Digidexo.com

er dette svindel Labs Anti-Aging

Oppskrift for Making Anti-Aging Cream

Aldringsprosessen til slutt fanger opp til alle. Forberedelse til hendelsen før det faktisk skjer er forsvarlig å hjelpe huden beholde sin elastisitet og ungdommelig utseende. Å miste kollagen er en del av aldringsprosessen, derfor, noe som gjør at huden har nok forsyninger til å avhjelpe den naturlige tapet er viktig for sunn, yngre hud. Kommersielle preparater er ikke bare dyrt å kjøpe, men også kan inneholde andre ingredienser som er bra for huden din. Lage dine egne anti-aging krem ​​kostnader pennies on the dollar når prisen er i forhold til kommersielt tilgjengelige preparater.

Anti-Aging Cream Recipe

Ved hjelp av lys oliven olje sikrer et hyggelig luktende krem, mens du bruker extra virgin olivenolje kan være for tung og bitter for denne oppskriften, som er ment å være lys og kremaktig. Lecitin er nødvendig som en emulgator for å blande olje og vann sammen forhindrer separasjon.

Ingredienser:

1 kopp destillert vann
1 kopp lys olivenolje
3 vitamin E kapsler
5 lecithin softgels

Metode

Plasser destillert vann og lyset olivenolje i blenderen og liv i 30 sekunder. Tilsett innholdet av vitamin E-gelene og de lecithin kapsler. Bland alle ingrediensene til kremaktig og lys. Hvis blandingen synes å være for tykk, tilsett noen dråper vann og re-blanding.

Lagring

Oppbevar forberedt anti-aging krem ​​i natt krem ​​krukker med skru-top lokk eller MAS glass med lokk og band. Plasser de fylte krukker på et kjølig sted eller i kjøleskap, hvor de vil holde seg i opptil to måneder.

Søknad

Påfør anti-aging krem ​​sparsomt til ansiktet ditt om natten eller under din dag makeup. Masser kremen forsiktig rundt øynene, være forsiktig med å dra eller trekke den sarte huden vev, som kan forårsake skade. Ta hensyn til munn og nese-området, som er utsatt for å få rynker. Halsområdet er ofte glemt når det gjelder å anvende anti-aldring kremer, og som sådan bør behandles på samme måte som i ansiktet.

Anti-Aging Foods for huden

Slå tilbake klokken på aldring er noe mange mennesker prøver å gjøre med varierende mengder suksess. Det er sant at et sunt kosthold og mosjon og unngå de ikke-så-sunne vaner av røyking og alkoholforbruk, blant annet kan hjelpe oss å leve lenger og ser yngre. Det finnes også matvarer som kan bidra til å gi huden et yngre og friskere utseende - den mest åpenbare indikator på alder.

Oljer og Fett

Omega-3 fettsyrer spiller en viktig rolle i hudens helse, og noen matvarer har mer av det enn visse arter av fet fisk. Laks, makrell og tunfisk har betydelige mengder av omega-3, som forhindrer tilstoppede porer og huden tørr samtidig som den forbedrer hudens elastisitet. Disse kvalitetene gjør for en naturlig løsning til unge utseende hud, og konsumere disse typer fisk er en velsmakende måte å få de resultatene du leter etter.

Nøtter og frø

Nøtter, spesielt paranøtter, er gode anti-aging matvarer på grunn av deres vitamin A og E innhold. Vitamin A og E har begge anti-oksiderende egenskaper, og er bra for generelle hud helse. Paranøtter inneholder også selen, som forbedrer hudens elastisitet og bekjemper akne og andre hudinfeksjoner. Muttere også inneholder sink, som fremmer cellevekst huden.
Solsikkefrø inneholder store mengder vitamin E også, og de har vist seg å forsinke aldringsprosessen og holde huden smøres og myk.

Gulrøtter

Gulrøtter er en populær grønnsak med mange bruksområder på kjøkkenet, og de er på toppen av listen over grønnsaker når det kommer til hud helse. Ikke bare gulrøtter inneholder store mengder vitamin A avledet fra beta-karoten, men de inneholder også mye vitamin C, som bekjemper frie radikaler, slik som de som produseres av for mye tid i solen. Som vi alle vet, er sol eksponering en av de raskeste måtene å gjøre huden alder før sin tid.

Frukt

Bær er absolutt en av de beste mat du kan spise for yngre utseende hud. Blåbær, bjørnebær, jordbær og tyttebær, blant andre, hjelper kroppen produsere kollagen, som gjør huden lubben og glatt. Bær har også store mengder antioksidanter for å bekjempe tidlig aldring. Blåbær rangerer høyest i antioksidant kategori. Granateple produkter er også bra for huden, da de inneholder antocyaniner, som fremmer blodtilførselen til huden og bidrar til å forhindre edderkopp årer.

Dairy

Magre meieriprodukter er også gunstig for hudens utseende. Ifølge sunn-skincare.com, vil noen mennesker med helseproblemer som forstyrrer beta-karoten konvertering til vitamin A kunne få huden-sunn vitamin fra meieriprodukter som melk.

Anti Stress & Anti Aging Foods

Anti Stress & Anti Aging Foods


Visse matvarer hjelpe folk lever sunt og føles bra. En sunn diett er viktig å kontrollere stress. Det hjelper også i aldringsprosessen.

Anti-Stress Foods

Mat er vanskeligere å fordøye når du er stresset. Stress kan føre til hormonelle endringer som gjør at du føler deg sulten. Enkelte anti-stress matvarer kan hjelpe. Sunt kosthold Plan anbefaler mat med høyt kalium som bananer, eller sitrusfrukter som inneholder vitamin C, som for eksempel grapefrukt. Sunt kosthold Plan anbefaler også å spise grønne grønnsaker, egg og hele korn for å lindre stress.

Anti-Aging Foods

Du bør inkludere flere anti-aging matvarer i kostholdet ditt. Kvinner Fitness anbefaler å spise mat rik på kalium for å bidra til å forhindre væskeretensjon og høyt blodtrykk. Kvinner Fitness anbefaler også å spise valnøtter og paranøtter for å bidra til å forbedre huden. Nettstedet bemerket andre anti-aging mat inkludert avocado, hel-måltid pasta, ris, bjørnebær, blåbær og vannmelon. Til slutt, oppfordrer Kvinner Fitness deg å holde kaloriforbruk og mettet fett inntak ned og begrense salt og sukker forbruk.

Aldring og Stress Connection

Kvinner Fitness og sunt kosthold Plan sier at en lav-natrium diett kan hjelpe med aldring og stress. Kvinner Fitness og sunt kosthold plan oppgir også at lav-natrium, anti-stress og anti-aging matvarer inneholder blomkål, kål og tomater.

Anti-Aging Diet

Til tross for hva noen folk tror, ​​å opprettholde et ungdommelig utseende er ikke alt i genene. Spise en diett rik på vitaminer, fullpakket med antioksidanter, grønnsaker og litt karri har anti-aging fordeler. I tillegg kan kostholdet ha fordeler utover et sunt utseende, slik som redusert risiko for Alzheimers sykdom og sterkere øyne. Men før revamping din diett, hjelper det å ha noen tips.

