Digidexo.com

lidfalte down syndrom

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

Hvordan snakke med barn om Down syndrom


Hvis du har et barn med Downs syndrom i familien, kan det komme en tid når du trenger for å løse problemet, enten ved å forklare det til barnet selv eller sine brødre eller søstre. Etter hvert som du gjør deg klar til å snakke med barna om Down syndrom, er det viktig å huske på visse hensyn og å sørge for at du nærmer problemet delikat men også tydelig. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om Down syndrom.

Hvordan snakke med barn om Down syndrom

•  Informer deg selv. Få alle fakta direkte fra din lege eller terapeut før du setter deg ned for å snakke med barna. Hvis du kjenner andre familier i samme situasjon, snakke med dem for å se hvordan de har jobbet med problemet, eller søk på nettet for ideer om hvordan å nærme seg temaet.

Spør en terapeut. Hvis barnet ditt har en familieterapeut eller psykolog, eller hvis du kjenner noen som avtaler med Down syndrom barn på regelmessig basis, be om råd. En ekspert kan hjelpe deg å velge riktig ordlyd og sørg for at du forstår hvordan et barns sinn fungerer, slik at du vet hva du kan forvente fra henne.

Hold det enkelt. Medisinske termer eller tekniske forklaringer er ikke nødvendig i denne alderen, og de fleste barn vil ikke være interessert uansett. I stedet fokusere på hva Down syndrom egentlig betyr og hvordan det gjør et barn annerledes, slik at barna kan forstå hva du kan forvente og hvordan man skal håndtere det.

behandle barn med respekt. Du ville bli overrasket over å vite hvor mye de virkelig forstår og hvordan de kan forholde seg til alvorlige problemer på riktig måte hvis de får muligheten. Ikke bruk nedlatende språk for å snakke ned til et barn bare fordi du synes hun er for ung til å forstå.

Approach spørsmålet om mobbing og diskriminering. Dette er noe barn med Downs syndrom blir nødt til å forholde seg til på et eller annet tidspunkt i livet. Gi dem de verktøyene som trengs for å forstå hva som gjør dem annerledes og hvordan de skal forsvare seg.

Lag snakk alder riktig. Barn i ulike aldre vil måtte forholde seg til forskjellige ting når det gjelder å forstå Down syndrom. Hvis du begynner å snakke om det tidlig, kan du gjøre det ett skritt av gangen, går videre til mer komplekse problemstillinger som årene går og barna blir mer moden og i stand til å forstå ting som var for vanskelig før.

Hint

 • Forsterke problemene ofte. Hvis du arbeider med svært små barn, kan det hende du må ha visse samtaler mer enn én gang for å sørge for at barna forstår betydningen av samtalen.

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom


Omsorg for et barn med Down syndrom kan være økonomisk overveldende for noen familier. Mens helseforsikring kan dekke noen av de grunnleggende omsorg, er fortsatt familier hovedsakelig ansvarlig for noen form for tilleggsbehandling eller omsorgen som gis til barnet. For foreldre som ønsker å gi sine Down syndrom barn med størst antall alternativer, finansiering eller økonomisk hjelp kan bli avgjørende. Les videre for å lære hvordan å få finansiering for familier av Down syndrom.

Hvordan få finansiering for familier med Down syndrom

•  Kontakt statlige trygdekontor for å se hvilke alternativer som er tilgjengelig for familiene til barn med Downs syndrom. Mange stater kan tilby delfinansiering for tale eller ergoterapi eller kan hjelpe deg med å finne ytterligere ressurser i ditt område. Medisinsk behandling skal være gratis for funksjonshemmede barn og foreldre kan også være i stand til å få økonomisk hjelp til utdanning og bolig.

Se etter finansiering i utradisjonelle steder. Organisasjoner kan tilby stipend, medisinsk behandling eller familieterapi i stedet for direkte penger til familiene til barn med Downs syndrom. Andre offentlige kontorer kan gi deg gratis barnepass eller betale for sommerleire. Selv om dette ikke regnes som direkte støtte, kan det likevel bidra til å redusere dine regninger betydelig.

Snakk med din menighet. Mange menigheter har midler eller tilskudd spesielt opprettet for å hjelpe familier oppdra barn med nedsatt funksjonsevne. Dette kan være spesielt nyttig hvis du må vente på en avgjørelse fra din by eller stat og trenger økonomisk hjelp for å komme deg gjennom.

Forskning de tilgjengelige alternativene på Special Kids Fund, som spesialiserer seg på midler til funksjonshemmede barn og deres familier. Se Resources nedenfor for en link. Bortsett fra økonomisk hjelp, organisasjonen tilbyr også leirer, utdanningsinstitusjoner og støtte, og det kan sette deg i kontakt med andre grupper som bedre passer dine behov og livsstil.

Kontakt National Down syndrom Society (NDSS) for å få informasjon om tilgjengelige ressurser og kontorer som kan hjelpe med finansiering. Se Resources nedenfor for en link. Den NDSS kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre foreldre gjennom sitt diskusjonsforumet. Dette kan bli en uvurderlig ressurs for å lære der andre har vært i stand til å skaffe finansiering og hvilke skritt de fulgte.

Hint

 • Finansiering kan være tilgjengelig gjennom ditt barns skole hvis du ber om det, spesielt hvis du fokuserer på hjelp som går utover økonomisk godtgjørelse.

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom


Avlastning refererer til intervensjon av en tredjepart til å ta over omsorgen for barn med Downs syndrom slik at foreldrene kan ha litt tid for seg selv til å slappe av og hente inn sine energi. Fordi Down syndrom ikke regnes som en akutt sykdom eller problem, de fleste tilfeller av avlastning ta form av leire eller turer der barna kan gå bort under omsorg av fagfolk og foreldre kan bo bak å slappe av hjemme. Les videre for å lære mer om hvordan å gi avlastning for familier av Down syndrom.

