientens livskvalitet.

Betraktninger

Den store tingen du bør vurdere før du starter behandling med pregabalin for nevropatisk smerte er bivirkningsprofil av medisinen. Døsighet, svimmelhet, problemer med konsentrasjon, tørr munn og vektøkning er alle oppført av produsenten som de vanligste potensielle bivirkninger.

En annen faktor som skal vurderes er at pregabalin er rapportert av både produsent og FDA --- blant mange andre medisinske kilder --- å produsere en "høy" for noen mennesker. Dette skjer oftere ved høyere doser, og antyder at pregabalin kan ha potensial for misbruk og avhengighet.

Advarsel

Pregabalin viste seg å være et verdifullt verktøy i forvaltningen av nevropatisk smerte, men det er en rekke alvorlige advarsler om å tenke på.

Alvorlige, selv livstruende allergiske reaksjoner er mulig for noen mennesker som tar pregabalin. Stoffet kan også føre til økt risiko for selvmordstanker, og kan føre til hevelse i hender og føtter som kan være farlig for folk med hjertesykdommer.

Sørg for å snakke om å starte pregabalin med legen din --- stille spørsmål, undersøke risikoen og fordelene. For de fleste er pregabalin en effektiv medisin for nevropatisk smerte, men det er alltid best å være forsiktig når du starter en ny medisin.

Oral nevropatisk smerte Disorder

Nevropatisk smerte er ofte et resultat av skade på nerveender eller sentralnervesystemet i kroppen din. Oral nevropatisk smerte lidelse er spesifikk for nerve smerter oppleves i munnen. Årsakene til denne spesielle lidelse er brede og kan tilbakeføres til et bredt spekter av sykdommer og skader på nerveendene finnes i munnen. Behandling for oral nevropatisk smerte lidelse inkluderer bruk av medisiner.

Om

Oral nevropatisk smerte lidelse er en meget spesifikk type smerte i munnen. Ifølge Dr. Mariella Padilla, Dr. Glenn Clark og Dr. Robert Merrill, skriver i Journal of American Dental Association (JADA), kan nevropatisk smerte være et resultat av en rekke forskjellige plager og skader på nerveender. Som et resultat, er nerveendene stadig avfyring og sende smerte gjennom det sentrale nervesystemet.

Årsaker

Dr. Padilla og hennes kolleger tyder på at det finnes en rekke forskjellige sykdommer som kan føre til oral nevropatisk smerte lidelse. Disse inkluderer kreft, diabetes, HIV / AIDS og systemisk lupus. I tillegg kan skader på ansiktet eller munnen utløse oral nevropatisk smerte. Skade på perifere nerveender kan resultere i nervene som forsøker å reetablere de Nevron trasé, som kan resultere i smertefulle opplevelser. I tillegg, som kroppen forsøker å forynge fra skadelige resultatene av sykdommer som diabetes og lupus, kan nerveender brann tilfeldig, potensielt skaper ekstreme smerter.

Symptomer

Ofte symptomer på oral nevropatisk smerte lidelse faller inn i to kategorier - svie og prikking og nummenhet. Ifølge Dr. Padilla og hennes kolleger, er brennende følelse oppleves som om huden eller slimhinnene i munnen har blitt smertelig brent av en kjemisk. Denne brennende følelse kan ekspandere utenfor av munnen til leppene og huden umiddelbart ved siden av munnen. Nummenhet og kribling kan også bli opplevd direkte i munnen eller på huden direkte rundt munn og lepper.

Behandling

Ifølge Dr. Padilla og hennes kolleger, en gang en diagnose av oral nevropatisk smerte lidelse har blitt gjort, er den primære metoden for behandling gjennom medisinering. Det finnes flere metoder for levering av medisiner, inkludert aktuelle analgetika, som deaden smerter i det berørte området. Analgetika kan leveres via dermal patcher som er spesielt utviklet for å brukes i munnen, eller aktuell kremer. Medisinert tyggegummi og godteri er også en annen metode for å levere medisiner som adresserer den unike nervesmerter av oral nevropatisk smerte lidelse.

Prognose

Ifølge Dr. Padilla og hennes kolleger, behandling og prognose langsiktig for personer med oral nevropatisk smerte lidelse har økt over de siste årene. I stor grad dette skyldes bedre forståelse av hvordan smerte fungerer i kroppen og hva som utløser smertefulle nevropatisk smerte symptomer. Som medisiner og medisinering leveringssystemer har bedret seg, så har langtidsbehandling av denne smertefulle lidelsen.

Hvordan å behandle nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er kronisk og kompleks og er ofte knyttet til vevsskade. Det er forårsaket av ødelagte eller dysfunksjonelle nerver. En nerve fiber skadekonsekvenser nerve funksjon ved at nerve pluss områdene rundt det skadde vevet. Skadene i disse nervefibre skaper kaos ved å sende feil signaler til de deler av hjernen som kontrollerer smerte. Symptomer på nevropatisk smerte inkluderer uutholdelig brennende eller skyting smerter som føles som en plutselig elektrisk støt, prikking, nummenhet og økt følsomhet i det berørte området. Nevropatisk smerte er en av de vanskeligste å behandle, så her er noen tips som kan hjelpe deg med å håndtere smerte.

