Digidexo.com

egenskaper sitron

Hjem Utbedring å bleke underarmer

Underarm flekker er en vanlig, men likevel pinlig problem. Farging av huden i armhulen kan være forårsaket av genetikk, sammen med overforbruk av antiperspiranter og deodoranter. Barbering, døde hudceller, hyper-pigmentering og overdreven svetting kan også forårsake underarm flekker. Selv om ikke vitenskapelig bevist å produsere resultater, kan mange hjem rettsmidler bidra til å lindre noen av flekker som kan oppstå i underarm området.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid brukes ofte som et blekemiddel-type produkt som er skånsom og effektiv. Spenner 3,0 til 3,5 prosent i konsentrasjon for personlig bruk, er hydrogen peroxide trygt å bruke for underarm hud. Påfør daglig bruker en mettet bomullsdott. La det tørke og la på i ca 15 minutter. Skyll godt etter bruk med varmt vann.

Sitroner

Sitroner har lenge vært brukt som blekemidler og er ganske trygt å bruke på underarm hud. Sammen med sine bleking egenskaper, sitroner inneholder sitronsyre som bidrar til å fjerne døde hudceller som kan bidra til mørkere underarm hud. Bare skjære opp noen sitroner og forsiktig gni skivene over det berørte området en gang om dagen. La tørke helt, skyll av. Du bør merke en forskjell i tonen og tekstur i huden i løpet av få dager. På samme måte kan du bruke sitronsaft til underarm huden ved hjelp av en mettet bomullsdott. La tørke og skyll av. Igjen, gjør dette en gang om dagen for optimale resultater.

Fjern døde hudceller

Melkesyre kan være fordelaktig når det gjelder å lysne huden underarm. Finnes i melk og melkeprodukter, melkesyren fungerer ved å fjerne lag av døde hudceller, avslører lettere, mer ungdommelig hud. Bare bruke litt melk til det berørte området ved hjelp av en mettet bomullsdott. La det tørke i 15 minutter, og skyll av. På samme måte kan du bruke en teskje yoghurt til det berørte området ved hjelp av fingertuppene. La det tørke, skyll av helt. Disse behandlingene bør gi resultater i løpet av få dager.

Hjemmelaget Antiseptisk

Det er mange naturlige antiseptiske at hvis det ikke allerede i ditt hjem kan lett gjøres med bare noen få enkle ingredienser. Hjemmelagde antiseptiske midler har fordelen av å være naturlig og lavt i pris. De har heller ikke inneholde potensielt skadelige tilsetningsstoffer. Mange planter, urter og matvarer inneholder naturlige antiseptiske egenskaper, og piske opp en rask steril løsning for kutt eller infeksjoner er lett hvis du vet hva du skal bruke.

Vanlige husholdnings Ingredienser

Rå, ufiltrert honning er et effektivt antiseptisk behandling for aktuelle sår, brannsår eller skraper og bidrar til å hemme veksten av bakterier. En fersk studie gjort i Canada i Ottawa University fant at vanlig honning dreper bakteriene som finnes i bihulebetennelse, i mange tilfeller mer effektivt enn andre antibiotika. Men aldri administrere honning internt til barn under ett år i alder.

Sitron er også en antiseptisk, er gunstig for huden og har blitt testet for positive effekter på fordøyelses, sirkulasjons- og lymfesystemet. De antibakterielle egenskaper sitron kan brukes til å sterilisere bitt og sår og berolige solbrenthet. Du kan også legge sitronsaft til en sprayflaske med vann for å rense luften.

Hvitløk er en annen naturlig mat med antivirale, antibiotika, anti-parasittiske og soppdrepende evner og har en historie som brukes i WWI og WWII for forebygging av infeksjoner. Den aktive ingrediensen i hvitløk - allicin - er effektiv mot strep og staph bakterier og i noen tilfeller har også blitt vist å bekjempe bakteriestammer som er resistente mot vanlige antibiotika. Bruk hvitløk lokalt eller internt i rå fedd skjemaet. For de som ikke kan tolerere hvitløk i fedd form, hvitløk kapsler er tilgjengelig.

Berberis Root

Denne fantastiske urten tilhører Berberisfamilien familie og inneholder sammensatte berberine (også funnet i goldenseal) som hjelpemidler det i sin antibiotika effekt. En komprimere laget av en infusjon av berberis rot er i stand til å bekjempe pinkeye. Barberry har vært brukt til behandling av dysenteri og kolera i tillegg til Salmonella og E. coli, og har effektive egenskaper mot staph og strep-infeksjoner. For internt bruk, koke 1/2 teskje i en kopp med vann i 30 minutter og la avkjøle. Drikke opp til en kopp per dag; barn under 2 eller gravide kvinner bør ikke ta berberis.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en populær antiseptisk og desinfiserende for hud eller munninfeksjoner, og kan brukes i styrkene 5 til 15 prosent, avhengig av tilstanden den behandler. Har vært brukt Tea tree olje til å behandle ringorm og soppinfeksjoner som skrittsopp og fotsopp. Tea tree olje har antibiotika, antiviral og soppdrepende egenskaper som gjør det til et nyttig element for å holde på hånden i medisinskapet for aktuelle programmer.

