Digidexo.com

behandling forlenge lutealfase

Hvordan behandle en lutealfase Defect Naturligvis

Hvordan behandle en lutealfase Defect Naturligvis


En lutealfase defekt forkorter tid etter eggløsning til poenget med infertilitet, vanligvis mindre enn 10 dager. Dette gjør menstruasjon skje tidligere enn den burde, som ikke tillater tid for et befruktet egg å implantatet. Vanligvis er denne tilstand behandles med hormon skudd i et medisinsk miljø. Noen kvinner med lutealfase defekt har tatt urter og vitaminer for deres tilstand. Resultatene indikerer at det er mulig å behandle lutealfase defekt naturlig.

Hvordan behandle en lutealfase Defect Naturligvis

•  Spis minst fem porsjoner med tofu, hvetekim eller tare daglig i minst to måneder. Disse matvarer er naturlig høyt innhold av vitamin B-6 for å behjelpe produksjonen av progesteron. En mangel i progesteron-nivåer er en vanlig årsak til feil lutealfasen.

Ta 40 dråper Vitex skjær en gang daglig i minimum tre måneder. Vitex, også kjent som munk pepper, er en urt som ser ut til å redusere prolaktin og øke luteiniserende hormon. Dette kan hjelpe behandle hyperprolaktinemi, som kan forårsake lutealfasen defekt.

Ta 750 mg av en vitamin C supplement daglig før frokost for en periode på seks måneder. En studie publisert i august 2003 utgaven av "fruktbarhet og sterilitet" av leger H. Henmi, T. Endo og Y. Kitajima fant en signifikant økning i andelen av svangerskapet i gruppen av kvinner som tar denne dosen av vitamin C versus kontrollgruppen .

Få akupunktur behandlinger en gang i uken. Akupunktur hjelper kroppen din opprettholde balansen mellom prolaktin og prostaglandin. Oppsøke en akupunktør som har erfaring med behandling av lutealfasen defekt.

Hint

 • Bruk basal kroppstemperatur kartlegging for å sjekke om du gjør fremskritt på å behandle lutealfasen defekt.
 • Sjekk med din primære omsorg lege før du starter noen form for urte-eller kosttilskudd, spesielt hvis du har en pre-eksisterende tilstand eller tar andre medisiner.

Behandling for mild nedsatt nyrefunksjon

Behandling for mild nedsatt nyrefunksjon


Dessverre er kronisk nyresykdom (CKD) uhelbredelig. Men hvis du har mild nedsatt nyrefunksjon med CKD, kan behandling forlenge levetiden på nyrene, ifølge Mayo Clinic.

Funksjon

Når nyrene dine er friske, behandle de omlag 200 liter blod hver dag i ca to liter ekstra vann og avfall (urin), ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyresykdom (NIDDK).

Betydning

Med mild til moderat nyresvikt, nyrene ikke klarer å absorbere vann fra urinen. Således kan nyrene ikke redusere mengden av urin eller konsentrere den, i henhold til Merck.

Symptomer

Siden nyresvikt utvikler seg gradvis, så gjør dine symptomer. For eksempel, med mild nedsatt nyrefunksjon kan du bare merke nokturi. Dette er et økt behov for å urinere i løpet av natten.

Behandling av underliggende tilstander

Med mild nedsatt nyrefunksjon, underliggende tilstander som diabetes og høyt blodtrykk som forårsaker din CKD trenger å bli behandlet. For eksempel, hvis du har diabetes må du trene og ta medisiner konsekvent, ifølge Mayo Clinic.

Andre behandlinger

En annen behandling for mild nedsatt nyrefunksjon innebærer å endre kostholdet. Dette omfatter som begrenser væske, fosfor, salt, protein og kalium, i henhold til Merck. Dessuten kan antibiotika være foreskrevet hvis en bakteriell infeksjon som forårsaker mild nedsatt nyrefunksjon.

Betraktninger

Å utvide nyrefunksjon, bør du unngå smertestillende piller som kan gjøre din CKD verre, ifølge NIDDK.

Historien om antiretroviral behandling

Vi er fortsatt veldig mye på nåde av retrovirus. Fra den tilsynelatende uovervinnelige HIV til kreftfremkallende patogener, millioner fortsette å Teeter på randen av døden fra retrovirus. Men til tross for fortsatt utfordringer, er det en god del å bli oppmuntret om, spesielt når det gjelder fremskritt innen antiretroviral behandling.

Hva er et retrovirus?

Et retrovirus er klassifisert som et virus som fester seg til vertscellen og transkriberer dets virale RNA-genom inn i cellulært DNA. Resultatet er vertscellen og viruset bli en, noe som gjør det vanskelig for den normale immunrespons mot det. Videre, i stedet for å drepe cellen nesten umiddelbart etter injisering av dens genetiske materiale, slik tilfellet er med mange DNA-virus, retrovirus er den i stand til å leve som en del av verten for en lengre tidsperiode. Dermed person smittet med et retrovirus kan leve i lengre tid uten å oppleve noen sterke symptomer og så plutselig finne seg helt overveldet. Dette er tilfelle med humant immunsviktvirus. Bare etter en lang inkubasjonsperiode gjør symptomene på ervervet immunsvikt syndrom manifestere seg.

Tidlig History of HIV / AIDS

Fordi HIV-infeksjon og utbruddet av AIDS er en så viktig sak, vil enhver diskusjon om antiretroviral behandling nødvendigvis fokusere på spesifikke behandlinger for sykdommen.
Mens forskere har vært i stand til å identifisere HIV-infeksjoner så langt tilbake som på 1950-tallet, gjorde selve epidemien av infeksjoner ikke skje før sent på 1970-tallet, og gikk stort sett ubemerket til tidlig 1980-tallet. Først trodde å være isolert innenfor den homofile mannlige befolkningen, ble det senere oppdaget at sykdommen hadde sin opprinnelse i Vest-Afrika, og at hele befolkningen var i fare. HIV undertrykker immunforsvaret til de smittede, til slutt komme til et punkt der milde infeksjoner som influensa kan føre til lungebetennelse og andre livstruende tilstander.
Til tross for å bli tatt relativt off-vakt i 1980, det medisinske og vitenskapelige samfunn, sammen med forskningsbevilgninger gitt av regjeringer og organisasjoner over hele verden, var i stand til å isolere den spesifikke viruset forårsaker AIDS og dermed begynne å produsere effektive behandlinger.

Historiske Fremskritt av Antiretroviral Therapy

Noen konkrete prestasjoner i historien om antiretroviral behandling som det er relatert til AIDS:
-I 1983, Institut Pasteur i Frankrike oppdager HIV-viruset, og knytter det til AIDS. Dette er etterfulgt av en tilsvarende krav fra amerikanske legen Robert Gallo i 1984.
-I 1985, FDA godkjente den første HIV-antistofftest, slik at blod forsyninger og enkeltpersoner til å bli undersøkt for smitte.
-I 1987, debuterer den første FDA-godkjente antiretroviral medikament AZT. Det markerte også det året da latex kondomer ble funnet å være effektive i å forebygge overføring av viruset gjennom samleie, et viktig skritt i å senke infeksjonsrater.

