Digidexo.com

ashwagandha rot

Ashwagandha rot pulver bivirkninger

Ashwagandha rot pulver bivirkninger


Ashwagandha rot pulver er et kosttilskudd som kommer fra roten av ashwagandha busk. Dyrket i India og Afrika og brukes i indisk og ayurvedisk healing er urten antas å skryte av en rekke helsemessige fordeler, fra anti-kreft og anti-inflammatorisk til anti-stress og foryngelse egenskaper. Tester utført viser ikke mange alvorlige bivirkninger forårsaket av forbruket av ashwagandha rot pulver; Det er imidlertid alltid best å rådføre seg med legen din før du tar noen supplement.

Studier utført på rotter har vist at inntak av ashwagandha rot pulver ikke ut til å utgjøre trusselen om alvorlige bivirkninger i de fleste individer. Faktisk er mange av bivirkningene av å ta denne urte supplement var positive. Etter 90 dager med å ta ashwagandha rot pulver, rotter studerte hadde gått opp i vekt, økt levervekt, og viste tegn til økt matforbruk.

Ashwagandha rot pulver er også antatt å fremme produksjon av blodceller, som kan være nyttig i å bekjempe infeksjoner.

Ashwagandha roten pulver er blitt funnet å øke og bidra til å regulere skjoldbrusk-aktivitet. For de fleste er dette ikke bør være et problem. Personer med skjoldbruskkjertelen eller leverproblemer, men bør ikke bruke ashwagandha. I ett tilfelle ashwagandha rot pulver ble funnet å ha forårsaket tyreotoksikose, eller hypertyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen blir overaktiv. Symptomer på tyreotoksikose ryddet opp en gang urten ble ikke lenger blir tatt.

Hva er en Ashwagandha Root?

Ashwagandha rot er en urtemedisin som brukes i indisk ayurvedisk system av medisin for en rekke helsemessige forhold, samt en generell tonic, mye som ginseng er brukt i Kina. Withania somnifera er det latinske navnet på denne planten i søtvier familien. Det er innfødt til Himalaya og det indiske subkontinentet. Ashwagandha rot brukes som et adaptogen, som en energigivende urt, så vel som for seksuell vitalitet.

Kreft

Acccording en studie ved Institutt for strålebiologi, Kasturba Medical College, Manipal, Ashwaghanda hell økt svulsten kur rate i mus når den kombineres med strålebehandling.

Diabetes

Ifølge en studie ved Institutt for farmakologi av Hamdard University, New Delhi, India, Ashwaghanda redusert blodsukkernivået og forbedret insulinfølsomhet.

Betennelse

Ifølge en studie utført av Pharmacognosy og farmakologi avdeling, Scientific Research Council i Bagdad, Irak, Ashwaghanda utstilt anti-inflamatory aktivitet tilsvarende Kortison

Toksisitet

Ifølge en artikkel publisert av Los Angeles College of Chiropractic; Ashwaghanda har vist seg lite eller ingen toksiske bivirkninger.

Teorier / Spekulasjoner

Ashwaghanda er klassifisert som en rasayan urt i Ayurvedic system og er tradisjonelt brukt som en rundt foryngelse medisin og tonic.

Rituelle Bruk av Ashwagandha Root

Ashwagandha, en rot tradisjonelt funnet i India og Afrika, har lenge blitt brukt medisinsk. Dette anlegget er en del av tomat familien, og i likhet med sin fetter, vil produsere røde frukter. Men ashwagandhaâ € ™ s frukt er mindre, mer som bær enn tomater. Denne roten er rituelt brukes i vitamintilskudd for å behandle en rekke sykdommer.

Antioksidant bruksområder

Studier gjort i India de siste tiårene har vist at noen av ingrediensene som finnes naturlig i ashwagandha root fungerer som antioksidanter. Antioksidant effekter inkluderer anti-aldring og anti-inflammatoriske hjelpemidler samt bistå i kognisjon prosessering i hjernen. Tilsvarende vil en studie gjort i Texas i begynnelsen av 1990 fant at ashwagandha roten hadde lignende effekter til GABA, et legemiddel som brukes for å fremme nevrotransmittere i hjernen som hindrer beslag og andre nevrologiske lidelser. De antioksidant virkning også gjøre ashwagandha en immun-booster, og det er ofte brukt i november og desember under influensasesongen til å øke immunitet og hindre utmattelse.

Brain Support

I generasjoner har leger i India foreskrevet ashwagandha roten til hjelp i forebygging og reduksjon av symptomer fra nevrologiske lidelser som hukommelsestap og Alzheimerâ € ™ s sykdom. Studier med gnagere gjort i begynnelsen av 2000-tallet viste at regelmessig bruk av ashwagandha root økt minnefunksjoner.

Emosjonell støtte

Studier med ashwagandha roten støtter også sin evne til å hjelpe med emosjonelle lidelser. I likhet med sin minne-boosting kraft, har ashwagandha vist seg å redusere angst og depresjon hos gnagere. Den kan brukes til å berolige og forebygge panikkanfall i høytrykkssituasjoner. Leger anbefaler at brukerne får i 4 til 6 g ashwagandha rot per dag, enten som et vitamintilskudd eller i en te. Forbruket i dette beløpet kan øke immunitet og hjernens funksjon og redusere angst og depresjon.

Ayurveda

Utøvere av ayurveda, en tradisjonell, rituell medisinsk system innfødt til India, bruk ashwagandha rot for alle de ovennevnte grunner, og for mange flere. Ayurveda utøvere tror at ashwagandha root kan behandle mange fysiske plager samt psykologiske og emosjonelle seg. De fore ashwagandha rot for luftveisproblemer, tuberkulose, infeksjon, menstruasjonssmerter, og erektil dysfunksjon eller lav sædkvalitet. De foreslår at ashwagandha roten tas med melk, ghee (klaret vann) eller i vanlig vann i minst 15 dager etter hverandre for å behandle noen av disse problemene.