Spinat for Sterkere Eyes

Ifølge Katherine Tucker, PhD, som snakket med foreldre Magazine, er spinat rik på vitamin K, som kan komme bentetthet og lavere risiko for brudd. Spise en kopp grønne bladgrønnsaker hver dag gir deg nok vitamin K for anti-aging fordeler.

Også, siden spinat er fullpakket med lutein og zeaxathin, som er til stede i øyets netthinne, spise spinat kan avverge grå stær og blindhet forårsaket av sollys eksponering.

Curry Kan redusere risikoen for Alzheimers

Ifølge Foreldre Magazine, oppdaget UCLA forskerne at karri kan hindre Alzheimers sykdom, ved å redusere opphoping av amyloid plakk. Amyloid plakk dannes når fragmenter av protein danner harde områder, som ikke med hell kan gå ut av kroppen. Disse plaketter er funnet inne i hjernen nerveceller. Denne oppsamlingen kan være giftig for hjernen, og har vært knyttet til Alzheimers sykdom.

Cruciferous Grønnsaker Fight skadelige giftstoffer

Cruciferous grønnsaker har mange fordeler, blant annet anti-aging egenskaper. Når innkjøp av mat, velge et utvalg av cruciferous grønnsaker, blant annet brokkoli, rosenkål, grønnkål og blomkål. Ifølge kvinner Fitness, disse grønnsaker hjelper kroppen å bekjempe giftstoffer og frie radikaler som forårsaker kreft. Kok grønnsaker veldig lett å bevare enzymer.

Calorie Restriction Diet

Ifølge Mayo Clinic, kan spise en kalorifattig diett har anti-aging fordeler. Disse dietter krever vanligvis spiser opp til 30 prosent færre kalorier deretter en normal diett.

Foreløpig har forskningen blitt gjort på dyr, og viser at når gnagere redusert kalorier med opptil 60 prosent, ble deres levetid økt med 30 til 60 prosent lengre. Men trenger mer forskning må gjøres på dette området for å fastslå om en kalorifattig diett er effektiv for mennesker. Sørg for å snakke med legen din før du starter en diett plan.

Hvordan bruke tranebær for Anti-Aging

Hvordan bruke tranebær for Anti-Aging


Fighting aldringsprosessen krever mer enn bare bekymring over rynker og tørr hud. Koordinering, hukommelse, hjertesykdommer og ulike sykdommer er alle påvirket av den generelle tilstanden til kroppen din. Tranebærjuice inneholder viktige næringsstoffer for å støtte kardiovaskulær helse og bekjempe visse infeksjoner og sykdomsprosesser som forverrer aldring.

Bruksanvisning

•  Drikk tranebærjuice for å forhindre eller redusere forekomsten av tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Tyttebær har en ingrediens som hindrer visse bakterier, for eksempel H. pylori, fester seg til veggene i urinveiene; Dette reduserer sjansene for smitte til satt i. Sunn urin funksjon er avgjørende i kampen mot aldring.

Utforsk fordelene med anti-oksidanter som finnes i tyttebær. I mange år har forskere påvist behovet for anti-oksidanter for å bekjempe hjertesykdommer. Opprettholde et sunt hjerte-systemet er en stor anti-aging verktøy.

Vurdere å spise tørkede tranebær som en anti-aldring taktikk mot nevrologiske skader. Studier har vist at regelmessig daglig inntak av noen form for tranebær supplement har potensial for å redusere effekten av aldring på hjernen.

angrep matbåren patogener før de kan påvirke fordøyelsessystemet ved et daglig inntak av tranebærjuice. Noen forskere tror tyttebær kan ha en antimikrobiell virkning som hemmer veksten av E. coli, en vanlig bakteriell infeksjon.

Boost effekten av at årlig influensavaksinasjon med bruk av tranebærjuice eller konsekvent legge tørkede tranebær til frokostblanding eller salater. Den anti-oksidanter i tyttebær antas å styrke kroppens immunsystem til å motvirke aldringsprosessen, reduserer potensialet for entreprenør sykdommer, som influensa.

Hold tennene lenger, og tannkjøttet sunnere med de anti-aging effekt av tranebærjuice. Resultatene viser at det samme næringsstoff som forhindrer adhesjon av spesifikke bakterier til urinveiene er effektiv i å holde hulromsdannende bakterier fester seg til tennene.

Tips og advarsler

 • Mens behandle kroppen din på innsiden med kosttilskudd tranebær produkter, vurdere bruk av fuktighetsgivende og oppstrammende produkter som inneholder tranebær for sunn hud.
 • Få din daglige tilførsel av tranebær som en pakke, konsentrere seg, juice, te, fersk eller frossen bær.
 • Noen studier har vist at kombinasjonen av tyttebær og medisiner som Warfarin kan være potensielt farlig. Sjekk alltid med legen din eller apotek om mulige interaksjoner hvis du tar noen medisiner. Doseringen kan være nødvendig å justere på grunn av virkningen av de tranebær.

Best Anti-Aging Face Kremer

Best Anti-Aging Face Kremer


Et kort søk for anti-aging ansikt kremer dukker opp tusenvis av produkter, noen som utgir seg for vitenskapelig dokumenterte resultater, andre satser på eksotiske ingredienser som måter å bevare elastisiteten av ungdommelig hud. Ifølge Mayo Clinic, har bare noen få ingredienser vist seg å vise noen evne til å forebygge eller redusere rynker: retinol, hydroxy syrer, koenzym Q10, kobber peptider, kinetin og te ekstrakt. Mayo sier at uansett hva krem ​​du bruker, bor ute i solen, ved hjelp av solkrem og fuktighetskrem og holde seg unna røyk vil alle hjelpe huden din opphold i god form.

La Prairie

Både La Prairie Anti-Aging Emulsion SPF 30 og La Prairie Anti-Aging Complex Cellular Intervention Cream inneholder retinol og hydroxy syrer, ingredienser anbefalt av Mayo Clinic i anti-aldring kremer. Disse produktene er designet for å brukes to ganger om dagen til ansikt, hals og bryst.

Lancome

Lancomeâ € ™ s High Resolution Med Fibrelastine SPF 15 Intensive Recovery Anti-Wrinkle Cream og Deep Kollagen Anti-Wrinkle Serum High Resolution Med Collaser inkluderer kollagen i tillegg til retinol og hydroxy syrer. Kollagen, et protein som finnes i hud og annet vev, hjelper plumpe opp skrukkete områder for å redusere synligheten av linjer.

Erno Laszlo

Erno Laszlo Tidløs Skin Age Forebyggende behandling og Erno Laszlo Tidløs Night Serum også inneholde ingredienser som er anbefalt av Mayo Clinic og også inneholde kollagen. Brukes sammen, kan disse produktene reduserer synligheten av linjer og rynker, spesielt i området rundt øynene.

Andre produkter

Givenchy Strøm Youth, Clinique Anti-Gravity Firming Lift Cream og Clarins Advanced Extra-Firming Neck Cream alle også bruke kollagen, retinol og andre Mayo-anbefalte ingredienser for å oppmuntre elastisitet i huden på ansikt og hals.

