Digidexo.com

gammeldags helkornbrød

Helkornbrød Vs. Grovbrød

Helkornbrød Vs. Grovbrød


En korn som beholder bakterie, kli, og endosperm av den opprinnelige korn i sine opprinnelige dimensjoner etter fresing er klassifisert som hele korn. Som hvete er et korn, ville det bli klassifisert som hel hvete.

Helkornbrød

Hele korn, inkludert hvete, har en rekke vitaminer og mineraler og høye nivåer av antioksidanter, tilsvarende eller over nivåene som finnes i frukt og grønnsaker. Ifølge The Wheat Foods Rådet, kan antioksidanter som ikke finnes i andre matvarer finnes i hele korn og spise mer av det kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom, kreft og diabetes.

Grovbrød

Spiren, kli og stivelse av hvete korn vokse i en kjerne eller det som også kalles en hvete bær. Som hvete er et korn, fordelene av fullkorn gjelder også for det.

Helkornbrød versus hele hvete brød

Jo flere korn du har i ditt brød, jo bedre fordeler. The Vegetarian Resource Group lister hver korn av sine kalorier, og mengden av fiber, ribloflavin, vitamin B6, sink, kobber og jern inneholdt og utmerkelser en poengsum. Kornene ble deretter rangert etter næringsverdi. Ut av de 21 korn sjekket, amaranth var toppen med en poengsum på 184, og korn grits siste med en score på 12. Hvete bær kom inn på 14 med en score på 31. Så hvis det er ernæringsmessig verdi du leter etter i ditt brød, velg kornene med høyere score.

Gammeldags rettsmidler for spedbarn forstoppelse

For mange år siden, kvinner var ikke i stand til å ta sine spedbarn til legen for noe så enkelt som forstoppelse. Legene var for ekstreme forhold at kvinnen ikke var i stand til å behandle med sine egne "påfunn". Mange gammeldags rettsmidler for spedbarn forstoppelse ble oppdaget ved prøving og feiling. De bare prøvd ulike løsninger før noe virket.

Ved Mouth

Ricinusolje var den kur-all medisin, og det ble brukt til å behandle forstoppelse spedbarn også. Fôring barnet noen dråper lakserolje bidratt til å smøre tykktarmen og legge fuktighet.

Vann ble også brukt som en kur, som vann var tenkt å skylle ut tykktarmen. Vann tillater avføring å være myk. Når dehydrering oppstår det mindre fuktighet i fordøyelseskanalen.

Mødrene har kjent i århundrer som sviske juice vil fungere som et avføringsmiddel. Babyer ble matet sviske juice hvis det var tilgjengelig. Hvis det var ingen svisker, ville moren bruke hva juice hun hadde på hånden og håpe på det beste.

En gammel fjellet eller indiansk oppskriften var å brygge opp noen kattemynte te. Kattemynte vokser vilt i fjellene, og bladene ble kokt i vann, avkjølt og matet til spedbarnet. Det ville herde kolikk samt forstoppelse.

Masserer og Trene

Massasje har en tendens til å lindre spedbarn forstoppelse. En gammeldags rette involvert rubbing varm olje, for eksempel lakserolje eller mineralolje, på barnets mage og masserer den inn. Dette faktisk vil slappe av tykktarmen og roe barnet, noe som gjør det lettere for barnet å passere en hardere avføring.

Trene barnets ben i sin tur stimulerer tykktarmen. Dette vil hjelpe en baby å passere en hard avføring også. Legge babyen på ryggen og forsiktig pumpe beina som om han sykler. Trykk forsiktig begge beina mot magen og deretter rette dem ut for å oppnå samme resultat.

Dette trener bevegelse vil også bidra til å avlaste kolikk ved å utvise overflødig luft barnet kan ha i magen hennes. Det kan også lindre magesmerter som ble antatt å være forstoppelse.

Advarsel

Folk rettsmidler har blitt overlevert i århundrer, og kan muligens bli feilsitert. Disse forslagene er ikke ment å være lege, og bør ikke brukes til å behandle spedbarn forstoppelse uten legens godkjennelse. Konsulter lege før behandling av spedbarn, som forstoppelse kan være et tegn på noe alvorlig. Aldri gi et spedbarn noen urter før konsultere med din barnelege.

Gammeldags måter å sovne

Gammeldags måter å sovne


Når du sliter med å sovne, kan du sannsynligvis skrive en bok om alle de søvnfremkallende løsninger du har prøvd. Det er avslappende musikk teknikk, da konfirmasjonen til drikkevann søvn te før slutt vandre nedover søvn medisinering midtgangen på ditt lokale kjøpmann. Det er ikke rart alle disse forsøkene har ført til lange for natten når du kan bare sovne naturlig. Den gammeldags måte å nyte døsighet før en hel natts søvn presenterer en moderne løsning - det er adressering kjerneproblemet til rastløshet.

Dårlig Bedtime Routine

Mens det er sant at kroppen din vil vokse sliten, slår ikke alle denne tretthet inn i en rutine som forbereder dem til sengs. Vellykket sviller ikke bare sovner, de har en sengetid rutine. Hver kveld, på et bestemt tidspunkt, starter en vellykket sovende prosessen med å trappe ned. Dette kan begynne med å ta et varmt bad eller dusj, sitter i en komfortabel stol eller litt lett lesing.

Når din manglende evne til å sovne er et resultat av din sengetid rutine, ligne hva lyden sviller gjør. Unngå å holde noen spennende samtale om en opphissende lagt rett før sengetid. Hold lysene dempet og senke ditt hjem temperatur for å forberede kroppen din for en komfortabel natts søvn.

Stress

Stress er en instinktiv menneskelig reaksjon som produserer hormoner er utformet for å holde deg våken, forberedt og våken. Når stress er din sengetid problem, kan du finne deg selv å bekymre seg ting i stedet for å sovne. En effektiv måte å bli kvitt dette stresset er å lage en liste før du begynner din sengetid rutine. Skriv ned fem store ting som plager deg, og deretter skrive en mulig løsning for hver enkelt. Selv om en løsning er å vente og se, eller å be om hjelp fra noen, skriv det ned som et svar. Gjør dette hver natt for å hjelpe deg å få en følelse av kontroll over hva som kan være en overveldende samling av livssituasjoner.