Ashwagandha Herb Effects

Ashwagandha Herb Effects


Ashwagandha --- en urt også kjent som indisk Ginseng, Winter Cherry eller withania somnifera --- er et hundre år gammelt middel. Som Ashwaganda planten blomstrer i India, ayurvediske healere foreskrive det å forebygge sykdom og fremme helse. Selv om selskaper som tilbyr ashwagandha over disk tout sine utallige medisinske effekter, bør forbrukerne være oppmerksom på at Food and Drug Administration ikke regulerer eller støtter ashwagandha; imidlertid enkelte studier peker på urt positive og negative effekter.

Effekter på General Health

Fordi ashwagandha urten er rik på jern, humane studier tyder på at den fremmer vekst hos barn ved å øke hemoglobinnivået. Tilsvarende øker urt røde blodlegemer, noe som kan føre til økt seksuell ytelse hos voksne. Ifølge Memorial Slaon-Kettering Cancer Center, urtete laget av ashwagandha fremmer naturlig hvite blodcelleaktivitet, som utøver en positiv effekt på immunsystemet. Pr samme kilde, dyrestudier viser at ashwagandha utøver anti-stress effekter, anti-angst effekter og positive effekter på immunsystemet respons. Studier utført på Banaras Hindu University viser de positive antioksidant virkning av ashwagandha, herunder fremme av superoksyddismutase, katalase og glutation peroxidase. Som ashwagandha fører til økt acetylkolin reseptor aktivitet, kan det føre til økt kognitiv evne og hukommelse. Studier utført med rotter viser at urten har en positiv effekt på depresjoner, fungerer som en stemning stabilisator. Husk at mange tester på nevrale og emosjonelle effekter av ashwagandha har vært utført på lab dyr, ikke mennesker.

Effekter på medisinske tilstander

Kanskje mest fremtredende, er ashwagandha kjent for å redusere veksten av kreftceller i bryst, sentralnervesystem, tykktarm og lunger. Urten bistår også i forebygging av nøytropeni indusert av kjemoterapi. Denne naturlige stoffet kan forbedre balansen i de som lider av progressive degenerative cereberral ataksi, basert på foreløpige data. Ashwagandha urter vise positive effekter på slitasjegikt, som sin anti-inflammatorisk egenskaper beskytte mot skader på brusk. I rottetestpersoner, ashwagandha rot pulver reduserer lipid profiler, som bistår i tilfeller av hypercholesterol. I dyremodell av type to diabetes, øker ashwagandha insulinfølsomhet og bedrer hyperglykemi og hyperinsulinemi.

Skadevirkninger

Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, kan ashwagandha urt forårsake bivirkninger, eller til abort, hos gravide kvinner. I ett tilfelle, ashwagandha forårsaket thyrotoxicosis eller hypertyreose, når det tas i kapselform for kronisk tretthet; disse symptomene opphørte da urten ble avviklet. Når tatt i forbindelse med barbiturater, forbedrer ashwagandha urt sistnevntes beroligende virkning.

Slik Kombiner Holy Basil & Ashwagandha

Hellig basilikum, også kjent som Tulsi, og Ashwaganda brukes i ayurvedisk medisin. Begge urter inneholder anti-inflammatorisk agenter som har kraftige effekter på kroppen. Ashwaganda forbedrer immunforsvaret, og kan bidra til å drepe kreftceller. Hellig basilikum bidrar til å forbedre avrusning slik at kroppen kan eliminere giftstoffer. Sammen utgjør disse urter skape en samlet helse-tonic som kan berolige angst og bekjempe sykdom og toksisitet i kroppen. Begge urter kan være vanskelig å finne lokalt, men kan kjøpes online på butikker som Mountain Rose Herbs. Du kan kombinere disse urter sammen for å lage en te som støtter nervesystemet og generell helse.

Bruksanvisning

Åpne te ball. Mål opp tre fjerde en teskje bakken ashwagandha rot per kopp te. Sett roten inn din te ball.

Mål opp en halv teskje av hellig basilikum blad per kopp te, og legge den til din te ball. Bruk skjeen til å blande den hellige basilikum jevnt gjennom ashwagandha.

Legg en fjerdedel teskje bakken Rhodiola rosea rot til din te ball. Bland det jevnt med Ashwaganda og hellig basilikum. Rhodiola er et utmerket tillegg til din urte blanding, fordi det bidrar til å redusere tretthet på grunn av stress og beskytter hjertet mot skade forårsaket av stress.

Hell 1 ½ kopper vann per kopp te inn i kasserolle. Lukke te ball og fest den til den siden av pannen slik at urtene kan suge i vannet.

Kok te ball i vannet i 15 minutter og fjern deretter din te fra varmen. Du kan drikke 2-3 kopper te om dagen.

Tips og advarsler

  • Du kan legge til om lag en fjerdedel teskje Schizandra bær eller vill havre til din te for ytterligere fordeler i å lindre stress og nærende nervene.
  • Hellig basilikum bør ikke tas under graviditet eller mens du ammer. I tillegg bør hellig basilikum ikke tas med paracetamol. Ashwagandha kan indusere en abort, og bør heller ikke tas av gravide kvinner.

Informasjon om Herb Ashwagandha

Ashwaganda (W. somnifera) er en av de mest brukte urter i ayurvedisk medisin. Ashwaganda er stadig økende favør som en medisinsk urt i USA og andre vestlige nasjoner.

Synonymer

På grunn av sine adaptogenic virkninger, som enkelte urte har sammenlignet med ginseng og rhodiola, ashwagandha er noen ganger referert til som "Indian ginseng." Det er noen ganger feilaktig kalt vinter kirsebær.

