Digidexo.com

Angst og AV BLOKK MOBITZ 2

Chinese Angst Remedy

Angst er et biprodukt av stress. En normal reaksjon, kan angst ofte være en motivator under eksamener, konkurranser, arbeidsprestasjoner eller daglig multi-tasking. Når holdt i sjakk, kan det faktisk være nyttig. Men som med alle ekstreme, hvis angst blir overveldende eller er preget av overdreven frykt, panikk eller fobier, det kan være en ødeleggende tilstanden. Tradisjonell kinesisk medisin løser et sinn-kropp-tilkobling i behandling av angst. Troen er at blod og organer må fungere godt for at qi - eller livsenergi - for å være i balanse. Kinesisk behandling for angst fokuserer på dette sinn-kropp-tilkobling.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel healing teknikk som brukes i kinesisk medisin, blant andre forhold, for behandling av angst. Ifølge National Institutes for Health, er det basert på prinsippet om at en blokk i flyten av qi kan resultere i sykdom og kroniske lidelser som angst. Kinesisk akupunktur er stimulering av spesifikke punkter på kroppen ved bruk av små nåler. Den er beregnet for å gjenopprette strømmen av Qi og opprettholde helse. Nålene er satt strategisk på punkter på kroppen og øret. I noen tilfeller kan du bli bedt om å forlate på små øre nåler og magneter på fingrene eller ørene mellom besøkene for å opprettholde en følelse av redusert angst. Varigheten av akupunkturbehandling kan variere fra en time til en serie av kontinuerlige besøk avhengig av responsen på behandlingen og nivået av angst. Ta alltid kontakt med lege. Informasjonen i denne artikkelen bør ikke brukes som en erstatning for din egen dømmekraft eller lyd lege.

The Body-Mind Connection

Ifølge Science Daily, har forskere ved University of Oregon funnet imponerende resultater fra en teknikk utviklet av Dr. Yi-Yuan Tang, kalt Integrative Body-Mind Training. I en 2007 kontrollert studie utført ved University of Oregon med Yi-Yuan Tang og Michael Posner, resultatene indikerte at dette meditative praksis resulterte i utgivelsen av lavere stresshormoner og lavere nivåer av angst i gruppen som brukte iMBT. Denne praksisen er basert på Taoist og konfucianske konsepter. Dr. Yi-Yuan Tang hevder, basert på studien, at teknikken er effektivt i fem dager. Du må imidlertid bruke en trener som er opplært i teknikken for å lære deg, og du må fullføre hele fem dagers opplæring. Se etter en utøver som er opplært i iMBT i ditt område hvis du søker denne type middel for angst. Igjen, alltid søke legehjelp når det er nødvendig.

Den naturlige måten å roe

Albizzia bark, i henhold til prinsippene i tradisjonell kinesisk medisin, er ofte brukt i tonic form som en beroligende å redusere angst. Den er tilgjengelig på de fleste asiatiske markedene, spesialforretninger og urte butikker. Pulverisert Albizzia kapsler kan bli funnet på mange helsekostbutikker. (Ikke gi dette til barna og ikke ta Albizzia hvis du er gravid.) En annen populær kinesisk rette for angst er Han Shou Wu, en mildt beroligende som brukes i mange forhold, inkludert behandling av angst. Du kan finne Han Shou Wu i asiatiske markeder og helsekostbutikker. Det kan tas i pilleform eller brygget som en te. Rådfør deg med lege før du tar noen supplement.

Sikkerhet for en nerve blokk for migrene hodepine

Sikkerhet for en nerve blokk for migrene hodepine


Nerve blokker redusere migrene smerte ved lammende nerver i hode og nakke. Når nerver er lammet, kan de ikke overfører smertesignaler til hjernen. Dette resulterer i færre migrene hodepine. Nerve blokker har vist seg å være trygt.

Betydning

Migrene er en smertefull nevrologisk tilstand som rammer om lag 12 prosent av befolkningen. Fire prosent av befolkningen lider av kronisk migrene.

Occipital nerve block

Occipital nerveblokker (ONBs) innebærer å injisere et anestesimiddel i occipital nerve, som ligger på baksiden av hodet. En 2008 studie av Dr. William Young og hans kolleger, publisert i en 2008 utgave av tidsskriftet "Hodepine", fant at 64 prosent av pasientene hadde sin migrene smerte minske i fem minutter etter injeksjonen.

Botox

Botox, som er en forkortelse for Botulinum toxin type A, kan brukes til å forhindre migrene. Botox kan ta flere dager å arbeide og deretter lammer nervene i omtrent tre måneder.

ONB Safety

Ifølge Young, occipital nerve blokker er "usedvanlig" safe. Det er en sjanse for at noen faller i en reversibel koma hvis skallen defekter er til stede.

Botox Safety

Botox-injeksjoner er også veldig trygt. En 2008 studie av Dr. Frederick Freitag og hans kolleger, i en 2008 utgave av "Hodepine", rapporterte ingen alvorlige bivirkninger fra Botox-injeksjoner.

Angst og panikkanfall symptomer

Alle som har hver led en angst eller panikkanfall, vet hvor helt hjelpeløs og deaktivere det kan føles. Det er antatt at minst én av hver 75 mennesker over hele verden vil lide et panikkanfall minst én gang. Faktisk er minst 40 millioner voksne i USA påvirket med panikkanfall og søke medisinsk hjelp for tilstanden.

Symptomer

Symptomene på et panikkanfall vanligvis komme plutselig og uten forvarsel. Det vil mest sannsynlig være den mest intense følelsen av angst du noensinne vil føle. En person som lider gjennom et panikkanfall vil mer enn sannsynlig føle hans hjerteslag racing, pustevansker, en nesten lammende redsel fylle hans kropp, brystsmerter, svimmelhet, kvalme og skjelving. Han kan også føle at han er i ferd med å bli gal eller dø.