Din Diet

Mat naturlig påvirker måten både hjernen og kroppen fungerer. Dette er grunnen til at du må være forsiktig med hva du spiser før du går til sengs. I tider når folk ikke har et skap fullt av sove medisiner, de hadde kunnskap om hva slags mat de kunne spise for å hjelpe dem å sovne. Noen av disse matvarer er melk (som skal serveres varm), kylling, bananer og yoghurt. For små sengetid måltider, nyte en skål med frokostblanding eller brød og ost. Hemmeligheten til disse snacks er at de alle inneholder tryptofan, som er en søvn fremme substans.

Ensomhet

Noen ganger er den beste middel for å hjelpe deg å sovne er å bare ha en god gammeldags, hjerte-til-hjerte snakke. Med moderne teknologi som gir amerikanerne med internett, sosiale medier nettverk og TV, kan det være vanskelig å akseptere at du fortsatt kan være ensom. En person som føler seg ensom kan ha en vanskelig tid å sovne eller har dårlig søvnkvalitet mens du hviler. For å kurere denne sykdommen, nå ut til en kjær eller venn. La henne vite at du bare ønsker å snakke. Det handler om å lytte og å bli hørt er nok til å avverge følelser av isolasjon og løsrivelse.

Hvordan plukke helkornbrød

Vi vet alle "fullkorn" er best for oss, men vet vi egentlig hva det betyr? Når plukke helkornbrød, se etter kvalitetene lagt ut i følgende trinn for å være sikker på at du virkelig får det du betaler for.

Bruksanvisning

Se forbi reklametriks. Mange brød etiketter hevder å være hele korn ved å bruke ord som "multigrain", "sju korn," og "sprakk hvete", men ikke la deg lure av disse fengende etiketter.

Husk at skinnet kan bedra. Bare fordi brød er brun i fargen betyr ikke nødvendigvis at det er fullkorn. Mange hvete brød er forbedret med karamellfarge for å gjøre dem vises næringsrik.

Les ernæringsmessige informasjon. Sanne hele korn brød vil inneholde minst 3 gram fiber per servering.

Prøv noen merker mer enn et par ukers tid. Brød er en personlig sak, like dumt som det kan høres. Du må kanskje prøve 3 eller 4 merker før du finner en med akkurat den rette skorpe, fuktighetsnivå og generelle smak.

Se etter godkjenningsstempel. I 2005 et frimerke ble opprettet, slik at forbrukerne kan lett skille sanne hele korn fra bedragere. Gå til Whole Grain Rådets nettsted for å lære mer om stempelet.

6. Sjekk ut Real Simple magasinets artikkel, "The Best fullkornsbrød" for å se hvilke fullkornsbrød ble vurdert som toppen av linjen ved deres mat redaktører.

Tips og advarsler

 • Hvis du ender opp med en hel korn brød som er for tørt for din smak, kan du bruke den til å lage toast til frokost.

Gammeldags rettsmidler for Ear Pressure

Gammeldags rettsmidler for Ear Pressure


Det er mange hjem rettsmidler som har vært brukt for øret press i mange år. Noen av disse rettsmidler er svært enkel og trygg og andre er litt mer komplisert, og selv risikabelt hvis det ikke gjøres riktig. Hjem rettsmidler bør ikke brukes i stedet for å gå til legen. Hvis det er en infeksjon som er involvert, vil disse tiltakene ikke kurere det og kan muligens gjøre det verre. Etter å ha prøvd rettsmidler, hvis symptomene forverres, bør du oppsøke lege med en gang.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksyd er et effektivt produkt for å fjerne ørevoks, noe som kan føre til smertefulle øret trykk. Bruk en dropper eller lokket til å slippe nok hydrogen peroxide i øret for å fylle kanalen. Du vil føle kribling og bobling i øret. La sitte i noen minutter, og deretter skylle øret med varmt vann.

Varme

Noen ganger varme kan hjelpe myke ørevoks eller lette smerter av øret press. Bruk en varm vannflaske eller varm pose med salt og holde den mot øret.

Valsalva manøver

En tradisjonell teknikk for øret trykket kalles Valsalva manøver. Denne manøveren kan åpne Eustachian rør og gi lindring. Ta en dyp pust og lukke munnen. Mens knipe nesen stengt, blåse nesen svært forsiktig. Ikke blås nesen for hardt, da dette kan forårsake skade på trommehinnen.

Gjesper eller Chewing

I en klemme, eller på reise, gjesping eller tyggegummi kan hjelpe tømme ut øret press. Tygge kan hjelpe kontrakt muskler og åpne opp øretrompeten.

Hvordan legge fiber til kosthold og liker det

Amerikanerne er ment å få 20 til 35 gram kostfiber per dag, men de fleste får bare 12 til 18 gram på en virkelig god dag. Folk blir lurt til å kjøpe muffins for mer fiber, men de er lastet med fett og sukker. Her er noen no nonsense måter å legge fiber til kosthold og et smil til ansiktet ditt.

Hvordan legge fiber til kosthold og liker det

Gjør salater et måltid i stedet for noe du spiser før et måltid. Når du gjør en salat, gjør det til en feiring. Begynn med salat. Iceberg er akseptabelt, men romano eller noe mørkt og grønne er bedre. Legg selleri, rosiner, solsikkefrø, gulrøtter, rødkål, rosenkål eller valnøtter. Du kan selv legge til svarte bønner eller epler. Ikke vær redd for å bli kreativ.

reformere sandwich. Legg tomater (huden har fiber), paprika, grønne grønn salat eller spirer. Alltid, alltid, alltid velge multigrain hvete brød i stedet for hvit eller italiensk stil.

Gi havregryn en makeover. Mens prepackaged havregryn sier at den inneholder fiber, gammeldags stål kuttet havre er et bedre alternativ, selv om de tar lengre tid å lage mat. Legg rosiner, tørket datoer, pekannøtter, valnøtter, bananer, epler, bær eller bygg. Hvis havregryn ikke er din greie, kan du prøve hele hvete bagels, Cream of Wheat eller en høy fiber kald frokostblanding til frokost.

Endre måten du snack. Ta en bolle med druer og hele hvete kjeks eller lage en grillet ost på helkornbrød. Noen ganger trenger du bare noe søtt - prøv en sukret hvetekli frokostblanding med et høyt fiberinnhold.

