Digidexo.com

lysin mod herpes genitalis

Symptomer på Herpes genitalis

Det er to stammer av herpes, HSV-1 og HSV-2. Den første er vanligvis spres via spytt og den andre er ansett å være en seksuelt overført sykdom. Mens herpes genitalis er i stor grad betraktet å være seksuelt overført kan det være forårsaket av enten virus. Herpes genitalis kan være utrolig smertefullt for de som er smittet. Symptomene kan noen ganger speile de som er forbundet med en urinveisinfeksjon, mens andre ikke kan registrere noen symptomer i det hele tatt.
Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på herpes genitalis. Umiddelbar behandling er nødvendig for å hindre ytterligere ubehag og spredningen av viruset.

Genital sår

Både menn og kvinner med herpes genitalis vil presentere med genital sår. Menn kan ha blemmer eller sår på penis, på pungen, eller i nærheten av anus. Kvinner vil ha blemmer eller sår på vagina, på vulva, og rundt anus.

Discharge

Et annet vanlig symptom på herpes genitalis er utflod fra underlivet. Menn vil finne en slim drenering fra penis mens kvinner vil ha slim renner ut av vaginal området.

Influensalignende symptomer

Både HSV-1 og HSV-2 er virus som betyr at de kan være ledsaget av feber, hodepine, og til og med muskelsmerter. Det er utrolig viktig å søke medisinsk behandling hvis du har disse symptomene for å sikre at du ikke forveksle dine herpes genitalis betingelse for influensa - særlig dersom symptomene dine er kombinert med noen av de nevnte.

Hovne kjertler

Som kroppen din prøver å bekjempe herpes genitalis virus du kan oppleve hevelse av lymfekjertler i lysken.

Kløe eller Burning Ved Urinering

Herpes genitalis kan forårsake kløe i området rundt genitalia, og kan også føre til at urinrøret selv å bli smittet. Hvis dette skjer, vil de med herpes genitalia føler en brennende følelse hver gang de tisser.

Hvordan virker Lysine Drep Herpes Virus?

Om Lysine

Lysin er en essensiell aminosyre som hjelper kroppen spare kalsium og spiller en rolle i kollagen dannelse. Som en essensiell aminosyre, er det ikke gjort av kroppen og må inntas. Det er oftest funnet i rødt kjøtt, svin og fjørfe, fet fisk, nøtter, egg og soyabønner. Lysin er også tilgjengelig i supplement form og selges over disk i de fleste store narkotika butikker.

Om Herpes

Det er to typer av herpes virus: herpes simplex-1 (HSV-1) og herpes simplex-2 (HSV-2). HSV-1 vanligvis påvirker munnen og forårsaker forkjølelsessår. HSV-2 vanligvis påvirker kjønnsorganene og forårsaker genital herpes lesjoner. Men begge stammer av viruset ser identiske under et mikroskop, og det er mulig å bli smittet i munnen eller kjønnsorganene med enten belastning.

Lysin og Herpes

Lysin er ofte brukt til å behandle begynnelsen stadier av en herpes blusse opp og hindre ytterligere utbrudd. Den generelle oppfatning er at herpes-virus bruker aminosyren arginin for å reprodusere og lysin som griper inn med denne prosessen. Ved å hindre viruset fra å bruke arginin, lysin effektivt stopper livssyklusen av viruset. Som et resultat, herpes lesjoner enten ikke dannes eller stoppe forming, og legemet ikke utvikler andre symptomer på en aktiv virusinfeksjon. Lysin faktisk ikke drepe herpes virus - viruset er fortsatt bosatt i kroppen - men det gjør svekke veksten av virus og kan hjelpe kroppen holde viruset i dvale i lengre perioder av gangen.

Lysin Studies

Det er motstridende informasjon om effektiviteten av lysin som et herpes behandling. Noen sverger til det, og det har vært flere studier som viser lysin sin innvirkning på arginin. Til syvende og sist, var effekten av lysin avhenger av individuelle faktorer som dosering, kroppsvekt, alvorlighetsgrad av sykdom, livsstil og kosthold.

Lysin Dosering

Den gode ting om lysin er at den har få bivirkninger, så det er mulig å eksperimentere med dosen uten å måtte bekymre deg for bivirkninger. Selv doser så høye som 4000 mg regnes som trygge. Det tar svært høye doser for å oppnå toksisitet, og legemet er egnet til å fjerne overskytende gjennom urinering før det punktet. Men fordi lysin behandles av nyrene, er lysin bruk kontraindisert for personer med nyre-eller leversykdom.

Herpes genitalis Treatment

Genital herpes er en vanlig seksuelt overført sykdom som finnes i omtrent én av fem amerikanere over en alder av 12. Det kan være forårsaket av to typer herpes simplex virus (HSV), type en og type to, men type to er mer felles. Mens symptomer (blemmer på eller rundt kjønnsorganene eller endetarmen) oppstår vanligvis bare under et utbrudd, hyppigheten av utbruddene har en tendens til å avta over tid. Selv om genital herpes ikke kan herdes, er det behandlinger utformet for å holde i sjakk og virus redusere risikoen for utbrudd.

Antiviral Drugs

Behandling av genital herpes ved hjelp av antivirale midler er avhengig av frekvensen til utbrudd. Initial behandling er gitt ved første blikk av symptomer, og varer vanligvis sju til ti dager. Denne behandlingen vil hjelpe lindre symptomene eller hindre dem fra å bli verre.

Etter denne innledende behandling, blir en av to typer behandling som velges. Intermitterende behandling innebærer å ta antivirale medikamenter som skal tas i løpet av hvert utbrudd. Mens symptomer kan gå bort på egenhånd, ta medisiner for en periode på to til fem dager ved første blikk av symptomer vil hjelpe fremskynde prosessen.