Hvordan å gi avlastning for familier med Down syndrom

Se etter en søvn unna leiren som tar Down syndrom barn i en periode på minst et par dager. Leirer som tar barn med nedsatt funksjonsevne er utstyrt med eksperter og fagfolk som kan gjøre opplevelsen trygg og nyttig for barna involvert, samtidig som foreldre å slappe av uten å måtte bekymre seg om omsorgen for sine barn.

Søk etter lokale samfunnsaktiviteter som integrerer familier. Dette kan ta form av workshops, klasser eller gruppeaktiviteter der både barn og foreldre arbeide sammen, eller det kan være et sted hvor barn kan tilbringe noen timer og foreldre er i stand til å slippe dem av og plukke dem opp senere.

Finn en støttegruppe eller i det minste få kontakt med andre familier som også har barn med Downs syndrom. Hvis du ikke finner avlastning alternativer i ditt nærområde, kan du være i stand til å gi det for hverandre ved å ta svinger barnevakt både barn for en ettermiddag og gi de andre foreldrene tiden av.

Kontakt National frist Finn forhandler Service for å finne en profesjonell service i ditt område. Se Resources nedenfor for en link. Nettstedet tilbyr en stor database med leirer, dag klasser, barnepass opsjoner og andre ideer om hvem som å nærme seg for en trygg og pålitelig opplevelse.

Vurdere andre etater. Mange statlige kontorer gi gratis eller rimelige tjenester, og er verdt å se nærmere på. Byråer som spesialiserer seg på Down syndrom avlastning hjelp inkluderer Statens Institutt for mental retardasjon, staten program for barn med spesielle omsorgsbehov og Department of Mental Health and Social Services.

Se etter en i hjemmet omsorgstjenesten som har spesialisert seg på barn med spesielle behov. Sosialkontorer, rekreasjon sentre og samfunnet oppsøkende programmer kan tilby dette, men du kan også være i stand til å finne det ganske enkelt ved å kontakte barnevakt sentre og spør om de tilbyr omsorg for funksjonshemmede barn.

Hint

 • Selv om du ikke planlegger hyppige ferier, er avlastning viktig i tilfelle en nødsituasjon kommer opp og du trenger et sted eller person til å forlate barnet ditt med mens du tar vare på problemet.

Hvordan behandle Down syndrom Med Speech Therapy

Hvordan behandle Down syndrom Med Speech Therapy


De fleste barn med Downs syndrom krever logopedi tidlig. Mens de vanligvis lære å snakke på egenhånd, de har problemer med uttale og noen ganger kan ikke holde en flytende samtale fordi den andre personen har vanskelig for å forstå dem. Tale terapi er en fin måte å behandle uttale problemer og for å gi barn med Downs syndrom sjansen til å bedre håndtere sine omgivelser. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Down syndrom med tale terapi.

Hvordan behandle Down syndrom Med Speech Therapy

•  Begynn tidlig. Allerede før et barn begynner å snakke, kan tale terapi hjelpe henne å kommunisere gjennom gester, fysisk kontakt og ansiktsuttrykk. Dette er spesielt viktig hos barn som begynner å snakke sent, som de vil fortsatt være i stand til å få sine poeng over.

Konsentrer deg om å undervise barn med Downs syndrom hvordan å puste riktig. En stor del av talen problem med Down syndrom barn er i det faktum at de ikke kan finne en riktig måte å steder pauser i setninger, forårsaker ord å komme ut enten for rushed eller for sakte.

Snakk med en terapeut hvis du merker barnet ditt har problemer med å svelge. Dette er også direkte relatert til måten han bruker sin hals, og kan ha en innvirkning på hans reaksjoner, talen og måten han kommuniserer.

Fokuser på å utvikle ordforråd og fokus på ord som er lett å uttale og ikke har doble betydninger som kan forvirre barnet. I en tidlig alder, kan en logoped velge å konsentrere seg om korte setninger med enkle grammatiske strukturer og deretter gå videre til mer vanlige tale mønstre som barnets evner utvikles.

Unn hørselshemmede hvis de er til stede. Å være ute av stand til å høre godt er en av grunnene til barn med Down syndrom kan ikke kommunisere skikkelig. Ved å snakke sakte og tydelig og ved enunciating hvert ord i en setning, kan foreldre hjelpe barn fremgang raskere mot passende tale.

Hint

 • Du kan videre hjelp av tale terapi rett hjemme gjennom bruk av pedagogiske leker som fokuserer på tale og vokabular.
 • Barn som har Down syndrom og vokser opp i tospråklige boliger kan ha en enda vanskeligere tid å ta tak i grunnleggende i språket. Foreldre bør holde seg til ett språk eller finne en terapeut som har spesialisert seg på tospråklige barn.
 • Øv å snakke med barnet om ulike emner for å oppmuntre veltalenhet og mot.
 • Motstå trangen til å fullføre ditt barns setninger. La ham regne ut uttrykk av seg selv, selv om det tar ham lengre tid å få sine tanker over.

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne


Sykehjem for funksjonshemmede voksne blir ofte betraktet som en mellomting mellom å leve på heltid med familien og bli helt uavhengig. Sykehjem er et egnet alternativ for Down syndrom voksne som trenger noen form for hjelp eller tilsyn (for eksempel medisinsk hjelp eller veiledning), men klarer de fleste daglige aktiviteter på egenhånd. Sykehjem programmer er ikke tilgjengelig for de som trenger heltid sykepleie eller som er en fare for seg selv eller andre. Les videre for å lære mer om hvordan du kommer i omsorgsboliger for Downs syndrom voksne.