Hvordan bruke sitron juice til frokost for å miste vekt

Mange mennesker sliter hver dag for å gå ned i vekt. De krasje diett, rask, og overstadig spise. Noen dieters spise masse sukkerfrie og fettfrie produkter for å redusere kalorier. Dessverre er mange av disse gir er unaturlig og blokkere opp fordøyelsessystemet med giftstoffer, noe som gjør det vanskelig å gå ned i vekt. Sitroner kan rense kroppen systemet og oppmuntre vekttap.

Sitroner

Sitroner er en vanlig ingrediens i mange rensing faster og dietter. Grunnen til at de er så effektive for vekttap er deres rensende egenskaper. Sitroner hjelpe skylle ut fordøyelseskanalen og deres surhet stimulerer fordøyelsesenzymer. Når fordøyelsessystemet er klart og fungerer det eliminerer mer avfall i motsetning til å lagre alt som fett. Likevel, for å oppnå noen langsiktige vekttap mål du må spise sunt og trene regelmessig.

Sitroner er høy i vitamin C. Forskere ved Arizona State University har rapportert at tilstedeværelsen av vitamin C i cellene hjelper folk brenne fett mens du trener. Hvis du ikke spiser en tilstrekkelig mengde vitamin C, vil det bli vanskeligere for deg å miste fett enn noen som gjør.

Sitroner i morgen

Drikker ferskpresset sitronsaft og vann hele dagen vil fortsatt gi deg mange helsemessige fordeler og fremme vekttap når det brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Den ekstra fordelen av sitroner i morgen er at fordøyelsessystemet får et hopp start når den stimuleres av sitronene. Å gjøre dette så tidlig på dagen som mulig vil hjelpe deg å fordøye alle måltider mer effektivt.

Drikk en kopp varmt vann med tre spiseskjeer frisk sitronsaft hver morgen når du våkner. En gjennomsnittlig størrelse sitron gir ca tre spiseskjeer når Juiced. Blid drink med rå, naturlig honning hvis ønskelig. Hvis du ønsker å maksimere vekttap, ta en tur etter at du drikker sitron vann. Etter turen, spise litt frokost. Du vil ha din metabolisme og fordøyelsessystemet oppe og går da - og klar til å brenne kalorier.

Medisinske egenskaper sitronsaft

Medisinske egenskaper sitronsaft


Ifølge den klassiske urtemedisin teksten "A Modern Herbal," sitroner er den mest verdifulle av alle frukter for bevaring av helse. Brukes av kulturer rundt om i verden siden antikken for å forbedre og vedlikeholde helse, pakker sitronsaft en sterk phytochemical punch. Med potensial til å lette forhold fra betennelse til forgiftning til kreft, sitroner fortjener en nærmere titt inn i de medisinske funksjoner som gir dem deres helbredende egenskaper.

Historie

Sitroner har vært lenge anerkjent for sine helbredende egenskaper. Nero, den beryktede keiser av Roma, famously drakk store mengder sitronsaft for å motvirke forsøk på sitt liv ved forgiftning.

Løpet av det 18. århundre, britiske Royal Surgeon James Lind oppdaget at sitroner kunne avverge skjørbuk, en ødeleggende epidemi sykdom blant sjøfolk som resulterte fra Vitamin C mangler. Siden da har det vært britisk lov at hvert skip bærer nok sitronsaft for hver sjømann.

Siden antikken i Indonesia, har kvinner med migrene blitt rådet til å vaske eller suge føttene i vann med sitronsaft.

Sitronsyre

Sitronsaft er 6.7 til 8.6 prosent sitronsyre. Sitronsyre er et kraftig chelator eller substans som kan binde metallioner og å fjerne dem fra løsningen. Dette gjør sitronsyre en ettertraktet kjemiske i såper og rengjøringsprodukter, men det kan også gi kraftige helsemessige fordeler ved å behandle heavy-metal forgiftning hos mennesker og hjelpe bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. (Se Resources.)

Vitamin C

Sitronsaft er rik på vitamin C, et vannløselig vitamin og kraftig antioksidant som kreves for vekst og reparasjon av kroppsvev. Vitamin C er nødvendig for dannelsen av kollagen, et protein som finnes i huden, arrvev, blodkar og andre kroppsvev. Antioksidanter som vitamin C hjelper forsinke aldringsprosessen, kjempe svulster, reparere sår og sal av inflammatoriske sykdommer. (Se Resources.)

Flere egenskaper

Bioflavonoider i sitronsaft styrke blodårene og opprettholde øye helse. Limonen kan ha anti-kreft egenskaper. Kalium, tilstede også i sitronsaft, er viktig for normal nyrefunksjon og er en elektrolytt, kritisk for nerve-og muskelfunksjon. (Se Resources.)

Medisinsk bruk

Sitronsaft er en snerpende og kan brukes til å gurgle med for sår hals eller som lotion for solbrenthet. Det er også en avkjølende drink for feber.

Med sterke anti-inflammatorisk egenskaper, sitronsaft anbefales for akutt revmatisme.

Sitronsaft motvirker narkotiske forgiftning, og har lenge vært anerkjent for sin verdi som en bakrus kur.

Betraktninger

Saften er ikke den eneste medisinske delen av sitron. Per vektenhet, har sitrusskall betydelig høyere mengder medisinske fytokjemikalier enn juice. Skallet inneholder høyere konsentrasjoner av sitronsyre og aktive anti-cancer forbindelser enn juice eller fruktkjøttet. I en studie fra 2001, forskere Hakim og Harris fant at skallet viste stort potensial for betydelig reduserer risikoen for ikke-melanom hudkreft.