Undertrykkende behandling gis når utbrudd oppstår langt oftere. Ved å ta antivirale legemidler hver dag, kan pasientene aldri oppleve et utbrudd. I de fleste, men kan undertrykkende terapi redusere utbrudd med opptil 80 prosent.

De tre viktigste medikamenter som brukes til å behandle symptomer assosiert med genital herpes: Acyclovir (Zovirax), Famciclovir (Famvir) og valacyclovir (Valtrex). Alle kommer i pilleform, mens mer alvorlige tilfeller kan behandles ved hjelp av intravenøs aciklovir.

Alternativ Behandling

Echinacea er ofte betraktet som en effektiv måte å behandle genital herpes. Men en studie i Storbritannia viste ingen signifikant reduksjon i utbrudd i de som ble behandlet med solhatt. Til tross for denne studien, mange som har prøvd echinacea si det øker immunforsvaret, mens noen sier det reduserer alvorlighetsgraden og hyppigheten av utbrudd.

Propolis, et stoff med en voksaktig konsistens laget av bier, har vist seg å fremskynde helbredelsesprosessen herpes sår. Det har vist seg å være mer effektiv enn salver inneholdende acyclovir. Ingen studier har blitt gjennomført for å vise effektiviteten av en kombinasjon av propolis salve og muntlig antivirale medikamenter.

Til slutt, Prunella vulgaris og rozites caperata (en spiselig sopp) inneholder en rekke kjemikalier vist seg å bekjempe både muntlig herpes virus (HSV-1) og genital herpes virus (HSV-2).

At Home Treatment

Selv om ikke så effektiv som antivirale eller homøopatiske behandlinger, det er skritt man kan ta hjemme for å hjelpe til med å lindre smerte og ubehag. Tylenol eller Advil kan hjelpe med smerter, mens plassere en kald klut på det berørte området kan lindre den brennende følelsen og lindre smerte.

Advarsler

Mens det er liten risiko for alvorlige bivirkninger eller avhengighet forbundet med alternative behandlinger, de er ikke FDA-godkjent og som sådan er det ingen krav på vegne av deres effektivitet.

Lysin herpes behandling

Lysin herpes behandling


Herpes simplex 1 og herpes simplex 2 er to versjoner av et virus som rammer mennesker uavhengig av alder eller kjønn. Herpes simplex 1 vises vanligvis som oral herpes (også kjent som munnsår eller munnherpes) rundt munn og nese regionen og smitter ved kontakt med en smittet person (for eksempel gjennom kyssing) eller deler gjenstander (for eksempel bestikk eller tannbørster) . Herpes simplex 2 vises som sår rundt underlivet og smitter ved seksuell kontakt.

Symptomer

Symptomer på herpes simplex 1 omfatter:

--Små, smertefulle blemmer fylt med væske rundt munn, nese, hender eller fingre
--tingling eller brenning rundt området der sårene vil bryte ut noen dager før utseende
--fever
--sore hals
--swollen kjertler / lymfeknuter

Herpex simplex 2 symptomer inkluderer:

--Små røde sår rundt genital regionen eller innsiden av lårene; hos kvinner sårene vises utenfor skjeden
--sores som kan eller ikke kan være sår
--unusual utflod
--fever
--muscle smerter
--headache
--painful vannlating
--swollen lymfeknutene i lysken

Mulighet for Lysine Treatment

Lysin er en av de ni essensielle aminosyrer, en byggekloss av menneskekroppen. Selv om ikke alle forskere er enige, har flere studier vist at lysin kan redusere antall herpes utbrudd for herpes simplex 1 og muligens herpes simplex 2. lysin kan også være i stand til å forkorte varigheten av et utbrudd. Det virker som lysin påvirker herpes simplex 1 og 2 virus ved å hemme deres evne til å vokse og formere ved å begrense herpes 'matinntak.
Lysin kan oppnås gjennom en diett, inkludert matvarer som inneholder lysin eller ved å ta et supplement.

Bruke Lysine å behandle Herpes

Ideelt sett kan individet økt Lysine inntak ved å fokusere sin diett på matvarer rike på lysin. Slike matvarer inneholder: brønnkarse, tang, persille, soyabønner og soyaprodukter, fisk, skalldyr, rødt kjøtt, svinekjøtt, kylling, egg, kremost, cottage cheese, oster (spesielt Parmesan og Edam), yoghurt, rødbeter, papaya, aprikos, epler og bønner (som svarte bønner).
Lysin er tilgjengelig som en urte supplement i apotek og naturlig mat-urt butikker. Inntak av 1 til 3 gram per dag tilstrekkelig.

Virkningene av aminosyren lysin

Virkningene av aminosyren lysin


Lysin er en av 20 essensielle aminosyrer som brukes av kroppen til å vokse og reparere vev. Det kan ikke lagres og må stadig opp igjen. Når kroppen ikke får nok lysin, blir B-vitamin niacin utarmet og sykdommen pellagra kan føre til. De fleste får nok lysin ved å spise proteiner som kjøtt, ost, nøtter, egg og soyabønner. De som på de fleste risiko for lysin mangel er vegetarianere på makrobiotiske dietter og noen utøvere som bryter sine lysin butikker. Lysin stopper herpes virus sprer seg og er nå brukt til å behandle herpes, helvetesild og forkjølelsessår.

Funksjon

Lysin, også kjent som L-lysin, eller aminosyren K, er en essensiell aminosyre, en byggeblokk for proteiner, å fremme muskelvekst og reparasjon av vev. Det hjelper også kroppen absorbere kalsium, produserer hormoner, enzymer og sykdomsbekjempende antistoffer.

