Digidexo.com

downsyndrom lidfalte baby

Teknikker for å bli gravid Baby Girls

Teknikker for å bli gravid Baby Girls


Vanligvis har et par venter barn en 50/50 sjanse for å ha en gutt eller en jente. Dette er fordi halvparten av sædcellene en mannlig gjør inneholder en X-kromosom, som ville føre til en jente baby, og halvparten inneholder et Y-kromosom, som ville gjøre barnet en gutt. Men er det noen metoder for befruktning som noen mennesker tror kan øke sjansene for å ha enten en gutt eller en jente.

Historie

Kjønn utvalget har vært forsøkt i hundrevis av år. Den kinesiske unnfangelsen diagrammet er en eldgammel måte å fastslå en babyens kjønn som fortsatt er i bruk i dag. Denne metoden bruker babyens måneden unnfangelsen og mors alder for å bestemme kjønn på barnet og er spioneringen å være mer enn 90 prosent nøyaktig.

Betydning

Det er mange grunner til at folk foretrekker å velge kjønn på barnet sitt. Mens i mange tilfeller disse grunner er personlig, i noen kulturer ha en baby av ett kjønn over en annen er ønskelig. For eksempel, i mange østlige kulturer gutt babyer blir holdt i mye høyere forhold enn jenter, så vet hvordan å unnfange en jente vil også foreslå måter å unngå å bli gravid en.

Typer

Den Shettles metode for kjønns utvalget har kommet inn i bred bruk siden Dr. Landrum B. Shettles 'boken først ble utgitt i 1996 Denne metoden er basert på premisset om at sædceller som inneholder Y kromosomet er lettere fordi de har mindre genetisk materiale innenfor dem. Denne metoden innebærer at du har samleie i misjonærstillingen, samt å ha samleie hver dag fra slutten av en kvinnes periode inntil tre dager før eggløsning. Hvis sperm er innført tre dager før eggløsning, har raskere Y-kromosom-som inneholder sædceller allerede gjort det opp skjede og har i stor grad døde ut, forlater sakte-men-sikkert X-kromosom som inneholder sperm tilgjengelig for å befrukte egget og gjøre en kvinnelig barnet. Shettles råder også kvinner til å avstå fra å ha orgasmer under samleie, da dette kan skape et miljø i skjeden som er mer egnet for Y-kromosomet sperm.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge gamle koner 'tales, det er mange måter å bli gravide jenter. Hvis din elskov er på ettermiddagen, på en partalls dag, under en fullmåne, og initiert av den kvinnelige partner, har du en større sjanse for å ha en jente. Denne sjansen er bedre hvis kvinnen har en diett høy i kalsium og magnesium med en god dose av fisk og sjokolade blandet.

Advarsel

Par som ønsker å ha en jente baby kan også gå gjennom prosessen med å ha sperm sortert. Kvinnelig og mannlig-skaper sperm sorteres (basert på vekt), og da bare sædceller som inneholder X kjønnkromosomene brukes til å befrukte hunn i ferd med intrauterin inseminasjon. Denne prosessen er kostbart, imidlertid, og selv om sjansene for å få en jente barn er økt fra 50 prosent til 90 prosent, er sjansen for at den IUI er vellykket er bare 35 prosent, ifølge In-Gender.com.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method


Metoden skissert her for hvordan å ha en baby gutt er basert på observasjoner av Dr. Landrum Shettles om forskjellene mellom sperm bærer X-kromosomet ("jente sperm") og sperm bærer Y-kromosomet ("boy sperm"). Boy sperm er lettere og raskere enn dets X-bærende motstykke, siden den inneholder mindre genetisk materiale. Jente sperm, på den annen side, er langsommere, men kan motstå strenge forhold i kroppen. Hvis du vil vite hvordan du har en gutt, holde lesing.

Hvordan ha en Baby Boy Basert på Shettles Method

For å maksimere sjansene for hvordan å ha en baby gutt bruker Shettles metoden, ikke har sex i en uke før kvinnen er ventet å eggløsning. Dette bidrar til å tippe balansen mot å bli gravid en gutt på to måter. Først øker det en manns sædkvalitet, og andre, det øker sannsynligheten for at Y-bærende sperm vil slå jenta sperm til egget.

For å unnfange en gutt, ha sex bare en gang i løpet av kvinnens fruktbare tid, helst på dagen for eggløsning. Det beste tidspunktet er 12 timer før eggløsningen skjer, hvis du er i stand til å finne det som tett. Kartlegge din fruktbarhet eller bruke en ovulation Predictor kit kan hjelpe deg med å finne ut når eggløsningen er sannsynlig å skje.

Hvis du vil bruke Dr. Shettles 'teorier for hvordan å ha en baby gutt, prøv posisjoner som gjør at sædcellene skal deponeres så nær cervix som mulig. Dette vil gi gutten sperm en bedre sjanse til å komme til egget uten å overleve de tøffe forholdene og lang tur gjennom kvinnens vaginal kanalen.

Hvis du vil øke sannsynligheten for å bli gravid en gutt, skal kvinnen få orgasme, hvis mulig. Dette fører til at utgivelsen av alkaliske stoffer i skjede, og muskelsammentrekninger som følger det vil hjelpe fart gutten sperm mot egget.

Konsumere mat som fremmer alkalitet i kvinnens kropp, siden sure forholdene er vanskeligere på gutt sperm.

Hint

  • For mer informasjon om fruktbarhet kartlegging og hvordan du har en gutt ved hjelp av Shettles metoden, bør du vurdere å lese Toni Weschler populære bok "Taking Charge of Your Fertility" samt Dr. Shettles 'bok "Hvordan velge kjønnet på babyen din."
  • Mens disse tipsene for hvordan å ha en nyfødt gutt kan hjelpe veie oddsen i favør av en gutt, er det ingen garantier. Være forberedt på å ta imot en baby av begge kjønn.

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus


Når du først finner ut du er gravid, er din første følelse av glede. Du tror ikke du kan muligens vente ni måneder for din dyrebare engel for å være i armene dine. Jada, vet du at du har mye forberedelse i forkant og mange elementer til å kjøpe før hun kommer, men en tanke som vanligvis omgår alle er hva sykehuset vil belaste deg for å vikle din bunt av glede i en av sine millioner dollar blankies. Bare for å gi deg en heads up, du må betale for nesten alt, inkludert rullestolen turen fra inngangen sykehus til din arbeidsrommet.