Anti-Aging Tips for sunn hud

Den hastigheten som huden eldes kan variere fra person til person. Noen aldring er iboende, noe som indikerer endringer som er uunngåelige, ofte genetisk, og kan ikke kontrolleres. Andre tegn på aldring er ytre og er faktorer som er under en persons kontroll. Ytre faktorer inkluderer kosthold, livsstilsvalg og eksponering for sterke kjemikalier og miljøer. Det er anti-aging tips som kan følges for sunn hud.

Kutte ned på Stress

Kronisk, overdrevent stress kan gjøre huden mer reaktive, mer følsom og inflame huden aliments som rosacea, akne og psoriasis. Stress kan utløse feber blemmer og eksem, føre til tørr, dehydrert hud og kan redusere barrierefunksjonen i huden. Barriere funksjon hindrer allergener og smittestoffer i å trenge inn i huden og skape problemer i kroppen. Som et anti-aldring måle, eliminere kronisk stress ved å re-evaluere livsstil, arbeidsmiljø og relasjoner. Bygge inn en stress lettelse rutine i hverdagen ved å inkludere trening, meditasjon, yoga eller lytte til beroligende musikk på sengen
tid.

Revurdere Livsstil

Ultrafiolett lys (sol) eksponering, frowning og dra i huden forårsaker rynker og sagging. Begynn å bruke solkrem på eksponert ansikt, hals, bryst og hender. Hatter, parasoller, lange skjørt og langermede skjorter kan kutte ned på soleksponering og holde huden sunn. Endre vaner som kan føre til aldring av huden slik som å gni øynene og ansiktet gjentatte ganger. Legg et kullfilter til dusj å redusere hud eksponering for tørking klor og andre kjemikalier under bading. Redusere bruken av sterke vaskemidler på kroppen som en anti-aging tiltak. Bruk hansker for å beskytte hendene og armene mot tørking såper og rengjøringsmidler når du vasker retter.

Drakt Inside

En livsstil fylt med junk food, mye sukker og alkohol resultat i økningen av frie radikaler i kroppen. Frie radikaler forårsake indre oksidasjon, noe som påvirker sirkulasjonssystemet. Frie radikaler er tydelig når brutt blodkar, rynker, tørr hud, hudirritasjoner og alder flekker begynner å vises. Revurdere kostholdet ditt. Legg friske grønnsaker, belgfrukter (bønner og erter), nøtter, frø og olivenolje til måltidene. Fjern sukker, alkohol og bearbeidet mat fra daglig forbruk. Vitaminene A, B, C og E og mineralene kobber, selen og sink er alle avgjørende for sunn hud. Sørg for at disse blir tilføres via maten for best resultat; legge en daglig multi-vitamin for å garantere minimumskrav er mottatt. USDA Center for Nutrition Policy and Promotion har ytterligere informasjon om grunnleggende ernæringsmessige behov.

Om Anti-Aging Natural Supplements

Om Anti-Aging Natural Supplements


Anti-aging naturlig supplement gjøre mer enn å forbedre utseende. De kan også hjelpe kroppen å bekjempe effektene som kan føre til alvorlige sykdommer og tilstander. Kosttilskudd er tilgjengelig i pilleform, innen multivitaminer, og i kremer og lotions. La din lege vet hvilke kosttilskudd du tar, slik at han eller hun kan se etter eventuelle reaksjoner de måtte ha med reseptbelagte legemidler.

Vitamin E

Vitamin E er en vanlig ingrediens i anti-aldring kremer og lotion på grunn av sin evne til å forynge tørr hud. Det hjelper også stoppe frie radikaler fra skade celler.

Vitamin B

Vitamin B har vist seg å bekjempe stress, en faktor som kan intensivere vanligste symptomene på aldring.

Folic Acid

Ifølge en National Institute on Aging studien, kjemper folsyre både Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom. Studien viste at en diett lav på folsyre ført til høye nivåer av homocystein, som dobler risikoen for å utvikle Alzheimier og Parkinsons.

Green Tea

Grønn te er en av de kraftigste antioksidantene. Det kan hjelpe reversere skader forårsaket av frie radikaler.

Omega 3 fiskeolje

Omega 3 fiskeolje bekjemper effekten av omega 6 fettsyrer, som er kjent for å forårsake smerte og betennelse i leddene.

Kalsium og magnesium kosttilskudd

Når du når midten alder, mister kroppen sin evne til å lagre kalsium, som er viktig for å opprettholde sunne bein. Ta kalsium er viktig å holde beina fra å bli sprø. Magnesium hjelper kroppen absorbere kalsium, som er grunnen til at de bør tas sammen.

DIY Anti-Aging Skin Care Infopack

Den DIY Anti-Aging Skin Care Infopack er en kort eBok skrevet av Dr. Todorov, som forklarer og illustrerer de grunnleggende teknikker som enhver person kan bruke for å kjempe den gode kampen mot aldringsprosessen. Boken er objektivt, støtter ikke ett produkt eller teknikk over den andre, og tilbyr et vell av informasjon som er utformet for å tilby forbrukerne sine egne valg når det gjelder hudpleie basert på personlige behov.

Formler

The Do-It-Yourself Anti-Aging Skin Care Infopack inkluderer en rekke formler satt sammen av forfatteren. Ingredienser er lett å finne og rimelig for de som ønsker kvalitetshudpleieprodukter, men som ikke kan være i stand til å kjøpe ferdige produkter. Legen beskriver noen av disse anti-aging ingredienser og hva de brukes til, samt hvordan å kombinere dem for maksimal effektivitet.

Forklaringer

Dr. Todorov er eBook inneholder godt undersøkt informasjon om grunnleggende ingredienser og hvordan hvert kan brukes i en formel for å angripe de fleste hudpleie problemer som fet eller tørr hud, eller kviser og urenheter. Forklaringer tilbys også om aktive ingredienser som finnes i de fleste populære hudpleieprodukter og hvordan de fordeler huden (eller ikke).

Blanding og Forbereder

The Do-It-Yourself Anti-Aging Skin Care Infopack forklarer i detalj hvor enkeltpersoner kan kjøpe vanlige ingredienser for formler, samt hvordan du best kan forberede og blande ingrediensene til bruk. Han nevner også holdbarheten, hvor du vil lagre og ingrediens målinger for ulike formler.

Hvordan lage din egen Anti-Aging kremer

Før du bruker alle dine hardt opptjente penger på dyre anti-aldring kremer som kan eller ikke kan arbeide, lage din egen hjemme med naturlige ingredienser som pakke en kraftig slag mot frie radikaler og andre hud-ødeleggende molekyler. Du trenger ikke å være en kjemiker til å piske opp din egen anti-aldring kremer; du trenger bare noen viktige ingredienser for å sette deg på rett vei.

Bruksanvisning

Enkel Antioxidant Treatment

•  Start med en enkel oppskrift som en anti-aging behandling som bruker naturlig frukt. Plasser 1 ss. blåbær, 1 ss. terninger jordbær og 1 ss. hakket papaya i en food prosessor og bland til du har en godt blandet blanding. Overfør til en plastbolle.