Adaptogenic Effects

Ayurvediske utøvere kan anbefale ashwagandha for folk som er under alvorlig følelsesmessig eller fysisk stress. Det hjelper å minimere endringer i søvn og appetitt under høyt stress situasjoner.

Anti-inflammatorisk virkning

Fordi det kan modulere immunresponsen og inflammasjon, er ashwagandha noen ganger brukt i behandlingen av rhematoid artritt, Crohns sykdom, lupus og andre inflammatoriske og autoimmune sykdommer.

Sikkerhet

Ashwagandha er generelt godt tolerert og sjelden produserer bivirkninger eller interaksjoner. Men det har ikke blitt grundig undersøkt for bruk i mennesker, og dens nøyaktige farmakologi er ukjent.

Dosering

Naturmedisinere og ayurvedisk utøvere kan anbefale 500-2000 milligram ashwagandha rot pulver daglig. Fordi det er en naturlig urt, kan sin styrke variere.

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter


Du kan øke mannlig fruktbarhet med urter ved hjelp av naturlig hjemme rettsmidler som har blitt stått testen av tid. Infertilitet hos menn er vanligvis assosiert med en reduksjon i antall, kvalitet og / eller bevegelsen av spermier, samt impotens (erektil dysfunksjon). Urter som er mest effektive i behandling av mannlig infertilitet generelt bidra til å øke testosteronnivået, øke seksuell lyst, opprettholde ereksjon lengre og øke sædkvalitet. Les nedenfor for å lære hvordan du kan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Bruk asiatisk ginseng (Panax ginseng) for å øke mannlig fruktbarhet. Det er kjent å heve målbart testosteronnivåer og øke antall spermier og motilitet. Ginseng kan også øke seksuell lyst og bidra til å lindre impotens. Det er også en naturlig hann tonic som stimulerer immunsystemet. Ta 100 til 200 mg standardisert ginseng ekstrakt per day.Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus) kan også byttes ut med asiatisk ginseng, i samme dosering.

Bruk Astragalus (Astragalus membranaceus) for å øke bevegelighet av sperm (motilitet er sperm evne for spontan bevegelse). Gjør en astralagus avkok ved forsiktig ulmende ett gram tørket Astragalus rot i en kopp vann i 30 minutter. Væsken vil bli redusert med omtrent halvparten. Ta denne gang om dagen. Eventuelt kan du ta 1500mg kapsel tre ganger om dagen.

3 Mer sperm produksjon og sunn funksjon av det mannlige reproduksjonssystemet med gresskarkjerner. De er naturlig rik på både sink og essensielle fettsyrer, som har vist seg å være avgjørende for å opprettholde et sunt reproduktive system

Innkjøps Ashwagandha (withania somnifera) fra en helsekostbutikk. Også kjent som indisk ginseng, er det en gammel mannlig seksuell tonic, og brukes til å behandle impotens og for å øke sperm count og motilitet. Røre en teskje av pulverisert Ashwagandha rot i en kopp varm melk, og Drikk ett eller to kopper om dagen.

Ta en spiseskje linfrøolje daglig. Det er en rik kilde til essensielle fettsyrer og omega-3 fettsyrer, som har vist seg å spille en viktig rolle i å fremme sperm helse, bidrar til å øke mannlig fruktbarhet. Det hjelper også øke blodgjennomstrømningen i lysken, hjelpe lindre impotens.

Lag en duftende fruktbarhet massasje olje fra rose eterisk olje. Kombiner 4 til 5 dråper ren rose eterisk olje med en unse olivenolje. En gang om dagen, massere denne kombinasjonen inn i den nedre del av magen, så vel som innsiden av lårene. Alternativt kan du ta en dukkert i et varmt bad med flere dråper roseolje rørt inn.

Økning mannlig fruktbarhet med havre (Avena sativa), som lenge har vært ansett for å være en mannlig seksuell apparat (derav begrepet: «såing hans Wild Oats"). Ta en til to spiseskjeer om dagen.

Hint

  • Disse urter og eteriske oljer er ansett som trygt for de fleste voksne. Du må imidlertid aldri bruke urtemedisiner som en erstatning for rådgivning med eller mottar behandling fra en lisensiert helsesektoren utøveren.
  • Rådfør deg alltid med lege eller annet lisensiert helsepersonell før du bruker naturmidler, spesielt hvis du er gravid, sykepleier eller på noen andre medisiner.

Homeopatiske hjelp for Adrenal Fatigue

Leger ikke alltid gjenkjenne binyretretthet som en legitim sykdom. Binyretretthet er vanskelig å diagnostisere og kan være savnet i regelmessige blodprøver med mindre binyrene er mislykket eller alvorlig skadet. Men mange alternative healere mener at binyretretthet kan være forårsaket av kronisk stress og kan bidra til allergier, fedme og andre helseplager. Det finnes ulike homeopatiske behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe deg å overvinne binyretretthet.

Hva er binyrene?

Binyrene er en del av din endokrine systemet. Endokrine kjertler arbeide sammen for å produsere og regulere hormonene i kroppen din. Ligger på toppen av nyrene, binyrene produserer hormoner som er ansvarlige for viktige kroppsfunksjoner, som å opprettholde metabolske prosesser, regulerer balansen av salt og vann og kontrollere kroppens stressrespons. Når kroppen utsettes for kronisk, langvarig stress, kan binyrer slutt bli dysfunksjonelle, og ikke produsere nok kortisol, sjefen hormon som hjelper kroppen din håndtere effektivt med stress.