Forsikret vaginal fødsel

I en studie gjort av March of Dimes, vil de som er forsikret betale i gjennomsnitt $ 463,00 for en vaginal fødsel uten komplikasjoner.

Forsikret C-Section

I samme studie gjennomført av March of Dimes, er den gjennomsnittlige kostnaden for en c-delen for de med forsikring $ 563,00.

Unisured vaginal fødsel

En uforsikret vaginal fødsel uten komplikasjoner vil koste mellom $ 9000 og $ 17 000 dollar. Med komplikasjoner en vaginal fødsel kan koste mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Unisured C-Section

Et keisersnitt for de uforsikrede vil koste omtrent det samme som en vaginal med komplikasjoner; mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Arbeiderpartiet Room

Sykehus betalt per time for arbeidsrommene. I gjennomsnitt, er prisen $ 120 dollar.

Nursery Care

Når barnet er født, forutsatt at de har ingen spesielle behov, er deres regning for barnehagen mellom $ 1500 og $ 4000 dollar. Hvis barnet er for tidlig eller har helseproblemer, kan kostnadene ved neonatal omsorg starte i titusener og spenner inn i hundretusener.

Betraktninger

Disse kostnadene gjenspeiler ikke bruk av noen medikamenter som kan brukes til å indusere arbeidskraft eller lindre smerte under fødselen. I tillegg, hvis mor har til hensikt å ha en tubal ligation etter fødselen, kan hun forvente å betale en annen $ 4000 i tillegg til kostnadene ved å levere hennes baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby


Den beste tiden å unnfange et barn er under eggløsningen: den tid at en kvinnelig er den mest fruktbare. Du må forstå hvordan sykkelen fungerer og bruke denne informasjonen til din fordel. Du kan kjenne eggløsning ved visse endringer i kroppen din og bruke dem til å forutsi den beste tiden å tenke seg en baby.

Hvordan finne den beste tiden å bli gravid en baby

Marker den første dagen i menstruasjonssyklusen på en kalender. Gjør dette for en periode på seks måneder.

Beregn hvor lang menstruasjonssyklus varer ved å telle fra den første dagen i menstruasjonen til den første dagen i menstruasjonen i den påfølgende måneden. Over seks måneders periode, kan det være av noen få dager. En normal menstruasjonssyklus varer alt 28-32 dager.

Trekk fra 18 dager fra din korteste syklus og 11 dager fra den lengste syklusen. Dette vil gi deg den starte og avslutte dagen din fruktbare periode. Hvis din syklus varer i 28 dager, begynner dagen din fruktbare periode er den 10. dagen i syklusen, og den siste dagen er den 17. dagen i syklusen. Telle baklengs 14 dager fra den estimerte start dag i menstruasjonssyklusen kan du også regne ut din mest fruktbare periode.

Ha samleie annenhver dag under fruktbare periode. Ved å hoppe over en dag, kan partneren din produsere nok sperm for en vellykket befruktning.

Bruk en basal termometer på daglig basis for å finne ut når du er mest fruktbar. Før eggløsning, går temperaturen ned betraktelig, signaliserte til deg at det er rett tid å bli gravid.

Se etter endringer i slimet i livmorhalsen. Klar og stretchy slimete følger rett tid å bli gravid.

Hint

  • Ta prenatal vitaminer mens hun var gravid. Du ønsker også å unngå tobakk og alkohol, og opprettholde en sunn vekt.
  • Vurder å bruke ovulation Predictor pinner tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.

Nødvendig utstyr for en ny baby

Nødvendig utstyr for en ny baby


Å ha en baby krever fôring, bading, endring og rocking. Du trenger en rekke elementer for å fremme helse og trivsel for barnet ditt. Det hjelper å kjøpe mange av de essensielle før det nyfødte fødsel, slik at du ikke føler deg overveldet. Siden kostnadene for baby forsyninger legger opp, kan shopping på sendingen butikker hjelpe deg å spare penger. Men aldri kjøpe brukte bilseter, vugger eller barnevogner, som disse elementene utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko.

Car Seat

Installer en bakovervendt bilsete før barnets fødsel. Du kan ikke forlate sykehuset uten en skikkelig installert bilsete. Du kan be dine politi eller brannstasjonen for å hjelpe å installere setet ditt hvis du har problemer. Det hjelper å se på ulike merker av bilseter for å finne en som passer hensiktsmessig i bilen. Hvis det nyfødte hode glir frem når i setet, investere i en adjuster, som vil holde bilsetet nivå.

Babyklær

Footed pyjamas kan holde det nyfødte komfortabel under de kalde månedene, og onesies kan holde babyen kjølig i de varmere månedene. Nyfødte har en tendens til å rykke plutselig før de blir vant til sine omgivelser utenfor livmoren, og brå bevegelser kan gjøre det nyfødte gråte. Søvn sekker eller lintøy tepper vil hjelpe berolige og holde det nyfødte sover.

Fôring

Nyfødte spytte opp ofte etter fôring. Å ha en tilførsel av burp kluter vil hjelpe til med opprydding. Hvis du velger å amme, investere i en brystpumpe og lagringsflasker for melk. Dersom amming ikke fungerer som planlagt, eller hvis du bestemmer deg for flaske-feed, trenger du cirka åtte flasker med brystvortene. Med mindre du har tenkt å hånd-vaske flasker, vil en oppvaskmaskin kurv komme til nytte.

Endre

For de første ukene av det nyfødte liv, kan du bruke bomullsdotter dyppet i vann for å rengjøre babyen mellom endringer. Du kan bytte til unscented våtservietter etterpå. Aksje opp på rikelig med bleier. For den første uken, vil det nyfødte trenger nyfødt store bleier. Ved andre til tredje uke, vil han ha økt i størrelse, krever størrelsen en bleier.

Sleeping

Kjøp en crib eller bassinet som samsvarer med sikkerhetsforskrifter. Løse tepper er ikke anbefalt for nyfødte; bare en montert ark er nødvendig. Holde madrassen dekket med en vanntett madrass cover, som vil beskytte madrassen mot ulykker. Unngå spedbarn sove posisjonerings, siden de er ansett som usikre.