Blend 1 ss. havregryn i food prosessor til du har en pulveraktig konsistens. Tilsett blandingen til de blandede frukter.

Sakte røre i 1 ts. av litt varmet honning og 1 ts. ferskpresset sitronsaft. Fortsett blending til du har en tykk pasta.

Påfør antioksidant, anti-aldring behandling på ansiktet ditt i ca 15 minutter. Tillate at antioksidanter fra frukt og honning til å absorbere dypt inn i porene til å bekjempe frie radikaler. Bruk denne behandlingen to ganger i uken for best resultat.

Anti-Aging Face Mask

Bland 3 ss. grønn leire, 1 ts. honning og 1 ts. aloe vera gel i en plast bolle, og rør med en slikkepott.

I en egen bolle, kombinere 1 ts. vegetabilsk glyserin, faller tre vitamin E og 1 dråpe hver av sitrongress, lavendel og grapefrukt eterisk olje. Under omrøring av grønn leire blanding, sakte legge til glyserin og eteriske oljer blanding.

Fortsett røringen til alle ingrediensene er godt blandet. Den ferdige blanding skal være glatt.

Bruk denne foryngende ansiktsmaske over ansiktet og halsen et par ganger i uken i 20 minutter.

Tips og advarsler

 • Nettsteder som www.makingcosmetics.com og www.pioneerthinking.com har mange anti-aldring hudpleie oppskrifter. Du kan finne bøker i DIY delen av noen store bokhandel, eller søk nettbokhandlere. Noen få ingredienser, som for eksempel eteriske oljer og Q10-enzymer, må kjøpes fra en skjønnhet grossist eller en hel-mat butikk. (Se Ressurser for koblinger til online skjønnhets grossister.) Oppbevar produktene i glasskrukker i kjøleskapet for å forlenge holdbarhetstiden.
 • Bruk aldri fingrene til å bruke disse anti-aldring kremer på huden din. Bakterier og andre forurensninger kan enkelt overføres fra fingrene inn i de naturlige kremer, forårsaker dem til å råtne. Bruk en ren spatel for søknaden. Hvis du har allergi mot noen av disse naturlige ingredienser, finne en passende erstatning. Noen mennesker er allergiske for eteriske oljer, spesielt lavendel. Før du bruker eteriske oljer i din anti-aging kremer, teste en liten dråpe olje på huden din.

Proffene for Anti Aging MedisinerAldringsprosessen tar en toll på kropp og sinn. Hver person opplever aldringsprosessen annerledes og avtaler med ulike helseproblemer på en daglig basis. Noen av disse helseproblemer påvirker kroppen innenfra, mens andre er mer fysisk tydelig. For å hjelpe eldre klienter leve et mer produktivt liv, med færre helseproblemer, fremskritt i moderne medisin gir medisiner som hemmer skader på områder i kroppen påvirkes av disse plager.

Økt bentetthet

Som mennesker alder, de mister bentetthet. Dette fører ofte til den eldre befolkningen opplever en strøm av beinbrudd og brudd når de faller. The Mayo Clinic sier at en måte å hindre utbruddet av osteoporose er å ta medisiner som kalles bisfosfonater. Disse beintetthet medisiner inkluderer merker som Boniva, Actonel og Fosamax. Disse medisiner er foreskrevet når en person er diagnostisert med osteoporose og når en person er i de tidlige stadier av å utvikle osteoporose. Bisfosfonater hindre tap av beintetthet i en akselererende hastighet.

Hemme rynker

"Marie Claire Magazine" sier klinisk forskning har vist at resept retinoid, som Renova og Retin-A, raskere cellefornyelsen, flater rynker, gjør solflekker lettere og bygger kollagen. Imidlertid, for retinoid kremer og andre produkter som inneholder retinoider for å være effektiv, er det viktig at den personen som bruker dem bruker riktig dosering. Mens svak rødhet og prikking i huden kan forekomme ved bruk av produkter som inneholder retinoid, er en intens negativ reaksjon ikke normalt. Brukere må huske på at det tar et par uker for huden å bli vant til denne anti-aldring sammensatt; men når huden tilpasser seg, medisiner som inneholder retinoider har lykkes i å forebygge rynker.

Hindre minne tap

The Mayo Clinic rapporterer at Huperzine, en art av kinesisk klubb mose, er en lovende behandling for Alzheimers sykdom. Dette tillegget fungerer som en cholinesterase-inhibitor, som forbedrer mengden av nevrotransmittere i hjernen. Tidligere studier tyder på at luperzine A, kan bidra til å skjerpe hukommelsen og gi ekstra beskyttelse av nerveceller. Begge disse faktorene bidrar til langsommere forverring av kognitiv funksjon - som er en nøkkelfaktor i forbindelse med Alzheimers sykdom. Men Mayo Clinic sier at flere studier må utføres for å fastslå om det er noen langsiktige bivirkninger av denne anti-aldring supplement.

Hold Libido Intakt

Som menn alder, deres testosteronnivå reduseres. Testosteron spiller en viktig rolle i en manns sexlyst. Mayo Clinic sier mange menn opplever en forskjell i opphisselse i alderen 60 til 65. En av de avslørende tegn på lavere testosteron er at det tar ham lengre tid å oppnå ereksjon. Han kan også legge merke til hans ereksjon er ikke så fast som de pleide å være. Det kan også ta ham lengre tid å nå full opphisselse og oppnå en orgasme. I løpet av denne tiden er når erektil dysfunksjon ta skjemaet. Medisiner som Viagra, Levitra og Cialis hjelpe menn oppnå fastere ereksjon slik at de kan delta i seksuell aktivitet med sine partnere.

Som kvinner alder, kroppene deres produserer mindre østrogen. Mens kvinner har lavere testosteronnivå enn menn gjør, det beløpet som påvirker sexlysten også avtar med alderen. Denne endringen i testosteronnivå forstyrrer en kvinnes libido. Hun kan ikke være i stand til å bli opphisset eller gi nok smøring for seksuell aktivitet. En form for medisinering kvinner tar når de har problemer med seksuell opphisselse er testosteron terapi. The Mayo Clinic sier denne medisinen kommer i gel, krem, patch og pilleform. Brukere bør imidlertid være klar over at, mens denne behandlingen kan være effektiv, FDA har ikke godkjent at den kan brukes av kvinner.

Hvordan velge Anti-Aging kosttilskudd

Hvordan velge Anti-Aging kosttilskudd


Under våre liv spenner, våre celler dør og andre er produsert. Når vi blir eldre, vil disse cellene begynner å svekkes. Det er troen på mange forskere at frie radikaler forårsake aldring og sykdom. De er ustabile og svært reaktive molekyler som skader cellene våre. Du vil merke betydelig aldring hvis kroppen din inneholder mer frie radikaler enn den kan håndtere. Anti-aldring kosttilskudd kan forsinke aldringsprosessen.

Bruksanvisning

•  Forskning kosttilskudd og selskapene. Bare fordi det står på flasken at den inneholder et næringsstoff, betyr ikke at den er der. Les selskapets hjemmeside. Forsikre deg om at produsenten har de riktige vitenskapelige legitimasjon.