Lysin Deficiency

Kroppen kan ikke lagre eller gjøre lysin, så det må etterfylles ofte. Innen 6 til 8 uker for å spise en diett uten nok lysin, aminosyren ubalansen fører til en mangel på B-vitamin niacin og symptomer utvikles som blodskutte øyne, tretthet, svimmelhet, kvalme, tap av appetitt, anemi og nyrestein.

Pellagra

Pellagra er en potensielt dødelig sykdom som var et mysterium i århundrer. Kumaravel Rajakumar, beskriver MD det: "Vanligvis er klassisk pellagra definert av de 3 DS:. Dermatitt, diaré og demens" På 1930-tallet, viste Dr. Joseph Goldberger at pellagra ble forårsaket av ernæringsmessige mangel og mais var som regel den skyldige.

Dietter basert på mais eller cornmeal kan forårsake lysin og niacin mangler med mindre korn måltid er supplert med nøtter, fisk eller bønner eller kokt med alkalisk løsning av kalk for å frigjøre niacin, slik det gjøres ved utarbeidelse tortillas i Latin-Amerika.

Herpes

To aminosyrer, lysin og arginin, virker sammen for å bygge muskelvev og er lagret i det samme spesielle område i cellene. Imidlertid er arginin det eneste protein som brukes av kroppen når det skaper nye herpes virus celler. Når cellen lagringsområder er fulle av lysin, er arginin blokkert ut, og herpes viruset mangler byggesteinene for å formere seg.

Potensiell

Lysin viser også lovende resultater i behandling av smerter når det brukes alene eller sammen med anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller Advil.

Betraktninger

Noen leger anbefaler 10 gram lysin i døgnet under en herpes utbrudd. En så høy dose kan føre til kvalme, magekramper og diaré. Oppdeling av doseringen i løpet av dagen vil bidra til å minimalisere bivirkninger. Ikke ta lysin kosttilskudd med melk.

Gravide eller ammende kvinner eller personer som har høyt kolesterol eller hjertesykdom bør rådføre seg med helsepersonell før du tar lysin kosttilskudd.
Barn under to år bør ikke ta lysin kosttilskudd uten tilsyn av en barnelege. Meget store doser av lysin, kan 10 til 30 gram per dag øke toksisiteten av visse antibiotika, inkludert gentamicin, neomycin og streptomycin.

Hva er forskjellen i L-lysin og L-Tyrosin?

L-lysin og L-tyrosin er aminosyrer med distinkt forskjellige funksjoner i kroppen. Primært, øker lysin immunforsvaret mens tyrosin påvirker mental helse og hormonnivåer.

Lysin og Herpes

Selv hardnakket vedvarende herpes virus ofte svare på lysin, redusere smerte og lidelse som følger forkjølelsessår, helvetesild eller genital herpes.

Vev og Bones

Lysin bidrar til å gjenoppbygge og reparere vev etter skade eller operasjon, og det bidrar til å avverge osteoporose ved å bistå med opptaket av kalsium.

Tyrosin og hormoner

Tyrosin er byggesteinen av dopamin, et signalstoff ansvarlig for en persons ambisjoner og kjøring, mens omvendt skape en følelse av tilfredshet med måtehold. Denne aminosyren øker også kroppens tilførsel av adrenalin og thyreoideahormoner.

Tyrosin og Appetite

Mer dopamin betyr mindre appetitt. Ikke bare tyrosin undertrykke cravings for sukkerholdige matvarer, men ifølge velvære referansehåndboken "Healthy Healing", det hjelper også redusere kroppsfett.

Nonessential versus Essential

Tyrosin er å anse som en ikke-essensiell aminosyre, fordi kroppen kan gjøre det fra andre aminosyrer. Lysin er en essensiell aminosyre, som betyr at det må tilføres fra protein i dietten.

Mat som inneholder aminosyren Lysin

Aminosyren lysin støtter et sunt immunsystem, hjelpemidler i herpes utbrudd og bidrar til hormonproduksjon. Det er umulig for kroppen å produsenten denne aminosyren, derfor må du inkludere det i kostholdet ditt eller ta kosttilskudd. Ta lysin å gi immunitet den støtten den trenger for bekjempelse av virusinfeksjoner og holde seg frisk.

Lysin Mangler

En lysin mangel kan føre til hårtap, dårlig konsentrasjon, vekttap, blodskutte øyne, reproduktive lidelser, tretthet og mangel på matlyst. Vanligvis, folk med lav protein dietter eller som lider av spiseforstyrrelser mangler lysin i kostholdet.

Lysin og arginin

Lysin og aminosyren arginin i stor grad påvirker herpes virus. Viruset er i stand til å gjenskape og bli aktiv når du spiser en diett høy i matvarer som inneholder arginin. På den annen side undertrykker lysin metabolismen av arginin og holder viruset i sjakk. Derfor, hvis du har herpes viruset, som er en livslang sykdom, er det viktig å opprettholde en diett av matvarer med lysin å redusere herpes flare-ups.

Matvarer med lysin

Mange matvarer er gode kilder til lysin. Melkeprodukter som yoghurt, ost, smør, iskrem og melk er høy i lysin. Spis mer grønnsaker og frukt som neper, poteter, tomater, selleri, avokado, persimmons, epler, ananas og aprikoser. Fisk, som laks, har 1550 mg av lysin sammenlignet med 1000 mg av arginin. Innlemme flere kylling, fisk, egg, svinekjøtt, soyaprodukter og kjøtt i kostholdet ditt. Også, konsumere bønner og erter.

Matvarer med Arginin

Matvarer for å unngå for å redusere symptomer på herpes er havre, hele korn, nøtter, sjokolade, hvitt brød og gelatin. Sjekk dine daglige multi-vitaminer og næringsstoffer for å være sikker på at du ikke får en dose av arginin.