Bruksanvisning

Bruk en nerve blokk injeksjon for å stoppe smerte. I denne prosedyren, er en bedøvelse injiseres i de berørte nerve. Målet med dette injeksjon er å stoppe overføring av smertesignaler til hjernen og ryggmargen. Hvis nerve blokk er vellykket, kan midlertidig smertelindring oppnås i fem til åtte timer. De fleste nerve blokker er avviklet hvis smertelindring ikke kan oppnås fra den første injeksjonen, eller hvis det ikke er noen bedring med flere injeksjoner.

•  Bruk narkotiske stoffer som oksykodon, hydrokodon og morfin for å kontrollere smerte. Prøv å bruke et opioid medisiner hvis andre medisiner har mislyktes i å få smertelindring. Vet at risikoen for avhengighet er liten hvis et narkotisk stoff er tatt som foreskrevet. Mange pasienter har funnet høye doser av narkotika ganske effektive i å lindre deres lidelser.

Bruk en krampestillende for å redusere elektrisk og skyting smerte. Vanlige antiepileptika inkluderer gabapentin, klonazepam og lamictal. Antiepileptika må tas på en daglig basis for å behandle symptomer. Det er en risiko for anfall hvis en krampestill avbrytes brått.

Bruk antidepressiva som amitriptylin og nortriptylin. Lave doser av antidepressive midler kan anvendes for å behandle angst eller depresjon som ofte oppstår med kroniske smertefulle tilstander. Antidepressiva kan også bidra til å kontrollere overaktiv nervesignaler til hjernen. Døsighet er en vanlig bivirkning av disse medikamentene, og kan være en fordel hvis smertene forårsaker søvnløshet.

Bruk muskelavslappende å lette smertefulle muskelspasmer som ofte er forbundet med nevropatisk smerte. Vanlige muskelavslappende inkluderer karisoprodol (Soma), Methocarbamol (Robaxin) og cyclobenzaprine (Flexeril).

6. Påfør aktuell capsaicin krem til det smertefulle området tre til fire ganger om dagen. Resultatene kan vanligvis ses etter flere anvendelser av denne pepper krem ​​over flere uker.

Meld deg på psykologisk rådgivning til å takle kroniske nevropatiske smerter. Din psykolog vil lære deg nye måter å håndtere smerte som meditasjon, visualisering og kontrollerte pusteteknikker. Disse psykologiske verktøy kan hjelpe deg til å føle at du er i kontroll over din smerte.

Hvordan Forstå nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte, mer vanlig kjent som neuralgi, er forårsaket av problemer med sensoriske, motor eller autonome nerver. Ifølge en juni 2006 rapport utgitt av The American Journal of Managed Care (AJMC), kan smertene betydelig redusere en persons livskvalitet og er den viktigste grunnen til at amerikanerne går for å se sine leger. Hva gjør nevropatisk smerte slik et komplekst problem er at selv når den fysiske årsaken til smertene er ikke lenger til stede, nervene fortsette å generere smertesignaler til hjernen. En bedre forståelse av dette mangesidig smertesyndrom kan være nøkkelen til mer effektiv behandling.

Bruksanvisning

•  Karakter ulike typer smerte. Akutte smerter varer i mindre enn seks måneder, mens kroniske smerter, om det har en identifiserbar årsak, resulterer vanligvis i pågående smerte som varer i mer enn seks måneder. Når en person lider nevropatisk smerte selv om en fysisk skade er leget, eller en sykdom løst, nerver i kroppen fortsette å sende smerte meldinger til hjernen. Av denne grunn er nevropatisk smerte vanligvis ansett for å være kronisk i naturen, spesielt siden smerte kan være ganske ødeleggende.

Skille mellom de viktigste kildene til smerte. Mens smerte kan ha ulike årsaker, er det generelt delt inn i to grupper. Nociceptiv smertene kommer fra en fysisk årsak som en herniated plate. Kroppens nervesystemet fungerer slik det skal. I motsetning oppstår nevropatisk smerte når kroppen forteller hjernen at noe er vondt tross for det er ingen åpenbar årsak.

Innse at du kan føle deg mer enn én type smerte. Egentlig de fleste som lider nevropatisk smerte har en tendens til å oppleve flere ulike typer smerter samtidig. Smerte kan beskrives som stikkende, verkende, skyting eller en brennende følelse. Noen ganger kan en person kan til og med ha en overdrevet reaksjon på en bestemt smerte stimulus.

Mål intensiteten av de ulike typer smerte. Smerteintensitet skalaer hjelpe helsepersonell overvåke effektiviteten av visse behandlinger. Den populære numeriske karakterskala (NRS) brukes som en indikator på en persons subjektive vurdering av dagens intensiteten av smerte han eller hun kan føle. Den NRS baser smerteintensitet på en skala fra 0 til 10 med "0" representerer ingen smerte og "10" representerer den alvorligste smerte mulig.

Fortsett å søke ulike behandlinger, enten konvensjonelle medisinske eller alternative behandlingsformer. Selv om en kronisk smertesyndrom kanskje ikke fullt reversible, er mulig mange ganger noen forbedring med riktig behandling. En behandlingsregime kan inkludere en kombinasjon av medisiner, fysioterapi, avspenningsteknikker, og andre alternative behandlingsformer som massasje, akupunktur, kiropraktikk eller biofeedback.

Tips og advarsler

  • Vanlige typer nevropatisk smerte inkluderer fibromyalgi, irritabel tarm-syndrom og RSF (refleks sympatisk dystrofi). Vurdere en rekke behandlingstilbud, som nevropatisk smerte ikke vanligvis svarer godt til konvensjonelle behandlinger.
  • Standard smerteskalaer som de NRS er ikke alltid pålitelige tiltak for nevropatisk smerte på grunn av de mange forskjellige dimensjoner smerten kan ta.