Hvordan bruke sitron olje for din helse

En duftende essensielle oljen hentet fra rinds av sitroner, er sitron oljens mange helbredende helsemessige fordeler avledet fra sin snerpende, antiseptisk, avgiftende og anti-sopp egenskaper. Gjennom nedtegnet historie sitron olje har blitt brukt av leger til å behandle infeksjoner, feber, hudsykdommer, for å hjelpe fordøyelsen og for å gi en rik kilde til vitamin C. Sitroner er et symbol på renhet og renslighet med dokumenterte medisinske anvendelser dateres tilbake til 900 f.Kr. .

Hvordan bruke sitron olje for din helse

Helsemessige fordeler av Lemon Oil

•  Slapp med duft av sitron olje. Den skarpe, Lemony lukt av sitron olje har antidepressant egenskaper. Bruk i et siv diffuser eller legge noen dråper til en luftfukter for å lindre depresjon og hjelpe til avslapning. Når sitronolje innånding det er sagt å forbedre hukommelse og konsentrasjon.

•  Tilsett noen dråper sitronolje til en base massasjeolje slik som mandelolje. Den stikkende duft av sitron hjelpemidler i beroligende stress og hyperaktivitet. Tilsett noen dråper sitron olje til badevannet for å helbrede og lindre hudlidelser.

Tygg et lite stykke sitronskall å frigjøre oljer og friske pusten.

Påfør sitron olje til hudsykdommer ved dabbing med en bomullspinne. Sitronolje er kjent for sin evne til å bekjempe infeksjoner og bidra til å stoppe blødning. Oljens snerpende og antiseptiske egenskaper gjør det nyttig i behandling utklipp, kutt og andre åpne sår.

behandling av soppinfeksjoner i føttene med sitron olje. Tilsett noen dråper til varmt vann og suge føttene for å slappe muskler og helbrede foten infeksjoner. Sitronolje er antiseptisk og anti-sopp.

Hint

  • Bruk bare mat-grade sitronolje.
  • Unngå kontakt med øynene. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Sitron for øreinfeksjoner

Sitron for øreinfeksjoner


Ulike tidlige sivilisasjoner brukte sitroner for sine antiseptiske og helbredende egenskaper samt praktiske hverdagsbruken. Romerne Evens brukt det som en motgift for forgiftning. Sitronsaft er fortsatt mye brukt og utforsket for potensielle helsefordeler, inkludert akutt ørebetennelse.

Vitamin C

Sitroner er en god kilde til vitamin C. Vitamin C gjør sitron en felles naturlig rette for kaldt og sinus problemer som noen ganger forbundet med ørebetennelser. Også hjelper vitamin C for å øke immunforsvaret, noe som ytterligere begrenser smitte.

Øreinfeksjoner

Ørebetennelse, også kjent som ørebetennelse, består av infeksjon eller betennelse i øret. Når bakterier er smittekilden, helle sitronsaft inn i øret så tapper det kan bidra til å kurere det.

Sitronsyre

Sitronsyre i sitronsaft endrer pH i øret ved å nøytralisere det, forårsaker en evakuering av bakterier infiserer øret, ifølge Dr. John Anne, en urte spesialist, for American Chronicle.

Oral behandling for smerter

Øret infeksjoner forekommer i 61 prosent av forkjølelse hos barn under 3, ifølge WebMD. Sitronmelisse te er et naturlig alternativ som vil bidra til å roe smerten forbundet med ørebetennelser på grunn av overbelastning, ifølge motherandchild.com.

Advarsel

Man bør rådføre seg med helsepersonell for å bestemme arten og alvorlighetsgraden av ørebetennelse før du legger sitronsaft i øret.

Fysiske egenskaper sitronsaft

Sitronsaft er billig og kan være plassert i nesten hvilken som helst butikk i USA. Det består av mange komponenter, de fleste av dem gunstig. Sitronsaft selv har milde anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Sitronsaft har blitt anbefalt å behandle alt fra nyrestein til dårlig ånde.

Kjemisk sammensetning

Sitronsaft inneholder vann, sitronsyre, fosforsyre, syre Melic, citral, citronellol, pektin, hesperidin, d-limonen, og sesquiterpene phellandrene.

Surhet

PH-verdien av sitronsaft varierer mellom to og tre, slik at det er en syre base. Sitronsaft inneholder omtrent 5 til 6 prosent sitronsyre. Syren i sitronsaft er etsende.

Vitaminer og mineraler

Vitamin C, vitamin A, folat, cholin, vitamin E, B6 og B1, tiamin, niacin og pantotensyre kan finnes i sitronsaft. Den inneholder også en stor mengde av kalium-, mindre mengder kalsium, magnesium, fosfor, og natrium og spormengder av kobber, jern, mangan, sink og selen.

Ernæringsmessige egenskaper

Saften fra en sitron inneholder ca 12 kalorier og fire totalt karbohydrater. Det er nesten ingen målbar fett eller protein i sitronsaft.

Sitron rens Ingredienser

En sitron rens består av fire ingredienser. Det er noen selskaper som selger et produkt som kalles The Master Cleanse Kit. Bruksanvisningen er ikke komplisert, og sende brukeren til raskt under sitron rens. Hver ingrediens er tilgjengelig hos din lokale matbutikk.

Sitroner

Det er å foretrekke å kjøpe sitroner snarere enn sitronsaft eller ekstrakt. Dette sikrer at du får ingen tilsatte ingredienser, bare sitron. Bruk en halv sitron, eller du kan erstatte med en lime.