Finn en anti-aldring supplement som kombinerer de mest potente næringsstoffer og antioksidanter som du trenger.

Se etter et produkt som kombinerer Alpha Lipoic Acid og Acetyl L-karnitin. Acetyl L-karnitin er en aminosyre og Alpha Lipoic Acid er en kraftig antioksidant. Sammen gjør de hverandre mer effektiv på å bekjempe aldring.

Ta DHEA å forynge deg selv. Det er et hormon som har en tendens til å avta etter hvert som du blir eldre. DHEA forbedrer bein helse og seksuell vitalitet.

Tenk Carnosine. Det består av aminosyrer og finnes i musklene. Som du alder, musklene mister Carnosine nivåer. Ta tilskudd vil beskytte dine muskelcellemembraner.

Drikk opp på grønn te. Grønn te ekstrakt er en kraftig antioksidant som bidrar til å opprettholde din mobil DNA. Den bevarer også integriteten til strukturelle membran.

Kjøp CoQ10. Studier viser at det er en av de viktigste næringsstoffene å ta når du er aldring. Det gir næring ditt hjerte og øker din energi.

Tips og advarsler

 • Kombiner anti-aldring kosttilskudd med andre endringer i livsstil for best resultat. Få god søvn, spise frukt og grønnsaker og mosjon.
 • Ta kosttilskudd separat vil ikke ha så positiv en innvirkning. Du er bedre å finne produkter med dem som ingredienser.

Hvordan planlegge en Anti-Aging Diet

Hvordan planlegge en Anti-Aging Diet


En anti-aldring diett er ikke en tradisjonell vekttap diett; det er en metode for å velge matvarer som vil holde kroppen din og tankene ungdommelig og frisk. Spise disse matvarene vil definitivt hjelpe deg å føle deg bedre og kan faktisk hjelpe deg å leve lenger.

Bruksanvisning

•  Kjøp en høy kvalitet vannflaske. Du vil være å drikke 10 til 12 glass filtrert vann daglig. Du må bære din flaske med deg for å nå dette målet.

Bygg din menyene rundt grønnsaker og frukt. Innlemme 8 til 10 porsjoner med fargerike grønnsaker og frukt til din daglige meny. Fargerike grønnsaker og frukt inneholder antioksidanter som forebygger kreft, hjertesykdom og hjerneslag.

Legg hele korn, for eksempel bygg og havre, til din meny. Inkludert 3 porsjoner om dagen av hele korn i anti-aldring diett plan vil gi løselig fiber som kan bidra til å senke kolesterolet.

Inkluder to porsjoner protein i ditt daglige kosthold plan. Dyphavet fisk, belgfrukter og nøtter er gode kilder til protein for å inkludere i menyene. Disse alle inneholder omega-3 fettsyrer som kan beskytte mot hjerteinfarkt.

Cook med olivenolje. Denne oljen inneholder enumettet fett som mange tror kan senke kolesterolet og rense arteriene.

Skriv en meny og en handleliste. Bruk ovennevnte retningslinjer for å bygge menyer og for å skrive en liste for mat shopping

Tips og advarsler

 • Når du blir lei av å drikke vann, tilsett grønn og hvit te til handlekurven. Disse te er også høy i antioksidanter og en gunstig tillegg til anti-aldring diett plan.
 • Unngå koffein, sukker, kunstige søtningsmidler, alkohol, trans fett og bearbeidet mat. Alle disse inneholder kjemikalier som kan fremskynde aldringsprosessen.

Anti-Aging Skin Diet

Nærende huden din innenfra er like viktig som å bruke antiwrinkle lotions og kremer for å hjelpe deg å se yngre ut. Dr. Nicholas Perricone, MD, i sin 2005 boken "The Wrinkle Cure," legger frem en sunn spising plan som er spesielt designet for å gjenopprette huden din til en ungdommelig glød. Hvis du følger de viktigste elementene i Dr. Perricone antiaging hud diett, slik det er beskrevet her, kan du begynne å se yngre og føler revitalisert innen uker.

Få rikelig med protein

Frie radikaler, de ustabile molekyler som påfører skade på cellene våre, utløser betennelse, er de viktigste gjerningsmannen i forårsaker huden til å se eldre ut. Protein er en viktig-tasten for å reparere den skade.

Mange mennesker, kvinner spesielt, ikke får nok protein i kosten. Ifølge Dr. perricone, bør en aktiv kvinne forbruker 60 til 80 gram protein pr dag, eller 50 til 60 hvis inaktive. Menn bør få 80 til 120 gram om aktive og 70 til 80 hvis inaktiv.

Sørg for å få protein fra magert kjøtt fremfor fete kjøttpålegg. Holde forbruket av rødt kjøtt til et minimum, eller unngå det helt. Fisk er en god proteinkilde på grunn av sitt høye innhold av omega-3 fettsyrer, som bør være en daglig del av antiaging diett på grunn av sin evne til å bekjempe betennelser. Laks, makrell, sild, ansjos, snapper, bass, bluefish, ørret og skalldyr er ditt beste spill.

Yoghurt er en annen utmerket kilde til protein. De gunstige bakterier i yoghurt fremme et sunt fordøyelsessystem. Velg nonfat eller lav-fett yoghurt. Spis andre lav-fett eller nonfat meieriprodukter i moderate mengder. Bruk eggehviter i stedet for hele egg. Bønner og andre belgfrukter gir fiber, så vel som protein. Nøtter og frø er også høy i protein og omega-3 fettsyrer.

Fargerike karbohydrater

Dr. Perricone anbefaler at du har en karbohydratkilde til hvert måltid. Fokus på fargerike frukter og grønnsaker fordi de er de med mest antioksidanter for å bekjempe de frie radikaler. Avocado; mørke, grønne blader; oransje squash; bær; cantaloupe; og paprika er gode eksempler på antioksidantrike matvarer.

Du vil også være lurt å se etter karbohydrat kilder som er lav på glykemisk indeks. På den måten vil du unngå toppene i blodsukkeret som utløste kjemiske reaksjoner i kroppen som fører til betennelse og en rekke andre fysiske plager.

Lav glykemisk carb kilder inkluderer mest nonstarchy grønnsaker, samt bønner, blåbær, melon, fersken, pærer, plommer og sitrusfrukter.

Unngå sukker, pasta, poteter, ris, brød, frokostblandinger, mais, mango, papaya og bananer.

Flere tips

Ha 1 ts. olivenolje eller linfrøolje, eller 5 til 10 oliven med hvert måltid.

Sørg for at du får tilstrekkelige mengder av vitamin A, C og E i kosten.

Spise fire eller fem mindre måltider hver dag i stedet for tre store.

Prøv å tilfredsstille dine søt tann med frukt i stedet for high-karbohydrat snacks.

Holde huden hydrert ved å drikke rikelig med vann.

Spise flere porsjoner med cantaloupe for de to eller tre dager før en spesiell hendelse. Du bør se en merkbar forbedring i teksturen i huden din.