Kronisk nevropatisk smerte

Kronisk nevropatisk smerte


Nevropatisk smerte er smerte som er forårsaket av skader på sentrale eller perifere nervesystemet. Denne skaden kan skje på grunn av en sykdomsprosess eller på grunn av en skade, og kan komme fra sentralnervesystemet (CNS) og perifere nervesystem (PNS). Mens "normal" smerte skjer når noe (for eksempel kontakt med en varm overflate) stimulerer kroppens smertereseptorer, skjer nevropatisk smerte uten åpenbar grunn. Det kan bli kronisk, og kan alvorlig forstyrre en lidende evne til å fungere.

Funksjoner

Ifølge Merck Manual, nevropatisk smerte er vanligvis en brennende eller stikkende type smerte, men det kan også være en dyp smerte. Noen ganger kan det være utløst av ting som ikke skal være smertefullt, for eksempel en lett berøring - dette kalles allodynia. Smerten kan være veldig sterk og ut av forhold til situasjonen - dette kalles hyperalgesi. Smerten kan være ledsaget av rare, unormale fornemmelser, for eksempel prikking, kalt en tilstand dysethesia. Nevropatisk smerte er langvarig, og vil fortsette også etter at den opprinnelige problem, for eksempel en skade, er borte.

CNS Pain

Nevropatisk smerte kan være et resultat av et problem med det sentrale nervesystem, som omfatter hjernen og rygg akkord. Det virker som, i enkelte mennesker, kan CNS "huske" tidligere smerte, to og reorganisere seg selv til å gjenta opplevelsen av smerte. De to hovedtyper av CNS nevropatisk smerte er deafferentation smerte og sympatisk opprettholdt smerte.

Deafferentation smerte er forårsaket av en mangel på informasjon som blir sendt til CNS. Et eksempel på denne typen smerte er "fantom syndrom", der en person føler smerte fra en lem som er Mamputated. The Merck manuelle lister også postherpetisk nevralgi (smerter etter en infeksjon med en av herpesvirus) og CNS skade, for eksempel en ryggmargsskade, som eksempler på deafferentation smerte.

En annen type CNS nevropatisk smerte er sympatisk opprettholdt smerte. Det sympatiske nervesystemet styrer kroppens reaksjon på traumer, og det kan være involvert i nevropatisk smerte hvis den ikke fungerer som den skal. Ifølge Merck Manual, komplekst regionalt smertesyndrom (CRPS, også kalt refleks sympatisk dystrofi og causalgi) kan ha en sympatisk nervesystem komponent. Post-kirurgisk smerte syndrom kan også ha en CNS komponent.

PNS Pain

Den perifere nervesystem (PNS), som inkluderer de nerver i kroppen utenfor hjernen og ryggmargen, kan også være involvert i kronisk nevropatisk smerte. Ifølge Merck Manual, skader på nerver enkelt ("mononevropatier"), slik som carpal tunnelsyndrom og radikulopati, og skader på nerver flere plexineuropathies (""), for eksempel med skiveutglidning eller neuromas, svulster og nerve kompresjoner, er alle eksempler på perifere nevropatier. Polynevropatier, slik som diabetisk nevropati, er også eksempler på PNS nevropatisk smerte.

Behandlinger

Ifølge Merck Manual, mens nevropatisk smerte kan bli hjulpet noe ved opioid medisiner, for eksempel hydrocodone og oksykodon, er det vanligvis nyttig å bruke medisiner som fungerer annerledes enn vanlige smertestillende midler. Disse medikamentene kan inkludere baklofen, antidepressiva som amitriptylin eller duloksetin, antiepileptika slik som gabapentin eller fenytoin eller andre typer medisiner. Personer med kroniske nevropatiske smerter kan også noen ganger ha nytte av spesialisert fysioterapi og psykologisk hjelp til å takle stress forårsaket av smerte. Mange klinikker har spesialisert seg på behandling av kroniske smerter.

Betraktninger

Enhver type kronisk smerte kan alvorlig forstyrre med alle aspekter av livet ditt. Kronisk smerte er et komplekst problem som kan være utfordrende å behandle. Hvis du opplever kroniske smerter, er det en god idé å kontakte en lege som er spesialist i smertebehandling og smertebehandling, fordi hun vil ha en grundig kjennskap til alle alternativene for behandling av smerte. Hvis smertene ikke blir bedre, fortelle din lege, og ikke vær redd for å få en second opinion. Husk at medisinske forskere er alltid oppdage flere måter å behandle nevropatisk smerte.

Hva er nevropatisk smerte?

Nevropatisk smerte (NEP) er den medisinske betegnelsen på nervesmerter. Nerve smerte er vanskelig å diagnostisere og behandle. Nevropatisk smerte er svært forskjellig fra andre typer smerte i pasientens beskrivelse av sensasjon. Det er mange årsaker til neuropatisk smerte, og dette er ofte vanskelig del av diagnosen. En nevrolog er spesialist som har spesialisert seg på diagnostisering og behandling av nerveproblemer.

Betydning

Nevropatisk smerte påvirker mellom 5 til 10 prosent av befolkningen. Imidlertid er nevropatisk smerte underdiagnostisert, slik at antall personer som lider av nerve smerte er sannsynlig mye høyere.