Lønnesirup

Lønnesirup (ikke flavored variasjon) er neste i oppskriften. Forslaget er å bruke organisk lønnesirup (grad B), men en passende erstatning er melasse eller agave. Men hvis du har diabetes eller hyper / hypoglykemi, så det beste valget er melasse. Bruk to spiseskjeer.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper er best kjent for sine varmende egenskaper, hjelpe i omløp. Forslaget er å bruke en liten klype, 1/10 av en teskje eller mindre. Øke dette hver bruk, holder den på et tålelig nivå. Notatet sier jo flere BTU jo bedre. Forsiktighet må bli brukt, selv om, ettersom cayennepepper kan forårsake alvorlige mage-brenning.

Vann

Den siste bestanddel er rent vann, 10 til 14 oz. Ikke bruk vann fra springen siden det inneholder så mange kjemikalier. Filtrert, er renset vann sunnere.

Veibeskrivelse

Bland alle ingrediensene og drikke. Denne oppskriften vil gjøre en servering. Sitron rens kan inntas et par ganger i løpet av dagen som en del av et fort. Gjør det frisk før du drikker hver gang. Bruk kun fersk frukt, økologisk lønnesirup og renset vann.

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet


Når du følger en juice diett, er en av de viktigste prinsippene for regimet at juice som brukes for kostholdet være ferskpresset eller utvunnet. Fersk juice inneholder levende enzymer som er avgjørende for menneskers helse. Sitroner er eksepsjonelt høy i vitamin C, en antioksidant som beskytter kroppen vår fra mobilnettet skader og øker immunitet. Enzymer, som antioksidanter som følger med dem, er ønsket for sine helbredende egenskaper. Når juicing sitroner manuelt, bruker riktig teknikk er viktig, slik at den maksimale mengden av juice kan utvinnes fra hver og en på kortest mulig tid.

Hvordan Juice Sitroner for en Juice Diet

•  Plasser sitroner å bli Juiced på et bord eller en benk en time eller to før de skal brukes. Dette vil tillate dem å nå romtemperatur. Sitroner som ikke er for kaldt vil gi mer av sin juice.

Ta en sitron og plasser den horisontalt på benken eller bordet med håndflaten over det.

Trykk forsiktig nedover som du ruller sitron frem på disken 3 til 4 inches, deretter bakover 3 til 4 inches. Gjenta denne bevegelsen 10 til 12 ganger raskere. Du skal føle sitron myke som sin papirmasse og indre fibre begynner å bryte ned.

Bruk en skarp kniv til å skjære vertikalt ned gjennom midten av sitron. Ta tak ene halvdelen av sitron, og snu den slik at snittet er åpne enden vendt ned. Trykk på midten av kuttet ende ned på hevet midtpunktet av en manuell juicer og klem når du roterer sitron halv til venstre, deretter til høyre. The juice, fruktkjøttet og frøene fra sitron bør helle ut i den nedre delen av juicer.

Gjenta trinn 2 til 4 med den andre halvparten av sitron og med de resterende sitroner til så mye juice som ønsket er oppnådd. Sett en sil over en kopp eller skål. Hell juice, fruktkjøttet og frøene fra juicer i silen, slik at bare klart juice strømmer inn i kopp eller skål. Kast papirmasse og frø.

Hint

  • Når rulle sitron under håndflaten din, unngå å bruke så mye press at sitron bursts åpne under hånden din. Dette vil bare kaste bort juicen som du prøver å samle.
  • Følge de sikkerhetsregler vanlige ved bruk av skarpe kniver. Sitronsaft er spesielt smertefullt å ferske sår.

Hva er fordelene med sitroner i vann?

Hva er fordelene med sitroner i vann?


Du kan bli fristet til å bite i en sitron for alle sine næringsstoffer og helbredende fordeler, men sitroner kan slites ned emaljen på tennene dine. Det er best å fortynne sitroner i vann. Sitroner har en rekke terapeutiske egenskaper som gjør dem et flott tillegg til din daglige rutine. De er rike på vitamin C, B og P. De har også bekjempe bakterier og infeksjoner. Sitroner er ikke bare nyttig innsiden av kroppen, men blir også brukt til å kurere forkjølelsessår, akne, og koker på huden. Overall, og legger dem til kosthold vil nytte for din helse.

Liver Tonic

Når sitroner legges til varmt vann, spesielt om morgenen på starten av dagen, blir de betraktet som en tonic for leveren. Varmt vann fungerer godt med sitronsaft, fordi det bidrar til å øke kroppens strømmen, og det stimulerer immunsystemet. Du kan øke den helbredende fordelene av en sitron på denne måten. Varm sitron vann er en tonic for leveren fordi det forbereder kroppen å fordøye mat for resten av dagen, og stimulerer kroppen til å produsere galle. Sitroner også styrke og gi byggesteiner til å produsere nye leverenzymer. Blood oksygennivået er også påvirket av sitroner, og som i sin tur løser oksygen og kalsiumnivå i leveren.

Sirkulasjon

Sitroner i vann eller mat kan bidra til å styrke sirkulasjonssystemet. Sitroner inneholder et høyt nivå av kalium, som regulerer hjertefunksjon og reduserer blodtrykket. Kalium er også viktig i produksjon av glykogen, som hjertet og andre muskler bruk av energi. Sitron vann hindrer oppbygging av plakk i blodårer og kapillærer og holder veggene tonet. Vitamin P, også i sitroner, holder røde blodceller og blodplater fra klumper og fremmer god kapillær helse.