Hvordan ta Testostrone Boosters Med Androgel

Hvordan ta Testostrone Boosters Med Androgel


Du bør vurdere din testosteronnivå hvis du er en mann forbi en alder av 40, og begynner å føle seg mindre energisk enn i ungdommelig dager. Rådfør deg med en anti-aging lege for å se om du har lavt testosteronnivå, som kan bestemmes av to typer blodprøver. En test som måler total testosteron, og den andre testen måler fritt testosteron. Din anti-aldring leverandør kan anbefale et kurs i behandling, som kan omfatte testosteron boostere og Androgel.

Hvordan ta Testostrone Boosters Med Androgel

Testing for Testosteron

•  Ta en online-test for å fastslå om du har de psykologiske symptomene på lavt testosteron. Spørsmålene kan diskutere din seksuelle libido, styrken på ereksjonen, og din følelse av tretthet. Hvis du opplever noen problemer i disse områdene, kan det hende at anti-aging lege anbefaler testosteron boostere som Androgel.

Resultat du teste. Testosteron er et mannlig hormon som produseres av testiklene, og er regulert av hjernen. Den regulerer din seksuelle helse, din muskelmasse, beinmasse, ditt humør, og energinivå. Hvis testresultatet er under 300 ng / dL, og du har en psykologisk symptom assosiert med lavt testosteron, da har du en tilstand som kalles lavt testosteron. Du bør kanskje vurdere Androgel å øke testosteron nivåer. Før du begynner er det noen forholdsregler du bør ta.

Vurdere mulige farene ved hormonsubstitusjonsbehandling, som inkluderer mulig prostataforstørrelse, og prostatakreft. Noen menn har opplevd akne, og hudirritasjon med Androgel behandling. Noen menn viser økte nivåer av kolesterol, og øker prostata spesifikt antigen. Hvis du har noen av disse helseproblemer være forsiktig med å vurdere om det er tilrådelig av testosteron terapi.

Åpne pakken med Androgel og klem den på håndflaten. Påfør Androgel til skuldre og overarmer, inkludert dine biceps, eller på magen, rett under brystet. Androgel er også tilgjengelig som en spray. Sprayen kommer i fem gram, 7,5 gram og 10 gram terapeutiske doser, og skal vare i 30 dager. Trykk nedover på pumpen i henhold til størrelsen av dosen, enten fire, seks eller åtte ganger.

Tenk de aktive ingrediensene i Androgel. Androgel inneholder testosteron, karbomer 980, etylalkohol, isopropyl miristate, renset vann, og natriumhydroksyd. Ideen er å bruke Androgel til dine normale nivåer av testosteron tilbake, og å fortsette å bruke Androgel å opprettholde normale nivåer. Dine symptomer bør forsvinne, og normal helse bør komme tilbake til deg med riktig bruk.

Hint

 • Beskytt din helse fra farene ved testosteron boosters, hvis du føler at komplikasjoner kan oppstå andre medisinske forhold som vil bli negativt påvirket av en økning i testosteron. Du kan ta blodprøver for å se hvor dine svakheter kan være, eller ta kontakt med en lege om noen andre underliggende helsemessige problemer du måtte ha.

Clover Honey Fordeler

Clover Honey Fordeler


De helsemessige fordelene av kløver honning ble skrevet om av Hippokrates og nevnt i 2000 år gamle kinesiske tekster. Det har blitt brukt til å behandle sår, som en salve for øynene og en oppkvikkende. Det er fortsatt brukes med sitron for å lindre sår hals fra forkjølelse og influensa. Laget av bier, som må samle nektar fra 2 millioner blomster for å produsere en kilo honning, er kløver honning et søtningsmiddel foretrukket over rørsukker for sin renhet, enkel fordøyelse og umiddelbar energi.

Helbredende fordeler

Den helbredende effekten av honning kalles Selvutvikling.

Clover honning er tykk og antibakteriell, noe som gjør det til et effektivt dekke såret. Bier suge nektar fra blomster, bland den med spytt og sette den i sin bikube. Andre bier fan honning med sine vinger, fordamper mye av sin fuktighet.

Ifølge Jennifer Eddy ved University of Wisconsin Healths Eau Claire Family Medicine Clinic, har kløver honning en tredelt angrep som gjør det effektivt mot motstanden bakterier utvikler. Dens sure pH, lavt vanninnhold (som i det vesentlige tørker bakterier) og hydrogenperoksid laget av sine enzymer bekjempe bakterier på forskjellige nivåer, og at det immune mot superfeil organismer som er resistente overfor vanlige antibiotika.

Antioksidanter

En University of Illinois forsker funnet ut at sweet-kløver honning, men ganske lys, er rik på antioksidanter. Honey reduserer oksidasjon av low-density lipoproteiner ("dårlig" kolesterol), en fordel som kan dempe utviklingen av aterosklerose.

Egenskapene kløver honning kan bli skadet av for mye varme, lagringsforhold og honning beholderen. Butikken honning i lufttette beholdere enten under 52 grader eller ved 70 til 80 grader for å bevare den.

Raw kløver honning er full av vitaminer og mineraler, og kan fungere som en medisin, men pasteurisering, som bruker varme for å drepe bakterier og andre organismer, ødelegger det gode med det dårlige. Gjennomskinnelig kløver honning er vanligvis pasteurisert.

Kontroller etiketten for å forsikre deg om at honning er rå og har ikke vært oppvarmet eller behandlet.
Honning er ikke anbefalt til barn under 1 år gammel.

Burn Behandling

Burns helbrede bedre med et belegg av honning for å hindre smitte og beskytte delikat ny hud som det vokser.

En studie publisert i tidsskriftet Burns rapporterte honning salve helbredet overfladiske brannsår raskere og bedre, og med mindre betennelse enn sølvsulfadiazin, standard rette. Dens tykkelse hindrer infeksjon og sukker trekker lymfe fra brenne. Clover honning fremmer nye blodkapillærene og bindevev, og det er anti-inflammatorisk og antibakteriell.

Hoste

A Food and Drug Administration rådgivende advarer foreldre til barn under 4 mot over-the-counter hoste rettsmidler, men de kan behandle sine barns hoste med honning.
Foruten sin gunstige antibakterielle og antioksidantegenskaper, er kløver honning også en slim tynning agent. En teskje honning, blandet i varmt vann med sitronsaft, vil berolige et barns hoste og smaker godt i prosessen.

Honning er også en fordøyelseskanal hjelpemiddel som kan berolige et sykt barn.

Clover honning har de samme sukker som frukt, druesukker og levulose. Disse krever ikke komplekse fordøyelsesprosessen at sukrose i rørsukker gjør. Honning er allerede delvis fordøyd, en invertert sukker som blir umiddelbar energi i kroppen og er lett å fordøye.

Clover honning går ikke dårlig siden bakterier ikke kan vokse på det.

Anti-aging

Clover honning ligner hudens naturlige fuktighetsgivende faktor, sier David Chin, en teknisk markedssjef for Laboratoires Serobiologiques. Han sier et fransk selskap har brukt en honning ekstrakt i en av sine fuktighetskremer for mer enn 20 år.