Du kan selv legge fiber til side retter. I stedet for vanlig hvit ris, velger brun ris. Deretter legger bønner, nøtter eller finhakket brokkoli. Hold en chopper hendig og legge til grønnsaker til noen intetanende parabolen du kan få hendene på. Bytt ut pasta for hele hvete pasta, og la huden på poteter.

Hint

 • Hold en liten notatbok hendig å registrere hvor mange gram fiber du får. Etter en stund, vil du ikke trenger det.
 • Holde vannet hendig! Det er foreslått du drikker 1/2 gram per kilo kroppsvekt.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

Hvordan sjekke din egen Temperatur


Tar din egen temperatur ved hjelp av et termometer er en enkel oppgave som er enklere enn å ta temperaturen på noen andre. Kontrollere barnet ditt for en feber, for eksempel, kan være utfordrende fordi barnet kanskje ikke lykkelig holde termometeret er hans munn. Når du sjekker din egen temperatur, vil du holde termometeret i munnen så lenge det er nødvendig for å få lesing.

Hvordan sjekke din egen Temperatur

•  Desinfiser termometeret med rubbing alkohol eller varmt vann og såpe. Skyll den med kaldt vann, og deretter gni termometeret tørr med et rent håndkle.

Trykk på det digitale termometeret er "Power"-knappen, plasser tuppen av enheten under tungen og hold den der så stille som mulig til enheten bemerker en lesning. Mens hvert termometer er litt annerledes, digitale modeller vanligvis få en temperatur lesing etter 10 sekunder. Mange vil også pipe når de logger lesingen.

Fjern termometeret og legg merke til lesing. En gjennomsnittlig kroppstemperatur er 98,6 F. Ifølge Cleveland Clinic, kroppen din kan trygt registrere en temperatur 1 grad over eller under det gjennomsnittlige.

Hint

 • Hvis termometeret har en lesning av mer enn 100 F, oppsøke lege.
 • Gammeldags, glass termometre er ikke ideelt. Ikke bare er det en fare for at du ved et uhell bite termometeret og kutte deg selv på glass, men mange inneholder kvikksølv.

Slik unngår du at Motion Sickness når du flyr

Reisesyke er et vanlig problem når du flyr. Mens mange mennesker ikke synes å bli plaget av denne lidelsen, for noen er det en alvorlig og invalidiserende problem som forårsaker kvalme, hodepine, oppkast og svetting. Heldigvis er det mange midler tilgjengelig for å hindre bevegelse sykdom oppstår hos følsomme personer. Mens det er ingen kur som fungerer for alle, er sjansen stor for at du vil være i stand til å finne en effektiv metode for å bekjempe reisesyke.

Slik unngår du at Motion Sickness når du flyr

•  Spis et lite måltid før du reiser, og unngå krydret eller fet mat og meieriprodukter. Ikke drikk alkohol eller drikker som inneholder koffein før eller under flyturen.

•  Velg riktig sete. Det er mindre bevegelse over vingen, slik at disse setene er perfekt for de med reisesyke. Uansett hvor du sitter, prøve å holde hodet så stille som mulig. Blir overopphetet kan utløse reisesyke, så sørg for å slå på air-condition vent over setet.

Prøv en over-the-counter narkotika som Bonine eller Dramamine å forhindre reisesyke. Ta disse medikamentene en time før du reiser. Sørg for å lese advarsler delen av pakningsvedleggene og ikke ta slike medisiner hvis du har noen av de medisinske forholdene som er nevnt.

Be legen om å forskrive en skopolamin patch hvis du har alvorlig reisesyke. Det krone-størrelse patch er plassert bak øret fire timer før du flyr, gradvis slippe medisiner i blodet gjennom huden din.

Vurder å bruke en håndleddet band. Håndleddet band fungerer ved utløsende akupressurpunkter i armen som er sagt å forebygge reisesyke. En grunnleggende håndleddsbånd består av et fleksibelt stoff bånd inneholdende en liten rund plastknapp som presser mot de akupunkturpunkter. Det er også dyrere håndleddet band som fungerer ved å sende elektriske pulser til akupressurpunkter.

Prøv en naturlig metode å kurere reisesyke. Noen mennesker synes å ta ingefær tabletter, drikker ingefærøl, eller tygge ingefær tyggegummi eller godteri for å være nyttig. Andre finner at rubbing peppermynteolje på magen hjelper bekjempe reisesyke. Biofeedback har vist seg å være nyttig i enkelte mennesker.

Hint

 • Du kan være mer sannsynlig å utvikle reisesyke som du alder. Nerve reseptorer øret som påvirker balanse kan begynne å svekkes når du blir eldre, forårsaker en mottakelighet for reisesyke.
 • Hvis du blir kvalm, spise et par kjeks og drikke litt flat cola eller lemonade. Selv om dette kan høres ut som en gammeldags rette, det virkelig kan bidra til å bosette magen.
 • Noen reisesyke medisiner forårsake døsighet. Ikke ta disse medikamentene hvis du skal kjøre etter du lander.

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler

Old Fashioned Cures & hjem rettsmidler


Folk bør ikke rabatt gammeldags kurer og hjem rettsmidler. Mange av disse botemidler og rettsmidler faktisk fungerer. Så du bør lytte til bestemor når hun forteller deg å drikke kylling noodle soup kjøttkraft neste gang du er forkjølet. Disse kurer og hjem rettsmidler også er helt naturlig og ikke forårsake skadelige bivirkninger, i motsetning til mange medisiner på markedet i dag.

Gammeldags Cure for verkende muskler

Hvis du er ute etter en måte å lindre dine verkende muskler etter trening, prøv dette gammeldags blanding. Bland sammen en kopp olivenolje og en ss. av pepperrot. Vent en halv time deretter gni blandingen over dine verkende muskler. Denne vaksinen fungerer også på musklene som verker på grunn av influensa.

Hjem rette for hoste

Over-the-counter hoste sirup har mange bivirkninger. Det kan også gjøre deg søvnig. Du kan unngå alt dette ved å blande en ts. honning med saften av en sitron kile. Drikk det hver gang du begynner å hoste ukontrollert. Husk at en liten bit av hoste er bra. Det blir slimet ut av lungene. Bruk dette hjemme bøte bare når hosten kommer ut av kontroll.