-1991-93 ble det introdusert transkriptasehemmere, narkotika som hjalp undertrykke transkribere av viral RNA til friske celler.
-Ved 1995-1996, ble en ny gruppe stoffer betegnes protese hemmere godkjent. Disse senket mengden av virusmengden i blodet, bidrar til å redusere utbruddet av AIDS.

Nåværende behandling og effekter

Ankomsten av flere proteaseinhibitorer på slutten av 1990-årene førte til "triple cocktail" metode for antiviral behandling som kombinerer opptil tre antiretrovirale medikamenter i henhold til den bestemte trinn av infeksjon for å undertrykke HIV. Dessverre, en kombinasjon av medikamenter og styrken av narkotika selv kan forårsake moderat til alvorlige bivirkninger som diaré, tap av følelse i tall og stølhet.
Likevel, med riktig tilgang til narkotika, mange mennesker smittet med hiv er nå i stand til å leve i lengre perioder uten hvert utvikle aids og livstruende komplikasjoner som går med det. Selv for de som allerede opplever AIDS, kan antiretroviral behandling forlenge forventet levealder utover gjennomsnittet av ett år.

Andre programmer av Antiretroviral Therapy

I tillegg til å være effektiv i å undertrykke HIV, antiretrovirale legemidler utviklet for å bekjempe AIDS i økende grad blir brukt til å behandle andre sykdommer som påvirker immunsystemet eller er forårsaket av retrovirus.

Aktuelle Polcies å behandle HIV / AIDS

I tillegg til fortsatt forskning på bedre antiretrovirale legemidler, helse fokus på HIV / AIDS ligger også i forebygging og jakten på en vaksine. Til tross for løfter og håper å gå tilbake til 1980-tallet, er det fortsatt ingen effektiv kjent vaksine mot HIV. Mye av aktivisme rundt HIV / AIDS er rettet mot å gjøre antiretrovirale medisiner tilgjengelig for utviklingsland til priser som gjennomsnittlig smittet person kan ha råd til.

Bivirkninger av Lithium: nyrer

Litium har vært en standby medisiner for bipolar lidelse i flere tiår. Litium salter er giftig for nyrene, forårsaker flere ulike syndromer, inkludert akutt nyresvikt, noe som er svært dødelig, og stort sett irreversible hos pasienter selv ved innleggelse på sykehus. Andre litium lidelser kan behandles, forlenge pasientenes liv. De fleste andre syndromer er relatert til nyresvikt hos en eller annen måte, den eneste forskjellen er salt interaksjon med nyrene.

Akutt nyresvikt

Akutt nyresvikt oppstår med høye doser av litium eller litiumforgiftning. I dette eksempel er de litiumsalter i nyrene føre til rask urinering og hydrering, siden saltene forårsaker nyre for å være ute av stand til å holde vann lenger. I dette tilfellet, akutt nyresvikt dør vanligvis i løpet av 8 dager fra utbruddet, mens med kronisk litium-bruk, taper langsomt nyrefunksjonen, men pasientene har en høyere overlevelse.

NDI

Kronisk bruk av Litium kan føre nefrogen diabetes insipidus, eller NDI, en tilstand der nyrene ikke klarer å "spare vann." Hovedsymptomene er excreting store mengder fortynnet urin kalles polyuri og drikker store mengder vann, eller polydipsi, å gjøre opp for urinen blir raskt skilles ut fra nyrene. Alvorlig dehydrering trer i kraft når pasienten ikke kan drikke nok vann til å gjøre opp for vann og urin skilles ut via nyrene. I noen tilfeller, blir blodplasma for høyt som følge av hydratisering. Hvis denne komplikasjonen går og kommer i raske sykluser eller blir en kronisk tilstand, kan permanent hjerneskade oppstår.

RTA

RTA, eller renal tubulær acidose, kan være en komplikasjon ved kronisk litium bruk. Dette skjer når nyrene ikke klarer å skille ut syrer i urin, slik at blodet blir for surt. Hvis dette blir en kronisk tilstand, så raske komplikasjoner kan oppstå som nyrestein, veksthemming, kronisk nyresykdom, skjelettsykdommer og til og med muligens total nyresvikt.

Nefrotisk syndrom

Nefrotisk syndrom er også en annen komplikasjon av lang tids bruk av litium. Syndromet har funksjoner som lave nivåer av protein i blodet, høye nivåer av protein vedtatt i urinen kalles proteinuri og hevelse, spesielt i øynene, føtter og hender. Kolesterol kan også bli høyere.

Konklusjon

Psykiske pasienter bør være oppmerksomme på kroppslige virkningene av deres medisin og ikke bare kognitive effekter. Nyresvikt generelt synes å ha en høy forekomst i litiumbehandling. Imidlertid kan lithium positive track record med bipolar lidelse ikke kan overses. Vær forsiktig når du bruker litium og kontakte legen din umiddelbart hvis du opplever noen komplikasjoner.

Hvordan leve Being HIV Asymptomatic

Den andre fasen av HIV-sykdom som er kjent som asymptomatisk HIV; Det følger direkte etter akutt infeksjon, der tiden noen mennesker utvikler en kort influensalignende sykdom, men ingen HIV-spesifikke symptomer. I løpet av denne tid, selv om viruset er fremdeles svekkelse av immunsystemet, er det ingen symptomer på HIV-infeksjon. Selv om det er ingen måte å vite hvor lenge en gitt person med HIV vil forbli symptomfri, kan antiretroviral behandling forlenge tiden en HIV-positiv person bruker uten betydelige HIV symptomer.

Hvordan leve Being HIV Asymptomatic

Leve uten HIV Symptomer

•  Ha CD4 T-celletall overvåkes. Denne testingen kan gjøres av legen din, og ifølge Avert.org, hjelper leger og pasienter å ta beslutninger om når du bør starte HIV-testing. CD4 T-celler er målet for HIV infeksjon; gang infisert, disse celler, som er en del av immunsystemet, å produsere flere kopier av HIV, som fortsetter infeksjonen prosessen. Antiretroviral behandling for HIV er begynt etter CD4 T-celletall faller, men før AIDS, den fjerde etappen av HIV-sykdom, utvikler seg.

•  Hold deg til den antiretrovirale medisiner plan som legen forskriver. Dette kan være vanskelig, så du blir nødt til å ta en rekke medisiner til bestemte tider i løpet av dagen. Imidlertid mangler doser eller går ut av behandling kan svekke virkningen av behandlingen, og føre til resistens mot antiretrovirale medikamenter.

Planlegg avtaler med legen din for å vurdere hvor effektiv behandlingsregime er. Dette kan gjøres gjennom fortsatt CD4 celletall testing samt virusmengde testing, som viser hvor mange kopier av viruset er tilstede i systemet. Hvis en behandling plan ikke fungerer, kan endringer gjøres for å øke effekten av behandlingen.