Andre Essentials

En stellebordet er ikke nødvendig, men kan bidra til å gjøre diapering enklere. En barnevogn hjelper med transport av babyen. En baby badekar gjør bad tid enklere, slik at du slipper å forholde seg til en squirmy baby i et badekar i full størrelse. Du kan bruke bare en vaskeklut og varmt vann for de første to ukene av babyens liv. En mild baby vask og shampoo forsiktig rense babyens hud når hennes navlestreng faller av. Andre nødvendigheter inkluderer: hette baby håndklær, et digitalt termometer, negl clippers, en pære sprøyte for rengjøring av neseborene, bleie utslett krem ​​og en bleie bøtta som kutter ned på lukt.

Baby-Lotion Oppskrift

Det har blitt bevist at i denne dag og tid så mange av produktene på dagens butikkhyllene er fylt med kjemikalier og giftstoffer. De kan til slutt ha skadelige bivirkninger på huden - spesielt sart hud av babyer. Heldigvis finnes det et antall alternative valg. Når det gjelder våre barn, bør deres hudpleie være en topp prioritet. Du kan lage din egen øko-vennlig lotion som vil være bedre for din søte babyens hud. Det finnes en rekke fristende alternativer som er enkel å lage.

Skin Texture babyens

En babyens sarte hud er ikke så fet som en voksen fordi det er mindre naturlig produsert melanin. Huden kan bekjempe bakterier, spesielt fra dagens toksisk miljø. I tillegg trenger ikke svetter babyer så mye, slik at det er vanskeligere å holde en jevn kroppstemperatur. Babyer vil lide virkningene av varmeutslett eller spedbarn ansikts akne som vises som små rosa flekker. Eksem skaper skjellete og rød hud og vugge cap fører crusty delen av hodebunnen. Derfor må en babyens hud spesiell oppmerksomhet i form av hjemmelagde naturlige kremer.

Honey Milk and Lavender baby Lotion

Det er et kjent faktum at honning er snill mot huden og bidrar til å myke den. Den er ideell for en liten baby. Honey Milk Baby-Lotion krever ½ kopp honning og ½ kopp melk eller fløte koker det over middels varme og blande de to godt. La det stå i fem minutter for å avkjøles før den settes inn i en glasskrukke for å kjøle den. Den kan brukes opp til en uke etter nedkjøling.

Lavender baby Lotion er et annet godt alternativ for å hjelpe til hudirritasjoner og hjelper å holde på fuktigheten og beskytte huden mot irritanter. Gjør det ved å blande 225g av petroleum gelé med 30 dråper lavendelolje, 30 dråper kamille, og 9 teskjeer olivenolje. Det ikke krever oppvarming. Bare bland det i en bolle med en gaffel, og pass på at alle ingrediensene er godt blandet. Kjøle den for et par timer. Det vil holde seg i opptil to uker.

Vitamin E Lotion etter at barnet er Bathtime

Et utmerket all-over fuktighetskrem for etter bad gang kommer i form av naturlige vegetabilske oljer. Det hjelper også med eksem og vugge cap. Bland sammen olje 2-3 vitamin E kapsler med en kopp grapeseed, mandel, solsikke eller olivenolje i en bolle. Sett inn en squeezable flaske. Vitamin E er ansett som en naturlig antioksidant, og, i tillegg, bidrar til å lege sår.

Baby Gender Tips for valg

Baby Gender Tips for valg


Fra koner 'tales som har gått ned gjennom generasjoner til medisinske prosedyrer, er det en rekke tilnærminger til å ta for å prøve å påvirke kjønnet på en baby dersom paret har sine hjerter satt på en liten gutt eller jente. Selv om det er lite bevis for å støtte mange av disse teoriene, noen par fortsatt velger å følge dem.

Koner 'Tales

Det er mange koner 'tales relatert til emnet i babyens kjønn utvalg. For eksempel, noen av disse fortellingene tyder på at å spise rødt kjøtt, salt mat og brus kan bidra til å unnfange en gutt mens de spiser fisk, grønnsaker og søt mat vil gjøre et par mer sannsynlig å tenke seg en jente. Visse elskov posisjoner, for eksempel å stå opp, er tenkt å hjelpe et par til å ha en baby gutt mens misjonærstillingen er ryktet å produsere mer baby jenter. Noen koner 'tales innebærer at avslappet eller tilfredse par er sikker på å unnfange en jente mens par som er bekymret eller stresset er mer sannsynlig å ha en baby gutt.

Medisinske metoder

Den Ericsson metoden skiller X og Y-sperma gjennom en filtreringsprosess, og deretter parene en sperm inneholdende en Y-kromosom med en egg for å ha en gutt eller en X-kromosom med en egg for å ha en pike. Den Silverman Center for Gender Selection hevder at denne metoden er 70-72 prosent effektiv.

IVF / PGD metoden innebærer egg blir fjernet fra en kvinne og befruktet med mannens sæd i et laboratorium. Kjønn på fosteret blir kontrollert etter celledeling og bare embryoene som det foretrukne kjønn blir returnert til moren. Den Silverman Center for Gender Selection tyder på at suksessraten for denne teknikken er høy.

Naturlige metoder

Noen naturlige metoder for kjønnsvalg hevder å være basert på vitenskapelig forskning, men det er lite som tyder på at disse metodene er pålitelig. Den Shettles metoden, utgitt av Landrum B. Shettles i 1970 i en artikkel med tittelen "Faktorer som påvirker kjønnsfordelingen," er basert på teorien om at sperm bærer X-kromosomer er sterkere at Y-bærer kromosomer slik at de overlever lenger. Som sperm bærer en Y-kromosomet er nødvendig for å unnfange en gutt, antyder denne metoden at samleie bør skje nær eggløsning når Y sperm er større etterspørsel hvis en gutt er å bli oppfattet.

Den Whelan metoden er også avhengig av timing samleie, men antyder det motsatte av Shettles Method, oppfordrer par til å ha sex 4-6 dager før eggløsning for en gutt. Det faktum at disse to metodene helt imot hverandre fremhever sin upålitelighet.