Fordøyelse

En blanding av sitroner og varmt vann letter problemer med magen surhet og hjelper fordøyelsen. Sitroner anses alkalisk. Når en persons blod pH-nivået går utenfor et område på 7,35 til 7,45, kan problemer med fordøyelsen og sykdommen forekommer. Mange matvarer anses syrlig og kan øke blod nivå utover disse grensene. Men alkaliske matvarer som sitroner hjelpe kroppen litt i riktig område. Sitroner hjelp hele fordøyelsessystemet. De kan hjelpe med nyrestein og med tarmproblemer som forstoppelse. Sitron vann lindrer raping, oppblåsthet og halsbrann.

Body Cleanse

Sitroner er en populær mat i løpet av en kropp rens eller avrusning. Avrusning brukes til å rense kroppen for giftstoffer som kommer inn i kroppen gjennom luft eller mat og de som er forårsaket av kjemiske utgivelser under stress. Sitroner er antibakteriell og antiviral, så de hjelper i bekjempelsen av infeksjoner i tillegg. Den kombinerte evne sitron vann for å rense blodet, rense fordøyelsessystemet, og bekjempe infeksjoner gjør dem nyttig under en kropp rens. Sitroner er den viktigste ingrediensen i rens drikker som "Master Cleanse", som er en blanding av sitroner i varmt vann søtet med lønnesirup. En klype cayenne er vanligvis lagt for sine rensende egenskaper. Evnen sitroner å spyle giftstoffer ut av kroppen gjør dem også nyttig for å helbrede urinveisinfeksjoner.

Serverer

Sitronsaft, som er prepackaged og pasteurisert fra butikken, er ikke effektiv som en helbredende middel. Mange av sine helbredende fordeler er strippet bort i løpet av produksjonsprosessen. Sitroner er best brukt frisk og kan serveres på mange måter. Legge sitronsaft til oppskrifter vil hjelpe deg å opprettholde god generell fordøyelsen helse. Sitroner kan serveres med enten varmt eller kaldt vann. De beste søtstoffer å legge til er lønnesirup eller honning, som har flere helsefordeler enn vanlig sukker. I løpet av de varme månedene, kan lemonade bidra til å holde deg både hydrert og sunn. I de kalde månedene, kan en varm toddy av sitron og honning hjelpe deg å bekjempe influensa og forkjølelse.

Colon Cleanser laget av vann, sitroner og urter

Tykktarmen er ansvarlig for å eliminere avfall fra kroppen. Naturlige terapeuter mener at en opphoping i avfallet kan føre til en rekke plager, blant annet fordøyelsesproblemer, hodepine og trøtthet, og i mer alvorlige tilfeller, tykktarmskreft. En rekke urter er antatt å bidra til å rense tykktarmen og holde det sunt.

Fasting

Sitroner er antatt å være en naturlig rensemiddel for leveren og tykktarmen. De er tenkt å inneholde antibakterielle egenskaper, samt en rekke vitaminer og mineraler for å bistå med generelle helse og velvære. Cayenne pepper sies å øke hastigheten på stoffskiftet, forbedre sirkulasjonen og rense tykktarmen ved å stimulere tarmer. Det kan legges til måltider for å øke hastigheten hastigheten på fordøyelsen.

Tilsett 1 ss honning, saften av en halv sitron og en klype kajennepepper til et glass renset vann. Denne blanding er kjent for å ha en meget rensende effekt på tykktarmen.

Naturlig terapeuter anbefaler fasting å rense tykktarmen. Å gjennomgå en kolon-rensing fort, drikke 12 glass denne sitron, honning og cayenne pepper blanding hver dag i 3 to10 dager.

Mat

Gurkemeie og sennep hjelp med fordøyelsen og øke hastigheten på stoffskiftet ved å stimulere produksjonen av galle. Dette forbedrer helsen til fordøyelsessystemet og oppfordrer til rensing av avfall fra tykktarmen. Disse kan legges til mat eller en klype hver kan legges til en kopp vann som inneholder 1 ss. av honning. Drikk blandingen etter måltider for å bedre fordøyelsen.

Te

Marshmallow rot, fennikel og lakris rot er alle kjent for å berolige, rense og frakk slimhinnen i tykktarmen, bedre fordøyelse og beroligende fordøyelsesbesvær. Disse urtene kan brukes til å lage en te tatt 1-3 ganger daglig. Plasser 1 ts. av urten i en kopp kokt vann. La det bratt i tre til fem minutter, deretter press og drikke. Sitron kan tilsettes for å forbedre den rensende virkning av te.

Fiber

Fiber er nødvendig for helsen til tykktarmen. Fiber absorberer vann og feier avfall fra tykktarmen. Vann deltar i spyle avfallet fra tarmene. Psylliumskall og flaxseeds er svært høy i fiber og danne en gel-lignende stoff i tykktarmen som ikke bare forbedrer eliminering av avfall fra tykktarmen, men har også en måte å rydde unna gammelt avfall og rester som kan ha bygget seg opp over tid.

Hva er fordelene med sitron med vann på hjertet?

Den utrolige sitron er en sitrus frukt med mange helsefremmende egenskaper. Ikke bare verdsatt for sin syrlige smak som passer godt sammen med mange matvarer og drikker, sitron næringsstoffer og rensende egenskaper nytte hjertet.