Gjør deg kjent med bivirkninger av antiretrovirale medisiner du tar. Når du kjenner de potensielle bivirkninger av medisiner, kan du gjenkjenne dem og rapportere dem til legen din hvis og når de oppstår.

Hint

 • Spise sunt, holde seg aktiv gjennom trening og unngå røyking.
 • Plukk leger som har erfaring i behandling av HIV / AIDS.
 • Det finnes ingen kur for HIV / AIDS.
 • Selv når du ikke har symptomer, er det fortsatt mulig for deg å overføre HIV til andre.
 • Aldri endre eller stoppe antiretroviral behandling uten først å rådføre deg med legen din.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Vanlige symptomer inkluderer smertefulle muskelkramper, nummenhet i armer, ben og ansikt, tåkesyn og problemer med å balansere. Det er ingen nåværende kur for multippel sklerose; men det finnes måter å behandle symptomene. Holistisk medisin fokuserer på evnen kroppen har til å helbrede seg selv. Ved å balansere kropp, sinn og sjel med miljøet den enkelte bor i, er det antatt at helhetlig utøvere kan lindre MS-symptomer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin til å behandle multippel sklerose

Redusere symptomer Gjennom et riktig kosthold

•  Unngå mat som inneholder mettet fett. Mettet fett vanligvis stammer fra animalsk fett, noe som kan forverre multippel sklerose symptomer.

Konsumere rikelig med grønnsaker og fiber. Gode ​​valg er bønner og erter.

Velg magert kjøtt som en primær kilde til protein.

Opprettholde en diett med mindre enn 20 g fett per dag. Som en MS pasient, kan dette gjøre en stor forskjell i å lindre dine symptomer og forlenge livet ditt.

•  Ta kosttilskudd som vitamin D, vitamin B12 og fiskeoljekapsler for å lindre smertefulle MS-symptomer.

Bruk Complementary holistiske terapier

Bruk mosjon og komplementær alternativ medisin praksis som en måte å lindre symptomene.

Øv dyp pusting for å bekjempe stress. Stress kan forverre MS-symptomer. Hvis dyp pusting er ikke nok, kombinere dyp pusting med meditasjon (se neste avsnitt).

Lær å lese kroppens signaler og berike din helse med biofeedback. Biofeedback innebærer å bruke hjernens makt til å endre fysiske kroppsfunksjoner. Dette er ikke en teknikk for amatører. Det kan kreve bistand fra en alternativ medisin utøveren. Les mer om det i "Holistisk online" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Bruk Meditasjon å behandle multippel sklerose Symptomer

Start med å velge et rolig område, og lukke øynene.

Konsentrer deg om pusten din og prøve å slappe av.

Begynn å la gå av spenning med hver dypt pust og puster.

La din kropp og sinn til å smelte. Gi slipp på tanker eller bekymringer.

Overgi deg til en dyp avslapning.

Hint

 • Behandlinger for MS varierer fra moderat priset dyrt.
 • Hvis du har problemer med å puste eller vedvarende tåkesyn, oppsøke lege umiddelbart.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve holistisk medisin, holde legen informert om folk medisinsk teknikk du påtar deg.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

Bevegelser som støtter riktig justering i nakke og skuldre kan lindre nakke og skulder smerter. Enhver alvorlig eller vedvarende smerter trenger profesjonell konsultasjon. Som en person opplever smerte, han har en tendens til å endre hans bevegelser for å kompensere. Langsiktig kompensasjon påvirker muskler og til slutt sener og ledd av skjelettsystemet. Nakke og skuldersmerter kan være tydelig hos friske personer med vante bevegelser, samt de som har fått en traumatisk skade. Både nødvendig ved hjelp av små, myke bevegelser for å øke blodsirkulasjonen og fremme felles stabilisering. Andre metoder for å redusere smerter i nakke og skuldre er manipulering av vev med massasje.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

•  Ta en redegjørelse for hvilke typer bevegelser som skjer i løpet av dagen. Lag en liste over tider og handlinger som øker smerte. Lag en logg over hvor ofte du tar medisiner. Hvis følgende øvelser ikke gir lindring, vil denne listen være nyttig for helsepersonell i å bestemme neste løpet av handlingen.

Etter å identifisere hvilke aktiviteter kan være medvirkende til kroppens kompenserende (eller holde for å lindre smerte), justerer kroppens innretting mens du utfører disse aktivitetene. For nakke og skuldre, bare rulle begge skuldrene opp og tilbake slik at scapula er på vei ned mot hoftene. Skuldre bevege seg bort fra ørene for å støtte den beste justeringen. Utvide halsen tilbake som om nå med kronen av hodet mot himmelen vil gi riktig halsen justering.

Bruk isometrisk energi til å styrke svake muskler i nakke og øvre rygg. Begynn med å ligge utsatt på et hardt gulv. Med ryggraden støttes helt, rull skuldrene tilbake og ned mot hoftene, tegning scapulae mot hjertesenteret. Brette haken og forlenge nakken. Med håndflatene vendt oppover, trykker du på baksiden av hodeskallen i gulvet, løfte hjertet oppover, oppkvikkende med ryggen av underarmene og hendene mot gulvet. Hold så lenge positur er behagelig. Et godt mål er fem fulle, dype åndedrag. Denne øvelsen styrker også musklene i nakken for å motvirke de termin bevegelser fra tyngdekraften som naturlig oppstår med alderen.

Bruk klut stropp å justere skuldrene og gi stabilisering. Hvis ingenting annet er tilgjengelig, kan det hende at beltet av en badekåpe erstatte. Ta stroppen bak ribbeina og under armhulene. Vikle endene av stroppen rundt skuldrene, slik at de faller på ryggen. Krysser stroppene og ta dem i motsatte hender, slik at når du napp på den ene enden med høyre hånd, føles venstre trapes muskel press og vice versa. Trekk begge ender ned mens du puster inn; puster ut, slippe spenningen på remmen. Øv denne øvelsen daglig i 10 til 15 minutter. Registrere eventuelle nye opplevelser eller lettelse som du merker endringer i nakke og skuldersmerter. Denne øvelsen er passive. Bruk den til å hjelpe til med å åpne skuldrene. Du kan også feste stroppen under brystet og ha den i opptil en time mens du gjør andre aktiviteter.

stå mot en vegg med armene utstrakt i en T-form. Velg side og plassere på innsiden av skulderen trykker inn i veggen, med armen strukket ut i en komfortabel stilling. Vri overkroppen i motsatt retning fra armen. Ikke fortsett hvis smertene øker. Kom til et sted hvor det er lett å puste naturlig og hold. Eksperimentere med å trykke lett mot veggen for å øke stabiliteten i skulderledd. Bytt side og gjenta å sammenligne de ulike opplevelser på venstre og høyre.