Homeopthic behandlingstilbud

En enkel spytt test kan avgjøre om binyrene fungerer korrekt. Denne testen er tilgjengelig fra din helse-omsorg leverandøren eller på et helse-mat butikk. Det er mange homeopatiske midler som kan bidra til å lindre binyretretthet, hovedsakelig ved å bekjempe kronisk stress og angst som angivelig forårsaker tilstanden ved å holde kroppen din i en kontinuerlig tilstand av "fight or flight" opphisselse.

Kosttilskudd som inneholder vitamin C, B-komplekset, magnesium, vitamin E, sink og kobber bidra til å støtte kroppens funksjoner og ta litt av stress ut av binyrene. Mange homøopatiske pracitioners anbefaler også å ta "flytende spor" mineraler som krom, kobber, molybden og selen for sin beroligende effekt.

Ashwagandha --- også kjent som indisk vinter kirsebær --- er en urt som har rot har lenge vært brukt av ayurvediske utøvere for sin anti-angst egenskaper og er påstått å hjelpe binyrene tilbake til et mer balansert tilstand.

I tillegg har ginseng lenge vært brukt for sin anti-inflammatoriske egenskaper. Kvinner bør kombinere ashwagandha rot med sibirsk ginseng kosttilskudd, mens menn bør kombinere roten med koreansk ginseng kosttilskudd. Spesielt når det tas med riktig type ginseng, kan Ashwagandha root bidra til å minske stress på binyrene.

Andre urter kjent for sine stress-lindrende kvaliteter inkluderer rhodeola rosea og schisandra chinensis.

I tillegg, unngå svart te, koffein og andre sentralstimulerende midler for å forbli rolig og få slutt på "fight or flight" kortisol syklus.

Andre naturlig rettsmidler

Livsstilsendringer som får mer hvile, være involvert i en hobby, bønn og meditasjon kan bidra til å redusere stress. Spis et balansert kosthold som gir kroppen de næringsstoffene den trenger for å takle stress. Trening øker kroppens utholdenhet og styrke, og få tilstrekkelig søvn bidrar til å regulere kortisol produksjon som bidrar til å styre din naturlige våkne og sovende rytmer.

Hva Herb Årsaker økte nivåer av TSH?

Hva Herb Årsaker økte nivåer av TSH?


Flere urte medisiner har blitt funnet å øke nivåene av TSH eller thyroid-stimulerende hormon. De kan være nyttig for lider av hypotyreose, men bør unngås av de som har hypertyreose.

Ashwagandha root

Den ashwagandha rot er tradisjonelt brukt i ayurvedisk medisin, og har vist seg å bidra til å forbedre thyroid funksjon ved å øke nivåene av thyreoideahormoner T3 og T4.

Bladderwrack

Tang blæretang kan hjelpe med lav skjoldbrusk-støtte på grunn av mengder jod i det, men det bør bare tas dersom hypotyreose er forårsaket av jod mangel.

Coleus forskohlii

Kjent som både coleus og forskolin, kan dette ayurvedic urt har evnen til å øke thyroid hormon og stimulere thyroid produksjon.

Green Tea

Grønn te kan bidra til å øke TSH nivåene på grunn av sin antioksidantegenskaper. Men det er også bekymringer mot mennesker med hypothyreose å ta den fordi dens fluoridinnhold.

Guggul

Guggul er ofte tatt for å motvirke høyt kolesterol som kommer med hypotyreose. Forskning viser at de guggulsterones finnes i guggul urt kan også ha sterke skjoldbrusk stimulerende tiltak og øke jod opptak.

Slik Cure Hypotyreose

Slik Cure Hypotyreose


Hypotyreose er en medisinsk tilstand der kroppen ikke produserer nok thyroid hormon. Skjoldbruskkjertel hormon er ansvarlig for metabolisme. Symptomer på hypotyreose kan inkluderer håravfall, tretthet, vektøkning, redusert libido, slapphet, muskelkramper, hukommelsestap, forstoppelse, unormale menstruasjonssmerter, tørt hår, tørr hud og irritabilitet. Hypotyreose kan kureres med ulike behandlinger.

Bruksanvisning

•  Spis en diett høy på protein og jod. Uten disse næringsstoffene skjoldbruskkjertelen ikke kan fungere skikkelig. Foods høy i jod inkluderer hyse, torsk, kondensert melk, egg, cheddar ost, havsalt, iodized salt og malt brød. Foods høy i protein inkluderer biff, kylling, svinekjøtt, fisk, egg, melkeprodukter, nøtter, frø og bønner.

Legg jod og protein til din diett i pille form hvis du ikke kan gjøre det med mat, eller hvis du vil rett og slett foretrekker å innta en pille. Thyromine inneholder jod og protein, som vil hjelpe T3 og T4 hormoner fungere mer effektivt. Konsultere legen din før du prøver dette alternativet.

Ta et syntetisk skjoldkjertelhormon i pilleform. Tyroksin er en skjoldbruskkjertel hormon tatt fra skjoldbrukskjertelen hos griser. Du kan få syntetiske hormoner på resept bare, så du må se legen din om muligheten for å bruke dette for å hjelpe kurere din hypotyreose. Andre syntetiske hormon resepter er Levoxyl, Levothroid, Unithroid, og Synthroid.

Bruk urter for å bidra til å stimulere skjoldbruskkjertelen funksjon. Disse nyttige urter omfatter ashwagandha rot, vinter kirsebær, tare, cayenne, Blæretang og indisk ginseng. Se en lege for alternativ medisin for å undersøke hvilke urter kan hjelpe deg. Hun kan også fortelle deg hvor mye av disse urter du bør ta, og i hvilken form.

Tips og advarsler

  • Unngå matvarer med sukker og tilsette sukker til mat og drikke.