Antioksidant-rik søt-kløver honning beskytter viktige komponenter i hudens celler fra skade og holder cellene friske. Det er også brukt til å produsere alfa-hydroksysyrer (AHA), en viktig bestanddel i hudkremer og fuktighetskremer (se Resource 1).

Dr. Marc Lawrence sier honning er ikke en "tom kalori" søtningsmiddel som raffinert sukker og har noen overraskende anti-aldring og anti-inflammatoriske egenskaper. Han sier kløver honning senker LDL kolesterol og homocystein, begge faktorer i hjertesykdom og slag. Som et anti-inflammatorisk, kløver rå honey senker aldringseffekter svellede celler (se Resource 2).

Hva er fordelene med grønn te Essential Oil?

Hva er fordelene med grønn te Essential Oil?


Eteriske oljer er hentet fra blader, stengler, blomster, bark, røtter, frø eller andre deler av en plante. De er ekstremt konsentrert essensen av en plante og er lite brukt for en lang rekke formål. Green Tea essensielle oljen er utvunnet fra frø av grønn te-planten, Camellia Sinensis, og kalles også Camellia Oil eller Tea Seed olje. Dens egenskaper låne den både terapeutiske, kosmetikk og helsefordeler.

History of Green Tea

Grønn te har blitt konsumert i asiatiske land som India, Kina, Japan og Thailand i nesten 5000 år. Det har blitt brukt som et stimulerende middel, en astringent, et diuretikum, og også for å behandle flatulens, for å regulere kroppstemperaturen og blodsukker, for å fremme fordøyelsen, og for å forbedre mentale og hjertesykdommer.

Biologisk klassifisering og merking

Grønn te tilhører slekten Camellia Sinensis av Tebuskfamilien familien. Grønn te anlegget er en stor busk med hvite blomster. Grønn te er produsert ved hurtig tørking av bladene av planten. Hvis de samme blader er gjæret og deretter tørket, er det oppnådde produkt svart te. Oolong te, den tredje rekke, blir oppnådd ved bare delvis fermen bladene før tørking dem.

Utvinning av olje

Det er flere prosesser som anvendes for å ekstrahere essensielle olje. Den vanligste er metoden for dampdestillasjon. I denne metoden, blir bladene anbragt i en plante kammeret og trykksatt damp sirkuleres gjennom kammeret. Dette frigjør den essensielle oljen. Den fordampede olje sammen med dampen passerer deretter gjennom et rør til en kondenseringskammeret. Her danner den kondenserte olje en film over den kondenserte damp. Oljen blir deretter dekantert. Bladene av grønn te anlegg, imidlertid, utbytte svært lite olje, og te frø olje blir derfor ekstrahert fra frøene av planten.

Metoden som brukes for å trekke ut grønn te essensielle oljen fra frøene kalles kaldpressing. Frøene er første lufttørket og deretter presset i en oljepresse. Den gullfarget olje som er sluppet blir så behandlet for å gjøre den egnet for bruk.

Enfleurage, oppløsningsmiddelekstraksjon, destillasjon turbo, karbon-dioksid ekstraksjon og hydro diffusjon ekstraksjon finnes andre metoder som brukes for å ekstrahere eteriske oljer fra plantemateriale.

Egenskaper

Grønn te essensielle oljen har mange nyttige egenskaper som gjør den fordelaktig. Det er en snerpende; dette betyr at det har egenskapen til å constrict og krympe kroppsvev. Det er en antioksidant; Dette betyr at det nøytraliserer frie radikaler i legemet. Frie radikaler forekommer naturlig i kroppen, men er også produsert av eksponering for ultrafiolette stråler, stråling, sigarettrøyk og luftforurensing. De er ansvarlige for celle og DNA-skader. Te frø olje har anti-inflammatorisk egenskaper. Det har også anti-aging egenskaper som det hemmer nedbryting av kollagen som er ansvarlig for å holde huden fast og elastisk.

Terapeutiske fordeler

Grønn te eterisk olje, og grønn te blader er mye brukt på grunn av sine gode egenskaper. Grønn te olje er brukt i kosmetikkindustrien å produsere kremer, såper, sjampo, balsam, lotion, parfyme og massasjeoljer, på grunn av sine anti-aldring, anti-inflammatorisk og snerpende egenskaper.

Den brukes som et terapeutisk olje i aromaterapi. Fem dråper te frø olje blandet i 10 ml av transportør olje kan legges til et varmt bad for å slappe av i musklene. Seks dråper kan tilsettes til vann og anvendt i et te-lys oljebrenner eller elektrisk olje diffuser for å skape en beroligende miljø. Brukes også grønn te essensiell olje for å lage lys og potpourri.

Helse Fordeler

Grønn te essensielle oljen er også egnet for forbruk, og kan brukes i matlaging. Grønne teblader kan infunderes i kokende vann og nippet.
Grønn te er antatt å redusere alvorlighetsgraden av et astmaanfall ved å slappe av musklene som støtter bronkiene.
Polyfenoler i grønn te nøytralisere skadelige frie radikaler, og anses å være 200 ganger sterkere enn vitamin E. De antas å ha egenskaper som beskytter mot kreft. Grønn te er rik på vitamin A, B og E.
Grønn te er brukt som et alternativ medisin for å behandle dyssentry, gastroentritis, og hepatitt. Det antas å senke LDL eller dårlig kolesterol og øke HDL eller gode kolesterolet. Grønn te antas å beskytte leveren. Det er også antatt å ha nytte diabetespasienter. Videre, grønn te beskytter tennene og emalje ved å hindre dannelse av plaque. Det er også antatt å bekjempe influensa-viruset.
Grønn te hemmer nedbrytningen av kollagen og dermed holder rynkene i sjakk.

Advarsler

Grønn te essensielle oljen kan forstyrre blodfortynnende medisiner, og bør derfor være konsumert under en lege veiledning.
Det kan påvirke opptaket av andre legemidler og bør derfor ikke brukes sammen med disse.
Søknad og inntak av grønn te essensielle oljen er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammer.

Urter til Fade Hyperpigmentation

Hyperpigmentering er en tilstand som oppstår når det er et overskudd av melanin i huden din, noe som skaper flekker av hud som er mørkere enn huden rundt. Melanin er det brune pigmentet i huden ansvarlig for normal hud tone. Dette er en vanlig tilstand, og det er mange urter og naturpreparater som kan bidra til å visne mørkere deler.

Urter

Bukkehornkløver er en urt som inneholder diosgenin, som er en kjemisk bestanddel som reduserer dannelsen av melanin å lette huden. Gingko er en annen urtemedisin for å behandle hyperpigmentering. Tyrosinase er et enzym som er ansvarlig for misfarging av huden; gingko fungerer å hemme dette enzymet. Mulberry som en tørket permisjon ekstrakt kan implementeres i kostholdet ditt for å behandle denne tilstanden. Mulberroside F er en komponent som finnes i morbær som også fungerer å hemme tyrosinase aktivitet. Denne urten inneholder superoksid scavenging aktivitet, som arbeider for å lysne huden. Legg papaya til kosthold for å bryte ned døde hudceller slik at nye friske hudceller kan danne.