Vitamin C

Vitamin C - en naturlig del av sitroner - ble påvist å redusere årsaken til betennelse forbundet med hjertesykdom i en forskningsstudie utført ved University of California, Berkeley.

Forbedrer Circulation

Sitroner øke blodsirkulasjonen og bidrar til å normalisere dens flyt. Ifølge nettstedet Ageless, det forbedrer kroppens perifere sirkulasjonen, som igjen har en positiv effekt på hjertet.

High Blood Pressure

Ifølge lifeMojo.com, drikke sitronvann bidrar til å redusere høyt blodtrykk, også assosiert med hjertet. Høyt blodtrykk works hjertemuskelen som fører til hjertesykdom, slag eller hjerteinfarkt.

Strokes

Nettstedet Organiske Fakta sier at sitroner har helbredende egenskaper mot slag.

Vitaminer P, C og kalium

Funnet i sitroner, vitamin P i kombinasjon med vitamin C, samt kalium, styrker hjertemuskelen og forbedrer tonen og tilstand av arterier og vener, ifølge nettstedet Jorden i Common.

Bruk av Sitron Glyserin Mouth Spinner

Sitron glyserin munnen vattpinner brukes av tannleger og sykehus. De er en lett-å-bruke alternativ til tannbørster. Vattpinner rene tenner ved å fjerne plakk, samt fukte munnen sin nærområdet og stimulerende spyttproduksjon.

Fuktighet

Tannleger og sykepleiere kan bruke sitron glyserin vattpinner til å legge fuktighet til en pasientens munn. Ved å gni den skumpinne rundt munnen, er de anvende glyserin til området. Glyserin har en fuktighetsgivende egenskap som bidrar til å avlaste noen tørre områder.

Spytt Produksjon

Noen pasienter har problemer med å produsere nok spytt til å utføre dagligdagse handlinger, som å spise. Disse vattpinner kan plasseres på tungen for å stimulere produksjon av spytt. Vattpinner inneholder sitronsaft, og smaken av sur sitron kan hjelpe til med nødvendig spytt stimulering.

Rengjøring

Sitron glyserin vattpinner er et alternativ til tannbørster når det gjelder å rense tennene. For pasienter som har oral følsomhet, disse vattpinner fjerne plakk uten å forårsake smerte. Mange sykehus yte vattpinner fordi de er et kostnadseffektivt alternativ til tannkrem og tannbørster.

Medisinske egenskaper av Lemon Verbena

Medisinske egenskaper av Lemon Verbena


Sitron verbena, også kjent som Aloysia triphylla, er en urtemedisin som har vært brukt i århundrer i søramerikanske kulturer. Når forbrukes, er urten kjent for å lindre utallige plager inkludert bakteriell og feber-indusert smerte, så vel som psykiske smerter indusert av stress. Når det tas som en tonic eller te, gir sitron verbena beroligende lettelse samt en hyggelig smaken.

Fordøyelsesbesvær og Fever

Sitron verbena blir ofte brukt til å lindre ubehag forbundet med fordøyelsessystemet og med smerte av feber. Urten er rapportert å hjelpe hastighet fordøyelsen og redusere smerte eller krampe i tykktarmen. Det er også påstått å lette smerte og stimulere heling av hemoroider.

Nervous System

Sitron verbena har beroligende egenskaper som bidrar til å roe ned nervesystemet. Det er en svakt beroligende urt, og blir således anvendt som en naturlig lindring av stress og angst.

Sleep Aid

Eiendommen av beroligende urolige nerver gjør forbruker sitron verbena før sengetid et valg for de med problemer med å sove på grunn av overfylte tanker og en rastløs sjel. I noen tilfeller drikker sitron verbena før sengetid kan hjelpe dem som lider av søvnløshet.

Drikk, ikke spise

Urten er oftest tatt i form av en tonic eller te; de nyttige delene av anlegget er bladene, som er gjennomsyret av varmt vann før brygget og deretter anstrengt. Forbruket av det fysiske bladet anbefales ikke.

Anti-Candida albicans

Candida albicans er en gjærsopp som oftest finnes i den menneskelige munn og tarm. De aller fleste mennesker lever med candida albicans uten noen betydelig bivirkning; men de med HIV eller immun-sykdommer er mer utsatt for å utvikle candidiasis, også kjent som trost. Thrush er en vanlig og behandles sykdommen for de uten immun sykdom. Sitron verbena har anti-Candida albican egenskaper, og blir brukt av noen (sammen med andre behandlinger) for å bidra til å redusere candida albicans i kroppen.

Medisinsk Proof

Mens mange kontoer vitne for de medisinske egenskapene til sitron verbena, ingen kan tas med vitenskapelig medisinsk sikkerhet. De medisinske egenskapene til sitron verbena faller inn under dets bruk i urte eller alternativ medisin, og på diett hensyn til forbruk for en lengre periode bør diskuteres med din medisinske leverandøren.

Hva er fordelene med sitron vann med Cayenne & Ginger?

Hva er fordelene med sitron vann med Cayenne & Ginger?


Sitron, cayenne og ingefær har blitt verdsatt i tusenvis av år for sine stikkende smaker og medisinske fordeler. Tatt sammen som en drink, er kombinasjonen velsmakende og pakker en ernæringsmessig punch.

Sitron

I tillegg til sin høye vitamin C og kalium innhold, er sitronsaft en antioksidant og antimikrobiell, og det kan også ha kreft-bekjempelse egenskaper.