Hjem rette for Whitening tenner

Bland en halv ts. natron med en halv ts. av hydrogenperoksyd. Dette vil danne et lim som du kan bruke på tennene. Pensle lim på og deretter la den i tre minutter. Pass på at du ikke svelge denne blandingen. Hvis du føler behov for å spytte, så gjør det i vasken på badet. Når de tre minuttene er opp, skyll munnen med vann og deretter pusse tennene på vanlig måte. Natron er en ingrediens i enkelte tannkremer, men det er hydrogenperoksyd som faktisk gjør bleking.

Hvordan å holde barna aktive i vinter

Hvordan å holde barna aktive i vinter


Barn er mindre aktive om vinteren, spesielt i de kalde og snørike klima. Starte når barna er små med vinteraktiviteter som holder kroppen i bevegelse, deres sinn engasjert og redusere avhengigheten av TV-og dataspill. Dette hjelper dem til å vokse inn i aktive tenåringer og voksne.

Hvordan å holde barna aktive i vinter

Plasser begrensninger på passive aktiviteter. TV-og dataspill er passive.

Få en rekreasjon guiden din kommune. Innendørs ofte koster bare noen få dollar, det er gratis drop-ins for barn og mange tilbyr lavkost eller ingen kostnader fritids idretter som basketball, volleyball, turn og karate.

•  Gå ut i snøen. Kle deg varmt lage snømenn, engler i snøen og gå på skøyter. Gi barna små spader, og gjøre dem ansvarlige for en del av fortauet.

gå til skolen, hvis du kan. Med mindre været er virkelig ille, lære barna en aktiv livsstil ved bunting opp og gå på skole. Hvis arbeidsplanen ikke alltid tillate dette, satt opp en "walking skolebuss" med andre foreldre og omsorgspersoner i nabolaget.

Dance. Selv de minste seg elsker å bevege seg til musikk. En lang vinter ettermiddag sperret inne inni kan bli gøy med litt musikk og rytmer.

Shop brukt sportsutstyr butikker og garasje salg for utstyr for å holde barna aktive. Truger, skøyter eller billig langrennski kan bli funnet på greie priser. Dette er aktiviteter som kan være selvlært og trenger ikke å være dyrt.

Hint

 • Lærere har gode ideer for å holde barna aktive i vinter. Ser på lærer nettsteder, eller spør på skolen.
 • Tenk gammeldags. Sleder, snø fort, en tur i skogen. Selv om dette skjer bare på helg, er det bedre enn ingen vinteraktivitet i det hele tatt.
 • Overvåke barnas vinteraktiviteter i barnehagen. De fleste omsorgspersoner er klar over viktigheten av å være aktiv i vinter, men ønsker du å vite hva de gjør.
 • Handle annenhånds butikker eller få en hånd-me-down ordning kommer med venner, så det er to sett med utendørs vinterklær. Dette gjør morgen og ettermiddag utendørs ganger, hvis elementer blir våt.

Hvordan bruke husarbeid å bygge ditt barns kjernemuskulaturen

Kjerne musklene er musklene på midten av buken, og som går gjennom kjernen av legemet. Disse musklene hjelpe til å kontrollere så mange av våre grunnleggende muskulære funksjoner, fra holdning til å balansere til fine motoriske ferdigheter. Selv om ekspertene delt motoriske ferdigheter inn i to grunnleggende grupper - grovmotorikk og finmotorikk - kjernemuskulaturen faktisk bidra til å støtte begge. Uten en sterk kjerne, er god holdning vanskelig, og så er god håndskrift. Barn med svake kjernemuskulaturen trenger ofte svært spesialiserte øvelser for å styrke kjernemuskulaturen. Bare å få "øvelse" er ikke nok. Løping, for eksempel, kan trette et barn, men ikke bidra til å bygge og utvikle kjernemuskulaturen - men å sykle, klatre i et tre, eller svømming kan. Ergoterapeuter som arbeider med barn og foreldre anbefalte spesifikke øvelser, men også hverdagslige aktiviteter som styrker kjernemuskulaturen. Lær hvordan du bruker oppgaver for å bygge barnets kjerne muskler og hjelpe barnet ditt til å få tillit og mestringsevner.

Hvordan bruke husarbeid å bygge ditt barns kjernemuskulaturen

•  Gjør barnet ditt bære alle handleposene inn i huset. Selv et barn så unge som tre klarer de fleste vesker. Hvis du er bekymret for barnet ditt å ha dårlig koordinering og bryte svært skjøre gjenstander, for eksempel en kartong med egg, fjerne disse elementene fra posene og har barnet ta de resterende elementene inn i huset. Bærer dagligvarer poser bidrar til å bygge kjernemuskulaturen.

Be barnet ditt å legge alle dagligvarer unna. Løfte tunge bokser og plassere dem i lavere skap, trekke kjøleskapdøren åpen og løfting / trekke skuffer - disse er bevegelser som bidrar til å utvikle kjernemuskulaturen og koordinering.

Gjør barnet åpne og lukke hans eller hennes bil dører. Tunge minivan dører er perfekt for denne typen muskel-byggeaktiviteten. Hvis du vanligvis bruker en elektronisk døråpner, stoppe og la barnet åpne og lukke døren.

Har barnet ditt støvsuge gulvene. Termin stretch og kneet bøyer som kreves for å skyve vakuum fremover, deretter vippe / trekke tilbake, bidra til å bygge kjernen muskler også.

Slå barnet ditt inn i en nyttig gartner og har ham håndtere trillebår i gården. Be ham om å laste sand, skitt, steiner eller murstein - tunge ting - og transport og tømme dem til en annen del av tunet.

Hint

 • Tenk å få en snelle gressklipper, en gammeldags push klipperen. Klipping med en snelle klipperen gir stor sanseinntrykk og bidrar til å styrke kjernemuskulaturen.

Gode ​​måter å utøve for barn

Trening kan bringe tankene visjoner av vekter, en tredemølle eller en elliptisk maskin, men trening kan oppnås på mange måter som ikke krever spesielt utstyr. Trene kan gjøres mens du nyter utendørs, viser av familiens hund, eller måke snø. I tillegg fordelene ved trening omfatter bedre helse, styrke og utholdenhet, samt reduserte risiko for diabetes og fedme. Barn som er fysisk skikket også sove bedre, og kan bedre håndtere stressende situasjoner, for eksempel fysiske og følelsesmessige utfordringer.