Lysin

Folk flest vet ikke hvor mye lysin å komme i kostholdet for å høste fordelene. Får mindre enn 1250 mg om dagen vil ikke hjelpe deg å bekjempe herpes viruset så sørg for at du får mer enn 1250 mg daglig (se Ressurser). Hvis du tar lysin kosttilskudd, få den typen som er ren lysin snarere enn syntetiske. Legg tilskudd av vitamin C og sink for ekstra forsvar mot herpes. Uansett om du har herpes eller ikke, kan en diett full av lysin-rike matvarer støtte immunforsvaret og hjelpe friske bein vekst.

Hvordan å minske varigheten av en Fever Blister

Feber blemmer eller forkjølelsessår er smertefulle blemmer som er fylt med væske og vises på leppene, ytre munn-området, hake, kinn eller på neseborene. De kan noen ganger oppstå på tannkjøttet og på taket av munnen. Feberutslett er ofte forårsaket av herpes simpleks virus type 1 (HSV-1). Disse blemmer er svært smittsom og ikke vare lenger enn to uker. Ved å ansette alle rettsmidler nedenfor, kan du effektivt redusere varigheten av en feber blemme.

Hvordan å minske varigheten av en Fever Blister

Bruk leppepomade med sink oksid. Denne lokal applikasjon kan redusere infeksjoner, symptomer på feber blemmer og hindre gjentakelse. Bruke den direkte til de berørte huden to ganger daglig eller ved behov.

Konsumere en diett høy lav i arginin og høy i lysin. Herpes viruset trenger aminosyren arginin for å replikere. En annen aminosyre lysin konkurrerer med arginin for intestinal transport. Mer lysin kan redusere herpes virus forårsaker feber blemmer. Mat rik på lysin inkluderer persille, belgfrukter og tang. Mat høyt på arginin (må unngå) inkluderer sjømat, peanøtter, kokos og sjokolade.

Påfør solkrem med solfaktor (SPF) på 15 og over til munnherpes. Sollys eksponering kan føre til et utbrudd av munnherpes. Bruk solkrem kan sette en stopper for solskapte tilbakefall av munnherpes. Påfør solkrem til det berørte området 30 minutter før du går utenfor og bruke den på nytt flere ganger under soleksponering.

Påfør campho-phenique kaldt sår behandling til det berørte området. Denne salven tørker opp feber blemmer og forebygger infeksjoner. Det lindrer også noen kløe og smerte. Påfør salven ved første tegn på en kald sår og skorper. Du kan kjøpe denne salven på apotek i ditt område.

Ta reseptbelagte stoffet Valtrex. Denne potente stoffet effektivt kan redusere varigheten av en feber blemme. Anbefalt dosering er 2 gram for å bli tatt på de første tegnene på en feber blemme, som svie, kløe og prikking og deretter igjen 12 timer senere. Ta kontakt med din lege for å benytte seg av denne potente stoffet.

Hint

 • Du må konsultere legen din før du starter noen selv behandling for munnherpes.

Hjem rettsmidler for kalde sår på leppene

Hjem rettsmidler for kalde sår på leppene


Stygge og smertefulle, munnsår når du minst venter dem, bli lenger enn du vil ha dem til, og bare generelt gjøre livet surt. Problemet er, når en persons kropp er infisert med herpes viruset, viruset forblir for alltid, noen ganger sovende, noen ganger aktiv. Det er et mysterium hvorfor noen mennesker synes mer sårbare for kaldt sår angrep enn andre, spesielt folk i relativt god helse. Eksponering for sol, stress i en persons liv, hormonelle endringer, sykdommer som influensa, forkjølelse eller allergi, kan be et utbrudd av forkjølelsessår, også kjent som munnherpes. Imidlertid gjenstår det faktum at lesjonene kommer og går, liker det eller ikke, og krever noen form for behandling. Flere hjem rettsmidler har vært ganske vellykket i å bekjempe en kald sår utbruddet, bør en person foretrekker å ikke bruke reseptbelagte antivirale midler tilgjengelig gjennom en lege.

L-lysin Amino Acid

Det kalde sår viruset trenger en aminosyre som heter arginine for å trives og formere. Arginin finnes i nøtter, ulike frø, for eksempel gresskar og sesamfrø, rødt kjøtt og korn som havregryn. Derfor er en reduksjon av mengden av arginin i en persons system antatt å gjøre viruset vanskeligere å replikere. Kutte ned på disse matvarene er tilrådelig, samt å ta L-lysin kosttilskudd. L-lysin inhiberer herpes virus-replikasjon, og en 500 mg tablett daglig av aminosyren, i forbindelse med å kutte ned på mat med høyt arginin, kan være effektive i å eliminere eller hindre fremtidig utbrudd.

Sitronmelisse Tea

Europeere har brukt sitronmelisse te eller salve i årevis for å behandle forkjølelsessår blemmer og genital herpes. Sitronmelisse er en sitron-duftende urter dyrket i sandjord som har vist antivirale egenskaper. En te laget av bladene (bratte 2-4 ts. Av knust urt i kokt vann i fem til 10 minutter) kan brukes til forkjølelsessår lesjoner opptil fire ganger om dagen. Lesjoner ofte forsvinner innen tre til fem dager ved hjelp av dette midlet. Sitronmelisse krem, også kjent som Melissa krem, er tilgjengelig i helsekostbutikker. Sitronmelisse tatt internt kan forstyrre enkelte reseptbelagte legemidler, særlig de som brukes til å behandle skjoldbrusk problemer.