Hvordan bruke Ashwagandha

Hvordan bruke Ashwagandha


Ashwagandha, også kjent som "vinter kirsebær", er en busk som finnes i India og Nord-Amerika. Den har kraftige antioksidantegenskaper, og brukes til å behandle stress, diabetes, epilepsi og søvnløshet. Selv om roten av ashwagandha er mye brukt i ayurvedisk medisin, bør den brukes med forsiktighet og på en forsvarlig måte å ha full effekt.

Bruksanvisning

Velg en form for urt som er riktig for deg. Ashwagandha er tilgjengelig i ulike former --- kapsel, skjær og tørket rot pulver (te). Kapsler er de mest brukte. Hvis du har problemer med å svelge kapsler, er te eller skjær et godt valg.

Legg en teskje av pulverisert ashwagandha i varm melk før du går til sengs. hjelper med søvnløshet. Du kan også drikke den når som helst å bidra til å redusere angst.

Foreta te. Legg en teskje av ashwagandha pulver til vann og kok i 15 minutter. Drikk minst tre kopper te hver dag.

Overvåk kroppstemperatur når du begynner å ta urten. I noen tilfeller kan det føre til en svak økning i kroppstemperatur. Hvis tilstanden vedvarer bør du kontakte legen din.

Følg doseringen gitt av legen din. Hvis du savner en dose prøve å ha det så snart som mulig og ikke kombinere dosering. Stor dose kan føre til kvalme, oppkast og diaré.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din dersom du er gravid eller prøver å bli gravid før du tar denne urten. Store doser kan resultere i abort. Ikke kombiner ashwagandha med beroligende drugs.It kan forårsake noen bivirkninger.

Hvordan lage te med Ashwagandha

Hvordan lage te med Ashwagandha


Ifølge nettstedet for Chopra Center for velvære, urt ashwagandha "er en av de mest vitale urter i Ayurvedic healing ... kjent for sine fornyende krefter." Ashwagandha te kan ha anti-inflammatorisk fordeler, hjelp stabalize blodsukkeret, forbedre hukommelse og læring og redusere angst og depresjon. Du kan kjøpe ashwagandha, også kjent som vinter kirsebær, som et supplement på de fleste helsekostbutikker, og tørket rot er også tilgjengelig for brygget en medisinsk te. Mens ashwagandha er generelt ansett som trygt, er det ikke anbefalt for gravide.

Bruksanvisning

•  Mål opp en 3- til 6-gram stykke tørket ashwagandha roten.

Kok ca 3 1/2 kopper vann og dypp rot i det kokende vannet. La det koke i 15 minutter.

Ta kjelen av vann fra varme og bruke tang for å ta ut det brukte roten. Sil væsken gjennom en sil hvis du ser noen biter av rot flyter i den.

Fyll en kopp med brygge og drikke det. Drikk opp til tre kopper ashwagandha te per dag for best resultat.

Tips og advarsler

  • Før du kjøper ashwagandha under navnet vinter kirsebær, sjekk pakken for det latinske navnet "withania somnifera" for å sørge for at det ikke er en annen urt som ofte kalles vinter kirsebær, men hvis latinske navnet er "Physalis alkekengi."

Passion Blomster Interaksjon med Ashwagandha

Passion Blomster Interaksjon med Ashwagandha


Både pasjonsblomst og ashwagandha er planter som brukes som urtemedisin for en rekke plager, fra søvnløshet, muskelkramper, angst, betennelse og hudproblemer til fruktbarhetsproblemer hos menn og kvinner. Men ifølge Physicians Desk Reference, pasjonsblomst og ashwagandha hvert har kjemikalier som bidrar til å fremme avslapning og søvn, så sammen kan utfylle og forsterke effekten.

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke har vurdert mange urte medisiner for sine interaksjoner med andre urter, legemidler eller matvarer, er det viktig å rådføre seg med legen din før bruk.

Passion Flower

Pasjonsblomst eller Passiflora incarnata, har en lang historie som en "beroligende" urt eller beroligende i Amerika og Europa, ifølge University of Maryland Medical Center. Folk har brukt blader, stilker og blader av pasjonsblomst i tinkturer og te samt brukt dem på huden for forbrenninger, smerter og betennelser. Passion blomst er ofte kombinert med andre beroligende urter, for eksempel vendelrot, kava, kamille, humle og ashwagandha.

Pasjonsblomst kalles også Grenadille, Passiflora, aprikos vintreet, lidenskap vintreet, jamaicansk kaprifol og Maypop.

Ashwagandha

Ashwagandha, eller withania somniferum, hvis rot og bær som anvendes for å lage medisiner, har tradisjonelt blitt brukt i India, der det er kjent som "Indian ginseng." Ifølge University of Michigan Health System, har forskere undersøkt mulighetene for de withanolides av Ashwagandha for å støtte immunsystemets funksjon, og kjemper betennelse og kreft.

Navnet ashwagandha kommer fra sanskrit og betyr "hest lukt," muligens fordi roten av planten har en lignende lukt.

Et annet navn for ashwagandha er vinter kirsebær, men det bør ikke forveksles med Physalis alkekengi, som deler det navnet.

Effektivitet

Pasjonsblomst og ashwagandha kan slappe av deg og bidra til å hindre søvnløshet. The National Institutes of Health (NIH) finner at bevis fra dyr og menneskelige prøvelser for pasjonsblomst som et beroligende middel er fortsatt uklart, og videre forskning er nødvendig. På dette tidspunktet er det ikke tilstrekkelig bevis for å bevise effekten av ashwagandha å redusere stress, bekjempe svulster eller endre immunsystemet. Men kanskje de kjemiske forbindelsene i ashwagandha roe hjernen, lavere blodtrykk, redusere hevelse og hjelpe immunsystemet. The University of Maryland sier at noen studier viser ashwagandha kan hjelpe med anaphyaxis, en alvorlig allergisk reaksjon.