Astrologiske metoder

Noen par velger å følge kjønns utvalg teknikker basert på astrologiske diagrammer. Ved hjelp av denne metoden, bør et par som ønsker å ha en baby gutt ha sex om kvelden, helst når det er et kvarter, samt forsøk på å bli gravid på ulike dager i måneden og med kvinnens hode peker mot nord. Hvis en jente er å foretrekke, kjønn valg basert på astrologi krever et par å ha sex på ettermiddagen, på selv dagene i måneden og når månen er full.

Alternative måter å tenke seg en baby

Alternative måter å tenke seg en baby


Gravid en baby er, for mange, ikke så lett som det virker. Etter å ha prøvd de standard metoder, kan det være nødvendig å oppsøke alternative måter å tenke. Snakk med legen din om bekymringer du måtte ha. Så få hjelp av noen medisinske og helhetlig alternative metoder som mange mennesker har brukt for å oppnå graviditet.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering er en velprøvd metode som mange par har brukt for å bygge deres familier. IVF er en fire-trinns prosess. Medisiner er gitt for å hjelpe kvinnens kropp utvikle egg. Disse medikamentene er tatt med en subkutan injeksjon, vanligvis en gang hver dag. Etter en lege bestemmer eggene er modne ved hjelp av ultralyd og blodprøver, blir eggene høstet. Denne prosedyren innebærer en aspirator guidet av en ultralyd som suger ut eggene. IV sedasjon brukes for denne prosedyren. En embryolog deretter isolerer eggene og injiserer sperm som er fast bestemt på å være sunn i eggene. Hvis befruktet blir eggene plukkes opp med et fint kateter og plassert inn i livmorhulen. Denne fremgangsmåten krever ingen bedøvelse.

Intrauterin inseminasjon

Når legene bestemme infertilitet kan skyldes et problem med sunne sædceller kan intrauterin inseminasjon anbefales. En semen prøven er samlet nær tidspunktet for inngrepet. Sædcellene blir skilt fra sædvæsken. Ved hjelp av en liten kateter, blir den vasket sperm avsatt inne i livmorhulen, like utenfor livmorhalsen.

Surrogacy / Svangerskaps Carrier

Når det er fastslått at en kvinnes kropp er ikke i stand til å bli gravid eller bære en baby til full sikt, kan en surrogacy eller svangerskapsdiabetes transportør vurderes. En kvinnelig tredjepart evalueres for god helse og hennes eggløsning spores. På tidspunktet for eggløsningen, vasket spermier, som har blitt separert fra det forutgående væske, er plassert ved hjelp av et kateter inne i livmorhulen. Det kan være nødvendig å undersøke lovligheten av surrogacy eller involverer en svangerskapsdiabetes transportør som dette varierer fra stat til stat.

Akupunktur

Ifølge Eric Manheimer ved University of Maryland School of Medicine Center for Integrative Medicine, når akupunktur gis som et kompliment til IVF prosedyren, flere graviditeter medføre. Akupunktur har blitt brukt til å hjelpe reproduktive problemer i Kina i hundrevis av år. Manheimer forskning har funnet ut at én av 10 kvinner er mer vellykket i å oppnå graviditet ved påkobling av IVF prosedyren med akupunktur.

Erythema multiforme hos babyer

Erythema multiforme hos babyer

Erythema multiforme er en hud tilstand som kan oppstå hos spedbarn når som helst i hele sin barndom. Denne tilstanden kan føre til ubehag for barnet, men det er ikke langvarig, i de fleste tilfeller.

Effekter

Babyer som lider av erythema multiforme vil ha en feber, smerter i ledd, forkjølelsessår, kløe og røde flekker i huden.

Årsaker

Årsaker til erythema multiforme inkluderer reaksjoner på infeksjoner, medisiner og vaksiner.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt en baby har erythema multiforme, vil en lege utføre en fysisk undersøkelse. Han vil be om eventuelle tidligere vaksinasjoner og sykdommer samt hvorvidt barnet har tatt noen medisiner nylig.

Behandlinger

Erythema multiforme slutt klarner opp på egen hånd uten behandling. For å lindre ubehaget en baby kan ha, vil en lege administrere antihistaminer og paracetamol.

Betraktninger

Erythema multiforme kan ta opptil fire uker å gå unna. Det kan gjenta seg hvis barnet blir utsatt for det som i utgangspunktet forårsaket utbruddet av erythema multiforme.

De beste ting å si til noen som mistet en baby

De beste ting å si til noen som mistet en baby

Tapet av en baby er en overraskende vanlig foreteelse. I 2009, 26 531 spedbarn døde før fylte ett, ifølge en National Vital Statistics Report. Enda flere tap oppstår før fødselen. Den amerikanske Graviditet Association sier at så mange som 25 prosent av klinisk anerkjente svangerskap kan føre til spontanabort, og en annen NVSR funnet at over en million svangerskap endte i abort i 2005 Hvis du kjenner noen som har opplevd en av disse graviditet eller baby tap , kan det være lurt å være støttende, men ikke vet nøyaktig hva jeg skal si.

Lytt

Å miste et barn er en intenst smertefull opplevelse. En forelder som har mistet en baby kan tenke på sin baby hele tiden og arbeider med tapet av alle håp og drømmer hun hadde for sitt barn. En av de beste måtene du kan være støttende er rett og slett ved å la henne snakke. Spør henne hvordan hun er følelse eller om hun ønsker å snakke. Hør, heller enn å prøve å gi råd. Fortsett å sjekke inn på hennes uker og måneder etter tapet. Foreldre kan sørge for en lang tid og synes det er betryggende å vite andre mennesker også huske sin baby.

Tilby hjelp

Foreldre som er dypt sørgende deres baby kan ha en vanskelig tid å komme ut av sengen eller ta vare på grunnleggende daglige rutiner. Spør: «Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe?" Tilby å plukke opp dagligvarer, ta et måltid, rent hus eller barnevakt ungdommer. For nære familiemedlemmer eller venner, kan du tilby å felttelefonsamtaler, hvis de ikke føler for å snakke med noen, eller å hjelpe til med gravferden.