Identifikasjon

Panikkanfall vil komme plutselig og vil være en kombinasjon av alle symptomene nevnt ovenfor. Dette kalles panikk angst lidelse og er diagnostisert når en person opplever alvorlige og plutselige episoder av panikk eller angst. Selv om panikkanfall er ikke livstruende, kan de fylle den personen med terror og en følelse av å miste kontrollen og bli gal. En person er ikke å ha et panikkanfall hvis hun blir møtt med en livstruende situasjon eller lider av en medisinsk tilstand som har de samme symptomene på et panikkanfall.

Et angrep når full intensitet i løpet av de første minuttene av utbruddet av angrepet. Det kan ta alt fra 30 minutter til flere timer for angrepet å avta. Mange mennesker som lider av et angrep for første gang vil søke legehjelp på legevakten.

Hvem er i faresonen?

Tre fjerdedeler av folk som lider av panikkanfall er kvinner. Panikk angstlidelse synes å påvirke folk i 20-årene eller 30-årene, tilsynelatende å avta som en person går inn i hennes 40-årene. Det er svært sjelden og usannsynlig at en person i hennes senior år vil lide et angrep for første gang. Noen forskere har funnet ut at folk som følte seg forlatt som barn ser ut til å være mer sannsynlig å bli rammet av denne lidelsen, men det kan påvirke følelsesmessig friske mennesker også. Det er antatt at selv med en frisk person, oppstod noen følelsesmessige eller angst problem før sykdommen begynte.

Årsaker

År siden panikk angst lidelse ble ikke forstått av de fleste medisinske eksperter, og ble antatt å være forårsaket av noen psykologisk problem som var dypt forankret i personen. Nå fleste eksperter ser på lidelsen som et fysisk problem forårsaket av et problem innenfor den metabolske kjerne. Forskere har funnet at det er en abnormalitet i locus ceruleus, som er en liten aldri sentrum ligger i stammen av hjernen. Denne delen av hjernen som kontrollerer funksjoner som hjerteslag og åndedrett, så vel som andre funksjoner i kroppen. Selv om vitenskap og bevisene som er funnet poeng til et fysisk problem, mange medisinske fagfolk likevel vurdere lidelsen en psykologisk en.

Behandlinger

Selv om et panikkanfall er ikke livstruende, kan det true livet en person fører normalt. Hvis en person har gjentatte angrep, kan han begynne å unngå visse aktiviteter og steder han normalt ville gå. Hvis du lider reoccurring anfall av panikk angrep, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig, samt utdanne deg til uorden. Panikk angstlidelse er en treatable tilstand, og de fleste vil gå tilbake til følelsen normal i løpet av uker eller måneder etter at du fikk riktig behandling.

Panikkanfall er behandlet med tre forskjellige typer medisiner. Antidepressiva har vist seg å blokkere angrepet helt uten langsiktige avhengighet problemer. Det kan ta uker til flere måneder for antidepressiva for å helt virke. Benzodiazepin beroligende midler er godkjent for bruk for panikkanfall i over et tiår. Bivirkningene av disse typer medisiner er få og de synes å stoppe angrepet nesten umiddelbart. Nardil er et medikament som er effektiv, men brukes som en siste utvei. Når du bruker Nardi det er viktig å følge legens strenge kosttilskudd og medisiner restriksjoner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ekstremt forhøyet blodtrykk. Denne medisinen er brukt når ingenting annet har virket å hjelpe panikkanfall.

Symptomer på Constant Angst

Symptomer på Constant Angst


Angstlidelse er en sykdom som rammer mer enn 40 millioner mennesker verden over. I motsetning til hvordan de fleste mennesker ansikt angst når forbereder en tale, test eller gjør seg klar til å be noen ut på en date --- kan angst bli en lidelse når disse følelsene aldri gå bort eller vises uten å være i en forferdelig situasjon. Mens mange angstlidelser er forårsaket av tidligere hendelser som post-traumatiske stresslidelser eller skjulte psykiske dysfunksjoner, noen symptomer på konstant angst oppstår og forsvinner uten forvarsel, uten reell grunn.

Frykt for å dø

En av de største symptomene på konstant angst er overveldende frykt for å dø. For den gjennomsnittlige person --- alle tenker på døden fra tid til annen. For den personen som lider av angst eller relaterte psykiske lidelser, er tanken på å dø en daglig hendelse. Denne personen kan se for seg noe forferdelige skjer med dem som et resultat fra sine overveldende angst symptomer. De tror kanskje de vil slutte å puste, har et hjerteinfarkt, har kreft eller bare uker å leve.

Å miste kontrollen

Et annet symptom med mange ofre for konstant angst er følelsen som om de har mistet kontrollen. De kan også føles som om de har et nervøst sammenbrudd. Mens symptomene etterligne nervøse sammenbrudd eller fysisk utmattelse, de er vanligvis ikke en ekte mentalt sammenbrudd. Grunnen til dette er at de fleste av disse symptomene er fysisk og forårsaket av en overstimulering av kjemikalier i hjernen som gjør at kroppen reagerer på stress og stimuli. Forferdelige tanker som dreper dyr og mennesker eller skade seg selv kan være en uhyggelig og skremmende symptom på en angstlidelse, men er sjelden handlet ut på. Heldigvis, disse symptomene er kortvarige eller kan behandles med reseptbelagte legemidler foreskrevet av lege.

Insomnia

En plagsom symptom på konstant angst er ikke i stand til å sovne. Dette er hovedsakelig på grunn av de andre fysiske symptomer som tar over kroppen og frykten for å dø i seg søvn. Noen kan ikke sove fordi de er altfor bekymret for hvordan den angstlidelse påvirker deres liv både hjemme og på jobb.