Hvordan bli Assisted Living for Down syndrom Voksne

Se etter omsorgsboliger boliger (ALRs) i ditt område. Disse typer boliger er ofte sponset av offentlige etater og tilbyr delvis eller total dekning for de med lave inntekter eller som ikke klarer å ta vare på seg selv på det nåværende tidspunkt.

Husk at beboeren vil bli forventet å arbeide. Sykehjem er for folk som er i stand til å forsørge seg selv. Når Down syndrom bosatt får en jobb, vil han være ansvarlig for å betale en månedlig avgift som dekker alle utgifter knyttet til dagliglivet, fra boliger til mat til pågående omsorg.

3 Ta kontakt med trygdekontoret i staten for å spørre om Supplemental Security Income assistert levende fordeler. Programmet, som er rettet til alle voksne med nedsatt funksjonsevne som fortsatt kan fungere på egen hånd, gir en garantert minimum tjene så ansatt folk kan betale for sine boliger.

Søk i databasen ved Nasjonalt Senter for omsorgsboliger for å få informasjon om finansiering, oppholds alternativer og tips om hvordan du velger rett sted. Se Resources nedenfor for en link. Nettstedet tilbyr også hjelpe til med å lage en vellykket overgang til et anlegg, og tilbyr en rekke lenker til organisasjoner som kan bidra i søk og valg av riktig bolig.

besøke en rekke fasiliteter før du velger en. Sammenligne kostnader og tjenester som tilbys, og sørg for at du vier spesiell oppmerksomhet til hvordan innbyggerne lever, inkludert hvordan de bruker tiden sin (sosialt samvær eller i sine egne kvartaler, for eksempel), hva deres daglige aktiviteter er og hvor mange av dem føre produktive liv utenfor boliganlegg.

Hint

 • Mange omsorgsboliger hus operere basert på inntekten til sine innbyggere, tar 70 til 80 prosent av en persons inntekt til å dekke utgifter og der beboerne kan tilbringe resten. I bytte, de tilbyr full omsorg, som dekker alle behov.

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi


Ergoterapi er en type behandling som fokuserer på å hjelpe en pasient få grunnleggende livsstil ferdigheter, som å lære å spise, få kledd eller sitte ned på riktig måte. I tilfellet med personer med Downs syndrom, kan arbeidsterapi anvendes for å behandle muskel dårlig styrke, forbedre motoriske ferdigheter og gjøre barnet mer uavhengig. I en tidlig alder, kan en ergoterapeut fokus på lek og sosiale ferdigheter også. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Down syndrom med ergoterapi.

Hvordan behandle Down syndrom Med ergoterapi

•  Begynn tidlig. Ergoterapi er særlig vellykket å behandle barn med Downs syndrom hvis det begynner før de fyller tre. Motoriske ferdigheter kan være kraftig forbedret gjennom terapi, spesielt når det kommer til vanskelige begreper som drikker uten å søle, fatte og åpne eller lukke elementer.

Velg en skole som tilbyr ergoterapi. Sosiale tjenester og offentlige institusjoner skal gi gratis behandling til barn med Downs syndrom som deltar på vanlige skoler og ønsker å integrere med studentmassen. Etter den tid barna begynner på skolen, men bør de allerede har mestret det grunnleggende hverdagslige ferdigheter og vil trolig bare trenger hjelp med mer vanskelige begreper, for eksempel hånd og kroppsbeherskelse.

•  Spør terapeut for å lære deg øvelser du kan bruke med barnet ditt i mellom øktene. Dette er spesielt viktig i begynnelsen, når barnet prøver å lære de mest grunnleggende motoriske ferdigheter, som å gå og nå, som trenger vanlig praksis og forsterkning for å læres riktig.

Bruk dagligdagse gjenstander for å forbedre sjansene for barnet ditt lære begrepene undervist i ergoterapi. Bord bøker, plast kopper og byggeklosser er gode verktøy for å lære barnet ditt til å administrere sine hender og forbedre styrke og koordinasjon. Spesialdesignet leker kan kjøpes i spesielle butikker eller du kan bare shoppe rundt for å finne noe passende.

Finn en terapeut som vil komme hjem til deg. Dette er spesielt viktig for svært små barn, som terapeut kan bruke kjente omgivelser for å hjelpe barnet tilpasse seg bedre til daglige aktiviteter. Etter hvert som barnet blir mer trygg og forbedrer, tar ham til terapeutens kontor vil bli lettere.

Hint

 • Se etter en sertifisert ergoterapeut snarere enn en terapeut assistent. En sertifisert terapeut trenger et minimum av en mastergrad, selv om de fleste vil få doktorgrader på et tidspunkt i sin karriere.
 • Målet med ergoterapi er ikke å lage et barn gjøre noe perfekt, men for å hjelpe ham å bli selvstendig og være i stand til å forsørge seg selv.

Hvordan behandle Down syndrom Med Fysioterapi

Hvordan behandle Down syndrom Med Fysioterapi


Fysisk behandling kan brukes for å behandle Down syndrom barn, spesielt på et senere år, da de grunnleggende ferdigheter har allerede blitt lært. Ettersom det finnes flere nivåer av alvorlighetsgrad i symptomene på Down syndrom, kan en tidlig konsultasjon med en fysioterapeut hjelpe deg å avgjøre når du skal komme i gang og hva slags behandling er nødvendig for å best mulig hjelp barnet ditt. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler Down syndrom med fysioterapi.

Hvordan behandle Down syndrom Med Fysioterapi

•  Bruk fysioterapi for å lære et barn å bevege seg, sitte og gå skikkelig. Down syndrom barn lærer å gå senere enn andre barn, og trenger hjelp til å utvikle muskelstyrke og koordinasjon for å gjøre prosessen enklere. Sittende, rulle over og hopping eller klatring krever også praksis gjennom spesielle øvelser som en fysioterapeut kan spesielt design.