Validere Følelser

Når foreldre mister en baby, de går gjennom stadier av sorg: fornektelse at barnet er borte, selvbebreidelse, tristhet og sinne over leger, skjebne eller til babyen for å dø. Noen ganger kan en forelder kan føle skyld for sine følelser eller utålmodig med dem. Det kan være nyttig for deg å påpeke at noen følelser han opplever er greit og en del av den normale sorgprosessen. Oppmuntre ham til å gråte i stedet for å holde sorgen flaske opp. La ham vite at han ikke trenger å være "over" tapet i et par dager, uker eller måneder. Forsikre ham om at forbigående følelser av lykke ikke mener han ikke bryr seg om eller har glemt barnet.

Husk Detaljer

Foreldre kan finne det beroligende hvis du huske viktige detaljer om deres baby. Referere til babyen ved navn, hvis foreldrene kalte sin baby. Kvitter viktige datoer --- eksempel barnets fødselsdag, forfallsdato eller årsdagen for babyens død --- med et kort, telefonsamtale eller blomster. Foreldre kan føle andre har glemt sin baby, men erkjenner detaljer som disse viser at du verdsatt deres baby korte liv.

Ikke si

Mange ting folk sier i et forsøk på å være støttende faktisk kan være ganske sårende. Ikke si: "Det var på det beste," "Babyen er med Jesus nå", eller "Du kan bare prøve igjen." Foreldre ser ikke tapet av deres baby som en god ting, heller ikke det faktum at de kan være i stand til å ha en annen gjøre opp for det faktum at, akkurat nå, de vil bare ha barnet de mistet tilbake. Og mens foreldre kan ha en sterk tro, ville de foretrekker å ha sin baby med dem heller enn med Gud. Unngå utsagn som reduserer foreldrenes følelser av sorg i et forsøk på å få dem til å føle seg "bedre."

Skritt for å sørge over tapet av en baby

Skritt for å sørge over tapet av en baby

En av de mest smertefulle tapene en person kan oppleve er død av et barn. Å miste et barn kan være akutt smertefullt på grunn av det faktum at vi ikke forventer barna å dø. Mange foreldre føler at det er urettferdig at deres barns liv ble avsluttet for tidlig. Hvis du har mistet en baby gjennom spontanabort, dødfødsel eller spedbarnsdød, kan gå utover din sorg føler umulig. Men med innsats og tid kan du finne glede i livet igjen, selv om du alltid vil huske barnet du mistet.

Skritt for å sørge over tapet av en baby

•  Aksepter dine følelser. Å miste en baby kan la deg følelsen sjokkert, sint, sjalu, trist og skyldig. Til å sørge og helbrede fra ditt tap, må du uttrykke disse følelsene som de kommer opp i stedet for å ignorere dem eller lammende dem med arbeid, narkotika eller alkohol. Unngå din smerte vil bare forstyrre sorgprosessen og la deg fast i det lenger.

Finn støtte for å hjelpe deg å uttrykke og håndtere dine følelser. Dele dine følelser med din partner, familiemedlemmer og venner. Bli med i en støttegruppe skreddersydd til dine spesifikke tap, enten du opplevd en spontanabort, dødfødsel eller spedbarn tap. Snakk med din religiøs leder hvis du trenger åndelig trøst eller for å forstå hvordan Gud kan tillate barnet å dø.

Finn en sorg rådgiver å snakke med hvis du føler deg overveldet av følelser av tap eller trenger mer støtte enn de du vet kan gi. Mens intense følelser av tristhet er normale etter en baby død, hvis din tristhet vedvarer i lang tid, forstyrrer normale aktiviteter, eller fører til selvmordstanker, kan du ha nytte av behandling for depresjon. Du kan ha en enklere tid på å jobbe gjennom sorgen når din sorg er mindre overveldende.

Husk din baby. Lag en minneboks for lagring av påminnelser om barnet ditt - din positiv graviditetstest, bilder, et antrekk eller utstoppede dyr du har kjøpt, hans sykehus armbånd og sympati kort folk sendt. Navngi barnet ditt, selv om du ikke visste kjønnet ennå, for å gi ham en identitet. Plante et tre. Kjøp en spesiell del av smykker, som øredobber eller et smykke med babyens birthstone. Hold en minnegudstjeneste slik at du kan offentlig erkjenner babyens korte liv.

Tillat deg selv å føle seg lykkelig noen ganger. Å miste en baby er en av de mest smertefulle tingene en forelder kan oppleve, men som tiden går, vil du finne at din smerte vil begynne å lette. Du kan være i stand til å le, tenke på andre ting enn babyen din og finne glede i daglige aktiviteter. Godta disse øyeblikkene av lykke og innser at de er en del av sorg og helbredelsesprosessen.

Hint

  • Gi deg selv nok tid til å gro. Ta fri fra jobb hvis du må. Sørgende tar så lenge eller så kort tid som den trenger. Ikke forvent deg selv å føle seg "bedre" av en bestemt tid.

Hypoglykemi Symptomer i en 4 måneder gammel baby

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt. Hypoglykemi er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel diabetes, men noen spedbarn kan oppleve kortsiktig hypoglykemi. Tilstanden er vanligere hos barn som er født for tidlig eller har hatt lav fødselsvekt. Babyer som er hypoglycemic kanskje ikke viser noen merkbare tegn og symptomer, og mange spedbarn kan ikke oppleve noen symptomer på hypoglykemi. Selv når symptomene utvikler, de er ofte annerledes enn hva eldre barn og voksne opplever.

Atferd endringer

Hvis fire måneder gamle spedbarn har hypoglykemi, kan du merker endringer i oppførselen hans. For eksempel har noen babyer er mer grinete og irritabel når blodsukkeret er for lavt. Du kan også legge merke til at han er treg eller mer sliten enn vanlig.

Appetitt

Babyer som er hypoglycemic kan ikke spise så vel som vanlig. Eldre barn, derimot, kan utvise ekstrem sult eller kan klage eller vondt i magen fordi de er sultne.

Body Temperature

Huden av en baby som er hypoglycemic kan føle kjølig å ta på, og hans kroppstemperatur kan være kjøligere enn vanlig. I tillegg kan du legge merke til barnet opplever kaldsvette, og huden hans kan virke grå eller askegrått.