Tap av appetitt

Det er ikke uvanlig å se noen med et ekstremt tilfelle av konstant angst plutselig gå ned i vekt. Mens noen mennesker når de er stresset tendens til å spise mer og få vekt --- de med konstant angst ofte er for syke til å spise. Dette er hovedsakelig på grunn av de fysiske symptomene tar over kroppen og forårsaker kaos på psyken. Det er en modus som kalles "fight or flight" reaksjon eller respons. Denne modusen er der kroppen begynner å pumpe adrenalin og øke blodtilførselen til de viktigste organene i kroppen for å overleve. Mange ganger i mennesker med ekstrem angstlidelse --- denne reaksjonen går floke. Mens kroppen er i noen umiddelbar fare --- kan det etterligne symptomer at det er.

Fysiske symptomer

Noen av de fysiske symptomene involvert med konstant angst involvere de som føler at real-livstruende sykdommer eller tilstander. Noen av disse inkluderer hjertebank (racing hjerte) uregelmessig hjerterytme (hoppet beats) tetthet i brystet, prikking i armer, gelé ben (tap av stabilitet) og ørhet. Mens alle disse symptomene kan være tegn på en underliggende sykdom, de vanligvis er bare naturlige symptomer på kroppens fight or flight mekanisme kjører amok. Å ha en fullstendig fysisk utført ved den første start av en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer vil være den eneste måte å fastslå om det er angst eller fra en underliggende medisinske årsak.

Alvorlige symptomer på angst

Alvorlige symptomer på angst


Alle som noen gang har lidd av angst vil fortelle deg at alle symptomene på angst er alvorlige, men i virkeligheten, er det noen alvorlige symptomer på angst som kan holde en person fra å nyte livet. Disse alvorlige symptomer på angst er skissert her, og kan hjelpe deg å skille mellom tegn på angst og andre potensielle medisinske problemer

Brystsmerter

Brystsmerter er en av de mest alvorlige symptomer på angst. Det føles annerledes i forskjellige mennesker, men det kan føles som om brystet eller hjertet blir presset hardt. Det kan også føles som om det er en tung vekt på toppen av brystet. Dette er grunnen til at mange mennesker lider av et panikkanfall feil det for et hjerteinfarkt.

Frykt

Mange frykter kan komme med angst. Dette er grunnen til at noen mennesker med angst er redd for å forlate sitt eget hjem og komme i kontakt med andre mennesker. Selv om dette er svært alvorlig, andre mennesker har en mindre alvorlig frykt for dagligdagse ting og aktiviteter som hindrer deres liv på andre måter.

Dying

Nei, er døden ikke kommer til å skje fra angst, men mange mennesker lider med angst har en svært reell frykt for døden. Dette gjelder spesielt når du lider av en angst angrep. Det kan føles som et hjerteinfarkt eller noe like skremmende.

Temperaturendringer

Noen mennesker med angst kan føle frysninger eller føler overopphetet. Noen vil veksle mellom de to selv innenfor flere sekunder. Dette kan være spesielt problematisk hvis personen møter en temperaturendring som utløser deres angst heller enn angst forårsaker frysninger og overoppheting.

Breathing

Det er de mennesker med angst som kan oppleve kortpustethet eller grunne pust. Bilde en person puster inn i en papirpose eller å måtte legge hodet mellom knærne. Dette er på grunn av angst. Det kan også føles som om personen er kvelende, og kan ikke ta en pust. Ikke får nok oksygen er et alvorlig symptom på angst.

Disassociation

Disassociation går hånd i hånd med frykt, men personen kan ikke innse det er frykt. En person med denne symptom på angst kan føle at hun er ikke engang en del av verden. Hun har disassociated seg fra andre mennesker og hva som skjer i verden utenfor.

Klonopin for postmenopausale Angst

Klonopin ble godkjent for bruk i USA i 1997 Det kan tas oralt i doser fra 0,5 mg til 2,0 mg tabletter. Det ble godkjent som en kortvarig behandling, og det er ikke ment å bli tatt i løpet av en lang tidsperiode. Når du tar Klonopin du bør overvåkes nøye av legen din fordi du tar det kan føre til leverskade og leger må teste deg regelmessig for å sørge for at dette ikke skjer.

Funksjon

Klonopin brukes til å behandle panikklidelse, kramper og angst.

Legemiddelinteraksjoner

Klonopin kan samhandle dårlig med Propantheline, soppdrepende medisiner som Nizoral, MAO-hemmere og psykiatriske medisiner som Haldol og Serentil.

Time Frame

Klonopin bør bare bli tatt for en kort periode, fortrinnsvis ikke lengre enn ni uker.

Bivirkninger

Klonpin kan forårsake alvorlige bivirkninger som depresjon, selvmordstanker, uro, innstramming av brystet og muligens smertefull vannlating. Mindre alvorlige bivirkninger inkluderer svimmelhet, munntørrhet, hukommelsesproblemer og uklar tale.

Advarsel

Du bør ikke ta Klonopin hvis du er allergisk Xanax, Librium, Valium eller Ativan. Også, hvis du er gravid, kan Klonopin forårsake skader på barnet.

Stress og angst Munntørrhet Cures

Stress og angst Munntørrhet Cures


Stress og angst kan påvirke enkeltpersoner - både barn og voksne. Hvis stress og angst påvirker deg, kan du legge merke til visse fysiske problemer som du ikke hadde før. En av disse problemene er tørr munn. Tørr munn oppstår fordi individer som lider av angst begynner å puste på en annen måte. Det er for å kurere denne tilstanden flere måter.