Naturlig rettsmidler

Aloe (Aloe Vera Linn) er en plante som har blitt brukt i mange år for å behandle hudlidelser. Den inneholder anti-inflammatorisk og anti-sopp egenskaper som arbeider for å fuktes, rense og mykgjøre huden. Det har også anti-aging egenskaper som arbeider for å dempe eller forebygge hyperpigmentering. Påfør lokalt på huden for å hemme enzymet tyrosinases fra misfarges huden. Aloe stimulerer også dannelsen av ny hud mens stramme huden og fjerner døde hudceller.

Sandalwood (Santalum Album) er en plante dyrkes hovedsakelig i de sørlige delene av India. Det har vært en helbredende plante i hinduistisk kultur i mange år. Dette anlegget er et sentralstimulerende, kjøling agent og blod purifier og den kan brukes til å behandle mange hudsykdommer inkludert Hyperpigmentation. Disse egenskapene arbeide for å beskytte huden mot solen samtidig som den jevner huden. Alder eller leverflekker er en vanlig form for hyperpigmentering som kan ha nytte av dette anlegget. Sandalwood er også en anti-aldring agent og en antiseptisk, som arbeider for å utvikle den naturlige ungdommelige tonen i huden din. Bruk denne formen for behandling som en essensiell olje og bruke den direkte på det berørte området.

Betraktninger

Rådfør deg med legen din for å finne riktig dosering og bruk. Unngå å ta aloe vera muntlig fordi det kan føre til diaré og kramper. Det kan også redusere opptaket av medisinen når det tas oralt fordi det fungerer som et avføringsmiddel.

Hvordan bruker testosteron og dets bivirkninger hos voksne

Testosteron bruk har opparbeidet seg et negativt rykte blant mange på grunn av sin tilknytning til steroider og dopingmiddel. Den har også rykte for å øke naturlig mannlig aggresjon. De fleste av disse negative holdninger kommer fra hormon misbruk. Imidlertid har testosteron hormonbehandling reelle og legitime bruksområder for både menn og kvinner. Det er noen bivirkninger, men du kan bestemme sammen med legen din at testosteronbehandling er riktig for deg.

Hvordan bruker testosteron og dets bivirkninger hos voksne

Testosteron bruksområder

•  Undersøke testosteron tilskudd hvis du er en mann opplever hypogonadisme, en hormonell ubalanse som resulterer i for mye østrogen i kroppene til aldrende menn. Styrking mengden av mannlige hormoner kan reversere bentetthet tap, bedre humør og libido, korrigere anemi og gjenopprette hukommelse og kognitiv funksjon. Noen friske menn tar testosteron som en anti-aging stoffet, men det er ingen vitenskapelige bevis for at dette er effektivt.

Snakk med legen din om å bruke testosteron hvis du er en postmenopausal kvinne som har problemer med nedsatt seksuell lyst og opphisselse. Studier har vist testosteron for å være effektiv i å gjenopprette sexlysten av kvinner, men det er ikke godkjent for denne bruk. Kvinner må bruke produkter med testosteronnivå beregnet for menn, så følg legens retninger grundig.

Vurdere å ta testosteron hvis du er en kvinne som er HIV-smittet. En fersk undersøkelse utført av BioSante viste at HIV-infiserte kvinner som tok testosteron i løpet av 18 måneder så betydelige økninger i bentetthet, kroppssammensetning, og livskvalitet.

Bivirkninger

Facial hårvekst og kviser er vanlige bivirkninger av å ta testosteron for kvinner. Langsiktige bivirkninger er ukjent.

vanlige bivirkninger hos menn er hevelse i ankler, kvalme og oppkast, akne, hodepine, økt appetitt, brystutvikling og vedvarende eller hyppige ereksjoner.

Testosteron bruk i menn er også blitt vist å forårsake en økning i risikoen for hjertesykdom og prostatakreft. En forstørret prostata kan også forekomme.

Hint

 • Hormoner kan være helt naturlig og finnes i over disk kremer, men bør kun brukes under tilsyn av lege. Hormoner eksistere i nøye balansert nivå i kroppen og en ubalanse kan føre til alvorlige helseproblemer.

Hvordan lese en Hep C Lab Rapporter

Hepatitt C er en virussykdom i leveren som et resultat av kontakt med blod infisert med Hep C-viruset (HCV). HCV er i hovedsak overført gjennom forurenset injeksjon enheter som nåler, og sjeldnere gjennom fødsel eller seksuelt møte. Symptomer som feber, magesmerter og gulsott kan vise i 20 prosent til 30 prosent av smittede personer, ifølge Centers for Disease Control, men de fleste som har blitt smittet viser ingen symptomer. En blodprøve som ser ut for et utviklet antistoff mot Hep C-viruset, eller tilstedeværelse av virus RNA bestemmer hepatitt C-eksponering eller infeksjon.

Hvordan lese en Hep C Lab Rapporter

•  Finn ut om rapporten du prøver å dechiffrere er for HCV antistoff eller RNA. Se etter disse tre begrepene:. "Anti-HCV", "HCV-RIBA" eller "HCV-RNA" Hvis dette er ditt første Hep C test, sjansene er det er for anti-HCV.

•  Se etter ordet "negative" eller "positive" ved siden av testnavnet. Hvis testen er for anti-HCV og den leser negativ, du har ikke vært utsatt for viruset, og derfor kroppen ikke har utviklet et antistoff mot det. Dersom det anti-HCV positiv test leser, blir ytterligere testing er nødvendig for å oppnå en diagnose.

Søk i lab rapport for begrepet RIBA (rekombinant immunoblot assay) HCV-antistoff. Se etter resultater som "negativ", "positiv" eller "mellomprodukt". Et negativt RIBA Hep C virus antistoff indikerer ingen virus eksponering eller infeksjon. Et positivt resultat indikerer at du ble utsatt for viruset; du kan eller ikke kan ha en infeksjon nå. En mellomliggende RIBA resultat betyr at testen verdien er mellom de negative og positive områder, og en repetisjonstest er nødvendig.

Skann lab rapport for ord som "negative", "uoppdaget", "positive" eller "oppdaget" ved siden av Hep C virus RNA-test. Et negativt eller uoppdaget HCV RNA indikerer ingen aktuell infeksjon, men det utelukker ikke eksponering. En positiv eller oppdaget HCV RNA beviser nåværende Hep C-infeksjon.

Hint

 • Ifølge CDC, 75 prosent til 85 prosent av folk nysmittede med Hep C virus utvikler en kronisk (vedvarende og tilbakevendende) infeksjon.
 • Et negativt RIBA HCV antistoff med en positiv anti-HCV test angir ingen virus eksponering eller infeksjon, og at den første anti-HCV viser en falsk positiv.
 • En mellomliggende RIBA hep C antistoff garanterer en blodprøve gjenta etter en måned med innledende testing.
 • Testing for HCV RNA gjøres vanligvis for å overvåke behandling av sykdom etter første diagnose. Forsvinning av viruset RNA etter sin første tilstedeværelse viser deg ikke lenger infisert med viruset.
 • Alltid legen din for å bestemme riktig diagnose.