Hint

 • Noen smerte kan behandles med varme eller kulde. Fyll en liten putetrekk med ris og sy det stengt. Risen kan varmes i mikrobølgeovn for å gi varme behandlinger eller oppbevares i fryseren for å gi et kaldt omslag. Betennelse i leddene kan bli hjulpet med en kald komprimere og tetthet i musklene kan bli løst med varme.
 • Mange salver er tilgjengelig for masserer nakke og skuldre. Arnica eterisk olje behandlinger som fungerer for å lindre betennelser etter å ha arbeidet nakke og skuldre i disse stillinger.
 • Disse aktivitetene bør ikke øke smerte. Arbeide med stillinger på en måte som føles naturlig og der du kan puste helt inn i åpningen eller stabiliserende positur. Aldri presse dypere hvis det er en sterkere følelse av smerte, og se en lege før du fortsetter til praktisere disse aktivitetene.

Legemidler som brukes til å behandle MRSA

Staphylococcus aureus finnes naturlig i og på kroppen, vanligvis uten å skade dere. Av og til blir staph inn i kroppen gjennom brudd i huden. Staph infeksjoner kan oppstå hvor som helst i kroppen, men vanligvis manifest som hudinfeksjoner som forårsaker røde, oppvokst og hovne flekker på kroppen, for eksempel byller eller abscesser. Antibiotika vanligvis behandle staph infeksjoner effektivt, med meticillin å være det foretrukne narkotiske stoffet i det siste, før staph tilpasset. Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er svært resistent mot flere typer antibiotika. Det er noen stoffer som fortsetter å drepe MRSA.

Bactroban

Mupirocin, hvis navn merkevare er Bactroban, er vanligvis foreskrevet til personer som er koloniserende MRSA. Kolonisering refererer til noen som er bærer av MRSA på huden eller i sine nesegangene uten å ha en aktiv infeksjon. Bactroban kan gis topisk, nasalt eller oralt, og reduserer risikoen for at bakterier sprer seg til andre deler av kroppen. Noen stammer av MRSA er blitt resistent mot Bactroban.

Targocid

Targocid, som generisk navn er teikoplanin, blir ofte brukt til å behandle MRSA. Det kan bli administrert via en intramuskulær injeksjon eller intravenøst. Targocid behandling kan ta flere uker, og en varighet av behandlingen er assosiert med økt motstand av MRSA til Targocid. Bivirkninger av Targocid er utslett, feber, lever-og nyreskader, reduksjon av blodplater og allergisk reaksjon.

Zyvoxid

Linezolid, selges under merkenavnet Zyvoxid, er en svært effektiv mot MRSA. Det har også fordelen av å være gitt oralt. Zyvoxid kan føre til anemi og hemme produksjonen av blodplater. Det er også et kostbart legemiddel, og noen forsikringsselskaper vil ikke dekke det. Fordi MRSA viser ingen motstand mot Zyvoxid ennå, de fleste leger forbeholder Zyvox for ekstreme tilfeller som ikke responderer på andre alternativer, for å forlenge tiden det tar før MRSA tilpasser seg Zyvox og blir resistente.

Cubicin

Cubicin, også kjent som daptomycin, er det nyeste behandlingsalternativ for MRSA. Det kan administreres via injeksjon eller IV på sykehuset og er ofte foreskrevet som en gang daglig oral dosering ved utskrivning. Cubicin har en høyere rate av tilbakefall enn behandling med Vancomycin, men har mindre risiko for å forårsake nyresvikt og permanent nyreskade. Bivirkninger er kvalme, oppkast, søvnløshet, forstoppelse og diaré.

Vancomycin

For noen husing en infeksjon av MRSA, Vancomycin, eller Vanconin, eliminerer vanligvis bakterier. Imidlertid førte behandling med Vancomycin har flere problemer, blant annet kostnads ​​og bivirkninger. Oralt administrert Vancomycin ikke er sterk nok mot MRSA, slik at antibiotikumet skal gis intravenøst. For å unngå smerte eller allergiske reaksjoner, må Vancomycin bli gitt langsomt, slik at det tar lengre tid å behandle MRSA. Vancomycin har også alvorlige bivirkninger, inkludert svimmelhet, oppkast, utslett, pustevansker og i verste fall død.

Behandling for akne kratere

Behandling for akne kratere


Akne rammer en betydelig andel av personer under oppveksten til voksen alder eller begge deler. Popping kviser eller på annen måte å behandle akne feilaktig kan føre til permanent arrdannelse. Arr ta ulike former, som er i tråd med navnene "kratere", "is-picks", "godsvognen arr" og "hypertrofiske arr." Mange behandlingstilbud eksisterer. og effektivitet varierer fra person til person.

Krater Årsak

Ifølge AcneNet, "familie historie spiller en stor rolle i hvorvidt en person utvikler akne arr." Personer med alvorlig akne også står overfor en større risiko for arrdannelse. Personer som pop kviser kan øke sin risiko for arrdannelse, siden fingrene ta med seg ekstra bakterier til overflaten, øker sjansen for infeksjon og potensielt forlenge akne. En annen årsak til akne arr er en mangel på kollagen. Microdermabrasion Treatment Systems bemerker at "etter akne spretter og går unna, har overflaten ingen kollagen å hvile på, så det blir deprimert inn i en dypere lag av huden der det gror."

Microdermabrasion

Microdermabrasion er en kosmetisk prosedyre der det øverste laget av huden fra ansiktet er forsiktig fjernet gjennom lys slitasje. Microdermabrasion er en av de viktigste behandlinger for å redusere eller eliminere akne arr og kan gjøres på en hudlege kontor eller, i økende grad, på et spa. Når et lag av huden er fjernet et individ danner et nytt lag, som er glattere og jevnere. Microdermabrasion er populært fordi det er smertefri, trygg, relativt billig og har ingen etterbehandling healing tid, ifølge Microdermabrasion Treatment Systems. Personer med milde kratere kan se noen bedring etter bare en behandling. Vanligvis er flere behandlinger etter behov, og de med omfattende arr vil trenge 10 eller flere behandlinger. Ekstremt dype kratere kan reduseres. men ikke eliminert, med denne behandling. Den eneste bivirkningen med Microdermabrasion er en liten sårhet og rødhet, som begge går bort i løpet av timer.

Laser Resurfacing

En av de nyeste behandlingstilbud for å fjerne akne kratere er laserbehandling. Laserbehandling innebærer bruk av en laser for å fjerne hud, slik at ny hud kan utvikle seg på sin plass. Ifølge Acne.org, har leger sett blandede resultater med laserbruk, selv om inntrengningsdybden kan lettere kontrolleres enn med andre behandlinger. Laser resurfacing er dyrt i forhold til andre behandlinger. Post-behandling rødhet og hevelse kan vare i flere uker, og enkeltpersoner generelt må bruke salve under healing. Alvorlige tilfeller kan kreve anvendelse av bandasjer etter behandling.