Snakk med en fysioterapeut hvis barnet ditt har problemer med å sitte opp og holde hodet oppreist. Dette kan tyde på en svak øvre rygg og krever spesiell behandling av enten en lege (kirurgi kan være nødvendig i ekstreme tilfeller) eller en fysioterapeut som kan hjelpe barnet arbeide for å styrke nakkemusklene.

Bruk fysisk terapi for å behandle ligamentous slapphet, en tilstand der leddene er så løs at et barn har problemer med å gå, stå eller balansere riktig. En fysioterapeut kan bidra til å kompensere for løse leddene ved å hjelpe et barn utvikle bedre muskelstyrke og balanse.

Snakk med en fysioterapeut hvis barnet trenger hjelp raffinering ferdigheter senere i livet. Mens en ungdom kan være i stand til å gå, stå og sitte ordentlig, kan hun ha problemer med holdning, som igjen kan føre til ryggsmerter, vridde ben eller kneproblemer. Fysioterapi kan hjelpe barn å endre vaner og lære på nytt teknikker og standpunkter.

Gjør øvelsen en del av dagliglivet. En terapeut vil hjelpe deg å lære hvilke aktiviteter som er best for å forbedre ditt barns fysiske styrke og evner. Som barn blir eldre, blir en terapeut mer av en konsulent, lærer foreldrene de riktige øvelser for barn til å utføre hjemme i mellom terapitimer.

Hint

 • Barnets medisinske forsikring bør dekke fysioterapi, uansett alder på barnet. Hvis du har problemer med å få finansiering til å dekke behandling, mange klinikker tilbyr spesielle rabattgruppe terapitimer som også kan være nyttig når det gjelder å forbedre ditt barns sosiale ferdigheter.
 • Vær tålmodig. Det kan ta måneder for å se noen form for fremgang, selv om de mest åpenbare forskjellene kan være subtile og bare lagt merke til når leger teste muskelstyrke eller koordinasjon.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

Hvordan integrere barn med Downs syndrom


Finne måter å integrere barn med Downs syndrom i storsamfunnet kan være en utfordring for noen foreldre. Det trenger ikke å være. Barn med Down syndrom kan bli en aktiv del av samfunnet og kan fullt ut integrere seg til sine lokalsamfunn hvis de lærer de riktige regler og teknikker for å gjøre det tidlig. Les videre for å lære mer om hvordan å integrere barn med Downs syndrom.

Hvordan integrere barn med Downs syndrom

•  Meld deg barna i samfunnet aktiviteter som sport team, teater workshops, chorus grupper eller kunst klasser. Vær oppmerksom på hva dine barns interesser er, og deretter hjelpe dem å utforske disse interessene ved å se etter klasser og grupper hvor de kan delta.

Send Down syndrom barn til vanlige skoler. De fleste skoler har nå spesielle programmer som tillater dem å integrere barn med visse problemer, for eksempel mental retardasjon, inn standard klasser. Skoler som tilbyr disse programmene bør også tilby delvis eller total stipend, så se etter noen skole du vil, uansett undervisning kostnad eller område.

få barna involvert i frivillig muligheter. Lære barn viktigheten av å hjelpe andre er en fin måte å hjelpe dem å integrere med samfunnet og lære samtidig. Mange frivillige organisasjoner arbeider med tenåringer og vil ønske velkommen mulighet til å integrere barn med Downs syndrom, så lenge det arbeidet som kreves er opp til sine evner.

Snakk med andre foreldre eller se etter en støttegruppe for å se hva andre foreldre gjør. Hvis barnet ditt er for sjenert til å være rundt andre barn, prøv å få dem til å sosialisere med andre barn med Downs syndrom først. Til slutt, kan de starte relasjoner med brødre og søstre i andre barn, og da føler seg mer trygg om nærmer nye mennesker.

Relax dine forventninger. Down syndrom barn ikke kan reagere som andre barn i sosiale situasjoner, men det betyr ikke at de ikke kan håndtere dem. Mens behovet for å beskytte dem er naturlig, må du gå til side så mye som mulig og la dem gjøre sine egne feil.

Hint

 • Starte tidlig. Så snart barnet kan gå, ta ham med til samfunnet lekeplasser, gruppeaktiviteter og klasser. Hvis han føler seg trygg i sin evne til å forholde seg til andre mennesker fra tidlig, vil han være i stand til å integrere raskere og lettere.
 • Avhengig av evnene til barnet ditt, kan du velge grupper spesielt opprettet for Down syndrom barn eller blandede grupper.
 • Ikke mist motet hvis barnet ønsker å slutte tidlig. Prøv flere aktiviteter til du finner en som passer bedre.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom


Sette realistiske mål kan gjøre hele forskjellen når oppdra barn med Downs syndrom. Når du forstår de spesielle utfordringene knyttet til sykdommen, vil du være klar til å finne ut hva du virkelig vil at barnet skal oppnå og deretter arbeide for å gjøre disse målene mulig. Dette er spesielt viktig hvis du vil at barnet skal til slutt bli uavhengige og forfølge sine egne mål. Les videre for å lære å sette realistiske mål for barn med Downs syndrom.

Hvordan sette realistiske mål for barn med Downs syndrom

•  Begynn tidlig. Hvis du setter realistiske mål fra den tiden barnet er en baby, vil du lære å håndtere problemer og være klar til å be om hjelp når du føler deg fast. I begynnelsen, takke med små, enkle mål, og deretter justere dem etter hvert som barnet vokser og du er i stand til å måle hennes evner.

Oppmuntre barnet til å sette sine egne realistiske mål så snart han er gammel nok til å forstå hva det betyr. Etter den tid Down syndrom barn når tenårene, bør de være i stand til å uttrykke hva de ønsker. Lytt til barnet ditt, og deretter hjelpe ham å utvikle en plan for å håndtere disse målene.