Pusteøvelser

Stress og angst kan føre til at du puster annerledes. Du kan ikke engang merke til, men kroppen din vil. Ved å jobbe på noen pusteøvelser kan du ikke bare stoppe munnen blir tørr, men roe deg ned også. Dette hjelper deg å håndtere både stress og tørr munn samtidig. Sørg for at du er i et rom med ingen støy og har et sete på en stol eller sofa. Pust dypt inn og hold den inne i 10 sekunder, deretter sakte la det ut. Ikke la det ut på en gang. Gjenta dette fire eller fem ganger og deretter ta en pause. Hvis du gjør det lenger enn at du kan få ør. Trikset er å gjøre dette en gang med noen timer i løpet av dagen, og når som helst at du begynner å føle deg engstelig. Etterhvert vil du være å puste normalt igjen og tørr munn vil gå bort.

Fuktighet

Holde munnen fuktig. Det er viktig at du drikker åtte glass vann hver dag, som dehydrering kan forverre tørr munn. Gjennom hele dagen, suge på harde drops for å holde munnen fuktig. Et annet triks er å ta en dusj om morgenen og sørge for at det er varmt nok til å forårsake damp. Breath dampen i nesen og ned i halsen din. Dette vil lindre eventuelle tørrhet forårsaket i løpet av natten.

Ting du bør unngå

Visse ting kan forårsake tørr munn og eller gjøre munntørrhet verre. Både alkohol og koffeinholdige drikker føre til dehydrering. Dette vil forlate munnen tørr. Du bør unngå dem. Du bør også holde deg unna matvarer som er sure eller krydret som de kan forårsake acid reflux. Acid reflux kan forårsake tørr munn også. Disse typer matvarer er også kjent for å forårsake angst nivåer til å stige i tillegg.

Profesjonell hjelp

Hvis du ikke er i stand til å kontrollere stress og angst nivåer, kan du ikke være i stand til å kvitte seg med tørr munn. Når du har prøvd uten hell å kurere din tørr munn selv, må du få en profesjonell involvert. En trenet rådgiver vil kunne hjelpe deg med roten av problemet. Ved å håndtere angst opprinnelse, kan du bidra til å redusere og til slutt eliminere angst. Din munntørrhet vil fortsette å være mindre av et problem før det er fullstendig kurert.

Mild angst behandling

Mild angst behandling


Når en angstlidelse er alvorlig det kan kontrollere deg, og det kan være ødeleggende. Enhver angstlidelse i denne naturen, enten det er en panikklidelse, en posttraumatisk stresslidelse, en fobi, en obsessive-compulsive disorder, eller en panikklidelse, bør behandles av en fagperson som er opplært i feltet. Milde former av angst kan imidlertid behandles med Reiki. Hvis du er usikker på alvorlighetsgraden av angst, bør du rådføre deg med legen din før du mottar en Reiki behandling.

Hva er Reiki?

Reiki er en komplementær alternativ medisin som startet i Japan. Den bruker universell livsenergi å øke kroppens helbredende kraft, og denne energien overføres til klienten fra hendene av Reiki utøveren. Reiki energi kan ikke bli sett, men det er ofte følt. Den energi som tilføres gjennom en Reiki behandlingen har blitt brukt til å behandle angst, så vel som en rekke andre helse-problemer, inkludert smerte.

Hva skjer under en Reiki sesjon?

Personen mottar en Reiki sesjon vil vanligvis ligge ned. Fjerning av klær er ikke nødvendig, men skoene kan bli fjernet for å tillate komfort. Forskjellige områder på kroppen blir rørt for det formål å overføre energi, men at utøveren kan bare holde hendene noen få inches over legemet. Uansett gir positive resultater. For å dekke hele kroppen, vil en time eller mer være nødvendig. Den trent utøver vil føle energien i hendene i form av en kriblende følelse. Hendene kan også bli varm eller varm. Den som mottar Reiki kan føle energien også.

Hvor mange Reiki Sessions vil være nødvendig?

Å behandle mild angst, vil en eller flere behandlinger være nødvendig. Det nøyaktige antallet Reiki økter kan ikke fastsettes før utøveren har fullført den første økten. En dag eller to etter behandling, bør kunden vet hvorvidt ytterligere Reiki behandlinger er nødvendig forresten han føler. Dersom kunden er usikker, kan han klare opp sin usikkerhet ved å snakke det over med Reiki utøveren.

Hvor kan jeg gå for Reiki behandling?

Reiki utøvere vanligvis jobber på anlegg som tilbyr helsetjenester. Du kan være i stand til å finne en kvalifisert Reiki utøver i et legekontor, en klinikk, et sykehus, eller i et spa-type anlegg. Du kan også finne en Reiki utøveren ved å lese annonsene plasseres i velvære kataloger du finner i helsekostbutikker. Du kan finne en Reiki utøver som vil komme hjem til deg å behandle deg.

Over skranke rettsmidler for angst

Over skranke rettsmidler for angst


Angst er en psykisk helsetilstand som produserer overdreven bekymring, frykt og usikkerhet. Det er over-the-counter rettsmidler for denne tilstanden, som rammer om lag 40 millioner amerikanere hvert år.

Homøopatiske midler

Homeopati behandler plager med stoffer som gir lignende svar som symptomer, mye måten vaksiner føre til en mindre versjon av en sykdom og dermed hjelpe kroppen bekjempe den. Homeopatiske midler for angst introdusere små mengder av stoffer som normalt vil føre til angst. Du kan få homøopatiske angst rettsmidler, for eksempel Beroliger Forte faner, over disk på de fleste stoff butikker.

Aromaterapi

Aromaterapi bruker essensielle oljer for å behandle mental og fysisk sykdom. Lavendel og kamille er de mest populære oljer brukes til å behandle angst. Duft oljer ikke gi samme effekt.

Urter

Urter som kan bidra til å redusere angst inkluderer kamille, vendelrot, kava og johannesurt. Disse urtene kommer i kapsler og løse blad for te.