Cayenne

Capsaicin, som gir Cayenne sin varme og krydret smak, er også effektiv mot smerter. Det har blitt brukt i asiatisk medisin for å lindre sirkulasjons- og fordøyelsesproblemer og for å øke appetitten.

Ingefær

Ingefær er effektivt mot kvalme, diaré, magesmerter og ledd- og muskelsmerter ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Vann

Hver del av kroppen din trenger vann for å fungere. Kravene varierer, men Mayo Clinic anbefaler minst åtte 8-unse glass væske per dag.

Alternatives

En kjølig glass sitronvann med cayenne og ingefær kan treffer spot i sommer. Om vinteren eller hvis du har en kald, vurdere te laget med de samme ingrediensene.

Helsemessige fordeler i sitroner

Gul i fargen, sur i smak, sitroner gi flere helsemessige fordeler enn bare en forfriskende zing til retter. Sitroner er høy i vitaminer og antioksidanter. De bidrar til å forhindre skjørbuk og behandle en rekke forhold.

Kalorier

En middels sitron inneholder bare 15 kalorier.

Juice

Sitronsaft har antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Det kan legges til vannet for en forfriskende drink. Varmt sitronsaft anvendes som en behandling for respiratoriske lidelser. Den kan også brukes til gingivitt, munnsår, halsinfeksjoner og inflammasjon av tungen.

Vanndrivende og avføringsmiddel

Sitroner er vanndrivende og øker urinutskillelse. De brukes til å hjelpe i behandlingen av urinveisinfeksjoner. Sitroner er også brukt som avføringsmiddel.

Antiscorbutic

En sitron gir 40 prosent av FDA anbefalte dosen av vitamin C. Dette gjør sitroner effektiv på å stoppe skjørbuk.

Febernedsettende middel

Sitroner brukes til å redusere feber. I Chile, frøene av sitron er tilgjengelig som en feber redusering. Sitronmelisse er også brukt som en feber redusering.

Hikke

Suge på en skive sitron kan stoppe hikken.

Te

Sitronsaft gjør at grønn te er antioksidanter for å jobbe mer effektivt i kroppen.

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Hver person er et produkt av kombinasjonen av genetisk materiale som de mottar fra sin mor og sin far. Mens visse trekk arves fra begge foreldrene, andre kommer spesielt fra den ene siden av familien (for eksempel fargeblindhet og hemofili kan bare arvet fra ens mor). Forstå denne vitenskapen krever kompleks kunnskap om gener, kromosomer og DNA, og forskerne er fortsatt lære mer hele tiden om hvordan og hvorfor visse trekk er arvet og hvor de kommer fra.

Sex

Den ene tingen som alltid bestemmes av genetiske materialet fra faren er kjønnet på barnet. Eggene produsert av en kvinnes reproduktive system inneholder bare X-kromosomer. Sperm, derimot, kan inneholde enten en X eller en Y. Hvorvidt et Y-kromosom er tilstede og derfor skaper en mannlig foster er et produkt av farens sperm. Et unntak fra dette finnes, i en sjelden genetisk lidelse hvor SRY-genet som bestemmer den mannlige kjønnet på et foster er transplantert på X-genet i en fars sperm.

Infertilitet

En egenskap som noen menn dessverre arve fra sin far er en spesiell type av infertilitet. Menn kan være infertile for mange forskjellige grunner, men én årsak til tilstanden er noe som kalles "Y-kromosom Infertilitet." Dette er en tilstand forårsaket av manglende materialet i Y-kromosomet som en far går videre til sin sønn. Tilstanden gjør menn klarer å skape visse proteiner som trengs for sunne sædceller. Denne tilstanden kan bare være arvet fra en far fordi en mann ikke kan få et Y-kromosom fra sin mor.

Like sjanser

Du kan arve andre trekk fra din far, men det kan være vanskeligere enn du kanskje tror å identifisere hvem av foreldrene en gitt egenskap kommer fra. For eksempel kan en høy person med en høy far og en kort mor føler at høyden kom fra faren. Men dersom mor bærer recessive gener som påvirker faktorer som fører til stor høyde, kan din egen høyde være avledet fra en kombinasjon av begge foreldrene i stedet for fra din far alene.

Blodtype

En persons blodtype er noe de arver delvis fra sin mor, og delvis fra sin far. Blodtype at et barn arver er basert på organiseringen av dominerende og recessive blodtyper besatt av begge foreldrene. Det endelige resultat er en funksjon av blodtyper som er naturlig dominerende i den genetiske koden over andre. Dominans av gener er hvorfor noen blodtyper er mer sjeldne enn andre.

Kjemiske egenskaper melamin

Kjemiske egenskaper melamin


Melamin er et kjemisk stoff med mange interessante egenskaper. Det har vært i nyhetene nylig fordi er har dukket opp i noen kinesiske produkter hvor det definitivt ikke hører hjemme. Melamin er giftig, så det ikke hører hjemme i menneskelig eller kjæledyr mat eller i noe som babyer eller barn kan komme i kontakt med.

Sammensetning

Malemine er to tredjedeler nitrogen (etter vekt), slik at når den tilsettes til male eller harpiks, danner det en meget effektiv brannhemmende. Når det brenner, frigir det nitrogengass, som blokkerer oksygen fra flammen og setter ut brann.