Kremer og kjemikalier

Kjemisk peeling refererer til anvendelsen av syre til huden for å fjerne det øverste laget og stimulere veksten av et nytt lag. En slik prosedyre tar bare 15 minutter, og er relativt billig. Men selv med gjentatte skreller, prosedyren vil bare hjelpe dem med grunne kratere eller andre lette arr. Et bredt utvalg av over-the-counter kremer hevder også å redusere arr. Ifølge AcneNet, disse produktene gir noen lindring for de med mindre betydelig skremmer. Nærmere bestemt, kan over-the-counter produkter avta grunne kratere, delvis flate reist arr eller redusere misfarging. Når du vurderer en over-the-counter krem, bør forbrukerne se etter produkter som inneholder glykolsyre, retinol eller vitamin C.

Sikkerhet først

Visse behandlinger, inkludert ulike over-the-telleren kremer og kjemikalier, kan ha ulik effekt på forskjellige personer. Disse kan omfatte utslett og irritasjon. Med feil bruk eller anvendelse, en person kan faktisk forverre arr. For optimal sikkerhet, bør enkeltpersoner som ønsker å fjerne acne arr kontakte en hudlege for en personlig behandling plan.

Hvordan å behandle dårlig nyrefunksjon

Dårlig nyrefunksjon er vanligvis et resultat av en sykdom eller tilstand som gradvis forringer nyre helse. Orgelet kan ikke filtrere avfall og væsker så effektivt, og dette kan føre til mange komplikasjoner. Behandlinger som mål å bremse utvikling av sykdommen ved å behandle de underliggende årsaker og komplikasjoner. Visse egenomsorg strategier er gunstig også. The Mayo Clinic og alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil tilby følgende forslag til behandling av dårlig nyrefunksjon.

Hvordan å behandle dårlig nyrefunksjon

En flittig administrere de underliggende årsakene som bidrar til dårlig nyrefunksjon. De vanligste årsakene, høyt blodtrykk og diabetes, krever satsing på visse livsstilsvalg som riktig kosthold og trening for å bidra til å administrere dem. Du må overholde alle legens instruksjoner og motta all nødvendig testing.

Ta alle medisiner som anvist. Legen din vil trolig foreskrive blodtrykkssenkende medisiner hvis du ikke allerede bruker dem. Holde blodtrykket i sjakk er svært viktig for å behandle skadede nyrer. I utgangspunktet må du ha blod arbeid gjøres regelmessig for å se etter nivåer av visse enzymer. Holde tritt med alle avtaler og testing. Du kan få andre medisiner avhengig av tilstedeværelsen av visse symptomer, andre helsemessige problemer eller komplikasjoner som svake bein eller anemi.

Begrense protein inntaket. Dette kan bremse utviklingen av sykdommen og hjelpe med symptomer som kvalme, oppkast og nedsatt appetitt. Begrense saltinntaket vil også bidra til å kontrollere blodtrykket. Dr. Weil anbefaler å holde protein inntaket på 10 til 15 prosent av dine daglige kalorier. Legen din vil tilby veiledning om riktig kosthold.

Unngå stoffer som er giftige for nyrene. Legen din vil gi deg råd. Eksempler inkluderer NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som aspirin, ibuprofen og naproksen, noen muntlige fosfat forberedelser gitt før en koloskopi, og visse fargestoffer kontrast administreres før en X-ray.

Unngå dehydrering; drikke minst åtte glass væske daglig. Dr. Weil antyder vann og te er de beste alternativene. Hvis nyrene dine er alvorlig kompromittert, og du er i slutten stadier av nyresykdom (nyrefunksjonen er på 10 til 15 prosent), må du begrense væskeinntaket til et beløp som anbefalt av legen din.

Diskuter behandlingstilbud for end-stage nyresykdom. Du kan gjennomgå dialyse, noe som bidrar til å fjerne avfallsstoffer og væske fra kroppen når nyrene ikke lenger kan. Mange typer av dialyse er tilgjengelige, og noen kan til og med utføres i hjemmet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilket alternativ som er mest egnet. Denne behandlingen ikke utgjør risiko som infeksjon, men kan forlenge livet ditt. En nyretransplantasjon kan være et alternativ hvis du ikke har noen andre betydelige helseproblemer. Søsken er vanligvis de beste kampene, men andre familiemedlemmer kan være så godt. Hvis du ikke finner en levende donor, kan du oppsøke vevstyping sentrum som kan lete etter kadavre som kan levere en kamp.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Alle som har lidd av et anfall av bakteriell gastroenteritt vet at det er en svært ubehagelig tilstand. De fleste ganger du må vente den ut til den passerer. Det er ting du kan gjøre for å håndtere et anfall av bakteriell gastroenteritt for å gjøre episode litt mer utholdelig.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Rest

•  Få nok hvile. Det kan være tøft å ligge i sengen hele dagen når du har bakteriell gastroenteritt fordi to av symptomene er oppkast og diaré, men gjør det beste du kan. Ikke forsøk å utføre din normale daglige rutine. Finn et komfortabelt sted hvor du kan hvile, helst i et rom som er svært nær et bad. Hvile gjør at kroppen din til å behandle tilstanden og selv helbrede.

Drikk mye klare væsker. Den konstante diaré og oppkast som et resultat av bakterie gastroenteritt tørker dere. Du er nødt til å gjøre det beste du kan for å behandle tilstanden og fylle den tapte væsker og re-hydrat kroppen din. Dehydrering er farlig, og hvis det ikke kontrolleres, kan ha alvorlige resultater.

Unngå over disk medisiner med mindre de er absolutt nødvendig. Mange mennesker lider med bakteriell gastroenteritt kjøre til stoffet butikken for å kjøpe over disk anti-diaré medisiner for å hjelpe administrere sine symptomer. Selv om disse medikamentene kan gi midlertidig lindring, noen ganger de forverre og forlenge varigheten av tilstanden. Hvis du er ute av byen på et forretningsmøte når truffet med bakteriell gastroenteritt, kanskje du ikke har andre alternativer enn å kjøpe over disk medisiner. Men hvis du er i den komforten av ditt eget hjem, kan du prøve å ri den ut.

Vedta Brat (bananer, ris, applesauce og toast) diett i noen dager. Blid Brat kosthold er en fin måte å håndtere symptomene på diaré.

Konsumere probiotika. Probiotika, som finnes i yoghurt og grønt drikke produkter som Green Vibrance og Barley Green, re-balanserer tarmfloraen og setter en stopper for den uønskede symptomer på diaré.

Kolektomi for behandling av ulcerøs kolitt hos eldre

Ulcerøs kolitt (UC) er en sykdom i familien av inflammatoriske tarmsykdommer. Sykdommen forårsaker smerter i magen, rektal blødning, og varierende grader av diaré. Behandlingstilbud for UC bære medisinering, IV behandling, og en endelig muligheten til en kolektomi. En kolektomi blir mer nødvendig for eldre grunn av fysisk truende side av sykdommen, og den økte risikoen for kreft i tykktarmen.