Identifikasjon

Nevropatisk smerte presenterer som brenning, kribling og shocklike sensasjoner. Smerten fra nevropati er noen ganger knivstikking. Andre vanlige symptomer er smerter fra lett berøring, overdrevet respons ved berøring eller smerte, smerte som henger for lenge og kribling eller "pins og nåler".

Typer

Nevropatisk smerte er et resultat av skade eller sykdom i nervesystemet. Diabetisk perifer nevropati er en smertefull komplikasjon av diabetes som resulterer i nerve smerte. Postherpetisk nevralgi (PHN) er et tilbakevendende eller vedvarende smerte etter helvetesild smitte. Trigeminusnevralgi innebærer nerve smerter i ansiktet. Kompresjons nevropatier forårsake betydelig nerve smerte på grunn av nerver. Amputasjon kan la fantomsmerter, som er nevropatisk smerte. Multippel sklerose angrep føre til omfattende nerve smerte basert på hvor sykdommen angriper hjernen. Narkotika, for eksempel de som brukes i kjemoterapi, kan føre til nervesmerter. Komplekst regionalt smertesyndrom er en nevrologisk tilstand som forårsaker betydelig nerve smerte.

Betraktninger

Nerve smerter ikke svare på smertestillende medikamenter. Standard behandling retter seg ikke mot smerter som stammer fra nervene, så denne type smerte er svært vanskelig å behandle.

Behandlinger

Antidepressiva kan behandle psykiske problemer forbundet med nevropatisk smerte. For smerte, leger fore alt fra anti-inflammatoriske medisiner til opioider. Antiepileptika er ofte effektive ved behandling av nevropatiske smerter. FDA godkjenner ikke mange av disse medisinene for nevropatisk smerte behandling.

Effekter

Nerve smerte er vanskelig å behandle. Det er ofte lang sikt og forverres over tid. Nevropatisk smerte kan føre til permanent uførhet. Det skaper ofte problemer sover, noe som resulterer i konstant tretthet, konsentrasjonsproblemer og døsighet. Klær kan føre til ekstrem smerte hos personer som har problemer med smerter fra lett berøring. Ofte nerveforstyrrelser fører til depresjon, noe som resulterer i ytterligere behandling og medisinering. Familiemedlemmer og omsorgs også lider av høyt stress fra å måtte ta vare på noen med en så forvirrende og vanskelig å behandle lidelsen.

Advarsel

Nerve smerte er vanligvis et tegn på en alvorlig underliggende problem. Gjør en avtale med en lege for vurdering om nevropatisk smerte er et problem.

Kronisk nevropatisk smerte & Failed Back Surgery syndrom

Legene utfører laminectomies, discectomies og spinal fusion operasjoner når noninvasive behandlinger mislykkes å behandle kroniske nevropatiske ryggsmerter. Mislyktes tilbake kirurgi syndrom (FBSS), eller Post-laminectomy syndrom, er den kroniske nevropatiske smerter venstre unrelieved av spinal kirurgi.

Fakta

Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS), FBSS påvirker over 10.000 mennesker hvert år i USA. Mens identifisere pasienter sannsynlighet for å utvikle dette syndromet er vanskelig, stress med nedsatt kortisolproduksjon kan spille en rolle, ifølge National Library of Medicine.

Årsaker

Press på rot nerver fra arrvev (epidural fibrose) og smalere perifere nerve uttak (foraminal stenose) kan hindre smertelindring. Spinal fusjon kan skape nevropatiske smerter i områder over og under smeltet ryggvirvler.

Betraktninger

Spinal kirurgi lindre nerve komprimering, men fritar ikke nevrale betennelser. Hvis en bestemt disk er ikke ansvarlig for kroniske nervesmerter, kirurgi kan ikke hjelpe.

Rettsmidler

Legen din kan foreslå epidural steroidinjeksjoner for å redusere inflammatorisk smerte venstre ubehandlet ved dekompresjon kirurgi. Leger kan implantere en ryggmarg stimulator, blokkerer smertesignaler til hjernen.

Advarsel

Ifølge National Institutes of Health (NIH), kan smertestillende medikamenter og andre ikke-invasiv smerte management teknikker være ineffektive mot FBSS smerte.

Nevropatisk smerte Retningslinjer

Nevropatisk smerte, også kjent som nevropati, smerte er oppleves når en nerve er blitt skadet eller ødelagt. Nerve smerte kan være kortvarig eller bli kronisk avhengig av nerve og type skade. Nerver sender smertesignaler til og fra hjernen, og når de blir skadet, vil nervesignalene svikte.

Årsaker

Nevropatisk smerte kan være forårsaket av sykdom så som helvetesild, diabetes, multippel sklerose og AIDS. Andre forhold som bidrar til nerveskader inkluderer alkoholisme, spinal kirurgi, cellegift, rygg, hofte og ben problemer og amputasjon.

Symptomer

Symptomer på nevropatisk smerte inkluderer prikking, nummenhet, svie eller skyting smerter. Smerte kan komme og gå eller bo i lange perioder av gangen. En klype kan føles som en stikkende smerte eller du kan føle smerte fra noe så mykt som en fjær eller en kjølig bris. Følelse opplevelser kan også bli kompromittert og inkluderer ikke følelsen intens varme eller kulde.

Diagnose

Legen din vil undersøke smertefulle områder, og stille spørsmål om hvilken type smerte opplevd. Han kan be om blodprøver for å se om en underliggende tilstand som diabetes forårsaker nerveskader.