Sport

Delta i et idrettslag er en fin måte for barn å lære om sportsånd, disiplin og målsetting, og vil hjelpe dem å komme i form samtidig ha det gøy. Informasjon om idrettsgrupper kan fås hos din lokale rekreasjonssenter, skole, eller YMCA.

Sykling

For barn som er gamle nok til å sitte på en sykkel, kan sykling være en måte å utøve og bli kjent med nabolaget deres. Sykling forbedrer balansen, forbrenner kalorier, og styrker bena. Tar en familie tur mens du utforsker stier er god trening for alle.

Løping / Walking

Løping er også gunstig. Besøke en lokal spor og timing et barns utvikling kan være en stor motivator. Gjør dette flere ganger i uken vil øke barnets utholdenhet og forbedre sin fysiske form. Ifølge National Association for idrettsfag, bør barn i skolealder får en time med trening per dag, så å kombinere fotturer med rennende øvelser er en god måte å møte det daglige behovet.

Gammeldags Play

Forbedring av styrken kan gjøres uten bruk av utstyret. Mens hoppe tau og klatrestativ er nyttig, kan barna også få sterk med gammeldagse øvelser som push-ups, crunches og ben heiser. Klatrer i trær, leke sisten, og bryting er andre måter barn kan styrke sine muskler.

Video Games

Ifølge Kaiser Family Foundation, den gjennomsnittlige barnet klokker ca 3 timer med TV per dag. I tillegg har hun tilbringer 5 ½ timer daglig på datamaskinen, se DVD-er, eller spiller videospill. Alle disse aktivitetene er stillesittende, krever lite fysisk anstrengelse, og barnet bør oppmuntres til å komme bort fra skjermen og gjøre noe aktivt. Men for de som liker å spille dataspill, noen moderne spillsystemer gjør det mulig å komme i form med interaktive spill som forbedrer fysisk form. Og mens dette kan være et dyrt alternativ, kan det gjøre noen foreldre føler seg bedre om deres barns videospill besettelse.

Dietter for overvektige barn

Du trenger ikke å se på statistikk for å være klar over antall overvektige barn er det i dag. Du trenger bare å se på barna vandre nedover gaten. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, fedme i skolealder barn doblet mellom 2006 og 2009 Fast matvaner, mangel på aktivitet og arvelighet er blant de viktigste årsakene til barnet fedme. Overvektige unge har en 70 prosent sjanse for å bli overvektige voksne.

Årsaker

Vi lever i en verden av fast food og hektisk liv. Foreldre og barn er veldig opptatt, og familiemiddager er ofte en sjelden forekomst. Det tar tid og krefter på å gi næringsrike måltider for barn. Barn tilbringer mange timer på datamaskinen og ser på TV, ofte starter i ung alder. Går utenfor å spille kan ta litt oppmuntring fra foreldrene. Take-out måltider og prepackaged middager er ofte en livsstil for en travel familie.

Forebygging

Matvare beslutninger starte på matbutikken. Ta barna med når du kan, og gi dem noen valg fra prechosen valg. Når barna er svært unge de kan bare spise det du serverer. Laste opp din hjem med frisk frukt, fullkorn kjeks, popcorn, og chips og salsa. Kjøp grønnsaker de liker, som for eksempel gulrøtter eller paprika. Velg nonsugar frokostblandinger, helkornbrød og magert kjøtt. Hvis du har disse sunn mat valg rundt huset, vil barna ofte fortsette å spise og nyte dem.

Frokost

Få barnet ditt opp tidlig nok til å ha en næringsrik frokost, som det er det viktigste måltidet på dagen. En bolle med frokostblanding med bær og fettfri melk er en sunn frokost valg, mens eggerøre med hele korn toast er en annen. Sørg for å ha alle nonfat meieriprodukter i huset. Hvis barna dine er i for stor av en hast for å spise hjemme, gjøre dem en smoothie å gå med nonfat yoghurt, frisk frukt og protein pulver. De kan drikke den på vei til skolen.

Middag

Hvis dere alle samles til middag du kan tilberede et sunt måltid. Ta med en salat, grønnsaker og hele korn stivelse slik som brun ris eller pasta. Lav-fett kjøtt som kylling og kalkun bryster er smakfulle og de fleste barna liker dem. Sett små porsjoner på plate. Ikke gjør dem delta i "ren tallerken klubb", og hvis de ikke liker noe du har tjent, oppmuntre dem til å prøve det. Foreslå en tur etter middag, hvis det er praktisk, som det er en fin måte å arbeide av noen av disse kaloriene.

Mat Issues

Hvis barnet ditt er overvektig, er sjansen stor for at han kan være å få plukket på på skolen, som igjen oppmuntrer ham til å slå til mat for forsterkning. Etter hvert som barna blir eldre og spise mer borte fra hjemmet, mye av din kontroll over mat vil forsvinne. Barn lærer mer av hva de ser enn hva de hører, så sett din beste eksempel ved å ha gode matvaner. Griner om sunn mat, og nekter sporadiske favoritt snacks og godbiter, vil bare oppfordre dem til å få disse matvarene når du er borte fra hjemmet.

Hvordan spise og Exercise Med Lupus

Spise sunt, velproporsjonert måltider vil styrke immunforsvaret og redusere lupus symptomer. Kroppen din vil få viktig næring fra å spise frisk og sunn. I den samme respekt, øker mosjon din styrke, holder leddene fra å få stiv, forbedrer immunforsvaret og reduserer stress.

Hvordan spise og Exercise Med Lupus

•  Vær oppmerksom på hva du spiser, hvor mye du spiser, når du spiser og kvaliteten på maten du spiser. Hold deg unna fastfood og junk food.

Fokus på et bredt utvalg av matvarer som gir deg mineraler, vitaminer og fettsyrer. Hvis du øker dine mat kombinasjoner, vil systemet nytte.

•  Fjern tilsetningsstoffer, kunstige ingredienser og kjemikalier så mye som mulig. Du bør ikke drikke eller spise koffein eller sukker når du har lupus.