Sikkerhet

Ifølge Leger Desk Reference, syssels lidenskap blomst og ashwagandha i små doser for kortsiktig bruk synes å være trygge. Men ikke bruk lidenskap blomst eller ashwagandha hvis du er gravid eller ammer. Unngå pasjonsblomst hvis du har høyt blodtrykk eller blodkar sykdom. Ashwagandha kan stimulere immunsystemet, så unngå ashwagandha hvis du har en auto-immun sykdom. Også unngå ashwagandha hvis du har hypertyreose. NIH sier at pasjonsblomst og ashwagandha kan forårsake døsighet, så tar dem sammen med andre medisiner som forårsaker tretthet, eller med alkohol, forbindelser effekten. Fordi lidenskap blomst og ashwagandha kan påvirke sentralnervesystemet, anbefaler NIH at du slutter å bruke to uker før operasjonen.

Snakk med din lege, sykepleier eller en medisinsk faglig før du bruker en urtemedisin. La legen få vite om dine allergier og andre medisiner du tar.

Bottom Line

En kombinasjon av lidenskap blomst og ashwagandha kan hjelpe med avslapping og søvnløshet. Rådfør deg med legen din først.

Rota Virus Symptomer

Rota Virus Symptomer


Rota virus er en svært smittsom virus som påvirker tarmene. Viruset som forårsaker sykdom i magen og tarmene som kalles gastroenteritt. Gastroentertis er en inflammasjon av mage-tarm-kanalen som fører til akutt diaré. Selv om hvem som helst kan kontrakten rota virus, det er den ledende årsak til alvorlig diaré hos barn og spedbarn over hele verden. Flertallet av tilfellene av rota-viruset kan behandles hjemme ved inntak av ekstra væske for å unngå dehydrering, men alvorlige tilfeller hos spedbarn kan føre til at barnet legges inn på sykehus. Det finnes vaksiner for å beskytte spedbarn fra å fange viruset. For eldre barn og voksne, er den beste form for forebygging vaske sine hender.

Fever

Inkubasjonstiden for rota-viruset er vanligvis rundt to dager. Etter det, er feber normalt den første symptom skal vises. En feber er en høyning i kroppens temperatur over 98,6 grader. Feberen vises som det første tegn på at kroppen kjemper de rotavirus. Dette symptomet kan behandles med over-the-counter medisiner som Tylenol og Ibuprofen.

Diaré

Når forårsaket av rotavirus, er diaré normalt alvorlig. Den diaré er svært vassen og kan ha blod i den. Normalt vil dette symptomet oppstår 2 til 3 ganger per dag, og kan vare opp til 9 dager. Ekstra væske skal konsumeres for å unngå dehydrering.

Oppkast

Oppkast kan føre til dehydrering hvis symptomet oppstår for en lengre tidsperiode. Ved rota-virus, oppkast normalt ikke er et symptom som oppstår av seg selv. Det er normalt ledsaget av alvorlig diaré. En lege bør kontaktes hvis oppkast blir så alvorlig at væsker ikke blir inntatt i mer enn 24 timer.

Magekramper

Fordi viruset er infiserer tarmer, kan magekramper vises i nedre del av magen. Magekramper kan være en murrende smerte som varer i flere minutter eller en kort, stikkende smerter som varer noen få sekunder. Normalt dette symptomet vil avta av seg selv, men en varmepute kan lindre smerte før den gjør.

Dehydrering

Noen med rota virus opplever alvorlig diaré og eventuelt oppkast. Dette kan føre til at kroppen å dehydratisere hvis nok væske ikke forbrukes. Tegn på dehydrering inkluderer overdreven tørste, tørr munn, liten eller ingen vannlating og gråt uten tårer. Mer alvorlige tilfeller av dehydrering kan føre til at syke personen til å bli innlagt på sykehus.

Valerian rot i blodtrykkskontroll

Valerian rot i blodtrykkskontroll


Valerian rot er også kjent som hagen heliotrope. Økende omtrent to til fire meter, er Valerian rot finnes rikelig i hele Europa fylker samt østkysten av USA. Valerian rot gir flere helsefordeler, inkludert blodtrykkskontroll.

Defintion av Valerian Root

Valerian rot er en stygg luktende flerårig plante. Hver sommer det bærer lys rosa blomster og stikkende blader. Det offisielle navnet på roten er Valeriana officinalis.

History of Valerian Root

Valerian root har mange kjente helsemessige fordeler. De gamle grekerne brukte Valerian rot å behandle lidelser som urolig mage og luft i magen. Det er også ofte brukt for søvnløshet, angst, stress, hodepine og menstruasjonssmerter. I tillegg er vendelrot også brukt for å redusere høyt blodtrykk.

Blood Pressure: Hvordan fungerer det

Blodtrykket er den hastigheten som blod sirkulerer gjennom hele kroppen. Det er en rektor vital livstegn. En persons blodtrykket måles ved hjelp av to separate tall, (maks) nummer og nummeret det diastoliske (minimum) systolisk. En normal blodtrykk lesing for en voksen er 120/80.

High Blood Pressure: Hypertensjon

Hypertensjon er en tilstand der en persons blodtrykket gående går høy. De viktigste risikofaktorene for mennesker som lider av hypertensjon omfatter hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt og aneurismer.

Blodtrykkskontroll Bruke Valerian Root

Valerian root inneholder en naturlig beroligende. Ifølge tyske helsemyndigheter, vil daglig inntak av Valerian rot hjelp i en tilstand av generell avslapping og eliminering av stress. Denne prosessen vil i sin tur redusere blodtrykket hos mennesker opplever hypertensjon. Det bør bemerkes imidlertid at en person med høyt blodtrykk bør konsultere lege før du prøver å redusere høyt blodtrykk ved hjelp av Valerian rot alene.