Andre symptomer

Spedbarn med lavt blodsukkernivå kan også oppleve endringer i pustemønster. Små babyer kan slutte å puste i korte perioder, og deres hud kan vises blålig eller lilla. Noen babyer kan også oppleve anfall når hypoglykemi utvikler.

Geografisk tunge i babyer

Geografisk tunge i babyer


Geografisk tunge er en tilstand som oppstår i 0,1 til 14,3 prosent av den friske befolkningen. De lider av denne tilstanden kan være ellers veldig sunt. Babyer som utvikler denne tilstanden er generelt sunt, og deres foreldre ofte merke tilstanden bare på grunn av en endring i farge eller struktur på babyens tungen.

Symptomer

De synlige symptomer på geografisk tunge inkluderer en glatt, rød lapp på babyens tungen. Dette er vanligvis omgitt av en sirkel av hvite perler på tungen. Denne lapp kan være trykket inn, og det kan være mer enn en av gangen. Disse vises ofte ganske plutselig.

Årsaker

Det er ingen kjent årsak til geografisk tunge. Det er teorier om at den er relatert til psoriasis gjennom samme kromosom mønstre. Det er også bevis for at tilstanden kan være genetisk, som det kan sees i sammenheng med andre genetiske forstyrrelser og sykdommer. En hormonelle endringen kan også forklare geografisk tunge, selv om dette ennå ikke er bevist. Ideen om at tilstanden skyldes krydret eller varm mat har blitt avkreftet.

Behandling

Det er for tiden ingen anbefalte behandling for geografisk tunge. Dette er fordi tilstanden er selvbegrensende, og løser seg selv. Tungen kan ikke helbrede fullstendig på en eneste gang, med en ny depresjon eller lesjonen som danner en gammel en leges. Dette kan skje flere ganger daglig, og kan fortsette i et tidsrom mellom en dag til en måned. I det siste, var en aktuell versjon av Retin-A funnet å ha noen effekt, selv om dette ikke er vanlig foreskrevet lenger.

Forebygging

Siden det er ingen kjent årsak til tilstanden, det er ingen kjent måte å forebygge tilstanden. Hindre ubehag mens geografisk tunge er aktiv er mulig skjønt. Matvarer for å unngå er svært sure eller krydret mat. Disse matvarer kan irritere lesjoner på tungen og forårsake smerte. Så ha dette i bakhodet når du begynner å introdusere barnet for nye matvarer.

Navn

Tilstanden geografisk tunge er så kalt på grunn av kart-lignende figurer på tungen at tilstanden forårsaker. I tillegg, siden lesjonene danne og helbrede så raskt, gir dette et stadig skiftende landskap, minner om noen flytter over et kart.

Hvordan Remedy flatulens i babyer

Det er ingenting som å høre en baby gråte og vite at barnet har gass og kan ikke passere den. Det er mange grunner til at babyer får kolikk, gass og luft i magen, men hva gjør du for å lindre symptomene?

Hvordan Remedy flatulens i babyer

Du er hva du spiser og så er barnet ditt, spesielt hvis barnet er ammet. En diende barn er prisgitt mors kosthold. Hvis mor spiser gass-forårsaker matvarer som brokkoli, bønner eller meieriprodukter, er sjansene gode for at noen få timer senere babyen prøver å prompe. Dessverre, ofte hennes systemet ikke er modne nok til å passere gass så effektivt som moren gjør, og som fører til gråt, anstreng og søvnløse netter. Begrense din diett hvis du ammer.

Blow tørke babyen. Lå babyen med ansiktet ned på fanget, og føn barnets rygg. Ved hjelp av lav varme, forsiktig blåse luft over babyens korsryggen. Kombinasjonen av press på magen og beroligende varme på baksiden ofte slappe knyttede buk muskler og når de slappe av, passerer gassen.

Gi barnet en kopp te. En urte te laget med kattemynte (ja, kattemynte) og fennikel kan mates til baby med en dropper. Catnip har lenge vært et middel for kramper og urolig mage og fennikel bidrar til å avlaste gass.

Hvis babyen er farting og passerer mye gass, kan den skyldige være hvordan du mater barnet, ikke hva hun spiser. Sørg for å mate babyen i oppreist stilling og raper noen få gram. Mange ganger blir barnet gulping i store mengder luft med hver svelge, slik prøve flere typer av nipler. Svaret på alle dine problemer med gass og luft i magen kan være så enkelt som å bytte fra ett merke til et annet.

Hint

  • Se etter flaske brystvorter som sier for bryst matet babyer. De er lengre og passe mer naturlig inn babyer munn slik at svært lite luft svelges ved mating.
  • Sjekk med legen hvis matallergier kjøre i familien. Barnets flatulens kan være en bivirkning av en matallergi, spesielt hvis mor er amming.

Hvordan lese baby termometre

Det finnes flere ulike modeller av baby termometre på markedet. De er alle relativt enkel å bruke, så lenge du er klar over den riktige måten å bruke og lese dem.

Hvordan lese baby termometre

•  Les en rektal termometer samme måte som du ville lese en muntlig termometer. I hovedsak de samme verktøy, det er bare at temperaturen er tatt fra ulike deler av kroppen. Legene insisterer på at en temperatur tatt rektalt har det mest nøyaktige resultatet når det gjøres riktig. Det er vanligvis ikke en spesiell type rektalt termometer. Du kan kjøpe en vanlig muntlig termometer (helst digitalt) og dedikere den til å endetarms temperaturer. Det ofte er plasthylser som kommer med termometeret som dekker del av utstyret når du tar temperaturen lesing. Et digitalt termometer er mest nøyaktig, og vil gi deg et lese vanligvis innen 8 til 10 sekunder. Dette er lett å lese fordi antallet er rett der. Hvis du tar en rektal temperatur ved hjelp av en kvikksølv-fylt termometer, må du begynne ved å riste kvikksølv under 98 grader, og la termometeret i minst to minutter (Dette er en av fordelene med digitale termometre-it vant 't ta så lang tid). Sørg for at du ser på termometeret lesing under et sterkt lys for å sikre at du ser et nøyaktig antall.