Spis hver tredje time eller så i løpet av dagen. Det er best å spise flere små måltider. Dette vil holde blodsukkeret fra å dyppe for lav eller skyter for høyt. Ta med næringsrik snacks med deg overalt, for eksempel helkornbrød kjeks, frukt, grønnsaker, tørket frukt og usaltede nøtter.

opprettholde balansen i dine måltider. I stedet for å spise en bakt potet, laget den opp med protein og en grønnsak. Sikt på en blanding av magre proteiner, god fett, komplekse karbohydrater og essensielle fettsyrer.

innlemme flere økologiske ingredienser i kostholdet ditt. Unngå grønnsaker, frukt og kjøtt som er kunstig produsert med plantevernmidler, ugressmidler, soppmidler, gjødsel og steroider. De kjemikalier som brukes til plantene ofte ødelegger essensielle jordmikrober i en allerede utarme jordmiljøet, noe som resulterer i planter som har en drastisk redusert næringsverdi.

Tenk aerobic condition, for eksempel svømming eller turgåing. Finne tid til å trene, selv om det er 10 minutter om dagen i begynnelsen.

Figur fremgangen din, slik at du kan se hvor mye du har oppnådd som du trener. For å holde den fra å bli kjedelig, gå på tur eller sykle med en venn og slå opp rutine ofte.

Hint

 • Alltid snakke med legen din før du starter noen treningsprogram.
 • Vær oppmerksom på hva visse matvarer gjøre for kroppen din. Noen matvarer kan føre til tretthet, humørsvingninger, hodepine eller fordøyelsesproblemer.
 • Alltid drikke åtte til ti glass vann hver dag.
 • Ikke trening hvis du har en fakkel. Det kan gjøre det verre.

Juvenile leddgikt Fritid

Juvenile leddgikt Fritid


Juvenile leddgikt stjeler evnen til å bevege hender, føtter og kroppen lett og uten smerter. Juvenile leddgikt kan også stjele en barndom som blir plaget med smerter i stedet for gleden av å lære og vokse fysisk sterk. Mange aktiviteter er kontraindisert for en ung person med leddgikt. Det er imidlertid mange fritidsaktiviteter der ungdom med leddgikt kan delta som ikke bare er hyggelig, men også gunstig.

Høy Impact Sports Warning

Krasjet og smash av idretter som fotball, basketball, høydehopp og hekk legger enorm belastning på ledd, bein og muskler av de som allerede lider av juvenile leddgikt. Fortsatt høy effekt sportsaktiviteter bidra til forverring av ledd og forbindelser smerter og stivhet. Smerte fører til leddgikt lidende å trekke seg, noe som gjør fortsatt noen aktivitet, selv fritids seg, vanskelige. Men selv de med juvenil leddgikt trenger en viss aktivitet for å holde dem fra å miste mobilitet helt.

Svømming

Aktiviteter som fører til ytterligere skade på land for yngel med leddgikt kan ofte gjøres trygt i vannet. Pool Sport spilte bare for moro, uten stasjonen av konkurranse, kan bidra til å holde juvenile med leddgikt flytte uten mye smerte. Svømming er en positiv aktivitet som strekker seg og forhold uten den høye effekten som fører til ytterligere skade på leddene. Den spesielle fritidsaktivitet velges, avhenger av hvor i syklusen av sykdommen den unge personen er til enhver tid. Når er fakling sykdommen, bør aktiviteter fokuserer på langsomme bevegelser med mer stretch enn stress, noe som gjør svømming optimal. Når leddgikt ikke er fakling, juvenile leddgikt fritidsaktiviteter kan, med forsiktighet og nøye overvåking, økes i hastighet, støt og omfanget av bevegelse.

Condition

Når en ungdom lider smerte når aktiv, blir det lettere og lettere å eliminere alle former for stress, inkludert sosiale aktiviteter, sport og spill. Selv om noen aktiviteter er ikke lenger anbefales, er det viktig å opprettholde fleksibiliteten med fritidsaktiviteter som bidrar til redusere smerte. Veving, tegning og maling alle oppmuntre utvalg av bevegelse. Spillmaskiner som oppmuntrer til bevegelse uten high impact kan bidra til å redusere risikofaktor for osteoporose, mens hjerte-aktivitet forholdene musklene.

Gang

En annen fritidsaktivitet for de med juvenil artritt er gammeldags gang. Rusler rundt med venner på et kjøpesenter eller park kan være en hyggelig og produktiv fritidsaktivitet hvis tilstanden til juvenile med leddgikt gjør dette mye gåing gjennomførbart. Venner kan trenge påminnelser om å holde tempoet sakte nok slik at de ikke forårsaker sin venn med leddgikt stress fra å prøve å "holde tritt."

Sykling

Sykling er også en lav-effekt aktivitet, med mindre juvenile med leddgikt går opp og ned fjellet eller sykle som ikke passer størrelsen på rytteren. Sykling alene eller sammen med venner rundt i nabolaget eller park på et relativt flatt område kan hjelpe ben og armer holde betinget. Hvis dette er for mye til enhver tid, er en stasjonær sykkel et godt alternativ og en fritidsaktivitet som vilkår muskler samtidig opprettholde omfanget av bevegelse.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

Nyrestein er solide krystallinske masser dannet fra kosten Urates, oxalates, fosfater og karbonater. Når dannet, er steinene skylles ut av kroppen gjennom urinveiene. Mange mennesker passerer små steiner uten å tenke over det; men hvis steinene utvikle tilstrekkelig masse, kan de ha problemer med å flytte gjennom urinveier. Denne slags obstruksjon fører til nyre muskler til kontrakt i et forsøk på å løsne steinen, som fører til smerter i mage og korsrygg. Følgende hjem rettsmidler ble utviklet for å hjelpe oppløse nyrestein og gjenopprette normal funksjon til urinveiene.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

•  Drikk mer vann. Gjør det et mål å drikke minst tre liter vann per dag. Vann vil bidra til å bevege seg stenene gjennom systemet, vaske bort eventuelle gjenværende giftstoffer i prosessen. Drikker mer vann kan bidra til å holde urinsyre utvannet, noe som bidrar til å hindre absorpsjon og påfølgende samling av de kjemiske forbindelser som danner nyrestein.

Øk forbruket av naturlige diuretika som vannmelon, honningmelon, selleri og druer. Ved å spise disse matvarene du oppmuntre fjerning av overflødig væske fra kroppen og arbeide for å gjenopprette helse og funksjon av nyrene.

Spis mer asparges. Hermetisk, fersk eller frossen, inneholder denne grønn det sammensatte asparagin som bryter opp nyrestein. I tillegg til å gjøre stenene mindre og lettere å passere, asparges øker nivået av cellulær aktivitet i nyrene, noe som øker strømmen av urin, og hjelper til med å vaske steinene fra systemet.