Kirurgisk Necessity

Det er av største betydning enn eldre med ulcerøs kolitt møtes regelmessig og ofte med GI lege. GI lege vil utføre en kolonoskopi årlig for å vurdere tilstanden til pasienten er tykktarmen. Det er etter flere evalueringer at GI legen kan foreslå en kolektomi hvis tykktarmen begynner å se kreft eller om en eldre person har problemer med å gjøre det til badet hele tiden.

Proctocolectomy med Ileostomioperasjon

To typer operasjoner er tilgjengelige for en kolektomi. Proktokolectomi med ileostomi er den første og mer tradisjonelle alternativ. Dette alternativet er også mer vanlig hos eldre pasienter på grunn av gjenopprettingsprosessen. Proktokolectomi med ileostomi omfatter to separate operasjoner: fjerning av tykktarmen og anus, og deretter tilsetning av en kolostomi pose som er festet til midtpartiet av legemet til å passere gjennom avføring.

Proctocolectomy med Ileostomi Recovery

Gjenopprettingsprosessen for eldre er mye raskere med proctocolectomy med ileostomi kirurgi enn med det andre alternativet. Dette er fordi det krever bare ett sett med operasjoner og ett sykehus opphold (for ca en uke). For ca fire til seks uker, må du spise en endret kosthold (se en ernæringsfysiolog eller din GI legen) fordi kroppen må venne seg til å bruke den eksterne bag. Når du er restituert, skjønt, kan du spise som normalt og ofte du vil, uten at noen av bivirkningene felles med kolitt. Vet at en kolostomi posen skal tømmes flere ganger om dagen. For eldre pasienter, kan bistand være nødvendig på grunn av fingerferdighet slik prosess krever.

Restorative Proktokolectomi Surgery

Restorative proctocolectomy er en nyere prosedyre mer vanlig hos yngre og sunnere pasienter. Men dette betyr ikke at dette alternativet ikke er tilgjengelig for eldre pasienter. Restorative proctocolectomy omfatter fjerning av tykktarmen (kolon), men tillater kroppen å passere avfall naturlig. Dette gjør det ved den utvikling som en J-posen n tarmkanalen som "forlenger" de gjenværende tarmen. Denne fremgangsmåten krever tre eller fire separate operasjoner, noe som kan være komplisert for eldre pasienter som kunne sliter med mengden av kroppen stress.

Restorative Proktokolectomi Recovery

Utvinningen for eldre er den samme som for en ung pasient. Et sykehusopphold for hver prosedyre er alt fra fire til syv dager. Den samlede utvinning perioden med for alle operasjoner kan vare opptil seks måneder. Dette vil innebære en begrenset diett, flere medisiner, og en endret livsstil. Dette er hva som viser seg vanskelig for eldre. Mange eldre pasienter har spesielle dietter, vitaminer og medisiner de må ta på daglig basis. Også på grunn av faste inntekter, kan enkelte eldre pasienter synes det er vanskelig å endre livet sitt for en slik lengre periode.

Hvordan behandle en blære infeksjon

Hvordan behandle en blære infeksjon


Blære infeksjoner, noen ganger kjenner som blærekatarr eller urinveisinfeksjon (urinveisinfeksjon), kan føre til smertefull vannlating og et presserende behov for å urinere. Blære infeksjoner blir alvorlige når de spre seg til nyrene, så tidlig behandling er viktig.

Hvordan behandle en blære infeksjon

•  Ring legen din og beskrive dine symptomer. Avhengig av hvor akutt infeksjonen er, kan legen din vil se deg eller foreskrive en kort runde med antibiotika.

drikke om en liter ren tranebærjuice per dag (unngå juice drinker som er mest sukker og vann) eller ta tranebær kapsler.

Drikk rikelig med andre væsker. Prøv å drikke minst en 8-unse glass vann hver time.

Ta vitamin C hver dag (som anvist) for å forsurer urinen. Dette bidrar til å ødelegge bakterier. Ta acidophilus å hjelpe gjenvinne normal bakterieflora i kroppen din.

Unngå samleie mens du har en blære infeksjon - det kan forverre symptomene.

6. Begrens inntaket av alkohol, koffein og kullsyreholdige drikker, som kan forlenge symptomer.

Hint

 • Over-the-counter smertestillende midler er tilgjengelig spesielt for urinveisinfeksjoner.
 • Sørg for å fullføre hele løpet av antibiotika dersom legen foreskriver dem.
 • Tar acidophilus er spesielt viktig hvis du tar antibiotika.
 • Å spise persille, vannmelon og selleri kan bidra til å rense systemet.
 • For å lindre smerte og irritasjon, slitasje bomull undertøy, unngå nylon, og prøve å ta en beroligende varmt sitz bad.
 • Hvis du også oppleve kvalme, feber, frysninger, eller ryggsmerter, ringe legen din med en gang. Du kan ha en nyre infeksjon, som krever legehjelp.
 • Blære infeksjoner er ganske vanlig for kvinner. Når de forekommer hos menn, men leger anbefaler en mer grundig medisinsk evaluering.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å forlenge lutealfasen

Hvordan å forlenge lutealfasen


Lutealfasen er tiden i en kvinnes menstruasjonssyklus mellom eggløsning og menstruasjon. Den gjennomsnittlige lutealfasen siste 10-17 dager. Hvis en kvinnes lutealfase varer i mindre enn 10 dager, er det klassifisert som en lutealfase defekt. Dette er en bekymring fordi hvis kvinnens lutealfasen er for kort, livmorslimhinnen brytes ned før et befruktet egg er i stand til å implantere på livmorveggen. Det er mulig å øke lengden av denne fase ved hjelp av et par forskjellige metoder.

Hvordan å forlenge lutealfasen

•  Finn ut om dine fertilitetsproblemer er faktisk forårsaket av en lutealfase defekt. En lege kan teste dine progesteron nivå, som er den primære årsaken til tilstanden. Denne testen skal gjennomføres omtrent syv dager tidligere eggløsning.

Figur fruktbarheten. Hold et diagram av din fruktbarhet sykluser ved hjelp av ulike faktorer, blant annet det daglige temperatur, for å vite når du har eggløsning.

Snakk med legen din om behandlinger for å forlenge lutealfasen for en bedre sjanse for å ha en vellykket graviditet.

Ta vitamin B6 daglig. Du kan trygt ta 50 mg til 200 mg hver dag. Start med en lavere dose og øke den hver måned. Tar vitamin B6 hver dag i en måned vil bidra til å forlenge din lutealfasen.

Kjøp progesteron krem og bruke den to ganger om dagen. Bruk 1.4 til 1.2 ts. og alternative steder hver dag. Den kan brukes på brystet, halsen, indre arm og indre lår. For best resultat, bruk den fra den datoen du har eggløsning opp til 10. uke av svangerskapet eller menstruasjon.

Skaff en resept fra legen din. Det siste forsøket kvinner vanligvis gjør er å prøve Clomid, en oral medisin kjent for å hjelpe kvinner som har fertilitetsproblemer. Hvor lang tid det bør tas avhenger av legens anbefaling.