Melk eller Buttermilk

En kompress av romtemperatur melk kan lindre smerten og fremskynde helbredelsen av en kald sår. En bomullsdott eller myk klut dyppet i melk bør plasseres på den kalde sår og la det ligge i 10 minutter. Også noen kalde sår lider si å drikke kulturmelk, som også lindrer canker sår, er gunstig og kutter ned på antall og alvorlighetsgrad av forkjølelsessår utbrudd.

Goldenseal

En kur-alle blant indianere i århundrer, har goldenseal veldig sterk antiseptisk, sammentrekkende og desinfiserende egenskaper. Goldenseal er tilgjengelig i pulverisert eller bladform, og er lett tilgjengelig i helsekostbutikker rundt om i landet. En fuktet bomullsdott dyppet i en liten mengde goldenseal pulver og brukes på kalde sår vil lindre smerten og generelt kontrollere munnsårutbrudd i en dag eller to. Kombinasjonen av myrra og goldenseal er en svært effektiv behandling i behandlingen mot forkjølelsessår.

Brukervennlighet Pain

Hvis smertene fra en kald sår blir for mye å håndtere, bruke en isbit på området for å gi umiddelbar lindring. Isbit bør fjernes etter fem eller ti minutter. Aloe vera salve vil også bidra til å lette smerten. En liten mengde vaselin vil holde området rundt den kalde sår sprekker og blør. En avkjølt, yret tepose av svart te kan også plasseres på den kalde sår i ca ti minutter. Mens ingen av disse rettsmidler kan hindre fremtidige episoder av forkjølelsessår, eller hjelpe lesjoner å leges raskere, vil de bidra til å lette elendighet forbundet med forkjølelsessår.

Lysin og dets bruk i Herpes Treatment

L-lysin er en essensiell aminosyre som er nødvendig for regulering av hormoner, bygge muskel, og som muliggjør produksjon av sunt enzymer og antistoffer. I tillegg til sin betydning i muliggjør utvinning fra fysiske skader, viser Lysin løftet for å behandle og forebygge utbrudd av herpes-familien virale infeksjoner.

Herpes Familie virus

Herpes-familien viruses-- inkludert forkjølelsessår, genital herpes, vannkopper (helvetesild), roseola, cytomegalovirus og Epstein-Barr - "begrave" seg inn i nervevev og er i stand til å tilbakevendende år etter deres første utbruddet.

Outbreak Prevention

En herpes-familien virus kan ikke bli eliminert fra kroppen. Det ser imidlertid ut lysin for å holde viruset fra tilbakevendende, så det hindrer utbrudd av forkjølelsessår, helvetesild, og genital herpes.

Dosering

Daglig inntak av 1000-2000 mg av L-lysin kan forebygge og hemme herpes utbrudd. Litt lavere doser kan gi dag-til-dag immun støtte mot infeksjon.

Risikoer og bivirkninger

Lysin har ingen kjente bivirkninger eller medisinske interaksjoner, men ekstremt store doser kan være knyttet til høyt kolesterol og gallestein.

Støtte Supplements

Andre kosttilskudd som bekjemper herpes-familien virale infeksjoner inkluderer sitronmelisse, resveratrol, hvitløk, og aloe vera. De kan bli tatt i forbindelse med lysin og mest foreskrevet medisiner.

Luftbårne forholdsregler for Herpes zoster virus

Svineinfluensa, fugleinfluensa, SARS - verden har stått overfor smittsom sykdom pandemier de siste 10 årene. Nylig har amerikansk helsevesen og media vært fokus på vaksiner for herpes varciella zoster - kjent som helvetesild. Mange mennesker ønsker å vite om det er andre måter å hindre overføring av helvetesild.

Helvetesild

Zoster er en variant av varicella, virus som forårsaker vannkopper. Helvetesild ofte følger eller stammer fra å ha hatt vannkopper.

Selv zoster er en del av herpesfamilien av virus, er det ikke herpes simplex I og II, virus oftere referert til som "herpes" som er ansvarlig for forkjølelsessår og genitale lesjoner. Og mens helvetesild ikke vare livet ut, og er ikke seksuelt overført, det er smittsom og kan ha alvorlige farer for de med svekket immunforsvar eller som er svært ung eller gammel.

Transmission

Helvetesild er i utgangspunktet en sekundær infeksjon av vannkopper. Alle som har hatt vannkopper kan ha zoster forbli i hans system, ligget i dvale. Hvis zoster våkner, ofte reiser det til det sentrale nervesystemet som bidrar fordele den i hele kroppen.

Resultatet er et utslett svært lik vannkopper, bare det vanligvis dannes i en rad eller ordnet mønster på en side av kroppen. I mange tilfeller helvetesild vondt, med skyting smerter eller prikking rapportert.

Fordi Helvetesild kan bare skje med de som har hatt vannkopper, er det ingen direkte måte å få helvetesild. Noen som ikke er vaksinert for Varciella eller Varicella Zoster kan kontrakten vannkopper fra en helvetesild pasient. Overføring kan bare skje når helvetesild blemmer har sprukket og oser, og før de skorpe over. Når de åpne blemmer har klaka, er Varicella ikke lenger smittsom.

Airborne Forebygging

Varicella smitter ikke gjennom luften. Varicella er primært gitt videre gjennom fysisk kontakt, direkte og indirekte. Noen som aldri har hatt vannkopper eller vannkopper bør unngå å berøre noe en helvetesild pasient har berørt og spesielt unngå å berøre pasienten.

Ellers vanlig sunn fornuft regler gjelder. Hold overflater rene og desinfiseres Lysol og andre desinfisering produkter kan hjelpe med rengjøring tellere, bad, etc å sørge for at det ikke er noen levende virus fra indirekte kontakt. Vask sengetøy, håndklær og klær av pasienten raskt når hun har flyttet inn i "klaka over" fase.