Bruksområder

Melamin er en komponent i Formica counter-topper, tørr slette boards, farget plast, og gult pigment 150. Det er også brukt i en spesiell svært høy klasse, med høy motstand betong. Den super-betong kalles sulfonatert melaminformaldehyd (SMF). Det har redusert vanninnhold, økt fluiditet og bearbeidbarhet, høyere mekanisk styrke, lengre levetid og forbedret motstandsevne mot aggressive miljøer.

Misforståelse

Mange tror (spesielt etter de kinesiske problemer) at navnet melamin er basert på den greske roten "mela-", som betyr svart. Dette er roten av melanin og hormonet melatonin, men ikke fra den kjemiske melamin. Melamin er faktisk en tysk mynter dannet ved å kombinere de to kjemiske ordene "Melam" og "amin."

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

Vann med sitron hjelper fremskynde vekttap. Å drikke vann med sitron for vekttap er også en effektiv måte å bidra til å eliminere giftstoffer, ren intern avfall, og fremme energi øker. Å bruke vann med sitron for vekttap, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke vann med sitron for vekttap

•  Drikk et varmt glass vann med en sitron skive på å våkne om morgenen. Å drikke varmt vann med sitron for vekttap i morgen hjelper en svak fordøyelsessystem, så det er en fin måte å starte dagen etter å ha sovet hele natten. Kok vann i en kjele eller mikrobølgeovn. Vask utsiden av sitron og legge en skive til vannet. Nipp som te.

Rens kroppen din med sitroner for vekttap. Mange rensing dietter bruke sitron til detox kroppen. Legg en skive sitron til å drikke vann hele dagen. Dersom det er ønskelig, vaske en sitron i morgen, og bruke en food prosessor til å male hele sitron. Plasser sitron puré i en liten krukke og legge den til vann hele dagen. Pektin i sitronskall er en utmerket kilde til fiber, som bidrar til å stoppe kroppen fra absorberende sukker raskt. Pektin bidrar også eliminere cravings. Drikkevann med en hel sitron for vekttap er en utmerket måte å øke hastigheten på vekttap og detox kroppen.

Mix sitron puré eller en sitron skive med te og eple cider eddik for å bidra til å maksimere vekttap. Apple cider eddik og sitron hjelpe folk ned i vekt raskere. Noen av de beste te for vekttap med sitron er grønn te og oolong te. Bruke en til å to ts av eple cider eddik med te en eller to ganger om dagen.

Sørg for å drikke mye vann med sitron for vekttap. Å drikke mye vann hjelper folk ned i vekt raskere.

Hint

  • Sjekk alltid med en lege før du starter noen vekttap programmet.

Den helbredende egenskaper av grønn ametyst

Grønn ametyst, også kjent som prasiolite eller vermarine, bør kalles "greened" ametyst. Det begynner som en lilla ametyst, som er minelagt i Brasil og i mindre grad i Arizona. Når varmebehandlet, jern i steinen får den til å slå en blek til middels grønt. Sjelden, kommer den grønne fargen fra den naturlige varmen av en vulkan, men normalt det er skapt kunstig i en ovn eller ovn. Den grønne ametyst får sine helbredende egenskaper fra dens evne til å syntetisere energi mellom øvre og nedre deler av kroppen, linking sinn, kropp og ånd.

Fysisk Healing

Ifølge "The Book of Stones" av Simmons og Ahsian støtter prasiolite hjertet og gastrointestinale kanalen. Grønn ametyst hjelpemidler fordøyelsen ved at kroppen for å effektivt benytte de næringsstoffer som trengs i og for å regulere magesyre. Crystalsandjewelry.com legger til at grønn ametyst renser kroppen for en rekke giftstoffer, inkludert svulster. Grønne ametyst helbreder ved å fjerne alle chakraene blokkert energi, slik at kroppen til å gjenoppta sin naturlige tilstand av velvære.

Emotional Healing

Grønn ametyst styrker sinnet, følelser og vilje. Steinen bærer en energisk kobling mellom hjertet og krone chakra. Dette gjør det mulig for selv-aksept og kjærlighet til deg selv. Disse egenskapene fremme emosjonell helbredelse gjennom å bygge tillit og la gå av tidligere følelsesmessige sår. Brannen som forårsaker den grønne fargen er også en symbolsk ild som brenner i viljen av mennesker gjennom den emosjonelle solar plexus. Grønn ametyst styrker at vilje, slik at emosjonelle uttrykk.

Spiritual Healing

Grønn ametyst letter indre visjon og åpning av hjerte til å elske, språket i ånd. Den allsidige grønn ametyst hjelper å jorde ujordet. For de som er for opptatt med jordiske saker, hjelper det krystall åpne sine hjerter til ånd. Den grønne ametyst bringer den åndelige verden inn i hver dag.

Healing the Earth

Grønn ametyst forenkler energisk kobling av krone og hjerte chakra, åpne hjertet til energien i jorden. Steinen linker samtidig til høyere åndelige riker, som gjør et menneske seg eller med grønn ametyst en mektig kraft av jordens healing energi. Ifølge "The Book of Stones" det er som å være en "lynavleder av helbredende energi for Jorden."

Healing Each Other

Selv om grønn ametyst er en krystall som støtter selvtillit og vilje, gir det oss også til å åpne våre hjerter til å se oss selv som deler av en helhet. Vi er da i stand til å se forbi menneskelige feil i oss selv og andre til å se det guddommelige i våre andre sjeler.