Ta 1 spiseskje av eple cider eddik, legge det til en kopp vann og drikke før hvert måltid. Den kjemiske sammensetningen av denne gammeldags rette arbeider for å myke opp og oppløse nyrestein.

Drikk linfrø te å bryte opp nyrestein. Tilsett 2 spiseskjeer linfrø til to kopper kokende vann. La frøene til bratt i 15 minutter og deretter helle brygg gjennom et kaffefilter for å fjerne frøene. Legg ¼ kopp sitronsaft og 2 ss honning og rør til godt blandet. Nyt denne te tre til fem ganger om dagen inntil smertene har avtatt og nyrefunksjonen normaliseres.

Hint

 • Noen av disse behandlinger kan benyttes alene eller i forbindelse med de andre. For størst effekt, bruker alle fem samtidig.
 • Hvis nyre smertene ikke avtar ikke innen syv dager egenomsorg eller Hvis du på noe punkt dine symptomer føles verre, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Når skal ringe legen for et barns feber

Når skal ringe legen for et barns feber


Kroppstemperaturen reguleres av hypothalamus i hjernen. Dette holder temperaturen reguleres til et gjennomsnitt på 98,6 grader Fahrenheit når det tas oralt. En feber er ikke en sykdom, men det er et symptom på andre forhold. Feber kan faktisk hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner og sykdom. Men la en feber løp kan ikke være det beste alternativet for alle, spesielt barn. Det er signaler som forteller deg når du skal ta et barn med feber til legen.

Måle Fever

Digitale termometre gi avlesninger løpet av et minutt eller mindre. Disse er enten oral eller rektal. Den gammeldags glass og kvikksølvtermometer bør erstattes med digitale termometere, fordi hvis glass termometer pauser, er det en fare for kvikksølvforgiftning. For å måle et barns temperatur muntlig, plasserer termometeret under tungen. Har barnet lukke leppene rundt termometeret for å holde den på plass. Den mest nøyaktige avlesning er å ta en rektal lesing. Dette gjøres ved å sette inn termometeret 1/2 til 1 cm inn i barnets rektum. The American Academy of Pediatrics anbefaler at hvis et barn er yngre enn tre år, bør temperaturen hans tas rektalt. Vent en time etter trening eller ta et varmt bad før du tar en temperatur. Vent minst 20 minutter etter å ha spist eller drukket hvis du tar en muntlig temperatur.

Fever

Hvis barnet ditt er under 2 måneders alder med en rektal temperatur på 100 grader Fahrenheit eller høyere eller lavere enn 95, så ta kontakt med helsepersonell. I en alder av 2 måneder eller mer, ring din omsorg leverandøren hvis rektaltemperaturen er 100,4 grader Fahrenheit eller en muntlig temperatur på 101 eller høyere. På seks måneder gammel, hvis barnet ditt kjører en feber på 102 grader eller høyere, og deretter ringe legen. Selv om barnet ikke synes syke, fortsatt kaller fordi barn kan bli syke raskt. Ring for noen feber som varer mer enn 1 dag hvis barnet er under to år gamle eller 3three dager hvis barnet er over 2 år gammel. Ring hvis du er i tvil om alvorlighetsgraden av feber.

Varselskilt

Hvis barnet ditt er å kjøre en feber og har en eller flere varseltegn, ring din lege. Disse tegn er konstant oppkast, diaré, tørr munn, øreverk, irritabilitet, ingen matlyst, sår hals og en stiv nakke. Andre tegn er blekhet, kramper, hodepine, utslett, hovne ledd og magesmerter. Flere alvorlige faresignaler er hevelse på hodet, blir ikke svarer og problemer med å puste. Hvis du er usikker på når du skal ringe legen din, snakk med din omsorg leverandøren før barnet blir syk.

Old Timer rettsmidler for kolikk

Old Timer rettsmidler for kolikk


Kolikk er hver ny foreldres verste mareritt. I en tid da de skal svir i ny foreldreskap, er foreldrene til en kolikk babyen tilbringe time etter time å lytte til skriking og lurer på hva de kan gjøre for å lindre deres baby ubehag. Moderne medisin gir lite informasjon om hvordan å berolige kolikk, så mange foreldre slå til tradisjonelle rettsmidler som har gått i arv i generasjoner.

Infant Massage

En gammeldags kolikk rette er å gi barnet ditt en massasje. Selv om dette ikke kurere kolikk, kan det hjelpe gråtende baby til å slappe av. Masserer babyen også hjelper deg til å føle som om du gjør noe for å hjelpe.

Massasje kan hjelpe kolikk ved å slippe gassen som forårsaker magesmerter. Det frigjør også hormoner som lindrer stress, hjelpe barnet å roe ned. Spedbarnsmassasje klasser tilbys ofte på birthing sentre eller sykehus. Hvis du ikke finner et spedbarn massasje klasse, kjøpe et spedbarn massasje bok, men ikke begynne å massere barnet ditt uten litt veiledning. Uriktig massasje teknikker vil ikke skade barnet, men de vil ikke gjøre så mye for å hjelpe kolikk.

Lyd og bevegelse

Lyder og bevegelser ser ut til å gi lindring til noen babyer med kolikk. Kjøre en vifte i babyens rom, ta barnet med på en kjøretur, eller til å plassere barnet på toppen av eller i nærheten av tørketrommelen er alle tradisjonelle måter å roe kolikk. Alltid være at barnet er trygt festet i bilsetet hvis du velger å bruke tørketrommel teknikk, og aldri gå bort fra babyen.

Noen moms hevder at en fast, men mild "shhhhh" lyd i babyer øret vil roe gråt forbundet med en kolikk spedbarn. Rocking eller gå med babyen er en annen "Old Timer" rette for kolikk. Moderne baby operatører lar moms å få ting gjort mens du holder babyen. Babyer ofte roe ned når de utføres med forsiden ned over foreldrenes arm, med en hånd under magen til babyen bruke press og gi støtte.

Andre metoder

Tett svøping en baby gir lindring fra kolikk i enkelte situasjoner. Også har lavendel eterisk olje en beroligende effekt. Tenk bade babyen i et bad med noen dråper olje. Noen kommersielt produsert babyen lotions er nå laget med lavendel. Du kan også massere babyen med lavendel massasjeoljer.