Hva er black cohosh rot?

Klaseormedrue er en flerårig blomstrende vill plante. Det er et medlem av familien Ranunculaceae, eller soleiefamilien. Sin botaniske navnene er Cimicifuga racemosa og Actaea racemosa. Innfødt til Nord-Amerika, vokser klaseormedrue naturlig på skogkledde lier og i skog, i fuktig jord. Anlegget når ca 8 meter på sitt høyeste, og om sommeren produserer det klynger av hvite blomster. Klaseormedrue root har fått oppmerksomhet for sin effektivitet i å lindre ubehagelige menopausale symptomer.

Kallenavn

Klaseormedrue fikk sin mest vanlige kallenavn fra Algonquin indiske ordet "cohosh," som betyr "grov". Klaseormedrue beskriver den mørke og knudrete roten strukturen i dette anlegget, brukes tradisjonelt til å behandle mange ulike helseproblemer. Andre kallenavn inkluderer svart snake og rangle rot, som grov svart rhizome av roten ble brukt eksternt for å behandle slangebitt. Klaseormedrue kalles også bugbane fordi insekter unngå det.

Model bruksområder

Nordamerikanske indianere og tidlige bosettere fra andre land brukes klaseormedrue root som en urt til å behandle ulike tilstander, inkludert nyresykdommer, malaria og revmatisme. Folk brukte det som et middel for forkjølelse, sår hals, elveblest, forstoppelse og ryggsmerter. Det har også tradisjonelt vært brukt for mange problemer som er spesifikke for kvinner inkludert menstruasjonsuregelmessigheter, menstruasjonssmerter og arbeidskraft smertelindring, og for å indusere amming. Det har alternativt blitt benyttet for å hindre abort og for å indusere arbeidskraft.

Moderne bruksområder

Tysklands tilsynsorgan for urter har godkjent klaseormedrue som en reseptbelagte medisiner for å lindre premenstruelle symptomer og menstruasjonssmerter. Det er også foreskrevet som et alternativ til hormonbehandling for ubehagelige virkninger av menopause, slik som hetetokter. I USA, hvor klaseormedrue root kan kjøpes uten resept, den har fått økende popularitet for å lindre overgangsplager. Ifølge Reuters nyhetstjeneste, klaseormedrue rangert syvende i enkelt urt salg i USA i 2007.

Betraktninger

Klaseormedrue er offisielt oppført som truet i noen stater og truet i andre. Avhengig av hvor de bor, er folk interessert i å få root frisk generelt anbefalt å dyrke den i stedet for å høste det fra naturen. Den trenger skygge og fuktig jord. Røtter kan samles i høst.

Kommersiell tilgjengelighet

Foruten friske eller tørkede rot, er klaseormedrue tilgjengelig kommersielt som en flytende ekstrakt, tinktur, kapsler og tabletter. Den mest brukte og mest grundig studert merkevare er Remifemin, en standardisert ekstrakt produsert av GlaxoSmithKline. Selskapet annonserer Remifemin som å være effektive for å redusere hetetokter, nattesvette og humørsvingninger.

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te

Medisinske egenskaper av stekt løvetann rot te


Selv om mye baktalt, løvetann en gang ble dyrket som en deilig spiselig plante med verdifulle medisinske egenskaper. Faktisk, når europeiske nybyggere kom til Amerika, de ofte plantet løvetann. Alle deler av anlegget er spiselige. Inntar løvetann uansett form generelt regnes som trygt.

Vanndrivende

Løvetann rot te har en lang historie med bruk som et vanndrivende og effektive, men milde avføringsmiddel.

Spring Tonic

Løvetann ble antatt å være en fjær tonic på grunn av sin evne til å kurere skjørbuk. Den inneholder høye nivåer av vitamin C og A, så vel som jern og kobber.

Liver Tonic

Roten te ble brukt i amerikanske indianerkulturer som en lever tonic og som et middel for fordøyelseskanal opprørt.

Kaffeerstatning

Den stekte røtter løvetann gjøre en hyggelig, koffein-fri kaffeerstatning, uten helseeffekter forbundet med kaffe forbruk.

Forsiktighetsregler

Ikke drikk løvetann rot te hvis du tar medisiner for diabetes som bumetanide og furosemid. Motsetninger er rapportert med litium, kinolonantibiotika og antacida. Som med alle ville planter, utvise forsiktighet og sunn fornuft før inntak av løvetann.

Bruk av løvetann rot

Bruk av løvetann rot


Selv om folk flest vise løvetann som et ugress, de i verden av alternativ medisin ser det som en sunn urt som er nyttig i behandling av mange problemer. Roten, blomst og blader av løvetann er fulle av helsemessige fordeler. Løvetann har blitt brukt i salater, te og vin i mange år.

Samlet Næring

Lastet med vitaminene A, C, D og B, løvetann også inneholder jern, magnesium, mangan, kalsium, bor og kalium. Kraftige antioksidanter i løvetann å bekjempe kreft og hjertesykdommer.

Vanndrivende

Den løvetann rot tatt i kapselform eller i te kan fungere som en mild, naturlig vanndrivende ved å stimulere nyrer og blæren for å bistå i å utskille urin. Siden den inneholder også kalium, er risikoen for å miste for mye av denne verdifulle næringsstoffer ikke så høy som med syntetiske diuretika. Dette bidrar også til å redusere høyt blodtrykk fordi den reduserer mengden av væske i legemet.

Organ Helse

Løvetann rot bistår i å stimulere kroppens produksjon av galle, avgifte leveren og behandle problemer med bukspyttkjertelen, milt og mage. Det gir næring til nyrene og binyrene. Drikker løvetann te hjelpemidler i generelle organ helse.