Medisiner

Behandling for nevropatisk smerte vil omfatte behandling av sykdommen hvis det er årsaken til nerveskader, eller ved å behandle symptomene så det er ingen kur for nevropati. Anti-convulsants som Lyrica og Neurontin har fått foreskrevet for nerve smerter. Medikamentene avskjære smerte signaler fra hjernen og kan forbedre søvnen og fjerne smerte. Tricylic antidepressiva som Elavil har blitt foreskrevet for å hjelpe med nerve smerter og depresjon. Reseptbelagte smertestillende midler kan være foreskrevet for kortsiktig bruk bare på grunn av fare for avhengighet.

Injeksjoner

En nerve block injeksjon er et skudd av bedøvelse i eller rundt den skadde nerveområdet. Denne type behandling blokker smerte meldinger fra hjernen. Smertestillende medikamenter kan leveres direkte inn i ryggraden med en serie av injeksjoner eller kontinuerlig ved hjelp av en implantert pumpe.

Kirurgi

Kirurgi for nevropatisk smerte kan omfatte kirurgisk dekompresjon, som innebærer å fjerne vev som er å komprimere en nerve. Ryggmargs stimulering innebærer en kirurg å sette inn en liten ledning nær ryggmargen. Ledningen er koblet til en enhet som vil sende små mengder elektrisitet til skadede nerver blokkerer smertesignaler til hjernen.

Definisjon av nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en kronisk smerte som kan være komplisert å diagnostisere. Det er store matriser av potensielle opprinnelse, men mange muligheter må vurderes før bekreftelse en diagnose av denne typen. Smerten kan fortsette selv etter at sykdom er blitt utryddet. Dette er fordi det er en smerte som er nært knyttet til den psykologiske tilstanden til den enkelte.

Mulige årsaker

Mulige årsaker til nevropatisk smerte omfatter, men er ikke begrenset til, vevsskade, ryggraden kirurgi, kjemoterapi, diabetes, amputasjon, HIV, carpal tunnelsyndrom, alkoholisme, helvetesild, multippel sklerose, hvilket som helst antall nerve problemer eller dysfunksjoner i nervesystemet, og ryggkirurgi.

Symptomer

Nevropatisk smerte omfatter symptomer som nummenhet, svie, kribling og noen ganger smerte uforholdsmessig med tilstanden eller av mengden av vevsskade.

Detection

En nevrologisk undersøkelse av nevropatiske smerter lider vanligvis viser at det er tegn til nerveskader.

Betraktninger

For smerte å bli diagnostisert som nevropatisk, må det ikke være noen tegn til noen andre mulige årsaker til denne smerten.

Behandling

På grunn av den psykologiske natur denne sykdom, kan nevropatisk smerte bare bli hjulpet med en behandlingsplan som omfatter både fysiske og psykiske rehabiliterende arbeid.

Stimulering for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er kroniske smerter som følge av nerve eller vevsskade. Det er ikke en tilstand som er spesifikke for noen en kroppsdel, men er oftest assosiert med tidligere utgaver fører til prikking og nummenhet i fingrene. Du kan ha mer alvorlige smerter som skyter gjennom en region. Det er mange måter du kan skade nervene. Noen av de mest vanlige er traume, brokkdannede skiver eller degenerative sykdommer. Elektrisk stimulering kan brukes for forskjellige nivåer av smertealvorlighetsgraden til behandling av nevropatisk smerte.

Ved hjelp av elektrisk stimulering

Hvis du lider av kroniske smerter og ikke får lindring fra medisiner eller andre modaliteter av terapi (is, varme, fysioterapi) kan være en god kandidat for elektriske stimuleringsterapi. Snakk med legen din om de to hovedmåter elektrisk stimulering er gjort for nevropatisk smerte: gjennom huden eller kirurgisk satt inn i ryggraden. Graden av smerte du opplever sammen med plasseringen av din skade og mental tilstand vil i stor grad påvirke hvilke behandlinger legen utforsker. Informere din lege om eventuelle hjertelidelser, pacemakere eller andre medisinske tilstander som kan bli negativt påvirket av elektriske stimuleringsterapi.

Skin Stimulering

TENS-enheten er ofte brukt for å lette kroniske smerter ved å bruke elektriske impulser til nerveendene. TENS står for "transkutan elektrisk nervestimulering" og kommer i en liten enhet som ofte kan holdes i hånden din (avhengig av produsent og modell). Du plasserer elektroder på huden over området som er kilden til smertene dine. Du vil ha flere innstillinger som spenner fra en knapt merkbar prikke til en faktisk sjokk. Forutsetningen er at smerte resepsjonen er forvirret av stimulering versus kroniske smerter, forårsaker hjernen til å blokkere inngangen til en periode. Det kan også stimulere endorfin utgivelsen.

Kirurgisk Implantasjon

Hvis du er i alvorlig kronisk smerte som er hemme din evne til å gjøre daglige aktiviteter og ingen andre behandlinger som hjelper, kan legen se til neurostimulation direkte på ryggmargen. Dette er et kirurgisk inngrep som implantater en enhet som du kontrollerer. Elektrodene er plassert på ryggraden, og drives til en enhet på utsiden av kroppen som ligner på en pacemaker eller TENS-enheten. Du styrer produksjonen. Ideelle kandidater må vise en sunn mental tilstand å ha implantatet prosedyren gjort. Kandidater med depresjon eller angstlidelser som følge av sin kroniske smerter kan ikke kvalifisere. Du bør snakke om dine muligheter med smertebehandling ekspert.