Fixing Kort lutealfase grunn Breastfeeding

Fixing Kort lutealfase grunn Breastfeeding


Hvis du prøver å bli gravid og ammer, kan fruktbarheten være et problem. Amming øker prolaktin og andre hormonnivåer som kan hemme eggløsning. Hvordan amming påvirker en kvinnes fruktbarhet varierer fra person til person.

Betydning

Ifølge Judith Lauwers og Anna Swisher, medforfattere av "Rådgiving en mor som ammer," lengden av infertilitet er knyttet til frekvens, intervaller, nighttime feedings og matmangel tilskudd. Når eggløsning avkastning, en kort lutealfase - et tidsrom på 10 dager eller mindre mellom eggløsning og menstruasjon - kan forekomme.

Nighttime Avvenning

Hvor lang tid mellom natte feedings bør være rundt seks timer og er ofte gjort når foreldre og barn kan kommunisere.

Distraksjon

Hvis ungdom breastfeeds når de kjeder seg, kan distraksjoner være nyttig. Lese bøker, spille spill og spise en matbit blir distrahert av å bidra til å forlenge tiden mellom breastfeedings.

Introduser Mat

Begynne å introdusere sunn mat til ammingen barnet. Unngå høy risiko allergi mat og følge matvaresikkerhetstips. Morsmelk fortsetter å tilby den beste ernæring for barnet utover et år gammel.

Betraktninger

Avvenning for å øke fruktbarheten bør gjøres gradvis for å lette overgangen. Prøv ett forslag om gangen; hvis fruktbarhet ikke returnerer, legge til en annen. Snakk med en amming konsulent hvis du har flere spørsmål.

Hvordan behandle Campylobacter infeksjoner

Hvordan behandle Campylobacter infeksjoner


Campylobacteriose infeksjon kan være forårsaket av en bakterie av Campylobacter slekten. Noen infeksjoner forårsaker ikke symptomer, mens campylobacteriose kan bli septicemic og dermed livstruende hos pasienter med svekket immunforsvar. De fleste pasienter som blir syke får diaré, magekramper og feber. Den diaré kan være blodig med kvalme og oppkast. Campylobacteriose er vanlig, og rammer over en million mennesker i USA.

Hvordan behandle Campylobacter infeksjoner

Utfør en første vurdering på poliklinisk basis. Gi pasienten nok av fluid og elektrolytter så lenge som diaré vedvarer. Rehydrering drikker som Lytren, Pedialyte og Rehydralyte er gode valg. Nesten alle pasienter med campylobacteriose vil gjenopprette uten spesifikk behandling.

Gå til fast føde når du føler deg frisk nok. Begynn med mild, lav-fett matvarer som eplemos, bananer, ris og toast. Vent til tre dager etter at alle symptomene har forsvunnet før du spiser krydret mat eller drikke alkohol eller kaffe.

Bruk antibiotika som erytromycin eller en fluoroquinolone i alvorlige tilfeller av tarminfeksjoner av campylobacteriose. En typisk dosering er 500 mg peroralt hver 6. time i 5 dager og kan forkorte restitusjonstiden hvis den er begynt tidlig nok i sykdom.

Fortsett antibiotikabehandling for 2 til 4 uker for pasienter med extraintestinal campylobacteriose å forhindre tilbakefall.

Administrere ytterligere komplikasjoner av campylobacteriose etter behov. Unngå bruk av antimotility midler slik loperamid, som kan forlenge sykdom og forårsaker intestinal perforasjon.

Grunnleggende behandling for AIDS

Grunnleggende behandling for AIDS


Når humant immunsviktvirus (HIV) blir avansert, kalles det ervervet immunsvikt syndrom eller AIDS. Dette viruset dreper T-celler som er kroppens viktigste forsvar mot sykdom. Den grunnleggende behandling for HIV / AIDS er antiretroviral (ARV) medikamentell behandling. De stoffene ikke kurere HIV / AIDS og må tas for resten av livet ditt.
Hvis du har blitt diagnostisert med HIV, kan ARV medikamentell behandling forsinke utbruddet av AIDS og forlenge livet ditt. Ifølge for å avverge, en internasjonal AIDS veldedighet, det er mer enn 20 antiretrovirale legemidler godkjent av FDA for å behandle HIV-infeksjoner. Deres brede klassifikasjoner er nedenfor.

Proteasehemmere

Proteasehemmer narkotika målrette et enzym som hjelper HIV å gjenskape. Dette forsinker progresjon av sykdommen fordi HIV cellene ikke kan formere seg så raskt.

Reverstranskriptasehemmerne

Reverstranskriptasehemmerne fokusere på å deaktivere et enzym som gjør at HIV å integrere i kromosomer. Ved å hindre dette, er HIV stoppet fra å reprodusere i cellene dine.

Fusion eller inntrengningsinhibitorer

Disse stoffene hindrer HIV fra å komme inn menneskelige immunceller.

Integrase hemmere

Den siste klassen av narkotika, disse hindrer et enzym HIV trenger fra å sette inn sitt genetiske materiale inn i cellene.

Kombinere narkotika

Den mest effektive måte for å behandle AIDS, er å ta flere medikamenter. Tar to antivirale medikamenter på en gang kalles kombinasjonsbehandling og tar tre eller flere er kjent som høyaktiv antiretroviral terapi (HAART).

Hvordan behandle høy feber hos barn

Barn er utsatt for å fange noe som kommer rundt på skolen, og får feber er en del av kroppens normale forsvarsmekanismer for å drepe bugs i blodet (virus). Når du får feber, varmer kroppen opp til å brenne ut virus som gjør at du føler deg uvel. Mens feber kan brenne seg ut over tid, kan en langvarig høy feber føre til hjerneskade. Behandle et barn med høy feber er et viktig skritt for å bringe feberen ned til et håndterlig temperatur.

Hvordan behandle høy feber hos barn

Administrer barnet en dose av Ibuprofen (Motrin) i henhold til hans alder og vekt. Dersom barnet ikke er i stand til å ta medisinen på grunn av virkningene av hans høy feber, kan smertereduserende stikkpiller brukes rektalt stedet for oral medisin.

Gi barnet et kjølig bad. Denne handlingen vil bringe hans kjernetemperaturen nede ved å utsette sin hele overflaten for å kjøle vann. Pakk barnet i et fuktig håndkle, om nødvendig, for å bringe feberen ned.

•  Oppmuntre barnet til å drikke så mye vann som mulig, som å drikke vann kan redusere feber. Holde skyve væske for å unngå at barnet lider av dehydrering, noe som i seg selv er et medisinsk nødstilfelle. Tegn på dehydrering inkluderer hodepine og noen ganger vondt i magen.