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis


Herpes flare-ups kan være smertefullt og irriterende, men de trenger ikke å styre livet ditt. Det er noen ting du kan gjøre for å redusere ubehag og hjelpe hastighet helbredelse.

Hvordan behandle Genital Herpes Naturligvis

•  Bruk en ispose for å lindre smerte og hevelse.

Ta et varmt bad. Legg natron for å redusere kløe og smerte.

Hold genital området tørt og rent.

Unngå å ha sex før blemmer har fullstendig helbredet.

Ta kosttilskudd som hemmer viral vekst ved første tegn på et utbrudd. Vurder å ta aminosyren L-lysin. Antioksidant vitaminer og sink kan også hjelpe.

øke immunsystem. Ta echinacea, goldenseal og vitamin C daglig. Få nok hvile og redusere stress.

Unn blemmer lokalt. Dab tea tree olje, en naturlig antiseptisk, enten full eller halv styrke direkte på dem flere ganger om dagen.

Oppmuntre helbredelse ved å unngå matvarer som inneholder arginin, en annen aminosyre som undertrykker lysin: nøtter, meieriprodukter, kjøtt, frø, havre, peanøtter og mais.

Hint

 • Selv herpes simplex type I forekommer typisk i munnen og type II i underlivet, kan oral sex spres enten til begge deler av kroppen.
 • Kvinner som har genital herpes bør ha regelmessige celleprøver som herpes kan øke risikoen for livmorhalskreft.
 • Redusere eller dele vitamin C doser hvis diaré oppstår.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan leve med Herpes

Hvordan leve med Herpes


Herpes er et virus som ligger latent i kroppen mellom utbrudd. Det finnes mange forskjellige typer av herpes, men de mest vanlige typene er herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2. De forårsaker sår på eller nær munnen eller kjønnsorganene. Lær hvordan du kan leve med herpes.

Hvordan leve med Herpes

leve en sunn livsstil og avstå fra stressende aktiviteter og situasjoner. Stress senker immunrespons, som kan tillate herpes å dukke opp fra remisjon og forårsake symptomer.

Spis en godt balansert kosthold. Vitamintilskudd kan være nyttig, og det er bevis på at aminosyrer og lysin, tilgjengelig i tabletter eller krem, kan også hjelpe.

Unn dine motgående symptomer på herpes ved å spørre legen din for en resept. Det finnes medisiner som kan minske symptomene på et utbrudd og noen ganger også hindre dem.

Bruk en leppepomade eller leppestift som inneholder sunblock. Solens stråler kan aktivere herpes og bringe den ut av remisjon.

Informer din seksuelle partner at du har herpes. Det er mulig for herpes å spres med viral Shedding, selv når du ikke opplever noen symptomer. Det er uetisk å utsette partneren din til denne risikoen uten advarsel.

Hint

 • Tørke herpes sår med et rent håndkle, som du må plassere omgå i skitne klær hemme eller vaskemaskin.
 • Du kan også bruke en hårføner for å tørke dine sår etter bading.
 • Unngå kyssing eller seksuelle forbindelser under en live utbrudd eller når symptomer på en møtende utbrudd presentere seg selv. Herpes er svært smittsom når et utbrudd begynner.
 • Ikke berør åpen herpes sår-du risikere å spre viruset til andre deler av kroppen din. Hvis du berører dem, vask straks hendene med såpe og varmt vann.
 • Hopp matvarer som nøtter, frø, sjokolade og korn under et utbrudd. Disse arginin holdige matvarer kan forlenge et utbrudd.

Hvordan leve med genital Herpes

Hvordan leve med genital Herpes


Herpes simplex type 1 eller HSV-1 og herpes simplex type 2, eller HSV-2, som begge forårsaker genital herpes. Herpes ligger latent i kroppen mellom utbrudd. HSV-1 kan spres fra munn til kjønnsorganer gjennom oral sex. HSV-2 kan spres via genital-til-genital kontakt. Lær å leve med genital herpes med disse trinnene.

Hvordan leve med genital Herpes

•  Ta et varmt salt bad for å berolige en smertefull genital herpes utbrudd. Legg en håndfull salt eller havsalt i et kar med varmt vann og suge deg selv.

Relax. Stress kan bringe herpes av remisjon. Leve en sunn livsstil og ta deg tid til å slappe av så mye som mulig.

Purchase aminosyren lysin, som er tilgjengelig i form av tabletter, for å redusere utbrudd eller forkorte dem. Spis et balansert kosthold og ta en multivitamin daglig.

Spør legen din for en antiviral resept, hvis du lider av hyppige utbrudd. Dette reduserer hyppigheten og alvorlighetsgraden av utbrudd.

avstå fra seksuell omgang under et utbrudd eller under prodromal, eller "prikking," scenen når du føler det er et utbrudd kommer. Herpes er svært smittsomt under prodromal stadium.

Informer partneren din at du har herpes før dere har sex. Herpes kan spres med viral Shedding mellom et utbrudd. Din partner må vite dette.

Hint

 • Ikke berør de aktive herpes sår. Tørk dem med et rent håndkle etter bading, og sette håndkle i skitne klær kurv eller vaskemaskin for å unngå spredning av viruset.
 • Bruk en hårføner for å tørke sår etter bading.
 • Bli en online diskusjonsgrupper for å få støtte fra andre med herpes.

Herpes cyst symptomer

Herpes cyst symptomer


CDC sier at 1 av 5 amerikanske voksne og tenåringer lider av genital herpes. Lær å kjenne igjen symptomene, tthen møte med legen din for behandlingstilbud og å lære å hindre spredning av smitte.

Transmission

Genital herpes, eller HSV-2, er oftest overføres mellom seksuelle partnere, hvorav har viruset. Det kan også spres ved å berøre en smittet partner.