Hva er en NPS Questionnaire i nevropatiske smerter?

NPS spørreskjemaet er en nevropatisk smerte skala som opprinnelig ble utviklet for å hjelpe helsepersonell bestemme kvaliteter forbundet med nevropatisk smerte. Nevropatisk smerte er definert som smerte forårsaket av skade på sentralnervesystemet eller det perifere nervesystemet. Skalaen brukes til å diagnostisere og rehabilitere personer som bruker en rekke behandlinger, inkludert psykologiske tilnærminger til smertebehandling.

Historie

NPS skala ble opprettet av Bradley Galer, MD avdelingene for nevrologi og anestesiologi, og Mark Jensen, PhD med Rehabilitation Medicine, både fra University of Washington School of Medicine i Seattle, Washington. I 1996 publiserte de et papir som er beskrevet utviklingen av nevropatisk smerte skala, som de hadde utviklet for å bedømme "distinkte smerte kvaliteter forbundet med neuropatisk smerte."

Komponenter av Pain

NPS er en av de første skalaer for å vurdere spesifikk av nevropatisk smerte. Det inkluderer målinger av viktige faktorer i en pasients smerte historie som inkluderer, men er ikke begrenset til: utbruddet, plassering, egenskapene til smerte, alvorlighetsgrad og assosierte symptomer.

Klassifiseringer av NPS

Den nevropatiske smerteskala er brutt ned i klassifiseringer av smerteintensitet og spesifikke kvaliteter av smerte, herunder om en smerte er kjedelig, skarp, varm eller kald. Andre klassifikasjoner inkluderer hvorvidt smerten føles sensitive eller kløende, eller er dyp eller på overflaten.

Studier

Den nevropatisk smerte skala har gjennomgått en utviklingsprosess som har validert sin struktur og nytte. Studier av over 175 personer hittil bekreftet at skalaen er nyttig som et screeningtiltak eller instrument for å skille nevropatisk smerte fra andre smerte.

Fremtidig bruk

Ifølge WHO Smerte og palliasjon Communications Program, er nevropatisk smerte skala et verdifullt verktøy i "prediktiv kraft og diskriminere mellom undergrupper av pasienter med nevropatiske smerter." Fordi skalaen er kort, rett på sak og enkelt å bruke, er det verdifullt i medisinske anvendelser og fasiliteter som et verktøy for å raskt vurdere smerte, responsen på det, og initiering av diagnose og behandling til fordel for pasientene.

Cymbalta og nevropatisk smerte

Cymbalta og nevropatisk smerte


Cymbalta, et merkenavn versjon av medisinen duloksetin, har en US Food and Drug Administration-godkjent indikasjon for å håndtere diabetiker perifer nevropatisk smerte. Pasienter må ta medisiner hver dag for å få mest mulig nytte av det. Når du tar Cymbalta, kan pasienten oppleve bivirkninger som kvalme. Pasienter kan også ha negative humørsvingninger.

Hva er nevropatisk smerte

Leger bruker begrepet "nevropatisk smerte" for å beskrive noen form for smerte som pasienter opplever fordi deres nerver har blitt skadet. Pasienter som opplever nevropatisk smerte på grunn av diabetisk nerveskader kan føle alvorlig ubehag og skarp brenning og kribling. Diabetiker perifer nevropatisk smerte som oftest forekommer i hender og føtter. Kontrollerende diabetes kan bremse skade på nervene og redusere fakkel-ups av nevropatisk smerte, men skadede nerver kan ikke repareres.

Dosering av Cymbalta

Preparatomtalen for Cymbalta anbefaler å ta en enkelt 60 mg kapsel hver dag til å behandle diabetisk perifer nevropatisk smerte. Pasienter med svekket nyrefunksjon har blitt skadet av sin diabetes må kanskje ta en lavere daglig dose. Samtidig kan pasienter med friske nyrer og alvorlig nevropatisk smerte dra nytte av en daglig dose høyere enn 60 mg.

Vanlige bivirkninger

Data fra kliniske studier oppsummert i Cymbalta sin forskrivning informasjon tyder på at kvalme, svimmelhet, søvnighet og tretthet var de mest hyppigst rapporterte bivirkninger av å ta medisiner for å behandle diabetisk perifer nevropatisk smerte. Pasienter som tar Cymbalta for å behandle andre helseproblemer også rapportert opplever tørr munn, forstoppelse, nedsatt appetitt og overdreven svetting.

Advarsler

Cymbalta er preparatomtalen bærer en eske, fet skrift advarsel om økt depresjon og selvmordstanker blant pasienter som tar medisiner. Pasienter yngre enn 24 år synes å ha høyest risiko for disse negative humørsvingninger. Andre alvorlige problemer pasienter og deres leger trenger å se på mens en pasient tar Cymbalta inkluderer leverskade, besvimelse forårsaket av en plutselig fall i blodtrykket når pasienten står opp, neseblod og andre forekomster av ukontrollert blødning og en potensielt livstruende tilstand som kalles serotonergt syndrom. Pasienter som opplever serotonergt syndrom har for mye av humørendrende kjemiske i sine bloodstreams. Dette fører til uro, hallusinasjoner, svært høy kroppstemperatur, racing hjerterytme, muskelstivhet, tap av koordinasjon og, i ekstreme tilfeller, koma.