Gjør dine tidsrammer realistisk. Selv små mål kan virke umulig hvis du prøver å nå dem i en kort periode som legger for mye press på både deg og barnet ditt. Mens andre barn kan lære å lese og skrive i ca seks måneder, for eksempel, kan det ta Down syndrom barn et år eller mer. Ved å være fleksibel med tiden, er du sette alle opp for å lykkes.

Vær forberedt på å gi opp et øyeblikk. Bare fordi andre barn er i stand til å kle seg i en alder av seks, betyr det ikke at barnet ditt vil være. Hvis du fortsetter å prøve å lære dine barn med Downs syndrom en spesiell ferdighet og ser ingen fremgang, prøve det igjen noen få måneder på veien.

Gjør hva som fungerer for ditt eget barn. Med Downs syndrom barn, det er ikke noe slikt som en one-size-fits-all løsning. Hvert barn utvikler seg i ulikt tempo og med mer vekt på visse ferdigheter, så det er viktig at du er oppmerksom på sine egne evner og utarbeide en liste over mål basert på det.

Hint

 • Minn deg selv gjennom hele prosessen at sette mål handler om ting som vil gagne barnet ditt, ikke deg. Glem hva du mener bør være normal fremdrift og fokus på hva som er bedre for barnet.

Hvordan identifisere Down syndrom Risikofaktorer

Hvordan identifisere Down syndrom Risikofaktorer


Det er ingen definitive svar på hvorfor et barn blir født med Down syndrom. Med det i tankene, er det vanskelig å forutse og identifisere spesifikke risikofaktorer for sykdommen. Det er imidlertid visse ting som øker risikoen, og som bør tas i betraktning når gravid og testing under svangerskapet. Hvis legen mener du er på en spesielt høy risiko, vil han anbefale spesielle tester. Les videre for å lære mer om hvordan du kan identifisere Down syndrom risikofaktorer.

Hvordan identifisere Down syndrom Risikofaktorer

•  Tenk alder. Eldre mødre har en betydelig høyere risiko for å ha et barn med Down syndrom - en i 2000 for 20-år gamle mødre og en i 385 for 35-år gamle mødre. Kvinner over 45 har ganske høy risiko, så de er ofte utsatt for flere tester i løpet av svangerskapet for å sørge for at deres babyer er sunt.

Glem etnisitet. Det er ingen etnisiteter som er mer utsatt enn andre for å ha barn med Down syndrom. Noen etnisiteter er mer sannsynlig enn andre til å gifte seg ung på grunn av kulturelle skikker, og dermed redusere sine sjanser til å få barn med Downs syndrom.

Tenk på din familiehistorie. Å ha en Down syndrom bror eller søster eller å føde et første baby med DS gjør deg mer sannsynlig å ha en annen med samme tilstand. Hvis du hadde en tidligere graviditet som resulterte i unnfangelsen av et barn med Downs syndrom, vil legen din foreslå spesielle tester, uansett alder og generell helse.

slutte å røyke. Hvis du vurderer graviditet, gi opp sigaretter. Unge kvinner som røyker er på et høyere risiko for å ha Down syndrom babyer, spesielt når røyking er kombinert med andre faktorer, som å ta p-piller, drikker eller har en familiehistorie med sykdommen. Eldre kvinner som røyker har en enda høyere risiko.

Ikke klandre deg selv. Down syndrom skjer når en baby har et ekstra par av kromosom 21. Dette skjer ved unnfangelsen, slik at ingenting kan gjøres under selve svangerskapet for å unngå det eller selv å identifisere risikonivået. Forskning symptomene å forstå hva sykdommen betyr og sørge for at du ikke overveldet av hva det betyr - og betyr ikke.

Hint

 • Mens mors alder er den viktigste faktoren, noen studier tyder på at eldre fedre (over 45) kan også ha en viss innflytelse på hvorvidt et barn blir født med Down syndrom. Dette er spesielt viktig hvis begge foreldrene er over 40 på tidspunktet for unnfangelsen.

Down syndrom atferd hos barn

Down syndrom er den vanligste formen for mental retardasjon. Ifølge Mayo Clinic, omtrent ett i 700-800 barn er født med den i USA. Mange med dette syndromet vil vise stereotype atferd, men hver må vurderes individuelt.

Identifikasjon

Down syndrom er en genetisk lidelse forårsaket av en abnormitet i det tjueførste kromosom. Resultatet er et barn med forskjellige fysiske og mentale egenskaper, for eksempel en flat ansikt, oppover-skrå øyne og utviklingsmessige problemer.

Hengiven

Barn med Down syndrom ofte liker å gi og motta kjærlighet. Det er viktig at de blir undervist riktig tid for dette for å unngå dem å bli et lett mål for noen med dårlige hensikter.

Impulsiv

Barn med Down syndrom ofte handle på sine tanker uten å innse konsekvensene, viser ekstrem impulsivitet.

Aggresjon

Frustrasjon kan noen ganger føre til aggresjon mot seg selv eller andre mennesker. Dette kan være et resultat av en manglende evne til å kommunisere eller mangel på suksess på en ferdighet som sosial interaksjon, per Down syndrom Education International.

Betraktninger

Mange ting som sosial tilbaketrekning, repeterende atferd, og angstrelatert atferd indikerer en mangel på sosial forståelse, men kan også føre til andre diagnoser som autisme eller depresjon. Det er viktig å følge nøye med siden disse tingene kan kreve behandling av sine egne.

Down syndrom tegn i babyer

Down syndrom tegn i babyer


Downs syndrom, også referert til som trisomy 21, ikke kan forebygges hos babyer, men det kan oppdages før fødselen. En i hver 733 babyer har en sjanse for å bli født med Downs syndrom. Foreldre til barn med Down syndrom møte medisinske og utviklingsutfordringer, men de også oppleve glede og kjærlighet som overgår enhver utfordring med å ha et barn berørt av tilstanden.