Plasser en kul oppvridd vaskeklut på barnets panne for å redusere feber og gi komfort. Sikre barn på bare en løs bomullstopp og undertøy for å aktivere varmen å forlate kroppen hans; pæling tepper og klær på barnet som var praksis i gamle dager, bare tjener til å holde feberen i, forlenge varigheten av sykdommen. Tillate en tynn bomull ark som et dekke inntil feber pauser.

gi barnet is-sprette å suge å gi kjølig lindring og for å sikre tilstrekkelig væskeinntak. Sukker som finnes i isen sprette vil bidra til å holde barnets energi nivået forhøyet.

Hint

 • Gi Pedialyte til barnet ditt som en endring fra vann og for å gi nødvendige elektrolytter.
 • Ta barnet til legevakten hvis feberen nekter å komme ned eller om det er forbundet med en lys hud utslett, anfall, eller nakkesmerter.

Hot Flash Behandling Bruke Lupron

For de individene tiden tar Lupron, milde til alvorlige bivirkninger er en uunngåelighet. I noen tilfeller kan de resulterende bivirkninger vise seg mer besværlig enn det underliggende tilstand selv. I slike tilfeller bivirkningene krever behandlingsregimer av sine egne, som kan bli en ond sirkel. En vanlig bivirkning av Lupron er hetetokter, noe som kan påvirke både menn og kvinner som tar stoffet. Mens noen er i stand til å takle denne nye fasett av livet forårsaket av medisiner, andre desperat søke lindring.

Hva er Lupron?

Lupron er et syntetisk hormon som foreskrevet til både menn lider av prostatakreft og kvinner som lider av endometriose eller livmor fibroids. Lupron virker ved å redusere dagens sex hormonnivået i kroppen, noe som reduserer testosteron for menn og østrogen for kvinner. Lupron administreres via intramuskulær injeksjon. Injeksjoner gis hver tre til seks måneder i gjennomsnitt.

Lupron bivirkninger

Vanlige bivirkninger som stammer fra bruk av stoffet inkluderer ømme bryster eller hevelse, vektøkning, smerter i bein, svimmelhet, hodepine, synsproblemer, forvirring, oppkast, hyppig vannlating og hetetokter. Dette er ikke en uttømmende liste over bivirkninger som kan være forårsaket av Lupron, men det understreker viktigheten av tilstrekkelig veiing kostnadene for ikke-behandling mot kostnadene for behandling når de vurderer disse typer medisiner.

Behandling av hetetokter

Den typiske løsningen for å håndtere hetetokter er administrasjonen av kvinnelige hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) i form av eksogene østrogen og progesteron. Bortsett fra det faktum at denne type behandling vil appellere svært lite til menn som lider Lupron-induserte bivirkninger, har det falt i unåde hos kvinnelige pasienter også, som det har blitt vist at HRT fører til økt risiko for hjerneslag, brystkreft kreft og hjerteinfarkt.

Alternative behandlinger for hetetokter

Imidlertid er det flere metoder som hetetokter, kan elimineres. Visse medisiner har vist seg effektiv på å gi lindring fra dem som er så lider. Anti-depressiva, spesielt SSRI, har vist seg å redusere hyppigheten av hetetokter. Andre medisiner som klonidin, megace, medroksyprogesteronacetat og gabapentin er ofte foreskrevet.

Betraktninger

Man bør også huske på at selv om Lupron-indusert hetetokter kan behandles ved hjelp av andre medisiner, vil de medisiner også ta med seg ekstra bivirkninger som kan være verre enn hetetokter. Moderne medisin tilbyr mye i veien for å forlenge livet og behandle sykdom, men av og til skader forårsaket av behandlingen er verre enn den underliggende sykdommen. Pasienter bør alltid arm seg med tilstrekkelig informasjon om bivirkninger av mulige behandlinger før du inngår en kurs av handlingen.

Hvordan behandle lav progesteron

Når en kvinnes progesteron nivåene er lave, kan dette skape problemer. Progesteron er et reproduktive hormon som produseres når en kvinne ovulates. Det er avgjørende i å forberede livmoren for egg implantasjon og opprettholde en graviditet. Hvis du ikke er regelmessig eggløsning, og dermed ikke produserer progesteron, er du i faresonen for infertilitet. Hvis du er peri-menopausal eller i overgangsalderen, kan de senket nivået av progesteron påvirke hvordan du føler deg. Det finnes metoder for behandling av lavt progesteron nivå, men, som alltid, vurdere både fordeler og ulemper med å gjøre dette.

Hvordan behandle lav progesteron

Lær Fakta og Risiko

Betrakt ved hjelp av progesteron suppositorier, selv om de ikke har vist seg å være uhyre effektiv. Dersom foreskrevet under en graviditet, kan stikkpiller faktisk føre til en graviditet som er ikke-levedyktig til å vare lenger enn det burde, ifølge Pregnancyloss.info.

Progesteron kan også gis i en pille som heter Clomid. Dette er tatt for fem dager tidlig i menstruasjonssyklusen for å piffe opp produksjon av hormoner. Det er effektivt, men en fjerdedel av kvinnene som har tatt det vil produsere mindre cervical mucus, som kan øke infertilitet snarere enn redusere den, bemerker Pregnancyloss.info. Dr. Mary Davenport påpeker at det er betydelige forskjeller i progesteron og østrogennivået hos kvinner som korrelerer til abort versus de kvinnene som har vellykkede svangerskap. Hun legger til at Clomid vil tynne slimhinnen i livmoren og redusere cervical mucus, men det finnes måter å motvirke disse problemene.

Velge hormonbehandling (HRT) hvis du er i overgangsalderen er et alternativ. Progesteron er inkludert i hormonpille, spesielt hvis du fortsatt har livmor. Progesteron arbeider for å motsette seg kreft spørre effekter som østrogen har på endometriet, eller livmorslimhinnen. I tillegg hjelper progesteron eliminere søvnløshet, reduserer angst og hjelper med å bevare og gjenoppbygge bein. Men husk at det er risiko forbundet med HRT.

bli informert om at når en gravid kvinne har vanskelig å opprettholde en graviditet, betyr progesteron tilskudd synes å være effektiv hvis det er gitt for en lutealfase defekt. Dette betyr at corpus luteum, som utvikler sammen med egg ved eggløsning, ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormoner for å opprettholde en graviditet. I dette tilfellet er progesteron startet 48 timer etter eggløsning for å prøve å korrigere hormonsvikt.

Tenk at når progesteron nivåer slipp, kan dette skape problemer med kortikosteroid produksjon, i henhold til prosjekt-aware.org. Når progesteron avtar, hjernen og binyrebarken bør ta over produksjonen av progesteron, som er ment å være laget av eggstokkene; Men binyrene til mange kvinner er så utmattet at de ikke kan påta seg denne funksjonen.

Hint

 • Spør din lege om å ta progesteron. Det antas å være effektive i behandling av premenstruelt syndrom (PMS) og dens tilhørende humørforstyrrelser. Progesteron kan tas via en vaginal stikkpille eller rektal. Ikke mange kvinner bruker oral progesteron.
 • HRT har blitt assosiert med en øket risiko for brystkreft, demens og hjertesykdom.