Hvem kan ikke ta Cymbalta

Personer med ukontrollert trangvinkelglaukom kan ikke ta Cymbalta. Heller ikke folk som for tiden tar medisiner som er klassifisert som monoaminoksidasehemmere, eller MAO-hemmere. Brukes til å behandle depresjon og angst, den MAOI klasse av narkotika inkluderer isokarboksazid (f.eks Marplan fra Validus), phenylzine (f.eks Nardil fra Pfizer) og tranylcypromin (f.eks Parnate fra GlaxoSmithKline). Før du begynner å ta Cymbalta, pasienter må slutte å ta sine MAOI i minst to uker.

Herbal behandlinger for Ryggmargs nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte i ryggmargen sender smerte signaler fra ryggraden til hjernen, selv om en skade er leget, og er ikke lenger til stede. Til tross for mangelen på vevsskade, vil du fortsatt oppleve smerte som hjernen din oppfatter smerte fra de upassende signalene som sendes av nerver i og rundt ryggsøylen. Årsaken til nevropatisk smerte er uklart, men det antas å stamme fra nerveskader fra en skade. Symptomer inkluderer skarpe smerter, prikking, svakhet, nummenhet, og begrenset mobilitet. Urtemedisiner kan bidra til å redusere denne smerten.

Gurkemeie

Gurkemeie er en urt som inneholder curcumin, som er ansvarlig for å redusere betennelse og smerte. Denne urten har antioksidanter som også fremmer sunn cellevekst og ødeleggelse av frie radikaler som truer sunne cellulære strukturer. Konsumere 300 mg av gurkemeie tre ganger daglig for lindring av ryggmargs smerter og betennelser fra ryggsmerter. Bruk 15 til 30 dråper av gurkemeie skjær fire ganger daglig i ryggraden smerte.

Ikke overskrid anbefalt dose av gurkemeie; store mengder kan forårsake mage opprørt og sår utvikling. Hvis du har gallestein eller hindringer i galleveier, få en lege tillatelse før du bruker gurkemeie. Diabetikere bør også snakke med en lege før du bruker denne urtemedisin, fordi gurkemeie kan senke blodsukkernivået. Amming og gravide kvinner bør ikke bruke denne urten. Gurkemeie forbruk kan samhandle med andre medisiner som warfarin, klopidogrel, acetylsalisylsyre, cimetidin, famotidin, ramitidine, esomeprazol, omeprazol og diabetiker medisiner kan bli forsterket av urten forbruk.

Katteklo

Kattens klo er en vanlig urtemedisin for smertelindring; denne urten brukes til å behandle sår, dysenteri, magesmerter, betennelser, feber, og leddgikt forhold. Urten inneholder steroler og tanniner som bidrar til å minimere betennelse og smerter. Konsumere kattens klo som en standardisert ekstrakt; ta 20 mg tre ganger daglig for behandling av inflammasjon forbundet med ryggraden smerte, eller lage en te av brygging 1 til 10 g av kattens klo bark i 8 oz. vann i 15 minutter; la blandingen avkjøles og press ut noen flytende rusk før du spiser den. Drikk kattens klo te tre ganger om dagen for betennelse lettelse.

Slutt å bruke kattens klo hvis du opplever diaré, kvalme og svimmelhet. Gravide kvinner bør ikke bruke denne urten, fordi det kan øke risikoen for spontanabort. Personer med nedsatt immunforsvar bør også unngå å bruke denne urten. Denne urten kan samhandle med immunsuppressive medisiner som ciklosporin, antikoagulantia, diuretika, progestiner, østrogener, og blodtrykket medisiner.

Djevelens Claw

Djevelens Klo er en urt som vanligvis brukes til å behandle smertefulle tilstander; denne urt lindrer inflammasjon, smerte og gastrointestinale problemer. Den brukes til å behandle leddgikt forhold, degenerative betingelser for leddene, ryggsmerter, og det er en fordøyelseskanal tonic. Urten har iridoid glykosider som tilbyr anti-inflammatorisk agenter som gir smertelindring. Forbruke 100-200 g djevelens klo som en standardisert Pakk ut en-to ganger om dagen for rygg smertelindring. Å drikke som te, brygge 1,5 til 4 g tørket urt i en kopp med vann; la blandingen avkjøles og press ut flytende avfall. Drikk drikke 1-3 ganger daglig for smertelindring.

Bivirkninger av denne urten kan omfatte gastrointestinale problemer. Ikke bruk denne urten hvis du har duodenalsår, magesår eller gallestein. Ammende kvinner og gravide kvinner bør ikke bruke djevelens klo; studiene er tilstrekkelig for å avgjøre dens virkninger på gravide og ammende kvinner. Denne urten kan samhandle med warfarin, ACE-hemmere, kalsiumkanalblokkere, diabetiker medisiner, antikoagulantia, diuretika, og betablokkere.

Homeopatisk middel for nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er en smerte som vanligvis damper fra en underliggende tilstand som diabetes, toksin eksponering, HIV, underernæring eller Carpal Tunnel Syndrome. Denne tilstanden kan være ledsaget av symptomer på nummenhet, skarpe smerter, muskeltretthet, sløvhet eller brenning. Det er flere homeopatiske midler for å behandle denne tilstanden.

Homøopatisk

Det finnes flere forskjellige typer nevropatisk smerte som du kan oppleve. Det beste er å identifisere dine symptomer og velger riktig middel.