Årsaker

Under unnfangelsen, mottar en baby 23 kromosomer fra mor og 23 kromosomer fra faren for totalt 46 kromosomer. En baby med Down syndrom har fått en ekstra nummer 21 kromosom fra hver forelder. I stedet for 46 kromosomer, en baby med Downs syndrom har totalt 47 kromosomer. Den ekstra kromosom skaper ytterligere genetisk informasjon som kompliserer fysisk og kognitiv utvikling.

Symptomer / Signs

Babyer født med Down syndrom har vanligvis normal fødselsvekt, men vokser ikke så fort som sine jevnaldrende og har en tendens til å være mindre i sammenligning. De også utvikle tregere, oppnå standard milepæler som å sitte opp, gjennomgang, og går senere enn normalt. Tegn på Down syndrom i babyer kan også omfatte fôring problemer som en manglende evne til å klinke på og suge og økt fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Lav muskeltonus, også kjent som hypotoni, er en annen vanlig tegn på Down syndrom i babyer og gjør barnet synes halte eller floppy. Andre tegn på at en baby kan ha Down syndrom inkluderer øye og øre problemer, tannproblemer, nakke problemer, skjoldbrusk uregelmessigheter, hjertefeil, og forhold som leukemi og diabetes. Fysiske tegn på Down syndrom hos spedbarn kan innbefatte avflatet ansiktstrekk, øyne som synes å ha en oppadgående skrå med hudfolder i de indre hjørner, en liten nese, et stort rom mellom de første og andre tå, og en enkelt dyp langs håndflatene.

Forebygging / løsning

Down syndrom er en livslang sykdom som ikke kureres. Tidlig intervensjon er den beste behandling for babyer som er diagnostisert med Downs syndrom å sikre at de er friske og leve et fullverdig liv, nå sitt fulle potensial. Tidlig intervensjon sikrer også barn med Down syndrom får en grundig medisinsk behandling for å behandle alle komplikasjoner forbundet med tilstanden.

Betraktninger

Down syndrom påvirker babyer i alle etniske bakgrunner. Kvinner i alle etniske bakgrunner som føder etter fylte 35 har en betydelig høyere sjanse for å levere barn med Down syndrom.

Advarsel

Foreldre er ofte sjokkert over å legge merke til at til tross for tidlig screening under svangerskapet, er deres baby som viser mulige tegn på Down syndrom, men oppdager at de ikke har tilstanden. Likeledes kan babyer som har Down syndrom ikke har klare, kan skjelnes tegn tilstanden og må gjennomgå karyotype (genetiske) testing for å bestemme positive eller negative resultater.

Bivirkninger av å være en Down syndrom baby

Ifølge Arlene Eisenberg, Heidi Murkoff og Sandee Hathaway, forfatterne av "Hva kan man forvente det første året," Down syndrom påvirker ca 1 av 800 babyer. En ekstra kromosom i deres DNA fører til en rekke fysiske, mentale og medisinske problemer, men barn med Down syndrom er kjent for sine søte og elskelige oppførsel.

Fysiske effekter

Barn med Down syndrom har vanligvis en over-sized tungen og en kort hals. De kan også ha en flatere baksiden av hodet, små ører, og en bred, flat nese. Disse barna er ofte korte og har løs muskel tone, noe som resulterer i forsinket utvikling, som for eksempel å rulle over, krypende og gående.

Hjerte bivirkninger

Mange barn med Down syndrom har en alvorlig hjertefeil, men disse kan ofte korrigeres med kirurgi etter fødselen. Noen har en høyere risiko for hjertesykdom senere i livet.

Andre interne Effekter

Barn med Down syndrom er ofte født med gastrointestinale feil og skjoldbrusk dysfunksjon. De kan også ha en høyere risiko for å utvikle kreft, for eksempel leukemi, og smittsomme sykdommer som lungebetennelse.

Andre bivirkninger

Noen barn med Downs syndrom har også dårlig hørsel og syn og tannproblemer. De opplever ofte tidlig aldring, inkludert Alzheimers sykdom, og vanligvis bare leve til ca 55 år.

Prognose

De fleste barn med Down syndrom har mye større muligheter enn tidligere antatt. Mange medisinske problemer kan behandles, og de fleste barn kan integreres til en viss alder i skolen. De fleste babyer født med Down syndrom kan nyte et relativt normalt liv, takket være dagens medisinske vitenskap og spesielle utdanningsprogrammer.

Slik Care for a Down syndrom Infant

Ta vare på alle spedbarn er en vanskelig oppgave på grunn av hvor mye tid og energi det tar å sikre at han utvikler riktig. Når du har et spedbarn med Down syndrom, kan det være enda vanskeligere på grunn av de fysiske og psykiske komplikasjoner. Men mens det er en ekstra vanskelighetsgrad, er det ikke umulig, og hundrevis av familier gjør det hvert eneste år.

Slik Care for a Down syndrom Infant

•  Forstå at selv om barnet har Downs syndrom, hun er en baby og krever derfor den typiske babyen regime. Hun trenger å bli matet, badet, kledd, diapered, spilt med, snakket med, og elsket uavhengig av hennes tilstand.

•  Meld barnet opp for noen form for en fysisk terapi. Det er ofte funnet at barn med Down syndrom har en mye vanskeligere tid å rulle over og lære å gå fordi de ikke kan tone musklene; Imidlertid kan en fysioterapeut som er spesialist på babyer hjelpe barnet til å utvikle de musklene slik at han kan bevege seg mer fritt på egen hånd.

Hold øye med eventuelle uvanlige medisinske tilstander. Barn med Down syndrom er kjent for å ha hjerteproblemer, så det er viktig å få det sjekket så fort som mulig for å sikre at det ikke er noen defekter.