Tidslinje

De første tegnene vil begynne å dukke opp i løpet av 2 til 10 dager etter kontakt og overføring av viruset. Symptomene kan vare i 2 til 3 uker. De kan gjentas månedlig, gradvis økende i tiden mellom utbrudd. Det finnes ingen kur.

Først Outbreak

Under den aller første episoden av en herpes utbrudd, kan pasienten føle influensalignende symptomer som feber, hodepine og muskelsmerter. Andre symptomer kan være trykket i magen, hovne lymfeknuter i genital regionen, og smerter eller problemer med vannlating. Utflod fra skjeden eller penis er også vanlig i løpet av sloughing av prosessen.

Humper

Når en herpes utbrudd begynner de første synlige tegn er små røde nupper. Disse kan bli funnet i genitale og anale områder, i urinveiene eller i vagina, eller på livmorhalsen. Mange ganger kan de bli funnet i klynger eller grupper.

Blemmer

De støt øke i størrelse og bli blemmer eller vesikler. Disse blærer er væskefylt og kan være smertefull.

Åpne sår

Når blemmene bryte åpne, de blir åpne sår, eller sår, som vil fortsette å sive eller blø. Til slutt vil de skorpe over og helbrede, ofte ikke forlate et arr.

Lignende Disorders

Herpes cyster er ofte forveksles med mange andre lidelser. Disse inkluderer hemorroider, kviser, insektbitt, varmeutslett, inngrodde hår eller irritasjon fra barbering, jock kløe, etc. Noen ganger kan det være en kløende sprekk i huden eller slimhinnene uten sår stede, skjønt, er at fortsatt herpes. Noen av disse symptomene bør umiddelbart sjekket og testet av en medisinsk faglig.

Naturlig Herpes Cures

Som foreløpig er det ingen kur for herpes simplex. Men ganske mange naturlige over-the-counter behandlinger er kjent for å lindre symptomene på tilstanden. Disse behandlinger kan også være vellykket i å forkorte varigheten av utbruddet. Disse naturlige behandlinger er ikke anbefalt for de som lider av ekstreme tilfeller av herpes, men heller for de med enten mildere symptomer eller sjeldne utbrudd.

Aloe Vera

Aloe vera-ekstrakt av fløte og 0,05% styrke kan anvendes for å behandle symptomer. Bare gjelder for det berørte området tre ganger om dagen. Gjør dette i fem dager under hvert enkelt utbrudd av symptomer. Aloe vera synes å ikke bare redusere intensiteten av symptomene, men også letter helbredelsesprosessen.

Niu Huang Shang Qing Wan

Niu Huang Shang Qing Wan er en kinesisk urtemedisin som har vært brukt i århundrer for å behandle alle slags åpne sår, sår og sår. Det ser ut til å fungere ved å redusere betennelse som er et symptom på herpes og dette i sin tur reduserer ofte smertefull brennende følelse av tilstanden.

Lysin

Lysin er en aminosyre som kan tas i kapselform. Lysin fungerer også til å redusere den tid helbredelse av utbruddet. Herpes flare-ups kan behandles med lysin for å redusere den brennende følelsen ikke ulikt kinesisk urt. Den hyppigst anbefalte dosering er 1000 mg tatt fire ganger om dagen ved første tegn på utbrudd.

Esberitox

Esberitox er en unik blanding av to forskjellige typer av Echinacea-ekstrakt sammen med vill sedertre og vill indigo. Esberitox tas ikke så mye for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene som det er for å øke kroppens evne til å gro raskere. I tillegg er Esberitox også nyttige for å forebygge herpesutbrudd. I flytende form, kan Esberitox brukes direkte til det berørte området av huden et par ganger om dagen.

Melissa

Melissa er faktisk en urt som er relatert til mynte familien. En krem ​​som er laget av Melissa oppfordrer helbredelse av lesjoner som danner fra herpes virus. Selges under navn som Herpalieve, er det en meget konsentrert form av Melissa og krever bare en dråpe eller to plasseres på det området av huden der lesjonene er plassert.

Sink og vitamin C

Forsøk med en kombinasjon av 25 mg av sink med 250 mg vitamin C to ganger om dagen. Hvis det er tatt på de aller tegn på en herpes utbrudd, kan helt undertrykke herpes og hindre den fra å komme på full-blåst. Sink er også nyttig for behandling av symptomer når den brukes til det berørte området i emnet kremform. Kremen behandling kan også bidra til å redusere frekvensen av forekomster.

Seaweed

Seaweed har lenge vært antatt å inneholde antivirale egenskaper, som er hvorfor det er slik en vanlig ingrediens i mange folke helbredende rettsmidler. Seaweed kan tas i pilleform, eller forbrukes ved å spise sushi eller tang salater. I tillegg har mange grønn te drikker inneholder tang ekstrakt.

Mat som utløser Herpes Utbrudd

Herpes er en vanlig virusinfeksjon som resulterer i munnsår som påvirker munnen området eller genital sår. Noen typer mat er mer sannsynlig enn andre til å utløse herpes utbrudd og bør unngås så mye som mulig, spesielt hvis en person merknader utbrudd regelmessig oppstå etter å spise visse typer mat.

Aminosyre

L-lysin hemmer viral vekst og så er god på å hindre herpes utbrudd. Men en annen aminosyre kalt L-arginin undertrykker L-lysin.

L-arginin matvarer

L-arginin er rikt på nøtter og mutter Butters, frø, sjokolade, kokos, rosiner, gelatin og carob. Hele korn som hvete og havre, sammen med linser og soyabønner, også er høy i L-arginin.

Citrus

Sitrusfrukter og juice bør unngås så mye som mulig, inkludert grapefrukt, sitron, lime og tomater.