Kosttilskudd

Vitaminer og mineraler er viktig for å holde systemet kjører problemfritt. Hvis angst er mild, kan du bli hjulpet av ekstra 5-HTP (eller 5-Hydroxytryptophan), en aminosyre som er en forløper til signalstoffet serotonin, og inositol, et næringsstoff som regulerer stoffskiftet.

Music Therapy

Det gamle ordtaket sier musikk lindrer villmann bryst. En studie av leger ved Temple University i Philadelphia har vist at musikk reduserer angst før kirurgiske prosedyrer, og kan hjelpe med andre angst.

Dietter for angst

Angstanfall er den hyppigst forekommende psykiske tilstand over hele USA, som berører mer enn 40 millioner individer. Mens din helse-omsorg leverandøren kan foreslå medisiner for regelmessig forekommende angst hendelser, vet at du har et alternativt mål å utmatte før utsette deg selv til de potensielle bivirkninger av reseptbelagte legemidler.

Angst

Kvinner er det primære målet for angstanfall, som de er omtrent dobbelt så stor risiko som menn for å bli berørt. Eksistensen av en angstlidelse i stor grad øker risikoen for å kreve profesjonell helsehjelp, som du er fem ganger mer sannsynlig å gå til en lege og seks ganger mer sannsynlig å bli plassert på sykehuset for psykiatriske lidelser enn personer som ikke er berørt med angst. Dermed tar alle potensielle tiltak for å redusere effekten av angst på livet ditt kan hjelpe deg på flere måter enn én.

Angst og kosthold

Mens kosthold er ikke en direkte kur for angst problemer, å følge riktige kosttilskudd standarder kan sikkert tippe vekten i din favør når føre krig mot angst. Et balansert kosthold kan bidra til å balansere humøret, øker hjernekjemi balanse og øke produksjonen av kjemikalier designet for å holde naturlig rolig og under kontroll.

Implementering av en angst-Free Diet

Kontrollere din angst begynner med å kontrollere blodsukkeret ditt - dette vil holde energinivået konstant, unngå potensielle humørsvingninger som kan oppstå når kroppen er i ubalanse. For å holde blodsukkeret stabilt, spiser lav glykemisk karbohydrater fordelt ut i hyppige, små måltider (fem eller seks) i løpet av dagen. Low-glykemisk karbohydrater er karbohydrater som er oppført på glykemisk indeks som å ha en mild effekt på blodsukkeret. Eksempler på disse karbohydrater inkluderer agurk, spinat, epler, appelsiner, kirsebær, pærer og brokkoli. Hele korn er også mindre plagsom for blodsukkeret enn hvitt mel elementer, så sørg for erstatninger der det er nødvendig å holde blodsukkeret ditt, og humør, stabil.

Matvarer for å unngå

Unngå eller strengt begrense koffein forbruk mens du er på en anti-angst kosthold. Koffein kan gjøre deg nervøs og hyperaktiv, mer tilbøyelige til å overreagere til vanlige stimuli. Videre unngår alkoholforbruk, som alkohol kan forårsake angstlignende symptomer som det er behandlet av kroppen. Til slutt, unngå matvarer som du vet du er allergisk eller intolerant, som stress på systemet i bearbeider makeløs matvarer kan fungere som en trigger for angst.

Andre utløse mat

Gå ett skritt videre i kampen mot angst, holde en mat og humør logg for å spore hvordan forbruket av ulike matvarer påvirker dine følelser av angst. Gjennom å holde en oversikt over dine angstanfall over en måned eller to, sammen med mattilbudet i umiddelbar nærhet til disse angrepene, vil du være i stand til å avdekke den spesifikke utløser at de fleste påvirke deg, slik at du kan optimalisere resultatene av anti- angst-protokollen.

Ondansetron for angst behandling

Ondansetron for angst behandling


Ondansetron, det generiske navnet for Zofran, ble opprinnelig utviklet for å forebygge kvalme og oppkast i kjemoterapi pasienter. Siden introduksjonen i det farmasøytiske markedet, har ondansetron blitt brukt til å forebygge morgenkvalme hos gravide kvinner og til å behandle alkoholisme og angst.

Hvordan Ondansetron Works

Det antas at ondansetron reduserer angst ved å blokkere serotonin hormon.

Effektiviteten av Ondansetron i behandling av angst.

Omfattende dyr og menneskelige tester har vist at ondansetron gjør avlaste angst symptomer; Imidlertid, tradisjonelle angst medisiner slik som benzodiazepiner, er mer effektive.

Betydning

Mens ondansetron ikke kan være den mest effektive ved behandling av angstsymptomer, kan den brukes til behandling av angst hvis tradisjonelle angst medisiner ikke kan brukes.

Bivirkninger

Ifølge MedicineNet.com, noen vanlige bivirkninger av ondansetron er diaré, forstoppelse, svimmelhet og tretthet.

Advarsel

Ondansteron er kostbar. I USA selger den for rundt $ 40 per pille.

Formålet med angst støttegrupper

Støttegrupper for de med angstlidelser kan deles i to typer: terapi og sosial støtte. De to forskjellige typer støttegruppen har også distinkt forskjellige formål med hensyn til hva slags støtte og hjelp de gir til dem som lider med angstlidelser. Terapigrupper har en bestemt struktur; mens sosiale støtte grupper har en løs struktur, eller kan selv ikke har noen struktur i det hele tatt. Begge har noen grad av opplæringsdelen involvert; men ellers fokus skiller mellom disse to typer av angstlidelse støtte grupper.