Les alle instruksjonene som følger med et øre termometer. Dette er den nyeste termometeret på markedet, og mens noen av de dyrere modellene er kjent for å være nøyaktig og enkel å bruke, krever de billigere modellene plassere termometeret på en svært presis vinkel rettet mot øregangen. Readings kan variere så ta noen før avgjøre hva barnets temperatur egentlig er. Disse termometre skal bare ta noen sekunder å registrere et lesing og at de alltid vises i en digital lesing. Sørg for at du bruker disse termometre ifølge bruksanvisningen.

Kjøp en av to modeller av termometre forbundet med orale temperaturavlesninger. Det ene er et digitalt termometer og en er en kvikksølv-fylte termometer. Disse fungerer akkurat som en rektal termometer, derimot, bør du bruke separate termometre for oral og rektal bruk. Den muntlige målinger bør tas under tungen for riktig tidspunkt oppført på pakken av termometeret (De kan variere). En lesning skal være synlig innenfor en alloted tid for digitale (noen få sekunder) og om to minutter for kvikksølvtermometre.

Ta hensyn til instruksene for den spesifikke modellen av pannen feber scan termometer som du har kjøpt. De fleste av dem kan brukes på templet, pannen eller underarm samtidig som det gir en nøyaktig lesing. Disse termometer er vanligvis ganske dyre fordi de er vanligvis momentant med resultater. I motsetning til en kvikksølv-fylt termometer, er to minutter ikke nødvendig for disse målingene. Pass på at du plasserer termometeret i den anbefalte plasseringen av kroppen og holde den der så lenge som anbefalt.

Finn ut om barnet ditt har feber ved å ta opp de ulike temperatur aksepter for barnets aldersgruppe. For spedbarn under 3 måneder, noe over 100,4 F utgjør en feber. For 3-6 måneder åringer, er noe over 101,0 F feber og en lege bør kalles. Seks-måneders-åringer og oppover bør ikke overstige 103,0 F. Hvis noen av målingene viser temperaturer i disse områdene, ringe legen din eller oppsøke andre legehjelp.

Hint

  • Hvis du er usikker på om barnet ditt har feber, ikke risikere det. Oppsøk lege eller ringe barnets lege for råd.

Hvordan baby tenner faller ut?

Hvordan baby tenner faller ut?

Innledning

En naturlig del av et barn som vokser og utvikler er vekst og tap av baby tenner, også referert til som primære tenner. Baby tenner er en viktig del av dental utvikling. Av denne grunn, hvis en tann faller ut før den er klar, eller hvis den er slått ut, må en kunstig spacer erstatte den til å holde de andre tennene fra å utvide og vokse på sin plass. Baby tenner er som space sparere, holde plassen der voksne tennene er å etter hvert vokse fri for annen vekst frem til permanente tennene er i stand til å utvikle og brast gjennom tannkjøttet.

Tid Span

Baby tenner vanligvis kommer i mellom fire og syv måneders alder. Dette kan være en smertefull prosess, men som er nødvendig for fremtidig tannhelse. Etter hvert som barnet treffer om 5 år (noen ganger tidligere for jenter) de nye voksne tennene begynner å utvikle seg under baby tenner, signaliserer at det er på tide for de primære tennene til å falle ut.

Hvordan det skjer

Ettersom voksne tennene blir klar til å rote gjennom tannkjøttet, sender et signal til kroppen tannkjøttet som forårsaker røttene av melketenner for å oppløse. Når røttene begynner å oppløses, tennene løsne. På dette punktet, baby tann enten faller ut av seg selv, eller det blir løs nok til der barnet eller foreldrene er i stand til å vrikke og til slutt trekker ut tannen fordi røttene ikke lenger er sterkt nok til å holde den på plass. Den utvikler tann under kan også hjelpe løsne barnet tann fra tannkjøttet som det utvikler seg.

Erstatning

Siden den voksne tannen venter under baby tenner, tar det bare et par uker før den voksne tannen bryter gjennom tannkjøttet overflaten og tar sin faste plass i munnen. Denne prosessen vil fortsette inntil alle baby tennene har falt ut og blir erstatte med faste voksne tennene.

Tegn på reflux i babyer og barn

Noen spytter opp er normalt for babyer, men barn som spy ofte kan lide av en tilstand som kalles acid reflux eller GERD. Det er flere symptomer til stede i en baby eller barn som har GERD.

Tegn på reflux i babyer

En baby med reflux kaster opp ofte, kan ha problemer med fôring, og vil trolig være veldig masete. Han kan også få vekt langsomt på grunn av dårlig fordøyelse. Babyer med reflux også en tendens til å nekte bryst eller flaske.

Tegn på reflux hos barn

Reflux i et eldre barn kan forårsake pickiness i spising, dårlig ånde, irritabilitet og overdreven raping. Barn med reflux pleier også å ha problemer med å sove og kan ha pusteproblemer.

Diagnose

En barnelege kan vanligvis diagnostisere reflux bare ved å snakke med den overordnede om symptomene. Noen ganger er flere tester som trengs for eksempel en barium svelge, GI endoskopi, eller ventrikkeltømming studien.

Behandling

Behandling for reflux inkluderer heve hodet av barnets seng, holde barnet oppreist etter måltider, og endre matvanene. Noen ganger visse matvarer forårsake refluks å forverre og disse matvarer kan unngås for å minske alvorligheten av symptomene.

Narkotika

Noen over skranke medisiner kan hjelpe et barn med reflux. Disse inkluderer anti-gass medisiner, antacida og histamin blokkere. Reseptbelagte legemidler som kan være foreskrevet er propulsid, Reglan, eller Erytromycin.

Helsekonsekvenser av Shaken Baby Syndrome

Shaken baby syndrome er et resultat av et spedbarn som blir voldsomt rystet. Skader forårsaket av denne type overgrep generelt forekommer hos barn under to år, men kan også forekomme hos barn som gamle som fem år.

Behandling

Umiddelbar behandling er nødvendig for å fastslå om livstruende skader er til stede og til å avgjøre hva som må gjøres for å hindre ytterligere komplikasjoner eller død. Behandling kan inkludere luftstøtte eller kirurgiske inngrep for å stoppe indre blødninger.

Fysiske skader

Ifølge State University of New York, kan shaken baby syndrom føre til oppkast, hjernerystelse, kramper, åndenød og død.