Gripe vann er en annen naturlig rette enkelte hevder fungerer godt. Dette tillegget er en væske fylt med urte ingredienser som er ment å lindre mageplager og kolikk hos spedbarn. Hvis du velger å bruke Gripe vann for kolikk, lese ingredienser nøye for å sikre at det er ingen kunstige ingredienser eller konserveringsmidler i produktet som kan irritere magen til babyen.

Hjemmelaget Kolikk Gassrettsmidler for babyer

Kolikk er definert av Mayo klinikken som "gråter mer enn tre timer om dagen, tre dager i uken i mer enn tre uker", uten noen lett identifiserbare årsaker. Det påvirker mer enn 25 prosent av babyer og forblir et medisinsk mysterium. Mens plagsomme for babyer og foreldre, kolikk forsvinner ofte like fort som den begynte, uten noen form for varige effekter på barnet ditt. Urtete, fennikel olje og gripe vann kan bidra til å roe barnet og berolige noen av hennes ubehag, men alltid sjekke med legen din før du tilbyr noen form for hjemmelaget middel.

Te

Bruk kamille te, en beroligende tid-testet kolikk rette, for å bidra til å roe ned barnet så vel som hans mor. Ifølge Dr. Hilary McClafferty, en barnelege og medlem av American Academy of Pediatrics foreløpig seksjon for komplementær, helhetlig og integrerende medisin, vil kamille te slappe av babyens intestinal muskler og berolige henne. Brygge te ved å blande en teskje av kamille blomster med varmt vann og la det bratt i fire til fem minutter. Strain og tilby barnet 1 til 2 oz. i en flaske. Ammende mødre kan drikke te og passerer på noen egenskaper via morsmelk. Brew peppermynte te å lindre gassiness som følger mange episoder av kolikk. Legg en tepose til å varme vann, la den bratte i to til tre minutter, og deretter kjøle te til romtemperatur. Gi barnet en teskje av te fire til fem ganger om dagen ved hjelp av en dropper eller fôring sprøyte.

Fennikel Seed Oil

Ifølge Bastyr Center for Natural Health, som tilbyr barnet en sammensetning av fennikel frø olje ved utbruddet av en kolikk episode kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene hennes så mye som 45 prosent. Siden mange leger mener kolikk er forårsaket av fordøyelsesproblemer, kan fennikel hjelpe ved å minimalisere tarmkramper og forbedring av bevegelsen av tynntarmen. Den Bastyr Senter bemerker at ingen uønskede bivirkninger har blitt observert i sammenheng med bruken av fennikel, noe som gjør det til en trygg, effektiv kolikk behandling.

Gripe Water

Mange sverger ved gripe vann, en gammeldags middel som består av vann blandet med varierte ingredienser som urter, natron og noen ganger også alkohol. Den rette lindrer babyens mage og lindrer ubehag fra gass. Gripe vann er tilgjengelig over-the-counter i en rekke formuleringer, men pass opp for legemidler som inneholder natron siden FDA anbefaler ikke bruk hos barn under 12 år Lag en enkel hjemmelaget versjon av gripe vann ved hjelp av anis frø. Heat 2 kopper vann og 1 ss. anis frø sammen og koke i 10 minutter. Slå varmen og la blandingen til bratt i fem minutter. Hell blandingen gjennom en sil og la den avkjøles til romtemperatur. Mate gripe vann til babyen etter behov ved hjelp av en sprøyte eller dropper. Unngå å gi barnet ditt mer enn tre doser i en time. Kast blanding etter 24 timer siden den mister potens og byttet raskt.

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme


Weight Watchers ble grunnlagt av amerikansk husmor Jean Nidetch i 1963 etter at hun inviterte venner over for å dele sin diett plan og tips. Weight Watchers er fortsatt betraktet som en av de beste vekttap programmer på markedet. Det er "noe man kan klage med Weight Watchers», ifølge den beste dietten for meg analytikere. Selv om det er mange Weight Watchers møter i de fleste områder, er det planer tilgjengelig for dem som foretrekker anonymitet for å følge en program hjemme. Det er også mulig å finne peer støtte bra når du bruker en plan hjemme.

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Du kan bli med Weight Watchers online for umiddelbar tilgang til interaktive verktøy, video treningsøkter og omfattende informasjon om hvilke matvarer du må spise. Weight Watchers er basert på en "fire pilarer" tilnærming til vekttap; Dette kombinerer sunne matvaner, trening, riktig mat valg og støttende miljøer. Bli med i nettsamfunnet umiddelbart. Gjensidig støtte er nøkkelen til vellykket vekttap med denne planen, og hvis du ikke skal delta på møter i person, sikre at du er i kontakt med andre medlemmer online. Les andres suksesshistorier å bidra til å motivere deg i din egen innsats.

Gjør deg kjent med PointsPlus programmet. Den opprinnelige Weight Watchers poeng plan ble oppdatert i 2010 å bevilge og telle poeng annerledes. Opprinnelig matvarer hadde den samme mengde av punkter hvis de hadde den samme kaloriverdi. Et eple, derfor ville ha samme verdi som en håndfull pretzels. Den PointsPlus Programmet tar nå næringsverdi i betraktning i stedet for bare kalorier.

Hold en daglig mat journal. Gjør dette enten online gjennom Weight Watchers interaktiv mat sporing anlegget eller med en god gammeldags penn og papir. En studie 2008 rapportert i "American Journal of Preventive Medicine" sier at personer som holder en matdagbok kan doble sin mengde vekttap i en styrt program. Det hjelper deg å bli klar over hva du spiser, hvordan du spiser og hvorfor du spiser. The Weight Watchers området har en tracker verktøy for å hjelpe deg å gjøre dette på nettet og lagrer en liste over dine favoritt mat for å gjøre sporing enklere.

Vei deg ukentlig. Ikke bli fristet til å veie deg oftere fordi vekten svinger betydelig fra dag til dag. Sette et realistisk mål og forventer å miste ett til to pounds hver uke. Den mest pålitelige tid på dagen til å veie deg selv er først i morgen.

Tren regelmessig. Finn din sunn vekt rekkevidde online på weightwatchers.com og ta sin quiz for å finne din fitness "personlighet". Innlemme øvelsen i alle deler av livet ditt sammen med de vanlige rutinene, og ta trappene når du kan eller gå i stedet for kjøring.