Distinksjoner

Terapigrupper avtale i en mer formell modus bistå angstlidelse lidende med faktiske måter å håndtere sykdommen gjennom spesifikk terapeutisk øvelse. Sosiale støttegrupper imidlertid gi mer av en havn der gruppen tar for seg psykologiske og sosiale konsekvensene av lider av en angstlidelse. Sosiale støttegrupper har et todelt formål av utdanning og sosial støtte for angstlidelse lidende som beskrevet på Socialanxiety webområde for kundestøtte.

Utdanning

Sosiale støttegrupper primært avtale i formidling pedagogisk informasjon. Videre sosiale støttegrupper begrense seg i disse pedagogiske innsats for å utdanne bare de som lider av angst lidelse. En vanlig situasjon blant lider angstlidelser er en oppfatning av at de er alene i sin erfaring, som er langt fra tilfelle. Denne lidelsen er blitt ganske vanlig i vår moderne verden. Lindre følelsen av fremmedgjøring har betydelig verdi i å støtte utvinningen av de med angstlidelser; og sosiale støttegrupper for angstlidelse lider søke å fremme at forholdet ved å bringe sammen personer som lider av angst lidelse som beskrevet på Bodymindandhealth nettside.

Sosial

Sosial støtte grupper har også et formål å bygge opp lider av sykdommen ved hjelp av validere sin erfaring gjennom en felles sammenheng lider. Nonsufferers finne forstå lidelsen nesten umulig, og kan ilegge velmenende, men ødeleggende interaksjoner med den lidende, som for eksempel å være fast og rådgivning den enkelte langs linjene av "bare komme over det." Sosiale støttegrupper har som formål å øke individuell bevissthet om at slike reaksjoner er faktisk blant de verste måtene å nærme seg en angstlidelse lidende, dermed validere den enkeltes egne erfaringer.

Bevahorial

Terapi støttegrupper har et annet formål. En terapi støtte gruppen søker å gi angst lider med verktøy til å administrere sin lidelse mer effektivt. Fokuset i slike grupper er på repeterende praksis av atferd for hensiktsmessig håndtering av situasjoner som skape angst kriser; og gir en trygg gruppe å sette for praktisering av slike mestringsatferd.

Mestring

Det primære formålet med behandlingen støttegruppe for angstlidelse er å hjelpe den lidende individ i å utvikle mestringsstrategier. Terapi støttegrupper for angst bruker en metode som kalles kognitiv atferdsterapi (CBT) i en gruppe miljø for å behandle enkeltpersoner plaget med sosial angstlidelse.

Barndommen angst symptomer

Akkurat som voksne, kan barn utvikle angstlidelser. Ofte kan angstlidelser utløses av en stressende situasjon som å miste en forelder eller flytting. Imidlertid kan angstlidelser uten å utvikle en ytre årsak. Yngre barn kan ha separasjonsangst eller fobier mens eldre barn er mer sannsynlig å ha generalisert angst eller sosial angst. Lær å gjenkjenne symptomer på generalisert angstlidelse (GAD) hos barn.

Overdreven Bekymrings

Barn med GAD tendens til å bekymre seg for mye om ting som karakterer, idrettsprestasjoner, familieproblemer og helseproblemer.

Insomnia

De som lider av GAD kan ha problemer med å sove. De kan holde seg våken bekymringsfull.

Tretthet

Et barn kan bli sliten som følge av både bekymring og søvnløshet.

Irritabilitet

Barn med GAD kan være veldig irritabel og lett opphisset.

Konsentrasjonsvansker

Barn kan ha problemer med å betale oppmerksomhet fordi de er overveldet av bekymring om andre ting.

Tegn og symptomer på angst hos barn

Angstlidelser er utbredt blant barn, "forekommer i om lag 13 av hver 100 barn og ungdom i alderen 9 til 17,» melder National Mental Health Information Center. Netto Wellness bemerker at tidlig oppdagelse og behandling av angst hos barn "kan forhindre fremtidige problemer som tap av vennskap, unnlatelse av å nå sosial og faglig potensial, og følelser av lav selvtillit", samt "klinisk depresjon eller dannelse av mer alvorlig angst lidelser. " Det er viktig for foreldre og omsorgspersoner til å kjenne tegn på angst, slik at problemet kan diagnostiseres og behandles umiddelbart.

Worry

Bekymring er et vanlig symptom på angst hos barn. Selv om det er normalt for alle barn å være engstelig til tider, enten overfor en prøve på skolen, forbereder en viktig fotballkamp eller dans recital eller pakking for en tur til et nytt sted, barn med angst irritere over tanker, situasjoner og muligheter som ellers ikke fortjent til et nivå av bekymring. Et barn med angst kan bekymre overdrevet over hennes faglige prestasjoner når hun allerede er på toppen av sin klasse.

Fysiske symptomer

Barn med angst kan oppleve fysiske symptomer på sykdom, for eksempel magesmerter, muskel ubehag eller andre fysiske tegn på stress.

Frykt for Separation

Selv om det er normalt for små barn å bli skremt ved tanken på å bli skilt fra foreldre, omsorgspersoner eller kjente steder, en ungdom som fortsatt stiller overdrevent klengete tendenser kan ha oppstått et symptom på angst. Dette problemet kan holde et barn fra å sove om natten, eller det kan også føre til en irrasjonell frykt for å miste en glad til sykdom eller død.

Phobia

Barn som lider av angst kan også lider av en fobi, for eksempel en ekstrem frykt for tordenvær, lukkede rom, høyder eller sosiale situasjoner. Et barn med en fobi vil gå langt for å unngå at situasjonen eller objektet.

Panikkanfall

En av de mest ekstreme og om symptomer på angst hos barn er et panikkanfall. Et panikkanfall kan bringes videre av bekymring, et møte med en fobi, eller ingenting spesielt. Det kan føre til både en fysisk og psykisk reaksjon. Fysiske symptomer inkluderer en racing hjerterytme, skjelving, kvalme og svette; en psykologisk reaksjon kan inkludere en lammende og irrasjonell frykt for døden.