Hvis du har en skyting smerte, prikking, svie, nummenhet og hevelse i hender og føtter vil du trenger Aconitum å lindre disse symptomene. Belladonna brukes for skyting smerter i hoften, ryggen og lårene. Når denne behandlingen er nødvendig vil du oppleve plutselige smerter og rødhet i disse områdene.

Cantharsis er et rettsmiddel som vil avlaste smerter i fotsålene. Dette homepathic rette kan brukes til å redusere eventuelle brennende eller prikkende følelse som kan oppstå. Hvis du opplever smerte eller brenning i skuldrene må du Fer Phos å lindre denne smerten. Disse symptomene kan være ledsaget av hevelse i hendene. Unn muskelkramper eller muskelkramper med Mag Phos. Hypericum er et homøopatisk middel for å lindre nervesmerter. Smerter i fingre, tær og lemmer er tegn på at du trenger denne behandlingen.

Advarsel

Spør alltid legen din før du tar homøopatiske midler for å sikre at du har riktig dosering for din symptom. Det er best å behandle årsaken til nevropatisk smerte og ikke bare symptomet. Legen din vil gi deg råd om den beste måten å innlemme homøopatiske midler med din nåværende form for behandling for noen relatert tilstand.

Unngå bruk av homøopatiske midler i 30 minutter etter å ha spist. Det er best å unngå kaffe, mint eller mint tannkrem når du tar homeopatiske medisiner for nevropatisk smerte. Disse elementene kan redusere effekten av visse rettsmidler.

Urter og Næringsstoffer

Skullcap er et middel som brukes for å roe nervesystemet. Tilsett 15 dråper av dette næringsstoffet til en 8-oz.glass vann, i en tidsplan for seks ganger per dag for å redusere nevropatisk smerte. Du kan også ta 100 milligram (MGS) av vitamin B-6 med den anbefalte dosen av vitamin B-kompleks for å lindre denne smerten. En to ganger daglig dose på 800 mg av Magnesium vil bidra til å jevne og roe nervesystemet.

Forvaltning av nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte oppstår når det er skade på nervevev, hjernen, hjernestammen eller ryggmargen på grunn av skade eller sykdom. Denne typen smerte er vanligvis kronisk og priser på moderat til alvorlig. Noen av de vanligste årsaker til nevropatisk smerte inkluderer alkoholisme, kjemoterapi, diabetes og problemer i hofte, rygg og ben. Personer med nevropatisk smerte beskrive en prikking eller brennende følelse, nummenhet eller en vedvarende kjedelig verke.

Smertebehandling

For å redusere nevropatisk smerte, leger først prøve NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler). Disse inkluderer over-the-counter medisiner som Motrin eller advil. For personer med smerter rekkene moderat til alvorlig, leger vil foreskrive en sterkere smertestillende som Vicodin eller morfin. Dessverre, kan nevropatisk smerte også føre til mye nød og angst, noe som bare forverrer tilstanden mer.

Antidepressiva

Antidepressiva har vært brukt i årevis for å behandle nevropatisk smerte med lovende resultater. Det er velkjent i det medisinske feltet som kronisk smerte fører til depresjon, angst og reduserer livskvaliteten. Smerte og følelser har vært knyttet i mange studier. Forskere har funnet ut at ved hjelp av antidepressiva som er bevist effektive i behandling av angst er også lykkes i å redusere nevropatisk smerte. Noen merkenavn trisykliske antidepressiva og SSRI brukes til behandling av nevropatisk smerte inkluderer, men er ikke begrenset til, amitriptylin (solgt som Elavil) eller paroksetin (solgt som Paxil).

Implanterbare Enhets Therapies

Implanterbart utstyr mål og gir elektrisk stimulering direkte til nerver involvert med en pasients nevropatisk smerte. Studier av disse enhetene som er publisert i Journal of the International Neuromodulation Society har vist at smerte symptomer kan reduseres alt fra 60 til 80 prosent hos enkelte pasienter. Kun personer som ikke responderer på mindre invasive behandlingsalternativer ty til dette kirurgiske inngrepet.

Fibromyalgi og nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte stammer fra en skadet nerve. Begrepet blir ofte brukt for å beskrive en tilstand som oppstår med diabetes, diabetisk neuropati. Nevropatisk smerte har også vært forbundet med fibromyalgi, en smertefull tilstand som legene har ennå å definere en årsak.

Funksjon

I nervesystemet, blir elektriske signaler som sendes fra hjernens nerve til alle deler av kroppen. Når signalene er mottatt, de forteller hjernen hvordan du reagerer på smerte.

Betydning

Det har vært antydet at Fibromyalgi er forårsaket av et nervesystem som ikke fungerer som den skal, når ekstra signalene sendes fra skadede nerver. Dette ville føre til overdrevet smerte de med fibromyalgi føler.

Årsak

Nevropatisk smerte kan være forbundet til en skade, infeksjon eller sykdom (for eksempel helvetesild). Forskere har ikke fant frem hvor nevropatisk smerte er forårsaket ved fibromyalgi.

Lyrica

Pregabalin, selges under navnet Lyrica, er et medikament som brukes for smerte av diabetisk nevropati samt nerve smerte etter helvetesild (postherpetisk nevralgi). Det har også blitt brukt til å styre de anfall av epilepsi.

Betraktninger

Etter kliniske studier viste en forbedring i fibromyalgipasienter som tok Lyrica, ble det den første medisinen som er godkjent for den tilstanden. Dens fordel for fibromyalgi bidrar til å sannsynliggjøre forbindelse mellom sykdommen og nevropatisk smerte.