Down syndrom spedbarn har en vanskelig tid å svelge noen ganger, noe som kan føre til kvelning og dødsfall. Sørg for at barnet ditt svelger all maten som er satt inn i munnen hennes, og hvis ikke, ta kontakt med en lege for å se hva han foreslår. Kirurgi kan være nødvendig.

Unn babyen din som et normalt barn. Lese for ham, leke med ham, lære ham nye ting, og prøve å oppmuntre til kreativitet. Selv om barn med Downs syndrom har visse mangler, de er som en hvilken som helst annen gutt og ønsker å lære så mye som mulig. Oppmuntre til det, fordi jo raskere du gripe inn og gi støtte for Down syndrom spedbarn, jo mer sannsynlig at han vil være å utvikle vellykkede motoriske og språklige ferdigheter.

Konsekvent overvåke barnet ditt. Ikke publikum over henne og hindre henne fra å lære, men pass på at ting fungerer som de skal. Hvis du merker endringer i oppførsel, nevne det til legen, fordi han kan være i stand til å finne ut hva som skjer.

Hint

 • Behandle barnet som et normalt barn. Down syndrom barn ønsker å oppleve alt som normale barn vil.

Hvordan få Resources for a Down syndrom Child

Hvordan få Resources for a Down syndrom Child


Hvis barnet ditt eller et familiemedlem er diagnostisert med Downs syndrom, kan du være på jakt etter mer informasjon og ressurser. Heldigvis er det mange steder du kan lete for å finne ressurser for barn med Downs syndrom.

Hvordan få Resources for a Down syndrom Child

•  Snakk med barnets lege. Hvis du blir spurt, vil de trolig gi deg en lang liste over tilgjengelige ressurser i ditt område. Din sykehus eller medisinsk behandling anlegget kan også tilby støtte grupper og / eller terapi for familiemedlemmer som arbeider med et barn med Down syndrom.

Finn online støtte grupper og fora som på nettsiden Down syndrom: For nye foreldre og Uno Mas! Down syndrom Online. Fordelen med å bruke fora er at du kan lufte eventuelle frustrasjoner du kan føle anonymt og du kan få support 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

•  Gå på nettet. Det er mange ressurser for familier som arbeider med Downs syndrom slik som National Down Syndrome Society (NDSS), og Down syndrom forskning og behandling Foundation (DSRTF).

Se lokalt. Det er mange forskjellige organisasjoner som gir ressurser, sannsynligvis i dine hjembyer. Noen av de mest kjente er Riverbend Down syndrom Parent Support Group i Illinois og Down syndrom Association of Hampton Roads i Norfolk, VA.

Besøk din lokale bokhandel eller Amazon for ekstra ressurser. Det finnes mange bøker om Down syndrom, mange skrevet av foreldre og familiemedlemmer til barn med Down syndrom.

Hvordan reagere hvis en venns baby har Down syndrom

Hvordan reagere hvis en venns baby har Down syndrom


Læring som en nyfødt har Down syndrom kan være en oppskakende tid for nye foreldre. Følelser spenner fra frykt til sinne til sorg. Støttende venner som vet hva de skal gjøre og si kan bringe foreldre trøst i denne forvirrende, skremmende tid.

Hvordan reagere hvis en venns baby har Down syndrom

gratulere foreldrene. Nye foreldre vil ikke ha medlidenhet. De ønsker å høre deg sprute over sine vakre baby.

Bruk tid sammen med venner. Noen ganger venner holde seg borte på vanskelige tider fordi de ikke vet hva jeg skal si. Alle som ikke er å øke foreldrenes isolasjon og smerte. Besøke når de lar deg. Vær ærlig hvis du ikke vet hva du skal si eller gjøre, men la dem vite at du er der for å gi sin støtte og hjelp.

•  Samhandle med barnet. Hente henne, leke med henne og snakke med henne på samme måte som du ville gjort med hvilken som helst spedbarn. Spør foreldrene hva som er tillatt og hva som ikke er det.

Tilby å se babyen mens mor tar en sårt tiltrengt lur eller la foreldrene gå ut til middag. Du kan også ta med middag i for dem, og deretter se barnet i barnehagen mens de har en rolig, avslappet måltid i en levende lys kjøkken eller spisestue.

Lytt til din venn når hun er klar til å snakke. Ikke be om mer informasjon om tilstanden. La din venn til å snakke om hva hun lærer og hva hun frykter. Selv om støtten er ett aspekt av vennskap, noen ganger en venn bare trenger å lufte sine følelser i en trygg relasjon.

Forskning Down syndrom, slik at du kan si de riktige tingene. Ikke reagerer på barnet basert på stereotyper du har sett på TV.

Samle ressurser om Down syndrom for din venn, men holde på informasjonen til tiden er riktig. For eksempel tilby informasjon om støttegruppene når en av foreldrene uttrykker interesse i å snakke med andre foreldre til barn med Downs syndrom.

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom


Kommunikasjonsferdigheter kan være vanskelig for barn med Down syndrom å mestre: Tale forsinkelser og hørselsproblemer kan være faktorer, men disse barna er ofte mindre sannsynlig å samhandle på måter som tillater dem å tilegne seg de finere steder av talekommunikasjon. Følg denne fremgangsmåten når du snakker til et barn med Down syndrom. Les videre for å lære hvordan aktiv samtale kan være til stor fordel for disse barna.

Hvordan snakke med et barn med Down syndrom

En forventer å være i stand til å forstå barnet med hvem du har begynt en samtale, i hvert fall i den grad at du ville forstå noen barn. Ikke forvent for lite, men hvis du føler at barnet ønsker å trekke seg, prøv å endre faget.

Vent lenge nok for barnet å svare deg. Barnet kan trenge litt tid til å bearbeide det du nettopp sa: en pause betyr ikke nødvendigvis at han ikke kommer til å svare, selv om han sannsynligvis ikke vil hvis du oversvømme ham raskt med en lang strøm av informasjon.