Hvordan å behandle angst i Kids

Angst er svært vanlig hos barn, ikke bare vanlig, men svært vanlig. Babyer kan utvikle seg fra fremmed angst til separasjonsangst. Eldre barn kan utvikle frykt for make-tro ting som monstre, eller alvorlige ting som stormer og tornadoer. Symptomer på angst kan inkludere nervøsitet, magesmerter, kvalme, problemer med å sove eller bli klengete. Foreldre kan vanligvis se om noe er galt med barnet sitt, og kan lære måter å hjelpe sine barn roe ned og håndtere angst.

Hvordan å behandle angst i Kids

Hvordan å behandle angst i Kids

gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de kan være ekte. Ikke gjør at barnet føler seg dårlig. Anxieties kan være vanskelig å forstå og forholde seg til, men gjør at barnet føler seg dum eller urimelig vil ikke hjelpe. Utvikle en vurderingsskalaen for å hjelpe, for eksempel fra 1 til 10 der 10 er den mest angst fremkallende. Dette kan hjelpe deg å forstå alvoret.

Rolle leke med yngre barn. For å gjøre dette, kan du se på bilder i bøker og spør barnet hvordan personen føler og hvorfor. Du kan hjelpe barnet å forstå hvorfor den enkelte på bildet er glad, trist, sint, etc.

Lær barnet ditt å forklare hans angst. Sammen med rating-systemet, kan du lære et barn å beskrive sine følelser, for eksempel nervøs, skvetten eller trist. Dette kan hjelpe deg med å identifisere angst og resultater.

Prosess angst. Hjelpe finne ut hvorfor det skjer eller hvor det skjer. For eksempel kan barnet bare få opprørt når hun er alene på rommet sitt, eller bare når hun har å ri skolebussen? Du kan bidra til å håndtere angst bedre hvis du begrense det ned til de spesifikke situasjoner.

Belønn barnet når han ikke overvinne sin frykt. Hvis barnet nekter å sove på rommet sitt fordi han er redd for å være alene, kan en belønning system brukes til å måle fremgang. Dette kan være en enkel klistremerke på et diagram daglig eller en ekstra bok ved sengetid.

Respekter barnets tilbakeslag. Mens du belønne henne for hennes fremgang, akseptere at det kan være tilbakeslag. Hvis du prøver å hjelpe barnet ditt overvinne en frykt, være tålmodig. Hvis denne angst er alvorlig, kan det ta lengre tid for å overvinne.

Angst og panikk Relief hos barn

Angst og panikk lidelser ofte påvirker voksne, men barn også kan oppleve følelser av panikk og angst. Hvis du tror at barnet ditt lider av følelser av panikk eller angst, kan følgende behandlinger gi lindring.

Besøk en psykolog

Barnas psykologer blir ofte brukt som et første skritt i behandling av panikk og angst hos barn (på grunn av mangel på medisiner) og fokus på å kontrollere barnets følelser. Disse spesialistene ofte hjelpe barnet adresse underliggende tanker som kan føre til panikk, og de hjelper barnet lære å håndtere disse erfaringene. En barnepsykolog kan også anvende avspenningstrening og flom som et middel for å redusere angst svar, og guidede bilder og snakke terapi for å behandle angst.

Reduser Angst Stimuli

For å hjelpe barnet ditt å redusere følelser av angst og panikk, prøve å fjerne miljøstimulerende midler som kan drivstoffet disse følelsene. Eliminere koffein fra barnets kosthold og minimere bruk av astmamedisiner, nesesprayer, slankepiller og hoste medisiner, hvis det er mulig, da disse produktene inneholder ofte bronchodilators og teofyllin, som kan øke forekomsten av angst. I tillegg sørge for at barnet ditt får en tilstrekkelig mengde søvn hver natt, og redusere redusere stressende oppgaver og gjøremål i barnets hjem, jobb og skole.

Tenk Medisinering

Hvis en psykolog ikke kan hjelpe barnet å takle følelser av panikk eller angst, kan medisiner brukes for å kontrollere tilstanden. Benzodiazepiner er mest brukt til å raskt redusere følelser av angst. Eksempler inkluderer Serax, Valium, Ativan, Librium og Klonopin. Serotonerge medikamenter også er populære på grunn av den kortsiktige regiment; generelt, er barn foreskrevet medisiner i fire til seks uker. Eksempler inkluderer inkluderer Luvox, Prozac, Paxil og Zoloft.

Hvordan hjelpe et barn med angst over Germs

En fobi er en overveldende frykt som griper pasienten selv om han kanskje skjønner det er irrasjonelt. En fobi kan ha langvarige effekter på en person og påvirke dagliglivet i urimelig grad. Hjelpe et barn med en bakterie fobi er litt kinkig. De fleste fobier håndtere urimelig frykt for objekter eller situasjoner som presenterer liten eller ingen fare for person. Barn blir undervist i skolen handler om håndvask teknikker og kraften av bakterier for å gjøre dem syke. Forklarer at obsessive frykt er irrasjonell ikke gir mening for dem, men det finnes måter du kan hjelpe barnet å overvinne denne frykten.

Hvordan hjelpe et barn med angst over Germs

lede ved eksempel. Mange barn utvikler fobier ved å se en venn eller et familiemedlem og deres reaksjon på bakterier. Kanskje mor eller bestemor er litt besatt av rengjøring eller håndvask; barnet trenger å bli vist hvordan å holde ting i perspektiv.

Innse at barnet er frykten veldig reell og kan være ødeleggende hvis den holder ham fra å nyte livet. Lytt til barnets frykt med et åpent sinn - voicing hans trepidations og vender sin frykt kan ta bort kraften i fobi.