Surt Foods

Andre sure matvarer for å unngå foruten sitrus inkluderer kjøtt, eddik, alkohol og te.

Bearbeidet mat

Bearbeidet og raffinert mat som hvitt mel og hvit pasta, fastfood, og eske convenience middager og side retter kan utløse herpes utbrudd. Sukker og sukkerholdige matvarer som syltetøy og brus kan i tillegg.

Matvarer for å unngå med genital Herpes

Genital herpes er smittsom, seksuelt overførbare sykdommer (STD) spres av herpes simplex virus type 2 (HSV-2). Påvirker minst 45 millioner amerikanere, herpes forårsaker lesjoner, hevelse og smerter i underlivet. Det finnes ingen kur for herpes, men antivirale medisiner kan redusere hyppigheten av utbrudd. Visse matvarer --- spesielt de som inneholder aminosyren arginin --- synes å forårsake utbrudd, og en fornuftig diett som unngår disse utløse matvarer kan holde utbrudd til et minimum.

Grønnsaker

Mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat og sennep greener inneholder høye nivåer av arginin, en kjent herpes trigger. Substitute Romaine eller Boston salat.

Seafood

Skalldyr inneholder store mengder arginin og kan utløse et utbrudd. Reker, krabbe og hummer bør spises i moderate mengder. En god erstatning er torsk eller sik.

Kjøtt

Unngå flanke og runde biff i favør av slankere kutt av storfekjøtt. Kylling, kalkun og and har høye nivåer av lysin, noe som gjør disse kjøtt en god protein valg for herpes lider.

Nøtter og frø

De fleste nøtter og frø har høye arginin nivåer, men kan spises i små mengder. Frø som inneholder de høyeste nivåene er solsikke, sesam og gresskar.

Konserveringsmidler, tilsetningsstoffer og sukker

Sterkt bearbeidet og konserveringsmiddel-laden matvarer, for eksempel lunsj kjøtt og spekemat produkter, bør unngås. Sukkerholdig snacks og sjokolade kan utløse også utløse utbrudd og bør unngås under utbrudd.

Behandling for herpes lesjoner

Herpes-lesjoner kommer i to forskjellige former: herpes 1 er den orale form av virus, og herpes 2 er genital versjonen. De første symptomene på herpes innebærer vanligvis et kløende, kriblende følelse som blir til et utslett. Betent område deretter utvikler små blemmer som bryter ut og bli et åpent sår, og deretter en skorpe som til slutt helbreder. En herpes utbrudd kan vare så lenge som to uker. Men det er noen behandlinger som kan dempe utbruddet og gjøre de ulike stadier av herpes viruset mer utholdelig.

Reseptbelagte legemidler

Zovirax (acyclovir) og Valtrex (Valacyclovir) er begge reseptbelagte legemidler som bidrar til å undertrykke og behandle et utbrudd av herpes virus.

Renslighet

Enten behandling av herpes simplex 1 og 2, er det viktig å holde det berørte området rent og tørt. Hvis sårene er smertefulle, prøv soaking i et varmt bad og deretter sette på en salve som Zovirax for å lindre smerten.

Tørking

Ikke dekk til området, men la den infiserte regionen for å lufttørke så mye som mulig for å øke hastigheten helbredelse. Vær forsiktig så du ikke berører den infiserte regionen for å unngå å spre viruset. Sørg for å ha på deg løstsittende klær som gjør at området for å puste. Dersom sår er på kanten, la det luft så mye som mulig, eller dekk med lys gasbind.

Pain

Hvis området forårsaker sterke smerter, ta en over-the-counter smertestillende som inneholder ibuprofen eller paracetamol for å lindre smerten.

Varme eller Ice

Enten en ispose innpakket i en vaskeklut, eller en vaskeklut som er fuktet og satt i mikrobølgeovnen i noen minutter, vil bidra til å lindre smerten midlertidig.

Kosttilskudd

Ta en vitamintilskudd som inneholder aminosyren L-lysin-og B-vitaminer. L-lysin har vist seg å bidra til å hemme herpes symptomer og kan fremskynde utvinning, og B6 og B12 både hjelpe kroppen til å overvinne stress, noe som vil bidra til utvinning tid.

Er det en måte å bli kvitt herpes?

Herpes simplex-infeksjoner er noen av de mest utbredte virusinfeksjoner. Viruset presenterer seg som sår på munnen eller kjønnsorganene. Person-til-person kontakt er ruten for overføring for herpes virus. Mens det ikke er noen kjent kur eller vaksine på dette tidspunktet, er det måter å behandle utbrudd.

Sunt immunforsvar

Det første trinnet i kampen mot herpes virus er et sunt immunsystem. Et svakt immunforsvar kan føre til herpes symptomer for å være langvarig og vil føre til hyppigere utbrudd.

Antivirale medisiner

Den nåværende behandling for herpes er antivirale medisiner. Antivirale midler har vist seg å være effektiv behandling for omløpsutbrudd og for å dempe tilbakevendende symptomer.

Immunterapi

Immunterapi er et nytt alternativ under utvikling for å bidra til å bekjempe viruset. Denne terapien virker ved å stimulere immunforsvaret i en smittet person.

Diet

En endring i dietten bidrar til å redusere hyppigheten av herpesutbrudd i tillegg. En diett lav på arginin og høy i lysin bidrar til å redusere herpes utbrudd. Fisk, kylling, melk og bønner er noen eksempler på matvarer som er perfekt for personer som lider av herpes.

Vaksine

Vaksiner blir nå undersøkt. Hvis det er tilgjengelig en dag, vil vaksinen hindre at viruset infiserer en person, men vil ikke herde et individ som allerede lider av sykdommen.