Form gester eller lyder barnet gjør til virkelige ord for henne. Hvis hun peker til swing i parken, sier "swing" eller "Har du lyst til å svinge?" Foreldre til barn med Down syndrom kan bli så vant til å lese deres barns tegnspråk at de noen ganger glemmer å snakke. Det er her noen utenfor den nærmeste familien kan virkelig hjelpe.

Hjelp barnet opphold i samtalen lenge nok til å ha en meningsfull samhandling. Ikke trykk ham med dusinvis av spørsmål; heller, kommenterer hans nye sko, var iskald ryggsekk eller baseball cap. På denne måten er han ikke presset til å komme opp med en "riktig" svar, og er mer sannsynlig å engasjere deg i samtale om noe av reell interesse for ham.

Hvordan identifisere tegn på Down syndrom

Downs syndrom, også kjent som Trisomy 21, er en av de vanligste årsaker til fødselsdefekter. Påvirker nyfødte, tilstanden forårsaker en unormalt utseende, psykisk utviklingshemning og flere helsemessige forhold. Forårsaket av en ekstra kromosom som oppstår under utviklingen av egg, er ikke sikker på hva ber abnormitet forskere. Tilstanden er genetisk og risikofaktorer øker med alderen på en kvinne som blir gravid. Det er ingen forebyggende for Downs syndrom, skjønt diagnostiske tester er tilgjengelige for å gi foreldrene en indikasjon av tilstanden før fødselen. Med adekvat behandling og helsetjenester, kan de rammede med Down syndrom føre glade og relativt normale liv. Lære å identifisere tegn på Down syndrom vil fremme forståelse av tilstanden og hjelpe foreldre til å takle utfordringer, vanskeligheter, og gleder oppdra et Down barn.

Hvordan identifisere tegn på Down syndrom

•  Se på din baby eller smårolling. Mange Down syndrom babyer ikke vise patologi, eller gjenkjennelige egenskaper som store øyne, utstående tunger eller små hodeskaller ved fødselen, men noen gjør det. Ansiktstrekk kan synes liten, med en flat nese, stor tunge og liten munn. Se på din barnets øyne. Mange Down syndrom babyer har mandelformede øyne.

Kontroller babyens muskeltonus. Ofte, ned babyer vises floppy eller løs leddet og mangler fast muskeltonus. Dette gjør det vanskelig for dem å holde opp hodet sitt som de vokser, eller forårsake ukoordinerte bevegelser når nå eller gripe gjenstander.

Se på babyens ører. Noen ganger, Downs syndrom babyer har ører som ikke er formet som normalt. Når du er i tvil, sjekk med din barnelege, ettersom det kan være andre grunner til slike anamolies.

Følg babyens hender. I noen tilfeller, ned babyer har større enn normale hender, og deres små fingre noen ganger kurve innover. Igjen, bare fordi barnet ditt har store hender betyr ikke at han eller hun har Downs syndrom. Unngå å hoppe til konklusjoner og se etter og observere tegn og symptomer i grupper, ikke individuelt.

5 Se ditt barns vekst. I de fleste tilfeller, ned babyer vokser saktere enn sine jevnaldrende, og kan aldri komme opp i normal høyde eller vekt standarder. Har barnelege utføre regelmessige vekt og høyde målinger og se etter tegn på forsinket læringsprosesser som med krypende, gå og snakke.

Hint

 • Økte helserisikoen er til stede i Down syndrom babyer, barn og voksne, og de er utsatt for hjertefeil, skjoldbrusk sykdom og infeksjoner. God medisinsk behandling og tilsyn vil bidra til å forhindre mange komplikasjoner forbundet med denne tilstanden.
 • Døden inntreffer ofte før fylte 40, men fremskritt og forbedringer i medisinsk behandling og tilsyn utvider livene Down pasienter i dag til godt utover den milepælen.

Hvordan Les Down syndrom Markers på en ultralyd under svangerskapet

Hvordan Les Down syndrom Markers på en ultralyd under svangerskapet


Down syndrom markører er indikasjoner på en ultralyd, at et foster kan ha Downs syndrom. Down syndrom markører funnet på ultralyder er kontroversielle, fordi markørene kan forekomme hos fostre uten Down syndrom. Markørene er ikke alltid pålitelige. Vanlige markører brukes til å identifisere ned syndrom inkluderer echogenic tarm, echogenic intrakardiell fokus, utvidelse av nyrene, nakkeoppklaring, og en flat neserygg.

Den mest nøyaktige test for å avgjøre Down syndrom er en fostervannsprøve. På grunn av økt risiko for spontanabort fra fostervannsprøve, er screenings som blodprøver og ned syndrom markører fra en ultralyd noen ganger brukt i kombinasjon som en alternativ måte å identifisere ned syndrom hos ufødte fostre.

Hvordan Les Down syndrom Markers på en ultralyd under svangerskapet

Echogenic tarm er en lysere eller hvitt utseende av tarmen området på en ultralyd gjort i andre trimester av svangerskapet.

Echogenic intrakardiell fokus (EIF) er en liten hvit flekk sett i området av fostre hjertet under ultralyd. EIF løser vanligvis seg selv ved den tredje trimester og er ikke alltid en indikator på fremtidig hjerteproblemer.

Utvidelse av nyrene, eller pyelctasis, er mer vanlig hos hannfostre enn jentefostre og i de fleste tilfeller løser normalt før fødselen.

Nuchal transluceny, er funnet av en nuchal fold scan. Det måler den klare eller gjennomskinnelige plass på baksiden av den tredje fostrene halsen.

Nylig er neseryggen å bli sett på som en mulig ned syndrom markør i fosteret. Babyer og barn med Down syndrom har vanligvis en flat nesebroer.