Fordøyelsen Helse

Den løvetann rot arbeider for å forbedre følelsen av fylde, gass og forstoppelse. Det har også en mild avførende effekt. Siden det stimulerer eliminering av avfall og toksiner, vil den generelle fordøyelsen forbedres.

Menopause Symptom Aid

Siden løvetann rot er en mild vanndrivende, hjelper det å redusere hevelse og væskeansamlinger av de som opplever disse symptomene i overgangsalderen. Det kan tas over lengre perioder uten skadelige bivirkninger.

History of Dandelion Bruk

Bruken av løvetann er ikke ny. Kinesiske leger brukte dem til å behandle fordøyelses og lav melkestrøm problemer for ammende mødre. Europeere har brukt den til å behandle og helbrede byller, diaré og feber. Indianere kokte løvetann og brukt væske for å hjelpe kurere nyresykdom, hudproblemer og fordøyelsessykdommer.

Advarsler og forsiktighetsregler

Rådfør deg med legen din før du tar urter. Selv løvetann røtter, blomster og blader er betraktet som sikre, for dem som er allergisk ragweed, ringblomst og andre planter kan få en allergisk reaksjon på løvetann. Alle som har hatt problemer med galleblæren bør spørre en lege før du tar drikke eller spise løvetann produkter.

Ashwagandha bivirkninger på kvinner

Ashwagandha bivirkninger på kvinner


Ashwagandha er en plante som vanligvis brukes i ayurvedisk medisin. Urten er en energi tonic lignende, men billigere, enn ginseng. Vanligvis er urten trygt. Det er imidlertid en viss uenighet angående sikkerheten for dens anvendelse for gravide kvinner eller i høye doser.

Betydning

Vanligvis er ashwagandha trygt opp til 100 mg per kg kroppsvekt. Imidlertid har urten evnen til å forårsake en abort hvis for mye blir tatt. Steroid laktoner til stede i anlegget antas å bevirke utviklingen av fosteret. Derfor er det utrygt for gravide å ta denne urten uten medisinsk tilsyn.

Historie

Tradisjonelt er Ashwagandha brukes i ayurvedisk medisin. I India er det ingen restriksjoner på bruken med ammende mødre. Sikkerheten ved bruk av urten under sykepleie er ikke basert på kliniske studier.

Kontroversen

I vest er det antatt at Ashwagandha er utrygt for kvinner å ta under svangerskapet. Imidlertid, i India kvinner som opplever svakhet ta urt fordi det antas å stabilisere fosteret.

Betraktninger

Mus som fikk Ashwagandha som gjorde opp 25 prosent av sin diett utviklet problemer med små lesjoner, betennelser, vaskulær lunger og nyreproblemer.

Side Effects

Store doser av Ashwagandha kan forårsake forstyrrelser i mage-tarmproblemer fordi pulveret er tung og vanskelig å fordøye. Resultatene kan inkludere diaré, oppkast, kvalme og tyngde i magen. Urten bør også unngås av kvinner eller menn som lider av magesår eller andre fordøyelsesproblemer.

Lakris rot bivirkninger og fordeler

Lakris rot bivirkninger og fordeler


Når folk flest tenker på lakris, tenker de på godteri, men lakris rot er en urt som kan brukes medisinsk. Herbalist bruke den for en rekke formål. Lakrisrot kan brukes som et anti-inflammatorisk, slimløsende og for å behandle visse hormonell ubalanse. Før du bruker lakris medisinsk, er det best å vite fordelene og bivirkninger forbundet med det.

Anti-inflammatoriske egenskaper

En lakris rot fordel er dens naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Det har evnen til å spotte kroppens naturlige kortikosteroider som er produsert av binyrene. Dette er fordi lakris inneholder glycyrrhizin, noe som reduserer kroppens produksjon av prostaglandin. Prostaglandin er en nøkkelfaktor i betennelse. Dette er grunnen til at herbalist bruk lakrisrot behandlinger for kronisk tretthet, tendinitt, bursitt, irritabel tarmsyndrom, psoriasis, mage eller tarm sår og andre inflammatoriske tilstander.

Balanserer hormoner

Lakris rot er også brukt av herbalist å behandle hormonelle ubalanser som skyldes overgangsalder eller adrenal feil. Mange herbalist bruk den til å behandle infertilitet og Addisons sykdom i tillegg. Det fungerer på grunn av glycyrrhizin, en komponent i lakris rot som ligner på visse hormoner utgitt av binyrene.

Lindrer Gastrointestinal Distress

Lakris rot kosttilskudd brukes til å behandle halsbrann og fordøyelsesbesvær. Spesielt kan lakris som er formulert med iberogast eller STW 5 lindre symptomene forbundet med gastrointestinale plager.

Stopper Kløe

Lakris rot kan også hjelpe lindre kløe som er assosiert med eksem og andre kløende hudsykdommer. Dette er fordi den glycyrrhizin i lakrisrot virker lik cortocosteroid når den påføres topisk. For å bruke den lokalt for utslett, må du bruke en krem ​​med to prosent lakris for det å være effektiv.

Kan øke blodtrykket

En mulig lakrisrot bivirkning er høyt blodtrykk. Den glycyrrhizin i noen lakris rot kosttilskudd er det som forårsaker potensialet for forhøyet blodtrykk. Det er lurt å se etter et supplement merket DGL, som står for de-glycyrrhizinated lakris. Det betyr at det ikke har noen glycyrrhizin, slik at det kan ikke være så effektiv for visse anvendelser.

Kan Årsak Vann Bevaring

Når du tar lakris rot, kan det føre til at du holde på væske. Dette kan føre til problemer med hevelse i nedre ekstremiteter. Det kan også være problematisk for nyrene.