Utdanne barnet om helse praksis som kan brukes for å unngå bakterier og å bli syk, for eksempel god håndvask ferdigheter, ved hjelp av antibakterielle geleer når det er hensiktsmessig, ved hjelp av en vev når du hoster eller nyser og andre sunn fornuft teknikker.

Støtte barnet når fobi blir for tidkrevende; aldri bagatelliserer barnets følelser, ifølge mayoclinic.com. Lære barnet avslapping teknikker som visualisere bakteriene går i vasken vasken og fortelle seg selv gjentatte ganger: «Jeg har gjort alt som er nødvendig."

Teach positive måter å takle fobi. Fortell barnet til å vurdere frykt på en skala fra 1 til 10, der 1 er minst redd og 10 er mest, ifølge kidshealth.org. Barnet ditt vil snart innse at denne frykten er ikke så ille som han trodde.

søke hjelp av en profesjonell hvis fobi holder barnet fra å være i stand til å fungere på en daglig basis uten urimelig påkjenning. Barnets barnelege kan foreskrive medisiner for å hjelpe barnet med angst, eller legen kan føle barnet trenger å snakke med en psykolog. Ikke la irrasjonell frykt styre barnets liv.

Ergoterapi for barn Angst

Ergoterapi for barn Angst


Ifølge Robert C. Byrd Health Sciences Center, kan ergoterapi (OT) hjelpe barn å lære å håndtere angst. Barn med angst kan oppleve fysiske symptomer som kortpustethet, kvalme, svette og hodepine eller følelsesmessige symptomer som frykt og nervøsitet. Angst kan påvirke barnets evne til å samhandle sosialt og å lære i klasserommet.

Typer

Barn kan lide av en angstlidelse uten komorbide tilstander. Men ofte angst forekommer sammen med, og som følge av andre forhold som for ADHD, sensoriske integrering lidelse og autisme.

Funksjoner

Ergoterapeuter kan hjelpe barn med sensoriske integreringsspørsmål lære å håndtere sanseinntrykk, noe som igjen vil redusere angst. Ergoterapeuter kan bidra til å lindre andre typer angst ved å lære avslapping teknikker som visualisering og ekspressive aktiviteter og ved å lære sosiale ferdigheter for å redusere angst følte i sosiale situasjoner.

Betraktninger

Hvis et barn får spesialundervisning tjenester på skolen, kan han være berettiget til å motta ergoterapi på skolen. Foreldre må kanskje få en resept for ergoterapi fra barnets barnelege for å starte skolebaserte tjenester.

Graves 'sykdom og angst

Graves 'sykdom, en vanlig form for hypertyreose, oppstår når en persons immunsystem oppfatter feilaktig skjoldbruskkjertelen som en trussel. Kroppens påfølgende angrep på skjoldbruskkjertelen skaper hormonelle ubalanser og metabolske forstyrrelser av Graves 'sykdom.

Funksjoner

Kroppens normale reaksjon på stress er å signalisere for frigjøring av hormoner som gjør at kroppen til å reagere hensiktsmessig. I Graves 'sykdom pasienter, skjoldbrusk utgivelser uvanlig høye nivåer av tyroksin, et hormon som styrer stoffskiftet. Mange Graves 'sykdom pasienter rapporterer føler seg engstelig og redd.

Symptomer

Når stoffskiftet stiger over normalområdet, en rekke symptomer utvikle, inkludert angst, irritabilitet, en racing hjerte, uforklarlig vekttap og skjelvinger i hender eller fingre.

Korrelasjon til Stress

En studie sitert av National Institutes of Health (se Ressurser) fant at en statistisk signifikant antall Graves 'sykdom pasienter opplever en stressende livshendelse før utvikle Graves' sykdom. Ifølge Thyroid Disease Behandling (se Ressurser), noen studier støtter en sammenheng mellom stress og Graves 'sykdom, men andre har ikke vist en sammenheng mellom de to.

Forebygging / løsning

I tillegg til medisinsk behandling, er Graves 'pasienter ofte oppfordret til å forfølge avslapping teknikker for å lindre angst og for å eliminere årsakene til stress i livet.

Fun Fact

Ifølge Thyroid Disease sjef, ble sammenhengen mellom stress og Graves 'sykdom først rapportert i 1820.

Angst Symptomer & Relief

Angst er kroppens naturlige reaksjon på stress eller fare. Selv om følelsen er ubehagelig, er angst en refleks som hjelper en unngå potensielt skadelige situasjoner. Angst som svar på en stressende situasjon er sunn, men når angst begynner å interferere med en persons daglige liv, kan en angstlidelse være årsaken. Angst lettelse kan oppnås ved hjelp av en lisensiert profesjonell som kan gi terapi eller medisinering.

Bankende hjerte

Hjertet kan hamre, rase eller palpitate merkbart. Brystet kan også føle stramt eller smertefullt. Noen sammenligner følelsen til et hjerteinfarkt, men det er som regel ikke så alvorlig.

Panic

Angst kan lamme en person med en uforklarlig eller urimelig følelse av panikk eller angst. Angst fører også til følelser av angst og spenning, selv om det ikke kan være en bestem årsak.

Pustevansker

Angst kan gjøre det vanskelig for en person å puste regelmessig. Hun kan oppleve kortpustethet og trenger å gispe etter luft.

Terapi

Rådgivning og terapi er svært effektive metoder for å oppnå angst lettelse. En lisensiert terapeut kan hjelpe en person arbeid gjennom angst problemer og behandle eventuelle underliggende årsaker til angst.

Medisinering

Anti-angst medisiner, slik som Xanax eller Ativan, kan gi rask lindring fra en angst angrep. En lege kan avgjøre hvilke medisiner og dosering er riktig for en privatperson.