Psykologiske effekter

Ofre for shaken baby syndrom har økt risiko for å utvikle psykiske lidelser som depresjon, panikklidelse, dissosiativ lidelse, ADHD og posttraumatisk stresslidelse.

Atferdsmessige problemer

Ungdommer som ble misbrukt som barn er 25 prosent mer sannsynlig vise atferdsmessige problemer som dårlig ytelse i skolen, rus og ungdoms graviditet. Foreldre som var ofre for barnemishandling har en høyere sannsynlighet for å begå overgrep mot sine egne barn.

Langtidseffekter

Shaken baby syndrom kan føre til blindhet, lammelse, svekket hjernens utvikling, cerebral parese, mental retardasjon, vekst problemer, anfall lidelser eller lærevansker.

Prognose

Spedbarn som led alvorlig risting har en høy sannsynlighet for å utvikle en nevrologisk eller psykisk funksjonshemming. Noen ofre for shaken baby syndrom vil kreve konstant medisinsk behandling for hele livet.

Baby-Chest kalde rettsmidler

Commoncold, Inc., sier at i en alder av seks måneder babyer har mistet immuniteten at det er gitt av mor og blitt stadig mer utsatt for forkjølelse. Babyer ikke har evnen til å ta vare på sin egen hygiene behov og andre sykdommer, som for eksempel overdreven drenering i ørene, kan føre til en baby til å være mer utsatt for virusinfeksjoner. Derfor har vanlige rettsmidler for babyen brystet forkjølelse blitt undersøkt for å hjelpe omsorgspersoner i helbredelsesprosessen.

Fuktighet og fuktighet

KidsGrowth.com indikerer at fordi babyer er ikke i stand til å blåse nesen, slim fra en kald lett drenerer inn i brystet og blir en grunn til alarm for mange foreldre. Ifølge Kidsgrowth.com, babyer trenger både fuktighet og vann for å bøte på en kiste kaldt. Bruken av en luftfukter i babyens rom vil føre til slim i brystet og bihulene å løsne, og avlaste lunger som følger en kiste kaldt. Men, presiserer Kidsgrowth.com at å plassere over-the-counter produkter i luftfukteren ikke er nødvendig, fordi disse produktene ofte irritere babyer øynene eller luftveier, noe som skaper flere symptomer i løpet av sykdommen.

Kidsgrowth.com sier at fukt er et viktig element i å behandle en baby med en kiste kaldt. For eksempel, bør temperaturen i et rom være kul, i stedet for varmt, fordi fuktigheten i kjølig luft fremmer bedre pusting. I tillegg vil bad hjelpe til ikke bare å eliminere bakterier som naturlig akkumuleres på babyens kropp i løpet av dagen, men i å gi fuktighet til kroppen.

Suging og Drops

Behandle en baby brystet kaldt betyr at Airway passasjer gjennom nesen må ivaretas regelmessig. Dette kan oppnås med bruk av dråper, og en "bulb sprøyte."

Drops kan enten kjøpes, eller de kan være hjemmelaget. Når du kjøper nesedråper er saltvann nesedråper foretrukket. Disse dråpene har ingen tilsatte kjemikalier og er trygg for babyen. Hjemmelaget nesedråper kan lages ved hjelp av en "kvart teskje salt til en kopp vann."

Noen få dråper i nesen vil løsne slim og etter noen minutter en pære sprøyte kan plasseres i barnets nesebor og slimet fjernes. Kidsgrowth.com råder at pære sprøyte behøver kun plasseres en åttendedel av en tomme på innsiden av neseboret og at mens dette blir gjort det andre neseboret skal være stengt av med en finger.

Generelt

Å tillate noen middel som skal brukes effektivt det skal være røykeforbud i huset og foreldre må overvåke barnets symptomer og søker en lege omsorg hvis de blir verre.

Hvorfor babyer får ganespalter?

Hvorfor babyer får ganespalter?


En ganespalte eller leppe er en type fødsel defekt. Hareskår eller ganer forekommer i én av hver 700 til 1000 fødsler. Ganespalter er mer vanlig hos jenter, mens hareskår forekommer oftere i den mannlige kjønn. Det finnes en rekke potensielle årsaker for disse fødselsskader.

Vevsdannelse

Under svangerskapet fosteret utvikler vev som former munnen og leppene. I enkelte tilfeller kan imidlertid en baby vil ikke utvikle nok vevet for å danne munnen eller lepper, som resulterer i en leppe eller ganen.

Arvelighet

Ganespalter eller hareskår er mer vanlig blant noen kulturelle grupper, inkludert barn fra Native American, latino eller asiatiske kulturer. Ganespalter eller lepper er også mer sannsynlig å oppstå når babyer har minst én forelder som har hatt en ganespalte eller leppe.

Gener

En av eller begge foreldrene må bære genet for fødselsdefekter for barnet å utvikle en leppe eller ganen på grunn av et gen. The Mayo Clinic sier at når genet er til stede en av de ytre miljøfaktorer som vekker at genet må da være tydelig; tyder imidlertid Medical News Today at forskning tyder på at muterte gener kan påvirke hvorvidt en baby utvikler en ganespalte uten tilstedeværelse av miljøspørsmål å utløse den.

Narkotika og alkohol

Babyer som er utsatt for ulovlig bruk av narkotika av moren, alkohol eller noen medisiner kan være mer sannsynlig å utvikle en leppe-eller ganespalte i livmoren. I tillegg kan røyking av mor og noen virus innhentet av mor under graviditet påvirke gener som forårsaker en ganespalte eller leppe. Dette vil vanligvis skje i de første tre månedene av svangerskapet som vev er forming.

Ernæring

The Mayo Clinic viser at ernæring av mor kan ha en innvirkning på utviklingen av en ganespalte eller leppe. Dette omfatter en mangel på næringsstoffer folsyre. Studier ved National Institute of Environmental Health Sciences har vist at folsyre reduserer forekomsten av enkelte medfødte misdannelser hos befolkninger som har høyt antall babyer født med ganespalter eller hareskår. Derfor studier hevder at en økning på folsyre som en muntlig vitamin eller gjennom vanlig ernæring tjener til å forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av hareskår eller ganer i babyer.